Miten aseiden kytkentäyhteistyö toimii ja miten se hyödyttää?

Rakennuksia, jotka koostuvat useista kerroksista, jotka sijaitsevat seismisesti vaarallisissa vyöhykkeissä ja kestävät vakavia kuormia, rakennetaan nyt valtava määrä betoniteräsrakenteita. Ensinnäkin on tärkeää tarkkailla työn oikeellisuutta sidotessaan vahvistamista säätiölle.

Vahvistettu betoni heijastaa rakennustyön ylläpitoon liittyvää päätyötä. Ja vahvistetun betonin pääkomponentti, joka muuttaa tavallisen betonin paljon kestävämmäksi ja käytännöllisemmäksi materiaaliksi, on vahvistusta.

Kehys, joka on koottu ristikytkimellä

Nyt tarkastelemme ainutlaatuisia tapoja yhdistää liitokset, erityisesti kytkentäliitäntä.

1 Ominaisuudet ja tarkoitus

Mikä on venttiilien yhteys yleensä ja miksi sitä tarvitaan? On tarpeen luoda lujittavan häkki, joka on eräänlainen luuranko minkä tahansa vahvistetun betonirakenteen.

Betoni itsessään on erittäin kestävä materiaali. Mutta sen vahvuus osittain kompensoi haurauden. Se voi halkeilla, murtautua ja romahtaa, varsinkin jos se altistuu taivutukselle, ei pakkaukselle vaan taivutukselle. Tuhoutettua betonirakennetta ei voida palauttaa.

Betonissa olevien metallitangojen läsnäolo vakauttaa sen, parantaa taivutuskuormitusta ja kääntää sen täysimittaiseksi edellytetyksi tukirakenteeksi.

Tätä prosessia kutsutaan betonirakenteeksi. Vahvistus koostuu vahvistuskammion kokoamisesta yksittäisiltä sauvoilta ja sijoittaa sen sitten muottiin ja kaatamalla se betoniin.

Ainojen ja sauvien muodostamiseen tarvitaan vain kokoonpano. Suosituin ja helpoin tapa rakentaa on langan sitominen. Lanka ostetaan karkaistu, jopa 1,5 mm paksu.

Rakentajat käyttävät virkkuukoukkuja tai pistooleja kiristämällä liitososien liitokset johtoon. Tämä ratkaisu ei ole kovin luotettava, mutta se sopii tavallisiin tehtäviin.

Kytkimeen asennettava asennus

Ongelma langan liittämisessä - yksittäisten sauvien kokoamisessa aiheutuva haitta, joka jatkaa kehyksen suunnittelua yhteen suuntaan. Toisin sanoen ne, jotka täytyy yhdistää päinvastoin.

Luonnollisesti lanka ei sovi tällaisiin tehtäviin. Vahvikkeen tehokas kiinnittäminen mahdottomaksi on mahdotonta siirtää tankoja toisiinsa ja sitoa sitten useissa paikoissa. Tämä päätös tuo meille kuitenkin paljon ongelmia.

Meidän on käytettävä ylimääräisiä materiaaleja, otettava huomioon kehyskokoonpanon heikko vahvuus ja nostettava työvoimakustannusten yleistä tasoa ja siten vähentää rakentamisen nopeutta.

Toinen vaihtoehto on vieläkin vaikeampi ja kalliimpi. Se koostuu hitsauslangan yhdistelmästä. Ilmeisesti houkutella pätevää hitsaajaa - se merkitsee vieläkin lisää tuotantokustannuksia. Kytkentävaihtoehto säästää meitä tällaisista ongelmista.
valikkoon ↑

1.1 Toiminnan ja suunnittelun periaate

Jotta ymmärtäisivät, miten liittimien kokoonpano toimii liittimien avulla, riittää palauttamaan niiden vastakappaleet putkistoihin. Vahvistuskytkin on ontto metalli-sylinteri, jolla on erityinen kaavio vahvistusosan kahden pään kiinnittämiseksi siihen.

Sylinterin pituus on 7 - 20 cm, sen halkaisija on yhtä suuri kuin sopivan sauvan halkaisija.

Kierteitä voidaan leikata sylinterin sisällä tai erityisiä kiristysrenkaita asennettuna. Heidän tehtävänsä on kiinnittää sauva sisään ja estää se löystymästä käytön aikana.

Kytkimen seinämien paksuus voi vaihdella, mutta yleensä se on välillä 2-5 mm.

Suoritusmateriaali - korkealaatuinen hyvälaatuinen hiiliteräs. Täällä on kuitenkin jotain valittavissa, koska valmistajat tekevät hihnapyörästä valtavan määrän vaihteluita, jotka sopivat kaikkiin lisävarusteisiin.

Yhdistä kaksi tankoa kytkimellä, yksinkertaisesti valmistele ne ja ruuvaa ne molemmin puolin. Tuloksena syntyy erittäin luotettava ja laadukas yhteyssolmu, joka säästää aikaa ja rahaa.
valikkoon ↑

1.2 Hyödyt ja haitat

Harkitse joukon tärkeimpiä etuja ja haittoja esivalmistettujen yksiköiden kytkemisestä. Ne eivät tunne monien tuotteiden laatua vahvojen sauvien kiinnittämiseksi keskenään, ja siksi niitä on tarkasteltava tarkemmin.

 • aineellisia säästöjä;
 • lisätä työnopeutta;
 • lopullisen yhdisteen lujuus;
 • kyky valita minkä tahansa valikoiman kytkentä;
 • suuri työalue;
 • erinomainen suorituskyky;
 • kyky valita eri kiinnitystavoista;
 • mukavuus työhön;
 • toiminnallisuutta.

Neulontakehyksen langan ja kytkinten yhdistelmä

Kohokohdat liittyvät mukavuutta ja toimivuutta. Mitä helpompaa on työskennellä työkalun kanssa, sitä helpompaa ja nopeampaa on suorittaa annettuja tehtäviä. On ilo työskennellä kytkimillä.

Vuorovaikutusta varten he eivät vaadi henkilöitä, joilla on korkea pätevyys tai vakavia laitteita. Enimmäismäärä, jonka tarvitset, on leikata päätyjen kierteet, jotka tehdään alkeellisella tavalla.

Kaksi paksujen sauvojen kokoamista kestää noin 10 minuuttia, ja materiaalien kulutus paranee kehysrakenteen ansiosta pienenee 10-20%. Mitä testeillä todetaan.

Kuten voit nähdä, kytkentäkytkimien avulla säästät paitsi aikaa myös rahaa.

Mitä miinukset ovat, heillä ei ole käytännössä mitään tällaisia ​​ratkaisuja. Voit merkitä vain tuotteiden kustannukset, mutta ne maksavat sinulle vielä hyvän hinnan. Nämä kustannukset kuitenkin palautuvat helposti materiaalien kokonaissäästöistä johtuen.
valikkoon ↑

2 Tyypit ja erot

Liittimien liittimet on jaettu useisiin lajikkeisiin. Ne eroavat toisistaan ​​ensisijaisesti kiinnitystyypissä sauvaan nähden.

Jokainen tyyppi ehdottaa jotain tapaa valmistaa materiaaleja ja niiden käsittelyä.

Kierretyt liittimet on suunniteltu kiinnittimien asentamiseen kierteitetyllä tavalla. Sylinterin sisäpuolella ne kierretään. Normaalille kiinnitykselle myös paluulanka on leikattava lujituksen päähän.

Lisäksi lanka voi olla sekä suora että kartiomainen. Langan tyyppi määritetään valmisteluvaiheessa.

Esimerkki kartiomainen kytkentä

Krimp hihnat, kuten nimi tarkoittaa, on kiinnitetty vahvikkeeseen puristamalla. On liikaa tapoja. Sisäänrakennetut renkaat, erityiset kiristysmutterit jne. Voivat toimia puristustyökaluina.

Molemmat vaihtoehdot sopivat trivialisten ongelmien ratkaisemiseen. Erot niissä liittyvät yhteyden laatuun, toiminnan helppouteen, kestävyyteen ja mahdollisuuteen nykyaikaistamiseen.

Uskotaan, että kierteitetyt ratkaisut ovat käytännöllisempää, mutta vaativat myös vakavaa valmistelua (venttiilin lankaa on leikattava leikattava ja leikattava tarkasti, jotta se täysin täyttyy kytkimen sisäpuolella).
valikkoon ↑

2.1 Vahvistimen asennus kytkimillä (video)

2.2 Asennustekniikka

Tarkastellaan pituussuuntaisten lujitustangojen kokoamismenetelmää käyttäen tavallista kierteistä kytkintä.

 1. Valmistamme laitteita, hankimme tarvittavat koot.
 2. Leikkaa varret langan päähän.
 3. Aseta venttiili asentoon.
 4. Kierrä kytkin yhteen päästä.
 5. Tuulemme toisen pään.
 6. Kiristä solmu ääriasentoihin.
 7. Tarkista rakenteen laatu.

Tiukentaminen tulisi tehdä erikoisnäppäimillä ja erittäin laadukkaalla tavalla, jotta vältetään kehyksen tilaa koskevia ongelmia tulevaisuudessa. Tällä tavalla liitetyt liittimet ovat yllättävän vahvoja.

Kytkentä kiristämällä liittimiin

On osoitettu, että korkealaatuisen kierreliitoksen käyttäminen on todella mahdollista koota useita kymmeniä metriä pitkiä sauvoja, jotka eivät luotettavuuden kannalta ole alempia kuin sen analogi, mutta ilman erillisiä segmenttejä.

Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse houkutella hitsaajaa rakennustyömaalle, kärsiä lankaa tai vetää elementtejä liikaa paremman kiinnityksen takia. Valmista vain liitettävien osien päät ja ruuvaa ne aiemmin hankittuun metallisylinteriin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Portal about fixtures »Liittimet» Mating »Miten liittimet toimivat ja miten ne hyötyvät?

Mikä on ankkurikytkentä?

Venttiilien liitoskappaleet - kokoonpanoelementti, joka korvaa saumojen hitsauksen tai kiinnityksen sidelangalla. Lomakkeella on kaksi pääryhmää: kierteet ja rypyt. Tämä yhteysmenetelmä on innovatiivinen. Se yksinkertaistaa kokoamisprosessia, jonka avulla voit poistaa virheet ja lisätä lisäalueita. Tiukka noudattaminen tekniikka takaa luotettavuuden valmiin suunnittelun.

Kytkimen vahvistaminen ei vaadi kiinnittimien lisäkäyttöä, vähentää vahvistuskotelon asennusaikaa. Edullinen hinta mahdollistaa niiden käytön myös matalan rakennustöiden yhteydessä.

Venttiilit liitososille - kokoonpanoelementti, joka korvaa saumojen hitsauksen tai kiinnityksen neuletiilillä

Mikä se on?

Tekniikka tuotteiden kokoamiseksi vahvistuspalkkeista liittyy liittimien käyttämiseen. Tämä säästää metallia.

Kytkimissä on kaksi päätyyppiä:

 • kierretty (täytyy ruuvatella kiinnitettyihin vahvikepäihin);
 • puristus (tarvitaan erityisiä puristuslaitteita).

Jokaiseen ryhmään kuuluu useita kytkentätapoja, jotka poikkeavat rakenteellisista vivahteista ja telakointimenetelmistä. Asennus kierreliittimien avulla lisää vahvuutta, vähemmän materiaalien kulutusta (säästää jopa 20%). Toisin kuin vanteistusmenetelmä, se ei lisää vahvistusrakennetta.

Elementtejä käytetään suoraan osista. Tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kehyksen kiinnittämiseen. Käytettyjen materiaalien kytkentäkokoja, -tyyppejä ja parametrejä säätää GOST 10922-2012.

Kytkentäliittimet kytkimellä

Ominaisuudet ja tarkoitus

Kytkimiä käytetään usein yhdessä muiden kiinnittimien tai lukituselementtien kanssa:

Kytkimet luovat laadukasta telakointia, koska ne on valmistettu materiaalista, jonka vahvuus on sama kuin vahvikekaapit.

Kytkimen laajuus:

 • vahvistuskeskusten asennus perusrakenteiden rakentamisessa;
 • metallikehysten kokoonpano korkeiden ja matalien rakennusten, siltojen, teollisuusrakennusten, voimaloiden rakentamisessa.

Liitosten liitoskappaleita käytetään liitosten hajanaiseen eliminointiin.

Toiminnan ja suunnittelun periaate

Kytkimet, riippuen tyypistä, ovat omat suunnittelunsa ja sovellusmenetelmänsä. Kytkentöjen tuottamiseen käytetään pienihalkaisia ​​putkia. Sisäpinta - sileä pinta (puristustyyppeihin) tai mikroputki, jossa on tuumakuva. Ulkoinen telakointipää on polyhedronin muodossa. Lanka luodaan monin eri tavoin: koukku, lävistys jne.

Liitäntäkaapelit

Liitettävien tangojen reunat on sijoitettu kytkimen sisään, minkä jälkeen ne liitetään vastakkain ruuvaamalla langan päälle ja kiinnittämällä niitit. Asennuskytkimiä käytetään erilaisten halkaisijoiden vahvistamiseen. Niitä käytetään suora- tai kaarevien raudoitusten suoraviivaiseen ja poikittaiseen liittämiseen. Rakenteen kokoamiskustannukset lasketaan yleisen arvion laatimisen ja laatimisen yhteydessä.

Hyödyt ja haitat

Kytkimet rakenteen rakenteelliseen liitokseen ovat seuraavat edut:

 • metallielementtien monitoiminen kytkentä eri suuntiin (vaakasuora, pystysuuntainen tai kalteva järjestely);
 • kytkimien puristussuunnittelu antaa yhtenäisen liitoksen puristamalla päitä (ei vaadi esipäällystämistä);
 • monoliittirakenteen rakentamisen ehdot pienenevät;
 • metallirunko voidaan asentaa riippumatta rakennettavan rakenteen parametreista;
 • helppo laadunvalvonnan suunnittelu;
 • ei tarvita hitsaustöitä, mukaan lukien korkeasti koulutetut;
 • metallin vahvistusosalla on pieni pinta-ala;
 • kuorma jaetaan tasai- sesti koko rakennetun rakenteen alueelle;
 • metallirakenteiden vahvistuselementtien asennus ei edellytä erikoistyökaluja ja -laitteita (kierretyt liittimet);
 • liitäntäpistoliitäntää ei tarvita.

Tämän seurauksena koko rakenne on yksi metallinen tappi. Kehys säilyttää eheyden myös betonirakenteen tuhoutumisen myötä.

Liittimien mekaaninen liittäminen kytkimellä

Kytkennän haitat:

 • lujuuden väheneminen, asennuksen luotettavuus päänvientiprosessissa (pienentää rakenteen kokonaispaksuutta);
 • kytkimen käämittäminen sisäisellä tiivisteellä vaatii jonkin verran fyysistä työtä.

