Pystysuorat tikkaat, joissa kuiva suljin 50-100 110

Olet päättänyt tehdä lattiakaivon. Mikä tikkaat on parempi kuin kuiva tai märkä? Mikä on ero kuivan ja märän ansaan välillä?

Meidän on ymmärrettävä, miksi tämä tikapuut keksittiin lainkaan. Ja he keksivät sen torjumalla jäteveden tuoksua suihkussa.

Tämä pätee erityisesti kahdessa tapauksessa:

1) Käytät suihkua harvoin, viikonloppuisin tai kausittain. Jätetään usein talosta.

2) Suihkualueella asensit lämmin kerros.

Luun nimi on kuitenkin harhaanjohtava ostaja. Kuiva suljin ei tarkoita sitä, että vedellä ei ole vettä. Se on myös kuiva tikkaat ja tikkaat, joissa on märkä hydraulinen lukko. Nimi vain sanoo, että vesitiiviste ylläpitää toimintaansa jopa kuivassa tilassa. Kuivasuihkutulppa kuivan veden tiivisteen ollessa vain hätätilanteessa lyhytaikaisessa kunnossa. Ja se tapahtuu, kun veden tiivisteen veden tila on kuiva, jaksottainen käyttö. Muussa tapauksessa kaikki viemärijärjestelmän ja tyhjennysputket tulevat suihkussa. Miellyttävyys on epäilyttävä ilmaa huoneeseen, ennen kuin jätät vieraat kylpyyn.

Kuitenkin monet etsivät, mistä ostaa tikapuita suihkussa lattialle kuivalla tulpalla talvikylpyhuoneessa, jotta talvella kylmässä huoneessa tikkaiden vesi ei jäätyisi eikä vahingoitu tikkaita. Näyttäisi siltä, ​​että sanan merkityksen selvittämisen jälkeen kuiva tikkaat eivät sovellu kylmään kylpyyn, mutta se ei ole.

Tikkaiden siipi poistuu helposti ja on mahdollista kaataa vettä siitä ennen kuin kylvyt ja huurteet säilyvät. Samaan aikaan huoneen suoja hajuilta säilyy.

On huomattava, että korjaustyön aikana voit laittaa tikapuut ilman kuivaa porttia, jossa on väärä ruudukko ja sitten voit irrottaa kaiken.

Huomattakoon myös, että Viega-tuotemerkin suuresta suosiosta huolimatta aloitimme HL 510NPr-tikkaiden kuiva tikkaat "kuivalla" sifolla, jossa on pyöreä ristikko, jossa on vaakasuora DN40 DN50.

Tämä johtuu suuremmasta luotettavuudesta, se on parasta työmekanismin massiivisuuden ja yksinkertaisuuden kannalta. Toisin sanoen, ei ole mitään rikki. Työskentelylukitus on raskas, se sulkee kaasun kulkemisen, vaikkakin hieman ilmavaikutusta ja pilaantumista ilmenee. Ristikko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Voit ostaa Chelyabinsk sekä pysty-ja vaakasuora kuiva tikkaita suihkussa.

Kaikki lentävät lentokoneessa ja muistelemme laitteen putkistoa, erityisesti WC: tä, kaikkia pilliä ja kärpäsiä jossain. Kun asiakkaat puhuvat kuivasta tikasta suihkussa lattialle, kun he järjestävät suihkunsa kylvyssä, he edustavat jotain vastaavaa. He sanovat, että tikkaat pysyvät aina kuivina eikä siinä ole vettä. Ilmaisu kuiva hajuhaukka on paradoksi. Sanalla "hydro" on sananhaulla, ja "Hydro" ei ole koskaan kuiva. Tämä ei ole meteoriitti Tšeljabinskissa, joka on kiinteä kaasu tai kaasumaista jäätä. Kuiva tikkaissa on vettä, kun olet tuulettimen suihkussa, ei silloin, kun unohdat sen läsnäolon tietyssä maailman tilassa, vain suuri muovinen kuppi asettaa putken ja estää hajuja ilman vesitiivistettä ja jos pelkäät jäädyttää kylpyamme, ota pois vedenvetolaitteeseen ja kaada vesi.

Hydraulinen lukko jäteveden kylvyssä

Maaseutumahdollisuus, kun kylvyssä oleva vesi vain lähtee ulos, on levyjen välisellä kuilulla. Ja jos paikkakunnalla on pääasiallinen tai autonominen jätevesijärjestelmä, syntyy toinen tehtävä - päästä eroon kaasun tunkeutumisesta jätevesijärjestelmästä kylpyyn. On olemassa yksinkertainen ratkaisu - laita vesitiiviste.

Mikä on vesilukko

Ne ovat kahta tyyppiä:

U-muotoinen (polvi) hydraulinen lukko

Kuvasta on täysin selvää, että tämä on yksinkertainen laite, joka näyttää hookah, toisin kuin se ei anna ilman kautta, luoda vesipistoke. Ja mitä tapahtuu hookah, nimeltään - häiriö vesitiiviste.

Putken halkaisija ja liitäntätapa voivat vaikuttaa vain tällaisen laitteen suorituskykyyn, mutta tärkein asia, jota vaaditaan, on tiiviys ja sen alapuolella on oltava vähintään 50 mm: n tyhjennysputken alapuolella.

Kaikki sopivat materiaalit soveltuvat vesitiivisteeseen, mutta ei pidä unohtaa, että siinä tapauksessa, kun se on kiinni, luotettavuus ja puhdistusmahdollisuus ovat ratkaisevan tärkeitä.

Toisessa kuvassa näkyy, kuinka vesi haihtuu korkista (ja tämä tapahtuu 40-50 päivässä), se avaa tien ilman päästä viemäriin.

Joten sinun täytyy joko täyttää se säännöllisesti vedellä tai käyttää toisenlaista vesilukkoa tai hermosti hukuttaa sen pitkän poissaolon aikana.

Pullon lukko

Tästä luvusta on selvää, että toinen rakentava ratkaisu ei muuttanut tämän laitteen toimintaa - luoda vesipistoke. Toinen nimi tällaiselle asialle - sifoni.

On myös selvää, että putkien liittämisen on oltava ilmatiivis. Tällainen vesitiiviste on myös laskeutuva säiliö.

Perinteisen pesupullon alaosa pesua varten voidaan irrottaa puhdistusta varten, ja jos tällaista itsehöyrystettyä venttiiliä käytetään esimerkiksi lattiassa, yläosa on kokoontaitettava.

Kuiva-vesi-ansoja

Suurin ongelma kylvyssä, jossa on viemärijärjestelmä viemäriin, ei ole niin paljon tikkaiden suunnittelun valinta kuin linjan asettaminen. Kaikki valmiiksi valmistetut tikkaat, mukaanlukien "kuiva", sisältävät vesitiivisteen, jonka vesipatsaan on 30 mm, joten kylvyn säännöllisellä käytöllä ei ole ongelmia veden pistokkeen kuivumisessa. Ja se, joka tietää, että kylpy ei ole käytössä pitkään, voi yksinkertaisesti hukuttaa valua.

Niille, jotka haluavat unohtaa ja muistamaan kuivattua sifonia, on niin kutsuttuja kuivia tikkaita.

Kahdella tyyppisellä kuivasuihkeella on kaksi tyyppiä.

Float tyyppi

On suositeltavaa pohtia tietyn näytteen, esimerkiksi Itävallan HL 310 NPr.

Pystysuora tyhjennys. Yläosa leikataan haluttuun kokoon 12 - 70 mm ja upotetaan tasoitukseen.

Polyetyleenin tapauksessa on suunniteltu jopa 85 asteen jäteveden lämpötilaa. Asennuksen järjestys eri tapauksille on kuvattu passissa.

Uimuri yksinkertaisesti laskee ja sulkee putken, kun vesi kuivuu. Vesipatsasulkimen korkeus 50 mm (Itävallan kaupungin standardien mukaisesti).

Toiminnan periaate näkyy selvästi kuvassa.

