Pallojen tuotanto halkaisijaltaan olevista teräsputkista: jopa 800 mm, pituus jopa 20 m

FERERAL UNIFORM PRICE FOR FER 05-01-117-01


Hinnoittelussa otetaan huomioon vain vuoden 2000 (liittovaltion hinnat) suorat työhön liittyvät kustannukset, jotka lasketaan vuoden 2009 julkaisun GESN: n normien mukaisesti. Lisätarkoituksessa siirtymäkorkoa käypiin hintoihin sovelletaan määritettyyn hintaan.

Voit siirtyä hinnoittelusivulle, joka perustuu vuoden 2014 versiota koskeviin standardeihin tarkistuksilla 1

CHELSMETA

Arviointi. Paalujen tuotanto terästeputkista

PAIKALLISEN ARVIOINNIN LASKEMINEN NO.

teräsputkien paaluille

(työn nimi ja kustannukset, kohteen nimi)

Arvioitu kustannus 6430244,15 ruplaa. hieroa.

Työvoimakorvauksen keinot 212693.38 hieroa. hieroa.

Kooste a) nykyisissä (ennusteina) hinnoilla _______ 200_

käännetty

[sijainti, allekirjoitus (alkukirjaimet, sukunimi)]

tarkistettu

[sijainti, allekirjoitus (alkukirjaimet, sukunimi)]

Arviot metalliputkien paaluille

Porotettujen paalujen asentaminen on rakennuskohteiden luokkaa, mikä tarkoittaa, että niiden perusteella laaditaan arvio, joka perustuu suoritettuihin työtyyppeihin.

Toisin sanoen, jotta voidaan arvioida kunnolla kyllästyneiden paalujen asentaminen, sinun on tiedettävä, miten asennustyöt tehdään rakennuksen alapuolisten paalusäätiöiden asentamiseksi.

Se perustuu teknisiin prosesseihin, jotka on ilmoitettu arvioinnissa asiakirjoissa, joissa ilmoitetaan hinnat, että rakennustöiden kokonaiskustannukset määritetään.

Suosittelemme, että otat meihin yhteyttä PSK Foundations and Foundations -yhtiössä arvioidaksesi kyllästyneiden paalujen laitetta. Meidän arvioijamme, joilla on laaja kokemus, auttavat tekemään arvioita tylsistyneistä paaluista.

Mikä on arvio rakennustöistä?

Tämä on asiakirja, jossa mainitaan esineen rakentamisen kustannukset ja kustannukset, joissa mainitaan myös työn tuottajan tärkein voitto. Tämän asiakirjan perusteella rahoitustarpeet ratkaistaan, kohdeinvestointien määrä ja hankittujen rakennusmateriaalien hinnat muodostuvat. Jos rakennusyhtiö vuokraa tarvittavia laitteita tai laitteita, tämä näkyy myös arvioissa. Toisin sanoen se heijastaa toimeksisaajan kokonaiskustannuksia, joihin kuuluvat: ansaitut henkilöstöpalkat, ostettujen materiaalien kustannukset, laitteiden käyttökustannukset, kotitaloudet. kulut, verot, energiankulutus ja paljon muuta.

Arviointityypit

Arviointeja laskettaessa on neljä menetelmää.

 • Resurssi. Se perustuu nykyhintoihin ja tariffeihin. Näiden arvioiden perustana ovat rakennusaineiden kulutuksen standardit.
 • Resurssi-indeksi. Tämä on ensimmäinen vaihtoehto, sekä indeksit, joilla nykyiset hinnat määritetään. Indeksi on kerroin, joka määrittää nykyisten hintojen ja perushintojen erot. Jälkimmäiset ovat standardeja työssään, joka suoritettiin useita vuosia sitten (2001). Ne viittaavat vanhoihin hintoihin, jotta ne tuodaan nykyhetkeen, ja ne käyttävät indeksejä, jotka lisäävät vakioindikaattoreita.
 • Perusindeksi. Tämä on kahden indeksin järjestelmä: nykyinen ja ennustettu, joka vastaa perustasoa. Usein sen sijaan, että käytit edellisen jakson perusastetta. Arvioinnissa jokainen rivi kerrotaan indeksillä.
 • Peruskorjaus. Tämä perustuu perusnormeihin. Mutta rakentamisprosessissa ne muuttuvat tarkkojen hintojen takia, esimerkiksi samoilla materiaaleilla.

Tarvitsetko perustan tylsistyneistä paaluista? Ota yhteyttä yritykseen - laske ja asenna!

Kokemus - yli 10 vuotta.

budjetointi

Tuntemattomien paalujen laskemista koskevat arvioinnit valmistetaan yleensä perusindeksi- menetelmällä. Vaikka on syytä huomata, että valtion elimet eivät ole esteenä muiden lajien käytöstä. Asiantuntijat uskovat myös, että kaksi ensimmäistä lajiketta ovat lupaavia.

Suorat kustannukset

Tämä on tärkein osa budjetista, joka on myönnetty porojen paalujen rakentamiseksi. Seuraavassa on kaikki materiaalikustannukset: betonipäällyste, mahdolliset kotelot, teräsvahvikkeet telineisiin ja grilliin, muottimateriaalit, laitteiden käyttökustannukset, työntekijöiden palkat ja niin edelleen. Siis kaikki kulutustarvikkeet sijoitetaan täältä, ilman että on mahdotonta valmistaa perustusrakenteen järjestelyä.

Samaan aikaan on otettava huomioon, miten kaivoista oleva maa hävitetään. Se kuljetetaan kippiautoilla, välittömästi varastoituna ja tasoitettuna. Toisessa tapauksessa on tarpeen liittää kaivuri tai tiehöylä, joka näkyy myös arvioinnissa. Emme saa unohtaa, että tylsistyneiden paalujen asennuksessa käytetään suurta määrää työntekijöitä: porakoneet, konkreettiset työntekijät, raudoittajat, puusepät. Heidän palkkansa heijastuvat myös talousarvion dokumentointiin.

yläpuolella

Tämä on osa kustannuksia, jota käytetään rakentamisprosessin järjestämiseen, sen hallintaan ja ylläpitoon. Se lasketaan yleensä prosentteina peruskustannuksista. Arviot porakoneiden asentamiseksi koteloputkessa tai ilman sitä, tätä laskentavaihtoehtoa käytetään, koska perustusten rakentaminen on vähäistä.

Laajamittaisessa rakentamisessa yleiskustannukset lasketaan ottaen huomioon urakoitsijan rakennusstandardit, joissa rakennustöiden indikaattorit asetetaan. Käyttämällä esimerkkiä tylsistyneistä paaluista voidaan käyttää porausta, betonia ja apuporausta.

Arvioitu voitto

Tätä osaa arviosta kutsutaan usein suunnitelluiksi säästöiksi. Sillä ei ole mitään tekemistä kahden muun osan kanssa, se merkitsee pelkästään aineellista riippuvuutta. Täällä riippuvuus on taloudellinen ja lisäksi prosenttiosuus. Korvaa säästöjen laskemisen kahden edellisen osan summasta. Pohjimmiltaan tämä on voittoa rakennusyritykselle, jota se voi käyttää harkintansa mukaan. Ja jos menosuhde on tiukka budjetointi, mutta suunnitellut säästöt ovat vastuussa vain yrityksen hallinnolle. Prosenttiosuus määräytyy rakennusalan yrityksen valtion standardien tai määräysten mukaan. Tärkeintä on koordinoida prosenttiosuutta asiakkaan kanssa.

Reikien lisäksi valmistamme ruskeaa injektiota, ruskeaa ja lyhytaikaista paalua.

Kaikki työ - avaimet käteen!

