Ruuvityyppiset ruuvipallot


VAPAUTA PILES "SHURUP" NARROBED WITHOUT FLANGE

VAPAUTA PILES "SHURUP" NAVOSSA FLANGE

Ruuvatyyppiset ruuvityypit ovat paaluperustojen laakeriosat. Kuten kaikki ruuvipohjaiset paalut, niitä käytetään ruuvaamiseen maan päällä samalla kun kuormaa käytetään ylhäältä. Huolimatta sen herkästä rakenteesta ja pienistä kokonaismiteistä, tuotteet pystyvät pitämään valtavan painon. Näiden paalujen käyttöikää innovatiivisten suojamateriaalien avulla saavuttaa 200 vuotta.

Tuotantoteknologia

Yrityksen "GK IRON-Plant of Foundations" valmistamien tuotteiden perustana on teräsputken ESPSh GOST 10704-91 kartiomainen rakenne. Yläpinta peitetään galvanoidulla kerroksella, joka suojaa metallia korroosioprosenteista, syövyttävistä syövyttävistä ympäristöistä ja kemiallisesta altistumisalttiudesta. Sinkkipäällysteen levitys suoritetaan "kuumasinkitys" -menetelmällä.

Käytetty tekniikka on kansainvälisten laatustandardien mukaista. Ruuvin kaltaiset kierteet sijaitsevat teräsputken pinnalla. Maalin sisäänpääsyn helpottamiseksi paalun pohjassa on punaisava terävä kärki. Kuumalinkituksen jälkeen tuotteet hankkivat ainutlaatuisen lujuuden, kestävyyden ja kestävyyden.

Erityiset innovatiiviset pinnoitteet palauttavat tilapäisesti putkien ja kierrekierrosten osat, jotka ovat vaurioituneet kitkakäsittelyssä kivirakenteisiin, jotka ovat maanpaksuudessa.

Erilaiset piirteet

Kierrä ruuvityyppiset ruuvityypit galvanoinnin jälkeen yrityksessä "GK IRON-Plant of Foundations" hankkivat ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka asettavat ne korvaamattomiksi perusrakenteiksi:

 • korkea puhalluskyky, sirut, eivät syövytä;
 • sinkki palauttaa vahingon 2 mm: n välein vuosittain;
 • sinkkipinnoite suojaa paalun pintaa rasitusvikoilta;
 • sinkittyjen paalujen korroosionkestävyys on 6 kertaa normaalia suurempi;
 • paalujen ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin ruostumaton teräs;
 • koska kaksipuolinen pinnoite ei ole tarpeen kaataa betonia putkeen;
 • paaluilla käytetään kaikentyyppisiä maaperä.

Yrityksessä "GK IRON-Plant of Foundations" on mahdollista tilata ruuvipallot, kuten kaikenkokoiset ruuvit sekä valmiin paalusuojan asennus. Katso sivustoa, kokeneet johtajat saavat puhelut ja sovellukset ympäri vuorokauden.

Pylväsruuvi laipalla

Asiakkaan toiveet: aion ostaa käytettyjä 219x5 ja 159x5 tyhmät kysymykset, joita ei kysytä! enemmän kultaa ei tarjoa vastausta hakemukseen

 • 10.1.2016 klo 14.30 Yrityksen STP-PARTNER LLC ostaa: Piles C 30 25 -3 seuraavassa tilavuudessa: 101 kpl Piles C 50.35-3 seuraavassa tilavuudessa: 84 kpl

  Asiakas kommentti: Toimitus kylä Mankovo-Kalitvenskoe Rostovin alue. vastaa sovellukseen

  Piles - päätyypit ja ominaisuudet

  N-sarjan pilejä

  Pallontatukien alapuolella: Aidat / Aidat / Puutarha-rakennukset / Pienet arkkitehtoniset muodot / Maisemasuunnitteluelementit / Decking-levyt / Tie-merkkejä ja merkkejä / Stop-paviljongit / Mainostorakenteet / Valaistusmastot / Meluäänet / Aurinko-moduulit.

  F-sarjan pilejä

  Painopisteen korotus ja kiinnitys: Puurakenteet / Runkorakenteet / Modulaariset rakenteet / Hangareja / vuoteita / laitureita

  Kierrä paalut

  Mitä he ovat? Itse asiassa se on teräsputki, jossa on terävä kärki ja ruuvikierre toisesta päästä ja kärki eri rakennusmateriaalien kiinnittämiseksi toisesta päästä. Näissä paaluissa ulkonäönä on suuria ruuvia - itsekierteittäviä ruuveja, jotka on valmistettu erittäin kestävästä seosterästä, jossa on korroosionkestävä pinnoite.

  Mistä ostaa ruuveja paikoista Voronezhin kaupungissa ja alueella.

  Koska tällainen rakennusmateriaali kuuluu pitkille tuotteille, se näkyy välttämättä metallurgisessa portaalissa metal100.ru, josta löydät täydelliset ja kattavat tiedot kaikentyyppisistä pitkistä tuotteista. Meidän kanssamme voit helposti analysoida markkinoita ja valikoimaa, verrata Venäjän ja IVY-maiden pitkät valssattujen teräsvalmistajien hintoja. Voit myös laskea hankitun aineiston vaaditun määrän painon ja kustannukset käyttämällä sisäänrakennettua kätevää metallilaskuria.

  Moskovan aluetta edustaa entistä laaja valikoima ruuvipallojen valmistajia valmiiksi valmistetuille rakennuksille ja rakenteille. Säännöllisesti päivitetyt hintatiedot, valmistajat ja toimittajat, auttavat sinua helposti navigoimaan näennäisen vaikeissa rakennusmateriaalimarkkinoilla.

  Ruuvipurkkien luokitus.

  Ruuvipallot voidaan jakaa seuraaviin luokkiin:

  1. Sarja N - Pile ilman laippaa päälle. Sitä käytetään pääasiassa putkimaisten rakenteiden tukien kiinnittämiseen, joissa on kolme reikää hitsatuilla muttereilla.

  2. sarja F-kasa, jonka peruslaippa on ogolovka. Käytetään rakennusten ja rakenteiden kantopalkkeihin. Laipassa on reikiä kiristämään rakenteen ruuveilla.

  3. Sarja U - kasa, jossa on neliömäinen laippa kärjessä. Sitä käytetään rakennusten ja suojamallien asennukseen palkista.

  4. Sarja T - sama kuin N-sarja (eri valmistajilta).

  Tyypin ruuvien paalut ovat jaettuina:

  · Lisääntynyt kantavuus.

  · Kaksi tai useampia lohkoja.

  · Permafrost-maaperä.

  · Ruuveilla erittäin tiheille maille.

  · Valettu kärki, terät.

  · Hitsaustyökaluilla.

  Runkopallojen perusta.

  Ruuvitukien (paalujen) asennus, vaikkakin se on yksinkertaisin toteutus, edellyttää kuitenkin ammattimaisia ​​laskelmia löytääkseen tukien optimaalisen pituuden ja halkaisijan. Putki ruuvataan maahan, kuten ruuvi puuhun, kaadetaan betoniin ja peitetään korroosionestoaineella. Rakennus voidaan laittaa heti. Tällaisen säätiön asennuksen lyhyt aika oli tärkein syy ruuvien paalujen valtavaan suosioon. Myös niiden osuus ruuvitukien kysyntään perustui sellaisilla eduilla kuin:

  1. kyky kovettua millä tahansa maaperällä.

  2. kyky käyttää rinteillä ja muilla karuilla maastoilla.

  3. Mahdollisuus muuntamiseen ja palauttamiseen. Helppo rakentaa, vaihtaa, purkaa...

  4. Mahdollisuus asentaa ilman erityisiä laitteita.

  5. mahdollisuus rahoitus- ja työvoimakustannusten huomattavaan vähentämiseen.

  Laaja valikoima ruuvitukia voit kiinnittää säätiön kaikkiin rakennuksiin ja rakenteisiin millä tahansa maaperällä ja maisemalla, samalla kun sillä on suuri kantavuus.

  Erityinen lujuus ja vakaus maaperässä saavutetaan maaperän tiivistämisellä, kun ruuvattaessa kasaa ja mahdollisuudesta merkittävästi tunkeutua jäädyttämattomiin maakerroksiin. Tämä estää säätiön liikkumisen maapähkinän kuumentumisen aikana.

  Tähän mennessä ruuvipohja on tullut täysipainoinen vaihtoehto betonipoille sekä hienoksi upotetut betoniperustat. Siksi yhä useammat pitkät tuotteet valmistavat kiinnittävät huomiota ruuvitukien valmistukseen.

  Kierrä paalut, joissa on laippa

  1. Laitemuutosten ongelma.
  2. Pillakentän jakautuminen.
  3. Ruuvipallojen asennus laipoilla. Seuraavien rakenteiden asennus.
  4. Edut perustuksista ruuvipinoilla laipoilla.

  1. Laitemuutosten ongelma


  Todennäköisesti monet joutuivat kohtaamaan erilaisten tilapäisten ja pysyvien rakenteiden nopean rakentamisen. Esimerkiksi tämä laite aidat, mainostaulut, kevytrakenteet ja rakennelmat puusta, sandwich-paneelit; laitureita, erilaisia ​​laajennuksia. Järjestä tällaisia ​​rakenteita, pääomaa vahvistavilla betoniperustuksilla ei useinkaan ole järkevää, ja lisäksi joissakin olosuhteissa sitä on vaikea toteuttaa käytännössä. Tällaisten säätiöiden kustannukset saavuttavat usein kolmanneksen arvioiduista kokonaiskustannuksista ja eivät ole taloudellisesti kannattavaa. Onko kyse tilanteesta? Kyllä, uuden tyyppisen säätiön käyttö, joka helposti ratkaisee kaikki edellä mainitut ongelmat - ruuvipallot, joissa on laippa. Paksuseinämäisestä galvanoidusta putkesta tai peitettyinä useita kerroksia suojaavia emaloita ja alukkeita, ne ovat kestäviä, eivät pelkää epäsuotuisia ympäristöolosuhteita. Mitkä ovat tällaisten paalujen asennuksen ominaisuudet ja mikä on niiden etu?

  2. Pillakentän jakautuminen

  Ruuvien paalujen asennuskohtien hajoaminen ei ole vaikea tehtävä, riittämättömällä on yksi teodoliittimittari ja kaksi työntekijää, joissa on mittanauha, puiset tapit ja nylonjohto. Kun huomaat paalupaikkojen asennuksen paikan kehitetyn hankkeen mukaan, voit siirtyä välittömästi asennusprosessiin. Pienikokoisella paalukentällä - joissakin tapauksissa on mahdollista ilman geodeettisia välineitä - pienen hajotusmäärän vuoksi.

  3. Ruuvipallojen asennus laipoilla

  Seuraavien rakenteiden asennus. Ruuvipallojen asennuksessa voit käyttää tekniikkaa suuria töitä tai vaikeaa maata käytettäessä, ja voit saada sinut pienen joukon koulutettuja työntekijöitä helpommin. Joka tapauksessa yksi työntekijä valvoo paalun asennuksen pystysuoria joko lyöntiä tai tasoa, ja loput joko kääri kasa maan sisään pitkällä putkella tai ohjaa paalun kiertymistä, jos tekniikkaa käytetään. Kun käytetään ruuvipylväitä laipalla, ne kierretään maahan maahan suunnitellun korkeuden mukaan. Kaikkien paalujen asentamisen jälkeen laipat, jotka kruunaavat paalujen yläosan, kiinnitetään ruuveilla tai hitsaamalla myöhempirakenteisia rakenteita.

  4. Edut perustuksista ruuvipinoilla laipoilla

  Sekä rakentajat että asiakkaat ovat jo pitkään pitäneet tämän menetelmän yksinkertaisuutta, luotettavuutta ja mukavuutta. Tällaisten säätiöiden alhainen hinta, rakentamisen nopeus ja kyky käyttää sellaisissa paikoissa, joissa perinteiset perustajat ovat vaikeita tai mahdottomia soveltaa, tekivät ruuveja tällä hetkellä johtavina tällä rakennusosalla. Merkittävää on työvoiman resurssien säästäminen. Lisäksi tällaisia ​​paaluja on helppo purkaa ja tarvittaessa niitä voidaan käyttää uudelleen.

  Ruuvituki / paalut

  Ruuvituki / kasa "Fensys" on taottu tuote, joka on valmistettu teräsputkesta, hitsatulla käämillä ja teknisellä päällä, laippa, erilaisiin kiinnitysrakenteisiin.

  • 60 - 114 mm
  • 1500 - 3500 mm

  Huomautus:
  a on ruuvin tuen pituus, b on putken seinämän paksuus, c on kierteen pituus, d on tukirungon halkaisija,
  e on helikopterin ominaispiirre (korkeus / paksuus / heliksi), i on laipan halkaisija, j on laipan paksuus

  edut

  • talviasennus ilman alustavaa porausta;
  • asennus hankalalle kiviselle maahan;
  • asentaminen paalattavan paalin sisäisen ontelon betonoitumista, koska se on sinkitty sisällä;
  • asennus ilman leikkaamista paalun akseli, koska pino kiertyy tietyn vaakasuoran tason alla;
  • asennus ilman hitsaustyötä paikan päällä.

  On tärkeää, että kun käytetään paaluja "Fensys", ei ole tarvetta mennä läpi maaperän jäädyttämistä. Paalun valinta riippuu ainoastaan ​​sen kantavuuden ominaisuuksista maaperän tyypin mukaan.

  Ruuvipuristimet "Fensys" valmistetaan tehtaalla. Kaikki tuotteet käsitellään sinkillä kuumasinkitystä käyttäen ja niillä on korroosiosuojaus sekä ulko- että sisäpuolelta.

  Fensys-tavaramerkin ruuvien paalujen sinkkipäällyste on 15 kertaa paksumpi kuin vastaavien tuotteiden elektrolyyttinen menetelmä. Sinkkiseoksen sisäkerrokset ovat vaikeampia kuin teräspohjapallot. Puhtaan sinkin kovuus on 1/3 - 1/2 teräspohjan kovuus (teräs ISO 630 Fe 360). Tämä on pohjimmiltaan tärkeää ruuvipinoille, sillä päällysteen on oltava kovaa ja joustavaa samanaikaisesti, jotta se kestää maaperän hankauskuorman asennuksen aikana.

  Sinkkipinnoitteen mikrorakenne, joka on saatu upottamalla kuumaan sinkkiin

  Pylväsruuvi 76 * 1200 * 2,5, laippa F220mm

  Tämä hinta on kaikkien ostajien saatavilla.

  Hinta 500 000 s. Kertaluonteisesta tilauksesta.

