paalusäätiö

Epästabiilien maalien tapauksessa on parempi olla käyttämättä klassisia perustuksia teräsbetonista valmistetun nauhan muodossa. Tukeakseen tällaista tukea jatkuvasti, sen teknologiaa on syvennettävä liikaa. Tämä merkitsee maanrakennustöiden määrää ja konkreettisia kustannuksia. On järkevämpää tehdä yhdistetty pino-ja-säätiö omilla kädillä, joka sisältää parhaan puolen sekä paalun että nauhan rakentamisesta.

pitoisuus

Mikä on jalkapohjien nauha-ala?

Rakenteen mukaan paalusuuntainen säätiö on rakennettu maaperään kaivettujen paalujen rakenteen mukaan jäätymispisteen alapuolelle, ja niiden päälle on vahvistettu betonikiinnitys. Se sisältää kahdenlaisia ​​perustusrakenteita. Ristver-nauha palvelee kuormien tasaista jakelua. Ja upotettu paalusäätiö toimii ankkureiden roolissa, jotka eivät salli betoniteräksen "kellua" ylhäältä, kun maaperää pudotetaan ja voimakkaasti kohotetaan pohjavettä.

Järjestelmä: 1-lujitettu runko, 2-asbestisementtipallot, 3-betoni nauha, 4 tekniset johtopäätökset, 5-vedeneristys, 6-tuuletusreiät

Tavanomainen pino-ruuvi-säätiö menettää jonkin verran talon tyyppistä tukea pystysuuntaisten kuormitusten jakelussa. Paalujen päälle sijoitettu nauha on kestävämpi jonkin tukipylväiden nostamiseksi tai laskemiseksi. Toisaalta tällainen rakenne hyötyy puhtaasti teippa-analogiasta rakentamiskustannuksissa, samoin kuin vakaudessa kallistamalla ja kastelluilla mailla.

Laitoksen tyypit ja alalajit

Pallojen nauhan perustus on ihanteellinen heikosti kallistuvien maaperämaiden läsnäollessa. Tällaisilla paikoilla on melko mahdollista käyttää sitä kaksikerroksisten tiilimuovien rakentamiseen. Yleensä tämä muotoilu on kuitenkin suunniteltu kevyemmälle kehykselle tai puurakenteille.

Kuitenkin, jos talon alustalla on kaltevuus, niin se on vaikea tehdä ilman paalusäätiötä. Monoliittinen levy täällä on liian kallis täyttää, kun taas muut vaihtoehdot eivät voi kestää muita kuormia, jotka voivat syntyä.

Sukelluksen syvyyden mukaan grillauksen maaperässä paaluperustukset sen kanssa on jaettu kahteen tyyppiin:

Ensimmäisessä tapauksessa nauha upotetaan maaperään 20-50 cm, ja toisessa se riippuu maanpinnan yläpuolella. Paksummat rakenteet voidaan sijoittaa pohjalle, jossa on matala grillaus sen suuremman lujuuden ansiosta. Kuitenkin, jos maa on erittäin kova, niin paalujen rakenteen nauhaosuus tuhoutuu tuskastelemalla. Se ei ole liian suuri, joten se ei yksinkertaisesti pysty kestämään raskaita kuormia nousevasta maaperästä.

Edut ja haitat

Paalusäätiön etuja ovat:

Helppo asennusnopeus;

Kyky pystyttää rakennuksia rakennustyömailla rinteellä;

Yksinkertainen tekniikka, jolla tällainen säätiö voidaan helposti pystyttää omilla käsilläsi;

Suurten vastustuskykyisten suihkulähteiden liikkuvuus;

Ei tarvitse houkutella erikoislaitteita.

Jos grillata ei ole haudattu, hän ei pelkää pudotusta ja kosteutta maaperässä. Käyttöiän kannalta tämä vaihtoehto voittaa haudatun vastakappaleen paaluista ja matalasta nauhan perustuksesta. Hän voittaa heidät ja kustannukset monimutkaisella työllä. Maata on kaivettava useita kertoja vähemmän, upotuksen syvyys on sama, mutta maaperän on poistettava vain tukipylväiden alla. Plus, kaikki rakennusmateriaalit voidaan toimittaa paikan päällä houkuttamatta raskasta lastia ja nostolaitteita.

Paalusuihkumateriaalien itsenäisessä laitteessa käytetään tavallisesti tynnyreitä asbestiputkista, jotka on vahvistettu ja kaadettu betonin sisään. Tätä vaihtoehtoa käsitellään seuraavissa vaiheittaisissa ohjeissa. Rakentamisen nopeus sellaisella pohjalla talon voi kilpailla paitsi, että perustan FBS tai ruuveilla teräs.

On vain kolme miinus:

Tarve lattialämmitykselle mökissä;

Kyvyttömyys käyttää kellarin tai kellarin järjestelyyn;

Rakennuksen painoa koskevat rajoitukset.

Tape-pile-pohja on loistava pieni hirsitalo

Kaikilla paalun perustuksilla on yksi yleinen ongelma - ne ovat luonnoksia alikentässä. Kauempana pohjoisessa paaluilla voit välttää permafrost-sauman lämmitystä. Samalla muilla alueilla tuulen, joka liikkuu vapaasti rakennuksen alla, on vakava onnettomuus.

Step-by-Step-säätiön ohjeet

Valmistettaessa paalupohjaista säätiötä sinun on joko suunniteltava eteenpäin korkeiden lämmityskustannusten suhteen tai asetettava rakennuksen peruspohjan eristyksen välittömästi talousarvioon ja hankkeeseen. Toisessa tapauksessa tarvitset kosteutta kestävää eristystä seinille ja verhousille, mutta talossa on varmasti lämmin.

Mökin ympärillä on välttämätöntä tehdä väärä seinä, sulkemalla paalunpylväitä ja estämällä niiden väliset vedet. Tätä varten voit ottaa etulevyt ulkopintaan tai profiililevyyn. Jos haluat jotain kauniimpaa ja eleganttia, niin siellä on klinkkerilevy ja koristeellinen tiili. Hotellin materiaaleista rakennuksen ulkotiloihin on monia.

Koko teipin rakentaminen paaluille voidaan jakaa kahteen vaiheeseen. Ensinnäkin kasaosa on valmistettu tylsyistä putkista. Ja sitten nauha muotoilu pysyy sisällä. Sinun tarvitsee vain muistaa kiinnittää ne yhdessä vahvikkeena ennen betonin kaatoamista.

Yleensä betonipilareiden nauhateollisuuden vaiheittainen ohje on jaettu viiteen vaiheeseen:

Valmistelu- ja piirustustyöt

Maanpurkaus, asbestisementtien putkien asennus ja niiden vahvistaminen.

Kiinteän asbestisementtibetonityöt täyttyvät betonilla.

Teippausmuottien luominen lankkuja ja baareja.

Vahvistinnauha paaluilla ja täyttö betonilla.

Piirrä paperiin tai tulevaisuuden säätiön - teipin ja paalun ohjelmaan

Merkkien merkitseminen kaivojen alla tulevan säätiön paaluilla

Traktori, jossa on porata, tekee kaivoista

Pilejä on syytä upottaa syvyyteen, joka on alle maan lämpötilan jäädyttämisen. Niitit joutuvat kaivaamaan 40-50 cm alle tämän merkin. Pohjan on tuettava vakaa pohjamaalaus.

