Yleisrasva pysyväksi muottirakenteeksi

muuraus seinien ja erilaisten materiaalien perustuksiin;

muottipalkit aukkojen yli;

 • pylväät, panssaroidut hihnat ja grillata.
 • kuvaus

  Yleislevyt - kiinnittimet, jotka on suunniteltu kiinnittämään lujasti muottien seinät toisiinsa.

  Sitä käytetään valmiiksi valmistettujen monoliittirakennusten ja -rakenteiden (myös seinien ja perustusten) rakentamiseen pysyvän muottirakenteiden mukaan.

  Yleismaalitelineitä käytetään muottipintoihin, joiden paksuus on 10 - 125 mm 5 mm: n välein.

  Levymateriaalina voit käyttää:

  ekstruusiopolystyreeni TECHNONICOL CARBON

  pieni tiheyseristys yhdessä muiden rakennusmateriaalien kanssa (LSU, OSV, vaneri, DSP jne.)

  Kun käytetään yleismetsiä, on mahdollista muodostaa muottirakenne muodostamaan betonisydämen, jonka paksuus on 100-250 mm, jonka piki on 25 mm ja laajennus 400: stä 550: een, jonka korkeus on 25 mm.

  Edut yleismaailmallisen solmukohdan käytöstä

  alhaiset kustannukset ja mahdollisuus yhdistää muottien ja eristys yhteen tuotteeseen

  suuri nopeus, tarkkuus ja helppokäyttöisyys

  kyky valita minkä tahansa sellaisen arkkimateriaalin, joka on riittävän luja ja kosteudenkestävä kuin muottien seinät

  ei kylmäsiltoja valmiissa suunnittelussa

  purkutyön puuttuminen

  korkea vetolujuus, alhainen paino ja inertti rakennusmateriaaleihin

  mahdollisuus valita betonin ja muottiosan paksuus sekä suojakerros

  Yleiskerroksen kiinteät muottien pääelementit

  Universaalin solmun toisessa päässä on tanko, jolla on erityinen ura kiinnityslukien kiinnittämiseen.

  Särmäisyyden reunat ovat upotettu lujitteen alle, jonka avulla voit säätää betonin suojakerrosta 30 - 70 mm.

  Sidosten välinen liitäntä varmistetaan erityisellä kiinnityksellä

  Materiaalin yleismitat:

  palamatonta, iskunkestävää muovia.

  1 - yleiskivet, 2 - kiinnitys lujitukseen, 3 - jatke, 4 - lukko

  Pysyvän muottirakenteen vaiheet

  Levymateriaalissa (DSP, vaneri, OSB) tee merkki ja poraa reikä Ø12mm

  Asenna kiinnityspidike yleismetsiin vaaditulla etäisyydellä (30, 50 tai 70 mm) suojakerroksen aikaansaamiseksi.

  Asenna ylempi muottipidike kiinnittimen lukituksella reikään.

  Paina lukkoa tiukasti arkkiin ja kiristä ylempi muottipituus arkkiin. Aseta lukitus sauvaan ja työnnä se alas, kunnes se pysähtyy.

  Kiinnitä XPS TECHNONICOL CARBON -levyn universaali solmuke, lävistä levyä sauvalla. Asenna eristyslevyn takana oleva lukko (katso vaihe 4).

  Kiinnitä molemmat siteet, kohdista vastapuolten lukot. Kiinnitys vahvistamiseksi tulee olla yhdyspuolisen tie edellä.

  Asenna ja kiinnitä lujitusholkki muottiin. Aseta rungon pituussuuntaiset palkit kiinnitysraudoitukseen.

  Täytä betoniseos värähtelevän tiivisteen avulla.

  Liitokset muottiin - kuvaus, tyypit, hinta

  Kiinnitysruuvia kutsutaan myös muottitelineeksi, ja se on suunniteltu alentamaan muottipesässä olevan betoniseoksen paineita. Yhdensuuntaisten muottisuojusten yhdistäminen kytkin olettaa kaiken paineen, joka antaa rakenteen suuremman lujuuden ja eheyden. Standardipaketissa liitososat ovat halkaisijaltaan 17 mm halkaisijaltaan sekä 2 mutteria. Pultit on valmistettu kestävästä teräksestä, jota ei voida venyttää. Suojainten ja tasoituskerrosten välisen kosketuspinnan lisäämiseksi suositellaan jälkimmäisiä täytettäväksi aluslevyillä.

  Muotoilukonsepti

  Tämä on yksi perusrakenteiden käsitteistä eli kuutio-rakenteesta. Kattojärjestelmää käytetään yleisesti sekä teollisuus- että asuinrakennusten monoliittisessa rakentamisessa. Muottijärjestelmä antaa lohkolle tarvittavan kokoonpanon, mutta vaatii joidenkin osien käyttämistä: kiinnittimien kiinnittäminen muottien kiinnittämiseen, kiinnityspalkit jne.

  Rakenteita on kahta tyyppiä: uudelleenkäytettäviä ja ei-irrotettavia. Ensimmäisessä tapauksessa betonin kaatamisen jälkeen suojat poistetaan mahdollisuudella käyttää edelleen. Kiinteä muotti ei tarvitse purkaa betonin kovettumisen jälkeen, sen käyttö nopeuttaa rakentamisen vauhtia merkittävästi.

  Yleisruisku

  Liitettäviksi sekä irrotettavalle ja kiinteälle muotille, joiden paksuus on enintään 100 mm, käytetään yleismuotoista solmua. Tällä kiinnikkeellä voit muodostaa betonirungon, jonka paksuus on enintään 250 mm (pitch = 50 mm).

  Tämän levittämän muovin materiaali toimii. Monipuolinen muovimateriaalilevy mahdollistaa merkittävät säästöt rakennustyömaalla ja komposiittivahvistimen avulla voidaan säästää vielä enemmän.

  Muovinen kiinnike

  Tätä kiinnitystä käytetään yleensä asennettaessa muottipohjaa ja asettamalla siihen basaltti tai teräsvahvistus. Klassinen muoviletku sopii 250 mm: n kokoisiin hylsyihin.

  Jos haluat lisätä betoniterän paksuutta 500 mm: iin, tarvitset lisää muovia. Muovinen muottiyhteys on helppo yhdistää rakennussysteemeihin VELOX ja GNS.

  Tie sauva

  Voit käyttää pultteja, jotka on jaettu kahteen tyyppiin:

  • Kiinteä tappi (tyyppi A) erottuu sillä, että sillä on samat nimellisen kierteen halkaisijat ja sileät osat. Sitä käytetään kattilalaitosten ja -laitteiden laippayhteyteen.
  • Kiinteällä mutterilla (tyyppi B) on sileän osan pienempi halkaisija langan suhteen. Tätä tyyppiä käytetään eri turbiineja ja varusteita yhdistettäessä.

  Saumattomat muottipultit suojaamaan jälkimmäistä PVC-putken betonin seoksen vaikutuksista. Se myös helpottaa koko järjestelmän purkamista.

  Kierrä solmio

  Konkreettisekoituksen paineen havainnointiin ja myös vastakkaisten suojusten liittämiseen käytetään ruuvi- muottipussi, jonka pakkaus sisältää 1 ruuvin ja 2 mutteria.

  Asennettaessa on välttämätöntä käyttää aluslevyjä, jotka eivät sisälly muottipohjasta. Niiden hinta on alhainen, joten sillä ei ole lainkaan vaikutusta paketin kokonaiskustannuksiin.

  Muottien aluslevyt on valmistettu teräslevystä, jonka paksuus on 3-10 mm seuraavien parametrien 100x100, 120x120, 150x150, 200x200 mukaisesti ja tilauksen mukaan.

  Lasikuitulaattilevy muottiin

  Alien Technologies kehitti ja alkoi käyttää lasikuitua käyttäviä kiinnitysruuveja, joiden ominaispiirteet ovat alhainen leikkauskyky ja matala lämmönjohtavuus, mikä mahdollistaa niiden pysymisen monoliittisessa betonissa rakentamisen aikana kertakäyttöisiksi.

  Pysyvän muottien tasoitus

  Suunnittelua käytetään pohjan ja seinien muodostami- seen yhdistämällä muottiyksiköt. Tämän seurauksena pysyvä muotti tulee osa rakennetta. Tämän keksinnön käyttö tarjoaa enemmän teknisiä kykyjä, mukaan lukien yleiskerroksen käyttö sekä ylemmän että ylemmän kerroksen pituudelle.
  Muotti on olennainen rakentamisen osa, joka takaa säätiön laadun ja luotettavuuden. Voit ostaa eri tyyppisiä muottirakenteita esineitä varastomyymälöissä. Pohjustuspohjat ovat olennaisia ​​rakenteen vakauden varmistamiseksi betonin kovettumisen aikana.

  Muottien tasoitusmallit

  Esittelemme teille Keski-hinnat markkinoilta muottiyhteyksissä Venäjällä. Valikoimassamme voit valita komponenttitoimittajat, joista voit ostaa esineitä ja muita laitteita monoliittiseen rakentamiseen.

  Yleisrasva kiinteälle muotille TechnoNIKOL 150 kappaletta pakkausta kohti

  Tietoja tuotteesta

  ominaisuudet

  kuvaus

  dokumentointi

  Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, tavaroiden alennuksista ja erikoistarjouksista. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle oppaan "petoksen varoittajat tai kuinka tunnistaa häikäilemättömät rakentajat".

  * Pakolliset kentät

  "Jopa 10 000 ₽"
  Tilauksen kokonaismäärä ei ylitä 9 999 ruplaa. *

  "10 000 ₽"
  tilauksen kokonaismäärä on suurempi tai yhtä suuri kuin 10 000 ruplaa, mutta enintään 39 999 ruplaa.

  "40 000 ₽"
  Tilauksen kokonaismäärä on suurempi tai yhtä suuri kuin 40 000 ruplaa.

  Hintaluokan määrittämisen kustannukset lasketaan sarakkeessa "enintään 10 000 rupla". Seuraavan kynnysarvon saavuttamisen jälkeen koriin jo siirrettyjen tavaroiden hinnat lasketaan automaattisesti uudelleen.

  Huomaa, että toimituskustannukset eivät sisälly hintaluokkaan kuuluvaan tilauksen hintaan.

  Yleisruuvit

  Muottipohjamaalaus ja muottipesun laajennus

  Yleinen muottipituus on erityinen laite, joka on välttämätöntä muottien kokoamiseksi. Tarvitaan betonirungon muodostamiseksi, jonka paksuus voi vaihdella 150: stä 250 mm: iin, kun piki on 25 mm.

  Yleiskerroksen suuri etu on se, että sen avulla voit säästää huomattavia rahasummia rakennusmateriaalien hankinnassa. Lisäksi tasoituslaite mahdollistaa komposiittimateriaalien lujittamisen ja siten kustannussäästöt voivat kasvaa entisestään tehokkuuden lisäämisen lisäksi.

  Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet

  Ensimmäinen asia, jonka tarvitset yleiskerroksen valmistukseen, on korkealaatuista muovia korkean lujuuden omaavista materiaaleista. Hyvä muovi voi olla niin vahva, että se voi kestää vetovoimaa 250 kg: n merkillä. Jos rakennuksen rakentamisessa on tarkoitus rakentaa suuria kuormittavia seiniä siinä ja pohjassa, silloin sinun on käytettävä erityisiä laajennuksia työskentelyssä lastalla. Tämä yksinkertainen laite mahdollistaa betonin ydinpaksuuden lisäämisen 50 mm: n, 300 mm: n tai 600 mm: n välein. On huomattava, että yleiskerät ovat hyviä, koska ne voidaan yhdistää sellaisiin rakenteisiin kuin VELOX ja GNS.

  Laattojen etuja

  Yleinen murskauslevy on erikoisrakennustekniikka, jolla on seuraavat positiiviset ominaisuudet:

  • voit yhdistää muottien eristykseen;
  • estää kylmien siltojen muodostumisen;
  • kiilteen ansiosta muotti on koottu paljon nopeammin;
  • kytkin mahdollistaa kosteudenkestävyyden lisäämisen valitsemalla korkealaatuisen levymateriaalin;
  • laite mahdollistaa lujittamisen komposiittimateriaaleista;
  • saostus voi vähentää huomattavasti rakennusaineiden hankintamenoja;
  • sen avulla voit säästää työtä.

  Materiaalit yhdistettynä yleismuotoiseen solmukeon

  Yleinen muottipituus myy yleensä valmiita paketteja. Tämän laitteen avulla voit työskennellä irrotettavalla muottipaksuudella, joka ei ylitä 100 mm mutta vähintään 10 mm. Erityisesti tällaista tasoitustyyppiä käytetään alhaisten rakennusten rakentamisessa. Panssaroidun vyön, väliseinien ja pohjien (perustuksen) avulla. Hänen laitteensa avulla on mahdollista käyttää tällaisia ​​arkkimateriaaleja kuten:

  • basaltti-levyt;
  • grinbord;
  • vaneri;
  • OSB, TsSP, SML;
  • puristettua polystyreenivaahtoa.

  Yleisvalmisteinen tasoituslevy erotetaan kaikkien elementtien, sekä sisäisten että ulkoisten, kirkkaasta koosta.

  Tekniset parametrit työssä

  Yleiskerroksen käytön yhteydessä työntekijän on muistettava, että käytettävän materiaalin paksuus vaihtelee säteen ollessa 10-100 mm 5 mm: n välein. Tässä tapauksessa käytettävän betoniseoksen paksuus voi olla enintään 250 mm ja vähintään 150 mm ja askel 25 mm. Jos rakennuksen rakentamisessa on tarpeen asentaa suuria kuormitettuja seiniä tai säätöä, voi olla tarpeen käyttää erityisiä lisäaineita betonille, mikä mahdollistaa betonin ytimen laajentamisen.

  Laske vaaditut siteiden sarjat käyttämällä tunnettua Epure-kaavaa. Tässä on laskelma mate- riaalin mittarista.

  1. Laskelmasta käy ilmi, että muottien alaosa on kuormitus maksimipaineessa, joka on 2500 kg / m.
  2. Rasitus leviää kriittiseksi 250 kg: n kohdalla. Samalla turvamarginaalia mittaava laskelma osoittaa tuloksen olevan 1%. Yleiset luvut muotin kuorman laskemiseksi ovat seuraavat: 250kg-10% = 225kg.
  3. Jotta vältetään muotin sivuseinämien muodonmuutos betonin korkean iskun (paineen) vuoksi, on tarpeen kiinnittää se siten, että etäisyys ei missään tapauksessa saa olla yli puoli metriä, toisin sanoen vähintään 2 tasoitustasoa kohti.
  4. Epure-kaavion mukainen laskenta osoittaa, että tarvittaessa yli 60 cm: n korkeudeltaan korkean betonirungon kaataminen edellyttää tärinän tiivistämisen käyttöä. Yksi bajoningista ei selvästikään riitä.
  5. Vibrokompaktion tapauksessa betonipainetta muottiin voidaan vähentää 468 kg: iin ja tämä paino puristuu sekä alareunassa että rakenteen yläosassa.

  Tämän menetelmän avulla on mahdollista laskea mittalevyjen tarkka määrä minkä tahansa kokoisen pohjan kaatamiseksi.

  Esimerkki numero 1.

  Esimerkkinä laskelmasta kannattaa ottaa pohja, jonka pituus on 60 cm ja pituus 25 cm. Sen jälkeen, kun se on täytetty, on tehtävä bajonettitiiviste. Teemme laskennan käyttämällä kaavaa, joka on jo tiedossa. Tällöin ensimmäinen askel on laskea, mitä kuormaa on rasvakerroksella, mitä etäisyyttä sinun on lähdettävä pesualtaiden välillä ja mikä on pohjan koko kehä. Aloitamme määrittämällä, kuinka monta tasoitusta tarvitaan alemman ristikon riviin, samalla tavalla selvitämme ylemmän ja keskimmäisen rivin massojen määrän. Kun kaikki laskelmat on lisätty, pitäisi käydä ilmi, että tarvitaan tiettyyn 12x12 talon perustaan ​​288 kappaletta. Tämä on juuri numero, jonka on varauduttava täyttämään säätiö.

  Esimerkki numero 2.

  Voit laskea vaaditun kerroksen määrän, joka vaaditaan täyttämään 12x12-kokoinen pohja, jonka leveys on 45 cm ja korkeus 1,2 metriä. Tällaisella laskelmalla on otettava huomioon se, että tarvitsemme kaksi valumisvaihetta erityisten lisäaineiden käyttämiseksi lasille. Aloitetaan laskenta tunnetulla kaavalla. Ensinnäkin saamme etäisyyden asennettujen siteiden välillä, minkä jälkeen meidän on laskettava, kuinka monta tieytintä tangot tarvitaan alareunassa ja keskimmäisessä rivissä. Seuraavaksi lasketaan kahden siteen välinen etäisyys. Kun pohja- ja keskirivin laskelmat ovat valmiita siirtymään ylhäältä. Loppujen lopuksi kaikkien laskelmien ja lisäysten jälkeen kuvassa tulisi olla 336 tasoitetta sekä 336 jatkojohtoa. Kun otetaan huomioon se, että tällaisen pohjan täyttö tapahtuu useassa vaiheessa, esikiven määrä on kerrottava kahdella. Näin ollen käy ilmi, että tällaiselle perustukselle tarvitaan 672 kerrosta.

  Huom. On muistettava, että kun kyseessä on irrotettava muotti, on tarpeen siirtää levyt hieman korkeammalle, jolloin tasoitus voi päästä tarvittaviin reikiin.

  Esimerkki numero 3.

  Tässä esimerkissä voit laskea vaaditun vähimmäiskerroksen määrän perustaksi 12x12, jonka korkeus on 1,2 m ja leveys 45 cm. Tämä perusta kaadetaan yhteen lähestymistapaan, mutta sinun on käytettävä jatkojohtoja. Tällainen tasoitus tehdään tärinän tiivistämisen avulla, mikä vähentää muotojen kuormitusta 468 kg: aan. Tällainen kerros on asennettava 30 cm: n portaisiin neljään riviin.
  Laskenta perustuu samaan kaavaan. Ensimmäinen vaihe on määritellä solmujen lukumäärä alariville, jonka jälkeen lisätään kuormitusta värähtelijän käytöstä ja lopussa määritetään sidosten välinen etäisyys. Seuraavaksi tarvitset samalla tavalla laskeaksesi toisen kolmannen rivin ja määrittele tasoituskerrosten lukumäärän. Viimeisessä vaiheessa neljäs rivi lasketaan ottaen huomioon 30 cm: n askel. Kun kaikki on laskettu, sinun on lisättävä tulokset. Jos kaikki on oikein, osoittautuu, että tähän säätiöön tarvitaan 471 siteet ja 471 jatkeet.

  Kiinteän puun solmun jatkaminen

  Kiinnityshihnan laajennusta voidaan käyttää kiinteän tai irroitettavan muottirakenteen yleisen rakenteen liittämiseen, jonka paksuus voi olla 10-100 mm ja piki on 5 mm. Pohjamateriaaleja käytettäessä tällaisia ​​arkkimateriaaleja käytetään esimerkiksi: vaahtoa tai polystyreeni-vaahtoa, jonka tiheys on 25 kg / kuutio, muita pienitiheyksisiä lämmitysmateriaaleja voidaan käyttää myös OSB-, SML-, viheriö-, vaneri- tai muita vastaavia rakennusaineita käytettäessä.

  Erikoisbetonipäällysteiden ansiosta se kiinnittyy muottiin, jonka avulla voit luoda betoniytimen, jonka paksuus on 100-250 mm ja askel 50 mm.

  Yleismaalaustyökalujen käyttö sekä jatkokaapelit säätiön kaatamisen ansiosta säästät huomattavia varoja rakennusten rakentamisen aikana. On myös huomattava, että komposiittivahvistuksen ominaisuudet antavat perustan tarvittavan rakenteellisen lujuuden ja tarjoavat myös mahdollisuuden taloudellisiin säästöihin.

  Sallikaa tiivistää ja korostaa lasin pääedut:

  Sen ansiosta voit yhdistää muottien tiivisteiden kanssa, kun taas lopullinen muotoilu ei salli kylmäsiltojen muodostumista, on myös syytä huomioida kokoonpanon helppous. Näiden ominaisuuksien ansiosta jopa ammattitaitoisen ohjauksen alaiset pienet ammattitaidottomat työntekijät pystyvät kokoamaan yleismaailmallisen muottipesun. Suuri etu on, että universaali liitin säästää aikaa ja taloudellisia resursseja. Kun asennat sen, voit käyttää mitä tahansa tietyn lujuusmateriaalin materiaaleja.

  Universaalinen muottipituus

  Kiitos, että otit yhteyttä yritykseen! Pyydä soittaa lähetetty! Johtaja ottaa sinuun yhteyttä 30 minuutin kuluessa.

