Miksi sinun täytyy leikata paalun päätä?

Pinoa käyttävä menetelmä sekä ajomenetelmällä että tärinän upottamisen tai staattisen sisennysmenetelmän avulla ei yleensä pääty ennalta määrätyllä syvyydellä. Sukellusprosessin loppupäätös on yleensä paalin määritetty virhe, toisin sanoen upotuksen määrä useiden iskujen seurauksena tai tietyn ajanjakson lopussa tärytys- tai staattisen sisennyksen aikana. Jos määritettyä vikaa ei saavuteta, tämä tarkoittaa, että kasa ei ole tarpeellinen maaperän kestävyys.

Siten myöhemmässä kuormituksessa se putoaa entisestään maahan ja merkittävä osa sen kuormasta jakautuu uudelleen naapurimaisille paaluille. Epäonnistuminen tietyn epäämisen vuoksi pakottaa yhden lisättävän ajettuun paaluun ja vasaraan tai painaa ensimmäistä vielä syvemmälle. Ei ole tukossa, loput toisen kasa on poistettava, jolloin yläosat paaluista tarttuvat maasta, mutta eivät tietyn tason yläpuolella.

Jos paalun upottamisen aikana määritetty vika on tullut ja kasa on useita metrejä määritetyn tason yläpuolella, se on myös katkaistava.

Jos kieltäytyminen on jo olemassa, ja pieni osa kasasta jää edelleen, se jatkaa sitä halutulle tasolle (jos se toimii).

Joskus toista kasaa ei lyödä, mutta toinen kasa on upotettu alikäyttöisen. Sairauden teorian mukaan uskoo, että käytetyn paalun ympärillä maata tiivistetään sen poikkileikkauksen 2,5 - 5 arvoilla. Esimerkiksi Pyhän Iisakin tuomiokirkoston rakentamisen aikana Pietarissa voideltujen paalujen välisestä raosta oli mahdollista poistaa maaperä vasta sen jälkeen, kun se oli hakattu poimimalla tai sorkkaraudalla. Ja ne olivat todella rakennettu suolla, ja yli 16 tuhatta puiset mänty- ja lehtikuusikoukut ajettiin.

Laitteet ja tekniikka SNiP: n paalukorkkien leikkaamiseen

Pallokentän ajamisen jälkeen rakennuspaikalla on ulkonäöltään eripituisia paaluja.

Heitti ne eri tavoin. Yleisimpiä ovat:

1. Manuaalinen huovutus. Sitä käytetään tapauksissa, joissa sinun on leikattava useita paaluita, esimerkiksi kun rakennat yksityistä taloa. Käytä suurta taltta, jossa on hitsatut kahvat ja vasara tai vasara. Törmää betoni ja irrota raudoitus, joka sitten katkaistaan ​​kaasunleikkurilla tai leikkauspyörällä.

2. Jackhammer. Käytetään rakennustyömailla, joissa on useita kymmeniä lyhyempiä paaluita. Voit työskennellä jackhammerin kanssa:

- itselukkamalli itse - sähköinen tai pneumaattinen;

- erityiset vaihdettavat betonipisteet;

- kiinteä tai mobiili kompressori.

Manuaalinen raspusovka ja paalujen hakkuu - video

haittoja:

- matala nopeus;

- tärinät ja melua vasaran toiminnasta, itse prosessista ja kompressorin toiminnasta;

- Jotkut vahvistuspalkit saattavat vaurioitua tai jopa pilkkoa;

- halkeamien mahdollinen muodostuminen betonipinoon.

3. Katkaise erityinen hydraulimekanismi.

Perinteisen hydraulisen vasaran käyttö, jota käytetään kiven tuhoutumiseen, johtaa usein pitkittäisten halkeamien ulkonäköön. Tämä johtuu siitä, että hydraulinen vasara iskeytyy poimimalla, tavallisesti ylhäältä alas, ts. Paalun tehovahvistusta pitkin ja työntää paalun lujitustangot ulos paalarakenteesta. Siksi tätä menetelmää käytetään harvoin ja tulevina vuosina luultavasti loppuu.

Erityisen hydraulisen mekanismin käyttö on tuottavin ja helppokäyttöinen..

Vaaditut työt:

- hydraulinen leikkuri, jossa on putoamismekanismi;

- nosturi tai kaivuri, joka on varustettu elementeillä kiinnittimien kiinnittämiseksi;

- Kaivurin tai nosturin standardihydrauliikka.

Kuinka hydrauliset paalunpäät leikataan?

Tämäntyyppisellä hydraulilaitteella on useita rakenteita:

A. Vahvistettuihin betonipaloihin, joiden neliön poikkileikkaus on. Neliökehys on tehty, jonka sivuilla hydraulisylinterit ovat kiinteitä. Mäntätangot, jotka liikkuvat tässä sylinterissä, kiinnittävät leikkausvoimakkuusosat. Niiden teho-reunat, jotka erottavat betonin, menevät tehon kehyksen sisään ja ne on järjestetty vaakasuoraan ja samaan tasoon. Hydraulijärjestelmä yhdistää kaikki sylinterit korkeapaineputkistoihin ja yhdistää peruskannattimen hydraulijärjestelmään, esimerkiksi kaivinkoneeseen.

Nostomekanismin avulla runko asetetaan leikattuun paaluun ja lasketaan haluttuun korkeuteen eli leikkauspaikkaan. Sisällytä hydraulinesteen virtaus. Hydrauliset sylinteritangot työntävät leikkureita runkoon ja sirut yläpään yläosasta. Sen jälkeen kehystä nostetaan 100-150 mm ja betonin toinen jako tehdään. Tiivistyneet betoniosat päätyvät ulos ja altistavat vahvikkeet. Jos sen hankala osa projektista riittää, prosessi on ohi. Jos vähän - toista kunnes haluttu pituus.

Leikkaaminen paaluilla hydraulisella saksilla - video

B. Pyöreille paaluille kehys kierretään. Sylinterit, joissa leikkaajat on kiinnitetty oikeaan määrään. Suuren halkaisijaltaan esimerkiksi 1 000 - 1 800 mm: n halkeilua varten voi olla kymmenkunta tai jopa useita tusinaa.

Tähän tarkoitukseen on paljon valmistajia ja tyyppejä sekä niiden teknisiä ominaisuuksia. Mutta ne kaikki nopeuttavat prosessin leikkaamalla paalunpäät kymmenkertaiseksi verrattuna manuaaliseen leikkaukseen tarpeettoman päästä pino.

Jyrsintä

Georgy Thu 20.08.2009 13:05

Tallennettu

Ruskea Fri Elokuu 21, 2009 5:17

Tallennettu

George Fri Elokuu 21, 2009 9:59

Tallennettu

Marina Maksimova ma 15.4.2013 14:46

Tallennettu

Lyudmila Tue 30.4.2013 23:21

Tallennettu

marka Wed 08 toukokuu 2013 10:22

Tallennettu

George W. 04 kesäkuu 2013 9:30

Maa- ja pyöreiden paalujen hakkuiden / leikkaamisen / leikkaamisen kustannukset. Vuokrauslaitteet paalujen hakkuun.

Maa- ja pyöreiden paalujen hakkuiden / leikkaamisen / leikkaamisen kustannukset. Vuokrauslaitteet paalujen hakkuun.

Suurten työmäärien myötä suuttimet leikkaustukien maksamiseen kuluvat hyvin lyhyessä ajassa.

Jos neliöpaalujen leikkaaminen suuttimella 300-400, 200 paalua päivässä leikataan.

Nähdään, kun olemme tutkineet alla olevia laskelmia, että laitteisto maksaa useissa vuorossa.

