Pile-pohja

Yhtiö "Fair varastot" tarjoaa palveluja valmistettaessa kasa perusta teidän verannalle. Toimimme koko Chekhovin kaupunginosassa ja lähellä sijaitsevissa Moskovan alueen siirtokunnissa.

Kun tarvitset kasaan perustan vuodattomille?

Pallojen perustusta tarvitaan tapauksissa, joissa yksinkertaisemmat asennusvaihtoehdot (esim. Betonilohkoilla tai tiilipylvääreillä) eivät ole sopivia rakennuspaikan ominaisuuksien tai tulevan rakentamisen vuoksi:

 • heiluttaen maaperää. Talvella on huomattavia muodonmuutoksia veden kanssa kyllästetyillä savi- tai hiekkasilla. Tällaisten maaperän osalta on syytä syventää säätiöä kausittaisen jäätymisen alapuolelle. Yksinkertainen ja kohtuuhintainen vaihtoehto on paalun perusta;
 • merkittävä korkeusero. Laite kannattaa suurella työskentelypituudella, sillä on parempi käyttää maahan upotettuja putkia. Tämä rakenne tarjoaa tarvittavan vakauden ja luotettavuuden;
 • pitkä käyttöaika. Hyttien suojaamiseksi hävittämiseltä on parempi laittaa se mahdollisimman korkealle maasta. Ja taas oikea tie ulos - paalusäätiö;
 • väitetty muutos talon sisällä tulevaisuudessa. Joskus mökit, varsinkin hyvin eristetyssä versiossa, valmistuvat täysimittaiseen maalaistaloon. Tätä varten on etukäteen annettava vahva pohja esimerkiksi ruuvipapeilta.

Mitkä putket sopivat kellariin muutokseen?

Mökeissä käytetään yleensä ruuveja tai tylsistyneitä paaluita.

 • Alareunassa olevat ruuveilla on erityiset terät, joiden ansiosta ne voidaan helposti ruuvatella mihin tahansa maaperään. Suhteellisen pienen teknisen ja maatilarakennuksen yhteydessä käytetään halkaisijaltaan 89 tai 108 mm: n ja 2,5 metrin pituisia paaluja.
 • Haureutetut perustukset on valmistettu asbestisementistä tai muoviputkista, jotka on asetettu ennalta valmistettuihin sisennyksiin ja täytetty betonilla. Puisten ohjaamojen alla voit käyttää halkaisijaltaan 120-150 mm: n putkiputkia, joiden pituus on sama.

Mitä me tarjoamme?

Voit tilata minkä tahansa edellä mainitun tyyppisen säätiön laskennan ja asentamisen nykyisessä rakennuksessa tai ostaa vahtimestarin yrityksellämme. Toimitamme omille autonostureillemme.

Pohja muutosrakennuksen 3 alle 6 m

Tervetuloa! Kerro minulle, miten voit valita säätiön 3 * 6 säätiön, kehysseinät ovat ulkotiloissa, joissa on lamellitalo, seinäpaneelien sisällä, niiden välissä on eristys, pylväs tai lonkka.

Yuri, Pietari.

Hei, Yuri Peterista!

Mielestäni voit tehdä minkä tahansa seuraavista säätiöistä.

Ensimmäinen. Pylväsruuvi (se on todennäköisesti kaukana halvasta, mutta ei sinun pitäisi enää aiheuttaa ongelmia teidän voimansiirron siirtämisessä).

Toinen. Pienillä lohkoilla 20 * 20 * 40 cm. Tukien askel on enintään puolitoista metriä. Pinoamislohkot toistensa kanssa korkeudessa kaksi, ja edullisesti kolme. Koska maaperän ominaispiirteistä riippuen muutaman vuoden kuluttua hyödyllisyys lohko voi "istua alas" maan päällä 20-40 senttimetriä.

Alalohkojen alapuolella on pakollinen kaataa hiekkaa kerroksella 10-15 senttimetriä. Näiden alemman lohkojen alapuolella olevien 50 * 50 senttiä olevien laatikoiden vuoraus ei vahingoita.

(Tämä on halvin vaihtoehto, jota useimmiten käytetään tuotettaessa hozblokovia).

Ja kolmas vaihtoehto, joka keskittyy hieman enemmän. Kaivantoa noin 30-40 senttimetriä syvää ja noin 30 senttimetriä leveä kaivetaan palvelulohkon ulkoseinän koko kehällä. Sitten 1,5 metrin porrashuoneella tehdään burkas, joiden syvyys on noin puolitoista metriä. Aivan kaivannossa.

Juuri tällä viikolla he tekivät samanlaisen perustan. Vesi on tänä kesänä puoli metriä maan pinnasta. Käytetään kahta porata. Luonnollisesti niiden pituus pitenee (muutoin - korkeus) määrätyn koon mukaan.

Yksi tavallinen porakone porattaessa jäätä. Toinen on erikoistunut. On parasta, jos sinulla on pieni ohjainsiiveke alimmassa päässä ja sitten suuremmilla teriöillä (jopa 15 senttimetriä).

Tällaisia ​​poroja voi joskus löytää erikoistuneilta kalastus- ja rakennusliikkeiltä, ​​mutta ne edellyttävät parannusta, koska ne lisäävät niiden pituutta rakentamalla vahvoja putkia, joiden halkaisija ja hitsaus ovat sopivia.

Kalastusporat porata pienet syvyydet reiän suunnan luomiseen. Sitten toimenpide repeytyy suurella poralla.

Kaksi miestä päivässä vapaasti tekevät haluamasi määrän töitä hobby-lohkosi kokoon.

Sitten kaivannon pohjassa ja burqa pitäisi kaataa 10 senttimetriä hiekkaa.

Lisäksi kaivoihin lasketaan asbestisementtiputkia, joiden läpimitta on 10 cm. (Ne toimivat yksinomaan muottiin). Ne laittaa metalli runkoihin hitsattu F12 mm vahvistaminen noin pituudeltaan noin puolitoista metriä. Kehysten muoto - 4 ankkurin tankoa, jotka on yhdistetty lanka F8 mm hitsaamalla. Eli jos tarkastelet rakennetta ylhäältä, saat tasaisen aukon.

Kehyksen on läpäistävä putket ilman häiriöitä.

Tämän jälkeen betoniliuos (hiekan, murskatun ja sementin seos), joka vastaa laatua M100, kaadetaan asbestisementtiputkien onteloon.

Murskattu kivi tulee ottaa keskimmäisestä jakeesta, joten betoniseoksen kaatamisen aikana se ei pääse putkeen.

Asbestisementtiputkien tulee olla hieman kaivannon pohjan yläpuolella. Rebar nousee vähintään tusinan tai kaksi senttimetriä maanpinnan yläpuolella. Tämän jälkeen tehdään vahvistettu grillata, jonka vahvistaminen sidotaan mainittuihin kehikkoihin sitovalla langalla (tai hitsauksella).

Sitten muotti on tehty noin 20 senttimetrin korkeudelle. Betoni kaatui.

Kaikkien näiden manipulaatioiden seurauksena säätö ei ole mitenkään huonompi kuin paaliruuvi. Noin yhtä suuri kuin hänelle hinta, mutta luonnollisesti enemmän menoja.

Häntä ei uhkaile kosteuden kyllästyneen maaperän turvotusta, jota sinulla on tulevaisuuden hozblokissa.

Ja vain teippi, hieman matala perustus, sinun täytyy "pelata" ylös ja alas joka kevät.

Joten valinta on sinun.

Muut kysymykset koskien kodin säätiön korjauksia:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Kotitalouksien ruuvipilkku

Varaston perusta - mikä on rakentamisen piirre?

Talonrakennukset, suot, varastot - tilapäiset rakennukset, mutta ne on suoritettava oikealla tasolla. Tiedetään, että koko rakenteen luotettavuus, vakaus riippuu suoraan perustan vahvuudesta. Vaihtolaisten tapauksessa on kohtuuttoman kallista rakentaa monoliittinen tai nauhatuki. Lisäksi koko rakennustyöt vie melko paljon aikaa.

Vaihda taloa ruuveilla - optimaalinen ja tärkein perusteltu päätös. Porauskierrätekniikka mahdollistaa useiden ongelmien ratkaisemisen kerralla: rakenteen tekeminen halvemmaksi, jotta se olisi siirrettävissä, jotta saadaan aikaan luotettava säätiö. Suunnittelu on koottu muutamassa päivässä ilman suurikokoisten erikoislaitteiden käyttöä.

Mökit asennetaan ruuvipinoihin:

rakennusmateriaalit;
puu;
kilpi;
mökki jne.

Palo- ja ruuviasennuksen asennusvaihtoehdot muutosrakennuksissa

Tärkeä askel ennen metallityötyön rakentamisen aloittamista on tehdä tutkimus:

maaperän fysikaaliset ominaisuudet;
pohjaveden taso;
ottaen huomioon maaperän jäädyttämisen helpotus ja syvyys.

Suorittaa testiporaus sinulle, alustavan sopimuksen jälkeen, asiantuntija lähtee. Miksi tämä on tärkeää? Ilman näitä tietoja on mahdotonta määrittää tukien tason syvyys, valita oikein tuotteiden halkaisijat ja niiden määrä.

Ruuvituki on rakennettu hyvin liikkuvaksi. Jos haluat siirtää rakennuksen toiseen paikkaan, se voidaan tehdä yhdellä päivällä. Valitse vain paikka ja ota yhteys puhelimitse asiantuntijoihimme.

Hinnat ruuveilla paalujen muuttamiseen taloa

Pallojen valinta riippuu ruuvin syvyydestä ja suunnitellusta kuormituksesta. Mitä pitempi ja tehokkaampi kasa, sitä korkeampi kasa hinta. Kun kyseessä on betonilaattojen ja vanhojen kivennäisaineiden jäännökset maan pylväässä, rumpuporsien asennus hinta kasvaa vastaavasti. Siksi työnkulut kussakin tapauksessa lasketaan erikseen, ja yrityksen asiantuntijat auttavat sinua tekemään optimaalisen laskelman käteiskustannuksista. Jos haluat ostaa ruuvipalloja, näet Pietarin paalujen hinnat ja paalujen asentamisen alla olevassa taulukossa.

Mitä laittaa matkustamolle. Henkilökohtainen kokemus

FORUMHOUSEn asiantuntijat jakavat salaisuudet rakentamaan luotettavan perustan bunkkereille ja vierashuoneille.

Hyttien ja pienten guesthouse-rakennusten aiheet ovat yhä tärkeämpiä portaalin käyttäjien keskuudessa. Loppujen lopuksi on vaikea löytää rakenteita, jotka ovat kysyntää talon rakentamisen aikana ja tyhjän osan kehittäminen kuin tämä perävaunu. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten varaston sivusto olisi valmisteltava, miten sijoitetaan sivuliike sivustolle, millä perusteella se on parempi tehdä ja miten se asennetaan.

Vaihtopaikka käytetään lepo- ja yöpymispaikkana. Laitteisto on tallennettu siihen ja sää on kauhea. Oikealla lähestymistavalla voit tehdä mini-talon ja työpaja pois.

Kuten minkä tahansa rakennustyön yhteydessä, rakennuksen valmistuksen tulisi alkaa projektin kehityksestä ja kustannusten laskemisesta. Kaikki tämän valmisteluvaiheen yksityiskohdat on kuvattu yksityiskohtaisesti FORUMHOUSE-käyttäjän aiheessa, jossa on lempinimi Cosolapyj - "Proper Change House". Tutkittuaan sen, saat kattavat vastaukset useimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät autonrakennuksen itsenäiseen rakentamiseen.

Mitä laittaa mökit mökille: valitse säätiö

Projektin valinnasta lähdemme ensimmäiseen rakennusvaiheeseen - säätiön rakentamiseen. Aluksi päätämme siitä, mitä rakennamme, mikä säätiö tarvitsee rakennukseen. Tällaiset eksoottiset kuin kammio uunissa, sivuillamme lähes koskaan. On kolme päävaihtoehtoa. Ensimmäinen - klassinen - asennushytit lohkoihin.

Toinen on seurata kokeilun polkua - käyttää toisen käden autonrenkaita.

Tällaista säätiötä käytetään usein vettähylkivillä alueilla ja kallistuvien maaperän pinnalla. Ne laittaa runko talot ja jopa autotallit sitä. Kuinka asentaa autonvuokraus taloon autonrenkaille, kerroimme artikkelissa "Autojen renkaiden perusta."

Pile foundation on kolmas vaihtoehto. Ota yhteyttä maasi portaaliin sopivaan osaan, jos päätät, että valitset - paalut ja sinulla on epäilyksiä ja kysymyksiä.

Jokaisella säätiöllä on sekä etuja että haittoja. Vaikka tämä on kevytrakentaminen, sen ei ole syytä säästää sen pohjalta, ja kysymys "onko säätiö tarvita varastolle" on luvatonta. Jotta emme saisi olla ylhäältä aloittelija "Säätiöiden korjaus ja jälleenrakentaminen" -osiossa, muistamme tämän yksinkertaisen säännön: varmista, että lähestyt perävaunun perusta rakentamalla periaatteet, jotka koskevat koko rakennuksen säätiön rakentamista. Suunnitelma suojapaikalle ja tässä tapauksessa on oltava perusteellinen.