  Puhelu on vapaata Venäjällä

  Maanantaista perjantaihin klo 8-17

  Sidokset pysyville sileille

  Yleinen muottipituus on erityinen laite, joka on välttämätöntä muottien kokoamiseksi. Kytkimen avulla pystyt muodostamaan monoliitti- set raudoitetut betonirakenteet, joiden paksuus on 150-250 mm ja korkeus 25 mm; Laajentimen avulla voit lisätä betonirungon paksuutta 25 mm: n ja 55 cm: n välillä. Yleiskerroksen suuri etu on se, että säästät huomattavia varoja säätiön valmistukseen.

  Esineiden käytön edut

  Esimerkkejä esikiveä

  Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet

  Ensimmäinen asia, jota tarvitset yleiskerroksen valmistukseen, on korkealaatuista materiaalia korkealaatuista muovia. Hyvä muovi voi olla niin vahva, että se voi kestää vetovoimaa 250 kg: n merkillä. Jos rakennuksen rakentamisessa on tarkoitus rakentaa suuria kuormitettuja seiniä ja säätöä, silloin sinun on käytettävä erityisiä jatkojohtoja työskennellessäsi lastalla. Tämä yksinkertainen laite mahdollistaa betonin ytimen paksuuden lisäämisen, jonka korkeus on 50 mm, 300 mm tai 600 mm. On huomattava, että yleiskerät ovat hyviä, koska ne voidaan yhdistää sellaisiin rakenteisiin kuin VELOX ja GNS.

  Vastaavat materiaalit

  Yleinen muottipituus myy yleensä valmiita paketteja. Tämän laitteen avulla voit työskennellä irrotettavalla muottipaksuudella, joka ei ylitä 100 mm mutta vähintään 10 mm. Erityisesti tällaista tasoitustyyppiä käytetään alhaisten rakennusten rakentamisessa. Panssaroidun vyön, väliseinien ja pohjien (perustuksen) avulla. Hänen laitteensa avulla on mahdollista käyttää tällaisia ​​arkkitehtuurimateriaaleja kuten basaltilevyjä; grinbord; vaneri; OSB, TsSP, SML; puristettua polystyreenivaahtoa.

  Kätevää!

  1. Mahdollisuus kiinnittää muottipaneelit käyttäen jatkojohtoja, joiden leveys on 150 mm - 400 mm;
  2. Kyky asentaa venttiilit suunnitteluasentoon erikoislippujen avulla;
  3. Nopea, tarkka asennus muottiin ja vahvikkeisiin;
  4. Purkutyötulostuksen puuttuminen;
  5. Nosturia ei tarvita.

  Vähentynyt kustannus ja rakentaminen AIKA!

  1. Ensiöpolymeerin yleiskerrosten kustannukset ovat 3 kertaa halvempia kuin metallikiveä;
  2. Vähentyneet rakennusvaiheet;
  3. Voit käyttää vähemmän koulutettujen työntekijöiden työtä;
  4. Materiaalikustannusten alentaminen 25-30%

  ENERGIATEHOKKUUS!

  1. Ei kylmäsiltoja;
  2. Lämmitetyn perustuksen rakentamisessa lämpöhäviö vähenee 17%.

  Kytkimen yleiskäyttö kiinteälle puutavaralle (150 kpl) Elementin nro 1

  Tätä tuotetta voi ostaa Industrialnyn, Tallinnan tai KAD Severin rakennuskeskuksissa. Tai vastaanottaa missä tahansa muussa rakennuskeskuksessa 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Ja jos järjestät toimituksen - tuomme sen sinulle 4 tunnin kuluessa.

  Teollisuus 28 pakkausta

  KAD Sever 25 pakkausta

  Tallinna 25 kpl

  Elementtisarja, joka mahdollistaa Penoplex-pohjalevyjen kiinnittämisen kiinteisiin muottiin nauhan perustuksille tai seinille. Levyn avulla voit asettaa seinän tai pohjan betonirakenteiden paksuuden 150-250 mm: iin ja käyttää jatkojohtoa jopa 400 mm: iin ja askel 25 mm. Venttiilissä olevan kiinnittimen avulla. Penoplex-säätölevyjen enimmäispaksuus on 125 mm.

  Materiaali: lasimaista polyamidia.

  Paino 1 yleiskerros: 29 g.

  Paino 1 haltija: 8 g.

  yksityiskohdat

  Arviot

  kysymykset

  Yleiskerroksen käyttö pysyvien muottien asennuksessa mahdollistaa nopean ja tarkan asennuksen. Ei ole tarvetta käyttää puisia suojuksia ja purkamistoimien seurauksena. Yhden kerran kaatavan betoniseoksen enimmäiskorkeus on 585 mm (rajoitettu Penoplex-pohjalevyn korkeudella).

  Yleiskytkintä voidaan käyttää sekä rakennettaessa että rakennettaessa seiniä.

  Yleiskerroksen asennus:

  1. Tee merkki ja poraa aukkoja arkkia Penoplex.

  2. Asenna pidike yleisnivelen varren alapuolelle.

  3. Porausreikiin asetettu yleinen solmupyörä, pidätinlukko on "ylös" -asennossa.

  4. Kiinnitä PENOPLEX-levyn ylempi muottipidike. Tätä varten asennamme lukon vetoketjuun ja työnnetään sitä alaspäin, kunnes se pysähtyy universaalin säädettävän jakoavain tai pihdit avulla.

