Tiilisade: kauniit mallit

Tontissa sijaitseva Arbor ratkaisee useita ongelmia kerralla: se on mukava lepopaikka ja maisemasuunnittelun koristelu. Voit rakentaa puurakenteen, se on houkutteleva ulkoasu ja edullinen. Mutta vain tiilinen rakenne kestää sata vuotta ilman erityistä huolellisuutta.

Suljettu huvimaja on toimiva milloin tahansa vuoden ajalta, ja jos lisäät sen parsattimella ja grillikatosuunilla, se on loistava paikka perhelomailuun.

Erityisominaisuudet

Tiilikirkko on pysyvä kiinteä rakenne. Vaikka se koostuu pylväistä ja katosta yksin, se tarvitsee kevyen (pylväs) perustan. Tiilen rakenne on luotettava, kestävä ja perusteellinen, sillä on vain yksi haitta, jonka kustannukset ovat hieman korkeammat kuin puun. Mutta jos pidätte kaikki positiiviset piirteet, tiilikivi on edullisempi verrattuna muihin materiaaleihin:

 • Se on kaunis, näkyvä ulkonäkö.
 • Kestävä, voi palvella useita sukupolvia.
 • On luotettava. Suljetun tyypin rakenne suojaa sääolosuhteilta ja ulkoisilta läpivienteiltä.
 • Tällaisessa huoneessa on aina viihtyisä, lämmin ja kuiva.
 • Tiili ei roskaa, ei ruostu, sieni ja muotti eivät syövytä sitä, mikä säästää korroosion ja sienilääkkeiden kyllästämiseen.
 • On helppoa huolehtia tällaisesta puutavarasta, se ei vaadi maaleja ja lakkojen pinnoitteita.
 • Tiili kuuluu tulenkestäviin materiaaleihin, sillä pystytetty puu voidaan turvallisesti varustaa uunilla ja haarukalla.
 • Suljetun tyypin päärakenne saattaa korvata kesäkeittiö, jos tuovat vesihuoltoa ja varustavat uunin keittotasolla. Kuumennettaessa voit käyttää lämmittimiä.
 • Tiili on hyvin yhdistetty mihin tahansa rakennusmateriaaliin, ja sen osallistuminen rakentaa kauniita yhdistettyjä rakennuksia.

Huolimatta suuresta valikoimasta kaaria, ne voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin: suljetaan, avoimeen ja puoliksi auki. Tämäntyyppiset rakennukset ovat myös kooltaan, muodoltaan ja sisäiseltä rakenteeltaan erilaisia, ne yhdistetään yhdessä kivestä, puusta tai raudasta.

 • Pergolas avoin tyyppi sisältää sarakkeita ja katto, voidaan täydentää villi kivi tai taonta. He tarvitsevat kevyen perustan, koska kaikki tiilen rakennukset ovat pääomaa. Kiipeilykasvien elävät seinät auttavat voittamaan kesän lämpöä. Avoimet rakennukset ovat tyylikkäitä ja kevyitä, ne on kauniisti integroitu maisemasuunnitteluun. Mutta he voivat miehittää suurta aluetta, jonka keskellä he rakovat uunin, asentavat pirteen ja asentavat ruokailualueen.
 • Suljetun tyypin räpylät ovat massiivisia rakennuksia, joissa on nauha-pohja tai betonilaatat, kaikki sivut, ikkunat ja ovi. Tällaisissa rakennuksissa voi olla vettä, sähköä, jopa kylpyhuone. Jotta saat kaikki viestit huvimajoneeseen, sinun on rakennettava se lähellä taloa. Täällä voit järjestää liesi, savupiippu, grilli, grilli, jos käytät asianmukaisesti savupiippua ja ilmanvaihtojärjestelmää. Tätä tilaa voi käyttää koko vuoden.
 • Suosituimmat ovat arbors kompromissiehdot - puoliksi auki. Tällaisella rakenteella on useita seiniä ja katto. Seinät voivat suojata lämpöä, tuulta ja kaltevalta sateelta, mutta niitä käytetään usein keittovyöhykkeinä asentamalla pirtelö ja grilli.

Pergolat ovat erikokoisia ja muotoisia, selkeät geometriset muodot ja vapaamuoto:

 • Neliömalli voi olla mitä tahansa lueteltuja tyyppejä. Jos ne ovat pieniä, ne on varustettu pöytä, tuolit tai penkit, he rakentavat liesi vieressä huvimaja, asenna brazier.
 • Kaikenlaiset suorakulmaiset kulmat pystyvät majoittamaan alueellaan ruokailualueen ja keittotilan.
 • Pyöreät rakennukset on usein varustettu penkillä seinillä ja pöydällä keskellä huonetta, joskus keskellä he järjestävät grilli.
 • Monipuoliset mallit on valmistettu pyöreiksi paloiksi.
 • Vapaa-muotoiset rakenteet ovat helposti vyöhykkeitä, mutta niiden projekti on parasta antaa suunnittelijalle, mikä tahansa vika piirroksessa antaa rakennukselle outoa ulkoasua.

hankkeet

Ei ole niin helppoa valita maku, koko, budjetti ja se on melko toimiva lukuisilta huviloilta. Ennen rakentamista, projektin laatimisessa on päätettävä monin tavoin.

Ensin sinun on päätettävä, mihin tarkoituksiin sarviä käytetään. Jos tarvitset sitä maisemasuunnitteluna, voit valita pienen avoimen rakenteen, tyylikkäät muodot ja kaikki rakennusmateriaalit. Kevyen perustuksen ja pienen tiilimuodon avulla voit rakentaa edullisen ja melko kaunis rakenteen.

Arbor ympärivuotiseen käyttötarkoitukseen on suljettava, viestintä, valaistus, sen tulee olla lasitettu ja eristettävä.

Kahdeksankulmainen puoli avoin huvimaja sopii suurelle yritykselle, sillä on mauton muotoja, voit sijoittaa penkkejä seinien lähelle ja laittaa pöydän tai grillin keskelle.

Ennen projektin laatimista sinun on valittava huvimajoitus, jonka perusta on riippuvainen.

Sitten sinun on valittava sopiva paikka rakentaa. Jos rakennus on pieni, kevyt, avoin, se sopii viehättävään nurkkaan puutarhassa, on parempi kukkulalla. Arbor olisi yhdistettävä sivuston yleiseen organisointiin.

Suljetun tai puoliavoin rakennetuille rakennuksille, jos viestintä vaaditaan, paras paikka on talon ympärillä oleva alue, mutta ei kovin lähellä, kun otetaan huomioon paloturvallisuusmääräykset.

Rakennustyömaalla ei saa olla puita, joissa on haarautunut riisoma. Joskus virkistysalueet rikkoutuvat kuopissa tai lampeissa. On muistettava, että rakenne edellyttää tasainen alusta.

Suunnittelun osalta on mahdotonta rakentaa ylimitoitettua lehtipuuta pienessä pihassa, visuaalisesti se tekee siitä vieläkin pienemmän, ja pienen rakenteen suuressa puutarhassa voi jättää huomiotta.

Päättäessään tyypin huvimaja ja paikka, johon se olisi rakennettu, sinun pitäisi miettiä rakennuksen muotoa, kokoa ja rakennetta. Se voi olla suljettu rakennus, jossa on ikkunoita ja ovi tai oktaedrinen lasitettu rakennus, jossa on grilli ja grilli. Pergolat on varustettu liesituulettimilla, savustushuoneilla, uuneilla ja keittopinnoilla, jotka tuodaan ulkopuolelta tai ovat vuorattu huoneeseen.

Seuraavassa vaiheessa laaditaan piirtäminen, rakennuksen mittasuhteiden tarkat laskelmat tehdään. Arbor on merkittävä sivuston yleissuunnitelmaan.

Rakennuksen sisäisen asettelun luonnos on myös tarpeen.

Rakennusmateriaalit valitaan pohja-, seinä-, katto- ja päällystystöihin. Säätiön tyyppi määritetään. Arvio kustannuksista. Pääomasijoittamista viestinnän avulla voi olla tarpeen koordinoida asianomaisten organisaatioiden kanssa.

Kun ajatellut ja lasketaan kaiken, voit aloittaa rakennuksen. Tonttitaso, poista yläkerros maaperästä ja tee merkintä.

perusta

Jos gazebos käyttää erilaisia ​​perustuksia, kaikki riippuu rakenteen massiivisuudesta. Kevyt rakenne on riittävän pylväspohjainen, ja raskaampi rakennus vaatii kiinteää, nauha- tai laattaperustaa.

Pieni avoin huvimaja pitää kevyen katon neljällä tiilipylväällä. Tällaiselle rakenteelle sopiva pylväspohja. Pylväät sijaitsevat rakennuksen jokaisessa kulmassa ja syvälle maaperään 50-100 cm riippuen maan kunnosta. Pohjaan on käytettävä betoniin upotettua putkea tai runkoa.

Jotta rakennettaisiin nauhan perustus, he kaivaavat kaivannon maaperän jäädyttämiseen, asentavat puutavaraa muottiin, aseta vahvike ja täytä se betoniin.

Kiinteälle vahvitetulle pohjalle vedetään ulos säätiökahva, asennetaan muotti, peitetään kuorella ja kaadetaan sementillä.

Jos pohjalevy asetetaan, lattia voidaan jättää huomiotta. Kiinteät, nauha- ja laattapohjat sopivat raskaisiin suljettuihin ja puoliksi aukioloihin.

On vaikea rakentaa löyhästi tai myrkylliseen maaperään, pinnalla rappuilla ja kukkuloilla. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää paalusäätiötä, sillä se ei kata kohtuutonta sivustoa.

Pohjan tulee työntyä maanpinnan yläpuolelle vähintään 20 cm, jolloin päällystysmateriaali säilyy vaurioilta kosketettaessa maaperää.

Tulvan pohjan on kuivuttava muutamassa viikossa, ja vasta rakennus voi alkaa.

seinät

Valmiit pohjat on asetettu vedeneristyskäyttöön, käsitellään mastilla ja jatketaan seinien rakentamista. Työaikana on sovitettava yhteen rakentamisen taso:

 • Avoimen huvivenerän rakentaminen riittää asettamaan tiilenpylväät katolle.
 • Puoli-avoin rakenne edellyttää yhden tai kahden seinän rakentamista.
 • Suljetun tyypin rakentaminen on rakennettu kokonaan, mikäli uunia suunnitellaan, se rakennetaan samanaikaisesti seinien kanssa.

Älä unohda tiedonsiirtoa ja johdotusta. Suunnitelmaan olisi merkittävä ovien ja ikkunoiden sijainti tarkasti laskemalla niiden koko, seinien rakentamisen aikana on jatkuvasti tarkastettava projektin avulla.

katto

Tiilien viimeisen ympyrän mukaan puuta levitetään ja kiinnitetään ankkureiden avulla, jolloin siihen rakennetaan kattorakenne. Katonmateriaalina ne ovat laatikoita, liuskekiviä, metallilevyä, ammattikaletta ja muita kovia materiaaleja. Pehmeiden päällysteiden, esimerkiksi onduliinin, alle liitä kosteutta kestävä vaneri.

Rakennuksen viimeisessä vaiheessa asennetaan ikkunoita ja ovia, lasitusta tehdään.

Oven kehyksen avaaminen, sinun täytyy tarkistaa rakennustasolla vääristysten vuoksi ovet eivät ehkä avaudu. Seinien ja ikkunalohkojen väliset raot täytetään vaahdolla.

suunnittelu

Projektin vaiheessa, arvioinnin tekeminen, on tunnistettava koristelu- ja suunnitteluaineiden kustannukset. Ei ole väliä missä huvimaja sijaitsee, maalaistalossa tai tontilla, jossa on kallis maisemasuunnittelu, sen on oltava kaunista ja ilahduttava sen ulkonäöstä.

On tarpeen koristella huvimaja ulko- ja sisäpuolelta.

Ulkopuolinen sisustus

Asennus itsessään on kaunista, varsinkin viimeistelytiilien käytössä, mutta ulkonäköä on monimutkaisempi lähestymistapa:

 • Levitä muokattua muurausta offset-tiilillä tai seinämän ruiskutetun kuvion tasalla käyttäen eri värisiä materiaaleja. Myös veistettyjä tiiliä käytetään.
 • Ulkopuolisen käytön parantamiseksi yhdistetyt koristekokeet. Tyylikkäästi taottu tiilimuovailulla.
 • Kiivekkeen elementtejä kellarikerrokselta voidaan lyödä samaan vuoriin tai takkaan sisäpuolella.
 • Tiukan ja samalla upean puukanteen koristelu tiilen huvimajaan näkee hämmästyttävän.

Pilarin perustukset huvimajaan ovat tärkeitä rakennuskohteita.

Kesärakentamisen suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota olisi kiinnitettävä myös säätiötyyppiin, koska sillä on keskeinen rooli rakenteen käyttöiässä ja luotettavuudessa. Paras vaihtoehto kevyille rakenteille pidetään pylväskantaisena perustana. Gazeboin lisäksi se sopii täydellisesti kylpytynnyreille, autotallille, pergoloille, terasseille, gazeboksille, hozblokille, kehysrakennukselle tai baarin rakenteelle.

Edut ja haitat

Sarakepohjan vakiotyyppi on vaadittu määrä betonipilareita, jotka on kaivettu maahan maahan enintään 3 metrin etäisyydellä. Tukien yläreunat sidotaan puuhun, teräsbetoniin. Se saa käyttää betonin kaatomenetelmää. Sitä käytetään alueilla, joilla on vakaa maaperä.

Yksi merkittävistä eduista korostaa:

 1. Lyhyet määräajat.
 2. Ei ole syytä syventää perusta.
 3. Tällainen pohja voidaan rakentaa manuaalisesti muutamassa päivässä ilman, että se houkuttelee kolmannen osapuolen apua ja erikoislaitteita.
 4. Materiaalien taloudellinen kulutus.
 5. Vaikea kuiva- tai lämpöeristeen tarve.
 6. Edullinen kustannus verrattuna muihin tyyppeihin pohja.

Tällaisen perustan puute on kuitenkin se, että se sopii rakenteisiin, joiden tilavuuspaino on enintään 1000 kg / m 3.

Sitä käytetään useimmiten puu-, metalli- tai tiilikivien alla. Jälkimmäisessä tapauksessa pylväiden päälle kaadetaan grillata (yksi betonin nauha).

Ei ole suositeltavaa muodostaa ilmastetun betonin (aerokraatti), silikaattilevyn, hiiliharkon pohjaa. Tällaiset raaka-aineet eivät siedä suurta kosteutta, joten tällaisen perustuksen rakennuksen käyttöikä on vain muutaman vuoden. Tulevaisuudessa pylväät alkavat särkyä ja loimetut.

Mikä materiaali valitaan?

Jotta saat luotettavan pohjan huvimaailmalle, sinun on hankittava sopiva materiaali. Näitä ovat:

 1. Brick. Se on oikea päätös kuivasta hiekkapohjaisesta maaperästä, jossa pohjavesi on melko matala. Tiilitelineillä on hyvä kantavuus, joten ne sopivat kaikkiin ansiorakenteisiin. Niiden korkeus riippuu alueen ilmastollisista ominaisuuksista (kuinka paljon maaperä jäätyy talven läpi) ja piirustuksessa esitetyn pohjan kokonaiskokoon. Käyttöikä voi olla jopa 100 vuotta.
 2. FBS. Tällaisen emäksen valmistaminen ja valuminen kestää enintään 2 päivää. Normaalin lohkokoko on 20x20x40 cm. Jotta se ei onnistu, sinun ei tarvitse odottaa betonin täydellistä kuivaamista betonista. Voit jatkaa työskentelyä vain yhden päivän kuluttua siitä, kun se on kaadettu.
 3. Tree. Tällaisen perustuksen valmistaminen sisältää pakkohoidon tukkeutumisen antiseptisilla aineilla ja polttamalla. Kuitenkin alhaisen kantokyvyn vuoksi epävakaus pohjaveden vaikutukselle, tällaista materiaalia käytetään harvoin pääasiallisena.
 4. Monoliittinen betoni. Tällaisen perustuksen kannalta on tärkeätä kiinnittää puiset lankojen muottirakenteet kiinnittäen samalla sen raudoituksen rungon sisään ja täyttämällä se betonilla. Tämän lajin pohjan rakenteen käyttöiän pidentämiseksi on välttämätöntä tehdä hiekkakivipyykki, joka tiivistää tukien aseman ja estää niitä työntymästä pois maasta kovien pakkasen ja kutistumisen aikana.
 5. Vaahtobetoni. Saadut laaja suosio johtuen alhaisista kustannuksista ja luomisen nopeudesta. Vaahtolohkojen pohjalla on kuitenkin erityistä huomiota, koska se on epästabiili liialliselle kosteudelle, kuten myös hiekkalaatamateriaali. Hänelle on välttämätöntä luoda luotettavaa lämpöä ja vedenpitävyyttä. Jälkimmäisen roolissa käytetään hiekka- ja sora-tyynyä katodimateriaalin ulkopintaan bitumipitoisella mastilla. Sitä ei suositella levitettäväksi maaperälle.
 6. Asbestiputket. Voit rakentaa tällaisen säätiön nopeasti ja halvalla. Erinomainen päätös murenevasta ja liikkuvasta maaperästä. Putket täytetään betonin liuoksella ja ne on vahvistettu halkaisijaltaan enintään 12 mm.
 7. Teräsputket. Käytettävät putket, joiden seinämän paksuus on vähintään 4 mm. Ennen käyttöä se on päällystettävä metallipohjalla, joka suojaa korroosiota vastaan. Kaikilla materiaaleilla on suurin kantavuus. Tällainen säätiö voi helposti kestää huvimajaa, jossa on massiivinen liesi, grilli tai grilli.

Viimeksi mainitun tyyppinen analogi voi olla muoviputkia. Harvinaisissa tapauksissa luonnonkiviä voidaan käyttää säätiöön, mutta sen asettaminen on työläs prosessi ja kestää paljon aikaa.

Laskelmien suorittaminen: pylväiden määrä, syvyys

Tärkeä arvo paviljongin kellarikerroksessa on sen syvyys. Se riippuu materiaalin tyypistä, rakennusparametreista ja maaperän ominaisuuksista käsitellyllä alueella.

Riippuen saadusta indikaattorista pohja on:

 1. Ei haudattu Pilarit sijaitsevat kokonaan maaperän pinnalla. Luotettavuutta varten ne poistavat maapohjan yläkerroksen, tekevät hiekkaa ja raunioita.
 2. Matala syvyys. Tukien syvyys on 35-75 cm maanpinnasta.
 3. Upotettava. Pylväät on asennettu niin, että niiden syvyys on alle maaperän jäädyttämisen (vähintään 2 m).

Joissakin tapauksissa säätiön syvyys eri paikoissa saattaa olla erilainen, joten perusnopeuden enimmäissyvyysluku otetaan huomioon.

Tukien lukumäärä määräytyy parametrien mukaan: huvimaja-alueen koko ja paino.

Pilarit on pakko sijoittaa laakeripalkkien alle, kulmissa, keskellä, seinien leikkauspisteessä, kiukaan alla (jos sellainen on).

Niiden välinen etäisyys voi olla 1,5 - 3 m. Tukin korkeuden on oltava vähintään 30 cm maanpinnan yläpuolella. Jotta voisit saada vankan pohjanrakenteen, sinun on muistettava grillata.

Laskelmien tarkkuus varmistaa tietokoneohjelman "Foundation" tai sen analogien käytön. Siksi työn tulee valmistautua etukäteen tällaisiin tietoihin:

 • rakenteen sijainti;
 • pilarien syvyys;
 • rakennuksen likimääräinen paino, sis. koriste-elementit;
 • tyyppi ja ominaisuudet;
 • pohjaveden syvyys;
 • maaperän jäädytys;
 • talvilämpötilat;
 • koko peruspaino;
 • mahdollinen ilmastokuormitus (tuulen nopeus, lumen määrä).

Laskelmien tuloksi on määritettävä kantokyky, koko, poikkipinta-ala, tarvittava pylväiden määrä.

Rakennusyritysten hinnat

Jos varat ovat mahdollisia, säätiön asennus ja koko rakenteen luominen voidaan tilata jossakin rakennusyrityksestä. Asiantuntijat tekevät työtä lehtien suunnittelun mukaisesti, mikä takaa heidän palveluitaan.

Hintataso eri kaupungeissa voi vaihdella merkittävästi. Joten, 1 m 3 pylväsperusta Moskovassa joutuu maksamaan 25 tuhatta ruplaa. Ja tämä tapahtuu tasainen, paikallaan pysyvästi. Jos pilarien syvyys on erilainen, niin 1 m 3: n kustannus kaksinkertaistuu välittömästi. Kiovassa, täyttö tämän tyyppinen tukikohta on 3000 hryvnia per 1 m 3.

Lisäksi asiakkaan pyynnöstä päällikkö siirtyy laitokseen ilmaiseksi, tekee tarvittavat mittaukset ja laskelmat, tekee kustannusarvion, jotta kuluttaja voi valita kannattavimman yhteistyömahdollisuuden.

Vaiheittaiset ohjeet luomaan säätiö omilla käsillään

Pilarivälirakenteen itsensä rakentamiseksi sinun on valmisteltava tarvittavat materiaalit etukäteen. Niistä:

 • hiekkaa
 • raunioista,
 • tiili,
 • kalusteet
 • puiset levyt, muottilohkot,
 • ankkurit, kiinnikkeet,
 • betoni,
 • kattotiiliä materiaalia.

Sivusto on puhdistettu roskista, kasvillisuudesta. Tasaa pinta. Lisäksi työn järjestys on seuraava:

 1. Paikkojen merkitseminen tukeen.
 2. Tulevan rakenteen kulmissa kaivavat reikiä pilareiden alle, 50-70 cm syvä, 30-40 cm leveä ja niiden välinen etäisyys voi olla 1,5-2 m. Kaikki riippuu huvimaerän koosta.
 3. Pohjaan kaadetaan kerros ryöstöä, sitten 20 cm korkea hiekka.
 4. Päällimmäinen sopii kappaleroosiin.
 5. Betonia kaadetaan 10 cm: ksi.
 6. Seoksen on annettava pari päivää pakastamista varten.
 7. Asennus alkaa. Sementtilaastikerroksen päälle asetetaan 2 tiiliä. Niiden päälle laittaa ratkaisu uudelleen ja laittaa uusi pari tiiliä kohtisuoraan ensin.

Pylväiden keskikorkeuden tulisi olla korkeintaan 50 cm maanpinnan yläpuolella. 3x3: n rakentamiseksi 4x5 metriä riittää 4-6 pylväästä.

Pilarien asentamisen jälkeen ensimmäinen kruunu kiinnitetään ja rakenteen perustuksen luominen alkaa.

Siten pienellä vaivalla voit rakentaa oman käsiasi rakentamisen perusta, jonka laatu ja luotettavuus eivät jätä epäilyksiä ja säästää rahaa.

Brick arbors: kuva on yksinkertainen ja kaunis

Yleensä maavarat rakennetaan puusta tai tiilestä. Jos teet suurimman mahdollisen työn, molemmista materiaaleista saat kauniin rakenteen, joka tarjoaa mukavan lepoajan. Puu on helpompi käsitellä, halvempaa, mutta toimii vähän aikaa. Tiilien rakentaminen maksaa enemmän, mutta rakennustekniikan noudattaminen, kaunis huvimaja kestää vuosia. Näiden kahden vaihtoehdon valinnassa tiilipäällysteet ovat luotettavampia, ja kannattaa katsoa niitä.

Edut tiilimuovista

Puun edut ovat kiistattomia, ja tämä on hyväksyttävä. Puun päälliköt pystyvät kauniisti leikata jokainen puutavaran osa. Piirustukset puurakenteista ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä myös aloittelijalle. Tiilellä on kuitenkin myös sen edut, ja tarkastelemme niitä nyt:

 • Tiilikivien tärkein etu on niiden kestävyys. Jos alunperin tehtiin oikea arbor-projekti, ja vankka perustus asetettiin, niin tällainen rakenne riitti vuokranantajan elämään.
 • Tiilikuvioissa on tyypillistä rakentaa keittolaite sisään. Helpoin tapa taittaa grilli tai ostaa keraaminen grilli. Jos haluat asentaa lepopaikan suuressa mittakaavassa, on parempi tehdä venäläinen liesi. Perinteisen grilli-grillin lisäksi on mahdollista asentaa kauhua, rakentaa savupiippu, laittaa työtasot jne.
 • Kesän katokset, tietenkin, me kaikki rakennamme puusta. He eivät tarvitse monimutkaisia ​​piirroksia ja ammattitaitoista rakentamista. Puuta on kuitenkin käsiteltävä vuosittain antiseptisilla aineilla, kyllästyksillä tai yksinkertaisesti maalattuina. Samaa toimenpidettä tarvitaan, jos reunus hitsataan metallista. Mahdollisuus käyttää vastakkaisia ​​tiiliä koristeellisella laskuilla säästää omistajaa myöhemmistä viimeistelyistä. Gazeboin seinät tulisi käsitellä vain hydrofobisella kyllästyksellä.
 • Jos koriste-tiilen omistajalla ei ole rahaa, älä epäröi. Haaran rakentaminen menee tavalliselle valkoiselle tai punaiselle tiilelle. Tulevaisuudessa seinät voidaan koristaa koristekivellä. On tärkeää ymmärtää, että tiilimuuraus on täysin sopusoinnussa väärennettyjen elementtien ja puun kanssa. Esimerkiksi pylväät koristekynällä koristekuvioina ja rakentaa alhaisia ​​telineitä, jotka on asennettu puutavaran etureunaan.
 • Tiilikirkko voidaan varustaa täyteen huoneeseen. Tällaisissa rakenteissa voidaan hyväksyä aihioita, joissa on lasit, voimakkaat pylväät, lattiat, venäläinen takka, jne. Tällaiselle rakennukselle tarvitaan ehdottomasti projekti ja monimutkaiset piirustukset.

