Ruuvaa tuotanto paalut

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Kierrä paalut

Yrityksemme harjoittaa Voronezhin ruuvipallojen tuotantoa. Tuotannossa käytetään halkaisijaltaan 60 mm: n käytettyjä letkutöitä. jopa 102 mm. Tyypillisestä vesikaasuputkesta tulevien letkujen (poratangot) erottamiskyky on, että ne:

 • - paksumpi (seinämän paksuus 5-9 mm)
 • - Teräsrakenne 20
 • - Hitsattu sauma

Kuvia Voronezhin tuottamilla paaluilla ja Voronezhin alueen laitoksilla:

Ruuvipillojen tuotannon tekniikka:

1. Putkien koon pienentäminen (Ruuvipätkän pituus 500 mm) - Koska itsenäisesti tuotamme paaluja, voimme tuottaa ei-standardipituisia

2. Hitsauta kärki / leikkaus paalut 45 asteessa - riippuen kärjen tyypistä (kartio / vino) leikataan

3. Kierrä jyrsintä - kierrä ruuvi ruuveilla tiettyyn asentoon

4. Ruuviliitoksen hitsaaminen putkeen UONI-elektrodeilla (käytetään vakavien metallirakenteiden valmistukseen)

5. Poraa reikä, jonka läpimitta on 22-24 mm (poraa reikä, jonka halkaisija on korkeintaan 35 mm)

Ruuvipillojen pääasiallinen käyttö:

 • Yksityisiä matalarakenteisia rakennuksia - paaluja käytetään perustusten rakentamiseen, useimmiten puutaloihin, mutta myös taloja voidaan rakentaa lohkoilta. Jokaiseen paaluun on asennettu ogolovok (lasialusta), jonka päälle palkki on sidottu (yleensä 200-200, mutta muut vaihtoehdot ovat mahdollisia riippuen käytettyjen materiaalien koosta). Jos aiot rakentaa lohkojen tai tiilien taloja, sen sijaan, että kiinnität palkista, voit tehdä vanteet kanavapalkilla, esimerkiksi 30P tai voit tehdä betoniteräksen. Tällöin ruuvipallot toimivat ankkurina, joka vetää ruuvipilareita pois maasta, kun pakastin hehkuu

Useita valokuvia pilarien käytöstä matalarakenteisissa rakenteissa:

 • Laiturien, kiinnitysten ja siltojen rakentaminen - tähän suuntaan paalut ovat yhä suosittuja. Joka vuosi laiturien asennuksen kaudella (syksyn lopussa tai kevään alkaessa, jolloin ranta on matalampi) saamme yhä enemmän tilauksia. Tärkeimmät säännökset ja vinkit asuntovaunujen asennuksessa - paalut ovat enintään 2 metriä. Paalun pituus valitaan korkeusero (syvyys, laiturin korkeus maanpinnan yläpuolella) ja syvyys vähintään 2 metriä. Pylvään tunkeutuminen olisi valittava testiporauksen perusteella, kuten säiliöissä on usein usein löyhän maaperän muodostumista. Tällaisissa maapähkinöissä ei pysy lujasti.

Useita kuvia laiturista ja kiinnityspaikoista Voronezhissa paaluistamme:

 • Perustukset hangareille - Useimmiten joko pylväsperustat tai ajetut paalut käytetään hangareissa. Ruuvipallot ovat hyvä vaihtoehto jo olemassa oleville rakennuksille, jotka perustuvat hangareihin. Hangarin kehyksen perusta on sarakkeet. Pilejä kierretään kunkin sarakkeen alle, riippuen suunnittelun kuormituksesta. Jos kuorma on suuri, voidaan asentaa holkki ruuvipapeilta (3-4 paalua yhden kannattimen alla, jotka on liitetty levyllä tai tukilaipalla). Paalujen asennuksen jälkeen voit sitoa ne kanavalla tai kaataa matalia syvyyttä. Ruuvipallot ovat loistava vaihtoehto kaarimaisille hangareille, joissa maatila on 3 metriä. Ottamalla meihin yhteyttä voimme jakaa kanssasi tavanomaiset kaarimaisten hangarien mallit täysin ilmaiseksi.

Kuvia Voronezhin alueella sijaitsevista hangareista valmistettujen ruuvipallojen käytöstä:

Sovellukset hakevat paaluja, kun ymmärrät monia. Tämä on vain pieni osa siitä, missä niitä voidaan kierrättää.

Voit helposti tilata ruuvipallot: voit ajaa toimistossamme tai yksinkertaisesti pyytää johtaja laskuttaa sinut tyyppiä ja kokoa kasa postitoimistoon: [email protected]

Etsimme jälleenmyyjää paalujen myynnistä Voronezhin ja Voronezhin alueella. Jos haluat saada jälleenmyyjien hintoja kirjeen otsikossa, kirjoita "jälleenmyyjille"

Säätörakenne ruuveilla "GlavFundament" Voronezhissa

Kierrä paalut

Esimerkkejä esineistä

Säätiö laskin

Maaperän korroosioaktiivisuus:

 • Yhden terän ruuvipillojen käyttö vaatii pilarin pohjan betonoitumista riittävän vastustuskyvyn horisontaalisiin kuormituksiin.
 • Tämäntyyppinen rakenne vaatii laskutoimituksia, joilla voidaan torjua jähmettymisen tangentiaalisia voimia.

Tee pyyntö jättää geologi. Palvelun hinta - 2 500 ruplaa

Yhden terän ruuvipilarien käyttö vaatii jäykän mateen muodostamista vanteilla kanavalla, jotta saadaan riittävä vastus vedon, horisontaalisten ja dynaamisten kuormitusten aiheuttamilta vaikutuksilta, jotka johtuvat virtauksen, jään laskeutumisesta, veneiden kiinnittymisestä jne.

 • Koska tarve varmistaa rakenteen elinikä GOST 27751-2014 -standardin vaatimusten mukaisesti, voidaan käyttää vain 4 mm: n tai sitä vanhempia hylsyjä sisältävien ruuvipallojen käyttö vain maaperän syövyttävyyden (CAG) määrittämisen jälkeen.
 • Terän kokoonpanon selkeyttäminen, paalujen asentaminen siten, että maaperän rakenne on mahdollisimman vähäinen ja jolla varmistetaan vähintään 1 m: n paalin alla olevan tiheän maaperän paksuus, on tehtävä geologisia ja litologisia tutkimuksia.
 • Vaikutus erilaisten kuormitustyyppien rakenteisiin (kriittisten solmujen alle, laakerin alle ja ei-kannattomiin seinämiin, lattiamurtuman aikana) vaatii useita ruuveja (yksi ja kaksi terää) samanaikaisesti. Näin varmistetaan turvamarginaalin tasainen jakautuminen ja säätiön elinikää.

Ilmoittaudu geologin lähtöön ja mittaat CAG: ta soittamalla numeroon 8 800 700 62 82, ext. 115 tai täyttämällä lomake. Palvelun hinta on 2 500 ruplaa.

Koska teollisuuslaitosten turvallisuustasoon on lisätty vaatimuksia, ruuvien paalujen muutosten valitseminen niille olisi tehtävä vain yksityiskohtaisten laskelmien perusteella, mukaan lukien lopullisen elementtimenetelmän mukaiset ohjelmistopaketit ja ottaen huomioon aina tekniset ja geologiset tiedot tutkimuksia.

Jotta voisimme tehdä tarpeelliset laskelmat ja valita optimaaliset paalukokoot kohteeseen, sinun on täytettävä alla oleva tilauslomake.

Suunnittelija yksilöille

Hintaluokka johtuu paalujen suunnitteluparametrien eroista (metallipaksuus, tyyppi ja teräslaatu, terän kokoonpano jne.), Jotka on osoitettu maaperätietojen perusteella (tyyppi ja syövyttävyys). Ilmoita tarvittavat parametrit tai määritä maaperän olosuhteet niin, että voimme valita ne sinulle.

Suunnittelija oikeushenkilöille

paino: <> kg.
 • Muotattu shirokolopastnoy - tämäntyyppinen kärki on merkityksellistä, kun sitä käytetään ihmisen ja karkeiden jyvien maaperässä. Lue lisää...
 • Cast for permafrost maaperä - tämän tyyppiset vinkit ovat tärkeitä, kun niitä käytetään permafrost-alueilla;
 • Valettu monivaihteinen - tämäntyyppiset vinkit ovat tärkeitä, kun niitä käytetään erityisen tiheissä ja karkeissa rakeissa;
 • Hitsattu shirokolopastnoy - tämäntyyppiset vinkit ovat merkityksellisiä, kun niitä käytetään tavanomaisissa maaperäolosuhteissa (hiekka, savi, lieppu, hiekkasauma);
 • Hitsattu monikierros - tämän tyyppiset vinkit ovat merkityksellisiä, kun niitä käytetään maaperän olosuhteissa, joilla on erityisen tiheä ominaisuus.

Nimetty maaperän syövyttävyyttä koskevien tietojen perusteella ja jäykkyyden, voimakkuuden ja stabiilisuuden vaatimusten mukaisesti. Lue lisää...

Nimetty pohjaveden normatiivisen jäädytyssyvyys- ja kantavuusmittarin perusteella. Lue lisää...

Nimetty maaperän syövyttävyyttä koskevien tietojen perusteella ja jäykkyyden ja lujuuden vaatimusten mukaisesti. Lue lisää...

Nimetty maaperän kantavuutta ja rakenteen kuormitusta koskevien tietojen perusteella (kestävyysvaatimusten mukaisesti). Lisätietoja.

Nimetty maaperän fysikaalisten ominaisuuksien (huokoisuuskerroin, virtausindeksi, maaperän kyllästymisaste veden, tiheys, sakeus jne.) Perusteella. Lue lisää...

Nimetty maaperän kantavuutta ja rakenteen kuormitusta koskevien tietojen perusteella (kestävyysvaatimusten mukaisesti). Lue lisää...

Nimetty maaperän syövyttävyyttä koskevien tietojen perusteella ja jäykkyyden ja lujuuden vaatimusten mukaisesti. Lue lisää...

Nimetty jäykkyyden ja lujuuden, käyttöolosuhteiden sekä maaperän olosuhteiden, mukaan lukien maaperän syövyttävyyttä koskevien vaatimusten, perusteella. Lue lisää...

Koska maapohjan upotusprosessiin kohdistuu huomattavaa hankaavaa iskua, on suositeltavaa laskea metallirakenteiden käyttöikä maaperään ottamatta huomioon korroosionestopinnoitetta. Lue lisää...

Kustannuksiin kuuluu geologisten ja litologisten tutkimusten suorittaminen (poraamalla kaivo, jonka syvyys on sama kuin normatiivisen jäädytyssyvyys 1,0 m, mutta vähintään 3,0 m) ja mittaamalla maaperän syövyttävyyden (CAG), tasoittamalla aluetta ja laatimalla suositusselvityksen.

Valitse kaupunki:

Voit nähdä lähimpänäsi olevan kohteen ruuvipilareissa valmiiden kohteiden kartalta.

Voronezh, st. Vapaus, s. 75,. 524

La, su - viikonloppu

OP: n johtaja
Fatkullin Renat Irekovich

Asiakaspalvelupäällikkö
Dautova Dinara Azatovna

SMU: n johtaja
Stepakin Sergei Anatolyevich

Voronezh on yksi suurimmista, tasaisesti kehittyvistä kaupungeista Venäjän eurooppalaisesta osasta, joka on tärkeä liikennekeskus, joka yhdistää eteläiset ja pohjoiset alueet. Tämä yleensä määrittää sekä siviili- että teollisuusrakenteiden voimakkuuden. Kuitenkin vaikeasti leikkautuneiden helpotus- ja korkeuserojen olosuhteissa liuskan asentaminen liittyy suureen määrään maatyötä, nimittäin maaston tasoittamista ja kuopan valmistamista. Tällöin paalupuristusteknologia tulee pelastamaan.

Voit ostaa Voronezhin ruuvipalloja ottamalla yhteyttä toimistoomme:

Hotline: 8 800 700-62-82

Kierukkapää on ontto metalliputki, jonka kärki on terävä kartio, joka on varustettu terä (tai terät). Manuaalisesti tai mekaanisesti, reiän avulla paalut ruuvatetaan maahan syvyyteen, johon hanke on antanut. Paalun ontelo kaadetaan betonilla, mikä estää metallin korroosiota putken sisällä ja siten lisää säätiön elämää. Tämän jälkeen paalut sidotaan grillata.

Voit asentaa paalut itse tai ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.

Vuodesta 2008 lähtien yhtiömme on valmistanut erilaisia ​​ruuvipilareita. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksittäiset ja kaksipäiset paalut, muunnetut, paksuseinämäiset saumattomat putket, valetut ja hitsatut kärjet, monivuotiset hyvin tiheille ja permafrost-maille.

Ruuvipallojen säätiön teknologia on perinteisen vyön kannalta monella tapaa parempi. Ensinnäkin yrityksen tarjoama säätiö toimii kauemmin rakentamisesi pohjana riippumatta sen suunnittelusta. Toiseksi tämä tekniikka säästää huomattavasti aikaa ja kustannuksia. Säätiön rakentaminen voidaan toteuttaa ympäri vuoden, keskeyttämättä talvikautta. Säästä aikaa ja, mikä tärkeintä, maiseman säästäminen rakennustyömaalla mahdollistaa sen, että säätiön asennus ruuvipolleille tehdään ilman kaivamista.

Ruuvien paalujen tuotannon lisäksi porausruuvin asentamisen ansiosta asiantuntijat auttavat sinua suorittamaan nimenomaan geologiamenettelyjä ja aiemmin rakennettujen perustusten rekonstruointia.

