Monoliittisen laatan arvioidut kustannukset

Monoliittinen laatta - luotettava luokka betoniperustusta. Se näyttää laudalta tai kelluva, koska maahan siirryttäessä laatta ei muutu, mikä suojaa rakennetta tuhoamiselta. Monoliittinen levy on myös kiinteä, lujitettu betonirakenteisen ja vahvistetun jäykkyyden rakenne, joka jakaa tasaisesti rakennuksen täytön maahan.

Laske avaimet käteen -periaatteella varustetun pohjakerroksen kustannukset Pietarissa ja Leningradin alueella ja saat arvio verkossa, kun otetaan huomioon materiaalit ja säätiöt 2018: n hinnalla neliömetriltä ja kuutiometristä nettisivuiltamme ja käytämme online-laskinta.

Laskin kiinteän aluslaatan arvioiduista kustannuksista

Syötä parametrit laskemaan monoliittinen levy:

Lujitetun betonin kiinteän perustan hinta lasketaan ottaen huomioon:

 • betonivahvisteisen levyn pääparametrit;
 • rakennusmateriaalien kustannukset ja monoliittisen rakenteen rakentamiseen liittyvät työt.

Monoliittisen perustuksen mitat heijastuvat rakennustyökierrokseen. On tärkeää, että suunnittelun ja arvioinnin dokumentointi kehitetään kokeneille suunnittelijoille. Tulos on oikea määritelmä:

 • laattojen koko, ottaen huomioon Leningradin alueen kuormat ja maaperät;
 • kulutushyödykkeiden määrä ja kustannukset;
 • luettelo ja hinnat rakennus- ja asennustöistä.

Monoliittisen levyn rakentaminen on mahdollista kallistus- ja hiekka-aineilla sekä erittäin puristettavalla maaperällä.

Tämä laite on perustuksen rakentaminen - monoliittinen levy

Talon alla olevan monoliittisen laatan laite suoritetaan rakennuspaikan valmistelevan kaivamisen ja hajoamisen jälkeen. YARUS-yhtiön käsityöläisten joukko rakentaa säätiön kuoppaan organisoidulla vedenpoistolla. Rakentamisprosessin aikana noudatetaan prosessia. Ammattitaitoiset käsityöläiset:

 • akselit rikkoutuvat kentällä suunnitelman mukaisesti, ne järjestävät hiekkipyyhkeen, he suorittavat betonituotantoa;
 • toimittaa ja järjestää kulutustavaroita;
 • valmistella työkaluja ja sähkölaitteita hitsausliittimiin;
 • asentavat kiinnittimet 1m: n välein vahvistuksen alla lujittavien sauvojen konkreettisen suojan aikaansaamiseksi korroosiolta;
 • asenna vahvistus ja teräsverkko suunnitteluasentoon ja kiinnitä sauvojen leikkauspisteet hitsaamalla;
 • muottipellit kootaan ja kiinnitetään betonivalmisteen reunaan merkkien mukaan;
 • ennen betonityön suorittamista, tarkista lujitushihnan ja muottien oikea asennus;
 • järjestää konkreettisen sekoituksen toimitukset alueelle ja toimittaa sen asennuspaikkaan sovitun järjestelmän mukaisesti;
 • suorita betonointi kerroksittain vähintään 40 minuutin välein;
 • tiivistetään täryttimillä ja käsiuralla muurausseinien kehällä;
 • luo optimaaliset olosuhteet betoniseokselle saavuttamaan 70% suunnitteluarvosta;
 • poista muotti.

Yrityksessä "YARUS" rakennus- ja asennustyöt tehdään turvallisuusmääräysten mukaisesti. Purkaminen suoritetaan vasta betonirakenteen lujuuden valvonnan jälkeen. Betonisoinnin aikana käytetään nykyaikaisia ​​laitteita, joissa on iskunvaimentimet ja luotettava eristys. Prikaatit koostuvat korkeasti koulutetuista mestareista, joilla on pääsy työhön.

On ihanteellista tilata monoliittisen laatan rakentaminen talon alle kohtuulliseen hintaan luotettavalla vedeneristyksellä ja viestinnällä. Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi soittamalla (812) 925-53-93 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Esimerkki säätiön arvioista

On ehdottoman tärkeää, että ennen rakennustöiden aloittamista on laadittava rakentamattoman kohteen projekti samoin kuin myös arviointidokumentaatio, joka auttaa määrittämään, ei ole kaikkein tarkin, ainakin likimääräinen kustannusmäärä kullekin asennusyrityksen vaiheelle ja koko rakennustilavuudelle kokonaisuutena. Meidän materiaalistamme tarkastelemme kuinka valmistaudutaan arvioinnin dokumentointiin talon perustamiseen. Koska perusteltu säätiö on oikea - voit säästää rahaa. Kuten tiedetään, alustan asennus kestää noin 30% koko rakennusbudjetista. Määrä on vaikuttava, varsinkin jos et tiedä laskelmien hienousta.

Tärkeää: jos olet unohtanut yhden tai useamman tärkeän pisteen laskutoimituksissa, saatat joutua sotkumaan ja kompastumaan pakotetulle joutoliikkeelle rahan puutteen takia. Mutta SNiP: n mukainen perusta on kaadettava yhteen juoksuun. Muussa tapauksessa hänen linnoituksensa on kyseenalainen.

Osastot arvioita varten säätiölle

Jotta saataisiin käsitys siitä, miten arvio pitäisi etsiä minkäänlaista säätiölaitetta, tarkastelemme yksityiskohtaisesti asiakirjan vaiheittaista laatimista ja selvennämme, mitkä osiot sisällytetään paperiin. Selvyyden vuoksi kiinnitämme näytearviot materiaalin pohjaan.

Aloitetaan siis maaperän valmistelusta

Tämä kohta on sisällytettävä arvioon, jos rakennustyö on tukossa ja se on puhdistettava huolellisesti pohjan täyttämiseksi. Tässä osassa käsitellään erikoislaitteiden vuokrausta, jos vanhojen pensaiden, puiden poistaminen tai vanhojen rakennusten rakennusjätteiden poistaminen on tarpeen. On myös tarpeen poistaa hedelmällinen maaperäkerros, jota voidaan myöhemmin käyttää puutarhakasvien istuttamiseen. Tällaiseen työhön tarvitaan kaivuri, jossa on kauha. Koska maaperä on vaikea poistaa 25-30 cm paksuisena koko juonialueen ympärillä. On suositeltavaa tallentaa maapallon loppuun asti ja peittää se.

Myös osassa "sivuston valmistelu" on otettava huomioon akseleiden hajoamista koskeva työ. Työn voi suorittaa ammattitaitoinen asiantuntija, joka käyttää goniometriä. Loppujen lopuksi jokainen poikkeama 90 asteen kulmasta uhkaa epätarkoituksenmukaisten teosten suorittamista ja jalustan perusteellisen asennuksen.

Tärkeää: nauhalevy ja säätöpylväs (pile) ovat monimutkaisempia akseleiden hajoamisessa. Siksi sinun on käytettävä hieman enemmän rahaa. Laatta monoliittinen perusta on helpompi murtautua akseleita pitkin.

Tämän seurauksena "valmistelutyön" osassa pitäisi olla tietty määrä kustannuksia, mukaan lukien työntekijöiden palkkaaminen, vuokrauslaitteet ja joidenkin osien kustannukset (akselit ja varret akselien hajottamiseksi).

maavalli

Tämä arvio-osion kohta oletetaan seuraavan tyyppisiä töitä:

 • Kaivaa maaperä. Alapatustyypistä riippuen tämä voi olla kaivanto, säätiö kuoppa monoliittiseen tukikohtaan tai porojen kuopat. Ja jos ensimmäisessä tapauksessa voit säästää rahaa ja kaivaa kaivannon itse, sitten kaivaa reikä käsin tai poraamalla kuopat omalla kädelläsi, ei ole helppoa. Tähän arvioon sisältyy erikoisajoneuvojen vuokraus tuntipalkkion mukaan.

Tärkeää: tämäntyyppistä työtä koskevien arvioiden valmisteluun ei kuulu kaivaminen apupalveluihin - terassit, autotallit jne.

 • Sitten kustannusarvio sisältää maaperän tamping ja hiekka tyyny täyttö (tietenkin, jos teoksia ei tehdä itsenäisesti). On tärkeää tietää, että hiekkalaatikko on asennettu mihin tahansa säätöön, olkoon se nauha, laatta, FBS: n tai sarakepohjan perusta.
 • Säätiön täyttö maaperän särmäyksellä sisältyy myös kustannuksiin. Tämän seurauksena tämän vaiheen osassa saamme tietyn summan kustannuksia.

Säätiön asennus

 • Tässä osiossa kannattaa ilmoittaa valmiin betoniseoksen valmistamisen kustannukset. Myös tässä lisätään itse ratkaisun kustannukset. Nauhan perusteella liuoksen tilavuus lasketaan kertomalla nauhan pituus sen korkeudella ja leveydellä. Saamme tilavuuden m3: ksi. Laattojen perustalle tilavuus lasketaan kertomalla alue korkeudella. Pylväspohjan asennusta varten voit itse valmistaa ratkaisun, koska se vaatii paljon vähemmän betonituotannosta. Tällöin riittää täten ilmoittamaan kulutushyödykkeiden kustannukset (hiekka, murskatut kivi, sementti sekä rakennusbetonisekoittimen tai käsisekoittimen vuokraus).
 • Vedenpitävä pohja sivuseinille. Tätä työvaihetta ei pidä unohtaa, koska korkealaatuinen vedeneristys takaa talon perustan luotettavuuden. Vedeneristys suoritetaan kahdessa lähestymistavassa kateaineiden ja bitumimateriaalin avulla.

Tärkeää: jos päällikkö tekee työn, niin kustannusarvio sisältää työn kustannukset.

Kaikkien rakennusmateriaalien kustannukset

Samassa osassa arvioista ilmoitetaan rakennusaineiden kustannusten todellinen puoli.

Kaikki edellä mainitut arviot perustuvat siihen, että säätiö rakennetaan vieraan käsityöläisen ja vuokrattujen koneiden avulla. Samassa osassa arvioista ilmoitetaan rakennusaineiden kustannusten todellinen puoli. Näin ollen arviointikappaleen ja nauhan laitteen nauhan säätö näytetään seuraavasti:

 • Hiekka laitteen tyynyille (tilavuus, laskettu kertomalla nauhan pituus tai tyynyn kehä pukujen korkeudelle ja leveydelle).
 • Varusteet. Se lasketaan kertomalla hihnojen kokonaispituus (ylempi ja alempi) valjaiden rivien lukumäärän mukaan. Tuloksena on pitkittäisvahvistustangot. Ristitangot lasketaan jakamalla teipin pituus 0,5: llä (poikittaisten sauvien väli). Sitten luku kerrotaan alustan korkeudella. Laattojen peruslaskenta näyttää erilaiselta. Tässä voit määrittää vahvistusmetriikan kertoimalla yhden seinän pituuden ylemmän sointuessa olevan tangon riveittäin. Sitten numero kerrotaan kahdella (ylemmän ja alemman hihnan) avulla. Vielä on lisättävä kohtisuoran tangon (metrijärjestelmän) määrä, joka määritetään saman periaatteen mukaisesti. Jos lujitettavuus on laskettu täyttämään grillaus pitkin pylväs- tai paalusäätiötä, riittää, että lasketaan hihnan pituus kertomalla se 4: llä (kaksi alempaa pitkittäistä ja kaksi pitkittäisliitosta). Grillitasot poikittaiset tangot sijaitsevat 20 cm: n etäisyydellä toisistaan. Ne lasketaan jakamalla grillauksen kokonaispituus 0,2: lla. Sitten tuloksena oleva luku kerrotaan 2: llä. Meillä on tarvittava vahvistusmitta-alue pitkittäiselle ja poikittaiselle neulokselle. Pylväsperustaan ​​käytetään kolmea tai neljää terästangoa tukikohtaisesti.

Tärkeää: vahvistamisen yhteydessä on välttämätöntä ottaa 2% marginaali päällekkäisyydeltä. Myös säätiöiden arvioitaessa on tarpeen määrittää teräslankaan neulominen ja kustannukset.

 • Reunalistat muottiin.
 • Kynnet ja muut kiinnittimet metallisten kulmien muodossa jne.
 • Bitumiset mastit ja kateaineet perustuksen vedeneristämiseen.
Lisäksi arviointikirjan vuokrausnosturiin on merkittävä erillinen kohta, jos käytetään liuskajohdon asennusta varten lohko FBS
 • Lisäksi arviointikirjan vuokra-nosturiin on merkittävä erillinen esine, jos käytetään liuskajohdon asennusta Lohko FBS. Vuokrauslaitteiden hinnoittelua voidaan tarkastella alueella, jolla rakennustyöt tehdään. Kuten Venäjän eri alueilla, hinnat voivat vaihdella suuresti.

Tärkeää: kun laitevalmista koskevia arvioita laaditaan talon alle, niitä on pidettävä kuljetuskustannuksina. Tee näin lisää 2% tästä aiheutuvista kustannuksista kokonaismäärään.

