Mikä on kätevä ruuvipilareita aidalle

Kierrä tukilaseja - tämä on paras ratkaisu omistajille, joiden sijaintipaikka on vaikeaa. Käyttämällä niitä auttaa rakentamaan luotettava aita, joka kestää vuosia. Se suojaa ei-toivotuilta näkymiltä, ​​ei-toivotuilta asiakkailta ja sillä on esteettinen ilme. Tällaisten tukien käyttö on taloudellisesti järkevä ratkaisu maaperän virtaamiseen.

Mikä on ruuvipilareita

Aseiden ruuviholkit ovat metalliputki, jossa on erilainen seinämän paksuus, sen päällä on terävä sauva, ruuvit ovat ruuveja varten. Se voi olla pyöreä tai suorakulmainen. Materiaalina tukien valmistuksessa käytettiin saumattomia saumattomia teräsputkia. Tämän erityistekniikan ansiosta imulangan kannalla on suuri lujuus, sillä se on korroosionkestävyys. Hitsauksen laatuun vaikuttavat toiminnan kesto.

Aidan ruuvipätkä on valmistettu eri paksuisista metallista. Tämä vaikuttaa niiden kestävyyteen ja lujuuteen. Putken seinämän paksuuden optimaalinen parametri on 4-7 mm. On olemassa eri pituisia tuotteita, vähintään - 1 m, yläraja ei ole rajoitettu. Kärjen ja terojen ansiosta asennus on helpompaa. Tällaisilla saantipinoilla on erinomainen vetolujuus ja puristuskestävyys.

Ne ovat myös käteviä, koska toisin kuin monoliittinen kellari, niihin ei sovelleta kausivaihteluita, sileyttä, supistumista ja laajentumista. Aidan rakenne pysyy millä tahansa kaudella ja missä tahansa säässä, kiinteässä ja vakaana. Ruuvin muotoinen kärki on vastuussa paalin tiivistämisestä. Hän on ankkuri, joka ei salli työntää teltan tukea.

Se on tärkeää! Ruuvin syvyys saavuttaa 1,5 - 2 metriä, mikä ei ole käytettävissä minkäänlaiselle pohjalle. Syyt ovat tällaisten teosten liian korkea hinta.

Aseiden edut ja haitat paaluilla

Tällä materiaalilla on useita etuja ja haittoja, sinun on tiedettävä ne ennen kuin valitset ne tueksi aidalle. Aloitetaan positiivisilla sivuilla:

 • Metallipallojen aidat voidaan asentaa erilaisiin maatyyppeihin, mukaan lukien "monimutkainen". Tämä pätee erityisesti alueille, joilla on korkea GWL. He pystyvät pitämään aidan painon jopa suolla maastossa, heterogeenisessä maastossa, kaltevuudella, jolla on merkittäviä korkeuseroja.
 • Asennustyöt voidaan tehdä milloin tahansa vuodesta riippumatta säästä. He pystyvät pääsemään maaperään jopa pysähtymisolosuhteissa.
 • Maaperäkerroksia ei ole sekoitettu, kuten säätiöön.
 • Ruuvit ovat helposti asennettuja aidat. Ne ruuvataan ruuveilla, jotka voidaan tehdä manuaalisesti ilman rakennusmateriaalien käyttöä. Toisin kuin heidän aviopommiensa sukulaiset. Asenna ne nopeasti, yhden tuen kestää 20-30 minuuttia. On mahdollista laittaa tällaisia ​​virkoja koko aidalle muutamassa päivässä omalla.
 • Kestävyys. Niiden käyttöikä on 50 vuotta, ja jos niitä on esikäsitelty korroosionestoaineella, ne ovat lähes ikuisia.
 • Uudelleenkäytettävyys. Ne voidaan irrottaa maasta vahingoittumatta ja ruuvattaa toiseen paikkaan.

He eivät ole ilman puutteita, kriittistenkin joukossa:

 • Ruuvipillojen aita tulee vähemmän kestäväksi, jos asennustöissä suojakerros vahingoittuu. Näin tapahtuu ruuvaamalla kiinteään maahan. Suora vastakohtaus niiden käyttöön on kivinen maasto, maaperä on kyllästynyt kivillä. Tämän seurauksena pylväiden vaurio romahtaa nopeammin, ja aita itsessään ei voi kestää ilmoitettuja kuormia.
 • Metallirakenteiden pylväiden rakenteet, jotka sijait- sivat kaukana sähköjunien asemista, asemat, joilla voimalaitokset olivat, näyttivät huonosti. Kiihdytetyn metallin hajoamisen aiheuttavat kaarevirrat vaikuttavat kielteisesti tukiin.
 • Lisäkäsittelyn tarve ennen asennusta.
 • Mahdollisuus tarkistaa piileviä puutteita, jotka ilmenevät, kun ne upotetaan maaperään.

Oikeiden paalujen valinta

Tarkastettujen ruuvien paalut voivat kestää erilaisia ​​kuormia. Yhden tai toisen tyyppisten pylväiden valinta riippuu tästä parametrista. Aseessa oleva kuorma antaa materiaalin, joka ripustetaan napaleihin.

Joten putken halkaisija, josta 5,4 cm sopii kevyisiin aitauksiin: verkko (hitsattu, muovi), metalli-aidan. Tällaisen 2-8 mm: n seinämän paksuus. Halkaisija 8,9 cm on kestävämpiä tuotteita, niitä voidaan käyttää metalli-aidatusta, ammattikäyttöön tarkoitetusta arkista.

Kiinnitysreiät on myös valittu muille ominaisuuksille. Yksi tärkeimmistä on putken pituus. Parametrin laskenta perustuu maan koostumukseen, koska sitä on myös syvennettävä. Keskimääräinen ruuvin syvyys on 1,5 metriä, mutta joskus enemmän. Mitä kovempaa maata, sitä syvemmälle sinun on kiristettävä paaluilla, sitten aita tulee vakaampi.

Valitsemalla ajopilareita aitaasi varten, sinun on kiinnitettävä huomiota erikoismalleihin. Niissä on reiät valitun materiaalin kiinnittimien välille. Tämä on erittäin kätevä, koska se nopeuttaa myös aidan asennusta.

On myös hyödyllistä tietää, mitkä ovat ruuvipallot tyypin mukaan. Tarkemmin sanottuna:

 • Hitsattu. Terät hitsataan kärkeen. Tämä vaihtoehto on edullisin, mutta niiden kestävyys riippuu hitsauksen laadusta.
 • Cast with tips - kallein, mutta kestävä.
 • Cast galvanoidulla kärjellä. On lisääntynyt läpäisevyys.
 • Myös terän halkaisija on erilainen. Standardi - käytetään yksinkertaisiin maaperään, terät ovat leveät. Keskipitkä - optimaalinen maaperälle, jolla on korkea pohjavesivarasto. Jäykkymaiden maaperällä on suuret terät.
 • Paalut itse ovat aina pyöristettyjä, koska vain sellaisia ​​voidaan käyttää ruuvaukseen, vain edellä mainitut osat voivat olla neliöitä. On helpompi kiinnittää aitausmateriaalin arkkeja tällaisiin.

Tee ruuveja omilla käsilläsi

Ruuvit paikat aitauksen alle voidaan tehdä omalla kädelläsi. Vaikka ne pystyvät kestämään huomattavia kuormia, kiinteän valun käyttö, joka voidaan tehdä vain tehtaalla, ei ole välttämätöntä. Vaadittavan lähdemateriaalin valmistamiseksi halutun halkaisijan putket ja seinämän paksuus. Olemme jo ottaneet huomioon valintamahdollisuuksiensa tukemiseen, emmekä pidä tätä enää. Myös tarvittavassa työssä:

 • Kenkä on pilarin pohja.
 • Kärkkäinen kärki - sen pituus on vähintään 15 cm.
 • Terä vaaditulla kallistuskulmalla. Se on se, joka määrittelee tarvittavan voiman kääntymisen maaperään ja vahvuuden tuen vahvistamiseen siihen.
 • Muutamia vinkkejä.