Arvioidut laskelmat

Suorat kustannukset lasketaan usean SNiP: n perusteella. Yksi normatiivisista asiakirjoista, jotka pääosin määrittävät työn ja palkkojen laajuuden - on kokoelma nro 5 GESN 81-02-05-2001 - "Pile work". Se ilmoittaa selvästi, kuinka paljon betonia on kaadettava tilavuudelta kaivoon, jos se on rakennettu eri maaperäalueille. Samaan aikaan halkaisijat on merkitty. Esimerkiksi:

 • 1,22-1,34 m³ betoniliuosta 1 m3 kuopatilaa kohti sijoitetaan sora-kivi -maaperaan kuopassa, jonka läpimitta on 630 mm;
 • savi-maaperä, tämä luku on 1,02-1,4;
 • kalkkipitoisella 1,1;
 • silttialueilla 1.02;
 • hiekka - 1,1-1,24;
 • maaperä 1,02-1,18, riippuen kasvillisuuden pitoisuudesta ja niiden juurista.

Tämän osan taulukossa 53, jossa eri tyyppiset maaperät on merkitty betonimäärän täsmällisellä nimityksellä. Poraamattomien paalujen perustusten arvioinnissa valitaan maaperä, joka rakennetaan rakennuksen hankkeeseen. Se määräytyy geologisten tutkimusten perusteella jo ennen hankkeen alkua. Käytetyn betonin määrä on useimmiten tärkein kustannusindikaattori.

Jos hankkeen koteloa ei ole poistettu maasta, joka jo vähentää toimintojen määrää, mutta lisää putkien kustannuksiin liittyviä materiaalikustannuksia, niin kaadettava betoniliuoksen määrä otetaan vakioarvona. Nimittäin 1,02 m³ / m³ hyvin tilaa.

Kaivon tilavuus määritetään kertomalla sen poikkipinta-ala kaivon syvyydestä. Esimerkiksi halkaisijaltaan 630 mm, joka on 0,63 m, on poikkileikkauspinta piirikuvion kaavassa: S = πD² / 4 = 3,14 x 0,63² / 4 = 0,31 m². Tämä indikaattori kerrotaan syvennyksellä, anna sen olla 5 m, mikä tarkoittaa, että yhden kaivon tilavuus on 0,31 x 5 = 1,51 m³. Kerro kerroksittain betonin kulutuksella eli 1,51 x1,02 = 1,54 m³. Tämä liuoksen määrä vaaditaan täyttämään kuoppa. Nyt meidän on kerrottava saatava arvo hankkeen sisältämien kyllästyneiden paalujen lukumäärän mukaan. Tämä on kaiken tarvittavan betonin määrä. Kertaamalla se 1 m³: n valmiin betonin kustannuksella, se kertoo rahoituksen kustannuksella vain ratkaisun ostamisesta.

Samaan aikaan on otettava huomioon konkreettisten työntekijöiden ansaittu palkka. Tämä indikaattori muodostettiin vuonna 2001, joten sen indeksiä (kerrointa) käytetään 0,9. Ja tämä on vain yhden kannan laskeminen suorista kustannuksista.

Arvioidut tylsät paalut, joissa materiaalien nykyiset hinnat ovat, antaa mahdollisuuden osoittaa tarkasti koko pääomasijoituksen rakennuksen perustusten rakentamiseen. Betonin lisäksi sinun on laskettava tarvittava vahvistusmäärä. Tämäntyyppisten perustusten laite liittyy lisäksi poraustoimiin, jotka on määritelty edellä mainitun sääntelyasiakirjan kokoelmalla nro 4. Se osoittaa selvästi, mitä menetelmiä on porattava, millä maaperällä, käyttäen savea liuosta vedellä tai vain vedellä. Valitun laitteen ja poraustekniikan mukaan nopeus nousee tai pienenee.

Yhteenvetona voidaan todeta, että arvioiden laskemisen tarkkuus riippuu kolmesta asemasta:

 • Täydelliset yksityiskohdat karhottuneiden paalujen säätiön arvioista.
 • Rakennustoimien määrän täsmällinen laskeminen ja kirjanpito.
 • Hintojen ja indeksien täsmällinen määritys ja niiden oikea soveltaminen.

On huomattava, että luodaan ennusteita tylsistyneille paaluille (esimerkki konkreettisen ratkaisun tilavuudesta) - tämä ei ole amatöörien työtä. Tämä edellyttää ammattimaista lähestymistapaa.

Siksi suosittelemme ottamaan yhteystietoluettelon valmisteluun yhtiömme LLC: n PSK Foundations and Foundations -yhtiössä. Asiantuntijamme, joilla on laaja kokemus, auttavat lakaisemaan perustan tylsistyneille paaluille.

Palo putkista omilla käsillä

Pienikokoisten rakennusten yksilöllinen rakenne mahdollistaa menestyksekkäästi metallisen perustuksen käytön rakentamaan lyhyessä ajassa säätiön missä tahansa säässä. On mahdollista asentaa yksikerroksiset runkorakenteet tai hirsimökit (kesämökit, autotallit, kylpytilat), kiinnittää kodinhoitohuoneita, terasseja, verannat päärakennukseen, aidata alue luotettavalla aidalla. Maakohtaisissa olosuhteissa tällaiset ratkaisut mahdollistavat pienen talousarvion tekemisen ja tekevät omalla tavalla ilman suuren prikaatin osallistumista.

Kun putket ovat oikea päätös

Alustat, joissa putkia käytetään tukina, liittyvät pylväsperustaisiin lajikkeisiin. Ne on asetettu laakeritukien nykyisten sääntöjen mukaan (SP 22.13330.2011).

Putkien käyttö sellaisina tuotteina, joilla on tarkka geometrian muoto, mahdollistaa sellaisen pilarin luomisen, jossa rakennuksen tehokkaat pystysuorat kuormat jakautuvat tasaisesti.

Sylinteri, verrattuna muihin lukuihin, on pienin ulkopinta-alue. Talvella talviaikaan nousevilla vetovoimilla ei ole huomattavaa vaikutusta suhteellisen pienen poikkileikkauksen pehmeisiin pyöreisiin elementteihin.

Paalusäätiön asennus on mahdollista alueilla, joilla muuntyyppiset alustat eivät selviydy tehtävään. Sinun tarvitsee vain valita oikea Ø ja laskea tukipisteiden lukumäärä laskemalla arvoja vertailutaulukosta:

Jos paikan geologiset olosuhteet, maasto ja taloudelliset näkökohdat määrittävät parhaan tukiprojektin paalujen kanssa, kellarissa on todennäköisesti hylättävä (vaikka tällaisia ​​yhdistelmiä esiintyy myös).

Pillakentän jäykkyyden vahvistaminen

Toisaalta helpotetaan teknisen viestinnän helpottamista ja ylläpitoa sekä elatusjärjestelmien ylläpitoa. Maapallon yläpuolella oleva korkeus suojaa talon kruunuaineita luonnollisen kosteuden, vuodenaikojen tulvien ja elävien organismien vaikutuksilta.

Metalliputkien korkean perustuksen rakentamisessa lisätään jäykkyyttä profiilin vanteen avulla.

Tarvittaessa grillaus voidaan nostaa tällaiseen korkeuteen, jotta sitä käytettäisiin, ei ainoastaan ​​ilmanvaihtoa varten, vaan hyödyllisenä alueena (parkkipaikka, kesäkeittiö, lepopaikka, varasto).

Pylväät tekevät sen itse

Koska postin runko (betonielementti) käyttää eri tyyppisiä vakioputkia, jotka ovat ostettavissa. Käytettyjen materiaalien mukaan putkimainen säätö voidaan tehdä tällaisista aihioista:

 • teräs (metalli);
 • asbestia
 • betoni;
 • muovia.