Arvioitu sääennusteesi esimerkkitapaus:

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Budjetointi liuskajohtojen rakentamiselle

Talon rakentaminen on vakava askel, jota on käsiteltävä vastuullisesti. Siksi ennen kuin kaivaa säätiön kuoppaan, on selvitettävä, kuinka paljon rahaa tarvitaan idean toteuttamiseksi jokaisessa vaiheessa. Koska rakennuksen rakentaminen, mukaan lukien asuinrakennus, alkaa säätiöltä, niin keskustelemme siitä, kuinka paljon kaistaleen alapinnan rakentaminen maksaa. Kuinka tehdä budjetin dokumentaatio? Mitä sinun on otettava huomioon samaan aikaan - myöhemmin.

Laskennan perusteet

Kun arvio on tehty, jotta saat tarkat laskumäärät, sinun täytyy tietää tarvittavan materiaalin määrä. Tätä varten sinun on harkittava:

 1. Nauhateollisuuden mitat - pituus, korkeus, leveys.
 2. Kehä.
 3. Neliön pohjat.
 4. Talon talon tukialue (halutun vedenpitävyyden koko).
 5. Alustan ulkosivun sivupinnan alueen ilmaisin (tarpeen eristävän materiaalin määrän selvittämiseksi alustan ulkosivulle)
 6. Betonin määrä - kuinka paljon laasti tarvitsee täyttää määrätyt parametrit. Tällöin on tarpeen ottaa huomioon betonin tiivistymisen prosenttiosuus kaatamisen aikana, minkä vuoksi 10% olisi lisättävä haluttuun kuvaan.
 7. Kuinka monta riviä kullekin vyön pitkittäiselle sauvalle, niiden vähimmäishalkaisija.
 8. Kuinka monta riviä sopii ala- ja ylävyöhykkeisiin.
 9. Lujitemateriaalin "päällekkäisyyden" koko.
 10. Millä etäisyydellä asennetaan poikittaiset raudoitustangot.
 11. Muottipesuun käytettävien levyjen paksuus ja niiden kokonaispituus.

Lisäksi saatat tarvita muita materiaaleja, joten kaikkien tulee tehdä oikaisuja, kun otetaan huomioon niiden tulevan kodin nauhatyön koko, ottaen huomioon kaikki sen ominaisuudet.

Ominaisuudet laskentamateriaaleja

Seuraavaksi sinun on laskettava kaikkien materiaalien kustannukset. Jotta ymmärtäisit tämän, seuraava esimerkki auttaa.

Alla oleva taulukko on vain esimerkki siitä, miten rakennustyötä voidaan arvioida. Tuloksena olevat luvut kussakin tapauksessa ovat erilaisia. Esimerkiksi, kun asetetaan samankokoiselle matala ja syvä pohja, käytettyjen materiaalien määrä vaihtelee merkittävästi.

Tärkeä yksityiskohti: oikein koottu arvio säätiön rakentamisesta on tilaisuus säästää rahaa eikä joutua tilanteeseen, jossa rahatyön puuttuminen on keskeytettävä. Jos kaikki työ tehdään vuokratyöntekijöillä, se maksaa myös sinulle melkoisen penniäkään, ei pieneen. Lisäksi monoliittinen nauha-säätiö on kaadettava yhteen vaiheeseen, muuten on epätodennäköistä, että on mahdollista luoda haluamasi voima.

Kustannusarviot

Jotta arvio olisi oikea, on tarpeen tietää, mitkä indikaattorit olisi otettava huomioon. Paikallisten kustannusten olisi sisällettävä seuraavat vaiheet:

 1. Maaperän valmistelu. Puhumme puhdistamisesta ennen kuin rakennamme talon talon kantoja, roskia ja kaikkea muuta, joka voi häiritä työtä. Lisäksi asiantuntijat suosittelevat poistamalla maakerroksen pintakerros 25-30 senttimetriä. Tämä on hedelmällinen maa, jota voidaan käyttää kasvien viljelyyn.
 2. Liuskajohdon akseleiden jakautuminen. Tätä työtä pitäisi antaa vain asiantuntevalle asiantuntijalle, jolla on kaikki tarvittavat välineet ja välineet suunnitelman rakentamiseksi kentällä.
 3. Maanrakennustyöt. Tämä sisältää maan kaivauksen, jossa perusta-nauha kulkee, sekä maaperän tamping, täyttö hiekkalaatan, täyttö.
 4. Säätiön asennus. Sen lisäksi, että itse ratkaisun hinta on sama, osassa käsitellään sen kaatamisen kustannuksia. Jos säätiön konkreettinen ratkaisu valmistellaan itsenäisesti, sinun on selvitettävä, kuinka paljon se on valmisteltava. Tämän tekemiseksi nauhan pituus kerrotaan sen leveydestä ja korkeudesta. Tuloksena oleva luku on oikea määrä liuosta kuutiometreinä. Seuraavaksi on tarpeen selvittää, kuinka paljon sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä tarvitaan valmistettaessa 1 kuutiometriä laastia ja tämä indikaattori kerrotaan tuloksena olevasta kuvasta. Lisää siihen käsinsekoittimen tai betonisekoittimen vuokra tai osto. Myös tässä osassa on perusvesieristys. Se suoritetaan sivuseinillä käyttäen kateaineita ja bitumimateriaalia.
 5. Materiaalien kustannukset, ottaen huomioon niiden toimitukset rakennustyömaalle, mukaan lukien nosturin ja muiden tarvittavien erikoislaitteiden vuokraus. Tässä tapauksessa meidän ei pidä unohtaa erilaisten asetusten asettamisessa käytettäviä vihjeitä. Nämä ovat metallikulmat, kynnet ja muut kiinnittimet, joita tarvitaan muottien valmistuksessa.
 • tärkein
 • Strip-säätiö