Saamme nämä kuopat

Kaivoista, joiden koot ovat 10-15 cm leveämpiä kuin asbestisementtiputkien ulkoläpimitta, kaadetaan 30 cm: n paksuiseen pohjaan hiekkalaatikko. Puutavara asennetaan juuri tähän hiekkaan. Halkaisijaltaan itse putket valitaan nopeudella, joka on 1/3 leikkuuterän teräsbetonisydämen leveydestä.

Valmistamme varren, joka on kiinnitetty paalun runkoon

Lisäksi kukin kasa on vahvistettu kolmella tai neljällä pystysuoralla terästangolla, joiden leikkaus on 10-12 mm ja pituus yhtä suuri kuin tuen ja nauhan korkeuksien summa. Ne sijoitetaan putkeen likimain yhtä kaukana toisistaan ​​ja asbestisementtiseinistä. Yksinkertaisuuden vuoksi ne voidaan liittää haluttuun rakenteeseen maahan ennen asennusta.

Me neulemme vahvistamispylväiden puitteet ja lisätään kaivoihin

Seuraava vaihe on putkien kaataminen betoniliuoksella. Tämä tehdään yleensä ennen hehkutuspohjan vahvistamista. Mutta tätä ohjetta voidaan muuttaa hieman. Sitten ensin vahvistin asetetaan grilliin ja muotti tehdään sille ja sitten kaikki yhdessä se kaadetaan betonilla. Solujen vahvikekoko 30-40 cm riippuen nauhan leveydestä ja korkeudesta.

Täytä kasa vahvistusnauhan tasolle. Kuvassa näkyy tilanne, kun kasa "kaadettiin" ja se oli porattava, jotta se asetti nauhakehyksen.

Kaivaa "nauha", ripottele hiekalla, leviävät katehuovut ja neulomisnauhat

Työnnä muottipesä ja kaada betonia haluttuun tasoon. Älä unohda värähtelemään betonia kaatamisen aikana.

Vedeneristyskykyä varten riittää tavallinen kattohuopa ja kääritään grillata. Tämä on halvin vaihtoehto. Voit myös käyttää bitumia tai polymeerimassaa. Tällä talon pohjalla on tehty paalujen nauha. Jatkossa tarvitsee vain sulkea vuori ja tarvittaessa lämmittää se.

Kuivauksen jälkeen päällystämme pohjan bitumilla ja peitellä kateaineella

Tehty - voit asettaa seiniä

Missä käyttää?

Vertaamalla paalusäätiön hyönteisiä ja haittoja, meidän on ensin keskityttävä mökin seinämateriaaliin ja maaperän ominaisuuksiin. Jos asuntoa rakennetaan kevyistä rakennusmateriaaleista ja vedetyltä maaperältä, niin edellä mainituilla alustalla varustetuilla grillauskorkeuksilla on suuri idea. Tällainen säätiö toimii monien vuosien ajan, ja se ei varmasti vahingoitu ajon aikana, eikä sitä ole vaikea tehdä. Tämän vaiheittaisen ohjeen avulla voit välttää tarpeettomia virheitä.

paalusäätiö

Pile nauhan säätiön oma vahvuus

YouTube-kanava http://www.youtube.com/channel/UCUnElaJLWH9uggcvm4CIOqQ VK: n yleisösi https://vk.com/kustarnoeproizvodstvo.

Sarake ja nauhat. Laskenta.

Miten lasketaan kolonnin ja nauhan säätiö (paalusäätiö). Laitteen ominaisuudet ja toiminnot.

Pile perusta

Tässä videossa on lyhyt kuvaus pile-rostrum-säätiöstä. Tilaa kanavallesi ja klikkaa.

PYÖRYHYKSIEN SÄÄTIÖ. MYYTÄ TAI TODELLISUUS

Keskeiset virheet, joita esiintyy säätiön suunnittelussa ja rakentamisessa. Pile nauha.

Palo-sora-pohjan rakentamisen vivahteet. Asiantuntijoiden suositukset // FORUMHOUSE

Asiantuntijoiden avulla voimme käsitellä tärkeitä vivahteita perustusten rakentamisessa paalun kasvun esimerkkinä.

Video: tee-se-itse-paalusäätiö

Paalusäätiö on erinomainen turpeen maaperälle ja pohjaveden läheisyydessä. Se on edullisempi rakennuskustannuksissa. Ja eri tyyppisiä paaluja voidaan käyttää erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Katso esimerkiksi videota, jossa on tietoja paaluperustustyypeistä ja laitteen periaatteista. Tässä kerrotaan miksi tällainen säätiö on taloudellinen, sen etuja ja haittoja. Miten välttää joitain puutteita.

Ja tässä yksityiskohtaisesti, mitkä ovat paalun perustukset, kun niitä sovelletaan. Jos olet kiinnostunut tällaisten säätiöiden tyypistä, niin se on myös. Lisäksi kerrotaan rakenteen parametreistä ja tekniikasta, mistä materiaaleista tarvitaan.

Erilaisia ​​paalun perustuksia ovat pino-grillage foundation. Alla oleva vaiheittainen tekniikka.

Ja tässä suhteessa paalun perustuksen parametrit ja sen rakentamisen vaiheet: asettelu, poraus ja vahvistaminen.

Tämä on yksityiskohtainen videota pölkkelysperustan laskemisesta TISE-paaluilla.

Tässä myös harkitaan perustusvalua grillata. Materiaalin tuotantoa koskevat tiedot.

Hyvien YouTube-videoiden kokoaminen

Hyvien YouTube-videoiden kokoaminen

Pile- ja nauha-säätiö omilla käsilläsi. Kokemukseni!

DETAILS VIDEO

Video latasi makhmut11
Etsi makhmut11 3 vuotta sitten

LIITTYVÄT VIDEOT

Pile nauhan säätiön oma vahvuus

YouTube-kanava http://www.youtube.com/channel/UCUnElaJLWH9uggcvm4CIOqQ VK: n yleisösi https://vk.com/kustarnoeproizvodstvo

Miten rakentaa talosi juoni, merkintä, kaivanto, säätiö

Ryhmämme VK https://vk.com/delalsam Talon rakentamisprosessi alkaa sivuston saamisesta ja betonin kaatamisesta. Ensimmäinen ja tärkein osa koko rakennusta, joka ei kannata säästää. Siitä huolimatta on olemassa keinoja pienentää tässä vaiheessa hieman esim. Manuaalista kaivutyötä. Se on vaikeaa ja kestää paljon aikaa, mutta saat sileät seinät ja säästöt konkreettisesti ja huomattavasti. Kaikkien kaivantojen lisäksi ei kaatua, jos prosessissa keskeytät sateen. Muista asettaa venttiili, sen hinta on vähäpätöinen verrattuna säätiön kustannuksiin ja vahvuus antaa paljon. Vahvistuksen tulee olla täysin betonin sisäpuolella eikä koskaan mennä reunoille. Jokaisesta reunasta on syvennettävä vähintään 5 senttimetriä betonin kaatamiseksi niin, että vahvistus on kokonaan pohjan sisällä. Pienelle talolle vahvistusta voidaan säätää halkaisijalta 10 - 16 millimetriä. ei enää ole merkityksetöntä. Muista, että betoniratkaisumerkki M200 valmistetaan suuremman tuotemerkin sementistä. esimerkiksi m500: sta suhteessa 1/3. Jos ostat sementti m200, niin et saa konkreettista ratkaisua tuotemerkki m200. Betonin kaatamisen jälkeen, älä unohda veden sitä ensimmäisten päivien aikana niin, että säätiö ei repeä. Tee kysymyksiä kommentteihin, jos jotain m jätetään käsittämätöntä. Yritän vastata mahdollisimman nopeasti.

