Kuinka ja millä keinoin lyöntiä paalut maalla peitetään vedellä?

Meidän kesämökki sijaitsee joen rannalla, haluamme rakentaa pienen sillan, joka kulkee talon terassilta suoraan veteen. Ranta on melko mutainen ja osa sillasta sijaitsee veden yläpuolella. Kuinka, millä ja millä syvyydellä sinun on käytettävä paaluja tulevaisuuden rakentamisellemme?

Tätä työtä varten käytin ruuveja, mikä on paras vaihtoehto. Tämä prosessi on samanlainen kuin poraaminen reikä kalastus talvella, ja paalut ovat helpompi asentaa talvella, kun vesi on peitetty jäällä. Joka tapauksessa teemme Krasnojarskin alueella. Jotta pystyt asentamaan paalut alkuun, sinun on tehtävä merkintä, tein sen aivan jään pinnalla ja tämän merkinnän mukaisesti kierrimme nämä paalut. Sanon heti, että työ ei ole erityisen vaikeaa vaan vaikeaa, mutta rannikolle, jossa mutainen pohja on paljon helpompi tehdä. Piles yksinkertaisesti ruuvataan maahan vipujen avulla - tämä on yksinkertainen prosessi.

Se osoittautui näin:

Mutta tietysti voit soittaa ja paalutella laitteita, sillä tällainen työ käyttää usein villaa puseron kanssa, mutta tämä menetelmä on liian kallis ja yksityiset omistajat käyttävät sitä harvoin.

Toinen vanha tapa on, ja se saattaa sopia sinulle. Tee hyvin zabivnuyu mummo, se näyttää tältä:

Pilejä veteen

Pilejä veden eduista ja asennuksen ominaisuuksista

On selvää, että veden rakentamisen perusta ei ole helppo tehtävä sekä teknologian valinnassa että itse hankkeen kannalta. Eräs optimaalisista ominaisuuksista tulisi tunnistaa paalunruuvin perustuksen tekniikka.

Pilejä on käytetty veteen pitkään. Puusta valmistetut puujalat ovat olleet pitkään koko Venäjällä. Asuinrakennusten sijainti usealla metrillä maanpinnan yläpuolella edistää rakennusten säilyttämistä myös paikoissa, joissa tulvat jatkuvat jatkuvasti. Aikaisemmin rakennusten rakentaminen tällaisissa korkeuksissa vaatisi paljon aikaa ja työvoimaa. On välttämätöntä tuottaa suuri määrä paaluja ja sitten suuria vaikeuksia lyödä ne maaperään.

Kuten tiedätte, vesipilareita käytetään yli vuosikymmenen ajan. Lisäksi tällä tavoin rakennetut puurakenteet löytyvät joka puolelta maamme. Samaan aikaan talojen sijainti maanpinnan yläpuolella on aina vaikuttanut asumisen säilyttämiseen myös jatkuvien tulvien ja tulvien olosuhteissa. On kuitenkin syytä huomata, että aikaisemmin tällaisten rakenteiden rakentamiseen tarvitaan huomattavaa aikaa ja rahaa. On välttämätöntä huolehtia hankkimasta valtava määrä paaluja etukäteen, minkä jälkeen oli erittäin vaikeaa ajaa niitä maahan. Nykyään ruuvipillien keksimisen ansiosta jokainen voi rakentaa luotettavia ja kestäviä perustuksia.

Nykyään ruuvipillojen ansiosta voit rakentaa kestäviä ja luotettavia perustuksia, myös veden yläpuolella. Lisäksi rakentaminen tällaisissa vaikeissa olosuhteissa ei edellytä rahan ja ajan huomattavia kuluja verrattuna säätiön rakentamiseen toiseen kertaan tai liialliseen teknologian käyttöön.

Ruuvien paalujen asennus veteen

Kiinnityslaitteen kiinnityslautat, laitureet ja muut rakenteet ovat halpoja ja eivät vaadi paljon aikaa ja vaivaa. Jotta rakennustyön rakenne voidaan rakentaa, on ensin kerättävä tietoja säiliön ominaisuuksista. Tämä sisältää tietoja virtausnopeudesta, pohjan tilasta, jään virtauksen suunnasta järvessä. Paikan päällä, missä vesirungot ovat niin pieniä, että jää sulaa keväällä melkein muuttamatta sijaintiaan, ruuvatut paalut, jotka on liitetty toisistaan ​​yläpuolelta jäykällä rungolla, joka on nimeltään grillaus, on riittävä tuki.

On huomattava, että suurin osa venepaikoista ja laitureista, silloista ja talot vesillä rakennetaan ruuvipillojen avulla. Yleensä tämä prosessi tarjoaa lähes yleismaailmallisen perustan, jota voidaan käyttää millä tahansa mantereella ja kaikentyyppisellä maaperällä. Ruuvipallot perustuvat korkean lujuuden omaavaan metalliin, jota peittää erityinen suojaava kerros, jonka koostumus on samanlainen kuin jäänmurtajien - johtuen siitä, että korroosiota ja muita negatiivisia ilmiöitä ei ole esiintynyt pitkällä aikavälillä.

Tällöin tällaisen rakenteen ollessa vedessä tällainen rakenne kykenee säilyttämään laakeriominaisuutensa, koska niiden asentamiseen ei tarvita lainkaan kohdennettuja paikkoja - ruuvipillojen käyttö on sallittua lähes kaikissa ominaisuuksissa ja olosuhteissa - jopa joen ja järven rannalla.

Jokeilla, joilla on voimakas virtaus, on tarpeen asentaa jäänmurtaavia paaluja ja rakentaa L-muotoinen laituri, jolla on suurempi jäykkyys. Joka tapauksessa kasa on ruuvattava melko suuri syvyys, joka riittää vastustamaan virtausta.

Ensimmäisen vuoden aikana, kun käytät vesirakennusta, laituria tai laituria paaliruuveilla, on hyödyllistä seurata rakenteen ja ympäröivän veden käyttäytymistä. Näet, kuinka paljon vesitaso nousee, onko säätiön heikkoja kohtia ja päättää tarvittavista parannuksista. Lisäksi ruuvipilareilla muutokset eivät ole niin vaikeita. Muuten, jos haluat muuttaa laiturin tai laiturin sijaintia, tässä ei ole ongelmia, koska ruuvipilot soveltuvat toistuvaan käyttöön.

Ruuvipallojen perustukset ovat korkean kantavuuden omaavia, ja sekä puristus- että vetovoimissa kestävät tehokkaasti roiskeita. Ruuvien paalujen suuri kantokyky johtuu siitä, että maan ruuvaamisen aikana maadoittamat aukot eivät ole löystyneet, vaan päinvastoin paalun terää suurelta osin tiivistää.

Pile-rakenne veden päällä

Huutokaupalla tehtiin veden käyttö sopimukseen osasta vesialuetta. Vedenkäytön tarkoitus - esineiden ja rakenteiden sijoittaminen. Meidän on rakennettava vesistöön tilapäinen kaksikerroksinen rakenne paaluilla, joiden kokonaispinta-ala on 1000 m2. Nimittäminen - taloudellinen rakennus (rakennustyömaan muutos). Tältä osin syntyi kysymys - kuinka tällaisen kohteen sijoittaminen vesistöön on säädetty lailla, ja mikä on algoritmi lupien hankkimiseksi veden rakennetta varten.

Lakimiehen vastaukset (3)

Minun mielestäni kohteen sijaintipaikasta riippumatta velvollisuus hankkia lupa esineen rakentamiseen riippuu sen pääomasta / ei-pääomasta. Otat huomioon, että puhutte tilapäisestä esineestä, mikä tarkoittaa sitä, että tarpeen päätyttyä määritetty kohde poistetaan vesistöstä, mielestäni sinun ei tarvitse saada mitään lupaa tämän objektin rakentamiseen.

Toinen asia on, että voidaan herättää kysymys siitä, onko tämä kohde pääoma, koska se rakennetaan paaluille, ts. sillä on vahva yhteys maan kanssa. Mutta täällä sinun on luultavasti keskityttävä projektiasiakirjoihin, joissa on ilmoitettava rakennuksen ajallinen ajankohta, sen kestoaika ja jonnekin (todennäköisesti yleisen alueen kehittämishankkeessa) on selvitettävä, kuinka ja mihin aikaan vesistöalueen osa annetaan alkuperäisessä kunnossa.

Onko kysymys asianajajalle?

Hyvä Marina! Tervetuloa! Ystävällisen ja ammattitaitoisen kollegän lausunnon lisäksi:

erittäin vaikea kysymys.

Art. 2 osan 2 mukaan. 50 Venäjän federaation vesikoodista

Rakennusten, rakenteiden, virkistyskäyttöön tarkoitettujen rakenteiden, rakenteiden, rakenteiden, rakennusten, rakennusten, rakennusten, rakennusten, rakennusten, käyttöönotto ja käyttö, mukaan lukien rantojen järjestäminen, toteutetaan vesilainsäädännön ja kaupunkisuunnittelua koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Analogisesti myös suunnitellulle rakenteellesi.