Työasennossa vesi nostaa ja pitää kellun samalla tasolla ja järjestelmä toimii yhtenä hydraulilukon versiotyyppinä. Jos kylpyä ei käytetä pitkään aikaan, tulpan vesi haihtuu ja uimuri sulkee tyhjennysaukon ennenkuin vesi täysin haihtuu.

Käsityöläiset keksivät vaihtoehtoa, joka ei toimi pahimmillaan kuin tehtaalla. Suurin ero tästä järjestelmästä on se, että tällainen uimuri käänteisen lasin muodossa on kiinnitetty niin, että sen pohja on suurempi kuin tyhjennysputken halkaisijan suuremman tyhjennysreikä. Ja reikä itse sulkee valopallon, jonka halkaisija on suurempi kuin tyhjennys - se toimii kellukkeena.

Hengitystyyppi

Kuvassa konkreettinen esimerkki on kuiva suljin 100 mm: n tikkaille kaulassa - Viega 583255.

Alla olevassa ikkunassa näet kaksi verhoa, jotka on ripustettu pystysuoraan kulmaan - tämä on heilurin suljin. Sulkimet suljetaan oman painonsa vuoksi ja vesi avaa ne tyhjenemisen yhteydessä. Vesipatsaan vesitiivisteen korkeus 32 mm - maakylpyyn riittää. Saksassa, joka on ilmoitettu tuottajajäsenvaltioksi, kun suunnitellaan viemäriverkostoa kaupunkikodeissa, oletetaan, että asuntojen saniteettilaitteilla on vesileiman korkeus 50-60 mm, mutta ei 32!

Jos painovoima, joka sulkee verhot, on korvattu jousella, niin saat erilaiset versiot kevätyyppisistä kuivista sulkemisista, joissa on enemmän vaihtoehtoja.

Tietenkin kaikki edellä mainitut venttiilit sisältävät jonkinlaista sifonia.

On olemassa vielä yksi sellainen kuiva suljin, jonka keksii joskus liian laimeita nimiä materiaalin solumuistin tyypille. Yleensä ne ovat litistettyä kumia, joka alkaa kulkea veden alla kevyesti. On epätodennäköistä, että se on mielenkiintoinen maan kylvyssä.

Taitavat omistajat voivat hyvin pienilläkin tavoilla helposti jäljentää ja mahdollisesti parantaa minkä tahansa hydraulisen tiivisteen.

Lattia ja jätevesi

Jätevesiradan asettamisella on paljon muutakin kuin suoraan kylpyaltaan tyhjennykseen, mutta on myös parempi tehdä se, sitä parempi.

Vaikka kylvyssä oleva lattia on peitetty puukuidulla, on vielä parempaa tehdä tie pitkin majakoita hieman tasaisella kaltevuudella tikkaisiin ja laatoitella sitä. Päärakenteen tikkaiden lopullinen viimeistely voidaan tehdä, kun tiedetään tarkalleen, missä laatta laatta lähestyy purkauspistettä. Jos työ on tehty erittäin huolellisesti, silloin myös vähimmäiskaltevuudella ei ole loitsuja.

Pääsymahdollisuus, jossa on mahdollisuus korvata kaikki elementit - liian ylellinen tavalliseen kylpyyn. Siksi et saa välttää sellaista työtä, joka voi tuntua tarpeettomalta, esimerkiksi viemäröinnin syvyyden ei pitäisi olla pienempi kuin jäätymisen syvyys. Lattian lämmittämiseksi 20 cm: n kerroksen alapuolella kerrostetun savi- kerroksen kanssa rasva-sementtilaasti ei ole missään tapauksessa ylikuumeneminen. Kuivakulma ei ole myöskään ihmelääke - sulkemiseen likaantunut lika voi häiritä sen tiukkaa sulkemista. Kauden lopussa se ei haittaa pestä irrotettavia elementtejä. Voit ostaa kuivan veden lukon myymälässä tai tehdä sen itse - tämä kysymys ei välttämättä liity taloudellisiin vaikeuksiin.

Kylpy. Foorumi kylpylöiden rakentamisesta ja käytöstä

Lattiakaivo - kuiva eikä kovin

 • kuten
 • Älä pidä
Boatswain 10. maaliskuuta 2015

Lay out, eri malleja, koska Aihe on yhä mielenkiintoisempi.

Tässä on eroottinen) Kuiva tikkaat.

 • kuten
 • Älä pidä
vadim313 10. maaliskuuta 2015

Minulla on paljon helpompaa.

Näin se on

 • kuten
 • Älä pidä
vadim313 10. maaliskuuta 2015

Menen puutarhaan toisena päivänä, aion paremmin, laite on selkeämpi. Ja toimintaperiaate on sama kuin kaaviossa.

Pos. 1 - vesi virtaa tikkaisiin ja ylivuoto putkeen.

Pos. 2 - vesi pysyy sisäputken tasossa eikä salli kylmää ilmaa saunahuoneeseen. Talvella se jäätyy tietenkin, mutta kiehuva potti ratkaisee tämän ongelman, mielestäni.

PS Tällaisen tikkaiden hinta on 150 ruplaa. Minulla ei ole mutkaista suoraa valua. Se menee kallistettuun putken kudokseen.


Viesti muuttui: vadim313 (10. maaliskuuta 2015 - 12:27)

 • kuten
 • Älä pidä
Zhekan 10. maaliskuuta 2015

ja minulla on samat ongelmat, jotka jäätyvät, ei havaittu

 • kuten
 • Älä pidä
Vian 10. maaliskuuta 2015

 • kuten
 • Älä pidä
vadim313 10. maaliskuuta 2015

Vian, no, ehkäpä, pidän tikkaista myyty. Kyllä, ja Internetissä pyyntöön "kuiva tikkaat" hän hyppäsi ulos. Halusin myös kuivua rätillä. En vain asettanut sitä vielä, aion lopettaa karkean kerroksen tällä viikolla, laitoin sen.


Viimeksi muokattu: vadim313 (10. maaliskuuta 2015 - 15:03)

 • kuten
 • Älä pidä
Vian 10. maaliskuuta 2015

 • kuten
 • Älä pidä
jaddd 10 maaliskuu 2015

Vadim313, tikkaat on laite lattiassa veden tyhjentämiseen. Se tapahtuu märällä tai vesitiivisteellä, jossa vesi toimii tuulen venttiilina, kuten sinun. Ja se on kuiva, jossa ei ole vettä. Suurin ongelma ei ole jäätymisen läpäisy, vaikka erityisen huonolaatuinen rakenne saattaa jäädä peittämään, mutta se, että veden kuivumisen jälkeen jäteveden tuoksu menee huoneeseen.

Täällä avainelementti on float. Kun vesi kuivuu - kellunta putoaa reikään ja "lukitsee".

 • kuten
 • Älä pidä
vadim313 10. maaliskuuta 2015

jaddd, minun ilman kellua, ilmeisesti todella hydrolock. Vaikka minulle haju ei ole kriittinen, tyhjennä kadulla kylvyn ulkopuolella ovella. Olisin kuin rätti kuivata Ivan, joka ei jäätyisi.

PS Muuten, sitä voidaan käyttää kylvyn kuivaamiseen, pakotettuun tuuletukseen? Venttiili poistettiin ja meni katuilmavirrasta.


Muokattu viesti: vadim313 (10. maaliskuuta 2015 - 17:15)

 • kuten
 • Älä pidä
Muxa_K 10. maaliskuuta 2015

Mikä ajoissa temka! ja sitten aivo sattuu etsimään tietoa kaikkialla.

 • kuten
 • Älä pidä
Boatswain 10. maaliskuuta 2015

He kysyvät usein - mistä tämä aihe on tikkaat "pallo"?

Päätin ottaa kuvan, tyhjentää kaiken ja kirjoittaa yhden sanan)

Yleensä, kun höyryhuoneen lattialla on paljon vettä - pallo ponnahtaa kuoppaan avaamalla veden vettä.

Kun vesi on lasi - se laskee itsessään, sulkee tyhjennysaukon.