Kierräpylväät omalla kädellä tehdyille aitauksille ovat varsin luotettavia edellyttäen, että on olemassa kokemusta hitsauksesta, koska tällä menetelmällä kaikki elementit pidetään yhdessä.

Se on tärkeää! Hitsauksen laatu riippuu tukien tukien käytön kestävyydestä.

Lisätietoja videon tuotannosta on nähtävissä:

Hitsauksen jälkeen sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Puhdistus ja tasoitus saumat.
 • Pinnoite maaliin.
 • Korroosionestoaineen käyttö. Tämä tuote on pakollinen, muutoin metallin ruoste ja ruhje muuttuvat kostealla maapallolla.

Asennustekniikka

Aita ruuvipillojen, toisin kuin monet muut tyypit, asennetaan ilman konkreettisia ja maanrakennustöitä. Ne ovat taloudellisesti kalliita ja aikaa vieviä. Lisäksi alustava valmistelu muodossa:

 • Puhdista alue kasvillisuudesta, tarvittaessa lumen puhdistus.
 • Muottijärjestely.
 • Johda maaperän taso.
 • Kaivaa kaivanto.

Asennusprosessi vaatii vain majakanjohtimen kiristämistä maaperän pinnalle ja merkitsemisen pitkin suunniteltua pisteviivaa, johon tukit ruuvataan.

Se on tärkeää! Tukin syvenemisen määrittämiseksi on hyödyllistä suorittaa kokeellinen ruuvaus. Tätä varten yksi pilottipino kierretään maaperään mahdollisuuksien rajalle - tämä on piste. Tämä parametri vastaa maaperän jäädyttämistä.

Jos ennen aidan asentamista ruuvipinoille pystyttiin löytämään hautaamisen taso oikein, et voi huolehtia tuesta, joka johtuu kausivaihteluista tai aita "putoaa". Tavallisten paalujen välinen etäisyys - 2,5-3 metriä. Aseiden rakentamisen kehän mittaaminen ennakkoon, sinun on ostettava tarvittava määrä pylväitä.

Asennuksen helpottamiseksi voit luoda laitteen pienimuotoiseen koneistamiseen. Vipu ja kaksi apulaitetta ruuvaamalla ne ovat paljon helpompaa ja nopeampaa. Jotta se olisi helppoa - pinoon yläosassa työnnetään läpimitaltaan vähintään 3 cm: n raudoitus tekniseen reikään. Taivuta hieman ylhäältä. Aseta vahvistusneliöputken reunoille.

Toinen kiinnike, johon tukit ruuvataan, on kaksiosainen portti, jossa on leike. Ulkonäkö näyttää siltä, ​​että putki jakoavaimella. Tällainen mekanismi auttaa hallitsemaan pystysuuntaisuutta asennettaessa ruuvipinoja aitaukseen. Toinen koneistettu laite on erikoisruuvit. Ne ovat erikoislaitteita, joita ei voida kutsua halviksi, mutta paaluilla on taatusti oikea pystysuora asema. Lisäksi koko matriisi on ruuvautettu pari tuntia.

Seuraava vaihe on oppaiden asentaminen. On kätevää asentaa ne neliöruuvin paaluihin. Ohjeina käytetään metallilevyjen palasia, joihin myöhemmin kiinnitetään aitauslevy.

Aseiden rakentaminen ruuvipinoilla omilla käsillä on valmis. Vaihtoehtoisesti voit peittää metallielementit samanvärisellä maalilla, joten aita näyttää täydelliseltä.

Kuten näet, asennusvaihtoehdot omien talojen ympärillä ovat lukuisat. Paalut soveltuvat järjestämään aidan vaikeisiin maaperään. Tämän vaihtoehdon valitsevat myös ne, jotka arvostavat kestävyyttä, koska ne sopivat asennuspilarien valmistukseen ja pystyvät seisomaan vuosisatojen ajan.

Kierrä paalut aitaalle

Jokainen omistaja, joka ajattelee talon tai sivuston aitaa, korostaa vahvuutta, luotettavuutta ja kestävyyttä ensisijaisina. Kaikki nämä parametrit saavutetaan tavallisesti käyttämällä laadukkaita pilareita tulevaisuuden aitauksille. Tällä hetkellä useimmat kokeneet rakentajat uskovat, että ruuvipallot, jotka pystyvät varmistamaan rakenteen vakauden jopa pehmeimmälle maaperälle, selviytyvät tästä tehtävästä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitkä ovat ruuvipallot aidolle?

Ruuvi paalut aidat voidaan pitää mukavin ja luotettava tuki tahansa aita, joka on muodostettu pitkän teräsputken ruuvilla alareunassa, joka tunkeutuu syvälle maakerrosten, ja tukevasti kiinnittää rakenteen.

Käytä tällaista tukikohtaa, jos aita sopii mille tahansa maaperälle, lukuun ottamatta kallioita. Kierrä tukirakenteita niin tukevasti, että niiden käyttö on perusteltua paitsi aidojen rakentamisessa myös monikerroksisten rakennusten rakentamisessa.

Tämäntyyppisten pylväiden pituus on yleensä noin 2,5-3 metriä, edellyttäen, että puolet tuotteesta piilotetaan maan alle. Yleensä tällaisen tuen rakentaminen voidaan hajottaa sellaisiin elementteihin kuin:

 • Terävä, litteä kärki, johon ruuvin terä on sijoitettu - tämän osan tulisi olla erityisen vahva, koska sen on päästävä kiinteään maahan;
 • Pitkä teräsputki, joka leikkaa maaperän, siementen ja saven kasvullisen kerroksen;
 • Ogolovok - osa paalarakenteesta, joka sijaitsee maan yläpuolella;
 • Yläpuolinen osa on standardi metallipylväs, johon aitaosat asennetaan.

Ruuvien asemien edut

Ruutupiirroksia käytetään usein aitausten rakentamisessa, koska niillä on useita positiivisia ominaisuuksia, kuten:

 • Korkea lujuus, jonka ansiosta voit tehokkaasti vastustaa kovaa maaperää;
 • Monipuolisuus, joka ilmenee mahdollisuudesta asentaa mihin tahansa maaperään, mukaan lukien jäädytetty maa ja alueet, joilla on hieman kaltevuus;
 • Asennuksen sopivuus: rakenne ruuvatetaan maahan tavanomaisen itsekierteittävän ruuvin periaatteen mukaisesti;
 • Mahdollisuus uudelleenkäyttöön, mikä on tärkeää rakennettaessa aidoja väliaikaisten esineiden ympärille - tietyn ajan kuluttua ne voidaan poistaa maasta ja käyttää muualla;
 • Mahdollisuus säästää, edellyttäen, että tilausmateriaali ja asennus aidat yhdeltä yritykseltä;
 • Aidan asennusprosessin nopeuttaminen: maata ei ole tarpeen vahvistaa, koska ruuvi on kiinnitetty kiinteisiin kerroksiin;

Asennettaessa aita on tärkeää harkita ruuvitukien korroosiota maaperässä, joten ennen asennusta on tarpeen peittää erityiset yhdisteet (bitumipitoiset tai polymeeriset).

Ruuvatkaa omat, asennetut täyttämään kaikki vaatimukset, voivat varmistaa käyttöiän aita vähintään 50 vuotta.

Kuinka valita ruuvipilari aidalle?