Lisäksi, kun kirjoitat:

Meidän on rakennettava vesistöön tilapäinen kaksikerroksinen rakenne paaluilla, joiden kokonaispinta-ala on 1000 m2.

Miten paaluja syvennetään? Koska täällä "väliaikaista" rakennusta voidaan pitää ainutlaatuisena esineenä (ks. Venäjän federaation kaupunkisuunnittelukoodin 49.1 §: n 2 osa). Näin ollen on oltava hanke ja sen lisäksi ympäristövaikutusten arviointi Venäjän federaation kaupunkisuunnittelusäännöstön 49 artiklan nojalla sekä rakennusluvan hankkiminen.

Lisäksi RF-siviililain 51 §: n 1.1 mukaan

Jos maa-alue ei kuulu kaupunkisuunnittelua koskeviin määräyksiin tai kaupunkisuunnittelua koskevia säännöksiä ei ole olemassa, rakennuslupa vahvistaa, että hankkeen asiakirjat ovat tämän säännöstön 36 pykälän 7 osan mukaisesti määritellyn pääomarakennuksen nimeämistä, parametreja ja sijaintia koskevien vaatimusten mukaisia. tontti.

Edelleen RF-siviililain 55 §: n 4 kappaleen mukaan

Paikallishallinto myöntää rakennusluvan tonttipaikalle, jollei tämän artiklan 5-6 kappaleessa ja muissa liittovaltion laeissa toisin määrätä.

RF-siviililain 51 §: n 2.3 ja 17 kohdan mukaisesti

Rakennusluvan myöntämistä ei vaadita, jos:

- sellaisten esineiden rakentaminen, jälleenrakentaminen, jotka eivät ole pääoman rakentamisen tarkoituksia (kioskit, varastot ja muut);

- rakentaminen rakennustöihin ja lisäkäyttöön tarkoitettuihin rakenteisiin.

Mutta teidän tapauksessanne (RF GCK: n 1 artiklan nojalla) kyseessä on ACS: n rakentaminen ja jopa vesialueella.

Näin ollen (henkilökohtainen mielipide voi korjata) vaaditaan rakennusluvan saaminen ja esineen käyttö.

On parasta vain sijoittaa mökki rannalle, sitten on ehdottomasti vähemmän kysymyksiä.

Marina, hyvä iltapäivä. Liittovaltiolla ei ole vaatimuksia tilapäisten esineiden rakentamisen dokumentoinnista ja niiden käyttöönotosta. Ei ole myöskään vaatimuksia tällaisten esineiden rakentamisen koordinoimiseksi minkään valtion elimen kanssa. Näin ollen, 17 §: ssä tarkoitettua rakennuslupaa ei vaadita rakennustöiden rakentamisessa rakennustöiden ja lisäkäyttörakenteiden osalta. Väliaikaisen esineen hyväksymisen huomioon ottamiseksi säädös laaditaan lomakkeen KS-8 mukaisesti. Vesipinnan käyttöominaisuuksia rakennustarkoituksiin ei tällä hetkellä ole säädetty ja ne ovat lainsäädännön luonnosvaiheessa. Jos sinulla on GPZU, jossa on esine maapallon esineistä, myös vesipinta, mielestäni tämä riittää väliaikaisen rakenteen rakentamiseen.

Etsitkö vastausta?
On helpompi kysyä asianajajalta!

Kysy asianajajilta - on paljon nopeampi kuin löytää ratkaisu.

Kierrä vesipatsaat rakennusten päälle

Pilejä on käytetty vedessä koko elämänsä ajan. Ensimmäinen rakenne, jossa ruuvipilareita käytettiin pohjana, sijaitsi vedessä. Ensimmäistä kertaa Alexander Mitchell käytti ruuvipallojen rakentamista. Vuonna 1838 tämä englantilainen insinööri rakensi perustan Lontoon vuoroveden ympärille rakennetusta valaistusrakenteesta ruuvipallosta. Kyseisen alueen epämiellyttävän maaperän kohdalla tavanomaiset tienpäätapaalut osoittautuivat erittäin hankalaa, ja tehtävän helpottamiseksi insinööri ehdotti, että paalujen alaosa ruuvin muodossa. Yhdysvalloissa ruuvipallot ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 1850 ja myös veden kohteelle - majakka Delawaren lahdella. Tässä paalut näyttivät metalliputkilta, joihin metalliterät hitsattiin. Sitten Yhdysvalloissa alkoi koko aikakausi rakentaa uusia majakoihin perustuvia majakoita.

Venäjällä tavallisia paaluita käytettiin hyvin pitkään - talojen rakentamiseen jatkuvassa vettähylkivissä paikoissa. Aikaisemmin rakennusten rakentaminen tällaisissa puupalkkeissa vaati paljon aikaa ja vaivaa. Rakentajien oli tehtävä suuri määrä paaluja ja pakotettava heidät maahan niin, että he pystyivät kestämään huomattavan painon kotona ja jopa epämiellyttävällä maaperällä. Nykyään monet ihmiset vielä unelmoivat talosta veden välittömässä läheisyydessä, mutta ruuvipillojen avulla tämä halu on tullut paljon helpommaksi täyttää. Pile-ruuvin perustukset ovat luotettavia, kuten ei muita, ja ne ovat erinomaisia ​​jopa vedessä, koska niiden historia on osoittautunut. Lisäksi nykyaikaiset ruuvipallot vaativat paljon vähemmän, koska ne on valmistettu kestävästä kulutusta kestävästä teräksestä, ja voit ruuvaa paaluilla laiturin alla tai jopa koko talon alta baarissa vain yhden tai kahden päivän kuluttua.

Tämä mahdollistaa ruuvipillojen käytön kastelemalla maaperään

Nyt, kuten aiemmin, kiinnitetään laiturit, laiturit, silot, tavalliset talot ja paljon muuta. Sitä voidaan kutsua universaaliksi säätiöksi, joka voi selviytyä monilla vuosikymmenillä kaikilla mantereilla, kaikissa olosuhteissa ja käytännössä millä tahansa maaperällä. Erityinen metalliseos tekee niistä erityisen kestäviä ja suojaavat kerrokset suojaavat niitä korroosiolta. Tämän seurauksena, jopa veden alla, pitämällä laituri tai laituri pitkään aikaan, säätöruuvien paaluilla voi olla ennätyksellinen aika. Samanaikaisesti on erittäin kätevää käyttää ruuveja vesistöalueilla, jokien ja järvien rannoilla - loppujen lopuksi ei ole välttämätöntä puhdistaa maata kiinnittymien ja muiden esineiden rakentamiselle, joiden perustana ovat paalut.

Käyttämällä ruuvien paaluilla vettä ei olisi niin helppoa, mikä tahansa muutos niiden suunnittelussa. Yksi paalujen tärkeimmistä elementeistä, joiden avulla ne voidaan ruuvatella erittäin suurella syvyydellä ilman kuormitusvoiman vaikutusta, on tietty muotoinen terä, jonka avulla kukin kasa on valmis. Terän leveydestä johtuen kasa tukena saa erinomaisen vakauden myös raskaissa kuormissa, sekä pystysuorassa että sivusuunnassa. Jopa voimakkaan virran myötä kasa pysyy maassa ja samassa tasossa, jossa se on asennettu, eikä sido puristukseen ja painamiseen. Ja kartiomainen loppuun pino top mahdollistavat helpottaa sen upottamista vieläkin enemmän. Näiden ominaisuuksien ansiosta ruuveja käytetään laajalti veneen ja talojen rakentamiseen vedessä.

Ruuvien paalujen asennus vesistöihin

Rypäleiden paikkoihin asennetaan erityinen tekniikka vedetylle alueelle. Jo ennen rakenteen ja sen perustusten kehitystä on kerättävä tietoja säiliön ja maaperän ominaisuuksista. Muista selvittää virtausnopeus ja sen suunta, pohjan tila ja syvyys. Jos virtausnopeus on niin pieni, että jää sulaa melkein yhdestä paikasta, talon kiinteän perustan toteuttaminen riittää sitomaan ruuvipilarit toisiinsa kovaa grillata. Jos virta on voimakas, on tarpeen lisäksi asentaa jäänmurtavia paaluja. Voimakas virtaus ja rakenteen jäykkyyden lisääminen on myös suositeltavaa tehdä vankka L-muotoinen vuori. Ja mikä tahansa virtaus - ruuvaamalla paalut syvemmälle, mikä antaa heille mahdollisuuden kestää vetää kuormia.

Itse asennus tehdään parhaiten kylmäkaudella, kun säiliö on peitetty paksuilla jääkerroksilla. Jään käyttö pilareiden ruuvaamisen pohjana helpottaa suuresti kaiken työn. Ja kyky tehdä ilman erityisen raskaita rakennusmateriaaleja tekee paalujen sijoittamisen turvalliseksi.