  Hinta 100 000 s. Kertaluonteisesta tilauksesta.

  Porausruuvi on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja päällystetty suojaavalla sinkkikerroksella kuumasinkitystä käyttäen. Ruuvataan maahan. Spiraalin läsnäolo ei salli säätiön siirtyä maaperän syväjäätymisen ja jousen talteenoton avulla.
  Kierrättäessä maata tiivistetään kierteellä - tämä selittää ruuvien pohjan suuren kantokyvyn.

  Koko: 76 * 1200 * 2,5 mm.

  Pileä käytetään rakennusten ja yksittäisten asuntojen rakentamiseen.
  Pallon yläosassa on laippa, jossa on pyöreät osat rei'illä.
  Laipan läpimitta on 220 mm, paksuus 8 mm, keskimmäinen lanka M24-pultille ja 6 reikää Ø14 mm ympärysmitta.
  Rakennusten laakeripalkit asennetaan ja kiinnitetään tällaiseen laippaan.

  Laipalliset ruuviputket

  Tuotantoyhdistys "Etalon" ei ainoastaan ​​valmista ja myy metallia vaan myös tekee rakennustöitä. Yhtiön työntekijöillä on laaja kokemus kattorakenteista sekä aaltopahvilaatikoiden asennus. Kaikki rakentaminen toteutetaan tiukasti alan nykyisten standardien ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Etalon tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan ongelman ratkaisemiseen. Jos sinulla ei ole täsmällistä projektia, joka osoittaa arkistomateriaalin määrän, Etalon työntekijät auttavat sinua. He käyvät sivustolla, toteuttavat mittauksia ja valmistelevat asiakirjoja toiveiden mukaan. Erikoislääkärin kutsu maksaa 1500 ruplaa, mutta tämä summa sisältyy tilauksen laskutukseen. Lue lisää

  Kiinnitä ruuvi laippa-asentoon aidan asentamiseksi nopeasti

  Laipalla varustettua tukea käytetään hitsattujen ja modulaaristen aidan asentojen nopeaan asentamiseen. Tuenta ruuvataan maahan erityisellä työkalulla. Mitään ylimääräistä työkalua ei tarvita. 55x62-napainen hitsattu laippa kiinnittää laipan laippaan.

  Ruuvit, joissa on laippa, ovat ehdottomasti parempia kuin perinteiset pilarit:

  • on mahdollista asentaa missä tahansa säässä vaikea alue, konkreettinen toimitus tai laastin tekeminen paikan päällä ei ole tarpeen;
  • asennus voidaan tehdä myös jäädytetyssä ja kiinteässä maassa;
  • asennusaika lyhenee;
  • on mahdollista irrottaa tuet ja kiinnittää aita uudelleen toiseen paikkaan;
  • Pilarien säätöä ei tapahdu käytön aikana, voit ruuvaa kannattimet ja kiristä niitä uudelleen säätämällä vaakatasossa ja pystysuorassa.

  Korroosionkestävyys ja pidentää kotelon käyttöikää peitetään sinkin avulla. Maaperän tyypistä riippuen voit ostaa 1500 tai 1800 mm: n pituisen ruuvien tuen. Kaiken kaikkiaan nämä kannattimet sopivat 55x62-pylvääseen hitsattujen aidojen ja modulaarisen aidan kanssa. Näitä tukia voi käyttää pieninä verannina, terasseina, kasseina.

  Ruuvaa pylväät säätöön: hinta asennuksen, tyypin, valmistuksen ja asennuksen kanssa

  Usein käytetään rakentamiseen yksityisten talojen ja mökkien nauha säätiö ei voi kaataa kaikille maaperälle. Jos pohjavesi on lähellä pintaa, alueilla, joissa on tulvia, liikkuvia ja kelluvia maaperä - perustusrakennetta tarvitaan kaikkialla. Tätä varten ja käytä paaluja. Nämä ovat tukia, jotka on asetettu tiettyyn syvyyteen ja sidottu liuskajohdolla. Jälkimmäinen on paaluilla, jotka ovat itsessään ja ottavat koko kuorman rakenteen. On olemassa useita tyyppisiä paaluja, jotka eroavat toisistaan ​​sekä valmistusmateriaalissa että asennusvaiheessa (asennus). Tässä tarkastelussa tarkastelemme säätiön ruuvipilareita. Hinta asennus, mitoitusominaisuudet, kuinka tällaiset paalut on asennettu - kaikki tämä yksityiskohtaisemmin alla.

  Kierrä teräsputkipilareita

  Piles perusta rakentamiseen - mitä se on

  Säätiö itsessään on tukea kotona. Mutta hänen pitäisi seistä vankalla pohjalla ja sitten rakennusten kuormituksen vaikutuksesta alkaa hajota eri suuntiin, mikä johtaa rakennuksen tuhoamiseen. Heikkoa maata ei voida luoda perustaksi, joten paalut asennetaan pohjarakenteen alle, jonka alapäähän kohdistuvat voimakkaaseen maaperään, joka on syvällä maan alla.

  Paalarakenteen asennukseen on olemassa useita tekniikoita, joissa voidaan erottaa kolme päätyyppiä:

  • Ajotekniikka. Tällöin konkreettista kasaa yksinkertaisesti ajetaan maahan erityisen asennuksen avulla.
  • Tylsää tekniikkaa. Tämä on silloin, kun maahan tehdään kaivo, putki työnnetään siihen, jota käytetään muottina, ja siihen betoniliuos kaadetaan raudoituksella. Putki betonin kuivauksen jälkeen vedetään ulos tai vasemmalle vahvistetaan.
  • Kierrätekniikka. Tätä varten käytä metalliputkien teräsputkea, jonka rakenteessa on porata. Ne yksinkertaisesti ruuvataan maahan haluttuun syvyyteen.

  Missä käytetään paaluperustuksia

  Pallosäätiöitä käytetään asuinrakentamisessa sekä teollisuudessa ja yksityisessä omistuksessa. Kuten edellä mainittiin, niiden päätavoite on vahvistaa maata, jolla rakennusta rakennetaan. Tällöin tukit altistuvat rakennuksen seinämien (ulko- ja sisäpuolelle) elementtien pakolliseksi asentamiseksi rakennuksen kulmiin ja seinärakenteiden liitoksiin.

  Talo on rakennettu ruuvipinoille

  Yksityisissä asuntorakentamisessa alkoi käyttää paalusäätiöitä, kun rakennusmaakauma hallitsi maan avoimissa tiloissa. Ei ole tarpeeksi hyviä sivustoja kaikille, mutta ihmiset halusivat olla ainakin pieni talo poissa kaupungin vilske. Siksi viranomaiset alkoivat jakaa maata rakentamiseen käytännöllisesti katsoen sopimattomilla paikoilla. Joka tapauksessa oli mahdotonta rakentaa taloa perinteisten tekniikoiden mukaan. Täällä muistelimme paaluja, joita aiemmin käytettiin ainoastaan ​​siviili- ja teollisuusrakentamisessa rannikkoalueilla ja pohjoisessa.

  Kuten kävi ilmi, paalut helposti selviytyivät erilaisista haitoista talon rakentamisessa ja kuormituksissa, joten ne nopeasti nousivat suosituiksi. Joka tapauksessa he ratkaisivat ongelman. Mutta ajaminen ja kyllästyneet tekniikat ovat hyvin monimutkaisia, aikaa vieviä ja kalliita. Ilman erikoislaitteita he eivät pidä. Siksi säätiön asennusteknologia ruuvipinoille, jotka voidaan toteuttaa ilman lisäkustannuksia käsin, on nyt saanut suurta suosiota.

  Mikä on ruuvirakenne

  Alla olevassa kuvassa on yksi paalu, joka koostuu teräksestä, jonka kärki on ruuvi. Tämä on vakiomuotoilu, jota käytetään pehmeissä maissa. Ruuvi on valmistettu teräslevystä leimaamalla, ja sen kiinnitys putkeen on sähköhitsausta.

  Kierrä vakiomuoto

  Mutta on olemassa useita lajikkeita ruuvi-tyyppisiä paaluja, jotka eroavat toisistaan ​​kärjen suunnittelussa.

  Vihjeitä ja ruuvien määrää

  Valmistusvihjeiden tekniikan mukaan ne on jaettu hitsattuihin ja valettuihin. Ensimmäiset kuvattiin edellä, toistamme - tämä on teräslevy, joka on muotoiltu ruuviin leimaustekniikan avulla, jonka jälkeen se hitsataan hitsaamalla putki sähköhitsauksella. Jälkimmäiset ovat valurautaiset aihiot, joiden lopullisen käsittelyn jälkeen annetaan kärjen koko ja muoto.

  Kaikki ruuvipillojen rakenteissa käytetyt vinkit on merkitty:

  • hitsattu tyyppi - SVS;
  • cast - AFL;
  • kartiomainen - SVK;
  • huippupiste - SVP;
  • ankkuri - WOW.

  Kierrä koukku ankkurikärjellä

  Ruuvipallojen ominaisuudet perustuksen alla: mitat ja sarjat

  Aloitetaan mitat, koska ne määrittävät rakenteen kantavuuden. Ruuvipallojen valmistajat tarjoavat tuotteita, jotka perustuvat eri halkaisijoille tarkoitettuihin putkiin. Tämä parametri vaihtelee välillä 57-325 mm. Yksityisissä asuntorakentamisessa käytetään halkaisijaltaan enintään 133 mm: n tuotteita. Seuraavassa taulukossa on erikokoisia paaluja ja niiden kuormitukset, jotka ne kestävät.

  Lisäämme siihen, että valmistajat tuottavat erilaisia ​​sarjoja, joilla ratkaistaan ​​erilaisia ​​ongelmia:

  • "Z" -sarja on vakiomuotoilu, jota käytetään kevyisiin rakenteisiin;
  • "T" - reiät on valmistettu päänrakennuksessa metalli- tai puurankojen kiinnittämiseen;
  • "U" - tässä sarjassa korkilla on U-muotoinen;
  • "F" - pyöreä muotoinen laippa asennetaan putken päälle;
  • "R" on neliön muotoinen laippa.

  Ruuvipuristin U-sarja U-muotoisella kärjellä

  Putken seinämän paksuus

  • Ohutseinäinen. Seinämän paksuus on enintään 3,5 mm.
  • Keskimääräinen seinämän paksuus. Tämä parametri on 3,5-6 mm.
  • Paksut seinämät - yli 6 mm.

  Ruuvaa kasa putkesta, jonka halkaisija on 102 mm ja seinämän paksuus 6,5 mm

  Nyt, kuten terän paksuuden käyttämiseen. Tässä on kaksi ryhmää:

  • Jopa 5 mm. Tällaiset ruuvit asennetaan paaluihin, joita voidaan käyttää kevyiden rakenteiden rakentamiseen.
  • Yli 6 mm. Tällaisia ​​ruuveja voidaan asentaa talon alle, joka on rakennettu raskasta rakennusmateriaalia.

  Ja kirjaimellisesti kolme asemaa, jotka liittyvät teräslaatuun perustasorkeille:

  • Teräksestä valmistettuja putkia ja terät St3 voidaan käyttää, jos pohjavesi on heikkoa kemiallista aktiivisuutta.
  • St20 maltillisesti aggressiivisille vesille.
  • Ja teräs 09G2S tai 30XMA alueilla, joilla on aggressiivisia maaperä.

  Korroosionestopinnoite

  Koska ruuvipallot sijaitsevat märällä alustalla, ja maanpinnan vesi vaikuttaa jatkuvasti metalliin, on ryhdyttävä kaikkensa suorittamaan korroosiosuojausta. On olemassa useita moderneja tekniikoita, jotka on jaettu kolmeen ryhmään:

  • galvanointi;
  • päällystäminen polymeeriyhdisteillä;
  • päällystys suojaavilla emaleilla ja alukkeilla.

  Galvanoitu ruuvipilkku

  Kaikki valmistajat tekevät tänään tehtaan suojaustoimenpiteitä käyttämällä yhtä näistä tekniikoista. Mutta kuten käytäntö on osoittanut, kaikki eivät tarjoa vaadittuja standardeja, jotka vaikuttavat tukien käyttöikään maassa. Esimerkiksi metallin kylmä galvanointi on parempi kuin kuuma. Polyuretaani- ja epoksialukkeet ovat parempia kuin muut polymeerit. Tänään ehdotetaan maalata metallituotteita, joissa on erityisiä koostumuksia, joita käytetään ruosteessa. Tässä tapauksessa ruostuneita pintoja ei käsitellä mistään, mutta suoja tulee erittäin tehokkaaksi, jopa paremmaksi kuin sinkitty.

  Jos säätöruuvin paalut on valmistettu käsin, muuten video esitetään alla, joten sinun on valittava korroosionestomaali ja levitettävä se valmiiksi tuotteeksi. On lisättävä, että markkinat ovat tulvinut epäilyttävillä tuotteilla. Yhä useammin on "paljaita", niin sanotusti, paalut, joita ei ole käsitelty korroosiosuojauksella. Ei ole suositeltavaa ostaa niitä kirjanmerkin alla kotona. Niitä voidaan käyttää vain suojarakenteiden ja taloudellisten rakennusten alla. Tietenkin sinun on maalattava ne ennen asennusta.

  Ruuvien perustusten laskeminen ja suunnittelu

  Tämän tyyppisen säätiön rakentamisen yksinkertaisuus ei tarkoita, että sitä olisi käsiteltävä yksinkertaisen laskelman näkökulmasta. Edellä mainitussa taulukossa osoitettiin kantavuusaste. Se on hänen ja perustuu laskelmiin. Mutta lisäksi on olemassa toinen parametri, johon lopputuloksen laatu riippuu. Tämä on tukien sijainti suhteessa toisiinsa. Tällöin tarkoitetaan myös pystypintojen välistä etäisyyttä, ja vastaavasti paalujen määrää määritellään myös tällä tavoin.

  Tarkka laskelma - avain pitkän aikavälin käyttöön säätiö ruuveilla

  Kuormituskyky

  Tällä parametrilla ei ole tarkkaa arvoa taulukon indikaattoreiden perusteella. Levitys on melko suuri, esimerkiksi 5 000 - 9 000 kg, joten on erittäin tärkeää laskea tarkasti paino, jonka yksi kasa kestää tietyn talon projektissa. Ja tässä paljon riippuu maaperän kantavuudesta. Tämä on juuri se, mitä otetaan huomioon laskettaessa säätiön kantavuutta. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää geologisten tutkimusten tekeminen ennen hankkeen laatimista ja laskelmien suorittamista.

  Ruuvipilalaskuri

  Lataa säätiöön

  Toinen tärkeä parametri, joka on laskettava tarkasti, on kuorma rakennuksen sivulta itse säätiölle. Laskelma on varsin monimutkainen, koska kaikkien rakennusmateriaalien paino on otettava huomioon. Ja koska niitä käytetään lukuisilla lajeilla, se ei aina toimi. Siksi on yksinkertaistettuja kaavoja. Mutta on parempi käyttää online-laskinta, talon parametrit ja materiaalit, joista se on rakennettu, syötetään siihen.

  Pile peruskuorman laskin

  Kuinka määritellä paalujen lukumäärä?

  Joten, jos lasketaan talonrakentamisessa käytettävän yhden pinoisen laakakapasiteetin laskenta ja koko talon kuorma perustukselle, voidaan määrittää tarvittavien paalujen lukumäärä. Tätä varten toinen parametri on jaettava ensimmäisellä. Vaikka tämä on vain yleinen kaava, koska tukee on olemassa tiettyjä standardeja.

  Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  Pile-pohja: laskenta. Pallorakenteen järjestämiseksi on tarpeen laskea tarkasti pylväiden lukumäärä ja koko, niiden syvyys ja sijainti. Voit tehdä nämä laskelmat itse käyttämällä aineistomme tarjoamia tietoja, algoritmeja ja suosituksia.

  Tee ruuveja omilla käsilläsi: video- ja valokuvamateriaaleja

  Periaatteessa ruuvien paalujen valmistuksessa ei ole erityistä vaivaa. Koska se on putki, johon sinun täytyy tehdä kärki keihään muodossa ja asentaa terät. Kaikki kiinnikkeet tehdään hitsaamalla.

  Pylväsruuvi laipalla

  Pohjan ja paalukentän akseleiden merkintä (kehä - 4 akselia) 8000 ruplaa.

  Jokainen seuraava lisäakseli 2000 ruplaa.

  Monivuotisten ruuvipillojen hinta asennettuna

  Monikierrosruuvin paalujen kuvaus

  Hänellä on kaikki tavanomaisen ruuvipuristimen perusominaisuudet. Ero on kaikkien tavallisten terien ja halkaisijan lankojen läsnäollessa, se on tavallisesti pienempi. Lanka on läsnä useimmilla paalun pituuksilla, mikä huomattavasti yksinkertaistaa tällaisen ruuvipuristimen asennusta manuaalisesti. Tämä on tämän muutoksen tärkein etu - asennus on helppoa ilman erityislaitteiden käyttöä. Pienempi galvanoitu paalun vakioruuvi, jolla on kantokyky. Siksi tällaisten paalujen perusta on usein keskittynyt kevyisiin rakenteisiin: huvimaja, kodinhoitopalvelut, varastot, bltovka, kuisti, wc, koira.

  Ruuvaa paalupää

  Ruuvaa paalupää

  Ruuvipätkän otsikko on käytännöllisesti katsoen ainoa vaihtoehtona yhdistää itse paalun ja vannenauhan välinen yhteys, koska paaliruuvi on parhaiten sopiva kevyisiin rakenteisiin, eikä se tarjoa rakenteellisista ominaisuuksista johtuen vanteita betonikiinnityksellä.

  Neliön muotoisen metallilevyn muotoinen kärki, jossa on kiinnityspistoke, on todellakin menestynein ratkaisu. Siksi käytämme tehtaalla ja paaluja ja päätä, mutta samalla valitsemme parhaat tehtaat, joissa on maine.

  Monivarsi-ruuvien paalut

  Suspendoitu grillata

  Suspensoitua grillausta käytetään useimmiten alueellamme ajomallien ja paalujen sitomiseksi TISE-tekniikalla. Se on tämä yhdistelmä, jonka avulla voit saada ihanteellisen perustan kevyelle ja keskiraskaalle talolle ongelmasta, joka vie maaperää kustannuksella, joka voi ilahduttaa yllättäen.

  Lähes kaikki tietävät suspensoiduista ripustushihnoista SVAI.PRO: ssa (melkein - tämä on vaatimattomuudesta), koska olemme käsitelleet niitä perustamisestaan ​​lähtien ja tämän ajan aikana he ovat tutkineet niitä liioittelematta ylös ja alas.

  Kertynyt kokemus ja tarkka huomio yksityiskohtiin - vahvistettu lujitus, betonin laatu ja laatu, aliarvioitu sallitut virheet. Tässä on hyvä grillaus.

  Matala grillata

  Syväterapeutti on pohjimmiltaan matala pohja, joka on vahvistettu paaluilla. Useammin on tylsä ​​paaluja, ja tämä yhdistelmä on klassinen pino-grillage-säätiö.

  Grillin poikkileikkaus sekä paalujen halkaisija ja korkeus liittyvät suoraan rakenteellisiin kuormituksiin, joiden laajuus on hyvin suuri. Toisin sanoen paalupalan perustus soveltuu kaikentyyppisiin taloihin - kehyksestä tiiliin.

  Rostverk, jossa on virtakatkaisin

  Hienorakeinen grilli, jossa on pienitiheyksinen polystyreeni kompensaattori P-10.