Kun ostat ruuvipilarit, on tärkeää kiinnittää huomiota tiettyihin tärkeisiin parametreihin:

 • Pino pituus valitaan tulevan aidan korkeudesta riippuen ottaen huomioon, että puolet osasta sijaitsee maan alla. Esimerkiksi 1,2-1,5 m: n aitauksen asennuksessa tarvitaan 3 metrin pituinen napa;
 • Heikoissa maissa, kuten turpeessa, hiekassa tai suolla, on välttämätöntä käyttää paksuja kierreputkia, kun taas ohuet sauvat pysyvät hyvin kiinteässä maassa;
 • Pilarin terävä kärki on oltava vähintään 10 cm pitkä ja ruuvinterän paksuuden tulisi olla vähintään 8 mm (poraa kiinteä maa).

Ruutupiirien kustannukset aidalle

Monille määräävä tekijä valittaessa aidan ruuvin paalujen suorittaa täsmälleen hinta: tämä suunnittelu maksaa lopulta 25-30% halvempi kuin perinteiset aidan pylväät, puhumattakaan ajansäästöä ja pidemmän käyttöiän.

Yksikön ruuvipuristimen hinta per kpl riippuu teräsputken paksuudesta, joka vuorostaan ​​valitaan riippuen aitasta. Joten voit kiinnittää huomiota seuraaviin verokantoihin yhden palkin vakio pituus 3 metriä:

 • Puisen aidan asentamiseen tarvitaan sarakkeita, joiden läpimitta on 55-57 mm, joiden kustannukset ovat kukin noin 1200-1300 ruplaa;
 • Aaltopahvin aitojen asentamiseen tarvitaan halvempaa 87-90 mm: n kestävämpiä paaluja, joiden hinta vaihtelee 1700-1900 ruplaa;
 • Kivirajan rakentamista varten tarvitaan pinoita, joiden paksuus on vähintään 100 mm. Yhden tällaisen rakenteen kustannukset ovat 2500 ruplaa ja enemmän.

Aseiden asennushinta avaimet käteen ruuveilla

Aseiden hinta avaimet käteen asetetuissa ruuvipapeissa riippuu itse aidan materiaalista, sen korkeudesta ja pituudesta sekä käytetyistä komponenteista, mukaan lukien:

 • pylväät pistokkeineen;
 • pitkittäisviiveet;
 • levyt, ristikko tai puukankaat;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • pohjamaali, bitumi, maali.

Yleensä ruuvipilareille kiinnitettyjen aidojen asennus sisältää seuraavat vaiheet:

 • pilarien syvyys maan päällä 1,2-1,5 metriä;
 • hitsaaminen pitkittäisviiveiden pohjaan;
 • kiinnitysvälineen kiinnittäminen alustaan ​​ruuveilla;
 • mäen muodostaminen hiekka- ja raunioiden pilareille.

Jos tilaat avaimet käteen -ruuvien paalujen aidan erikoistuneessa organisaatiossa, yleensä se on 25-30% halvempaa kuin itsehankinta materiaalien, työkalujen ja asentamisen aitaukseen. Anna asiantuntijallemme ratkaisu tähän ongelmaan, ja he asentavat nopeasti ja tehokkaasti kestävän aidan sivustosi ruuvarakenteisiin, jotka palvelevat sinua yli kymmeneen vuoteen.

Ruuvatuki perusta: tyypit ja asennus

Pohjan syvien kaivojen kaivaaminen pohjalle on riskialtista ja aikaa vievä työ. Jos alueella on 10 metrin säteellä puita tai raskasta maata, kuten savia, voit käyttää säätöruuvin tukia turvallisesti. Yksi tällaisen asennuksen tärkeimmistä eduista on mahdollisuus asentaa rajoitettuihin olosuhteisiin.

Hieman historiaa

Vanhan sanonnan mukaan historia voi toistaa itsensä. Näyttää siltä, ​​että jopa geoteknisessä suunnittelussa ja säätiöiden rakentamisessa sananlaskenta osoittautui toteen. 1800-luvun puolivälissä ruuvipallot muuttuivat yksi maailman tärkeimmistä perustilastoista.

Ensimmäiset ruuvitukit keksi Alexander Mitchell ja niitä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1830 tukemaan majakoita ja venepaikkoja. Alun perin ne oli valmistettu valuraudasta.

Tänään kierrepilareita käytetään puristettujen kuormien sovelluksissa ja niitä tunnetaan kaikkialla rakennusteollisuudessa ja insinööriyhteisöissä ympäri maailmaa sekä tuotteiden että laitteiden monipuolisuuden vuoksi. Vuodesta 2009 lähtien ruuvituet on sisällytetty kansainvälisen rakennekoodin osiin.

Ehkä tuke- mien käyttö lähes kokoon tai ympäristöön liittyvissä rakennushankkeissa. Niiden valtava kantavuus tekee paaluista erittäin monipuolisen ja ihanteellisen valinnan mille tahansa säätiölle, mukaan lukien asuin- ja liikerakennukset. Spiraalituen asennusmenetelmät on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan kaikkein tiukimmat rakennusvaatimukset.

Mitkä ovat ruuvitukit?

Ruuvitukien laite edustaa metalliteräksestä hitsattua saumatonta putkea, jossa on useita hitsattuja kierrelevyjä. Levyjen koko ja etäisyys määritetään suunnitteluvaiheessa. Tukit toimitetaan 2 metrin osuuksina, jotka on yhdistetty pultteihin. Pallot ruuvatetaan maahan käyttämällä käyttölaitetta, jonka vääntömomentti voidaan kiinnittää nykyaikaiseen kuormaimeen. Ne ruuvataan maahan, kunnes suunnittelusyvyys on saavutettu. Kuten perinteiset tuet, teräspilvet voidaan ruuvi betonilaatan päälle.

Ruuvien laakerit on suunniteltu siten, että suurin osa aksiaalisesta tehosta syntyy laakerilevyillä suhteessa maahan. Spiraalilevyt sijaitsevat kolmen halkaisijan etäisyydellä toisistaan ​​pitkin akselin akselia pitkin, jotta vältetään merkittävä kuorma jokaiselle levylle. Siksi kukin terä toimii toisistaan ​​riippumatta.

Pileillä on hyvät kantavuusominaisuudet, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin eri toimialoilla.

Jotkut ruuvipillojen käyttötarkoitukset

Ruuvitukit eivät ole vain aidat tai talot. Niitä käytetään rakentamisessa:

 • ulkorakennukset;
 • terassit;
 • mökit;
 • talot;
 • autotallien;
 • laituri;
 • julkiset rakennukset;
 • teollisuuslaitokset.

Kun laitetta käytetään ruuvatuilla, kokonaiskustannukset ovat pienemmät kuin muilla menetelmillä. Spiraalikannatinlaitetta käytetään uudelleenrakentamiseen, ne voidaan irrottaa ja käyttää uudelleen.

Ruuvitukien lajikkeet

Monenlaiset säätöruuvit, joissa on ruuvituki, koostuvat useista indikaattoreista, jotka määrittävät käytettävän paalun tyypin. Teräsakselien erityisominaisuudet ovat

 • putken halkaisija;
 • tyyppi lanka;
 • valmistusmenetelmä.

Tukien halkaisija

Ruuvatuki on saatavana eri halkaisijoilta 57 mm: n välein ja päättyy 325 mm: n poikkileikkauksella. Paalun halkaisija on suunniteltu käytettäväksi eri perustusten asennuksessa.

Aseiden perustusten rakentamiseen ruuvituki, jonka halkaisija on 57 mm ja 76 mm. Ensimmäisessä tapauksessa "Rabitz" -tyyppisen verkon aidat asennetaan paaluille, ja toista vaihtoehtoa käytetään aallotettuihin aitoihin. Näiden paalujen kantavuus on 1-3 tonnia. Seinämän paksuuden tulisi olla alle 2,5 mm.

Paloja, joiden läpimitta on 89, on tarkoitettu kevyiden avoimien rakenteiden kuten terassien, kuistien, tiiliseinien tai terasseille. Niiden kantavuus on 3-5 tonnia, tällaisten paalujen seinämän paksuus on 3 mm ja terät - 4 mm.

 • Puupintoihin, joiden paino on pieni.

Puutavaran, rungon (myös metallin) tai tukkien sekä vaahtolohkojen rakennukset on rakennettu 108 mm halkaisijoille. Tukee seinämän paksuutta 3 mm ja terät 4 mm pystyvät kestämään maksimaalisen kuormituksen 5-8 tonnia.

 • Raskaiden talojen rakentamiseen.

Seinän paksuuden ollessa 4 mm ja terän paksuuden ollessa 5 mm, 133 mm: n halkaisijaltaan ruuveja on suunniteltu täyttämään raskaan talon rakentamisen perusta. Tiilestä, laajennetusta savesta, vaahtolohkoista, lokeista tai kaasusilikaatista rakennetaan rakennuksia, joiden enimmäiskoko on 5-8 tonnia.

Teollisuudessa teollisuus käyttää hangarien, tornien ja muiden rakennustöiden tukemista, joiden halkaisija on 159, 219 ja 325. He pystyvät kestämään painon 8-11 tonnia.

Langan tyypit

Säätiön ruuvituki voi olla:

 • standardi lanka;
 • terät;
 • yhdistetty lanka.

Eri paalut veistämällä vaikuttaa paitsi laitteen ulkonäköön myös sen kantavuuteen. Kalliimmat ja luotettavat ovat kaksi terää. Niiden erottavat tekniset tiedot ovat:

 • suuri maksimikuorma;
 • mahdollisuus paineen jakautumiseen;
 • Mahdollisuus käyttää maata.

Valmistusmenetelmä

Valmistusmenetelmien mukaan:

Aidat rakennettaessa hitsattu tuki pidetään suosituimpana. Cast-paalut pystyvät kestämään raskaita kuormia, joten niitä käytetään parhaiten rakennusten rakentamiseen.

asennus

Telineet ovat nopeita ja helppoja asentaa. Asennusprosessi ei aiheuta tärinää eikä vaadi suuria maanrakennustöitä, niin että maaperä pysyy koskemattomana ja ympäristön kannalta ehjänä. Lisäksi on olemassa kaikki tarvittavat edellytykset ruuvin pyörittämiseksi pakkasviivan alapuolelle.

Manuaalinen asennusmenetelmä

Tukien manuaalinen asennus sopii useisiin mekaanisen kokoonpanoyksikön vaatimiin töihin. Asennus tehdään ruuvaamalla teräsputki maahan tarvittavaan syvyyteen.

Asennus erikoiskoneilla

Tämä menetelmä tapahtuu ruuvaamalla tuki erityisellä mekanismilla moottorin kanssa. Sopii erinomaisesti niille lisävarusteille, joissa tarvitaan suuri määrä tukia.

Ruuvitukien edut

Säätiön rakentamisessa käytettävien ruuvitukien käyttö auttaa säästämään talousarviota, koska paalut ovat suhteellisen halpoja materiaaleja. Ne on suunniteltu asennettaviksi vaikeisiin maasto-olosuhteisiin, ja ne ovat saatavana eri pituisina ja paksuisina. Spiraalipallot ovat monipuolinen, ympäristöystävällinen materiaali rakennusalalla.

Runkopallojen lisäetuja säätiölle ovat:

 • Asennus voidaan suorittaa suljetuissa tiloissa. Ruuvatuotteita voidaan käyttää sisätiloissa ja lähellä olevia seiniä, ja soveltuvat myös vähemmän käyttökelpoisiin alueisiin.
 • Ympäristönsuojelu. Laitteiden asennus ei aiheuta maaperän loukkauksia.
 • Kuorman jakautumisen erottamiskyky. Piles voidaan asentaa heikkoon maaperään.
 • Helppo asennus. Erilaisilla kiinnikkeillä voit asentaa telineitä muihin rakenteisiin.
 • Käyttövalmis. Ei tarvitse tuhlata aikaa kuivumiseen. Tukia voidaan asentaa kaikissa sääoloissa, myös vedenalaisissa tiloissa.
 • Kyky syventää.
 • Kustannustehokas:
 1. nopea asennus;
 2. ei tarvitse kuivatusjärjestelmää;
 3. pienet maatyöt;
 4. Ei tarvitse käyttää erityisiä työkaluja.
 • Lukemattomat käyttömahdollisuudet - uudet rakennukset, kesämökit, varastot, varastot, terassit, aidat, telakat, lamppostit, liikennemerkit ja paljon muuta.
 • Hiljainen asennus. Tukia voidaan käyttää paikoissa, joissa tärinä ja melu häiritsevät ympäristöä.
 • Korroosionkestävä.
 • Uudelleenkäyttöä. Tämän tuen ansiosta se soveltuu tilapäisiin rakennuksiin.
 • Helppo ja nopea asennus. Yhden paalun asentaminen kestää vain muutaman minuutin.
 • Ympäristöystävällinen.

Syväteräsruuvituki soveltuu hyvin monenlaisiin sovelluksiin. Muihin tyyppisiin säätiöihin verrattuna paalujen asennuksessa on houkuttelevia etuja, kustannussäästöjä, materiaaleja, laitteita ja aikaa.

Pylväsperusta: askel askeleelta do-it-yourself-käsikirja

Jos yksityinen talo on valmistettu kehystystekniikasta tai kevyistä rakennusmateriaaleista, sen optimaalisin perustustuki on pylväitä, joissa on nauha- tai betoniteräs. Tällainen alusta saa aikaan minimaalisen paineen maahan ja on melko yksinkertainen itsenäisessä suorituksessa. Oikein, kaikkien standardien mukaan, on helppo tehdä sarakepohja omilla käsillä, mutta tällainen rakenne on suhteellisen halpa.

pitoisuus

Mikä on sarake perusta?

Pilarin perustukset ovat yksinkertaisesti ihanteellisia kevyille rakennuksille (autotallit, puutarhatalot, latoja, kylpyjä). Kuitenkin oikealla laskemalla niitä voit laittaa ja kehystää tai vaahtoa konkreettisia mökkejä. Mutta tiilitalle, jossa paksut seinät on parempi etsiä toista vaihtoehtoa.

Mutta paljon tässä asiassa riippuu rakennuksen kokonaispainosta. Loppujen lopuksi katto tai keraamiset laatat katolle ovat paljon raskaampia kuin kateaine tai kevytmetalliprofiili. Pylväspohjan ja koko talon projektissa on otettava huomioon kaikki rakennuksessa käytetyt materiaalit - lattiasta ja seinästä kattoon. Laskelmien laatiminen on luottaa vain pätevään asiantuntijaan.

Rakenteellisesti tämä pohja on eri materiaaleista koostuvien pylväiden kasaalinen kenttä, ja ne on yhdistetty päällekkäin grillageillä. Jos maaperä paikalla on epävakaa, rakentaaksenne talon pohjan upotetun monoliitin muodossa ei ole kovin järkevää. Sarakepilvet hyötyvät suuresti edullisten töiden suhteen. Oikein suunnitellulla tavalla he eivät pelkää korkeaa pohjavettä ja maaperää.

Sarakepohjan lajikkeet

Tarkastelevan perustan pilareita voidaan keskeyttää tai säilyttää upotusmenetelmän mukaisesti. Ensimmäisessä tapauksessa lyhyet kannattimet pidetään maastossa kitkavoimien ansiosta ja toisessa - ne pidetään pidempään niin, että pohja on tukevalla maakerroksella. Koska tarvetta tehdä monimutkaisia ​​laskelmia ja upottaa suuri joukko paaluja, riippuvaa versiota yksityisissä asunnoissa ei käytännössä käytetä.

Grillauksen rakentavalla paikalla ne jakautuvat seuraavasti:

Ei-haudattu - grillattava osa riippuu maanpinnasta korkeudeltaan korkeintaan puoli metriä;

Pieni syvyys - grillaus menee maahan 40-60 cm;

Uppoasennus - teräsbetoninauhan kiinnittäminen tukirakenteiden alapuolelle jäätymisen syvyyden alapuolelle.

Järjestelmä matala pohja

Jälkimmäisessä vaihtoehdossa ei ole paljon hyötyä rakennusmateriaalien säästöissä. Maa-talojen rakentamisessa tällaista pohjaa käytetään hyvin harvoin. Useimmiten mökeissä rakennuttajat valitsevat ei-haudatun grillatauksen, joka riippuu pylvästukeen koko pituudelta. Tämä tekniikka poistaa turvotuksen ongelmat ja mahdollistaa teräskanavan paistinrakenteen, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa säätiön rakentamisen nopeutta.

Pilarien perustuksen edut ja haitat

Pylväskellarin etujen luettelo on melko laaja, ja siinä luetellaan:

Ei tarvetta nostaa erikoislaitteita;

Mahdollisuus paalutuskenttä rinteillä;

Korkea rakentamisnopeus;

Rakennustyömaata ei tarvitse valmistella tasoittamalla;

Yksinkertaisuus teknologia, jonka avulla voit tehdä sen itse;

Erinomainen pylväskestävyys kallistumiseen;

Jos se on suunniteltu ja valmistettu rakennusvaiheessa oikein, se toimii helposti yli puoli vuosisataa. Hän ei pelkää kausiluonteista maadoitusta, jos vain hän ei kosketa kentällä säleikköä. Työnteknologia on niin yksinkertainen, että on täysin mahdollista tehdä kaiken yksin ilman houkuttelemalla kolmannen osapuolen erittäin ammattitaitoisia ja kalliita asentajia.

Paikallisvaunujen pylväiden perustekijöiden puutteet ovat:

Tukien alhainen stabiilisuus sivuttaiskuormiin;

Maaperärajoitukset (suolla alueilla ei pitäisi valita).

Kuormitusta koskevat rajoitukset (raskaille betonipinnoille tai tiilitalleille tällainen pohja ei ole sopiva määritelmän mukaan);

Laitteen kellarikoneiston mahdottomuus.

Palo-pohjaisen harkitun lajikkeen pääasiallinen haittapuoli on tuhojen mahdollinen tuhoutuminen, joilla on vahvat sivuvaikutukset. Jos maa on hyvin liikkuvissa vaakatasossa, sinun on lisättävä suuresti paalujen läpimittaa, mikä vaikuttaa rakentamisen kustannuksiin. Tai yleensä on tarpeen valita toisen tyyppinen säätiö rakennettavaksi talolle.

Vastoinkäymiset - sivuttaiskuormat

Ohjeet - miten säätiö itse varustetaan

Teknologian sarakkeen perustukset on rakennettu neljään vaiheeseen:

Louhintatyö tukipilarien alla olevien reikien poraamiseen ja hiekkalaatan pohjalla olevaan laitteeseen.

Asennetaan pysyvät muottien pohjatukit, joita seuraa betonin kaataaminen tai niiden asettaminen tiilistä tai betonilohkosta.

Laite tämän tyyppiselle pile-rozverkovogo -perustalle teräsbetonin, teräskanavan tai puun ylemmän kuormituksen jakeluosalle.

Koko rakenteen vesieristys ja tukien vaipuminen rakennuksen ympärysalueella sivuraidalla tai ammattikalalla.

Kaikki on melko yksinkertaista, mutta tässä prosessissa on useita vivahteita. Ensimmäinen niistä - riippumatta pohjarasvatuksen tasosta, yksityisen laskutason talon pylväsmuunnoksen säilytyspaalut olisi upotettava syvemmälle kuin jäätymispiste. Työn nopeuttamiseksi joissakin tapauksissa on parasta houkutella erikoislaitteita poraamalla.

Pohja tukee itseään voidaan tehdä:

Kaadetaan asbestisementtiputkistoon;

FBS (tehdasbetoniseokset perustuksiin);

Seuraavassa on vaiheittainen kuvaohje vaahtoblokkien pylväspohjasta:

Siirrämme säätiön suunnitelman maastoon - merkitse tulevat rajat tapilla

Täytämme kuopat jyrkillä, päällä hiekalla ja vuodattamalla se useita kertoja ja toistamalla nukkumisprosessi hiekalla.

Laitoimme tyynyn ensimmäiset neljä lohkoa kulmissa ja kohdistetaan pitsiin ja kokoon

Korvaa toinen lohko ja taso tasolle

Mittaa hydraulisesti perustan nollataso - sen korkeus

Me altistamme säätiösi seuraavat tasot.

Mitä tulee kaikkiin muihin pilareihin

Levitämme kateaineita pylväät vedenpitävyyteen

On myös mahdollista käyttää teräspultteja. Mutta se on jo enemmän kuin yksi pino-ruuvin säätiön muunnelmista. Aikaisemmin tuki on tehty myös kosteutta kestävästä lehtikuusta. Nykyään kuitenkin useimmat yksityiset kehittäjät haluavat laittaa jotain kestävämpää ja konkreettista talonsa alle.

Tukit sijoitetaan 1,5-2,5 metrin välein niin, että ne ovat rakenteen kulmissa, sisäseinien leikkauspisteissä ja tukipalkkien asettamisessa sekä uunien ja tulisijojen alapuolella. Nämä ovat tärkeimmät kuormat. Osa heistä grillata on kykenevä jakamaan koko rakenteen. Ideaalisesti pääpainon pitäisi sattua täsmälleen tukipilareihin, joihin pylväsnauhan perusta on.

Jos valitset tiilen, sinun on välittömästi suljettava sen silikaattilajitelma. Keraaminen on otettava korkeimmalla jäätymisvastuksella. Yleensä, jos et halua vaivata ja kaataa betonia, on parempi mieluummin FBS. Nämä lohkot on alun perin suunniteltu erilaisten rakennusten perustuspohjien rakentamiseen.

Rakenteilla, pylväiden yläpuolella oleva betonikiinnitys on pieni liuskan perustus. Hänelle on rakennettu erillinen muottirakenne, jossa on 10-12 mm: n teräsvaijereita. Nippujensa jälkeen valmiin raudoitushihnan täytyy vain kaataa betoniliuoksella, jonka lujuus on vähintään M-300. Samanaikaisesti puurakennuksia varten grillataosa suoritetaan usein kokonaan baarista. Monissa tapauksissa riittää kuormien uudelleenjako.

Sarakepesän vedeneristyselementtejä varten voit käyttää kattohuopaa tai nestemäistä bitumimuovia. Jopa pehmeä laatta tekee, jos se ei käytetä, kun se kattaa jo rakennetun rakennuksen katon.

Missä on parempi käyttää perustusta pylväät

On helppoa rakentaa pylväspohjainen tukilevy, joka tukeutuu kannen päälle. Yllämainitut vaiheittaiset ohjeet ja edellä kuvatun tuen tekemisen vivahteet auttavat ratkaisemaan tehtävän myös aloittelijalle. Kaikki on tehty muutamassa päivässä. Totuuden on odotettava jopa kuukausi kunnes betoni kovettuu grillata, mutta ei ole muuta tapaa.

Jos rakennus aikoo rakentaa valoa, sen kustannukset ja ajoituksen kaltaiset perustelut ovat kaikkein kannattavimpia. Hanke voidaan valmistaa jopa itse. Mutta massiivisen mökin alapuolella olevat laskelmat ovat parempia tilauksesta ammattilaiselta.

Asennus pylväiden perusta talon

Talonrakentamisen pilareiden rakentaminen on erityisen yleistä yksityisten talojen rakentamisessa. Yksityisen talon perustajat voidaan rakentaa omin käsin. Tämän tyyppiset laitetyypit eivät yleensä edellytä kalliiden rakennuskoneiden ja -mekanismien käyttöä.

Pylväsnäytön tyypit ja edut

Jotta kovaa nauhalevyä ei pystytä asettamaan, käytä sarakepidikkeitä, jotka on yhdistetty grillin rakenteisiin. Tämäntyyppisten tukien käyttö säätiön rakentamisessa on useita etuja:

 • suhteellinen halpa;
 • pienet materiaalikustannukset;
 • lyhyet rakentamisen ehdot;
 • Laitteeseen on laaja valikoima materiaaleja.
Yksi suosituimmista on asbestiputkien kanta

Useita eri tapoja rakentaa eri materiaalien sarakepidikkeitä:

 • muuraus;
 • Betonituotteet;
 • Teräsbetonituotteet;
 • Betoni asbestisementtiputket;
 • Jätehuolto;
 • Betoniputket.

Tiilipylväät

Muuratut sarakkeet tehdään harvoin. Niitä käytetään pieniin kevytrakenteisiin. Tiili itsessään on altis kosteudelle erosiosta, mutta sillä on hyvä kantavuus.

Voit tehdä tämän materiaalin pylväitä talon perustalle pakollisella laitteella luotettavilla vedeneristyskannilla. Tiilipylväät pystytetään matalalla syvyydellä maaperän jäädyttämisen yläpuolella. Tällaisia ​​perustuksia kutsutaan matalaksi syvyydeksi.

Betonipylväät

Betonin laitureilla voidaan sanoa sama asia kuin tiilipylväät. Pääsääntöisesti ne voidaan tehdä kevytrakenteiden taloon. Pohjanpohjan syvyyden tulisi olla maaperän jäädyttämisen yläpuolella.

Toisin kuin tiilipylväät, betonikannat vaativat muottirakenteita. Paras betonipilarien täyttö on murskattua kiveä. Se antaa konkreettisille pylväälle erityisen vahvuuden, toisin kuin muut irtotavarat.

Teräsbetonipilarit

Teräsbetonipilarit - pylväät, joilla on erittäin suuri kantokyky, jotka pystyvät kestämään suuren kuormituksen matalalta rakennukselta. Teräsbetonipilarit sijaitsevat maaperän jäädyttämisen ja pohjaveden pinnan alapuolella.

Muottien ja konkreettisten töiden lisäksi on välttämätöntä tehdä lujitushäkkejä ja sijoittaa ne pohjamateriaaliksi. Teräsbetonipylväät ovat yksi kestävimmistä ja luotettavimmista pylväsperiaatteista.

Betoni asbestiputket

Betoni asbestisementtiputkia voidaan käyttää syväpylväinä alhaisen rakennuksen rakentamiseen. Asbotsementnye-putket ovat houkuttelevia, koska ne helpottavat kehittäjää siitä, että on aikaa vievää työtä asennuksen ja purkamisen osalta.

Sarakkeet voidaan muodostaa useita putkia kerralla. Tällaisilla betonilla täytetyillä vahvistetuilla pylväillä on hyvä kantavuus. Putkien asennuksen yhteydessä porataan reikiä poran halkaisijaltaan suuremmalla halkaisijalla kuin putken halkaisija.

Murskatut pylväät

Kivipesäkivien pylväskivi, joka on pystytetty vastakkain toisiinsa kiviä, kiinnitetty sementtilaastilla.

Rikkakivien läheltä löytyvien asennuspilarien avulla saadaan merkittäviä säästöjä rakennusmateriaalien kustannuksille talon perustamiselle.

Betonipuristimet

Betonin ruuveja, nimestä huolimatta, voivat olla myös pylväsperustaisia ​​rakenteita.

Ruuvatuet ovat metalliputket, joissa on terävä pää ja kierteiset terät. Näiden rakenteellisten ominaisuuksien ansiosta tunkit ruuvataan maahan syvyydeltään.

Vahvistettu betoni ruuvattujen sisällä lisää huomattavasti paalun kantavuutta. Tämän sarakepohjan etuna on maanrakennuksen puute ja niiden nopea asennus.

Pylväiden asennus tekniikka talon rakentamiseen

Säätiömerkintä

Ennen kuin aloitat sivuston merkitsemisen, sinun on tehtävä täsmällinen laskelma pilareiden määrästä ja niiden sijoittamisesta. Tukit sijoitetaan talon kulmiin, kantavien seinien linjaan ja raskaaseen talotekniikkaan (lämmityskattilaan jne.) Kohdistuvan kuormituksen paikkoihin.

Pylväiden keskipisteiden merkitseminen rakennustyömaalla tuotetaan merkkijono, joka on venytetty puupalkkeihin. On mahdollista käyttää muita samankaltaisia ​​materiaaleja merkintään. Yleensä talon ulkoasu on suorakaiteen tai neliön muotoinen. Merkinnän oikeellisuus tarkistetaan tasa-arvoisten diagonaalien eli suorakaiteen muotoisten rakenteiden vastakkaisten kulmien etäisyydellä.

Jos talon suunnitelma on monimutkaisempi kokoonpano, merkintä on jaettu useisiin suorakulmiin tai geodeettisiin tutkimuksiin.

Kun merkintä on päättynyt, pylväiden keskukset määritetään, ne siirtyvät maanrakennustöihin.

maavalli

Pylväiden alle kaivetaan pystysuuntaisia ​​aukkoja. Kaivojen mittojen pitäisi mahdollistaa ilman erityisiä vaikeuksia tehdä töitä laitteen muottiin.

Asbestisementtiputkien pylväät porat porataan maahan ruuvilla. Poraa putkien tarkka keskittäminen porattamaan suuremman halkaisijan reikää kuin tukia. Asbestiputki on kiinnitetty reikään puupylväillä.

Ruuvitukit joissakin tapauksissa tekevät poraa, niin sanottua "johtajaa". Tämä helpottaa paalunakselin pääsyn maaperän yläkerrokseen ja sen pystyasennon asentamiseen.

Kaivot ja kaivot

Kattomateriaali asetetaan kuoppien pohjalle. Levyneristys estää kosteuden tunkeutumisen alhaalta. Sitten hiekkakerros kaadetaan niin, että kostutuksen ja tampingin jälkeen sen paksuus on vähintään 150 mm.

Hiekkalaatta vastustaa maaperän puristusta ja jakaa tasaisesti maaperän kuorman. Hiekkavalmiste toimii viemäröintijärjestelmänä, joka siirtää sulatettua ja sadevettä pylväistä.

Pilarin kantokyvyn parantamiseksi sen pohjassa on laaja kantapää. Tätä varten kuopan pohjalle asetetaan betonikerros. Betonin koulutus kova ram. Tämän seurauksena liuos puristaa ympäröivän maaperän sivuille muodostaen näin laajemman kantapään.

Jos kuopan leveys sallii henkilön pääsyn sisään, maaperän näytteenotto kantapään alla suoritetaan ojaustyökalulla.

Laaja kantapää asbestiputken alle tehdään seuraavasti: betoniseos kaadetaan asennettuun putkeen pieneen määrään. Sitten tuki nostetaan, ratkaisu liu'utuu reiän pohjalle ja muodostaa kantapään.

Muototyö

Vahvistettu betoni- ja betonipilarit kaivoissa asenna muotti. Muotti voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista. Pohjimmiltaan aidat on valmistettu puiset lankut ja baarit, ampui alas kilvet. Tämän lisäksi muotti on tehty lastulevylevyistä, vanerista, asbestista ja muovista.

Sementtihiekkakartongit jäävät maahan. Tämän materiaalin asennuksen asennus maksaa paljon kalliimpaa kuin puinen muotti.

Suljettavien rakenteiden elementtien kokoonpanon yhteydessä on tarpeen tarkkailla nivelten tiheyttä joustorakenteiden liitoksissa. Betoniseoksen nestemäisen osan vuotaminen urien läpi vaikuttaa haitallisesti betonin lujuuteen. Tämä voi johtaa sarakkeen rakenteen tuhoamiseen.

Betonista kaadettujen betonimuottien sementtimaidon vuotojen välttämiseksi aitojen sisäpinta peitetään polymeerikalvolla. Asbotsementny-putket toimivat samanaikaisesti puutavaraa ja osaa tukitukea.

Asennettu muotti on kiinnitetty kaivoon tilapäisillä puupinnoilla. Tämä estää levyt siirtymisen aikana muottien kaatamiseksi betonilla.

Muottien vahvistaminen

Yleensä pienille rakennuksille sarakkeet ovat pienikokoisia. Tällaisen pylväspohjan lujitettu muottikehys on tehty useista pystysuorasta raudoitustangoista, jotka ovat jaksollisia. Tangot on yhdistetty neulomalla lanka, joka muodostaa laatikkomaisen kehyksen.

Kehys on valmistettu niin pitkäksi, että tangot työntyvät sarakkeesta riittävän pitkäksi, jotta ne voidaan liittää grillatappiin. Tämä pätee paitsi betonirakenteisiin, betoniin, ruuveihin ja asbestipylkeihin.

Betonin pilarin säätö

Nestemäinen betoni kaadetaan valmiiseen muottiin asennetulla vahvistetulla kehyksellä. Täyteharjoittelu kerroksittain. Jokaisen kerroksen tulisi olla noin 200 mm paksu.

Flooded, betonin kerros tiivistetty kunnes sementtihyytelö ilmestyy pinnalle. Yleensä tilaa puutteen vuoksi on mahdotonta käyttää manuaalisia täryttimiä. Siksi liuosta tiivistetään sileällä vahvikkeella. Ajoittainen vahvistus oskillaattoreissa voi aiheuttaa ilmakuplia betonissa.

Monoliitin rakenteessa olevien onkaloiden läsnäolo voi aiheuttaa monoliitin erilaiset muodonmuutokset ja johtaa kolonnin rakenteen tuhoamiseen. Pilarien vaakasuoraa tukipintaa on kunnioitettava. Muuten grillauksen rakenteet löysäävät tukien kannatustilaan.

Betonin kovettumisen aikana pylväiden vaakapinta peitetään polymeerikalvolla tai kattolevyllä. Tämä poistaa kosteuden liiallisen haihduttamisen tukien jäykistyspinnalta. Jäljelle jääneet sinuspiirit asbestiputkien ympärillä täytetään märällä hiekalla kerroksittain kerrosten läpi.

Pylväspäätyjen valmistelu grillin kiinnittämiseksi

Pylväiden pystyttämisen lopussa muodostavat pilarin päätä. Pylväiden tukiosa voi olla eri malleja grillattavan materiaalin mukaan. Vahvikotelon päästöjä käytetään sulautettujen osien, metallisten laakeripatojen hitsaukseen. Tämä tehdään, kun asennetaan metallin ja teräsbetonipalkkien grillaus.

Katso videota siitä, miten kiinnität grillata talon pohjan valmiisiin pilareihin.

Runkopaneelilaudan laitteeseen kuuluvat puurakenteet sekä puutavaran ja puutavaran seinät käytetään pylväiden metallipylväistä. Nastoja kierretään niiden päissä. Pultit kierretään ruuvien kierteisiin, jotka kierretään ruuvien puoleisten osien läpi.

On olemassa muuntyyppisiä puukahvan kiinnittämistä erilaisten kiinnittimien muodossa.

johtopäätös

Edellä kuvattujen tyyppikilvetyyppien rinnalla sarakkeet on pystytetty esivalmistetuista raudoitetuista betonipohjapinnoista. Tällaisten tienrakenteiden asennus. Ennaltaehkäisevää teräsbetonipilaria olisi käytettävä suurien siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Pilarin perusta pienille yksityisille taloille on taloudellisesti edullista kehittäjille, jotka päättävät rakentaa talon omasta.

Mikä on kätevä ruuvipilareita aidalle

Kierrä tukilaseja - tämä on paras ratkaisu omistajille, joiden sijaintipaikka on vaikeaa. Käyttämällä niitä auttaa rakentamaan luotettava aita, joka kestää vuosia. Se suojaa ei-toivotuilta näkymiltä, ​​ei-toivotuilta asiakkailta ja sillä on esteettinen ilme. Tällaisten tukien käyttö on taloudellisesti järkevä ratkaisu maaperän virtaamiseen.

Mikä on ruuvipilareita

Aseiden ruuviholkit ovat metalliputki, jossa on erilainen seinämän paksuus, sen päällä on terävä sauva, ruuvit ovat ruuveja varten. Se voi olla pyöreä tai suorakulmainen. Materiaalina tukien valmistuksessa käytettiin saumattomia saumattomia teräsputkia. Tämän erityistekniikan ansiosta imulangan kannalla on suuri lujuus, sillä se on korroosionkestävyys. Hitsauksen laatuun vaikuttavat toiminnan kesto.

Aidan ruuvipätkä on valmistettu eri paksuisista metallista. Tämä vaikuttaa niiden kestävyyteen ja lujuuteen. Putken seinämän paksuuden optimaalinen parametri on 4-7 mm. On olemassa eri pituisia tuotteita, vähintään - 1 m, yläraja ei ole rajoitettu. Kärjen ja terojen ansiosta asennus on helpompaa. Tällaisilla saantipinoilla on erinomainen vetolujuus ja puristuskestävyys.

Ne ovat myös käteviä, koska toisin kuin monoliittinen kellari, niihin ei sovelleta kausivaihteluita, sileyttä, supistumista ja laajentumista. Aidan rakenne pysyy millä tahansa kaudella ja missä tahansa säässä, kiinteässä ja vakaana. Ruuvin muotoinen kärki on vastuussa paalin tiivistämisestä. Hän on ankkuri, joka ei salli työntää teltan tukea.

Se on tärkeää! Ruuvin syvyys saavuttaa 1,5 - 2 metriä, mikä ei ole käytettävissä minkäänlaiselle pohjalle. Syyt ovat tällaisten teosten liian korkea hinta.

Aseiden edut ja haitat paaluilla

Tällä materiaalilla on useita etuja ja haittoja, sinun on tiedettävä ne ennen kuin valitset ne tueksi aidalle. Aloitetaan positiivisilla sivuilla:

 • Metallipallojen aidat voidaan asentaa erilaisiin maatyyppeihin, mukaan lukien "monimutkainen". Tämä pätee erityisesti alueille, joilla on korkea GWL. He pystyvät pitämään aidan painon jopa suolla maastossa, heterogeenisessä maastossa, kaltevuudella, jolla on merkittäviä korkeuseroja.
 • Asennustyöt voidaan tehdä milloin tahansa vuodesta riippumatta säästä. He pystyvät pääsemään maaperään jopa pysähtymisolosuhteissa.
 • Maaperäkerroksia ei ole sekoitettu, kuten säätiöön.
 • Ruuvit ovat helposti asennettuja aidat. Ne ruuvataan ruuveilla, jotka voidaan tehdä manuaalisesti ilman rakennusmateriaalien käyttöä. Toisin kuin heidän aviopommiensa sukulaiset. Asenna ne nopeasti, yhden tuen kestää 20-30 minuuttia. On mahdollista laittaa tällaisia ​​virkoja koko aidalle muutamassa päivässä omalla.
 • Kestävyys. Niiden käyttöikä on 50 vuotta, ja jos niitä on esikäsitelty korroosionestoaineella, ne ovat lähes ikuisia.
 • Uudelleenkäytettävyys. Ne voidaan irrottaa maasta vahingoittumatta ja ruuvattaa toiseen paikkaan.

He eivät ole ilman puutteita, kriittistenkin joukossa:

 • Ruuvipillojen aita tulee vähemmän kestäväksi, jos asennustöissä suojakerros vahingoittuu. Näin tapahtuu ruuvaamalla kiinteään maahan. Suora vastakohtaus niiden käyttöön on kivinen maasto, maaperä on kyllästynyt kivillä. Tämän seurauksena pylväiden vaurio romahtaa nopeammin, ja aita itsessään ei voi kestää ilmoitettuja kuormia.
 • Metallirakenteiden pylväiden rakenteet, jotka sijait- sivat kaukana sähköjunien asemista, asemat, joilla voimalaitokset olivat, näyttivät huonosti. Kiihdytetyn metallin hajoamisen aiheuttavat kaarevirrat vaikuttavat kielteisesti tukiin.
 • Lisäkäsittelyn tarve ennen asennusta.
 • Mahdollisuus tarkistaa piileviä puutteita, jotka ilmenevät, kun ne upotetaan maaperään.

Oikeiden paalujen valinta

Tarkastettujen ruuvien paalut voivat kestää erilaisia ​​kuormia. Yhden tai toisen tyyppisten pylväiden valinta riippuu tästä parametrista. Aseessa oleva kuorma antaa materiaalin, joka ripustetaan napaleihin.

Joten putken halkaisija, josta 5,4 cm sopii kevyisiin aitauksiin: verkko (hitsattu, muovi), metalli-aidan. Tällaisen 2-8 mm: n seinämän paksuus. Halkaisija 8,9 cm on kestävämpiä tuotteita, niitä voidaan käyttää metalli-aidatusta, ammattikäyttöön tarkoitetusta arkista.

Kiinnitysreiät on myös valittu muille ominaisuuksille. Yksi tärkeimmistä on putken pituus. Parametrin laskenta perustuu maan koostumukseen, koska sitä on myös syvennettävä. Keskimääräinen ruuvin syvyys on 1,5 metriä, mutta joskus enemmän. Mitä kovempaa maata, sitä syvemmälle sinun on kiristettävä paaluilla, sitten aita tulee vakaampi.

Valitsemalla ajopilareita aitaasi varten, sinun on kiinnitettävä huomiota erikoismalleihin. Niissä on reiät valitun materiaalin kiinnittimien välille. Tämä on erittäin kätevä, koska se nopeuttaa myös aidan asennusta.

On myös hyödyllistä tietää, mitkä ovat ruuvipallot tyypin mukaan. Tarkemmin sanottuna:

 • Hitsattu. Terät hitsataan kärkeen. Tämä vaihtoehto on edullisin, mutta niiden kestävyys riippuu hitsauksen laadusta.
 • Cast with tips - kallein, mutta kestävä.
 • Cast galvanoidulla kärjellä. On lisääntynyt läpäisevyys.
 • Myös terän halkaisija on erilainen. Standardi - käytetään yksinkertaisiin maaperään, terät ovat leveät. Keskipitkä - optimaalinen maaperälle, jolla on korkea pohjavesivarasto. Jäykkymaiden maaperällä on suuret terät.
 • Paalut itse ovat aina pyöristettyjä, koska vain sellaisia ​​voidaan käyttää ruuvaukseen, vain edellä mainitut osat voivat olla neliöitä. On helpompi kiinnittää aitausmateriaalin arkkeja tällaisiin.

Tee ruuveja omilla käsilläsi

Ruuvit paikat aitauksen alle voidaan tehdä omalla kädelläsi. Vaikka ne pystyvät kestämään huomattavia kuormia, kiinteän valun käyttö, joka voidaan tehdä vain tehtaalla, ei ole välttämätöntä. Vaadittavan lähdemateriaalin valmistamiseksi halutun halkaisijan putket ja seinämän paksuus. Olemme jo ottaneet huomioon valintamahdollisuuksiensa tukemiseen, emmekä pidä tätä enää. Myös tarvittavassa työssä:

 • Kenkä on pilarin pohja.
 • Kärkkäinen kärki - sen pituus on vähintään 15 cm.
 • Terä vaaditulla kallistuskulmalla. Se on se, joka määrittelee tarvittavan voiman kääntymisen maaperään ja vahvuuden tuen vahvistamiseen siihen.
 • Muutamia vinkkejä.

Kierräpylväät omalla kädellä tehdyille aitauksille ovat varsin luotettavia edellyttäen, että on olemassa kokemusta hitsauksesta, koska tällä menetelmällä kaikki elementit pidetään yhdessä.

Se on tärkeää! Hitsauksen laatu riippuu tukien tukien käytön kestävyydestä.

Lisätietoja videon tuotannosta on nähtävissä:

Hitsauksen jälkeen sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Puhdistus ja tasoitus saumat.
 • Pinnoite maaliin.
 • Korroosionestoaineen käyttö. Tämä tuote on pakollinen, muutoin metallin ruoste ja ruhje muuttuvat kostealla maapallolla.

Asennustekniikka

Aita ruuvipillojen, toisin kuin monet muut tyypit, asennetaan ilman konkreettisia ja maanrakennustöitä. Ne ovat taloudellisesti kalliita ja aikaa vieviä. Lisäksi alustava valmistelu muodossa:

 • Puhdista alue kasvillisuudesta, tarvittaessa lumen puhdistus.
 • Muottijärjestely.
 • Johda maaperän taso.
 • Kaivaa kaivanto.

Asennusprosessi vaatii vain majakanjohtimen kiristämistä maaperän pinnalle ja merkitsemisen pitkin suunniteltua pisteviivaa, johon tukit ruuvataan.

Se on tärkeää! Tukin syvenemisen määrittämiseksi on hyödyllistä suorittaa kokeellinen ruuvaus. Tätä varten yksi pilottipino kierretään maaperään mahdollisuuksien rajalle - tämä on piste. Tämä parametri vastaa maaperän jäädyttämistä.

Jos ennen aidan asentamista ruuvipinoille pystyttiin löytämään hautaamisen taso oikein, et voi huolehtia tuesta, joka johtuu kausivaihteluista tai aita "putoaa". Tavallisten paalujen välinen etäisyys - 2,5-3 metriä. Aseiden rakentamisen kehän mittaaminen ennakkoon, sinun on ostettava tarvittava määrä pylväitä.

Asennuksen helpottamiseksi voit luoda laitteen pienimuotoiseen koneistamiseen. Vipu ja kaksi apulaitetta ruuvaamalla ne ovat paljon helpompaa ja nopeampaa. Jotta se olisi helppoa - pinoon yläosassa työnnetään läpimitaltaan vähintään 3 cm: n raudoitus tekniseen reikään. Taivuta hieman ylhäältä. Aseta vahvistusneliöputken reunoille.

Toinen kiinnike, johon tukit ruuvataan, on kaksiosainen portti, jossa on leike. Ulkonäkö näyttää siltä, ​​että putki jakoavaimella. Tällainen mekanismi auttaa hallitsemaan pystysuuntaisuutta asennettaessa ruuvipinoja aitaukseen. Toinen koneistettu laite on erikoisruuvit. Ne ovat erikoislaitteita, joita ei voida kutsua halviksi, mutta paaluilla on taatusti oikea pystysuora asema. Lisäksi koko matriisi on ruuvautettu pari tuntia.

Seuraava vaihe on oppaiden asentaminen. On kätevää asentaa ne neliöruuvin paaluihin. Ohjeina käytetään metallilevyjen palasia, joihin myöhemmin kiinnitetään aitauslevy.

Aseiden rakentaminen ruuvipinoilla omilla käsillä on valmis. Vaihtoehtoisesti voit peittää metallielementit samanvärisellä maalilla, joten aita näyttää täydelliseltä.

Kuten näet, asennusvaihtoehdot omien talojen ympärillä ovat lukuisat. Paalut soveltuvat järjestämään aidan vaikeisiin maaperään. Tämän vaihtoehdon valitsevat myös ne, jotka arvostavat kestävyyttä, koska ne sopivat asennuspilarien valmistukseen ja pystyvät seisomaan vuosisatojen ajan.