Tuotanto paalun ja nauhan pohjasta TISE-teknologialla

Pile ja nauha-säätiö omilla käsilläsi

Monet ihmiset tietävät nauhan ja paalun perustan positiiviset sivut. Tällaisia ​​alustoja pidetään parhaiden joukossa. Esimerkiksi nauhapohja on kestävä ja luotettava, joka kestää raskaita kuormituksia. Mutta paalusäätiö on yksinkertainen valmistaa, sen laite vaatii vähimmäismateriaalia, aikaa ja vaivaa. Monet menetetään paremmin. Mutta on yleinen vaihtoehto - paalun perusta.

Mikä tämä on? Miten se on parempi kuin sen vastapuolet? Miten rakentaa sen omilla käsillänne? Jos olet kiinnostunut näistä kysymyksistä, voimme vastata niihin kokonaan.

Tunnustelu paalusäätiössä

Miten tällainen yhdistetty muotoilu. Voimme sanoa, että maanpinnan yläpuolella oleva osa (grillage) ei ole muuttunut. Ulkoisesti nauha on sama: kaikki osat kulkevat jokaisen seinän alle, ja itse rakenne voi olla monoliittista raudoitettua betonia tai levyjen ja lohkojen esivalmistetta. Mutta pohjan pohja on erilainen.

Se perustuu paalusäätiön rakentamiseen. Maaperän syvyyksissä on paaluja, jotka kuormittavat koko rakennuksen. Rostverk sijaitsee näillä paaluilla jakamalla koko kuormitus niille ja vain pieni osa maanalaisesta maaperästä. Tällaisen paalusäätiön laite on nähtävissä alla olevasta kaaviosta.

Tuloksena on, että säätiön alaosa on tehty paaluista, ja yläosa on valmistettu monoliittisesta nauhasta. Tätä tekniikkaa käytettiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Näiden alueiden piirre on, että heidän kotejaan tehdään useimmiten puusta. Niinpä ne ovat kevyitä. Siksi tämän tyyppinen pohja soveltuu ihanteellisesti kevyisiin puurakenteisiin. Kun rakennat massiivisia tiilitaloja, sinun on tehtävä vakavia laskelmia, jotka parhaiten jäävät ammattilaiselle. Videossa näet muutamia laskutoimituksia.

Työsuunnitelma voidaan suorittaa kahdella eri tavalla:

 1. Suspendoitu paaluustekniikka, joka pidetään paikoillaan maaperän ja paalun ulkopinnan välisen kitkavoiman vuoksi. Tätä voidaan verrata kynsiin, joka joutuu levylle.
 2. Piles-telineet, jotka perustuvat alemman kerroksen maaperään.

Tietoja siitä, miten hoitaa talon talteen omilla kädillä, puhumme edelleen. On huomionarvoista, että tällainen pohja sopii heikkoon tai veteen kyllästettyyn maaperään. Ja mikä tärkeintä, voit järjestää paalupohjaisen perustan maahan kevyellä kaltevuudella. Vaikka kaikki näyttää monimutkaiselta, mutta tämä ei ole täysin totta. Kaikki työ on tehty nopeasti, jopa ilman raskaita laitteita. Voit tehdä kaiken omalla kädelläsi. Siksi säätiö on niin suosittu. Ja mikä on hänen positiivinen puolensa?

Pallon pohjan edut

Ensimmäinen asia, johon ihmiset kiinnittävät huomiota tietyn pohjan rakentamiseen, on sen etuja ja haittoja. Loppujen lopuksi ne luonnehtivat perusta. Mikä on niin hyvä paalutyyppinen nauha?

 1. Jopa 50% kaikista talon rakentamiseen käytetyistä rahoista menee liuskajohdon laitteeseen. Tämän vaihtoehdon osalta se on paljon halvempaa, koska maassa on paaluja eikä monoliittista nauhaa. Vain grillata tehdään yhdeksi malliksi.
 2. Säätiön työtunnit ovat paljon pienemmät. Ja vietät vähemmän aikaa. Meidän tapauksessamme ei tarvitse kaivaa suurta kuoppia.
 3. Voit tehdä kaiken työn itseäsi turvautumatta erikoislaitteiden käyttöön.
 4. Ei ole väliä mitä maastoa tontti on. Pylväsnauha voidaan pystyttää vaikeissa maissa.
 5. Pohja sietää kausittaista maaliikettä ja turvotusta.
 6. Kestävyys ja luotettavuus, jos noudatat laitteen tekniikkaa.
 1. Mahdollisuus rakentaa kellari tai kellari talon alle.
 2. Ei sovellu massiivisiin koteihin.

Siksi monet omistajat haluavat tämän perustan. Pienen hinnan ja muutaman päivän ajan saat laadukasta tukikohtaa, joka kestää vuosia. Miten? Selvitämme.

Pile ja nauha säätiö omalla kädelläsi askel askeleelta ohjeita

Nyt me teoriassa tarkastelemme, kuinka voit tehdä tällaisen perustan talosi. Prosessi on yksinkertainen, mutta vaatii huolta, suunnitelman huolellista toteuttamista ja tiettyjä taitoja. Kyllä, ja ilman ulkopuolista apua ei riitä. Niinpä paalusäätiön rakentaminen tapahtuu seuraavissa vaiheissa:

 1. Valmistelutyö: paikan puhdistaminen, merkintä ja kaivaminen.
 2. Paalujen asennus.
 3. Vahvistus ja täyttö.
 4. Grillitysten ja lujitemuottien rakentaminen
 5. Paalun ja nauhan pohjan täyttö.

Katsotaanpa kaikki askel askeleelta ja menemme syvemmälle prosessiin.

Vaihe 1 - tee merkintä

Kun olet suorittanut sivuston puhdistuksen, sinun täytyy merkitä se. Yksinkertaisesta nimestä huolimatta tämä peruskorjausvaihe on aivan ratkaiseva. Helppo soittaa hänelle liian vaikeaksi. Tällainen merkintä on lisärakentamisen apu. Se riippuu siitä, onko pohja geometrisesti tasaista. Merkintä on ohjeistettava.

Mikä on sinun tehtäväsi? Perussuunnitelmaan keskittyessä siirrä piirros piirustuksesta maahan. Ja on tärkeää pitää kaikki koot. Merkintä ilmaisee nauhan sijoituksen maahan. Tätä tarkoitusta varten tarvitset seuraavat työkalut ja materiaalit:

Kuinka tarkka merkintä näyttää näyssä kuvassa.