Suurin vaikeus on puristusliitosten käyttö. Sovellusominaisuuksiin kuuluvat:

 • lisäämään asennetun rakenteen massaa;
 • raskaiden hydraulipuristimien käyttö asennuksen aikana;
 • kyvyttömyys toistaa liitäntä jopa yhden metallin valun yhteydessä;
 • Muotoutuvuuden vaatimus ei täyty.

Vahvistimen puristusliitäntä - tekniikka, jossa on puutteita. Tärkeimpiä ovat kyvyttömyys säilyttää ilmoitettu laatutaso, kun toimintaolosuhteet muuttuvat.

Kytkentälajit

Kytkentäliitännät edellyttävät erilaisia ​​vahvistuspalkin liittämismahdollisuuksia:

 • liittimet, joilla on kapenevat kierteet;
 • yhdensuuntaiset kierteet;
Ancon MBT -mekaaniset liitokset
 • pulttikytkimet;
 • liitoskappaleet liittimiin.

Metallirakenteiden liittämiseen suunnitelluilla liitososilla on useita lajikkeita:

 • siirtymävaihe (eri halkaisijoilla varustettujen sauvojen peräkkäinen liittäminen);
 • pultattu (liitososien liittämiseen erityisten kitkapinnoitteiden avulla);
 • positiivinen (nopeiden yhteyksien vahvistamiseen eri muodoissa: suorat, kaarevat ja kaarevat sauvat).

Jos ei ole kierteitettyjä liitäntöjä, liitoskappaleiden puristusvaihtoehdot asennetaan teräsputkista.

Kytkimen suunnittelu

Mekaanisilla kytkimillä on seuraavat rakenteelliset ominaisuudet:

 • lieriömäisten kierteiden kytkennät tehdään liikkuvilla kierteityskoneilla;
 • rinnakkaiset kierteen kytkimet ovat pienempiä kuin muut lajikkeet;
 • Puristuskytkin ei vaadi erikoisvarusteita kierteittämiseen.

Puristushihnat edellyttävät jokaisen liitoksen mekaanista puristusta. Kytkimet on valmistettu putkista, joiden halkaisija on pienin, minkä ansiosta valmis liitos hieman sakeutuu.

Puristushihnat edellyttävät jokaisen liitoksen mekaanista puristusta.

Innovatiivisen teknologian soveltamisen ominaisuudet

Kytkimen innovatiivinen käyttö takaa paremman laadun kuin hitsauskytkentä.

Liitosten käyttämisen edut:

 • ei vaadi monimutkaisia ​​hitsauslaitteita;
 • pienentää liitoskohdan materiaalikustannuksia;
 • lujitustangojen yhteysnopeus kasvaa jopa 10 kertaa.

Tasapainoinen saumarakenne nostaa lujitteen nimellislujuutta. Tämä telakointimenetelmä ei vaikuta palkin lujuuteen.

Asennustekniikka

Metallikehyksen kiinnittämiseen liitäntöjen avulla algoritmi sisältää useita vaiheita.

 • Kytkennän asentaminen suoritetaan ennalta merkityllä vahvistusosalla.
 • Naaraskierteisten liittimien aukot on suljettu muovikorkkeilla.
Kytkentätekniikka liittimiin
 • Jauhettujen lujitustangojen päät peitetään kumilla. Kierteisiin liitäntöihin kierteet leikataan tai rullataan tangoilla.
 • Ennen kytkimen kiinnittämistä tankoon kiristä liitos näppäimellä.

Liitettävien elementtien rypytetyypit tarvitsevat erikoislaitteita. Teknologia sisältää:

 • puristuslaitteiden kokoonpano tangoilla;
 • yksiköiden suulakepuristus käyttäen kannettavaa hydraulista puristinta.

Sen jälkeen, kun yhdisteiden visuaalinen tarkastus on suoritettu, laadunvalvonta.

tulokset

Erikoiskytkimellä varustettu telakointivarsi on paras vaihtoehto päällekkäisyyksille tai hitsaukselle. Tämä tekniikka yksinkertaistaa kehyksen kiinnittämistä ja takaa kestävyyden.

Mekaaniset elementit on jaettu kahteen pääryhmään: kierteisiin ja puristuksiin. Jokaisella niistä on useita alalajia, joilla on omat valmistus- ja asennusominaisuudet.

Kun käytät liitäntäelementtejä, sinun on tiedettävä, miten pylväsnauman kulmavahvistus ja vahvistaminen toteutetaan. Tiedätte jo vastauksen kysymykseen siitä, onko mahdollista hitsata raudoitusta perustaan, samoin kuin vivahteita vahvistamishäkkeihin.

Metallikehyksen kokoaminen vähentää prosessin monimutkaisuutta, sitä käytetään rakentamaan tai vahvistamaan rakenteellisia elementtejä tulevaisuudessa. On myös vaihtoehtoinen vaihtoehto - muovi vahvistaminen: etuja ja haittoja käyttää tätä materiaalia on mielenkiintoista löytää ne, jotka alkavat rakentaminen omasta.

Liitäntäkaapelit

Jo pitkään telakointivahvistustankojen ongelma puuttui rakennustyömailla, koska päärakennustekniikka oli betonielementtien asentaminen. Tällä hetkellä tarvikkeita on saatavana asennettaessa monoliittista teräsbetonia esineitä ja rakenteita.

Nykyään monoliittisen kehyksen tekniikka vallitsee ja kehittyy aktiivisesti. Eräs erityispiirre ja tämän menetelmän tärkein näkökohta on lujitustangojen telakointi suoraan työpisteessä. Rakennusteknologian vahvistamiseen käytetyn termomekaanisen karkaistun teräksen A500C käyttö on pahentanut ongelman kiireellisyyttä.

Viime aikoina perinteinen telakointimenetelmä oli hitsaaminen sekä telakan päällekkäisyys käyttäen neulontankaa. Nykyiset säädökset betonirakenteiden rakenteiden suunnittelusta suosittelevat kytkentäliittimien käyttämistä tangoista. Tämä on edullinen ja todistettu menetelmä.

Tarkastele tarkemmin sulkuventtiilien liitoskappaleita, mekaanisen telakointimenetelmän etuja ja sen ominaisuuksia.

Putkiliitosten liitosjohto on tehty pienten läpimittojen putkista

Kytkentälajit

Innovatiivisen asennusmenetelmän tärkeimpänä linkkinä liittimien liitososat poistavat tehokkaasti paikalliset liitokset. Kytkinperiaate on kysyntää ja se on osoittautunut positiivisesti korkeiden rakennusten, siltojen ja voimaloiden rakentamisessa.

Lujitustangojen kiinnitysjärjestelmät tarjoavat eri tavoin runkorakenteiden kiinnittämistä:

 • Kytkentäyksikkö, jossa on kartioleikkauksen sisäkierre, joka mahdollistaa 12-50 mm: n halkaisijaltaan yhdistävän lujitustangon yhdistämisen.
 • Kiinnitys (bezrezbova) estää kiinteän putkimaisen elementin perusteella kiinnittämällä tangot erityisten kitkapinnoitteiden vaikutuksesta. Tätä menetelmää käytetään tarvittaessa kiinnittämällä sisäänrakennettu vahvistus.
 • Kytkentäjärjestelmä, jossa on kaksi lukitusmutteria, jotka kiinnittävät kierteiset sauvat. Sitä käytetään kuormanpitotankoihin ja se on kompakti. Vähimmäiskokoista huolimatta tämän tyyppiset kytkimet yhdistävät tangot laadullisesti.