Rakenteen huomattavan painon vuoksi materiaalin lujuus on välttämätöntä, ja siksi on suositeltavaa käyttää metalliputkia, mikä lisää kunkin elementin kantokykyä. Teräskotelo suojaa luotettavasti pylvään sisäistä betonimassaa ympäröivästä kosteudesta ja muodonmuutosta, joka syntyy maaperän liikkumisen aikana. Kestävä vaippa ei vaadi lisätyötä vahvistuskotelon sisällä.

Teräsversion haittapuoli on, että metalli on suojattava luotettavasti korroosiolta. Teollisessa tuotannossa ruuveilla on korroosionkestävä käsittely - paitsi maali myös sinkki. On mahdotonta tehdä tätä kotona, joten perinteisiä menetelmiä käytetään: bitumi ja maali- ja lakkapinnoitteet.

Alustalla, joka on itsenäisesti mitoitettu Ø-teräsputkista, haarautuu alapää (estää maaperän pääsyn sisäiseen syvennykseen). Asennustilasta riippuen paalussa voi olla tasainen kantapää tai terävä pää ajamiseen tai kiertymiseen.

Koska aihiot käyttävät saumattomia putkia, joiden seinämäpaksuus on 4 mm - 5 mm ja pituus 0,1 m - 0,15 m enemmän kuin laskettu arvo (kun kaivoon laskeminen voidaan leikata tasolle).

Jos ruuvaus valitaan asennusmenetelmällä, yhden elementin pituus otetaan 2,5 - 3 m. Kun vaihtelevat tiheitä ja irtonaisia ​​maaperäkerroksia suuressa syvyydessä olevassa paikassa, teräspalkki ei saa saavuttaa tiukkaa pysähtymistä, ja se on syytä syvemmälle. Tällöin putkea voidaan lisätä sähköhitsauksella.

Jotta tukia voitaisiin käsitellä melko helposti improsoidulla työkalulla ja hitsaamalla, ja samaan aikaan sarakkeessa oli tarvittava jäykkyys, valittiin teräksen St 20 tai 09G2S.

Metalliputkien perustaminen omiin käsiinsä vähentää arvioituja kustannuksia, mahdollistaa elementtien valmistuksen sopivana ajankohtana ja tallentaa ne pienikokoisesti ennen työn aloittamista.

Asbotsementny putket

Suuri lujuus pystysuuntaisiin kuormituksiin, jota rakenne tukee asbestisementtiä sisältävien kuorien avulla, johtuu pyöreän putken, sisäisen betonisydämen ja vahvistuskotelon yhdistelmästä. Tällainen materiaali on ostettavissa lähes kaikilla alueilla ja se on talousarvion vaihtoehto rakentamiseen.

Esimerkki asbestisementtikannosta

Suotuisissa geologisissa olosuhteissa porausputkien asennusputki asennetaan putki Ø vastaaviin porauskaivoihin ilman, että täyteaineita ei tarvita hankaamattomilla materiaaleilla (hiekka, sora). Haluttu kantapää on muodostettu nostamalla muottiin 0,5 metriä kaadettua betonia.

Vapaalla kuivalla maaperällä kaadetaan jokaisen pylvään alapuolella hiekka-sora (seos 1/1 suhteessa), jonka paksuus on 0,1 - 0,15 m.

Puristettua pintaa tulisi peittää useilla kerroksilla kosteutta kestävää materiaalia (polyeteeniä, kateaineita).

Sementtilaasti asbestisementtikuoressa riittävän vahvan sarjan työn jatkamiseksi on 6-8 päivää, mikä on huomattavasti vähemmän kuin teippi-monoliitit (28 päivää positiivisessa ilman lämpötilassa).

Putkesta valmiiseen pohjaan

Useimmiten näihin tarkoituksiin käytetään asbestisementtiputkea, jonka virtausosa on Ø 100 mm ja Ø 150 mm. Vähemmän yleisesti käytetty Ø 200 mm. Asennetun sarakkeen koon mukaan sinun on valittava manuaalisen poran leikkuuterän ulompi koko. Kaivo tarvitsee vähintään 10 mm enemmän Ø kuin kiinnitetty tuki.

Sisäisen koon ollessa 100 mm sen ulompi ulottuvuus on:

 • brändi BNT - 118 mm;
 • W - 122 mm.

Siksi kaivon välys on 128 mm tai 132 mm.

150-putki vaatii Ø 170 mm tai Ø 180 mm.

Tämä edellytys on poraus 1,5 m syvyyteen. Jos syvyyskorotus on yli 2 m, raja-arvoa lisätään 30%.

Asbesti-sementtimateriaalien haitat ovat niiden hajoavuus taivutusvaikutusten alaisena, joten yhdellä tukipinnalla olevan hajautetun kuorman arvolla pitäisi olla varaa elementin kantavuuteen, akseleita on pidettävä yllä poikkeamatta pystysuorasta asennuksen aikana.

muovi

Kevyiden kotitalousrakenteiden perustusten rakentamisessa muovisia esineitä voidaan käyttää haitallisesti ja laakeribetonipylväs suojaa. Ne antavat alhaisen kitkan aikana vierekkäisten kerrostumien kausittaisen liikkumisen aikana, eivät salli kosteutta eivätkä syövyttävät itseään.

Polymeerit, toisin kuin asbestisementtikoostumukset, ovat vaarattomia ihmisille, mutta niillä on heikko mekaaninen lujuus. Sen vuoksi niiden kantokykyä ei pitäisi ottaa huomioon.

Laitteen kuoren säätiön kannattaa usein käyttää tavallisia viemäriputkia haluttua poikkileikkausta. Näyte tällaisesta pylväästä, joka on valmis sementtilaastin kaatamiseksi.

Paalun tukielementtien asentaminen muovikoteloon on järkevää myös alueilla, joilla kausiluonteinen pohjavesien nousu on mahdollista, tulvista sulavilla klustereilla lumisen talven jälkeen.

Valmistajat arvosivat yksittäisten rakenteiden polymeeristen kuoren etuja ja kehittävät tätä markkinasegmenttiä.

Tässä oppaassa on mahdollisuus käyttää muovisia muottityöputkia säätöön, jonka paalut voidaan kaataa itse.

Pylväsmateriaalien tekninen asennus

Rakennuksen kokonaispaino, rakennustyömaan geologia ja ilmasto-olosuhteet määräävät säätiön mahdollisen syvyyden. Tee-se-itse-putket perustuvat 2 vaihtoehtoa:

Kuivissa ja rauhallisissa maissa, jotka eivät ole alttiita turvotukselle, asennussyvyys ei saa ylittää 0,8 m. Vaikka pieni pinnan korkeus maanpinnan yläpuolella (jopa 0,4 m), on suositeltavaa sitoa pylväiden yläosa metallikanavasta, I-palkista tai puupalkista.

Epäedullisissa olosuhteissa, joissa esiintyy suurta esiintymistä vesiympäristössä, maaperän epätasainen käyttäytyminen (hieno hiekka, hiekkasauma, taikasauma, muovinen savi), tuet on haudattava tämän ilmastovyöhykkeen ominaispiirteiden alapuolelle.

Kaikkien tukirakenteiden tehokas toiminta varmistetaan pätevällä valinnalla paalujen akselien välisen etäisyyden suhteen normalisoidussa minimissä ja suurimmassa sallitussa sävelkorkeudessa.

Vaakasuorat liitokset vinkkien alapuolella

Pylväiden liian tiivis järjestely muuttaa yksittäisen elementin työtä holkin toimintaan yhteisen ulkoisen kehän suuntaisesti. Yhden tuen kantokyky on pienentynyt.

Lisääntynyt etäisyys johtaa tarpeeseen lisätä vaakasuoran lankojen paksuutta (grillage, crown crown). Räikkäosan yläosan tuhoutumisriski kasvaa.