Säätö ruuveilla

Voit ostaa Voronezhin ruuvipalloja ja tilata paalusäätiön rakentamisen erittäin alhaisilla hinnoilla soittamalla. Ruuvipillojen perustan palvelee yli 100 vuotta, asennusjakso on 1 päivä, ja tämä on saanut suuren kysynnän ostajilta.

laskin

hakemisto

 • Halkaisija: 57-325 mm
 • Pituus: 1-13 m
 • Tarran paksuus: vakio
 • Materiaali: CT20
 • Ogolovki: vahvistettu
 • Pinnoitus: polyuretaani
 • Halkaisija: 57-159 mm
 • Pituus: 1-13 m
 • Tarran paksuus: vakio
 • Materiaali: CT20
 • Ogolovki: vahvistettu
 • Pinnoitus: polyuretaani
 • Halkaisija: 76-108 mm
 • Pituus: 1-10 m
 • Kynän paksuus: 6-10 cm
 • Materiaali: 30 XMA
 • Ogolovki: vahvistettu
 • Pinnoitus: polyuretaani

Ruuvaa paalun hinnat

Valitse tarvittava halkaisija:

Valitse tarvittava halkaisija:

* Ilmoittakaa tiedot ruuvipillojen kustannuksista ja niiden asennuspalveluista.

Valitse tarvittava halkaisija:

Alue Kartta

Ruuvipillojen ulottuvuus

Valitse rakennustyyppi, johon porausruuvin säätö on suunniteltu.

Pintaobjekteja

Asuinrakennukset

Valmis säätiö

Säätiön jälleenrakentaminen

Teollisuuslaitokset

Pienet arkkitehtoniset esineet

Ruuvipillojen asennusvaiheet

Ruuvipohjan edut

 • Asennusaika - 1 päivä
 • Kannattavampi 30-70% monista päätöksistä.
 • Kierrä ruuvia
 • Työskentelemme vaikeiden maaperän kanssa
 • Asennus mihin aikaan vuodesta tahansa
 • Me laadimme, anna takuu!

Video ruuveilla

Osta voronezh-ruuveja

Perusrakenne on ollut ihmiselle tiedossa vuosisatojen ajan ja valmistusmateriaaleja on jatkuvasti parannettu. Kierrä säätöpilareita - ne ovat paaluja, jotka haudataan maahan, ruuvaamalla. Läpimurto tällä alueella on keksinyt käämitysruuvin perustuksia.

 • terien lukumäärä - yksi tai useampi;
 • kärki tyyppi - valettu tai hitsattu;
 • metallin paksuus;
 • sallitut kuormitukset;
 • teräslaatu;
 • korroosionestopinnoitteen tyyppi - polymeeri, epoksi jne.


Ruuvipalloja käytetään perustusten luomiseen kevyille puurakenteille. Pallorakenteesta riippuen eri kokoja ovat: SV89x250, SV108x300, SV133x350. Ensimmäinen numero on piipun halkaisija millimetreinä ja toinen on potkurin terän halkaisija. Pallot, joiden halkaisija on 76 mm, soveltuvat kevyen puutarharakennuksen ja aidan rakentamiseen, 89 mm tiilien ja puiden aitojen osalta, 108 mm pienistä puutaloista tai puutavarasta, 133 mm rasvatuista teollisuusrakennuksista, jotka on valmistettu hiutaloitujen betonilohkareiden pinnasta.

 • nopea asennus milloin tahansa vuoden aikana;
 • ne voidaan asentaa irtotavarana ja vetisiä maaperä;
 • mahdollisuus rakenteisiin vaikeissa kohokohdissa, joiden korkeuserot ovat jopa seitsemän metriä;
 • erinomainen kestävyys talven talteenottoa varten;
 • alhaiset kustannukset;
 • hyvä ylläpito;
 • pitkä käyttöikä;
 • maanrakennuksen puute;
 • sopii rakennusten laajennuksiin ja kiinnityksiin;
 • korkea seisminen stabiilius;
 • asennus on mahdollista sekä käsin että erikoislaitteiden avulla;
 • välttämätön väliaikaisten rakenteiden rakentamisessa.

Kierrä säätiö Voronezhissa


Voronezhin ruuveja on tunnettu jo jonkin aikaa. Voit ostaa ruuvipalloja jollakin tehtaasta. Tällaisten paalujen kasvavan suosion ansiosta niiden massatuotanto on järjestetty hinnan alentamiseksi merkittävästi. Asennettaessa paaluilla vuokrata erikoislaitteita.

 • määritä rakenteen pituus - 3 - 15 metriä;
 • valitse rakennustyyppi - autotalli, kylpy, talo, huvimaja, mökit, laajennus;
 • määritä kerrosten lukumäärä - esimerkiksi ullakolla varustettu talo - yksi ja puoli kerrosta;
 • valitse rakennusmateriaali;
 • huomata tällaisten rakenteiden lukumäärä;
 • määritellään tulevan rakenteen kulmat;
 • valitse maaperä - hiekka, siipi, turve;
 • määritä kellarin korkeus;
 • onko talon takka tai takka suunniteltu;
 • klikkaa laskea -painiketta;
 • ohjelma antaa sinulle vastauksen, kuinka monta paalua tarvitaan, niiden pituus ja halkaisija ovat halutut.

Avaimet käteen ruuvipilareiden perustaminen


Jos tarvitset säätöruuveja, ota yhteyttä yritykseen, joka nopeasti ja tehokkaasti tekee sen. Yritys "Stalfundam" valmistaa ja asentaa avaimet käteen -ruuvipallot Voronezhissa ja muissa kaupungeissa.

 • oma tuotanto ja laadunvalvonta kaikissa valmistusvaiheissa;
 • turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä koskevat paalut vahvistetaan asiaa koskevilla asiakirjoilla;
 • paalut on valmistettu korkealaatuisesta metallista, joka on ostettu parhaista kotimaisista valmistajista;
 • Sillä on oma porauslaite, joka perustuu kaivurikuormaajiin, joka kykenee
 • työskennellä kaikkein esteettömissä paikoissa;
 • asennus on mahdollista yhdellä päivällä ja säällä;
 • aina saatavilla suuri määrä eri kokoisia paaluja;
 • ei roskia asennettaessa.


Ruuvipysäkit rakennettu talo ei horju, ei laskeudu, ei jäätyä eikä kostea, se on lämmin, koska ilmatyyny muodostuu maan ja lattian väliin. Pallot on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista, joissa on korroosionkestävä pinnoite, ne eivät ruostuneet myöskään kyllästetystä maaperästä eivätkä ne katoa jopa sadan vuoden ajan.