 • kuten
 • Älä pidä
mazatrucker74rus 10. maaliskuuta 2015

Tietenkin voit myös käyttää rättejä - kuivaa ne sieniä, voit splash nezamerzayki, samaan aikaan, dizenfektsiya. On miinus - aromin pitäisi olla, eikä haju. Jos lattiat ovat lämpimiä.. luultavasti jotain on peitettävä päälle, muuten se haihtuu. Ja Boatsmanin Dry-pultti muistutti minua venttiilistä kumiveneestä, en odottanut näkevän tätä rakennetta.

 • kuten
 • Älä pidä
Vian 10. maaliskuuta 2015

. Muuten, sitä voidaan käyttää kylvyn kuivaamiseen, pakotettuun tuuletukseen? Venttiili poistettiin ja meni katuilmavirrasta. sinulla on krooninen sinuiitti

 • kuten
 • Älä pidä
vadim313 11. maaliskuuta 2015

sinulla on krooninen sinuiitti

Mikä sitten on kiinni? Luulen, miten olen päässyt lentämään, avannut venttiilin tikkaat, pakokaasun katon ja kotiin. Seuraavassa käynnissä laitan kaiken paikoilleen ja huollan terveyteni. Tai olenko väärässä?

 • kuten
 • Älä pidä
Vian 11. maaliskuuta 2015

 • kuten
 • Älä pidä
jaddd 11 maaliskuu 2015


sinulla on krooninen sinuiitti


Tee raikasta ilmaa viemärien läpi. hieman tyypillistä))))

Vanya, oletko varma, että tässä tapauksessa se ei voi olla niin? Viemäröinti ei mene viemäriin, vaan ojaan. Ja jos ojaan hiekkainen, nopeasti imevää maaperää, putki itsessään on lyhyt ja käänteinen, eikä se kaada mitään siihen. Kuivumiseen, eli kylpylöiden väliseen käyttöön, mielestäni voit kokeilla. Ruumiinavaus näyttää varmasti, mutta en näe mitään todella pahaa täällä.

 • kuten
 • Älä pidä
vadim313 11. maaliskuuta 2015

Putki on 30 senttimetrin päässä maasta, eikä taivutetta 70 cm pitkä.

 • kuten
 • Älä pidä
Vian 11. maaliskuuta 2015

 • kuten
 • Älä pidä
Muxa_K 11. maaliskuuta 2015

pitäisi kutsua naispuolinen henkilö

tai useita kerralla, ja tekosyynä "haju tuoksuu minun kylpy"

Asennus tikkaat kylpyyn omilla kädillä

Kylpyammeen tikkaita ei pidä pitää pienenä merkityksettömänä yksityiskohtana. Se auttaa varustamaan luotettavan tyhjennyksen kylpyhuonetuotteisiin, joissa vesi virtaa lattian virroina. Suunnittelun yksinkertaisuudesta huolimatta se hoitaa tärkeitä toimintoja varmistaen turvallisuuden ja houkuttelevan ulkonäön. Tikkaat voidaan asentaa mihin tahansa tyhjennysjärjestelmän rakenteeseen, mutta on tärkeää, että sen valinta ja asennus otetaan asianmukaisesti huomioon.

Kylpyammeen tikkaiden ominaisuudet

Kaapeli on osa viemäriverkkoa, joka mahdollistaa veden viemisen viemärijärjestelyyn. Kylvyssä se on asennettu höyryhuoneen ja pesuhuoneen lattiaan. Veden virtaus kaltevalla lattiapäällysteellä virtaa tyhjennysaukkoon, jossa se virtaa viemärijärjestelmään viemäriin. Tämän elementin rakenne koostuu rungosta, sifonista, vesitiivisteestä, poistoputkesta ja koristeellisesta säleiköstä.

Jos tyhjennys on asennettu, se suorittaa seuraavat toiminnot kylpyyn:

 • veden poistaminen tiloista jätejärjestelmään;
 • viemäriverkon liitos viemäriin;
 • jätteen nestemäinen suodatus;
 • sulkimen muodostuminen veden käänteiseen virtaukseen ja kaasujen tunkeutuminen huoneeseen.

Sisustus-toiminnolle annetaan tärkeä arvo. Rypytetty teline ei vain sulje tyhjennysaukkoa, vaan se sopii myös sopivasti sisätilaan.

Virtaukset on jaettu useisiin tyyppeihin ja viemärijärjestelmän liittämisen menetelmän mukaan erottuvat tällaiset vaihtoehdot.

 1. Laite on vertikaalinen tyyppi. Tätä tikapuutuputkea toimitetaan pystysuunnassa. Laitteella on suurempi kuivatusnopeus, mutta se edellyttää huomattavaa tyhjennysjärjestelmän syventämistä.
 2. Vaakasuorat tikkaat. Putki on liitetty sivusta, ts. Vaakasuorassa asennossa, mutta hieman kallistuksella vapaan virtauksen varmistamiseksi.

Laitteet erotellaan myös sulkimen muodon mukaan. Tikapuut, joissa on märkäportti tai vesitiiviste, suojaavat viemärijärjestelmästä tulevia hajuja vastaan ​​ja niissä on vesikerros. Kaikki järjestelmästä tunkeutuvat kaasut liukenevat veteen, mikä antaa luotettavan esteen. Soveltamisen päärajoituksena on veden tiivisteen kuivuminen pitkäaikaisen joutokylvyn tapauksessa. Se voidaan asentaa kylvytilanteessa vähintään kerran viikossa. Kuiva-tikkaissa on ilmaväli ja reikä avataan vain siinä hetkessä, kun tarvitaan tyhjennys.

Kylvyn kuivatyyppinen vesitiiviste valmistetaan eri versioissa

laji

ominaisuudet

Näiden kahden päätyypin lisäksi yleismallit ovat yleistyneet. Niissä hydrolock sijaitsee. Mutta myös ilmarako, kun vesikerros kuivuu.

Kuinka valita tikkaat

Kun valitset tämän laitteen saunatiloille, tällaiset perusominaisuudet on otettava huomioon.

 1. Poistoputken sijainti, ts. Liitoksen tyyppi. Vaakasuoralle laitteelle tarvitaan 7-10 cm korkeus ja pystysuuntaisen tikkaat yhdistettäessä on välttämätöntä löytää 14-19 cm korkeus.
 2. Viemäriputken halkaisija. Tyypilliselle perhekylpylälle tehdään useimmiten halkaisijaltaan 5 cm: n läpimitta. Suurissa kylvökoneissa, joissa on voimakasta käyttöä, suositellaan halkaisijaltaan 10 cm putkia.
 3. Suoritusteho. Tämä parametri liittyy suoraan edelliseen ominaisuuteen. Joten kun käytät 10 cm: n putkea, veden tyhjenemisnopeus ylittää 2,3 l / s.
 4. Ulkonäkö. Tällä hetkellä tarjolla on laaja valikoima tikkaita, joilla on erilaisia ​​designmalleja. Yläpuolisen säleikön kokoonpanon mukaan kolmesta päälajista on erottuva - pyöreä, suorakulmainen (neliö) ja kulma. Jälkimmäistä vaihtoehtoa käytetään yleensä, kun viemäri sijaitsee huoneen erittäin kulmassa. Täällä se on lähes näkymätön. Tikkaiden muotoilu korostaa kaistaleiden tai reikien sijaintia arinalla. Tuotteen väri on valittava siten, että se sopii yhteen lattian kanssa.
 5. Yhtä tärkeitä ovat laitteen mitat. Valitessasi on otettava huomioon tyhjennysaukon ja viemäriputken halkaisija, tilan määrä lattian alla. Tikkaat on asennettava tukevasti reikään.

Laitteet on valmistettu metallista tai muovista ja voidaan käyttää myös yhdistettyjä rakenteita. Metallitikkailla on suurin vahvuus, mutta ottaen huomioon kylpyolosuhteet, ruostumaton teräs, alumiini tai kupariseokset sopivat. Ne ovat paljon kalliimpia kuin muoviastiat, mikä selittää jälkimmäisen suosion. Yhdistetyillä laitteilla on metallirunko ja sifoni ja yläpuolinen grilli voidaan valmistaa muovista ja puusta.

Puiset ristikot sopivat hyvin kylpyammeen sisätiloihin, mutta ottaen huomioon leviämisen kestävyys, sinun on valittava lehtikuusi tai tammi.

Mukana asennettu kuiva tikkaat

Tikkaiden asentaminen kylvyssä kuivan portin avulla tulisi perustua seuraaviin periaatteisiin.

 1. Laitteen säleikkö ei saa ulottua lattiapäällysteen yläpuolelle. Se on yleensä kiinnitetty lattialle.
 2. Saunan lattialla on oltava niin kalteva, että kaikki pinta-aines veden virtaus painovoimaisesti kulkuneuvoon.
 3. Lattianpäällysteiden ja käytävän ritilän välissä ei saa olla aukkoja, joiden kautta vesi voi päästää viemäriin.

Laadun ja luotettavan virtauksen varmistamiseksi on tärkeää, että tyhjennysputki asetetaan asianmukaisesti lattian alle. Poistoaukon alueella on syytä tuoda riittävän syvyyteen tikkaiden asentamiseksi. Kuiva-tikkaiden asennus suoritetaan putkilinjan asentamisen jälkeen ja betonipinnoitteen kaatamisen jälkeen.

Toimintaopas.

 1. Tikkaiden valmistelu asennettavaksi. Tätä varten liitäntäputki leikataan haluttuun pituuteen. Tämä on erityisen tärkeää pystytasolle, jossa laitteen kokonaiskorkeus määrittää asennustilan korkeuden.
 2. Asennuspaikan valmistelu. On tärkeää muodostaa maanpinnan pesä maan alle siten, että laitteen koko runko sopii. Kuivassa portissa vesipatsaan halutun paineen muodostamiseen tarvittava työalue on 3-7 cm, joka on otettava huomioon valmistettaessa laitetta.
 3. Tikkaiden rungon asennus ja sen liittäminen viemäriputkeen. Kiinnitetään se valmistettuun pesään.
 4. Tarkista porttielementin toiminta, josta vesi kaadetaan avoimeen koteloon.
 5. Ristikon asennus ja tiivistys. Liitos betonikytkimen kanssa täytetään liimamassalla tai sementtikastilla.
 6. Lattiapäällyste (laatta, puulattiat jne.) Asettaminen. Ristikko on linjassa maaliviivan kanssa. Tätä varten keraamisten laattojen asennus aloitetaan tyhjennysaukosta.

Tikkaat kuivalla vesitiivisteellä voidaan tehdä omalla kädelläsi. Lukituselementtinä käytetään muovista palloa. Sen halkaisija valitaan siten, että pallo on tiukasti päällekkäin tyhjennysaukon kanssa. Tällöin valmistetaan uimastyyppinen laite. Veden virtaus nostaa pallon, mutta sen tyhjennyksen jälkeen se taas kestää paikkansa. Paineen aikaansaamiseksi riittää noin 4-6 cm: n korkeus.

On parempi tehdä koristeellinen levitysverkko puusta. Valmistetaan puupaneeli, jonka halkaisija on 10-15 mm. Siihen on porattu useita reikiä tai rakoja.

Jos talvella käytön aikana tällaisessa itse tehdyssä laitteessa pallo jäätyy kehoon, niin riittää, että kaadetaan ennen kuumaa vettä.

Yksityiskohdat vesitiilien asennuksesta

Jos katsomme vesitiivistettä, sitä voidaan käyttää houkuttelevana vaihtoehtona kylpyhuonekäyttöä varten, jolloin kaikki hajut poistetaan viemärijärjestelmästä. Tällaisessa tikkaissa on tärkeää, että kehossa on erityinen ontelo, joka luo vesilukon. Asennus tikkaiden asennukseen ei ole olennaisesti erilainen kuin kuivan "veljen" asentaminen. Pesä valmistetaan maanalaisessa tyhjennysaukon yläpuolella, jossa laitekotelo on asennettu. Ero on veden tiivisteen muodostamisessa.

Tällaisia ​​elementtejä on kaksi päätyyppiä.

 1. Hydraulinen lukko polvi tai U-tyyppi. Siinä putki (metalli tai muovi) on taivutettu kirjaimen U muotoon, mikä mahdollistaa vesipisteen muodostamisen alaosaan. Tällaisen sulkimen normaaliin toimintaan sen alemman pisteen on sijaittava 4-5 cm: n alapuolella jäteveden poistoputken alapuolelle.
 2. Pullon tyyppi suljin. Tällainen vesitiiviste on samanlainen nieluissa ja nieluissa käytettävään sifoniin. Lieriömäisessä lasissa muodostetaan vesipatsas. Jotta säiliö muodostuu, lasin alaosa lasketaan viemäriputken alapuolelle.

Valmistettaessa veden tikkaita omilla käsillään usein käytetään polven lajiketta. Tässä tapauksessa otetaan metalli- tai muoviputki, jonka läpimitta on noin 32-50 mm ja pituus 40-60 cm. Putki on taivutettu U: n muotoon ja haara on taivutettu ylhäältä, jotta se liitetään viemäriin. Toinen pää säilyttää pystysuunnan. Tikkaiden suppilo työntyy siihen.

Tärkeä edellytys laitteen luotettavalle toiminnalle on tiivistysliitokset. Pystysuoraan liitokseen riittää, että yläsuuttimet menevät pohjaputken sisään, ja luotettavuutta varten voit asentaa kumitiivisteen. Vaakasuoran nivelen avulla on tärkeää varmistaa liitoksen kireys. Metalliset elementit liitetään hitsaamalla tai käyttäen kierteistä liitäntää käyttäen.

Muoviosat kuumasidottu. Tätä varten asenna kytkin samasta materiaalista ja muovi kiinnitetään kuumentamalla rakennuksen kuivurilla tai puhalluslaitteella. Kun asennat hydraulilukkoja, on tärkeää säätää mahdollisuudesta puhdistaa vyöhyke roskista ja lietteestä. Tämä pätee erityisesti pullotyyppisiin hydraulilukkoihin. Tällaisissa rakenteissa on oltava asianmukainen pääsy alareunaan.

Höyryhuoneen ja pesuhuoneen tikkaita pidetään tärkeänä elementtinä jätejärjestelmässä. Se auttaa veden poistamiseen lattialta ja suojaa tiloja hajuilta viemäristä. Tällaisia ​​laitteita voi ostaa valmiissa muodossa tai tehdä se itse. On tärkeää valita oikea muotoilu niin, että vesi voidaan vapaasti päästää viemärijärjestelmään, mutta kylpyläosan muotoilu ei häiriinny.

Peruuta vastaus

Kun napsautat Lähetä-painiketta, suostut henkilötietojesi käsittelyyn.

Tyhjennystikkaat kylpyyn

Kuinka tehdä viemäri lattialla suihkussa, kylvyssä

Viime vuosikymmeninä "hyvän korjauksen" käsite muuttuu hyvin nopeasti. Esimerkiksi jotkut aika sitten suihkut olivat hyvin suosittuja. Nyt sisäänrakennettu suihku ilman kuormalavaa on nousemassa suosioon. Niiden järjestämiseksi tarvitaan lattia, jossa on tyhjennys, ja sen järjestämiseen tarvitaan asuntoverkko - erityinen laite veden keräämiseksi lattiasta.

Jäteveden tyypit

Vedenpoiston portaat valetaan asennustyypin mukaan. Niitä on kolme:

 • Piste. Yleensä vastaanottava aukko on pieni, ristikko on neliö, harvemmin se on suorakulmainen. Sopii mihin tahansa.

Akupainanta lattiassa tehdään useimmiten. Pienissä suihkukaapissa ilman lavaa - se on paras valinta.

Lineaarinen vesitie eroaa vastaanottokammion muotoon, itse laite ja asennus ovat samankaltaisia

Seinätelineet veden tyhjentämiseen ovat erilaiset

Useimmiten lattian pesuallas, käytetään pistetaulukoita, paljon harvemmin - lineaarisia. Seinätelineiden asennus on yleensä varsin harvinainen ilmiö, koska asennus on mahdollista vain suurien korjaustöiden aikana, ei pelkästään lattia vaan myös seinät. Lisäksi tällaiset laitteet ovat paljon kalliimpia.

Erilaisten rakenteellisten ratkaisujen lisäksi vedenpoistoon lattialle (piste tai lineaarinen) on erilaisia ​​venttiilejä. Suljin on laite, joka estää hajujen pääsyn viemäriin huoneeseen.

Helpoin suljinveden tiiviste. Näissä laitteissa on taivutus poistoputkessa, jossa vettä jää. Se sulkee hajuja. Tällaisen järjestelmän haitta on mahdollisuus kuivua. Näin tapahtuu, jos vettä ei ole tyhjennetty pitkään aikaan. Myös kuivauksen syy voi olla virheellinen asennus (väärä kaltevuus on valittu) tai lattialämmityksen läsnäolo - lämmin kerros kylpyhuoneessa "kuivuu" vettä vesitiivisteessä.

Tältä osin luotettavampia, kuivaa sulkemista tikkaille. Ne ovat monenlaisia:

 • Kalvo. Liikkuva jousikuormitettu kalvo, joka paineen veden lasketaan, ja sen puuttuessa limittyy tyhjennysaukon estää pääsyn viemärin kaasujen huoneeseen.

Kuivan sulkimen periaate tyhjennystikkaissa

"Kuivan" suljinperiaate

Kuivat tikkaat on valmistettu enimmäkseen muovista, ristikot ovat myös ruostumattomasta teräksestä tai muovista. On olemassa malleja, joissa on sisäänrakennettu takaiskuventtiili. Se estää veden nousua viemärien ylivuodon yhteydessä. Järjestä lattia pesualtaan lämmittämättömässä kylvyssä etsimään malleja, joita voidaan käyttää kylmässä (on joitain).

Miten nostaa lattiaa kylpyhuoneessa tikkaiden asennuksen alla

Lattialle asennettu pienin viemäröiden tikkaiden korkeus on 6-7 cm. Samalla, jotta vesi virtaa normaalisti siihen, on varmistettava, että kaltevuus on vähintään 1 senttimetrin kuivausreikien suunnassa. Tämä tarkoittaa, että tekemällä lattiasta uppoalta seinille lattian korkeus kasvaa. Nollapiste on asennettujen tikkaiden yläosa. Kuinka tarkasti lattia nousee riippuu suihkualtaan tai kylpyhuoneesta kokonaan, jos aiot kerätä vettä koko kylpyhuoneen alueelta.

Tikkaiden asettelu veden tyhjentämiseksi lattialle

On olemassa useita tapoja nostaa lattia kylpyhuoneessa tai suihkussa. Menetelmän valinnassa on otettava huomioon kattokapasiteetin enimmäismäärä, sillä muuten se voi vahingoittaa koko rakennetta.

Erilaisia ​​kytkinlaitteita

Ilmeisin tapa kallistaa lattia on tyhjentää lattia - kaataa tasoitus. Mutta vaihtoehto ei ole aina paras. Ensinnäkin tavallinen sementti-hiekkaseos on raskas ja toiseksi se "kypsyy" pitkään. Mutta on olemassa hyviä vaihtoehtoja.

 • DSP. Tavallinen sementti-hiekkalaattilevy. Vaihtoehto on selkeä, mutta erittäin raskas - 15-16 kg / neliö. mittari, jonka kerrospaksuus on 1 cm. Erityisesti sinun on oltava varovainen vanhan rakennuksen taloissa.
 • Ensimmäinen kaada kerros kerrostettua saviä, päällä sementti-hiekkaseoksella (paksuus vähintään 3 cm). Ei ole huono vaihtoehto, mutta on välttämätöntä laskea päällekkäisyyden kantavuus - seisoa se vai ei.

Valmistetut oppaat valuputkille

Yleisin tapa tehdä lattian pesuallas on laastilla. Vain laasti voi olla erilainen, varsinkin kun "kakun" paksuus on tavallisesti merkitsevä - harvoin alle 12 cm - mikä tekee siitä yhdistelmän. Näin voit antaa vaaditun luotettavuuden, mutta vähentää painoa. Useimmiten lattia, jossa on pesuallas, on eristetty. Mutta eristeen paksuus ja tasoitus maksimiin - se on 10 cm, mikä ei selvästikään riitä useimpien tikkaiden asentamiseen. Jäljellä olevat senttimetrit "saavat" asettamalla karkeuslevyn, mutta on järkevää tehdä se kevyestä betonista - vähentää lattian kuormitusta.

Jotta ei ylikuormita kattoa, voit tehdä podiumia suihkussa tai kylpyhuoneessa lokeihin. Vaihtoehto on kiistanalainen, koska korkea kosteus ja puu eivät ole hyvin yhdistettyjä, mutta joskus tämä on ainoa tie ulos. Kun valitset tällaisen laitteen lattian tyhjentämiseen, käytä hyvin kuivattua puuta. Ennen käyttöä se hoidetaan suojaavilla yhdisteillä (ohjeiden mukaan, mutta vähintään kaksi kertaa). On toivottavaa valita sellaisista kyllästyksistä, jotka on tarkoitettu ulkotöihin tai suoraan kosketukseen maan kanssa - niiden suojan taso on korkeampi. Kuivumisen jälkeen koostumus voi jatkaa työskentelyä.

 • Tee täynnä puutöitä. Viiveet on asetettu "kuoreen", jonka keskellä on tyhjennyspaikka. Yleensä tekniikka on seuraavanlainen: pulttien asennusreiät (M14-M16) porataan lattiapinnoitteella, asennusvaihe on noin 30 cm. Lokit kiinnitetään napeihin (40 * 60 mm tai 45 * 90 cm - nostetun alustan mitat). Viivyttää (voit leikata) halutun kulmakertoimen luomalla. Ne ovat vesitiiviitä vaneria 12 mm tai paksumpi, sitten GVL, vedeneristys, sen päälle - laatta.

Viive "kirjekuori"

Voit tehdä lattiasta suoran ja kaltevuuden säätää liiman paksuutta

Näiden menetelmien edut - vähimmäispaino, haitat - toteutuksen monimutkaisuus, koska se vaatii huomiota yksityiskohtiin, laadukkaaseen vedenpitävyyteen.

Kuten näet, lattialla pesuallas kylpyhuoneessa tai suihkussa voidaan tehdä eri tavoin. Valitse vaihtoehto, joka parhaiten sopii olosuhteisiin.

Valintaperusteet

Sen lisäksi, että valitaan sulkimen rakenne, on toivottavaa valita ristikon koko niin, että se on laatoitettu lattialle sopivaksi: on toivottavaa, että viemärin koko on laattaosan (myös mosaiikin) kokoinen. Kiinnitä huomiota kotelon materiaaliin. Muovi soveltuu hyvin huoneen tai talon suihkukaappiin. Nämä ovat edullisimmat vaihtoehdot. Kalliimmat lattiakaivot polypropeenista, vielä kalliimpia - ruostumaton teräs.

On jopa kulmamalleja

Kannattaa valita tikkaiden korkeus. Pienin arvo on noin 6-7 cm, korkeintaan 20 cm. Teknisistä ominaisuuksista tällä laitteella on vain maksimikapasiteetti - kuinka monta litraa se voi kestää minuutissa. Riippuen maksimipaineesta, jonka suihku voi antaa, valitset: tyhjennyslähteen tulee olla pienempi kuin suurin sallittu vesi. Molemmat parametrit mitataan litroina minuutissa (l / min), joten ei pitäisi olla ongelmia.

Viemäriputki: työjärjestys

Vaikka tikkaiden mallit ovat erilaiset, kaikki lattialle asennetut mallit asennetaan samaan periaatteeseen - teosten järjestys on sama.

Suihkussa on paljon miellyttävämpää seisomaan lämpimässä kerroksessa, koska lattian pesuallas on useimmiten tehty lämpöeristyksellä. Paras lämpöeristemateriaali tähän on suulakepuristettu, suurtiheyspolystyreenivaahto. Se ei absorboi vettä, ei roiskeita, sillä on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet, yleensä siirtää kuormia (lasin paino ja laatat kestävät ongelmitta).

Tee oma kerros pesuallas suihkulla

On helpompaa työskennellä tasolla (laser taso), jolla on funktio plotteria lentokoneita. Hän helpottaa työtä.

Ensimmäinen askel on vetäytyä viemäriverkon poistoaukosta, joka tyhjentää veden. Viemäriputki asetetaan vaaditulla kaltevuudella (2 cm per 1 m), kello asetetaan tikkaiden aiottuun liitospisteeseen. Kun viemäriverkko on asennettu, vie tikkaat, tee alustavat merkinnät - on tarpeen huomata suihkuseinämän seinien lasin korkeus:

 • Asennetaan taso siten, että se merkitsee poistetun viemäriputken akselia.
 • Asettamme tikkaat niin, että niiden akseli on noin 1,5 cm viemäriputken akselin yläpuolella (katso kuva).

Tikkaiden akselin tulee olla hieman suurempi kuin viemäriputken akseli

Merkitse linja, joka laske seinälle

Nyt voit mitata korkeuden, johon se tarvitsee kerätä lattiaa suihkussa. Monin tavoin se riippuu tikkaiden parametreista (sen korkeudesta). Tuloksena olevan kuvan perusteella on tarpeen suunnitella kerrokset ja niiden paksuus.

Mittauskerrosten paksuuden määrittäminen

Yleensä oletetaan, että styrofoamissa on 5 cm paksua levytettä. Levyn minimi paksuus on 3 cm (enemmän on mahdollista, vähemmän ei ole). Se on keskellä lähellä viemäriä, reunojen suuntaan paksumpi (tarvittava kaltevuus luodaan). Levyjen korkeuden nykyisestä viivasta laita tuloksena oleva kuva alaspäin (käännä laajennetun polystyreeni paksuus ja tasoitetaan). Tällä tasolla on välttämätöntä tuoda karkea solmuke.

Levyn olemassa olevasta korkeudesta säädetään eristeen ja DSP: n paksuus

Kiillotuslevy vähentää kevytbetonin kuormitusta. Se voi olla vaahto tai sardeldiitti. Voit minimoida märkätehon. Tätä varten voit sijoittaa vaahtolohkot puuttuvalle korkeudelle ja kiinnittää ne vahvistusverkolla. Edellä voit täyttää DSP: n 3 cm: n kerroksella.

Tällaisen pohjan rakentamista pitkin seinämiä tarvitaan vaimentimen nauha. Koska polystyreeni-vaahdon tai minkä tahansa muun eristyksen läsnäollessa lattia voi sag hieman, se on tehtävä epäyhtenäiseksi seinien kanssa. Tätä varten ja tarvitset vaimenninnauhaa. Hän näytti pohjan ympärillä. Korkeus olisi 1-2 cm kaikkien kerrosten yläpuolella.

Voit käyttää erityistä vaimennusta, voit ohut vaahto (1 cm paksu tai vähemmän). Myös aaltopahvi lähestyy. Jäljellä oleva nauha leikataan sitten samassa tasossa. Hän täytti työnsä - meillä oli kelluva levy.

Päällystetyn levyn tulee kestää vähintään viikon - betonin on oltava vähintään 50% vahvuutta. Tämän jälkeen voit jatkaa työskentelyäsi.

Jotta pesuallas ei pääse vuotamaan, suihkussa tarvitaan hyvä vedeneristys. Sen parempi tehdä monikerroksinen. Yksi kerroksista voidaan tehdä tässä vaiheessa.

Yleensä käytetään obmazochnoy vedeneristys. Tämä voi olla bitumimateriaali tai erikoinen vesitiiviys uima-altaille. Se levitetään usealla kerroksella harjalla, jossa on vähintään 30 cm: n seinämät. Nämä mastit muodostavat pinnalle elastisen vedenpitävän kalvon, jossa ei ole saumoja ja saumoja. Tällainen vedeneristys on erittäin luotettava.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kulmien käsittelyyn. Niitä voidaan jopa liimata rullan vedeneristyskaistalla (kuten Gidroizol jne.). Levitä ensimmäistä kerrosta pinnoitetta vedenpitävälle seinälle ja liimaa sitten seinän ja lattian liitos valssattua vedenpitävyyteen (laita samaan koostumukseen) ja pistä toinen kerros päälle.

Luotettava monikerroksinen vedeneristys

Niille, jotka haluavat tehdä kaiken turvallisuussyistä, ensimmäinen vedeneristyskerros voidaan asettaa myös ensimmäisen korjaavan kerroksen alla. Kaikki säännöt ovat samat kuin edellä.

Sen sijaan obmazochnoy vedeneristys, voit käyttää telaa. Mutta sinun on vielä laitettava se bitumimastille, hyvin promazyvaya ja puristamalla saumat. Seinien auringonlasku on suunnilleen sama - n. 30 cm. Jos yhden telan leveys ei riitä, paneelit asetetaan päällekkäin 15 cm, ne on hyvin päällystetty mastilla.

Paikan valinta tyhjennysasennukseen

Jotta laatat lattian suihkukaapin näyttäisivät vähäisemmiksi, on parempi järjestää tyhjennysverkko symmetrisesti suhteessa laattaan. Siksi esikovettu, laita laatat lattialle (myös saumat). Kun laitat päälle, unohda vetäytyä vähän seinistä - paksuuden laatta ja liima.

Ei ole tarpeen tehdä tyhjennystä keskellä - se voidaan helposti siirtää mihin tahansa seinään. Tällöin sisääntulosta valitaan kauas seinä niin, että vettä kaatuu ulos koteihin

Seuraavaksi valitse tikkaiden asema niin, että kaikki näyttää ja samalla on tarpeen tehdä vähimmäisleikkaus. Ne eivät vain vie aikaa, vaan myös pilata näkemystä.

Tikkaiden ja eristyksen asennus

Seuraava vaihe on tikkaiden asennus ja lämmöneristeen asennus. Tikkaat asetetaan valittuun paikkaan, se liitetään putkella viemäriputkistoon (älä unohda kaltevuutta asennuksen aikana). Tämän jälkeen lämmöneristyslevyt asetetaan. Se on leikattu siten, että asennettu tikkaat voidaan kiinnittää. Vaipan nauhaa tarvitaan myös kehän ympärillä. Tällä kertaa on parempi tehdä myös laajennetusta polystyreeni, mutta riittää paksuus alle -2-3 cm. Tällä tasolla laajennettu polystyreeni estää edelleen lämpöä pääsemästä seiniin.

Polystyreeni-vaahdon liitokset teipataan (estää kosteutta virtaamasta betonia). Jos on suuria aukkoja, ne voidaan tiukasti lyödä tähteillä ja suljetaan sitten.

Vahvistettu metalliverkko asetetaan asetettuun eristykseen. 3 mm: n halkaisijaltaan 10 cm: n pituinen teräslankaverkko, joka on riittävän valmis, se leikataan kokoon ja se levitetään polystyreeni-vaahtoon. Seuraavaksi jatketaan majakoiden asentamista.

Lattian tyhjennys on tehtävä esijännityksellä tyhjennysaukon suuntaan. Tee näin aseta majakka-palkit. Voit käyttää vakiovalaisimia (rautakaupassa) tai puupalkeja. Ne asetetaan siten, että niiden pinta asettaa halutun rinteen.

Kun valmistelutyö on valmis, tikapuut on suunnattu pitkin seinää. Tämä voidaan tehdä neliön avulla. Samaan aikaan on tarpeen kohdistaa mitat, kuten määritit, kun asennat.