Sitten sinun on hahmoteltava paikat, joissa säätöpilot asennetaan. Heidän laskentaansa on tehtävä etukäteen, jopa säätiön suunnittelussa. Kaikki riippuu rakennuksen painosta. Jos käytämme likimääräisiä lukuja, voidaan käyttää 800: sta 1 600 kg: aan yhtä tukea varten (kaikki riippuu maaperästä). Laske koko kuormitus, tee marginaali 30%.

Loppujen lopuksi kaivanto olisi kaivettava perustuksen nauhan alla. Toisin kuin liuskan perustus, se ei ole syvä. Kaikki riippuu maaperästä. Joskus maaperän kerrosta ei yleensä voida poistaa, jolloin grillata maaperä. Kaivon ja pohjan seinämät ovat huolellisesti kohdistettuja ja painettuja. Alareunassa sängyssä nukahtaa alusta hiekkaa ja ram se.

Vaihe 2 - Asenna paalut

Nyt on aika kaivaa reikiä paikoissa, jotka on suunniteltu paaluille. Syvyys riippuu monista tekijöistä, kuten maaperän jäädyttämisen syvyydestä (kaivaminen 30-40 cm alemmalla) sekä pohjaveden pinnasta ja rakennuksen massasta. Poraus voidaan suorittaa käyttämällä sekä manuaalisia mekaanisia että sähkötyökaluja.

Kun kaikki reiät on tehty, pieni kerros 10-20 cm hiekkaa putoaa pohjaan. Kaikki on kaatunut. Tällainen substraatti suojaa pohjaa vedestä. Sitten reikiin asennetaan paalu. Ne voivat olla metallia tai asbestisementtiä. Kaivon seinät suojaavat kateaineita.

Vaihe 3 - Vahvistaminen ja täyttö

Tätä varten tarvitset vahvistuspalkkeja. Vahvistus tapahtuu paalun sisällä. Yksi tuki vaatii kolme tankoa, jotka on asennettu kolmion muotoon. On tärkeää, että sauvat päiden korkeus nousevat 20 cm putken päässä. Vahvistuksen vahvistamiseksi jotkut tekevät yhden kappaleen varret.

Sen on vielä valmistauduttava betoniliuokseen suhteessa 1: 6 ja kaadetaan paalut. Kun olet täyttänyt putken 25-30 cm, nosta se 20 cm niin, että liuos pohjasta leviää. Joten luo vahva tyyny. Valettaessa betonia tiivistetään liitos.

Vaihe 4 - grillit ja vahvikkeet

Tarvitset irrotettavan muottipesän, joka voidaan tehdä tavallisista levyistä. Ne yhdistyvät ja vahvistetaan ristikoilla ja solmuilla. Jos työskentelet epävakaalla maaperällä, sinun on aloitettava muottien tekeminen kaivannossa. Jos maaperä on normaali, muotti on tehty ylhäältä pitkin kaivon reunoja. Työskentelyä varten tarvitset levyt, palkit, kynnet ja vasaran. Rakennuksen korkeus määrittelee rakennuksen kellarin korkeuden.

Mitä tulee vahvikkeeseen, tarvitset liittimiä Ø8 tai 10 mm. Siitä tulee ristikko, kiertyvät elementit metallilangalla. Parempi lujuus, paalujen vahvistaminen ja grillaus on kytketty.

Vaihe 5 - Paalun perustuksen kaataminen

Tapaus jätetään pieneksi. Pile-pohjan rakentaminen on tulossa loppuun. Jäljellä on vielä betoniratkaisun valmistaminen ja kaataminen. Ihannetapauksessa tee työ heti. Siksi et voi tehdä ilman ulkopuolista apua.

Sitten nauha on monoliittinen. Kun betonia kaadetaan, se on pakattava, ja lopullisella tasolla peruskärki. Tästä videosta ymmärrät täsmälleen, miten työ on tehty.

johtopäätös

Se on se, säätiö on valmis. Jäljelle jää vielä muottien poistaminen betonin kuivumisen jälkeen ja vedenpitävyyden suorittaminen. Tällaisella pohjalla voit sijoittaa seinien ensimmäiset vanteet.

Paalun ja nauhan säätölaite

Yksi rakennusten monoliittisten perustelujen tyyppi on paalupohja. Sitä käytetään rakennettaessa rakenteita maissa, joissa on heikot laakeri-indikaattorit, ja yhdistää kahden tyypin hyvät ja huonot puolet: matalat nauhat ja kasa.

Lopullinen rakenne on kestävä, luotettava ja pystyy kestämään mekaaniset kuormat rakenteeltaan pystytetystä rakenteesta. Voit rakentaa sen itse, tarkkailla työn tekniikkaa ja käyttää yksinkertaisimpia laitteita, mikä vähentää huomattavasti käteiskustannuksia.

Pilarit ja nauhat: muotoilu, laajuus

Nauhatehtävä paaluilla on rakenne, joka koostuu matala-haudatusta monoliittisesta alustasta, joka lepää maahan maahan ajetuilla paaluilla. Ne haudataan alempaan kuin maaperän jäädyttämisen syvyys alueella. Usein niitä tuetaan kovilla kiviä. Tasauskorkeus, löysä maaperä - eivät ole este rakentamiseen.

Tällaisen säätiön yläosa on grillausperusta, joka siirtää suurimman osan rakenteen rakenteen aiheuttamasta kuormasta paaluille ja pienemmän osan siitä - maahan. Se on tuettu ulkoisilla seinillä ja väliseinillä. Se eroaa tavallisesta nauhasta korkeudeltaan, syvyydeltään. Säätönauha luodaan betonin kaatamalla.

Vahvistus tehostaa paalujen ja monoliittisen lohkon vahvistamista.

Pahaavat paalut kaatoivat liuoksen

Maakohtaisen vuorovaikutustyypin mukaan asennetut tuet on jaettu pölkkyihin ja roikkuviin paaluihin. Ensimmäinen lepää taustalla olevan hard rockin taakse. Toisessa on kitkavoima, joka esiintyy ruumiin ja maaperän välillä.

Tällaisten lajikkeiden pinoja käytetään säätölaitteeseen:

 • jonka muodostuminen suoritetaan suoraan rakennustyön aikana kaatamalla porat kaivoihin betoniliuoksella;
 • zabivny - ovat valmiita pylväitä, joiden käyttö edellyttää erityislaitteiden käyttöä;
 • ruuvi - metalliputket, joissa on valettu tai hitsattu kärki.
Maalaismaisemille soveltuvat tylsät paalut

Pure-laakereille on ominaista suurin voima, koska ne muodostavat yhtenäisen rakenteen, jossa on grillaus.

Tällainen yhdistetty pohja edustaa seuraavien rakenteiden rakentamista:

 • mökit;
 • alhaiset talot;
 • rakennukset, joissa on osittain kellarihuoneet.

Grillauslaitteella varustetulle pinoalustalle rakentaminen suoritetaan ei-raskailla materiaaleilla:

 • puu;
 • vaahtomuovi;
 • kaasutiiviste;
 • keraamiset lohkot;
 • erilaiset kehyspaneelit.
Ruuvipallot voidaan kiristää omilla käsillä.

Voit luoda ruuvi-säätiön omilla kädilläsi ja tylsistyneistä paaluista.

Prosessi voidaan suorittaa käyttämällä vain käsityökaluja.