Yritetään tehdä säätiö "naapurimaailmaksi", mikä voi johtaa siihen, että jokaisen kauden aikana rakennuksen on oltava nostettu, jotta poistettaisiin tai pudotettavien betonilohkojen aiheuttamaa harhaa.

Kuinka laittaa mökit lohkoihin omin käsin

On helpompi nostaa kerros kuin talon liitin, mutta on oikeampaa rakentaa kaikki niin, ettei sitä tarvitse käsitellä. Jotta vältetään "iskut" voi, jos käytät käytännön kokemus käyttäjien ja ymmärtää, mitä asentaa mökkiä mökki.

Luin monia aiheita rakennusten rakentamisesta. En voi päättää, mihin perustaan ​​perävaunu valitsee. Useimmissa tapauksissa ne, jotka rakastavat, kirjoittavat, että he asentavat perävaunujen betonipohjapetoksiin. Aloin etsiä heitä ja heittäytyä vaistoon. En löytänyt sellaisia ​​pienikokoisia kuvia kuin kuvissa. Näen vain suuria ja kalliita FBS-lohkoja, joita käytetään mökkien rakentamisessa.

Mitkä esteet laittaa valot

FBS on vankka perustilohko (tai muu salauksen purkuvaihtoehto - seinä). Riippuen sen koosta ja tiheydestä, se voi painaa 380 - 1960 kg. Niinpä tilapäisen rakennuksen rakentamisessa ei vaadita massa- ja mitoitusominaisuuksia. Tarvitsemme pienemmän lohkon, FBS 4-2-2 -merkin, jossa LxBxH (pituus, leveys ja korkeus) ovat yhtä suuret: 390x190x190 mm ja paino noin 36-38 kg.

Niitä kutsutaan myös käsijalostuksen perustaksi. Voit päästä eroon tästä tilanteesta: ostaa päällystyslaatat 50x50x5 / 60x60x6 cm ja asentaa ylhäältä alaspäin pienempiä päällystyslevyjä.

Niitä kutsutaan myös hiekkasementiksi. Voit myös käyttää vanhoja autonrenkaita. Tästä syystä se täytetään sisältä (tiiviisti pakattu) hiekalla.

Rengas- tai päällystyslaatat päälle asetetaan FBS 4-2-2. Betonimyllyn liimaamiseksi laattaan (tai sitomaan useita kappaleita yhteen) on käytettävä laattaliimaa.

Valitsemalla lohkojen alapinnan alapuolelle, me muistaa, että ne joutuvat kosketuksiin maan kanssa ja altistuvat kosteuden haittavaikutuksille. Siksi emme käytä materiaaleja, jotka ovat alttiita kosteuden kertymiselle, nimittäin kaasua, savea ja vaahtosbetonia.

Jos pohjaan käytetään sementtipohjia, joissa on tyhjiöitä, on täytettävä ne laastilla tai betonilla.

Toinen vaihtoehto voisi olla sarake- tai itsekiinnittyvien tölkkien valmistus muottipesässä.

Ehdotan, että otetaan 10-15 litran muovinen kauha: jäljelle maalin, ruoan jne. Rakentamisen jälkeen. Pääasia on, että kauhat ovat korkealla. Ostamme sementtipussin, 4 pussia hiekkaa + vettä. Me häiritsemme kaiken tämän laskentakupissa: 4 osaa hiekkaa otetaan 1 osaan sementtiä ja 0,5 vettä kaadetaan. Annamme seoksen kuivua. Näin tehdään kotitekoinen hiekkasementtilohko.

Kotitekoisia lohkoja tehdessä muistelemme, että sinun ei pitäisi kaataa runsaasti vettä sekaan, kuten aloittelevat kehittäjät haluavat tehdä, ja tuovat sen happamaksi. Tämä johtaa betonin brändin vahvuuden huomattavaan vähenemiseen. Jotta täyttö olisi helpompi erottaa muotista, ämpärin seinät voidaan rasvoida työstämällä. Laskemme myös etukäteen hankkeen taloudellisen toteutettavuuden. Voi olla, että esivalmistettujen tuotteiden osto on halvempaa (ja nopeampaa ajallaan).

Mitä laittaa muutos taloon maassa: tyyny perustuksen alla

Olen jo hämmentynyt. Riippumatta siitä, tarvitaanko hiekkaisen tyynyn kaatamista, jonka pitäisi mennä ensin, ja sitten - hiekkaa, roskaa tai roskaa / hiekkaa.

Mielestäni kevyille rakenteille, kuten perävaunulle, "tyynyn" päätehtävä on taata tiheys kunkin pilarin alla. Poista ensin hedelmällinen kerros. Tämä on noin 20-30 cm. Sitten nukahemme hiekkaa. Me kaatamme sen ja ram. En kaatoi raunioita.

Maadoittavissa maaperissä sinun on noudatettava seuraavaa sääntöä - ei tarvitse kaivaa betonipylvästä maahan. Poistamme vain "hedelmälliset". Seuraavaksi täytetään kaivettu reikä (noin 1x1x0,3 m) geotekstiilillä (tarvitaan kerrosten erottaminen) ja kaadetaan hiekkaa, ts. Vaihda heiluttavan maaperän likaantumattomalle.

Laitoin perävaunun maalle tiilikiviin. Tyyny geotekstiilistä valmistetun hiekkapuhalluksen alla.

Kuinka laittaa perävaunu lohkoihin

Pohja ruuveilla paalujen alla muutos talon

Vaihtokoti edustaa teknistä rakennetta, joka voi asettua kesäasuntoon, rakennustyömaalle ja muille paikoille, joissa sen toimintaa tarvitaan. Jotta tällainen rakenne olisi pitkä aika, sen perustaksi ne käyttävät säätiötä ruuveilla paalupaikkoja varten. Tämän ratkaisun ansiosta rakenteen alaosa ei pääse kosketuksiin märän maaperän kanssa, mikä estää mahdollisuuden korroosiota ja muita kielteisiä vaikutuksia.

Ruuvatyynyjen muutostalo voidaan siirtää toiseen alueeseen ilman vaikeuksia, ja se voidaan poistaa kokonaan rakennuksen jälkeen, jolloin jälkiä ei jää maahan. Kierrä pohjalevyt paikoilleen helposti irrotettavaksi maaperästä ja sitä voidaan käyttää uudelleen.

Vaihda talot paaluun ja ruuvipohjaan

Kun olet tehnyt valinnan vaihtoehtojen vaihtamista varten, voit säästää pelkästään tilaa paikan päällä, mutta myös vähentää kustannuksia. Sen rakentamisen ei tarvitse käyttää sementtilaastia ja erikoislaitteita. Rakennustyöt eivät aiheuta vaivaa ja kestävät useita tunteja.

Vaihtokeskuksen paalusäätiö voidaan asentaa mihin tahansa sääolosuhteeseen, myös jäädytetyllä maaperällä 2 metrin syvyyteen. Vaihda taloja ruuveilla, joiden hinta on monien kehittäjien saatavilla, voidaan pystyttää lähellä säiliöitä ja ongelmallinen maaperä. Säädettävä paalukorkeus mahdollistaa tasaisen pinnan muodostamisen ruuveille.

Vaihdon talon asentaminen avaimet käteen ruuvipolleille tekee ammattitaitoiset mestarit lyhyemmässä ajassa.

Edut pohjaan ruuveilla

Rungon alla sijaitsevat ruuvipallon pohjan perusedut ovat:

 • nopea ja helppo avaimet käteen -asennus;
 • kyky rakentaa minkä tahansa koon pohja;
 • korkea lujuus, luotettavuus ja kestävyys;
 • universaalisuus (ruuveilla tapahtuva muutosrakenne soveltuu asennettavaksi mihin tahansa maaperään);
 • edullisia.

Vaihtopaikan alla olevat ruuvit ovat helposti maadoitettuja manuaalisesti tai pienikokoisten laitteiden avulla. Pohjaa ei tarvitse rakentaa kaivoihin ja suorittaa vedenpitävyyttä. Pohjan lujuus ja vakaus saadaan aikaan laaja-alaisella ruuvilla.

Alustan ominaisuudet ruuveilla

Se on oikea vaihtoehto kesämökille, koska se on korroosionkestävää ja negatiivisia ympäristövaikutuksia, minkä ansiosta se on yksi kestävimmistä rakenteista. Tarvittaessa sen asennus voidaan toteuttaa turpeen paikoissa ja rinteissä. Pile-pohjaista tyyppiä käytetään laitureiden ja kiinnityslaitteiden rakentamisessa, mikä puolestaan ​​vahvistaa sen erinomaisen suorituskyvyn.

Vaihtokeskuksen ruuvin pohja lasketaan painosta 5 - 20 tonnia. Palvelun keskimääräinen voimassaoloaika on noin 100 vuotta. Sitä voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa menettämättä sen ominaisuuksia.

Jos etsit säätiötä optimaalisella hintasuhteella ruuvien paaluille ja laadulle, valitse sitten ruuveja varten paalupaikkoja, joiden koko on valittu ottaen huomioon rakenteen mitat. Se maksaa 30% - 40% toisin kuin muut syyt.

Pilejä vuoteille

Rakennustyöt tontilla alkavat hyttien rakentamisella. Siinä on rakennusmateriaaleja, laitteita, se voi toimia myös tilapäisenä talona, ​​kun työ on käynnissä. Jotta sisätila olisi lämmin, kuiva ja mukava, tarvitaan säätiö, mutta on epäkäytännöllistä tehdä betonipohja. Siksi mökit ruuveilla - tämä on hyväksyttävin vaihtoehto.

Kierräpallon alla olevat ruuvat ovat yksinkertaisesti ja nopeasti. Ne tarjoavat myös rakennuksen suurta lujuutta ja vakautta. Tämä säätiö on universaali, se voidaan asettaa milloin tahansa vuoden aikana ja melkein missä tahansa maassa. Lisäksi ruuvi-tyyppisiä paaluja voidaan käyttää monta kertaa, joten koiran talon asentaminen paaluun ei ole staattinen, ja muutostalo voi liikkua alueen kehällä.

Asennus paalujen alla muutos talon

Vaikka hytti ja tilapäinen rakenne, sen asennus olisi tehtävä huolellisesti. Vaihtopaikan alla olevat ruuvit on valittu ottaen huomioon rakennuksen kuormituksen koot. Tämän jälkeen muutospaikan asennuspaikka on merkitty. Tällöin rakennuksen on oltava vähintään puoli metriä muista rakennuksista. Sen jälkeen suoritetaan koeporaus, jonka vuoksi paalujen lukumäärä, pituus ja halkaisija määritetään.

Vaihtokeskuksen ruuvipallojen asennus tehdään pääsääntöisesti manuaalisesti, koska se on edullisempi, ei jätä roskien taakse, mahdollistaa paremman pystysuoran paikan säätämisen kiertymisen aikana.

Kun kaikki paalut kierretään, ne kaadetaan betonilla. Jos talo paaluilla liikkuu sivuston ympärillä, älä täytä. Seuraavaksi paalut leikataan yhteen tasoon.

Metalliset tasot hitsataan putkien yläosaan ja liitetään palkkeihin metallista valmistetuilla kanavasilla.

Vaihdon talojen rakentaminen ruuveilla

Materiaalivalikoima voi olla hyvin erilainen.

 1. Konttien vaihto talot ovat helpoimpia, ja niiden rakentamisen jälkeen ne puretaan. Ne on rakennettu nopeasti - sandwich-paneeli kiinnitetään metallikehykseen.
 2. Vaihtokammiot on helppo asentaa. Rakennettu laminoidusta viilupuusta, joka on ulkoisesti päällystetty kilpailussa.
 3. Jalkakäytävien rungot on valmistettu kestävästä puusta, ne on peitetty aluslevyllä ja valmistettu veden ja höyryn eristä.
 4. Lokit ja lokit ovat kalleimmat, mutta ne näyttävät erittäin kauniilta. Rakennustöiden päätyttyä tällainen rakennus voidaan jättää ja sitä voidaan käyttää ylimääräisenä asunnossa tai kylvyssä.

Svaisad-yhtiö toteuttaa ruuvien perustaa muutostöihin ja muihin rakennuksiin SPb: ssä ja Leningradin alueella. Teemme laadusta ja luotettavuudesta mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös edullisia alennuksia ja tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään uhraamatta säätiön laatua.

Perus muutoksen talon alla

Kuten tiedätte, mikään ei ole yhtä pysyvä kuin tilapäinen. Odotettaessa tätä, rakennettaessa tilapäistä taloa erilaisiin kotitalouksien tarpeisiin dachassa, rakennustyömaalla tai missä tahansa sopivassa paikassa, on tarpeen miettimään etukäteen, mitä vaihtaa taloon, jotta ajan myötä perusta ei tule objektin heikoimmin.

Säätiö - säätiö

Vaikka kotitaloussi asennettaisiin vain muutaman kuukauden ajan ja siirrät sen sitten työntekijän toiseen sivustoon, et voi laittaa sitä paljaalle alustalle. Tosiasia on, että maaperässä on taipumus asettua, liikkua sisäisten prosessien ja ilmakehän ilmiöiden vaikutuksesta. Jopa yksinkertaisin yksinkertainen kellarikerroksen alla antaa hänelle:

 • Vakautta.
 • Turvallisuus.
 • Vakautta.
 • Turvallisuus.

