Hiilihapollisen betonin pinnoite ja nauhat

Hiilihappopeton pohjan perustusta käytetään rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa, jotka suunnitellaan maahan kosteilla mailla. Suuremman kosteuden takia ilmastettujen betonilohkojen pohja on epämuodostunut ja johtaa rakenteeseen. Kasauskerroksen käyttö grillauslaitteella vähentää materiaalien ja työn kustannuksia ja sen oikea ja laadukas asennus lisää säätiön vakautta ja luotettavuutta.

Käyttöominaisuudet

Pino-grillaus, tai kuten sitä kutsutaan myös, pilarin ja nauhan perustukset ovat tärkeitä talojen rakentamisessa kevytrakenteisten seinien kanssa. On suositeltavaa käyttää tällaista pohjaa maaperälle, joka pakastuu syvälle sisälle. Pilejä asennetaan pakkaskerroksen alle. Suurimman kuormituksen kasvattamiseksi heille asetetaan pohjalevy, joka on erityisen tärkeä talvikaudella. Loppujen lopuksi, kun lämpötila on alle nollan, sarake laajenee kylmäkauden aikana, minkä seurauksena se poistuu maasta ja nostaa näin tukea. Tämä merkitsee sitä, että vain paalunkiillotusperusta sopii jatkuvasti alhaisissa lämpötiloissa ja antaa vahvan perustan rakentamiselle.

Usein käytetty pino perustus ja grillage rakentamiseen matalan rakennukset. Tällainen talon alapuoli vähentää merkittävästi betoniliuoksen kustannuksia ja nopeuttaa rakentamisen prosessia. Yhteenvetona on mahdollista tunnistaa pino-grilli-pohjaisen pinnan tärkeimmät syyt:

 • Runkorakenteen rakentamisen kannalta tärkeä on paalupohjan käyttö grillauslaitteella.
 • Suunnitellun rakenteen alueella on jyrkkä epätasa-arvoinen maasto.
 • Maaperä tulevassa rakentamisessa on huokoista ja kosteaa.
 • Maaperän jäädytyksen syvyys on yli 1,5 metriä.
Takaisin sisällysluetteloon

Hyödyt ja haitat

Grillauslaitteella varustettu hiutaloituun paalun pohja on useita etuja:

 • Suhteellisen pienet asennuksen taloudelliset kustannukset. Suurin hyöty saavutetaan pino-grillage-säätiön itsensä tekemällä rakenteella, sitä vaikeampi tämä työ ei aiheuta. Porauslautanen on tehtävä reikiä paalujen asennusta varten maaperän jäädytystasosta alle 1,5 metriä. Säästöt ovat paalujen käyttöä, jotka täytetään betonilla rei'illä suoraan rakennustyömaalla.
 • Asennus pino-rostverkovogo perusta mahdollisimman hienoksi jauhettuja läsnä seuraavat tekijät: suuri syvyys maaperän jäätymisen, vesi maaperässä lähellä pintaa, mahdollisuus autographic asennus, pienin kustannuksin rakentaminen, lujitettujen materiaalien, maaperän jäätymissyvyys korkea, rakentaa paaluttamisen Vaahtobetoniasuintalot Kestää 2-3 viikkoa.
 • Vahvuus. Rakenteen vakaus ja lujuus johtuvat paalujen mekaanisesti liitetyistä muodoista. Tämän seurauksena rakennusten saostumisen vääristymät ja säännönvastaisuudet poistetaan. Rakenteiden lujuus saavutetaan monoliittirakenteella. Myös purkamonosturia ei tarvita, koska muotti on tässä tapauksessa vakio.

Mutta huolimatta kaikista paalun perustan eduista grillataessa on joitain haittapuolia:

 • Paalun perustusten käyttö ilmastetulle betonille poistaa mahdollisuuden perustaa kellari.
 • Talon rakentaminen grillauslaitteella uhkaa istua. Ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu, mutta tehdä prosessi saostumisen rakennuksen perustuksiin betoniharkkojen, käyttää erilaisia ​​vuodevaatteet alla olevan tilan lauttaa.
Takaisin sisällysluetteloon

Peruslaite

Höyrytettyjen betonilohkojen pohjan asennus alkaa laskelmilla, jotka suoritetaan maaperän maaperän analyysin perusteella tulevalla rakentamisella. Tällaiset laskelmat antavat meille mahdollisuuden määrittää maaperän ja paalujen tulevan kuormituksen. On tärkeää laskea rakennuksen rakenteiden maksimaalinen kuormitus ja tarvittavien paalujen määrä talon asennusta varten.

Jotta paalujen syveneminen olisi mahdollista suuremmalla syvyydellä, ne saavat stabiilisuutta johtuen pinnalla olevan tuen kestävyydestä. Pylvään vahvistamiseen käytetään myös luotettavuuden ja pakkasvastuksen lisäämistä. Grilli on vuorostaan ​​pohjana suunnitellun rakenteen seinämille, ja se myös edistää kuorman tasainen jakautumista rakennuksesta paaluihin. Porausten välisten aukkojen välttämiseksi käytetään vahvistamista.

Asennustekniikka

Grilli-elementillä varustettu paalusäätiö koostuu siirrettävistä tai puretuista paaluista maaperään. Grillaus puolestaan ​​koostuu erilaisista materiaaleista tai se on yhdistelmä, joka tarkoittaa betonilaastilla täytettyä metallipalkkia. Monoliittisten paalusäätiöiden asentaminen grillaukseen erikoislaitteiden avulla.

Tuki ja vahvistaminen

Asenna ilmastoidun betonin pohja rakennusten ja rakenteiden seinämien alle. Monoliittirakenteissa käytettiin teräsbetonipalkkien vahvistamista. Rostverk asennettu korkeus noin 30 cm ja leveys välillä 20-60 cm.

Tontin merkintä

Aloita merkitsemällä paikka poistamalla maaperän hedelmällinen kerros 50 cm syvällä ja tasoittamalla pinta. Sen jälkeen ne merkitsevät kulmat, seinät ja tekevät merkkejä tulevien paalujen kohdalla. Sivuston merkintä suoritetaan seuraavan periaatteen mukaisesti:

 • Aseta sauvat pohjan pituuden ja leveyden mukaan laskutoimituksissa.
 • Tällöin joukko tikkuja vetävät köyden tai kalastuslinjan.
Takaisin sisällysluetteloon

Porausreiät

Kun pohja on sovitettu hiilihapotettuihin betonilohkoihin, ne alkavat porata reikiä erikoislaitteilla. Maapallon reiät tehdään käyttäen sveezabivnoy tai tylsää koneita.

Paalujen asennus

Kun olet suorittanut työn porausreikiillä maahan, jatka paalujen asennusta. Paalun kokoaminen suoritetaan kolmessa vaiheessa. Aluksi paine- tai ei-paineputket upotetaan kaivoon, joka on peitetty kosteudenkestävällä kerrosmateriaalikerroksella. Seuraavaksi lujitusholkki asetetaan reikiin ja lopuksi kaadetaan betonilla.

Grillin rakentaminen

Kun paalut ovat saavuttaneet suurimman lujuutensa, tuloksena oleva tila on täynnä hiekkaa, kasteltu vedellä ja perusteellisesti tamped. Ennen asennustyön asentamista, ajattele hyödyllisyys, sähköverkko ja jätevesi. Tämän jälkeen suojakerros asetetaan veden tunkeutumista vastaan ​​ja vahvistuskori kiinnitetään siihen. Heti kun koko rakenne saa valmiin ulkoasun, siirry betoniliuoksen kaatamiseen. Kun betoni kovettuu, jatka puristustyön poistamista ja poista hiekka hiekkapuhalluksen alla.

Virheet järjestelyssä

Joskus, asentamalla pohja hiutaloituun betoniin lohkoilla, luodaan paalunruoka pohjaan olettaen useita virheitä:

 • Käytä hiukkasmaisten betonilohkojen pohjan virheellistä laskemista. Laskelmien lopputulokseen oli oikein ottaen huomioon rakenteen kokonais- massa ja maaperän ominaisuudet. Maaperän muodostuminen ja maaperän muodostuminen vaikuttavat maaperän ominaisuuksiin. Höyrytettyjen betonilohkojen rakentamisen perusta on vakava askel, jolle lisärakenteen lujuus ja kestävyys riippuvat. On tärkeää suorittaa oikeat laskelmat, joten ota yhteyttä hyvämaineisiin rakennusinsinööreihin, koska laskelmat ovat hyvin monimutkaisia ​​ja vastuullisia.
 • Väärin valinta roikkuvan ja pilaantuneen grillauksen välillä. Sileä saostaminen kotona minimaalisilla käyttäen roikkuu grillage, mikä on erityisen tärkeää, että rakennusten rakentamisessa maahan, jossa on paljon kosteutta. Kuivalla maaperällä käytettiin romahdettua grillata. Asennustekniikka ja valmistelutyöt ovat kuitenkin samankaltaisia ​​molemmissa grillataulukoissa. Kuopan pohjassa kaadettiin 0,3 metriä syvän hiekkakerros ja peitettiin vedeneristysmateriaaleilla, sitten täytettiin betonin liuoksella.
 • Vahvikotelon virheellinen kokoaminen. Usein virhe liittyy vahvistuskammion liitokseen sauvan kanssa hitsaamalla. On tärkeää, että sauva ei osu hitsattavien osien aikaan, joten ammattimaiset hitsaajat tulisi kiinnittää kehysten liittämiseen. Älä unohda, että asennettaessa venttiilit, on tarpeen jättää varastossa 40 cm, koska sen puuttuminen johtaa siirtymä paalujen ja paaluhattu.
 • Pylväänkokoonpanojen vastaava laajuus ilmastetulla betonilla. Käytä pölkkyrakennuksia, joissa on grillaus vähän rakennusten rakentamisessa. Kiinnitys paalun perustuksiin on kielletty tiili- tai kivirakenteissa sen korkeiden kustannusten vuoksi.

Myös rakennuttajat tekevät seuraavat virheet, kun järjestetään grillaus säätiössä:

 • Grillin pohjassa ei ole ilmaväliä.
 • Pillojen ja grillatahon välinen jatkuvuus. Rakenteen lujuus on tärkeä kylmäkaudella, kun nollaveden lämpötilan takia osien laajeneminen tapahtuu.

