Build ei rakenna uutta sidontaa vanhaan

Talo kasvaa leveästi

Uusien tilojen laajentaminen, jotka ovat omalla pohjallaan yksityisen omistuksessa käytettävän käyttöalueen kasvulla, alkaa ratkaista ongelmat siitä, miten säätiö kytketään taloon, jotta ei aiheuta vahinkoa molemmille rakenteille. Lisärakenteiden rakentaminen alkaa yleensä useiden kausittaisten syklien jälkeen, jolloin varojen kertyminen tapahtui, oli toivoa uuden järjestelyn järjestämisestä ja pysyvät rakennukset aiheuttivat normaalin kutistumisen maassa. Rakennuskoodit antavat vastauksen, miten yhdistää kaksi perustetta keskenään ottaen huomioon keskinäisen vaikutusvallan.

Yhteysvaatimukset

On tarpeen selvittää, miten laajennusosan uusi kellari yhdistetään asunnon kanssa, on tarpeen suunnitteluvaiheessa ottaen huomioon olemassa olevat tekijät. Näihin kuuluvat tulevat olosuhteet:

 • olemassa olevan rakennuksen alustan tyyppi ja rakenneparametrit;
 • maanalaisen maaperän ominaisuudet;
 • edellisestä rakenteesta kulunut aika (tärkein kutistuminen tapahtuu 1-2 vuodessa);
 • 2 rakenteiden painokyvyn yhteensopivuutta, jotka on yhdistettävä.

Laskentaan sisältyvät täydelliset vaatimukset sisältävät sääntöjä SP 50-101-2004, joka on kehitetty SNiP 2.02.01-83 *, SNiP 3.02.01-87 sisältämien sääntöjen kehittämisen mukaisesti.

Joka tapauksessa kokeneiden ammattilaisten apua ei ole tarpeeton, sillä virheet voivat maksaa paljon myöhemmin.

Tässä videossa esitetään tulos, jonka perusteella pohja ja kiinnitettävät rakennerakenteet sitovat pohja kutistumisen eri arvoilla.

Ennen työn aloittamista on otettava huomioon, että kaikki uudet perustukset (MZLF, paalut, pylväät, laatat) saavat välttämättä silloinkin, kun ne ovat identtisiä nykyisen tuen kanssa.

kutistuminen

Rakenteessa on olemassa erilaisia ​​saostumisen normeja eri rakenteille, joiden pohjat on suunniteltu ja valmistettu olemassa olevien asiakkaiden mukaan.

Löydät standardin ja ansaitset ennustuksen yksittäisen talosi rakentamisesta käyttämällä referenssitaulukoiden tietoja:

Vertailemalla laskettuja indikaattoreita uusi vertailusolmu kiinnitetään vanhan rakennuksen perustukseen ennalta määrätyllä syvyydellä ottaen huomioon sen omat luonnoksen tietyn ajan kuluttua.

Monoliittiset pohjat eroavat korkeudessa

Yhdistettävien rakennusten monoliittisten liuska-alustojen yläosat tehdään laskemalla, ei tasolta, kuten tässä kuvassa.

On mahdollista siirtää suhteessa toisiinsa, mikä määrittää kahden liitännän yhteyden. Käytä tällaisia ​​yhteyksiä:

 1. Jäykkä sidos (betoni, jossa vahvistusta).
 2. Erillinen asennus (laite laajennusliitokselle ottaen huomioon tukien keskinäinen vaikutus).

Mahdollisuus jäykän yhteyden muodostamiseen yhteen rakenteeseen vaikuttaa merkittävästi alueen geologisiin tekijöihin - liikkuville tai heterogeenisille maaperäille suuren tukialueen rakennuksissa on tehtävä epäjatkuvia perustuksia (joskus eri nauhaleveyillä).

Asuntorakennuksen laajennusmoduulin itsenäisen rakentamisen aloittaminen on sallittua, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät: myöntää luvat uuden rakennelman käyttöönottoa varten pitkien etäisyyksien pitämiseksi läheisemmäksi kuin viereisten rakennusten ja viestintöjen vähimmäisvaatimukset, jotta varmistetaan kaikkien rakenteiden itsenäinen luonnos suhteessa toisiinsa.

Säätiön yhdistäminen

Uusi huone sopii parhaiten talon jäykkään kytkentään. Tässä tapauksessa (kaikkien olosuhteiden asianmukainen huomioon ottaminen) on mahdollista liittää yllä olevat maanpinnat yhdeksi kokonaisuudeksi odottamatta, että elementtien ja lattiatason välillä esiintyy halkeamia ja vääristymiä. Mutta tämä suunnitteluratkaisu rajoittuu paikoille, joilla ei ole kallioita, joilla on suuri kantavuus.

Vanha säätiö tarvitsee vahvistamista

Käytännössä tätä menetelmää käytetään matalien rakennusten kanssa edellyttäen, että pystytetty liitos on toiminnallisesti yhteydessä samaan kattoon jo toimiviin rakennuksiin.

Toinen edellytyksen liittymiselle on sama perusta. Jos kerrostalossa on liukas leveyden omaava teippi, on tarpeen vahvistaa sitä.

Tällaisia ​​töitä ovat vanhan telineen lujittaminen uuden kehyksen kanssa tai liitospintojen asentaminen poraamalla, jolloin hihnan myöhempi valaistus vintage-betonilla. Tässä valokuvassa on esitetty käytettäväksi valmistettu vahvistusvyö.

Useiden kerrosten muodostamien rakennusten liittäminen tehdään monimutkaisemmalla järjestelmällä, johon kuuluu piirustusseinämät, joissa on jakovälit kummallakin puolella, kuten piirustuksessa on esitetty.

Kovaa kytkentätapaa valitaan tapauksille, joissa käsitellään tehtävää, miten yhdistää vanha vakiintunut säätiö uuteen rakenteeseen upotettujen nauhojen perustuksille. Laajennus on myös suunniteltu monoliittisella betoniteräsrakenteella.

Kaistaleet

Tiloihin kiinnitetyissä tiloissa, joissa on käytetty sopivia rakennusmateriaaleja, on oltava vakaa tuki suurella alueella ja kantavuus. Tällainen pyyntö vastaa useimmissa tapauksissa nauhakannasta.

 1. Vie olemassa oleva nauha kokonaan syvyyteen. Kaivantoa on tarpeen kaivata osissa (1,5 m - 2 m), ei koko pituudelta samanaikaisesti, sillä paljain osa menettää sivusuuntaansa, mikä voi johtaa sen muodonmuutokseen. Vanhaa rakennusta voidaan vahvistaa entisestään vinoilla rekikoilla.
 2. Poraa reiät liitoksen sivua vasten, joka vastaa rungon kokoa. Nurkan keskellä reiät porataan ruutupiirroksen kuvioon, jonka syvyys on noin 0,75 leveydeltään itse säätöön, nurkissa - 0,5 m. Rebar ajetaan keskireikään, jossa pitkittäiset raot valmistetaan kiilareitillä, joka on työnnetty reikään tiukasti kiinni. Nurkureikissä on vasara Ø 14 mm: n liittimiin, joilla on säännöllinen profiili. Vavat tulee olla vähintään 0,3 - 0,4 m.
 3. Neulo uuden pohjan runko hitsaamalla se irrotettuun vahvikkeeseen.
 4. Kaada betoniliuosta.

Avoin silmukka sisäkkäin

Kellarissa työskentelyn läsnä ollessa pin-tyyppisten elementtien aukot voidaan tehdä litteiden levyjen avulla kiinteillä tangoilla.

Jatkuvat liitokset nauhoista avoimen silmukan muodossa (U - muotoinen) tehdään samalla tavalla, mutta vahvistus sijoitetaan riveihin pienempiin riveihin. Kun avoimen nauhan liittimen puolella on suuri pituus, voit tehdä useita muita tukipisteitä, jotka eroavat monoliitista, kuten kuvassa näkyy.

Jos on tarpeen muuttaa tuen syvyyttä kiinnitetyn perustuksen maaperään, se kaadetaan reunuksilla, joiden korkeus vaihtelee enintään 0,5 m: n askelin. Ensimmäinen askel on noin 1 metrin etäisyydellä vanhasta perustuksesta. Liitos on valmistettu teräsbetonista nauhasta, jonka paksuus on sama kuin talon olemassa oleva pohja.

Jokaisella versiolla, jolla on perustana jäykkä yhteys, on omat erityispiirteensä erityistapauksissa, jotka on toivottavaa antaa ammattilaisten harkittavaksi ja laskemiseksi.

levyt

On mahdollista varmistaa talon ja laajennuksen laattojen perustusten liitoksen jäykkyys edellyttäen, että ne ovat riittävän suuria, noin 0,4 metrin paksuisia, samoin kuin vanhan laatan nykyinen projektio rakennuksen seinien rajojen ulkopuolella. Tällaiset ulkonemat jäävät yleensä hiilihapollisen betonin mökeissä. Vapautuksen mittojen tulee olla vähintään 0,3 m. Näin voidaan puhdistaa laatan vahvistusverkko ja tehdä hitsatut liitokset uuden laajennuksen runkoon.

Joukko monoliittisia alustoja toimii tämän järjestelmän mukaisesti:

Vanhan talon levy, joka on jo antanut vedon, ei tässä tapauksessa tule uudesta valukappaleesta vaan saa lisäksi lisävahvistusta sementtilevyjen pystysuoran liitoksen kautta sen alle 0,2-1,3 metrin syvyydessä.

Erilliset tuet

Vanhojen ja uusien rakenteiden painon suurella erolla näiden rakenteiden kutistumisaste vaihtelee huomattavasti kooltaan. Tällaisissa tapauksissa ei ole suositeltavaa tehdä jäykkä sidonta perustuksiin - on tarpeen valita tukirakenteiden erillinen rakenne. Sen on sallittava kiinnittää muita perustekijöitä olemassa olevalle alustalle ja tehdä tämä, käytä periaate liikkumisliikkeen kautta.

Lattian ja ulkoseinien painon jakautuminen tulisi tapahtua omalla jalanjäljillä ilman, että muodostuu repäisyvoimia rakennuksen pääosalle.

Deformation sauma toimintaolosuhteista riippuen voi olla:

Sedimentaarinen variantti (ilman muita merkittäviä vaikutuksia) on leveys 1-2 cm. Tukien keskinäisen vaikutuksen olosuhteissa voidaan sitoutua vanhan talon tukiseinään 0,2-0,4 m: n muodonmuutosväliin, joka on täytetty elastisella kosteudenkestävällä materiaalilla.

Piles voidaan sijoittaa talon lähelle

Runko-puomin jatko-osaa käytetään onnistuneesti paalupohjalla metallikiinnityksellä, kuten tässä kuvassa.

Kevyet verandat tai kesäkeittiöet voidaan kiinnittää ruuveilla, vaikka ympärillä on jo useita läheisiä rakennuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sivusto sijaitsee rinteessä, kaltevuudella tai epätasaisella esiintymällä kiinteitä kiviä.

Suunnitteluvaiheessa ulkoseinien ulkoasu, julkisivun visuaalinen erottaminen, on avoimessa tai piilotetussa muodossa, esimerkiksi piilotettaessa aukko pystysuuntaisen poistoputken alle. Etupuolella tavallisesti ne peitetään erikoislaatan kaistaleilla, jotka on hautautunut huonolaatuisella koristeellisella materiaalilla, joka ei estä rakennusten ulkoseinien liikkumista suhteessa toisiinsa mahdollisella epätasaisella vedellä. Kattotiilien alapuolella on päällekkäisyys kompensointilaitteen kanssa.

Erilliseen tukeen asennetun talon laajennus on huomattavasti vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin jäykkä nippusite, vaatii huomattavasti vähemmän aikaa ja taloudellisia kustannuksia, ja se on myös käytettävissä itsellesi ilman erityislaitteiden tilaamista.

Kaukokas ratkaisu on mahdollistaa laajentaminen yksityisen talon päärakennuksen suunnitteluvaiheessa. Tämä helpottaa huomattavasti työn myöhempää suorituskykyä ja sisältää valmiita suunnitteluratkaisuja, suunnitellaan yhtenäistä luonnosta koko säätiön alueella ja varmistaa säätiön luotettavuuden.

Ennemmin tai myöhemmin monet esikaupunkien kiinteistön omistajat päättävät lisätä asuintilaa lisäämällä taloon. Päärakennuksen liittämistä varten laajennuksen tapahtuessa ilman ongelmia on tärkeää saavuttaa luotettava ja kestävä liitäntä alustalle. Kuten käytännöstä käy ilmi, on kaksi päätapaa kiinnittää laajennuksen perustan talon olemassa olevaan tukikohtaan:

 • jäykkä liitos vahvistamalla;
 • laajennusliitoksella.

Jokainen vaihtoehdoista, joilla pääperustan liittäminen laajennuksen pohjaan on, on omat ominaisuutensa ja vivahtonsa, joita olisi tarkasteltava perusteellisemmin.

Jäykkä säätiö

Useimmiten päärakennuksen jäykkä liitos liitteeseen kohdistuu maaperään, joka ei ole alttiina verenvuodolle. Useimmiten tätä menetelmää käytetään alhaisen nousun rakentamisessa tilanteissa, joissa laajennus on toiminnallisesti liitetty olemassa olevaan rakennukseen, ja se on yhden katon alla.

Pidennyksen alustan muodostamiseksi siihen syvennetään erikoisreikä noin 35 cm: n syvyyteen, jonka halkaisijan on oltava yhtä suuri kuin vasaran halkaisijan halkaisija. Jos laajennuksen rakenne toteutetaan sellaisen järjestelmän mukaan, joka olettaa arvioidun vahvistuspituuden enemmän kuin pohjan leveys, olemassa olevan talon pohjassa olevat reiät porataan vain murto-osaan leveydestä. Samanaikaisesti liittimet asennetaan ankkuriperiaatteen mukaisesti.

Jos ääriviiva on suunniteltu sulkeutumaan, reiät on tehtävä kahdella tasolla ja ruutupiirroksessa. Vahvikkeena on oltava toisaalta ankkurointi ja toisaalta hitsattu aluslevy.

Jäykkää liitäntää käytetään myös tilanteissa, joissa talossa on upotettu teipin pohja ja laajennuksen rakenne on suunniteltu monoliittisesta teräsbetonista.

Pohja, jossa on jäykkä pohja, voi olla kahdessa versiossa:

 • nauha nauha;
 • levyn liesi.

Tällaista säätiötä asennettaessa on tarkoitus suorittaa seuraava teosten luettelo:

 • kaivaa kaivantoa, jonka syvyys vastaa päärakennuksen jo olemassa olevaa perustaa;
 • täytä kaivannon pohja hiekalla (luo hiekka tyyny) ja tamp;
 • poraa reiät pohjaan;
 • ajaa lujitustangot, joissa on pituussuuntainen rako ennalta valmistettuihin reikiin;
 • aseta kiilattu vuoraus (esimerkiksi puusta) syvennysreikään;
 • vasara vahvistus reikään pohjan kulmissa;
 • tehdään luurankokoonpano käyttämällä jo tuodun raudoituksen jäljellä olevaa uutea (tähän tarkoitukseen on erilliset osat, joiden pituus on 300-400 mm;
 • rungon tekemisen jälkeen kaadetaan perusnauha betonilla;
 • odota kunnes betoni on täysin kuiva.

Jotta talot kiinnitettäisiin taloon, tarvitset koko laitteen luettelon. Ensinnäkin puhumme seuraavista työkaluista: lapio, rakennustaso, lujitustangot, hiekka, puukoristeet, seos betonista ja muottipaneeleista.

Säätiö laajennusliitoksella

Laajennus perustan taloon laajennusliitoksella on useimmiten teollisen ja monikerroksisen rakentamisen alalla. Eli jos rakenteen alla oleva maaperä voi erota merkittävästi sen muodonmuutosominaisuuksista. Esimerkiksi melko usein yhden kerroksen lattian olemassa olevaan taloon se tehdään kytkemällä toisen lattiamäärän laajennus asettamalla säätölaatta laajennusliitoksella.

Joka tapauksessa rakennussuunnitteluvaiheessa on ehdottomasti oltava laajennusliitos.

Sen ytimessä kaikki laajennusliitokset, joiden kautta rakennuksen toinen rakennus on yhdistetty taloon, on lämmitin kellareiden ja seinien väliin. Usein tavallista vetoa käytetään lämmittimenä. Paikka, jossa taloon on tehty yhteys, on sisustettu talon seinään kiinnitetyn erityisen koristepäällysteen kanssa.

Talon rakentamisen olosuhteissa, joissa on talteenotto, asiantuntijoiden on suositeltavaa tehdä pidennyksen lattian taso päärakenteen lattian alapuolella. Differentiaalin suuruuden tulisi olla yhdenmukainen arvioitujen muodonmuutosten kanssa.

Kiinnitä säätiö olemassa olevaan kotiin käyttämällä laajennusliitintä, huomioi seuraavat merkittävät kohdat:

 1. Jätä pieni aukko päärakennuksen ja laajennuksen kellarissa (korkeintaan 5 cm). Edellä mainitun vaatimuksen täyttämiseksi ennen perustuksen aloittamista levyt tulisi levittää talon pohjalle, joka on aiemmin käsitelty vedeneristysmateriaalilla. Tulevaisuudessa ne, jotka suorittavat niille osoitetun laajennusliikkeen tehtävän.
 2. Yhden kerroksen rakenteessa laajennusliitoksen paksuus voi olla korkeintaan 2 cm.
 3. Vaihtoehtoisesti laajennusliitos voidaan täyttää millä tahansa eristemateriaalilla. Useimmiten tähän tarkoitukseen käytettiin penoplex sekä vaahtoa. Ulkopuolella kaikki on päällystetty koristelevyllä.

Jos olemassa olevan talon laajennuksen pääasiallinen tarkoitus on muodostaa erillinen vyöhyke, eikä olemassa olevan huoneen laajentamista, kahden pohjan jäykkää liittämistä toisen talon välillä ei saa missään tapauksessa tehdä, koska seuraukset voivat olla kaikkein ei-toivottuja. Tässä tilanteessa on paljon tarkoituksenmukaisempaa käyttää laajennusliitintä.

Jos puhumme pienestä pidennyksestä, se voidaan pystyttää matalaan matalaan säätiöön tai paalujen perustukseen.

Laajennuksen perustelutyypin valinta

Kokeneet asiantuntijat suosittelevat voimakkaimmin laajennuksen rakentamista päärakennuksen rakentamiseen käytettävän säätiön tyypin käyttämiseen. Tämä johtuu siitä, että erilaiset syyt reagoivat eri tavoin kosketukseen maan kanssa ja myös reagoivat rakennuksen kutistumiseen eri tavoin.

Näin ollen, jos päärakennus on rakennettu nauhapohjaan, ja laajennus on rakennettu pylväspinoihin, ennemmin tai myöhemmin apurakenne romahtaa. Niinpä sellaisissa asioissa kuin säätiöiden yhteys, sinun ei pitäisi säästää missään olosuhteissa.

Jos aiot yhdistää rakennuksen taloon, voit käyttää erilaisia ​​tukiasemia. Useimmiten puhumme seuraavista vaihtoehdoista:

Strip-säätiö

Niille, jotka päättävät käyttää liuskajohdetta laajennukseen, sinun on suoritettava seuraava teosluettelo:

 • tee merkinnät rinnan rinnan pohjan rakennustyömaalla (tästä tarvitaan puiset tapit ja tavallinen köysi);
 • kaivaa kaivantoa merkintää pitkin;
 • vahvistava vahvistus;
 • valmistaa kaivanto;
 • täytä hiekkalaatikko (noin 100-120 mm) ja paina varovasti kaivannon pohjaa;
 • vedenpitävä kalvo;
 • asentaa vahvistusta;
 • Kaada kaivanto sementtiin ja soraan.

On tarpeellista lähestyä mahdollisimman paljon vastuullisesti nauhapohjan täyttämistä. On parempi tehdä työ useissa kulkuissa. Kolmasosa kaivosta kaadetaan ensimmäiseen kerrokseen ja yksi sekunti kuivauksen jälkeen. Teknologia mahdollistaa periaatteessa vaahtolohkojen käytön, mutta ei kaikissa tapauksissa.

Sementti-sora-kerroksen täydellisen kuivaamisen jälkeen muotti on rakennettu. Muotti kaadetaan betoniin. Asennuksen jälkeen betonia lävistetään samanaikaisesti useissa paikoissa. Tämä estää ilmakuplien muodostumisen. Kun betoni on kokonaan kuivunut, muotti poistetaan.

Ja lopuksi, juuri ennen seinien rakentamista, lähes täydellinen rakenne peitetään kerroksella vedeneristysmateriaalia. Useimmin tähän tarkoitukseen käytetään ruberoidia, tervaa, nestemäistä kumia tai bitumia.

Pilarin perusta

Jos suunnitelmissasi on pienikokoisen ja kevyen talon rakentaminen, sarakepohjainen käyttö on hyväksyttävää. Se suoritetaan tavallisesti joko betonista tai tiilestä. Keskikokoista rakennetta varten useimmiten 6 tukipylvästä riittää.

Tällaisen alustan laite tarvitsee:

 • kaivaa reikä (syvällä maaperän jäädyttämisen alapuolella);
 • laita hiekka tyyny alareunaan;
 • asenna metalliset (tai lasikuituiset) vahvikkeet;
 • käsitellä raudoitusta kosteutta eristävällä materiaalilla (metallivahvistustangoilla);
 • asennus muottiin;
 • täyttää pohjan betonilla.

Rakennuksen voi aloittaa heti, kun betoni on käynnistynyt. Jos pilarin korkeusparametrin lisääminen on tarpeen, betoni voidaan asettaa tiiliin.

Säätö ruuveilla

Ruuvipillojen perusta on yksinkertaisin ja edullisin säätiö. On ymmärrettävä, että se on suunniteltu vain ei-raskasrakenteisille rakenteille, koska se ei kestä paljon painoa. Mutta jos aiot lisätä talon veranta, tämä vaihtoehto on varsin sopiva.

Tällainen säätiö ei useimmissa tapauksissa edellytä asiantuntijoiden osallistumista. Jopa henkilö, jolla ei ole kokemusta rakentamisesta, kykenee hyvin ruuvaamaan ruuvipilareita omiin käsiinsä. Luultavasti tästä syystä monet tekevät valinnan perustuen ruuvipillojen perustuksiin.

Jos paalujen säätö on asetettu oikein, se voi kestää pitkään.

Mutta mikä tahansa säätiö oli pakko asentaa, ruuveilla, pilarilla tai muulla, tärkeintä on, että kaikki teokset on suoritettava tämän tekniikan mukaisesti. Siksi, jos sinulla ei ole tarpeeksi rakennuskokemusta, on suositeltavaa antaa perunan kaataminen kokeneille ja pätevöidyille asiantuntijoille.