Tangon halkaisijasta riippuen liitäntäelementit on jaettu tyyppeihin:

 • vakiotyyppinen kiinnitys, jonka avulla voidaan yhdistää halkaisijaltaan vastaavat sauvat;
 • väliaikaiset liitokset, lukitustangot, kooltaan erilainen;
 • yhdistetty paikallinen kiinnitys.

Liittimen liitäntä ei vaadi ylimääräisiä kiinnittimiä

Teknologiaominaisuudet

Liitoskytkimet koostuvat seuraavasta toimintasarjasta:

 • Kiinnityselementtien asennus risteyksikön lujittaviin tankoihin.
 • Kytke kytkin hydraulilaitteella.
 • Kokoonpanon laadun tarkastus silmämääräisesti.
 • Kattavan rakenteen kokonaisvaltainen laadunvalvonta.

Tekniikan noudattaminen ja erityisten puristuslaitteiden käyttö koneelliseen telakointiin mahdollistavat elementtien oikean kiinnityksen vahvistavan rakenteen lujuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Mekaanista telakointia käytetään yhteyksien nopeaan kiinnittämiseen. Kaksi tangon kiinnitysprosessi kestää noin 5-10 minuuttia. Tällöin päänvienti suoritetaan palkkien päissä, keskittämällä ja ruuvaamalla kytkin käyttämällä momenttiavainta. Tämäntyyppinen liitäntä yksinkertaistaa liitosten laadunvalvontaa.

Kytkimen suunnittelu

Liittimien liitoskappaleet on valmistettu putkista, joiden halkaisija on pienempi kuin tankojen koko. Sisäpinnalle valmistetaan tarvittavan halkaisijan kierre. Liitännän ulkoiset pinnat ovat "kuusikulma", jolloin avaimen käyttö on mahdollista.

Asiantuntijoiden mukaan kytkentä vahvistusta varten katsotaan ihanteelliseksi vaihtoehdoksi päällekkäisyyksille

Kaikki kytkennät ovat standardoituja. Säännöt mahdollistavat sisäisen tuuman langan toteuttamisen vähimmäisvaiheella. Voimakkuusominaisuuksia käytetään paksuseinämäisten putkien käyttämiseen, jotka mahdollistavat leikkuukierroksen tarvittavan kierteen ja syvyyden.

Kytkinten edut

Venttiilien puristusholkit sekä kierteitetyt liittimet sisältävät joukon myönteisiä hetkiä, joista tärkeimmät ovat:

 • kyky muodostaa tangot, jotka sijaitsevat avaruudessa missä tahansa kallistuskulmassa;
 • kokoonpanon korkea intensiteetti erityisten liitäntälaitteiden avulla;
 • telakointiprosessin identiteetti, jonka laatu taataan liittimien tekniikan ja suunnittelun avulla;
 • raudoitustangojen kulutuksen lisääntymisen puuttuminen, joka oli läsnä liitännän päällekkäisyydessä;
 • mahdollisuus kytkentälohkojen rajoittamattomaan käyttöön;
 • yksinkertaistettu telakoinnin laadunvalvonta käyttäen visuaalisia menetelmiä, jotka ohjaavat kytkennän suhteellista venymää;
 • lujittavan häkkeen eheyden säilyttäminen betonikiven massasta riippumatta;
 • säästää taloudellisia resursseja ammattitaitoisten hitsaajien tarpeettomuuden takia;
 • vaarallisten osien puuttuminen ja kestävyyden tasaisen jakautumisen pitkin sauvan pituutta;
 • rakennusten rakennusaikaa vähennettiin edellyttäen, että laitteiden ominaisuudet eivät ole rakentajien pätevyyttä;
 • yleismaailmallisten laitteiden käyttö lankautumiseen leimaamalla tai valssaamalla.

Suunnitellussa vaiheessa määritetään kustannukset, jotka edellyttävät vaadittua niveltymän määrää, työn ajoitus, työvoiman tarve ja tarvittava varret.

Etuna on se, että tämä vahvistuskytkentätapa on johtavassa asemassa verrattuna muihin aikaisemmin käytettyjen bar-liitoksen menetelmiin. Venttiilien puristusholkit ovat osoittautuneet yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi työkaluksi modernin monoliittisen kehyksen rakentamisessa.

Innovatiivisen teknologian soveltamisen ominaisuudet

Kourujen hihat liittimien ansiosta antavat:

 • Vahvistustilan rakenteen voimakkuuden lisääminen.
 • Sulje hitsaustyö.
 • Anna joustavuutta tehdä suunnittelupäätöksiä.
 • Irrota tangon kokoonpanot päällekkäin.
 • Lisää taloudellista suorituskykyä.
 • Vähennä vahvistusosuutta.

tulokset

Liitososien puristuskytkimet ja muut liitäntäelementtien mallit sisältävät joukon etuja ja ovat ainutlaatuisia. Niiden käyttö helpottaa monoliittirakenteiden rakentamista.

Liitäntäkaapelit

+7 (495) 789 49 85

 • HOME
 • /
 • tuotteet
 • /
 • Asennus- ja vahvistusjärjestelmät
 • /
 • Liitäntäkaapelit

KYTKENTÄYKSEN LIITTÄMINEN

Liittimien liittimet. Kartiomainen kytkentä. Puristuskytkimet. Lentokonekytkimet. Kytkimet A12.

Viime aikoihin saakka metallivahvojen yhdistäminen oli ratkaisu päällekkäisen menetelmän avulla. Huolimatta tämän tekniikan pitkästä käytöstä, sillä on useita kielteisiä näkökohtia, jotka haittaavat suorituskykyä käytön aikana. Tärkeintä on kuorman siirtäminen betoniin, ja kun betoni tuhoutuu risteyksessä, lujuus vähenee merkittävästi. Tämä on erityisen selvää vahvistuspalkkien korroosion yhteydessä. Vahvistus kasvaa, metallista on poistettu betoni, mikä johtaa yhteyden tehokkuuden täydelliseen epäonnistumiseen.

Toinen negatiivinen piste on se, että nivelet vahvistuvat enemmän,

- johtaa raudoituksen ylittämiseen;

- ei sovi soveltaa suunnitteluratkaisuja pienemmällä osuudella betonirakenteita (pylväät, lattiat). Tämä merkitsee lisäbetonin kulutusta ja sen seurauksena rakenteellisten elementtien massaa.

Mekaaniset kytkennät rinnakkaislanka. Kytkimet on tarkoitettu laakereiden ristikytkentään. Niissä on pienimmät kokonaismitat, samalla aikaansaadaan rakenteellisten liittimien yhtäläinen lujuus. Liitettyjen liittimien - 12; 16; 20; 25; 28; 32; 36; 40; 50. Mahdolliset vaihtoehdot siirtymän halkaisijoiden kytkemiseen.

Kovetuista langoista koostuvat mekaaniset kytkennät on suunniteltu käytettäviksi suurimmassa osassa tapauksista, joissa on tarpeen yhdistää lujitustangot. Kytkimet on suunniteltu asennettavaksi halkaisijaltaan 12 - 50 mm.

Kierteettömät mekaaniset kytkennät Liitokset kiinnitetään kytkimen sisäpuolella kahden kitkamateriaalin avulla ja, kun leikkauspultit kiristetään, niiden kartiomaiset päät leikataan sauvojen materiaaliin. MW-kytkimet ovat erityisen käteviä niissä tapauksissa, joissa venttiili on jo asennettu malliin. Vahvistimen halkaisijat, mm -10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 26, 28, 30, 32, 36, 40

Liittimien liittimet. Hyötyjä.

Nykyään monoliittirakentamisen alalla teknologialtaan luotettavia ratkaisuja, joissa on kytkentäliitokset metallin vahvistamiseksi, ovat yhä enemmän kysyntää. Tällaisilla ratkaisuilla on kiistattomia etuja, kuten:

• Kytkentä kytkimillä käyttäytyy yhtenä tankoina betonista riippumatta;

• Se ei vaadi erittäin ammattitaitoisen hitsauksen käyttöönottoa;

• Metalliraudoituksen poikkileikkaus nivelissä on huomattavasti pienempi kuin hitsaukseen ja viskoosiin vahvikkeeseen, jossa on päällekkäisyys;

• Kun varmistetaan samansuuruiset lujuusliitokset, monoliittirakenteiden rakentamiseen tarvittava aika vähenee merkittävästi;

• Nostureiden alentunut kallis käyttöaika;

• Vähentää raudoituksen paksuuntumista, parantaa betonin tiivistymistä.

• Mekaaniset liitokset ovat ihanteellisia nopean ja helpon asennuksen aikaansaamiseksi liuku- tai kävelymoduulissa.

• mahdollisuus lisätä raudoitusta tulevaisuudessa menettämättä yhteyksien laatua (mikä merkitsee, kun pysähtyminen tai jäädyttäminen toimii laitoksessa);

Liittimien liittimet. Tekniikkaa.

Venttiilien mekaanisissa kytkimissä on kaksi tekniikkaa.

1. Kytkentäliittimet liitoksille kierteillä.

2. Puristusliitokset puristusliitoksella.

Kytkentäliittimet liittimiin kierteellä.

Kytkimet, joissa on kierteitys, on jaettu liitoksiin, joissa on kapenevat ja yhdensuuntaiset kierteet. Vahvistustankojen päissä olevat kapenevat kierteet ovat eniten kysyttyjä yleisiä rakennustöitä. Tämän tekniikan käyttämiseksi käytetään liikkuvia leikkauskoneita, jotka eivät vaadi monimutkaista harjoittelua. Koneet voidaan sijoittaa suoraan rakennustyömaalle, mikä tarjoaa liikkuvuuden ja työn nopeuden. Tällaisia ​​tunnettuja ulkomaisia ​​yrityksiä kuten LENTON (Lenton), ANCON (Ancon) ja eräät venäläiset yhtiöt omistavat kartiomaisia ​​kierreliitoksia.

Jokaisella yrityksellä on oma kierteen leikkauskulma kytkimelle, joten yhden valmistajan kapenevat liittimet eivät sovellu toisen yrityksen leikkaustekniikkaan. Tätä olosuhdetta on syytä harkita hankkeiden toteutuksessa.

Rinnankytkentäisiä kytkentöjä käytetään kohteissa, joilla on suuria vaatimuksia liitosten vahvistamiseksi. Yleensä nämä ovat energiakompleksin (vesivoimalaitokset, ydinvoimalaitokset jne.) Kohteet. Ulkomaiset valmistajat käyttävät konekielisiä koneita, jotka sisältyvät yhteen tekniseen prosessiin, mukaan lukien taonta, leikkaus ja sen jälkeinen karkaisu ja liitosjohtojen sisäiset jännitykset. Rinnankytketyillä kierteillä varustetuilla kytkimillä on pienemmät kokonaismitat ja pienempi poikkipinta-ala kuin kytkennät, joissa on kapeneva kierre, jolla on samat läpimitat liitettäväksi.

Puristuskytkimet

Kytkentäliittimien tekniikka puristusliittimillä ei vaadi päänviennin laitteita, niin tangoilla kuin itse kytkimillä. Kytkin on yksinkertainen ontto sylinteri. Yhteyden luomiseksi tarvitaan kuitenkin hydraulilaitteistoa, joka pakkaa kytkin sen muodonmuutoksen tarpeeseen. Tämän tekniikan haittana voi olla suuri kytkentä poikkipinta-ala sekä kyvyttömyys hankkia hydrauliikkalaitteita paikoissa, joissa on suuri vahvistustiheys. Yhteyden luominen tämän tekniikan kanssa on kuitenkin vähäistä.

Mekaaniset kytkennät rinnakkaislanka.

Vakiovarusteet, siirtymäkauden ankkurit sekä mahdolliset ratkaisut liittimien liittämiseen

Halkaisija 16 mm - 40 mm.

Mekaaniset kytkennät rinnakkaislanka.

Vakiovarusteet, siirtymäkauden ankkurit sekä mahdolliset ratkaisut liittimien liittämiseen

Halkaisija 16 mm - 40 mm.

Katkaisukone yhdensuuntaiselle kierteelle. Voit ostaa kiinteistön tai vuokrata.

Kovetettujen kierteitettyjen venttiilien mekaaniset kytkimet on suunniteltu käytettäviksi suurimmassa osassa tapauksista, joissa on välttämätöntä liittää liitosjohdot. Kytkimet on suunniteltu kytkemään sauvat, joiden läpimitta on 12 - 40 mm.

Mekaaniset kytkimet venttiileille, joilla on siirtymäkahva kierteiset kierteet, on suunniteltu tapauksiin, joissa on tarpeen yhdistää eri halkaisijoille tarkoitettuja vahvikeloja. Kytkimet on suunniteltu kytkemään halkaisijaltaan 12/14 - 36 / 40mm sauvat.

Krimp hihat liittimiin myöhempää mekaanista puristusta varten. Kytkimet on suunniteltu asennettaviksi halkaisijaltaan 10-55 mm sauvoihin.

Liitäntäkaapelit

Liittimien liittimien tyypit

Nykyisin tärkein kytkentäliittimien liitäntälaite on standardoitu käytettäväksi maamme alueella, ja se on esitetty kytkentäjärjestelmällä, joka mahdollistaa liitosten hajanaisen irtoamisen neulomalla korvaamalla ne liittimien liitososilla.

Liittimien liitoskappaleita käytetään kaikilla rakennusalueilla. Liittimien asentaminen kytkimillä on otettu käyttöön nykyaikaisissa tiloissa laajassa mittakaavassa, ja se sulkee pois kaikki rakenteiden hitsauskokoonpanon, lujitustangojen neulomisen ja puristuskytkennän haitat.

Kytkentöjen lujuusliitosten erityispiirteet ovat innovatiivisuus, jota vaaditaan monikerroksisten rakennusten, hydraulisten asemien, siltojen ja ydinvoimaloiden rakentamisessa. Kun liitäntäkytkennät kytkeytyvät pois, mekaaniset vaurioitumisen estävät rakenteet. Siksi vahvistusliittimet on viime aikoina tullut niin suosittuja.

Liittimien liittimien tyypit

Kytkentäkalusteet tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja metallin liittämiseen:

Vahvistimen mekaanisen liitoksen kytkimet on jaettu useisiin eri tyyppeihin, ja jokainen niistä eroaa sovelluksen ja suunnittelun ominaisuuksista.

Liittimien siirtymäkaapelit. Käytetään erilaisten halkaisijoiden telakointivahvistustankkeihin. Myös vahvistusholkkeja käytetään, kun yksi sauva voi suorittaa vapaata pyörimistä, eikä sen liikettä kohti akselia ole rajoitettu mihinkään.

Kiinnitysliittimien pulttikytkimet. Nämä liitoskappaleet ovat kierteettömiä mekaanisia liitäntöjä, joissa liittimet on kiinnitetty kytkimen sisäpuolella kahden kitkan välissä ja kun leikkauspultit kiristetään ja niiden kartiomaiset päät leikataan tangon materiaaliin. Tällaiset venttiilit liitososien liittämiseen pystyvät tarjoamaan sileän ja erittäin kätevän siirtymisen lujitustapasta kierteitettyihin kierteisiin kiinnitettyyn tappiin. Samanaikaisesti sauvan lujuus säilyy korkealla tasolla.

Kiinnitysputkien liitoskohdat. Käytetään, jos tarvitset pika-telaketjun. Ne voivat liittää kaarevat, kaarevat ja suorat lujitustangot. Kierrejohtimien käyttö vahvikkeen mekaaniseen liitokseen on erityisen ilmeistä esivalmistetuissa kehyksissä.

Ominaisuudet ja erot

Puristustyön periaate vahvistusliitoksen muodostamiseksi puristaa liittimen paksuseinämäisestä teräsputkesta ja sillä on useita merkittäviä haittoja:

Venttiilien puristuskytkentäliitäntää ei voida kutsua sellaiseksi tekniikaksi, joka toistaa ilmoitetun laadun käyttöolosuhteista riippumatta.

Edut Ancon-kytkimen asennukseen

Ankkurikytkentä käyttämällä Ancon-kytkimiä on useita etuja, kuten:

 • Ancon-liittimillä on pienet kokonaismitat,
  samalla aikaansaadaan samanlainen lujuusliitäntä;
 • Halutun suunnittelun nopea kokoonpano ilman erikoislaitteita;
 • Tasapainoinen jakautuminen yhteyden kaikkien osien välillä;
 • Kyky saada nivelet yhteen osaan;
 • Voidaan käyttää kryogeenisissa olosuhteissa (-168 ° C / -278 ° F);
 • Liitännän laatu ei riipu betonin laadusta eikä vahvistamisen halkaisijasta.

Asennustekniikka

Kytkentöjen avulla käytettävien venttiilien luotettava liitäntä saavutetaan tarkkailemalla kaikkia prosessin osa-alueita. Päätelaitteiden kiinnitys vahvistetuilla betonipinnoilla valmistetaan yleensä vahvistusosalla, ja sisäisten kierteiden liitosten aukot suljetaan muovikorkilla.

Liitettävän runkopalkin leikatut päät peitetään muovi- tai kumisuojakorkilla.

Kun tangot on vedetty kytkimeen, liitäntä kiristetään avaimella.

Anconin liitososien kierreliittimet monoliittisissa rakenteissa tarjoavat mahdollisuuden lisätä vahvuutta ja säästää myös materiaalia (jopa 20%). Tämä tekniikka parantaa myös betonituotteiden maanjäristys- ja kestävyyttä samalla kun kuormitusta säästää. Laadukkaat liitososat liittimiin voivat vähentää asennusaikaa, mikä vähentää merkittävästi koko rakennusaikaa.

Liittimien liittimien hinta on paljon edullisempi kuin kalliiden hitsaustyökalujen tai epämiellyttävien puristustyökalujen käyttö, ja niillä on myös selkeä määrä etuja verrattuna muihin laitteisiin.

Huolimatta tällaisen metallin liittämismenetelmän suhteellisesta nuoresta, liittimet GOST 10922-2012 tehtyihin liittimiin. Standardi sisältää kytkentöjen peruskokoja, tuotantoprosessissa käytettävien komponenttimateriaalien parametrit sekä lujuuden ja luotettavuuden. Liittimien liittimet GOST 10922-2012 mukaisiin kytkimiin osoittautuvat vahvoiksi ja luotettaviksi.

Monet insinöörit uskovat, että liittimien liittäminen liittimiin on ihanteellinen vaihtoehto ytimien päällekkäisyyteen. Näin voit vähentää kustannuksia lähes kolmanneksella, mikä vähentää metallien ylityksiä, mutta ei riko sääntöjen vaatimuksia.

Teknologian aktiivinen käyttö heijastuu liitoskappaleiden hintaan. Jos hiljattain tuotteiden kustannukset olivat melko korkeat, nykyään hinnat liitososissa ovat käytettävissä myös matalan rakennustöiden osalta.

Liitosten ja kytkimien kytkentätekniikka

Esitetyllä Rollcon-tekniikalla - mekaaninen yhteys vahvistuspalkkien välillä, jotka myöhemmin sinkittyä - on erittäin tehokas käytettäväksi nykyaikaisessa monoliittirakenteessa.

Lujituksen laadun pääindikaattori on yhtenäinen lujuus päävahvistuksella, kun testaat liitoksen lujuutta varten. Rungon tulisi kulkea vahvistuspalkin pitkin eikä liitoksen mukana. Tätä tilaa havaitaan vain siinä tapauksessa, että lujittavan liitoksen rikkoutumislujuus ylittää tangon rikkoutumislujuuden 20-25%.

Nykyiset menetelmät lujittavien palkkien liittymiseksi - vahvistuspalkkien päällepuhallus, kylpyhitsaus, vuoraus hitsaamalla tai liittämisellä puristuslaitteilla - ovat tehottomia RollCon-liitännän käytön suhteen.

Esimerkiksi perinteisten päällekkäisten lujitustangojen laajuus on tiukasti rajoitettu, koska akselin vinoutuminen aiheuttaa epäkeskojen ulkonäköä työvahvistuksessa, lujituksen suuressa kulutuksessa ja sen seurauksena kehyksen mitoituksen ja painotuksen vaikeutumisen vaikeuttamisen, mikä johtaa rakenteen kokonaiskustannusten merkittävään kasvuun.

Perinteisellä hitsauksella tarvitaan suuria materiaalikustannuksia, se on työvoimavaltaista ja vaatii erittäin pätevää ja kokenutta hitsaajaa, hidasta työtä ja työn laadunvalvontaa.

Toinen tunnettu kytkentämenetelmä (katso RU 60572, julkaisu 01/27/2007) on yhteys, jossa tangot asetetaan ensin ja täytetään sitten paineella sementillä. Tämän yhteyden haittapuolena on valmistusteollisuuden monimutkaisuus, korkea kustannus ja liitoksen pieni lujuus.

Yhteinen kytkentäliitäntä, jonka kytkennässä on molemmilta puoliltaan sisempää kartiomaista reikää (jossa jokaisella reikään leikataan lankaa, jonka kartiokulma on 4 - 6 ° ja kierteen profiilikulma 50 - 60 °), on sen haitat. Esimerkiksi ne sisältävät monimutkaisen valmistuksen sekä itsensä suippenevat reiät että niiden langat, mikä vaatii erikoislaitteiden ja korkeasti koulutetun henkilöstön käyttöä tällä laitteella.

Rollcon-teknologia mahdollisti kytkentäliitännän ja liitännän muodostamisen ongelman, joka ei sisällä analogien haittapuolia.

EkoStroyProektin tarjoama kytkentäyhteys Rollconin lieriömäiseen lankaan on helppo valmistaa, se kiinnittää helposti sauvat ja samalla antaa korkean lujuuden ja luotettavuuden liitoksella tekemällä sisäpuoliset kierteitetyt reiät lieriömäisen, kolmionmuotoisen kierteisen profiilin, joka on välillä 1,25 - 4, 0 mm ja langan ulkohalkaisija alueella 12 - 58 mm, ja ajetaan ainakin yhden vastakkaisen kierteen jokaisen lujitustangon päästä.

Tekninen tulos saavutetaan sen takia, että Rollcon-liitosliitoksessa, jossa on metallikytkentä, jossa on kierre- reiät ja teräsvahvikkeet reikien lukumäärän mukaan, väritetty käyttömallin mukaan reiät ovat sylinterimäisiä, langan profiili on kolmikulmainen, kierteen nousu on alueella 1, 25 - 4,0 mm, langan ulkohalkaisija on alueella 12 - 58 mm, ja ainakin yksi kummankin vahvistuspalkin päässä on kierteitetty.

Esitetyllä liittämisellä lieriömäisten reikien vahvistuspalkkien liittämisen tuloksena metallin kulutuksen väheneminen saavutetaan myös verrattuna edellä olevaan analogiseen analyysiin, jossa reiät on tehty kartiomaiseksi.

Lieriömäisten reikien kierteen ulkohalkaisija voi olla alueella 12 - 58 mm, mikä mahdollistaa ehdotettujen kytkimien käyttämisen käytännössä koko alan valmistamaan palkkiin esimerkiksi GOST 10884-94 mukaisesti.

Sylinterimäiset kierteitetyt reiät, joissa on erilaiset uivakytkimet, voivat olla sama halkaisija kuin eri halkaisijaltaan. Nämä sylinterimäiset kierteitetyt reiät voivat olla sama tai eri syvyys.

Kun tämä kierre kytkimen sylinterimäisten reikien sisällä voidaan suorittaa ja oikea ja vasen. Lisäksi sylinterimäisen reiän sisällä oleva lanka voidaan tehdä oikealle ja toinen sylinterimäisen reiän sisällä oleva lanka jätetään jäljelle.

Poikkileikkauksessa oleva kytkin voi olla pyöreä profiili. Tarvittaessa poikkileikkauksessa oleva kytkin voi olla monipuolinen profiili.

Tangon yhteen päähän kohdistuvan langan nousu voi olla välillä 1,25 mm - 4,0 mm.

Tangon toiseen päähän levitetyn langan ulkohalkaisija voi olla alueella 12 mm - 58 mm.

 • Lankaa toisessa sauvan päässä voidaan käyttää paineita.
 • Kierteitä kummassakin varren päässä voidaan kiertää.
 • Langan toisella sauvan päällä oleva lanka voidaan levittää poistamalla materiaalikerros.
 • Tangon yhteen päähän kohdistettu lanka voi olla oikeakätinen.
 • Langan yksi päätyyn voi olla vasenkätinen.

Tekninen tulos saavutetaan myös metallikytkimellä, joka sisältää sylinterimäisiä kierrereikiä, langan profiili on kolmikulmainen, kierteen nousu on välillä 1,25 - 4,0 mm, langan ulkohalkaisija on alueella 12 - 58 mm.

Siksi on selvää, että kytkentä on luotettava ja helppo valmistaa. Tämä kytkentäliitäntä ja kytkentä ovat rajattomat. Niiden avulla voit nopeuttaa ja yksinkertaistaa merkittävästi lujitustöiden suorittamismenetelmää, jotta nivelten nivelet voidaan tehokkaasti säätää, kun kiristyskytkentä tehdään momenttiavaimella, jokaisen kytkennän kiristysvoima lasketaan.

Hihojen ja liittimien käyttö vähentää huomattavasti raudoitustangojen välistä etäisyyttä, mikä on tärkeää liukuvan tai kävelymoduulin pystyttämisessä.

Kytkentäliitäntä ja kytkin mahdollistavat saman tai erilaisen halkaisijan telakointitangot. Tätä sylinterimäistä kierreaukkoa varten on tehty tai sama halkaisija ja syvyys tai eri.

Edellä oleva kuva esittää kytkentäjärjestelmää, jossa:

 1. RollCon Coupling,
 2. Standardiosaholkki,
 3. Kiinnitysruuvi.

Kytkentäkaapin vahvikkeeseen sisältyy metalliholkki 1, jossa on sylinterimäiset kierre- reiät 2 ja teräsvaipat 3 reikien lukumäärän mukaan. Lankaprofiili on kolmikulmainen, kierteen nousu on välillä 1,25 - 4,0 mm, langan ulkohalkaisija on alueella 12 - 58 mm, ja ainakin yhden lujittavan palkin kummassakin päässä on metristä lankaa. Lieriömäisissä kierteissä olevilla rei'illä 2 voi olla samat tai erilaiset halkaisijat. Lieriömäisissä kierteissuureissa 2 voi olla sama tai eri syvyys. Lieriömäisten reikien 2 sisällä oleva lanka voi olla joko oikea tai vasen. Yksi sylinterin muotoisen reiän 2 sisällä oleva lanka voi olla oikein ja toinen sylinterimäisen reiän sisällä oleva lanka jätetään jäljelle. Kytkentä 1 poikkileikkauksessa voi olla sekä pyöreä että monipuolinen profiili. Tangon 3 toiseen päähän levitetyn langan nousu voi olla välillä 1,25 mm - 4,0 mm. Tangon 3 yhteen päähän levitetyn langan ulkohalkaisija voi olla alueella 12 mm - 58 mm. Lanka toisessa tangon päästä voidaan levittää paineella tai pyörillä tai poistamalla metallikerros. Tangon 3 toiseen päähän kohdistettu lanka voi olla joko oikeakätinen tai vasenkätinen.

Kytkentä on tehty sylinterimäisten kierteitettyjen reikien kanssa. Lankaprofiili on kolmikulmainen, kierteen nousu on alueella 1,25 - 4,0 mm, langan ulkohalkaisija on alueella 12 - 58 mm.

Kytkentäliitäntä ja kytkin tehdään seuraavasti:

 • Kytkentä on tehty halutun syvyyden ja ulkohalkaisijan omaavalla naaraslangalla.
 • Tarvikkeiden ollessa tarpeen, sauvojen liittäminen niiden päihin on katkaistu lanka, joka on ruuvattu kytkimellä ja joka vastaanottaa kytkentäliitännän. Hyödyllisyysmallin avulla voit luoda äärettömän pituisia vahvistuspalkkeja yhtä suurella lujuudella ilman merkittävää lisäystä ulkohalkaisijaan.
 • Kytkentäliitoksen langan ulkohalkaisija valitaan välillä 12 - 58 mm, keskittymällä raudoitettujen betonirakenteiden vahvistuspalkkiin.

Kytkentäyhteyksien määritettyjen kierrehalkaisijoiden suhteen analyyttisesti todettiin, että optimaalinen kierteen nousu on välillä 1,25 - 4,0 mm. Tämä alue määräytyy toisaalta sillä ehdolla, että se estää tämän kierteitetyn nivelen itsestään purkautumisen seismisten ja teollisten tärinöiden seurauksena vahvistusrakenteiden kokoonpanon aikana ja toisaalta tilan avulla, joka estää kierteitetyn liitoksen jumiutumisen asennuksen aikana. Joten samanlaisella suhteella halkaisijan ja kierteen päiden välillä, kierteisen käämin kohoumiskulma saavutetaan itselukittuvan liitoksen kitkakulman alapuolella ja estää sen spontaanin purkautumisen. Samanaikaisesti kierretyn kelan korkeus kulmassa vakiintuneessa suhteessa ei ole riittävän pieni, jotta liitäntäkaapelin kierrepari muodostuu tukoksen aikana. Edellä oleva estää lujarakenteiden lujuuden pienentämisen. Lisäksi testit ovat osoittaneet, että kun kierteen nousu on pienempi kuin 1,25 mm, lankojen rypytyksen todennäköisyys kasvaa, kun tangot ruuvataan holkkiin ja pienillä lujitustangon halkaisijoilla (alle 12 mm) langan leikkaus vähentää merkittävästi vetolujuutta.

Liitäntäkaapelit

Et voi vierailla nykyisellä sivulla, koska:

 1. vanhentunut kirjanmerkki / suosikit
 2. hakukone, jolla on myöhässä oleva luettelo tästä sivustosta
 3. puuttuva osoite
 4. Sinulla ei ole oikeuksia tähän sivulle.
 5. Pyydettyä resurssia ei löytynyt.
 6. Pyyntösi käsittely epäonnistui.

Yritä kokeilla jotakin seuraavista sivuista:

Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä tämän sivuston ylläpitäjään.

Liitäntäkaapelit

Tällä hetkellä kytkinjärjestelmä tarjoaa tällä hetkellä pääasiassa mekaanisesti kierteitetyn lujitangon kiinnitysmekanismin, joka on standardoitu käytettäväksi maassamme, mikä mahdollistaa liitosten fragmentaation poistamisen vahvistamalla neulomalla korvaamalla ne vahvistuskytkimellä.

Tämäntyyppinen kokoonpano toteutetaan laajamittaisesti nykyaikaisissa rakennuksissa, ja siinä suljetaan pois kaikki rakenteellisen hitsauskokoonpanon haitat ja lujitustangot. Kytkinasennuksen erityispiirre on innovaatio, jota tarvitaan monikerroksisten rakennusten, vesivoimaloiden, siltojen ja ydinvoimaloiden rakentamiseen.


Nämä järjestelmät tarjoavat eri versioita kiinnikkeistä kehyspohjaan:


• puristus kokoonpanosta koko putkesta;
• kytkentä kartiomaisella kierteellä;
• rakenne ruuvikiinnityksessä, jossa on 2 lukkomutteri.

Kytkinten edut

Kytkimen hihnojen käyttämisestä venttiileille on syytä korostaa seuraavia seikkoja:

 • • mahdollisuus raudanrakenteen monitoimijärjestelyyn: pystysuora, vaakasuora tai kalteva;
 • • kehyksen koon syklirakenne;
 • • rakennuksen kokoamisen nopeus käyttämällä erikoislaitteita;
 • • teräskotelon kiinnitysmahdollisuus teräksestä riippumatta, mikä täysin eliminoi rungon elementtien ylitysmärän;
 • • lujittavien tappien kytkentärajan puuttuminen järjestelmän yhdestä osasta;
 • • kotelon kotelon toteutuksen yksinkertainen laadunvalvonta;
 • • rakennusteline minkä tahansa rakenteen järjestelmässä on kiinteä rautainen tappi, joka ei romaudu, jos betonikerros on vaurioitunut;
 • • ei ole tarpeen suorittaa ammattitaitoista hitsaustyötä;
 • • telakointivyöhykkeellä teräsvahvennusosassa on pienin alue;
 • • taataan yhtenäisten yhdisteiden voimakkuuden jakautuminen, mikä vähentää huomattavasti yhtenäisten järjestelmien rakentamisen aikaa;
 • • leikkaus tehdään klassisten laitteiden avulla työpajoissa tai kotona;
 • • kierteet on luotu erilaisilla menetelmillä, esimerkiksi kiertämällä, leimaamalla jne.;
 • • koota vahvistuselementit improvisoidun työkalun avulla;
 • • työvälineen virtaus pintaan on helppo ratkaista, koska se upotetaan pellavaöljynauhan avulla.


Rakennuksen kokoamiskustannukset lasketaan suunnitellessaan kustannusluettelon tärkeimpien kohteiden joukossa merkittävimpiä ovat termit, prosessin tyystyyden taso, runkoelementtien määrä ja niiden nivelet. Tangon parin kulku kestää yleensä noin 10 minuuttia. Tämä sisältää langanpään kestoa tangon päähän, keskittämällä ja ruuvaamalla kytkin avaimella integroidulla voimamittarilla. Tämäntyyppisellä kokoonpanolla pudotusohjaus yksinkertaistuu huomattavasti.

Paneerattua rajatarkastelua tarvitaan eritoten, mikä on verrattavissa työtyytyväisyyden suhteen hitsattujen liitosten analysoinnissa, missä usein jokainen elementti on tarkastettava radiografisesti. Mekaaninen kosketus auttaa lisäämään raudoitusreikien pituutta ja sopii erinomaisesti rakenteiden helppoon ja nopeaan asennukseen.

Liitäntäelementtien ominaisuudet kytkimillä

Putkiliitosten liitosjohto on tehty pienten läpimittojen putkista. Tavallisesti vaaditun halkaisijan sisäinen mikroteräs vedetään samanlaiseen rakenteeseen ja ulkoiset liitäntäpäät muodostetaan "avaimet käteen" polyhedroniksi. Päiden parametrien on oltava GOSTin kaikkien sääntöjen mukaisia. Micropipe on tuumaa pienimmällä äänenvoimakkuudella. Jos käytät lankaa tavallisella äänenvoimakkuudella varustetulle tuotteelle, hampaiden taso tulee niin suuri, että se estää putken seinämien paksuuden, joten käytetään pienen kaltevuuden.

Liittimien liitos ei edellytä ylimääräisiä kiinnittimiä. Kuitenkin on vielä puutteita. Pienempi lujuus ja luotettavuus asennuksen aikana leikkaamalla kierteitä, mikä vähentää rakenteen seinien paksuutta. Näin ollen ohutseinäiset putket ovat täysin sopimattomia tällaiselle kierteelle. Yleensä tällaista liitosta käytetään paksuin seinien tuotteisiin. Lisäksi se vie paljon työtä ruuvaamalla kiinni- tyskiinnitys mikro-kierteellä samanaikaisesti tiivisteen kanssa.


Kytkimen käyttäminen telakointiosastoihin edellyttää useiden lukituselementtien käyttöä, jotka edustavat venttiiliä, pysäytintä, venttiiliä ja niin edelleen. Krimpivaihtoehdot antavat 2 tapin vahvan yhtenäisen liittämisen kiinni ilman erityisiä päiden valmistusta. Tällainen teknologinen järjestelmä takaa hyvät yhteydet ja hyödyllisen jatkuva yhteinen järjestelmä jäykissä lohkoissa. Sen toteuttaminen edellyttää suoraa liitäntälaitetta sekä hydromechanisia erikoislaitteita.

Tuoteasennusteknologia

Tällaisten kytkimien kokoonpanomenetelmä sisältää sarjan peräkkäisiä toimenpiteitä:

 1. puristuslaitteiden kokoaminen runkopalkkiin suunnitellussa paikassa;
 2. hydraulipuristimen aiheuttaman painekokeen testaus;
 3. visuaalinen tarkastus ja monimutkaisen tuotteen laadunvalvonta.


Asiantuntijoiden mukaan kytkentälaitetta vahvistimen asennusta pidetään ihanteellisena vaihtoehtona hylsyjen päällekkäisyyteen, koska se auttaa poistamaan valssattujen metallien ylijäämät ja vähentämään kustannuksia noin 27 prosentilla. Ohjaustestit osoittavat, että tällaisten liitososien elementit ovat tiukkojen teknisten vaatimusten mukaisia.


Rungon mekaaninen telakointi käyttämällä yksinkertaisia ​​ja tylsiä siirtymäpuristuslaitteita tarkkailemalla tiettyä tekniikkaa, oikealla puristuksella ja oikealla tuotevalikoimalla takaa kestävän kokoamisvoiman.