Laitureiden toiminnassa on myös erityispiirteitä, jotka kiinnittyvät veteen rakennettuihin pino-ruuvin perustuksiin. Niinpä ensimmäisten käyttövuosien aikana on erittäin toivottavaa valvoa sen tilan muutoksia ja ympäröivän veden käyttäytymistä. Jos vesitaso on jonnekin liian korkea, rakennetta on nostettava. Jos säätiöllä on heikkoja kohtia, jotka eivät pysty selviytymään nykyisestä kuormasta, sitä olisi myös parannettava, vahvistettava lisää paaluilla. Ruuvipallojen avulla voit päivittää rakennetta monta kertaa, järjestellä sen uudelleen paikasta toiseen ja kaikki tämä ilman suuria kustannuksia ja luotettavuuden säilyttämistä.

Ruuvien paalujen asennus veteen: kulkuväylät ja venepaikat

Viime vuosina nykyaikaisia ​​rakennusmateriaaleja ja viimeisintä tekniikkaa on yhä enemmän käytetty rakenteiden rakentamiseen, jotka on suunniteltu mukavaan ja turvalliseen pääsyyn vesistöihin. Nyt voit valita: rakentaa kausittaisen rakenteen (esim. Ponttonin) tai päässilta rakennuksen, joka kestää useita vuosia.

Rakennustekniikan ja rakennustyypin valinnassa on otettava huomioon:

 • maaperän ominaisuuksia pankilla lähellä joen tai järven;
 • rantaviiva;
 • jääkuormat talvella ja muut tekijät.

Jettiä käytetään veneiden uimiseen ja kiinnittämiseen. Joskus veden rakenteiden pinnalla asentaa huviloita virkistäytymiseen.

Pintarakenteiden tekniset rakenteet:

 • rautatiekiskoihin rakennetaan rannikolla pitkin kiinnitysseinämät;
 • ponttonit on varustettu laattoilla, jotka on valmistettu kevyistä putkista, eri tyhjiä astioita, muovisia tynnyreitä;
 • paikkoja;
 • Laiturit ovat laitureita, jotka sijaitsevat suorassa kulmassa rantaviivaan.

Liitännät puuvillapuilla

Jokaisessa venäläisessä kylässä, joka sijaitsee joen tai järven rannalla, näet siltoja kalastukseen ja yksinkertaisten puu- ja duralumialusten kiinnittämiseen. Kaikki nämä mallit on rakennettu pihdeillä. Vanhoina aikoina lehtipuita käytettiin lehtipuita (leppä, tammi). Nykyään käytetään kestävämpiä nykyaikaisia ​​metallirakenteita.

Metallipallot ovat kahta tyyppiä:

Ajopilot ovat teräsputkia, joissa on teräviä kärkiä, jotka ajavat maahan erityisillä koneilla - copra. Vedettä varten rakennettavien kannattimien kohdalla käytettyjä paaluja ei käytetä melkein, koska niiden ajettaessa niiden korroosionestopinnoite on rikki ja muodonmuutos tapahtuu. Tästä johtuen paaluilla ei usein ole kiinteitä maaperän kerroksia eikä ne voi toimia luotettavana tukena laiturille. Kopra sisäänkäynti veteen on myös usein vaikeaa tai mahdotonta.

Toinen asia - ruuvirakenteet, jotka sopivat hyvin vesirakenteisiin. Kiertämällä potkurin terät, ne vaivattomasti, ruuvattua tasaisesti pohjaan ja minimoivat paalun rungon muodonmuutoksen. Teräsputkien pituus ruuveilla voi olla 11 metriä (tarvittaessa niitä voidaan lisätä tai lyhentää).

Runko-osan ja halkaisijan seinien paksuus on tärkeä rooli - mitä suurempi se on, sitä merkittävämpi massa voi kasaa kasaa.

Asennustekniikka

Ennen työn aloittamista lasketaan paalujen lukumäärä ja niiden välinen optimaalinen etäisyys, niiden koko lasketaan ottaen huomioon kuorma. Pituus määritetään perustuen pohjamassan koostumukseen, sen jäädyttämiseen, kovien kivien syvyyteen ja muihin tärkeisiin alkuarvoihin:

 • jousijäämien keräämisen suunta;
 • virtausnopeudet ja -suuntaukset;
 • tuulikuormat;
 • mekaaniset kuormitukset.

Ruuvit on ruuvattu käsin 2-3 rakennuttajaa käyttäen ilman asennusta. Sitten sementtilaastia kaadetaan kunkin paalin (alkaen M300: sta ja korkeammasta) ontelosta, mikä lisää ruuvien tuen kantavuutta. Jos asennusta tehdään talvella (paalut ruuvatetaan jäähän), konkreettisiin roiskeisiin ja pehmitettäviin lisäaineisiin lisätään betoni.

Tärkeää: pintarakenteiden talviasennus on teknisesti paljon helpompaa, joten se on paljon halvempaa.

Jos pohja maaperän koostumus on heterogeeninen tai kiinteät kerrokset kerrostetaan eri tasoille, niin kukin paalu ruuvataan vaaditulle syvyydelle ja tasoitetaan sitten. Tällöin paalut yhdistetään yksiosainen rakenne kanavalla, joka kiinnitetään kärkiin hitsaamalla (piling). Vähemmän laitteiden vanteissa käytetään puupalkkeja. Hitsausaumojen on oltava vahvoja, koska ne ovat vedessä. Tätä varten ne peitetään erilaisilla koostumuksilla, jotka on valmistettu pääasiassa epoksihartsista ja maaleista.

Tärkeää: kivipohjaisilla maaperillä paalun ja ruuvin asentaminen on mahdotonta.

Ruuveilla varustetut paalut ovat uudelleenkäytettävissä. Jos sillan tai kiinnityksen siirtäminen toiseen paikkaan on tarpeen, se voidaan purkaa ja asentaa uudelleen lyhyessä ajassa. Ainoa rajoitus on, että tässä tapauksessa on parempi olla täyttämättä paalun onteloa liuoksella. Ruuvirakenteet ovat kestäviä, suojattu korroosiolta useilta kerroksilta erikoispinnoitteelta ja kestävät yli kymmenen vuotta.

Asennus paaluun paaluille

Jotta laituri tai laituri pitisi pitempään, lattiaan käytetään arvokasta puuta, jolla on korkea vesitiivisyys:

Jokainen näistä puulajista on ainutlaatuinen rakenne, aromi, väri. Vuodon asennuksen kustannuksia voidaan vähentää käyttämällä vettähylkivää puupolymeerimateriaalia, josta kannet ovat valmistettu. Nämä materiaalit ovat halvempia kuin luonnolliset ja niillä on seuraavat ominaisuudet:

 • älä hajoa eikä hajoa;
 • ei vääntynyt (ei kutistunut, turvotusta, halkeilua);
 • eivät vaadi maalausta ja lakan avaamista;
 • ne voivat sietää auringon säteilyä ja suuria lämpötilahäviöitä häviämättömästi (älä haalistu, älä kasvaa tylsäksi);
 • mekaanisiin vaurioihin;
 • kiiltoheijastetun pinnan ansiosta voit liikkua turvallisesti märällä laituri tai kävelytie pitkin.

Puupohjaisten tai polymeeristen lattian asentaminen porausruuvin pohjaan tehdään piilotettujen kiinnittimien menetelmällä. Kun viimeistelyt tilat, uimareitit, kaiteet, kiinnityslaudat veneille ja muille laitteille asennetaan.

Ja tärkeimmät neuvoja. Kun rakennat pienen sillan tai laituriin, voit yrittää tehdä sen itse (jos sinulla on 1-2 avustajaa paalujen ruuvaamiseen). Jos olet suunnitellut suuren laiturin rakentamisen, joka ulottuu rannikosta säiliön syvyyteen kunnollisen matkan päässä, ota yhteyttä asiantuntijoihin tarvittavien taitojen ja laitteiden kanssa.

Asentaminen ruuvipallojen talvella, vedessä, savessa, suolla, turpeella, kallistumisella ja permafrostilla.

 • pohjan asennus ruuveilla talvella;
 • ruuvipallojen asennus veteen;
 • ruuvipallojen asentaminen savi- ja kallistusmaahan;
 • ruuvipallojen asentaminen suolla, turve;
 • Onko ruuvipillot permafrost-maaperälle?

Ruuvipallojen perusta on ainutlaatuinen ratkaisu, jonka avulla voit nopeasti ja edullisesti rakentaa erilaisia ​​rakenteita. Ruuveilla on hyvä kantavuus. Paras ja kestävin niistä ovat ne, joiden tynnyri on valmistettu teräslajista 20 tai letkuista. Säätiön ainutlaatuisuutta selittää myös se, että sitä voidaan käyttää täysin erilaisissa olosuhteissa. Ruuvien paalujen asentaminen talvella, vedessä, savessa, suolla, turpeessa, kallistuksessa ja permafrostissa on melko mahdollista. Harkitse lisää.