  Joten laajennettu nimi muutoksesta, eikä mikään lisää. Ja vielä. Tämäntyyppinen grillata ei ole vielä suurta kysyntää asiakkaidemme keskuudessa, jotka haluavat joko ripustettu tai haudattu grillata.

  Jos lyhyesti, kompensoijalla varustettu grillata on ripustetun ja syvennetyn grillataavan välinen kultainen keskiarvo, se yhdistää korkean kantokyvyn ja vastuksen alhaisen taajuuden värähtelyistä, jotka aiheutuvat maadoituksesta, mikä estää grillin puristamisen ja muodonmuutoksen.

  Barin paistaminen

  Pallojen valjaat grillauksen lisäksi voidaan tehdä myös palkilla. Tämä koskee pääsääntöisesti kevyitä rakenteita, esimerkiksi verannat, katokset, terassit, laajennukset, kehykset ja puutalot.

  Palkki asennetaan yleensä levylle, joka on kiinnitetty pylvääseen, joka on irrotettu maata ankkuripultteilla tai poran yläosassa porattavaan tapaan, jonka jälkeen se kulkee palkin läpi valmistetun reiän läpi. Tällä tavoin vahvistettu puu on perusta tulevan rakenteen seinämien myöhempää asennusta varten.

  Kanavan paalujen sitominen

  Kanava on kestävämpi ja vakaa jäykiste ja sitä käytetään useammin vaihtoehtona grillata kuin kallistuma, koska kuormitusalue on paljon laajempi.

  Kanavaa käytetään usein useimpia ruuveja varten. Kanavalla on yksi olennainen edellytys - paalut on asennettava ihanteellisesti. Voit jopa sanoa ilman virheitä, mikä ei ole aina mahdollista betoniterästen tapauksessa.

  Tämän tekniikan luotettavuus on epäilemättä kuitenkin, kun rakennetaan perustusta asuinrakennukselle, suosittelemme kuitenkin käyttämään kasauspohjaa sitomalla vahvistettua betoniteräilyä.

  Pylväsruuvi laipalla


  Runkopatsaan, jonka halkaisija on 108 mm, käytetään laajalti 2-3-kerroksisen talon rakentamisessa säätiön alapuolella sekä autotallien, kylpytynnyrien ja usein aidojen rakentamisen aikana tukipylväinä sekä eri rinteiden vahvistamiseksi tai valmiiden perustusten vahvistamiseksi. Tämän kokoisia pilejä käytetään usein voimajohtojen tukemiseen ja valaistuksen järjestelyyn.

  Paalun pituus voi olla jopa 12 m, ja sen sallittu kuormitus voi olla 4 - 6 tonnia. Mitään maaperää voidaan käyttää ruuveilla, joiden läpimitta on 108 mm, vaikka maasto olisi hyvin märkä ja epävakaa. Pinoasennuksen syvyys riippuu maaperästä, sitä paremmin maaperä ja maasto, sitä lyhyempi pino pituus.

  zabor-fence.ru

  Kierrä paalu U-muotoisella laipalla

  Ura-laipalla varustettua ruuvipuristinta käytetään aidojen ja rakenteiden asentamiseen.

  Pallon yläosassa on U-muotoinen laippa, jonka poikkileikkaus on neliö ja siinä on reikiä sivupintoja pitkin. U-muotoista suutinta käytetään hyvin erikokoisten palkkien alla, jotka sijaitsevat vaakasuorassa tai pystysuunnassa.

  Tällaisen paalun metallia voidaan valmistaa korkealaatuisesta teräksestä, joka on suojattu korroosiolta sinkin avulla tapahtuvalla lämmön diffuusiolla, ts. kuumasinkitty. Tällaisen paalun käyttöikä on vähintään 100 vuotta.

  Rakennusmarkkinoilla on tällä hetkellä myös rypälepaloja U, F, N, jotka on päällystetty polymeerialustalla (tällaisen paalun taattu käyttöikä on vähintään 60 vuotta). Tällainen pinnoite pienentää itse paalun kustannuksia, toisin kuin kuumasinkitty. Vaikka onkin rehellistä, sivustoilla, jotka tarjoavat pohjustettuja paaluilla, hinnat ovat korkeammat kuin kuumasinkitty.

  En sulje pois mahdollisuutta käyttää pohjustettuja paaluja kevyissä maissa. Joten ruuvattaessa ruuvattaessa raskasmai- hin, sinkin menetyksen ilmiö tapahtuu jopa sinkkiä sisältävän metallin anodisoinnin yhteydessä, puhumattakaan vain alukkeesta (jopa polymeeristä). Polymeeri yksinkertaisesti murtuu, vesi pääsee metalliin, se ruostuu ja muuttuu hauraaksi.

  Ja sitten suunnittelu rullataan sen puolelle (parhaan tarjouksen kanssa). Pahimmassa talossa romahtaa..

  Toisin sanoen meidän maaperemme (savi kiviä), suosittelemme kuumasinkittyä paaluilla.