Palo-grilli-pohja hiilihapollisen betonin taloon

Ruuvattujen paalujen perustaminen on grillimassa epätasainen ratkaisu hiilihapotettujen talojen rakentamiseen, mutta on tapauksia, joissa se on yksinkertaisesti välttämätöntä. Tässä artikkelissa kerrotaan pihdeistä, grillauksista, tämän tyyppisten säätiöiden käytöstä ja niiden rakentamisprosessista.

Ensinnäkin hyvin sijoitettu pohjavesi voi löystyä (laajentaa) talteenottavaa maaperää, mikä osaltaan vaikuttaa matalien pohjien kaventamiseen ja puristamiseen. Tällaiset prosessit aiheuttavat tarpeettomia pistekuormituksia, joiden vuoksi halkeamia voi muodostua hiutaloitua betonia.

Talvella märkä maa jäätyy tarpeeksi syvälle, kallistuu ja johtaa myös rakennuksen fyysisiin muodonmuutoksiin. Tällaisissa olosuhteissa on suositeltavaa sijoittaa pölkkityyppinen säätö, jonka takia rakenteellisten vaurioiden todennäköisyys vähenee huomattavasti.

On syytä huomata, että monet kehittäjät valittavat usein paalusäätiöistä, sillä talven jälkeen jotkut paalut nousevat useita senttimetrejä, rikkovat säätiön tasoa. Syynä tähän ilmiöön on, että jäädytetyt maat rullat (tikkuja) virroille ja pakkasen voimat työntävät ne ylhäältä. Tämä poistuminen tapahtuu yleensä, kun taloa ei ole vielä rakennettu.

Tällaisten ongelmien ratkaisua pidetään paalun pohjan laajentamisena, esimerkiksi Tise-kasa. Ratkaisu on myös säätiön ja laatikoiden rakentaminen lämpimässä kaudella. Eli he rakensivat perustan, jossa oli grillata, odotti 28 päivää ja pystyttivät laatikon. Talon seinät painostavat paaluja estäen niiden työntämistä ulos.

Pile-grillage foundation -rakennustekniikka

Käyttöolosuhteet ja -ominaisuudet

Tällaisen säätiön perustus koostuu paalujen tukipylväistä, jotka on haudattu 2-3 metriä maahan. Uppoumamäärät riippuvat maaperän jäädyttämisen horisontista, paalujen on oltava noin 0,5 metriä tämän viivan alapuolella, ja tukirakenteiden yhdistämiseksi ja perustusjärjestelmän vakauden parantamiseksi rakennetaan grillata.

Grillit luokitellaan valmistusmenetelmän kriteerin mukaisesti seuraaviin tyyppeihin:

 1. Monoliittiset, jotka ovat kiinteitä vahvistettua nauhaa;
 2. Valmistetut, koottuna vahvistetuista betonipalkkeista;
 3. Precast-monoliitti (kahden edellisen tyypin yhdistelmä).

Myös grillierot eroavat parametrin sijainnista maaperän yläpuolella. Korkeat kääntävät rakennuksen fyysisen kuorman tukien läpi syvemmälle maapallon horisonttiin, kun taas alhaiset osittain ottavat sen itsestään.

Yksityisten hiilihapotettujen talojen rakentamiseen on optimaalinen käyttää paaluhiilityyppistä perustusta monoliittisella vahvistetulla teipillä. Tämä muotoilu on kestävin ja kestävä.

Palo-grilli-pohjaisten rakennusten rakentaminen on erityisen tärkeää seuraavissa tapauksissa:

 1. Likaisuus ja korkea maaperän kosteus;
 2. Jyrkillä rinteillä;
 3. Maalla, jonka syvyys on yli 1,5 metriä;
 4. Rakennettaessa runko-paneelirakennuksia;

Rakenteiden ominaisuudet

Sukelluksille on useita tyyppejä ja vaihtoehtoja:

 • Ruuvi. Tällaiset kannattimet on valmistettu metalliputkista, joissa on ruuvi-nauhat. Metaattisesti nämä paalut ovat valtavia ruuveja, jotka ruuvataan maaperään erikoislaitteilla. Tukien asentamisen jälkeen betoni kaadetaan kunkin reikään aikaisemmin. Tämä menetelmä on erittäin luotettava, mutta vaatii huomattavia taloudellisia ja työvoimakustannuksia.
 • Ramming. Tällöin tarvitaan reikien alustavaa porausta. M200-betonia kaadetaan asbestisementtitankoihin, käytetään raudoitusta. Tämä menetelmä on edullisempi, mutta jatkuva laadunvalvonta on tarpeen.
 • Tylsää. Tavallisista painetuista kilpailuista tässä suoritusmuodossa käytetään valmiita betoniteräksiä tai putkia.
 • Odotuksiin. Eri muotoisia valmiita paaluilla varustettuja erikoisrakennustöitä. Paras tyyppikanta - putkimaiset paalut, joissa on vahvistetut betonirenkaat.

Pienten yksityisten talojen rakentamisessa on parasta käyttää tylsää tai ruuvaamalla paaluja.

Kierrä paalut

Ramming paalut

Betonipallot

grillage

Kyseinen paikoista, jotka sijaitsevat maanpinnan yläpuolella, on sidottu jäykällä teräsbetonilla, minkä jälkeen muodostuu yhtenäinen pohjarakenne. Rostverk on välttämätön fyysisten kuormien tasaiselle jakaudelle ja tietenkin kykyyn rakentaa hiilihapotettuja betoniseiniä.

Rostverk voi olla:

 1. Monoliittiset tai esivalmistetut;
 2. Ripustettu, maahan tai osittain upotettu;
 3. Valmistettu palkkeista tai kiinteistä laatoista.

Ilmastetun betoniteollisuuden perustuksen laskeminen

Alkuvaiheen suunnitteluvaihe käsittää sivuston tarkastuksen ja arvioinnin. Geologinen rakenne, maaperän tyyppi, pohjavesi on otettu huomioon. Tämän menetelmän päätavoitteena on selvittää maaperän kestävyyden aste ja sen kantavuus.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen laskea pystysuora kuorma tulevassa rakennuksessa. Se on useiden eri komponenttien summa, joista:

 • Rakennuksen paino (grilli, seinät, eristys, katto jne.);
 • Lumipeitteen potentiaalin paino;
 • Käytettyjen kalusteiden ja viestintävälineiden paino.

Lisäksi lasketaan paalun perustan perusosa. Aikaisemmin saavutettu kuormitus, jonka marginaali on 20%, jaetaan maaperän kestävyyden indikaattorilla. On suositeltavaa antaa kaikki edellä mainitut laskelmat ammattimaiseen insinööriin.

Vertailualueen perusteella selvitä grillauksen ja paalujen poikkileikkauksen mittasuhteet sekä tarvittava määrä tukipylväitä.

Pallot ovat yleensä linjassa pitkin kehää yhdellä rivillä, mutta jos grillaus on pidempi, voi olla tarpeen asentaa paalut useisiin riveihin.

Paalun ja paalunpohjan perustusten asennus

Ensin sinun on valmisteltava kaikki paalut ulkoisten ja sisäisten seinien alla sekä vahvistus, mikäli rakenne vaatii. Grillaus keskimääräinen korkeus on 0,3-0,4 m, leveys - 0,3-0,6 m.

Suoraan asennukseen sisältyy myös seuraavat vaiheet:

 1. Sivuston valmistus ja merkitseminen. Ensinnäkin kasvava kerros poistetaan syvyyteen 0,4 - 0,5 m, ja pinta tasoitetaan. Seuraava on kulmien merkintä, ulko- ja sisäseinien ääriviivat. Tarrat on tehty paikoissa, joissa on paaluja.
 2. Porausreiät. Se toteutetaan sopivan tekniikan avulla; manuaalisen porauksen käyttö on mahdollista.
 3. Paalujen asennus. Asbestisementtiputket tai muut kotelot sijoitetaan kaivoihin, sisäänrakennettu vahvike häkkiin, jota seuraa ontelon kaataminen betonilla.
 4. Asennuksen grillata. Kun asennetut paalut hankkivat riittävän lujuuden ja kestävyyden, tukien väliset raot ovat täynnä hiekkaa ja särkynyttä. Aseta sitten muottipaneelit, mieti järjestelmää veden syöttämiseksi ja poistamiseksi, sähkönsyöttöjärjestelmästä.
 5. Sitten seuraa vedenpitävyysprosessia rullalevyjen avulla, johon on asennettu lujitushäkki, joka on yhdistetty paalujen ytimiin. Betoniseos kaadetaan ja myöhemmin muotti poistetaan. Viimeisessä vaiheessa hiekka poistetaan.

Jos hiekkaa ei täytetä, talviaikaan betonikaistaleen pohjaa painetaan voimakkaasti maaperällä, joka on laajentunut kylmän vaikutuksen alaisena. Höyrytöiden hävittäminen ja paalujen repeäminen voi tapahtua, joten asennustekniikkaa on noudatettava täydellisesti.

Paalun pohja ilmastetun betonin taloon - ruuvi ja ruuvaustyö

Rakennuksen tärkein rakenneosa on perusta. Sitä pidetään koko rakennuksen perustaksi, eikä sitä saa korvata tai jälleenrakentaa, kuten katto ja seinät. Heikko perusta johtaa halkeiluun, vinoihin aukkoihin, hätätilanteeseen tai talon tuhoamiseen, ja liian voimakas rakenne johtaa tarpeettomiin kustannuksiin. Tukirakenteen on oltava vahva ja luotettava, teknisesti järkevä ja taloudellisesti motivoitunut. Tässä tapauksessa talo kestää pitkään eikä aiheuta ongelmia omistajalleen.

Höyrykarkaistu talo: mitä etsiä

Itsensä avulla hiilihapotetulla betonilla on heikko taivutuskuormitus, se on altis muotoutumiselle ja sillä on tietty epävakausaste. Siksi rakennettaessa taloa höyrykarkaistusta betonilohkosta perustus on valittava erityisen huolellisesti ottaen huomioon talon olosuhteet ja talon korkeus, sen sijaan, että rakennuksen paino kevennetään betoni- ja kiviseinien tasalle.

Pohjalla asetetun ilmastetun betonin seinät:

 • raudoitetuista monoliittisista laatoista;
 • teräsbetoni;
 • Kasa lujitetulla grillatauksella.

Epämiellyttävän yllätyksen välttämiseksi rakennustyömaalla on tarpeen määrittää maaperäolosuhteet, analysoida pohjavesien kausiluontoisuus ja maaperän massan jäädyttämisen syvyys sekä suorittaa tiettyjä laskelmia. Kussakin tapauksessa tehdään yksilöllinen analyysi ja kehitetään luonnosperusta erityisvaatimuksille.

Valitettavasti vähäiset rakennukset kärsivät usein vääristä maanalaisista rakenteista, jotka vastaavat kuorman jakamisesta talosta maahan.

Suunnittelu- ja projektiasiakirjojen valmistelu tulee antaa suunnittelijalle, eikä luottaa "asiantuntijoiden" tai oman kokemuksenne antamiseen. Muussa tapauksessa itsenäisten johtopäätösten tulos voi olla valitettavaa.

Pile-pohja

Useimmiten talot, jotka on valmistettu höyrystetystä betonista läheisillä pohjavesivarastoilla sijaitsevilla paikoilla, on asennettu tylsyillä tai ruuveilla, jotka sitovat ne yhteen monoliittisella grillatahalla. Ne eroavat sarakerakenteista:

 • mitat - halkaisija on pienempi ja pituus on suurempi;
 • valmistusmateriaali;
 • asennusmenetelmällä.

Paaluperustukset asetetaan syvemmälle kuin rakennusalueella rekisteröidyn maaperän jäädytysasteen enimmäisindeksi.

Perustan ominaisuudet ruuveilla

Alueilla, joilla on monimutkaisia ​​maaperäalueita (heilua, heikosti kuljettavia ja karsittavia), on suositeltavaa rakentaa ilmastoitu betoni talo ruuveilla. Ne asennetaan myös pysähtymisolosuhteissa ja pintarakenteiden asennuksen aikana.

Alalattian metallipinoilla on hitsattu terät tai käämit, jotka helpottavat putken ruuvaamista maahan ja varmistavat niiden kantavuuden lisäämisen. Tällöin kierteiset siivet suorittavat ankkurin tehtävän, joka on kiinnitetty voimakkaaseen maakerrokseen.

Tekniset aukot on sijoitettu putkien yläosaan, ja ne voidaan asentaa myöhemmin tai asentaa myöhemmin. Alapuolella on hieman syvennystä (korkeintaan 2 m), jolloin paalut voidaan ruuvattua itsenäisesti käyttämällä 2-3 apulaista lisälaitteiden avulla. Suuremmalla syvyydellä tarvitaan erityisiä rakennustarvikkeita.

Asennuksen jälkeen paalun ontelo täytetään betonilla. Rakenteen vahvistamisen lisäksi se suojaa metalliputkien sisäpintaa korroosioprosessien vaikutuksilta.

Ruuvien paaluille niiden syvyyden koon määrittämisessä on otettava huomioon:

 • terän pituus;
 • maaperän jäädytys;
 • maaperän vahvan laakerikerroksen syvyys.

On huomattava, että ruuvien paaluissa on oltava vähintään 300 mm tiheässä tukimateriaalikerroksessa. Ruuvattaessa pystysuuntaisia ​​poikkeamia tulee tarkkailla mittauslaitteilla, rakennustasolla tai yksinkertaisella linjalinjalla. Älä unohda, että jopa pieni esijännitys voi johtaa ruuviputkien poistamiseen ja niiden uudelleenasentamiseen, mutta muussa paikassa.

Ruuvipillojen etuna on:

 • rakentamisen nopeus;
 • korkea kantavuus;
 • rakenteen suhteellinen puhtaus;
 • Paras ratkaisu, kun ero maiseman korkeuksissa.

Porakoneiden perustan ominaisuudet

Rakentamisen lisäksi huonokuntoisten betonipintojen ruuveilla on mahdollisuus asentaa rakennuksia ja tylsistyneitä paaluja. Niitä käytetään laajalti epätasaisilla alueilla, samoin kuin huomattavan syvyyteen maaperän jäädyttämisestä.

Yksityisen rakenteen alapuolella sijaitsevat kuopat porataan yleensä käsin käyttämällä rakennusporaa. Sen säädettävä pituus puomi mahdollistaa sisennykset jopa 5 metriä, ja joissakin tapauksissa enemmän. Moderni työkalu on kykenevä tekemään laajennuksia kunkin kuopan alaosaan voidakseen suorittaa tukipaneeleja.

Muotti on tehty kattomateriaalista, halkaisijan mukaan, joka vastaa paalun kokoa ja pituus - 20-30 cm enemmän kuin syvennyksen syvyys. "Putki" asetetaan poratulle syvennykselle ja asetetaan yksinkertaisen muodon vahvistuskoteloon, jonka koko valitaan tulevan grillauksen korkeuden mukaan.

Nyrkkeitä paaluja, joissa ei ole vahvistusta, ei saa asentaa vaakatasossa tai vaakatasossa liikkuville maille. Ne kykenevät kestämään vain aksiaalikuormat, koska ne eivät kestä kipu, venytys tai sivuttaisvoimat.

Viimeisessä vaiheessa kaivoon kaadetaan betoniliuosta tiivistämällä seos täryttimiin. Betonin lopullisen kovettumisen jälkeen käynnistetään monoliittisen perustuksen asentaminen, johon hiilihapotettu betonilohko myöhemmin asetetaan.

grillage

Erikseen asennettujen paalujen maadoitusosat tai kärjet sidotaan kiinteästi jäykistetyllä raudoituksella. Tällöin ilmestyy yksi, yhtenäinen perusrakenne. Grillityön päätehtävä on pysyvien ja tilapäisten kuormien yhtenäinen jakautuminen sekä seinien rakentamisen mahdollisuus.

Vyöt voidaan suorittaa:

 • monoliitti tai joukkue;
 • palkkien tai kiinteiden levyjen muodossa;
 • roikkuu, maahan tai upotettu.

Monoliittisen grillatauksen rakentamisessa käytetään muottirakennetta ja vahvistusta asennetaan epäonnistumatta, mikä liittyy paalujen päästöihin tai sen metallivinkkejä.

Paalun pohja säätö hiilihapolliselle betonille: valokuva, video

Ilmastetun betonin rakenteiden pystyttämiseen liittyvä tekniikka on useita ominaisuuksia.

Pohjavesi deformoituu ja tuhoaa talon perusta. Maaperän löystyminen, se antaa maaperän kaatumaan ja kylmällä säällä maa kyllästyy veden jäädyttämillä ja sen pullistuminen antaa perusta muodonmuutoksen.

Rakennuksen turvallisuuden vuoksi hiilihapotettu betoni on pystytetty hiekkakiven pohjaan, joka vaatii teknistä tietämystä, vivahteita ja ominaisuuksia yleensä.

Paalupaikka on tontit, jotka upotetaan maahan 1,5 - 3 m alle jäätymisaste. Tukien yhdistämiseksi kokonaisuuteen niiden vakauden ja kestävyyden vuoksi käytetään grilli- tai kaakelointimekanismia.

Valmistamalla tekniikka, tämä mekanismi voidaan luokitella monoliittinen betonivalun vahvistettu teippi, betonielementtien kiskon ja yhdistetty versio - tehdasvalmisteiset monoliitti.

Hiomakoneet voivat vaihdella asemastaan ​​maanpinnan yläpuolella. Suuri näkymä on suunniteltu jakamaan kuorma raken- teesta grillauksen kautta syviin kerroksiin; matala - kuorman osittainen absorptio, kun sitä tuetaan maahan.

Yksityisille rakennuksille on suositeltavaa asettaa paalun grillausvaihtoehto monoliittisen liitosliuskan avulla, mikä lisää talorakenteen kestävyyttä.

Tapaukset sen käytöstä:

 • Rakenne löysällä tai kostealla maaperällä, jolla on pieni vastustuskyky;
 • Rakentaminen jyrkälle rinteelle;
 • Jäätyminen alle 1,5 m;
 • Kehyskestävän talon rakentaminen, joka tarvitsee tukea sen sarakkeita alhaalta pinoilla;
 • Nauhateollisuuden leveys on 50 cm.

Hyödyt ja haitat paalun grilli-pohja

Usein tämä vaihtoehto on ainoa vaihtoehto hiilihapotetulle materiaalille ja muille kevyille rakennusmateriaaleille. Tämä on todellinen pelastus turpeen maaperässä ja viinirypäleissä.

Kätevästi tämä järjestely metsissä, jolla on haluttomuus leikata paljon puita. Rostverk auttaa vähentämään lattian lämpöhäviötä. Oikea valinta paaluilla voit asentaa ne itse.

Merkittävin haitta - ei ole mahdollista järjestää kellarissa. Grillausnauhan välisen ontelon on täytettävä hiekalla, ja nämä ovat rahoituskuluja ja työvoimakustannuksia.

Pino-grilliin perustuva järjestely

Kaasusementtirungolle on tehty paalunkiillotusperustan asennus ulkoseinärakenteille ja väliseinille. Paalujen sijainti - kulmat ja seinien välissä 1,5 - 2 m askel.

Jokainen jalka olettaa osittaisen kokonaiskuorman riippuen:

 • Lattiat kotona;
 • Katon muoto ja sen valmistuksen materiaali;
 • Tuulikuormitus;
 • Lumikuorma;
 • Huonekalujen painot talossa.

Pallojen yläosa yhdistetään betonin nauhaan.

Tukityypit

Paalun perusmuunnelmat eroavat hyvin vähän valmistuksen prosessissa: teräksestä, puusta tai betonista valmistetut sauvat upotetaan maaperään eri tavoin.

Ajomallissa erikoistuneiden rakennuslaitteiden avulla ne ohjaavat tukia maahan. Suurten paksumpien kerrosten kohdalla käytetään yhteensä enintään 10 metrin pituisia komposiittipinoja.

Onttoja asbestisementtiputkia tai teräsrakenteita voidaan käyttää porareikiin. Niiden vahvuus saavutetaan betonin vahvistamisella ja kaatamalla.

Ruuvirakenteet perustuvat putoihin, joissa on hitsatut metalliruuvi- levyt. Pohjatangon päällä on kartiomainen kärki vastuksen vähentämiseksi asennuksen aikana.

Ruuvit tehdään erikoislaitteilla tai käsin ylimääräisten reikien tai hitsatun lujittavan saranoineen.

Pehmustettu versio vaatii esiporausreikiä. Lisäksi asbestisementtinauha on "täytetty" betonilla ilman vahvistusvyöä, jossa käytetään ei-rasitettua tai rasitettua vahviketta.

Edut ovat edullisia ja helppo asentaa. Haittapuolena on tuotteen laadun teknisen valvonnan puuttuminen.

Tukit tukkeutuvat paalukuljettajan tai tärinänvaimentimen avulla. Taloudelliselta kannalta kannattavampi on putkimaiset kannat, joissa on vahvistetut betonirenkaat, joilla on suurempi kantavuus.

Tukien määrän ja koon laskeminen

On suositeltavaa tutkia alueen geologisia ominaisuuksia asettamaan maaperän parametrit, pohjaveden syvyys ja kiinteän kerroksen sijainti tuella.

Laskettaessa kuormitustekijöitä ja kestävän kerroksen koostumusta voidaan määrittää betoniliuskan parametrit ja tukien koko sekä valita monoliittinen tai lohkoryhmä.

Tukien pystyttäminen

Valmistuksen tekniikka on yksinkertainen ja se sisältää seuraavat vaiheet.

Ensinnäkin tontti on merkitty ja kuopat porataan. Hiilihapollisen betonirakenteen rajapinnan on oltava korkeintaan 2,5 m, jotta rakenne ei taipuisi ja seinät eivät taipuisi.

Poraus suoritetaan käsiporakoneella 8 metrin syvyydelle ja halkaisijaltaan noin 20 cm. Pallojen suojaamiseksi tuhoamiselta kaivoon lasketaan ruberoidimateriaalia.

Jotta voisit tutustua tarkemmin pinoalustan rakentamisjärjestykseen, katsele videota:

Talonrakentaminen alkaa sen jälkeen, kun hiilihapotettu betoni on kokonaan kuivunut, tavallinen odotusaika on kuukausi.

Hiilihapollisen betonin suosio

Solukerrakenteen suosio kasvaa yksinkertaisen rakenteen ja helppouden takia. Pienellä painolla ja suurella äänenvoimakkuudella itsenäinen työskentely on mahdollista. Hiilihapollisen betonin rakenteen kustannukset ovat pienemmät kuin tiili- tai hiekkarakenteiden rakentaminen.

Vaatii vähemmän laasti betonilohkojen asettamiselle. Rakennuksen päätyttyä vaaditaan suurta materiaalikapasiteettia johtuen seinäpäällysteestä. Tällaisen rakenteen käyttöikä on hyvin pitkä.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Paalun pohjaperusta hiilihapolliselle talolle

Hei, rakas lukija!

Tänään esitän sinulle, kuinka viettää rahaa viisaasti rakennettaessa taloa, saadaksesi korkealaatuisen ja kestävän perustapohjan perustan hiutaloitua betonia varten, koska se takaa koko rakenteen pitkäikäisyyden.

Pohjaveden valintaperiaate

Talon perustan valinta on vastuullinen ja vaikea tehtävä. Sen tyyppi ja rakentamismalli riippuvat monista tekijöistä:

 • maaperän ominaisuudet;
 • pohjaveden virtaustaso;
 • maaperän jäädytysaste;
 • talon mallit;
 • mitä materiaalia käytetään seiniin.

On järkevämpää aloittaa maaperän tutkiminen paikan päällä, jos ei ole passia kädestä, ja siitä on yksityiskohtaisia ​​tietoja. Jos olet päättänyt materiaaleista seinille ja se ilmastetaan betoniin, niin on aika päättää säätiön tyypistä.

Huolimatta siitä, että hiilihapotettujen betonilohkojen paino on pieni, tällaisen materiaalin seinämien perustan on oltava kestävä, jotta myöhemmin ei tule epämiellyttäviä yllätyksiä, nimittäin lohkojen halkeilua.

Valinta on aina vaikea, joten sinun on tutkittava kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Tehdään vain niin ja pidämme huolta.

Joten, kaasupatsaan talon perusta voi olla:

 1. vyö;
 2. columnar;
 3. nukka-rostverkovy;
 4. monoliittista teräsbetonia.

Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista on mahdollista hiilihapattujen betonirakenteiden kanssa. Jos haluat valita oikean kodin, sinun on tutustuttava niiden ominaisuuksiin. Kirjoitin erillisestä artikkelista nauhan matalasta perustasta. Puhutaan pylväs- ja pylväsmateriaalista.

Pilarin perusta

Pienen yhden kerroksen maalaistalossa sopiva sarake monoliittinen säätiö.

Tämä on sarja pilareita, kulmat, keskellä on pitkät jännevälit, sekä paikoissa liitoksen seinien. Pilarien välinen etäisyys ei saa ylittää 2,5 m.

Sarakkeet ovat pyöreän osan tai suorakaiteen muotoisia. Tarvittaessa niissä voi olla jatke (kenkä) pohjassa. Riippuen osien tyypistä valitaan muotti (puupaneelit, muoviputket tai asbestisementti, sopiva läpimitta).

Jos maaperä on tiheä ja vakaa, yksinkertaisin vaihtoehto on katodisädeputki kierretty putkeen. Vahvikotelo sijoitetaan muottiin, sijoittamalla se siten, että se on 20-25 cm putkien yläpuolella (grillattaessa).

Monoliittinen grillaus kaadetaan pylväiden päälle. Grillausmitat määräytyvät rakenteen mukaan, mutta niiden leveyden ei pitäisi olla pienempi kuin seinän korkeus ja maanpinnan korkeus on vähintään puolet metriä. Tämä eristää lohkot kosteudelta.

On parempi luottaa pätevien asiantuntijoiden pilarien mittojen ja lukumäärän laskemiseen. Tällaista säätiötä ei voida käyttää maissa, joissa on vaakasuorat diat ja rakennukset, joissa on kellareja tai kellareja.

Talon rakentaminen jalustalle

Pohjalla hiilihapotettu betonirakennuksen alle, voit käyttää grillausta paaluilla.

Tällaisen säätiön rakentaminen on samanlainen kuin sarake, mutta merkittäviä eroja on.

Tämän tyyppiselle alustalle käytetyillä pinoilla on pienempi halkaisija, mutta suurempi pituus.

Piles voi olla tylsää tai ruuvi metalli. Näitä kahta tyyppiä käytetään useammin maanrakennusten rakentamisessa. Pino-grillage säätiö, kuten muutkin, on sen etuja ja haittoja.

Aloitetaan epäkohtia:

 • kun porausreikiä (kaivoja) yli 3 m: n syvyyteen osa maaperästä voi pudota noston aikana, joten ajan kuluttua kunkin pölkkyjen pinnan taso on erilainen ja halkeilua on olemassa;
 • säätiön jalka-alue on pienempi johtuen paalujen suhteellisen pienestä halkaisijasta;
 • paalut ovat epävakaita horisontaalisille maaliikkeille.
 • laskusyvyys voi olla jopa pohjoisten alueiden maaperän jäädyttämisen alapuolella;
 • sopii alueille, joilla on vaikeat maaperät ja jopa pintarakenteet;
 • pino-grilli-pohja, jossa matala vuodevaatteet voidaan tehdä omalla kädellä tai avustajien kanssa;
 • ihanteellinen alueille, joilla on suuri eronkorkeus;
 • rakennettu suhteellisen nopeasti, pienellä alueella saastuttamisella.

Metallipinoilla on terät, jotka on hitsattu pohjaan.

Tämä helpottaa ruuvaamalla maahan, ja lisäksi ne toimivat ankkurina ja kasvava ala tuen paaluilla.

Asennuksen jälkeen on parempi täyttää paalin sisäpinta betonilla.

Tämä suojaa metallia korroosiolta ja vahvistaa hieman rakennetta.
Porausten ruuvaaminen, pystysuoran tason tai lyönnin hallitseminen, poikkeamia ei sallita.

Voit myös valmistaa asbestiputkipilareita, joissa on teräspalkkeja useissa tangoissa.

Vapaa tila kaadetaan betoniin.

Epätasaisille alueille tai maaperän syvälle jäädyttämiselle on parempaa luoda tylsää pileraattisäätiö.

Käsin tai poraamalla koneporaa. Muotti voidaan tehdä ohutseinäisistä teräsputkista niin, että se työntyy 30-50 cm maanpinnan yläpuolelle.

Sisällä on vahvistushäkki ja kaada betonia. On parasta tehdä pinoiden välinen etäisyys 1,5 - 2 m: n, mutta enintään 2,5 m: n välillä. On tarpeen laskea vaaditut paalujen lukumäärä rakenteen kokonaispainosta ja kuormituksesta käytön aikana (väliseinät, lattia, katto).

Pile caps on sidottu grillage, luoda yhden, monoliittinen rakenne, joka pystyy suojaamaan herkkä höyrystynyt betoni estää kaikenlaista deformation.

Toivon, että annetut tiedot vastasivat kysymyksiisi ja auttoivat säätiön valintaan. Jos kyllä, jaa nämä tiedot ystävien ja tuttavien kanssa sosiaalisissa verkostoissa. Älä unohda tilata blogipäivityksiä.

Pino-grilli-säätiön itsenäinen rakentaminen

Suurten maaperän pohjaveden vaikutuksen alaisena maaperä löystyy, mikä johtaa pohjaseduston sumentumiseen ja seinämän halkeamien esiintymiseen. Talvella kosteudeltaan kyllästynyt maa jäätyy jyrkästi, turpoaa ja aiheuttaa pohjan muodonmuutoksen. Jos haluat suojata taloa tällaisilta kielteisiltä seurauksilta, rakenna kasa tai pino-grillage. Se on ollut pitkään Venäjän suolla alueilla hirsitalojen tukkipylväiden alapuolella, mikä oli varsin vaikea tehtävä. Teknisen kehityksen ansiosta voit helposti rakentaa säätiön omilla kädillä, vähentämällä koko talon rakentamista ja sen kustannuksia.

Kuvaus ja käyttöolosuhteet

Yleensä paalusäätiö näyttää tukipilareiden joukolta, joka haudataan maaperään syvyyteen 1,5-3 m. Ne upotetaan puoli metriä maanpinnan alapuolella. Jotta yhdistettäisiin yhteen kokonaisuuteen ja lisätään järjestelmän vakautta, muodostetaan grillata - palkki tai laatta. Rostverka-paalut perustuvat tuotannon tekniikkaan riippuen:

 • monoliittinen - betoniraina, jossa on lujitemuovaus, joka yhdistää paalujen kaikki yläpäät;
 • tehdasvalmisteiset - asennetaan vakiovarustetuista betonipalkkeista;
 • precast-monoliitti - yhdistetty.

Lisäksi grillierot vaihtelevat maatason yläpuolella: suuri kuorma siirtää rakennuksesta paalujen läpi syvälle maaperälle; sen pieni osa itse vie sen, jos se lepää maahan. Yksityisten talojen asiantuntijat neuvovat asettamasta pino-grillage-säätiötä monoliittisella liitosnauhalla - kiinteän rakenteen kestävyys on paljon suurempi.

Kyseisten asioiden rakentaminen jalustalle on perusteltua:

 • löysällä ja märällä maaperällä, jolla on vähäinen vastustuskyky (silty, turve, liikkuvan kamelin ja saven, voimakkaat lumpy, quicksands);
 • jyrkillä rinteillä;
 • jos maaperän jäädytys on alle 1,5 metriä;
 • jos rakennetaan runko-kilpi, sitten sarakkeet tuetaan alareunassa paaluilla;
 • jos laskennan seurauksena nauha-muunnoksen leveys osoittautui yli 50 cm: ksi.


Rakenteiden ominaisuudet, edut ja haitat

Jos aiot rakentaa palmujen perustan omiin käsiinsä, he pitävät edullisimpana ja samalla luotettavana vaihtoehtona vertaamalla niiden ominaisuuksia. Teknologia määritetään paalutusmenetelmällä ja rakennetyypillä:

1. Ruuvaa. Ne on valmistettu teräsputkista ruuveilla. Itse asiassa nämä ovat suuria ruuveja, ruuvataan maahan erityislaitteiden avulla. Ruuvataan kasa poratun reiän yläosassa. Asennuksen jälkeen betoni kaadetaan sauvan syvennykseen. Tämä kallis ja aikaa vievä menetelmä on optimaalinen rakennuksille, joihin kohdistuu suuria horisontaalisia kuormituksia. Teräsruuvit nopeasti ruostuvat ja tarvitsevat suojaa.

2. Täytetyt. Alustava toiminta - porausreiät tai lävistys kotelolla. M200-luokan ja sen yläpuolella oleva betoni pakataan asbestisementtitankoihin: ilman lujitushihnaa, jännittämättömällä tai kireällä vahvikkeella. Tuotteet eroavat edullisesti: ne on tehty paikan päällä, eivät vaadi erityisiä valukappaleita valu. Haittapuolena on teknisen laadunvalvonnan puute.

3. Iloitunut. Ne eroavat edellisestä tyypistä, koska ne käyttävät valmiita tehdasbetonipilareita tai standardikokoisia putkia, joita QCD testasi.

4. Zabivny. Valmiit paalut (prismin, puolisuunnikkaan, sylinterin tai putken muodossa) vasarataan paalupäähän tai tärinänvaimennuskoneeseen. Paras vaihtoehto on putkimaiset kannattimet, joissa on vahvistetut betonirenkaat, joiden ansiosta ajopilareiden kantavuus on paljon suurempi, kun taas ontoman materiaalin hinta on alempi kuin kiinteä.

Jos rakennetaan suhteellisen kevyt ja pieni talo, käytetään usein tylsyytyneitä ja ruuvipohjaisia ​​tyyppejä.

Pile-pohja, jossa on grillage, on useita etuja:

 • maanviljelytoimintojen minimointi ja lyhyet määräajat säätiön asettamiselle;
 • asennusta ei mitäteta jopa alle -10 o: n lämpötiloissa;
 • betonin tarve vähenee - grillauksen yläpuolisessa asennossa betonityynyjen sijoittaminen kaivantoihin ei kuulu;
 • lämpöhäviöiden väheneminen johtuen kosketuspinta-alasta jäädytetyllä maaperällä;
 • halvempi rakennus.

Arviot osoittavat, että grilliin kuuluu tärinänestoominaisuuksia - tämä on erityisen havaittavissa, jos talo sijaitsee moottoritien tai metron vieressä.

Paistinpohjan haitat liittyvät sen muotoilun vivahteisiin ja yrittävät sopeutua sopimattomaan rakenteeseen.

 • Alunperin grillaus luotiin pohjana vaahtolohkojen, puutavaran ja kehysrakennusten kevyille rakennuksille. Jos rakennetta kuitenkin käytetään raskaiden tiilien rakenteisiin, se sags ja romahtaa aggressiivisen ympäristön vaikutuksesta ja kokee samoja kuormia kuin nauhan perustus.
 • Teknologiaongelmat kellarin rakentamisessa. Pallojen välisen tilan täyttäminen on aikaa vievää ja kallista.
 • Vähäinen vastustus kuormien kaatumista vastaan, jotka esiintyvät vaakatasossa liikkuvilla mailla.

Ilmastetun betonin talon laskeminen

Suunnittelu alkaa arvioimalla alueen ominaispiirteitä: sen geologinen rakenne, geofysikaalinen koostumus ja maaperän veden taso. Geodeettisten asiantuntijoiden mittauksia ja laboratoriotutkimuksia on parempi järjestää. Tutkimuksen tulos on maaperän kestävyyden (kantavuus) arvo.

Seuraava vaihe on rakennuksen pystysuoran kuormituksen laskenta. Se määritellään seuraavien komponenttien summana:

 • talon paino (höyrybetoniseinät, eristys, katot, katto, grillata);
 • lumipeitteen paino;
 • huonekalujen, viestinnän, vuokralaisten likimääräinen paino.

Laskettuaan säätöalueen vertailualue: kuormitus 20%: n marginaalilla jaetaan maaperän resistanssilla (sitä säädetään korjauskertoimilla). Kuten kehittäjien tarkistukset ovat vahvistaneet, on parempi antaa laskelma tekniikan tuntevalle kunnan insinöörille.

Määritä alueen koon perusteella grillauksen ja paalujen poikkileikkauksen mittasuhteet, tukien lukumäärä. Pituus määräytyy maaperän ominaisuuksien mukaan. Laskennallisesta määrästä riippuen parhaiten suunniteltu paalusäätiö, jossa on grillata, valitaan. Yleensä hiilihapotettujen paalujen talon alla, jotka on asetettu yhteen riviin - rakennuksen ympärysmitta. Jos grilli on pitkä, käytä paalujen kaistaleita (asennus kahdelle riville).

Säätiön kustannukset ovat materiaalikustannusten summa, teknisten välineiden ja kuljetusten palvelut sekä asianomaisten asiantuntijoiden palkkaus. Jos paalut ostetaan, niiden määrä kerrotaan myyntihinnalla ja lisätään grillauksen komponenttien kustannukset. Porausrumpujen osalta harkitse betonin määrää ja vahvistusmittausta. On mahdollista verrata arvioituja kustannuksia Moskovan keskimääräisiin lukuihin: säätiön juoksumatan hinta paaluilla, joiden grillaus on 4 000 ruplaa.

Paalun ja laastin perustusten asennus

On tarpeen valmistaa tuet ulko- ja sisäseinille, lujitemuovit kiinteän valuraudan (edellyttäen, että käytetään vahvistettua betonipalkkeja, ei tarvita vahvistuspalkkeja). Grilliarvon korkeus on keskimäärin 0,2-0,4 m, leveys 0,2-0,6 m. Teknologia koostuu useista toiminnoista:

1. Layout-juoni. Aluksi kasvava maakerros poistetaan (syvyyteen noin 0,5 m), taso tasoitetaan. Merkitse kulmat, seinien ja seinien ääriviivat. Järjestelmän mukaan laitetta, jossa on paaluja.

2. Porausreiät paaluille. Se toteutetaan tylsistyneen tai sveezabivnoy-tekniikan avulla. Kaivojen poraus manuaalisella porauksella on sallittua.

3. Paalujen asennus. Se valmistetaan kolmessa vaiheessa. Ensiksi asbestisementtiputket tai kosteudenkestävät kattokaasut lasketaan kaivoihin. Jos paalujen ja grillauksen turpeesta ei ole suojaa kosteudelta, sementtihyytelö imeytyy ja laskee lujuusominaisuuksia. Keskellä reikiä sijoitettu runko, joka on valmistettu vahvikelevyistä. Sen jälkeen ontelo kaadetaan betoniin.

4. Asettelu grillata. Kun paalut hankkivat voimaa, niiden väliset raot peitetään hiekalla, kostutetulla ja tampedilla. Onko vaaditut mittasuhteet. Ajattele välittömästi kanavien sijaintia veden, sähkön, jäteveden poistoa varten. Asettaa rullan vedeneristys (stekloisoli). Eristysmateriaaliin on asennettu vahvistuksen runko, joka yhdistää sen tukien lujitustangoilla. Betoni kaadetaan, sen kovettumisen jälkeen muotti on purettu. Lopuksi hiekka poistetaan grillattavan alta.

Jos et poista täyttöä, talvella maaperä, joka on laajentunut jäätymisen seurauksena, painetaan betonirainan alapuolelle. Tästä seuraa, että hampaat tuhoutuvat ja tukevat paalut eroavat toisistaan. Säätiön rakentamisen tekniikkaa on noudatettava tiukasti.

Pile grillage base ilmastettua betonia

Asuntohuoneen rakentamiseen valitaan hiilihapotettu betoni, joten kehittäjät määräytyvät sellaisen perustan tyypin mukaan, joka on optimaalinen tällaiselle rakennusmateriaalille. Kaasuputkien huokoinen rakenne tekee ne suhteellisen kevyiksi, mikä tarkoittaa, että ei ole tarvetta järjestää yleisiä raskaita perustuksia.

Talon perustaminen oli luotettava, sinun tarvitsee valita oikea tyyppi ja laskea rakentamisen tekniikka. Kaikilla säätiöillä on kriteerejä, joiden avulla he arvioivat mahdollisuutta soveltaa yhtä tai muuta perustaa. Tämä on ilmaiseva maaperä, sen jäädytyssyvyys, pohjaveden korkeus, rakennuksen kokonaispaino (seinät, lattiat, katto ja sisätilat).

Huonon maaperän paikoilla, jotka ovat räjähtämättömiä ja tulvinut, suurella syvyyksellä, erinomainen ratkaisu ei-raskaaseen aerokroneettiseen taloon on pino-grillage foundation. Sen järjestely ei edellytä suuria määriä maanrakennusta, saa aikaan kohtuuhintaisia ​​määriä ja mahdollistaa asennuksen ilman erityisiä laitteita yksinään.

Tämäntyyppinen säätiö perustuu paaluihin, joiden asennus ja rakentaminen vie vähemmän aikaa kuin esim. Betoniraina. Tällöin kuormien ja muodonmuutosten yhtenäinen jakelu ja siirto kotoa ja maahan suoritetaan lujitetulla betoniteräksellä.

Riippuen siitä, mihin pohjavesi virtaa ja millaista maaperää alueella, paalut ajetaan eri syvyyksiin (1,5-3 m) pitkin koko talon kehää, kantavien seinien ja raskaiden kuormien kohdalla 1,5 asteen kulmassa. -2,5 m. Ne voidaan sijoittaa yksittäin, raidoissa, pensaissa tai kentissä, kaikki riippuu korkeudesta ja suunnittelun kuormituksesta. Paalujen syvyys vaihtelee 1,5-3 m.

Tämän tyyppisen alustan muodostamiseksi paalujen asentamisen ruuvime- netelmää varten ne valitaan terästä, jossa on terävä kärki ja ruuvin ruuvauksen yksinkertaistamiseksi. Tämän jälkeen erikoistyökalulla paalut voidaan asentaa itsenäisesti. Asennus asennetaan asennettuun paaluun ja betonia kaadetaan. Tämä on kalliimpi paalusäätiö.

Höyrytettyä betonia käyttäen voit käyttää kaatuneita ja tylsistyneitä paaluja. Pehmustetut syntyvät suoraan paikan päällä: vaaditulla syvyydellä olevat reiät tehdään lasketuissa paikoissa, asbestisementtiputket asetetaan niihin, jotka täytetään betonilla. Lisäksi vahvistusta käytetään vahvistamaan voimaa. Pahaavat paalut ovat esivalmistettuja ja asennettu suoraan sivustoon.

Asennettaessa minkä tahansa tyyppisiä paaluja, sinun on varmistettava, että ne pysyvät kiinteässä maassa ja asennuksen aikana maahan ei ole putoa tai muottirakennusta.

Kaikenlaiset pihdit työntyvät maaperän pinnan yläpuolelle sekä vahvistuslangat. Vedenpitävä materiaali (enimmäkseen kattohuopa) asetetaan jokaisen paalun päälle ja alkaa muottien asentaminen ja panssaroidun vyön aloittaminen. Rostverk kaasuseinätelineelle - monoliittinen teräsbetoninen vahvistettu kaistale paalujen välillä yhdistää ne yhteen järjestelmään. Grillauskorkeus maanpinnan yläpuolella - 10 - 40 cm ja kuormien jakautuminen tapahtuu seuraavasti: korkea grillata - kuormitus alemman maakerroksen pohjalle, alhainen - itse grillata.

Grillaus sags tasaisesti ajan, mutta se on suunniteltu sille. Jopa rautatiekiskoja lähellä sijaitsevat talot, joissa on voimakasta värähtelyä, tällainen säätiö on luotettava. Pääasiassa on, että grillauksen ja maaperän välillä on aukko hiekan tai polystyreeni-vaahtopallojen polttamisen yhteydessä (asennuksen jälkeen ne voidaan poistaa).

Hiilihapollisen talon pölkkiviljelyn perustuksen rakentaminen jatkaa kehittäjän politiikkaa, jonka tavoitteena on rahoituksen järkevä ja taloudellinen käyttö. Kulutushyödykkeiden ja työn kustannukset, asennusnopeus, erottavat tämän tyyppiset perusteet toisistaan ​​merkittävästi. Asennus voidaan toteuttaa myös pienillä pakkasilla ja talon yläpuolella kohonneen talon "nollataso" ei kosketa maata, joten lämpöhäviöt vähenevät merkittävästi. Pino-grillage-säätiön haittojen joukossa on mahdottomuus perustaa kellari tai kellari. Huomaa, että käytännössä on olemassa kellarihankkeita, mutta nämä ovat tapauksia, joissa sen järjestely edellytti ylimääräistä suurta työ- ja rahoitusinvestointeja.

Hiiltyneiden betonipäällysteiden keräyspohja

Paalun pohjaperusta hiilihapolliselle talolle

Hei, rakas lukija!

Tänään esitän sinulle, kuinka viettää rahaa viisaasti rakennettaessa taloa, saadaksesi korkealaatuisen ja kestävän perustapohjan perustan hiutaloitua betonia varten, koska se takaa koko rakenteen pitkäikäisyyden.

Pohjaveden valintaperiaate

Talon perustan valinta on vastuullinen ja vaikea tehtävä. Sen tyyppi ja rakentamismalli riippuvat monista tekijöistä:

 • maaperän ominaisuudet;
 • pohjaveden virtaustaso;
 • maaperän jäädytysaste;
 • talon mallit;
 • mitä materiaalia käytetään seiniin.

On järkevämpää aloittaa maaperän tutkiminen paikan päällä, jos ei ole passia kädestä, ja siitä on yksityiskohtaisia ​​tietoja. Jos olet päättänyt materiaaleista seinille ja se ilmastetaan betoniin, niin on aika päättää säätiön tyypistä.

Huolimatta siitä, että hiilihapotettujen betonilohkojen paino on pieni, tällaisen materiaalin seinämien perustan on oltava kestävä, jotta myöhemmin ei tule epämiellyttäviä yllätyksiä, nimittäin lohkojen halkeilua.

Valinta on aina vaikea, joten sinun on tutkittava kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Tehdään vain niin ja pidämme huolta.

Joten, kaasupatsaan talon perusta voi olla:

 1. vyö;
 2. columnar;
 3. nukka-rostverkovy;
 4. monoliittista teräsbetonia.

Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista on mahdollista hiilihapattujen betonirakenteiden kanssa. Jos haluat valita oikean kodin, sinun on tutustuttava niiden ominaisuuksiin. Kirjoitin erillisestä artikkelista nauhan matalasta perustasta. Puhutaan pylväs- ja pylväsmateriaalista.

Pilarin perusta

Pienen yhden kerroksen maalaistalossa sopiva sarake monoliittinen säätiö.

Tämä on sarja pilareita, kulmat, keskellä on pitkät jännevälit, sekä paikoissa liitoksen seinien. Pilarien välinen etäisyys ei saa ylittää 2,5 m.

Sarakkeet ovat pyöreän osan tai suorakaiteen muotoisia. Tarvittaessa niissä voi olla jatke (kenkä) pohjassa. Riippuen osien tyypistä valitaan muotti (puupaneelit, muoviputket tai asbestisementti, sopiva läpimitta).

Jos maaperä on tiheä ja vakaa, yksinkertaisin vaihtoehto on katodisädeputki kierretty putkeen. Vahvikotelo sijoitetaan muottiin, sijoittamalla se siten, että se on 20-25 cm putkien yläpuolella (grillattaessa).

Monoliittinen grillaus kaadetaan pylväiden päälle. Grillausmitat määräytyvät rakenteen mukaan, mutta niiden leveyden ei pitäisi olla pienempi kuin seinän korkeus ja maanpinnan korkeus on vähintään puolet metriä. Tämä eristää lohkot kosteudelta.

On parempi luottaa pätevien asiantuntijoiden pilarien mittojen ja lukumäärän laskemiseen. Tällaista säätiötä ei voida käyttää maissa, joissa on vaakasuorat diat ja rakennukset, joissa on kellareja tai kellareja.

Talon rakentaminen jalustalle

Pohjalla hiilihapotettu betonirakennuksen alle, voit käyttää grillausta paaluilla.

Tällaisen säätiön rakentaminen on samanlainen kuin sarake, mutta merkittäviä eroja on.

Tämän tyyppiselle alustalle käytetyillä pinoilla on pienempi halkaisija, mutta suurempi pituus.

Piles voi olla tylsää tai ruuvi metalli. Näitä kahta tyyppiä käytetään useammin maanrakennusten rakentamisessa. Pino-grillage säätiö, kuten muutkin, on sen etuja ja haittoja.

Aloitetaan epäkohtia:

 • kun porausreikiä (kaivoja) yli 3 m: n syvyyteen osa maaperästä voi pudota noston aikana, joten ajan kuluttua kunkin pölkkyjen pinnan taso on erilainen ja halkeilua on olemassa;
 • säätiön jalka-alue on pienempi johtuen paalujen suhteellisen pienestä halkaisijasta;
 • paalut ovat epävakaita horisontaalisille maaliikkeille.
 • laskusyvyys voi olla jopa pohjoisten alueiden maaperän jäädyttämisen alapuolella;
 • sopii alueille, joilla on vaikeat maaperät ja jopa pintarakenteet;
 • pino-grilli-pohja, jossa matala vuodevaatteet voidaan tehdä omalla kädellä tai avustajien kanssa;
 • ihanteellinen alueille, joilla on suuri eronkorkeus;
 • rakennettu suhteellisen nopeasti, pienellä alueella saastuttamisella.

Metallipinoilla on terät, jotka on hitsattu pohjaan.

Tämä helpottaa ruuvaamalla maahan, ja lisäksi ne toimivat ankkurina ja kasvava ala tuen paaluilla.

Asennuksen jälkeen on parempi täyttää paalin sisäpinta betonilla.

Tämä suojaa metallia korroosiolta ja vahvistaa hieman rakennetta.
Porausten ruuvaaminen, pystysuoran tason tai lyönnin hallitseminen, poikkeamia ei sallita.

Voit myös valmistaa asbestiputkipilareita, joissa on teräspalkkeja useissa tangoissa.

Vapaa tila kaadetaan betoniin.

Epätasaisille alueille tai maaperän syvälle jäädyttämiselle on parempaa luoda tylsää pileraattisäätiö.

Käsin tai poraamalla koneporaa. Muotti voidaan tehdä ohutseinäisistä teräsputkista niin, että se työntyy 30-50 cm maanpinnan yläpuolelle.

Sisällä on vahvistushäkki ja kaada betonia. On parasta tehdä pinoiden välinen etäisyys 1,5 - 2 m: n, mutta enintään 2,5 m: n välillä. On tarpeen laskea vaaditut paalujen lukumäärä rakenteen kokonaispainosta ja kuormituksesta käytön aikana (väliseinät, lattia, katto).

Pile caps on sidottu grillage, luoda yhden, monoliittinen rakenne, joka pystyy suojaamaan herkkä höyrystynyt betoni estää kaikenlaista deformation.

Toivon, että annetut tiedot vastasivat kysymyksiisi ja auttoivat säätiön valintaan. Jos kyllä, jaa nämä tiedot ystävien ja tuttavien kanssa sosiaalisissa verkostoissa. Älä unohda tilata blogipäivityksiä.

Kiitos huomionne. Nähdään pian.

Strip-pohja paikoilla kotiin

Pilarin pohjan kulma

Mikä tahansa kodin tai rakennuksen perusta on perusta.

Paaluhihna on tyyppinen laite, joka yhdistää paalut ja varmistaa kuorman tasaisen jakauman niihin ja maahan.

Tämä periaate soveltuu rakennettaessa säätä vaahtolohkojen tai hiilihapotetun betonin tai kaasusilikaatin taloon.

Tämän tyyppinen talon rakentaminen on yhdistelmä molempien tyyppien sekä nauhan että paalin etuja.

hakemus

Tämäntyyppistä perustusta käytetään rakenteilla, joilla on hauras ylempi kerros.

Paalun ja nauhan perustus TISE

Tämä on, jos maa on ylikyllästetty vedellä ja koostuu humuksen, hiekkakiven ja siilon sekoituksista, ts. se on muovia tai sillä on virtaavia ominaisuuksia, kun pohjan syvyyden on oltava riittävän suuri.

Tällaista säätiötä käytetään talon tai aidan rakentamisessa kaltevan tason kanssa.

Se sopii talon rakentamiseen ilmastetun betonin ja vaahtolohkareiden pohjalle, koska se mahdollistaa kuormituksen tasaisen jakautumisen paaluille ja maaperälle rakenteella, kuten grillage.

Tätä säätiötä voidaan käyttää pienen talon, mökin, rakennusten, joissa on puoli-kellarit. Vaahtolohkoista ja hiilihapotetusta betonista se harjoitetaan kiinteällä alustalla vähentämään työvoimavaltaisia ​​maanrakennuksia.

Näissä tapauksissa perustusta voidaan vahvistaa poralla, ruuveilla jne.

laji

Säätiötyyppejä pihdit

Se koostuu paaluista ja rakenteesta, joka yhdistää ne ja varmistaa tasaisen kuormituksen.

Sen lajikkeet määräytyvät paalujen (tylsä ​​ja ruuvin) valmistuksen materiaalista ja itse nauhan suunnittelusta.

Ja ilmastetun betonin ja vaahtobetonien käyttö säätiölle tekee rakennuksesta kestävämmän.

Paalun ja nauhan säätiö eroaa paalusta monoliittisen teräsbetoninauhan läsnäollessa.

On olemassa useita erilaisia ​​nauhatyyppejä: haudattu, matala, ei haudattu ja nauha, joka on nollatason yläpuolella.

Rostverk, sen tyypit

Laitteen grillataulukko

Sattuu, että hiilihapotetun betonin tai vaahtobetonin nauha tekee epäkäytännöllistä. Sitten grillaus voi tulla pelastamiseen.

Mikä on grillage?

Tämä on perustan nauhan rakenteen vaakasuora osa, joka suorittaa kaikkien kuormien jakautumisen ja vahvistaa paalujen paikat.

Heitä lyö maahan, ja sitten rakennetaan rakennetta.

Helpoin tapa asentaa laite porakoneiden järjestelmään.

Rostverk on monenlaisia:

 • esivalmistetut (lyhytikäisen talon rakentamiseen):
 • esivalmistettu monoliitti (käytetään monikerroksisten rakennusten rakentamiseen, se ei ole kannattavaa käyttää sitä yksityiseen taloon);
 • monoliittinen arkki (alimman matkan talon sopivin muunnelma).

Riippuen teipin asennuksesta maahan nähden, erottele grillata:

 • hyvin asennettavissa;
 • korotettu korkeus:
 • syvyys.

Taloudellisesti kannattavin on korkea. Se sijaitsee maanpinnan yläpuolella, eikä se paina nauhaa. Tämän grillataidon tärkein haitta on talon lattian ja maan välinen lämmityslaatikko. Tästä syystä lattia tarvitsee lisää sääennusteita. Ja jos säätiö on valmistettu hiutaleista betonista tai vaahtolohkoista, tällainen laite tekee talosta hyvin kylmää. Suunnittelu soveltuu parhaiten subtrooppiseen ilmastoon.

Toinen grillityyppi soveltuu paremmin leveysasteillemme. Mutta missä tuulet jatkuvasti puhaltavat, se on myös heikko.

Mutta viimeinen tyyppinen säätiö krakas, rostverk, on vähiten järkevä, mutta samaan aikaan. Yleisimmät. Tämän grillattavan asennuksen avulla lattia on lämpimämpi.

Paalun ja nauhan perustukset koostuvat tylsyistä, vahvistetuista betonista, metallista tai metalliruuveista.

Erilaisten paalujen määritys riippuu niiden valmistuksen materiaalista.

Vahvistettu betoni

Pino-grillage foundation on vahvistettu betonipilareita

Tällaisten paalujen valmistukseen käytetään lujitemuovia, putkia ja sementtiä, joiden aste on vähintään M 200. Etuna on pidempi käyttöikä - yli 100 vuotta. Tällaisten paalujen haittana on valmistuksen monimutkaisuus, joka tavallisesti tehdään betonituotteiden tehtaissa. Uppoaminen maahan vaatii erityistä iskutekniikkaa.

Porakoneiden rakenteet valmistetaan suoraan rakennustyömaalla. Poraa kaivo, vahvista ja kaada seos hiilihapotettua betonia. Koska kyllästyneiden paalujen muotti ei sovi yksinkertaiseen puuhun. Se käyttää terästä, asbestiputkia tai kattohuopaa putkeen.

Yleensä nämä ovat ruuvirakenteita, jotka on tehty putkista, joille on tehty korroosionkäsittely. Tällaisten paalujen kustannukset ovat korkeammat ja tarvitset asennustyökaluja.

Kierrä paalut

Ne on valmistettu metalliputkista, joihin metalliliuskat on hitsattu ruuvin muodossa. Tällainen kasa muistuttaa poraa, joka on ruuvataan maahan.

Asennukseen tarvitaan tekniikka, vaikka usein rakentajat itse keksivät laitteita kierrättämään niitä maahan.

Tällaisten paalujen halkaisija on 57-133 mm. Pituus matalille rakennuksille - 1650-3500 mm. Tässä haavasäde käyttää vaahto lohko perustus rakentaminen.

puinen

Puiset paalut säätiön alla

Tällaiset paalut on valmistettu tietyistä havupuista tai lehtipuusta, joille on aiemmin hoidettu erityisiä suojaavia ominaisuuksia.

Pohja on koottu vaahtolohkoista.

Tällaisten paalujen käyttöikä on pienempi, ja tällaisen säätiön kustannukset pienenevät merkittävästi.

Valmistus matala

Käytetään useisiin kerroksiin puusta valmistetuista rakennuksista sekä ilmastoidun betonin ja vaahtolohkareiden seinien rakentamisesta. Tämä säätö takaa tasaisen kuormituksen maaperälle.
Merkinnän jälkeen kaivetaan kaivoja 400 mm: n syvyyteen. Kaivannon keskiosassa porat porataan 2000 mm korkeudella. Reiän syvyyden tulisi olla 300-400 mm maanpinnan alapuolella ja 200-300 mm hiekkalaatan sijoittamiseksi. Kuopan halkaisijan tulee olla yhtä suuri kuin kolmasosa hihnan leveydestä. Kaivon pohja laajenee kartion muotoisena, joka betonilla kaatamisen jälkeen antaa sille luotettavan vakauden.

Pahaavat paalut

Pahaavat paalut

Tätä varten putki on valmistettu kateaineista ja työnnetään kaivoon. Podpodymayut reiän pohjasta 300mm ja hiekka kaadetaan pohjaan. Laita sitten muottiin.

Rei'itetyt paalut vahvistavat halkaisijaltaan 10-12 mm teräsputkia. Aloita vahvistamaan nauha ja luo vahvistusvyö paaluille. Kun vahvistushäkki on valmis, jatka betonin kaatamista.

Aloita kaatamalla kaivo tylsistyneissä paaluissa. Jokainen kerros tiivistetään tiiviisti ja siirretään muottien päähän.

edut

 1. Tape paalusäätiötä käytetään pystysuoran kuorman jakamiseksi tasaisesti rakennuksen seinistä koko alueelle.
 2. Vähentyneet rakennuskustannukset.
 3. Se toteutetaan nopeasti, voit tehdä kasaalapset omilla käsilläsi ilman erityislaitteiden käyttöä.
 4. Asennus paikoille, joilla on helpotus ja eri maaperä on mahdollista.
 5. Sen syvyys voi vaihdella, riippuen maaperän "virtaavuudesta".

puutteet

Paalusäätiön ainoa haittapuoli on mahdottomuus luoda täysimittainen kellarihuone.

Hiilihapollisen betonin pinnoite ja nauhat

Hiilihappopeton pohjan perustusta käytetään rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa, jotka suunnitellaan maahan kosteilla mailla. Suuremman kosteuden takia ilmastettujen betonilohkojen pohja on epämuodostunut ja johtaa rakenteeseen. Kasauskerroksen käyttö grillauslaitteella vähentää materiaalien ja työn kustannuksia ja sen oikea ja laadukas asennus lisää säätiön vakautta ja luotettavuutta.

Käyttöominaisuudet

Pino-grillaus, tai kuten sitä kutsutaan myös, pilarin ja nauhan perustukset ovat tärkeitä talojen rakentamisessa kevytrakenteisten seinien kanssa. On suositeltavaa käyttää tällaista pohjaa maaperälle, joka pakastuu syvälle sisälle. Pilejä asennetaan pakkaskerroksen alle. Suurimman kuormituksen kasvattamiseksi heille asetetaan pohjalevy, joka on erityisen tärkeä talvikaudella. Loppujen lopuksi, kun lämpötila on alle nollan, sarake laajenee kylmäkauden aikana, minkä seurauksena se poistuu maasta ja nostaa näin tukea. Tämä merkitsee sitä, että vain paalunkiillotusperusta sopii jatkuvasti alhaisissa lämpötiloissa ja antaa vahvan perustan rakentamiselle.

Usein käytetty pino perustus ja grillage rakentamiseen matalan rakennukset. Tällainen talon alapuoli vähentää merkittävästi betoniliuoksen kustannuksia ja nopeuttaa rakentamisen prosessia. Yhteenvetona on mahdollista tunnistaa pino-grilli-pohjaisen pinnan tärkeimmät syyt:

 • Runkorakenteen rakentamisen kannalta tärkeä on paalupohjan käyttö grillauslaitteella.
 • Suunnitellun rakenteen alueella on jyrkkä epätasa-arvoinen maasto.
 • Maaperä tulevassa rakentamisessa on huokoista ja kosteaa.
 • Maaperän jäädytyksen syvyys on yli 1,5 metriä.

Hyödyt ja haitat

Paalusuihkuseoksen asennus on mahdollista heikoilla maaperillä.

Grillauslaitteella varustettu hiutaloituun paalun pohja on useita etuja:

 • Suhteellisen pienet asennuksen taloudelliset kustannukset. Suurin hyöty saavutetaan pino-grillage-säätiön itsensä tekemällä rakenteella, sitä vaikeampi tämä työ ei aiheuta. Porauslautanen on tehtävä reikiä paalujen asennusta varten maaperän jäädytystasosta alle 1,5 metriä. Säästöt ovat paalujen käyttöä, jotka täytetään betonilla rei'illä suoraan rakennustyömaalla.
 • Asennus pino-rostverkovogo perusta mahdollisimman hienoksi jauhettuja läsnä seuraavat tekijät: suuri syvyys maaperän jäätymisen, vesi maaperässä lähellä pintaa, mahdollisuus autographic asennus, pienin kustannuksin rakentaminen, lujitettujen materiaalien, maaperän jäätymissyvyys korkea, rakentaa paaluttamisen Vaahtobetoniasuintalot Kestää 2-3 viikkoa.
 • Vahvuus. Rakenteen vakaus ja lujuus johtuvat paalujen mekaanisesti liitetyistä muodoista. Tämän seurauksena rakennusten saostumisen vääristymät ja säännönvastaisuudet poistetaan. Rakenteiden lujuus saavutetaan monoliittirakenteella. Myös purkamonosturia ei tarvita, koska muotti on tässä tapauksessa vakio.

Mutta huolimatta kaikista paalun perustan eduista grillataessa on joitain haittapuolia:

 • Paalun perustusten käyttö ilmastetulle betonille poistaa mahdollisuuden perustaa kellari.
 • Talon rakentaminen grillauslaitteella uhkaa istua. Ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu, mutta tehdä prosessi saostumisen rakennuksen perustuksiin betoniharkkojen, käyttää erilaisia ​​vuodevaatteet alla olevan tilan lauttaa.

Peruslaite

Ilmastetun betonin talon pohjan laskeminen.

Höyrytettyjen betonilohkojen pohjan asennus alkaa laskelmilla, jotka suoritetaan maaperän maaperän analyysin perusteella tulevalla rakentamisella. Tällaiset laskelmat antavat meille mahdollisuuden määrittää maaperän ja paalujen tulevan kuormituksen. On tärkeää laskea rakennuksen rakenteiden maksimaalinen kuormitus ja tarvittavien paalujen määrä talon asennusta varten.

Jotta paalujen syveneminen olisi mahdollista suuremmalla syvyydellä, ne saavat stabiilisuutta johtuen pinnalla olevan tuen kestävyydestä. Pylvään vahvistamiseen käytetään myös luotettavuuden ja pakkasvastuksen lisäämistä. Grilli on vuorostaan ​​pohjana suunnitellun rakenteen seinämille, ja se myös edistää kuorman tasainen jakautumista rakennuksesta paaluihin. Porausten välisten aukkojen välttämiseksi käytetään vahvistamista.

Asennustekniikka

Grilli-elementillä varustettu paalusäätiö koostuu siirrettävistä tai puretuista paaluista maaperään. Grillaus puolestaan ​​koostuu erilaisista materiaaleista tai se on yhdistelmä, joka tarkoittaa betonilaastilla täytettyä metallipalkkia. Monoliittisten paalusäätiöiden asentaminen grillaukseen erikoislaitteiden avulla.

Tuki ja vahvistaminen

Asenna ilmastoidun betonin pohja rakennusten ja rakenteiden seinämien alle. Monoliittirakenteissa käytettiin teräsbetonipalkkien vahvistamista. Rostverk asennettu korkeus noin 30 cm ja leveys välillä 20-60 cm.

Tontin merkintä

Aloita merkitsemällä paikka poistamalla maaperän hedelmällinen kerros 50 cm syvällä ja tasoittamalla pinta. Sen jälkeen ne merkitsevät kulmat, seinät ja tekevät merkkejä tulevien paalujen kohdalla. Sivuston merkintä suoritetaan seuraavan periaatteen mukaisesti:

 • Aseta sauvat pohjan pituuden ja leveyden mukaan laskutoimituksissa.
 • Tällöin joukko tikkuja vetävät köyden tai kalastuslinjan.

Porausreiät

Kun pohja on sovitettu hiilihapotettuihin betonilohkoihin, ne alkavat porata reikiä erikoislaitteilla. Maapallon reiät tehdään käyttäen sveezabivnoy tai tylsää koneita.

Paalujen asennus

Kun olet suorittanut työn porausreikiillä maahan, jatka paalujen asennusta. Paalun kokoaminen suoritetaan kolmessa vaiheessa. Aluksi paine- tai ei-paineputket upotetaan kaivoon, joka on peitetty kosteudenkestävällä kerrosmateriaalikerroksella. Seuraavaksi lujitusholkki asetetaan reikiin ja lopuksi kaadetaan betonilla.

Grillin rakentaminen

Kun paalut ovat saavuttaneet suurimman lujuutensa, tuloksena oleva tila on täynnä hiekkaa, kasteltu vedellä ja perusteellisesti tamped. Ennen asennustyön asentamista, ajattele hyödyllisyys, sähköverkko ja jätevesi. Tämän jälkeen suojakerros asetetaan veden tunkeutumista vastaan ​​ja vahvistuskori kiinnitetään siihen. Heti kun koko rakenne saa valmiin ulkoasun, siirry betoniliuoksen kaatamiseen. Kun betoni kovettuu, jatka puristustyön poistamista ja poista hiekka hiekkapuhalluksen alla.

Virheet järjestelyssä

Joskus, asentamalla pohja hiutaloituun betoniin lohkoilla, luodaan paalunruoka pohjaan olettaen useita virheitä:

 • Käytä hiukkasmaisten betonilohkojen pohjan virheellistä laskemista. Laskelmien lopputulokseen oli oikein ottaen huomioon rakenteen kokonais- massa ja maaperän ominaisuudet. Maaperän muodostuminen ja maaperän muodostuminen vaikuttavat maaperän ominaisuuksiin. Höyrytettyjen betonilohkojen rakentamisen perusta on vakava askel, jolle lisärakenteen lujuus ja kestävyys riippuvat. On tärkeää suorittaa oikeat laskelmat, joten ota yhteyttä hyvämaineisiin rakennusinsinööreihin, koska laskelmat ovat hyvin monimutkaisia ​​ja vastuullisia.
 • Väärin valinta roikkuvan ja pilaantuneen grillauksen välillä. Sileä saostaminen kotona minimaalisilla käyttäen roikkuu grillage, mikä on erityisen tärkeää, että rakennusten rakentamisessa maahan, jossa on paljon kosteutta. Kuivalla maaperällä käytettiin romahdettua grillata. Asennustekniikka ja valmistelutyöt ovat kuitenkin samankaltaisia ​​molemmissa grillataulukoissa. Kuopan pohjassa kaadettiin 0,3 metriä syvän hiekkakerros ja peitettiin vedeneristysmateriaaleilla, sitten täytettiin betonin liuoksella.
 • Vahvikotelon virheellinen kokoaminen. Usein virhe liittyy vahvistuskammion liitokseen sauvan kanssa hitsaamalla. On tärkeää, että sauva ei osu hitsattavien osien aikaan, joten ammattimaiset hitsaajat tulisi kiinnittää kehysten liittämiseen. Älä unohda, että asennettaessa venttiilit, on tarpeen jättää varastossa 40 cm, koska sen puuttuminen johtaa siirtymä paalujen ja paaluhattu.
 • Pylväänkokoonpanojen vastaava laajuus ilmastetulla betonilla. Käytä pölkkyrakennuksia, joissa on grillaus vähän rakennusten rakentamisessa. Kiinnitys paalun perustuksiin on kielletty tiili- tai kivirakenteissa sen korkeiden kustannusten vuoksi.

Myös rakennuttajat tekevät seuraavat virheet, kun järjestetään grillaus säätiössä:

 • Grillin pohjassa ei ole ilmaväliä.
 • Pillojen ja grillatahon välinen jatkuvuus. Rakenteen lujuus on tärkeä kylmäkaudella, kun nollaveden lämpötilan takia osien laajeneminen tapahtuu.