Asennus säätöruuviin talvella

Ruuvien asentaminen talvella on luultavasti ainoa tapa tehdä rakennustyöt tällä hetkellä. Tosiasia on, että nauhan säätiötä on vaikea rakentaa talvella. Tämä johtuu useista ongelmista: maanrakennustyöt on erittäin vaikeaa tehdä jäädytetyllä maaperällä. Suurten paikkojen kohdalla on edelleen mahdollista käyttää erikoislaitteita, mutta jos puhumme maalaistalosta, kartanosta tai taloudellisesta lohkosta, sitten tilata puskutraktori maaperän pinnan puhdistamiseen tai kaivukoneen kaivamiseen kaivamaan, on tarpeettoman kallista. Lisää myös tosiasia, että jos sinulla on kesällä pääsy sivustoon, tämä ei tarkoita sitä, että se toimitetaan talvella. Siksi on suurta todennäköisyyttä, että lumivarret tai lumilohkosta johtuen rakennuslaitteet eivät yksinkertaisesti pysty ajautumaan täyttämiseen.

Talvella tapahtuvan betonin käsittelyssä pitäisi myös edetä ominaisuuksiltaan - se ei "ymmärrä" kylmässä. Työskentelyä varten on välttämätöntä sekoittaa se pehmittimen lisäaineilla, peittää se ja lämmittää tenovin, tuulettimen lämmittimien tai sähkövirran kautta vahvistetun kehyksen kautta. Tämän seurauksena kesällä kestää noin kuukausi, jolloin säätiö hankkii laakerinsa, talvella alhaisissa lämpötiloissa tämä aika kasvaa 2-3 kertaa. Mutta edes tässä tapauksessa ei ole takeita - jos keskilämpötila talvella on -15, kun otetaan huomioon konkreettisen lämmityksen työ, säätiösi todennäköisesti "jäätyy" puoleen. Ja alle -20 ° C: n lämpötiloissa ei yleensä suositella nauhalementtien rakentamisen työtä.

Kyllä, myös betoni kaadetaan ruuvipilareiden sisään. Ensinnäkin siihen lisätään pehmittimen lisäaineita, jotka estävät veden kiteytymisen ja toisaalta kasa on maassa, jossa lämpötila on paljon suurempi. Muutamat yksinkertaiset ja edulliset toimet, nimittäin yksinkertaisen suojan lämpimällä liinalla tai eristysmateriaalilla paalun osasta maanpinnan yläpuolella, riittää betonin parantamiseen nopeammin.

On olemassa ongelma saostusnauhan perusta. Se vie paljon aikaa. Myös keväällä maaperän taso voi laskea, mikä voi vaikuttaa nauhan koskemattomuuteen.

Näin ollen talvella on parempi käyttää ruuvien paalujen ruuvaamista useista syistä.

 1. Sinun ei tarvitse tehdä maanrakennuksia säätiölle.
 2. Sinun ei tarvitse edes puhdistaa lumen aluetta, koska lämmin maaperä lumen alla on helpompi ruuvi. Me itse varoitamme asiakkaitamme tästä etukäteen.
 3. Sinun ei tarvitse ajatella mahdollisuutta käyttää suuria laitteita sivustoosi.
 4. Henkilökuntamme antaa sinulle paalujen asennuksen. Se kestää 3-5 henkilöä.
 5. Sinun ei tarvitse odottaa säätiön sadetta - se on valmis yhden päivän aikana ja sitten pystyt heti aloittamaan puutalon rakentamisen. Kivitalolla tarvitaan vahvistettua betonirypäleitä, ja voi syntyä ongelmia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin kaistaleen kaataminen.

Ruuvien paalujen asennus veteen

Yleensä ei ole monta vaihtoehtoa minkä tahansa pinnan esineen pohjan rakentamiseksi. Nauhan tyyppiä voidaan käyttää vain sen jälkeen, kun vesi on valutettu rakennustyömaasta. Lähes kukaan ei käytä puupohjaisia ​​puupinoja. Poraamattomien paalujen tekniikkaa ei voida käyttää missään ympäristössä - kuoppa välittömästi täytetään vedellä. Vain neljä vaihtoehtoa ovat edelleen - ponttonin, teräsputken käyttö sekä asennettu betonipää tai ruuvi.

Ponttoni on kelluva alusta, joka on täytetty ilmalla. Asennuksen periaate on melko yksinkertainen, ponttonien pohjaa voidaan milloin tahansa lisätä tai pienentää tarvittaessa. Mutta on monia haittoja: niillä on erittäin pieni kantavuus ja vakaus voi vaihdella riippuen vedestä, tuulen voimasta ja veden (nykyisen tai aallon) aiheuttamasta kuormituksesta. Jään kulkeutumisen tai jäädytyksen aikana sen purkaminen on myös välttämätöntä. Lisäksi ponttoni-moduulien säännöllinen kunnossapito on tarpeen: tarkastamalla ne tiiviydelle, täyttämällä ne kaasulla jne. Joten tämä vaihtoehto ei ole universaali.

Näyttäisi siltä, ​​että konkreettiset ajopilot olisi luotettavampia kuin kaikki vedessä käytettävät perustukset. Mutta tässä on useita hienouksia.

 1. Kiinteä betoniperustusta käytetään vain raskaille pintamateriaaleille - tie- ja rautatieliittymät, suuret rahti-matkustajasatamat jne. Siksi sen käyttö on taloudellisesti perusteetonta pienten pintaobjektien rakentamisessa pienellä kuormalla.
 2. Pylväsasennus betoniteräksille on melko suuri ja raskas. Heikko rannikko maaperän paino ei ehkä kestä.
 3. Betoni on myös altis korroosiolle, koska ennemmin tai myöhemmin se vaatii säätiön korjaamista. Tällä perusteella vesiympäristössä käytetään useimmiten kalliin sulfaattitestistä sementtiä sisältävää betonia.

Ruuvipuristimen ja metalliputken välillä ei ole käytännöllisesti katsoen eroa lietettä. Ainoa ero on ominaisuuksissa ja asennusmenetelmissä. Ruuvipuristimessa, joka on vastakkainen putkeen, on terä, joka ottaa kaiken rakenteen saaman kuorman. Putki siirtää kuorman vain seinien läpi maahan. Koska huomattavasti alensi tukea. Myös terä (tai terät, jos puhumme kahden teräpallon) avulla voit paremmin ymmärtää jään aiheuttaman sivuttaisen pinnan paineen jääjyrsinnän aikana, joka keväällä voi ravistaa tukea. Putki, jolla ei ole terää, vedetään yksinkertaisesti maasta. Putkien upottaminen on teknisessä suunnitelmassa vaikeampaa - asennusasennuksen on sijaittava lähellä asennuspaikkaa. Jos se on maata, on tarpeen pystyttää tilapäinen ramppi, tehdä penkki sisäänkäynnille jne.

Ruuvipallot ovat paljon helpompi kiristää. Kesällä voit käyttää yamoburia teleskooppipuomin avulla, mikä mahdollistaa työtä rannalta. Talvella ruuvaaminen voidaan suorittaa käsin jään pinnan läpi ilman mitään ongelmia, jos sen kerros on tarpeeksi vahva. Polyuretaanin päällysteen ansiosta voit luotettavasti suojata korroosiolta pinon pintaa ja pidentää sen käyttöikää. Niinpä ruuveja käytetään säännöllisesti sillan, laiturien, laiturien rakentamisessa sekä talvien pohjalla tulvilla jokipankkeilla.

Asennus ruuvipallojen asetteluun savi- ja kallistusmailla

On huomattava, että savityypit voivat olla erilaisia. Jos se on tulenkestävää, sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisiä perustuksia, myös ruuveja. Käytön etuna on, että ruuvauksen aikana paalun alla oleva maaperä ei ole poistettu vaan tiivistetty, mikä tekee pohjasta voimakkaamman ja sallii sen paremman imeytymisen. Kun putkistoa tukki- tetaan tai nauhan alapuolella, tiivistymistä ei tapahdu (toisessa tapauksessa päinvastaista tilannetta esiintyy, koska maa ei palaa takaisin kaivantoon.

Jos savi rakennuksen rakennustyömaalla on huokoista, se on useimmiten voimakkaasti kasteltu ja sillä on suuri kohouma. Tämä tapahtuu, koska pohjavesi täyttää huokoset ja jäätyy. Samalla nostokorkeuden nostaminen voi nousta 30 cm: iin. Tällaisessa erossa nauhan ja laattojen perusteet eivät ole paras ratkaisu. Enimmäkseen sopivia ovat putket ja ruuvipallot, jotka kiertyvät siten, että terä on jäätymisasteen alapuolella. Sitten syksyllä ja keväällä maa yksinkertaisesti "kävelee" paalun ympärille aiheuttamatta rakenteen vaurioita.

Asentaminen ruuveja varten suolla, turve

Välittömästi huomaamme, että rakennuksen, jonka pohjalla on suolainen maaperä tai turvemassa, on oltava vähimmäispaino. Nauhan perustus on erittäin vaikea käyttää tällaisissa olosuhteissa - sen suuri paino voi johtaa melkein jatkuvaan vedokseen. Turve-syvyys voi olla useita metrejä. Koko kerroksen poistaminen kuopalle tai kaivolle on erittäin kallista ja tehotonta.

Putkien ja betonipilojen asennukseen liittyvät ongelmat ovat samat kuin vesiolosuhteissa: löysä pinta ei kestä suuria rakennustarvikkeita, joten alueen erityistä geologista valmistusta tarvitaan ensi kertaa.