Laitteet ovat kannattavia ja tehokkaita.

Itse asiassa hankkimalla suuttimet leikkaus lokit, et tarvitse vuokrata palveluja, koska taloudellisesti olisi suositeltavaa ostaa tällaisia ​​laitteita arsenalissa.

Tietenkin, jos laitoksessa on pieni joukko paaluja, on parempi käyttää vuokrausuuttimien palvelua paalun leikkaamiseen. Jos on olemassa vähimmäismäärä paaluja (100 ja yli), on suositeltavaa ostaa henkilökohtaiset laitteet.

Neliönmuotoisten paalujen kaataminen 400 mm 400 mm: n etäisyydelle

Kuvaamme likimääräisiä laskuja ja hinnoittelumääriä paalujen leikkaamista varten.

Hintaan vaikuttavat tekijät

Päätykorkeus, paalun pääosat, asiakkaan laitteiden saatavuus

№ p / p H pile head Kustannukset (ruplat per kpl, mukaan lukien 18 prosenttia alv)

kaivinkoneyrittäjän kanssa. Kustannukset (ruplat per kpl, mukaan lukien 18 prosenttia alv)

asiakkaan kaivinkoneella.

 • 0-0,6 m 500-300 r
 • 6m-1,2m 750-450 r
 1. Yksittäisen kohteen lähdön vähimmäishinta 150 kpl: n halkaisijalle on 75 tr. ja arvonlisävero 18 prosenttia.
 2. Yksittäisen kohteen lähdön vähimmäishinta, kun halkaisija on 10 kappaletta, on 45 p. ja arvonlisävero 18 prosenttia.
 3. Työntövoimakustannukset, jotka suoritetaan tylsistyneen reiän kärjen kaatamiseksi, tehdään yksitellen tietylle hankkeelle.
 4. Voimme tarjota höyrysaumojen vuokrausuuttimia henkilöstömme kanssa.

Tilauksesta ja neuvotteluista soita meille tai kirjoita hakemus yhteystiedoissamme määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Olemme valmiit lähettämään kaupallisen tarjouksen osoitteeseen, kun lähetät meille pyynnön, joka osoittaa seuraavat kohdat:

 • Organisaation / asiakkaan nimi;
 • Yhteystiedot;
 • toimisto;
 • Sen alueen osoite, jossa työ suoritetaan;
 • Pilarin osa (neliö, pyöreä, paalun koko);
 • Jos olet kyllästynyt pinoihin, niin niiden järjestelmä on välttämätön;
 • H-paalut;
 • N paalujen lukumäärä;
 • Työn suunnitelma;
 • Esineen likimääräiset päivämäärät;
 • Pallokentän järjestelmä ja kartta sekä muut sovellukset ja lisätiedot.

Niissä tapauksissa, joissa ne. Syyllisistä syistä on mahdotonta leikata neliön tai pyöreän paalun paaluja hydraulisella suuttimella paaluun. Asiantuntijamme voivat tarjota epätyypillisiä ratkaisuja ja laitteiden suuttimia paalujen leikkaamiseen pakatussa tilassa.

© 2015 - 2017, wpadmincheg963. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Käämityspallot. Prosessi, edut leikkuukoneiden laitteiden eduista.

Rakentamisen hinnoitteluversio olisi pitänyt saattaa päätökseen

Tervetuloa! kerro minulle, asiakas kieltäytyy maksamasta rakennusjätteiden kuljetusta haavapahasta, mikä viittaa siihen, että tämä johtuu yleiskustannuksista. mutta jos minulla on PPR 2.1 t: n mukaisen yksittäisen hirsitalon paino, viedyn rahdin paino on melko hyvä. Onko asiakkaan päätös laillista ja jos ei, miten kustannukset ovat oikeutettuja?

PPR allekirjoittaa asiakas? Jos on niin niin hän on väärä tietenkin! Ja mikä aiheutti tällaisen hakkuumäärän?

PPR on allekirjoitettu ja tilavuus johtuu siitä, että kasa on 1020 ja leikattu 0,817 m: iin. ottaen huomioon kaikki siirrot raskaan betonin B25 kuutiometrisestä kapasiteetista, yhden tukin paino on 2,1 tonnia

Asiakas viittaa seuraaviin asiakirjoihin.

Elena7004, Selitys ei ole täysin riittävä. Ei viittausta asiakirjoihin. En todellakaan ole asiantuntija pipetti asiantuntija, mutta ymmärrän vähän rakentamisen. Joten yritän selittää, menen lounaalle. 1) Tämä itsessään on outoa. Tällainen paalujen suunnitteluasento ylittää. Mutta. koska tämä johtuu PPR: n allekirjoittamisesta, niin niin onkin. 2) Toistan, että selitys ei ole riittävä. Ei linkkejä. Oletan, että tarkoitan 3) 3) Yleensä viitataan MDS 81-33.2004, 6 artiklaan ja siinä: 11. Rakennustyömaiden kunnostamiseen ja kunnossapitoon liittyvät menot: - työvoimakustannuksista (vähennetään työvoimakustannuksista) muut rakennustyömaan ja viereisen kaistaleen puhdistus- ja siivouskulut (roskasäiliöiden poistamisella), mukaan lukien teiden ja jalkakäytävien osuudet, polkujen, siltojen ja muiden rakennuspaikkojen parantamiseen liittyvien töiden rakentaminen; - sähkön (mukaan lukien väliaikaiset voimalaitokset), hehkulamput, työvoimakustannukset (sosiaaliturvamaksut) sekä muut rakennuspaikan valaistukseen liittyvät kustannukset. 12. Kulut rakennusosien valmistukseen toimitusta varten. Tähän artiklaan sisältyvät: - työvoimakustannukset (työvoimakustannusten yhtenäistetty sosiaalivero vähennettynä), sähköasentajat ja työvoiman sähköasentajat, huoltohenkilöt sekä roskatyöt, lattiat ja ikkunat puhdistetaan; - puhdistusaineiden ja muiden materiaalien hankkimisesta aiheutuvat kustannukset esineiden luovutuksen yhteydessä; - rakennusjätteen poistamisesta aiheutuvat kustannukset rakennustyöstä laitoskokonaisuuden päätyttyä; - Lämmityksen kustannukset esineiden toimitusaikana. Tämä on kaunista ja, sanon enemmän, se kuulostaa pelottavalta. MUTTA! Tämä on GP: n kustannus! Alihankkijaa ei voi vastata näistä kustannuksista määritelmän mukaan. GP: n suora vastuu on antaa alihankkijoille / alihankkijoille paikka varastoida materiaaleja ja roskia.

Asiakas viittaa MDS: hen, mutta jos minulla on noin 10 000 paalu ja käytän teknologiaa betonin tarvittavan lujuuden varmistamiseksi, on tarpeen leikata tällainen määrä, sitten tämän lietteen poistaminen menee melkoisen penniäkseen. Mitä asiakirjoja voin osoittaa asiakkaalle, että tämä työ ei sisälly yleiskustannuksiin?

sinulla on kasa mittarin koko x metriä

Elena7004, joka auttaa sinua - tekninen osa 5b. p.1.5.30. Ei ole ollenkaan selvää, miksi asiakas viittaa paalujen ajoon liittyviin tietoihin, kun olet tylsistynyt työssä, selitä hänelle, mikä ero on.

ja tästä syystä amatööri ja tylsät paalut kysyvät miksi leikata?

leikkaa "huono" betoni.

Piles alun perin porataan enemmän kuin suunnittelumerkki, jotta betoni saa tarvittavan lujuuden ja sitten ylimäärä pienenee suunnittelumerkkiin.

Ja kuinka paljon korkeampi? Yritin myös ymmärtää sitä, mutta en ole ymmärtänyt elena 7004: n sanomista. Normaalin korkeuskorkeuden korkeus 0,5 metrin korkeudella on BNS-laitteelle, jossa poraamalla kaivo suojan alla.

"Poratun paalun betonointi suoritetaan merkkiin, joka ylittää pylvään yläosan suunnittelumerkin 0,5 m: n päällä kerrostetun kerroksen lietteen kaltaisen betonin keräämisen perusteella. Grillauslaitteella likaa leikataan." Paalut voivat lukea täältä

Eikö se heti onnistuisi? ja kuinka sitten ovat monoliittiset rakennukset seisomaan? mutta teknisesti, miltä se näyttää?

Monoliittisena rakennuksena ulkomaalaisia ​​työntekijöitä ei tunneta. En tiennyt rakennuksia. Mutta kysymys on mielenkiintoinen))) Betonipäällysteiden "Betonipäällysteiden katkokset, jotka liittyvät kotelon ja betoniputkien osien poistamiseen, pitäisi olla pienempiä kuin betoniseoksen alkamisaika", tämä tarkoittaa vain, että kaikki betonin "kuplat" nousevat pintaan. Lisätty (10.2.2012, 2:22) ---------------------------------------- ----- Istun, opiskelen

abk63, teknisesti - Marmeladkin sanomassa. Elena7004, niin mitä asiakas sanoo lausekkeen 5.5.30 teknisestä osasta?

Pilejä porataan projektin suuriin syvyyksiin 04 - 1 m. työasiakirjoissa minulla on 0,817m

Elena7004, tekninen osa (tai yleiset määräykset, kuten haluat) p.1.5.30. Poraustoiminnan suorittamisasteissa ei oteta huomioon hankkeen mukaisia ​​lisätehtäviä: lietteen lataus ja kuljetus rakennuksen ulkopuolella; laitteen pohjat mekanismeille.

Mutta ymmärrän sen, että paalun siirtänyt maa kuuluu lietteeseen. vai olenko väärässä?

Ei, maa on maa ja liete on "huono" (heti: anteeksi, abk63) betoni, joka leikataan suunnittelumerkkiin.

Rouva, kerro minulle, missä on kirjoitettu, että liete ei ole pohjamaali vaan betoni. Asiakas vaatii, että liete on juuri porauksen aikana siirtynyt maaperä

tietenkin. Lisätty (10.2.2012, 15:28) ---------------------------------------- ----- elena7004; Jos nimenomaan, että "liete" porauksessa porataan maahan saviastialla, se on kirjaimellisesti muta savi. Pumpataan erityiseen säiliöön, shlamoborny. Ja se tosiasia, että yrität leikata "likainen betoni" on konkreettinen + liete mielestäsi eroa?

Mielenkiintoisin oppii paalujen aiheista, joissa ymmärrän vähän. Sitten kiistää onko liete vaikuttava paalusäätiöiden kantokykyyn, jos se on hajonnut säätökuoppaan, niin sain tietää, että liete voi kasvaa 817 mm paalun yläpuolella ja jäädyttää muodossa "huono betoni", joka on leikattava

eli kasa tarvitaan 3 metriä, poraa 3,817 m: n etäisyydellä (ja kuinka ylläpitää tällaista tarkkuutta? Näytä jalokivikauppias) täytä sitten reikä betonilla tähän syvyyteen. 3817? Ja tämä suunnittelumerkki pohjasta? tai kärki? kysymyksestä tajusin, että ne leikkasivat pohjan pois 0,817 m: n poistamiseksi, mutta missä ovat kuplat siellä? ja miten 2 tonnia kuplia kelluu? Olen kaikki sitä mieltä, että aihe siirtyy luottavaisesti huumorijärjestelmän osalle, jos ymmärrän sen selkeästi ilman viittausta tavallisiin kortteihin, he selittävät estimaatin idean, joka haluaa yhteensä 21 000 tonnia betonia, joka jos pidetään roskarina, jonka paino on jopa 2500 kg / m3, on 8400 m3, heittää pois. Olin tappanut suunnitteluni tällaisiin asioihin. suunnittelija. mitä olen väärässä?

Mutta on tarpeen pyytää henkilö, jolla on laaja kokemus ja rintakehä, joka on ripustettu Venäjän kunniakonsulaatin tunnuksilla. että edes pääsihteeri Brezhnev oli kateellinen))))))), joka selitti minulle tekniikan. Nämä asiantuntijat sanovat, että sinun ei pitäisi laittaa täryttimiä kasaamaan sinetöityä tyyppiä, kuten ruskettamisen betonina, joten ilmakuplia (kuten epätasainen) ja mikä tahansa savi- ja betonimaastojen seos, sillä paalun pohjaa on vaikea puhdistaa. Esimerkkitodistuksen liittäminen. Tappaa suunnittelija? Tekee 0,8 m³: n kasahakkuista. Tilavuus 50,6 m3 4 paalua, se on yhden tuen alla. Muutama tuki ja silta liian))

Liete, joka PM-kokoelmissa on vesi + maaperä porauksen aikana. Lietelementti, joka on leikattu ennen laitteen grillausta, on toinen. mukaan lukien ja työstä ei ole mitään. TsNIIOMTP: n yhdestä teknisestä kartasta löytyy lainaus: "Poraamattoman paalun betonointi viedään merkkiin, joka on 0,5 metriä korkeampi kuin pylvään yläosan suunnittelutaso, lietteen kaltaisen betonin kertymisen perusteella.

ja vielä. Onko olemassa suunnitteluratkaisuja 10 000 paalun järjestämiseen, jotta ne eivät leikkaisi ja ottaisi valtavaa määrää betonia myöhemmin? Minusta tuntuu, että ne, jotka ovat valmiita pisteet, ovat helpommin ja halvemmalla. Tietenkin niitä on myös leikattava, mutta ei samassa tilavuudessa.

abk63, täällä puhutaan pihdit sillan alla. halkaisija 1 m ja enemmän

Marmeladka johtaa, hänellä on vain 4 paalua hänen 2 tukensa alla. Ja aiheen kirjoittaja on kuinka monta siltaa pitäisi olla? minusta tuntuu, että tämä on jonkinlainen teollisuusalue

on mahdotonta pisteet, vain BNS (olosuhteet kohteen löytämiseksi, helpotusominaisuudet ja syvyys rakentaa paalut, joukko maaperä ja paljon muuta) ja leikkaus on aivan sama kuin grillattavan laitteen ja edelleen kiinnitysseinien laitteen osalta. Lisätty (10.3.2012, 10:44) -------------------------- ------------------- nämä ovat seinät, jotka sijaitsevat vuoristossa 16 km: n valtatiellä (noin 100 seinää)

Tarkoitin tätä tekniikkaa vain tuomitsematta ehdottomasti, että olen karppaus. Haluan ymmärtää itseni

Joten tämä on jalankulkija))) 4 kaksi pilaria. Ja vielä 12 kpl. ).))) Yhteensä 16. Monet))) Tiekentän rakentaminen. Suuret sillat, risteykset, pilvet, jalankulkijat, kiinnitysseinät. Näiden paalujen vuoksi, kun asetus noin 0,4 nykyisistä hinnoista, perustettiin aluekehitysministeriö. Lisätty (10.3.2012, 12:00) ---------------------------------------- ----- Näyttää siltä, ​​että kunniakonsentraattori ajoi minulle siitä, että kuopan betonia ei tiivistetä täryttimillä. Tässä luen "tiivistää betoniseos kaivoon täryttimillä, jotka on asennettu betoniputken vastaanottosuppiloon". Kuka uskoa?

Ohje suurien halkaisijoiden porattujen paalujen asennukseen. NIIOSP im.N.M.Gersevanova. "Betonisekoituksen loppupäässä oleva 3 mm: n betonisekoitus on tiivistettävä tiiviisti täryttimillä."

ja sitten tämän puristetun betonin 0,871 leikattiin "huonoiksi"? jostain syystä minusta tuntuu, että vain alla oleva huono jää. mda, luultavasti alkaa ymmärtää, miksi paalupohjaisia ​​säätiöitä ei juuri ole suunniteltu lähetystornkeille, ja yritän myös ymmärtää, miksi tie Fr. Venäläinen "liukastui" luultavasti tien päälle tärisevä "huono" betoni leikattiin ja loput "hyvä" vasemmalle. (vitsi), mutta kaikki samoin kunnes lähes metrin betonin kaato ei ole vakuuttava. Tarkoitan sitä, että talon edessä rakennetaan monoliittista taloa. värähtelee, mutta mitään ei ole leikattu. vai onko mitään "huonoa" betonia? Haluan vain huolehtia huoneistosta

Joten käy ilmi, jos kasa 15-20 metriä, tiivistyvät vain viimeiset 3m? No, saven ja maaperän muottiin ei pitäisi olla)) Vaikka kuka rakentaa talosi? Rakentamispaikkamme ovat täynnä vierailevia Tadžikseja ja Uzbekkoja. Ja mitä he tekevät siellä. Tämä on erillinen aihe. Kaupungissamme oli kertomus monoliittirakennuksia valmistavista yrityksistä - konkreettista kaadettiin pakkasenkestävää lisäainetta, jonka seurauksena uusissa huoneissa se tuoksuu ammoniakkiin. Lue lisää Tyylit kotelon alla "huono betoni" ei riitä, koska halkaisija ja pituus on pieni. Siellä "huono betoni" yksinkertaisesti heitetään takaisin lapioon

mistä se tulee kotelon sisäpuolelta? laitteen paaluilla? kun betoni kaadetaan onteloon. ja miten se tulee ulos. Minusta tuntuu, että yläpäässä pitäisi olla normaali betoni. miksi leikata se?

abk63, poraus pistokkaat pohjasta kuoppaan ponnahtaa ylös.

Ok, yritän kokeilla muilla foorumeilla. mutta en ymmärrä miten ja millä nopeudella se voi kellua konkreettisesti. Ilmasta on selvää, vähän. mutta ei savesta

Se, että et lue viestejäni, on ymmärrettävää. Mutta silti. "Dirty" tai "slime-like" betoni saadaan VAIN kuopat poraamalla mudan alla. Tämä on sekoitus mutaan (jäämät kaivoon) tavallisella betonilla, joka kaadetaan tähän kaivoon. Joten liete on kevyempi kuin itse betoniseos, se siirretään betonilla pylvään yläosaan, kun se on osittain sekoitettu betonin kanssa. koska se keskittyy paalunsa päähän ja leikkaa samalla tavalla suunnittelumerkit. Tästä syystä kasa kaadetaan 0,5 metriä mallimerkin yläpuolella.

Korvarenkaat, lietemäinen betoni, ei ainoastaan ​​mudisliuosta käytettäessä. myös tavallisissa maissa - betonin seos, jossa on irronnut maaperä, vesi (pohjavesi), maaperä ja vesi ovat kevyempiä kuin betonilla, ja lisäksi betonityyppien syöttäminen tällaisiin kaivoihin merkitsee betoniputken jatkuvaa syvenemistä betoniin 1 m: n syvyyteen asti. tuore betoni työntää jatkuvasti lietettä kaivon pohjasta.

Olen samaa mieltä. Puhumme samasta asiasta.

mutta aina minusta näytti siltä, ​​että kaatoaminen tehtiin ensisijaisesti taivuttamiseksi vahvistuskorin tankoja pitkin eikä siksi, että betoni oli huono (tuhoutunut ajettaessa) tai olin väärässä

Slavalit, Korvakoru, ehkä en ymmärrä jotain. kuori on porattu koteloon. kun he saavuttivat suunnittelumerkin, he alkoivat kaataa betonia. se alkaa puristaa itseään. saavutti merkin - 3.000. he alkoivat värähtelemään kuplien karkottamiseksi. Kysymys on siitä, miksi lietebetoni pysyy kotelossa -0,500. Eikö sitä voi puristaa heti? (Toistan vielä kerran, olen sotilashenkilö)

Nyt en ymmärrä mitään)) Ja miksi hänen pitäisi jäädä - 0.500, teoriassa hän on + 0.500, koska heidät kaadetaan puoli metriä risteytysjalan yläpuolella.

ajo paalut on, mutta täällä on kyllästynyt.

se ja purista, paalun yläosan suunnittelutason yläpuolella. sitten joko välittömästi irrotetaan tai kaadetaan ulos ennen grillatautintoa.

Viestissä 12 täten kysyin myös: Koodi Luin siis arviot BNS-laitteelle useita kuukausia ja ilman epäröintiä otin betonin leikkaamisen teräsbetonipilojen vahvistuskotelosta erikseen.. työpiirustusten ilmoituksen mukaisesti. Okei w / w mallien soveltaa. Mutta miksi kaadetaan ylimääräistä 1 m betonia kaivoksi, sitten leikataan se alas? Eikö ole olemassa tekniikkaa täyttää kasa tässä mittarissa vähemmän? Kun useita paaluja on noin 1500 yleisesti, niin ylijäämät kovaa betonia kokonaisuutena ja sitten leikata se alas, lataa se ja vie se kaatopaikalle. Lähetetty 04.08.2011, 12:36 ---------------------------------------- ----- ja 1200 mm: n paalun halkaisija ei selvittänyt, kääntynyt betonin leikkaamiseen ja kaatopaikalle poistettavaksi, läpäisi kokeen. Kysymys syntyi uudelleen tästä aiheesta, löysin videon ja ajattelin: ensiksi, maa oli betoni BNS-merkin yläosaan, sitten maa poistettiin (päätä vapautettiin), sitten betoni leikattiin päästä. mutta en ymmärrä tarvetta

kaikki menivät syvälle tekniikkaan, ja aiheen kirjoittajan kysymys jätettiin ratkaisematta. Asiakas ei halua antaa roskakorin poistoa, joka on määritetty arvioinnissa, viittaa MDS 81-33.2004, liite 6, kohta 11.12. Voidaan laskea liitteen 9 mukaisesti HP: n osuus kustannuksista, joihin asiakas viittaa..3.11 tai 3.12 tai 3.11 + 3.12), ja vertaile roskasäiliöön arvioiden mukaan, millainen järjestysnumerot toimivat?

tekninen osa sb.5 - jos leikkauksesta syntyviä roskia pidetään lietteenä, niin: 1.5.30. Poraustoiminnan suorittamisasteissa ei oteta huomioon hankkeen mukaisia ​​lisätehtäviä: lietteen lataus ja kuljetus rakennuksen ulkopuolella; laitteen pohjat mekanismeille. Tässä käsiteltiin teknistä jätettä, joka on valtiontukien kustannukset. Alihankkija ei voi vastata seuraavista kuluista: 11. muut rakennustyömaan ja viereisen kaistaleen puhdistus- ja siivouskulut (roskasäiliöiden poistamisella), mukaan lukien teiden ja jalkakäytävien osuudet, polkujen, siltojen ja muiden rakennuspaikkojen parantamiseen liittyvien töiden rakentaminen; 12. Kulut rakennusosien valmistukseen toimitusta varten. Tähän artiklaan sisältyvät: - työvoimakustannukset (työvoimakustannusten yhtenäistetty sosiaalivero vähennettynä), sähköasentajat ja työvoiman sähköasentajat, huoltohenkilöt sekä roskatyöt, lattiat ja ikkunat puhdistetaan; - puhdistusaineiden ja muiden materiaalien hankkimisesta aiheutuvat kustannukset esineiden luovutuksen yhteydessä; - rakennusjätteen poistamisesta aiheutuvat kustannukset rakennustyöstä laitoskokonaisuuden päätyttyä; Katsot mitä menee, nämä HP! Missä toimeksisaajalla on tällainen kustannuserä? Jätteiden (konttien) ja varastojen (kaikentyyppisten) varastopaikka, tämä tarjoaa GP: n, sen kustannukset. Jos ei, niin se on tarpeen maksaa erikseen. Ajattele loogisesti. Miksi urakoitsija katkaisi betonin raudoituskotelosta ja poista roskat, jos hänellä on sopimus BNS-kentän perustamisesta? Se on oikein. miksi ei siksi

Korvakorut, jotka perustuvat nro 53 -laminaattijätteen jne. Mukaan, jotka on valmistettu teknisen prosessin mukaisesti, on velvollinen viemään.. Asiakas (edessä Genika).. Lisätty (04.10.2012, 13:14) ----------- ---------------------------------- Shl-liiketoiminta pienille.. korostavat geenien osuutta HP: ssä..

kuten ymmärsin, kaikki on jo mukana tekijän kanssa. Itse asiassa nyt asiakas ei tyhmästi anna asemaa budjetista, väittäen, että nämä teokset ovat HP: ssä viitaten lueteltuihin tuotteisiin.

En ole nähnyt mihinkään muualle. Olemme GP. Puchto sivustollamme. Subchiki, ehdottomasti kaikki, puhdista työpaikat ja poista roskat PUHTOssa. Kaikki. Kemiallisten laitteiden poistaminen / vaihto - päänsärky, GP, eli me. Miten muuten? En vain nähnyt toista.

Oikein uudelleenohjata MAKSUT toimeksisaajille.. suhteellisesti..

No, tai muuten. niin sanoakseni selkeästi. Kiinnitys on yksinkertaisin esimerkki. leikkaa paali 40x40, tässä tapauksessa 1.5. Noin nämä ovat. Keltainen kohokohta ja osan hinta ilman HP: tä ja JV: tä. Toisin sanoen: roskasäiliön kustannukset ovat 69% koko HP: stä. eli 69% HP: n pitäisi ladata ja viedä kärki. Harsh kuin vähän! Lähetetty 04.10.2012, 14:20 ---------------------------------------- ----- Ja mitä saamme niistä GP 5%?

ja et tarvitse palkkaa? Anna se esiintyjälle.. Yleensä ei ole syytä lukea uudelleen vanha lausunto GP: stä

Pile leikkaus

Hyödyllisiä artikkeleita

Teknisesti ja taloudellisesti tehokas perustusteknologia.
Kysyttävää tekniikkaa tai ainutlaatuista ratkaisua putkien upotukseen?
Pakollinen GOST-vaatimus ennen paaluamista!

Muut teokset

Valokuvien kohteet

Haluatko halvemmalla?

Emme todellakaan halua tykkää, koska Antakaa välittömästi erittäin alhaiset hinnat. Jos kuitenkin olet valmis tarjoamaan suuria summia, lähetä meille tarjouksia kilpailijoista, joiden hinta on alhaisempi, ja tarjoamme varmasti vielä edullisempia ehtoja.

Liittyvät työt

Käämityspallot, leikkauspallot, paalun leikkaus.

Pölkkyjen ajettaessa paalupäät leikataan suunnittelumerkkeihin kiinnittimien poistoilla tai ilman, riippuen paalujen liitoksen tyypistä projektissa määritetyllä grillataululla (laatta).

Teemme:

 • Pilarikotelo, jossa lujitettavuus (jäykkää irrotusta varten)
 • Pylväskotelo armatuotannolla (pivot-liittimiin)
 • Leikkaaminen paaluilla Hilti-leikkauskoneilla

Monoliittisia töitä suorittavat organisaatiot pääsääntöisesti vähentävät hakkuutöitä, mutta organisaatio on ostanut ja käyttänyt menestyksekkäästi laitteita, jotka mahdollistavat nopeasti ja tehokkaasti leikkaamisen ja leikkaamisen paalun vinkit suunnittelumerkit.

Käytetyt laitteet

Suosituin tappi leikkausmenetelmä viime aikoina on mekaaninen menetelmä, jossa käytetään hydraulista paalun kaavinta. Ne on asennettu pieniin kaivinkoneisiin ja mahdollistavat 150-200 kpl: n tuottavuuden työvaiheen suhteen, mikä ei ole käsikäyttöistä. Vihjeiden laatu on samanaikaisesti riittävä ja ei vaadi vinkien tarkempaa viimeistelyä.

 • Hydraulinen Pile Cutter 30x30 ja 35x35
 • Hilti leikkauskoneet timanttisylintereillä teräsbetoniin
 • Kompressori, jossa on sokkeleita

Hylkääminen voi alkaa, kun pieni osa kasaalisesta kentästä on valmis. Ei ole välttämätöntä odottaa kasaustyön loppuunsaattamista koko sivustolla. Kiertopäät varastoidaan ja viedään ja hävitetään MSW-kaatopaikoilla. Mekaanisten hakkuiden (leikkauspallojen) etu on myös, kun ei ole melua työstökoneista, mikä on usein merkitystä muiden rakennusten läheisyydessä.

Paalun korkin leikkaus

Heikot ja tyydyttämättömät maaperät ovat tärkein ongelma minkä tahansa kohteen rakentamisessa - onko kyseessä pieni rakennus- tai monikerroksinen asuinrakennus. Tehokkain ulosmeno on käyttää paalutekniikan perustan aikana. Pihdeillä voit järjestää melko massiivisen rakenteen ilman pelkoa sen samentumasta tai muodonmuutoksesta. Tällöin paalujen ylemmän laakeriosuuden on sijaittava samalle tasolle ja niiden korkeuden suuntaamiseksi käytetään paalujen päiden hakua.

Tarvikkeiden kohdistaminen

Nykyään on olemassa useita erilaisia ​​kasaustekniikoita, joista kullakin on omat edut ja haitat, sen laajuus ja tekniset vivahteet. Kaikki paalun perustukset jaetaan:

 • Drift - kun paalut upotetaan maaperään fyysisen voiman vaikutuksesta. Useimmiten näihin tarkoituksiin käytetään mekaanisia tai kädessä pidettäviä vasaroita, harvemmin - värähtelymekanismeja ja koneita, jotka painavat kasa maaperään omalla painollaan.
 • Tylsää. Tällöin vaaditaan halutun halkaisijan ja syvyyden reiät maahan, johon lujitetaan ja betonia kaadetaan.
 • Ruuvi. Tällaisen pohjan pileistä tehdään terävä putki, jonka ympärillä alaosa on kierteinen metallilevy. Tällaisen paalun syveneminen tapahtuu sen pyörimisen vuoksi omalla akselillaan erityisellä laitteella - paalukuljettajalla. Tällöin kasa, joka menee syvälle maahan, toimii kuin korkkiruuvi, joka on ruuvattu korkkiin.
Kierrä paalut

Pinoiden tukien syvyys sekä niiden korkeus maanpinnan yläpuolella on säädetty suunnitteluasiakirjoilla. Se riippuu kiinteiden maametallien syvyydestä, tulevan rakenteen massasta, sen teknisistä ominaisuuksista jne. Näistä näkökohdista riippuen valitaan paalujen tyyppi ja määritellään perustuksen rakenteelliset elementit. Piles toimivat kannattimena yläreunassa tai grillatessa, joihin puolestaan ​​koko rakenne lepää. Tältä osin asianmukaisesti varustetulla paalusäätiöllä tukien yläosa on sijoitettava samalle tasolle.

Itse asiassa tällaisen ihanteellisen tuloksen saavuttaminen on lähes mahdotonta. Ajettaessa paaluilla korkeuden vaihtelu voi kestää kymmeniä senttimetrejä. Tämän indikaattorin vaikuttavat maaperän geologiset indikaattorit, paalujen koko ja syventämisen menetelmä. Rakennustandardit edellyttävät kuitenkin paalintukien tasaisinta järjestelyä suhteessa horisontin tasoon.

Tukien suuntaaminen ja leikkaaminen kasa samalle korkeudelle.

Pile Felling -menetelmät

Käytännössä on useita tapoja kohdistaa paalutukit. Teknologian käyttö vaikuttaa:

 • Materiaalin koostumus, josta kasa valmistetaan.
 • Pilarin mitat.
 • Tarvittavien teknisten laitteiden olemassaolo.

Paalupäällystys voidaan tehdä manuaalisesti tai mekaanisesti. Ensimmäisessä tapauksessa kaikki työ tehdään käsityökalujen avulla: mönkijä, jyrsin, sakset leikkaamiseen, jne. Mekaanistetulla menetelmällä käytetään erityisten raskaiden koneiden käyttöä ja tappien leikkaaminen suoritetaan tässä tapauksessa ilman henkilökohtaisen fyysisen voiman suoraa soveltamista. Kun koneistettuja leikkuupinoja voidaan käyttää kahdenlaisia ​​teknisiä laitteita - leikkaamoja ja hydraulisia mekanismeja.

Koko paalujen päällystysprosessia säännellään vuonna 1982 annetun rakennus- ja rakennesääntöjen "Rakennustekniikan perusteet" kohdassa 3.4. Tämän standardin mukaan on mahdollista edetä tason tukitasolle vain, kun kaikki paalut on upotettu ja hyväksyntätodistus siihen liitetyn mallin kanssa on laadittu. Sen jälkeen laaditaan tulevien teosten tekninen kartta, leikkauslinjojen merkintä tehdään.

Leikkauslinjan merkitsemiseen tarvitaan tarkkuusmittareita - lasertaso tai taso. Lähtökohtana otetaan ripperi, joka on alimmalle kasa: siitä on kunkin myöhemmän merkkiaineen mittaus. Kunkin paalin korkeutta ei saa laskea maasta nollatasosta. Tällöin tukien korkeusero on suuri, mikä johtuu maanpinnan epätasaisuudesta.

Manuaalinen hakkuomenetelmä

Seuraavia työkaluja käytetään paalujen manuaaliseen leikkaamiseen:

 1. Jackhammer - kohdistaa monoliitti- tai betonielementtien kannat.
 2. Hydrauliset leikkurit - teräksen liiallisen ulkonevan raudan leikkaamiseen. Niitä voidaan myös lyhentää pienten halkaisijaltaan olevien metalliputkien paikkoja, betonivinkkejä.
 3. Kulmahiomakone. Sopii betonituotteiden leikkaamiseen ja metalliputkiputkien leikkaamiseen. Kaikki riippuu siihen asennetusta leikkuupyörästä.

Verrattuna mekaaniseen menetelmään kaatopaikan kaatamiseksi käsikäyttö on taloudellisesti edullisempi. Tämä pätee erityisesti yksityisiin kehittäjiin, joilla on rajallinen rakennusbudjetti. Tämä menetelmä on kuitenkin hyvin, hyvin pitkä ja siksi tehottomana suurissa teollisissa rakennustyömaissa. Jälkimmäisessä tapauksessa käsikäyttöisen tekniikan käyttö paalupohjan paalupäiden leikkaamiseen voi merkittävästi lisätä rakentamisaikaa.

Metallipylväiden leikkaaminen

Vähiten aikaa vievä ja yksinkertainen suoritus on metalliputkien kannattimien lyhentäminen. Tällaisella rakenteella on ruuvi tai ajettava säätö, joka on suunniteltu pienten rakennusten rakentamiseen - yksityisiin taloihin, vartiointiin, kevyisiin varastoihin ja kodinhoitohuoneisiin. Leikkaa metallitelineitä seuraavasti.

Ensinnäkin sen on sovellettava yhden tason merkitsemistä kaikilla paaluilla. Tätä varten alhaisin tuki on työkalujen mittaus - hydraulinen tai lasertaso, taso -. Se katsotaan alimmaksi pisteeksi, josta korkeus mitataan.

Betonileikkaus jackhammerilla

Jos tuen korkeus on asetettu projektidokumentaatioon ja sidottu mihin tahansa ulkoiseen kehykseen, tällöin muissa paaluissa olevat merkinnät talletetaan tästä pisteestä. Leikkauspisteiden merkitsemisessä ei ole suositeltavaa käyttää tavanomaista rakennustasoa asettamalla merkkejä yhdestä merkistä toiseen. Etikettien on oltava selvästi näkyvissä metallin taustalla - on parasta käyttää niitä liidulla tai valkoisella maalilla.

Lisäksi metallintyöstöä varten suunnitellun leikkauspyörän avulla leikkuukorkeuden ansiosta tehdään 1-2 mm: n syvyydeltään yksi jokaisen kannatin kehän ympäri. Sen on tarkoitus saada enemmän leikkauksen tasaisempi reuna ilman poikkeamia yhdestä tai toisesta suunnasta. Sovelletuista riskeistä ja kaatopäästä on leikattu.

Samoin betonituen saa hiomakone erityisillä hiomapyörillä. Metallipallojen leikkaamiseen voit käyttää avonaisia ​​liekinleikkureita - asetyleeniä, bensiiniä, laseria tai plasmapolttimia.

Betoni kasa alas

Vaikeampaa työtä on betonipallon paalupanon kaatoaminen. Tällaisia ​​paaluja voidaan kaataa sekä suoraan paikoilleen (tylsä) että betonituotteiden tehtaalla (ajettaessa). Kummassakin tapauksessa betonituen käsikäyttöinen hakkuus suoritetaan jackhammerilla. Merkinnän tekniikka on tässä tapauksessa täysin analoginen metallituen merkitsemiseen. Ainoa huomionarvoisuus on se, että etikettejä käytettäessä on otettava huomioon se, että säätiön betonipilarit ovat toisiinsa sidoksissa betonilevyllä.

Valukappaleessa, grillata, kuten se on, on paalujen kärjessä ja luo niiden kanssa yhtenäisen rakenteen. Tässä suhteessa, yläosa kasa betonipaaseja on upotettu paksuun paaluhattu ainakin muutaman senttimetrin, ja ulkonevat vahvistaminen paalut liittyy vahvistava häkki betonin putkiston. Siksi etikettejä tulisi käyttää hieman yli projektin dokumentaatiossa ilmoitetun tason yläpuolella. On myös pidettävä mielessä, että kun leikataan betoni kaataa, odottamattomat halkeamat ja halkeilua monoliitin alle merkitty merkki ovat mahdollisia.

Betonin leikkaaminen, vuorottelevat lähestyvät liikkeet alhaalta ylöspäin ja sitten ylhäältä alas, pilarin ympäryksen ympärillä. Kiertäminen tulisi tehdä siten, että leikattujen osien päiden pystysuorassa osassa oli kartion ulkonäkö. Betonivalun poistamisen jälkeen jäljelle jääneen vahvikkeen ulkonevat osat leikataan haluttuun korkeuteen hiomalaitteella tai hydraulisilla leikkureilla. Hydraulisten leikkureiden avulla voit leikata ja betonipoikia.

Tässä tapauksessa pyöristetyn muodon omaava erityissuutin asetetaan tukeen ja betonin pienet osat otetaan huolellisesti pois. Tällöin leikkaava reuna on pehmeämpi kuin mönkijälaitteella, ja leikkauksen vieressä olevien tukiosien halkeilun todennäköisyys pienenee, mikä heikentää sen kantavuutta.

onnettomuuksien ehkäisy

Kun maljakko elämän Säätiö tukee manuaalinen prosessi on noudatettava turvamääräyksiä ilmoitettu jo mainitut napsia 1982 Saat kätevästi työskennellä paaluilla huomattavan korkea, käytön rakennustelineiden tai puutavaran, vakiintunut maassa. Ennen työn aloittamista sinun on varmistettava koko rakenteen luotettavuus, ja vain tämä voi alkaa katkaista kannatinpäät.

Kiillotettu työskentelyssä käytettäessä hiomakone tai nostokammio korkealla käytettäessä rakennustelineiden, tikkaiden tai porrastustarvikkeiden sijaan. Tämä johtuu siitä, että työn aikana on suurta todennäköisyyttä, että ne putoavat niistä ja saavat vahinkoa vaihtelevasti.

Kun työskentelet käsityökalujen kanssa, käytä suojavaatteita, käsineitä, lasit ja korkealla työskentelyssä - sekä rakennustekniikkaa. Tämä suojaa työntekijää loukkaamasta lentäviä betonipartikkeleita tai metalli-asteikkoja. Käytä hengityssuojainta tai puuvilla-sideharsoa suojaavaa sidetta leikattaessa betonipääharja hioma-akselilla, jotta pienin kivenpöly ei pääse hengityselimiin.

On myös huolehdittava siitä, että rakennustelineiden tai rakennustelineiden kanssa työskentelevän nostolaitteen tai hiomakoneen kanssa ei ole luvatonta henkilöä, jonka säde on 5 metriä. Leikattu tai kaadettu säätiö ja suuret osat voivat vahingoittaa vakavasti alhaalla olevaa henkilöä, kun ne putoavat. Jos riittävän massiivinen tuki leikataan, sen yläosa on kiinnitettävä nosturilla tai vintillä. Näin vältetään raskaiden tukien pudottaminen leikkaavalle työntekijälle tai metsille (rakennustelineet).

Mekanisoitu tapa

Tällaisia ​​tekniikoita käytetään eniten laajamittaisessa teollisessa rakentamisessa, koska tässä tapauksessa käytettävät erikoislaitteet ovat erittäin kalliita. Jopa kaikki rakennusyhtiöt pitävät välttämättömänä hankkia tällaisia ​​laitteita kiinteistössä, mieluummin vuokraamaan sitä. Ainoa poikkeus on tapaus, jossa yritys joutuu toiminnan luonteen vuoksi säännöllisesti rakentamaan heikoille tai kosteikoille maaperälle samalla, kun käytetään paalujen rakennustekniikkaa perustilanteissa.

Lisäksi erikoislaitteet edellyttävät sopivia taitoja työskennellä hänen kanssaan, korkeasti koulutettuja rakennusalan työntekijöitä. Tässä suhteessa mekaaninen menetelmä leikkaus ogolovkov, lähes ei ole yksityistä kehittäjä, jota kutsutaan myös ammattimaiseksi. Ammatilliset teknologiat mahdollistavat työn tuottavuuden moninkertaistumisen ja samalla säätiön kustannusten nousun.

Betonituen leikkaaminen

Ammattilaitteet asennetaan rakennuskoneisiin - nostureihin, traktoreihin, kaivinkoneisiin jne. Paalujen mekaanista leikkaamista varten voidaan käyttää erilaisia ​​mekaanisia trimmerit:

 • Myllyt näkivät toimintatavan.
 • Hydraulisella käyttölaitteella, jolla on erilainen vaikutus rakenteeseen.
 • Leikkurit, joissa on avoin korkean lämpötilan liekki.
 • Vaikutus jauheen lataus.

Hydraulinen käyttölaite mahdollistaa nestepaineen, useimmiten moottoriöljyn, siirtämisen sylinteristä leikkaamiseen tai katkaisureunaan panssaroitujen letkujen ja mäntien avulla. Jauheen kulutusta käytetään betonirakenteiden leikkaamiseen.

Sekoittimien asettaminen syvälle betoniin johtuu jauheen räjähdyksen energiasta. Tässä tapauksessa betonirakenne kirjaimellisesti rikkoo puolet oikeaan paikkaan. Korkean lämpötilan polttimia voidaan käyttää menestyksekkäästi paitsi teräs- tai valurautapallojen lyhentämiseen myös betonituotteiden leikkaamiseen.

Polttimen korkea lämpötila johtaa betonin kaatamisen halkeiluun ja tuhoutumiseen. Leikkaamalla paaluja terät ja suurikokoiset pyöreät sahat mahdollistavat tasaisen kärjen reunan, joka ei edellytä jälkikäsittelyä tai säätöä käyttöparametreihin.

Video näyttää konkreettisen tuen pään leikkauksen vakiotuen avulla:

Rei'itys joustovaraisissa "päissä" teräsbetonista: paalut, joiden poikkipinta-ala on enintään 0,1 m2

FEDERAL UNIFORM PRICE FOR FER 05-01-175-01


Korko sisältää vain suorat työmäärät vuoden 2000 aikana (Moskovan ja Moskovan alueen hinnat), jotka lasketaan vuoden 2009 standardien mukaan. Kustannusten laskemiseksi sinun on sovittava tulosprosentiksi kuluvan vuoden hintoihin.

Voit siirtyä hinnoittelusivulle, joka perustuu vuoden 2014 versiota koskeviin standardeihin tarkistuksilla 1

YHTEENSÄ HINNASTOON: 773.17 Hylkää.

Katso tämän standardin kustannukset nykyhinnoin. Avaa sivu.

Katso resurssin osa hintoja standardissa GESN 05-01-175-01

Kun arvioinnissa käytetään hinnoittelua, indeksointi on välttämätöntä kääntää nykyisiin hintoihin.
Hinnoittelu on laadittu GESN-2001 vuoden 2009 painoksen vuoden 2000 hintojen mukaan.

Kaapelien päällystäminen

Miksi leikata kasa

Nykyaikaiset rakennusmenetelmät käyttävät vahvasti betonipilareita erilaisten mallien perustana hyvin laajasti. Niitä käytetään rakentamisessa:

 • monikerroksiset asuinrakennukset;
 • tehdasrakennukset ja ostoskeskukset;
 • siltoja ja ylikulkuja;
 • maanpäälliset putkilinjat.

Esivalmistetut paalut hammerataan maaperään useilla tavoilla - vibro-upotus, vasara, ruuvaus, yhdistetyt vaikutukset. Ne upotetaan 2-3: stä 28-30 metriin, riippuen maaperän ominaisuuksista.

Toinen paalun tyyppi, porattu, on porattu kaivo, johon on asennettu metallinen vahvikekehys ja koko rakenne on täytetty betonilla. Tällaisen paalun syvyys voi nousta 40 metriin. Stabiileissa, tiheissä maissa betoni kaadetaan suoraan porattuun kaivoon, epävakaan ja hyvin vettä - erityiseen metalliputkeen, jota kutsutaan koteloksi.

Maaperän ominaispiirteistä ja pinoiden upottamisesta tai asennuksesta käytettävien laitteiden ominaispiirteistä riippuen osa siitä jää - kärki, joka ulottuu 1-3 metrin korkeuteen. Lisärakentaminen on mahdollista vain, jos kaikki paalut leikataan samalle korkeudelle. Pile cap -leikkaus on aikaa vievä ja teknisesti monimutkainen prosessi, joka kestää paljon aikaa.

Nykyaikainen tekniikka teräsbetonipilojen kärkien tasoittamiseksi

ReMaster-yhtiöllä on käytettävissään nykyaikaiset laitteet, jotka mahdollistavat paalunpäiden leikkaamisen nopeudella, joka on jopa 100-120 ajaa ja useita tusinaja porattuja. Paalun leikkaus tapahtuu hydraulilaitteiden avulla, jotka on asennettu kaivukoneeseen, jossa on kaksoiskytkentäinen hydraulijärjestelmä.

Pallojen tuhoajat edustavat saranoitua työkalua, joka asennetaan kaivinkoneen kauhan sijaan tai rinnakkain sen kanssa. Toisessa tapauksessa ämpäri on saranan työstämä osa. Leikkuupäätelaitteisiin kuuluu hydraulisylintereitä, jotka sijaitsevat liikkuvassa sisäosassa liikkuvassa pyöreässä pohjassa. Kun sylinterit ovat päällä, leikkaussegmentit siirtyvät ympyrän keskelle ja tuhoavat betonin puristamalla suurella voimalla.

Tämän toimenpiteen aikana vain betoni tuhoutuu - raudoitus pysyy ennallaan ja betonilohkojen poistamisen jälkeen sitä käytetään kiinteänä osana rakennuksen hitsattuja kehyksiä, grillin elementtejä tai muita teknisiä tarkoituksia. Betoni poistetaan, kun työkalu nostetaan pystysuoraan ylös ja vaatii lähes manuaalista työtä.

ReMaster-yhtiö suorittaa töitä kaikentyyppisten vahvistettujen betoniporsien hakkuista. On huomattava, että tässä toimenpiteessä ei tapahdu kuormituksia eikä rakenteellinen lujuus ole vähentynyt, ei ole kohinaa, joten työ voidaan tehdä milloin tahansa päivällä.

Leikkuupalvelujen hintamuutokset

Pinoiden viimeistelyn hinnat on kehitetty ottaen huomioon materiaalin kovuus, tukien koko ja tyyppi:

 • neliöajoille - 400 ruplaa kappaleelta;
 • pyöreitä poroja varten - 1200 ruplasta / kpl.

Kussakin tapauksessa työn kustannukset lasketaan erikseen ottaen huomioon sekä kohteen ominaispiirteet että alennusten mahdollisuudet. Kaikki tarvittavat tiedot ovat saatavilla verkkosivuilla, puhelimitse tai Rezmaster-yhtiön toimistossa.

Yksittäisten paalujen ja levytyyppien päällystäminen

ENiR

§ E12-39. Yksittäisten paalujen ja levytyyppien päällystäminen

Sovellusohjeet

Betonin leikkaaminen paalunrungosta

Betonissa V22.5-30 (M300-400), joissa on kahdeksan tai useampia pituussuuntaisia ​​raudoitustankoja, on leikattu asteikolla IZ-4211, MO-10P, MO-16M, MO-6K, MO-9U, MO-64 pneumaattisilla vasaroilla päällystetyn paalun yläosasta suunnittelumerkkiin.

Betonipoikkea B22.5-30 (M300-400), jossa on yksi keskeinen esijännitetty sauva

Betoni leikataan paalun ympärysmittaan pneumaattisten vasarien avulla. Paikkoja, joissa leikataan betonipilareita, merkitse lipeilla etukäteen annettujen merkkien avulla instrumentaalikuvaus. Normaaleissa ei oteta alustavaa merkintää geodeettisen välineen avulla.

Betonipäällysteiden B15-22,5 (M200-300) kasaaminen neljän pitkittäisen vahvikkeen tankoilla

Betoni leikataan paalujen kulmien kohdalla pitkittäissuuntaisten lujitustangojen sijainnissa poikkileikkauksen ollessa jäljellä. Pätkän yläosa, joka lukitaan ja jota nosturi pitää hallussaan, raudoituksen leikkaamisen jälkeen irtoaa vasaran vasaralla. Venttiilien leikkaus ja nosturin toiminta eivät ole normien mukaisia ​​ja ne normalisoidaan erikseen.

Leikattaessa betonia kasauskotelosta

1. Merkintäpaikkoja betonin leikkaamiseksi.
2. Betonin leikkaus pneumaattisella vasaralla, jossa on pitkittäisraudoitusraudat.
3. Betonin palojen irrottaminen vahvikekanista.
4. Strippaus pehmopallot.
5. Siirry seuraavaan pinoon.

Kun kaatavat paalut

1. Merkintäpaikkoja betonin leikkaamiseksi.
2. Betonin leikkaaminen paalujen kulmissa pneumaattisen vasaran avulla pitkittäisen vahvikkeen tangoilla.
3. Kasa irrotettu osa.
4. Pilarin pää irtoaminen, teräsvaijerin leikkaamisen jälkeen, iskunvaimentimen iskulla.
5. Palo lopetetaan.
6. Siirtyminen paalusta paaluun.
7. Terien talteenotto pneumaattisten vasaranvaihtoon prosessissa.

Kaapelien päällystäminen

Useissa rakennustöissä käytetään usein paaluja. Useimmissa tapauksissa käytetään vahvistettuja betonituotteita, joissa on vahvistushäkki. Ei ole väliä onko ne asennettu tai asennettu, mutta rakennustyömaan kaikkien paalujen ylempi taso on melko vaikea sijoittaa yhteen ihanteellisesti vaakatasoon. Jotta teräslevyn levyä tai palkkia voitaisiin sijoittaa paaluille ilman vääristymiä, on tarpeen leikata paalujen päätä, mikä mahdollistaa paalujen asettamisen samalle tasolle ja myös tukiraudan lujittamisen luotettavasti levyjen ja palkkien paaluille.

Pylväskaton leikkausta harjoittavat rakennusyhtiön RosStroyKomin asiantuntijat, kun teräsbetonilohkoa ajetaan maahan tai puristetaan maahan. Jotta saisit selville tarkalleen, mihin tasoon tarvitaan hirsitalo, käytä ohjaustukeen asennettua hydraulista tai laseritasoa. Merkki rajoittaa poiston sijaintia. Kaatumisen kustannukset riippuvat käytetystä laitteistosta, sillä tämä voidaan tehdä nostolaitteella tai hydraulisella leikkurilla.

Tämä on erittäin työvoimavaltainen työ, koska kasaaminen on välttämätöntä, jotta betoni leikataan tarkasti, mutta vahvistus pysyy ennallaan. Jos huonosti tehty tällainen hakkuus, niin halkeamat voivat näkyä paaluissa, mikä ei ole hyväksyttävää. Viime aikoihin asti manuaalista työtä käytettiin jackhammerin kanssa. Tämä on erittäin kova työ, joka vie paljon aikaa ja vaivaa. RosStroyKom -yritys käyttää nykyaikaisia ​​laitteita paalutuspäätyjen leikkaamiseen, mikä auttaa saavuttamaan korkean leikkauslaadun.

On myös erittäin tärkeää, että tällaista raudoitusta ja raudoitusta voidaan soveltaa mihin tahansa tyyppiseen paaluun. Tämän toimenpiteen aikana vain leikkuutyökalua vaihdetaan - voidaan käyttää ketjua, levyä tai jyrsintä. Yhtiön käyttämälle teknologialle on ominaista erittäin korkea tuottavuus suhteellisen alhaisilla kustannuksilla. Oikea työkalujen valinta antaa korkealaatuisen hakkuut vahingoittamatta raudoitusta.