Tämä selittää tämäntyyppisten tukien suosion yksilöllisessä rakentamisessa.

Tämä yhdistetty alusta on rakennettu nopeammin kuin yksinkertainen nauha, alle sen kustannukset noin 30%. Samaan aikaan ei ole syytä kaivata syväkaivoksia ja käyttää monimutkaisia ​​laitteita, mutta ennen rakentamisen aloittamista tarvitaan joka tapauksessa laskelmat.

Yhdistetyn perustan edut ja haitat

Nauha-paalusäätiön edut ja sen puutteet määräytyvät sen mukaan, että tällaisella tyypillä yhdistyvät nauhan ja paalutyyppien monoliittisten alustojen ominaisuudet.

Käytön tärkein indikaattori on, että sateen jälkeen kosteus pysyy pinnalla tai maan yläosassa.

Taulukko - Yhdistetyn nauhateollisuuden perustuksen positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet

Säätiöllä on laaja valikoima etuja heiluttavista, epävakaista, löyhästä maaperästä, joka kattaa kaikki haitat. Sopii hyvin kevyiden betonirakenteiden rakentamiseen.

Alustava laskenta ja tarvittavat materiaalit

On suositeltavaa aloittaa paalun ja nauhan tyyppisen perustuksen rakentaminen alustaviin laskelmiin. Miksi tehdä ne? Ja sitten ongelmien välttämiseksi rakennuksen rakentamisen jälkeen.

Niiden toteuttamisen aikana on määritettävä tarvittava määrä paaluja, niiden halkaisija, syvyys laskemisesta ja aluksen monoliittisen kaistaleen leveys, mikä vaikuttaa kuorman tasaiseen jakautumiseen.

On suositeltavaa antaa laskuja asiantuntijoille, joilla on asianmukainen työkokemus. Rakennetun rakenteen elämä riippuu suoraan laskelmien tarkkuudesta.

Laskelmissa otetaan huomioon:

 • tuulen aiheuttama rakenteen kuorma;
 • rakennuksen korkeus;
 • rakennuksessa käytettävien materiaalien ominaisuudet;
 • maaperän geologiset ominaisuudet. Lisätietoja tämän säätiön rakentamisesta on tässä videossa:

Ennen kuin teet nauha-pohjan hiilihapotetun betonin tai muun kevyen materiaalin talolle, sinun on varastoitava taulukossa luetellut työkalut ja materiaalit.

Kaikki vaaditut laskelmat voidaan tehdä itsenäisesti käyttäen likimääräisiä menetelmiä. Ne annetaan erityisessä kirjallisuudessa.

Ohjeet säätiön itsenäiselle rakentamiselle

Jos haluat tehdä pile-pohjaisen säätiön omilla kädillä, tarvitaan vaiheittaisia ​​ohjeita. Kaikki teokset suoritetaan siinä määritellyssä järjestyksessä yksi toisensa jälkeen.

Säätiön tylsistyneistä paaluista syntyvä tekniikka koostuu seuraavista vaiheista:

 • alustavien laskelmien tekeminen;
 • paikan valmistelu: roskien poisto, ruohonpoisto ja tasoitus (jos mahdollista)
 • seinien ja väliseinien merkitseminen;
 • kaivamalla kaivantoa pohjaseinän alle merkin linjoilla, enintään 0,5 metriä syvällä ja luomalla pohjaan hiekka- tai sora-kerros;
 • porauskaivojen poraus on tehty syvyydellä, joka on suurempi kuin jäätymispiste (0,5 m) 1-2 metrin välein ja halkaisija 15 cm suuri kasa;
 • hiekkalaatikko (15-20 cm) täyttyy niihin, jonka jälkeen se painetaan alas;
 • putket (metalli tai asbestisementti) asennetaan, betonia kaadetaan;
 • kunnes hän tarttui - tasoittaa tunkit;
 • kiinteyttämisen jälkeen asennetaan raudoituskehys, joka ulottuu korkeudelle betoniperustan yläosaan;
 • käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja ja kynsiä, kerää hermeettisiä puisia muottiosastoja;
 • koko rakenne kaadetaan betonilla, tiivistetään, pohjan yläosa tasoitetaan;
 • tietty aika odottaa konkreettista ratkaisua jähmettymään;
 • minkä jälkeen ne maadoittavat pinnan, tekevät vedenpitävyydestä, peruslämmityksestä. Lisätietoja laskelmista on tässä videossa:
Paalujen varusteet sopivat erikseen

Vahvistusta suoritetaan halkaisijaltaan 8-16 mm: n metallipalkkeilla, jotka on asetettu ristikkoon kolmessa suunnassa. Leikkauspisteet kiinnitetään neulomalla.

Ulkonevien muottielementtien on oltava ulospäin.

Sen kulmat kiinnitetään palkkien avulla. Koko rakenne on vahvistettu tukien ja solmion avulla.

Liuosta sekoitetaan suhteessa: 1 osa sementistä (500 merkkiä) 5 osaan hiekkaa pehmittimen lisäämiseksi.

Rakenteet saostumisen vaikutuksesta peitetään muovikelmulla. Betonin kuivausaika riippuu alueen ilmastollisista olosuhteista ja vaihtelee laajalla alueella. Jos ilman lämpötila on korkea, on vältettävä kuivumista betonia säännöllisin väliajoin kostuttamalla se vedellä.

Hiilipäällysteisen talon talo (puu, runkorakenteet) voidaan luoda itsenäisesti edellä kuvatun tekniikan mukaisesti, mikä säästää rahaa ja edistää uusien kokemusten hankkimista.

Työmaailmoitukset

Pile-pohjan rakentaminen omiin käsiisi edellä annetuissa vaiheittaisissa ohjeissa kannattaa harkita eräitä vivahteita. Niiden noudattaminen auttaa välttämään pieniä ja joskus suuria ongelmia. Ne parantavat lopullisen rakenteen laatua. Tässä ovat tärkeimmät suositukset:

 • hiekan sijasta hienorakeita voidaan käyttää tyynyinä;
 • ulkopuolinen muotti leviää bitumilla, johon katemateriaali liimataan;
 • itse betoni nauha on valmistettu 30 - 40 cm leveästä, korkeintaan 0,7 m korkeuteen riippuen suunnittelun kuormituksesta;
 • on parempi käyttää hitsausta runkotankojen liittämiseen;
 • kun muotti on asennettu maasta, on suositeltavaa luoda kerros hiekkakiviä, joka poistetaan 10 päivän kuluttua;
 • betonipohjan lämpöä kostuttaa ensimmäisen viikon.

Tekniikan noudattamatta jättäminen voi johtaa kielteisiin seurauksiin. Ne edistävät merkittävästi rakennuksen elämää ja jopa seinien äkillistä halkeilua.

Talon talteenottopääte (grillaus) on vaihtoehto, jota käytetään talvehtimissa, jotka ovat epävakaita rakennusten kuormituksen vaikutuksilta. Lisätietoja videon nauhan rakentamisen vivahteista on tässä videossa:

Oikea rakennustyö on tae siitä, että säätiö on vakaa ja kestää pitkään. Tällainen säätiö hiilihapollisen betonin ja muiden kevyiden materiaalien taloon sopii hyvin. Mahdollisuus perustaa säätiö omalla kädelläsi ja työlaiturin helpottamiseksi tarvittavien vaatimusten puuttuminen tekevät tällaisesta perustasta välttämättömän joissakin tapauksissa.

Kuinka rakentaa talon perusta talon omille käsille

Korkealaatuisen säätiön rakentaminen on ensisijainen tehtävä, joka on ratkaistava ennen kaikkea talon rakentamisessa. Oikean perusalustan valinta riippuu rakennetun rakennuksen kohtalosta. Perusta on hyvin erilainen, mutta omilla käsillään ne rakentavat nauhat sekä paalun ja nauhan perustukset, joita pidetään moninaisina.

Korkealaatuisen säätiön rakentaminen on ensisijainen tehtävä, joka on ratkaistava ennen kaikkea talon rakentamisessa. Oikean perusalustan valinta riippuu rakennetun rakennuksen kohtalosta. Perusta on hyvin erilainen, mutta omilla käsillään ne rakentavat nauhat sekä paalun ja nauhan perustukset, joita pidetään moninaisina.

Koska tällaiset alustat yhdistävät nauhan ja paalun perustuksen ominaisuuksia, ne rakentavat kasaan perustuvat säätiöt omilla käsillään soveltaen näiden kahden tyyppisten rakenteiden yleisiä sääntöjä. Siinä käytetään molempien tyyppien etuja, jotta voidaan rakentaa tiili- tai lohkotalo vaikeassa maastossa olevaan tonttiin tai epävakaaseen tulvaan maaperään.

Se koostuu teräsbetonista tai ruuveista valmistetuista paaluista ja teräsbetoniteräksestä, joka on asetettu päälle. Se vie rakennuksen kuorman ja jakaa sen paikoille.

Edut ja haitat paalujen liuskapohjasta

Kuten kaikki säätiöt, paalusäätiöllä on haittoja ja etuja. Sen edut:

 • pohjan käyttäminen paikoille, jolla on voimakas rinne;
 • mahdollisuutta sen rakentamiseen heikossa maassa;
 • pohjan rakentamisen aikana käytetään vähän rakennusaineita;
 • korkea kestolujuus ja raskaat kuormitukset;
 • suhteellisen alhaiset kustannukset;
 • kyky rakentaa säätiö omalla kädellä, mukaan lukien itse valmistetun betonin käyttö.
 • tällaisen säätiön järjestämiseksi on välttämätöntä tehdä monimutkaisia ​​laskelmia, joita vain asiantuntijoiden on tehtävä;
 • raskaita seiniä ei suositella pystytettäväksi paalupohjaan;
 • Laitteet rakennuksen alle nauhan perustan paaluilla kellarista tai kellarista on ongelmallista.

Tyyppien paalusäätiö

Tällainen säätö on rakennettu ruuveille ja tylsille paaluille. Ensimmäiseen tyyppiin kuuluvat metalliputkista valmistetut paalut, joissa on terät ruuvin muodossa. Se muistuttaa valtavaa ruuvia, joka ruuvataan maahan. Tämä antaa jäykkyyden ruuvaan ja kasvattaa sen laakerialuetta. Pallon halkaisija on 57 - 133 mm. Pituus matalille rakennuksille - 1650 - 3500 mm. Yleensä tällaiset paalut ruuvataan maahan erityislaitteiden avulla, mutta manuaalisia työkaluja voidaan käyttää. Aikaisemmin ruuvipillojen elinkaaren pidentämiseksi ne huolellisesti pohjustetaan ja maalataan.

Paalatut paalut tehdään paikan päällä. Poralla porataan kuori, kunnes se on 60 cm syvällä kiinteässä maastossa. Kuopan pohja 30 cm nukahtaa märällä hiekalla ja tampaa hyvin. Valmis kaivo on vahvistettu ja betoniseos kaadetaan siihen käyttäen erilaisia ​​putkia (teräs, asbestisementti, pahvi, muovi jne.) Muottiin. Kaikki työ voidaan tehdä itsenäisesti.

Tämä perusta on erilainen kuin monoliittisen teräsbetoniteipin (grillage) läsnäolon kasa. Erota nauhan syvennetyn, matala-syvennetyn, ei-syvennetyn muodon sekä nurmikon yläpuolella olevan grillataavan muunnelman. Viimeiset kaksi vaihtoehtoa liittyvät paalusysteemisäätiöihin.

Tape-pohja paikoilla, jotka on tehty käsin, on yleensä matala syvyys. Monoliittinen teräsbetoniliuska haudataan maaperään 20-40 cm ja asennettu 30 cm: n paksuiseen sora- ja hiekka-tyynyyn sekä vedellä täytettyihin vahvistettuihin paaluihin. Tällaisia ​​perustuksia tehdään ei-kuopattavissa tai heikosti kelautuvassa maaperässä. Nauha on keskeytettävä kallistamalla maaperää.

Pallosäätiön sovitus omiin käsiisi

 1. Kohdista sivusto tulevan kehityksen alueella ja luo säätiön erittely. Merkitse akselien sijainti ja leveys, kaivojen asennuspaikka.
 2. Valitsemme paalut, jotka voivat olla puuta, metallia, teräsbetonia ja betonia, joissa on ontto tai täyteläinen rakenne. Yleensä ne on valmistettu pyöreästä poikkileikkauksesta, joka toistaa kaivon muodon.
 3. Pohja-teipin alla kaivetaan 40 cm: n syvä kaivantoa, joka on 1,5 - 3 metrin syvyyteen porautunut tulevan pohjan kulmissa sekä ympärysmitan ympärillä 1,5 - 2 metrin välein. Kaadetaan hiekkaa kuhunkin kuoppaan ja tehdään 30 cm: n paksu tyyny, joka on hyvin tiivistetty.
 4. Asbestiputkia tai putkistoa, jonka halkaisija on 15 cm, asetetaan kuoppiin. Pudotamme niihin johdolliset vahvikkeet (2-3 kappaletta) halkaisijaltaan 10-12 cm (kaikki tämä on tylsistyneille paaluille).
 5. Rakennamme 40 cm: n korkeudelle ja leveydelle tarkoitettuja teräsbetonilaudoita, jotka käyttävät apuvälineenä puiset kilvet, reunat, metalli-, muovi- tai litteät liuskat.
 6. Nauhateoksen järjestelyjen mukaan asettamme teräsvaijereita, jotka on sidottu lankaan.
 7. Valmis betoniliuos on kaadettava mahdollisimman nopeasti ensin paaluun, sitten nauhan muottiin. Pilejä betonoidaan raskaalla M400-betonilla talvikaudella lisättynä huurteisiin pehmittimiin.

Kun betoni on kaadettu viikon ajan, betoni saavuttaa 50-70% vahvuuden ja voit jatkaa rakennuksen rakentamista. Tätä itsepintaista nauha-pohjaa paaluilla voidaan käyttää päätyyppisten lohkojen tai tiilien taloon. Hän pystyy varmistamaan kodin pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Tärkeintä on noudattaa sääntöjä ja valita laadukkaita materiaaleja.