Täytä lattia viemärillä ja tavallisella sementti-hiekkalaastilla, jonka asentaa tikkaat (1 osa sementtiä, ei alle M400), 3-4 osaa karkeaa hiekkaa. Jotta pinnoite vettä hylkivä, voit lisätä sopivia lisäaineita.

Flooded-ratkaisu jätetään "kypsymään". Tämä kestää yleensä 28 päivää. Samanaikaisesti on välttämätöntä huolehtia kytkimestä: ylläpitää vakaa kosteus, laskea lämpötilaa juoksemasta (optimaalisesti noin +20 ° C) suoraan auringonvaloon. Helpoin tapa kattaa matto (vanha pussi) ja / tai kalvo. Ensimmäiset 4-5 päivää tulisi kostuttaa päivittäin. On tarkoituksenmukaisempaa tehdä se matolla - jälkiä jää jäljelle pisaroista. 28 päivän kuluttua voit viimeistellä viimeistelyn - laita laatta.

Viemäröinnin asennus

Tyhjennyksen asennus on erilainen riippuen lattiatyypistä, joten harkitse kaikkia vaihtoehtoja, ja tämä on tikkaiden asennus vuotava puulattia, vuotava metallipinta ja betonilattia.

Asentaminen viemäriin vuotava puulattia

Harkitse tikkaiden asentamista lattian laitteen solmun A esimerkkiin ilman puulattiaa.

Liitämme viemäriputken lämmöneristeen päälle palkin valumisvapaan lähimpään kallonpalkkiin.

Tyhjennysputken läpipäässä on oltava läpimitaltaan 100-120 mm lämmittimessä ja alustalla. Asentamalla tyhjennysputki täytä putken ympärillä oleva vaahto vaahdolla.

Asennuksessa, jossa tyhjennysputki menee, asennetaan muovinen tyhjennystystikka (19). Tätä varten lattialaudassa me varovasti selvitettiin ja veitsimme reiän käytävälle taltalla. Tikkaat on asennettu tiivisteen päälle samassa tasossa lattian pinnan kanssa (solmu A).

Kuvassa näkyy 100x100 mm: n tikkaiden asennus, jos tikkaat otetaan 150x150 mm, sitten asennusreiän koko kasvaa ja se sahataan kahdessa vierekkäisessä levyssä.

Asentaminen viemäriin vuotava metallipinta

Kuumavesikattilan asentaminen metallilattiaan pitää metallipohjaisen lattian lattiamallin esimerkkiä. ja solmu D.

Paikan, jossa tyhjennysputki menee, leikkaamme 142 x 142 mm: n neliöreikää sähköisellä palapelillä. Tämän aukon ympärillä on neliö, jonka koko on 152x152 mm. Neliön kulmissa, joissa on palapelien läpi kulkevia reikiä, taivuta reunat merkkilinjalla alaspäin.

Leikkaamme 620x20 mm: n pituisen nauhan galvanointiosasta, merkitse keskimmäinen pitkin pituutta ja piirrämme viiva merkkiin, taivuta nauhaa tämän viivan kohdalla ja saat kulman. Merkitsimme kulman yhdestä reunasta 153 mm: n pituisiin segmentteihin.

Näillä merkinnöillä, kun olemme tehneet leikkauksia, taivutamme nurkkaan, kehys kääntyy. Toisaalta se muodostaa päällekkäisyyden, se on juotettava. Tällaisella tavalla tehty runko on sovitettava tiukasti reiän kaarevaan reunaan alhaalta.

Kaikki kehyksen ja galvanoidun raudan liitokset on juotettava. Meillä on pesä viemäröinnin asentamiseksi. Asenna tyhjennystikkaat. (4) tässä tiivisteen pistorasiassa.

Asentaminen viemäriin vuotava betonilattia

Asenna tyhjennys betonilattialle ei ole kovin monimutkainen. Juotosputken aloittaminen ja betonirenkaan laskeutumisreiän aloittaminen (Node B) on tarpeen ennen betonitoimintaa.

Mitä materiaaleja ja keinoja käytetään lattiapäällysteiden rakentamisessa, voit tarkastella sivuston sivumateriaaleja.

Vinkki: Varmista, että veden tiiviste ei jää talvella, täytä vesihöyrykäytön jälkeen puolet lasista suolaliuosta vesilukkoon suhteessa: 6-7 rkl suolaa lasi-vettä kohden.

Viemärit kylvyssä omilla käsillään. Laite ja valokuva.

Vuonna kylpy lattiat ovat rankkasateet ja järjestetty, kuten moderni viemärijärjestelmät. Veden kuivatus rakenteisiin, joissa on puulattiat, järjestetään useimmiten keraamisilla laatoilla, jotka sijaitsevat sementti-hiekkalaatalla. Jätevedenpuhdistus kylvyssä omin käsin, josta keskustellaan artikkelissa - on erityinen. Moderniin synteettisiin materiaaleihin valmistettu kulho - ohutkalvot käytetään veden keräykseen.

Valokuvakoulun salaojitus kylvyssä

Hän kosketti perinteisiä malleja. Rakennuksen helpottamiseksi ja betonin vähentämiseksi (joka talvella on lämmitettävä) minun tapauksessani lattia asennetaan kulhoon muovinen pohja. Toimitustavalla oli vaikea löytää muovilevy, joten PVC-kalvoa käytetään säiliöiden pohjaan:

 • paksuus 1 mm;
 • vesitiivis;
 • juotettu ja liimattu;
 • se on ympäristöystävällistä;
 • toimii lämpötila-alueella -30 + 100 astetta;
 • helppo asentaa
 • jne.

Viemärit kylvyssä omilla käsillään - me teemme uudella tavalla

Aluksi ostin muoviset tikkaat, joiden koko leikkaa reiän lattiaan. Reiän koon tulisi mahdollistaa, että tikkaiden ja rungon välillä tulee olla PVC-kalvo, jonka paksuus on 1 mm.

Jäteventtiili on sijoitettu pesualtaan nurkkaan sivulle, jossa lattian kaltevuus muodostuu. Lattialauta asetettiin välittömästi 3 asteen kulmalla kahteen suuntaan. On kiinnitettävä huomiota. että reiän koko ei saisi vaikuttaa päällysteen lujuuteen kokonaisuutena.

Käytettävän läpimenevän reiän valmistamiseen käytetty sähköinen palapelisaha ja käsijalokki. Jyrsinteri ei ole tehty uraan tikkaiden asennusta varten. Tämä muodosti asennusalustan. Sivuseinille asetetaan muovikalvo tai kalvo. Kaikki reiän päät. sekä pesuhuoneen koko lattiaa käsitellään kahdesti syvälle läpäisevällä puunsuoja-aineella. Tämä suojaa puun rakennetta ennenaikaiselta hajoamiselta.

Läpivientireiän halkaisija - viemäriputkille 50 mm vakiokytkimillä ja hevosilla.

Istuimen valmistuttua on ryhdyttävä asentamaan tikkaat asennuspaikalle ja tarkastamaan, että likaantuminen ja aukot ovat tyhjennysastian kalvoon nähden.

Porat ja sahanpuru, jotka on muodostettu reiän leikkaamiseksi, on poistettava. Jos tämä on ongelmallista, on tarpeen poistaa kaikki tukkeutunut eristys, jotta estettäisiin puun sienien muodostuminen maan alla.

tikkaiden muoto ei saa ulottua lattian ulkopuolelle. Tämä johtuu siitä, että kalvojen päälle asennetaan puurakenteiden ansoja. He kulkevat heitä pitkin ja vesi vuotaa niiden läpi ja virtaa alas elokuvaan tikkaille.

Tämä muotoilu antaa minulle mahdollisuuden nostaa elokuvan puolessa vuodessa tai vuodessa ja tarkistaa sen alla olevan lattian kunnon kuivumisen ja huonoon asennuksen epätoivottujen seurausten muodostumiseen. Jos lattia peitettiin laatikoilla, tämä on mahdotonta!

Viemäriputken pituus kylvyn tyhjentämiseksi vedestä pitäisi sallia laskea se alapäähän alareunan alapuolelle ja varmistaa veden esteettömän vedenpoiston kaatopaikalle tai kaivaukselle. Haitallisten aineiden kylvyssä olevien jätevesien määrä on vähäinen. 99,9% on suihkupää, tuoksuja ja ihonpuhdistusaineita. Kun on kyse kylpyammeiden käytöstä WC: ssä, vedenkäsittely tai viemärijärjestelmien käyttö on välttämätöntä.

Osa putkesta valmiin ja pohjalevyn väliin kääritään lämmöneristeenä polyetyleenivaahdon viemäriputkiin.

Kun olet asentanut tikkaat tekniseen reikään, voit siirtyä PVC-kalvon tai muovin asentamiseen - pohjaan vuotava lattia pesualtaan.

Jotta putki ei pääse irtoamaan tikasta - kylvyn lattian alle kiinnitetään kiinnityspultit lattialokiin. Käytävän asennuspaikassa - vesitiivis kalvon läpi kulkeminen on tärkeää, jotta voiteluaineen runsaasti voidettaisiin saniteettitiivisteellä (kuvassa alla). Sen lämpötila-alue on -30 o C + 120 o C. Tämä on täysin tarpeellinen kylpyammeen käyttämiseksi kosteissa olosuhteissa.

Viemärit kylvyssä omilla käsillään. Veden viemäröinnin asennus uppoalta

Tällaiset luumut vettä viemärijärjestelmään kylvyssä ovat mielestäni käytännöllisempiä kuin itsetasaava betoni. Betonin ja keraamisten laattojen käytön hylkääminen mahdollistaa kalvon nostoa nopeasti tikapuilla ja milloin tahansa viemärijärjestelmän tarkistamiseen, pesuhuoneen puulattian kunnon tarkastamiseen kalvon alla eikä jäteöljylämmön hukkaan lattialämmityksessä.

Asennetaan viemäristystikka

Viemärivettä käytetään tiloissa ja niiden ulkopuolella. Niitä käytetään autotallit, terassit, parvekkeet, myrskyviemäreihin, kellareihin, kylpyihin, kylpyhuoneisiin jne. Useimmiten viemäristatusta käytetään suihkussa.

Harkitse tikkaat, jotka on asennettu sisätiloihin. Tämä tikkaiden suljin ja runko on valmistettu erittäin kestävästä muovista, ja säleikkö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Näillä tikkailla on kaksi käyttötarkoitusta. Jotkut tikkaat on suunniteltu pysyvästi poistamaan vettä, kun taas toiset on suunniteltu veden viemiseksi, jos se vahingossa osuu lattiaan.

Esimerkiksi suihkun tikkaiden on läpäistävä enemmän vettä kuin vesijohtovedestä. Eli sen pitäisi olla suuri kaistanleveys. Tikkaita, jotka on asennettu pienten tai satunnaisten veden sisäänpääsyyn esimerkiksi kattilahuoneessa, kellarissa tai wc: ssä, toinen vaatimus. Huolimatta siitä, että kaikilla tikkailla on vesitiiviste, vesi haihtuu niihin ajan mittaan, ja jätevesi tunkeutuu huoneeseen. Tämä ongelma on erityisen merkityksellinen huoneissa, joissa on lämmin kerros.

Korkeimman lattialämpötilan ansiosta vesi haihtuu nopeammin. Näissä tapauksissa käytä viiluportaita, joissa on kuiva portti. Tällaisen tikkaiden suunnittelussa on uimuri, joka estää veden haihtumista. Myös hajun estämiseksi voit käyttää viemäröintiä vesitiivisteellä asentamalla ylimääräisen kuivahipun (Kuivasifoni ei ole osoittanut olevansa paras puoli. Suuri määrä vettä käytön aikana kumitiiviste kestää ajan myötä ja pysähtyy romahtamalla, mikä aiheuttaa hajuja viemäriputkista. Julkaistu 28/10/2014) tai takaiskuventtiili, jossa on kuivaa siphonitoimintoa. Tarkistusventtiili voi myös suojata tulvia vastaan, mikäli jätevesi estyy. Jos kyseessä on kuivasilmukan tai takaiskuventtiilin lisäasennus, suosittelemme luukun saantia.

Joten jatkamme viemäriverkkojen asentamista huoneen lattiapinnoille. Esimerkki olisi lattia sauna-höyryhuoneessa ja viemärijärjestelmä ruostumattomasta teräsrungosta. Hyllyn koko on 100 × 100 mm. Ulostuloputki on vaakasuora, vaikkakin tässä tapauksessa pystysuora ulostulo olisi sopivampi.

Ennen lattian eristyksen poistamista irrota viemäriputki ja lyhentele sitä haluttuun kokoon. Käytä sitten siirtymäputkea ja kahta kulmakivettä, ja tuomme tikkaat halutulle tasolle ottaen huomioon tasoituskaltevuus. Mittaukset tehdään tikkaat koottuna. Tikkaiden kokoonpanon helpottamiseksi on insertin tiivistyskumia voideltava terveyssiteerillä. On suositeltavaa asentaa tikkaat hiukan korkeammaksi, noin 10 mm, sen jälkeen, kun kiinnitys on kiinnitetty ruutuun, voidaan leikata.

Laitamme polystyreeni-vaahtoa ja vahvistavaa siltaa betonilaatasta, jonka jälkeen kiinnitämme tikkaat vaahtoon.

Täytä rouhituslevy. Kun lasitus on kuivunut, laita sisään ritilä, jossa on grilli tikkaisiin. Tarvittaessa leikkaa se pituudeltaan poistamalla tiivistysmaali. Maalaa tasoitus. Sitten paljastetaan metalli-majakat, joiden kaltevuus tikkaisiin, ottaen huomioon laatta- ja liimapinnan paksuus. Kuva näyttää majakkojen asennuksen kipsiratkaisulla. Älä koskaan tee sitä, sillä näihin tarkoituksiin on parempi käyttää laattaliimaa tai sementtipohjaisia ​​lattialaatoja. Täytä lasimaalaus majakat.

Kun viimeistelykerros on kuivunut, varmista, että levität kaksi kerrosta päällystyseristystä. Loppujen lopussa laatoitukset. Tiilen liitos katukaiuttimeen on parempi täyttää silikonitiivisteellä eikä laattojen laastilla.

Usein esimerkiksi silloin, kun ohut kerros kaadetaan betonialustaan, jossa ei ole eristystä, on välttämätöntä sitoa syvennys tikkaiden ja urien alle rataa putkille, mikä tekee työstä paljon vaikeampaa.

Jos ennen kaatamista levitetään vedeneristeenä, käytetään bitumilevyjä, jotka on hitsattu pohjaan kaasujousella, sinun on käytettävä erityistä vedenpitävää mansettia. Ranneke kiinnitetään viemäriverkkojen laippa-renkaaseen. Tämä tapaus ilmenee usein ulkona työskentelyssä.

Alla on kuvia töistäni, jossa törmäsin tyhjennystikkaiden asennukseen.

Lopuksi haluan jälleen käsitellä jäteveden tuoksua. Jos sinulla on viemärit taloon, johon vesi joutuu hyvin harvoin tai ei laske ollenkaan. Usein tuntuu tuoksulta epämiellyttävä tuoksu ja joutuu kaatamaan vettä viemäriin. Kokeile, kun täytät tikkaat vedellä, kaada pieni auringonkukkaöljy siihen. Öljy luo kalvon ja vesi ei haihdu. Tämä menetelmä sopii vain hyvän jätevesijärjestelmän ollessa kyseessä. Jos viemärijärjestelmässä on huono ilmanvaihto, vesilukko on väistämätön. Loukkaantuminen tapahtuu, kun viemäriverkkoon tulevan veden syntymää tyhjiötä ei kompensoi tuoreen ilman virtaaminen viemäriverkoston läpi.