Tällainen vahvistaminen voidaan toteuttaa nostamatta rakennuksen korkeutta maanpinnan yläpuolella.

Muovi- tai asbestisementtiputket sidotaan tarvittaessa kärkien alapuolelle, poraavat reiät ja kiinnitetään teräsankkurit, joihin profiilista voidaan hitsata metallisidoksia.

Minimietäisyys määräytyy GOST: n mukaan, ja putken keskipisteiden välinen putki on 3Ø. Poikkeuksia tehdään vain kallistettujen tukien (1,5 pilarin Ø) asennukseen.

Betonin kaatamista varten voidaan valmistaa mekaanisessa sekoittimessa tai manuaalisesti. Sementoitua M500: aa 1 osaan vie 6 osaa hiekkaa soraa.

Pylvään ontelon täytteen plastisuuden ja yhtenäisyyden parantamiseksi liuoksessa käytetään erityisiä lisäaineita (pehmittimiä).

Kaikki säätörakenteen vaiheet teräsputkilla pylväsrungoksi suoritetaan ylittämättä linnoituksen ajastusta betonilla tai tukialueen saostuksella. Kevytrakennukset, kylpyammeet ja ankkuripaikat sijoitetaan metallipylväät ilman erityisiä rakennustarvikkeita 1 - 2 päivän ajan.

Pallojen tuotanto teräs- ja muoviputkista

Rakennuksen rakentaminen alkaa säätiön asettamisesta. Nykyään rakentajien arsenalissa on laajaan laitteeseen useita tekniikoita. Yhden tai toisen vaihtoehdon valinta riippuu suoraan maaperän tyypistä, jolla rakentaminen suoritetaan.

Paalusäätiön tekniikka oli hyvin todistettu heikoilla tai vedellä kyllästetyillä mailla. Kuitenkin ei ole tarpeen ostaa paaluja - ne voidaan tehdä itsenäisesti.

Paalutusmateriaali

Paalusäätiö on erinomainen alhaisen yksityisen rakentamisen kannalta ja sillä on useita kiistattomia etuja:

 • paalujen yksinkertaisuus ja nopeus;
 • alhaiset työmäärät;
 • korkea luotettavuus heikentyneessä maaperässä.

Kuten jo mainittiin, paalut voidaan ostaa sekä rautakaupoista että tehdä itse. Pallojen valmistukseen käytetään erilaisia ​​putkia:

Jokaisella niistä on omat tekniset piirteet, ja sen seurauksena sen oma soveltamisala.

Metallipylväät paalujen valmistukseen

Asbestisementtiputket sopivat parhaiten maaperään, joissa on korkea kosteus - kohoava tai ajoittain täytetty matala-alue. Asbestisementtiputkien tuotteet kestävät erinomaisesti kosteutta ja eivät syövy. Ne ovat myös melko vahvoja kevyiden rakenteiden perustana - yhden kerroksen puiset tai täytteenkerrostalot, kylpyammeet, aidat jne. Tämä tekniikka on melko yksinkertainen ja edullinen materiaalien alhaisten kustannusten vuoksi. Asbestisementtiputkia käytetään pääsääntöisesti perustusten tylsistyneiden perustusten valmistukseen.

Soveltuu myös porausteknologiaan, rakennusten perustuksiin ja polymeeriputkiin. Koska itse muovi ei siedä mekaanisia kuormituksia riittävästi, ne toimivat muottipesäksi kaatamalla betonipaloja kyllästetyissä tekniikoissa.

Kotitekoinen ruuvipallo niiden putkesta

Suosituin vaihtoehto on teräsputkien perustustuki. Teräsputkilla on erinomainen vahvuus ja kestävyys ulkoisiin mekaanisiin vaikutuksiin: esimerkiksi kausittaisiin maaperän muodonmuutoksiin ("märän maaperän kallistaminen"), rakennusten pystysuuntaiset kuormitukset.

Toinen tekijä, joka tekee teräsputkien suosion, on niiden saatavuus, suhteellisen alhainen hinta ja valmistettavuus. Teräsputkia putkistoihin käytetään paalujen valmistukseen.

Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta ne sopivat kaikkiin tekniikoihin, joissa on paalujen perustekniikka - tylsää, ajettavaa ja paalua.

Terästuotteet ovat erittäin alttiita korroosiolle. Siksi tavallisten teräsputkien käyttöä märissä maissa ei suositella. Paksujen seosten tai seostettujen, galvanoidusta putkesta valmistettujen paalujen valmistus tekee säätiön rakentamisesta paljon kalliimmaksi.

Metalliputken perustus

Metalliputkia voidaan käyttää porattujen, ajettavien ja ruuviperusteiden valmistukseen.

Ajoalue

Perinteiset putkijohtotuotteet soveltuvat käytettyjen teräspillojen valmistukseen - ne ovat melko luotettavia ja kestäviä. Pyyhkiminen tapahtuu käyttämällä mekaanista päätä, puristinta tai kouristusvasaraa. Pallojen tuotantotekniikka tässä tapauksessa on melko yksinkertainen. Ensinnäkin toisaalta tuleva rakenne on varustettava kartiomaisella kärjellä ja toisaalta korkilla.

Cone Piles

Kärjen valmistukseen työkappaleen toinen pää leikataan hitsauskoneella tai hiomakoneella siten, että muodostuu useita kolmikulmaisia ​​hampaita. Sen jälkeen hampaiden terälehdet taivutetaan kohti keskustaa siten, että niiden yläosat ja reunat ovat samat. Seuraavaksi terälehdet hitsataan yhteen, muodostaen kartiomainen kärki. On myös mahdollista asentaa hitsatun ristin kärki ristikkäissä kolmio-aihioissa.

Vastakkaisella puolella on tehtävä ns. Kärki. Suunnittelussa korkki on metallinen neliön hylly, joka tukee tulevaa rakennetta. Se on valmistettu rakenteellisesta teräksestä ja hitsattu pylvään yläosaan.

Useimmissa tapauksissa on mahdotonta ohjata paaluja samalle tasolle. Usein ne tasataan samalla tasolla asennuksen jälkeen. Siksi pään on suositeltavaa asentaa, kun kaikki paalut on tasoitettu.

Kierrä perustus

Ruuvipillojen tuottamiseen käytetään samaa tekniikkaa kuin ajoon. Ainoa ero on, että spiraalin muotoinen terä hitsataan upotettuun osaan. Se on valmistettu teräslevystä. Tätä varten leikkaa pyöreä aihio 10-20 cm leveämpi kuin tulevan paalun halkaisija. Työkappaleen keskelle leikataan reikä, joka sopii putkeen. Tehtiin myös leikkaus sisäreunasta ulompiin - niin että terät voisivat saada kierteisen muodon. Sen jälkeen työkappale hitsataan spiraalin muotoiseksi paalun pohjalle juuri kartiomaisen kärjen yläpuolella. Katso videota, miten ruuvipillit tehdään itse.

Asbotsementny ja muoviputket

Tällaiset putket soveltuvat vain tylsistettyyn tekniikkaan. Tämä laiteperustan menetelmä mahdollistaa kaivojen asentamisen maahan maahan tulevan rakennuksen kehällä reiän avulla. Tämän jälkeen asbestisementti tai muoviputket asennetaan tuloksena oleviin kuoppiin ja kohdistetaan haluttuun tasoon. Seuraavaksi nestemäinen betoni kaadetaan niiden onteloon, joka suorittaa kantoaallon toiminnon antaen koko rakenteen jäykkyyden.

Kuopien syvyyden on oltava maaperän jäädyttämisen alapuolella - muuten paalusäätiö menettää kaikki tekniset edut.

Kaadetaan muoviputkia

Tyylikkäät teknologiat ovat yleisimpiä niiden yksinkertaisuuden ja alhaisten kustannusten vuoksi. Haureelliset säätiöt eivät vaadi erityisten rakenteiden tuottamista, kuten ajo- tai ruuvatekniikoissa. Tällaisten säätiöiden paalut voivat helposti tehdä käsin ilman kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita.

Tämän seurauksena voimme sanoa, että kun rakennat säätiötä omiin käsiisi, tämän tai tämän tekniikan valinta riippuu vain sinusta. On vain oikein laskettava kyvykkyytensä rakentamisen taitoihin ja otettava huomioon alueen maaperän ominaisuudet.

Arvioitu tylsät pillerit

Porotettujen paalujen asentaminen, kuten minkä tahansa muun rakennustyön osa, edellyttää kustannusarvioiden dokumentoinnin kehittämistä. Poraamattomien paalujen laitteiden arvio on kehitetty ottaen huomioon suoritettu työ. Niinpä tällaisen arvion tekemiseksi sinun on tiedettävä, miten työ paalujen kanssa. Prosessissa on useita tapoja, joiden valinta riippuu kohteen geologisista ja hydrogeologisista olosuhteista, paalujen koosta. Prosessin tärkein edellytys on kuoppien seinämien kiinnittäminen. Tältä pohjalta tärkeimmät keinot tylsistyneiden paalujen asettamiseen ovat seuraavat:

- kaivojen seinämien kiinnittäminen ilman erityistoimenpiteitä;

- käyttäen lietettä tai vettä liiallisella paineella;

- koteloputkien käytöllä metalli-inventaariosta tai irrotettavasta;

- käyttäen vahvikebetonirenkaita tai kuoria kaivon seiniin.

Poraustyyppien estimaatti voidaan tehdä ottamalla huomioon niiden laite kuivalla menetelmällä. Tämä menetelmä käsittää kaivon seinämien betonoitumisen liittämällä maapartikkeleita. Kuiva menetelmä paikoilleen sijoittamiseksi soveltuu kuiville ja vakaille maaperäille, kun taas paalujen pituus on 30 metriä ja niiden halkaisija vaihtelee välillä 0,4 - 1,2 m. Kuivassa maaperässä käytetty ns. Strutsipaketin valmistusprosessi ei ole hyödyllinen. koska suurin osa työstä on käsityövoimaa.

Tänä päivänä porattujen paalujen asentaminen tapahtuu monimutkaisten koneiden avulla. Poraamattujen paalujen kustannukset sisältävät erikoislaitteiden, nimittäin CO-2, CO-1200, SBU-2, BUK-600 ja muut, jotka on varustettu ruuveilla tai porauskauhalla. Teknologian valinta riippuu kuopan halkaisijasta ja syvyydestä, maaperätyypistä. Porakone asennetaan ennen porausta, jos paalut sijaitsevat holkkeilla. Kuopapäässä asenna metalliputki, mikäli mahdollista, romahdusalueella.

Porauskaivoja esiintyy maaperän jaksottaisella nousemisella pinnalle tai kaatopaikalle tai kuljetukseen, joka lasketaan myös laskostuneiden paalujen arvioinnissa. Kun kaivon poraus on suoritettu, ne tarkastavat sen määrittämällä suunnitteluparametrien noudattamisen hyppyjohdolla tai televisiokameralla. Kaivon laajenemisen syvyys ja halkaisija mitattiin tarvittaessa myös erityislaitteilla. Sitten vahvistusharja asennetaan kaivoon ja betonointi suoritetaan.

Porojen paalujen asennusta varten ne käyttävät poranterät, puusepäntyöt, raudoitustyöntekijät ja konkreettiset työntekijät, joiden kustannukset heijastuvat tylsistyneiden paalujen arvioon.

Esimerkkejä ennusteista kyllästyneistä paaluista on nähtävillä verkkosivuillamme. Kuitenkin jokin kaivojen poraukseen osallistuva organisaatio on arvioinut henkilöstöään, joka harjoittaa ammattimaisesti arvioiden kehittämistä.

Konepallot ja metallipallot valmistajalta toimitetaan koko Venäjällä

LLC PKF Navigator valmistaa Chelyabinskissä (toimittaessa Moskovaan) ajettuja metallipinoja ja teräsrakenteita mistä tahansa monimutkaisuudesta uudistetuista ja uusista putkista.

Metallipilareiden paalujen hinnat kartiomainen kärki

 • Paras hinta ja korkea laatu
 • Mukauttaminen tarpeidesi mukaan
 • Tehokkuus ja luotettavuus
 • Helppo käyttö ja asennus
 • Kaikki tarvittavat varusteet

Säännölliset toimitukset: Krasnoyarsk, Tyumen, Yekterenburg, Moskova

Meidän paalut Demyansk-kentällä

Valmistettujen paalujen valmistus kunnostetuista putkista

Kallistetut paalutetut putket eivät ole alhaisemmat lujuusominaisuuksiltaan uusista putkista valmistetuista paaluista, mutta samalla ne mahdollistavat huomattavia säästöjä säätiöiden rakentamisessa.

Kaikki putket, jotka on tarkoitettu tuotantoon lyöntipaaluista kartiomainen kärki, palauttaminen prosessi vaaditaan: puhdistus, paahtaminen, hiekkapuhallus, leikkaus, ja korroosion taipumus poistamisen tarvittaessa.

Metallipilarit tehdään asiakkaan piirustusten mukaan tai asiantuntijat kehittävät mallin projektidokumentaation vaatimusten mukaisesti. Voimme käsitellä valmiin tuotteen primerillä, maalata sitä, käyttää tarvittaessa PU-vaahtoeristeitä.

Käytettyjen paalujen tuotantoa varten käytetään metalliputkia, joiden läpimitta on 159, 219, 273, 325, 377, 426, 530, 630, 720, 820 mm. Raaka-aineet vastaavat GOST 8732-78 "Saumattomia teräsputkia tai kuumavalssattuja putkia", GOST 10704-91 "Pituussuuntaiset hitsatut teräsputket". Pallon seinämän paksuus halkaisijaltaan 159 mm on 6-8 mm. Pallot, joiden halkaisija on 319, 273, 325, 426, 530 mm, seinämän paksuus on 8-20 mm.

Metalliporauskuopan vakiopituus on noin 8-12 m (pitkin putken pituutta) ja tarvittaessa on mahdollista rakentaa tietyn halkaisijan omaava putki hitsaamalla teräsrenkaat nivelellä.

Pahan terävä kärki muodostetaan putken rungosta leikkaamalla "terälehdet", jotka sitten taivutetaan ja hitsataan. Lehtien lukumäärä vaihtelee putken halkaisijan mukaan. Hitsatut muotoiluvihjeet ovat osoittautuneet itsestään ja voivat vähentää huomattavasti valmiin paalun kustannuksia.

Käytettyjen metallipallojen tärkeimmät edut:

Ajopilareiden laajuus

Metallipinoja käytetään tukena, kun rakennukset ja rakenteet perustuvat siviili- ja teollisuusrakentamiseen. Konepilvien putket - on tehokas ja kustannustehokas versio kaikista talojen, rakennusten ja rakenteiden perustuksista, öljy- ja kaasuputkista tai dynaamisten kuormien rakennuslaitteiden perustana.

Kartiomainen teräskori on metallirakenne, jossa on terävä kärki maaston kestävyyden voittamiseksi. Tämä vähentää huomattavasti kuormaa pinoon ajon aikana, jolloin vältytään muodonmuutoksilta tai vaurioilta.