Voit antaa esimerkin yrityksen käytännöstä. Leningradin alueen tavoite olisi pitänyt rakentaa turvetuelle, jonka syvyys oli 8 m. Jotta saataisiin aikaan nolla sykli, esimerkiksi käyttämällä nauhan perustuksia, olisi pitänyt työskennellä 9 metrin syvyydessä (8 m turve + 1 m kovaa maata) se kestää paljon aikaa ja rakennusaikaa.

Tällaiset tekniset ongelmat ratkaistaan ​​ruuvaamalla ruuvipallot sekä manuaalisesti että pienellä reiällä. Jos meidän täytyy laittaa painava raskas rakenne, niin paalut voidaan valita sellaisella pituudella, joka on välttämätön ruuvaamiseksi tiiviille maakerroksille. Tällöin luonnos ei tapahdu ja rakennuksen kuormitusta ei siirretä koskemattomaan maaperään tai turpeen kerrokseen.

Onko ruuvipillot permafrostia varten?

Kyllä, siellä on. Niiden ulkonäkö johtuu seuraavista seikoista. Alueilla, joille on tyypillistä negatiivisten lämpötilojen esiintyminen suurimman osan vuodesta, muodostuu permafrost-maaperä. Siksi rakennusten ja rakenteiden perusteet perustuvat erikoistekniikan ja geokriologisten tutkimusten tuloksiin.

Tällaisia ​​alueita käytetään myös tylsistyneillä paaluilla, mutta niiden käyttö vaatii tiukkaa kiinnipitämistä tekniikasta, nimittäin:

 • poraamalla kaivonreikä, jonka halkaisija ei saa olla yli 10 cm halkeaman koko syvyyteen asti
 • kuljetus / valmistelu hiekosementtiliuoksen paikalle;
 • kuumennetaan laasti ja kasa itse valun lopussa, kunnes kovettumisaika on;
 • kaadetaan valmistettuun vesiliuokseen kolmasosa syvyydestä;
 • putken asentaminen kaivoon, jossa on pistotulppa ja johon lisätään ratkaisu putken seinämien ja kuopan pinnan muodostamaan koloon;
 • viimeistely kasa paalun kuljettaja ennen ratkaisua lähtee kuoppa.

Se vie paljon aikaa, vaivaa ja taloutta. Tällaisissa tapauksissa yksi niistä harvoista tavoista, jotka poistuvat tilanteesta, ovat ruuvipihdit permafrost-maaperälle. Niiden erottuva piirre muista ruuvipapeista on suuri paalun akselille sijoitetun terän kierrosten läsnäolo. Pino karkeasti maahan, siirtämällä koko kuorman pohjan pinnalta.

Edellä esitetyn perusteella voimme taata, että ruuvipallot voidaan asentaa mihin tahansa maaperään ja missä tahansa säässä. Vaikeudet niiden käyttöön ovat vain maaperä, joilla on kivinen koostumus.

Kierrä pohja veden rakentamiseen

Vuoteet ovat suosittuja pintarakenteita, jotka pystyvät kasvattamaan rannikkoa tietyssä määrin. Tällaisia ​​rakennuksia käytetään erilaisiin tarkoituksiin: virkistys, kalastus, metsästys, uinti sekä veneiden ja jahtien kiinnitys. On usein tapauksia, joissa laitureilla järjestetään kahviloita ja huvipuistoja.

Laituri eroaa muista rakenteista siinä, että sen alapääosa osuu syvälle veteen. Niinpä se on säännöllisesti negatiivisten tekijöiden vaikutuksen alaisena: korroosiota, alivirtoja, jään ajelehtia. Harjoittelu sekä suoritetut testit osoittavat, että vain ruuviasema pystyy estämään tällaiset negatiiviset ilmiöt. Ruuveilla on pystytetty tiettyyn järjestykseen, joka kuvataan myöhemmin.

Rakennusvaiheet ruuveilla

Ruuveilla on useita vaiheita:

 • asiantuntija tutkii paikan, määrittelee maaperätyypin, kaikki tarvittavat mittaukset suoritetaan;
 • suunnitellaan parhaiten sopivaa vanteiden muotoilua, määrätään pinoiden pituus ja lukumäärä;
 • alueen merkitseminen luonnoksen mukaisesti;
 • paalut ruuvatetaan nimettyihin paikkoihin.

Rakenteen vakauden lisäämiseksi sen metallilevitys suoritetaan. Tämän jälkeen asiantuntijat jatkavat lattian asentamista. Ruuvipallojen avulla voit rakentaa kätevän lähestymistavan veden päälle liian jyrkissä pankeissa. Laitanruuvit on rakennettu hyvin nopeasti. Tarvittaessa työ voidaan tehdä myös pakkasella.

Ruuvien paaluilla oleva laippa on yleistynyt rakenteen ainutlaatuisuuden ja luotettavuuden ansiosta. Erityiset terät hitsataan rakenteiden alempiin osiin. Niiden ansiosta ruuvaaminen sauvaan maahan on huomattavasti yksinkertaisempi. Työkappaleen järjestelyssä ruuvipillojen työstö vaatii useita ihmisiä. Toisin sanoen, ei ole tarpeen houkutella suuria erikoislaitteita.

Edut pohjaan ruuveilla

Suosio ruuveilla ei ole yllättävää. Asiantuntijat sanovat, että rakenteiden kysyntä taataan ruuviyksikön ainutlaatuisilla ominaisuuksilla:

 • ruuvipallot ovat kestäviä: ruosteenestoaineella käsitellyt rakenteet voivat kestää noin 100 vuotta;
 • paalut poistavat eroosion: metallinen sauvat ovat tiukasti kiinnittyneet, suojaavat eroosiosta;
 • Pallosäätiön asennus kestää kauan: rakenteen erityisestä muodosta johtuen se ruuvattaa nopeasti ja helposti maahan ja kiinnittyy siihen tukevasti.
 • voidaan rakentaa talvella: se ei vaadi lisäpontopuiden rakentamista.

Ruuvaa paaluja veden päällä tietyllä korkeudella. Pallojen pituus riippuu pääsääntöisesti veden pinnasta. Usein on tapauksia, joissa asiakas esittää henkilökohtaisia ​​toiveita korkeudesta. Laiturilla, jolla on metallipohja - on luotettavuus, pitkäkestoinen kestävyys sekä estetiikka. Nykyaikaisten tekniikoiden ansiosta asiantuntijat voivat kehittää hankkeen mistä tahansa monimutkaisuudesta.

Ruuvaa paaluja veteen

Kävelymatkat, kiinnitykset ja laiturit ovat niitä pintarakenteita, jotka pystyvät hieman kasvattamaan rannikkoa. Tällaisia ​​rakennuksia käytetään erilaisiin tarkoituksiin: kalastus, virkistys, uinti, kiinnitysurut, veneet ja veneet, kahviloiden, valaiden ja huvivenesatojen järjestäminen.

Laiturit ja kiinnitykset ovat mielenkiintoisia, koska niiden alemmat, perusosat on haudattu veteen eli ne toimivat melko vaikeissa olosuhteissa (korroosiota, jään kulkeutumista, vedenalaisia ​​virtauksia, pehmeää vedenalaista maaperää, jota syrjäytä ja eroosiota aiheuttavat). Vain paaluperustukset voivat luotettavasti estää kaikki nämä negatiiviset ilmiöt. Näistä syistä pintarakenteen luotettavuus ja kestävyys riippuvat suoraan siitä, kuinka nämä paalut on asennettu.

Maisema-epäsäännöllisyydet tulevat usein ongelmaksi säätiöiden järjestämisessä ja rakennusten rakentamisessa yleensä. Esimerkiksi ei ole harvinaista, että tulvat tapahtuvat, mistä suuri määrä ihmisiä kärsii. Mutta tällaisia ​​ongelmia kokevat paitsi perheet, jotka asuvat mäkisellä alueella lähellä vesistöjä, mutta myös asukkaat alamäkeä maisemia. Mutta jälkimmäisessä tapauksessa he joutuvat tavallisesti maanalaiseen tulvaan, toisin sanoen nostamalla veden tasoa.

Tärkeimmät syyt tähän ilmiöön:

 • väärin toimiva jätejärjestelmä;
 • mekaaninen ihmisen puuttuminen.

Ruuvaa paaluja veteen

Vedenpoistojärjestelmien järjestäminen on tärkein tapahtuma, joka voi suojata ylimääräiseltä kosteudelta. Mutta on olemassa erinomainen vaihtoehto - pölkkiruuvin säätö. Tämän tekniikan ansiosta rakennetaan kaikenlaisia ​​esineitä vedessä: laitureita, siltoja, laitureita, kesäkahviloita, lauttoja ja niin edelleen.

Riippumatta työn monimutkaisuudesta, paalun perusta on toisinaan paljon halvempi, toisin kuin vastapuolet. Kuinka kauan paalut tulevat vesiympäristössä? Onko syövyttävät ilmiöt vaikuttavat niihin? On korostettava, että paalut peitetään erityisellä suojaavalla aineella, joka merkittävästi lisää niiden säilyvyyttä.

Jos paalujen pituus on riittämätön, niin juuri rakennustyömaalla, tämä väärä askel on mahdollista korjata nopeasti lisäämällä puuttuva osa. Kasa kestää valtavia kuormia - jopa 18 tonnin tasolle, tietenkin metallin paksuuden, piipun halkaisijan ja terän mukaan.

Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta ruuvipallot ovat niin yleisiä. Erikoiset terät on hitsattu pohjaan, mikä helpottaa sauvan ruuvaamista maaperään. Muuten, jopa muutamat ihmiset voivat selviytyä tästä tehtävästä, toisin sanoen ei ole aina välttämätöntä ottaa käyttöön erityislaitteita. Paalujen terät ovat leveät - tämä mahdollistaa sen, että pystyt varmasti selviytymään sivu- ja vetovoimasta. Ja vedenalaisen virtauksen olosuhteissa nämä paalut ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä.

Vesiraja

Maapallolla on alueita, joissa ihmiset kirjaimellisesti elävät vedessä. Tunnetuin tällainen paikka on Venetsiassa sen kanava kaduilla ja valtava määrä siltoja. Tunnetaan myös se, että kaikki tämän upean kaupungin rakennukset ja rakennukset on rakennettu puisiin (tammi-, alder-, lehtikuusi-) paaluihin.

Mutta miksi mennä tähän asti esimerkkeihin? Valtava määrä tammipilareita tukkeutui ja Pietarin Venetsian rakentaminen. Leningradin alueella on kylä Sviritsa, joka on levinnyt kahdeksalle saarelle. Kaduilla on myös kanavia ja kuljetusveneitä. Kaikki kylän talot ja teollisuusyritykset, jotka usein tulvivat Svir-joen tulvien aikana, rakennettiin pihdeillä.

Pallosäätiöt ovat peräisin muinaisista ajoista. Talvipuutarhoja, jotka olivat muutaman metrin korkeudella maanpinnasta, rakennettiin vettä sisältävillä alueilla ja pelkästään luonnonvaraisten eläinten suojana. Tällainen rakentaminen oli hyvin aikaa vievää. Jotta satoja paaluja saataisiin kirsun avulla, jotta ne voisivat asettua paikalleen ja työntää maaperälle, tarvitaan paljon työntekijöitä.

Nykyään ei ole vain kalliita (sekä työvoimakustannusten että rahan osalta), jotta rakennettaisiin perustana paitsi asuinrakennuksille, mutta myös monille muille rakenteille.

Maantieteellinen maantiede ruuvipolleille kattaa kaikki maanosat. Koska valtava määrä tapauksia, tällaisen säätiön vaihtoehto on joko hankala löytää tai erittäin kallista. Jotkut näistä tapauksista on kytketty vain veden elementtiin. Tämä on korkeat pohjavesimuodostumat, usein tulvat, kiviainekset ja jopa jäädytetyt vesimuodostumat.

Ruuvien paalujen perustekniikoilla on suuri kantavuus sekä puristus- että vetovoimille (erityisen tärkeitä vesirakenteiden kannalta!) Ja vastustavat pakkasen voimistumista. Pallon lisääntynyt kantavuus selittyy sillä, että ruuvattaessa maan välien välisiä välejä ei löysty, vaan pino sen päinvastoin pakkaa paalun terä.

Rakenteen laajuudesta riippuen ruuvipallot ruuvatetaan mekaanisesti (sähkökäyttöinen) tai manuaalisesti. Vetoaisa on erityinen mekanismi, joka on kiinnitetty paalupäähän, jonka avulla se ajetaan kiertoon, pilkkaa kierukkamaisen terän maahan ja vähitellen imeytyy siihen, kunnes se on muusta kuin muovista. Jos kasa ruuvataan, mutta se ei ole saavuttanut tulenkestävää maata, sitä lisätään tarvittavaan pituuteen ja jatketaan ruuvaamista.

Pienikokoisissa rakenteissa käytetään tavallisesti pienihalkaisia ​​ruuveja, jotka on asennettu manuaalisesti erityisellä avaimella. Tämä on pienimmän budjetin versio ruuvirakenteen rakentamisesta. Rakentamaan sitä 2-4 hengen joukko riittää viettämään noin 15 minuutin työaikaa kustakin kasa.

Rakennuskustannukset voivat olla useita kertoja pienempiä kuin betoniterästen rakentaminen, säilyttäen kuitenkin säätiön vaaditun turvallisuustekijän.

Sulkemisrakenteiden eli rakennuksen seinien pohja on betoniteräksinen tai puinen grilli, jonka rakentamisen tekniikka ei käytännössä poikkea perinteisestä rakenteesta.

... Ufan julkisissa puistoissa on lampi. Linnun keskellä on upea lastenhuone, josta he antavat ankkoja. Taloon johtaa puulattiat. Pitääkö minun selventää, että nämä rakennukset perustuvat ruuvipinoihin?

Pile-pohja korkealla GWL: llä

Kysymys: SI13011968

Hei Auta kiitos. Tontti lähellä Chehovin kaupunkia. Talo on suunniteltu 8: llä 10: llä kehyksellä mansardilla. Naburil altaan alla 1,6 m. Vesi on jatkuvasti 1,3 m. Pumppauksen jälkeen. Mutta säätiö on paksu savi. Yrtti ei kyennyt laajentamaan pohjaa, vedellä kovaa. Kysyttiin, miten kaadetaan betonia veteen. Hydraulinen järjestys ei ole mahdollinen. Onko mahdollista valmistaa se konkreettisessa sekoittimessa, vai hukkutinko aikaa ja kaataa se suoraan veteen? Vaatinut, että tämä veden taso nukahtaa hiekalla, vai onko se hölynpölyä? Kuinka olla tässä tapauksessa?

Kommentit

Minun on sanottava, ettei tilanne ole paras. Se on kalliimpaa rakentaa korkean GW-tason takia.

Vastaan ​​välittömästi kysymyksiisi, ja sitten ehdotan ratkaisuja ongelmaan.

1. Ongelma on se, että et voi jopa kaataa hydraulista betoniin. Ensinnäkin vettä siirretään rakennustyömaalta ja sitten betoni asetetaan.

2. Myös vedenpitävän betonin valmistelu betonimyllyssä ei todennäköisesti toimi oikein. Ongelmana on, että betonin lisäaineita lisätään tiukasti sellaisiin mittasuhteisiin, joita et voi mitata tarkasti konkreettiselle sekoittimelle. Siksi on todennäköistä, että tämä betoni jatkuu veden läpi. Tämä on niin kutsuttu erityinen hydraulinen betoni. Voit yrittää lisätä hydrofobisia lisäaineita betoniin, mutta emme anna takuita, koska luotamme vain tehdasbetoniin.

3. Hiekojen lisäämisestä paalujen kaivoihin on todella järjetöntä. Ensinnäkin pienennät paalun parametreja. Miksi sitten poraa reikiä veteen, voit porata ne veteen 1,2 m: n syvyyteen. Toiseksi vesi pesee tämän hiekan pohjan alta ja talo kuivuu voimakkaasti.

Tässä on muutamia vaihtoehtoja, niin miten päättää, mikä sopii sinulle? Tarkastelemme tätä menetelmää tarkemmin, jos sinulla on kysyttävää.

Suurin vaihtoehto teidän tapauksessasi on tehdä monoliittinen laatta 1,2 m syvyyteen.

Suorita veden väheneminen paikan päällä kaivettujen viemärikaivojen avulla ja lisää kuoppaa alareunassa, jotta vesi voidaan jättää tähän kaivoon, mutta sillä ehdolla, että paikan päällä on kaltevuus. Tälle vaihtoehdolle tarvitset sivustosi suunnitelman, jossa on kaikki rakennusobjektin väliset mitat. Voit piirtää sen käsin. Ja kirjoita, onko sivustoon kohdistuva harha ja mitä.

Harkitse kuorenvaihtoa paalujen kaatamiseksi. Ongelmana on, että he palkkaavat erikoisjoukot ja varusteet tähän. ajo:

Poraa uudet uudet uudet paikat syvyyteen 1,1 - 1,2 m. Jotta vesi ei pääse käsiksi. Muista tehdä suuri grillaus (nostettu maasta 15-20 cm).

Odotan innolla selvennyksiä ja päätöksiä siitä, mitä seuraavaksi.

Hyvää iltaa. Kiitos vastauksesta. Muutama selvennys. On puolueellisuutta. 8 metriä 60 senttimetriä. Meillä on mielestäni jonkinlainen elävä vesi kulkee. Minulle ja seuraaville sivuille pajut kasvavat. Loput, ei. Ja vesi toisella on syvempi. Mielestäni se ei toimi. Voinko jälleen lisätä betonin lisäaineita? Vain keino rajoittaa. Löytyy Internetissä penetron admiks. Vaikuttaa vaikealta sekoittaa. Kun vesi pumpataan täydellisesti kuopasta, sillä ei ole välittömästi aikaa, ajattelin, että jos kääriin kattohuopaa ja asetan sellofaania tämän putken päähän, betonilla olisi aikaa koventaa. Mitä luulet? Ja koska liesi on erittäin houkutteleva. Lisätietoja? Mikä on levyn vähimmäispaksuus? Ja uusien kuoppien kanssa on myös vaihtoehto. Ajattelin pakastuksen syvyyttä, muuten olisin porautunut heti. Kyllä, tässä on toinen kysymys. Mielestäni lattiat ovat kentällä. Onko mahdollista, että tällainen kaltevuus, ja jopa liuotettu niin korkea? Ehkä voit tehdä sen rinnalla rinteessä ja sitten kohdistaa sen?

Ymmärrätte, että jos pajut kasvavat paikan päällä, olette rakentuneet säiliöön, se on todella surullista. Veden vähentäminen voi ja pitäisi tapahtua säätiön aikaan. Ihannetapauksessa sinun olisi pitänyt kaataa paalut heti porauksen jälkeen heinä-ja elokuussa, jolloin GW-taso on alhaisin. Syksyllä taso nousee jälleen korkealle, ja siksi kaikki on tehtävä hyvin nopeasti, jotta saataisiin säätiö ennen pakkasaa ja kuopat eivät missään tapauksessa kuulu sateen alle.

Olen todella katsellut karttoja ja maaperän jäädyttämisen syvyys on Belgorodin alueella 1,2-1,5 m. Ja oikeasti olet oikeassa, tietenkin, sinun on tehtävä 10 cm: n alapuolella jäätymisen syvyyden alapuolella. Siksi vaihtoehdon uusilla lyhyillä svaykamilla, poistamme, meillä ei ole tarpeeksi 10-20 cm hänelle. Ja laatta ei voi myöskään tehdä, koska pohjavesi virtaa satunnaisesti ja olet koskettanut sitä kaivoilla (hieman muuttanut virtaussuunnan). Nyt he hakkasivat suihkulähteet maahan. Tässä on mahdollisuus kaataa vain kasa perusta. Tämän vuoksi suosittelemme, että halkaisijaltaan 350-400 mm ei ole pienempi.

Tarvittavan koon (vähintään 1,5 m: n TISE-paaluista valmistetaan kooltaan ja jäädyttämällä maahan) on tarpeen tehdä vedenpoistoa paikoilla ja poistaa vesipaine paikoista, joissa kuopat porataan. Kuultuaan vesitiivistykseen ja vedenpoistoon erikoistuneeseen asiantuntijaan, hän sanoo, että on riittävää tehdä useita kaivoja (2-2,5 m) alareunassa (alimpaan osaan rinteessä) ilman kaivantoa. Tämän pitäisi riittää, jotta alusten viestintäsääntöjen mukaan vesi virtaa aluksen pohjalle. Voit käyttää valmiita kaivoja, ei ole mitään järkeä tehdä uusia. Halkaisijan lisääminen on vain välttämätöntä, jos se on alle 350-400 mm.

Joka tapauksessa tarvitset hydraulista betonia. Emme voi antaa vihjeitä lisäaineista, koska meillä ei ole oikeutta mainostaa muiden ihmisten materiaaleja. Sinä, jota kutsuit, pidetään erittäin hyvä vaihtoehto.

Tunteen ja sellofaanin romahtamisesta. Tämä ei auta, koska ruberoidi kutistuu, kun se kaadetaan, ja sellofaani puhkeaa. Jotta betoni ei pääse maahan, minkä tahansa muun materiaalin asbestisementtiputkia tai -putkia käytetään tavallisesti halutun halkaisijan muottiin. Reiän pohjassa on parempi kaataa 20-40 mm: n keskikerroksen murskattua kiveä (kerros 10-15 cm) ja kiinnittää se oikein lokiin.

Teidän tapauksessanne ensimmäisen kerroksen päällekkäisyyksien on oltava grillata. Vesi on liian lähellä. Lattiat ovat jatkuvasti märkiä. On parempi nostaa grillata ja aseta joko onttoja laatikoita päälle tai kaada laatta 15-20 cm paksu. Taso yleensä nousee grillage, eli jos paalut tarvitaan ulkonemaan enemmän maasta. View:

On vaikeaa tehdä lattiaa kentällä, koska se on tarpeen täyttää se rauniolla. Tasapainottaminen vain betonilla tai tasoituksella ei toimi, koska sinun on käytettävä paljon materiaalia. Kyllä, ja vahvistaminen on erittäin vaikeaa laskea.

Talvella riittää, että täytät paalut, teet grillata ja peität katon lautasella. Joten et voi jättää säätiötä. Sinulla on voimaa. Säätiö olisi edullisesti täynnä hiekkasäkkejä. Kaada liesi, jos vain ennen ensimmäistä pakkasta on aikaa. Säätiöt (ja laatta) on lämmitettävä. Voit ottaa sen kaiken - lehdet, salomu jne. Normaalina lumisateena on suositeltavaa suihkuttaa enemmän lunta päälle. Ennen sadetta ympäröivien sateiden kohdalla on suositeltavaa muodostaa kumpuilemaa maata, jonka yli vesi olisi tyhjennetty - pieni korkeus, jotta vesi yksinkertaisesti jäisi. Kumpikin peitä kaikki tiheä polyeteeni tai katto vedellä valua sivulle ja paina se alas lokeihin, tiilet niin, että tuuli ei puhaltaa. Hiekkaa on tietenkin parasta kaivaa ylhäältä, jotta voit käyttää sitä sokea alueelle tai seinien asentamiseen.

Hei Kiitos vastauksesta. Piirretään Moskovan alueella, mutta luultavasti se ei muuta mitään. Tietenkin on häpeällistä, kaivosta lähellä oli kirjaimellisesti 50 metriä vettä. Joten kaikki on selvää, yritän porata nämä kuopat, voiko vesi todella pudota? Tämä on vaikeus, vaikka saatkin laajennuksen tekemään, onko meillä aikaa täyttää 38 kaivoa tuotu betoni. Loppujen lopuksi hän nappaa nopeasti. Olisi ihanteellista täyttää vähitellen valmiiksi. Voitteko kertoa minulle täsmällisen reseptin turvalliselle betonille? Suosituksiasi. Jätän sinulle henkilökohtaisen postilaatikon. [email protected] No, ei niin mahdotonta. Se oli hyvin todellista. No, jos tuodaan betonia, on mahdollista täyttää vain kaivon alaosa lisäämällä lujitemuovia ja täyttämällä se sitten betonin päälle. Vai onko tärkeää, että on olemassa yksi? Antaisit anteeksi minun huolellisuus, valitsen vaihtoehdon suoritettavaksi. Joitakin talvipylväitä ei voida jättää? Kyllä, miksi ei liesi voi laittaa maahan oikealla paikalla?

Kyllä, olen pahoillani, mutta ne tarjoavat myös matalaa nauhaa. Ei sovellu?

1. Vesi voi ja on todennäköisempää pudota.

2. Lisää halkaisijaa 350-400 mm: iin ja älä laajenna alla.

3. Sanoin siis, että sinulla on vain vähän aikaa täyttää paaluilla, grillata ja päällekkäin ylhäältä. Tarvitset betonilaatua M300 vettähylkivillä lisäaineilla. Joten betonin valmistukseen tarvitset:

 • Sementti - 10 kg / 10 l;
 • Hiekka - 19 kg / 17 l;
 • Murskattu kivi - 37 kg / 32 l.

Suhde w / c pitäisi olla 0,5 sementtiasteella M400, ts. ämpärillä sementtiä käytämme puolet ämpärin vettä.

Joskus ei ole helppoa kestää tällaisia ​​mittasuhteita, varsinkin kun seosta sekoitetaan käsin. Sen vuoksi on parasta valmistaa betonia konkreettisessa sekoittimessa. Etenkin, koska sinulla on valtava määrä paaluja. Ehkä voisit antaa minulle tarkistaa paalujen asettelun? Ehkä olet valinnut liikaa etäisyyttä paalujen välillä.

M300-tuotemerkin betonia käytetään pohjalla, otmostk, polkuja, pysäköinti jne. Tuotemerkin vahvuus on täysin saavutettu 70 päivässä.

Täyteaineena käytetään yleensä soraa, kalkkikiveä ja graniittia. Mutta koska tarvitaan vettähylkivää betonia, lisäaineiden valmistajan on tiedettävä tarkka betonipala. Koska jokaisella materiaalilla on omat vivahteensa.

Joten, M300 tarkoittaa, että 300 kg sementtiä betoniseoksen kuutioon.

Jos edellä mainitut mittasuhteet valmistetusta betoniliuoksesta täyttyvät, Maki M300 tuottaa noin 41 litraa. Kaikkien osien lisääminen puolitoista kertaa voi saada 62 litraa betonia, vain betonisekoittimen valmiin seoksen tilavuus, jonka säiliökapasiteetti on 120 litraa. Tämä koskee betonia ilman lisäaineita. Yritä soittaa alueellesi muutamia yrityksiä ja kysyä lisäyksiä.

4. Ei, missään tapauksessa et voi täyttää paaluilla puolia (puolet). Voit yksinkertaisesti kaataa yhden paalun päivässä, mutta vähintään 28 päivän tulee kulua viimeisestä täytöstä, jolloin on mahdollista jatkaa grillata. Sinulla ei ole aikaa niin paljon. On parasta kaataa kaikki kerralla.

5. Joissakin lähteissä he kirjoittavat, että voit jättää paaluja talveksi, mutta ei niinkään sellaisiin tulvillisiin maaperäisi kuin sinun. Maaperän kallistumisen takia paalut voidaan vetää ulos maaperästä. Näin ollen en voi suositella, että jättäisimme vain paaluja talvella.

6. No, katso. Työskentelemme yleisesti hyväksyttyjen standardien mukaisesti. Valtion normien matala-asutusperusta mainitaan vain kevyiden rakennusten, kuten kylpyammeiden, kehysrakennusten tai tilapäisten talojen (kesät) talojen osalta. Näin ollen emme voi suositella matalia syvyyttä sisältävää nauhaa, etenkään ilman geologiaa.

On olemassa sellainen kirjailija, Sazhin, joka kirjoitti kirjaa matalista nauhoista jo kauan sitten. Näyttää siltä, ​​että kaikki on selkeää ja ymmärrettävää tässä kirjassa, mutta rakentajina meillä on useita kysymyksiä tämän kirjoittajan kanssa, jonka kanssa emme ole samaa mieltä. Periaatteessa monta kertaa neuvottiin matalaa nauhaa, kun lukijalla oli pieni yhden tarinan talo. Muuten, mikä on sinun kotikohteenne? Pysyvää asuinpaikkaa tai mökkiä varten? Talosi ei ole kovin suuri, voit kokeilla omassa tapauksessa matalaa nauhaa. Vain tämä on omalla vastuullasi. Voimme laskea tällaisen säätiön parametrit olosuhteillesi, vahvistamisen läpimitan. Mutta rakentaa tai rakentaa ei ole sinun.

Sivustosi on todella maanalainen joki. Ja tällaisissa olosuhteissa vain paalut ovat sopivia ja mieluummin ei TISE, mutta kyllästyneitä, joiden pituus ja halkaisija ovat suurempia, mutta olemme hyvin tietoisia siitä, kuinka kannattamatonta tällainen rakenne on. Millaista materiaalia seinät ovat peräisin?

Odotetaan joukkueesi laskea matalia nauhoja.

Kiitos. Seuraan suosituksiasi. Pilejä minun 1.3 metrin päässä keskuksista. Asuinpaikka. Kehys. Ilmoita ratkaisun optimaalinen koko.

Mikä on seinämän paksuus? Ainakin noin, sinun on ymmärrettävä määrittää grillauksen parametrit. Pallot on tehty liian usein, on mahdollista tehdä etäisyys 1,8-2 m luuranko. Tämä ei ole huono, mutta se vaikuttaa betonin määrä paljon.

Luurangon ruholle voit laskea matalan syvän nauhan. Hän tietenkin betonin määrän suhteen ja työ on suunnilleen sama kuin TISE-paaluilla. Mutta vedestäsi on järkevää tehdä hyvä tyyny raunioista ja hiekasta ja tehdä pieni nauha.

Seinän paksuus on 25 cm, niin usein sattui, koska 1,9 oli paljon, ja useammin 1,3 ilmestyi tasaisesti, mutta mielestäni enemmän tukea on parempi? Anna, jos voit parametrit. Jos teippi tekee, sinun on siirrettävä säätiö? Onko näiden kaivojen läheisyys vahingoittunut?

1. Kyllä, tukee enemmän - tämä on parempi säätiön vahvuuden ja vakauden kannalta, mutta sinulla on melko vaalea talo, joten et voi tehdä etäisyydet suuremmiksi, ei välttämättä tasaisiksi. Tärkeintä on, että korkeintaan 2 m. Paikoilla voi olla noin 1,5 metriä paikkoja ja noin 2 metriä, jotkut niistä saavat 1,3 metriä. Tämä on usein löydetty ja se on melko normaalia. Tärkeintä oli, että paalut olivat välttämättä rakennuksen kulmissa ja kantavien seinien risteyksissä. Mutta sinä - hyvin tehty, kiitettävä!

Arvioitu kokonaispaino kotona. Arvioidun painon määrittämiseksi tässä vaiheessa voit käyttää seuraavaa laskettua arvoa: runko-osan runko (seinän korkeus on 3 m) painaa noin 1,7 tonnia, tämä yhdessä katon, kattojen, lattian, hyötykuorman jne. Kanssa. Eli jos sinulla on yhden tarinan talo, yksinkertaisesti kerro ympärysmitta tämän arvon avulla. Jos talo on kaksikerroksinen, tulosta kerrotaan arvolla 2. Esimerkiksi: jos talossa on kerrostalo, 10x8 m, sen ympärysmitta on 36 m. Moninkertaistetaan 36x1,7 tonnia, saamme 61,2 tonnia. 61.2x2 = 122,4 m. Sitä voidaan tarkastella yksityiskohtaisemmin, mutta tässä vaiheessa ei ole paljon järkeä.

Ensimmäisen kasa TISE-laakerikapasiteetti 5-10 tonnia riippuen paalun lähdetietoista ja parametreista. Niinpä talon rakentamiseen kantavuudella, pahimmilla laskutoimituksilla tarvitset 122,4: 5 = 24,48 kpl. paalut. Eli tarvitset vain 25 kappaletta paaluja. Sinulla on 38 kappaletta. Siksi sanon vähän liikaa.

Jos sattuu, että 2 paunaa 2 m: n välillä on kuiva, ja sitten yhtäkkiä hukkunut kasa löytyy, niin ne tekevät sen lisäksi keskellä. Mutta tuomitsemalla sanojasi, sinulla on vettä kaikkialla.

2. Uppoasennettava nauha.

Huomaan, että syventäminen on otettu savesta, mustasta maasta tai hedelmällisestä kerroksesta olisi poistettava joka tapauksessa. Sazhin olettaa, että keventämistä voidaan jättää pienille, kevyille taloille, jos niitä ei neutraloida rakentavilla toimenpiteillä.

Nyt nauhan leveydestä. Rakenteellisesti tarvitset vähintään seinän ja verhouspaksuuden paksuuden. Ellei tietenkään sinulla ole verhoseinä, jossa voit jättää eristyksen paksuuden. Toisin sanoen tee 400 mm nauha, sillä 300 mm ei riitä. Ja t Sekoita eniten sisäseinän alta. Ainoastaan ​​ottaen huomioon, että se on pääsääntöisesti kaksi kertaa enemmän kuormitettu, mutta eristys ei ole. Useimmiten yksityisten talojen kohdalla se on täsmälleen sama kuin ulkoiset liikenteenharjoittajat. Syventämiseksi perustuksen on oltava 300 mm maan pinnasta. Nauhan alla on vähintään 300 mm paksua soraa ja hiekkaa, joka on erittäin hyvä kaventua 10 cm: n välein. En muista, onko Sazhinilla yksi, mutta on suositeltavaa tehdä yksinkertainen muoto kotona matala kellari (ilman kantapäätä). Kellariosa on 400 mm × 600 mm (h).

On tarpeen vahvistaa säätösi kolmella tangolla alhaalta ylöspäin halkaisijaltaan 10 AIII (A400). Suojaava kerros betonista alareunassa, ylä- ja sivussa - 50 mm. Poikittainen vahvike voidaan ottaa BPI-langasta, jonka läpimitta on 6 mm, jännitteellä 400-500 mm. Sazhinissa poikittaisen palkin välinen etäisyys on 600 mm, mutta tällainen nousukulma voidaan ottaa, jos jaksossa on toinen 2 pituussuuntaista lujitusta, välikappaleet, jotka vähentävät kutistumista. Ota betoni M300. Matala nauha on mahdollista ilman vettä hylkivä.

Tarkkaan sanottuna 400 mm: n seinän paksuus riittää ulkoisiin ja sisäisiin kantaviin seiniin. Niiden syvyys on sama. Geotekstiiliä tarvitaan maaperän ja murskattujen kiviainesten välillä, se säästää hiekan poistamisesta vedellä ja sinulla on runsaasti vettä.

Tyynyn ja nauhan välinen vedenpitävyys tarvitaan betonisoitumishetkellä - se pitää maidon ennen betonisarjoja. Lisäksi se ei pysty suorittamaan tehtävänsä, koska se vaurioituu betonoinnin jälkeen. Sinun on ehdottomasti tehtävä vesitiiviit nauha molemmin puolin, sisä- ja ulkopuolella sekä eristys. Suosittelemme lämpimän bitumin levittämistä nauhalle ja tarttumalla sen päälle 50 mm: n paksuinen EPS. Ylhäältä kipsi.

Voit siirtää uuden pohjan hieman kaivoista. Wells täyttyy.

Tee kuisti minkä tahansa muunnelman mukaan, sillä ei ole mitään vaikutusta taloon, ne voivat olla kirjain P tai erillinen liesi. Jos halkeamia esiintyy, ne eivät ole vaarallisia. Mutta se voi olla halvempaa tehdä ne pihdit kuin laajennukset tehdä.

Suosittelemme kuitenkin veden laskua, se ei ole tarpeeton.