Mikä on paras tapa lisätä uusi säätiö vanhaan? Teen talon laajennuksen.

Nikolay Sorokin Thinker (9839) 6 vuotta sitten

Sataan kertaa jo vastattu! Kaikki talon pidennykset tulisi tehdä vain itsenäisesti. Talven talven aikana molemmat rakennukset toimivat eri tavoin. Siksi tee toinen rakennus teidän säätiölle vähimmäisetäisyydeltä ensimmäisestä. Kun viimeistät, tee muodonmuutos sauma niiden välillä (lisätietoja, katso instituutti).

Light Master (1178) 6 vuotta sitten

Vanhat ja uudet perustukset on yhdistettävä paalujen kanssa siten, että ei ole ristiriitaa.

Stroy Master Profi (524) 6 vuotta sitten

Kysymyksessä on hyvin vähän tietoa. Jos lisäät vain uuden vanhaan, älä yritä liittää niitä, heidän on toimittava erikseen. Laita tiiviste niiden välille 1-5 cm: iin (vaahtomuovi, vaahtomuovi, kumi) - kaikki, jotka eivät kaadu pitkään aikaan.

Mikhail Rastorguev Master (1313) 6 vuotta sitten

Syötä vahvistus vanhaan pohjaan ja menetelmä voidaan valita katsomalla säätiötä.

Romik Rumyantsev Profi (733) 6 vuotta sitten

ja säätiö voi kaataa kaivantoon syvyys treugolnika_toest luettelee pitäisi olla syvempi, jos tuki vanhan perustuksen (rakennettu ajetaan vanhaan rakennukseen)

ystas Master (1008) 6 vuotta sitten

Uusi säätiö siirtyy pois vanhasta.

Oletko nähnyt laajennuksen, joka on halkeama niiden ja vanhan talon välillä, laajentamalla ylöspäin?
Tämä johtuu siitä, että uusi tiedekunta on sidottu vanhaan, kaatuu. Ja toinen reunasta tulee vielä myöhemmin.
On parempi olla sitomatonta. Hän ei silti siirry sivulle, ja hän tekee kuitenkin kutistumisestaan ​​joka tapauksessa.
On parasta, mieluiten kutsua suunnitteluinstituutilta geologi ottamaan näytteitä säätiöstä (maaperä) ja suunnittelija laskemaan samassa laitoksessa.
Myös talonpoikaista tietä - lähellä vanhaa taloa, jotta ainoa kapeampi (siellä pohja on tiheämpi). ja edelleen siitä - vähitellen laajentaa pohja. Mutta se on. mielestäni - kauhistuttavaa arvaa.

Säätiön vahvistaminen + vanhan talon laajennus

Kysymys: kolbasskin

Hei Auta minua neuvoja vahvistamalla vanhan talon perustuksia ja lisäämällä siihen laajennus.

Perustiedot.
Alue on Poltava -kaupungin lähiö. Veden taso lähimmässä kaivossa on 5-6 metriä. Paikalliset sanovat, että joissakin vuodenaikoissa on vettä noin kolmessa metrissä (todennäköisesti vesihuolto). Lähellä kellaria 2 m syvältä, vesi ei koskaan ilmestynyt.
Maaperä: naapurit sanovat, että meillä on suuri kerros sadanta metriä ja puoli, joka ei vielä tiedä sen alle, tarvittaessa kaivamaan.
Samanny-talo (1938 teknisestä passista), vuorattu puoli-tiilillä (vuonna 1960 teknisestä passista).
Adobe-seinät ovat noin 40-50 cm paksuja, mikä ei ole perusasetuksensa tiedossa. Säätiön sarakkeessa on vain viiva - village.st.ocl.
Talo on vuorattu tiilillä vain kolmella sivulla. Kopal reikä lähellä tätä levyä. Pohjan pohja on 6 riviä punaista tiiliä. Ei sprinkles, vain maahan. Näihin 6 riviin asetetaan kateaineita ja seinät asetetaan.
Neljäs seinä on puinen. Runkorakenne ristikkopäällysteellä. Ullakkokerroksen palkit sijaitsevat tiilen pohjoispuolella yhdellä päällä ja toisella päällä puuseinällä (on hirsirakenne). Kuten ymmärsin, nämä palkit eivät levätä adobe-seinille.
Ilmeisesti talon ympärillä ei koskaan syntynyt katua. Viime vuonna väliaikaisena toimenpiteenä hän laittoi 60-70 cm leveän polyeteenikalvon ympärille ja peitti sen maapallolla.
Talo ostettiin vuoden 2010 lopulla. Viimeisen 7 vuoden talossa kukaan ei asunut. Talon sisällä olevat tähystysseinät alkoivat kerätä kosteutta. Murtumat ilmestyi tiilen päin. Ymmärtääkseni tämä tapahtuu useista syistä:
- huono perusta
- Ei sokea alue
- tällaisten seinien raskas katto

Haluan todella tehdä talon sopivaksi pysyvään oleskeluun ja laajentaa aluetta laajennuksella.
Ajattelin vahvistamalla säätöpeltiä vahvistetun betonirainan reunaa pitkin ja jatkamalla tätä nauhaa pitkin eteläistä julkisivua, kuten laajennuksen perustana. Poista koko kattorakenne ja tee vaalea metalli tai aallotettu yhteinen vanhaan taloon ja jatke. Tee sokea alue ja tyhjennä.
Sisällä, poista lattia (rantaravintola tunkkuissa, jotka ovat maassa) ja tee betonilattia maahan. Kipsi kipsissä.

Näin ollen muutamia kysymyksiä:
1. Kuinka kunnolla kunnostaa vanhoja säätiöitä ja järjestää uusi laajennus?
2. Pitäisikö pidennysseinät kiinnittää tiililinkailla? (Suunnittele jatko-seinät ontolohkareista TISE-tyypin mukaan).
3. Kuinka laittaa lattia maahan tällaisessa majassa.

Ystävällisin terveisin, Sergey.

Loppusanat Selitys valokuvista.

1-6 Yleiskatsaus taloon.

7-9 Talon sisällä. Krakatut ja märät seinät.

10-11 Puinen seinä sisäpuolelta.

12-14 Talon julkisivu etelään

15-22 Seinät halkeilevat länsipuolella

23-25 ​​Seinät pilkkasivat pohjoiseen

26-30 Seinät halki itään

31-32 Perusreikä

Svarog (Expert Builderclub)

Hei Kuva 1-7, etenkään mitään kommentoitavaa, ohita.

8-12: Säröjä kulmissa - todennäköisesti huurteinen turvotus tai sagging vetäytyminen, täällä olet oikeassa. No, hyppääjien vyöhykkeessä ne esiintyvät useimmiten - jännityskeskittimellä. Liota seinät, kun kattohuopa oli märkä, erottamalla seinän maaperästä (vaihtoehtona, vesi ulkopuolella alkoi seistä, mutta ensimmäinen vaihtoehto on todennäköisempää.

10-11: Todennäköisesti tämä ei ole osa taloa, vaan yksinkertaisesti puuprojekti, joka näyttää olevan näkyvissä adobe-seinän sisällä, vaikka voisin olla väärässä (katselin myöhemmin nämä passit, todella laajennukset). Halkeamat liittyvät huonosti pohjaan juuri tämän puuprojektin alla. Koska jos pystyt tekemään lähes mitään adobe-seinämien alla, paitsi kuivumista tai tiivistymistä (maa kuljettaa maaperää), niin kehyksen alle tarvitaan säätiö.

Kaikki ulkokerroksessa olevat kuvat kuvaavat pohjan maaperän liukenemisen vuoksi samentumista tai huurtumista.