  5. Kiinnitämme molemmat siteet, kohdistamalla vastakappaleiden lukot. Tarvittaessa rakenteet käyttävät "laattojen laajennusta".

  Osojen keskimääräinen kulutus 1 metriä kohden.

  Betonitehon kulutuksen betonipaksuudella 150-250 mm:

  Kiinteä muottirakenne (150 kpl) Elementti 1 - 8.4 kpl

  Liitinosat (300 kpl) Elementti 2 - 16,8 kpl

  Ruuvi polymeeristä 18 h150 mm (230 kpl) Elementti 3 - 6 kappaletta

  Betonitehon kulutus betoniseurannalla 300-400 mm:

  Kiinteä muottirakenne (150 kpl) Elementti 1 - 12,7 kpl

  Liitinosat (300 kpl) Elementti 2 - 16,8 kpl

  Ruuvi polymeeristä 18 h150 mm (230 kpl) Elementti 3 - 6 kappaletta

  Laajennus lattialle (150 kpl) Elementti 4 - 12,7 kpl.

  Yleiskäyttöisten kiinteiden esikattojen SVT-2 ja ruuvin GB F18 käyttö

  Yleiskäyttöisten kiinteiden esikattojen SVT-2 ja ruuvin GB F18 käyttö

  FORMULA STRIP KÄÄNTÖ SVT-2 on rakentava elementti, joka on suunniteltu kiinnittämään muottielementit suunnitteluasentoon valmistettaessa esivalmistettuja monoliittisia rakenteita: perustuksia (mukaanlukien Strip-perustukset), seinät, väliseinät ja muut monimutkaisuuden ja paksuuden elementit.

  Jos haluat nopeasti siirtyä ohjeiden asianmukaiseen osaan, käytä sisällysluettelossa olevia linkkejä.

  1. SVT-2-kiinnittimen rakenne
  2. Kiillotetun SVT-2-muottien käyttö monoliittisessa kotelorakenteessa
   • Foundation - Tavron nauha
   • Foundation - nauha suoraan
   • Rostverk paaluilla
   • Seinä - EPS / DSP-muotti
   • Seinämaalat DSP / SCP / OSB / Flat Slate jne.
   • Seinäpintainen tiilipinta / DSP
   • Seinä - PSB-S / PGP (uran harjanlevy)
   • Armopoyas
   • Puserot oviaukkojen yli
  3. KÄYTTÄJÄN LAAJENNETUT TIE KÄYTTÖ
  4. Kiinteän muottien kokoonpanon tärkeimmät vaiheet ei-irrotettavalla kerroksella
  5. Mittausmassojen laskeminen neliömetrillä
  6. PUF-FIXED SCREW (ruuvin GB F18 [110-190]) käyttö
   • EPSP / PSB-S-kulmat muodostetaan SHURUP SVT: n avulla
   • L-lohko lämmittävän pohjalevyn reunan rakentamiseksi
   • Sarake
   • Tunneli lämmittää säästöä avoimessa maassa - kylmä vesi / kuuma vesi / suojelupiste
  7. Muita mahdollisuuksia käyttää ruuvia FGB GB (110-190) hiilihapotetulle betonille
   • Kiinnitä eristys vaahdon ja hiilihapotetun betonin seinämiin
   • Käytä F18-ruuvia taipuisana liitoselementtinä monikerroksisiin seiniin

  SVT-2-kiinnittimen rakenne

  Kytkin on valmistettu syttymättömästä, kylmänkestävästä, iskunkestävästä muovista. Universaalin solmun toisessa päässä on tanko, jolla on erityinen ura kiinnityslukien kiinnittämiseen. Esineiden päissä on kiinnittimet kiinnittimien kiinnittämiseen, joiden avulla vahvistin kiinnitetään tasoitukseen ja betonin suojakerroksen säätö. Sidosten välinen yhteys varmistetaan luotettavalla kiinnityksellä.

  Kiinteän siveltyjen muottityökalujen SVT-2 rakentaminen mahdollistaa betonisydämen halutun paksuuden 150 - 250 mm: n paksuudeksi 25 mm: n paksuudella. Rakenteen lämpöeristeen tai muottien paksuuden säätövaihe on 5 mm. Suojakerroksen vaihtelevalla paksuudella oleva pidikepidike (2 kpl) on kerroksen rakenneosa ja voit asettaa 3 betonin suojakerroksen (30-50-70 mm) arvot. Tasoitus SVT-2 on valmistettu rakenteellisesta polyamidista, jolla on paremmat ominaisuudet (kestää vetolujuutta 600 kg asti).

  Kiinteän sileän SVT-2 laajennuksen avulla pystyt lisäämään betonirungon paksuutta 25 mm: n välein. Yksi asennettu jatke tarjoaa koko ydinpaksuuden 30 cm - 40 cm. Kaksi laajennusta - 45 cm: sta 55 cm: iin.

  Lattian pääelementit:

  1) Tasoitus - tärkein rakenneosa
  2) Kiinnitys - elementti levytyökalujen kiinnittämisestä (muottipaneelit, lämmöneristys)
  3) Vahvistimen kiinnitystangon muotoiluasento
  4) Pidennys (*) - betonin paksuuden säätö
  * Laastarin jatko on valinnainen

  STRONG TIE STRETCHER SVT-2: ta käytetään irrotettaviin ja irrotettaviin muottiin mistä tahansa arkista, laatoista ja muurausmateriaaleista. Betonoinnissa käytettäessä minkäänlaisia ​​täyteaineita: murskattua kiveä, laajennettua savea, polystyreeniä, puubetonia sekä vaahto- ja kaasubetonia (ei autoklaavia).