Tee-se-itse-paalusäätiö - askel askeleelta ohjeet ja videot

Eräs vaihtoehto alhaisen rakennustuotannon tukirakenteen luomiselle on paalusäätiö, jota käytetään rakennusten ja rakenteiden pystyttämiseen niukkailla mailla, joilla on heikko yläkerros tai vesistöihin kyllästyneillä suolla alueilla. Tällöin tukiaineina käytetään pitkät sauvat, jotka on osoitettu toisesta päästään ja jotka on asennettu siten, että ne sijaitsevat heikon maakerroksen alapuolella ja sen jäädytyksen syvyydessä. Jos et tiedä miten tehdä kasaan perustus omilla käsilläsi - tämä askel-askeleelta opetus ja video sinulle.

Pilejä erottuvat niiden valmistuksessa käytettävistä materiaaleista, rakenteellisista ominaisuuksista ja asennustavoista maahan. Jos rakentaat kasaan perustan omilla käsilläsi, sinun on valittava vähiten aikaa vievää vaihtoehtoa.

Maastokannattimen upotusmenetelmän mukaan jaetaan seuraavasti:

 • Odotuksiin. Ne asennetaan tärinänvaimentimien ja muiden samankaltaisten puristusmekanismien avulla;
 • Tylsää. Ne tehdään suoraan rakennuspaikalla tavallisella betoniliuoksen kaatamiseksi aiemmin porattuihin kaivoihin;
 • Ruuvi. Kääntyy maahan porauksen muotoisen rakenteen vuoksi;
 • Taltta. Ne ovat teräsbetonisia tangkoja, jotka on sijoitettu kaivoihin, jotka on porattu maahan.

Kun rakennat paalusäätiötä omilla käsillänne, useimmiten käytetään kyllästynyttä menetelmää. Tietyissä olosuhteissa käytetään ruuvi- tai porakoneita.

Tangon valmistukseen käytetty materiaali riippuu pohjan tyypistä ja sen kuormituksesta, jota sen on kestettävä. Kevyille rakenteille, samoin kuin taloja, jotka on rakennettu löysästi maaperään, joskus tuet ovat kiinteän havupuun puupinoja. Mätämisen estämiseksi niitä käsitellään erityisillä yhdisteillä. Metalliputkia käytetään ruuvipillojen ja laitetelineiden valmistukseen, joita on käsiteltävä ruosteenestoaineilla. Ajopilareina käytetään jatkuvatoimisia betonituotteita.

Laske paalujen lukumäärä

Ennen kuin siirryt halkeamisperustaan ​​omalla kädellä, on tarpeen laskea ulkoisten ja sisäisten tukielementtien määrä. Rakenteilla olevan rakennuksen ympäryksen ympärille sijoitettavien paalujen määrä määritetään sen enimmäispainon perusteella ottaen huomioon käyttökuormat. Sisäisten paalujen määrä lasketaan katon, lattian ja väliseinien sekä kuormien aiheuttamien kuormitusten perusteella.

Bored pile perustus

Sivuston valmistelu

Jätteet poistetaan rakennustyömaalla, ja merkinnät suoritetaan laskettujen tukitukien mukaan. Samalla on välttämätöntä valvoa diagonaalien symmetristä järjestelyä ja kulmien vastaavuutta 90 astetta. Sitten maaperän yläkerros poistetaan turpeesta ja maaperä kaivetaan syvälle, joka on sama kuin grillata. Laskettaessa sen parametreja otetaan huomioon lumen enimmäistaso. Betonikerroksen optimaalinen paksuus vaihtelee 40 - 50 cm: n välillä.

Porausreiät ja betonin valmistaminen

Kun kaivetaan kaivoa ympäröivän alueen ympärillä, ne merkitsevät paalujen sijainnin ja käsikäyttöisen poran avulla ne muodostavat reikiä, joiden syvyyden täytyy välttämättä olla maanpinnan jäätymispisteen alapuolella, mutta vähintään 150 cm.

Porausreikien halkaisijan ja syvyyden mukaan kateaineen arkkeja leikataan, rullataan sylinteriin ja asetetaan valmistettuihin reikiin, minkä jälkeen rakenteellinen kehys on rakennettu vahvikkeeksi, jonka läpimitta on 6 mm. Tällöin kolme sauvaa yhdistetään 500-600 mm: n välein poikkipalkkeineen. Pylväiden ja grillauksen yhdistämiseen käytettävät pystysuorat sauvat, sinun on nostettava korkeammat kuin kaadetut kannattimet korkeammalle kuin 2-3 cm: n korkeudelle.

Betoni- ja grillikäyttölaite

Betoniyhdistelmä, joka on valmis tai valmistettu itsenäisesti, kaadetaan valmistettuihin kaivoihin. Sen valmistuksessa tarvitset soraa, hiekkaa, sementtiä ja vettä, ja sementtilaadun on oltava vähintään 300. Betoni voidaan tiivistää värähtelevien laitteiden avulla.

Piharakenteen rakentaminen aikana, jossa on omat kädet tylsistynyttä tyyppiä, on rakenne, joka yhdistää tunkit ja varmistaa kuorman jakautumisen tasaisesti. Se voi olla monoliittinen tai komposiittimonoliittinen. Grillauksen koko riippuu rakennustyypistä ja kuormituksesta, joka vaikuttaa pohjaan.

Joka muutaman tunnin kuluttua paalun perustuksesta tulee pystyttää avoin betoni vedellä, erityisesti korkeissa lämpötiloissa. Ensin joka kolmas tai neljäs tunti ja sitten kaksi tai kolme kertaa päivässä viikossa.

Perusta on paaliruuvi

Porausruuvin rakentamisen aikana tukiaineina käytetään ruuveja, onttoja metalliputkia, joissa on terävä kärki terillä. Pohjan peruskorjausmenetelmä on hyväksyttävä irrallisilla mailla ja alueilla, joilla pohjavesi on korkea.

Ruuvipilarien asentamiseen ei tarvita erikoislaitteiden ja -laitteiden käyttöä: suunnittelun piirteiden ansiosta ne ruuvataan maahan kahdella tai kolmella ihmisellä. Syvennyksen jälkeen putket leikataan halutulle tasolle, betoniliuos kaadetaan onttoon tilaan ja kiinnitykset tehdään hitsaamalla.

Tukien ulkonevat osat maanpinnan yläpuolella on yhdistetty toisiinsa teräsbetonista tai monoliittisesta levystä, kanavasta, palkista tai kulmasta valmistetusta grillauksesta. Kun rakennat paalusäätiötä omiin käsiisi kevyiden rakenteiden kanssa, voidaan betoniseoksen kaatopaikalle jättäminen.

Paalun asennusrajoitukset

Pallojen avulla rakennettujen tukirakenteiden suosio johtuu rakentamisen yksinkertaisuudesta ja luotettavuudesta sekä suhteellisen alhaisista materiaalikustannuksista sen rakentamiseen verrattuna liuskajohtoon.

Kuitenkin rakentaessasi kasaalapset omalla kädelläsi, sinun on muistettava sen puutteista, jotka sisältävät:

 • Mahdollisuus käyttää tätä menetelmää vaakatasossa liikkuvassa maaperässä;
 • Tarve täyttää tukien välinen tila, mikä lisää kustannuksia ja työvoiman intensiteettiä;
 • Kellarin puute.

