Tiilipylväät - kaunis ja luotettava

Aita, jossa tiilikannat ovat kestävämpiä ja vahvempia, lisäksi se näyttää vakaalta. Kokenut henkilö voi myös rakentaa tiilipylväitä omilla käsillään haluttaessa. Tietenkin, täysin tasainen ja tarkka heti, et ehkä onnistu, mutta tarvittavat taidot näkyvät.

Tuotteen ulkonäkö

Materiaalin valmistelu

Tukien rakentamiseen on välttämätöntä valmistaa materiaaleja ja kaikkia rakennusalan työkaluja oikeaan määrään. Yleensä ne on valmistettu punaisesta tai koristeellisesta tiilestä, jota käsitellään erikoisella kyllästyksellä, jotta valkoiset pilkut eivät näy pinnalla.

Joten sarakkeille tarvitset:

 • tiili;
 • sementti laasti;
 • sora;
 • putket (on mahdollista kanava);
 • varusteet;
 • metalliset kiinnitykset;
 • taso ja lasku;
 • lastalla;
 • alue;
 • ohut metallipalkki 8x8 mm;
 • vasara ja hiomakone.

Jos haluat asettaa tiilipoikkea omalla kädelläsi siistinä ja houkuttelevina, on suositeltavaa käyttää uutta koko tiiliä. Kanava tai putket ovat välttämättömiä tukien vakaudelle: niissä on muuraus, eivät salli sarakkeiden asettumisen ja kiertymisen.

Toimii säätiön kanssa

Ilman perustaa tällaisia ​​virkoja ei ole pystytetty. Niillä on huomattava paino ja maa ei kestä tällaista painoa pitkään: se alkaa laskeutua, vuotaa, tuki romahtaa. On tarpeen tehdä tukikohta oikein, sitten virat kestää vuosikymmeniä. Lapio kaivaa reikiä syvälle ja melko laaja.

Kaivon pohja on täynnä raunioita ja kivet, asennetaan metalliputki, tasataan pystysuoraan ja kaadetaan betonilla. Säätiö on jäljellä vähintään viikon ajan, mutta on parempi odottaa kuukausi. Pohja, joka ei ole riittävän läsnä aidan rakentamisen aikana, voi haljeta, mikä myöhemmin tuhoaa rakenteen.

Kuinka laittaa pylväitä

Pääsääntöisesti tiilipylväs on asetettu tiilen ja puoli omilla käsillä. Mutta suuria raskaita aidoja varten ne rakentavat laajempaa tukea - kaksi tai useampia.

Tiilet layout

Yli 1 m: n pylväiden leveydellä käytetään yksirivinen järjestelmä, jossa on joukko tiiliä. Jokainen onnistuminen siirretään neljänneksellä. Vaakasuuntaisia ​​saumoja ei saa tehdä yli 1 senttimetrin etäisyydelle. Jotta kukin sauma olisi tasaista, vie ohut tanko, mieluiten neliöosa ja aseta se ensimmäiselle tiiliriville. Kun toinen rivi on asetettu, irrota ylimääräinen liuos ja poista varsi varovasti.

Tukemiseksi oli tiukasti pystysuorassa jokaisen neljän riviä muuraustekniikkaa tarkasteltaessa taso ja lävistäjä kaikilla puolilla. Ulkoilevat tiilet ovat varovasti paikoillaan vasaralla, palauttaen ne paikalleen. Sen jälkeen, kun neljä tai viisi riviä on asetettu, pylvään sisään on sijoitettu raudoitus, lankaosat, vahvistava verkko - kaikki, mitä on kädessä. Sitten se kaatoi betonia kestävyyteen. Joskus ne tekevät niin: sisätila on täynnä kiviä, ahtautunut tiukasti ja täynnä erittäin nestemäistä sementtiliuosta.

Tärkeä kohta on metallisten kiinnitysten sijoittaminen, joka kiinnitetään aitauksen viivoihin tai osioihin. Ensimmäinen kiinnitys on upotettu 15 cm: n korkeudelle säätiön tasosta. Tiivistämällä tiili halutulle korkeudelle, määritä sen sivun keskellä, josta aita asennetaan. Oikeat paikat on merkitty lyijykynällä ja jauhaa loitolla koko tiilen leveydeltä. Samanaikaisesti vain kolmasosa sahataan paksuuden läpi. Aseta lisälevy uraan siten, että pieni osa työntyy ulkopuolelta ja kolonnin sisäpuolella se saavuttaa metalliputken.

Seuraavassa rivissä yksi tiilistä sahataan samalla tavalla ja kiinnitys katetaan. Toinen kiinnitys sijoitetaan pylvään keskelle, ja yläosa on 15 senttimetriä matalampi kuin ylimmällä rivillä. On tarpeen leikata huolellisesti, tarkasti koon, niin että kiinnitykset sopivat tiukasti paikkoihin. Ylimääräinen liuos poistetaan välittömästi huovalla, estäen sen kuivumasta. Muurauksen yläosa peitetään erikoisella suojuksella, joka suojaa betonia liuotuksesta. Sen jälkeen tiilikuvio, jossa on omat kädet, on melkein valmis.

Muurausliitokset

Pylväiden on oltava houkutteleva ulkonäkö, sileät ja siistit saumat, joten liitos on välttämätöntä. Ensinnäkin liuoksen kuivatut jäämät pyyhkiytyvät pois luudasta tai lankaharjasta, pestään vedellä ja jatketaan liittämistä varten. Tätä varten sekoitetaan liuos: sementti ja kalkki 1 osaan, hiekka - 10 osaa. Kaikki sekoitetaan ja käytetään pari tuntia, muuten se kovettuu. Ennen liuoksen levittämistä pylvään pinta on kastettava hyvin.

Sauman käsittelymenetelmät

Yhteiset hoitomenetelmät

Yhteinen hoitovaihtoehto

Tiheä saumojen käsitteleminen:

 1. Kipsi tai ontto.
 2. Saumojen käsittely muurattuina.
 3. Yhdistämisen käsittely.

Ensimmäisessä tapauksessa ratkaisu ei täysin täytä tiilien välistä tilaa, jolloin etu- puolella on 1 tai 1,5 senttimetriä. Mutta sitä käytetään harvemmin kuin toiset, koska virkoja ei usein tapeta. Toisessa tapauksessa liuos levitetään muurattuina, ja sen ylijäämää leikataan lastalla. Pinta on tasaisempi ja siisti.

Täytä liitokset liitoksen avulla

Kolmas menetelmä vaatii erikoistyökalun liittämisen. Tämä työkalu katkaisee ylimääräisen ratkaisun terävinä reunuksina, ja kuperalla tai koveralla päällä saumat helpottavat muotoa. Tämä liitos ei vain lisää muurien koristekykyä, vaan myös tiivistää saumat. Liuosta ei yksinkertaisesti sovelleta, vaan se hierotaan voimakkaasti saumoihin paremman yhteyden varmistamiseksi. Ensimmäiset saumat käsitellään pystysuorassa, sitten vaakasuorassa.

Tikkauksen jälkeen pilarien on oltava vähintään kolme viikkoa, niin voit jatkaa aidan asentamista.

Talon rakentaminen

Jokainen sivusto tarvitsee aitausta. Samalla aita hoitaa paitsi suojaamaan taloa ulkopuolelta tunkeutumiselta, mutta myös varmistaa sivuston esteettisen houkuttelevuuden. Tiili-aita näyttää hyvältä talon vierestä, joka on tehty sekä tiilistä että muista materiaaleista. Tiilipilarien rakentaminen eroaa kuitenkin melko monimutkaisesta tekniikasta. Jotta saat laadukkaita aidat, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Tietoja heistä ja selvitä lisää.

Sisällysluettelo:

Tiilipylväät: tyypit ja ominaisuudet

Tiiliseinän ulkonäkö on melko yksinkertainen, mutta sarakkeen sisäinen rakenne liittyy useiden rakenteellisten rakenteellisten elementtien väliseen yhteyteen. Pylväiden pystyttämiseen liittyvä tekniikka merkitsee merkitsemistä, perustuksen rakentamista, suojaa kosteudelta ja lisää viimeistelyaineita. Jos näin ei tehdä, aidan käyttöaika on useita vuosia.

Aitauksen tiilen valitsemiseksi sinun on kiinnitettävä huomiota sen laatuun ja teknisiin ominaisuuksiin. Huomioi myös sen ulkonäkö, väri ja rakenne. Myös harkitse tämän tiilen yhteensopivuutta sivuston ulkoisten ominaisuuksien kanssa.

Tiili-aidan pylväitä on kaksi versiota:

 • pilari, joka on valmistettu 1,5 tiilestä;
 • kaksi tiilipylväästä.

Nämä vaihtoehdot ovat suosituimpia, vaikka joissakin tapauksissa muitakin pilareita rakennetaan. Pylvään paksuuden suhteen määritetään sen toiminnallinen tarkoitus. Pylväät on asennettu aitaosiksi tai pidettävä portti wicketillä.

Aidat on valmistettu myös erilaisista materiaaleista - tiilistä, puusta, kalvosta, betonista jne. Tiilipylvään määrittämiseksi on välttämätöntä jakaa työ useaan vaiheeseen:

 • suunnittelun miekkailu, piirustusten luominen ja laskelmien tekeminen;
 • materiaalien valinta ja hankinta työhön;
 • työpaikan luominen, perusta perustaminen;
 • suojakorkkien asentaminen ja asentaminen.

Ensimmäinen vaihe on tärkein, sillä on selvää, minkä tyyppinen rakenne, pilarien koko ja niiden väliset rajat, materiaalit, joista aita tehdään. Valitsemalla materiaaleja työhön, kiinnitä huomiota tiilen laatuun, sen kokoon ja säänkestävyyteen, sillä pilarit ovat kadulla. Seuraavaksi sinun on poistettava alue kasvillisuudesta, kaivaa kaivanto ja rakennettava säätiö, joka luottaa luotettavasti tukeen.

Tiilipylväät tiili - työn valmistelu

Tehtäessä laskelmia tiilipilarien rakentamiselle, kiinnitä ensin huomiota span optimaaliseen leveyteen, joka on noin kaksi metriä. Jos valitaan yksi ja puoli-tiilien pilari, sen koko on kolmekymmentä kahdeksan senttiä.

Kun rakennat aidan vain etupuolella, pylväiden määrä on pienempi, koska suurin osa on käytössä portilla ja portilla. Lisäksi sinun on tehtävä merkkijono riippuen kappaleen pituudesta. Jos aitausta asennetaan sivulle tai takana oleville osille, asennetaan kaksi nurkkapostia epäonnistumatta. Vedä kaistaleen pituudesta kahden kulmikkaatyyppisen pylvään pituus, kunkin pätkän pituus ja portti tarvittaessa tarvittaessa jaa saatu arvo pylvään pituudella. Näin ollen on mahdollista laskea välipilarien lukumäärä.

Jotta pystyt suorittamaan yhden pylväiden, joiden korkeus on 200 cm, ja puolipitan tiheyden leveys, tarvitset noin sata ja kymmenen tiiliä. Samaan aikaan materiaalin vähimmäislaatu ei saa olla pienempi kuin 100. Kolme ensimmäistä riviä on sijoitettava tiilen runkoon, ja loput onttoa. Tämä arvo kerrotaan tukipylväiden lukumäärän mukaan. Näin ollen on mahdollista laskea työssä tarvittavan materiaalin kokonaismäärä. Lisää noin kymmenen prosenttia varastosta virheellisen materiaalin korvaamiseksi.

Tiilimuuraus suoritetaan tietyn tason ympärillä, jolle tiilet ovat. Erityistä huomiota kiinnitetään portaisiin, jotka on tarkoitettu portin kiinnittämiseen. Tällaisiin pylväisiin on asennettu teräsputki, jonka läpimitta on noin kahdeksan senttimetriä. Vahvistetut teräsvaijerit voidaan korvata viidellä kappalemäärällä. Keskikokoiset rakenteet on pinottu noin kolmen teräsraudan ympärille. Tällaiset tuet ovat hyviä. He eivät pelkää sateita ja lämpötilan vaihteluita tai hurrikaani tuulta.

Pylväiden lukumäärän määrittämisen ja projektin laatimisen jälkeen sinun on jatkettava sivuston merkitsemistä. Tätä varten pilarien sijainti on venytetty johto. Merkitse johdolle paikat, joissa porakoneita porataan pohjaan. Jos teippityypin perustus on rakennettu, aidan rakentamisprosessissa on tarpeen tehdä pilarien betonointi.

Tiilipylväät valokuva:

Voit luoda perustan tiilipylväille seuraavasti:

1. Poraa rakentaa kaivo, jonka leveys on 200 x 400 mm. Kuopan syvyys määräytyy maaperän jäädyttämisen syvyydestä tietyllä alueella, tähän indikaattoriin lisätään vielä 20 senttimetriä. Kaivon syvyyden optimaalinen arvo on 120-150 cm.

2. Pohja kuoppa hiekka on asetettu, huolellisesti murskattu. Tämä tyyny toimii iskunvaimentimena ja suojaa pohjaa kosteudelta.

3. Seuraavaksi valmistetaan napanydin kiinnitys, joka sitten sinkoutuu. Betonia valettaessa asenna lujitemuoto ydin, mikä lisää valmiin rakenteen vahvuutta.

4. Kaksi sata betonia käytetään täyttämään pohja. Säätiön puolustamisen on odotettava noin kymmenen päivää. Vasta sen jälkeen jatka eteenpäin.

Tiilien aitaukset - laastinvalmistelut

Tiilipilarien rakentamiseksi vaaditaan 150 - 25 asteen betoniliuosta, joka on erilainen niiden koostumuksen sisältämien osien lukumäärän mukaan. Tuotemerkin arvon kasvattaminen tarkoittaa laadukkaampaa ratkaisua. Useimmiten muninta tehdään 100 tai 75 markan ratkaisulla.

Jotta ratkaisu olisi joustavampi, siihen on lisättävä vähän kalkkia. Näin asennusprosessi yksinkertaistuu ja työn kokonaiskustannukset pienenevät. Kuitenkin liian suuri kalkki laasti vähentää sen lujuutta ja johtaa menetys houkuttelevuutta liitosten tiilien välillä.

Liuoksen valmistuksessa käytettävän hiekan tulee olla korkealaatuista, hienoa eikä siinä saa olla epäpuhtauksia. Ratkaisun valmistelu tapahtuu seuraavasti:

 • valmistakaa säiliö, johon komponentit liitetään;
 • säiliöitä vaaditaan myös mittaamaan komponentteja;
 • käyttämällä bajonettia, kaikki komponentit sekoitetaan yhteen.

Jos sinulla on betonisekoitin, liuoksen valmistelu yksinkertaistuu huomattavasti. Ensinnäkin valmistele kuivat ainesosat, sekoita ne yhteen ja sitten vähitellen lisää vettä liuokseen. Valmiin liuoksen käyttö on enintään 90 minuuttia. Tämän ajanjakson jälkeen hän menettää ominaisuutensa. Siksi valmistele liuos pieninä annoksina.

Muuratut tiilipilarit

Rakentamiseen kolme ensimmäistä riviä tiili käyttää korkealaatuista tiili corpulent tyyppi. Edelleen taloudellisen vaikutuksen aikaansaamiseksi tehdään päällystysmateriaalin asennus. Tee omat kädet asettamalla työkalut muotoon:

 • lian, jonka avulla laasti jaetaan tiilen päälle;
 • lapiot - siihen asetetaan ratkaisu;
 • taso - hallintamateriaalin tasaisuuden hallitsemiseksi.

Tiilipilarin rakentamiseen käytettiin kaksi tai puoli-tiiliä. Samalla tiili pysyy laajalla pohjalla. Levitä laasti pohjan ja tiilen pintaan ja asenna ensimmäinen rivi. Pylväs muodostuu yhdestä tiilestä, joka on asetettu pitkin pituutta, ja toinen päätyreunaa pitkin.

Jotta saumat saataisiin tiilien väliltä, ​​hankkia lisää muovisia tukia tai tehdä niistä improvisoidut keinot. Kun olet asentanut ensimmäisen tiilirivin, tarkista taso käyttämällä tasoa.

Jos ilmenee sääntöjenvastaisuuksia, poista ne lisäämällä tai poistamalla liuosta. Rakenteen kestävyyden ja lujuuden lisäämiseksi pilarit, joiden sisällä teräsputki on sijoitettu, täytetään betonilla kokonaan. Sijoita se valmiiksi säiliöön esimerkiksi ämpäriin, lisää liuos ja lisää siihen murskattua kiveä. Kun kannen ydin on täytetty, asenna tangot tiilien väliin, jotka pitävät samalla etäisyydellä vaakasuuntaisten saumojen välillä. Aseta laasti tasaiselle riviosuudelle, joka ei ylitä runkorakenteen korkeutta.

Käytä tasoituslaitteita, anna seuraavat rakenteelliset elementit. Tiilien väliset liitokset eivät saa olla samansuuntaisia ​​vierekkäisten rivien kanssa. Niinpä menetelmää tiilien asettamiseksi toistetaan, kunnes vaaditun pituisen napa pystytetään.

Tiilien asentamisen jälkeen tiilien väliset liitokset tasoitetaan laastilla. Jotta liuoksen mustan värin saavuttaminen tiilien välillä kasvaa, siihen lisätään noki. Kun suljet saumat tiilien väliltä, ​​aseta heille värilliset pikkukivet, mikä on erinomainen koristelu postille.

Tiilien pylväiden korkit estävät kosteuden aiheuttaman aineellisen vahingon. Metallista, puusta, muovista ja muista materiaaleista on useita muunnoksia.

DIY tiilet viestit

Tiilipylvään kustannuksiin vaikuttavat seuraavat tekijät:

 • käytetyn materiaalin laatu;
 • rakennuksen koko;
 • pilarin muoto;
 • valitun muurausmuodon tyyppi.

Kun olet valinnut tiilimuodon, on melko helppo laskea postimateriaalin määrää. Tämän jälkeen tehdään laskelmat aitojen kokonaiskustannuksista.

Tehtävä omalla kädellä tekee pilareiden rakentamisesta paljon halvemmaksi. Tiilipylväät ovat houkuttelevia, antavat sivustolle luotettavuuden ja luotettavuuden. Ne sopivat täydellisesti puun, metallin, taonta-, polykarbonaatti-, shtaketnik-, profiiliputkien ja jopa betonin kiinnikkeisiin.

Erityistä huomiota betonipilarien rakentamisprosessissa maksoi korkit. Ne ovat lopullinen muotoilu aidan suunnittelussa. Myös korkit suojaavat aita ilmakehän saostumisen vaikutuksesta. Puusta, metallista ja keramiikasta on useita muunnelmia.

Kun rakennetaan tiilipylväitä omilla käsillä, erityistä huomiota kiinnitetään rakenteen perustukseen. Jos pilarien välissä käytetään täyteaineena erityistä painoa omaavaa materiaalia, tulee aidan reunan ympärille muodostua nauhalevy. Jos alueelle on tunnusomaista jatkuvien ja pitkien tuulien läsnäolo, liuska perustus on joka tapauksessa rakennettu.

Jos puuta tai aaltopahvia käytetään materiaalina aitauksen täyttämiseen, riittää, että rakennetaan paaluperusta pylväiden alla. Säätiön syvyys määräytyy maaperän tyypin mukaan.

Standardin paalusuojuksen rakentamiseksi on tarpeen porata reikä, joka on aiemmin määritelty syvyys. Kuopan pohjassa murskattu sora ja sitten hiekka. Tämä tekniikka estää maaperän kallistumisen kosteuden vuoksi.

Lisäksi valmiiksi pakastetulla pohjalla asennetaan kattotuotteena tai bitumimateriaalina lisävesieristys. Kun altistuu kosteus tiili, on asteittainen tuhoaminen. Vedeneristyspinta peitetään ylimääräisellä laastikerroksella, jonka paksuus on noin 1,5 cm. Järjestelmän mukaan tiilien asentaminen alkaa. Kohdista tiilet päältä perustetun kumivasaran pinnalle. Jotta kosteus ei imeydy liuoksesta, on suositeltavaa, että tiili asetetaan veteen muutaman minuutin ajan ennen työn aloittamista.

Laastin irrottamiseksi tiilestä käytetään märkäpukkaa. Toisen rivin asettaminen tapahtuu samalla tavoin kuin ensimmäinen, vain sitominen sitoo tiilen keskenään. Seuraavaksi on tiilien kohdistaminen, tarkistamalla asetetun rivin taso. Tiili on asennettava täysin tasalaatuiseen asentoon, jos se on vähäisiä siirtymiä, ne on poistettava.

Jatkuvan sauman säilyttämiseksi tiilien välissä käytetään vahvikelaita. Alustava, on suositeltavaa liittää ne yhteen ja asentaa ne ensimmäisen rivin pinnalle. Sivusto on täynnä laastia ja sille asetetaan tiili. Palkki estää tiilen kaatumista ja sallii sen sijoittamisen haluttuun paikkaan.

Tiilien aitaus post: laskelmat ja muuraustekniikka

Puutarha-aitojen aitauksessa on useita toimintoja: rajaaminen, alueen suojeleminen vieraalta ja yhden talon luominen talon kanssa. Siksi aidan on oltava kestävä, mutta myös esteettisesti houkutteleva. Optimaalinen ja suhteellisen edullinen rakentaminen muodostaa perustan aidalle, jossa on tiilipylväät, jotka sijoittavat suoraan pylväät ja täyttävät pinnat joustavilla materiaaleilla - aluksella, aaltopahvilla, työverkolla tai väärennetyillä koristeelementeillä. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä antaa aidan houkuttelevuuden ja antaa isännälle mahdollisuuden valita täyttymisensä omalla harkinnallaan yleisen mallin ja arvioidun budjetin perusteella.

Tiilipylväiden ja taotut elementit

Laskelmat ja työn valmistelu

Valmistelutyön ensimmäinen vaihe on tulevien aidan pylväiden lukumäärän laskeminen. Yleensä ne asennetaan 3 metrin etäisyydellä toisistaan. Mutta jos sivuston pituus ylittää 150-200 metriä, kasvaa 4: een. Tämä johtuu siitä, että tiilipylväiden asentamisesta aiheutuu suuria kustannuksia tällaisella etäisyydellä.

Tarkkaa laskutoimitusta varten on ensin sijoitettava kulmapisteet, sisäänkäyntiportti ja portti. Sen jälkeen niiden välinen etäisyys jaetaan hyväksyttyjen koon mukaan.

Pylväiden korkeus vaihtelee tavallisesti 2- 2,5 metristä. Nämä ovat optimaaliset koot, jotka sopivat täyteaineiden täyttämiseen ruudukon tai ammatillisen lattian avulla. Aitauksen yläpuolella ei ole suositeltavaa - tämän vuoksi sinun on syventää ja vahvistaa säätiötä niin, että se kestää tuulen vaikutukset. Tämä pätee erityisesti silloin, kun katot on valmistettu aaltopahvista, jolla on suuri purje.

Pilarien syvenemisen laskentamalli ja niiden välinen etäisyys

Alustan alustavan laskennan jälkeen tukia pitkin kehää, köysi venytetään ja panoksia ajetaan tulevien pilareiden paikoissa. Pilarien materiaalien lukumäärän laskenta ja säätiön valmistelu riippuvat perustan tyypistä ja tiilien asettamisesta.

Säätiön valu

Yksinkertaisin säätiö on nauha-sarake. Sen rakentamisen jälkeen rungon ympäröimä alue rikkoo 30 cm: n syvyisen ja noin 40 cm leveän kaivannon, jossa on 90 cm: n syvennyksiä, joiden koko syvyys on 120 cm. Tämä poistaa sen siirtymisen ja tuhoamisen.

Kaivostoimintoja voidaan kaivata manuaalisesti tai koneiden avulla. Kokeneet päälliköt suosittelevat ensimmäistä vaihtoehtoa - työ on paljon tarkempi, mutta ajan kustannukset kasvavat noin 2 kertaa.

Tiilipylväiden pohjapiirros

Kaivo on vahvistettu metsätankoilla, joiden läpimitta on 14-18 mm. Tämä lisää pohjan voimakkuutta ja kompensoi kuormaa, kun maa lakkaa. Metalliprofiileja tai putkia asennetaan tiilipylväiden paikkoihin. Jalustan täyttäminen alkaa syventäminen sarakkeiden alla. Rakennustason avulla putken tai profiilin pystyasentoa ohjataan ja loput teippi kaadetaan.

Aitaa, jossa on tiilipilarit nauhateollisuudessa, pidetään parhaimpana vaihtoehtona - se yhdistää luotettavuuden ja suhteellisen pienen ajan ja taloudelliset kustannukset.

Luonnollisempia, mutta materiaaleihin kalliimpia ovat paahtopohjan rakentaminen. Rostverk - on pohjan yläosa, joka jatkuvasti kiinnittää pylväät tai paalut. Rostver on myös läsnä nauha-sarakkeessa, mutta se on maanpinnan tasolla.

Laitteen kiinnityslaippa - 30 cm maanpinnasta louhittuun kaivon reunaan. Vahvistus tehdään kuten teipin pohjalla, sen jälkeen kun betonimuoto kaadetaan.

Kun säätiö on kaadettu, 2 tai 3 viikkoa on kulunut, jotta se kuivuu täysin. Sitten voit jatkaa pilarien rakentamista.

Ratkaisun valmistelu - mittasuhteet ja säännöt

Sementin tuotemerkin mukaan valmistettavien liuosten valmisteluosuudet

Hiekka ja sementti - ratkaisun pääkomponentit. Sekoitussuhde on vakio: 1 osa sementtiä, 5 tai 6 osaa hiekkaa. Jälkimmäinen on parempi valita pieni osa. Mitä korkeampi sementtilaatu, sitä parempi ratkaisu on. On suositeltavaa valita pienempi kuin M400. Jotkut mestarit lisäävät pesuainetta tai nestemäistä käsisaippua - tämä tarjoaa ratkaisun parhaimman plastisuuden.

Sekoittamisen helpottamiseksi hiekkaa ja sementtiä sekoitetaan ensin kuivassa tilassa ja sitten lisätään vettä. Pääasiassa on valita optimaalinen suhde - liuos ei saa levitä, mutta ei myöskään kuiva.

Sisustukseen lisättyjä lisäaineita lisätään liuokseen, jota myydään rautakaupoissa. Esimerkiksi se voi olla yksinkertainen noki. Pieni määrä antaa ratkaisulle melkein mustan värin, mikä suosii myönteisesti kevyen tiilen.

Mikä tiili valita

Silikaatti tiili eri sävyjä

Sivustollamme löydät kontakteja rakennusalan yrityksistä, jotka tarjoavat aidan rakentamista ja suunnittelua. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

Yksi aidan rakentamisen tärkeimmistä tehtävistä on pääaineen valinta - tiilet. Sen ei pitäisi ainoastaan ​​varmistaa rakennuksen luotettavuus ja kestävyys, vaan myös houkutteleva ulkonäkö. Nykyaikaiset markkinat tarjoavat seuraavia tyyppisiä tiiliä:

Klassiset vaihtoehdot - silikaatti ja keraaminen. Ensimmäinen on kvartsihiekkaa, toinen - savesta. Nämä ovat yleismaailmallisia vaihtoehtoja, niissä on hyvä kestävyys ja kosteuden kestävyys. Tiilen yksi pääominaisuuksista on jäätymis- / sulatusjaksojen määrä. Tämän indikaattorin mukaan savikerros on alhaisempi kuin silikaattilainen, joka kestää jopa 60 sykliä suorituskyvyn menettämättä.

Clinker-tiili - kaikkein kestävimpiä esiteltyjä lajeja. Se on valmistettu tulenkestävästä savesta korkeassa lämpötilassa. Jopa 150 jäädytys- ja sulatusjaksoa. Erinomaiset tekniset ominaisuudet yhdistetään erilaisiin väreihin ja sävyihin. Tämän materiaalin rakennukset kunnioittaen kaikkia teknologioita säilyttävät lujuutensa ja esteettisensä ominaisuutensa yli 100 vuoden ajan. Ainoa negatiivinen - hinta on korkeampi kuin silikaatti ja keraaminen.

Hyperpuristettu tai Lego-tiili. Korkean paineen käsittelyn ansiosta materiaalin hiukkaset sitovat molekyylitasolla, mikä antaa sille lujuuden sekä klinkkerin tason.

Jokin näistä tyypeistä voidaan rakentaa tiilipylväitä aidalle. Päävalintakriteeri on taloudellinen kysymys.

Kuinka valita laadukas tiili asennuspylväät, katso video:

Tiilimuuraustekniikka

Ennen putken rakentamista on sijoitettu tiheäksi ruberoidi tai erityinen vedeneristys. Se ei salli suoraa kosketusta veden kanssa.

Aitauksen tiilipilarin leveydestä riippuen on kaksi suosituinta tapaa laskeutua:

puolessa tiilessä;

kahdessa tiilessä.

Ensimmäisessä tapauksessa saadaan 380 x 380 mm: n napa, toisella 510 x 510 mm: llä. Ensimmäinen vaihtoehto on edullisempi ratkaisujen kulutuksen kannalta. Pylvään tukiprofiili on yleensä 80x80 mm. Tämä vähentää huomattavasti sen ja muurauksen välisiä aukkoja ja vaatii vähemmän laasti täyttää ne. Toisessa tapauksessa tuki on vakaampi ja massiivisempi, mutta se vaatii aukkojen täyttämisen suurella määrällä liuosta.

Muuraus sarake puolitoista ja kaksi tiiliä

Tiilet pinotaan järjestelmän mukaan. Vaaka- ja pystytasoa ohjataan rakennustasolla. Seuraava tiilikerros päällekkäin edellisen kappaleen saumojen kanssa. Raudan ja muurauksen väliset raot täytetään laastilla ja tiivistetään.

Täysin sileiden saumojen saamiseksi käytetään pyöreän tai neliön poikkileikkauksen metallipuomia, joiden läpimitta on enintään 10 mm. Nämä tangot asetetaan ensimmäisen tiilirivin kehälle ulkoreunasta. Sivusto on täynnä ratkaisua, jolla on tietty marginaali keskustaan. Tiili asetetaan palkkiin yhdellä puolella ja toinen kohdistuu rakennustasolle. Täytettäessä pystysuuntaiset saumat, toimenpide toistetaan seuraavalla rivillä. Vavat poistetaan edellisestä rivistä. Tämän tekniikan ansiosta voit hallita työntöjä ja tehdä ompeleet siistiksi ja sileiksi.

Kun pylväiden pystytys on asetettu korotuskorkeuden yläpuolelle määritettyyn korkeuteen. Rakennustarvikkeissa on useita vaihtoehtoja. Korkki voi olla metalli, keraaminen tai betoni. Se on asennettu muurauslaastille. Korkki suojaa pylväitä kosteudelta ja sateelta.

Katso tiiliseinätekniikkaa videosta:

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä artikkelissa lukee metalliprofiilien aita.

Asennuksen aita ja portti

Pilarien asettamisvaiheessa sinun on päätävä materiaaleja varten. Jos materiaaleiksi valitaan metalli (teräs, taotut säleiköt), ja myös jos valintana oli puupäällysteinen puutappi, niin metallielementit hitsataan tukipylväisiin samalla korkeudella horisontaalisten päällysteiden järjestämiseksi. Luotettavaa kiinnitystä varten rakennetaan kaksi hyppää.

Niissä paikoissa, joissa portit ja portit sijaitsevat, on suositeltavaa asentaa kolme kantta siipien kiinnittämistä varten, koska nämä osat ovat jatkuvasti kuormitettuja ja niitä käytetään.

Aallotetun lattian asennusjärjestelmä tiilipilarien välillä

Vaihtoehto luetteloiduille materiaaleille olisi tiilien välinen tukipilareiden välinen. Tämä on aikaa vievää ja pitkä prosessi. Jokainen seuraava rivi on kohdistettava vaakasuoraan ja pystysuoraan tasoon. Tällaisen aidan perustana on oltava vahva pitämään paljon tiiliä.

Tämäntyyppisen aidan edut - mahdollisuus käyttää erilaisia ​​tiilien värin ja tekstuurin, mikä antaa aidan houkuttelevan ulkoasun ja persoonallisuuden.

Kuvaesimerkkejä aidat, joissa on tiilipylväät

Kevyen ja tumman tiilen pilari yhdistettynä yksinkertaiseen taontaan

Kirkas tiili yhdistettynä takoraudoitettuun aukotappiin näyttää tyylikkäältä

Aidat tiilipylväät valon sävy ja tummat puiset lankut

Keltaisen tiilen ja tummanruskean aaltopahvin yhdistelmä - yksi yleisimmistä vaihtoehdoista

Keltainen tiili ja vihreä aallotettu on myös nykyinen vaihtoehto.

Budjettivaihtoehto aitaa, jossa on tiilipylväät - grid-ketjun linkin käyttö

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä artikkelissa lue muovista aita.

johtopäätös

Tiilien käyttö pilareiden rakentamiseen - yleisin ja kohtuuhintainen vaihtoehto. Erilaisten tyyppien ja erilaisten täyttömahdollisuuksien avulla voidaan valita sopivin tietylle juoni- ja talonrakennukselle. Oikein järjestetty perusta ja laatu muuraustyöt tekevät aidasta luotettavan aidan, joka kestää vuosikymmeniä.

Kuinka asettaa sarakkeet tiilen aidalle omilla käsillään?

Mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu esikaupunkialueelle on yhdistetyn aidan rakentaminen. Se on rakennettu useista materiaaleista. Pilarit ovat tiilistä, ja niiden välinen alue voi olla sekä puinen että taottu. Yhdistetyllä aidalla on monia etuja. Esimerkiksi se on paljon halvempaa kuin täysin tiili. Voit myös tehdä sen itse ilman paljon vaivaa. Vaikein osa on aidan tiilipilarit.

Mikä tiili valitaan aidalle?

Tiilimuuraus on erilainen kuin muut materiaalit kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Rakentamiseen aidan postit yleensä valita yhden useista eri tyyppisiä tiiliä:

Silikaattitiilien valmistuksessa käytetään kalkkia ja kvartsihiekkaa. Materiaalit puristetaan ja poltetaan, minkä jälkeen saadaan tiililohkoja. Useimmiten silikaattilangalla on valkoinen väri, mutta materiaalia tuotetaan myös muilla väreillä. Se on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali, joka kestää vaikeita pakkasia. Olennaista minikaalia silikaattilasta - pelkää kosteutta.

Keraaminen tiili on kestävämpi kuin silikaatti, mutta se maksaa enemmän. Lohkot on valmistettu savesta, joka pitkään altistuu korkeille lämpötiloille. Tästä johtuen keraaminen tiili pidetään yhtenä kestävimmistä materiaaleista, se ei pelkää lämpötilan muutoksia eikä suurta kosteutta.

Klinkkerin tiilet ja keraaminen ovat savesta valmistettuja. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja sisältävät alumiinia. Klinkkerilohkojen tiiliseinä on kestävin. Materiaali imee korkeintaan 6% kosteutta ympäristöstä, joka on alhainen verrattuna muihin materiaaleihin. Se on resistenttejä ulkoisille vaikutuksille ja käytännössä ei muovaudu ajan myötä. Klinkkeri-tiilet on valmistettu eri väreissä ja kuvioissa, joten se soveltuu erilaisiin suunnitteluratkaisuihin.

Julkisivujen valmistukseen käytettiin erilaisia ​​materiaaleja. Tämä materiaali on valmistettu erityisesti sisustukseen. Etulohkot voidaan toteuttaa luonnonkiven alapuolella. Etusuihkulla on pieni paino, lämmönkestävä materiaali ja ei haalistu auringossa.

Tiilipilarien tarvittavien materiaalien laskeminen

Jotta voitaisiin oikein laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan aidan rakentamiseen, on otettava huomioon useita tekijöitä:

 1. Tiililohkojen koot. GOST-standardin mukaisten tiilien koko on 12 x 25 cm.
 2. Kehän aitaukset. On tarpeen laskea tarkasti alueen pituus.
 3. Muuraustekniikka. Pienen postin osalta puolen ja puolen tiilen kummatkin puolet ovat optimaalisia. Tällä menetelmällä yhden rivin asettaminen vie neljä tiiliä.
 4. Aidan merkintä. Ennen kuin ostat materiaaleja, sinun on määritettävä, kuinka monta tiilipilaripilaria on aidan ympärillä. Tukipilarit olisi sijoitettava kulmiin ja myös portin sivuille. Pilarien välinen etäisyys ei saa olla yli 2,5 metriä.

Kuinka tarkasti laskelmat tehdään? On välttämätöntä laskea tarkasti tulevan tuotteen mitat saumojen perusteella:

 1. Kun asetat puoli-tiilen lasketun leveyden sarakkeen puolelle. Lisätään tiililohkon kaksi eri sivua ja 1 cm saumaa kohden. Yhteensä se osoittautuu 38 cm tiililohkojen normaalikokoon (25 + 12 + 1).
 2. Seuraava vaihe on laskea, kuinka monta riviä tiiliä on rakenteen korkeudessa. Normaalin tiilen paksuus on 6,5 cm ja sauma on 1 cm. Kesämökin vakiokorkeus on kaksi metriä. Tällöin pilarin korkeus on jaettava tiilen ja sauman paksuuden mukaan. Siitä tulee 200 cm / 7,5 cm, joten se vie noin 27 riviä tiiliä.
 3. Koska neljästä tiilestä käytetään yhden rivin rakentamista, voit selvittää tarvittavan materiaalin kokonaismäärän. Tätä varten rivien määrä kerrotaan neljällä rivillä. Tuloksena on 108 tiiliä (27 * 4).

Jos haluat tiivistää rakenteen, voit sijoittaa metalliputket tiilipilarin keskelle. Niiden on oltava korkeampia kuin tiilen korkeus, koska ne osittain menevät pohjaan.

Rakentaminen säätiö virkoja

Säätiön valinta riippuu siitä, kuinka ankara aita on, samoin kuin sääolosuhteissa. Yhdistetty aita, jossa on puiset tai profiiliset lisäosat, kiinnitä pohja paaluille. Jos aiot täysin tiili-aita tai alue altistuu jatkuvasti voimakkaille tuulille, valinta on tehtävä perustan hyväksi ja lisävahvistuksella.

Alustan ominaisuudet paaluilla

Pile-pohja tehdään useassa vaiheessa:

 1. Ensimmäinen vaihe on porata tarvittavan syvyyden kaivo. Normaalin neljän tiilipinnan koon mukaan on suositeltavaa tehdä pohja, jonka läpimitta on 25 cm.
 2. Kun hiekkavyöhyke on tehty. Tätä varten kaivon pohjaan kaadetaan kerros hiekkaa ja painetaan sen mukana.
 3. Seuraava askel on asentaa putki. Asenna putki tiukasti pystysuoraan. Putki ei ole pelkästään säätiön rooli vaan se sijaitsee myös tulevan pilarin sisällä. Näin muotoilu on kestävämpää. Jos maaperä kallistuu, on toivottavaa rakentaa rakennetta hitsaamalla lisäosia putkeen. Sopivat metallikulmat tai tankoja, joiden halkaisija on suuri.
 4. Viimeinen vaihe on kaataa betonia. On tarpeen valita sementtilaasti vähintään M300-merkin laadusta.

Syvyys, jolla se tarvitsee kuljettaa paaluja, riippuu maaperän ominaisuuksista. Savi maa on altis talven turvotukselle. Se on myös korkea pohjavesi. Siksi paalut on ajettava niin syvälle kuin mahdollista, 20 cm maanpinnan alapuolella. Hiekkapohjainen maa on hyvä kuivatus, haudottavat paalut voivat olla enintään 80 cm.

Vahvistettu vahviste

Maaperän talteenottoa varten on tarpeen tehdä säätiö, jolla on lisäraken- nusrakenne. Piles on sidottu grillage. Grillauslaitteena käytetään vahvistettua betonirainaa.

Bundle tehdään kaadettujen paalujen jälkeen. Pilarien väliin kaivetaan kaivanto. Sen pitäisi olla enemmän grillage, koska on tarpeen tehdä ilmatyyny ja asentaa muottiin. Kaivannon pohja sekä paalun lähelle matala tiheä vaahto asetetaan 10 cm: n paksuudelle. Se luo ilmatyyny, joka vahvistaa rakenteen. Vahvistettu runko on valmistettu metallista. Neljä tankoa, joiden läpimitta on 1 cm, on sidottu pienemmällä halkaisijalla olevan viidennen palkin kanssa. Kun paalut on yhdistetty tangoilla ja betonia kaadetaan. Muotti on poistettava, kun betoni on täysin karkaistu.

Ratkaisun luominen tiilipylväiden asettamiseksi

Sementtiä, hiekkaa ja vesilasia käytetään yleisesti tiilimuuraukseen. Jotta muuraus olisi parempi, on tarpeen valita sementti M400: sta ja uudemmasta. Paranna sementin ja hiekan pesuaineiden ominaisuuksia. Sopiva astianpesuaine tai tavallinen nestesaippua. Yhdelle ämpärille sementtilaastia on lisättävä enintään 30 grammaan. tarkoittaa.

Liuoksen koostumuksen tulisi olla sopiva käytettäväksi. Seoksen ei pidä olla liian likainen. Tätä varten vettä on lisättävä sementin ja hiekan sekoitukseen vähitellen, vaivaamalla liuosta. Sen tarkistamiseksi, onko sakeus sopiva, pinnalle levitetään pieni määrä liuosta. Jos piirrät viivaa pitkin sitä, sen pitää säilyttää muoto eikä levitä.

Aita-asioiden muuraus

Asennustelineiden asentamiseen käytetään tavallisesti kahdentyyppisiä muurauksia - yksi ja puoli tai kaksi tiiliä. Käytettäessä tavanomaisia ​​tiilikokoja, kolonnissa on yksi ja puolen elementin mitat 38 x 38 cm, ja kahdessa tiilessä on 51 x 51 cm.

Vedeneristyksen jälkeen käytetään yhden senttimetrin sementtilaastia. Tiilet pinotaan päälle, joka oli aiemmin pidetty useiden sekuntien ajan vedessä. Tiilet on tasoitettava rakennustasolla. Jos tiilet ovat epätasaiset, voit leikata niiden sijainnin hieman kumimaahan.

Toinen ja seuraava rivi voidaan levittää useille eri tekniikoille. Rakentaminen tiili aidanpylväitä käytetään palkkiin ja standardin muuraustikkaat.

Tiilimuuraus palkin alla

Tämä menetelmä on yksinkertaistettu versio klassisesta tiilestä. Jos pylväs on alun perin rakennettu, on hyvin vaikeaa säilyttää samaa tilaa saumoille ja myös kiillottaa laasti niin, että se ei levitä. Näihin tarkoituksiin tuli tulipesän alla oleva tiilimuuraus.

Tiilimuuraus palkin alla

Tangot sijaitsevat tiilikannen kehän ympärillä. Tämän seurauksena liuoksen paksuus vastaa tangon paksuutta, eivätkä ne myöskään pääse liikkumaan sauman yli.

Käytettäessä metallipalkkia, jonka sivu on 1 cm, voi olla muutama millimetri enemmän tai vähemmän. Tarvitaan neljä palkkia, jotka ovat 10 cm pidempiä kuin post. Kun rakenteen ensimmäinen rivi on asetettu, palkit asetetaan. Seuraavaksi tiilet peitetään laastilla, putken lähellä oleva kerros on hieman reunaa suurempi. Lianpoiston avulla ylimääräinen liuos poistetaan, palkki puhdistetaan. Seuraavaksi laita toinen rivi tiiliin ja kohdista se rakennuksen tasolle. Pystysuoraa saumaa kiinnitetään pystysuoralla. Kun ylimääräinen liuos poistetaan uudelleen. Irrota palkki pitämällä sauma huovalla. Tangot järjestetään uudelleen jokaisen rivirakenteen avulla.

Standardi tiilimuuraus aita-asemille

Yleensä aitapilarien rakentamista varten tiilet asetetaan tikkaat, eli kunkin seuraavan rivin saumat eivät saisi olla samat. Tätä menetelmää kutsutaan siteiksi ja tehdään rakenteen vahvistamiseksi.

Koska tässä menetelmässä ei ole metallipalkkeja, muurausmitat tarkistetaan nauhamittauksella jokaisen rivin jälkeen. Ei pitäisi olla eroja jopa muutamia millimetrejä. Siirtymisen poistamiseksi on tarpeen koskettaa tiilen sidottua puolta, jolloin se lähtee toiseen tiililohkoon.

Aitauksen tiilipilarien asentaminen on varsin työläs prosessi, mutta sitä voidaan käsitellä myös rakentamisen puutteellisen kokemuksen puutteessa.

DIY tiilet viestit

Aitauksen tiilipylväät tekevät sen itse

On mahdollista tehdä luotettava ja suhteellisen halpa aidan alueelle käyttämällä yhdistettyä aitaa - pylväät ovat tiiliä, täyttöä (katkoja) ja mitä tahansa kevyttä materiaalia - puuta, profiilia, taotut aidat. Näkymä on kiinteä, ja hinta on paljon pienempi kuin "puhdas" tiiliseinä. Pilarien asettaminen ei ole kaikkein vaikein, mutta kannattava. Kaksi vuotta sitten käsityöläiset vaativat 2000 ruplaa pilaria kohden, ja tänään hinnat ovat jo yli kaksinkertaistuneet. Aitaa voidaan tuoda tiilenpylväineen omiin käsiisi ja ilman muurari taitoja. On tärkeää noudattaa tekniikkaa ja kaikki tulee esille.

Tiivistepilarien aitauksen perusta

Tiilipilarien perustan valinta riippuu materiaalista, josta täyttö tehdään ja myös maaperätyypistä. Jos aita kenttä on valmistettu kevyestä materiaalista (aallotettu puu), voit tehdä pilarin pohjan jokaiselle pylväälle. Syvyys, johon kasa on tehtävä, riippuu maan tyypistä ja pohjaveden korkeudesta. Jos maaperät ovat alttiita talviseen turvotukseen (savi tai liepeä), jossa on hyvin sijoitettu pohjavesi, on tarpeen kaivaa 15-20 cm maanpinnan alapuolella. Hyvin valutetuilla mailla (hiekkarannat ja hiekkasaumat) riittää kaivaa 80 cm.

Pallon pohja tiiliseinäpylväälle helppo täyttöä varten

Tiilipylvään paalipohja on valmistettu vakiotekniikan mukaan: reikä porataan haluttuun syvyyteen (läpimitta 25-35 cm), pohjaan kaadetaan kaivoa tai kahta raunaa, se tiivistetään. Muotti on asennettu reiän sisäpuolelle (tavallisesti kattomateriaali rullataan kahdeksi tai kolmeksi kerrokseksi). Putki asetetaan muottipesän sisälle, jonka ympärille pylväs asetetaan myöhemmin. Putkien pituus koostuu kahdesta määrästä: siitä osasta, joka on upotettu betoniin ja osa, joka tulee ylhäältäpäin. Lisäksi putken yläosa ei välttämättä tässä tapauksessa ole pylvään yläosaan asti. Se voi olla 40-50 cm lyhyempi. Poikkeuksena ovat pilarit, joihin portti ja / tai portti ripustetaan. Tässä sisäisen vahvikkeen pitäisi olla melkein ylhäältä.

Jos aidan on tarkoitus olla kokonaan tiilirakenteinen tai alueella on suuria tuulikuormia, todennäköisesti sinun on luotava täysipainoinen nauhalisää. Toinen vaihtoehto - paalut kytketty matala nauha.

Kiinnikerakenne, jossa tiilipylväät monoliittisella teräsbetonipohjalla

Lue lisää kaikentyyppisten aidojen perustyypeistä artikkelissa "Aidan perusta: kuinka ei haeta ylimääräistä rahaa".

Laasti ja tiili työtasolle

Liuos valmistetaan sementtihiekasta, jonka suhde on 1: 5 (tai 1: 6). On parempi ottaa hienoa hiekkaa, korkealaatuista sementtiä - ei pienempi kuin M400. Muovisuutta varten voit lisätä käsin tai pesuainetta vähän nestemäistä saippuaa (20-30 grammaa tavanomaista erää kohden).

Liuoksen valmistuksessa on tärkeää saada haluttu juoksevuus. Sen ei pitäisi olla kuiva, mutta se on hankala käsitellä nestettä, koska vesi lisätään vähitellen liuoksen johdonmukaisuuden seurauksena. Haluttu tila voidaan tarkistaa seuraavasti: levitä jotain ratkaisua joillekin pinnalle, laita risti päälle lian avulla. Ota sitten merkitty alue loitolla ja katsele ristiä: sen ei pitäisi "float".

Laastin optimaalinen koostumus muurien tiilipylväät

Voit valinnaisesti saada mustan ratkaisun: lisää siihen noki. Se myydään rautakaupoissa. Lisää pieni osa nokista ja hankaa koristeompeleita maalaamatta.

Musta ratkaisu lisää sisustusta

Pylväiden tiiliä käytetään, vain kiinnittää huomiota sulatusjäähdytysjaksojen määrään (sitä paremmin) ja geometriasta. Ihannetapauksessa poikkeamat eivät saa ylittää paria millimetriä. Sitten sinun on helppo työskennellä. Jos erä on sekoitettu, lajittele huolellisesti koon mukaan siten, että yhdessä sarakkeessa tiilillä on pieni eroavaisuus.

Aitauksen asentaminen: tekniikka

Useimmissa tapauksissa aidat ovat 1,5 tai 2 tiilet, poikkileikkaus on 380 * 380 mm ja 510 * 510 mm, korkeus on korkeintaan 3 metriä.

Aseta lyijy ligaatiolla (offset) - alarivin sauma peittää ylhäällä olevan tiilen "runko". Vakio sauma - 8-10 mm. Seuraavassa kuvassa on sarakkeiden asettaminen puoleen ja kaksi tiiliä.

Tiilipilarit 1,5 ja 2 tiiliä

Muuratut pilarit: työjärjestys

Valmis-pohjainen leviää sulkuvesieristys. Tämä voi olla kateaine kahdessa kerroksessa, mutta parempi hydroitsoli bitumimateriaalilla. Tämä kerros on välttämätön, jotta tiili ei "vedä" kosteutta maasta. Jos märkä tiili jäätyy, se alkaa nopeasti särkyä ja murentua. Koska vedeneristys on välttämätöntä.

Pylvään koon mukaan liuos levitetään vedenpitävyyteen, jonka kerros on hieman yli 1 cm. Järjestelmään on asetettu tiilet. Ne tasoitetaan pystysuorissa ja vaakasuorissa tasoissa, napauttamalla erityisen kumitelan. Mestarit voivat käyttää hankaavainta, mutta tässä tapauksessa laastin jäänteet voivat lentää huovasten tasolta, likaantua käsiä ja tiiliä, ja sementti hiotaan huonosti sementistä.

Keraamiset tiilet imevät hyvin nopeasti kosteutta, koska vähän epäröimättä on vaikeaa "istuttaa" se paikoilleen. Jotta liuosten plastisuus pysyisi pidempään, tiili kastuu veteen ennen kuin se asetetaan muutamaksi sekunniksi. Samalla liikkumisella on helpompi pyyhkiä liuos pinnalta (se poistetaan välittömästi kuivalla kankaalla).

Toinen rivi on myös asetettu: laasti levitetään tiiliin, tiilet asetetaan päälle, mutta jo kaistaleet - käännetään siten, että sauma on tukossa. Kohdista uudelleen. Ota sitten mittanauha ja tarkista pinattujen rivien koko. Pienikin 1-2 mm: n poikkeama on eliminoitu. Napauta tiilen päällä (kutsutaan "poke") siirtämällä tiilet lähemmäksi. Sitten, jos sivupintoja ei ole halkaistu, täytä pystysuuntaiset saumat. Kaikki seuraavat rivit sijoitetaan samalla tavoin.

Jos sisemmän vahvistusputken ja tiilen välissä on aukko, se täytetään. Jos etäisyys on pieni, voit käyttää muurauslaastia, jos tyhjennys on merkittävä, säästää tilaa, voit täyttää sen roskiin, tampilla ja kaataa sen nestemäisellä sementti-hiekkalaastilla.

Asettaminen palkin alla

Pilarien asentaminen on pitkään testattu, mutta aloittelijoille on vaikea kestää tasainen sauma, kun se on itsestään valmistettu. Toinen ongelma - ratkaisu tulee ulos sauma, lika pinta. Se ei ole kovin kaunis. Työn helpottamiseksi nousi palkit. Neliömäistä metallipalkkia, jonka puoli on 8-10 mm, ei ole leikattu, 10-15 cm pidempi kuin napa.

Kun ensimmäinen rivi on asetettu, sille asetetaan tiilen reunalle palkki. Täytä alusta liuoksella pienellä marginaalilla ja kerros tehdään lähemmäksi putkea. Vedä sitten ruuvipuristinta pitkin liikaa poistamalla seulan liuoksesta. Samalla ratkaisun kaltevuus säilyy. Laita tiili, kohdista se tasolle. Samaan aikaan se ei anna hänelle palkkia paljon ratkaista, ja toisen pään asemaa hallitaan tasolla.

Palkin alapuolella on liuos sivupinnalle

Sitten ne ottavat lyhyen palan bar noin 10 cm (pystysuora sauma), laita se pitkin pylväs kiinni, käytä lastalla laidalla tiilen puolella, myös poistaa liikaa pitkin baari. Toinen tiili asetetaan ja tasataan. Kun taso on asetettu, sauma painetaan saumojen päälle ja pystysuora palkki poistetaan.

Poistamme palkin, pitäen saumaa huovalla.

Joten kaikki rivin rivit on säädetty. Sitten vavat poistetaan, siirry seuraavaan riviin. Tämä tiilenlasintekniikka mahdollistaa saumojen hallinnan ja niiden siistinä. Jopa amatöörirakentaja pystyy jopa antamaan napin omilla käsillään. Jokaisen rivin parametrit ovat tärkeitä vain prosessissa.

Videoopetusohjelmat

Monimutkaisempi versio tiilipylväästä - ruuvi

Työn ominaisuudet keraamisilla tiilillä

Mahdolliset ongelmat ja niiden ratkaisu

Pääasialliset ongelmat, jotka voivat syntyä pilareiden omien käsissään asettamisen aikana, ovat kokoa, niiden "kiertymistä". Molemmat virheet johtuvat riittämättömästä valvonnasta.

Kun itsekannattavat pylväät, usein ylemmät rivit tulevat paljon laajemmiksi kuin alemmat. Tämä tapahtuu vähitellen, lisätään millimetri tai jopa vähemmän, mutta lähes joka rivi. Tämän seurauksena 2 metrin korkeudella kolonnin leveys on 400 mm ja enemmän 380 mm: n sijasta. Tämän virheen korjaus on kunkin rivin koon hallinta. Rakennustason valvonta yksin ei riitä. Kotitaloustyökalua käytetään pääasiassa (keltainen) ja sillä on tarpeeksi suuri virhe. Jos taso on pituudeltaan 60-80 cm, et näe pieniä pystysuuntaisia ​​poikkeamia. Koska käytät lisäksi mittanauhaa - peremeryaya. ja on mahdollista tehdä mallia koon mukaan (esimerkiksi tasaisista laudoista), joiden avulla voidaan tarkistaa poikkeamat.

Aitauspisteiden asentaminen tapahtuu metallin vahvistusputken ympärillä, vertikaalisuus tarkistetaan jokaisen rivin asettamisen jälkeen

Pylväät, joilla ei ole kokemusta tämäntyyppisestä työstä, voivat itsestään luoda yhden virheen: sarakkeen reunat voivat siirtyä, sarake kiertyy akselinsa ympäri. Tämä haitta on paljon epämiellyttävämpi: yritä kiinnittää katteet tällaisiin virkoihin. On monia ongelmia. Siksi, kun asetat jokaisen rivin, on ehdottomasti varmistettava, että kulmat ovat ehdottomasti päällekkäin. Tehtävän helpottamiseksi voit käyttää kahta kulmaa, jotka on pultattu vastakkaisille kulmille. Ne kiinnitetään väliaikaisesti alempiin riveihin (ruuvit tai ruuvit saumalla) ja niitä käytetään sitten ohjeena asettaen tiilet tiukasti nurkkaan.

Sulautetut elementit ja portin kiinnitys

Kun asetat tiilipilaripilarit, sinun on harkittava, kuinka kiinnität ne. Jotta pystyisi kiinnittämään vaakasuuntaiset ohjaimet aitauksen täyttämiseksi, kiinnitykset on hitsattu etupäässä putkien keskelle. Nämä voivat olla kulmat, nastoja, "korvat" puulautojen kiinnittämiseen jne. Ne hitsataan samalla korkeudella siten, että kiinnitetyt ristikappaleet ovat tarkasti vaakatasossa.

Yksi vaihtoehdoista sopii profiilipäällysteiden asentamiseen

Asuntolainan vaihtoehdot voivat olla erilaisia. Joku tekee nurkkaan, joku tarpeeksi nappuloita. Kaikki riippuu siitä, minkä tyyppinen aitaus täyttää (josta muodostuu katkoja) tai porttilevyn massaa.

Kiinnitysvaihtoehdot tiilipylväät

Erilaisille painoille tarvitaan erilaisia ​​tehoelementtejä

Portti tai vaunuportti vaatii vähintään kolme metallia, joiden metallipaksuus on vähintään 3 mm (mieluiten 4 mm tai jopa enemmän).

Esimerkki kääntöporttien kiinnitysten sijainnista

Teemme korkki tiilipylvääseen

Tiilen suojaamiseksi kosteudelta pylvään yläosa suljetaan korkilla. Niitä myydään suuria määriä, on metalli, betoni tai komposiitti. Halutessasi kattopalkin korkki voidaan valmistaa käsin. Alla on kaavio. Sinun tarvitsee vain korvata mitat ja taivuta arkin taivutuskone pitkin merkittyjä viivoja. Kiinnitä tuote erityisillä niiteillä, mutta voit käyttää itsekierteittäviä ruuveja. Ainoastaan ​​on välttämätöntä suorittaa esiporaus reikiin, voitele ne antirustalla ja maalata sitten.

Piirustus korkista tiilipylvääseen

Valokuvien ideoita aidanpinnoilla

Suosituin vaihtoehto - aallotettu aaltopahvi

Taonta näyttää aina hyvältä

Raskas kivi ja aidat - yhdistetty aita

Puun täyttö voi olla kiinteä

Koristeelliset tiilipylväät koristavat aidan

Suosituin aita burgundi väri aallotettu

Yhdessä evroshtaketnik

Kierretut navat pitkälle kalliolle

Rakenna aidan tiilipylväät

Hautausmaalla esikaupunkialueella on valtava rooli. Itse asiassa aidasi on kodin ensimmäinen puolustuslinja, joten tällä alueella on parempi olla säästämättä. Tiilipylväiden aitaus on paras hinta- ja luotettavuusvaihtoehto. Pylväät petävät tiilenkestävän aidan rakentamisen ja niiden välinen tila voidaan täyttää muilla materiaaleilla, kuten ammattikäyttöön tarkoitetuilla arkeilla, koristelevyillä tai takorauta-aidatuilla.

Tämä antaa sinulle vapauden valita aidan koristeellinen muotoilu sekä vähentää kustannuksia ja rakennuskustannuksia, toisin kuin esimerkiksi aidan, joka on rakennettu kokonaan tiilestä.

On huomattava, että tiilipylväät aidalla on melko monimutkainen hanke, joka vaatii tietämystä rakentamisen teknologiasta, huolellisesta suunnittelusta ja valmistelusta. Tässä artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisesti tekniikka, jossa poltetaan tiilipylväitä aidalle. Tämän materiaalin huolellisen lukemisen jälkeen voit helposti rakentaa tiilenpylväitä aidalle omin käsin.
Mutta anna tämän varoituksen pelotella sinua, sillä aidan tiilipilarit aidalle saattavat tuntua yksinkertaisilta, mutta vain jos noudatat tietyn vaiheen ja noudatat jäljempänä kuvattuja vinkkejä.

Valmistelu ja laskelmat

Kuinka tehdä tiilipylväät aidolle omilla kädilläsi? Suunnittelu on tärkein askel liiketoiminnassa. Ennen kuin aloitat työn, sinulla on oltava tarkka käsitys toimien järjestyksestä. Sinulla on myös oltava kaikki materiaalit ja työkalut työhön.
Älä tallenna työkaluja, sillä tämä vaikuttaa suoraan aidan laatuun.

Ensinnäkin tarvitset astiaa vaahdottamiseen ja kuljettamiseen laastin, lapion ja bajonettin lapio ja useita kauhat vesi ja hiekka sekä käsiporakone kaivamaan reikiä virkaa.

Nämä ovat yksinkertaisimpia välineitä, jotka ovat yksinkertaisesti välttämättömiä perustuksen rakentamisen ensimmäisissä vaiheissa. Tulevaisuudessa tarvitset työkaluja tiilien sijoittamiseen, kuten lastalla ja lastalla, mittanauha, taso, kulma ja muut mittaustyökalut. Älä unohda varastoida kumilla varustettuja käsineitä toimimaan liuoksen kanssa, sillä sementti pyrkii syöpymään käsien ihoa pitkällä kosketuksella.
Saat kätevästi tulostat itse seuraavan luettelon:

 • Mahdollisuus vaivaamaan
 • Lapio- ja bajonettilahat
 • Kauhat hiekalle ja vedelle
 • pora
 • istutuslapio
 • lasta
 • Nauhamitta
 • taso
 • nurkka
 • Kumituotteet

Ensinnäkin laske tarvittava määrä tukia, mikä auttaa määrittämään tarvittavan materiaalin määrän. Tyypillisesti tiilipylväät sijaitsevat 3 metrin etäisyydellä toisistaan, vaikka se riippuu kehittäjän henkilökohtaisesta makusta. Pylväiden määrittämisen jälkeen vedetään likimääräinen lanka ja porauspaikat sarakkeille merkitään.

Kun päätät, mikä materiaali täyttää aidan tiilisarakkeiden väliset katot, olet valmis määrittämään, millaista säätiötä haluat käyttää. Jos aidan päistöt koostuvat kevyestä materiaalista, voit tehdä tavallisen paalun perustan kuhunkin sarakkeeseen.

Jos aiot rakentaa raskaita materiaaleja, tai vaara, että voimakas tuuli vaikuttaa aitaukseen, käytä nauhatekniikkaa.

Tiiliseinien pylväspohjat tehdään yleensä seuraavasti: ne porata tarvittavan syvyyden ja halkaisijaltaan noin 25-30 cm: n reikää. Reiän syvyys riippuu maaperän tyypistä, johon pohja on rakennettu, sekä pohjaveden korkeudesta. Keskimäärin on parempi kaivata reiän pylvääseen 80 cm: n syvyyteen. Murskattu kivi kaadetaan noin 10 cm: n paksuiseen kaivattuun reikään, johon on sijoitettu putki, jonka ympärille myöhemmin asetetaan tiilipylväs. Lisäksi liuos kaadetaan putken ja seinien väliseen vapaaseen tilaan. Käytä tasoa varmista, että putki on täysin pystyasennossa.
Nauhalevyn alapuolella ne kaivaavat ensin kaivannon, ja paikoissa, joissa sarakkeet on asennettu, reiät porataan 25-30 cm leveäksi. Vahviputket asennetaan kaivoihin, minkä jälkeen ne kaadetaan betoniin. Tämän jälkeen voit aloittaa betonoinnin loput perustuksesta.

Ratkaisu - mitkä ovat mittasuhteet

Ratkaisun valmistelussa on erittäin tärkeää tarvittavan johdonmukaisuuden saavuttamiseksi. Liuoksen ei pidä olla liian ohutta tai kuivaa. On parasta käyttää sementti-hiekkalaasti, jonka suhde on 1: 5. On parempi valita hieno hiekka ja sementti, jolla on korkeampi laatu, mieluiten ei pienempi kuin M400.

Tiilen valinta - mikä tiili on parempi

Ennen kuin teet aitaa sinun täytyy ymmärtää, miten valita ja mitä tiili käyttää. Valikoima tiilien pylväät aidan riippuu maku kehittäjä. Jotkut asiantuntijat suosittelevat pylväiden kohokuvioitua tiiliä. Tämä materiaali on osoittautunut vahvemmaksi kuin tavalliset, sileät tiilet ja lisää koristeellisia ominaisuuksia tiilien aitaukseen.

Muuraus ja tekniikka - kuinka taitettava tiilipylväs omilla käsillä

Pilarien ja aidan muuraus on seuraava. Ensinnäkin on huomattava, että asiantuntijat eivät suosittele aloittamaan pilareita aikaisintaan 2 viikkoa säätiön täyttämisen jälkeen. Useimmissa tapauksissa aidan tiilikatkojen leveys on 1,5 tai 2 tiiliä.
Aluksi valmistelemme kaiken niin, että pilareiden asennus tehdään oikealla tavalla. Vedeneristys leviää valmiiseen säätöön niin, että tiili ei ime kosteutta maasta. Seuraavaksi vedeneristyslaippaa levitetään hieman yli 1 cm: n paksuiseksi. Tiilet asetetaan järjestelmän mukaan ja tiilet asetetaan erityisellä kumivasaralla vaakasuoraan ja pystysuoraan. Toinen rivi on säädetty samalla tavalla, laasti levitetään edellisen krs: n tiilille ja seuraava rivi tiiliä asetetaan yläosaan, mutta puoliväliin. On erittäin tärkeää, että rivit ovat mahdollisimman tasaiset, joten jokainen uusi rivi mitataan nauhamittauksella ja tasolla. Laatoitettu tiili on pyyhittävä pois ylimääräisestä laastista.

Jos olet aloittelija tiilihiihdon alalla, todennäköisesti on vaikea saavuttaa samoja ompeleita. Tässä tapauksessa voit käyttää niin kutsuttua tiilien asettamista aitauksen alta.

Pylväs on pieni metalliprofiili, joka on tehty nimenomaan helpottamaan tiilien työtä. Tämä profiili, jonka sivupaksuus on noin 1 cm, leikataan nimenomaan hieman pitempään kuin tiilipylvään leveys ja toimii levityslinjan paksuuden mallina.
Sarakkeet, jotka pitävät portin ja portin, olisi pidettävä kestävämpiä kuin tavalliset pilarit. Tätä varten on välttämätöntä, että vahvistusputki saavuttaa itse tiilipylvään yläosan ja on toivottavaa lisätä lisäraudoitusta rakenteen sisällä.

Kaavioiden ja porttien asennus

Kun laitat tiilenpylväitä, sinun on tiedettävä etukäteen, kuinka ne ulottuvat niihin, samoin kuin kulkutiet ja portit. Yleensä ohjainelementit hitsataan vahvistusputkiin, jotka toimivat tiilipilarien keskuksena. Niitit, kulmat, metalliset saranat jne. Voivat toimia oppaana. On tärkeää sijoittaa ohjauselementit samaan korkeuteen siten, että ristikkorakenteet voidaan hitsata tiukasti vaakasuoraan.
Porttien ja kulkureittien sijaintia varten tarvitaan enemmän kiinnityksiä, jotka pitävät painon lisäksi myös kuormituksia jatkuvassa käytössä. Siksi on suositeltavaa käyttää kolmea metallin kiinnittimen sarakkeen kummallakin puolella.

Viimeistely koskettaa

Esittelemme yhteen kaikki tämän luettelon vaiheet, jotka auttavat sinua valmisteluissa:

 1. Suunnittelu, materiaalien hinnoittelu ja toteutusaika
 2. Maaperän valmistelu säätöön
 3. Perusmateriaalin täyttö ja vahvistusputkien asennus
 4. Tauko 2 viikkoa, kunnes säätö on täysin vahvistunut.
 5. Laastin ja muurien tiilipilarit
 6. Materiaalin asennus vaipan päälle
 7. Porttien ja kulkutietojen asennus

Tiilien suojaamiseksi sääolosuhteilta ja muilta vaurioilta pylväiden yläosat peittävät tavallisesti suojakorkit. Ja tämä puolestaan ​​lisää koristeellisia elementtejä aidallesi. Valmistetut korkit tiilipylväät löytyvät helposti erilaisissa myynnissä olevissa versioissa. Mutta jos haluat, niitä ei ole kovin vaikea tehdä omalla kädelläsi.
Tiilen sijoittaminen ei välttämättä ole niin helppoa. Jos olet ehdottomasti aloittelija tässä liiketoiminnassa, sinun kannattaa harjoitella ja rakentaa ensin yksi sarake jonnekin vain kokeilun vuoksi. Tämän kaiken etuna on se, että jos pystyt vielä rakentamaan tiiliseinän itse. Säästät valtavan määrän rahaa ja saat arvokasta kokemusta, joka auttaa sinua tulevissa projekteissa hyödyntämään työkaluja ja materiaaleja. Ja seuraavalla kerralla voit nopeasti rakentaa tiilenpylväitä aidalle.

Tiilipylväät - kaunis ja luotettava

Yritys "Venäjän aidan". Olemme mukana asentamassa aidat, portit (myös automaattiset), pilarien ja voimajohtojen asennus Moskovaan ja Moskovaan. Soita: +7 (499) 490-00-13 klo 10.00-21.00 päivittäin.

Aita, jossa tiilikannat ovat kestävämpiä ja vahvempia, lisäksi se näyttää vakaalta. Kokenut henkilö voi myös rakentaa tiilipylväitä omilla käsillään haluttaessa. Tietenkin, täysin tasainen ja tarkka heti, et ehkä onnistu, mutta tarvittavat taidot näkyvät.

Tuotteen ulkonäkö

Materiaalin valmistelu

Tukien rakentamiseen on välttämätöntä valmistaa materiaaleja ja kaikkia rakennusalan työkaluja oikeaan määrään. Yleensä ne on valmistettu punaisesta tai koristeellisesta tiilestä, jota käsitellään erikoisella kyllästyksellä, jotta valkoiset pilkut eivät näy pinnalla.

Joten sarakkeille tarvitset:

 • tiili;
 • sementti laasti;
 • sora;
 • putket (on mahdollista kanava);
 • varusteet;
 • metalliset kiinnitykset;
 • taso ja lasku;
 • lastalla;
 • alue;
 • ohut metallipalkki 8x8 mm;
 • vasara ja hiomakone.

Jos haluat asettaa tiilipoikkea omalla kädelläsi siistinä ja houkuttelevina, on suositeltavaa käyttää uutta koko tiiliä. Kanava tai putket ovat välttämättömiä tukien vakaudelle: niissä on muuraus, eivät salli sarakkeiden asettumisen ja kiertymisen.

Toimii säätiön kanssa

Ilman perustaa tällaisia ​​virkoja ei ole pystytetty. Niillä on huomattava paino ja maa ei kestä tällaista painoa pitkään: se alkaa laskeutua, vuotaa, tuki romahtaa. On tarpeen tehdä tukikohta oikein, sitten virat kestää vuosikymmeniä. Lapio kaivaa reikiä syvälle ja melko laaja.

Se on tärkeää! Alapuolella on suositeltavaa tehdä kaksi kertaa niin leveä kuin edellä: tämä lisää rakenteen vakautta. Tukin on oltava erityisen luotettava lähellä aukkoja, koska suurimmat kuormat ovat.

Kaivon pohja on täynnä raunioita ja kivet, asennetaan metalliputki, tasataan pystysuoraan ja kaadetaan betonilla. Säätiö on jäljellä vähintään viikon ajan, mutta on parempi odottaa kuukausi. Pohja, joka ei ole riittävän läsnä aidan rakentamisen aikana, voi haljeta, mikä myöhemmin tuhoaa rakenteen.

Kuinka laittaa pylväitä

Pääsääntöisesti tiilipylväs on asetettu tiilen ja puoli omilla käsillä. Mutta suuria raskaita aidoja varten ne rakentavat laajempaa tukea - kaksi tai useampia.

Tiilet layout

Yli 1 m: n pylväiden leveydellä käytetään yksirivinen järjestelmä, jossa on joukko tiiliä. Jokainen onnistuminen siirretään neljänneksellä. Vaakasuuntaisia ​​saumoja ei saa tehdä yli 1 senttimetrin etäisyydelle. Jotta kukin sauma olisi tasaista, vie ohut tanko, mieluiten neliöosa ja aseta se ensimmäiselle tiiliriville. Kun toinen rivi on asetettu, irrota ylimääräinen liuos ja poista varsi varovasti.

Tukemiseksi oli tiukasti pystysuorassa jokaisen neljän riviä muuraustekniikkaa tarkasteltaessa taso ja lävistäjä kaikilla puolilla. Ulkoilevat tiilet ovat varovasti paikoillaan vasaralla, palauttaen ne paikalleen. Sen jälkeen, kun neljä tai viisi riviä on asetettu, pylvään sisään on sijoitettu raudoitus, lankaosat, vahvistava verkko - kaikki, mitä on kädessä. Sitten se kaatoi betonia kestävyyteen. Joskus ne tekevät niin: sisätila on täynnä kiviä, ahtautunut tiukasti ja täynnä erittäin nestemäistä sementtiliuosta.

Tärkeä kohta on metallisten kiinnitysten sijoittaminen, joka kiinnitetään aitauksen viivoihin tai osioihin. Ensimmäinen kiinnitys on upotettu 15 cm: n korkeudelle säätiön tasosta. Tiivistämällä tiili halutulle korkeudelle, määritä sen sivun keskellä, josta aita asennetaan. Oikeat paikat on merkitty lyijykynällä ja jauhaa loitolla koko tiilen leveydeltä. Samanaikaisesti vain kolmasosa sahataan paksuuden läpi. Aseta lisälevy uraan siten, että pieni osa työntyy ulkopuolelta ja kolonnin sisäpuolella se saavuttaa metalliputken.

Seuraavassa rivissä yksi tiilistä sahataan samalla tavalla ja kiinnitys katetaan. Toinen kiinnitys sijoitetaan pylvään keskelle, ja yläosa on 15 senttimetriä matalampi kuin ylimmällä rivillä. On tarpeen leikata huolellisesti, tarkasti koon, niin että kiinnitykset sopivat tiukasti paikkoihin. Ylimääräinen liuos poistetaan välittömästi huovalla, estäen sen kuivumasta. Muurauksen yläosa peitetään erikoisella suojuksella, joka suojaa betonia liuotuksesta. Sen jälkeen tiilikuvio, jossa on omat kädet, on melkein valmis.

Muurausliitokset

Pylväiden on oltava houkutteleva ulkonäkö, sileät ja siistit saumat, joten liitos on välttämätöntä. Ensinnäkin liuoksen kuivatut jäämät pyyhkiytyvät pois luudasta tai lankaharjasta, pestään vedellä ja jatketaan liittämistä varten. Tätä varten sekoitetaan liuos: sementti ja kalkki 1 osaan, hiekka - 10 osaa. Kaikki sekoitetaan ja käytetään pari tuntia, muuten se kovettuu. Ennen liuoksen levittämistä pylvään pinta on kastettava hyvin.

Sauman käsittelymenetelmät

Yhteiset hoitomenetelmät

Yhteinen hoitovaihtoehto

Tiheä saumojen käsitteleminen:

 1. Kipsi tai ontto.
 2. Saumojen käsittely muurattuina.
 3. Yhdistämisen käsittely.

Ensimmäisessä tapauksessa ratkaisu ei täysin täytä tiilien välistä tilaa, jolloin etu- puolella on 1 tai 1,5 senttimetriä. Mutta sitä käytetään harvemmin kuin toiset, koska virkoja ei usein tapeta. Toisessa tapauksessa liuos levitetään muurattuina, ja sen ylijäämää leikataan lastalla. Pinta on tasaisempi ja siisti.

Täytä liitokset liitoksen avulla

Kolmas menetelmä vaatii erikoistyökalun liittämisen. Tämä työkalu katkaisee ylimääräisen ratkaisun terävinä reunuksina, ja kuperalla tai koveralla päällä saumat helpottavat muotoa. Tämä liitos ei vain lisää muurien koristekykyä, vaan myös tiivistää saumat. Liuosta ei yksinkertaisesti sovelleta, vaan se hierotaan voimakkaasti saumoihin paremman yhteyden varmistamiseksi. Ensimmäiset saumat käsitellään pystysuorassa, sitten vaakasuorassa.

Tikkauksen jälkeen pilarien on oltava vähintään kolme viikkoa, niin voit jatkaa aidan asentamista.

Video tiilien pilarien rakentamiseen

Tekniikan rakentaminen tiilipylväistä Säännöt pilarien asentamiseksi aidalle Oikean pilarin valinta aidalle Taiteellinen tuki Tuki pilarien valinta ja asennus aitaukseen