  Muottipaneeleina voit käyttää mitä tahansa kosteutta kestävää levymateriaalia, esimerkiksi:

  • Ekstruusio polystyreeni EPS / XPS
  • Polystyreeni vaahto PSB-S / EPS
  • DSP, GSP, MSS, OSB, GVL
  • Vaneri, puukuitulevy, litteä liuskekivi
  • Pieni tiheyseristys yhdessä muiden arkkitehtaiden (SML, MDF, Arbolit) tai sandwich-paneelien kanssa.

  Kiillotetun SVT-2-muottien käyttö monoliittisessa kotelorakenteessa

  Lämpöhäviö lämmittämättömällä nauhamaisella pohjalla on jopa 17%. Kun käytät monoliittista kellarialusta, lämpöhäviö on huomattavasti korkeampi.

  Jos rakennamme säätiön vanhentuneiden menetelmien mukaan - ilman eristämistä, sitten lämpö kulkee betonin läpi maahan, energiaa syntyy tuottaa ja kylmä tunkeutuu taloon pohjan (kylmä silta) kautta. Tämän vaikutuksen kompensoimiseksi on välttämätöntä käyttää enemmän energiaa lämmitykseen tai lämmittämään säätöä ääriviivoilla.

  Yleiskäyttöisen kiinteän kaavintuoton leikkaus SVT-2:

  1) Taustalevy - nauha Tauri

  * mahdollisuus konkretisoida monimutkainen elin yhdessä vaiheessa.

  2) teippipohja

  3) Rostverk pihdit

  4) Seinä - EPPS / DSP

  5) Seinä - DSP / STSP / OSB / Flat Slate jne.

  6) Seinäpintainen tiilipinta / DSP.

  Levitys tehdään betonirakenteiden aikana.

  7) Seinä - PSB-S / PGP (uran harjuslevy).

  GWP: n sisäinen sijoittaminen siinä on poratut reiät ja asennettu kiinteät siteet, sitten muodostuu ulkokerroksen ulkokerros.

  8) Armopoyas

  9) Puskurit oviaukkojen yli

  Kiinteän liittimen ulostulon käyttäminen

  Kiinteä estimaattilevy SVT-2 mahdollistaa betonirungon muodostamisen, jonka paksuus on enintään 250 mm. Betonin ytimen paksuuden lisäämiseksi on tarpeen käyttää lisäelementtiä - Ei irrotettavaa tasoituslevyä

  Pidennyksen ansiosta voit lisätä betoniytimen paksuutta 25 mm korkeudella. Yksi asennettu laattojen jatke antaa betoniseoksen kokonaispaksuuden 30 cm: stä 40 cm: iin. Kaksi laajennusta - 45 cm: sta 55 cm: iin.

  Muottipesu

  TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ tietää!

  Muottien tasoitusmaksu

  Varoitus! Tarjolla on yksityiskohtainen tilausmäärän alennusjärjestelmä. Joka tapauksessa laskemme uudelleen tilauksesi, kun otetaan huomioon nykyinen alennusjärjestelmä. Mitä suurempi tilausmäärä on, sitä alhaisempi hinta! Kausittaiset alennukset ja tarjoukset ovat mahdollisia: katso kohta "Alennukset".

  Tilausmäärä

  Voit ostaa liitosmekanismia 1 yksikön määrästä. Asiantuntijamme auttavat sinua aina valitsemaan tarvitsemasi tavarat.

  Toimituskulut

  Tavaroiden kuljetuskustannukset riippuvat ajoneuvon kantokyvystä ja etäisyydestä purkaustarkoitukseen ja määritetään hyväksyttyjen tariffien mukaisesti.

  Toimitus säännöt

  Toimitamme kaikki tavaroiden määrä laitoksesi turvalliseen ja terveelliseen. Asiakas purkaa purkamisen. Lue toimitusilmoitus! Myös varastostamme on mahdollista poimia.

  Onko sinulla mitään kysymyksiä?

  Jos tilauksen tekemisessä on kysyttävää hakemuksesta, tarvittavasta tavaramäärästä, laitteistosta, toimituksesta, hinnoittelusta jne., Asiantuntijamme saavat mielellään vastauksen puhelimitse. 8 (495) 662-59-59 tai postitse: [email protected]

  • alennukset
  • kuvaus
  • hakemus
  • visualisointi
  • asennus
  • Tech. Har-ki
  • Rakennusvaiheet
  • tarvikkeet
  • tiedotusvälineet
  • Arviot

