Fellings Voronezh

Hyväksymme tilaukset hirsimökkiin

Puutalon aatelisto

Hakkuut ovat vanha tyyppinen luonnontuote, joka oli olemassa Venäjällä monta vuotta sitten. Hirsitalojen muodossa tehdään taloja, kylpyläkomplekseja ja muita rakenteita, jotka ovat osoittautuneet Venäjän markkinoilla positiiviselta puolelta. Moderni hirsimökki yhdistää täydellisesti muinaiset perinteet huipputekniikan innovaatioon, rakennuspuun laatuun ammattitaitoisten käsityöläisten ammattitaidolla.

Kiinteiden puukappaleiden rakentamista varten pyöreitä tukkeja, joiden vuoksi tuoreuden tuoksu on aina mäntyhartsi-suitsukkeita. Luonnollisella puulla on virkistystoiminto, joka parantaa kauniin kartanon omistajien koskemattomuutta.

Yrityksemme on täysin vastuussa puun laadusta, joten hirsitalon rakentaminen ei ole koskaan valitettava oikeaan päätökseen. Olemme rakentamisorganisaatio, joka on työskennellyt talojen, huviloiden ja kylpyammeiden suunnittelussa ja rakentamisessa useilta vuosilta. Metsäalan asiantuntijat tarjoavat avaimet käteen talonrakennuksen, he tekevät työtään mestarillisesti ansaitun kokemuksensa ja osaamisensa ansiosta.

Pyöreiden tukkien puurakenteiden pääominaisuudet:

 • luonnonvaraisten havupuiden luonnonmateriaali on ympäristöystävällistä, täysin vaaratonta ihmisten terveydelle;
 • puutalolla on ainutlaatuinen ominaisuus säilyttää tarvittava ilmankierto moitteettomalle sisäilmastoilmastolle;
 • männynpohjat käsitellään erityisesti, mikä pidentää materiaalin kestävyyttä, lisää käyttöiän, lisää lujuutta ja luotettavuutta;
 • hyväksyttävää hinnoittelupolitiikkaa rakennusten rakentamiseksi eri tarkoituksiin verrattuna tiilenrakennustekniikkaan.

Yrityksemme toiminta etenee ja kehittyy vuosittain hirsimökkien tuotannossa ja myynnissä: asiakkaille tarjotaan hirsimökkien vähimmäiskustannukset, yksittäisten hankkeiden kotiin toimittaminen ja asennus. Olemme kiinnostuneita etulinjan teknologioiden noudattamisesta, takaamme hirsitalon erinomaisen laadun, takaamme suorittamamme palvelut.

Jos haluat tilata puutaloja Voronezhissa, ota yhteyttä portaalin johtajiin kiinnostuksen kohteista. Sinulla on taattu ilmainen konsultointi, maksimi informaatio ja ystävällinen asenne. Odotamme sinua!

Puutaloiden rakentamisen salaisuudet. Kuinka olla väärässä, kun valitaan urakoitsija hirsitalon rakentamiseen

Puumitalojen ja kylpyammeiden rakentamisen maantiede vuodesta 2008 lähtien.

Nykyään puutalojen rakentaminen on kiinteästi rakennettu rakennusmarkkinoille, maahan ja kiinteistöihin. Asuminen puutalossa pidetään arvokkaana, turvallisena ja erittäin mukavana. Loppujen lopuksi puu on luonnollinen materiaali, jolla on monia etuja, jotka erottavat sen nykyaikaisista rakennusmateriaaleista. Talon talossa talvella on lämmin ja viihtyisä, ja kesällä on raikas ja viileä. Voit milloin tahansa vuoden aikana nauttia luonnollisen luoman materiaalin luonnollisesta harmoniasta. Voit olla varma menestyksestä: puutalosi on kaunein, kodikas, ympäristöystävällinen, kestävä, taloudellinen ja luonnollisesti erittäin terveellinen!
Toivomme, että sivustomme auttaa sinua löytämään "oma" hirsitalosi tai "sinun" kylpesi hyvin, tai ainakin asettamaan haluttu liikevektori etsinnässä.

Mikä alkaa talon rakentamista? Tietenkin projektista! Kutsumme sinut tutustumaan projektiluetteloihimme, jossa on valmiita ratkaisuja. Jokainen projekti voidaan muokata ja viimeistellä toiveiden mukaan. Jos haluat muokata tai vaihtaa valittua projektia, asiantuntijat tulevat apuun ja kehittävät projektin yksilöllisten toiveidenne mukaisesti täysin ilmaiseksi!

Viimeisen vuosikymmenen aikana puutaloista on tullut uskomattoman suosittuja esikaupunkien kiinteistöjen omistajien keskuudessa, koska puu on ainutlaatuinen luonnonmateriaali, jolla on useita etuja, verraten suotuisasti muihin rakennusmateriaaleihin. Puu on ympäristöystävällisin rakennusmateriaali, jossa on useita kiistattomia etuja: matala lämmönjohtavuus, suuri lujuus ja alhainen paino. Puuhuoneessa talvella on aina lämmin ja viileä kesällä, koska puu on luonnon luoma rakennusmateriaali. Antiikin ajoista lähtien uskottiin, että puulla on hyödyllinen vaikutus ihmisiin. Se on puutalo, joka antaa omistajalle ainutlaatuisen rauhaa ja mukavuutta, joka on erityisen tärkeä metropolin hullu rytmin kanssa.

 • Säätiön laite
 • Teknisen viestinnän asennus
  (sähkö, vesihuolto,
  jätevedet, lämmitys,
  ilmanvaihto)
 • Ikkunat, ikkunalaudat, rinteet, ebbs
 • Ovet, trimmi, jalusta
 • Puhdista lattiat ja katot
 • portaat
 • Muut viimeistelytyöt

Jos haluat antaa talon pätevyyden päteville asiantuntijoille, niin epäilemättä tulee meille. Puurakenteiden koristelu yrityksessämme on henkilöitä, jotka ymmärtävät työnsä, jotka erikoistuvat kukin omaan kapeaan suuntaan. Hyväksy, että rakentaja, joka harjoittaa kaatamalla säätiöitä, rakentamalla hirsimökkejä ja suorittamaan lämmityksen asentamista sekä asettamalla laatat, voi tarjota epäilyttävän työn. Yhtiömme perusperiaate on, että meillä ei ole "generalisteja"! Jokainen tekee työnsä ja suorittaa sen parhaalla mahdollisella tavalla! Kirvesmiehet tekevät puuta; sähköasentajat käyttävät virtalähdettä ja asennetaan Smart House -järjestelmä, joka on äskettäin niin suosittu asiakkaidemme keskuudessa, vesijohtolaitteisto asentaa veden, lämmitys- ja viemäriverkon; laattojen asiantuntijoiden laatoitukset "märissä vyöhykkeissä" sekä suihkussa ja kylvyssä.

Yrityksemme arkkitehti- ja suunnitteluosasto toteuttaa hirsitalon hankkeen ilmaiseksi. Tällöin hanke toteutetaan SNiP-, palo- ja teknisten standardien mukaisesti.

Asiantuntijan aloittaminen sivustollesi on pakollinen menettely ennen sopimuksen tekemistä. Asiantuntijamme pystyy määrittämään tarkasti lisäkustannusten todennäköisyyden, arvioimaan tontin tason laskua, pääsytien läsnäolon ja kunnon jne.

On vaikeampaa vastata tähän kysymykseen kuin rakentaa valmiin talon. Loppujen lopuksi jokainen uusi talo, jota rakennamme, on toisin kuin toiset.
Ja rehellisesti jokainen asiakkaalla on oma käsitys ilmaisusta "avaimet käteen -rakentaminen". Esimerkiksi maalaistalojen omistajille, viimeistelyseinien ja kattojen kanssa päällystyslevyllä tai puun jäljitelmällä ja vähimmäisviestinnällä voi olla avaimet käteen -rakennusta. Luxury-talojen koristeluun sisältyy täydellinen luettelo viestinnästä, joka ulottuu piilotetuista sähköjohtimista, älykäs kotijärjestelmän asentamisesta sekä koristekäyttöön tarkoitetun yksinoikeuden omaavista puusta, luonnonkivestä, taiteellisesta taottamisesta jne.
Lopullinen hinta riippuu monista tekijöistä, joista tärkeimpiä ovat tulevan rakennuksen alue, rakennuksen materiaali, lattiamäärä, suunniteltu viestintä, valittu materiaali sisustukseen jne. Vain projektin luomisen jälkeen, keskustelemalla asiakkaan toiveista ja yksityiskohtaisesta arvioinnista, on mahdollista ymmärtää likimääräinen rakennusbudjetti avaimet käteen -periaatteella.

Yksittäinen lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle on yrityksen pääperiaate. Riippumatta haluistasi ja mahdollisuuksistasi, yritämme löytää sinulle sopivimman rakennusajan, maksuaikataulun sekä alennusjärjestelmän, jotta yhteistyö kanssamme on aina myönteinen.

Kaikilla joukkueillamme on ammattimaisia ​​rakennusalan ammattilaisia ​​(Venäjän federaation kansalaisia), jotka ovat erikoistuneet puutaloiden rakentamiseen ja vähintään yhden vuoden työkokemuksen saamiseen. Jokainen tiimi toimii ammattijohtajan valvonnassa. Yrityksellämme on selkeä jakautuminen rakennuskadareihin, talojen ja kylpyhuonekalujen käyttöönottamiseen liittyviin prikaatteihin sekä laitoksiin asennettavista brigateista.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluita: säätiön ja hirsirakennuksen asentamisesta ja päättymisestä kaikkien huoneiden sisustukseen sekä modernin teknisen viestinnän asentamiseen.

Puutaloiden rakentaminen yrityksestämme toteutetaan mahdollisimman pian! Koska seinäkiinnikkeet toimitetaan paikoille mahdollisuuksien mukaan valmiiksi asennettavaksi, tämä takaa tukin täydellisen liittämisen asennuksen ja asennuksen aikana mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Sopimuksen päätyttyä sinulle annetaan:

 • Luonnos hirsitalistasi
 • Razvrevnovka (teknologinen projekti)
 • Kolmiulotteiset kuvat logistasi (aksonometriset)

Taloista lokista - kunnollisten projektien tarkastelu (90 kuvaa). Puurakennusten valmiit projektit, katso täältä!

Alun perin Venäjällä kaikki, mikä ainakin jotain oli arvoinen, oli puusta. Puutaloja olivat talot, kylpylät, kirkot ja linnoitukset, ei ole sattumaa, että vanhoina aikoina linnoitusseiniä kutsuttiin Detinetiksi, joka oli vain palisade.

Edes esi-isämme eivät kirjoittaneet papyrusille tai pergamentille vaan kuorelle. Yleisesti voidaan sanoa täydellä luottamuksella, että sivilisaation perusta on metsää. Meillä on paljon metsiä tänään.

Ehkä siksi monet maanmiehistämme, kun katselevat Internetissä kuvia talon hirsitalosta, seisovan joen rannalla venäläisen metsän taustalla, yrittävät saada puutaloa jonnekin kaupungin ulkopuolelle.

Monet ihmiset haluavat rakentaa paitsi talon kylässä, mutta myös niin, että olisi helppo päästä joen ja ajaa samaan metsään poimia sieniä aamulla, kun kaste on edelleen ruohoa. Rakentamaan puutaloa tänään on varsin helppo tehtävä, mestarin eduksi on vielä runsaasti.

Yhteenveto artikkelista:

Hirsitaloiden tyypit: tassussa ja kulhossa

Monet yritykset harjoittavat puurakenteiden rakentamista maassamme, ja ne ovat yhdistäneet monet ammattilaiset tähän tarkoitukseen. Jokainen heistä on valmis tarjoamaan koko talonluettelon kaikentyyppisestä lokista, joka kaadetaan ainakin "kulhoon", ainakin "tassuun", ja se on täysin halpa.

Loppujen lopuksi meillä ei ole täällä Amerikkaa tai Länsi-Eurooppaa, jossa tavallinen mäntymetsä on melkein kalliin painonsa arvoinen. Meillä on metsä ja erittäin hyvä metsä, vielä polttopuut...

Kuten edellä mainittiin, hirsirakennusprojektien hankkeet ovat kahta tyyppiä: talot on kaadettu "kulhossa" ja "tassussa". Tassuista leikattu talo osoittautuu tilavammaksi ja siihen tarvitaan vähemmän materiaalia.

Jos otetaan huomioon esimerkiksi työvoimakustannukset, säästöt eivät toimi, koska tämän hyvin "tassun" käsittelemiseksi tarvitaan korkeamman pätevyyden omaava puusepäntyö.

Tuntui "tassu"

On suositeltavaa, että rakennusmateriaali (lokit) kalibroidaan, mutta kalibroidut lokit ovat melko kalliita. Siksi on välttämätöntä yksinkertaisesti varmistaa, että kaikki seinään upotetut lokit eivät ole yhtä pituudeltaan vaan myös halkaisijaltaan, ja lokin halkaisija eri päissä ei saisi erota huomattavasti, mikä ei ole liian helppoa.

Loki on vain puun runko, ja puu on luonnollinen materiaali eikä sitä ole hylätty sylinterin absoluuttiselle standardille.

Se syötetään yhtenäiseen standardiin kalibrointimenetelmällä, kun loki on valmistettu standardilokista. Kalibroituja lokeja käytetään tavallisesti vakiotaloihin.

Rakentamaan halpoja hirsitaloja pitäisi olla ei-kalibroitu loki. Jos talon rakentaminen, joka on katkaistu "tassuun", oletetaan omalla projektillaan materiaaliensa avulla, niin tarkkaa lokikalibrointia ei tarvita.

Riittää vain poimia logoja, joilla on suunnilleen sama halkaisija, ja jotta tasoittaa ero lokeron kahden pään halkaisijasta, riittää, että ne asetetaan pihalle yläosaan koottaessa hirsitaloa.

On olemassa taloja kaadetaan "tassuun" yksi suuri haitta. Niiden kulmat alkavat kiertää nopeammin, kun vesi pääsee helposti suojaamattomiin uria.

Fell "kulhossa"

Talo, joka on hienonnettu kulhoon, on paljon sopusoinnussa ajatuksemme perinteiseen venäläiseen asuntoon. Venäjän Izba, kuten mikä tahansa hirsirakennus, tuntuu meille sellaisen hirsirakennuksen muodossa, jonka reunat ulottuvat lokeroihin.

Jotta varmistettaisiin korkea rakenteellinen lujuus, lähes päiden päissä, leikatut kuppimaiset lovet, joihin seinien tukkeja asetetaan ja kiinnitetään, muodostaen oikean kulman niissä lokeissa, joissa kulho on leikattu.

Kulhoon upottaminen mahdollistaa kestävämpiä, vaikkakin vähemmän tilavia rakenteita. Muuten kulho voidaan kääntyä ylös ja alas. Talot, jotka on rakennettu kulhoihin alaspäin, ovat varmasti kestävämpiä, koska sademäärä ei kestä kulhoa, ja talon kulmat vähenevät voimakkaammin.

Valmistetaan hirsirakennuksen rakentaminen

Hirsitalon rakentaminen on melko pitkä historia. Jos tämä tapahtuu käyttämällä puuntyöstölaitoksessa jonkin verran Suomessa tehtyä kalibroimatonta kirjaa, ja kotimainen, joka on valmistettu yhdestä piikistä käsityöläiseltä, se maksaa paljon vähemmän, mutta se vie paljon aikaa.

Ennen puunkorjuun aloittamista lokit on hävitettävä, eli ne on katkaistava kuori niistä. Kun kuori poistetaan lokeista, voit aloittaa kaatamisen "käpälässä" tai "kulhossa" riippuen mieltymyksistäsi. Riippumatta hakkuusta, hirsirakennusten lokit on sijoitettava hännän yläosaan. Tämän järjestelyn avulla ne sopivat tiiviisti yhteen, jättäen suuret aukot niiden väliin.

Rivien paremman niveltämisen vuoksi on suositeltavaa tehdä jokaisen lokin pohjalla oleva lovi, johon alemman lokin yläosa voi vapaasti päästä. Tällaista loviä kutsutaan kuun uraksi, koska se näyttää puolikuunnalta.

Kun hirsitalo on taitettu, jokainen loki, sen osa on numeroitava, jotta vältytään sekaannuksesta ja suuresta ajanhukasta lisärakennuksen aikana.

Kokoontaitettuna valmiit hirsirakennukset on säilytettävä vähintään kuusi kuukautta ja paremmin vuodessa. Niiden on pysyttävä sellaisessa asennossa, että tulevaisuudessa kuorenpurkaus ei heikennä.

Swampmoss on hirsitalon paras eristys

Vaikka hirsitalo seisoo, voit tehdä muita yhtä tärkeitä asioita. Ensinnäkin, sinun on huolehdittava eristämisestä, joka sijoitetaan kaikkien urien väliin. Eristeen materiaalina voidaan käyttää hinaus- tai lasivillaa.

Monet kehittäjät rakastavat kuitenkin omien puutalojensa rakentamisessa mieluummin luonnonmateriaaleja, varsinkin sammaleita, jotka kasvavat suolla. Se on sen käyttö lämmittimenä, että parhaat hirsitalot on rakennettu.

Suojamossin ei tarvitse ostaa, sillä lisäksi sillä on antiseptiset ominaisuudet ja estää mätänemenetelmien kehittyminen lokien välissä olevissa urissa. Kuuden ja kahdentoista kuukauden välisen ajan jälkeen voit jatkaa puutalon rakentamista.

Jos rakennustyömaa on jo valittu, ensimmäinen asia on luoda perusta tulevalle kodille. Yleensä perinteiseen perinteiseen betoniin käytetään perustana.

Säätiön rakentaminen

Nauhan alla on syytä kaivata riittävän syvälle kaivantoa, kaivannon syvyyden tulisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttämisen syvyys. Tämän jälkeen hiekosementtiseos kaadetaan kaivannon pohjalle ja tiivistetään. Sitten kaivossa on tarpeen asentaa tulevan säätiön muotti.

Armeija asennetaan muottiin ja sementti kaadetaan. Kaksi tai kolme päivää myöhemmin, kun sementtiteippi kovettuu ja kuivuu, muotti voidaan poistaa. Hirsitalot, jotka ovat asettuneet tietyn ajan, lajitellaan ja kuljetetaan talon rakentamiseen, jossa säätiö on jo asetettu.

Hirsitalon rakentaminen säätiölle

Nyt, kun sekä hirsitalo että säätiö ovat valmiita, syntyy toinen kysymys: - Kuinka rakentaa talon hirsitalosta? Lokit asetetaan säätöön tiukasti noudattaen niihin kiinnitettyjä numeroita. Jos lokit pinotaan numeron vastaisesti, ne eivät todennäköisesti ole samat.

Koska lokit eivät kalibroitu, niillä kaikilla on erilainen paksuus. Kun heidät asetettiin alkuperäiseen hirsitaloon, heidät ajettiin toisilleen. Jos uuteen taloon he ovat tiukasti tämän sovituksen mukaisia, niin niiden keskinäinen yhteensattuma on mahdollisimman suuri.

Sen jälkeen, kun ensimmäinen riviä tukkia on pudonnut, niiden yläpuolelle on asetettu riittävän paksu kerros eristys: hinaus, lasivilla tai sammal. Lämmitin asetetaan siten, että sen jälkeen, kun ylimmäinen riviä on pudonnut, sen päät lepäävät ainakin puoleen edellisestä lokista. Hirsitalon asennuksen ja katon rakentamisen jälkeen tukkien väliset urat on leikattava.

Keskeytysprosessi

Sulkemisprosessi on kiinnittää niihin eristävä eriste tukkien väliin. Jos kaikki on tehty oikein, talo on riittävän lämmin, vaikka huurteimmilla talvilla. Tämän jälkeen talo asetetaan lattialle, työnnä ikkuna ja ripusta luukku.

Jotta talon ulkoasu olisi kauniimpi, se on päällystetty ja maalattu. Maalaus on välttämätöntä sekä talon seisomiseksi niin kauan kuin mahdollista.

Hirsirakennushankkeita

 • Materiaali: Puu
 • Materiaali: Puu
 • Materiaali: Puu
 • Materiaali: Puu
 • Materiaali: Puu
 • Materiaali: Puu

Hirsitalot ja hirsihankkeet ovat Voronezhin puurakenteiden erillinen alue. Hirsitalot ovat ympäristöystävällisiä, moderneja, viihtyisiä, lämpimiä ja taloudellisia. Lokit ovat tunnetuimpia ja vanhoja rakennusmateriaaleja. Hirsitaloprojekteilla on useita positiivisia ominaisuuksia: alhaiset rakennuskustannukset, ekologinen puhtaus, kestävyys, käsittelyn helppous, matala lämmönjohtavuus, puun ainutlaatuiset aromaattiset ominaisuudet.

Kaikki standardit hirsitaloprojektit on sovitettu rakennusalueelle (maaperä ja paikalliset ilmasto-olosuhteet Voronezhin alueella) ja asiakkaiden toiveet, jotka perustuvat seinien materiaaleihin - ILMAISEKSI (lukuun ottamatta hankkeita, jotka tarjotaan toiminnalle alennuksella). Tarvittaessa voidaan tehdä muutoksia sivustossa näkyvien hirsitalojen vakioprojekteihin (pienet muutokset hankkeissa ovat ILMAISIA, suuret muutokset ovat pienen lisämaksun vuoksi).

Puutalot lokista

Uusien teknologioiden myötä aloimme elää asuinrakennuksissa, jotka on rakennettu materiaaleista, joita ei luonnollisesti löydy luonnosta, vaan ovat ihmiskäsien luominen. Kaasutilikaattilohkareista, tiilistä, vaahtobetonista ja muista materiaaleista tehdyt talot pakottivat talot pois hirsitaloistamme.

Meidän aikanamme alkoi ajatella vihreää asuntoa, alkoi keksiä uusia rakennustekniikoita. Mutta kuten he sanovat, kaikki uusi on unohdettu vanha. Puurakenteiden rakentaminen alkoi palata elämäämme. Käyttämällä moderneja materiaaleja, kuten liimattu ja profiloidut puutavarat, pyöreät tukit, rakentaa hirsitalo Voronezh on ilo. Tarkastellaan modernia materiaalia Voronezhin puutalon rakentamiseen.

 1. Loki kirjaudu avaimet käteen Voronezh pyöristetyt lokit. Tämän talon tärkeimmät edut ovat valmistuksen yksinkertaisuus tuotannon ja kokoonpanon aikana. Kaikki lokit on käsitelty erityisesti otsilindrovochnyh-koneilla ihanteellisen sylinterin saamiseksi. Tällainen talo on edullisin hinta ja laatu. On taatusti räjähtävä kulhoon, jossa on kokoonpano- ja viimeistelytekniikka. Se on lämmin ja viihtyisä, talossa suositellaan allergikoille. Tässä talossa on vain kaksi miinusta. Se on polttava, mutta nykyaikaisten ympäristöystävällisten materiaalien avulla tämä miinus voidaan helposti voittaa käyttämällä palonestoaineita. Toinen miinus on melko pitkä rakennuskausi, enintään 2 vuotta. (vie aikaa kutistumaan).
 2. Profiilipalkin kammion talon kuivaus. Siinä on kaikki samat ominaisuudet kuin pyöristetty loki, kosteus luovutettaessa esineeseen on noin 25%, mikä vähentää huomattavasti rakennusaikaa. Kun rakennat avaimet käteen talon Voronezhissa, voit heti aloittaa työn viimeistelyn.
 3. Ja lopuksi ns. Liimattu laminoitu puutavara. Tämä moderni rakennusmateriaali on valmistettu lamelleista, jotka on kuivattu ja liimattu yhteen pusseihin. Lisäksi nämä lamellit on profiloitu ja saadaan aikaan tanko. Sen jälkeen kulhot leikataan ja talo on rakennettu.

Plus tällaisesta materiaalista: se ei käytännössä kutistu, se ei repeä, rakentamisen aika on vähäinen. Mutta on olemassa puutteita. Tämä on liiman käyttö ja melko korkeat kustannukset, koska sovellettava suurta määrää toimintoja.

Rakennamme mielellämme sinulle avaimet käteen minkä tahansa edellä mainitun tekniikan mukaisesti kaikkien standardien mukaisesti. Kodissasi on metsän tuoksu ja elämän onnellisuus.

Hyvät ystävät, avattiin näyttelytila ​​Antonov-Ovseenko 37 d.

Talot loki Voronezh ja Voronezh alueella

Talon moderni rakentaminen Voronezhin alueen logista on kaikkein automatisoitu. Kyllä, ja se tuo vähimmäismäärän tulevalle omistajalle: tärkeintä tässä on ostaa rakennusmateriaaleja. Muuten, joskus se voidaan tehdä suhteellisen edullisesti. Talo tai mökki avaimet käteen on rakennettu mahdollisimman lyhyessä ajassa. Voronezhin alueella sijaitsevan hirsitalon hankkeet on erinomainen lajike - mutta niille, joille tämä ei riitä, voimme neuvoa yksilöllisiä malleja, jotka tunnetaan suurimmalla mukavuudella. Muuten, talon myöhempi myynti Voronezhin alueella olevasta lokista on täysin mahdollista.

 • Voronezhin alue
 • Hirsitalot

Lesstroy löysi ja tarjosi 289 rakennushanketta Voronezhin ja Voronezhin alueelta, jossa on valokuvia, yksityiskohtaisia ​​kuvauksia, arvosteluja ja hintoja: edullisesta luksusta

Hirsitalot

Sivustomme auttaa sinua ostamaan hyvän hirsitalon talolle Voronezhissä edulliseen hintaan. Määritä ensin lokityypit. Tänään markkinat ovat laajalti tukikelpoisia logiikka sylinterimäisistä, ei-sylinterimäisistä tukkeista tai puusta. Suosituin ja halvin vaihtoehto olisi rakentaa talo tavallisista ei-sylinterimäisistä lokeista. Lisäksi on vaikea löytää laadukasta pyöreää lokia Keski-Venäjällä.

Talo-projekti

Ostaa valmiin projektin tai luo oma - henkilökohtainen asia. Monet haluavat ainutlaatuisen muotoilun ja hienot muodot. Muista kuitenkin, että tavallisen puutavaran pituus on 6 metriä. Tällä perusteella yritä valita mitat, jotka ovat 3: n kerrannaisia, esimerkiksi seinämän pituus voi olla 3 m, 6 m, 9 m, 12 m ja niin edelleen. Tällainen kotimainen projekti auttaa minimoimaan materiaalihäiriöitä ja säästämään huomattavasti rahaa.

Laske katon korkeus oikein. Tosiasia on, että lattia- ja kattopalkit leikkaavat ensimmäisen ja toisen tukin väliin alareunan ja viimeisen ja viimeisen mutta ylhäällä olevan lokin välissä. Tämän seurauksena kattokorkeutta pienennetään kahdella halkaisijalla ja toinen -7% kutistumisen aikana.

Ajattele, mitä tehdä. Jos sinulla on ullakko, jota ei ole lämmitetty, voit rajoittaa itsesi tavallisiin levyihin, ja jos haluat asuntoasumista, on parempi tilata kannu lokikirjasta heti.

Puun hakkuutähde

Jotta talosi voi seistä pitkään, sinun on valittava oikein puulaji. Suosituin materiaali on mänty. Se on halpa, melko sileä ja sen koko pituus on tasainen. Kuusen hirsiköylää käytetään harvemmin, koska se on hyvin altis mätämpää ja vaatii huolellista hoitoa.

Alemmille riville on parempi käyttää puuta, joka ei pelkää kosteutta, esimerkiksi haapa tai lehtikuusi. Muuten jotkut tekevät koko lehtikuusta, ei ole mitään väärää, paitsi materiaalien korkeat kustannukset. Aspen ei sovellu asuinrakennusten rakentamiseen, koska se ei pysty pitämään lämpöä hyvin.

Laatupäiväkirja

Noudata talon hirsitalon valintaa erityisen huolella, sillä useiden puutteellisten lokien hankkiminen aiheuttaa suuria ongelmia tulevaisuudessa.

Kiinnitä huomiota näkyviin puutteisiin: monien solmujen läsnäolo, jäljet ​​kuorihaikaroista, harhojen rungot ja niin edelleen. Katso materiaalin väri ja selvitä, kun se on valmistettu. Paras vaihtoehto on talvipohjaiset talot.

Tassun tai kupin katkaiseminen on merkittävästi erilainen. Ensimmäisessä tapauksessa saat hieman enemmän asuintilaa, mutta samaan aikaan tulee ongelmia: järkevä muotoilu ja kylmät kulmat.

Logon perinteinen kirjaaminen kulholle on kalliimpaa, mutta jos rakennat hyvän talon, jossa aiot elää talvella, on parempi olla säästämättä sitä.

Taloista lokista - kunnollisten projektien tarkastelu (90 kuvaa). Puurakennusten valmiit projektit, katso täältä!

Alun perin Venäjällä kaikki, mikä ainakin jotain oli arvoinen, oli puusta. Puutaloja olivat talot, kylpylät, kirkot ja linnoitukset, ei ole sattumaa, että vanhoina aikoina linnoitusseiniä kutsuttiin Detinetiksi, joka oli vain palisade.

Edes esi-isämme eivät kirjoittaneet papyrusille tai pergamentille vaan kuorelle. Yleisesti voidaan sanoa täydellä luottamuksella, että sivilisaation perusta on metsää. Meillä on paljon metsiä tänään.

Ehkä siksi monet maanmiehistämme, kun katselevat Internetissä kuvia talon hirsitalosta, seisovan joen rannalla venäläisen metsän taustalla, yrittävät saada puutaloa jonnekin kaupungin ulkopuolelle.

Monet ihmiset haluavat rakentaa paitsi talon kylässä, mutta myös niin, että olisi helppo päästä joen ja ajaa samaan metsään poimia sieniä aamulla, kun kaste on edelleen ruohoa. Rakentamaan puutaloa tänään on varsin helppo tehtävä, mestarin eduksi on vielä runsaasti.

Yhteenveto artikkelista:

Hirsitaloiden tyypit: tassussa ja kulhossa

Monet yritykset harjoittavat puurakenteiden rakentamista maassamme, ja ne ovat yhdistäneet monet ammattilaiset tähän tarkoitukseen. Jokainen heistä on valmis tarjoamaan koko talonluettelon kaikentyyppisestä lokista, joka kaadetaan ainakin "kulhoon", ainakin "tassuun", ja se on täysin halpa.

Loppujen lopuksi meillä ei ole täällä Amerikkaa tai Länsi-Eurooppaa, jossa tavallinen mäntymetsä on melkein kalliin painonsa arvoinen. Meillä on metsä ja erittäin hyvä metsä, vielä polttopuut...

Kuten edellä mainittiin, hirsirakennusprojektien hankkeet ovat kahta tyyppiä: talot on kaadettu "kulhossa" ja "tassussa". Tassuista leikattu talo osoittautuu tilavammaksi ja siihen tarvitaan vähemmän materiaalia.

Jos otetaan huomioon esimerkiksi työvoimakustannukset, säästöt eivät toimi, koska tämän hyvin "tassun" käsittelemiseksi tarvitaan korkeamman pätevyyden omaava puusepäntyö.

Tuntui "tassu"

On suositeltavaa, että rakennusmateriaali (lokit) kalibroidaan, mutta kalibroidut lokit ovat melko kalliita. Siksi on välttämätöntä yksinkertaisesti varmistaa, että kaikki seinään upotetut lokit eivät ole yhtä pituudeltaan vaan myös halkaisijaltaan, ja lokin halkaisija eri päissä ei saisi erota huomattavasti, mikä ei ole liian helppoa.

Loki on vain puun runko, ja puu on luonnollinen materiaali eikä sitä ole hylätty sylinterin absoluuttiselle standardille.

Se syötetään yhtenäiseen standardiin kalibrointimenetelmällä, kun loki on valmistettu standardilokista. Kalibroituja lokeja käytetään tavallisesti vakiotaloihin.

Rakentamaan halpoja hirsitaloja pitäisi olla ei-kalibroitu loki. Jos talon rakentaminen, joka on katkaistu "tassuun", oletetaan omalla projektillaan materiaaliensa avulla, niin tarkkaa lokikalibrointia ei tarvita.

Riittää vain poimia logoja, joilla on suunnilleen sama halkaisija, ja jotta tasoittaa ero lokeron kahden pään halkaisijasta, riittää, että ne asetetaan pihalle yläosaan koottaessa hirsitaloa.

On olemassa taloja kaadetaan "tassuun" yksi suuri haitta. Niiden kulmat alkavat kiertää nopeammin, kun vesi pääsee helposti suojaamattomiin uria.

Fell "kulhossa"

Talo, joka on hienonnettu kulhoon, on paljon sopusoinnussa ajatuksemme perinteiseen venäläiseen asuntoon. Venäjän Izba, kuten mikä tahansa hirsirakennus, tuntuu meille sellaisen hirsirakennuksen muodossa, jonka reunat ulottuvat lokeroihin.

Jotta varmistettaisiin korkea rakenteellinen lujuus, lähes päiden päissä, leikatut kuppimaiset lovet, joihin seinien tukkeja asetetaan ja kiinnitetään, muodostaen oikean kulman niissä lokeissa, joissa kulho on leikattu.

Kulhoon upottaminen mahdollistaa kestävämpiä, vaikkakin vähemmän tilavia rakenteita. Muuten kulho voidaan kääntyä ylös ja alas. Talot, jotka on rakennettu kulhoihin alaspäin, ovat varmasti kestävämpiä, koska sademäärä ei kestä kulhoa, ja talon kulmat vähenevät voimakkaammin.

Valmistetaan hirsirakennuksen rakentaminen

Hirsitalon rakentaminen on melko pitkä historia. Jos tämä tapahtuu käyttämällä puuntyöstölaitoksessa jonkin verran Suomessa tehtyä kalibroimatonta kirjaa, ja kotimainen, joka on valmistettu yhdestä piikistä käsityöläiseltä, se maksaa paljon vähemmän, mutta se vie paljon aikaa.

Ennen puunkorjuun aloittamista lokit on hävitettävä, eli ne on katkaistava kuori niistä. Kun kuori poistetaan lokeista, voit aloittaa kaatamisen "käpälässä" tai "kulhossa" riippuen mieltymyksistäsi. Riippumatta hakkuusta, hirsirakennusten lokit on sijoitettava hännän yläosaan. Tämän järjestelyn avulla ne sopivat tiiviisti yhteen, jättäen suuret aukot niiden väliin.

Rivien paremman niveltämisen vuoksi on suositeltavaa tehdä jokaisen lokin pohjalla oleva lovi, johon alemman lokin yläosa voi vapaasti päästä. Tällaista loviä kutsutaan kuun uraksi, koska se näyttää puolikuunnalta.

Kun hirsitalo on taitettu, jokainen loki, sen osa on numeroitava, jotta vältytään sekaannuksesta ja suuresta ajanhukasta lisärakennuksen aikana.

Kokoontaitettuna valmiit hirsirakennukset on säilytettävä vähintään kuusi kuukautta ja paremmin vuodessa. Niiden on pysyttävä sellaisessa asennossa, että tulevaisuudessa kuorenpurkaus ei heikennä.

Swampmoss on hirsitalon paras eristys

Vaikka hirsitalo seisoo, voit tehdä muita yhtä tärkeitä asioita. Ensinnäkin, sinun on huolehdittava eristämisestä, joka sijoitetaan kaikkien urien väliin. Eristeen materiaalina voidaan käyttää hinaus- tai lasivillaa.

Monet kehittäjät rakastavat kuitenkin omien puutalojensa rakentamisessa mieluummin luonnonmateriaaleja, varsinkin sammaleita, jotka kasvavat suolla. Se on sen käyttö lämmittimenä, että parhaat hirsitalot on rakennettu.

Suojamossin ei tarvitse ostaa, sillä lisäksi sillä on antiseptiset ominaisuudet ja estää mätänemenetelmien kehittyminen lokien välissä olevissa urissa. Kuuden ja kahdentoista kuukauden välisen ajan jälkeen voit jatkaa puutalon rakentamista.

Jos rakennustyömaa on jo valittu, ensimmäinen asia on luoda perusta tulevalle kodille. Yleensä perinteiseen perinteiseen betoniin käytetään perustana.

Säätiön rakentaminen

Nauhan alla on syytä kaivata riittävän syvälle kaivantoa, kaivannon syvyyden tulisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttämisen syvyys. Tämän jälkeen hiekosementtiseos kaadetaan kaivannon pohjalle ja tiivistetään. Sitten kaivossa on tarpeen asentaa tulevan säätiön muotti.

Armeija asennetaan muottiin ja sementti kaadetaan. Kaksi tai kolme päivää myöhemmin, kun sementtiteippi kovettuu ja kuivuu, muotti voidaan poistaa. Hirsitalot, jotka ovat asettuneet tietyn ajan, lajitellaan ja kuljetetaan talon rakentamiseen, jossa säätiö on jo asetettu.

Hirsitalon rakentaminen säätiölle

Nyt, kun sekä hirsitalo että säätiö ovat valmiita, syntyy toinen kysymys: - Kuinka rakentaa talon hirsitalosta? Lokit asetetaan säätöön tiukasti noudattaen niihin kiinnitettyjä numeroita. Jos lokit pinotaan numeron vastaisesti, ne eivät todennäköisesti ole samat.

Koska lokit eivät kalibroitu, niillä kaikilla on erilainen paksuus. Kun heidät asetettiin alkuperäiseen hirsitaloon, heidät ajettiin toisilleen. Jos uuteen taloon he ovat tiukasti tämän sovituksen mukaisia, niin niiden keskinäinen yhteensattuma on mahdollisimman suuri.

Sen jälkeen, kun ensimmäinen riviä tukkia on pudonnut, niiden yläpuolelle on asetettu riittävän paksu kerros eristys: hinaus, lasivilla tai sammal. Lämmitin asetetaan siten, että sen jälkeen, kun ylimmäinen riviä on pudonnut, sen päät lepäävät ainakin puoleen edellisestä lokista. Hirsitalon asennuksen ja katon rakentamisen jälkeen tukkien väliset urat on leikattava.

Keskeytysprosessi

Sulkemisprosessi on kiinnittää niihin eristävä eriste tukkien väliin. Jos kaikki on tehty oikein, talo on riittävän lämmin, vaikka huurteimmilla talvilla. Tämän jälkeen talo asetetaan lattialle, työnnä ikkuna ja ripusta luukku.

Jotta talon ulkoasu olisi kauniimpi, se on päällystetty ja maalattu. Maalaus on välttämätöntä sekä talon seisomiseksi niin kauan kuin mahdollista.

Talon rakentaminen Voronezhin hirsitalosta

Jos haluat rakentaa Voronezhin kaksikerroksisen tai yhden tarinan hirsitalon "avaimet käteen", käytä palvelua YouDo. Ammattilaiset, jotka lähettävät tarjouksia Youdo.com-sivustolla, viimeistelevät nopeasti erikokoisen puutalon rakentamisen, mukaan lukien 6x6, 6x9 tai 6x8.

Ammattilaiset Yuda rakentaa halvalla ja tehokkaasti siperian männyn tai lehtikuusen hirsitalon. Rakennuksen aikana käytetään korkealaatuisia ja kestäviä lieriömäisiä tukkeja.

Sivustolla voit tilata pätevien tiimien palveluja ympäri vuorokauden tekemään monimutkaista työtä. Ammattilaiset Yuda rakentaa hirsimökki sopivaksi toiveidesi mukaan.

Kuinka paljon rakentaminen on 1 m2

Löydät nopeasti työntekijöitä Yuda-palvelun kautta tekemällä edullista rakentamista yhden tai kaksikerroksisen Siperian mäntystä tai lehtikuusta. Rakennusrakenteiden arvioitu hinta, katso sivuston hinnasto. Kuinka paljon hinnasto maksaa kutistumista varten, rakentajat raportoivat projektidokumentaation kehittämisen jälkeen.

"Avaimet käteen" hirsitalon hinta riippuu tällaisista indikaattoreista:

 • hirsitalon rakentamiseen tarvittavia materiaaleja (kokoonpanoinsinöörit tarjoavat edullisen, pyöreän muotoisen käsin leikattun lokin)
 • järjestyksen kiireellisyys
 • alue ja lohkojen lukumäärä
 • dokumenttityyppi (yksittäinen tai standardi hirsitalo)
 • asiantuntijan lähtöpäivä kuulemiseen ja mittausten poistamiseen
 • työn monimutkaisuus

Hinnastossa tarkastellaan ylimääräisten töiden hintoja, mukaan lukien:

 • ikkunoiden ja ovenrakenteiden valmistus järjestyksessä ja niiden toimittaminen mihin tahansa Voronezhin alueeseen
 • vanhojen talojen purkaminen tontilla
 • kylpyläosan laajennus hirsitaloon
 • Maisemointi puutarhanhoitoalue

Kokeneet prikaatit rakentavat edullisesti uuden hirsitalon kutistumiseen ja laadukkaaseen sisätilaan.

Kirjoita hirsitalon rakentamiseen optimaalinen hinta, kun täytät hakemuksen. Kustannukset, jotka olet halukas maksamaan hirsitalosta, vastaavat Voronezhin ammatillisen rakentamisen keskimääräisiä hintoja.

Miksi kannattaa tilata päälliköiden Yudan palvelut

YouDo-sivustolle rekisteröityneiden yritysten ja yksityisten rakentajien edustajat tarjoavat edullisten uusien hirsimökkien rakentamisen avaimet käteen -suunnittelun viestinnän avulla. Voit tilata palveluja milloin tahansa. Voit tehdä tämän jättää pyynnön verkkosivustolle kirjoittamalla seuraavat tiedot:

 • hirsitalon pinta-ala ja tarkoitus (esimerkiksi asuinrakennus tai kylpyamme)
 • hirsitalon rakentamiskustannukset
 • erityisvaatimukset (laajennusten saatavuus tai videovalvontajärjestelmän asennus)
 • sopiva asiantuntijan saapumisaika

Ennen kuin valitset hirsitalon rakennustyöntekijäryhmän, katso aiempien asiakkaiden esiintyjien arviot ja teknisten laitteiden taso.

Kokeneiden rakentajien tilauspalveluiden edut:

 • Yudan ammattilaiset rakentavat hirsitalon GOSTin vaatimusten mukaisesti
 • Yksityisen hirsitalon rakentamisen aikana asiantuntijat käyttävät kestäviä materiaaleja, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita ja nykyaikaisia ​​tekniikoita
 • kokeneet rakentajat voivat nopeasti rakentaa blockhouse poikkeamatta hyväksytystä projektista

Yhteistyön ehdot ja hinnat, jotka koskevat Ud Ûn verkkosivuilla rekisteröityjä rakennustöitä, yritysten edustajia ja yksityisiä omistajia, keskustelevat kanssasi ennen sopimuksen tekemistä.

Asiantuntijat rakentavat "avaimet käteen" hirsitalon männystä tai lehtikuusta, joka säilyttää puun luonnollisen rakenteen monta vuotta.

Voronezhin talot

Talo on puusta valmistettu rakennus, joka on koottu kiinteistä tukkeista tai korkealaatuisesta puusta. Voronezhin talojen risteykset avaimet käteen -periaatteella ovat melko suosittuja maanrakennuksina ja mökkeinä. Osta laadukasta hirsitaloa on paras yrityksessä IC Domostroy.

Puutaloja käytetään koko Keski-alueella, eikä näiden rakennusten hintataso / laatusuhde ole analogisia.

Syytä ostaa hirsitalo kotona Voronezh SK Domostroy

Luonnollisesti voit ostaa hirsitalon kotona Voronezhissa useissa yrityksissä, mutta parasta on tehdä yrityksestä SK Domostroy, joka valmistaa hirsimökkejä omalla tuotannollaan.

Voronezhin avaimet käteen -periaatteella sijaitsevien talojen hinnat riippuvat useimmista eri tekijöistä. Tietenkin, jos ostat hirsitalon SK Domostroy'ssa, puun rakentaminen on halvempaa kuin kiinteiden tukkien rakenne.

Riippumatta siitä, mistä materiaaleista hirsitalo on rakennettu SC Domostroylta, se on laadukasta ja luotettavaa, koska Venäjän parhaimmat rakentajat valmistautuvat siihen.