Ruuveilla on eri halkaisijat:

 • Pallon halkaisija 57 mm - maksimikuorma 800 kg;
 • Pallon halkaisija 76 mm - suurin kuorma 3000 kg;
 • Pallon halkaisija 89 mm - suurin kuorma 4-5 tonnia;
 • Pallon halkaisija 108 mm - suurin kuorma 5-9 tonnia;
 • Pallon halkaisija 133 mm - suurin kuorma 9-14 tonnia;


Voit ostaa Voronezhin ruuvipalloja ja tilata paalusäätiön rakentamisen erittäin alhaisilla hinnoilla soittamalla. Määritetty sivustolla.

Kierrä paalut Voronezhissa

Ruuveja käytetään laajasti yksittäisissä rakenteissa. Niiden tärkeimmät edut ovat kohtuullinen hinta ja helppokäyttöisyys. Käytettäessä paalarakenteita voit tarkasti laskea kustannuksia ja säästää rahaa.

Pilejä asennetaan manuaalisesti ilman erityislaitteiden ja maatyön käyttöä. Sopii moniin monimutkaisiin maaperään. Ruuvipillojen perustuksen asennus tehdään kaudesta riippumatta. Materiaali on kestävä ja kestävä. Sen jälkeen, kun kellarikerroksessa voidaan tehdä koristekoristeita.

Tämän tyyppinen tuote on yhä suosittu kehittäjien keskuudessa.

Visvexin ruuvipallotuki

Teemme massatuotannon ruuvipillojen perustaksi. Tuotteet valmistetaan eri pituuksilla ja halkaisijoilla. Materiaali on korkealaatuista terästä. Valmistusprosessi on tiukasti valvottu, tuotteilla on sertifikaatit vakiintuneiden standardien noudattamisesta.

Maaperän tyyppi on erittäin tärkeä rakentamisessa. Ongelmallisimpia paikkoja ovat savi, hiekka, turvetuhot, joissa on korkea kosteus. Pile-ruuvin säätiön tehokkuus ei vähene edes tällaisilla alueilla. Asennuksen aikana rungon ruuviosa kiinnittyy tiiviisti maakerroksen kanssa.

Tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme erilaisia ​​palveluita luoden luotettavan perustan. Voimme ostaa Voronezhin ruuveja todellisella hinnalla. Pyynnöstä voimme suorittaa minkä tahansa monimutkaisuuden pino-ruuvin perustan tai suorittaa olemassa olevan alustan laadukkaan korjauksen.

Asiantuntijamme toteuttavat ruuvipillojen asentamisen mahdollisimman pätevästi. Tekniikan noudattamisen ja oikeiden laskelmien ansiosta säätiö toimii jo vuosia.

Yrityksemme harjoittaa Voronezhin ruuvien paalujen tuotantoa, myyntiä ja asentamista. Suorituskyvyn toteuttaminen valmistusvaiheesta asennukseen ja vastuullisesti lähestyttäessä jokainen vaihe, otamme oikeutetusti johtavan aseman palvelumarkkinoilla säätiöiden rakentamisessa.

Meistä voimme luottaa tuotteiden laatuun ja työn suorituskykyyn selvästi määritellyn aikataulun mukaisesti. Arvostamme maineamme, joten käsittelemme työtä kaikin vastuisin. Siksi Visvexin valinta rakennuksen perustamiseen on paras ratkaisu!

Paalun valmistajan paalun ja ruuvin perustukset

Monimutkaiset maaperät ovat hyvin yleisiä Voronezhin alueella, ja tällä hetkellä paras ratkaisu tällaisten maalien rakenteiden pystyttämiseen on ruuvipillojen asentaminen. Ruuvien paaluilla on useita kiistatonta etua:

 • Vähimmäisasennusaika.
 • Valmistelua ei tarvitse suorittaa. Säätiön järjestäminen ei ole tarpeen puhdistaa aluetta, tasoittaa aluetta tai poistaa maaperän ylemmät kerrokset.
 • Säästää rahaa. Käytäntö osoittaa, että SVF: n järjestely vaatii paljon vähemmän käteiskustannuksia kuin kaatamalla betonipohjaa tai lasilevyjä.
 • Ruuvausperustan pohjalta rakennetut rakennukset rakennetaan nopeammin ja eivät vaadi ylimääräistä suojaa kosteudelta, joka on peräisin maaperästä (pohjavesi, sulanut lunta, rankkasateen valuminen jne.).

Vaikka kotimaassamme tätä tekniikkaa alettiin käyttää melko äskettäin, kehittäjät ovat jo arvostaneet sen etuja. Terien ainutlaatuinen muoto helpottaa kasaamista maahan, tiivistää maata ja jakaa kokonaiskuorman. Ylhäältä alustat ovat peitetty erityisellä syövyttävillä aineilla, joten niiden suorituskykyominaisuudet ovat korkeat ja pysyvät samassa tasossa käyttöiän suhteen standardiliuskan perustuksilla. Voit ostaa Voronezhin ruuvipallot tuotantovalmistuksessamme. Kaikkien palveluiden hinnat ovat alueen edullisimpia.

Tuotanto ruuvien paaluista

Yrityksemme on Voronezhin ruuvipallojen valmistaja. Omien tuotantolaitosten ja ainutlaatuisen kokemuksen avulla voimme tarjota optimaalisen ajan asiakkaidemme tarpeet. Ruostumattomien paalujen tuotannossa käytetään sähköhitsausta ja saumattomia putkia. Tuotannolla on laadunvalvontajärjestelmä, joka mahdollistaa mahdollisten häviöiden minimoimisen avioliitosta. Käyttämämme kehitys antaa meille luottamuksen tuotteidemme laatuun, jota tukevat lukuisat asiakassopimukset: Vybor-Engineering, Woodville, EcoDrom, Oil Product, Svay36, Glavfument,

Ruuvien paalujen asennus talvella

Yleensä talvella useimmat kehittäjät lopettavat työnsä. Erityisesti se koskee perinteisten perustajamäärien järjestämistä. Talvella rakentamisella on kuitenkin sen edut, koska ei ole tarvetta kaivutyöhön, joka voi pilata paikkaa. Ruuvien paalujen tärkein etu on se, että niiden asennus talvella ei ole käytännössä eroa järjestelystä milloin tahansa muualla vuodesta. Prosessi on tietenkin työläämpi, sillä kasa on kasvatettava jäädytettyyn maahan. On myös huomattava, että samankaltaisen perustan muut edut ovat:

 • Pilatut maahan maahan syvyyteen 1800-2000 mm. Se on 400 mm syvempi kuin jäätymispiste.
 • Pinoa voidaan ruuvatella lähes mihin tahansa maaperään.
 • Nämä mallit eivät vastaa kausiluonteisiin lämpötilan muutoksiin.
 • Geometriset mitat keväällä eivät muutu.

Tekniikka ruuvipillojen asentamiseksi

Yksi porausruuvin perusetuuksista on nopea asennus, joka voidaan suorittaa manuaalisesti tai erikoislaitteiden avulla. Pylväsruuvin mekaaninen asennus tehdään pääsääntöisesti suurien esineiden kuten siltojen tai monikerroksisten rakennusten rakentamisessa. Manuaalinen asennus on järkevää vain siinä tapauksessa, kun esimerkiksi pieni kylpyamme on käynnissä.

Ruuvipillojen mekaaninen kierre

Esimerkiksi erittäin usein koneellisesti asennetulla pohjalla ruuveilla, käytetään kaivukoneeseen asennettua hydraulista päätä. Hallinta suoritetaan suoraan koneen ohjaamosta, ja tämän menetelmän suurin etu on se, että kaivuri pystyy työskentelemään melko vaikeissa olosuhteissa. Jos rakentaminen toteutetaan kosteikoilla tai muissa paikoissa, joissa on ongelmallista maata, erityisten mobiililaitteiden asennus on optimaalinen. Tällaiset koneet, kuten muuten mahdotonta, soveltuvat vaikeisiin alueisiin, joilla on huono liikenne. Näitä autoja käytetään useimmiten siltojen tai voimajohtojen rakentamisessa.

Valmistamme ja myymme alkuperäisiä taottuja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Taiteen taonta-alan yritys tarjoaa palveluitaan luomaan ainutlaatuisia, ylellisiä ja ainutlaatuisia tuotteita taotavasta metallista, jotka erottuvat erinomaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan. Tarjoamme erilaisia ​​vaihtoehtoja yksittäisten projektien suunnitteluun ja valtavaan valikoimaan lisäosia.

Pile-ruuvi-pohja

Monimutkaiset maaperät ovat hyvin yleisiä Voronezhin alueella, ja tällä hetkellä paras ratkaisu tällaisten maalien rakenteiden pystyttämiseen on ruuvipillojen asentaminen.

Ruuvien paaluilla on useita kiistatonta etua:

 • Pileillä on ainutlaatuinen muotoilu, joten he tekevät omalla tavallaan nopeasti ja helposti saavutettavan vaaditun tason. Pilejä ruuvataan manuaalisesti tavalliseen maaperään, ja erikoisvarusteita käytetään vaikeissa tiloissa (esim. Kivinen maahan).
 • Vähimmäisasennusaika. Ruuvipallot ruuvataan vain 2-3 päivässä.
 • Valmistelua ei tarvitse suorittaa. Säätiön järjestäminen ei ole tarpeen puhdistaa aluetta, tasoittaa aluetta tai poistaa maaperän ylemmät kerrokset.
 • Säästää rahaa. Käytäntö osoittaa, että SVF: n järjestely vaatii paljon vähemmän käteiskustannuksia kuin kaatamalla betonipohjaa tai lasilevyjä.
 • Ruuvausperustan pohjalta rakennetut rakennukset rakennetaan nopeammin ja eivät vaadi ylimääräistä suojaa kosteudelta, joka on peräisin maaperästä (pohjavesi, sulanut lunta, rankkasateen valuminen jne.).

Tarjoukset ja alennukset

Tilauksesta 30 paalua - 10% alennus! Soita meille!

SVL-ruuveja

Onko sinulla mitään kysymyksiä? Kysy meiltä!

SVL-ruuvipallot ovat yleismaailmallisia tuotteita, joita voidaan käyttää millä tahansa maaperällä ja missä tahansa ilmastovyöhykkeessä. Yksi tärkeimmistä eduista on niiden kestävyys ja ympäristönsuojelu.

Yrityksemme "GostSvai", joka tuottaa ruuveja SVL, voi taata näiden tuotteiden luotettavuuden ja laadun, sillä ruuvipallojen käytöllä tuotannon tarkkuus on erittäin tärkeä.

Tuotteiden valmistuksen lisäksi yrityksemme toimittaa ja asentaa paaluja Voronezhin ja Voronezhin alueella, mikä on erittäin kätevää paikallisille asukkaille, kehittäjille ja urakoitsijoille.

Erityinen suunnittelu

SVL-ruuveilla on teräsputki, jossa on valettu spiraali. Kun laitetta asennetaan, kun kasa upotetaan maahan, se ei tuhoa sitä vaan päinvastoin vain tiivistää sen. Ne siirtävät helposti kuorman puristukseen ja jännitteeseen. Täysin ja täysin seisminen kestävä.

Valmistuksessa käytetään suuritehoista terästä. Putken paksuus on 10-12 mm, kärki valetaan 35L teräksestä. Pakollinen korroosiosuojaus lisää tämän tuotteen kestävyyttä.

Pillojen ulottuvuus

SVL-ruuvipallot on suunniteltu toimimaan millä tahansa maapinta-alueella.

Ne tunnetaan niiden vakaudesta ja luotettavuudesta, ja siksi niitä käytetään laajasti eri rakennustyömailla.

SVL, jota käytetään säätiön rakentamisessa:

· Yksityisten talojen rakentaminen;

· Hangareiden ja varastojen rakentaminen;

· Väliaikaisten siltojen rakentaminen;

· Valokaapelit ja valaistustasot.

Yritys tarjoaa

Säätiö on tärkein, kun aloitetaan minkä tahansa esineen rakentaminen. Koska on tärkeää käyttää laadukkaita materiaaleja, laadukkaita tuotteita.

Yhtiömme LLC "GostSvai" tuottaa täyden tuotannon eri ruuveja SVL eri kokoja. Oikean valinnan tekemiseksi asiantuntijat ovat aina valmiita antamaan neuvoja ja antamaan kaikki tarvittavat tiedot tuotteesta. Asiantuntija kertoo tarkemmin toimitustavoista (esimerkiksi kuriirilla suoraan asiakkaan talon ovelle tai postitoimiston osoitteeseen) ja tämän tuotteen asentamiseen. Yrityksemme arvostaa asiakkaitaan ja on aina valmis vastaamaan kaikkiin mahdollisesti ilmeneviin kysymyksiin, sekä verkossa että puhelimitse.

Pallojen tekeminen

Ruuvipillojen tuotanto liittyy pieniin monimutkaisiin teknisiin prosesseihin, mutta terien valmistukseen tarvitaan kallista plasma leikkauskonetta. Oikein taivutettu paalun pää kotona ei toimi, terä on parempi ostaa tehdasvalmisteinen. Suunnittelun loppuosa voidaan tehdä käsin selkeästi tutkittavaksi tuotantoteknologialla ja tarvittavien laitteiden avulla.

Soveltamisala, edut, haitat

Ruuveja käytetään laajasti monilla rakennusalalla:

 • pienen kerroksen talojen ja mökkien pohjaan;
 • aidojen rakentamisessa:
 • kuten siltojen, kiinnitysten, laitureiden, kohonneiden siirtymien perustana;
 • kun asennat tienviittoja, isoja levyjä.

Ruuvirakenteilla on monia etuja verrattuna muihin materiaaleihin perustusten asennukseen:

 • Talon ruuvipohjan hinta maksaa 30-70% alhaisemmalla kuin kaistaleen asentamisen yhteydessä.
 • Työn nopeampi suorittaminen. Pilejä ruuvataan maahan sekä käsin että mekaanisesti.
 • Soveltuu alustan asentamiseksi alueille, joilla on suuri eronkorkeus, myrkyllisillä, kireällä, tulvilla, jäädytetyillä maaperillä. Edistää kuormituksen tasainen jakautuminen heterogeeniselle maaperälle.
 • Toiminta-aika on yli 50 vuotta. Jos jokin tuote on vahingoittunut, se voidaan helposti vaihtaa uudella.
 • Kierteittäinen säätiö pystyy kestämään maaperän vaihtelut seismisesti epävakailla alueilla.
House ruuveilla.

Haittoja ovat mahdottomuus järjestää kellareja ja kellareja sekä käyttää ruuvipohjan perustusta korkealle rakennukselle. Tällaisen pohjan asennuksessa on otettava huomioon rakennuksen massa ja maaperän ominaisuudet. Kova, kallioinen, kallioinen maaperä voi pahentaa vaikeaa tai mahdotonta.

Kuormituskuorman lisäämiseksi paalun halkaisija ja sen seinämän paksuus lisääntyvät.

Tuotantoteknologia

Ruuvien paalujen valmistus tilauksesta on melko yleistä, kuten eri käyttöolosuhteissa käytetään eri pituisia rakenteita. Joskus yhdellä rakennustyömaalla, munien syvyys voi vaihdella muutamassa metrissä.

Yleisimmin käytetyt raaka-aineet ovat hitsattuja tai saumattomia putkia, joiden seinämän paksuus on 5 mm ja poikkileikkaus 108 mm.

Kun suunnittelet oman tuotannon, sinun on huolehdittava siitä, että kaikkein vaaditut kokoiset rakenteet ovat aina käytettävissä. Suurin kysyntä on paaluille, joiden pituus on 2000 - 2500 mm.

Jotta kasa joutuisi maahan tiukasti pitkin pystytasoa, sen on oltava säännöllisesti kartiomainen.

Ruuvipillojen valmistuksessa sinun on laskettava oikein kaikki parametrit: putken halkaisija, terien lukumäärä, ruuviasento

 • Putket leikataan tietyn pituiseksi kappaleeksi.
 • Metallilevystä, 4-6 mm paksuisesta, tee terät. Ruuvielementtien välinen etäisyys valitaan riippuen olosuhteista, joissa rakenne suoritetaan. Kiinteän maaperän kohdalla ruuvi on oltava mahdollisimman pieni.
 • Alempi pää on muodostettu vino-leikkauksena tai kartiomaisena, johon ruuvilieri on hitsattu.
 • Yläpuolelta putki porataan useaan paikkaan niin, että on mahdollista asentaa tangon portin kiinnittämiseen.
 • Kiinnitä kärki, joka on metallilevy laipalla, joka toimii tukena.
 • Metalli vaatii välttämättä käsittelyä korroosiota aiheuttavilla aineilla.
Joskus vyyhtiä paaluille tehdään erikseen teräsrungosta, jossa on esikytketyt. Tämä tarjoaa paremman laadun, mutta rakentamisen kustannukset kasvavat.

Ruuvipallojen on täytettävä kaikki sääntelyvaatimukset, rakennuksen luotettavuus ja turvallisuus riippuu niiden laadusta.

Pienin laitteisto

Uusia varusteita ruuvipillojen valmistukseen korvaa useita miljoonia ruplaa. Kun ostat käytetyn linjan, sinun on kutsuttava asiantuntija, joka voi realistisesti arvioida laitteen kunnon ja sen suorituskyvyn.

Tuotannon varustamiseen tarvitaan:

 • Hihna tai jyrsin putkien leikkaamiseen.
 • Hitsauskone.
 • Telat terien muodostukseen.
 • Hydraulinen puristin.
 • Pyörivät taonta-kone.
 • Induktiokuppi.

Prosessin automatisointiin tarvitaan nosturi ja muut laitteet.

Laitteisto on suuri alue. Kaupan mahdolli- suudet on parempi valita kaupungin ulkopuolelta. Sen tulee olla kooltaan vähintään 200 m2.

Kierrä kasa

Riippumatta siitä, onko paali tehtaalla tai kotona, se koostuu useista elementeistä:

 • paalun runko on 7,6 - 13 cm: n pituinen putkiosa, joka on valmistettu metallista, jonka paksuus on 4 mm tai enemmän;
 • kärki on hitsattu tai valettu piikki, jonka pituus on sama kuin putken halkaisija, kerrottuna 2: llä;
 • Terät on valmistettu kahden ruuvin muodossa, jotka ovat 40-70 cm etäisyydellä toisistaan ​​yksisuuntaisen ja kaksisuuntaisen helixin muodossa;
 • sisäkorkeus valmistettu vahvistetusta kylkiluut levyn, jossa on reikiä, jotka on hitsattu kela putken, sen sisähalkaisija on suurempi kuin ulompi poikkileikkaus paalurungon.

Kun rakennat taloa, jossa on paalusäätiö, yhdistettynä metalli-grilliin, kärkiä ei käytetä. I-kanava on hitsattu pinoon, joka ulottuu pinnan yläpuolelle.

Pallojen tekeminen omiin käsiisi

Ennen paalujen valmistusta sinun on löydettävä suunniteltu piirustus kaikista näistä tuotteista, joilla on todistettu valmistaja. Näin voit valita terien oikeat mitat ja vähentää hitsauksen määrää, joka vähentää tuotteiden lujuutta.

Standardiputken pituus on 2000-3000 mm. Joskus on tarpeen alentaa rakennetta suuremmalle syvyydelle, kunnes se saavuttaa laakerikerrokset. Putken pituutta kasvatetaan sen jälkeen, kun kasa on syvennetty 1500-2000 mm: llä.

Vihjeitä ruuvipinoille

Kärki on tärkeä elementti ruuvipuristimessa. Tuotanto suoritetaan usealla eri tavalla riippuen vaaditun tuotteen tyypistä.

On olemassa useita erilaisia ​​vinkkejä, jotka voidaan tehdä käsin. Kun valitset mallin, sinun on keskityttävä maatyyppiseen rakennustyömaalla.

Pihdit, joissa on putkikappaleista valmistetut kärjet tai hitsatut piikit, soveltuvat tiheään maaperään. Ne on valmistettava kestävästä teräksestä ja niiden halkaisijan on oltava vähäisempi, mikä pienentää vinoutumisen riskiä kaivamisen aikana.

Rakentamisen aikana käytetään hiekkaista, hiekkaista, turvepintaista maata, rakenteita, joissa on ristikkäisiä kärkiä tai suuria läpimittaisia ​​teriä. Ne lisäävät säätiöiden vakautta ja toimivat niiden ylimääräisenä tukena.

Sulatetuille ja tulville maille käytetään keskikokoisia teriä.

Maanjäristyksissä ja monikerroksisissa rakenteissa tarvitaan halkeamien kärkien valmistamista.

Hitsattu kärki putkistosta

Vaiheittainen ohje putken rungon kärjen valmistamiseen:

 1. Tee ensin kuvio: kolmio leikataan putkesta, paroniteista tai pahvista. Kolmion lyhyen sivun koko lasketaan kaavalla: putken halkaisija jaettuna terälehtien määrällä. Kolmion korkeus on yhtä suuri kuin kaksi putken ulkoläpimitta + pieni marginaali.
 2. Putken aihion pää on merkitty liuskalla mallin mukaan useisiin elementteihin (kolmiot). Enintään 89 mm: n poikkileikkauksille valmistetuille putkille tehdään 4 hampaita, joiden halkaisija on 108 - 200 mm, valmistetaan 5 hampaita.
 3. Leikkaa hampaat merkittyjen viivojen mukaan ja käännä ne kartioon, jonka yläosaan on sovitettava putken akseli.
 4. Hitsauskoneella hampaat on hitsattu toisiinsa kaksinkertaisella saumalla.

Kevyille rakennuksille ruuvipallot voidaan tehdä hitsatuilla kärjillä:

 1. Teräksestä, jonka paksuus on 4-5 mm tai saman osan putkista, tee kärki. Mallin mukaan terälehdet on merkitty, jotka myöhemmin leikataan merkinnän mukaan.
 2. Lehdet asetetaan tiukasti toisiinsa, tuloksena oleva kartio tarttuu hitsaukseen.
 3. Kiinnitä rakenne kaksinkertaisella hitsatulla saumalla.

On kätevää hitsata aihion siivet, jotka sitten kätevästi kiinnittyvät terälehtien huipuihin kartionmuotoiseen huippuun.

Vinkki rungon rungosta.

Cross tip

Cross tip on tehty täysin erilaisella tekniikalla:

 1. Leikkaa haluamasi koon yksityiskohdat ja leikkaa kolmiot.
 2. Jäykistysrivat.
 3. Pistokkeena käytetään pyöreää metallilevyä.
 4. Suuri kolmio on kiinnitetty korkkiin, kaksi jäykistävää kylkiluuta on kiinnitetty levyyn 90 asteen kulmassa. Kaikki elementit tarttuvat hitsaamalla.

Kaikki päittäisliitokset on kaksinkertaistettava. Tällaisen rakenteen terät hitsataan yläpiikkien yläpuolella.

Lasku terän alla.

Terän valmistus

Pallojen tuotanto sisältää prosessin terien valmistukseen. Jotta ruuvirakenne olisi helpompi kiertyä maahan, ruuvin on aloitettava kärjen kolmannessa kolmannessa osassa. Terien välinen etäisyys tässä tapauksessa on 50-70 mm.

Ruuvipallojen terät on valmistettu vähintään 5 mm: n paksuisesta metallista.

Terien valmistusmenetelmät:

 • Yhden lähestymistavan kiinteä ruuvi tehdään aiemmin piirrettyjen piirrosten mukaisesti. Ne leikkaavat arkoja metallilevystä, käyttävät terät nostamaan terät haluttuun etäisyyteen. Työkappaleen ulkohalkaisija riippuen paalun laakerikuormasta vaihtelee 150-300 mm. Sisähalkaisijan tulisi vastata putken ulkoista osaa, useimmiten se on 76-108 mm. Tiedot leikataan metallilevystä, 5-7 mm paksusta. Johdotus toimivat ruuvipuristimen: lukitussa sektori vastapäätä viilto sisemmän ja ulko-osan, purkaa terän reunan romu halutulle etäisyydelle.
 • Asennusruuvi on tehty useista aihioista. Sisähalkaisija vastaa paalun runkoa (putken ulkohalkaisija), ulompi ulottuvuus on 200-300 mm. Muodostunut rengas jaetaan segmenteillä kahteen identtiseen puolirenkaaseen. Putken lopussa tehdään ruuvi. Vaihtoehtoisesti kiinnitä puolirenkaat ja kiinnitä ne hitsaamalla.

Pallon valmistuttua se on suojattava korroosiolta peittämällä se erityisillä yhdisteillä.

Kuinka tehdä paaluilla omia käsiäsi voi katsella videota:

Liiketoimintasuunnitelma ruuvipillojen tuotannossa ja asennuksessa

Rakentaminen tarkoittaa ihmisen toiminnan alueita, jotka eivät koskaan menetä merkityksellisyyttä. Nykyaikaisten teknologioiden ja materiaalien syntyminen vain laajentaa mahdollisuuksia luoda yhä useampia uusia yrityksiä, jotka voivat etsiä kuluttajiaan ja olla vakaa tulonlähde. Tämä ruuvipillojen tuotantoa ja asennusta koskeva liiketoimintasuunnitelma auttaa järjestämään kannattavan yrityksen investoinnit, jotka ovat alkuvaiheessa merkityksettömiä. Esimerkkinä mainitaan, että perustajalla on jo tietty pääoma ja sijoittaa omat varansa uuteen liiketoiminta-alueeseen.

Yhteenveto

Päinvastoin kuin uskotaan yleisesti, että tuotanto vaatii laajaa ja huomattavia taloudellisia resursseja, se voidaan organisoida melko nopeasti ja ilman merkittäviä kustannuksia.

Ruuvat on kasvanut laajasti rakennusteollisuudessa sen siirtyessä kehysrakennustekniikkaan. Näillä rakenteilla on monia etuja säätiöiden järjestelyssä, jolloin et voi tehdä kalliita toimintoja kaivojen kaivamiseksi, vahvistamiseksi ja betonisoimiseksi. Ruuvipillojen käyttö vähentää rakentamisen kokonaiskustannuksia keskimäärin 15-20%.

Ruuveilla on rakenne, joka muistuttaa metalliputkea, jossa on terävä pää ja kierteitetyt terät ulkopinnalla. Kiitos niistä, ne voidaan ruuvatella haluttuun syvyyteen, jonka jälkeen tuotteiden sisäinen ontelo kaadetaan betoniin. Sen jälkeen, kun betoniliuos kovettuu, tällainen tuki on täysin valmis ottamaan kaiken kuorman pystytetystä rakenteesta, ts. suorita säätiön toiminnot.

Asiantuntijoiden laskelmat ja käytäntöjen käyttäminen osoittavat, että tällainen säätiö on rakentamisen aikana 50-70 prosenttia edullisempi ja asennus viiden sisäänkäynnin tavalliselle talolle kestää vain yhden päivän. Ruuvipillojen pohjan arvioitu käyttöikä on noin 150-200 vuotta. Näiden tuotteiden toinen etu on mahdollisuus käyttää niitä vaikeissa maissa ja pinnalla maastossa. Rypäkinpallojen tuotannon ja asennuksen tekniikka on myös helppokäyttöinen, eikä se edellytä merkittäviä ponnisteluja henkilöstön kouluttamiseksi. Pienten yritysten järjestämisen näkökulmasta ruuvipillojen valmistukseen ja asennukseen tämä suunta on melko toteuttamiskelpoinen ja erittäin lupaava.

Hankkeessa toteutetaan tarvittavat toimenpiteet seuraavin ehdoin:

Markkinoiden ominaisuudet

Tämän tuotteen markkinoiden tärkein ominaisuus on se, että ei ole olemassa ruuvipinoita erikseen toimitetusta tuotetyypistä. Käytännöllisesti katsoen kaikki näiden tuotteiden valmistavat yritykset tarjoavat palveluja paaluperustusten asennukselle. Tämä on perusteltua, koska näiden töiden tuotanto vaatii erityisen kalliita laitteita. Ruuvien paalujen tuotantoteknologia on lähes sama kaikissa valmistajissa. Kierteitetyt terät ja terävä kartio hitsataan putkille, jotka ovat läpäisevä materiaali paalujen tuotantoon. Tämän jälkeen työkappale lähetetään soveltamaan suojaavaa pinnoitetta, mikä on välttämätöntä tulevan tuotteen korkeille korroosionkestäville ominaisuuksille.

Venäjällä näitä rakenteita alettiin käyttää 1800-luvun lopulla, ja nykyään niiden tuotanto on käytännössä uudestisyntymistä. Niiden erityispiirteet ja siten kotimarkkinoiden täyteisyys ovat se, että paalujen perustusten asennustekniikka on kehitetty vain tietyille rakennusteollisuuden aloille. Niinpä puolustuskompleksien yritykset ja organisaatiot vaativat niitä, kun niitä rakennetaan permafrost-laitoksissa ja vesittyneillä mailla. Rakennusalan siviiliosasto kehittää edelleen ja saavuttaa kaikki ruuvipillojen edut. Yleisin tuote maan pohjoisilla alueilla ja alueilla, joilla on monimutkainen pintapoikkeus. Samanaikaisesti pienen asuntorakentamisen kustannusten kustannukset erilaisten materiaalien (puu, tiilet, lohkot, kehysrakennukset jne.) Rakentamisen aikana ovat huomattavasti alhaisempia kuin perinteisten menetelmien järjestäminen.

Venäjällä ruuvipallot ovat suosituimpia jo olemassa olevien rakenteiden ja rakennusten laajentamisessa. Niitä käytetään voimapylväiden ja muiden mastojen asentamiseen, kiinnitysseinien ja ankkuritukien rakentamiseen putkistoihin.

Kotimaiset valmistajat keskittävät toimintansa paalujen tuotantoon tiettyihin projekteihin, ja rakenteiden asennuspalvelut toimitetaan niille. Viime aikoina tiedot levittävät, että ruuvipallot voidaan tehdä melkein omilla kädillä käsityöläisissä olosuhteissa. Tällainen "tuote" ei tietenkään voi tuoda mitään muuta kuin vaivaa, koska tarvitaan erikoislaitteita ja teknisiä toimintoja, jotta paaluille saadaan tarvittavat ominaisuudet, joita ei voida tehdä ilman erityisiä laitteita. Näin ollen yrityksen perustaminen ruuvipallojen tuotannolle ja niiden asentamiselle on haluttu liike, joka on merkityksettömissä kustannuksissa kykenevä tuottamaan hyvän voiton yrittäjälle.

Tähän mennessä kilpailu tällä markkinasegmentillä on vähäistä, ja jos puhumme alueista, käytännössä ei ole tällaisia ​​teollisuudenaloja. Paalujen toimittaminen ja niiden asentaminen huomattavalla etäisyydellä valmistuspaikasta voivat tarjota vain suuret valmistajat, joilla on kehittynyt liikenne- ja logistiikkainfrastruktuuri. Näin ollen alueen tuotannon avaaminen ja asennuspalveluiden kuluttajien paikallisen yleisön keskittyminen ovat entistä kannattavampia kuin yrityksen luominen suuressa teollisuuskeskuksessa.

Valtio on tällä hetkellä kannustanut metallituotteiden tuotannon infrastruktuurin kehittämistä. Tämä johtuu ulkomaisten toimittajien laitteiden korkeista kustannuksista. Lisäksi tavoitteena on ratkaista epätasapaino, joka johtuu siitä, että venäläisten yritysten ostamien kalliiden laitteiden ulkomaiset valmistajat ostavat raaka-aineita meiltä paljon alhaisemmilla hinnoilla kuin omilla markkinoillaan.

Teollisuuslaitosten valinta

Liiketoimintasuunnitelma ruuvipillojen tuottamiseen ja asentamiseen laskutoimituksineen edellyttää sellaisen yrityksen perustamista, joka perustuu vuokrattuun 280-300 neliömetrin tuotantoalueeseen. Huoneen on oltava varustettu liikkuvalla nosturipalkilla ja sillä on oltava asianmukainen tekninen viestintä. Tällöin sopii parhaiten olemassa oleva tai käyttämätön työpaja, jossa voidaan toimittaa hyväksyttävä kosteus ja huoneiden hyvä ilmanvaihto.

Hallinnollisen majoituksen on tarkoitus vuokrata (jos saatavilla) tai laajennuksen rakentaminen (erillinen rakennus). Tuotantotyön ja toimistotilojen vuokrakustannukset ovat 720 tuhatta ruplaa vuodessa.

Yritystarvikkeet

Ottaen huomioon, että tuotannon lisäksi yritys, joka luodaan, hoitaa myös paalujen asennusta, laitteidensa osalta on välttämätöntä ostaa seuraavat tekniset laitteet:

 • Poraus, jyrsintä tai hihnakone.
 • Pyörivät taonta-kone.
 • Induktiokuppi.
 • Hydraulinen.
 • Automaattinen hitsauskone.
 • Rullat.
 • Testauslaitteet.

Tämä laite tarjoaa täydellisen teknologisen tuotantokauden ruuvien paaluista GOSTin vaatimusten mukaisesti.

Luotu tuotanto lasketaan pienten ja keskisuurten kuormien ohutseinäisten paalujen valmistuksesta:

 • Laaja ja kapea leaved.
 • Yksittäinen ja monilevyinen.
 • Valetut ja hitsatut kärjet.
 • Polymeerisellä korroosionkestävällä pinnoitteella.

Tämä valinta tehtiin hankkeiden täytäntöönpanon alkuinvestointien (pääasiassa teknisten laitteiden ja putkien) perusteella. Menestyksekkäässä liiketoiminnan kehittämisessä tuotevalikoimaa voidaan laajentaa.

Voit vähentää laitteiden hankintakustannuksia vuokraamalla teknisen linjan, jos se on asennettu vuokraustyöhön.

Henkilökunta

Tuotantoa varten asiantuntijat ovat mukana:

 • Tuotantolinjan huoltoinsinööri.
 • Työntekijät (3 henkilöä).
 • Paalujen asentajat (2 henkilöä).
 • Ohjattu asennus.
 • Myyntipäällikkö.

Tällaisen henkilöstön ylläpitokustannukset ovat: