VIINIEN VAPAUTUSPYYNTI HOUSE 6x9: lle

"Kuinka paljon kertyy 6x9-talon kasa perusta?" - monet pyytävät tätä kysymystä Cherepovetsissä. Ison-Britannian "Osnovan" paalujen 6 - 9 säätiön kustannukset ovat 36 000 p. Sitä käytetään laajalti Vologdan alueella pienrakenteisten rakenteiden, runkorakenteiden, hydraulisten rakenteiden, korjausten aikana, monien muiden vaikeiden tehtävien rakentamisessa. Ruuvipalloja käytetään useimmiten alueilla, joilla maaperällä on pieni tiheys (sags, swells, heave). Jos korkeusero on suuri, ruuvipillit ovat oikea päätös, koska tällainen säätiö voi säästää jopa 30 prosenttia varoista verrattuna kalliiseen yhdistettyyn tai nauhamaiseen säätiöön. Asennus tapahtuu ilman merkittäviä maanrakennustöitä jopa talvella, jopa kesällä. Patentoitu korroosionkestävä pinnoite mahdollistaa paalujen pysyvän maassa - 120 vuotta.

Tyypillinen porausruuvin pohja 6 - 9 sisältää pohjan ruuvipinoille, joissa on 12 kappaletta ja asiaankuuluvia töitä: asennus, paalujen leikkaaminen tietyllä tasolla, täyttötelot sementti-hiekkaseoksella, asennuspäät. Yrityksen Basis-paalusäätiön työntekijät on rakennettu 1. päivänä Vologdan alueella. Ruuvipillojen hinta 3000 p. 108. kasa, toiminta vain yrityksestämme.

SK "Basis" -suunnittelijat loivat useita versioita 6-6: sta:

 • 12 sarjaa paaluja;
 • 20 sarjaa paaluja.

Kierrä säätiö 6: 6

Pienet asuintilat, ala on 36 neliömetriä. m, ovat yhä enemmän suosio maan omistajien keskuudessa. Ja se ei ole sattumaa, koska tällaiset pienet mitat ovat ihanteellisia pienille perheille. Usein tällaisia ​​rakennuksia käytetään talojen, kylpylä- ja työpajojen yhteydessä. Pienen alueen perusta aiheuttaa kuitenkin joitain haittoja, joten kehittäjän päätehtävä on valita oikea teknologia säätiölle. Ribbon ja laattojen perustukset eivät oikeuta pienten rakennusten kustannuksia. Ja täältä tulevat 6x6-talossa olevat ruuvipallot, jotka ovat ihanteellisia hinnan ja laadun kannalta. SV-Mosfundaz-yhtiö toteuttaa asennustöitä kaikenlaisten monimutkaisten luokkien 6x6 porausruuveja asennettaessa ja palvelun hinta vastaa kuluttajan vastaavaa määrää.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Kuinka monta ruuvipalloa tarvitset 6x6-taloon?

Ennen 6x6-säätiön rakentamisen aloittamista sinun on päätettävä tarvittavasta määrästä tukea. Tämä voidaan tehdä laskennallisen rakenteen kuormituksen laskemisen jälkeen, geologisen maaperätutkimuksen suorittamiseksi ja ruuvirakenteiden parametrien valitsemiseksi. Loppujen lopuksi paaluilla on eri halkaisija ja ne on suunniteltu erilaisiin sovelluksiin. Esimerkiksi CBC 57: ta käytetään aidojen ja aidojen rakentamiseen ja halkaisijaltaan 108 tiloihin, jotka on valmistettu tukkeista ja puutavaraa olevista asuinrakennuksista. Kun tiedät tuen parametrit ja niiden pystysuoran kuormituksen, voit aloittaa laskemalla paalunruuvin pohjan 6x6.

 • Teemme rakennussuunnitelman.
 • Pisteet merkitsevät rakennuksen kulmat.
 • Lisäksi panemme merkinnät sisäisten väliseinien paikkoihin.
 • Muista, että asuintaloissa olevien tukien välinen etäisyys ei saa ylittää 2,5 m.
 • Kun otetaan huomioon paalun kantavuus, jakaa rakennuksen kuormitus marginaalilla, joka on yhtä suuri kuin SNiP: n normien mukainen kerroin.

Jos 6x6-ruuveilla varustetussa talossa suunnitellaan raskaita lämmityslaitteita, silloin tässä paikassa voimme vahvistaa rakennetta lisätuilla tuilla.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Kuinka paljon on paalusäätiö 6 - 6

Ruuvin pohjan 6x6 loppukustannukset tunnetaan vasta sen jälkeen, kun asiantuntija on laatinut arvioinnin. Loppujen lopuksi monet tekijät vaikuttavat hinnoitteluun.

 • Tukien koko ja lukumäärä.
 • Alueen avustustoiminnot.
 • Työn monimutkaisuuden taso.
 • Lisäaineiden kustannukset (kanava, I-palkki jne.).
 • Lisätyön olemassaolo (eristys ja vedeneristys).

Säätiö 6 6 asennetaan muutamassa päivässä eikä vaadi raskaiden laitteiden käyttöä. Rakennuksen rakentaminen on mahdollista aloittaa heti säätiön asennuksen jälkeen. SV-Mosfundment -yritys hoitaa kaikki 6x6-paalusäätiön asennustyöt aloittaen projektin laatimisesta ja lopettaen esineen toimituksen asiakkaalle. Kaikki työ suoritetaan sopimuksen perusteella, joka selkeästi ilmaisee tilauksen toteuttamiselle asetetut määräajat, työ- ja takuuvelvoitteen määrän, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden tehdä valituksen, mikäli sopimusehtoja ei noudateta.

Pile-pohja 6x6

6x6-pile-pohja on melko suosittu tuote, jota asiakkaamme usein tilaavat. Tämä säätiö soveltuu erinomaisesti pienimuotoisten talonrakennusten rakentamiseen, erilaisiin rakennuksiin, vartioihin jne.

6x6-metrillä on käytettävä 9 paalua. Taulukossa näkyy niiden kustannukset asennuksen ja vinkkejä. Jos haluat yksityiskohtaisempia tietoja pinoajan pituudesta ja tyypistä, joka on parempi valita yksittäisestä projektista, ota yhteyttä johtajiimme.

Paalun ja ruuvin pohjan kustannukset 6x6

Asennus toteutetaan manuaalisesti - takuu 7 vuotta kestäville teoksille.

Kaikki RadoSvan kasvien paalut käsitellään suojapinnoitteella Hempel - Hempel - 50 vuoden takuu.

Yrityksen "RadoSvai" -asiantuntijat suosittelevat porausruuvin säätiön käyttöä, koska rahan kustannukset, aika ja vaivaa sen luomiseksi ovat huomattavasti pienemmät kuin betonipohjan kaatamisen yhteydessä. Et voi vain ostaa ruuvipalloja meiltä markkinahintaan alhaisemmalla hinnalla, vaan myös tilata ammattimaisen projektin porausruuvin perusta.

6x6 avaimet käteen -kuppialusta

Maan talon tai muun pienen rakenteen suunnittelussa voit säästää paljon tarpeettomia ongelmia, jos tilaat avaimet käteen -kuopan perustuksen RadoSvylta. Teemme koko teknologisen kiertokannan tällaisen perustan luomiseksi: tuotanto, projektin kehittäminen, halutun koon valitseminen paalujen, niiden toimittamisen rakennuspaikalle, asennus.

Kun olet tehnyt kokonaisen teosten kokonaisuuden yhdelle esittäjälle, säästät itsesi siitä, että sinun on hallittava suorituskykyä jokaisella teknisellä tasolla. Joka tapauksessa jokaisen vastuun kantavuudesta ja säätiön kestävyydestä vastaa yksi esiintyjä. Yrityksemme "RadoSvai" puolestaan ​​antaa säätiölle takuun, jonka asiantuntijat asentavat avaimet käteen.

Paalun perustuksen 6x6 kustannukset

Muistutamme, että 6x6 metrin kasaerän kustannukset ovat joka tapauksessa pienemmät kuin kustannukset, jotka aiheutuvat tämän esineen betonipohjan luomisesta. Tarkka arvio riippuu kuitenkin eri muuttujista: rakenteen arvioidusta painosta, maaperän tiheydestä ja kosteudesta paikan päällä, merkittävien korkeuserojen esiintyminen / puuttuminen rakennustyömaalla jne.

Tämä taulukko auttaa laatimaan alustavan kustannussuunnitelman, mutta lopullinen hinta tulee selväksi vasta sen jälkeen, kun on laadittu hanke tietyn rakennelman perustamiselle.

Tilaa asennuskalan pohja 6x6

Jos haluat tilata paalusäätiön asennuksen yrityksellesi, riittää, että otat yhteyttä puhelinjohtajiimme tai lähetä sähköpostia postilaatikkoosi.

Huomio toiminta! Pino ja ruuvi-pohja 6h6 avaimet käteen avautuu alennus!

Pile-pohja kotiin 6x6

Pile-pohja 6x6

Talon rakentaminen alkaa projektin valmistelusta. Näissä asiakirjoissa on oltava tekniset tiedot ja yksityiskohtainen kuvaus tuotantoteknologiateoksista. Moderni asuntorakentaminen antaa sinulle mahdollisuuden valita parhaan vaihtoehdon rakennusten hallintaa varten saadakseen korkealaatuisen työn minimikustannukset ja ajoitus. Pile-pohja 6x6 on yksi tällaisista suosituista vaihtoehdoista tulevan talon rakentamisen kannalta.

Tällainen säätiö on erinomainen ratkaisu pienkokoisten rakennusten rakentamiseen kotitalouskäyttöön. Kun rakennat autotallia tai kylpyamme, kannattaa käyttää tätä mallia. Lisäksi 6x6-talon pölkkiruuvia käytetään, jos rakenteen kuorma ja mitat mahdollistavat paalujen käytön teknisten indikaattoreiden mukaan.

Pile- ja ruuvi-pohja 6x6

6x6-talon pohja voidaan rakentaa sekä manuaalisesti että mekaanisesti. Jos rakennus on suunniteltu kiviä, käytä erikoisvarusteita paalujen asennukseen.

Paalun ja ruuvin pohja talolle 6h6

Pohjatukit ruuvataan maahan syvyyteen maaperän jäädytyksen syvyyden alapuolella. Jos tämä taso on korkea, on muistettava, että paalin minimisyvyys on 1,5 metriä.

Ruuvipuran perusta on klassisen ruuvin periaate. Pylvään pinnalla leikattu kierre, maa näkyy pinnalla, ja pino itsessään hylkii maaperästä ja menee maahan. Heti kun kasa menee maaperän kerrokseen, jolla on riittävä lujuus, kiertyminen tulee mahdottomaksi ja syntynyt voima riittää talon rakentamiseen.

Erityisen hyödyllistä on käämitysruuvin säätö, jota käytetään epävakaisiin maaperään. Sitä käytetään talonrakennusten rakentamiseen, pienet maalaistaloja virkistäytymiseen.

Säädösten ja teknisten asiakirjojen mukaan oikein rakennettu ja koottu paalusäätiö pystyy kestämään suuria kuormituksia, lähes mitä tahansa talonrakennuksessa luotua. On tärkeää laskea kuorma oikein ja jakaa ne luotuihin tukiin. Käytännössä paaliruuvi perustetaan pienten rakenteiden ja pienikokoisten rakennusten luomiseen.

Säätiön pääpiirre - malli perustuu ruuvipinoihin. Erikoistyyppiset kannattimet, joissa on ruuvipää ja erityiset terät maan poistamiseksi prosessista. Tällaisten paalujen valmistukseen kestäviä metalliseoksia käyttäen. Vihje, joka "maistaa" maaperän kerrokset, voidaan valaa tai hitsata.

Hitsattu rakenne on alhaisin kustannuksin, mutta alhaisempi valettu voima. Jos rakennusmaalla on kohtalaista tiheyttä, on suositeltavaa käyttää hitsattuja paaluja. Cast käyttöä kivinen maaperä.

6x6 metrin pölkkiruuvilla on oltava yksityiskohtainen ja hyvin suunniteltu projekti, jonka kehittämisessä otetaan huomioon:

 1. Tiettyyn kohteeseen suunnitellun järjestelmän piirteet.
 2. Käytettyjen paalujen materiaali ja mitat.
 3. Odotettu kuorma tulevaisuudessa.
 4. Sallittu luonnos.
 5. Rakennustela asennuksen ja käytön aikana.

Talon 6x6-kenttä on pieni rakennuspaikka, eikä se vaadi monta pistettä tukien asennusta varten. Siksi nopeus, jolla säätiö rakennetaan taloon 6-6, voi merkittävästi pienentää koko kohteen rakennusaikaa. Lisäksi tässä tekniikassa ei ole tarvetta odottaa alustan asennuksen jälkeen (verrattuna betoniin) - voit lähes välittömästi edetä seuraavaan rakennusvaiheeseen.

Asennuksen ominaisuuksia 6x6m: n taloon

Pile-pohjainen ruuvi on rakennettu lyhyessä ajassa. Heti hankkeen vastaanottamisen jälkeen voit jatkaa rakentamista.

Ensinnäkin sinun on kerättävä sivustolle kaikki hankkeen sisältämät rakenteelliset elementit. Kun kaikki paalut ovat paikan päällä, sinun on tarkistettava tarvittavien työkalujen ja laitteiden saatavuus.

Kiinnitys ja merkintä paalusäätiölle

Hankeasiakirjojen mukaisesti suoritetaan yksityiskohtainen erittely pisteistä, joissa paalut asennetaan. Ruletti ja yksinkertainen kokoonpano kotona tämä työ voidaan tehdä käsin. Jos sinulla on epäilyksiä, on parempi luottaa ammatillisiin katsastajiin, jotka tekevät luontoissuoritukset nopeasti ja tarkkuudella 1 cm.

Paikan päällä merkityissä pisteissä jätä lippuja etsimään niitä nopeasti kentällä. Ja ruuvaamalla ruuvipurkki.

Mekaanisesti tai manuaalisesti kasa ruuvataan maahan ja saavuttaa asetettu merkki. Tämän jälkeen betoniseos kaadetaan onteloon - kiinnitys ja lisävoima. On tärkeää seurata jatkuvasti paalin pystytasoa.

Ylikuumentunut osa on katkaistu ja tukien yläreunat tuodaan yhteen tasoon. 6 x 6 metrin ruuvipuristimet tuottavat siten, että asennusprosessi lyhenee 1 päiväksi.

Paalun ja ruuvin pohjan kustannukset 6x6

Tiettyjen säätiöiden rakentamisen tarkat hinnoittelut löytyvät asianomaisilta organisaatioilta. Arvio perustuu useisiin tekijöihin:

 1. Pallojen halkaisija, niiden lukumäärä ja pituus.
 2. Materiaali, josta tuki on tehty.
 3. Rakennustilan ominaisuudet (korkeusero, maa).
 4. Asennuksen grilli (jos sellainen on).
 5. Lähellä säätiötä.

Pallon ja ruuvin perustuksen kustannusten laskeminen

Työn suorittamiseen kuluu aikaa useita päiviä, eikä se edellytä suurta määrää työntekijöitä.

6x6 metrin perustus pystyy tarjoamaan luotettavan perustan pienelle talolle, myös asuinrakennukselle. Kaikki, mitä rakentajilta vaaditaan, on täsmällinen noudattaminen tiettyyn työtuotantomenetelmään - ja tulos on myönteinen.

Pilarin pohja talolle palkista 6 6

Pile-pohja 6x6

Talon rakentaminen alkaa projektin valmistelusta. Näissä asiakirjoissa on oltava tekniset tiedot ja yksityiskohtainen kuvaus tuotantoteknologiateoksista. Moderni asuntorakentaminen antaa sinulle mahdollisuuden valita parhaan vaihtoehdon rakennusten hallintaa varten saadakseen korkealaatuisen työn minimikustannukset ja ajoitus. Pile-pohja 6x6 on yksi tällaisista suosituista vaihtoehdoista tulevan talon rakentamisen kannalta.

Tällainen säätiö on erinomainen ratkaisu pienkokoisten rakennusten rakentamiseen kotitalouskäyttöön. Kun rakennat autotallia tai kylpyamme, kannattaa käyttää tätä mallia. Lisäksi 6x6-talon pölkkiruuvia käytetään, jos rakenteen kuorma ja mitat mahdollistavat paalujen käytön teknisten indikaattoreiden mukaan.

Pile- ja ruuvi-pohja 6x6

6x6-talon pohja voidaan rakentaa sekä manuaalisesti että mekaanisesti. Jos rakennus on suunniteltu kiviä, käytä erikoisvarusteita paalujen asennukseen.

Paalun ja ruuvin pohja talolle 6h6

Pohjatukit ruuvataan maahan syvyyteen maaperän jäädytyksen syvyyden alapuolella. Jos tämä taso on korkea, on muistettava, että paalin minimisyvyys on 1,5 metriä.

Ruuvipuran perusta on klassisen ruuvin periaate. Pylvään pinnalla leikattu kierre, maa näkyy pinnalla, ja pino itsessään hylkii maaperästä ja menee maahan. Heti kun kasa menee maaperän kerrokseen, jolla on riittävä lujuus, kiertyminen tulee mahdottomaksi ja syntynyt voima riittää talon rakentamiseen.

Erityisen hyödyllistä on käämitysruuvin säätö, jota käytetään epävakaisiin maaperään. Sitä käytetään talonrakennusten rakentamiseen, pienet maalaistaloja virkistäytymiseen.

Säädösten ja teknisten asiakirjojen mukaan oikein rakennettu ja koottu paalusäätiö pystyy kestämään suuria kuormituksia, lähes mitä tahansa talonrakennuksessa luotua. On tärkeää laskea kuorma oikein ja jakaa ne luotuihin tukiin. Käytännössä paaliruuvi perustetaan pienten rakenteiden ja pienikokoisten rakennusten luomiseen.

Säätiön pääpiirre - malli perustuu ruuvipinoihin. Erikoistyyppiset kannattimet, joissa on ruuvipää ja erityiset terät maan poistamiseksi prosessista. Tällaisten paalujen valmistukseen kestäviä metalliseoksia käyttäen. Vihje, joka "maistaa" maaperän kerrokset, voidaan valaa tai hitsata.

Hitsattu rakenne on alhaisin kustannuksin, mutta alhaisempi valettu voima. Jos rakennusmaalla on kohtalaista tiheyttä, on suositeltavaa käyttää hitsattuja paaluja. Cast käyttöä kivinen maaperä.

6x6 metrin pölkkiruuvilla on oltava yksityiskohtainen ja hyvin suunniteltu projekti, jonka kehittämisessä otetaan huomioon:

 1. Tiettyyn kohteeseen suunnitellun järjestelmän piirteet.
 2. Käytettyjen paalujen materiaali ja mitat.
 3. Odotettu kuorma tulevaisuudessa.
 4. Sallittu luonnos.
 5. Rakennustela asennuksen ja käytön aikana.

Talon 6x6-kenttä on pieni rakennuspaikka, eikä se vaadi monta pistettä tukien asennusta varten. Siksi nopeus, jolla säätiö rakennetaan taloon 6-6, voi merkittävästi pienentää koko kohteen rakennusaikaa. Lisäksi tässä tekniikassa ei ole tarvetta odottaa alustan asennuksen jälkeen (verrattuna betoniin) - voit lähes välittömästi edetä seuraavaan rakennusvaiheeseen.

Asennuksen ominaisuuksia 6x6m: n taloon

Pile-pohjainen ruuvi on rakennettu lyhyessä ajassa. Heti hankkeen vastaanottamisen jälkeen voit jatkaa rakentamista.

Ensinnäkin sinun on kerättävä sivustolle kaikki hankkeen sisältämät rakenteelliset elementit. Kun kaikki paalut ovat paikan päällä, sinun on tarkistettava tarvittavien työkalujen ja laitteiden saatavuus.

Kiinnitys ja merkintä paalusäätiölle

Hankeasiakirjojen mukaisesti suoritetaan yksityiskohtainen erittely pisteistä, joissa paalut asennetaan. Ruletti ja yksinkertainen kokoonpano kotona tämä työ voidaan tehdä käsin. Jos sinulla on epäilyksiä, on parempi luottaa ammatillisiin katsastajiin, jotka tekevät luontoissuoritukset nopeasti ja tarkkuudella 1 cm.

Paikan päällä merkityissä pisteissä jätä lippuja etsimään niitä nopeasti kentällä. Ja ruuvaamalla ruuvipurkki.

Mekaanisesti tai manuaalisesti kasa ruuvataan maahan ja saavuttaa asetettu merkki. Tämän jälkeen betoniseos kaadetaan onteloon - kiinnitys ja lisävoima. On tärkeää seurata jatkuvasti paalin pystytasoa.

Ylikuumentunut osa on katkaistu ja tukien yläreunat tuodaan yhteen tasoon. 6 x 6 metrin ruuvipuristimet tuottavat siten, että asennusprosessi lyhenee 1 päiväksi.

Paalun ja ruuvin pohjan kustannukset 6x6

Tiettyjen säätiöiden rakentamisen tarkat hinnoittelut löytyvät asianomaisilta organisaatioilta. Arvio perustuu useisiin tekijöihin:

 1. Pallojen halkaisija, niiden lukumäärä ja pituus.
 2. Materiaali, josta tuki on tehty.
 3. Rakennustilan ominaisuudet (korkeusero, maa).
 4. Asennuksen grilli (jos sellainen on).
 5. Lähellä säätiötä.

Pallon ja ruuvin perustuksen kustannusten laskeminen

Työn suorittamiseen kuluu aikaa useita päiviä, eikä se edellytä suurta määrää työntekijöitä.

6x6 metrin perustus pystyy tarjoamaan luotettavan perustan pienelle talolle, myös asuinrakennukselle. Kaikki, mitä rakentajilta vaaditaan, on täsmällinen noudattaminen tiettyyn työtuotantomenetelmään - ja tulos on myönteinen.

Talo bar-ruuvaa tukea

Talo bar-ruuveilla - vaihtoehto, suosittu yksityisessä rakentamisessa. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppistä perustetta voidaan käyttää eri maakapasiteetilla, ja tukien asentaminen maksaa vähemmän työvoimaa ja taloudellisia kustannuksia. Lisäksi sahatavaran rakenteella on suhteellisen pieni paino, joten voimakasta perustetta ei tarvita, ja matala nauha ei aina vastaa alueen geologisia olosuhteita. Puutaloiden itsensä tunnistaa ympäristönsuojelu terveydelle ja pitää lämpöä hyvin.

Pino- ja ruuviosaston ominaisuudet

Talon rakentaminen palkista suoritetaan eri tyyppisten perustusten päälle: pylväs-, laatta-, nauha-, paalu. Jälkimmäinen vaihtoehto on suosittu sen monipuolisuuden vuoksi, joka koskee mahdollisuutta käyttää eri maaperää, suhteellisen edullisia.

Suunnittelussa on seuraavia tyyppisiä tukilukkoja:

 • ajettavat - nämä ovat valmiiksi päistettyjä muttereita, jotka on kiinnitetty toisiinsa ja jotka on asennettu erikoislaitteiden avulla;
 • ruuvi, joka edustaa metalliputkea, jossa on eri osat ja terät päädyssä, tarkoitettu ruuvaamiseen maahan;
 • tylsät - nämä ovat tukia suoraan rakennustyömaalla, joka on valmistettu kaatamalla betonia valmiiksi poratuilla rei'illä, sisältäen sisäänrakennetun vahvistuksen.

Muun muassa ruuvipallot ovat paras ja edullisin vaihtoehto yksittäisille kehittäjille. Ne voidaan asettaa manuaalisesti vipujen avulla. Tuotteita tuotteittain valukappaleen avulla tai hitsaten paalun elementit keskenään. Ruuvatuotteita voidaan valmistaa kotona halutun halkaisijan metalliputkesta ja raudasta (teräslevystä).

Pilarin ja ruuvin pohja

Ruuvattaessa porata maata tiivistetään, ei löysä. Tällä on myönteinen vaikutus rakennettavan säätiön vakauteen.

Pilarien asentamisen jälkeen on tarpeen tehdä vanteensa, jotta saadaan aikaan eheys, rakenteen suurin lujuus ja luotettavuus.

Edut ja haitat

Ruuvatuotteiden hyvä valinta johtuu niiden toiminnallisista eduista ja yksinkertaisesta työskentelymenetelmästä. Tämäntyyppisille paaluille on seuraavat edut:

 • alhainen asennusaika;
 • helppo asentaa;
 • suhteellisen alhaiset rahoituskustannukset sekä materiaalin että säätiön luomiseksi;
 • ei ole riippuvainen rakennuspaikan helpotuksesta;
 • on mahdollista rakentaa säätiö kaikkina vuodenaikoina lähes kaikentyyppiselle maaperälle;
 • pieni määrä säilyy työn aikana;
 • on mahdollista aloittaa talon rakentaminen ruuvaustukiin heti asennuksen jälkeen;
 • täysi kunnossapitokyky, joten tarvittaessa mikä tahansa rakenneosa on mahdollista vaihtaa;
 • rakentamisen lopettaminen tarvittaessa ei ole erityinen ongelma;
 • tukee pieniä taloja voidaan tehdä itsenäisesti, mikä myös säästää rahaa;
 • voit helposti tuoda viestintää: vesihuolto, jätevesi ja muut.

Eri etuihin verrattuna paalusäätiön miinukset ovat paljon pienemmät:

 • tärkeintä on, että pystytettyjen rakennusten rajoitukset ovat mahdollisimman suurella painolla;
 • on vaikea rakentaa kalliille tai koville kiveille tai ei ollenkaan;
 • sitä ei ole helppo varustaa talon alle.

Kaikissa rakennusmateriaaleissa luontaisesti epäedullisena epäkohtana on mahdollisuus hankkia heikkolaatuisia tuotteita.

Paaliruuvirakenteiden edut auttavat niiden jakautumisessa. Valittaessa, mitkä ruuvipallot ovat parempia, on suositeltavaa ostaa tuotteita aika-testatuilta valmistajilta niin, että putki on ilman hitsausta ja kärki valetaan.

Tarvittavan tuen määrän laskeminen

Projektisuunnitelman tulevan rakenteen suunnittelussa vaaditaan tarvittava määrä tukia niin, että pystytetty rakenne on mahdollisimman luotettava ja kestävä. Niiden määrää määräytyy tällaisten tekijöiden perusteella:

 • rakennettavan rakenteen arvioitu massa riippuen käytetystä puusta, lattiamateriaalista ja rakennuksen korkeudesta;
 • asuinrakennuksen koko kehällä;
 • alueen geologiset olosuhteet ja alueen ilmasto.

Jos virheellisiä laskelmia ei ole, jos tukipylväät asennetaan alle tarpeellisiksi, talon toiminnan aikana voi syntyä seuraavia ongelmia:

 • lattian epäsäännöllisyydet;
 • rakenteen yksittäisten elementtien halkaiseminen;
 • koko rakenteen esijännitys.

Käytettäessä käytännössä vaadittua pylväiden lukumäärää käytä SNiP: n taulukoita. Myös maaperän tyyppi on määritettävä rakennustyömaalla. Alla olevassa taulukossa on esitetty eri maaperän koot.

Pile-pohja talo 6x6, hinta 26100 ruplaa.

6x6-paalusäätiö on suunniteltu rakennuksiin, joiden kokonaispinta-ala on 36 neliömetriä. Tätä säätiötä käytetään useimmiten pieniin maalaistaloihin sekä varastoihin ja ankkureihin. Tämäntyyppinen säätiö luokitellaan pienikokoiseksi, joten oikean valmistusmenetelmän löytäminen ei ole helppoa. Monoliittisen säätiön täyttäminen ei oikeuta aikaa ja rahaa, joten maaseudun paras ratkaisu on ruuvipilareita.

Ruuvaamot ovat usein perustan vankalle perustalle matalan rakennustyön yhteydessä. Pohjan pieni pinta-ala mahdollistaa ilman erikoislaitteiden käyttöä ja ruuvaa paalut manuaalisesti. Piles itse on valmistettu kestävästä ja kestävästä teräksestä, jolla on korkealaatuinen korroosionestopinnoite - mikä laajentaa merkittävästi niiden käyttöaluetta.

Laadukas perusta maatilallesi

Jos verrataan eri tekniikoita nykyisten markkinoilla olevien perustusten luomiseen, ymmärrät, että ruuvipillojen käyttö on optimaalinen ratkaisu. Tämäntyyppisellä säätiöllä on useita merkittäviä etuja:

 • Hinta saatavuus. Ruuvirakenne ei vaadi erikoislaitteiden käyttöä kiristämisen yhteydessä, mikä vähentää huomattavasti sen rakentamisen kustannuksia. Ammattilaisten ei tarvitse porata kuoppia ja suorittaa muita, teknisesti monimutkaisia ​​prosesseja.
 • Monipuolisuus. Ruuvatyynyjen perustuksen rakentaminen voidaan toteuttaa useilla maaperätyypeillä, joilla on suuri jäätymisnopeus. Jotta kasa pysyisi voimakkaana eikä sille olisi suurta painetta, se upotetaan maahan vain 1,5 metrin syvyyteen. Säätiön luomista voidaan tehdä myös alueilla, joilla on monimutkainen maarakenne. Ainoat rajoitukset ruuvipillojen käytölle ovat kivialueella olevat paikat.
 • Nopea pystytys. Kun tilaat säätiön ruuveilla, ammattilaiset voivat rakentaa sen 3 päivässä. Asiakkaalle taataan korkealaatuinen työ.
 • Helppo asennus. Toinen merkittävä etu ruuvin kannasta. Pilejä voi kierrättää maahan käsin - tämä vaatii vain 2 henkilöä. Se on manuaalinen kiertymismenetelmä, jota käytetään useimmiten taloille, joiden perusala on 6x6.

Laadukkaat perustukset ruuvipillot yrityksestämme

Olemme valmiita tarjoamaan asiakkaille nopeaa ja luotettavaa perustaa ruuvipilareita. Yhteistyö yrityksen "RUS-SVEA" kanssa hyödyttää useita syitä:

 • Me itse tuotamme ruuveja, joten voit luottaa aina työn laatuun.
 • Kaikki työ suoritetaan vakiintuneiden tekniikoiden ja laatuparametrien mukaisesti.
 • Palvelumme hinnat ovat saatavilla.
 • Ammattitaitoamme sanelee laaja kokemus. Yhtiöllä on yli 250 luotettavaa perustaa ruuvipillereihin.

Jo tänään voit ottaa yhteyttä johtajiimme ja keskustella tilauksen kaikista yksityiskohdista. Olemme iloisia jokaisesta uudesta asiakkaasta!

Yritys "Rus-Sway" - kasa perusta talolle 6x6 valmistajan hintaan!

Talon säätiön kustannukset ovat 6-6 metriä.

Jos päätät rakentaa kylpy tai talon puusta omiin käsiinsä, yksi hankkeen ensimmäisistä vaiheista on säätiön laskenta, joka edellyttää seuraavia ehtoja:

- kuormitus pohjaan;

- geologiset olosuhteet;

- pohjavesien esiintyminen;

- maaperän jäädyttämisen syvyys.

Tällaisen laskelman perusteella valitaan malli, jolla on alhaisimmat kustannukset ja järkevät ominaisuudet. Päätyypit raudoitetun betonin, kehyksen, tiilen, puutalon, hirsitalon, kylpyammeen ja muiden rakennusten osalta, joiden pinta-ala on 6 x 6 metriä:

- paikoillaan tai ruuveilla.

Strip-säätiö

6x6-hihnan säätiö on halpa, 100 tuhatta ruplaa kevyelle rakenteelle, jonka nauhan leveys on 0,2 m ja syvyys 0,5 m. Se voidaan asentaa kaatamalla betonia muottiin tai erityisistä lohkoista, esimerkiksi FBS: stä, joita käytetään myös järjestämään kellareissa.

Laattoalaptio

Tämäntyyppinen rakenne maksaa 110 tuhatta laattojen paksuus 0,15 m ja enintään 186 tuhatta paksuus 0,4 m. On suositeltavaa täyttää se rakenteen rakenteen epäedullisessa maaperässä tai suurien kuormitusten ollessa läsnä.

Pilariruuvi

Se voidaan tehdä betonilla tai ruuvaamalla teräspilareita maahan. Niinpä talot on rakennettu turvetuille, hiekkakiveille ja kamiinille, mikä mahdollistaa kuorman siirtämisen koko rakennelmasta kiinteisiin maaperän kerroksiin. Samaan aikaan säätiön kustannukset 6 metriä 6 metriä puusta voivat vaihdella 67 tuhatta ruplaa ja vaahtobetonin lohkojen osalta 62 tuhatta ruplaa.

Kuinka paljon kylpyamme on 6x6 m

Kylvyn säätiön kustannukset riippuvat sen toiminnan ja muotoilun olosuhteista. Teippi on useimmiten pystytetty (monoliitti tai kokoonpano), joten tällaisten rakennelmien hinta alkaa 100 tuhannesta ruplasta.

Säätiö kotiin 6x6

Paalun ja ruuvin pohja taloelle 6h6 palkista

Eri vaihtoehtojen runsaus alustan valmistukseen liittyy vaikeimpaan valintaan sopivimmalla tyypillä. Jokaisella niistä on eroja valmistustekniikassa, käytetyn materiaalin kustannuksissa ja erikoistuneissa rakennuslaitteissa.

Yksi optimaalisista kokonaistaloudellisista ja fyysisistä kustannuksista on paalupohja ruuvipallojen kohdalla. Siinä on useita etuja, joita käsitellään tarkemmin jäljempänä. Puhumme siitä, miten artikkelissa tehdään 6x6-talon pile-screw-pohja.

Pallosäätiöiden tyypit

Pallojen käyttö tukirakenteina rakennustekniikoille on tunnettu pitkään aikaan. Esimerkiksi kuuluisa Venetsian rakennukset on asennettu Venäjän lehtikuusta valmistettuihin puupylkeihin.

Nykyisin riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu, paalut jaetaan: puuta, terästä ja raudoitettua betonia. Asennusmenetelmän mukaan on olemassa 2 tyyppiä: zabivny ja vinotovye.

Säätiön tukien käyttöönotto hyötysuhteilla on varsin monimutkainen ja vaatii erikoislaitteiden käyttöä. Näiden teosten tekeminen manuaalisesti on melko ongelmallista. Ruuvipallojen asennus on yksinkertaisempaa ja voi tehdä kaksi työntekijää.

Tämä näkökohta on ratkaiseva, kun valitaan tämän lajin hyväksi. Mekaanisen työn minimointi mahdollistaa rakennuskustannusten alentamisen samalla kun ylläpidät korkealaatuista työtä.