Rakenteen hyvin ajateltu pohja jakaa staattisen ja dynaamisen kuorman tasaisesti maahan, suojellen rakennusta ennenaikaiselta tuhoutumiselta, muodonmuutokselta ja pohjaveden poistamisesta. Ne, jotka aikovat perustaa muutoksen talon omilla käsillään, on ensin laskea paljon parametreja, jotta asennus ei itse aiheuta koko rakenteen tuhoutumista. Niistä:

 • Maaperän laatu ja koostumus.
 • Rakennuksen paino.
 • Pohjaveden esiintyminen.
 • Seisminen tilanne alueella.
 • Valintamateriaalin optimaalisen materiaalin ja rakennustyypin valitseminen vaihtoaseman kellarille.
 • Rakenteen ajallinen tai pysyvä.

On pidettävä mielessä, että se ei ole rakenteeltaan perustavaa laatua oleva rakenne, eikä siksi ole mitään syytä sijoittaa ylimääräisiä varoja. On optimaalinen laskea budjettivaihtoehto. Kaikki, jolla amatööri kärsii pitkään eikä rationaalisesti, on ammattilaisen helppo tulla. Siksi ensin päättää, hukkaavatko aikaa ja hermostasi tuntemattomalle yritykselle. Ehkä on parempi tilata palvelua asiantuntijoilta?

Erilaiset muutosrakenteiden perusteet

Tulevaisuuden toimivuudesta riippuen perävaunu on valittu ja sen perusta. Jos tarvitset varastotilan tai tilapäisen rakennuksen puutarhan juoniin, se on tarkoitettu asennettavaksi yhteen paikkaan kerran. Tällöin suosittelemme, että tarkastat muutostöitä ruuveilla, luotettavin vaihtoehto.

Mobiiliperävaunu on parempi laittaa halpa pohja, joka lisäksi voidaan purkaa ja ottaa kanssasi. Tässä tapauksessa käytetään usein hitsattua metallia, joka sijoitetaan betonilohkoihin. Lisäksi alhaiset kustannukset asennuksen ja purkamisen aikana. Oikean valinnan tekemiseksi sinun on tutkittava vaihtoehtoja.

Ruuveilla

Yksi yksinkertaisista ja suoraviivaisista tavoista on muodostaa meikki pinoille, jotka on tarkoitus ruuvata maahan. Täällä sinun on käytettävä vähän rahaa, tämä ei ole halvin vaihtoehto, mutta jos teet tehtävän laadullisesti kerran, sinun ei tarvitse pelastaa rikkiä. Mobiilirakenteiden osalta tämä menetelmä ei ole kovin kätevä, mutta puutarhurit voivat tarkastella sitä tarkemmin, varsinkin helpotusalueella.

On tärkeää tietää tarkalleen, kuinka valita ruuvipallot varastolle, mutta tässä tärkein parametri on paalujen lukumäärän vastaavuus tulevan rakenteen painoon ja ongelmien puuttuminen maahan. Normin mukaan joka puolitoista metriä kohti on tarpeen ruuvata yksi ruuvipallo vaihtajan alta. Maaperän kannalta ihanteellinen maaperä on se, jossa liemi sijaitsee noin 2 metrin syvyydessä.

Perusta muutosalalle ruuveilla - ihanteellinen ratkaisu savimaahan

Pylväät

Toisin kuin muutosrakennuksen paalusäätiö, sauvat eivät ole kiinteitä tukia. Jos sinulla on kiinteä ja vakaata maata käytettävissänne, ja aiot siirtää aikapihaa aika ajoin, ehkä tämä on sinun valintasi. Lisäksi se koskee edullisia keinoja perustaa pohja.

Valmistetaan vaaditun kokoiset kaivut, pohja vahvistetaan, betonipinta kaadetaan vapautettujen liittimien päihin. Viikon kuluttua luuranko on kiinnitetty vasempaan vahvikkeeseen ja asennetaan muotti. Tämän jälkeen napa asennetaan suoraan, jolloin sekä punatiili että betoni sopivat. Pylväät sijoittavat lisäksi mökit.

Tässä tapauksessa käytät joko esivalmistettua tai monoliittista perusmenetelmää pylväät. Tämä vaihtoehto on vaivalloisempi kuin rungon ruuvipohja, mutta erikoislaitteita ei tarvita.

Betonilohkoilla

Ihanteellinen vaihtoehto rakentamiseen ja maantiekulkuneuvoihin, pyörivään retkikuntaan ja muihin liikkuviin työkohteisiin ovat "helposti kiipeävät" bungaloweja, jotka eivät ole kalliita ja nopeita asentaa. Perävaunun pysäköintialue jaetaan, kontit on merkitty, vakiolohkot on asennettu, vaakasuora viiva määräytyy tasolta. Tarvittaessa maata kaadetaan tai podkapyvaet. Voit laittaa perävaunun.

Muilla tavoilla

Luovuus venäläisessä ihmisessä ei ole vain kansallinen piirre. Se on tapa olla. Ja jopa sellaisessa ei-luovassa asiassa kuin rakennuksen tukikohdan tilapäistä rakennusta varten, "Kulibin" esiintyy jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja:

 • Nauha - paikallaan oleva, hyvälaatuinen täyttö betonilla.
 • Kiinteä suljettu teräsbetonilaatta koko pohjan alapuolella, betonilohkareiden alapuoli on perusteltua raskaiden koneiden läsnäollessa.
 • Tukkeihin, joissa on ohjauskiskoja - sidotaan puiden runkoja tai kallistusta koko pohjaan, ja juoksijat tarvitaan liikkumisen helpottamiseksi.
 • Renkaiden vaihdon talteenotto - renkaiden täyttö auttaa lisäämään rakenteen lujuutta. Nopea, liikkuva, halpa. Hyvä todiste kosteikoilla.

Optimaalinen kaikille - lohkojen pohja

Kuka tietää tarkalleen, mitä tapahtuu vuoden, viiden, kymmenen vuoden aikana? Onko tämä perävaunu ajan mittaan tässä paikassa? Retoriset kysymykset. Ei kaikkialla, jossa voit asentaa paaluille varoja tai käyttää muita menetelmiä. Jotain kallista, jos maa ei salli, joskus ei ole tarvittavia laitteita. Ja pelkästään lohkojen talojen rakentamisen perusta ei ole vasta-aiheita.

Tarkastellaan betonilohkojen valintaa. Suuret PBS (perusseinämä seinät) hankinta ei ole tarpeen, jos vain tilapäiset tilat ajan mittaan eivät tule muuttumaan kiinteään asumiseen. Nämä materiaalit ovat suuria. On parempi valita betonielementti kaapeleille FBS 4-2-2, jonka mitat ovat 20x20x40, joiden paino ei ylitä 40 kg. Vakuutusta varten lohkot kiinnitetään yhdessä laattaliiman kanssa.

Hiilihapotettu betoni, keramiittibetoni ja vaahtobetoni ovat parempi sulkea pois niiden korkean hygroskooppisuuden vuoksi. Materiaalin on oltava tyhjä. Jos sinulla on jo sellaisia, sinun ei pitäisi ostaa kokonaisia. Aihiot voidaan täyttää betonilla. Yhtä tärkeä on lohkojen hinta kaluston alapuolella, kaikkien harkittujen vaihtoehtojen budjetti, lukuun ottamatta autonrenkaita.

Askel askeleelta lohkoperustan asentamiseen

Jos päätät tehdä säätiön itse, niin vaiheittaiset ohjeet valokuvien avulla auttavat sinua.

Mitataan, jos ei seitsemän kertaa, sitten kerran, mutta erittäin huolellisesti, koiran talon parametrit kentällä. Puhdista paikka maaperän, oksat, juuret, roskat ylimmästä kerroksesta. Perusrakenteen rakentaminen:

 • Sivusto on merkitty nurkakärkien asettamisella.
 • Telojen väliin köysi kiristetään kehän ympäri ja kulmien määrittämiseksi vinosti, jotta ne olisivat tarkkoja.
 • Paikat, joissa lohkot sijoitetaan 1,5 - 2 m etäisyydelle toisistaan ​​ja diagonaalien leikkauspisteiden keskellä, on merkitty.
 • Kaivaa reikiä geotekstiilien reunustavien lohkojen asennuskohteisiin.
 • Hiekka- tai hiekka-sora-seoksen tyynyt kaadetaan, kaadetaan ja kaadetaan noin 15 cm: n päähän.
 • Murskattu kivi täytetään 20-25 cm: n päähän.
 • Kaksi lohkoa on pinottu tasolta, liotettu laattaliimalla.
 • Kaksi muuta lohkoa on pinottu ylhäältä.
 • Tilaus toistetaan kaikilla lohkojen kohdissa.

Vaihtojonon lohkojen pohja on valmis. Kaikki työskentelevät voimin toimimaan itsenäisesti. Kuitenkin se vie paljon arvokasta aikaa pois. Kutsu ammattilaisia!

Ota yhteyttä johtajiimme, säätiöiden hinnat ovat meille enemmän kuin kohtuullisia.

Miten rakentaa säätiön muutos taloon

Muuttoliikkeen perusta, toisin kuin päärakennusten perusteet, on useita ominaisuuksia. Tällainen kevyen väliaikaisen rakennuksen malli, kuten bungalow, on jo kauan lujasti vahvistanut rakentajat, puunjalostimet, geologit ja muut "nomadisten" ammattien ihmiset sekä puutarhurit. Vaihdon talossa yhdistyvät itsessään useita toimintoja - se on sekä työkalujen varasto, pukuhuone ja tilapäinen asunto. Siinä he odottavat huonoja säätä ja usein viettävät yötä melko pitkään.

Sen vuoksi kaikesta "ajallisuudesta" huolimatta on välttämätöntä ryhtyä vakavaan lähestymistapaan katoksen rakentamiseen. Tämä koskee täysin tällaisten tilapäisten rakennusten perustamista.

Ominaisuudet kellarissa vaihto taloa

Koska muutos talo on useimmissa tapauksissa yksi väliaikaisten rakennusten tyypeistä, ei ole suositeltavaa perustaa sen pääomaa. Vaihdon talon perustana on oltava ensinnäkin laitteen yksinkertainen ja edullinen - jotta se olisi mahdollista omalla kädelläsi ilman erikoislaitteiden ja kalliiden teknologioiden käyttöä.

Tärkeimpien vaihtoehtojen joukossa on pienikokoisten lohkojen pohja. Pilejä käytetään myös melko usein varsinkin suolla ja heikoilla mailla.

Estä vaihtoehto

Block foundation on erinomainen tapa rakentaa pohja riittävän vahvoille maaperäille. Tällainen perusta on melko helppo tehdä omalla kädelläsi mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa.

Ensinnäkin maata tasataan tilapäisten rakennusten tulevan asennuksen paikalle, kaikki kasvillisuus poistetaan - ruoho ja pensaat. Tämän jälkeen maaperä täytyy tarvittaessa vaurioittaa tai vuodattaa veden avulla, jotta estettäisiin lohkojen estäminen maan päällä rakennuksen painon alla.

Sitten sinun täytyy tehdä karkean hiekan, soran tai soran polttopyyhe. Polkumyynti on tasaantunut ja huolellisesti kaatunut. Näihin tarkoituksiin on täysin mahdollista tehdä manuaalinen särmäys, koska pienten lohkojen pohja, kuten koko rakenne, on varsin kevyt. On mahdollista valmistaa tällainen tuhkakuppi suuresta poikkileikkauksesta tai raskaasta raaka-aihiosta valmistetusta raaka-palkista, jolloin kahvat kiinnitetään sivuille helpottamaan käyttöä.

Seuraavan vaiheen rakentaminen kellarikerroksessa alle chalet - työtä merkintä alueella. Rakennuksen mittasuhteiden mukaan tappuja lyödään maahan tulevan rakennuksen kulmissa. Tällöin vedetään niiden päälle vartaloa tai ohutta lankaa, joka merkitsee pohjan aksiaalisia viivoja.

Lohkojen pohja voi olla joko kiinteä, nauha tai pylväs. Ensimmäinen vaihtoehto on useimmiten lohko, joka asetetaan betonipinnoille, tai suoraan kiinteään jyrsintään tai soraan.

Tällainen pienen lohkon tapittamattoman, ei-upotetun kellarin muunnelma soveltuu vain koville maille. Kun kyseessä on tällaisen pohjan laite vedellä kyllästetyillä maaperillä, sen maaperän pinnan kausivaihteluista johtuva sen muodonmuutos ja tuhoutuminen ovat suuret todennäköisyydet.

Sijoittelun estäminen

Yleisemmäksi vaihtoehdoksi on, että sarakkeet rakennetaan väliaikaisten rakennusten kulmista ja tietyin väliajoin rakennuksen kehällä. Näiden aukkojen koko riippuu tilapäisen rakennuksen suunnittelusta ja kokonaismassasta. Tyypillisesti lohkojen pylväiden pituus on 1,5-2 m. Paikoissa, joissa pylväitä asennetaan, muodostetaan sora tai särkyjä.

Tämän jälkeen asennetaan vaaditun korkeuden sarakkeet. Yksi tämän tekniikan eduista on kyky luoda perustus irtoaasemalle tasoittamatta pohjaa. Tämä pätee erityisesti alueilla, joilla on voimakas kaltevuus. Jos haluat kohdistaa vaakasuoran, yksinkertaisesti tee sarakkeet toisella puolella korkeammaksi kuin toinen. Pylväiden optimaalinen korkeus on 20-40 cm maanpinnan yläpuolella. On riittävää, että rakennuksen alaosa ei ole märkä sateiden aikana.

Tilapäisten rakennusten perustuksen rakentamiseen parhaiten soveltuvat runkoiset betonilevyt, sementti, hiilihapotettu betoni jne. Iskunkestävät, johtuen niiden pienemmästä lujuudesta, ovat alttiita halkeilulle raskaissa kuormissa. Siksi, kun asetat pylväitä, ne on kaadettava sisälle sementtilaastilla.

Toinen vaihtoehto pylväsrakenteille on tehdä pohja vanhoista autonrenkaista. Tämä vaihtoehto on varsin suosittu luotaessa säätiötä omiin käsiisi kevyiden tilapäisten tai pysyvien rakennusten - niput, kylpyhuonekalusteet, kehykset maalaistaloille. Tällöin käytetään tiilen tai tukipylväiden sijaan autonrenkaita, asetetaan sora-alustaan ​​ja täytetään sisäpuolella olevasta betonista.

Näin ollen rengas on betonirakenteiden rooli. Tärkeintä on sijoittaa autonrenkaat oikein vaakatasoon niin, että koiran talon paino on tasaisesti jakautunut kaikkiin tukiin. Jos bungalow on rakennettu kevyeksi tilapäiseksi rakenteeksi, esimerkiksi kesäkauden rakennuskaudella, hiekalla tai soralla täytetyt renkaat voivat tulla alas tukeen.

Suosittelemme katsomaan videota lohkojen talojen rakentamisesta.

Vedenpitävä lohkopohja

Rakennuksen pilarien ja alemman puupalkin välille on tarpeen valmistaa kattotiiliä vedeneristyskerros. Sarakepohjaisen laitteen lohkojen sijaan voit käyttää tavallisia rakennustiilet. Talvella tapahtuvan lämpöhäviön välttämiseksi ulkokehän ympäröivän tilapäisen rakennuksen pohja on ommeltu eristyslevyillä. On myös mahdollista tehdä bungalowien ympärillä kuonaa tai sahanpurua.

Pallosäätiöt

Paalujen avulla luodut alustat ovat melko yleisiä niillä alueilla, joissa on suolaista maata tai pohjoisilla alueilla, joilla on paljon maaperän jäädyttämistä.

Tämän tekniikan avulla voit välttää rakennuksen kausittaista muodonmuutosta. Koska se on yksinkertainen ja edullinen, se soveltuu hyvin tilapäisten rakennusten perustamista varten. Oikein asennettu paalu voi kestää melko paljon painoa.

Pinoamista varten on useita menetelmiä. Tällöin paaluilla on omat suunnitteluominaisuudet. Spiraalipinoilla on kierrepäällysteet lopussa, jonka ansiosta ne tunkeutuvat paremmin maahan ja pitävät niitä tukevasti. Tällaisia ​​paaluja voidaan ruuvata maahan omiin käsiinsä manuaalisella karhottimella tai voit käyttää mekaanista karhottimen, joka kulkee dieselmoottorilla, bensiinillä tai sähköllä.

Pile-säätiö parhaimmillaan näyttää itsensä heiluttavilla tai suolla mailla. Kuitenkin rakennuksen pohjan muodonmuutoksen välttämiseksi maaperän kausittaisen "kävelyn" aikana paalut on syvennettävä maaperän jäädyttämisen alapuolelle.

Ajopuristimien paalutusmenetelmä estää niiden estämisen erityisellä vasaralla - copra. Yleensä se on raskas monitoimimekanismi, joka on asennettu itsekäyttöisiin nostureihin ja kaivinkoneisiin. Mutta tällaisen tilapäisen rakennuksen asentamiseksi varastoksi on aivan mahdollista lyödä pieniä paaluita omalla kädellä käsin vasaramyllyllä. Se on jalusta, jonka keskelle on ripustettu raskaita kuormia, jotka on nostettu käsin kaapelin avulla. Nostoaukon jälkeen tämä pudotetaan pystysuoraan asennettuun paaluun, joka vähitellen ajaa se maahan.

Katso videota siitä, miten ruuvipalloja käytetään rakentamiseen.

Pahaavat paalut

Kolmas vaihtoehto - tylsät paalut. Tämä on kenties kaikkein edullisin tapa säätiön itse kokoonpanolle kevyelle tilapäiselle rakennukselle, kuten koiran talolle. Tätä varten, käsireiän avulla, aukkoja tehdään 0,4-0,7 m, johon muotti on työnnetty.

Valmis kenttä muutokselle

Koska se voi olla asbestisementtiä tai muoviputkia, joilla on suuri halkaisija, laatikko lankkuja tai arkki katodisädepäällystetty putkeen. Armeija asetetaan tällaiseen improvisoituun muottiin paaluille ja betoni kaadetaan haluttuun tasoon. Betonin kaatamisen yhteydessä on tärkeää tärytellä sitä tarkasti napauttamalla muottiin tai sisäpuoliseen vahvikkeeseen vasara, tikku jne.

Tämä välttää kuoren muodostumisen paalussa ja lisää niiden lujuutta. Kuten edellä olevista esimerkeistä voidaan nähdä, ei ole vaikeata tehdä pohjaa vahtimestalle omilla kädillä.

Samalla tämä säätiö voidaan suunnitella sekä yhden tai kahden palvelusaikakauden ajan ja riittävän pitkäksi ajaksi, kun muutosrakennus rakennetaan talonrakennukseksi henkilökohtaiseen juoniin.

Perus muutoksen talon alla. Kierrä paalut muutoksen alla

Rautamalmien käyttöön perustuva muutostalo on erinomainen vaihtoehto nopean ja laadukkaan työn aikaansaamiseksi. Säätiö on kaiken rakentamisen perusta. Vähintään viisikymmentä prosenttia koko rakenteen laadusta ja kestävyydestä riippuu sen onnistuneesta rakentamisesta. Siksi perustus ja sen rakentamisen prosessi, riippumatta siitä, millaista esineitä se on tehty (onko kyseessä mökki tai vain pieni veranta), on otettava vakavasti.

Hieman hyttejä

Vaihtoehtoisia taloja (teräs, puinen) on erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta tällaiset ominaisuudet eivät vaikuta säätiön valintaan. Siksi on mahdotonta vastata kysymykseen, millainen säätiö on tässä tapauksessa parempi, sinun on syytä "syventää". Yleensä säätiöksi voit käyttää:

 • hienoksi upotettu nauha (vaatii jonkin aikaa odottaa täysin varautumisen kuormien perustan);
 • pile-on-teknologia TISE (vaatii erikoisvarusteet kaivojen poraamiseen);
 • pylväs (vaatii maan tasaisen pinnan);
 • (ei tarvitse olla yksi edellä mainituista tapauksista).

Mökit tai ihmiset, joita kutsutaan "vaunuiksi", ovat pieniä rakenteita, muuten niitä voidaan kutsua myös pieniksi "taloksi". Näyttäisi siltä, ​​että rakennuttajat ja puutarhurit käyttävät niitä pääasiassa väliaikaisena asuntona. Mutta se ei ole. Tarkistukset, hozbloki, huoltoasemat, kaupat, turvallisuuspositit, varastot, lohkoyksiköt, toimistot, rengas ja jopa tuotantotilat eivät kuitenkaan vielä ole niiden käyttölista. Ne ovat kysyntää, koska niiden rakentamiseen ei käytetä niin paljon rahaa. Lisäksi mökkejä pidetään helposti kuljetettavina (paikasta toiseen) rakennusten kautta, mikä on myös niiden olennaista etua. Tämän perusteella on syytä päätellä, että muutosrakennuksille paras, edullinen ja käytännöllinen perusta on se, joka tehdään ruuveilla.

Miksi ruuvipilareiden säätö ylittää muiden vaihtoehtojen?

Ja vastaamaan tähän kysymykseen riittää vain purkaa kaikki tämän vaihtoehdon myönteiset ja kielteiset näkökohdat. Rakennuksen etuja ruuveilla paalupaikoille:

 • Niinpä niin usein kuin on tarpeen siirtää perävaunu yhdestä esineestä toiseen, ja ruuvipallot ovat suhteellisen helppoa tarttua ja niiden käyttöikä on melko pitkä (erityisesti sinkitty), niitä voidaan käyttää uudelleen (irrotetaan yhdestä paikasta ja ruuvatetaan toiseen);
 • Asennuksen helpottaminen (ruuvipuristimen ruuvaaminen voidaan tehdä käsin erikoisvalmisteisilla vipuilla ja useiden voimakkaiden miesten kanssa);
 • Mahdollisuus pinoiden mekaaniseen ja manuaaliseen ruuvaukseen (ensimmäisessä tapauksessa aika tallennetaan toisessa rahastossa);
 • Alhainen omistuskustannus
 • "Vaikeat" maaperät (kastelu, juoksuttaminen jne.) Ja vaikea maasto (rinteiden, pienkampusten läsnäolo jne.) Eivät häiritse tämäntyyppistä säätiötä;
 • Korkea käyttöikä (vähintään sata vuotta ja erikoiskäsittely - ja vielä enemmän);
 • Rakennustöihin ei vaikuta luonnolliset olosuhteet (voit rakentaa milloin tahansa vuoden aikana);
 • Ei johda maaperän koskemattomuuden loukkauksiin;
 • Frostin turvotus ei vaikuta siihen;
 • Suuri seisminen vastus;
 • Tarjoaa erinomaisen vedenpitävyyden (ilman ylimääräistä ilmanvaihtoa);
 • Ei tarvita maanrakennustöitä.

Säätiö puutuu ruuveilla

Koska perävaunu on suhteellisen kevytrakenne, perävaunujen ruuveille ei ole käytännössä mitään vikoja, tai pikemminkin ne eivät ole niin merkittäviä. On mahdollista erottaa vain hetki, että kun ruuvaamalla paalu maahan, oletamme mahdollisuuden naarmuttaa paalua, mikä vuorostaan ​​johtaa nopeimmin korroosiota. Tärkeää peruskorjauksen yhteydessä rakennuksen peruskorjauksen aikana on:

 • maaperän fysikaalisten ominaisuuksien tutkiminen (maassa, jossa rakennuksen on tarkoitus sijoittaa);
 • pohjavesien esiintyminen;
 • ottaen huomioon maanpinnan helpotus. Tällaisen näennäisen yksinkertaisen asian pääkohta pysyy samana - tehdä kaikki tarpeelliset laskelmat ja tehdä työtä oikein. Tehdäksesi tämän, ihanteellinen ratkaisu on ottaa yhteyttä näihin ammattitaitoon ammattilaisiin, jotka tuntevat yrityksen.

Jalkakäytävät

Jalkakäytävän asuntorakennus on välttämätöntä dachassa. Voit aina luoda työpaikan siinä, kun hän on asentanut tarvittavat laitteet siellä, ja se voi olla asutettu, pöydällä, sängyllä ja tuoleilla, jotta voit viettää yötä.

Tällainen pieni talo voidaan laittaa nauhalle. Mutta hiekka- tai kosteassa maaperässä se voidaan asentaa paaluille. Jos käännymme ammattirakentajillemme, he voivat tarjota kattavia tietoja paalujen asettamisesta ja millä perusteella. Ja myös mitä mittasuhteita ja osia tarvitaan paaluille.

Ruuvi o paalut ovat hyviä, koska rakennetta voidaan nopeasti laajentaa esimerkiksi tekemällä laajennukseksi varaston laitteiden varastointiin tai käytettyihin vanhoihin asioihin.

Tällaiset perustukset ovat erittäin hyvä ajatus ja ratkaisu ei ainoastaan ​​haavoittuville maille.

Tällaisten rakennusten kauneus niiden monitoiminnallisuudessa. Se voi olla kaunis laajennus, talo, autotalli, pesutupa ja varastotila, ja jopa paikkoja, joilla voi leikata jonnekin vartioitu esine, voit rakentaa niitä nopeasti.

On realistista tehdä jopa kauniita mökkejä kuistilla samanlaisessa muodossa, se on erityinen kysyntä kesällä asukkaiden lämmin kausi.

On myös helppoa järjestää uudelleen tai purkaa rakennusta, joka on asennettu porausruuviin. Tätä varten ruuvipilvet ovat ruuvaamattomia ja niitä voidaan käyttää uudelleen.

Kokoontaitettavat kokoontaitettavat paneelitalot voidaan helposti purkaa, ladata ja siirtää mihin tahansa maahan. Kokoonpano uudessa paikassa kestää muutaman päivän.

Runkopallojen muutosalustan pohja on itse asiassa optimaalinen ratkaisu mihinkään rakennukseen.

Yli puolet käyttöiästä pidennetään, jos säätö on tehty oikein, erityisesti ruuvi.

Mökit ovat itse puisia tai minibaarista, mutta säätiön valinta on käytännössä riippumaton niistä. Tämä johtuu siitä, että rakenteen paino on suhteellisen alhainen.

Ruuvipallot ovat helpoin vaihtoehto, voit yksinkertaisesti kierrä ne maahan ja antaa heti mahdollisuuden kiinnittää esine.

Voit ruuvaa niitä käsin tai yksinkertaisten työkalujen avulla ja kahdella tai kolmella henkilöllä.

Taloudellisesti tämä on myös erittäin kannattava liiketoiminta, joka vaatii vähäisiä käteisinvestointeja.

Tällaiset rakennukset ovat halvimmat, kustannukset on helppo tarkistaa maailmanlaajuisesti. Takuu on lähes sata vuotta..