On mahdollista rakentaa tornit tiilille mistä tahansa tiilestä. Yksinkertaisimmalla mallilla voi olla neljä pylvästä, joissa on kevyt katto. Se ei edes vaadi piirustuspiirustuksia, mutta monimutkaista rakentamista varten on tarpeen kehittää hanke.

Rakentaessaan vakavaa rakennetta rakentajat tekevät itsenäisesti tarkkoja laskelmia ja tekevät lisäykset. Pohjimmiltaan Internetistä otettu hanke on luonnos. Tällaisen piirustuksen mukaan rakennettu hauta voi osoittautua epäluotettavaksi tai huonosti sopivaksi pihan muotoiluun.

Aloitushankkeet

Nyt tarjoamme tyypillisiä tiilikirjamallit tarkistettavaksi. Kaikki piirustukset ovat oikeita, mutta kokeneiden rakentajien tulisi laskea rakennuksen mitat erikseen.

Tiilen huvimaja on kuusikulmainen ja suorakaiteen muotoinen. Kaikissa esikaupunkirakennuksissa pystytettiin monimutkaisen kattorakenteen katto, joka vaatii erillisen laskelman.

Tiiliseinän rakentamisen päävaiheet

Rakennetun tiilen huvimaja, jolla on omat kädet, olisi sovitettava harmonisesti talli-pihan arkkitehtonisiin rakenteisiin. On tärkeää, että hankkeen kehittämisen yhteydessä otettiin huomioon: paikan topografia, maaperän jäädyttämisen koostumus ja syvyys sekä maanalaisten vesikerrosten taso.

Valitse säätiö

On tarpeen rakentaa pohja tiilen huvimajaan samanaikaisesti palkin tai ruskean kivien pohjan kanssa. Tässä vaiheessa on heti tärkeää pohtia, miten lattiat tehdään. Paras vaihtoehto tiilenrakentamiseen on perusta monoliittiselle w / b-laatalle. Pohja on lujittava runko, joka on täytetty betonilla raunioilla. Levy toimii valmiina seinä-, pylväs-, brazier- tai uuniin. Lisäksi tilat välittömästi päättyvät lattiat. Liesi asettaa vain laattoja tai muuta valittua materiaalia.

Hyvin liikkuvista syistä vain paalut voivat olla vaihtoehto betonilaatalle. On kuitenkin mahdotonta tehdä tällaista säätiötä omalla tavalla. Pile tarvitsee erikoislaitteita. Ulkonevien jalkojen lisäksi on tarpeen kaataa betonia. Tämä ei-haudattu nauhatyyppinen materiaali vie paljon materiaaleja, eikä sitä ole mahdollista rakentaa lattialle. Jälleen aiheutuu lisäkustannuksia.

Kuitenkin liikkuvan maaperän tapauksessa on parempi pysyä monoliittisella levyllä. Matala maaperä ei pelkää turvotusta, se voidaan kaataa pohjaveden korkealle alueelle ja voimakas vahvikekehys ansiosta uuni kestää huviveneksoinnin raskaat tiiliseinät venäläisellä uunilla.

Jos mökki sijaitsee tontilla, jossa on kiinteä maa ja korkeita pohjavesikerroksia ei ole, on mahdollista rakentaa tiilen huvimaja nauha-pohjaan. Se kaadetaan seinien ulkoreunan ympärille, tiilikonstruktio ruoanlaittoon, kaiteet. Lattiat asetettiin lokeihin. Sopiva yhdistelmä tai yksinkertainen puutavara. Vaihtoehtoisesti lastulevy kiinnitetään tukkien yläosaan ja sitten keraamiset laatat asetetaan.

Jos rakenne koostuu vain sarakkeista riippuen ulkonetyypistä, on mahdollista tehdä ilman säätiötä. Paikalla, jossa pylväät ovat, ne kaivaavat reikiä, täyttävät hiekka-sora-alustan ja peukalot pystytetään sementtilaastiin. Jatkuvat ylöspäin tiilimuodostumat, muodostuvat lehtipylväitä, jotka tukevat kattoa.

Perusta itse, kuten pylväitä, voidaan pystyttää käytetyistä tiilistä, ja pylväiden on korjattava koristekivillä.

Rakennamme sarakkeita

Tiililakan pylväitä on rakennettava sisäisellä vahvistuksella. Metallisten elementtien paksuus ja lukumäärä riippuu tuen poikkileikkauksesta. Pilarin muuraustarkoituksessa betonoitua raudoitusta varten käytetään neljä tukiraudasta.

Helpoin tapa asentaa tiilipylväät telineen ympärille metalliputkesta tai profiilista. Se haudataan maahan 80 cm ennen betonipohjan kaatamista. Hylkeen alla kaadetaan hiekka-sora-tyyny, jonka jälkeen se betonoidaan kaivoon samanaikaisesti laatan tai kaistaleen kaatamisen kanssa.

Käytettäessä paalusäätiötä metallipylväät pylväiden vahvistamiseksi hitsataan teräskärkiin. Hänet pannaan jokaiseen paaluun, joka on esiasennettu. Vaihtoehtoisesti vaakasuora kanava voidaan hitsata paalun teräspäähän. Tällöin sivusto muuttuu liuskajohdon tavoin. Sen päälle voit sijoittaa huvivenesataman seinät tai hitsata pystysuorat pylväät putkesta ja päällekkäin tiilien kanssa.

Sarakkeille voidaan antaa jokin muotoilu. Ne voivat olla vuoreton mukulakivi tai vastapäätä tiiliä. Käytettäessä vanhoja materiaaleja pylväät on leikattu kiviä vasten. Se saa käyttää jopa puisia telineitä vahvistamiseen. Tällöin vain osa sarakkeesta peitetään tiilimuodossa, kun taas pylvään yläosa jää puuhun. Antaa kauneuden puun maalattu värin katon.

Maalaustyöt voidaan yhdistää mihin tahansa materiaaliin. Ei ole erityisiä vaatimuksia, ja kaikki riippuu omistajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tärkeintä on välttää teknisiä virheitä, kun rakennetaan tiilikivi. Vankka perusta on hyvä. Tiilimuodon lujuuteen kuuluu kuitenkin joka viides rivi upotettu vahvistusverkko.

Lasitetut tiiliskivi

Talvilomaa varten maassa on suljettu tiilisade, jossa on lasitetut aukot. Yksinkertainen lasitusvaihtoehto on käyttää vanhoja ikkunoita. Asennuksen rakentamiseen on lisäpuskuri. Avaruustekniikan haittana on puun nopea hajoaminen. Kaksikerroksiset ikkunat auttavat tekemään moderni virkistysalue suljetusta tiilestä. Ne eivät ainoastaan ​​suojaa huoneesta tuulta vaan säästävät myös lämpöä. Joten kesällä se oli viileä lasitetussa rakennuksessa, sokeita asetettiin ikkunoihin tai verhot ripustettiin.

Kesäversiossa suojaavat tuulelta ja hyttysilta suojaavat gazebot suorittavat kehyksetöntä lasitusta. Suuri lasi asennetaan profiilin sarakkeiden väliin, joka sijaitsee katon ja lattian alla. Tarvittaessa lasia voidaan avata työntämällä sitä profiilia pitkin sivuttain.

Lasin kiinnittämiseen on alumiiniprofiileja, joissa on kumitiivisteet. Liitäntä on niin tiivistetty, että tämä tekniikka sopii jopa huvimaailman katolle.

Kattotiiliä

Tiilikirkko on vakava rakentaminen, ja katon on oltava houkutteleva. Mitä tulee muotoon, on parempi jäädä jompiin neljän rinteisiin kattotyyppeihin, joiden kallistuskulma on 30 astetta. Roofing materiaali on toivottavaa valita ei raskas, sopii tyyliin tiilirakenteen. Yleisimmin käytetty onduliini, pehmeä laatta, terassi tai metallilevy.

Video kertoo ompeleiden rakentamisesta omiin käsiinsä:

Tiilen huvimaja ei ole täysin mukava ilman epäonnistuneita viestintää. Valaistuksen lisäksi vesihuolto ja jätevesi on sijoitettu virkistyskäyttöön. Jos tiili huvimaja on lasitettu, silloin sisällä voi laittaa huonekaluja ja ripustaa televisiota seinälle.

Mikä pitäisi olla huvimaja?

Puutarhaviljelmiä rakennettaessa on välttämätöntä paitsi valita oikea paikka rakentaa, mutta myös määrätä säätiön tyyppi. Tulevan rakenteen kestävyys, sen kestävyys riippuu tästä. Haaran perustana voi olla erilaisia ​​materiaaleja. Tämä ja tavalliset betoni-, tiili-, betoni- ja kivenpalat. Käytetään asbestisementtiä ja metalliputkia, jotka ovat melko helppo asentaa omiin käsiisi.

Aika, jonka aikana huvimaja toimii suoraan, riippuu laadusta.

Miten perustaa huvimaja ja mitä tarvitset tähän? Käsittelemme yksityiskohtaisesti tukipilarin perustuksen rakentamista.

Sarake säätiö

Useimmissa tapauksissa pylväsperustaan ​​käytetään, koska se on rakenteeltaan yksinkertainen, sen kustannukset ovat suhteellisen pienet. Ehkä hänen laitettaan jopa kivikaudella, muille monimutkaisille maille. On mahdollista suorittaa tällainen perusta eri materiaaleista, useimmiten se on tehty tiilistä, asbestisementistä, metalliputkista.

Arborsin perustamista on mahdollista tehdä useissa eri vaihtoehdoissa:

 • asbestisementtiputket, jotka asennuksen jälkeen kaadetaan betoniseoksella. Tämäntyyppinen säätö soveltuu puurunkoihin;
 • metalliputket. Asennuksen jälkeen niitä ei voi kaataa betonilla, koska ne ovat itsessään vahvoja. Työtä tarvitaan suojaamaan niitä korroosiolta;
 • puupylväät. Niitä käytetään, kun perustus on rakennettu maalaistyyliseen ulkotilojen huvimajaan, joka rakennetaan hirsitalosta. Se on sallittua käyttää sitä kelluvaan maahan;
 • betonielementtejä voidaan käyttää tiilestä valmistettavien kaasupalojen rakentamiseen. Ne ovat erittäin kestäviä ja luotettavia, niitä voidaan käyttää suljetuissa ovissa;
 • Tiilenpylväitä tukevat sarakkeet käytetään kaikentyyppisten arktisten kappaleiden rakentamiseen.

Pylväsperustan rakentamista koskevat säännöt

Rakentamisessa on noudatettava tiettyjen sääntöjen noudattamista,

Pilarin perusta on yleisimpiä vaihtoehto arktisten alueiden rakentamiseen. Tämä on budjetti, mutta samalla vankka perusta.

 • tukipilarit olisi sijoitettava jokaisen ulomman seinän kulmaan paikoissa, joissa sisäseinät on liitetty;
 • Ympyrän reunat sijoitetaan portaisiin 1,2 m - 1,5 m. Asuinrakennukseen on mahdollista asentaa jopa 2 metrin välein, mutta tällainen etäisyys on pienempi;
 • raskaissa kuormituksissa on mah- dollista asettaa tiilipohja huviveneksoon. Tämä tekee arktisten kansien kestävyydestä ja luotettavuudesta;
 • jos työtä tehdään savimaatan perustuksen rakentamisessa, tukipylväiden on mentävä vain kehällä. Jos laitat ne sisälle, huvivenettä voi olla hyvin kierretty, kun maa jäädytetään;
 • niin että kun maaperä kallistetaan, pylväät eivät työnnä sitä pois, on tarpeen järjestää ympäröivä vesieristyskerros, eli kääriä se PVC-kalvojen kaltaisten materiaalien avulla. Tiilipoikkea varten voit käyttää muita materiaaleja, jotka aiheuttavat maaperän liukumisen pinnasta.

Kolonnin perustuksen rakentamisen vaiheet

Arborsin baaripohja pidetään yksinkertaisimpana, suhteellisen helppoa. Sitä käytetään, kun puu otetaan puiden rakentamiseen, sen muoto on auki, eli maaperässä ei ole suurta kuormitusta. On mahdollista asettaa tällainen säätiö kelluvaan maahan, mutta tämä edellyttää alustavia laskelmia, on suositeltavaa kuulla asiantuntijaa.

Tukipylväiden perustuskuvio on seuraava:

Pylväspohjan laitteen yleisimpiä aineita ovat putket (metalli tai asbestisementti).

 • hiekka ja sora-tyyny;
 • yksinkertaisen hiekan kerros;
 • vahvistin häkki;
 • kaatamalla betoniseosta;
 • asbestisementtiputki, joka on täytetty betonilla (metalliputkia voidaan käyttää).

Gazebo-sarakkeen pohja on seuraava:

 • sinun on ensin merkittävä sivusto, määritettävä, missä tukipylväät asennetaan;
 • on tarpeen tehdä kaivoja vaaditulle syvyydelle (riippuen pohjaveden korkeudesta, nousupaineesta);
 • kerroksen hiekka kaadetaan kunkin kuopan pohjaan, kostutetaan ja tiivistetään, minkä jälkeen kaadetaan hiekan ja soran seos;
 • ensimmäisen kerroksen tulisi olla 10-15 cm paksu ja toisesta 10 cm: n korkeudelle. Paksuuden tarkasta määrittämiseksi voit käyttää puuta, jonka pinnalla on merkinnät;
 • Muut toimet riippuvat siitä, millä pohjalla on arbors. Esimerkiksi asbestiputket asennetaan kaivoihin ja kaadetaan sitten betoniseos. Kukin putki nousee hieman betoniin, joka muodostaa tyynyn, jonka jälkeen liuos kaadetaan loppuun. Jos seisontaperusta on tehty tiilestä, sinun on ensin kaadettava kerros betonia, sitten tee tiilimuuraus vaaditulle korkeudelle;
 • kun tukipilarit ovat valmiita, on tarpeen leikata, järjestää vedenpitävä kerros katodisäaine, akvaizol tai hydroisoli.

Työskentelyä sarakepohjan rakentamiseen tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • puutarha-auger kaivojen kaivamiseen;
 • puiset tapit ja merkintälinjat;
 • hiekka ja murskattu kivi;
 • betoniliuos;
 • sekoitusastiat;
 • Bulgaria;
 • putket, tiilet tai lohkot riippuen siitä, mikä vaihtoehto on valittu tukipohjan rakentamiseksi;
 • vedenpitävä materiaali;
 • metallikanava tai puupalkit tekemään tulevan säätiön sitomista ja valmistelemaan säiliön rakentamisen perusta.

Laattapohjan valmistus

Paviljongien laatat perustuvat suuriin suljettuihin paviljoksiin. Järjestelyä varten on tarpeen kaivaa oja tulevan rakenteen muodossa, josta saatat joutua vuokraamaan kaivinkone.

Kaivon syvyys riippuu pohjaveden korkeudesta.

Monoliittista säätöä sovelletaan siinä tapauksessa, että se on suunniteltu rakentamaan suljettu kiinteä huvimaja.

Jos ne sijaitsevat suhteellisen lähellä maanpintaa, on tarpeen tehdä töitä vedenpoistokerroksen rakentamisessa. Alhaalta vaaditaan kerros rikki tiiliä, roskaa, liesi, joka on tiivistetty. Seuraavaksi valmistetaan vedeneristyskerros ja voit jatkaa betoniseosten levittämistä tai kaatamista.

Jos varren pohja kaadetaan, sinun on ensin sijoitettava vahvistusverkko, joka koostuu metalliosista cm: n osuudella ja rei'itetyllä pinnalla. On vahvistettava 20 cm: n välein, niin voit täyttää sen. Betonia käytetään parhaiten erityisillä pehmittimillä, kaatamisen jälkeen on jätettävä kuivumaan ja suojattava kalvolla.

Tällaisten säätiöiden viimeistelyaineet - koristeelliset laatat, puupaneelit.

Materiaalit ja työkalut:

 • kaivutyökalu;
 • köydet ja köysi tulevan perustaksi;
 • hiekka, sora, rikkoutunut tiili;
 • lujittavat sauvat;
 • betoniliuos;
 • vedenpitävä materiaali;
 • materiaalia.

Nauhapohjan rakenteet

Ribbonperustus huvipuille on erilainen, koska se sopii melkein mihin tahansa rakennukseen. Se voidaan asentaa puisiin, tiilisiin, kehysvaroihin. Tämä perusta on vahva, jonka avulla voit jakaa kuorman. Asennettaessa grilliin huvimajaan on mahdollista rakentaa erillinen betonityyny uunille. Liuskajohtojen valmistukseen voit käyttää betonielementtiä, lohkoja tai tiiliä. Rakennus itse on teippi, joka asettuu ympäri kehä.

Säätiön rakentamisprosessi sisältää:

Nauhasäätiö on universaali perusta, se on kestävä ja sallii sinun jakaa kuorman oikein.

 • Ensin sinun on valittava paikka ja merkitä alue;
 • sitten kaivetaan kaivantoa tulevan rakennuksen kehän ympäri, pohjaan kertyy hiekkakerros, joka on painettava alas;
 • Lisätyöt riippuvat siitä, mitä materiaalia käytetään nauhalle. Betoniseoksen kaatamisen yhteydessä on tarpeen järjestää puiset tai paneelilaatat, joiden korkeus voi olla noin 40 cm maanpinnan yläpuolella. Jos pohja vaatii lohkojen tai tiilien käyttöä, ei ole tarvetta, koska muotti ei ole tarpeen, on vain valmistettava muurauslaasti. Materiaalirivit on vahvistettava teräsvahvikkeella;
 • sen jälkeen, kun teippi on valmis, sen yläosan tulee olla vesitiivis. Tästä erittäin sopivasta kateaineistosta, joka sopii useisiin kerroksiin.

Puun tai muun lehtivarren rakentamisen jälkeen on välttämätöntä päällystää ulkopinta. Tämä tehdään sen perusteella, mitä materiaalia käytettiin rakentamiseen. Useimmin käytetään kauniita koristeita.

Työmateriaalit ja työvälineet:

 • kaivettu kaivaminen lapio;
 • puiset tapit ja köysi merkinnöille, rakennustaso;
 • hiekka;
 • puiset laudat muottiin;
 • betoniliuos kaatamista varten (lohkot tai tiilet, jos käytetään muuta vaihtoehtoa);
 • muurauslaasti vaaditaan lohkojen tai tiilien osalta;
 • kattohuopa vedeneristys;
 • materiaalia.

Kaikki rakenteet, jopa pienet kuin puutarhan huvimaja, edellyttävät perusasennuksen asennusta. Tällainen säätiö voi olla rakenteeltaan hyvin erilainen, mutta on tärkeää valita oikea, riippuen maaperätyypistä, rakenteilla olevasta puusta. Suljetun tiilenrakennuksen paino on paljon enemmän kuin kevyen kesäkulman osalta, tätä ei pidä unohtaa. Pohjan rakentaminen itsessään ei ole niin vaikeaa kuin saattaa vaikuttaa, mutta on noudatettava tarkasti kaikkia vaiheita ja suosituksia.

Miten valita pilareita huvipuistoille

Jos päätät rakentaa huvimaja maassasi, niin tietenkin sinun on päätettävä rakentamisen tyypistä. Lisäksi on tarpeen valita rakenteen muoto ja koko sekä tukipylväiden tyyppi, koska tämä on yksi tärkeimmistä rakenteellisista elementeistä. Esimerkiksi huvipuisto, jossa on metallipylväät, eroaa ulkonäöstä ja suorituskyvystä, rakenteeltaan samalta kooltaan ja muodoltaan, mutta metallitelineillä.

Arbor puupylväät

Pylväiden valinta huvipuistoihin

Pylväiden tyypit

Kaikki kannakkeiden rakentamiseen käytettävät tuet voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin niiden materiaalien mukaan, joista ne on valmistettu:

 • Metallitukit (tätä tarkoitusta varten käytetään yleensä putkia);
 • Puiset (tavallisesti puutavaraa tai puuta);
 • Laidoitetaan tiilestä tai muusta rakennusmateriaalista.

Kuinka tehdä oikea valinta

Tukipylväät valitaan monista eri näkökohdista, mutta tärkeintä, mitä on syytä pitää, on rakenteeltaan yleinen tyyli. Lisäksi sinun ei pidä ohjata niin paljon rakentamisen tyylin kuin yleisen maisemasuunnittelun käsitteen mukaan, joka voi koostua eri muodoista. Näihin kuuluvat puutarhatyylit, sillat ja muut elementit, jotka koristavat sivuston.

Esimerkiksi, jos roskakivi tai lippikivi käytettiin aktiivisesti tontin suunnitteluun, sitä voidaan käyttää huvimajaan rakentamisessa. Jos rakenteessa on bracieri vuorattu epätavallisella tiilellä, on mahdollista rakentaa tukia saman tyyppisestä tiilestä. Jos kaikki puulle on suositeltavaa, teline voidaan tehdä puusta.

tiili

Tiilipilarien pystyttämisen yhteydessä on pidettävä mielessä, että ne on sidottava perustaan ​​vahvistamisen avulla. Lisäksi muurarit harvoin toteuttavat tämän menettelyn omasta aloitteestaan ​​vakuuttaen asiakkaalle, että tämä ei ole hyvä.

Itse asiassa perustan ja pilarin välinen vahva sidos on välttämätön. Mikä parasta, kun sitä tehdään vahvistuskannattimien avulla. Voit tehdä tämän käyttämällä paksua armouria, pienikokoista putkea tai metallia.

Metallinvahvistusta täytyy betonoida myös perustuksen suorittamisen yhteydessä. Sen jälkeen se on vuorattu tiilillä tai muulla rakennusmateriaalilla rakennustelineiden valmistuksessa. Jos telineet ovat riittävän suuria, betoni on kaadettava tukeen. Näin saat vahvan ja luotettavan rakenteen.

Muotoisten putkien metallirunko

Metallista

Useimmiten tavanomaisia ​​pyöreitä putkia, joiden läpimitta on 80 mm tai enemmän, käytetään rakennustyökalujen pystyttämiseen metallikantajille. Tarkat mitat riippuvat rakennuksen koosta ja katon ominaisuuksista.

Hiljattain profiloidut (neliömäiset tai suorakulmainen) putket ovat yhä suosittuja, koska ne ovat kestävämpiä. Tällaiset tuet, rakennusten rakentamisen aikana, ovat pääsääntöisesti haudattu maahan ja betonoitu.

Arbor baarista

puinen

Puulankojen ainoa käyttöedellytys on niiden käsittely suojaavalla yhdisteellä, joka estää mätää, sienen esiintymistä ja muita negatiivisia prosesseja. Puukantoaukon rakennetta käytettäessä useimmin käytetty puu on 100x100 mm.

Arbor tekeminen

Tutkittuaan nykyisiä tyyppisiä pylväitä ja niiden ominaisuuksia, harkitsemme nyt, kuinka rakentaa huvimaja omilla käsillänne eri tukien pohjalta.

Jotta ei toisteta, on sanottava, että riippumatta siitä, mistä materiaalista rakenne rakennetaan, työ alkaa aina maa-

 • Ylemmän maakerroksen poistaminen juurilta;
 • Performing asettelu;
 • Säätiön rakentaminen.

Ainoa ero on sellaisen säätiön tyypissä, jota käytetään tiettyyn rakenteeseen.

Tiilipylväät

Tiekulan rakentamista koskeva ohje on seuraava:

 • Ensinnäkin on välttämätöntä valmistaa säätökuoppi, jonka syvyys on vähintään yksi metri. Sitten vahvistus asetetaan kaivauskaivoon, muotti on tehty ja betonia kaadetaan, ja vahvistusta on asennettava sitomaan tulevia pilareita perustaan.
 • Kun säätiö kovettuu, voit jatkaa munimista. Tätä varten voit käyttää rakennus- tai vastaavaa tiiliä. Betonin sementoittamiseksi käytä sementtilaastia.

Rakenteen alaosa on pääsääntöisesti kiinteä, puolitoista metriä korkealle, minkä jälkeen seinätelineet on pystytetty. Rakennuksessa, jossa on parranajokone, yksi seinä on säädetty aina kattoon asti, jonka vieressä on parranajokone.

 • Pylväiden pystyttämisen jälkeen on tarpeen asettaa palkkeja, jotka voidaan kiinnittää ankkureiden avulla ja suorittaa ristikkorakenne. Materiaaleja voidaan käyttää puupalkkeihin ja lankkuihin. Tällaiset rakenteet ovat pääsääntöisesti päällystettyjä metallilevyjä, liuskekiveä tai muita kateaineita. Katto voi olla yksi tai kaksipuolinen.

Vihje! Tiilikannattimia käytettäessä voit käyttää tiheitä eri värejä. Tämä antaa rakennuksen hienostuneisuuden ja suuremman sisustuksen.

Tiilipylväät Arbor on erittäin vahva ja kestävä, mutta sillä on kaksi haittapuolta - suhteellisen korkeat rakennuskustannukset ja pitkä rakennusprosessi.

Metallirunko runko

Metallituilla

Jos rakenne rakennetaan metallituille, työjärjestys on seuraava:

 • Ensinnäkin on tarpeen kaivaa telineitä varten reiät syvälle, joka ylittää maaperän jäädyttämisen.
 • Räkit asennetaan sitten kaivantoihin.
 • Seuraava askel on täyttää kaivannot betonilla. Samanaikaisesti on tarpeen tarkistaa telineiden pystysuuntaus rakennustason tai piipun avulla.
 • Kun betoni on asetettu, on tehtävä alempi ja ylempi trimmaus. Lankkujen on oltava niin korkealla tasolla, että ne eivät häiritse huvivenäytöstä vapaata kulkua. Suurten rakennusten osalta on tarpeen hitsata telineitä jokaiseen telineeseen.
 • Kehyksen suorittamisen jälkeen projektin mukaan on suoritettava ristikkojärjestelmä. Tätä varten voit käyttää ohutta profiiliputkea.
 • Rakenteen vuoraus voidaan valmistaa polymeerimateriaaleista, metallirakenteista tai puukuorista, mikä tahansa katon materiaali soveltuu katolle.

Vihje! Profiiliputken optimaalinen poikkileikkaus kannatuksena on 80x80 mm.

Kuvapalkissa 100x100 mm

Puinen lehtimaja

Huolimatta siitä, että puurakenne on paljon kevyempi kuin edellä käsitellyt rakenteet, se tarvitsee myös luotettavan perustan. Siksi edellä mainituille rakenteille käytetään tavallisesti pylväspohjaa. Lisäksi, jos asennat rakennuksen maahan, muutaman vuoden kuluttua puu alkaa ryöstää.

Työ suoritetaan seuraavasti:

 • Ensimmäinen askel on tehdä pohjasta haudat. Niiden syvyys riippuu maaperätyypistä ja sen jäätymisasteesta. Keskimääräinen syvyys on 60 cm.

On suositeltavaa käyttää asbestisementtiputkia säätiölle, koska ne ovat kestäviä ja joilla on hyvät lujuusominaisuudet. Voit myös asentaa vahvistustangot kaivoihin ja täyttää ne betonilla.

 • Sitten pylväät sijoitetaan vedenpitävään materiaaliin, useimmiten käytetään katemateriaalia näihin tarkoituksiin.
 • Seuraava askel on vanteiden säätö 100 x 100 mm: n palkilla, joka toimii pohjana.
 • Asenna sitten tukit, jotka voidaan tehdä palkkeista. Puulautojen asentamiseen on useita tapoja, joista yksi on kiinnittää ne pohjaan ankkureilla.
 • Sitten teline suoritetaan palkilla.
 • Lokit täyttävät levyt ja täyttävät siten lattian.
 • Rakennuksen mukaan katto on koottu ja asennettu telineisiin.
 • Työn lopussa voit tehdä puiset ristikot ja kaiteet.

Laite on puinen hauta

johtopäätös

Rakenteen ja rakenneominaisuuksien ulkonäkö, mutta myös sellaiset hetket kuin rakenteen kustannukset ja kestävyys, riippuvat huvivenäytön tukien valinnasta. Siksi huvimarkkinoiden suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä tarkkaan, mitkä pylväät ovat optimaalisin tapauksessasi.

Lisätietoja tästä aiheesta saa tässä artikkelissa olevasta videosta.

Jätä kommentti

Jätetään kommentti, hyväksyy käyttöehdot

Miten tehdä huvimaja pylväillä asianmukaisessa muodossa

Sarjaa alapuolella huvimaja ei käytetä kovin usein säätiössä. Mutta on sanottava, että joissakin rakenteissa emme yksinkertaisesti voi tehdä ilman niitä.
Tämä pätee erityisesti alamäkialueilla. Rakentamisessa on erilainen tyyli, seinäpylväitä on huvimaja, ja metallipylväät kätkeillä varustettu huvimaja voidaan tehdä.
Kaikki riippuu rakennustyypistä ja maastosta. Tänään puhumme siitä, kuinka tehdä huvimaja pylväistä. Tässä artikkelissa oleva video näyttää yksityiskohtaisesti koko työn.

Sarakkeen säätö

Esimerkiksi huvimajaiset metallipylväät eivät mahdu tiilarakennettaan, eikä tiilien seinien pilareita saa käyttää lainkaan, vaan se on melko raskas rakenne. Mutta jos tarvitset, käytä vain konkreettisia, mutta tämä on jo pääomarakenne, joka vaatii suuria menoja.
Joten ennen materiaalin ostamista sinun on ensin päätettävä rakenteen mitat ja paino. Useimmissa tapauksissa kaikki työ voidaan tehdä käsin ja sitten työn hinta on paljon pienempi.
Katsotaanpa, mitä sarakepohjaa on, mitä se voi koostua ja miten se tehdään.

Sarakepohjaiset lajit

Valitsemalla säätiön valinnaksi valitaan paviljongin pylväiden valinta. Tämän tyyppisiä muotoja on useita. Mutta kuinka monta tukipylvästä tarvitaan gazeboon 3 * 2 ei ole vain rakenteen paino, vaan sen mitat on otettava huomioon.
joten:

 • Pylväsperusta on rakennuksen edullisin perusta, paitsi taloudellisesta näkökulmasta myös työvoimakustannusten näkökulmasta.
 • On kuitenkin huono puoli. Ei paljon materiaalia, joka menee hänen laitteeseensa, tietenkään, ei pysty tarjoamaan riittävää voimaa.

Huomio: Siksi sitä käytetään vain rakennettaessa taloja puusta. Tällöin alhaiset palkit, jotka ovat koko talon perusta, tuetaan samanaikaisesti useilla pylväillä.

Riippuen käytetystä materiaalista, pylväsperustat voivat olla tiiliä tai puuta. Jälkimmäisessä tapauksessa pääosa on tammea tai mäntyä, joiden pituus on halkaisijaltaan vähintään 18 cm, ja ne on ehdottomasti haudattu maahan ja vertikaalinen taso on välttämättä havaittu.
Tärkeä parametri perustusten rakentamisessa on syvyys. Määritelmän kannalta on erittäin tärkeää maaperän tyyppi, sekä jäädytyksen syvyys, pohjaveden esiintyminen ja taso. Nämä kolme parametria jakavat pylväsperiaatteet:

Huolimatta siitä, että tekniikka, jolla kaikki pylväsperiaatteet tehdään, on yleensä sama, on joitain eroja, jotka mahdollistavat tuen kustannusten pienentämisen tai luotettavuuden parantamisen erityisolosuhteista riippuen (maaperän tyyppi, rakennuksen massa jne.). Tämän ansiosta GOST tarjoaa useita eri tyyppejä.

Tuki - sarakepohja

Yksinkertaisimmista kaikista, kaikkiin etuihin ja haittoihin. Alhainen hinta ja alhainen lujuus mahdollistavat tämäntyyppisten säätiöiden laajamittaisen käytön erilaisissa vartioissa (kylpylät, varastot, tilapäiset turvakodit).
Alhaisen luotettavuuden vuoksi asuinrakennusten rakentaminen on hyvin vähäistä:

Esimerkki tukipylväsperusta

 • Tämä perusta rakentamismenetelmän mukaan voi johtua joukkueista. Materiaalina käytetään yleensä 20x20x40 cm: n betonilohkoja. Jokaiselle riville tarvitaan 4 kappaletta. Tämä on 4 pilarin huvimaja.
 • Ensimmäinen niistä asetetaan suoraan maahan, sitten pylväät näytetään vaaditulla korkeudella. Samalla niiden vertikaalisuus on varmasti havaittu.
 • Pylväiden määrä riippuu kuormasta ja maaperätyypistä. Samaan aikaan tekniikka olettaa niiden pakollisen rakentamisen talon kulmissa sekä sisäisten ja ulkoisten seinien risteyksissä. Ympärysmitta, pilarien välinen etäisyys ei saa ylittää 2 metriä.
 • Luonnollisesti tämä arkkitehtuuri ei tarkoita sitä, että kellari olisi läsnä rakennuksen alle ja varsinkin kellarissa.
 • Lisäksi tukipylväspohja sopii vain puurakenteiden rakentamiseen, joita alempi kruunu tukee. Tiilitalot tarvitsevat vakavamman perustan.

Pylväspohja, jossa grillata

Rostverk - solmu, joka yhdistää kaikki pilarit niiden väliin. Näin ollen kutakin kuormitusta kohden on tasaista jakautumista.

Säätiön ulkoasu roverilla

Huomio: Lisäksi samanaikaisesti saavutetaan yksi etulyöntiasema tukipilarin alapuolella - korkea vakaus. Tämä malli eliminoi käytännöllisesti kaltevuus- ja offsetpylväät.

 • Rakennustekniikka alkuvaiheessa ei poikkea perinteisestä. Pylväiden alle kaivetaan kaivoja, tehdään hiekkipyyhkeitä, minkä jälkeen tuet on varustettu yhdellä edellä mainituista menetelmistä.
 • Useimmiten käytän monoliittisia betonirakenteita, jotka on vahvistettu metallilla suuremman lujuuden vuoksi. Varmista samalla, että pidät tasoa tukien välillä.
 • Pilarien rakentamisen jälkeen ne on yhdistetty betonisillan, harvemmin puun tai metallin kanssa. Yleensä muotti on varustettu tähän. Se kulkee pitkin tulevien seinien koko pituutta, sekä ulkoista että pääomaa.
 • Siten, kun se täytetään betonilla ja asetetaan se, saat tukea, joka yhdistää kaikki pilarit toisiinsa. Tämä säätiö soveltuu hyvin tiilitalojen rakentamiseen, mutta samalla laskea ensin sallittu kuorma.
 • Joskus käytetään ns. Haudattua grilliä. Tässä tapauksessa se on maanpinnan alapuolella. Suunnittelun luotettavuus kasvaa merkittävästi.

Pilarin putkipohjat

Sitä voidaan käyttää pienten rakennusten rakentamiseen (puutarhatalot ja ansiorakennukset). Miten korjata pilarit huvimajaan istua alla.

Käytämme putkia säätiön valmistuksessa

 • Useimmiten rauta- tai asbestiputkia käytetään sen laitteeseen. Monet maanomistajat, kuten säätiö, houkuttelevat budjettiaan ja yksinkertaisuutensa. Tällöin putkia käytetään ei-irrotettavina muottirakenteina.
 • Teknologian valmistus on yksinkertaista. Ensimmäisessä vaiheessa reiät tehdään sivuston aiemmin merkityillä alueilla. Niiden syvyyden on oltava jäätymisen alapuolella.
  Tällöin ei ole tarpeen valita ylimääräistä maata. Riittää, että käytetyt putket sijoitetaan helposti reikiin.
  Niiden halkaisija riippuu rakennuksen massasta ja tarkoituksesta. Esimerkiksi puutarhan yhden kerroksen talo, riittää käyttämään asbestituotteita, joiden halkaisija on 20 cm.
 • Kun kaikki putket on asennettu ja tasoitettu, ne vahvistetaan sisäisesti ja täytetään betonilla. Avainkohta on vibropressointi. Se koostuu konkreettisesta betonin heikkenemisestä sen kaatamisen jälkeen putkeen.

Huomio: On huomioitava, että kerroksen paksuutta ei paineta, vaan 15-20 cm välein. Tällöin prosessi on tehokkainta, ja valmiin betonin saa vähiten tyhjää tilaa.
Tämä ei ainoastaan ​​lisää merkittävästi sen lujuutta vaan myös suojaa kosteudelta. Tämä on sitäkin tärkeämpää, kun otetaan huomioon putkien erityispiirteet veden keräämiseksi.

 • Viimeisessä vaiheessa maaperä tiivistetään syntyneiden pylväiden ympärille rappaus ja eristys. Älä viivytä seinien rakentamisessa.
  Asiantuntijat väittävät, että ilman asianmukaista kuormitusta sarakkeet voidaan purkaa maasta. Tämä vaikeuttaa huomattavasti lisärakentamista ja lisää sen linjoja.

Lohkojen sarakkeen perustan itsenäinen rakentaminen

Voit tehdä tämän, sinulla on oltava joitain taitoja rakentamiseen ja erityisesti - jotta pystyt tekemään muuraus. Tosiasia on, että tähän käytettävät betonilohkot sijoitetaan tavalliseen sementtilaastiin.
Työjärjestys standardin kanssa, nimittäin:

Block Foundation

 • Valmistelutyöt. Ne koostuvat alueen merkinnöistä ja kaivamisesta reikien alta.
 • Anna kuivatus. Tällöin urien pohja peitetään hiekalla.
 • Pilarien pystytys.
 • Varmistaa niiden vedeneristys.

Huomio: On huomattava, että perustan lujuus riippuu laastin laadusta, joten sinun ei pitäisi yrittää säästää rahaa, mikä rikkoo valmistajan suosittelemia mittasuhteita.

 • Lisäksi voit tehdä ratkaisun hieman vaikeammaksi kuin pitäisi, mutta älä käytä sitä väärin, muuten seos ei käännä muovia. Jokainen rivirakenne koostuu neljästä betonilohkosta, joista toinen asetetaan puolikerroksella olevaan offset-kohtaan, joka tarjoaa "ligaatiota".
 • Työssä on kiinnitettävä paljon huomiota nivelten laatuun, mutta säätiön luotettavuus riippuu myös tästä. On erityisen tärkeää tarkkailla riittävästi täyttöä liuoksella.
 • Työn päätyttyä pylväitä on kipattava ja vedenpitävä. Tällainen säätiö on sopivin puuportaiden, kylpyammeiden ja huviventeiden rakentamiseen.

Pylväsnauha

Edustaa yksinkertaistettua vaihtoehtoa kasettialustan nauhalle.

Pylväsnauman perustuksen asennus

Huomio: Pilarit tehdään jäätymisvyöhykkeen alapuolella ja ne on yhdistetty pitkin koko kehä ei-maanalainen nauha-pohja.

 • Yksin, jotta se olisi lähes mahdotonta, sinun täytyy kerätä kaikki ystäväsi, sukulaiset ja tuttavat. Lisäksi sinun täytyy asentaa itsesi betonisekoittimella tai tilata "mikseri" valmiilla laastilla.
 • Teokset alkavat sivuston merkinnällä. Kahden merkkijonon avulla on tarpeen merkitä tulevan talon koko kehä maan päällä. Sen jälkeen maaperä poistetaan 40 cm: n syvyydelle ottaen huomioon muotin paksuus. Kaivannossa on merkitty paikkoja, joissa pilarien kaivokset tehdään.
 • Tässä tapauksessa kaivo on parempi olla kaivaa, ja käytä erikoisporaa. Ne ovat halkaisijaltaan 150 - 400 mm. On valittava se materiaalin mukaan.
  Jopa poran avulla reikien tekeminen ei ole helppoa. Harjoitus osoittaa, että halkaisijaltaan 25 cm porata voidaan haudata 1 m: iin.
  On syytä muistaa, että kuopan alaosan laajentaminen erityislaitteen avulla kestää vielä 20 minuuttia. Oikeudenmukaisuuden vuoksi on syytä huomata, että nämä laskelmat ovat päteviä raskaille maille.
 • Kun kaivot ovat valmiita, niiden vastaavan halkaisijan putket, jotka on tehty kateaineista, asetetaan niihin. Valmistusta varten on välttämätöntä kääriä materiaalia malliputken ympärille ja kiinnittää saumat kanavaliimalla.
 • Tämän jälkeen improvisoitu putki voidaan poistaa muotista. Kun ne on asetettu aukkoihin, on tarpeen vahvistaa pylväitä. Tätä varten vaaditun pituisen metalliliittimet on yhdistetty lankaan ja sijoitettu kunkin putken sisään.
 • Tämän jälkeen voit aloittaa kaatamisen. Se valmistetaan perinteisellä tavalla.
  Älä unohda joka 15 cm. Käytä syvää vibraattoria. Stolbchatno nauha-säätiö on luotettava perusta 1- 2-kerroksisille asuinrakennuksille.

Kolonnin säätiön laskeminen

Aikaisemmin se oli vain asiantuntijoille. Nykyään ei ole tarvetta tietää tarvittavat kaavat ja muistaa eri tekijöitä.
Voit etsiä Internetissä ohjelman, jolla on puhuttu otsikko - "Säätiö" ja lataa se. Lähdetietojen on kuitenkin lähdettävä omalle.
Tärkeimmät ovat:

 • Pohjaveden taso. Sinun täytyy tietää tämä luku vuoden eri aikoina.
 • Maaperän jäädytys syvyyteen ja talvikuukausien keskilämpötila
 • Maaperän tyyppi. Tätä käsitellään alla.
 • Talon kokonaispaino. Myös viimeistelyaineiston, huonekalujen jne. Paino on otettu huomioon.
 • Useat kausittaiset tekijät, jotka voivat johtaa ylimääräiseen stressiin säätiöön.

Suurin osa näistä parametreista löytyy eri viittauksista, mutta maaperätyyppi on määritettävä itsenäisesti. Tämä ei ole aina mahdollista ulkoisella piirteellä, koska sillä ei ole enää erityistä koulutusta ja kokemusta. On kuitenkin olemassa menetelmä, jonka avulla voit arvioida objektiivisesti tätä parametria.
Voit tehdä tämän valitsemalla maaperän haluamaasi syvyyteen käyttäen samaa porata. Tämä olisi tehtävä useilla paikoilla tulevaisuuden säätiön ympärille.
Valittu maa on kostutettava ja täytettävä. Siinä tapauksessa, että kaivon täyttäminen ei riitä, maaperällä on suurempi kutistumisaste.

Huomio: Rakennuksen elämä riippuu suoraan perustan tyypistä. Siksi hänen valintansa mukaan ei missään tapauksessa voida johtaa talouden näkökulmasta.

Kun olet tehnyt koko rakenteen, voit miettiä, kuinka koristella huvipuistoja. Kaivinkoneiden koristeellinen koristelu voidaan tehdä eri tavoin, koska vähittäiskaupassa on paljon materiaaleja.
Yksi on vain tarkastella kuvaa ja päättää suunnittelusta. Voit tehdä tämän kokonaan.