Pile ja nauha säätiö

Pile- ja nauha-pohja viittaa sellaisten tukirakenteiden luokkaan, jotka on suunniteltu havaitsemaan ja siirtämään kaikki ylimäärän kuormituksen pohja. Se koostuu matalista osasta - lujitetusta betoniteräksestä ja paaluista, jotka takaavat koko tukijärjestelmän vakauden ja kestävyyden. Tämäntyyppiselle perustukselle on tunnusomaista lisääntynyt kantavuus, soveltuvuus asennukseen epäsuotuisissa geologisissa olosuhteissa ja riippumattoman laitteen käyttömahdollisuus.

Paalusäätiön soveltamisala

Tietyntyyppisen säätiön määritelmä toteutetaan insinööri-geologisten tutkimusten, kuormituksen suuruuden ja maaperän kyvyn havaita sen perusteella. Pylväsnauman laite on pääsääntöisesti tarkoitettu:

 • heterogeenisuus ja monikerroksinen maaperän pohja;
 • monikerroksinen kotelorakenne käyttäen tiili- ja betoniteräsrakenteita;
 • suuria eroja maastossa;
 • liikkuvien kallistuvien maalien saatavuus;
 • lähellä pohjavettä.

Mutta kaikissa olosuhteissa paalun upotuksen merkki on alle maaperän jäädyttämisen kausiluonteinen syvyys.

Pallosäätiön laskeminen

Kun työmaa on tutkittu, on tietoja maaperän tyypistä, paksuudesta ja kantavuudesta, niiden kosteuspitoisuudesta, huokoisuuskertoimesta, tiheydestä, elastisesta moduulista ja muista kerrosten indikaattoreista. Tällaisten toimien päätavoitteena on määrittää betonin merkki lujuudella, vedenpitävyydellä, roiskeenkestävyydellä, laskea paalujen taso ja mitat, mitat ja vahvistusmenetelmä (vyöosa).
Pallosäätiön yleinen rakenne on seuraava:

Pallosäätiön yleinen rakenne on seuraava

Laskenta alkaa keräämään säätiölle vaikuttavia kuormia. Ne on jaettu seuraavasti:

 • pysyvä: kaikkien päällä olevien rakenteiden kokonaispaino;
 • väliaikainen: lumi kuormitus;
 • hyödyllinen: ihmisten, huonekalujen, kaikenlaisten laitteiden paino.

Säätiön turvallisuuden varmistamiseksi tulokseksi saatu arvo kerrotaan kertoimella 1,3. Lisäksi erikoistuneiden ohjelmien ja vakiintuneen laskentamenetelmän avulla toteutetaan koko rakennelman päärakenne ja rakennustekniikka. Periaate sen soveltamisesta vähennetään säätiön pohjan, kuorman 1 m2: n pinta-alasta ja vertailusta maaperän geologisten tutkimusten tuloksiin. Luotettavuuden, riittävän lujuuden ja kestävyyden varmistamiseksi tukirakenteen vaadittujen parametrien määrittäminen olisi annettava asiantuntijalle.
Itse asiassa suunnittelu jakautuminen voi edetä valmistelutöitä, ja sitten riippumaton laite paaluilla ja grillage.

Valmisteleva vaihe

Valmistelutyövaihe vähenee rakennuspaikan puhdistamiseen ja tasoittamiseen käyttämällä merkintöjä puulla tai metallielementeillä venytetyn langan avulla. Tämän seurauksena kellarin hihnan osan muoto on asetettava maastoon, valitaan syvennys, joka vastaa sen perustan syvyyttä. Grillin leveys riippuu itse seinän koosta ja materiaalista. Esimerkiksi vaahtolohkolle nauhan leveys on 300 mm, ja seinälle on jo tarpeen 400-600 mm. Grillityyppien syvyys on yleensä enintään 400 mm.

Leikkuulaite grillataessa

Kun päätoiminto on määritetty, siirry kasaan merkinnän käyttöön. Paalujen asennuspaikat ovat ennen kaikkea seinien leikkauspisteitä ja sitten - laskennan perusteella määritetyn vaiheen mukaisesti. Pallojen halkaisijan on oltava suurempi kuin kolmasosa grillauksen leveydestä.

Pile Devices

Laitteen tuotannon tekniikka riippuu paalujen tyypistä. Se voi olla ruuvi tai tylsää rakennetta. Ensimmäisessä tapauksessa prosessi ei ole monimutkainen ja koostuu ruuvaamalla metalliputki maahan. Sukellus tehdään manuaalisesti referenssikaivurilla tai koneistetaan minikaivukoneiden kiinnitysten avulla. Poraamattomien paalujen käyttö on työvoimavaltainen prosessi, joten sitä tarkastellaan yksityiskohtaisemmin.
Laitteen paalusäätiön järjestys on seuraava:

 • kaivoja porataan paalun merkinnöissä, joille käytetään käsinporaa; hyvin syvyys tehdään 300 mm: n hiekkavaihdolla paalun pohjan alla; hiekka on pakollinen tamping ja hyvä kosteus;
 • * kaivon seinämien romahtamisen välttämiseksi paalun rungon tasaisuuden säilyttämiseksi betonitointi suoritetaan asbestisementtiputkien asentamisen jälkeen tai kattotuotteista käärittyjä elementtejä;
Laitteiden paalut ja valmistelu grillataessa

 • paalun luotettavuuden ja kantokyvyn lisäämiseksi sen pohjaan on sijoitettu betonikanta, jonka putki on betonilla 300-400 mm ja nostettu 200-300 mm, minkä seurauksena betonin leviäminen ja paalun alaosa saavat suuria mittoja;
 • vahvistuskotelot asennetaan putken onteloon siten, että lujitustangot päätyvät esiin tulevaa kiinnittymistä varten grillinrakennukseen;
 • valmistetun kaivauksen pohjalle on sovitettu hyvin särkynyt ja kostutettu hiekkatyyny, jonka paksuus on 100-150 mm;
 • alumiiniseinät; muotti on aidattu rakenne, joka on suunniteltu muodostamaan vaaditut betonirakenteet, jotka on valmistettu levyistä, puulevyistä, lastulevystä, laminoidusta vanerista;
Puinen muotti

 • siirry lujitukseen; voidaan tuottaa erillisinä kehyksinä, jotka on liitetty työvahvistuksella tai muodostamalla tilarakenne erillisiltä vahvistuspalkilta; paalujen ja nauhateollisuuden yhteistoiminnan varmistamiseksi niiden vahvistaminen on yhteydessä toisiinsa;
Pilarin perustuksen vahvistaminen

Poraus paalutusvaiheet

Pilarin perustuksen vahvistaminen

 • betonit paalut ja grillata; Ihannetapauksessa, jos työ suoritetaan mahdollisimman nopeasti yhdessä kaappauksessa; upotusvärähtelijöitä käytetään tiukempaan muotoiluun; tämä takaa tukirakenteen täydellisen lujuuden ja käyttövarmuuden; luonnollisissa olosuhteissa betoniseos saavuttaa 70%: n vahvuuden seitsemänä päivänä, minkä jälkeen muotti voidaan poistaa ja pystyttää seinät; ja vasta 28 päivän kuluttua betoni noutaa 100% sen lujuudesta.
vahvistaminen