  Muottipalkkana käytetään levyt (levyt) 10-100 mm 5 mm: n välein, sekä kiinteä että irrotettava muotti. Se on kahden tangon rakenne, joka on valmistettu iskunkestävästä, pakkasenkestävästä, elastisesta muovista (polykarbonaatista). Yhdestä päästä tangoilla on nastat, joilla on erityinen nauha muovien kiinnitysaluslevyjen asennukseen. Vavat ovat yhteydessä toisiinsa erityisellä kiinnityksellä, joka on järjestetty yksinkertaisesti ja nerokkaasti: yksi tankoista on neliöreikää, toiset - kiinnikkeet, jotka "kiinnittyvät" näihin reikiin (periaate "isä-äiti").
  Tämän rakenteen avulla voit asettaa haluamasi pituuden (betonipohjan 250 mm asti) tasoituksella 50 mm: n tasalla. Lisäksi, jos kahden tangon pituus ei riitä, lukituslaite mahdollistaa lisäksi lisättävän vaaditun määrän erikoisbetonipäästöjä ja lisää siten betonipohjan mahdollista paksuutta 500 mm: iin tai enemmän.
  Osan muoto antaa tietyn vakavuuden puristuksessa, mikä estää muottiarkkien liukumisen sisäänpäin.
  Lisäksi murskausliitoksella on pienet kolmionmuotoiset ulkonemat, jotka varmistavat lujitustangojen kiinnityksen, kun ne tuetaan solmussa.
  Kiinnittimien pieni paino mahdollistaa huomattavan osan niistä. tasoitus on helppokäyttöinen, ei vaadi erityisiä työkaluja kokoonpanoon ja kiinnittämiseen muottiin.

  Tasoja käytetään erilaisten muotojen kanssa - sekä kokoontaitettavat (irrotettavat) että irrotettavat (ei irrotettavat). Paneelien paksuus voi olla 10-100 mm, kun taas kiinnityskappaleen rakenne takaa kiinnityksen 5 mm: n askeleella.
  Tiivistä (ei pienempiä kuin 25 kg / m3) polyuretaanivaahtoa, polystyreenivaahtoa, muita eristeitä, GreenBoard-arkkeja, TsSP: tä, OSB: tä, vaneria ja tavallisia varastokortteja voidaan käyttää muottirakenteena. On mahdollista yhdistää rakennusjärjestelmien GNS ja VELOX kanssa.

  Kiinnityslevyn kuvaus muottiin löytyy Albumin teknisistä ratkaisuista

  Yleisruuvit

  SVT-kytkin - Rakennuksen kiinnittimet muunnetuista muoveista

  Konstruktiivinen elementti, joka on suunniteltu kiinnittämään muottielementit projektiiviseen asentoon rakennettaessa perustekniikoita, seiniä, väliseiniä ja muita monimutkaisten elementtien monoliittisia rakenteita.

  Kiinnitin SVT on suunniteltu irrotettavalle ja irrotettavalle muottilaatikolle mistä tahansa levystä, laatoista ja muurausmateriaaleista. Betonisoimalla kaikenlaisia ​​raskaita, laajennettuja savea, polisterolny, arbolitovogo ja vaahtosbetoni

  Yleiskäyttöisen kytkimen etuna verrattuna analogeihin

  siivilä

  1 kpl = 2 kpl
  Yleislevyt - kiinnittimet, jotka on suunniteltu kiinnittämään lujasti muottien seinät toisiinsa. Sitä käytetään esivalmistettujen monoliittisten rakennusten ja rakenteiden (myös seinien ja perustusten) rakentamiseen pysyvän muottirakenteiden mukaan.

  Yleislevyt - kiinnittimet, jotka on suunniteltu kiinnittämään lujasti muottien seinät toisiinsa. Sitä käytetään esivalmistettujen monoliittisten rakennusten ja rakenteiden (myös seinien ja perustusten) rakentamiseen pysyvän muottirakenteiden mukaan.

  Yleiskerroksen laajuus:

  • muuraus seinien ja erilaisten materiaalien perustuksiin;
  • muottipalkit aukkojen yli;
  • pylväät, panssaroidut hihnat ja grillata.

  Yleiskerroksen avulla liimataan muottilevyt, joiden paksuus on 10 - 125 mm 5 mm: n välein. Levymateriaalina on mahdollista käyttää suulakepuristettua polystyreenivaahtoa XPS / EPPS, pienitiheyksistä eristämistä yhdessä muiden rakennusmateriaalien (DSP, SML, OSV, vaneri jne.) Kanssa.

  Kun käytetään yleisnivelä, on mahdollista muodostaa muottirakenne betoniytimen muodostamiseksi, jonka paksuus on 100-250 mm, jonka piki on 25 mm ja jatkojohdolla 400-550 mm, jonka korkeus on 25 mm.

  Kytkin on valmistettu syttymättömästä, kylmänkestävästä, iskunkestävästä muovista. Universaalin solmun toisessa päässä on tanko, jolla on erityinen ura kiinnityslukien kiinnittämiseen. Levyjen reunojen yli on upotettu raudoituksen alle, jonka avulla voit säätää betonin suojakerrosta 30 - 70 mm. Sidosten välinen liitäntä varmistetaan erityisellä kiinnityksellä.

  Edut yleismuotoisen solmun käyttämisestä:

  • Edullinen hinta ja mahdollisuus yhdistää muottien ja eristyksen yhteen tuotteeseen.
  • Nopea, tarkkuus ja helppokäyttöisyys.
  • Kyky valita minkä tahansa sellaisen arkkimateriaalin, joka on riittävän vahva ja kosteudenkestävä kuin muottien seinät.
  • Kylmäsiltojen puuttuminen valmiissa suunnittelussa.
  • Purkutyötulostuksen puute.
  • Suuri vetolujuus pienellä painolla ja inerttirakenne rakennusmateriaaleilla.
  • Kyky valita betonin ja muottiosien paksuus sekä suojakerros.
  Tekniset tiedot: