Luokka Paalutus

uutiset

Kierrä paalut: rinteiden ja rantojen vahvistaminenKierrä paalut: rinteiden ja rantojen vahvistaminen1:20, 18. marraskuuta 2015Päinvastoin kuin vallitsevat stereotypit, ruuvipallot eivät ole vain talojen, varastojen ja muiden rakenteiden perustekijä.

Sokea alue talon ympärillä - miten?

Jotkut uskovat, että kosteutta kestävän sokean alueen, esimerkiksi betonista, toteuttaminen ohjaa tehokkaasti sadeveden seinältä. Toiset väittävät, että tämä elementti on rakennettu yksinomaan esteettisistä syistä, ja se suorittaa kapeiden "jalkakäytävien" toiminnon julkisivuun nähden.

Seinien ja lattian täyttäminen betonilla kellarissa

Kellari tai kellari - kiinteä osa yksityistä taloa. Tätä tilaa voidaan käyttää kotitaloussovelluksiin: autotalli, työpaja, varasto, jossa on työkalu tai sato.

Monoliittisten teräsbetonilaatujen pätevä vahvistaminen

Monoliittisen levyn vahvistaminen on monimutkainen ja vaativa tehtävä. Rakenteellinen elementti havaitsee vakavia taivutuskuormia, joita betoni ei pysty selviämään.

Vahvistusnauhan teknologia

Nauhalevyn vahvistaminen on keskeinen tekijä sen luotettavuuden ja kestävyyden suhteen (voit myös lukea erikseen paalun grillausperustan vahvistamisesta). SNiP: n määräysten 2.03.01-84 määräysten mukaan vakiintuneita perusteita ei saa käyttää asuinrakennuksissa.

vahvistaminen

Sana merkitys Efraimin mukaan vahvistaminen:
Vahvistaminen - toimintaprosessi Nesov. verbi: vahvista, vahvista (1).Reinforcement in Encyclopedic Dictionary:
Vahvistus - (latinaalisesta armo-I arm-I-toimituksesta), raudoituksen lisääminen materiaalista tai rakenteen osista toisella kestävämmällä materiaalilla (vahvistaminen) (esimerkiksi betoniterästen vahvistaminen teräsvahvikkeella betonirakenteiden valmistuksessa).

Tee se itse - miten se tehdään itse

Miten tehdä jotain itseäsi, omalla kädelläsi - kotimestarin sivustollaTaloudellinen säätiö tekee sen itse yksityiselle talolleTaloudellisen perustan rakentaminen
Säätiön pätevä muotoilu, ottaen huomioon maaperän ominaispiirteet paikan päällä, valittu seinämateriaali, rakennuksen rakentava ratkaisu sekä tiukka noudattaminen rakennustekniikoille ja projektivaatimuksille takaavat luotettavan, vahvan ja kestävän perustan luomisen maalaistalolle

Armopoyas kellariin - tarkoituksenmukaisuus, tarkoituksenmukaisuus, laite

Rakenteisen rakennuksen kestävyyden takuu, kuten tiedetään, on hyvin perusteltu perusta. Se vastaanottaa ja jakaa kuorman koko rakennelmasta, mutta jos oikeita rakennustekniikoita ei noudateta, se voi virheellisesti "toimia".

Painettu betoni - miten se tehdään itse?

Painettu betoni (leimattu betoni) on Venäjälle suhteellisen uusi rakennusmenetelmä, jonka avulla voit kääntää "harmaan tylsän" betonipinnan todelliseksi taideteokseksi.

Mitkä levyt sopivat muottiin?

Muotti on erityinen järjestelmä, joka perustaa säätiön ja antaa sille vaaditun muodon ja koon. Se sisältää kannen ja useita kiinnitysosia, joiden valmistukseen käytetään usein puuta.

Miten rakentaa untuvapeitto omilla kädillä - teoria ja käytäntö

Useimmiten hirsirakennusta käytetään kylvyn rakentamiseen, vaikka se on kallein materiaali. Kuitenkaan kaikki eivät voi saada tällaisia ​​suuria rahoituskustannuksia ja viettää paljon aikaa.

Kuinka kauan sementti kuivuu?

Perinteisen tekniikan mukaisesti, jos laasti tai betoni valmistetaan sääntöjen ja mittasuhteiden mukaisesti välittömästi sen jälkeen kun se kaadetaan muotoon, muottiin tai pintaan, se alkaa jähmettyä.

Pylväspohja kylpyyn omalla kädellä

Jos rakennat pylväspohjan kylpylälle omilla kädellänne, jos maaperän tyydyttävät ominaispiirteet edellyttävät, tämä takaa minimaaliset rakennuskustannukset. Tämä on luotettava valinta niille alueille, joilla on maaperä, joka ei ole altis kouristukselle ja turvotukselle.

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitusOnline-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän.