Perusta ruuveilla: hyvät ja huonot puolet

Ruuvien paalujen perustusta käytetään yhä enemmän yksityisten asuntojen ja rakennusten rakentamiseen eri tarkoituksiin. Kantojen käyttö, jotka upotetaan maahan kiertämällä, vähentää säätöjen järjestämiseen tarvittavaa aikaa. Mutta ruuveja ei voida kutsua universaaliksi ratkaisuiksi - tämäntyyppisellä säätiöllä on useita haittoja ja rajoituksia sovelluksessa.

Suunnittelun ominaisuudet

Ruuvipuristin koostuu teräsputkesta ja teräkappaleesta, joka on hitsattu sen alapäähän - suunniteltu, se on pora, joka voi tehokkaasti ruuvata maahan. Terällä varustettu ruuvin kärki on paalun keskeinen osa.

Asennuksen aikana se suorittaa mekanismin toiminnon, joka on vastuussa paalun upottamisesta, ja toimii sitten tukena siirtämällä kuormia rakennetusta rakenteesta maahan. Samanaikaisesti terät kääntävät kasaa eräänlaiseksi ankkuriksi estäen sitä liikkumasta ylöspäin maaliikenteen vaikutuksen aikana pakkasen laskemisen aikana.

Ensinnäkin tämä on merkitystä pienten puurakenteiden rakentamisessa alumiinioksidimaille, joilla on korkea veden kyllästyminen. Vahvistettu betonipohja, joka jää alle jäätymisasteen, työnnetään ylöspäin pakkasella, jolloin vaikutus tässä tapauksessa on rakenteeltaan sivuiltaan tangentiaalinen. Kevyellä rakenteella ei ole tarpeeksi massan vaikutuksen tasapainottamiseksi.

Teräspilarin (terän) tuen laajentaminen sen alaosaan sijaitsee jäätymisen alapuolella ja kiinnittyy luotettavasti maahan. Jäätymisen voimat, jotka vaikuttavat paalun runkoon, eivät voi työntää sitä ylöspäin. Samanaikaisesti teräsputki ei ole epämuotoinen, sillä kuumuuden heikentämisen tangentiaalinen vaikutus on enintään 0,2 MPa ja teräksen vetolujuuden indikaattori on 330 MPa.

Soveltamisala

Ruuvipillojen tärkein käyttöalue on kotitalousrakennusten ja yksityisten puutaloiden kustannustehokkaiden perustusten perustaminen, suljettavien rakenteiden asentaminen.

Tuotemerkinnät osoittavat ruuvipillojen koon. Ensimmäinen luku on varren halkaisija millimetreinä, toinen on kierukan halkaisija. Vakiokokoa valittaessa otetaan huomioon säätiön käyttökuormat:

 • halkaisija 76 mm - kevyisiin koteloihin;
 • halkaisija 89 mm - verannat, varastot, huvilat, tiilipylväät;
 • halkaisija 108 mm - kevyt talot, jotka on valmistettu puusta, puusta, runkorakenteista;
 • Halkaisijaltaan 133 mm - raskas hirsirakennukset, vaahtobetonin ja hiilihappopatulttien rakennukset.

Ruuvipuristin on perustuksen kantava elementti, sen pääasiallinen toimintaosa on ruuvi (terän kärki). Säätiön toimintaominaisuudet riippuvat sen parametreista. Valmistajat tarjoavat kahta tyyppiä olevat ruuvipallot: hitsattu tai valettu kärki.

Hitsattu kärki

Tukipalkit, joissa on hitsattu kärki, ovat halpoja tuotteita, jotka ovat alhaisia, varsinkin jos ne on valmistettu käsityöläiseltä. Poraus terä hitsataan teräsputken pohjaan terävällä päällä. Jos terä on sijoitettu väärin, tällaista kasaa ei voida upottaa maahan pystysuoraan - se "poistuu" sivulle.

Toinen hitsauskärjen ongelma on hitsauksen heikko laatu ja itse metallia, josta terä on tehty. Tällaisissa tuotteissa terät muuttuvat helposti ja jopa irtoavat, jos uppoprosessin aikana tuki pysähtyy maaperän kivien päälle. Terän erottaminen voi tuntua asennustyön aikana - putki muuttuu liian helposti.

Jos sauma romahtaa useita vuosia säätiön rakentamisen jälkeen, heikkolaatuisen hitsauksen ja korroosionkäsittelyn takia, kasa menettää tuen. Tämä uhkaa aiheuttaa säätiön epätasaista samentumista kuormien alla, grillatahon tuhoutumista ja sitten seinärakenteita. Rakentaminen lyhyessä ajassa tulee hätätilanteessa.

Ruuvipilarin perustana olevat kriittiset tarkastelut perustuvat ensisijaisesti maanalaisiin perustuksiin, joissa käytetään heikkolaatuisia tukirakenteita, joissa on hitsattu ruuvi.

Tämäntyyppiset edulliset tuotteet soveltuvat tilapäisten valaistusrakennusten, erilaisten aidojen ja katoksien rakentamiseen. Asennusten rakentamisessa on riskialtista käyttää tukia hitsattuna terällä.

Cast-kärki

Paalujen ruuvit valmistetaan vain tuotantoympäristössä, joten tuotteiden laatua voidaan seurata. Samanaikaisesti käytetään tarkkuusvalutekniikkaa vakuumissa, tuotantomateriaali on terästeho ST-35, ST-25. Valmiit tuotteet lämpökäsitellään lujuusominaisuuksien lisäämiseksi.

Kiinteä valurauta verrattuna hitsaukseen on tunnusomaista:

 • geometristen parametrien tarkkuus;
 • suurempi terän paksuus (13 mm vs. 5 mm hitsatuille, jos vertaamme terän pohjan paksuutta halkaisijaltaan 300 mm);
 • upottaminen maahan ilman aiheuttamaa pieniä kiviä ja roskia.

Kiinteä valettu kärki työnnetään putken alaosaan ja kuumenee ympärysmittaan. Suunnittelulla on suuri kantavuus ja sitä voidaan käyttää raskaiden hirsitalojen rakentamiseen (olettaen, että paalun halkaisija on oikea).

Valukappaleen tukielementin kustannukset ovat noin 25% korkeammat kuin hitsatuotteiden kustannukset. Jos rakentamisessa valitaan teräsputkipilareita, joissa on korkealaatuinen sinkityt teräs ja ulkoinen korroosionestopolymeeri, säätiöt voivat kestää satoja vuosia.

Valukappaleen itse korroosionkäsittelyä ei tarvita - työkappaleen suojaavaa kerrosta hierotaan pois maasta ruuvauksen aikana. Terän paksuus ja laatu riitä varmistamaan, että korroosioprosessi ei vaikuta rakenteen luotettavuuteen ja kestävyyteen.

Huomaa: tuotteet valettujen vinkkien kanssa on valittava erittäin huolellisesti. Tuotantoteknologian rikkominen johtaa tuotteiden laadun heikkenemiseen ja niiden luotettavuuden parantamiseen. Esimerkiksi valmiiden kärkien kustannusten vähentäminen ei ole lämpökäsitelty tai huonolaatuista metallia. Tällainen valu on hauras ja kärki ei kykene suorittamaan toimintojaan. Markkinat löytyvät ja väärennökset.

On suositeltavaa hankkia ruuvipallot, joissa on valetut kärjet suoraan luotettavalta valmistajalta tarkistamalla tuotetodistukset. Säätiön luotettavuuden takaamiseksi asennustyö suoritetaan erikoistuneiden laitteiden avulla ja prosessissa ne ohjaavat tukielementtien kiertymisvoimaa. Jos paalujen asennus tehtiin yksin, tehdään jokaisen elementin painetesti asennustyön lopussa

Putkiliitokset

Erillisessä luokassa voidaan erottaa putkistosta valmistetut hitsatut ruuvipallot. Niiden valmistukseen käytetään paksua putkea (6,5 - 7,5 mm) korroosionkestävää terästä. Hitsattu terä on valmistettu korkean lujuuden omaavasta teräksestä.

Säätiön rakenne ruuvinostimilla, jotka on valmistettu putkesta kustannusten suhteen, on lähellä vahvojen betoniporaisten paalujen perustusten järjestämistä. Merkittävä etu on kuitenkin kyky perustaa säätiö lyhyessä ajassa, myös vaikeissa maissa.

Erät emäksistä

Ruuvitukien avulla on mahdollista rakentaa useita eri tyyppejä:

 • paalainnauhetta (kannattimet sijaitsevat tulevien seinämien alla ja kiinnitetyt grilliin - vaakatasot puusta, metallista tai teräsbetonista);
 • vakiomalli - tuki on ruuvattu jokaisen runkorakenteen sarakkeen tai tukielementin alle;
 • paalikenttä - tuet järjestetään samalla sävelkorkeudella koko tulevan säätiön alueelle;
 • yksittäisiä elementtejä - tukia käytetään rakennuksen yksittäisten osien tukemiseen (terasseja, kuistilla varustettua vertaa jne.).

Pile ja ruuvi perustus: hyvät ja huonot puolet

Ruuvipillojen käytön edut ovat:

 • nopea ja halpa asennus - voit selviytyä tukiasemien asennuksesta yhteen päivään;
 • elementtien upottaminen maahan ilman erityislaitteiden käyttöä, jos maaperän ominaisuudet sallivat;
 • maaperän vähimmäismäärä - maaperän poistamiseksi tukeista ei käytännössä edellytetä;
 • mahdollisuus rakentamiseen useimmilla maaperillä (lukuun ottamatta kallioita ja suolaa);
 • työtä milloin tahansa vuoden aikana - tukielementit ruuvataan jopa jäädytettyyn maahan;
 • rakennusajan lyhentäminen - grilli asennetaan välittömästi tukien asennuksen jälkeen ja jos se ei ole valmistettu monoliittisesta betonista, voit aloittaa välittömästi seinien rakentamisen;
 • ylimääräisen maaperän ja jätteiden keräilyyn liittyvän tuen vähimmäismäärä;
 • säästöt - porausrummun kustannukset ovat 60-70% alhaisemmat kuin hihna;
 • mahdollisuus käyttää rakentamista vaikeassa maastossa - ei ole tarvetta tasoittaa aluetta, rakentaminen voidaan suorittaa rinteessä käyttäen eri pituisia paaluita.

Väärinpäinen ruuvipohja:

 • metalli on altis sähkökemialliselle korroosiolle ja huononee ajan myötä;
 • tuhoutumisnopeus kasvaa useita kertoja, jos maahan kulkeutuu hajakuormitus lisääntyneen veden kyllästymisen ja lähistöllä olevien sähköisten kohteiden (sähköasema, rautatie, soluantenni jne.) vuoksi;
 • asennuksen aikana tuki voi olla epämuodostunut, terä voi sammua;
 • ruuvipohja ei salli talon rakentamista kellarille;
 • vaatii vakavia toimenpiteitä lattian lämmittämiseksi.

johtopäätös

Suurin osa tämäntyyppisten perustusten puutteista liittyy huonolaatuiseen tai väärään valintaan. Korkealaatuiset tukijärjestelmät, jotka on valittu ottaen huomioon maaperän kuormat ja ominaisuudet, voivat toimia vuosikymmenien ajan, mikä on osoituksena kansainvälisestä kokemuksesta.

Jos aiot rakentaa asuntotaloa, sinun ei pidä säästää ruuvipilarien laatua säätöä varten - ne pitäisi olla tukia, joissa on valettu kärki, paksu kerros sinkittyä putkea itsessään ja luotettava polymeerinen ulkopinta.

8 (846) 225 - 34 - 60
8-927-725-34-60

Monet ruuvipallon valmistajat tarjoavat tuotteitaan letkumerkillä.

Näyttää olevan kunnossa, hinta on alhainen, rungon seinä on paksu - luotettava. mutta hiirenloukussa ei ole vapaata juustoa...
ENSIMMÄISET JA TÄRKEIMMÄT - KAIKKI putkiputket "haalistuvat"! Ajattele kuinka tarkistaa satoja metriä putkia nopeasti ja tarkasti? vain erikoistekniikoilla ja säteilytyksellä. Kuinka monta kertaa putket säteilytetään koko olemassaolon ajan, kukaan ei tiedä...

Seuraava asia on se, että putkiputkia käytetään kaasu- ja öljyntuotantoon ankarat käyttöolosuhteissa, kaikki tietävät. Paljon öljyä pumpataan sen putkien läpi ja tapahtuu asteittain radioaktiivisten ja uraanisuolojen kertyminen. Kun ne korvataan uusilla putkilla, he ovat rehellisesti palvoneet aikansa ja ovat käyttäneet voimavarojaan ja vastustuskykyään ulkoisiin ja sisäisiin vaikutuksiin ja ovat keränneet säteilyä.

Seuraavassa on joitain tekijöitä:

Kaasukorroosio on metallien kemiallinen korroosio kaasumaisessa ympäristössä, jonka kosteuspitoisuus on vähintään (yleensä enintään 0,1%) tai korkeissa lämpötiloissa. Kemikaali- ja petrokemianteollisuudessa tällainen korroosio on yleistä.

Jos putken metallin ylikuumeneminen johtuu putkijohdon kaasun liikkeen lopettamisesta ja lämmitetyn kaasun lämpötilansäätimen toimintahäiriöstä, teräs menettää lujuutensa yli 300 ° C: n lämpötilassa.

Kun paikallinen korroosio metallin pinnalla havaitaan leesioita yksittäisten pisteiden, haavaumien, pisteiden muodossa. Vaurioiden luonteesta riippuen paikallinen korroosio voi olla täplien muotoisia eli vaurioita, jotka eivät ole syvälle upotettuina metalliin; haavaumat - vaurioita, jotka ovat voimakkaasti upotettu metallin paksuuteen; pistettä, joskus silmin huomaamattomasti silmään, mutta syvälle tunkeutuvat metalliin. Korroosio haavojen ja pisteiden muodossa on erittäin vaarallista.

Vety- sulfidi on erotetun kaasun ja öljyn välttämätön naapuri, se korroosi metalleja, kunnes ne menettävät kantavuutensa.

Sinun ei pidä unohtaa, että putkiletku on valmistettu teräsputkesta 20, teräsputkesta 30, teräsputkesta 30XMA ja terän terä on valmistettu teräsrakenteesta teräsrakenteesta. 3.

Näillä laatuluokilla on täysin erilaiset hiilipitoisuudet. Terä on valmistettu vähähiilisestä teräksestä ja letku on erittäin hiiltä.

Matalalla hiiliteräksellä on todella hyvä hitsattavuus. Keskikokoisten ja hiiliterästen hitsaukseen ne käyttävät lämmitystä, hidasta jäähdytystä ja muita teknisiä toimintoja, jotka estävät kylmien ja kuumien halkeamien esiintymisen.

Lopuksi, korkea hiiliteräs, toisin sanoen, on huokoisempi, se on kuin sieni, ja se on paljon todennäköisempää syövyttää... Joten vitsaus paksuisen seinän paksuudesta on erittäin epäilyttävä!

Joten, kuten sanonta kuuluu: "... Ajattele itseäsi, päätä itsellesi...", elää SINUN!

Kierrä pinoita paksuseinämäisiä, terästeollisilta saumattomilta putkilta

Jotta varmistettaisiin säätöjen yhteensopivuus maaperän olosuhteiden kanssa ja taattaisiin niiden käyttö koko GOST 27751-2014: n koko käyttöiän ajan, GlavFundament on laajentanut tuotevalikoimaansa ruuvien paaluiksi saumattomasti vedettyjä teräsputkia, joiden seinämäpaksuus on 5-9 millimetriä.

Merkittävä osa Venäjän federaation aluetta edustaa maaperä, jolle on tyypillistä kohtalainen tai voimakas aggressiivisuus teräkseen. Tämä seikka on otettava huomioon suunniteltaessa perustuksia ruuvipapeilta, myös yksittäisten asuntohankkeiden osalta.

Metallipäästöjä koskevien tietojen mukaan paalut, joiden seinämän paksuus on enintään 4 mm samankaltaisissa maaperän olosuhteissa jopa kuormien ottamatta huomioon, eivät yleensä takaa, että säätiön käyttöikä ja siihen rakennettu rakenne täyttävät GOST 27751-2014 "Interstate Standardin vaatimukset. Rakennusten rakenteiden ja perustusten luotettavuus. Tärkeimmät säännökset.

Tämä kehotti GlavFundamentia laajentamaan teräsputkista tehtyjä paksuseinämäisiä saumattomia teräsputkia, jotka olivat aiemmin rajoittuneet teolliseen ja laajamittaiseen maa- ja vesirakentamiseen.

Paksuseinämäisten, korkean seostetun teräspuristeen tuotannon käynnistäminen mahdollisti useiden ongelmien ratkaisemisen kerralla:

käyttöön parempaa tuotetta. Koska tämä putki on valmistettu terästeollisesta teräksestä, sillä on suurempi lujuus ja muodonmuutosominaisuudet;

lisää ruostumattomien paalujen perustusten korroosionkestävyyttä ja lisää siten sen käyttöikää. Seostamisosien tuomisen takia teräksestä tulee vähemmän altis aggressiivisille ympäristövaikutuksille. Lisääntynyt pilarin paksuus vaikuttaa myös positiivisesti koko rakenteen kestävyyteen;

asettaa uusia standardeja ruuvipillojen tuotannossa, sillä GOST R 53366-2009 asettaa tiukempia vaatimuksia saumattomien paksuisten putkien tuotantomenetelmälle, materiaalille ja geometrisille ulottuvuuksille.

Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaa ja luoneet siten kuluttajalle vaihtoehtoja paalujen valitsemisessa.

Kouran kärki putkiputkesta 73

Cast-kärki ruuvipallolle putkesta 73 mm: n letkusta, joka on tuotettu LLC Innosfera, Perm.

Tekniset tiedot:

Malli: LKN73

Ruuvien paaluista, jotka on valmistettu putkistosta 73 mm

Liittimen koko: 59 mm

Vihjekorkeus: 130 mm

Teräslaatu: 25L

Tyypillinen paksuus karissa: 5,5 mm

Weldability: Rajoitettu hitsattavuus, RDS: n ja ADS: n käyttö kaasun suojauksessa

Palo putkista omilla käsillä

Pienikokoisten rakennusten yksilöllinen rakenne mahdollistaa menestyksekkäästi metallisen perustuksen käytön rakentamaan lyhyessä ajassa säätiön missä tahansa säässä. On mahdollista asentaa yksikerroksiset runkorakenteet tai hirsimökit (kesämökit, autotallit, kylpytilat), kiinnittää kodinhoitohuoneita, terasseja, verannat päärakennukseen, aidata alue luotettavalla aidalla. Maakohtaisissa olosuhteissa tällaiset ratkaisut mahdollistavat pienen talousarvion tekemisen ja tekevät omalla tavalla ilman suuren prikaatin osallistumista.

Kun putket ovat oikea päätös

Alustat, joissa putkia käytetään tukina, liittyvät pylväsperustaisiin lajikkeisiin. Ne on asetettu laakeritukien nykyisten sääntöjen mukaan (SP 22.13330.2011).

Putkien käyttö sellaisina tuotteina, joilla on tarkka geometrian muoto, mahdollistaa sellaisen pilarin luomisen, jossa rakennuksen tehokkaat pystysuorat kuormat jakautuvat tasaisesti.

Sylinteri, verrattuna muihin lukuihin, on pienin ulkopinta-alue. Talvella talviaikaan nousevilla vetovoimilla ei ole huomattavaa vaikutusta suhteellisen pienen poikkileikkauksen pehmeisiin pyöreisiin elementteihin.

Paalusäätiön asennus on mahdollista alueilla, joilla muuntyyppiset alustat eivät selviydy tehtävään. Sinun tarvitsee vain valita oikea Ø ja laskea tukipisteiden lukumäärä laskemalla arvoja vertailutaulukosta:

Jos paikan geologiset olosuhteet, maasto ja taloudelliset näkökohdat määrittävät parhaan tukiprojektin paalujen kanssa, kellarissa on todennäköisesti hylättävä (vaikka tällaisia ​​yhdistelmiä esiintyy myös).

Pillakentän jäykkyyden vahvistaminen

Toisaalta helpotetaan teknisen viestinnän helpottamista ja ylläpitoa sekä elatusjärjestelmien ylläpitoa. Maapallon yläpuolella oleva korkeus suojaa talon kruunuaineita luonnollisen kosteuden, vuodenaikojen tulvien ja elävien organismien vaikutuksilta.

Metalliputkien korkean perustuksen rakentamisessa lisätään jäykkyyttä profiilin vanteen avulla.

Tarvittaessa grillaus voidaan nostaa tällaiseen korkeuteen, jotta sitä käytettäisiin, ei ainoastaan ​​ilmanvaihtoa varten, vaan hyödyllisenä alueena (parkkipaikka, kesäkeittiö, lepopaikka, varasto).

Pylväät tekevät sen itse

Koska postin runko (betonielementti) käyttää eri tyyppisiä vakioputkia, jotka ovat ostettavissa. Käytettyjen materiaalien mukaan putkimainen säätö voidaan tehdä tällaisista aihioista:

 • teräs (metalli);
 • asbestia
 • betoni;
 • muovia.

Rakenteen huomattavan painon vuoksi materiaalin lujuus on välttämätöntä, ja siksi on suositeltavaa käyttää metalliputkia, mikä lisää kunkin elementin kantokykyä. Teräskotelo suojaa luotettavasti pylvään sisäistä betonimassaa ympäröivästä kosteudesta ja muodonmuutosta, joka syntyy maaperän liikkumisen aikana. Kestävä vaippa ei vaadi lisätyötä vahvistuskotelon sisällä.

Teräsversion haittapuoli on, että metalli on suojattava luotettavasti korroosiolta. Teollisessa tuotannossa ruuveilla on korroosionkestävä käsittely - paitsi maali myös sinkki. On mahdotonta tehdä tätä kotona, joten perinteisiä menetelmiä käytetään: bitumi ja maali- ja lakkapinnoitteet.

Alustalla, joka on itsenäisesti mitoitettu Ø-teräsputkista, haarautuu alapää (estää maaperän pääsyn sisäiseen syvennykseen). Asennustilasta riippuen paalussa voi olla tasainen kantapää tai terävä pää ajamiseen tai kiertymiseen.

Koska aihiot käyttävät saumattomia putkia, joiden seinämäpaksuus on 4 mm - 5 mm ja pituus 0,1 m - 0,15 m enemmän kuin laskettu arvo (kun kaivoon laskeminen voidaan leikata tasolle).

Jos ruuvaus valitaan asennusmenetelmällä, yhden elementin pituus otetaan 2,5 - 3 m. Kun vaihtelevat tiheitä ja irtonaisia ​​maaperäkerroksia suuressa syvyydessä olevassa paikassa, teräspalkki ei saa saavuttaa tiukkaa pysähtymistä, ja se on syytä syvemmälle. Tällöin putkea voidaan lisätä sähköhitsauksella.

Jotta tukia voitaisiin käsitellä melko helposti improsoidulla työkalulla ja hitsaamalla, ja samaan aikaan sarakkeessa oli tarvittava jäykkyys, valittiin teräksen St 20 tai 09G2S.

Metalliputkien perustaminen omiin käsiinsä vähentää arvioituja kustannuksia, mahdollistaa elementtien valmistuksen sopivana ajankohtana ja tallentaa ne pienikokoisesti ennen työn aloittamista.

Asbotsementny putket

Suuri lujuus pystysuuntaisiin kuormituksiin, jota rakenne tukee asbestisementtiä sisältävien kuorien avulla, johtuu pyöreän putken, sisäisen betonisydämen ja vahvistuskotelon yhdistelmästä. Tällainen materiaali on ostettavissa lähes kaikilla alueilla ja se on talousarvion vaihtoehto rakentamiseen.

Esimerkki asbestisementtikannosta

Suotuisissa geologisissa olosuhteissa porausputkien asennusputki asennetaan putki Ø vastaaviin porauskaivoihin ilman, että täyteaineita ei tarvita hankaamattomilla materiaaleilla (hiekka, sora). Haluttu kantapää on muodostettu nostamalla muottiin 0,5 metriä kaadettua betonia.

Vapaalla kuivalla maaperällä kaadetaan jokaisen pylvään alapuolella hiekka-sora (seos 1/1 suhteessa), jonka paksuus on 0,1 - 0,15 m.

Puristettua pintaa tulisi peittää useilla kerroksilla kosteutta kestävää materiaalia (polyeteeniä, kateaineita).

Sementtilaasti asbestisementtikuoressa riittävän vahvan sarjan työn jatkamiseksi on 6-8 päivää, mikä on huomattavasti vähemmän kuin teippi-monoliitit (28 päivää positiivisessa ilman lämpötilassa).

Putkesta valmiiseen pohjaan

Useimmiten näihin tarkoituksiin käytetään asbestisementtiputkea, jonka virtausosa on Ø 100 mm ja Ø 150 mm. Vähemmän yleisesti käytetty Ø 200 mm. Asennetun sarakkeen koon mukaan sinun on valittava manuaalisen poran leikkuuterän ulompi koko. Kaivo tarvitsee vähintään 10 mm enemmän Ø kuin kiinnitetty tuki.

Sisäisen koon ollessa 100 mm sen ulompi ulottuvuus on:

 • brändi BNT - 118 mm;
 • W - 122 mm.

Siksi kaivon välys on 128 mm tai 132 mm.

150-putki vaatii Ø 170 mm tai Ø 180 mm.

Tämä edellytys on poraus 1,5 m syvyyteen. Jos syvyyskorotus on yli 2 m, raja-arvoa lisätään 30%.

Asbesti-sementtimateriaalien haitat ovat niiden hajoavuus taivutusvaikutusten alaisena, joten yhdellä tukipinnalla olevan hajautetun kuorman arvolla pitäisi olla varaa elementin kantavuuteen, akseleita on pidettävä yllä poikkeamatta pystysuorasta asennuksen aikana.

muovi

Kevyiden kotitalousrakenteiden perustusten rakentamisessa muovisia esineitä voidaan käyttää haitallisesti ja laakeribetonipylväs suojaa. Ne antavat alhaisen kitkan aikana vierekkäisten kerrostumien kausittaisen liikkumisen aikana, eivät salli kosteutta eivätkä syövyttävät itseään.

Polymeerit, toisin kuin asbestisementtikoostumukset, ovat vaarattomia ihmisille, mutta niillä on heikko mekaaninen lujuus. Sen vuoksi niiden kantokykyä ei pitäisi ottaa huomioon.

Laitteen kuoren säätiön kannattaa usein käyttää tavallisia viemäriputkia haluttua poikkileikkausta. Näyte tällaisesta pylväästä, joka on valmis sementtilaastin kaatamiseksi.

Paalun tukielementtien asentaminen muovikoteloon on järkevää myös alueilla, joilla kausiluonteinen pohjavesien nousu on mahdollista, tulvista sulavilla klustereilla lumisen talven jälkeen.

Valmistajat arvosivat yksittäisten rakenteiden polymeeristen kuoren etuja ja kehittävät tätä markkinasegmenttiä.

Tässä oppaassa on mahdollisuus käyttää muovisia muottityöputkia säätöön, jonka paalut voidaan kaataa itse.

Pylväsmateriaalien tekninen asennus

Rakennuksen kokonaispaino, rakennustyömaan geologia ja ilmasto-olosuhteet määräävät säätiön mahdollisen syvyyden. Tee-se-itse-putket perustuvat 2 vaihtoehtoa:

Kuivissa ja rauhallisissa maissa, jotka eivät ole alttiita turvotukselle, asennussyvyys ei saa ylittää 0,8 m. Vaikka pieni pinnan korkeus maanpinnan yläpuolella (jopa 0,4 m), on suositeltavaa sitoa pylväiden yläosa metallikanavasta, I-palkista tai puupalkista.

Epäedullisissa olosuhteissa, joissa esiintyy suurta esiintymistä vesiympäristössä, maaperän epätasainen käyttäytyminen (hieno hiekka, hiekkasauma, taikasauma, muovinen savi), tuet on haudattava tämän ilmastovyöhykkeen ominaispiirteiden alapuolelle.

Kaikkien tukirakenteiden tehokas toiminta varmistetaan pätevällä valinnalla paalujen akselien välisen etäisyyden suhteen normalisoidussa minimissä ja suurimmassa sallitussa sävelkorkeudessa.

Vaakasuorat liitokset vinkkien alapuolella

Pylväiden liian tiivis järjestely muuttaa yksittäisen elementin työtä holkin toimintaan yhteisen ulkoisen kehän suuntaisesti. Yhden tuen kantokyky on pienentynyt.

Lisääntynyt etäisyys johtaa tarpeeseen lisätä vaakasuoran lankojen paksuutta (grillage, crown crown). Räikkäosan yläosan tuhoutumisriski kasvaa.

Tällainen vahvistaminen voidaan toteuttaa nostamatta rakennuksen korkeutta maanpinnan yläpuolella.

Muovi- tai asbestisementtiputket sidotaan tarvittaessa kärkien alapuolelle, poraavat reiät ja kiinnitetään teräsankkurit, joihin profiilista voidaan hitsata metallisidoksia.

Minimietäisyys määräytyy GOST: n mukaan, ja putken keskipisteiden välinen putki on 3Ø. Poikkeuksia tehdään vain kallistettujen tukien (1,5 pilarin Ø) asennukseen.

Betonin kaatamista varten voidaan valmistaa mekaanisessa sekoittimessa tai manuaalisesti. Sementoitua M500: aa 1 osaan vie 6 osaa hiekkaa soraa.

Pylvään ontelon täytteen plastisuuden ja yhtenäisyyden parantamiseksi liuoksessa käytetään erityisiä lisäaineita (pehmittimiä).

Kaikki säätörakenteen vaiheet teräsputkilla pylväsrungoksi suoritetaan ylittämättä linnoituksen ajastusta betonilla tai tukialueen saostuksella. Kevytrakennukset, kylpyammeet ja ankkuripaikat sijoitetaan metallipylväät ilman erityisiä rakennustarvikkeita 1 - 2 päivän ajan.

Hinnasto ruuveilla "AVERS"

Ruuvipallot "AVERS"
nykyaikaisille säätiöille

Tarjoamme ruuveja ja niihin liittyviä tuotteita luotettavan, kestävän ja taloudellisen perustan rakentamiseen. Täältä voit ostaa vinkkejä, ruuvinvääntimiä ja ostaa ruuvin vinkkejä erikseen.

XTC-valuteknologian ansiosta vyön metallilla on erinomainen hitsattavuus, jonka ansiosta voimme valmistaa ruuvipillit omille. Tarvitset vain hitsauskoneen, vähän aikaa ja halu säästää!

Premium-ratkaisu on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paaluja. "AVERS-PREMIUM" -korroosionkestävät ruuvipallot on valmistettu elintarviketeollisuudesta 08H18N10 (AISI 304). Se on austeniittinen teräslaatu, josta valmistetaan korkealaatuisia ruokailuvälineitä ja astioita. Tällaisen teräksen lujuus on 15-25% enemmän kuin tavallisen mustan teräksen lujuus ja kestävyys on mittaamattoman korkeampi.

Olemme ruostumattoman teräksen alan asiantuntijoita, eivätkä siksi tarjoa ferriittiteräksille halpoja kromiasteita. Pitemmällä kosketuksella maan kanssa kosketuksissa olosuhteissa tällainen teräs alkoi syövyttää ja vähitellen heikentyä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvipallot ovat ihanteellinen ratkaisu luotettavan ja kestävän pohjan rakentamiseen, joka ei vaadi kunnossapitoa, ja lisäksi suojaa korroosiota aiheuttavilta aineilta. Tällaisen ratkaisun luotettavuus ja tehokkuus ovat suurimmat yksityisen rakentamisen kasaarion perustana. Mikä tahansa rakenne ruostumattomasta teräksestä on erittäin kelvollista ja kallista.

Huomio - uusi! Kierrä putket putkista - ehkä paras ratkaisu porausruuvin perustuksiin. Se eroaa tavanomaisista paaluista käyttäen saumatonta paksua seinämää korkeaa lujuutta. Putkikappaleet täyttävät parhaiten länsimaisen standardin ICC AC358 (saumattoman paksuseinämäisen putken käyttö, kiinteä ruuvin kärki) ja myös mahdollisimman lähellä Neuvostoliiton viitekehyksen vaatimuksia "Piles and pile foundations", jonka on muokannut Meteluk NS (1977, Kiova). Siinä todetaan suoraan, että "Paalun akseli on valmistettava saumattomasta kuumavalssatusta putkesta, jonka seinämän paksuus on 10-14 mm".

Mutta joka nykyaikaisessa Venäjällä lukee nämä "hyödytön" johtopäätökset. Hyödyntääkseen useimmat valmistajat pyrkivät vähentämään tuotantokustannuksia millään tavalla. Kaikkialla käytettiin hitsattua ohutseinäistä putkea, jota joskus peitettiin vain pohjamaalilla.

Vastuullisesti tarjoamme vaihtoehdon vallitseville markkinaolosuhteille. Tuotteidemme jonkin verran korkeammat kustannukset kattavat enemmän kuin säätiön ja koko rakenteen luotettavuus, kestävyys ja kestävyys.

Metalliputkien perustuksen tekeminen oikein

Metalliputkien perustuksen tekeminen

Itsenäinen rakennusten rakentaminen erilaisiin tarkoituksiin on vastuullinen asia. Ennen prosessin suorittamista on tutkittava perusteellisesti sen ominaisuudet, valmistettava tarvittavat laitteet, materiaalit ja työkalut. Pidämme tänään puhumme enemmän siitä, miten metalliputket perustuvat omiin käsiinsä.

Pylväsperustan tyypit ja niiden ominaisuudet

Useat erilaiset säätiöt kohtaavat monimutkaisen valinnan ongelman myöhempien aikojen rakentajille. Paras valmistus- ja luotettavuuden yhdistelmä on pylväsperustainen. Tällä hetkellä rakennustöissä käytetään seuraavia tyyppejä:

Pylväsperustatyypit

 1. Pylväspohjainen tiilipohja on pohjakerroksen osittain upotettu neliön muotoinen tuki, joka on valmistettu standardirakenteisesta tiilestä. Tämän tyyppisiä etuja ovat käytettävien materiaalien saatavuus ja helppokäyttöisyys, mikä tekee niistä melko yleisiä yksityisessä rakentamisessa. Tämän vaihtoehdon haittapuolena on tiilipylväiden matala kantavuus, joka rajoittaa niiden käyttöä rakentamalla kevyitä kerrostaloja, kuten huvipuistoja, verannat ja terasseja sekä kesämökkejä.
 2. Säätiölohkojen pylväspohja on täydellisempi. Se on valmistettu yksittäisistä suorakulmaisesta poikkileikkauksesta. Pääaine, kuten nimestä käy ilmi, ovat pieniä betonilohkoja, jotka on hankittu erikoistuneilla rakennustyömailla tai valmistettu itsenäisesti. Toisin kuin tiilimuunnoksella, tämäntyyppisellä laitteella on suurempi lujuus, mikä edistää sen asentamista yhden tarinan talojen alle, jotka on valmistettu kehystekniikalla.
 3. Metalliputkien pylväspohjaiset perustukset voivat johtua sekä pylväs- että paalunmuotoisista perustuksista. Sen valmistuksessa käytetään riittävän suuren halkaisijan omaavia teräsputkia, jotka on haudattu maahan 1,5 metriä tai enemmän. Tukien suuri lujuus ja niiden suojautuminen syövyttäviä vaikutuksia vastaan ​​saavutetaan lisäbetonisoimalla sisäistä onteloa, jota kuvataan alla yksityiskohtaisemmin.

Kun valmistat metalliputket pylväspohjalla omiin käsiisi ja muita alustoja, kannattaa muistaa seuraavat säännöt:

 • Koko rakenteen tuen koko kantavuus koostuu kunkin elementin kantavuudesta, joka lasketaan käytettyjen materiaalien, syvyyden ja maaperän ominaisuuksien perusteella tietyssä rakennuspaikassa;
 • Pohjan putket on sijoitettava enintään 2,5 metrin välein. Tarvikkeita on oltava kannattimien seinien ja väliseinien konjugointipaikkojen alla sekä laakerointiosastoissa edellä esitetyn asennusvälin kanssa.
sisältöön ↑

Metallipohjan asennuksen tekniikka putkesta

Siinä tapauksessa, että päätät asentaa talon putkille ruuvin tai ajettavien paalujen sijasta, sinun on ensin laskettava tukien pituus ja halkaisija sekä niiden asennuksen syvyys. Näihin parametreihin vaikuttavat seuraavat ominaisuudet:

 • Pohjaveden pinnan syvyys;
 • Maaperä, joka sijaitsee rakennustyömaalla eri syvyyksissä;
 • Koko rakennelman laskettu massa, joka on talorakenteen materiaalin painon summa, lattian materiaali, katto katolla, ulkoseinien ja sisäpuolisten seinien viimeistelymateriaalit sekä kaikkien asennettavien huonekalujen ja kodinkoneiden likimääräinen paino.

Metallituen asennus

Ennen kuin aloitat rauta- tai muoviputkien sarakepohjaisen perustan, sinun tulee päättää tarvittavasta tuesta. Tällöin koko rakenteen laskettu massa on jaettava halutun halkaisijan halkaisijan kantokykyyn pyöristämällä tuloksena oleva luku suuremmassa suunnassa.

Seuraava valmisteluvaihe on optimaalisen etäisyyden laskeminen, johon putkien paikat olisi asennettava. Tämä edellyttää kohtaloa, että talon jokaisessa kulmassa ja väliseinien osuudessa ulkoisiin seiniin on oltava erillinen tuki. Männyn etäisyys määräytyy jakamalla kantavien seinien kokonaispituus vaaditulla määrällä kannatusta.

Kun olet suorittanut kaikki alustavat laskelmat, voit siirtyä suoraan asennustyöhön, jolloin perustat metalliputket kylpyyn tai muuhun rakennukseen.

Asennuspaikkojen merkintä

Aloita merkitsemään metalliputkien perustukset omin käsin perustuskentän alueellisesta merkinnästä. Voit tehdä tämän määrittämällä tulevan rakennuksen sijainnin ja sen suuntauksen kardinaalipisteisiin. Tämä on parempi tehdä maastosuunnitelmassa, jossa kuvataan kaikki nykyiset rakennukset, aidat ja lähialueet. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan ottaa huomioon rakennusten ja palonormien edellyttämät tavarat.

Yläkerros poistetaan maaperän pinnalta ja mahdollisuuksien mukaan tasoittaa alue rakennustarvikkeilla. Tulevan rakenteen kulmissa ne asentavat vahvat nastat ja venyttää vahvan kapronjohdon niiden väliin suorakulmion sivuilla. Niille, joilla on ennalta laskettu askel, kaivaa matalia reikiä putken paaluille perustaan. Älä unohda tehdä samanlaisia ​​uria talon kulmissa ja seinien väliseinien risteyksessä.

Teemme syventymistä putkien alle

Paremman ja luotettavamman sijainnin vuoksi omien käsiensa putket on asennettava mahdollisimman pystysuoraan ennalta määrätyn syvyyden mukaan. Maaperän syvennyksen halkaisijan tulisi olla mahdollisimman lähellä itse tukin halkaisijaa, joka saavutetaan oikealla poraustyökalulla. Tulevaisuudessa tämä näkökohta edesauttaa pitempää tukitoimintaa kentällä.

Poraa reikiä maaperään kahdella tavalla - mekaaninen ja manuaalinen. Jos haluat tehdä raudan putkien perustan omiin käsiin, kun olet käyttänyt vähimmäismäärää, on parempi käyttää manuaalista puutarhakiristettä tai moottoriporaa. Ensimmäinen työkalu on säteittäisesti leikattu levy, joka on asennettu pit- kään putkimaiseen tukeen, joka on yläosassa varustettu poikittaisella kädensijalla.

Syvennyksen poraus putkissa

Toinen työkalu on vuokrattavissa erikoistuneissa vuokrarakentajissa. Yksittäisen käytön hankintaan ei ole taloudellisesti kannattavaa. Motobur voi olla hyödyllinen joissakin myöhemmissä töissä sivustossa, esimerkiksi asennettaessa aidat, istuttamalla puita tai pensaita.

Vapaa rahastojen saatavuus ja halu nopeuttaa putken perustan asennusta voit käyttää erilaisten ajoneuvojen pohjalta valmistettujen rakennusporauslauttojen palveluja. Tässä tapauksessa ammattilaiset auttavat tekemään reikää maaperässä tarvittavien parametrien kanssa laadulla ja oikealla tavalla. Erikoistuneiden rakennuslaitteiden vuokraus johtaa väistämättä koko rakentamisen talousarvion kasvuun.

Putken asennus syvennyksissä

Jatkamme putkien perustan rakentamista omiin käsiimme. Porat, jotka on porattu tavalla tai toisella, on asennettava tukemme. Jokainen paalusuojan putki on haudattu vaaditulle tasolle. Koska reiän läpimitta on sama tai jopa hieman pienempi kuin terän teräsvaipan halkaisija, asennus edellyttää tiettyä ponnistusta.

Putkien asentaminen syvennyksiin maahan

Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit jatkaa seuraavasti. Perustoiminnan tekeminen putoihin omilla kädillä, porata reiät maahan, jonka halkaisija on suurempi kuin putkien halkaisija. Aseta varovasti haudatut kannat pystysuoraan tasolla, täytä aukko reikien reunaan puhtaalla jokien hiekalla ja paina ne varovasti esikostutuksella. Tämä tekee putkien perustan pienellä fyysisellä vaivalla.

Riippumatta asennusmenetelmästä, talon pylväiden teräsmuottien pohja on kaadettava kerroksella 10-15 cm paksua hiekkaa.

Vahvistamme putken sisäisen ontelon

Jotta voimakkuuden omaavien putkien perustana olisi, se on vahvistettava. Voit tehdä tämän käyttämällä halkaisijaltaan 12-16 mm teräsputkia. Niiden pituuden on oltava 0,2 metriä pitempi kuin putkien pituus. Tämä on välttämätöntä, jotta sauvat ovat osittain upotettuja maahan ja osittain työntyvät yläreunan yläpuolelle.

Luotettavuusvyöhykkeelle voidaan luotettavasti hitsata useita poikittaisia ​​hyppyjä. Asennus tässä tapauksessa on ongelmallista rakenteen kokonaismassan kasvun vuoksi, mutta tuen voimakkuus kasvaa useita kertoja. Vahvistuksen ansiosta metallipohja saa jäykkyyden paitsi ulkopuolelta myös sisäpuolelta.

Betonimateriaalit

Putkien perustusta ei voi saada ilman konkreettisia täyttöaukkoja. Tätä varten käytä standardiseosta, joka perustuu sementtiasteikkoon M500 ja graniitti- tai kalkkikiveä. Voit tehdä sen osissa sähköisen betonisekoittimen avulla tai ostaa tarvittavan määrän valmiin sekoituksen.

Betoni metallipylväät

Jotta saataisiin metallipohjasta maksimaaliset ominaisuudet, se mahdollistaa erikoistyökalun käytön - betonivärähtelijän. Se on tärinän lähde ja ydin upotettu betoniin. Käyttämällä tätä avustajaa seoksen tiheys kasvaa merkittävästi, jolloin ilman ontelot poistetaan.

Kun putket on upotettu betonilla, ne on suojattava suoralta auringonvalolta ja jätettävä useita viikkoja tarvittavan voimaa. Tämän jälkeen tarvittaessa kunkin tukin kärjet voidaan yhdistää yhteiseen jäykkään rakenteeseen erityisen sidonnan avulla - grillata.

Miksi arvostat putkien perustan?

Puhumme yksityiskohtaisesti siitä, miten putkipohjien perustaminen omilla kustannuksillamme on mahdollisimman pieni. Mikä tällainen syy sopii vain ei-ammattimaisille rakentajille?

Teräsputkien perustukset, toisin kuin muut pylväsperustaiset pinnat, yhdistävät optimaalisesti asennuksen helppouden ja lujuuden. Kaikista edellä mainituista tyypistä se on kestävämpi, helppokäyttöinen ja saatavana materiaaleissa.

Ruuvien paalujen hinta avaimet käteen Voronezh

Ruuvaamot ovat erittäin suosittuja rakennusmarkkinoilla. Nämä paalut lyövät korkealaatuisia ja ovat perusta kestävän ja vahvan perustan rakentamiselle. Käytetään tällaisten tukien rakentamisessa pienten rakennusten, kuten kylpyammeiden ja autotallien perustusten järjestämiseen suurille rakennuksille, kuten kauppakeskuksille.

Miksi ruuvit paalutovat parhaiten?

Rumpupillojen hankkimiseen on monia syitä:

 1. Hyvä laatu. Tällaisten tukien valmistuksessa käytettiin metalliputkia. Näiden putkien korkealuokkainen teräs ja paksut seinät antavat sen kestämään suuria kuormituksia. Erityinen päällyste suojaa korroosiolta, mikä suojaa paalua ulkoiselta ympäristöstä ja pidentää sen käyttöikää. Tukien käyttöikä on vähintään 50 vuotta, koska ne on valmistettu GOSTin mukaisesti.
 2. Taloutta. Rakennuksessa on erittäin tärkeä näkökohta. Ruuvin pohjan asennuskustannukset ovat pienemmät kuin tavanomaiset kustannukset ja asennusaika on pienempi.
 3. Helppo asennus. Ruuvitukien asentamista varten voit käyttää rakentajaryhmän palvelua tai soveltaa tekniikkaa. Asennukseen ruuveilla paalujen perusta pienelle rakennukselle on varsin sopiva kahden hengen joukkue. Mutta jos sinun on ruuvailla suuri joukko paaluja alueella, jolla on vaikea maasto tai maaperän rakenne, niin voit houkutella erikoistekniikan - reiän.

Mikä on ruuvipillojen kustannukset

Kustannus lasketaan riippuen tuen materiaalista ja sen koosta. Kokoa voidaan leikata halkaisijaltaan, seinämän paksuudelta ja pitkäksi. Lisäksi hinta voi vaihdella riippuen siitä, mikä on vakio tai suurempi voima. Kun valitset toisen tyypin tuen, voit luottaa säätiön suurempaan vakauteen ulkoisiin vaikutuksiin ja pystysuuntaisiin kuormituksiin.

Kuinka valita kasa?

Mitä suurempi määrä paaluja tarvitset, sitä suurempia kustannuksia sinun on tultava. Joten laskemalla oikea määrä tukia, ilman ylijäämää, on kiinnostuksesi. Oikeiden laskentamäärien tarkentaminen, erityisesti rakennustesi osalta, on mahdollista tehdä vain ammattilaisia. Työntekijät laskevat oikein paalun pystysuoran kuormituksen, arvioivat maaperän ja helpotuksen paikan päällä. Näiden parametrien lisäksi on vielä joitain yksityiskohtia, jotka on otettava huomioon laskettaessa.

On mahdollista tehdä likimääräinen laskelma, jotta ymmärtäisit kustannukset. Näihin tarkoituksiin kannattaa käyttää palvelua verkkosivuillamme - laskin laskea ruuvipillojen määrä. Kun järjestelmään syötetään tarvittavia parametreja, laskimemme tekee itsenäisesti arvioidun laskentakappaleiden määrän laskelmista.

Tilaa meiltä

Omalla tuotannossamme SvayMontazhin tehdas voi tarjota asiakkaille alhaisimmat kustannukset Voronezhin avaimet käteen ruuvipillot. Kaikki tuotteemme erottuvat korkealaatuisimmillaan ja tuotannolla alan standardien mukaisesti. Pallojen hankkiminen meiltä, ​​voit luottaa pitkäaikaiseen toimintaan tuotteiden muuttumattomissa ominaisuuksissa.

Käyttäjillä on henkilötietojensa luovuttamisessa oikeus henkilötietojensa käsittelyyn, tallentamiseen ja käyttämiseen liittovaltion laissa nro 152-HTM "Henkilötietoihin" perustuen 27. heinäkuuta 2006 seuraavissa tarkoituksissa:

 • Asiakaspalvelu
 • Käyttäjä on vastaanottanut markkinointitapahtumia koskevia tietoja
 • Suorittaa tilintarkastus ja muu sisäinen tutkimus tarjottavien palvelujen laadun parantamiseksi.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa Käyttäjä / Ostajan henkilöllisyys, kuten:

 • Sukunimi, Etunimi
 • Syntymäaika
 • Yhteyspuhelin
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot tallennetaan yksinomaan sähköiseen tietovälineeseen ja käsitellään automaattisissa järjestelmissä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa henkilötietojen automaattinen käsittely on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamisen kannalta.

Yhtiö sitoutuu olemaan siirtämättä vastaanotettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta seuraavia tapauksia:

 • Venäjän federaation valtuutettujen elinten pyynnöstä ainoastaan ​​Venäjän federaation lainsäädännössä vahvistetuilla perusteilla ja tavalla
 • Yrityksen kanssa työskentelevät strategiset kumppanit tarjoavat tuotteita ja palveluja tai ne, jotka auttavat yritystä myymään tuotteita ja palveluita kuluttajille. Tarjoamme kolmansille osapuolille vähimmäismäärän henkilötietoja, jotka tarvitaan ainoastaan ​​vaadittavan palvelun tarjoamiseen tai tarvittavan liiketoimen suorittamiseen.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä sääntöjä edellyttäen, että muutokset eivät ole ristiriidassa Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön kanssa. Näiden sääntöjen ehtojen muutokset tulevat voimaan julkaisemisen jälkeen Sivustossa.

Mitkä putket sopivat säätiöön

Kun järjestetään sarakkeen säätiö omilla kädillä, epäilemättä kysytään, mitkä putket ovat parempia käyttää. Pohjimmiltaan tällainen pohja valitaan sen vuoksi, että sitä voidaan käyttää heikoilla maaperäillä, mutta työn yksinkertaisuus ja nopeus ovat tärkeässä asemassa. Pylväsperustan perustana ovat putket, joista haluan olla varma. Mikä materiaali on taloudellinen, luotettava ja kestää yli kymmenkunta vuotta? Tarkastele yleisimpiä vaihtoehtoja.

Asbestiputket talon perustamiseen

Asbestisementtiputkien käyttö säätiön rakentamiseen on tukien asentaminen porattavaan kaivoon ja niiden vahvistaminen betonin avulla kaatamalla. Putket käyttävät eri halkaisijaksoa, joka suoraan riippuu rakennuksen odotetusta kuormituksesta. Valmistettu keinokivestä ja asbestosta.

Lisäksi kiviosien osalta käytetään sementtiä ja asbestin määrää lisätään suhteessa 1: 5 (yksi osa asbestista viiteen osaan sementtiä). Kaikki tämä aiheuttaa hyvän materiaalin voiman.

Asbestiputkien käytön edut

Asbestisementtituet ovat suosittuja ensisijaisesti tämän materiaalin positiivisten ominaisuuksien vuoksi:

 • Melko edullinen verrattuna betoniterästen tai betonilohkareiden paikkoihin.
 • Asbestisementtiputket kestävät kosteutta ja korroosiota.
 • Työvoiman intensiteetin työ vähentynyt merkittävästi. Kaivannon laitetta ja hiekka-sora-tyynyä tulevaisuuden rakennuksen kehällä ei tarvita.
 • On mahdollista sulkea nostolaitteiden käyttö vastakohtana laitteen pohjaan käyttämällä vahvistettuja betonipilareita tai betonilohkoja.
 • Merkittävästi voit säästää muottien järjestelyyn. Täällä se yksinkertaisesti puuttuu.

Rakennuksen rakentaminen voi alkaa viikossa.

Asbestiputkien pohjan haitat

Yksi merkittävistä haitoista asbestisementtinostimien käytöstä säätiön järjestämisessä omilla käsillä on, että niitä ei voida käyttää suurissa rakennuksissa.

Jos aiot rakentaa talon omiin käsiisi, tällaista säätiötä voidaan käyttää vain kehystyyppisissä rakennuksissa. Tällöin seinät on varustettu kevyillä materiaaleilla, ja asbestisementti kestää tällaisen kuorman.

Ne ovat myös ihanteellisia maatilarakennusten perustamista varten. Seuraava epäkohta on tämän materiaalin hauraus. Keskimäärin ne voivat kestää jopa 70 vuotta. Vahvistettuun betoniin verrattuna se kestää useita satoja vuosia.

On epämiellyttävää, että tällaisella pohjalla kattorakenteen järjestely on suljettu pois, koska sementtipilareiden lähellä tapahtuva kaivaminen on ehdottomasti kielletty. Muutoin on olemassa vaara, että tukien pystytaso tai niiden eheys rikkovat.

Ei ole suositeltavaa varustaa säätiötä omilla käsilläsi tämäntyyppisistä putkista kosteikkoalueilla tai suurilla eroavuuksilla.

PVC putket perusta

Innovatiivinen tapa järjestää pylväspohja omalla kädellä on PVC-putkien betonin kaatamisen käyttäminen muottien jäteveden puhdistukseen. Mieti, mitkä ovat tämän materiaalin edut:

 • Tämän materiaalin korkea kestävyys, varsinkin jos käytät putkia, jotka on suunniteltu ulkoiseen jäteveden käsittelyyn. Ne ovat saatavilla oranssina. Niiden käyttöikä on jopa puoli vuosisataa.
 • Korkea jäätymiskestävyys ja altistuminen aggressiivisille ympäristöille.
 • Erittäin kevyt materiaali, mutta melko kestävä ja kova.
 • Houkuttelee monenlaisia ​​halkaisijaksoja, 11 cm - 63 cm.

Voit käyttää putkia ja harmaa, mutta tässä tapauksessa niiden käyttöikä on huomattavasti pienempi. Tämä ei ole yllättävää, koska tällainen PVC-putki on suunniteltu kotitalousjätevedelle ja se ei pysty kestämään kaikkia kuormia ulkoisessa ympäristössä.

Metalliputket pylväspohjarakenteen järjestelyssä ovat lujitettua betonirakennetta. Siksi on kiinnitettävä erityistä huomiota ratkaisun laatuun.

Mutta muoviputkien käytöllä on lievä vähennys betonipilarien muotona omilla kädillä - tämä on niiden hinta. Se on suuruusluokkaa korkeampi kuin kattotiilet.

Metalliputket säätiölle

Yksi luotettavimmista materiaaleista sarakepohjan järjestämiseksi talon alle omiin käsiinsä ovat metalliputket. Ne voittavat edellä luetellut muut paitsi luotettavuus myös työn tahdissa.

Suosittelemme katsomaan videota, miten näitä tukia käytetään talon pohjan rakentamisessa.

Sinun on kuitenkin kiinnitettävä enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä asettamalla ne tasolle, sekä pystysuoraan että vaakasuoraan. Metalliputket ovat raskaampia, joten pystysuoraa on vaikea asettaa. Myös vaakatasossa näkyvää vaivaa käytetään. Metallia on paljon vaikeampaa leikata kuin sementtiä tai muovia.

Metalliputkien tärkein haitta on se, että ne ovat erittäin alttiita korroosiolle. Näiden suojelemiseksi on välttämätöntä tehdä globaalia työtä niiden käsittelyssä korroosiota aiheuttavilla aineilla. Muussa tapauksessa ne palvelevat paljon vähemmän kuin metalli-muovi- tai sementtimateriaali, enintään kaksikymmentä vuotta.

Pilejä vaihtoehtona putkille

Yksi talon perustekniikoista omalla kädellä on paalusäätiö, jossa pylväspohjan putkien rooli hoidetaan paaluilla. Mitä he ovat hyviä:

 • Erittäin korkea luotettavuusaste. Maaperän jäädyttämisen alapuolisten paalujen syveneminen antaa tukirakenteen vahvan lujuuden myös heikoille maille.
 • Pyllyjen perusta on yksi taloudellisimmista. Ei ole tarvetta tehdä kaikkea työvoimavaltaista työtä, kuten silloin, kun järjestää teippiasema.
 • Piles asennetaan melko nopeasti. Kaikissa edullisissa olosuhteissa prosessi kestää vain 2-3 päivää.

Katso videota kaikista paalustukien eduista ja haitoista.

On myös haittoja pilottien käytössä säätiölle. He ovat:

 • Paalut pystyvät kestä- västi pystysuuntaisiin kuormituksiin hyvin, mutta ovat hyvin epävakaita, kun maaperän vaakasuora liike tapahtuu.
 • On tarpeen tehdä tarkat laskelmat tulevan rakennuksen kuormituksesta paaluille.

Joten ennen kuin päätät sarakepaperin materiaalin valinnasta, sinun on ensin mitattava arvioidut pyynnöt ja asetettava ne todellisiin olosuhteisiin. Tämä on lähinnä ulkoista ympäristöä, maaperää ja taloudellisten kustannusten mahdollisuutta.