Typerä paalut - Fundex-teknologia (Fundex)

Fundex-tekniikan mukaiset tylsistyneiden paalujen laitteet ovat melko lempeitä, koska menettely ei sisällä tärinää ja iskuja, eikä myöskään sen toteutuksen aikana heikennä maaperän fysikaalisia ja mekaanisia ominaisuuksia.

Fundex-menetelmällä kyllästyneiden paalujen laite

Kehitystä alun perin ehdotettiin niille alueille, joille oli tunnusomaista seismisen epävakauden. Tehokkuuden ja luotettavuuden ansiosta se on osoittautunut monissa maissa.

Toimet suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Sukella maahan;
 2. Kotelon sisäpuolelle on asennettu metallikehys, kaatetaan betoniseos. Lisäämällä pehmittimiä liuos muuttuu muuksi;
 3. Koteloputki on otettu ulos kuopastaan ​​ja kärki pysyy pohjassaan;
 4. Kasa on valmis.

Tipi on valmistettu valuraudasta. Se on asennettu putken päähän. Kun sitä pyöritetään ja puristetaan, maata siirretään erilleen ja tiivistetään putken ympärille.

Poraamattomien paalujen käyttö Fundex-menetelmällä

Tätä tekniikkaa käytetään sotilasalan erikoiskohteiden rakentamiseen sekä teollisuusmerkityt kohteet, joilla on lisääntynyt vaara. Pilejä voidaan levittää kaikentyyppisille maille. Jopa kosteikoilla tai kallioilla tämä menetelmä voi olla tehokas. Lisäksi päätös on erittäin tärkeä kaupunkiympäristössä, kohteen ympärillä olevan kiinteistön turvallisuuden kannalta.

Valmispalojen halkaisija on alueella 450-600 mm, ja pohja laajenee alueella 560-670 mm.

Edut Fundexin kyllästyneiden paalujen käytöstä

Korosta tekniikan tärkeimmät edut:

 • Suorituskyky - Voit järjestää noin 30 paalua 21,5 m syvyyteen 8 tunnissa, mikä lyhentää aikaa.
 • Hankkeen kustannukset pienenevät suurelta osin jätemäärien viennin kustannusten pienentyessä.
 • Voit toimia kaupunkiympäristössä - ei ole tärinää, melua ja muita kuormia.
 • Prosessin tietosisältö - ajotietokone tarkasti tarkistaa porauksen pystysuorat, upotuksen syvyys, betonin paineen ja muut parametrit.
 • Teoksia voi tehdä ympäri vuoden.
 • Säätiö voi palvella yli sata vuotta.
 • Pohjan kantavuuden lisääminen.

Tekniikan mukaan valmiiden paalujen kantavuus on yli 400 tonnia (tynnyrin halkaisija - jopa 560 mm, kärjet - jopa 670 mm).

Lasketaan työn kustannukset

Työn kustannukset riippuvat tekijöistä:

 1. Tarvittavien toimien laajuus;
 2. Halkaisija paalut;
 3. Mukana olevien laitteiden ja asiantuntijoiden määrä;
 4. Määräaikoja.

Siksi lopullinen hinta määritetään erikseen. Lasketaan lähdetietojen tarve tiettyä tehtävää varten.

Tekniikka työhön

Fundex-teknologian avulla toteutettavia toimia varten voidaan käyttää laitteita, joissa on pyörivä roottori ja varastoputki, joka on varustettu kadonneen kärjen avulla. Pallon halkaisijat voivat olla erilaisia, mutta määrätyissä rajoissa - 450-600 mm.

Jotta voimme tehdä yhteistyötä Fundex-menetelmän kanssa, yrityksellämme on tietoa, kokemusta ja teknologiaa. Asiantuntijamme ovat valmiita vaikeuksiin, pystyvät löytämään onnistuneita ratkaisuja. Lisäksi vaaditaan tarvittavia laitteita ja lupia. Takaamme vastuullisen tehtävän suorittamisen ja hyväksyttävät palvelumaksut, rakentaa kanssamme!

Typerä paalut: laitetekniikka ja laskenta

Poraamattujen paalujen ryhmä sisältää kaikki paalarakenteet, joiden osalta on tarpeen soveltaa kaivojen alustavaa porausta myöhempään betonitointiprosessiin. Valmistusteknologialla on paljon vaihtoehtoja, joista jokainen on osoitettu sovellettavaksi tiettyihin olosuhteisiin.

Kotelo kyllästyille paaluille

Käyttö oletetaan kahdessa versiossa:

 1. Koteloputkien perustuksen valmistaminen ovat metallituotteita, jotka upotetaan kaivoon ja mahdollistavat koko rakenteen merkittävän vahvistamisen. On tekniikoita, joissa putki poistetaan kaatamisen jälkeen. Tekniikkaa käytetään rakennusten rakentamisessa olosuhteissa, joissa rakennusten tiheys on pieni, jotta vierekkäisten rakennusten vaurioitumisriski minimoidaan.
 2. Ilman koteloputkia - tekniikka käyttää savi talkin soveltamista, joka vahvistaa kaivon seiniä ja estää niiden irtoamista. Useimmiten tämä tyyppi sopii paalikentän luomiseen olemassa olevan säätiön vahvistamiseksi.

Pohjaveden rakentamisessa ongelmatilanteissa SNiP 2.02.03-85 säätää ainoastaan ​​teräsputkien käyttöä, jotka vastustavat erilaisia ​​kuormia. Tuotteiden käyttöikä on 50 vuotta, mutta haittoja on:

 1. Herkkyys korroosioprosesseille, mikä vähentää putkien käyttöikää;
 2. Putkien kustannukset ovat melko korkeat.

Maalatut paalut

Tämäntyyppisen paalusäätiön aikaansaamiseksi valmistetaan ja käytetään monoliittista betonirakenteita, jotka on yhdistetty, valmiiksi tehdyt (teräsbetonista). Jälkimmäiset tehdään usein kantapään laajentamisen myötä, mikä näkyy rakentamisessa ongelmatilanteissa, joissa pääkokoonpano on savi ja liepeä. Kallistuksen laajentaminen mahdollistaa paaluselementin kantokyvyn parantamisen, mutta kallioisella maaperällä tätä teknologista menetelmää ei käytetä.

Vihje! Valmiit koukut paikoilleen voidaan tehdä koko pino-rungon koko pituudelta, mutta säästämiseksi on sallittua vahvistaa vain alueita, jotka havaitsevat kuorman päämasin ja taivutusmomentit.

Poraamattomien paalujen tyyppien määrittämisessä on tarpeen ohjata GOST 19804.2-79; GOST 10060.0-95. Eniten käytettyjä ovat tylsät, ruskeat leikkaavat, palstoitetut paalut. Poraussäätiöihin kuuluu myös alaslaskorakenteita: kuopat, täynnä murskattua kivilouhinta kerros-kerroksen tiivistämisen avulla, tukee laajennettua kantapäätä, jonka valmistukseen käytetään räjäytystoimintoja ja onteloita, jotka on valmistettu käyttäen ydintä.

Pahaavat paalut

Nämä ovat rakenteita, kuten vahvistettua betonia, joita käytetään laajasti järjestelyn yksinkertaisuuden ansiosta. Niiden avulla voidaan vahvistaa nykyisiä säätiöitä ja rakennusalustoja rajoitetusti. Etuna on naapurirakennusten vähäinen dynaaminen kuorma, kadonneiden vaikutusten puuttuminen tielle, maanalainen viestintä. Lisäksi säätiön valmistustekniikka mahdollistaa kohteen toimivan normaalisti korjaustöiden aikana.

Se on tärkeää! Ihanteellinen perusta tämäntyyppisille paaluille ovat tiheät hiekat ja maaperä, jossa on keskikokoisia jakeita sisältäviä karkeita kiviä. Kuitenkin paalujen käyttö on sallittua mistä tahansa ongelmallisesta maaperästä.

Kuopat tehdään porauslaitteilla, kun tarvittava syvyys saavutetaan, porata poistetaan ja kaivo vahvistetaan esivalmistetulla kehyksellä ja täytetään sitten betonin seoksella. Voiteluaineet voidaan valmistaa seuraavien tekniikoiden avulla:

 • Kotelon käyttö;
 • Käyttäen savimassaa;
 • Syöttöruuvin avulla;
 • Kaksinkertaisen pyörittäjän käyttö;
 • Maaperän tiivistymisen kautta.

Porauspallojen edut:

 1. Kyky valmistaa paikan päällä;
 2. Pitkä käyttöikä;
 3. Hankkeen suhteellinen halpa;
 4. Pohjan korkea kantavuus;
 5. Paksuuden vaihtelu;
 6. Raskaslaitteiden käyttöä koskevat vähimmäisvaatimukset (joskus voit tehdä ilman sitä);
 7. Laaja valikoima sovelluksia.

On kuitenkin haittoja:

 • Leikkuukapasiteetti on alhaalla suhteessa nauhan ja levyn perustuksiin;
 • Lisääntyneet työvoimakustannukset;
 • Paalujen valmistuksen monimutkaisuus veteen kyllästetyillä mailla.

Ruskeat paalut

Nämä ovat rakenteita, joiden asennustekniikka toistaa porattuja pinoelementtejä. Ero on se, että tylsäelementit asennetaan "nolla" -vaiheella, eli ne edustavat rakenteellisten kappaleiden kiinteää seinämää, joka palvelee maaperän täydellistä tukea. Käytetään maanalaisten pysäköintialueiden, tunneleiden, siirtymien rakentamiseen. Tämän tyyppinen SNiP 2.02.01-83 mukainen rakenne on sallittu matalalla syvyydellä - enintään 30 metriä.

Roll paalut

Tämän tyyppistä perustusta käytetään pystysuorassa ja horisontaalisessa kuormituksessa lähimpien rakennusten pohjavedestä. Tätä menetelmää käytetään pääsääntöisesti rajoitetun tilan rakentamisessa sekä erittäin syvien kaivojen asentamista varten pintareitojen leikkaamiseksi maaperään, jossa on kiinteät suuret murto-osuudet.

Teknologian edut ovat seuraavat indikaattorit:

 • Kyky työskennellä tiheissä rakennusolosuhteissa;
 • Ei ole tarpeen järjestää ylimääräisiä viemäröintiä, viemäröintiä;
 • On helppoa tehdä kalkitut paalut työvoimakustannuksina ja nopeasti ajallaan.

Tekniikka luoda tylsistyneitä paaluita

Jotta laskelmat ja talon rakentaminen näillä perusteilla olisivat oikeita, GOST 12730.0-78 on tarpeen ohjata; GOST 12730.4-78; GOST 12730.5-84 sekä TP 100-99. Nämä sääntelyasiakirjat määrittävät valmiiden ja valmistettujen paalainelementtien parametrit. Vähitellen tekniikka näyttää tältä:

 1. Rakennuspaikka on etukäteen merkitty tapilla, ja laskimo on kiristetty paalujen sijainnin osoittamiseksi.

Se on tärkeää! Paikkojen merkintä suoritetaan siten, että projektin mukaan porojen reikien kohdalla porojen reikien kohdalla porataan reikiä. Esimerkiksi: paalujen keskipisteiden välinen ehdollinen etäisyys 250 mm halkaisijaltaan on 2 metriä, ääripisteiden välinen etäisyys on 175 cm.

 1. Merkitse kuopan porauspaikka käyttäen laskulinjaa, joka lasketaan laskimosta maahan. Kiinnitä kiinnitysnippa.
 2. Irrota suonet saadaksesi tontti tarkkoja merkkejä poraus kaivoja.

Voit tehdä paaluilla puutarhaporaa, mutta helpoin tapa tehdä tämä on poran TISE tai kaasuporakone. Pallojen läpimitan laskeminen SNiP: n ja GOST: n mukaan on seuraava:

Yleensä SNiP-tietoja käytetään laskelmiin vain kussakin yksittäistapauksessa vaaditun kyllästetyn paalin kantavuuden perusteella. Pallon syvyyden tulisi olla vähintään 30 cm maanpinnan alapuolella, minkä vuoksi on tarpeen aloittaa porauskaivokset ja täyttää ne konkreettisella tavalla, mutta käytännössä ja perustettaessa omia käsiäsi tämä vaihtoehto ei ole hyväksyttävää: valmiit kaivokset voivat murentua poraamalla jäljellä olevat reiät.

Vihje! Kuopan kantapää on helpointa käyttää TISE-porata, jonka ansiosta alaosa voidaan laajentaa 35-50 cm.

On myös vähemmän työläs tapa, jos otat bajonettihevonen 10 cm leveällä reunalla, pidennä kahvaa niin, että se saavuttaa akselin pohjan. Täten osoittautuu hyvä työkalu maata leikkaamiseksi reiän seinistä halutun halkaisijan saamiseksi.

Perustan kantavuuden lisäämiseksi tarvitaan vahvistus. Poraamattomien paalujen vahvistamista käytetään säätiön järjestelemiseen maaperässä, jossa on epävakautta ja liikkumisriskiä - tällaiset lujitushäkit lisäävät paalujen vastustuskykyä rikki. Mutta vahvistaminen on helppoa: ota oikea määrä 10-12 mm halkaisijaltaan vahvistavia sauvoja, kiinnitä tangot runkoon neulomalla tai hitsaamalla.

Se kestää vain upottaa kotelo kaivon pohjaan, kaataa seos kolmasosalla, nosta putki, tiivistä betoni, täytä seos kolmasosaan, unohtamatta raudoitusta, tampaa, täytä betonikerros ja suorita korkki. On syytä muistaa, että tangot, jotka ovat tylsistyneitä paikkoja, upotetaan siten, että nipun tangot, joissa on grillata, tulevat ulos.

Pääominaisuuksien laskeminen

Tärkeimpien ominaisuuksien laskentamassan laskeminen tehdään etukäteen, mihin hyväksytään seuraavat tekijät:

 1. Kuormituskyky Riippuu postin koosta. Jos tämä osa on 300 mm, se kestää 1,7 tonnin kuorman, 450 mm halkaisijan muotoilu kestää 4,3 tonnia.
 2. Optimaalinen etäisyys. Se lasketaan rakenteen kokonaismassan ja lasketun laakerikapasiteetin perusteella, jonka mukaan valmistettu kyllästynyt paalu kestää.
 3. Valmistusmateriaali. Valinta betonimerkin - tärkein indikaattori voimaa. SNiP: n määräykset suosittelevat betoniporan tylsistyneiden paalujen valmistusta M200: sta ja uudemmilta.

Vihje! Jotkut ammattilaiset sallivat betonilaatua M100. Esimerkiksi 200 mm: n sivulle ja 400 cm2: n neliöleikkuupuikolle on ominaista 40 tonnia, mikä riittää yksityisten asuntojen rakentamiseen.

 1. Pahvan kantavuus määräytyy sen mukaan, mistä taulukosta on edellä annettu taulukko. Pinoiden suurin askel on 2 metriä, minimi on yhtä kuin kaavan Reikien halkaisija X3.

Jotta ymmärtäisit perusteet, katso piirros alla. On huomattava, että tärkeä tekijä on pinoelementin poikkipinta-ala ja muoto. Erityisesti se voi olla sylinterimäinen muotoilu, jossa on laajempi kantapää, ja erityisiä laajennuksia voidaan luoda lisävoiman lisäämiseksi.

Pituuden laskeminen antaa likimääräisen taulukon:

Vihje! Porauksen käyttö antaa kaivoja, joiden läpimitta on 200, 300, 400 mm. Pituus määräytyy sarjan porareilla.

Fundex-teknologia

Fundex-teknologian soveltaminen on yksinkertaisin ja lempein tapa järjestää poranterät. Menetelmässä käytetään puristetun putken suojaamista kadonneen kärjen kanssa. Näin ollen Fundex-teknologialla ei ole maaperän samentumisriskiä, ​​ja valmistettavan elementin halkaisija voi olla 200-500 mm. Tärkeintä on, että tehdyt kuopat eivät vaikuta lähistöllä oleviin rakennuksiin, koska maaperän levottomuus ei ilmene. Fundex-menetelmän käyttö maaperään on esitetty paitsi maaperässä, jossa tiheän hiekan kerrokset ovat leveydeltään yli 2,5 metriä. Porausrumpujen tyypin etuja Fundex-menetelmällä on lukuisia:

 1. Korkea suorituskyky;
 2. Hallitsemaan putken upottamista;
 3. Maaperää ei tarvitse poistaa;
 4. Vähentynyt melutaso.

Poraamattomien paalujen koekappale, jonka staattinen kuormitus on lisääntynyt, vahvisti elementtien suuri kantavuus (jopa 400 tonnia), joka tärinän ja melun puuttuessa täydentää Fundex-teknologian käyttöä. Pallojen pituus on rajoitettu 31 metriin, halkaisija 200-520 mm. Tuotanto tapahtuu pyörimis-puristustoiminnan avulla, jolloin tulevan elementin pohja muuttuu kadonneeksi valuraudasta, joka jätetään maan syvyyteen. Tämän jälkeen liuos, joka täyttää jokaisen millimetrin tilan, syötetään tiivistettyyn maaperään, kun taas lujitushäkki pysyy myös ontelossa. Fundex-teknologian avulla käytettävien paalujen valmistuskustannukset määräytyvät monien tekijöiden perusteella ja vaihtelevat 20 dollaria / m / vr.

Paalunvalmistajat tarjoavat erilaisia ​​perustuksia. Kuitenkin ennen kuin valitset yhden tai toisen sopimuspuolen, on tarpeen tarkistaa ainakin piirros paalun elementistä, jonka he tarjoavat sinulle ja valmistusteollisuudelle. Epätoivottujen yritysten pääasialliset virheet liittyvät elementtien lukumäärän virheelliseen laskemiseen, kantavuuden määrittämiseen ja huonolaatuisen betonin käyttöön. Ja nämä ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa tukikohdan käytännöllisyyteen ja lujuuteen, jota ruskea perustus ei salli.

Puutteelliset paalut Fundex-teknologialla (Fundeks)

Teknologialla Fundexilla on puoli vuosisataa rakentamisen kokemusta. Se on kehitetty viime vuosisadan 60-luvulla epävakaiden ja myrskyisten alueiden rakentamisessa seismissa. Mikä on ero Fundexin kyllästämätekniikan ja muuntyyppisten paalujen rakentamisen välillä?

Kuinka kaivetut paalut rakennetaan Fundex-menetelmällä?

Metalliruuvi on valmistettu valuraudasta. Se on kiinnitetty kotelon päähän. Pyörittäessä ja puristettaessa maata kärki työntää maaperän kerrokset toisistaan, tiivistää ne putken ympärille.

 1. Upota maahan haluttuun syvyyteen.
 2. Kotelon sisäkammioon luodaan metallikehys ja kaadetaan betonia. Betoniliuoksen plastisuus lisäävät teknisiä lisäaineita (pehmittimiä).
 3. Koteloputki poistetaan kuopasta, kärki pysyy pohjassa.
 4. Valmis paalu (Voidaan upottaa runko betoniin tärinänvaimentimen avulla).

Fundex-tekniikan mukaiset tylsistyneiden paalujen laitteet käyttävät hollantilaisen tuotannon Fundex FX 4200 porauslaitteita ja suomalaista tuotantoa "Junttan" PM 28-40. Laitoksessa on pyörivä roottori, kotelo ja mennyt kärki.

Kun Fundex-teknologiaa käytetään

Fundex-paaluilla käytetään laajalti eurooppalaista rakentamista. Venäjän alueella he ovat suosittuja, ja niitä käytetään kaupunkikehityksessä, monikerroksisissa rakennuksissa, monikerroksisten rakennusten rakentamisessa löysästi ja virtaavassa maaperässä, paalun perustuksiin ja pohjusumujen lisäämiseen.
Menetelmän ominaisuudet:

 • Valmistettujen paalujen halkaisija on 350, 450, 550 ja 600 mm.
 • Pohjan laajeneminen (määritetty kärjen halkaisijan mukaan) on 560 - 670 mm.
 • Paalun syvyys on jopa 45 m.
 • Maaperän nopeus - jopa 380 m vuorokaudessa tai 30 paalua siirtoa kohti 21 metrin syvyydeltään (yksi porauslaite).
 • Pilarin kantavuus - jopa 400 tonnia (halkaisijaltaan halkaisijaltaan pino ja kärki).
 • Pienin etäisyys pinoista rakennukseen, rakenteeseen, rakenteeseen on 1,5 m.

Fundex ei sovellu käytettäväksi tiheästi maaperään (savi). Jos maaperän tiivistyminen on vaikeaa, tarvitaan tekniikoita ilman kaivon seinämien tiivistämistä, kaivaminen ja maaperän poisto.

Fundex Bored Piles: Hyödyt

 • Fundex käyttää metallipäätä, joka on kadonnut (rulla), joka poraa maaperän ja pysyy kaivoksessa betonoinnin jälkeen. Paalun pohja (kantapää) on laajennettu ja vahvistettu metallikärjellä.
 • Maata ei voi poistaa, mutta tiivistetty. Kaivon ympärillä oleva maaperän tiivistyminen lisää paalusuojan jäykkyyttä. Maaperän viemiseksi ei ole kustannuksia, mikä vähentää rakennuskustannusten kokonaismäärää.
 • Alhainen melutaso mahdollistaa yörakenteen.

Kuten muutkin poraustekniikka, Fundex-tekniikka mahdollistaa kaupunkitason rakentamisen, ei aiheuta maaperän liikkumista ja viereisten säätiöiden tuhoutumista. Työn aikana suoritetaan vertikaalisen porauksen automaattinen säätö, sementtipaine virtauksen aikana. Teoksia tehdään ympäri vuoden.

Työnkulun laskeminen

Fundex-teknologia on halvin Bourne-teknologia. Fundex-paalut ovat halvempia kuin Double Rotary, CSP ja Kelly-barbells kahdesti.
Laitemallipohjamenetelmästä aiheutuvat kustannukset Fundex määräytyvät seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Porausparametrit (syvyys, halkaisija).
 • Materiaalit (betoni ja runkorakenne).
 • Maaperän tyyppi ja sen läpäisevyys.
 • Rakennustöiden valmius (koneiden sisäänkäynti, täyttö).

Yhtiömme tarjoaa korkealaatuista porausta ja valua Fundex-menetelmällä. Työntekijöiden pätevyys ja kokemus antavat meille mahdollisuuden määrittää oikein porausparametrit, paalujen ominaisuuksien mitat, valita betonin merkki ja metallin vahvistusjärjestelmä. Tarjoamme pätevää henkilökuntaa ja laadukkaita laitteita.

Rahastosukupuolisot

Rahastosukupuolisot

Ensimmäistä kertaa Englannissa käytettiin tylsistyneitä paaluja noin sata vuotta sitten. Nyt yli puolet paaluista on asennettu tähän periaatteeseen. Ja tämä luku kasvaa jatkuvasti, koska paalujen asennusnopeus on tässä tapauksessa korkea ja melutaso ja tärinä ovat pienemmät kuin tavanomaisella ajo-menetelmällä. Tämä etu on erityisen arvokas kaupungissa. Lisäksi maaperän määrä, jonka haluat viedä, on tarpeeksi pieni.

Fundex Piles

Fundexin Piper-periaatteen periaate, joka on sijoitettu Fundexin periaatteelle, on erittäin suosittu rakentajien keskuudessa tämän teknologian lempeän luonteen vuoksi. Lisäksi tämän menetelmän avulla maaperän fysikaaliset mekaaniset ominaisuudet eivät muutu. Se on yhtä tiheää kuin ennen työn aloittamista. Valmiin paalun suurin halkaisija on noin 600 millimetriä. Tämä menetelmä on erittäin tehokas perustusten rakentamisessa alueilla, joilla on vaaraa seismisestä toiminnasta. Erityisen suosittu ruuvatuki Japanissa, Kiinassa ja alueilla, jotka altistuvat usein maanjäristyksille.

Missä tylsät paalut ovat käytössä?

Fundex-teknologiapalloja käytetään usein teollisten työpajojen ja rakennusten rakentamisessa, missä on erittäin tärkeää varmistaa rakennustoiminnan turvallisuus. Puolustusalalla tämä menetelmä valitaan myös luomalla sotavälineitä maan turvallisuuden varmistamiseksi.

On tärkeää, että ruuvipohjan perustukset ovat tehokkaita kaikissa olosuhteissa. Ne pysyvät vahvana paitsi tavallisissa maissa, myös suolla alueilla ja jopa vuoristoalueilla.

Kotimaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tuotteitaan. Pallojen pituus voi olla jopa 45 metriä. Niiden käyttämä tuotantoteknologia mahdollistaa korkealaatuisen asennuksen, koska paalun kärki on kiinteästi kiinnitetty maaperään.

Kiinnitetty poraustyyppi

Fundex-tekniikka edellyttää erityisten laitteiden käyttöä asennukseen. Ne ovat rullia, jotka on asennettu peräkkäin akselin pääakselilla. Rullien painopiste itsessään on jonkin verran siirtynyt itse akselin keskiosasta. Kiertämisen aikana lisäosat liukenevat alaspäin, jolloin saadaan haluttu paine. Tämän seurauksena suoritetaan nopeasti maahan tunkeutuminen.

Asennettaessa tällaisia ​​paaluja käytetty kotelo. Se työnnetään maahan porauslautalla. Tulevaisuudessa putki puhdistetaan ruuvilla. Tällä menetelmällä voit työskennellä asuinalueilla ilman pelkoa maaperän muodonmuutoksesta.

Porauksen aikana liike kulkee akselin säteen mukana tiivistämällä maata. Kun kärki on saavuttanut halutun tason, veden läsnäolo kuopassa tarkistetaan. Samalla on paljon helpompaa puhdistaa rakennustyömaa.

Seuraavassa vaiheessa koontikotelo kootaan, joka lasketaan kaivoon ja täytetään betonilla. Purkamisprosessissa inventaariputket otetaan ylöspäin. Paalukärki pysyy maassa, ja siitä tulee säätiön lisäpylväs.

Ruuvatyyppisten paalujen asentamiseen käytettävän erityisen DDS-tekniikan perusta on perusta, jonka avulla luodaan hyvin. Toisin sanoen, porauksen aikana tapahtuvaa kaivausta ei tapahdu, ja koneet ovat hyvin tiivistettyjä. Tämän seurauksena kaivon ympärillä oleva alue tulee erittäin vahva.

Erikoistekniikka, joka luodaan kehittyneiden tekniikoiden perusteella, mahdollistaa porauksen tekemisen millä tahansa maaperällä. Se on kiinnitetty telineeseen.

Asennettaessa paaluja kiviin, maaperän tuhoutumisen estävä laite korvataan poraamalla.

Teknologian tärkeimmät positiiviset ominaisuudet:

1) Mahdollisuus vähentää hankkeen kustannuksia. Jätteiden hävittämiskustannusten vähentäminen.

2) Korkean tuottavuuden varmistaminen ja työajan lyhentäminen. Tällä menetelmällä voit asentaa enintään 30 paalua tähän.

3) kyky hallita paalujen pystyasennusta. Voit tehdä tämän käyttämällä erityistä tietokoneohjelmaa. Betonin käyttö vahvan kehyksen luomiseksi parantaa säätiön laatua.

4) Melun vähimmäistason ansiosta voit työskennellä kaupungin sisällä aiheuttaen haittaa lähialueiden asukkaille.

5) Mahdollisuus lisätä säätiön voimakkuutta ilman uusia kustannuksia.

6) Asennus mihin aikaan vuodesta tahansa ilman lisävaiheita.

7) Luoman pohjan pitkä käyttöikä. Keskimäärin se on ainakin satoja vuosia.

Normaaleissa maaperän olosuhteissa tämän tekniikan avulla asennetut paalut voivat kestää neljän sadan tonnin kuormitusta ja jopa enemmän.

Erittäin tehokas ruuvamalli on asennettu "holkkiin". Eli useita pinoja tuodaan yhden tukipylvään alle. Tämän seurauksena säätiön kantavuutta lisätään jakamalla kuormitus kaikkien pilarien väliin. Usein tätä menetelmää käytetään monoliittisten runkorakenteiden luomiseen.

Teknologiarahasto on monivuotisesta käytöstä huolimatta edelleen kysyntä.

Fundex-teknologian tylsistyneiden paalujen laite

Porauslaitteiden laite Fundex-teknologian mukaan Pietarissa

Drift-paalut olivat tärkeimpiä rakennuskohteita 90-luvulle saakka. Tekniikka, jolla ne ajoivat maahan, liittyi huomattavaan meluun ja vaikutukseen maan massaan. Tämä ei salli niiden asentamista tiheään kaupunkiympäristöön, jotta vältettäisiin tuhoisat vaikutukset läheisiin rakennuksiin. Alankomaissa kehitetty Fundex-teknologia oli vaihtoehto ajokunnalle. Venäjän rakentajat ovat käyttäneet sitä yli 25 vuoden ajan.

Fundex-teknologian kuvaus

Toisin kuin valmiiden teräsbetonipilojen tukkeutuminen, Fundex-teknologia perustuu reiän poraamiseen ilman louhintatöitä ja betonin ja lujitushihnan muodostamista suoraan asennuspaikalla. putki. Rulla suorittaa leikkauskärjen toiminnot. Se on valurautainen ruuvi-kartio, jonka offset-akseli on suhteessa akseliin, johon se istuu. Kun puristetaan maaperään ja vääntömomentti on asetettu, ruuvin kärjen sivupinnat työntävät maata säteittäisesti poispäin kaivoakselista ja se tiivistyy voimakkaasti muodostaen tynnyrin vahvoja seiniä. Tarvittaessa lisähyllyt asennetaan sarjaan alempana, mikä lisää kaivon läpimittaa haluttuun kokoon. Ruuvin kärki kiinnitetään paksuiseen seinään olevaan porausputkeen kolminkertaisen, vedenpitävän pehmeän tiivisteen avulla, joka estää veden pääsyn putkeen. Suunnittelun syvyyden saavuttamisen jälkeen poraus pysähtyy. Esihitsoitettu metallivahvikeharja lasketaan putken tuloksena olevaan tyhjiöön, minkä jälkeen betoni täytetään vaaditulla laatulla käyttäen betoniputkea. Kaatopaikassa irrota varastoputki ilman raskatchik. Tämä tapahtuu vähitellen vuorottelemalla sen pyörimistä sen akselin ympäri ja vetämällä vetovoimaa ylhäältä. Raakarauta ei ole poistettu - se pysyy paalun luotettavin kantapäänä kasvattaen sen kantokykyä. Näin hyvin tiivistetty maaperä kuopassa on "muotti", kun muodostetaan paalua, jonka runko on "täytetty" nestemäisellä betonilla. Fundex-tekniikan avulla voit tehdä halkaisijaltaan 380-600 mm ja pituudeltaan jopa 45 metriä.

Fundex-teknologian edut paikoillaan:

 1. Voimakkaiden dynaamisten vaikutusten puute paalin lähellä oleville maaperäkerroksille, mikä on erityisen tärkeää lähietäisyydellä.
 2. Maaperää ei tarvitse purkaa kuopasta ja kuljettaa sitä rakennustyömaalla.
 3. Ei tarvetta valmiiden betonipaikkojen valmistuksessa, toimituksessa, varastoinnissa.
 4. Nopea poraus - jopa 380 metriä päivässä.
 5. Alhainen melutaso asennettaessa tylsistyneitä paaluja verrattuna ajotapaan, joka mahdollistaa työskentelyn kellon ympäri.
 6. Laadukkaan valmistuksen ansiosta paalulla on suuri kantavuus - jopa 400 tonnia.

Poraamattomien paalujen asentamisen tekniikka Fundexilla on laaja jakautuma, koska se mahdollistaa työtä säästävässä tilassa lähialueen kohteiden läheisyydessä. Pienin etäisyys paalusta nykyiseen esineeseen on 1,5 m. Paalujen asennus voidaan tehdä lähellä toimivia rakennuksia.

Rahastosukupuolisot

 • Pilarin kantapään lujittaminen kadotetulla kärjellä (telalla), joka pysyy kuopassa betonoinnin jälkeen;
 • Maaperän paalutuksessa puristetaan, mikä lisää sen kantavuutta;
 • Palautumattomien maaperän puute.
 • Koteloidut paalut kotelossa
 • Jet-injektointisäiliö
 • CFA Bored Piles
 • Pile ajaminen
 • Laitelevyt paaluttamalla tärinänvaimennin
 • Maa-ankkurit
 • Seinä maahan
 • DDS-tekniikan mukaisten porattujen paalujen laite (liikkuvan ilman kaivausta)
 • FUNDEX-tekniikan tylsistyneiden paalujen laite
 • Pahaavat paalut, jotka laajentuvat kadonneen kärjen kanssa
 • Pahaavat paalut värähtelevällä tavalla
 • Palo, jossa on vahvistettu kantapää
 • Deep Soil Mixing (DSM) -teknologia
 • Työkappaleen pinoaminen porakruunuista
 • Macadam-laite

Kiitos, hakemuksesi on lähetetty.

Kiitos, että olet tilannut uutiskirjeen.

Henkilötietojen käsittelypolitiikka

1. Yleiset säännökset

1.1. Tämä henkilötietojen käsittelyä koskeva politiikka laaditaan Art. 152 § "Henkilökohtaisista tiedoista" annetun liittovaltion lain 18.1 §: ssä, ja se koskee henkilötietoja, jotka IC "Rydex" LLC voi vastaanottaa henkilötietojen aiheista.

· 1.2. Politiikassa käytetyt tärkeimmät termit:
henkilötiedot - kaikki tiedot, jotka liittyvät suoraan tai välillisesti määritettyyn tai määriteltyyn yksilöön (henkilötiedot);

· Henkilökohtainen tietojenkäsittely - kaikki toiminnot (toiminta) tai joukko toimintoja (toimintoja), jotka suoritetaan automaatiotyökalujen käytöstä tai ilman tällaisten työkalujen käyttämistä henkilötietoja sisältäen keräyksen, tallentamisen, systematisoinnin, kertymisen, tallennuksen, tarkennuksen (päivityksen, muuttamisen), käyttää, siirtää (jakelu, tarjoaminen, pääsy), depersonalisaatio, estäminen, poistaminen ja hävittäminen.

1.3. Henkilötietojen käsittely perustuu seuraaviin periaatteisiin:

· Toteuttaminen laillisesti ja oikeudenmukaisesti;

· Henkilötietojen käsittelyn toimivaltaan kuuluvien tarkoitusten noudattaminen;

· Henkilötietojen käsittelyssä käsiteltyjen henkilötietojen sisällön ja sisällön noudattaminen;

· Henkilötietojen luotettavuus, niiden merkitys ja riittävyys jalostukseen liittyvissä asioissa, käsittelyn puuttuminen, joka on tarpeeton suhteessa henkilötietojen keräämiseen;

· Henkilötietojen käsittelyä koskevat rajoitukset saavutettaessa erityisiä ja laillisia päämääriä, joilla kielletään sellaisten henkilötietojen käsittely, jotka eivät ole yhteensopivia henkilötietojen keräämisen tavoitteiden kanssa;

· Kielto yhdistää tietokantoja, jotka sisältävät henkilötietoja, jotka käsitellään toisiinsa yhteensopimattomissa tarkoituksissa;

· Henkilökohtaisten tietojen tallentaminen lomakkeeseen, joka mahdollistaa henkilökohtaisten tietojen kohteiden määrittelemisen enintään henkilötietojen käsittelyn kannalta, edellyttää, että henkilötietojen säilyttämisaikaa ei sovelleta sovellettavassa lainsäädännössä. Henkilötietoja, jotka on käsiteltävä, on hävitettävä tai depersonalisoitava jalostuksen tavoitteiden saavuttamisen tai siinä tapauksessa, että näiden tavoitteiden saavuttaminen on tarpeeton, ellei sovellettavassa lainsäädännössä toisin säädetä.

1.4. Henkilötietojen käsittelyn periaatteiden mukaisesti henkilötietojen käsittely on määritelty:

· Täyttää työsopimuksen ehdot ja käyttää oikeuksia ja velvoitteita lain mukaisesti;

· Päätetään Venäjän federaation kansalaisten valitusten tekemisestä lain mukaisesti.

1.5. SK "Rydex" LLC käsittelee henkilötietoja, jotka voidaan hankkia seuraavista henkilötiedoista:

· Kansalaiset, jotka ovat suhteessa työlainsäädäntöön.

· Kansalaiset, jotka ovat ehdokkaita täyttämästä avoimia työpaikkoja.

· Kansalaisia, jotka hakevat virkamiehiä liittovaltion laissa nro 59-FZ, annettu 2. huhtikuuta 2006, "Venäjän federaation kansalaisten valitusten käsittelystä";

· Kansalaiset, jotka ovat siviilisopimuksen osapuoli;

· Koulutuspalveluja hakevat kansalaiset.

1.6. Henkilötietojen henkilötietojen säilytysaika määritetään sovellettavan lain ja muiden lakisäädösten mukaisesti.

2. Henkilötietojen käsittelyn ja siirron kolmansille osapuolille

2.1. Henkilötietojen käsittelyssä LLC LLC: n "Rydex" -operaatiota ohjataan 27 päivänä heinäkuuta 2006 annetulla liittovaltion lailla nro 152-FZ "Henkilötiedoista", säännöksistä käsittelyn järjestämisestä ja henkilötietojen ja politiikan suojaamisesta.

2.2. Henkilötietojen kohteena ovat oikeudet, jotka on säädetty liittovaltion laissa nro 152-FZ, 27.7.2006 "Henkilökohtaisista tiedoista".

3. Henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen käytetyt toimenpiteet

3.1. LLC IC "Rydex" toteuttaa tarvittavat ja riittävät oikeudelliset, organisatoriset ja tekniset toimenpiteet henkilötietojen henkilötietojen suojaamiseksi. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat erityisesti:

· Henkilötietojen käsittelyn järjestämisestä vastaavan työntekijän nimittäminen

· Henkilötietojen käsittelyn sisäisen valvonnan toteuttaminen liittovaltion 27. heinäkuuta 2006 annetun lain nro 152-FZ "Henkilötietoihin";

· Henkilötietojen käsittely suoraan henkilötietojen käsittelystä henkilötietojen voimassa olevan lainsäädännön, henkilötietojen suojaamista koskevien vaatimusten ja muiden henkilötietojen käsittelyyn liittyvien asiakirjojen osalta;

· Henkilötietojen suojaamista uhkaavat henkilötietojen tunnistaminen, kun niitä käsitellään henkilötietojärjestelmissä;

· Tietoturva-apuvälineiden käyttö, jotka ovat läpäisseet vaatimustenmukaisuuden arviointimenettelyn määrätyllä tavalla;

· Henkilötietojen suojaamiseksi toteutettujen toimenpiteiden tehokkuuden arviointi;

· Henkilötietojen kirjanpitokoneiden käyttöönotto;

· Henkilötietojärjestelmässä käsiteltyjen henkilötietojen saannin säännöt;

· Henkilötietojen suojaamisen ja henkilötietojen tietojärjestelmien turvallisuuden varmistamiseksi toteutettujen toimenpiteiden valvonta;

· Paikallisten asiakirjojen kehittäminen henkilötietojen käsittelyssä.

Piles tylsistynyt teknologia fundex

Englantilaisen kunnan insinööri Alexander Mitchell aloitti tylsistyneiden paalujen käytön lähes kaksi vuosisataa sitten. Hän ehdotti ensimmäisen kerran käyttämään paaluja, joissa on ruuvi kärki.

Euroopan säätiön kansainvälisen komitean tietojen mukaan 2000-luvun alussa yli 50 prosenttia käytetyistä paaluista oli kyllästynyt ja niiden käyttö lisääntyi. Tämä johtuu useista merkittävistä eduista. Ensinnäkin porattujen paalujen laitteiden nopeus on suurempi kuin ajo. Toiseksi tärinän ja melun puuttuminen tekee niistä parhaana kaupunkikehityksen ahtaissa olosuhteissa. Kolmanneksi säästöt maaperän kaatopaikan poistamiseksi.

Fundex- ja Atlas-paalut ovat suosituimpia paaluja, jotka suoritetaan ilman kaivamista Venäjän rakennusten ja rakenteiden rakentamisen aikana.

Atlas-teknologia.

1. Laitoksen sijoittaminen pisteeseen

2. Työelimen upottaminen suunnittelumerkkiin

3. Uppouma vahvike häkki

4. Paalun betonointi ja kotelon poistaminen

5. Lisävahvikehän upottaminen

Atlas-paalujen toteutus suoritetaan samanaikaisesti ruuvaamalla myötäpäivään ja puristamalla koteloon, joka on varustettu lopussa leikkauskärjellä ruuvinterillä, jotka tiivistävät maaperän. Kun työkappale saavuttaa suunnittelumerkin, metallikenkä, joka on valmiiksi asennettu leikkuupäähän, irrotetaan. Seuraavaksi paalun lujitusholkki putoaa putkeen ja työkappaleen ruuvaus aloitetaan tulevan paalusakselin rinnakkaisella betonisoinnilla. Tarvittaessa voidaan ylimääräinen ylävahvike ladata paalun runkoon sen jälkeen kun varastoputki on poistettu.

Tämä tekniikka voi tuottaa paaluja, joilla on seuraavat parametrit:

 • Paalun sisähalkaisija vastaa leikkuukärjen sisäistä halkaisijaa ja voi olla 360, 410, 460, 510 mm. Ulkohalkaisija vastaa kärjen siipien halkaisijaa, joka valmistetaan koot 530, 610, 670, 720 mm.
 • Suurin pituus on rajoitettu 25 metriin.
 • Lyhyt asennus- ja purkamisajankohta poraukseen
 • Korkea suorituskyky (noin 200 rm per shift)
 • Suuri kantavuus, johtuen kärjen kondensoinnista
 • talous
 • Meluton ja tärinänvärinen tekniikka mahdollistaa teknologian käytön tiheissä kaupunkialueissa ja maanjäristyksissä.
 • Asennus pystyy poraamaan lohkareita

Fundex-teknologia.

1. Porauslaitteen sijoittaminen kotelon kohtaan ja uppoaminen

2. Vahvikehän upotus ja betonointi

3. Maaperän työpisteen irrotus

Kiertoputken uppoaminen Fundex-paalujen toteuttamisen aikana suoritetaan samalla tavalla kuin Atlas-paaluilla. Tämän tekniikan perustavanlaatuiset erot ovat kadonneen kärjen ja pinoaksen muodostumisen periaatteen muodossa. Kotelon leikkaava silitysrauhasen kärki jää paalun kantapään kohdalle ja betonointi suoritetaan suojuksen suojaan.

Pile-parametrit "Fundex":

 • Pahan halkaisija riippuu kärjen koosta ja voi olla 380, 460, 540 mm.
 • Suurimman paalun pituus on 40 m.

Teknologian etuja ovat Atlas-teknologian kaikki ominaisuudet, lukuun ottamatta kykyä porata lohkareita. Kuitenkin, kun betonit paaluja käyttämällä tätä tekniikkaa, se osoittautuu yhtenäisemmäksi, vähemmän todennäköisesti aiheuttamaan laajentumista ja kaulaa. Lisäksi Fundex-paalun sivupinnalla oleva työ on korkeampi, koska sen runko on sileä eikä kierre muotoinen kuin "Atlas".

Piles tylsistynyt teknologia fundex

Fundex-teknologia on melko hyväntahtoinen, koska pinoamisprosessissa ei ole shokki- ja värähtelyvaikutuksia. Lisäksi maaperän fysikaalis-mekaanisten ominaisuuksien heikkeneminen ei ole heikentynyt. Valmis paalujen halkaisija vaihtelee 450: stä 600 mm: iin, ja paalupohjan laajeneminen (halkaisijan kärjen halkaisija) on 560-670 mm.

Perusrakenteen teknologia ruuvipillojen pohjalta kehitettiin erityisesti seismisesti epävakaalle alueelle. Se on osoittautunut maanjäristyksillä alttiilla alueilla Kiinassa, Japanissa ja muissa maissa. Fundex-teknologiapalloja käytetään erityisesti (lisääntyneen) vaaratilanteiden ja sotilaskohtaisten esineiden rakentamiseen. Ruostumattomille paaluille valmistettuja paalun perustuksia voidaan käyttää millä tahansa maaperällä, jopa kosteikkoihin asti, mutta ne ovat erityisen välttämättömiä kiviä varten.


Kotimaisen valmistajan Fundex alkuperäiset laitteet mahdollistavat 45 m: n pituisten paalujen valmistuksen, kun taas valurautainen kärki pysyy maahan paalujen asennuksen aikana. Tämä tekniikka on korvaamatonta tiheän rakentamisen olosuhteissa, kun rakennusten ja rakennusten turvallisuuden varmistaminen on tärkeää.

Tekniikkalaitteet kyllästyivät paaluja raskatchikilla

Fundex-teknologian mukaiset tylsistyneiden paalujen laitteet suoritetaan telan avulla. Rullat ovat kartiomaisia ​​rullia, jotka on järjestetty peräkkäin yhteiseen akseliin toisiinsa. Rullien akselit ovat siirtyneet sivulle suhteessa yhteisen akselin akseliin, jolloin akselin pyörimisen aikana telat pyörivät kierteistä linjaa alaspäin suorittamalla syöttölaite. Tela-akseliin kohdistuva vääntömomentti mahdollistaa tunkeutumisen maahan.
Asennettaessa paaluja paaluja varastosäiliön suojan alla tällä menetelmällä poraaminen tapahtuu poistamatta maata pinnalle, valurautainen kärjen vierintä pysyy maaperässä. Valurautainen kärki, joka on ruuvattu tukimateriaaliin, toimii luotettavana kasaantumisena.

Fundex-teknologian edut

 • koko hankkeen kustannusten alentaminen ensinnäkin säästää kaatopaikan maastaviennin kustannuksia;
 • korkean suorituskyvyn ansiosta, jonka avulla voidaan järjestää noin 30 paalua vaihdetta kohden, jonka syvyys on jopa 21,5 m. Näin voidaan lyhentää huomattavasti asennusaikaa jopa yhteen päivään asti;
 • ajoneuvoon kohdistuva tarkka valvonta porauksen pystysuoran, betonin paineen ollessa kuopan täytön aikana, työkappaleen syvyys;
 • melun, värähtelyn ja muiden kuormitusten puute, jonka avulla voidaan työskennellä tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa;
 • säätiön tukikapasiteetin lisäys, joka ei vaadi lisäinvestointeja, sekä betonityötason korkea laatu: vahvat ja tasaiset seinät valssauksen jälkeen ja betoniseoksen virtaus paineettoman onton ruuman kautta.
 • off-season-asennustyöt (ympäri vuoden), jotka eivät myöskään edellytä lisätoimia;
 • säätiön elämä on 100 vuotta tai enemmän.

Asianmukaisissa maaperän olosuhteissa tämän tekniikan avulla valmistettujen valmiiden paalujen kantavuus voi olla yli neljäsataa tonnia, halkaisijaltaan 670 mm: n kadonneet kärjet ja läpimitaltaan enintään 560 mm.

Typerä paalut käyttämällä Fundex-teknologiaa

Jos korkean kantavuuden omaavia paaluja käytetään säätiön alapuolella, luotettavien rakenteiden luotettavuus varmistetaan, ja nykyiset rakennukset pysyvät vierekkäin. Haureut paalutusmenetelmät tarjoavat arkkitehdeille uusia mahdollisuuksia.

Fundexin tylsät paalut ovat yksi edullisimmista ja lempeimmistä tekniikoista. Käytetään vaurioitunutta putken suojausta kadonneen kärjen kanssa. Tämä tekniikka ei aiheuta maaperää ja läheisiä rakennuksia, koska maaperän aallon värähtelyä ei tapahdu.

Tätä tekniikkaa voidaan käyttää erilaisissa maaperässä. Tätä tekniikkaa ei suositella, jos yli 3 metrin tiheät hiekkakerrokset ovat mahdollisia.

Fundex-teknologialla on monia etuja verrattuna muihin tekniikoihin.

 • Tämän tekniikan vuoksi ei ole tärinää ja tärinää, jotka ovat vaarallisia lähialueiden rakennuksille.
 • Paalujen kantavuus on erittäin korkea, jopa 400 tonnia
 • Maata ei tarvitse poistaa putkesta ja poistaa se.
 • Tämän tekniikan kasaustyöt ovat erittäin suorituskykyisiä
 • Ohjaus voidaan suorittaa upotusputken käsittelyssä
 • Tällaisten teosten melutaso on hyvin alhainen.

Käyttämällä tätä tekniikkaa käyttävän porauslaitteen avulla on mahdollista luoda jopa 31 metriä pitkät raudoitetut paalut. Pallojen halkaisija on 380-520 mm. Pilejä valmistetaan pyörivällä ja sisennetyllä toiminnalla. Tulevaan paalun perusta tulee kadotettu valurautainen kärki, joka pysyy maassa. Järjestelmä "kärjellä oleva porausputki" pyörimisvaimennustilassa upotetaan maahan haluttuun syvyyteen.

Maaperä, kun upotettu kasa siirtyy erilleen ja tiivistyy. Vapaan ilmatilan, joka jää putken onteloon, vahvistushäkki alenee. Ja ontelo on osittain täytetty betonilla. Kun putken sisällä oleva tila on täytetty, putki alkaa poistaa maasta.

Yritys "RosStroy Piles" Pietarista tekee tynnyreiden valmistukseen liittyviä töitä seuraavien tekniikoiden mukaisesti: poraaminen kuoripöydällä, paalujen tekeminen muta suojaan, ruuvaamalla kotelo putkeen, jossa on menettänyt kärki ammattimaisesti ja tehokkaasti. Otamme tilauksia samanlaisille töille millä tahansa maan alueella, ja asiantuntijat toimittavat moderneja laitteita rakennustyömaille porotettujen paalujen käyttöönotossa.

Piles Fundex (Fundeks) - tuotantoteknologia

Fundexin kyllästyneet paalut ovat korkealaatuisia ja luotettavia perustustukia. Tämä on perustellusti perusteltu Fundexin paalujen teknisillä ominaisuuksilla - niitä arvostetaan useimmissa rakennusyrityksissä ja yksityisissä kehittäjissä.

Ensinnäkin paalujen alla Fundex viittaa ruuvipillereihin. Valmistaja itse - IHC Fundex Equipment (Alankomaat) vakuuttaa seuraavat ominaisuudet ja ominaisuudet:

 • korkea lujuus ja kestävyys (4-18 tonnin kantavuus, jota voidaan lisätä pino- ja terän halkaisijan lisäämisellä);
 • kantavuus voidaan jakaa projektin mukaan;
 • turvallisuus ja luotettavuus;
 • pitkä käyttöikä (vähintään 100 vuotta);
 • Fundex-paaluilla on suuri vastustuskyky pakkasnopeutta vastaan;
 • asennus vaikeisiin ja ongelmallisiin maaperään, kun taas kantokyky säilyy yhtenäisenä;
 • lyhyt asennusjakso - 1 päivä;
 • kannattavuus: Säätiön kustannukset Fundex-paaluilla ovat 30-70% alhaisemmat kuin perinteisten kustannusten.

Fundeks-paalujen tekniikka on hyvin yksinkertainen ja koostuu seuraavista. Aluksi kaivo muodostetaan pyörittämällä koteloa metallikärjellä. Tämä kärki työntää maata, joka tiivistyy vähitellen, kunnes se saavuttaa projektissa esitetyn syvyyden. Heti kun porausrumpu saavuttaa tulevan Fundex-paalun pohjan, lujitusholkki asennetaan kotelon sisään, joka on täynnä valettu betoniseos.

Prosessissa, jossa kotelon myöhempi louhinta ja muodosti Fundexin kantohihnan - tämä johtuu betonin asettamisesta ja myöhemmästä tiivistämisestä kaivoon. Myös putken poistamisen jälkeen porakärki pysyy maassa - ns. "Hukkakengät", se suorittaa Fundex-paalun pohjan toiminnan käytön aikana. Fundex-poratut paalut voidaan valmistaa eri kokoluokista (rakenteiden tarpeista riippuen, yleensä halkaisijaltaan jopa 620 mm: iin asti ja jopa 45 metrin pituisina).