Paalut voidaan asentaa putkista kaikkina vuodenaikoina, ne ovat erittäin tehokkaita kovissa maissa, asennusvaiheessa ei ole tarvetta suorittaa maanrakennustöitä, mikä vähentää kohteen rakennusaikaa. Yksinkertaiset tapoja lisätä tällaisen kasa pituutta ovat ne välttämättömiä eri korkeuksien rakennuksille. Betonin sisäisen ontelon kantokyvyn parantamiseksi asennuksen jälkeen voi olla osittain tai kokonaan betonilla täytetty.

Kartiomainen kärki voidaan upottaa maaperään useilla tavoilla: iskulla, vibro-iskulla, painamalla

Metallipilareiden säätö

Metallipilareita käytetään perustan valmistukseen heikoilla mailla, vaikeasti maastoalueilla, lähellä ja suoraan vesistöihin. Tällaisia ​​paaluja käytetään myös kova maaperä, mikä vähentää laitoksen rakennusaikaa ja vähentää maanrakennusten määrää.

Metallipallojen perusta on paras vaihtoehto kevyiden rakenteiden rakentamiselle. Tällaisten rakenteiden käyttöä koskevia perustuksia pidetään erittäin tehokkaina, kannattavina ja samanaikaisesti luotettavina. Niitä käytetään kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Suurin etu on, että niiden tukipiste on luotettavalla pohjalla ja se sijaitsee maanpinnan alapuolella.

Kierrä paalut

Metalliruuva paalut

Ruuvatyynyjen pohjapohjia käytetään eri maaperän rakenteiden rakentamiseen. Useimmiten heikoilla mailla, vesistöjen välittömässä läheisyydessä ja epätasaisella maaperällä.

Tällainen säätiö on suhteellisen halpa rakentaminen ja sitä käytetään pääasiassa kevyiden rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen. Tällaiset rakenteet ovat paksut metalliputket ja metalliliuskat, jotka on hitsattu alaosaan spiraalina.

Metallipallojen edut:

 • Ruuvipallojen esine voidaan tehdä lyhyemmäksi ajaksi kuin betonipohjassa.
 • Sitä voidaan käyttää rakennettaessa rakennuksia kosteikkojen maaperään, paikoissa, joissa on korkea kosteus ja vaikeat reliefit.
 • Raskaan maanrakennuksen tilavuus pienenee eikä tonttia ole tarpeen tasata itse.
 • Tämän pohjan ansiosta voit työskennellä maanalaisten laitosten lähellä samoin kuin tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa.
 • Asennuksen jälkeen voit välittömästi jatkaa rakenteen rakentamista.
 • Suunnitteluviestinnän asennus voidaan suorittaa samanaikaisesti kohteen kanssa.
 • Rakennetaan metallipallojen rakennuksia sopivaksi koko vuoden ajan.
 • Joissakin tapauksissa niitä voidaan käyttää uudelleen.
 • Jollei korjaus ole mahdollista.
 • Kun painetaan maahan, värähtely eliminoituu.
 • Asennus voidaan tehdä manuaalisesti 2-3 henkilön avulla.

puutteet

 • Ruuvattaessa kallioiselle maaperälle suojaava kerros voi olla naarmuuntunut, mikä aiheuttaa korroosiota.
 • Sellaisten korroosion esiintymistä, jotka johtuvat häiriöttömän sähkövirran esiintymisestä maaperässä, ei suljeta pois.
 • Itselaitteistolla voi esiintyä poikkeamia pystyakselista.

hakemus

Ruuvipillojen ulottuvuus

 • Tällaisia ​​perustuksia käytetään pienien matalarakenteisten rakennusten rakentamiseen heikkoon maaperään sekä maaperään, joilla on korkea kosteus ja epätasainen maasto.
 • Kiinteissä maissa niitä voidaan käyttää pääoman rakentamisen perustaksi.
 • Runkorakenteiden rakentamiseen.
 • Tilapäisten rakenteiden rakentamiseen: messuosastoja, paviljelmiä, nähtävyyksiä. Tällaisia ​​rakennuksia siirrettäessä paalut voidaan helposti irrottaa ja käyttää uudelleen.
 • Rakentaa aidat ja asentaa mainostaulut.
 • Käytetään säätiön valmistukseen nykyisten työpajojen sisällä, lähellä arkkitehtonisia rakenteita, joiden arvo on historiallinen. Tällöin ne sulkevat pois tärinän, kun tällaiset paalut haudataan maahan.
 • Hydraulisten rakenteiden rakentamisen aikana - siltoja, kiinnityksiä.
 • Vahvistaa ja korjata olemassa olevia säätiöitä.
 • Käytetään ankkureina myöhästymisille.
 • Vahvistaa kaltevaa maata.

Ruuvipillojen tyypit

Harkitse päätyyppisiä paaluja, joita käytetään rakentamisessa

Shirokolopastnye

Laaja ruuvipilkku

Rakenteet koostuvat metalliputkesta, jossa on yksi tai useampia terää enintään puolitoista kierrosta. Yksilohkoisia käytetään harvemmin, lähinnä kevyissä rakenteissa ja rakennuksissa, joissa ei ole kantavia seiniä.

Moniterällä on lisääntynyt kantavuus sekä puristuksessa että maaperän louhinnassa. Paalujen paikoilla olevien terien jatkuva leveys heikentää niiden kykyä kestää horisontaalisia kuormituksia.

Tämäntyyppisiä metallipalloja käytetään rakennusten pääosissa, esimerkiksi yli kahdessa kerroksessa, korkeissa hangareissa, aidoissa, pääseinissä rakennettaessa, rakennuksissa, jotka sijaitsevat kaltevilla paikoilla ja maaperän kiinnittämiseksi rinteille.

Niitä käytetään rakenteiden rakentamisessa, sekä heikoilla mailla että kiinteillä rakenteilla.

Käytettäessä kiinteissä maissa pääolosuhteita ovat mukulakivien puuttuminen itse maaperässä, mikä voi vahingoittaa putken suojakerrosta ja vaikuttaa sen poikkeamiseen pystysuorasta akselista. Tämä vähentää pystysuuntaista kuormitusta.

Uzkolopastnye

Pylväsruuvi kapea sinkitty sinkitty

Rakenteet ovat paksu putki ja yksi monikierrossa oleva terä. Spiraalikäämityksen pituus voi olla jopa 30% putken pituudesta. Tällainen määrä pieniä teriä lisää niiden kantavuutta lisäämättä halkaisijaa.

Tavalliselle maaperälle putken pohja on tehty teräväksi, mikä mahdollistaa sen ruuvaamisen vähemmän vastustuskykyä maaperään. Tätä tyyppiä käytetään hyvin koville tai kiviseille.

Kaasun jäädyttämiseen tai permafrostin maaperään käytetään kapeakaistaisia ​​paaluja, joiden alapäätä tehdään viisteen tai hampaiden muodossa. Tämä päättyminen edistää parempaa tunkeutumista maahan. Terä on valmistettu kapeista metallilistaleista, hitsattu hitsaamalla tynnyriin.

Molemmissa lajeissa käytetään useimmin kahta terää.

Valittavissa ovat valetut kärjet. Tällaiset kärjet tehdään kasveista valumenetelmällä ja ne liitetään paaluun hitsaamalla. Tehtaalla valmistetut paalut ovat pääsääntöisesti sinkkipinnoitettuja, mikä pidentää niiden käyttöikää yli kaksi kertaa.

Metallipallojen asennus

Kierrä paalut

Ruuvipallot asennetaan maahan koneellisesti, niin manuaalisesti. Mekaanisesti, ruuvaa erityisen kova maaperä tai putkipituus yli 3,5 m.

Käännä paaluputket manuaalisesti 2,5 metrin korkeuteen. Tällä tavalla on mahdollista syventää putkea enemmän kuin 2,5 m, mutta samaan aikaan toinen putki on hitsattava kierrettyyn osaan ja syvennettävä edelleen käsin. Tämä edellyttää 3-4 henkilöä.

Ensin sinun on tehtävä pieni syvennys ja asennettava siihen tiukasti pystysuora ruuva. Pitkää metalliputkea käytetään kiristysvipuna, joka kiinnitetään joko suoraan nauhapäähän kaapelilla tai erityisellä laitteella pään päälle.

Kiristettäessä 1-2 henkilöä pitää putken tiukasti pystyssä ja kaksi henkilöä pyöritään erikoisvivulla suunnittelun syvyydelle.

Kun paalut on kierretty, putkien yläosat leikataan nollaan. Voiman lisäämiseksi putki kaadetaan sementtilaastilla tai vahvistetaan ja kaadetaan betonilla.

Metalliputkien paalujen haittana on painovoimakkuus. Asennettaessa paaluja, joiden halkaisija on yli 10 cm ja pituus yli 3 metriä, tarvitaan nosturilaitteistoa. Tällaisten paalujen käyttö kuluttaa suurta määrää metallia ja vaatii niiden korroosionkäsittelyä.

Ruuvipillojen mekaaninen asennus

Asennusmenetelmän mukaan ne ohjataan. Tämä on pitkä sauva, jossa on huomautettu alapää. Maaperän upottamisen monimutkaisuuden vuoksi tällaisia ​​paaluja käytetään useimmiten teollisuusrakennusten rakentamisessa.

Ne voidaan asentaa painamalla maahan, samoin kuin iskumme-mekaanisella menetelmällä. Heikossa maaperässä metallipallot voidaan upottaa suurempaan syvyyteen, joka ulottuu hitsaamalla, kun ne upotetaan alempaan mallimerkkiin. Metallipilarien asentamisen jälkeen hitsatut korkit, joissa on reikiä tai ankkureita, on päällystetty. Pylväs suoritetaan kanavan tai muun kiinteän metallirakenteen avulla.

Usein, jotta kasa lisää voimaa, se kaadetaan sementtilaastilla tai betonilla. Pienten halkaisijoiden putkissa käytetään useita rei'itetyistä raudoista, jotka asetetaan upotettuun putkeen ja täytetään betonilla.

Kun käytetään suuria halkaisijaltaan olevia metalliputkia paaluina, valmistetaan erikseen vahvikekehys ja sijoitetaan koko putkeen. Betonin kaatamisen jälkeen tällaiset paalut ovat kestävämpiä ja merkittävästi lisäävät rakenteen elämää, joka on sijoitettu tällaiseen perustasoon.

Vaihtoehdot metallipallojen pohjan rakentamiseen

Sen jälkeen, kun metallipallot on asennettu nolla-vaakasuoraan merkintään, ne siirtyvät vinkkien liitokseen. Riippuen siitä, miten paalut ovat kytkettynä, säätöpohjat on jaettu useisiin eri tyyppeihin:

 • Käyttämällä puupalkkeja. Tämäntyyppistä perustusta käytetään pienten kehyspaneelitalojen rakentamiseen. Se voi olla maa- ja puutarhataloja, erilaisia ​​laajennuksia rakennukseen, joka ei tarvitse pääomaa. Kiinnityspalkkeihin on käytettävä metallisia niskatuet, joissa on reikiä. Kaikki paaliputket on yhdistetty yhdensuuntaisilla tankoilla.
 • Kanavayhteyttä käytetään suurempien rakennusten rakentamisessa, kun maalla on suuri kuorma. Tällaista sitomista käytetään kiinnittimien, siltojen ja paikoissa, joissa on korkea kosteus.
 • Vahvistettu betoniteräksen perusteet on valmistettu, asennettu ja liitetty kärkiin koko kehällä ja sisäpuolella olevien väliseinien risteyksissä. Betonin kaatamisen jälkeen saat yhden monoliittisen, vahvistetun betoninauhan. Tällaista säätiötä käytetään rakennettaessa taloja hiilihapotetusta betonista, hiekkakivistä, kuorikalliosta ja tiilitalosta, koska tällaisten rakenteiden seinät asettavat huomattavan kuormituksen paitsi paalusäätiölle myös itse nauhalle.
 • Teräsbetonilaatan täyttäminen on yhtenäisen kiinteän rakenteen luominen, joka lopulta takaa tulevan rakennuksen tuen luotettavuuden. Vahvistettu betonilaattojen kaataminen antaa luotettavuuden nopeilla lämpötilan muutoksilla, ja se on vankka perusta sen rakentamiselle heikoille maaperäille.

Tällaisen pohjan suorittamiseksi kehän ympärillä ja sen sisäpuolella valmistetaan lujitemuovaus, se liitetään pylväiden yläosaan ja kaadetaan betonilla. Tällainen rakenne ei anna yhtään kasaa uppoamaan, koska levy toimii niiden kanssa kokonaisuutena.

Äänet laskettaessa laitteen kotelon kustannuksia kyllästyneille paaluille

Kiinnostuitko rakennustyön vahvistamiseen liittyvistä töistä? Täsmällisessä tapauksessa tekniikka tarjoaa kaivojen porauksen, kotelon metalliputkien kanssa ja näiden kuoppien pumppaamisen betonilla. Kerro minulle, että tämän tekniikan mittarin kustannukset lasketaan vaiheittain / esimerkiksi: poraus 200 ruplaa, kotelo 120, pumppaaminen ratkaisulla - 140 ruplaa mittari / numero on ehdollinen. Kysymys tällaisesta kotelosta on erillinen vaihe ja näin ollen keinutuoli erikseen tai sisältyy luetteloon mikä tahansa muu näistä työvaiheista? ja miten vastauksesi on perusteltu vai mitä? kiitos etukäteen.

Injektiopillojen laite ei sisällä kotelon käyttöä. Ehkä tarkoitti kyllästynyttä?

Koteloputket ovat tyypillisiä porotetuille paaluille.

Työntökustannukset kotelon sisennyksestä ja sen myöhemmästä kaivamisesta (jos se on kerrytettävissä) on yksi, jossa on arvioitu kokonaiskorkeus porakoneen asentamiseksi - tämä on selvää kokoelman nro 5 GESN 81-02-05-2001 "Kasaustyöstä". Tämä kokoelma on kehittänyt liittovaltion rakennus-, asunto- ja kunnallistekniikan virasto (Rosstroy). Niinpä esimerkiksi GESN-taulukon 05-029-01 mukaan "Vahvistettu betoniporatut paalut, joissa porojen poraus pyörivällä (auger) menetelmällä", yksittäisen paalulaitteen kustannukset kattavat paitsi porauksen myös kaivon, laskemalla vahvikehon myöhemmällä betonisoituksella, mutta myös kotelon Putket (hinnat 103-0537 ja 103-9080).

Tässä asiakirjassa lausekkeessa 1.16 selvennetään myös sitä, että kasausputkien käsittelyn hinta, joka sisältyy pinoon asennuksen kokonaiskustannuksiin, määräytyy HESN 2001-04 Well -ohjelman mukaan.

Mutta tällaisten paalujen kotelon käyttö ei ole pakollista. Niiden tarve määräytyy projektidokumentaation yhteydessä tekniikan ja geologisten olosuhteiden mukaan. Niitä käytetään tapauksissa, joissa kaivon seinät ovat epävakaita - pehmeä sakeus, korkeat pohjaveden pinnankorkeudet (paikat, hiekkasaumat), korkeat pohjaveden pinnat (jos on vedenpitävä kerros, jossa kotelo upotetaan) ja olemassa olevat kuormat maaperässä. Kotelon hinta riippuu materiaalista, josta ne on tehty, ja sen paksuus, halkaisija ja geologiset olosuhteet.

Sinun tapauksessa sinun on päätettävä, onko putkien käyttö hankkeessa. Jos lupaus - kotelon kustannukset asennuksen työn kanssa olisi sisällytettävä laitteen paaluihin sovellettavaan kokonaistulokseen. Jos projektia ei ole, pyydä urakoitsijaa arvioimaan yleisesti pinoamista sekä näiden putkien käyttöä koskevat perustelut. Häikäilemättömät urakoitsijat toimivat yleensä kahdella tavalla: työn tilavuuden ja työntymisen yliarviointi, samanlaisen työn kaksinkertainen syöttö eri arvioissa eri lukujen mukaan.

Metalliputkien perustukset tekevät sen itse

Rakentaessaan maalaistaloja, taloudellisia rakennuksia ja aidoja omilla käsillään, he usein valitsevat pylväsrakenteen perustaan. Tätä menetelmää kuorman siirtämiseksi maaperään käytetään kriittisissä rakenteissa, siltojen, telineiden ja vastaavien rakenteiden rakentamisessa. Ne käyttävät kuitenkin erityistä perustusta suurten läpimittaisten putkien perusteella.

Pylväsperustaiset lajikkeet

Riippuen helpotuksen monimutkaisuudesta, laske- taan ja asennetaan maaperän jäädytyksen syvyys ja pohjaan kohdistuva kuormitus, tukirakenteet ja paalut. Ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista. Suunnittelussa valitaan asennusmenetelmät.

Metalliputkipylväs

Perusta voidaan tehdä eri putkista:

 • metalli;
 • asbestisementti;
 • muovia.

Putkien perustusta kutsutaan sarakkeiksi.

Metal rekvisiitta

Metallipylväitä voidaan edustaa teräspilareita ja päällystysputkia, jotka työnnetään maahan ja jotka myöhemmin kaadetaan betoniin. Yleisemmät ruuvipallot. Ne edustavat onttoja putkia, joiden kärki on alempi osa ja kierreohjausrauta ruuvataan maahan. Pallon yläosassa on aukkoja portille. Omalla kädellään tai mekaanisella pystysuoralla ruuvaamalla menetelmä upottaa ennalta määrätyn tason.

Kolme voi asentaa tällaisen kasa manuaalisesti ja se seuraa jatkuvasti upotetun sauvan pystysuuntaisuutta. On helppoa ja taloudellisesti edullista tehdä pohja ruuvipillojen avulla. Tätä säätiötä käytetään puutalon, kylpy- tai laiterungon rakentamiseen.

On syytä korostaa, että tällaisen perustan rakentaminen taloon on koko kausi, rakennus on korotettu maanpinnan yläpuolelle, ei kevyesti tulvia tulvia, ja se on nopeasti pystytetty omilla käsillä.

Pylväsruuvin perustusta ei voi käyttää rinteillä ja viinirypäleillä. Koska taloa nostetaan maanpinnan yläpuolelle, tarvitaan suuria investointeja kellarin eristämiseen.

Seuraava askel on paalujen grillata, mikä voi olla konkreettinen nauha tai puinen palkka. Kevyiden rakenteiden kohdalla putkien pylväsrakenne toimii tukipylväinä maanpäällisten profiilien kiinnittämiseksi.

Raskaan kuormituksen säätö voidaan suorittaa käyttämällä metallipalloja, jotka on asennettu esikaivattuihin kaivoihin.

Tällöin putkien asentaminen omiin käsiinsä tehdään erityisellä tekniikalla.

 1. Suunnitelman mukaan säätiön pisteet on merkitty paikoillaan, tappuja ajetaan.
 2. Säätiön raja on merkitty 2 metrin etäisyydellä kehän ympärillä.
 3. Kaivoja valmistellaan noin puolitoista metriä syville sauvoille. Voit porata reikiä.
 4. Hiekkalaatikko täytetään pohjaan, putki asennetaan ja hiekka kiinnitetään kehän ympäri.
 5. Hiekkapuhallus vasaroidaan putkeen 7 cm: n etäisyydellä sauvojen välistä.
 6. Betoni kaadetaan, tiivistetään ja ohjataan kostutuksen koaksiaalisuuden ja kantojen vertikaalisuuden prosessissa.
 7. Putkien päälle on asennettu grilli.

Kun käytät käsiäsi, sinun on käytettävä metalliputkia, joiden läpimitta on yli 250 mm. Putkien asentamisen yhteydessä hiekkasäkkän pitäisi olla riittävä, jotta siihen kiinnitettäisiin raskas rakenne. Sen reunojen yli on oltava vähintään 30 cm, jotta tämä ontelo voidaan täyttää puhtaalla jokilaakerilla. Vain kun kasa pysyy tasaisena ja vakaasti, voidaan asentaa vahvistusta. Metallisen tangon pituuden on oltava vähintään 20 cm pidempi kuin itsevoitelu, koska se tunkeutuu syvemmälle maahan.

Raskaan kuormituksen säätö voidaan suorittaa käyttämällä metallipalloja, jotka on asennettu esikaivattuihin kaivoihin.

Ennen kaatamista on asennettava ankkurointisolmu putkeen. Betoni on kaadettava vain sementin M500 perusteella. Kaadettaessa seosta jatkuvasti kondensoidaan käyttämällä käytettävissä olevia menetelmiä ilman poistamiseksi lasista. Tämän suorituskyvyn pylväsperusta kestävät raskaat kuormat ja voit asentaa talon rinteeseen, jossa on suuri kaltevuus. Stinkers tällaiset tuet eivät ole kauheita.

Rostverk asennetaan sen jälkeen kun betoni kovettuu putkien liittämiseen. Pylväsperusta hankkii lisäpuskurin, joka on valmistettu metallista tai raskaasta betonista.

Tällaisten suurten läpimittaisten putkien haittana on mahdottomuus käyttää maanalainen hevontaa lämpimään muotoon.

Asbestisementtiputkien käyttö

Asbestisementti on toinen materiaali, josta kellarikerros tehdään usein. Asbestisementtiputkien asentaminen luo voimakkaan ääriviivan johtuen putkimateriaalin viskositeetista, liitososista ja asbestin täydellisestä inertistä suhteessa muihin materiaaleihin.

Putki asennetaan valmiiksi kaivoksi, joka asennetaan pystysuoraan. Se on muotti, johon raudoitus on asennettu, betoniseos täytetään tiivistämällä. Tällöin putket ulkonevat maanpinnan yläpuolella samalla tasolla ja muodostavat vaakasuoran pinnan. Kaadettaessa putken onteloa betonia syötetään ulkopuolelle. Tämä luo kiinteän kehyksen. Lujituksen ulkonevat osat toimivat myöhemmin grillage-sitomisena.

Toinen tapa voi olla jo täytetyn putken vahvistaminen. Kun putket kaadetaan toisella menetelmällä, ne asennetaan tasolle, ja teräkselle asennettava tappi asennetaan välittömästi ylhäältä.

Muoviset jalat

PVC-putkien pylväsrakenne on kustannustehokkain, koska putken kustannukset eivät ylitä 250 rupiaa metriä kohden ja voit siirtää materiaalin mihin tahansa käytettävissä oleviin ajoneuvoihin. Putkia voidaan käyttää viemäriin. Pilejä asennetaan valmiiseen reikään alhaalla hiekkapyyhkeellä. Avaa aukko suljetaan tulpalla. Venttiili asennetaan putken onteloon ja täytetään. Kuten tavallista, kaikkia menetelmiä käytetään ilman poistamiseksi putkien ontelosta. Tämä säätiö on luotettava ja toimii monen vuoden ajan.

Pylväsperustainen perustaminen, voit käyttää mitä tahansa lueteltuja materiaaleja, mutta ensin sinun on kuunneltava asiantuntijoiden suosituksia.