Mitä voidaan sanoa. Talon kunto on tyydyttävä. Talon 1938, jopa melko hyvä. Katsotut tehtävät eivät ole aivan oikeita. Puupalkin pudotus on yleensä purettava ja aloitettava uusi laajennus talon sisäseinästä. Minusta ei ole mitään merkitystä leikkeen leikkaamisessa koko talon ympärillä - sinä häiritset maaperän työtä, liota ja kaikki on vielä pahempaa. Se on teidän tapauksessanne (sinulla on puinen jatke kiinni). Voit tehdä vielä mielenkiintoisemmaksi.

Se on pieni teoria: uuden pohjan laitteessa häiritsette vanhan työn työtä. Tässä tapauksessa yleensä heikentää hänen työnsä. Sinulla ei ole mitään perustaa adobe-seinien alle, joten seuraukset voivat olla merkittäviä. Siksi kehotan sinua tekemään uuden laajennuksen suljetussa piireissä (4 puolelta). Tällöin omistajat haluavat tehdä sen tiiviisti. Mutta mitä te olette perusta, on vähemmän seurauksia. Sinulla on jo puskuri laajennuksen muodossa. eli voit laittaa pohjan (tai parempi, laajennuksen neljäs seinä), jossa puupaneelin seinä päättyy (tai sen sijaan). Ja tämä on jo 1,5 metrin päässä talon seinästä! Sitten yksinkertaisesti yhdistää talon ja uuden laajennuksen kevyisiin rakenteisiin (puu, kaasu, vaahtolohkot jne.) Ja tee uusi katto, joka nojaa osalle taloon ja osa uutta laajennusta. Samaan aikaan, jos teet katon jakamisen, niitä ei ole ollenkaan liitetty - ihanteellinen laajennusten malli.

Ainoa kysymys on kuinka vahva tämä talon sisäseinä on. BTI: n suunnitelmat, olette sitä osoittaneet paljon hienovaraisempia, on tarkistettava.

Tämä koskee laajennusta. Olet jo alkanut kamppailla säätiöiden liottamisessa, mikä on tehty oikein. Sokean alueen on oltava leveä - 700 (mieluummin 900) mm. Tällöin katon poiston tulisi olla vähintään 500 (600 mm: n ohjeiden mukaan), älä unohda sitä.

On vaikeampaa käsitellä läpikuultavaa vedeneristystä. Korvaaminen on vaikeaa, vaikka on olemassa tapoja, joilla asteittain alittavat seinät ja täyttävät puolijäykkä vedenpitävyys. Mutta teidän tapauksessanne on todennäköistä, että seinät on helpompi pumpata jotain, jotta kapillaarinen imu pysähtyy. On mahdollista, että katon ja sokean alueen palauttamisen jälkeen vesi yksinkertaisesti menee alle ja kapillaarinen imu ei riitä jo seinille.

Jos sinulla on kysyttävää, kysy.

Loppusanat Kysy suoraan vastaukseni alla (vastaus-painike), niin saan ilmoituksen postitse.

Kiitos vastauksesta. Paljon on selvitetty minulle.

Sisäseinästä: se on sama paksuus kuin kaikki muutkin, vain kolme muuta näkyvät tietosivulla tiilipinnoitteen paksuuden kanssa.

Selittäkää, mitä katkeruutta, en ymmärrä.

Ja pumppaamalla jotain seinään. Tarkoitatko tunkeutumista vedenpitävyyteen? Loppujen lopuksi hän näyttää toimivan vain konkreettisesti, ja minulla on savi olkia siellä.

Kuinka syvältä säätiö olisi asetettava? Kaada koko mustan maaperän saviin? (jonnekin 1-1,2 metriä).

Kuinka kiinnittää säätiön?

Valmistelutyöt ja yleiset säännöt

Voidakseen laajentaa nykyisen rakennuksen, on tarpeen kiinnittää säätiö. Rakenteet on kiinnitettävä tiukasti tuhoutumisen tai halkeamien välttämiseksi.

Pidennyksen materiaalin on oltava samanlainen kuin päärakennuksen materiaali. Tämä pätee sekä seinille että pohjalle. Muussa tapauksessa uusi rakenne voi alentaa vanhaa ja tuhota kiinnitysjärjestelmän.

On tärkeää perustaa uuden rakennuksen nykyisen rakenteen syvyyteen.

Rakennustöitä on parempi toteuttaa kesällä tai syksyllä. Tämän vuoden aikana maaperä on suhteellisen kuiva ja rakennus ei kellu.

Uuden alustan jatkeeseen tarvitaan hiekkapyyhkeitä. Laske kuormitus pystytetty rakenne on erikseen. Laskettaessa otetaan huomioon maaperän ominaisuudet.

Päävaihe

Pidennyksen tarkat parametrit on merkitty etukäteen tapilla ja johdolla. Sitten kaivaa kaivanto. Kaivannon pitäisi toistaa laakereiden ja sisäseinien muoto, jos ne on suunniteltu rakennettaviksi. Nauhan pohjalla hiekkainen tyyny on ratkaistu. Reikää porataan päärakennuksessa. Niiden halkaisijan on vastattava tulevan raudoituksen halkaisijaa, joka ajetaan tuloksena oleviin uria. Metallipalkkien päiden täytyy välttämättä jäädä kiinni. He auttoivat heitä ja tekivät valmiin säätiön yhteyden uuteen.

Liitetyllä pohjalla on oltava tekninen kuilu olemassa olevalla. Läpivienti lähtee esiporattujen raudoitteiden päistä vanhaan perustukseen. Rakennusten välisen etäisyyden tulisi olla enintään 200 mm - 400 mm. Ero antaa uuden rakenteen istua luonnollisesti omalla painollaan. Valmistuksen jälkeen aukko täytetään betonilla. Tämän seurauksena uudesta ja vanhoista säätiöistä muodostuu yksi järjestelmä.

Tiukka liitäntä on mahdollista vain, jos molempien pohjien leveys on yli 400 mm. Tai vanhan rakenteen laatat ulkonevat ja on mahdollista kiinnittää laajennus hitsaamalla ulkonevat olemassa olevat kalusteet uusilla.

Mahdolliset virheet

Rakennuksen päävirhe voi olla eri rakennusmateriaalien valinta. Tämän seurauksena rakenteen osilla on erilainen massa, joka voi aiheuttaa sen, että rakenne kallistuu epävakaan perustuksen aikana.

Älä unohda vesitiivistystä.

Jos et ole varma kyvyistänne, ammattilaiset tietävät täsmällisesti, miten rakentaa säätiö. Tämän palvelun hinnat vaihtelevat liikaa riippuen materiaalista, rakennuksen alueesta ja työn kustannuksista. Laajennuskannan neliömetrin kokonaishinta on suunnilleen yhtä suuri kuin säännöllisen säätiön kustannukset.

Muut materiaaliosat

Alkuun - perusta.

Se on annettu: tontilla on talo. Osa - tiili. Osa - puinen (murtomme). Heille on asetettu yhteinen perusta. Ulkopuolella - voimakas, 15 vuotta vanha, ei kuitenkaan halkeamia. Mutta erilainen korkeus, on rakennettava päälle.

Suunnitelmat: murtaa puinen osa ja sen paikka rakentaa puuta betonin jatke. Mutta osa säätiöstä on kaadettava uudelleen, koska talon nykyinen alue on liian pieni meille (toinen kerros on kyllä, mutta ei vieläkään tarpeeksi), ja asettelun on nyt hyvin outoa.

Yleensä tässä on karkea piirustus. Sininen merkitsee talon tiiliä (siellä on myös paljon jambs, mutta niistä muissa aiheissa). Sininen - nykyinen perusta puun alla (muuten, säätiö tehtiin kerralla, loogisesti, sen pitäisi olla sama syvyys ja leveys). Harmaa - mitä haluan kiinnittää.

Kysymys kuuluu, miten yhdistää uusi säätiö vanhan kanssa niin, ettei se uppoa?

Yksi tuttu setä teki itselleen pohjan 1,8 m: n syvyydelle kaivannon alla ja kaivoon ennen betonin kaatamista hän teki pystysuoraan kahden metrin rautaputket - niin että puolentoista metriä meni maahan (ja se osoittautui betonin alapuolelle) ja puoli metriä juuttunut kaivoon sitten hän teki tavanomaisen raudoituksen rungon ja täytti sen betonilla kaiken tämän häpeän. Sitten hän rakensi kaksikerroksisen seinän kahdessa tiilessä, kouristeli ja liittää ne uuteen seinään. Seitsemän vuotta ei mitään vähentynyt. Luuletko, että tällä tavalla on oikeus olla olemassa?

Rakenna, älä uudista. Luku 13: Vedenpitävä vedeneristys (videoteksti)

Ostokset ulkomailla, teknologia, lapset, henkilökohtainen kehitys, koulutus, vihreä rakennus, liike.

Rakenna, älä uudista. Luku 13: Pohjaveden kestävyys:

 • Pohja vedeneristys.
 • Mikä on perustan vedeneristys?
 • Kuinka asianmukaisesti sijoittaa vedenpitävät materiaalit?
 • Millaisia ​​hydro- ja lasiseinämiä käytetään (rulla, bitumi, liimaus, pinnoitus, mastinen, neste)?
 • Tarvitsenko vedenpoistoa tai tarpeeksi vedenpitävyyttä
 • Tehtaalla hydro ja stekloizolov.

  Kellarikerroksessa on olohuoneita, jotka eivät ole alempia kuin maan alla tai mansardissa. Tämä edellyttää ensinnäkin, että maanalaiset huoneet ovat kuivia. Tätä varten tarvitset 2 osaa: vedenpoisto ja vedenpitävyys.

  Vedenpitävät materiaalit

  Nykyään markkinoilla on useita erilaisia ​​vedeneristys. Steglogidizol ja filizol pidetään luotettavin materiaaleja vedenpitäviksi. Ero on se, että filizolin tuotannossa käytetään polymeeri-lisäaineita, jotka eivät äärimmäisen kylmässä anna vedenpitävyyden halkeilua. Näin ollen tätä materiaalia voidaan käyttää ei vain vedenpitävien kellareiden alapuolelle, mutta myös katon aikana.

  Gidrostekloizolia käytetään vain pohjan vedeneristämiseen.

  Valitessasi materiaaleja saatat kohdata väärennöksiä. On epätodennäköistä erottaa asiantuntijat, joten on parempi ostaa näitä materiaaleja erikoistuneilta yrityksiltä tai suurilta rakennusmarkkinoilta. Halvat tavara ei tarkoita huonoa. Jokaisella materiaalilla on oma elämä. Huomioi, että materiaali on merkitty, sillä on yrityksen tehdasmerkki.

  (Huom: Oikein säädetty, tiivistetty betoni, jossa on modifioivia lisäaineita, voi olla vesitiivistyksen rooli. Lisävesieristystoimenpiteitä tarvitaan vielä, mutta se on tehokas ja hyvä materiaali, joka katkaisee veden.)

  Säätiön vedeneristys bitumilaastilla ja valssatulla materiaalilla (steklohydroizoli)

  Tiloissa kellarissa on suunniteltu uima-allas ja suuri lepohuone. Perusseinien ympäröimä on päällystetty erityisellä bitumiratkaisulla. Sen jälkeen vedeneristysmateriaali levitetään steglohydroisoliin. Että viimeinen tiheästi liittyy betoniin, se lämmittää tulella. Vedeneristyksen yhteydessä on tärkeää ottaa huomioon sekä pohjavesi että ylempi vesi.

  Tässä tapauksessa laadukas vedenpitävyys antaa liimattuja levyjä steglogidroizola. Ne hitsataan seinään puhaltimen avulla. Saumat hitsataan. Näin ollen betoni ei vedä vettä maasta. Tämä on yksi toimista luoda mukava ilmapiiri talon sisällä. Seuraavaksi vedeneristys otetaan käyttöön seinään, josta ensimmäinen kerros rakennetaan. Näin ollen ensimmäisessä kerroksessa leikataan vedenpitävyys kellarista. Vedeneristys leviää talon kellariin. Vedeneristyslevyt laskevat. Ja alla pitäisi olla tyhjennys.

  Vedeneristys, jota seuraa eristys puristetusta polystyreeni-vaahdosta, ei enää ole tarpeen tiilien asettamiseksi. Jos gidrostekloizol jo asettanut vaahtokartongin, ja kyllä ​​jopa maadoitettu maahan, niin kellari ei tarvitse ylimääräistä suojaa tiilestä. Hän on jo suojattu eristyskerroksella.

  (Huomaa: Tämä on kiistanalainen asia, jolloin ekstrudoitua polystyreenivaahtoa yksinkertaisesti yksinkertaistetaan ylöspäin, minkä seurauksena EPSP-levyjä voidaan yksinkertaisesti sitoa tiilillä ja vedenpitävyys ei ole vahingoittunut.)

  Oikea pohja vedeneristys. Liitäntä kellarin eristämiseen.

  Kaikilla vedeneristysmekanismilla on sen edut ja haitat. Tässä tapauksessa valssattu materiaali liimataan seinään polttimella kaasupolttimella, mikä on oikein. Sitten samalla tavalla valssattu materiaali liimattiin lattiaan, vaikka sitä ei ole tarpeen tehdä. Loppujen lopuksi maali litteroitu arkki painetaan lattialle ja liimataan. Joten on ylimääräinen operaatio.

  (Huom. Tässä tapauksessa steklogidroizolin levy ei liiku maaperän täyttämisen yhteydessä.)

  Sitten työntekijät rullaavat palan steklogidroizolia alas, lämmittäen ja kiinni. Levyt on ommeltu. Menetelmä on hyvä, koska alas laskettaessa ylhäältäpäin levy myös taipuu ylöspäin ja pysyy lujasti seinään. Tämä tehdään yleensä silloin, kun pohja välittömästi vedenpuhdistuksen jälkeen alkaa täyttyä maaperällä (niin että maaperä ei siirrä levyä). Lehti pysyy hyvin ja ei liiku. Haittana on kuitenkin vaakasuuntaiset saumat, joita ei voida täysin sitoa. Vesi väistämättä virtaa sauman läpi ja levittyy levyn alle. Tämä vedeneristysmenetelmä on vähemmän tehokas kuin jos levyjä rullattiin pohjan päälle.

  Yleensä levyn alareunaan. Sitten taivuta arkki ja pino päällekkäin. Sitten levyt asetetaan vaakasuoraan ja myös päällekkäin. Viimeinen levy voidaan asettaa, kun lujitusta on jo leikattu. Tämän vedeneristysmekanismin haittapuoli on se, että tuore maaperä voi repimään vesitiivisarkin. Mutta nyt säätiö on eristetty, vedeneristys on suojattu. Mutta tietenkin tämä asennusmenetelmä vie enemmän aikaa.

  Viemäröinti ja savi linna

  Viemäröinti on kanava. Soraa kaadetaan siihen, viemäriputki (aallotettu rakenne, jossa on reiät) asetetaan luonnolliselle kaltevuudelle pitkin kehää. Veden alapuolelta maahan (pohjavesi) tai ylhäältä virtaavasta vesiputkesta pääsee viemäriputkeen.

  On mahdotonta päästä eroon vedestä pohjasta, koska se ei ole meidän hallinnassamme. Vesi voi esiintyä keväällä, syksyllä. Paikan hydrogeologia voi olla vaikeaa.

  Ja voit päästä eroon yläkerroksesta ylhäältä, nukahtamasta osaa seinän takana ei hiekalla, vaan savi, joka tekee maapallon linna. Ylemmän kerroksen läpäisemättömyyden näkökulmasta on vähintään yksi metseri (kuten linnan katto) savi linna ja sokea alue. Negatiivinen kohta on se, että savi asettuu pitkään (vähintään 2-3 vuotta). Ja rakentajan on tehtävä sokea alue ja niin edelleen. Tästä syystä sinusit eivät mene nukkumaan saven kanssa, mutta hiekalla. Hiekka pitää veden hyvin. Siksi 2 vaihtoehtoa: nopea (hiekka) tai hyvä (savi).

  Viemärikahvan pitäisi tuoda vettä kaivoon. Jätevesisäiliössä on oltava pumppu, joka vie vettä kaivoista.

  Käynti tehtaalle bitumiin perustuvista vedeneristysmateriaaleista

  Katso myös muita Build, Do Not Rebuild -ohjelmaa koskevia muita kysymyksiä. "Rakentaminen", "Rakennus"

  Vihreä talo

  Tagi: "Rakenna uudelleenrakentamatta"

  Rakennamme korkealaatuista

  TV "Build not rebuild" (kanava "Manor").. lue kokonaisuudessaan..

  Puutalo. Rakennuksen päättymisen ominaisuudet

  TV "Build not rebuild" (kanava "Manor").. lue kokonaisuudessaan..

  Miten määritellä kiven talon rakentamisen laatu?

  TV "Build not rebuild" (kanava "Manor").. lue kokonaisuudessaan..

  Rakentaminen Tricks First Hand

  TV "Rakenna uudelleenrakentamatta" (kanava "Manor")
  .. lue koko..

  Sähkön ja muun teknisen viestinnän johtaminen puutalossa

  TV "Rakenna ei uudelleenrakennusta" (kanava "Manor")... lue kokonaan..

  Uuden teknologian käyttö energiatehokkaaseen kotiin

  TV "Rakenna ei uudelleenrakennusta" (kanava "Manor")... lue kokonaan..

  Nopeat seinät

  TV "Rakenna ei uudelleenrakennusta" (kanava "Manor")... lue kokonaan..

  Varoitettu - aseistettu

  TV "Rakenna ei uudelleenrakennusta" (kanava "Manor")... lue kokonaan..

  Tiilitalo. Socle, muuraus

  TV "Build not rebuild" (kanava "Manor").. lue kokonaisuudessaan..

  Talon rakentaminen. Päävaihe - kotelo kotona

  TV "Rakenna uudelleenrakentamatta" (kanava "Manor")

  pitoisuus

  • 1. Rakenna oma koti (616)
   • Tonttien ja palkkien talo (85)
   • Puun ja saven talot (15)
   • Maa, savi ja hiekka (31)
   • Kivi- ja tiilitalo (31)
   • Joulu ja olki (41)
   • Työkalut ja materiaalit (108)
   • Katto (82)
   • Ikkunat ja ovet (46)
   • HANKKEET (18)
   • Kylpyammeen rakentaminen (6)
   • Säätiö (36)
  • 2. Arkkitehtuuri. Arkkitehtuurin historia (349)
  • 3. Vaihtoehtoinen energia (444)
   • Tuulivoimalat (63)
   • Geotermiset energiatekniikka (14)
   • Pienvesivoimalaitos (11)
   • Aurinkopaneelit (195)
   • Energiansäästö (107)
  • 4. Lämmitys, vesihuolto, viestintä (126)
  • 5. Talon sisäpuolelta. Sisustus, muotoilu, taloustavarat (527)
   • Suunnittelu (247)
   • Huonekalut (123)
   • Sisustus (119)
   • Taloustavarat (92)
   • Mukavuutta talossa omilla käsillä (72)
  • 6. Talon ulkopuolella. Maisemasuunnittelu (277)
   • Autotalli (8)
   • Tie (4)
   • Puusepäntuotteiden valmistus puusta (6)
   • Maisemasuunnittelu (72)
   • Keittiö Puutarha (62)
   • Munasameet (13)
   • Rakennukset (30)
   • Puutarha (39)
   • Maatila (52)
  • 7. Koti - elinvoiman lähde (53)
   • Maa ja vuokraus (8)
  • 8. Ekologia. Miten pelastaa planeetan (360)
   • Living Planet (148)
   • Permakulttuuri (17)
   • Ekoalueet (61)
  • 9. Lataa ja katsele (21)
   • Dream House Kuva (1)
   • Piirretyt talot (13)
   • Hyödyllistä kirjallisuutta (6)
  • Uncategorized (1)

  Suositut artikkelit

  • Milloin kasvattaa puita? - 132,771 katselua
  • Miten rakentaa talon katto omalla kädellä - 127 832 katselua
  • Piirustukset mehiläispesästä - 117,128 katselua
  • Vertailu kustannukset talon talon tiilen, vaahto betoni, puu ja runko - 107807 näkemyksiä
  • Venäjän liesi omilla kädillä - 89.021 katselua
  • Pidetään vuohet tilalla - 70 815 katselua
  • Ovet ikkunat tehdä se itse - 66,069 katselua
  • Puiset puutarhatyylät - 60 422 katselua
  • House of reeds - 59.465 tarkastelua
  • Kruglyashi kulmista. Matot - 58 946 katselua
  • Rye - 57,423 katselua
  • Miten varustaa vesi hyvin ja asentaa pumppaamo - 55.662 katselua
  • Tiilen tuotanto kotona - 55,087 katselua
  • House "Fox Hole" - 50.643 katselua
  • Epäterveellisin rakennusmateriaalein - 48835 katselua
  • Talo puusta ja savesta - 48 798 katselua
  • Talo savi (kuva, osa 2) - 44.695 katselua
  • Kuinka tehdä keittiön pöytä omalla kädellä - 44 373 katselua
  • Sourdough ruisleipä ilman hiivaa - 42 928 katselua
  • Kuznetsov-uuneja. Suunnittelun perusteet - 41.552 tarkastelua

  Vihreä talo

  Ekologinen rakentaminen. Vaihtoehtoinen energia. Luonnonmateriaalit.

  14. Talon perustuksen lämmittäminen - Rakenna uudelleenrakentamista

  Rakenna ei rakentaa - sarja 14. Eristys talon perustan.
  Tilaa kanavallemme - vireporter.net/title-tvoyremont1

  Alexey 10 tháng trước

  Jos joku näyttää, kerro minulle: Lämpimät (saunat ja huoneet), 3 metrin upotettu kellari, XPS tulee olemaan 100 mm ulkoseinillä, tietenkin on jalkakäytävä 1,2 m. Mutta emme laita eristyslaatan alla, vaan haluamme eristää laatan 100mm XPS: n sisäpuolelta. Onko laattojen ja betonin välissä muotia?

  Svetlana Bekurina 2 años trước

  He eivät myöskään vedenkestäneet vaahtoa tiilillä. Oli tarpeen ainakin muovikalvo. Loppujen lopuksi, jos vettä muodostuu vaahtomuovista, se kastuu ja menettää eristysominaisuutensa. Yleensä he lämpenivät turhaan ja olivat vedenpitäviä turhaan rullaamalla ylhäältä alas.

  Vasily Lazarev 2 años trước

  Tiilen seinään käytettiin laajalti 80-luvulle asti. jotta estetään päällekkäisen vedeneristyksen täytön aikana. Lämmitettäessä perustuksia ja erityisesti maaperä, keskellä kaistaa, käytännössä ei käytännössä.

  Alexander ei ole 4 numeroa Trước

  Minkälaista hölynpölyä? rakentaa mitä on? Polystyyli maaperään on mahdotonta - se ravitsee kosteutta, lisää lämmönjohtavuutta ja hajoaa. Tätä varten on Epps tai Foamglass. Suojaava tiiliseinä on kallis eikä kestävä. Asbestilevy, prof. kalvo. Onko juttelemaan jotain?

  Rakenna älä uudista perustaa

  Seven Rooms - verkkolehti sisustuksesta http://www.sevenrooms.net.ua/

  013 Rakenna ei rakentaa - Monoliittinen säätiö

  Seven Rooms - verkkolehti sisustuksesta http://www.sevenrooms.net.ua/

  014 Monoliittisen kellarin lämmitys

  Rakenna uudelleen, sarja 14 Like this video? - Napsauta painiketta "Like " Rakennamme talon omaan.

  50. Talon rakentamista koskevat suositukset - Rakenna uudelleenrakentamista

  Rakenna ei uudelleenrakentamista - sarja 50. Suositukset talon rakentamiseksi. Tilaa kanavallesi - http://www.youtube.com/sub.

  Block foundation (PBS: n perusta). Rakennustiedot

  Lohkoperustan perusrakenne 1:16 Betonipinnan valmistelu 2:16 Lohkojen asennus 2:28.

  Video verkossa

  Video verkossa

  14. Talon perustuksen lämmittäminen - Rakenna uudelleenrakentamista

  TIEDOT

  Rakenna ei rakentaa - sarja 14. Eristys talon perustan.
  Tilaa kanavallesi - http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=tvoyremont1

  LIITTYVÄT VIDEOT

  Pohjan lämmitin laajennetulla polystyreenillä

  Hyödyllisiä tietoja niille, jotka eivät tiedä, miten eristää säätiö Styrofoam TechnoNIKOL XPS: llä. Osta vaahtopolystyreeni kellarieristeeseen voi olla täällä http://www.isolux.ru/ekstrudirovannyj-penopolistirol-tehnonikol

  Puuhuoneen rakentaminen

  Talon rakentaminen logista nykyaikaiseen teknologiaan. Tässä videossa yritimme keskittyä puurakennuksen tärkeimpiin kohtiin, nimittäin: - missä laitoin juuttia missä vain tarvitsemme; - loki tulee tuoreempaan eikä siniseen (puun jalostus tuotannossa); - Kaikki työntekijät ovat slaavilaisia; - Pidämme työpaikan puhtaana; - korkealaatuinen katto; - Seinät on niitattu hihnoilla oikeaan kutistumiseen kotona. Tarkemmat tiedot sivuilta: talot srubiki.rf

  Rakennuksen virheet: muuraus, ristikkorakenne, katon asennus. Vapauta 1

  Tarkastelemme visuaalisesti virheitä, jotka on tehty sardelliitti-betonilohkon rakentamisessa kotona: muurausseinät, kattorakenteet ja kattoasennus. Aloitamme vaikeaa ja pitkätä tapaa torjua heikkolaatuisia rakentajia. Varsinkin sinua varten etsimme kyseenalaisia ​​esineitä, katsomme, miten työ tehdään, näytä, miten me emme missään tapauksessa tee niitä. Ensimmäisen julkaisun sankari on laajentuneen savi "kauhu". Niinpä se on väärässä: x lautasen laite 0:31 x toisen kerroksen asettaminen 1:57 x Rafter-järjestelmä 2:19 x panssaroidun vyön puuttuminen katon alla 3:22 x Rafter-palkit leuan ikkunaväliin 5:22 x asenna kattojärjestelmä 6 : 37 x höyrynsulkkikalvo ei liimattu 7:51 Älä luota epävirallisiin rakennuttajiin. Työskentele vain sopimuksella, jossa on selvästi määritellyt takuut ja sakot. Sergey Talashko, Kairosttuden johtaja http://blog.mbud.by - Rakennustietokanta Olemme sosiaalisissa verkostoissa: Vkontakte: http://vk.com/mbud_by Facebook: http://facebook.com/blog.mbud Instagram: http://instagram.com/mbud.by Twitter: https://twitter.com/MBUD_by

  Tyynyn täyttäminen FBS: n pohjalta (fragmentti)

  Oma aihe foorumissa: https://www.forumhouse.ru/threads/207944/ Valmis kellari: https://youtu.be/wxesnNBLjQU Valmis talo: https://youtu.be/cmylCUdW7OA Tyyny täytteen alla säätiöltä FBS: ltä. Muotti on kiedottu. Muottien kokonaismäärä on noin 45 kuutiota. Betoni kaadettiin 15 kuutiota. Näin ollen kivi, noin 30 kuutiota. GWL alle 4m. Maa - kivi + hiekka. Alle 180 cm syvyys. Heiluminen on kokonaan suljettu pois. Vahvistaminen ei ole välttämätöntä.

  Piirrä rinteessä

  Esikaupunkialue rinteessä. Rivitaloalue. Maisemasuunnittelu.

  Murmistus sprinkling-menetelmällä - [© masterkladki]

  Lataa ILMAINEN Mini-masonry kurssi: http://masterkladki.ru/mini_kurs Group VKontakte: http://vk.com/club51884945 Skype-konsultointi: http://masterkladki.ru/skype_konsultacii

  Säätiön layout. Haastattelu 3. Osa 2

  Zigurd Skrodelisin ("House of Your Dream") ja Alexander Terekhovin (Video-Blog "Path Home"), "Perussääntöjen perusperiaatteet" sarjasta "Ribbon-säätiö" -haastattelun toinen osa. Osa 1. Kansainvälinen hanke "Venäjän kehysrakennukset". Verkkosivusto http://rusfh.ru Tilaa uutiskirje uusista materiaaleista: http://rusfh.ru/podpisnaja-stranica Linkki haastattelun ensimmäiseen osaan: http://youtu.be/Qrn7CbtDYcA Linkki haastattelun toiseen osaan: http: // youtu.be/ajRhub6Au44 Linkki haastattelun kolmanteen osaan: http://youtu.be/Qko3VS6AgAE Linkki haastattelun neljänteen osaan: http://youtu.be/qG_UE2SXBQw Linkki haastattelun viidenteen osaan: http://youtu.be/7F1jTTc_114 Linkki haastattelun kuudenteen osaan: http://youtu.be/v5Xwb1sg0Ec Linkki haastattelun seitsemänteen osaan: http://youtu.be/SROW-3UYw5o - Miten perustuksen layout voidaan toteuttaa oikein?

  MITEN KOTISIVUJEN VALINTA

  Kuinka valita talon säätiö. Koska sivustosi maaperä voi vaikuttaa säätiön suunnitteluun. Mikä on pakkasen voima. Mitä tehdä, jos sivustolla - niin kutsuttu monimutkainen maaperä ja korkeat pohjaveden pinnalla. Rakennusten julkisivujen suojaaminen tuhoutumiselta kosteuden ja pakkasvaurion seurauksena: https://vk.cc/73vvis VKontakte-ryhmä: https://vk.com/domastroika Koulutusvideo-kanavallamme "RAKENTAMINEN JA KORJAUS" löydät materiaaleja, jotka auttavat sinua oman kodin rakentamisessa ja korjaamisessa. https://www.youtube.com/user/STROITELSTVOREMONT musiikki, jota käytetään http://audiomicro.com

  SÄÄTIÖN RAKENTAMINEN. ALUSTEN TYYPIT

  Tutkimme säätiön rakentamista. Ymmärrämme, mitkä ovat maaperät ja säätiöt. Säätiön virheet ja tapoja poistaa ne. VKontakte-ryhmä: https://vk.com/domastroika Koulutusvideo-kanavallamme "KIINNIKEARVO" löydät materiaaleja, jotka auttavat sinua rakentamaan omaa kotisi. http://www.youtube.com/user/STROEMDOM

  Saksalaisen Valdekin rakentaminen

  Videon tarina ohjelmasta "Talon ideoita" Saksan Valdekin rakentamisesta