Arvioitu monoliittiseen perustukseen

Moderaattori: Melky

Monoliittinen säätiö

Paprika Wed Jul 01, 2009 15:42

Mainoksesi

Re: Monoliittinen säätiö

Marie Thu Jul 02, 2009 11:08

Re: Monoliittinen säätiö

Paprika Mon Jul 06, 2009 10:40

Re: Monoliittinen säätiö

Marie Mon Jul 06, 2009 11:42

Re: Monoliittinen säätiö

Paprika Mon Jul 06, 2009 12:44

Arvioitu monoliittiseen perustukseen

 1. Yleisten rakennustöiden arvioita
  Paikallinen budjetti laskenta kaivaminen, asennus perustusten, muuraus, katto laite sisältää: vuodevaatteet peskograviem kaivinkoneen kanssa kahmarikauhailmoitukset, väriaineiden metalli pohjustettu pinta emali-436 MS, gravies laite liuos valmis tasoitelaastit merkki 100 kipsi ilman kehyslaite korkealaatuinen, reikien, päiden ja urien tiivistys: betoniteräksissä, porausreiät tiiliseinät sähköpuhallin: seinämän paksuus 0,5 tiiliä, joiden reiän halkaisija on enintään 20 m, Leimaus betonin seinät ja lattiat 100 mm, aukkojen lävistäminen rakenteissa valmistettu betonista, laitteen päällekkäisyys teräspalkkien ja monoliittinen annoksittain betonielementtejä, metallilankalujiterakenteen teräs BP-I, kuumavalssattu betoniteräsliiketoiminnan määräajoin profiilia A-III, kuumavalssattu teräs, sileä, luokka A-I, metallinvalmistus, kulma 63x63 mm, galvanoituneet tangot, kuumavalssatut levyt arkkina, reunukset, tukirakenteiden asennus uktsy, pultteja, muttereita ja aluslevyjä sinkitty, muuratut seinät tiili ulkopuolen keskimääräinen monimutkaisuus, vahvistaminen muuraus seiniä tai muita rakenteita, asennus tukirakenteiden (50h5 ulkopuolelle), vedenpitävät seinät, perustukset vaakasuora sementti, pohjustus metallipinnat kerralla aluke VC-0259, väritys metallipinnoilla, jotka on pohjustettu EP-1236: llä, telineiden asentaminen tiiliseinämiin, aukkojen lävistys tiilarakenteissa, hyppyjen asennus rakennuksen suurimpien kiinnityselementtien massalla, eriya 1.038.1-1 B.1 tuotemerkin 2PB16-2 B15 betoni, betoni valmistelu laite, kuisti, laite sementtilaastille, betonintasoituslaite yksikerroksista pinnoitteet, verhous ja vaiheet podstupennikov kiillotettu marmori laatat, lattia- keraamisten nosti lasitettu ja sisustanut sarjakuva, neliö ja suorakulmainen, monivärinen kuvio, pintojen injektointi, laattojen laastuttaminen, kaivoksen asennus, sulautettujen osien asennus, laajennettu metalli kuumavalssattu levyinä mitat Teräs S235, lateraalinen voitelevia vedenpitäväksi bitumikerros 2 on litistetty pinta kivimurska, kokoonpano Zenith paneeli bi kuuro lamput Lyhdyt ilmatorjunta auki, kahden osaston muovi-ikkunat SPD 4M1-16-4M1-16-4M1, eristelevyt basaltti kuitujen synteettisiä sidontalaite polyeteenikalvon höyrysulkukerros, laajennettujen savipäällysteiden eristys, ulkotilojen asennus, litteiden kattojen suojaus soraa bitumimateriaalilla, kattojen asentaminen hitsaukselta mattoihin ialov seiniin ja kaiteet, kuvut laite yli akselien kahteen kanavaan, jossa on valkoinen alumiini Drains muovipäällysteinen putki antiseptified mm 400h400h100 et ai.
  2016-03-14 Suosio: 21127

 • Yksittäisen asuinrakennuksen arvioitu rakentaminen
  Arviot rakentaminen yksittäisten talojen, kuten: valmistelevia töitä, asennus väliaikainen asuinympäristössä, väliaikaiset tiet, maanrakennustyöt, maaperän kehitys turkista tapa kaatopaikalle, suunnittelu liikaa maapohjan lattia, nolla-syklin laite, lujiteverkko perustuksen laatat, työ nosturi työ kuorma-nosturi, raudoitushäkkien tuotanto ja asennus, monoliittisen vyön muottien asennus, upotettujen osien asennus, lattialevyjen asennus, betonilattian asennus raudoituksella verkkojen, muottien, Betonoinnin laite vuodevaatteet vedenpitäväksi seinät, kivestä sisäseinien vahvistettu verkkojen kokoonpano paino / paino rainoja, valmistus metallitelineisiin, valmistus metalli palkit, vahvistaminen laatat, poistoja varaston muotti, muuraus ulkoseinät, muuraus pyöreä ikkuna-aukkoja, muuraus yksittäiset pylväät / pylväät, lattialaattojen betonisointi, lattialevyjen vahvistaminen, monoliittisten portaiden asennus (sisäänkäynti kattilahuoneeseen, sisäänkäynti terassille, sisäänkäynti autotallille, uima-altaan sisäänkäynti), muuraus, m auerlat, valmistus ankkuri pultteja, laite ristikkorakenteissa katto ja puulattiat, putket, savupiippujen ja seinät attics, kokoonpano kulkee ja säilyttää kannattimet, kokoonpano palkit puun, kokoonpano räystäslaudat, kyllästys säilöntäainetta, kokoonpano ilmastimet, kokoonpano katto työntekijä kokoonpano veden tulon suppilot, kattoikkuna asennus palkkaa lunta suojusrakenteeseen, asennus- polvet viemäriputkien, liittimet, liesi PC gidrostekloizol, tiili puolitoista tehokas M100, kanavat, tulot, sisäinen portaikko ja terassi, Binding johdot, höyry Yutafol H96, bitustik, bitumi mastiksi, kynnet, tiiviste silikoni väritön, spray maali, koristeellinen korkki ruuvin, suppilo, ruuvit, poistu-luukku laatikko katolla + palkka (FAKRO), hämähäkki, kourun kulma ulomman ja sisäinen, putkikiinnike, putken puristinruuvi jne.
  2015-09-02 | Suosio: 16039

 • Teollisuuden jäteveden käsittelylaitoksen rakentamisen arvioinnit
  Paikalliset arviot teollisuuden ja sadevesihuollon jäteveden käsittelyyn tarkoitetusta laitoksesta, mukaan lukien kaivinkoneiston kaivaminen tai kaivukoneiden kaivaminen, maaperän louhinta kuorma-autoilla kuorma-autoilla kaivukoneella, jonka kapasiteetti on 0,5 (0,5-0, 63) m3, tavaroiden kuljetus maanteitse luokka 1, työ terän, parantaa maaperän käsin syvyys jopa 2 m ilman kiinnittimien rinteitä, tyhjennys ojien, kuoppia ja täytekäytöstä maan siirtymät 5 m puskutraktorit, maaperän tiivistyminen Pneumaattinen iset kovakuoriaiset, laitteen alla oleviin kerroksiin murskaa, laitteen betonin valmistamiseksi, joka laite peruslaattaan teräsbetonista tasainen, kuumavalssattu betoniteräsliiketoiminnan määräajoin profiilia A-III, jonka halkaisija on 12 mm, kuumavalssattu betoniteräsliiketoiminnan sileä A-I, jossa kiinnikkeet, pinta puhdistusharjoja hiukkaspoistojärjestelmiä pinta Metallipintojen pohjustus GF-021-pohjamaalilla, metallipinnoitetut pinnat maalaamalla emulsiolla PF-115, vesitiiviin lateraalipinnoite bitumi I 2 kerros ohennus raunioista muuraus, tiili, betoni, lohko-modulaarinen asema puhdistamiseksi teollisuuden ja sadevesien kapasiteetti 50 m3 / h, asennus laitteet Modular puhdistusasemalle tuotanto ja sadevesien kapasiteetti 50 m3 / h, flokkulaatio kammio sisäänrakennettu hydraulityyppi, kirkastettu vesisäiliö, itsepuhdistuva suodatuslaite, ohutlevyn moduulit, koagulantti / flokkulaattimittopumppu, huuhtelupumppu, jätevesipumppu suodatus asennus bakterisidinen uuden sukupolven kasvien kapasiteetti liuokseen, jossa koagulantti / flokkulantti, sorptio suodatin, suorituskyky, säiliö repeämä jet suorituskyky ruuvi, jonka sisähalkaisija on 250 mm, osadkouplotnitel, suodatin painamalla, suorituskyky kuiva, huuhtelulaite on asennettu sähkömoottoriteho 25 kW, käyttöönotto, asennustyöt, betoni- ja betonirakenteiset monoliittiset rakenteet teollisessa rakentamisessa, rakennekartioiden suojaus Korroosion, tiilen ja lohkon rakentamisen rakenteet ja laitteet jne.
  2014-09-30 | Suosio: 12145

 • Arviot yksittäisen asuinrakennuksen rakentamisesta Moskovan alueella
  Paikallinen budjetti laskenta rakentamiseen yksittäisten talojen, kuten: kehittäminen maaperän kaatopaikalle kaivinkoneet "traktorikaivurit" ämpäri, parantaa maaperän ojassa käsin lay-out (trimmaus) manuaalisesti kaivannon pohjalle, täyttäminen maaperän maasta siirtämällä jopa 5 m puskutraktorit, maantäyttötoimiin maaperä käsin, kerros-kerroksen tiivistelmä täyttömassaa pneumaattisilla tampereilla, maanrakennustyöt, pohjarakentaminen, pohja-asennus hiekkakerrostumalle, pohja-asennus hiekkalaatikon lattialevyyn anogo laite betonin valmistelu perustukset ja portaat, laite podbetonnoy pad valmistettu teräsbetonista, kuumavalssattu betoniteräsmattojen laite on monoliittinen vahvistettu Betonipohjalaatta, betoni raskas yhteenlaskettu koko on 20 mm, B 25, kuumavalssattu betoniteräsliiketoiminnan määräajoin profiilia A-III halkaisija 12 mm, porakoneiden teräslaitteiden laite, terassin monoliittisen teräsbetonilaatan laite, monoliittisen teräsbetonilaatan laite, monoliittirakenteinen betoni terassit, laitteiden monoliittiset RC-rakenteet, laitteiden monoliittiset betoniseinät kellarissa, laitteiden monoliittiset betoniseinät kellarissa, autotallin sarakkeet, laitteiden monoliittiset betonipaneelit kellari, lattialaatat, kellariportaat, eristys tuotteet bitumiin perustuvaa vaahtomuovia, laite litteiden asbestisementtibetonilevyjen lämpöä eristävän kerroksen suojaamiseksi pinnoittamalla vedeneristys vedenkestävällä bitumipolymeerimateriaalilla "COMBIFLEX" 2 kerroksessa, vedeneristys itumno polymeerimateriaali KOMBIFLEKS laite vedenpitäväksi vuorauksen rainamateriaalin, muuraus seinät 1. kerroksessa kivien keraaminen yhden, muuraus ullakon pääty kiviä keraaminen yhden, rappaus kattilan seiniin laastin parantunut, laadukas stukko julkisivu sementti-kalkki laasti, väritys julkisivu pinnan valmistaminen pii-orgaanisella yhdisteellä, puulattian levyjen lattiapäällyste, katon ristikkojärjestelmän laite, piikkilan katon eristys OH paroizolyatsonnoy kerros, joka laite on Braas kattopaanujen on puinen laatikko ja sen laite kitti katto sementin-hiekka laatat Braas (sisältää: laatat; materiaalit ja tuotteet luistimien ja harjanteiden järjestämiseksi, pylväät ja räystäsulot, laaksot; lumenpidätyskyvyn järjestely; höyrysulku ja kosteutta vedeneristysmateriaalin), palontorjunta puisia elementtejä ristikon järjestelmä, palontorjunta rappausaineilla katteen alle ja lattia asennus ikkunat "VELUX" 94 * 140, asentamista kourut, kouru putket, kyynärpäät Syöksykanavien kanavat läpi tulpat läpi vedenpitäväksi laite sahatavara, sahatavara 4-6,5 m pitkä, 75-150 mm leveä, 44 mm paksuus ja yli II luokka, viemäröintijärjestelmän rakentaminen jne.
  Kokoelma Moskovan alueelta TER maaliskuussa 2008.
  2014-09-23 | Suosio: 15164

 • Arvio yksittäisen asuinrakennuksen rakentamisesta: mökki 144 m²
  Paikallinen budjetti laskenta rakentamiseen yksittäisten talojen: mökkialueella 144 neliömetriä, johon sisältyy: nauhat säätiö laitteen manuaalisesti kehittäminen maaperän juoksuhaudoissa alla nauhat perusta, vedenpoisto juoksuhautoja, laitteen kaistale perusta teräsbetonista joiden leveys on ylhäältä, raskasbetonirakenteiden, raekoko 20 mm, luokka B, pohja- laite sorausperusteille, kaistaleen päällystäminen bitumilla kahdessa kerroksessa, hiekan täyttäminen nauhan pohjalla, hiekan tiivistäminen pneumaattisilla tampereilla, lavastus ankkuripultit, seinän eristys valmistetut tuotteet vaahtoa, valolta betonimuurauskivien seinät verhouskivet muuraus tiili (1/2 tiilet), vahvistaminen muurattuihin seiniin, pinoaminen rainojen yli ikkunat ja ovet, rimalevyn vahvistettu rainoja, metallinen rainat laitteen ikkunoiden yläpuolella, ilmanvaihtokanavan asentaminen, ilmanvaihtokanavan asentamisen vahvistaminen, ulkopuolisten varastorakennusten asennus ja purkaminen 16 metrin korkeuteen: putkimaiset, muurattuja telineitä vasten, baarirakenteiden asennus, antiseptinen vedenkäsittely E ratkaisuja, palontorjunta puurakenteiden: ristikot, kaaret, palkit, ristikot, mauerlatov, höyryn tiivistys, laite teloizolyatsii mineraalivillamaton asennus kattotuolit, listojen laite jatkumo levyt, laitteen snegosderzhivayuschih aidat, kattojen metallin laitteen seinään kaukalot, metalli, päällekkäisiä yksikkö puusäleiden palosuojaus: ristikot, kaaret, palkit, kattotuolit, mauerlatov, arkkeja, verhouslevyt, eristys deliyami kuivaa vaahtoa kattojen ja katot ja katto okleechnoy höyrysulku laite yhdellä kerroksella, leikkuuilmoitukset putkien halkaisija lapio ämpäri, jonka kapasiteetti on 0,65 m3, layout alueilla manuaalinen tapa, ryhmä maa 2, käsin täyttö kaivantojen, kuoppien ja reikiä sivuonteloiden munivien polyeteeni putken halkaisija on 50 mm, asettamalla hanat polyeteeni liittimet, kyynärpäät, putket, kanavat, asennus venttiilien tai venttiilit rauta halkaisijaltaan 50 mm, pyöreä laite kaivot on betonielementtien märkä maaperä, asennus luukku, upotettu osaksi nykyisen verkon teräsputkien teräksen (putket) halkaisija on 50 mm, pyöreä laite betonielementtien kaivot halkaisija 1,5 m kuivassa maaperässä, asennus muovi-ikkuna kehyksiä, ikkuna yksikköä, ikkunoiden sillan asennus, tippujen asennus, ikkunoiden tiivistyslaite, rinteiden kaltevuus, kaltevuuslevyjen pinnoittaminen, rinteiden pinnoittaminen, seresi ST-17 syvä tunkeuma, voimien pintojen putkittaminen Katni kitti kerroksen paksuus on 3 mm, asetetaan rei'itetty kulman (noin), asennus metalli-ovet ja metalli-ovi laitteen tiiviste ovi estää päin rinteillä kipsilevyt, TSEKOL 45, jossa rei'itetty kulman (noin), tiivisteet sora maahan, jossa laitteessa oleviin kerroksiin hiekkaa, betonikerroksen laite, 2 kerrosta vedenpitävyys, vedenpitävyys, sementtilaasti, vaahtomuovin eristys kuivalla lattialla, sementtilaasti, kattopohjamaalaus in Lattialaatoitus kattoon kipsilevyt, Cerezyme PT-17-aluketta Deep-kitti pintojen katot, väriaineita PVA vesi-koostumusten parantunut: mukaan elementti- valmistettiin katon alle väritys, parantunut laastarit sementti-kalkkilaastilla kivimuuri, pohjustus seinäpinnat, pinoaminen viivettä lattialevyt, 25 mm: n paksuiset alumiinipinnoitteiden asennus, OSB-levyjen pinnoitteiden asennus, kattoarkkitehtuuri verhouslevyjen kanssa, väliseinien asennus yksittäisissä kerrostaloissa yadnom metallirunko kaksipuolinen vaippa kipsilevyjen tai kipsiä kuitu- levyt yhden eristekerroksen, annetun lämmitysputket ja tarjonta saumattomien putkien halkaisija on 50 mm ja teräs vesi-kaasu ei-sinkitty putkien halkaisija on 40 mm, patterit rauta M-140, asennus lämpöpatterit rautaa, asennus venttiilit, venttiilit, venttiilit, venttiilit, venttiilit läpimitaltaan halkaisijaltaan 50 mm olevien putkien putkistoihin, teräsputkiputkisten höyrykattiloiden asentaminen nestemäiseen polttoaineeseen paju tai kaasu, lämmitys, MW (Gcal / h) 0,21 (0,18), CS-TBH-16, suodattimet 50 mm halkaisijaltaan kattilan asennus keskipakopumppuja moottorin massayksikköä 0,1 m, asennus paisuntasäiliö pyöreä ja suorakulmainen, tyhjennys ja täyttö veden lämmitysjärjestelmä valvontajärjestelmä, tarkkailun Lämpöpatterien kanssa säätöasetukseen laskurit (vesi metriä) halkaisija on 40 mm, suodattimet 25 mm, putken tehdyn viemäri polyeteeni- putkien korkea tiheys on 100 mm, Asennus polyeteeni liittimet mutkia, kyynärpäät, liittimet, siirtymät, asennus paikoissa siirtymisen teräsputkien hihat, kaulusta, sinetöintireiät paikoissa putkijohtojen seinissä ja väliseinät Stukko, putken vakiintuneiden malleja, seinät kiinnitys hihnat, ensimmäinen kiinteä lanka tai leveä yhteinen punos, suurennettu kokoonpano (putkistot) teräsvesi-kaasuputki putket höyryillä vesihuoltoon, kaksi-kolmihaarainen kaapelijohto kipsilevyllä bshivke ja katto, YDY 3h2,5 mm lanka, asennus pistorasiat, asennus laatikko, asennus kytkimen dvuhklavishnogo, uusi yhteys sähköverkkoon kilpi, suojukset, seinälle laajentamiseen tulpat, valaistus kilpi tyyppi RH, automaattinen yksi-, kaksi-, kolme-napainen, seinälle tai pylvääseen asennetuille rakenteille, 25A: n virralla, automaattisella S193B16, S193С25, kolmiulotteisella katkaisijalla ja kondensaattoreilla, jotka on asennettu seinään tai pylvääseen rakenteisiin, yksivaiheiset asennetut mittarit, kytkimet, yksikerroksinen keramiikkakaapeli, sulkeminen tuloihin kellarihuoneeseen, muottien asennus sokea alueelle, portaiden asentaminen portaisiin ja portaisiin, portaat portaineen, portaat 100 m2 horisontaalinen projektio jne.
  2014-09-17 | Suosio: 25842

 • Rakennuksen rakentamisen arvioitu asennus metallikehykseen
  Paikallinen arvion laskemiseksi kokoamiseksi rakennustyöt metalli, mukaan lukien: maaperä treenata hukattavaksi kuoppia volyymin 1000-3000 m3 maaperän kehityksen juoksuhautoja kaivettuun "traktorikaivurit", työtä kasa maaperän treenata manuaalisesti juoksuhaudoissa syvyyteen 2 m, ei kiinnityspisteisiin, rinteitä, käsin täyttö kaivantojen, kuoppien ja reikiä poskionteloiden, maaperän tiivistyminen pneumaattinen juntat, virranrajoitusvastus laite perustukset, betonin valmistus laite, raskas betoni, raekoko 20 mm, vahvistettu laite x, yleiskäyttöinen perusta, betoni vesirakennushankkeisiin, osat upotettu ja yläpuolella on valmistettu hitsaamalla, taivutus, poraus (lävistyksiä) reikä annetun palkit perusta, kuumavalssattu betoniteräsliiketoiminnan sileä A-I, raudoitusverkkoon teräs A-I, kuumavalssatut vahvistavia määräajoin profiili teräs luokka a-III, asennus ankkuripultteja valmis liittimeen sulautetun laitteen pohjan palkit - monoliittinen betoni upottamalla B15 W8, lateraalinen voitelevia vedenpitäväksi bitumikerros 2 on litistetty pinta runkorakenteiden, tiilen, betonin, runkorakenteiden rakennusten kehysten asennus, yksittäisten metallirakenteiden asennus. valmistus pohjustettu, teräslaatu 235 C (GOST 27772-88) ST3KP2 (GOST 380-88) teräslaatu: S255 (GOST 27772-88) St3sp5, ST3GPS6, ST3GSP5 (GOST 380-88), väriaineita metallipinta emali XB 124: suunnitella spatiaalinen ja hila (upotettu osat, säleiköt, jne.), lakka CHV-784, palo-pinnoite laakerimetallia palkit, katot ja ristikot seostus, asennus ja purkaminen ulkoinen varaston metsien korkeus ja 16 mognezaschitnaya emali seostusaineen (KO-518 PGM) 90 min.4.5 kerros, kattorakenteiden asennus monikerroslevyistä tehtaalta g halukkuus, asennus suojaava elementti seinärakenteen monikerroksisen paneelit, paneeli Katteen kolmikerroksinen pinnoitus profiloitu Kansi värillisiä 120 mm paksu eristys, seinäpaneelien kolmikerroksinen pinnoitus aaltopahvin muurattuihin seiniin ulkoinen prime on kerroskorkeus 4 m tiili eristys suorakulmaisten seinien ja pylväiden bitumista valmistetut polymeerituotteet, polystyreenivaahtomuovin PSBS-40 lämmöneristyslevyt, parannettu kipsi verkkoon ilman seinän kehyslaitteita, kehyslaite p Kun rappaus, maalaus julkisivut metsät pinnan valmistelu silikaatin, hieno päällystyslaitteella (palomuurit, kaiteet, ulokkeita tai vastaavia) levystä sinkittyä terästä, tiili, keraaminen yhden koon 250h120h65 mm merkki 100, massaa laskemisen jumpers 0,3 t, asennus ikkuna yksikköä teräksen kanssa rakennuksen korkeus jopa 50 m nashchelnikami teräs, asennus ja purkaminen telineiden ulomman varaston korkeus ja 16 m kun toinen putkimainen viimeistely kokoonpano tukirunkoja portti span rakennusten, hallien ja muut. avaamatta mekanismeja Voronoi että swing BP 3636-UX L1, montaasi oven malleja, CSN 19 * 24 DNS9 * 21 asennus: ovi DNS9 * 21, ovi on suljettu ilmatiiviisti, teräslaatu 255, ovi estää vahvistettu kuuro kiinteä ydin kangas liitetään kiinteä kovalevy odnopolnye kanssa kuusikulmat DU 21-9, PL.1.8, yksivuotiset oviyksiköt, joissa kangas kuurojen DG 21-10, PL.2.01 m2, DG 21-8, PL.1.59 m2, puiset saranat h-1, h-2, koon 13x34 mm, yksikköhuoneiden sisäänkäyntiovien lohkojen tasoitus, tasoittaminen muurauslaattoineen laastilla, parannettu pintamaalaus ementno-kalkki tai sementtilaasti kivi ja betoni seinät, jatkuva kohdistuspintoihin (yksikerroksinen stukko) kuivaa laastisekoituksille, pinnoitteen pintojen aluke syvälle tunkeutuminen yli 2-kertainen seinät, eristys valmistetut tuotteet vaahdon bitumin pinnoite ja kerros pohja runko laitteen rappaus seinät, silikaattivärjäys sisätiloissa ja tiilissä vesiseoksilla, murskatun maaperän tiivistyminen, polystyreeni-vaahtomuovista valmistetut eristelevyt PSBS-40, eristys vaahtotuotteilla päällysteiden päällystäminen ylhäältä pinnoitteista ja kattoista, järjestämällä päällysteitä liuoksesta kuivasta seoksesta valmistettaessa liuosta rakentamisolosuhteissa laatikoista: pehmeät lasittamattomat keraamiset lattialaatat, yhdestä väristä jne.
  2014-06-01 | Suosio: 24582

 • Pietarin 5-kerroksisten rakennusten monimutkaisten rakennustöiden arvot
  Paikallinen budjetti laskelman yhdyskuntarakentamisen monimutkainen kolmen viisikerroksisen rakennukset samalle lavalle, pysäköinti - lavalle ensimmäisessä kerroksessa, hintojen TER, mukaan lukien: lastattu louheautoa kaivinkoneet kauhan työskentelevien maaperää kuormituksen louheautoa kaivinkoneet kauhan, rahti autot, dumpperit, täyttö juoksuhautoja ja kuoppia liikkeen tiivistymisen rakennuksessa perusta laattojen Trumbo varikolla pohjan ala on yli 100 m2: n alan koneelliset suunnitelma etuja, työskennellä terää. luonnos kaltevuus pengerrykset kaivinkone, vahvistaminen maanrakennustyöt monivuotinen yrttejä, perusyksikön varten perustukset, yksiakselisen geomembraanit Geom OS 90, laite perusta betonilaatan, betoniteräsliiketoiminnan luokan A-III dia. 14 mm vahvikeverkon terästä A-1, 12-14 mm, laite portaat muottiin ja "DOCA" metallimuotti, raskas betoni, B-15, betoni W 4 V22,5, muuraus tiili ulkoseinät yksinkertainen lihava keraaminen tiili rakennus M100, eristys tasaisten ja kaarevien pintojen mineraalikuituja matot epä- päälaen ja lasilevyn tai metalliverkosta, mineraalivillaa synteettisiin sitovia tyyppi M-125, VENT QRTV Rockwool, liuosta, joka valmistettiin tasoitelaastit-kalkki M150, lohko seinä s solubetoni ukkossuojauksen laite hyppy asennus ilmanvaihto yksikköä, esteet pikaviesti 14,1 tikkaat, kaiteet, ilmanvaihto yksikköä SRB 1-1 rakennustöiden luonnollinen hiekka, meri, laite kerros kuitukankaan synteettistä materiaalia (HCM) mukaisesti päällystetty elementtilaatat, kuuma asfalttimastiksi katteiden Firestone EPDM, neulahuopa tienrakennukseen Dorn-2, sora shungizitovy, vartija kaiteet katto, rakentaminen teräksestä valmistetut kaiteet, järjestelmä laitteen odostoka ja lumi vartija, ovi estää ulkoisen metalli, metalli-ikkuna kehykset kaksinkertainen lasi, jossa säleiköt säleikkö, levy lämpöeristys basalttivillaan FLOR matot, vedenpitäväksi polyeteenikalvon butyylikumipohjalle liima, RC-5,0 rubiteks, vedenpitäväksi voitelevia, Veton 4000 linjaus lattiat, erotuskerros laite, jatkuvan termisen ja äänieristys levyinä tai matot mineraalivillaa tai lasikuitua, penoterm, pallo laite evät, yksikkö betonilattia (laatta), vuorauksen valssatut vedenpitäväksi materiaali, lämmön ja äänen eristys laitteen lataus, MASTER TOP, sementti sementtimäinen pinnoitteet, paperi-muovia laminaatti rakenteellisia, seiniin koriste- paperi-laminaattia tai arkkia synteettisestä materiaalista, jossa on painettu kuvio puinen laatikko, esikäsittely, kipsilevymarkkinoihin seos GOLDBAND, PVA vesi-pohjainen väriainekoostumuksissa parantunut, rappauspinnoille, parantunut öljyn tahra laittaa puulattiat, asennus tuuletettu julkisivu, jossa on vuori seiniä metallipaneelien kasetit pultattu värjätään rakenteita alumiiniseosten, lasi kolmikerroksinen (dual-kammio) kirkasta float-M1-merkki lasi asennus tarjottimia, ristikot, venttiilit nauhan ja rainan teräs yksittäiset rakenneosat rakennusten joista suurin gnutosvarochnyh pyöreä profiileja ja putkia, asennus katot, teräsrakenteiden, kokoonpano portaat suora ja kaareva, ravisteli VALTION kanssa suojakaiteet, metallinen jumpers laite seinien olemassa olevien rakennusten, pohjus- metallipinnoille 2 kertaa aluke FL-03K, GP-0163, väri pohjustetaan metallipinnoille PF-115 emali vuori pleksi visiirit, jne..
  2013-11-22 | Suosio: 14258

 • Arvioidaan laitteiden ajotiet ja kohteet (arviot FER: stä)
  Paikallinen arvion laskemiseksi laitteen teiden ja tyynyt (FER), mukaan lukien: laite olevista kerroksista ja tasoitus syistä soraa, murskattua luonnonkiveä rakennuskeramiikka leima 1200, osa 40-70 mm, ja tasoitus laitteisto pohjakartalle kerroksia hiekkaa ja soraa, sora, hiekka, sora, rikastuneen seoksen kanssa luontainen pitoisuus 50-65% soraa, täyttö sideaineita laite 4 cm: n paksuinen kerros kuumaa asfaltin seoksia huokoinen karkea, tiheys kiviaineksen, Mouth ka konkreettisia rajalla kivet muunlaisia ​​pinnoitteita, betoni reunakivet, luokka 300, vahvistamalla tienvarsilla raunioista vtaplivaniem (1000 m2 peitelistat ja tienvarret), Murske rakennustöiden Brand DR.16, Nurmikko ruoho siemenet, vahvistaminen ulkopuolisista tekijöistä hipoo ymppäämällä leveys 0,5 m ruoho, hiekka, sora, rikastuneen seoksen turve, kallistuu web layout ja syvennykset koneelliset tavalla, laitteen riprap tai prisma, laitteen seinät ja tasainen pohja suorakulmainen rakenne, jonka paksuus on 150 mm, 100 m3 betonia tapauksessa, betoni raskas, luokassa 20, laite peruslaattaan teräsbetonista lattalanka vahvistaa teräs BP-I 5 mm halkaisijaltaan, jossa raja kivet betoni, asentamalla liikennemerkit metallin telineet, teline metalli, metalli kilvet, jossa pylväät signalointi betoni, baareja signaali RC, asennustyöt, rakennusaineena.
  2013-11-17 | Suosio: 21661

 • Arvioitu sillan karttojen (silta PC: ssä 4263 + 81,10)
  Paikalliset budjetti laskelma laitteen kartioiden silta, mukaan lukien: polkumyynti kartiot zaustoynaya täyttämällä drengruntom, sirottelemalla tiivistetty maaperä pengerrykset, kuivatus laite sillan vasteita, laite soran valmistamiseksi, vahvistaa yksikkö sillan alla, betoni, kova, luokassa 20 (M250), kaltevuus suojaa pohjamaan monoliitti betonilaattoja, asennus vahvikekankaan, kuumavalssattu betoniteräsliiketoiminnan sileä A-I: 6 mm: n halkaisija, layout alueilla manuaalinen tapa, roadbed vahvistaminen rinteitä betonilaatan E betonielementtien, betonituotteet, työntää, laite tikkaat kokoonpanot laite tikkaat kokoonpanot rinteissä irtomaarinteenä korkeus syvennyksen syvyys: 5 m, leveys portaat 1 m, portaikkoihin lohkot 3,74 + 4,97, pinta vedenpitäväksi laite, SIKA-POXITAL F, asennus teräksen hitsattu kaiteet siltojen ja siltoihin, teräsrakenteet, puhdistus kvartsihiekkaa: ristikko pinnat pölynpoisto pinta rasvanpoisto pinnat: bensiini, pohjustus metallipinnat kerrallaan: SIKACOR ZINC R, coff kuusi merkki P-4, HS-068-aluke punaruskea, välipäällystekerroksen, kovetetaan amino-fenoli AF-2, vinyylikloridin kopolymeerit emali XC-436, SIKACOR EG1, pinnoitteen kerros, SIKACOR EG4 et ai.
  2013-11-10 | Suosio: 6593

 • Arvio rakennustekniikan rakentamisesta
  Paikallinen arvion laskemiseksi rakentamiseen sillan jännevälit, mukaan lukien: asennus teräksen tukiosien silta jännevälit: sivuaa, viittaus jännevälit, asentamista teräsbetonia sillan jänneväli yhden kiskon polun pituus: 12 m, puomin nosturit (toimivat " ikkuna "), betoni vesirakennussuunnittelu, raskas betoni, luokka 30 (M400), on levypalkista silta ulottuu rautatien kanssa Vapaa jännityksen vahvistaminen 9,3 m pitkä, asennus teräksen poikittaisen päällekkäisyyttä saumat, päällystys konsolit kaide aidat, rakentaminen teräs, puhdistus kvartsihiekkaa: ristikko pinnat pölynpoisto pinnan rasvanpoisto pinnat pohjustuksen metallipinnat ajaksi SIKACOR sinkkioksidi R, liuotin luokka P-4, aluke-068 HS punaruskea, soveltamalla välikerros, fenolikovettimen amino-AF-2, vinyylikloridin kopolymeerit emali XC-436, SIKACOR EG1, pinnoitteen kerros, kovetetaan amino-fenoli AF-2, SIKACOR EG4, käytävälaatat laite ja päällekkäisiä lohkoja, lohkot limittäin jatkui Nogo sauma lohkot (levyt) jalkakäytävä kansirakenteet, suojaava pinnoite, maali CHV-161 perchlorovinyl ulko laadut A, B, Sikagard-680S, rakennustelineet laite väritys ja muut.
  2013-11-05 | Suosio: 8172

  Sivuja: 1 2 3 4 5>
  Jaa linkki sosiaalisen verkoston materiaaliin:

  Haluatko antaa tarjouksen verkkosivuillamme? Kerro meille siitä.