Määrä lasketaan

Ennen perustustukien hankkimista on tarpeen laskea niiden lukumäärä ja geometriset parametrit - pituus ja halkaisija.

Pyydettyjen määrien määrittämisen perustana on rakenteen kokonaispaino, joka koostuu seuraavista osista:

 • Talon seinien paino. Se riippuu suoraan käytetyistä rakennusmateriaaleista ja rakennuksen korkeudesta. Säätiön optimaalinen käyttö puupylväissä vaahtolohkojen taloon. sekä puuta, joka on valmistettu kehysteknologialla;
 • Alemman ja ylemmän kerroksen paino. Tässä vaiheessa on otettava huomioon sekä valmistukseen käytetty materiaali että eristys ja muut vivahteet;
 • Katteen paino, ottaen huomioon väitetyt kateaineet. Ei ole mikään salaisuus, että kaikilla niillä on erilainen massa 1 m2 kattavuudella. Vaikeimmat ovat keraamiset katot, kevyimmät - pehmeät;
 • Asettavien huonekalujen ja laitteiden kokonaispaino, talon asukkaiden paino. Vaikeinta määrittää parametri, joka pyöristetään keskiarvojen perusteella;
 • Rakennuksen tuulenvastuksen mahdollinen kuormitus. Se, kuten viimeinen parametri, riippuu alueesta, jossa rakennus sijaitsee, ja se määräytyy SNiP: n taulukoista;
 • Mahdollinen kuormitus lumi putoaa katolle talvella.

Rakenteen kokonaismassan tuntemisella on mahdollista laskea 6x6-talon pino-ruuvin perustukset tietyillä parametreilla.

Se on tärkeää! Pylvääseen ruuvattu metallin keskimääräinen kuormituskapasiteetti on 800-2500 kg. Tällainen suuri vaihtelu liittyy paaluputken eri pituuteen ja halkaisijaan, joka on valittu riippuen siitä maaperätyypistä, johon rakentaminen suoritetaan.

Merkintäalue

Tärkeä vaihe talon porausruuvin pohjan toteuttamisessa on työaseman asettelu. Se sisältää talon seiniä ympäröivän kehyksen keskellä ja merkinnät tukien asennuspaikasta.

Seinämien merkinnät toteutetaan puupintojen avulla ja niiden väliin venytettyjen köysien avulla. Tappien välinen etäisyys vastaa talon seinämien pituutta, tässä tapauksessa 6 metriä. Tarvikkeiden pakollinen asennus talon kulmiin sekä tasaisesti kaikkien seinien alle.

Säätöputkien asennuskohteet lasketaan seuraavasti:

 • Ensinnäkin jakamalla kokonaislaskettu määrä ilman kulmakantoja neljällä, määrittelemme paalujen määrän seinää kohden;
 • Sitten jaa seinän pituus (6 metriä) saadulla arvolla +1. Koska aukkojen määrä, jonka pituus määrittelemme, on 1 enemmän kuin pilareiden lukumäärä;
 • Rulettipyörällä määrittelemme paikkoja ruuvaamalla ja kaivaamalla lapio, matala reikiä bajonetin leveydellä.

Kierrä tukea

Merkitsemällä alamme asentaa tukiputket. Niitä voidaan kierrättää joko erikoistuneiden rakennuslaitteiden avulla tai manuaalisesti.

Ensimmäinen vaihtoehto mahdollistaa työn tekemisen lyhyessä ajassa ilman tarpeettomia fyysisiä kustannuksia. Ainoa haittapuoli on se, että mekanismien käyttö johtaa yleisen rakennusbudjetin kasvuun. Samaan aikaan tämäntyyppisen organisaation suorittama työn laatu vastaa standardeja.

Manuaalinen ruuvaus tekee kaksi tai kolme työntekijää. Kaksi, joissa on asetettu pitkät teräsputket saranoihin, jotka on aikaisemmin hitsattu putkien ylempiin päihin, suorittavat putken kiertymisen kierteisellä tavalla. Kolmas säätelee pystysuoraa sisäänkäyntiä useissa tasoissa.

Trim kokoon

Asennuksen jälkeen, jotta 6x6-talon pätkäruuvin jalusta olisi kätevä jatkotyötä varten, on tarpeen leikata putket yleiseen tasoon. Käytä tässä tapauksessa lasertasoa ja hiomanauhaa.

Tason asettaminen haluttuun korkeuteen leikkaa tukit järjestyksessä. Putkien yläosaan asennettaessa seinämateriaaleja teräslevyjen tukialustat on hitsattu pakottavalla vaakasuoralla asennolla. Tulevaisuudessa ne kiinnitetään puupalkkeihin ruuveilla.

Se on tärkeää! Yläosien yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi ei ole joskus tarpeeksi tai epäkäytännöllistä kiinnittää puinen solmuke puusta niihin. Esimerkiksi tämä vaihtoehto ei ole sopiva muurattujen seinälohkojen tai tiilien kanssa. Tällöin grillataan.

Rostverk on monoliittinen betoni tai pre-nauha. Se valmistetaan kaatamalla betonia muottiin alustavalla vahvistuksella tai kiinnittämällä yksittäiset lohkot laastilla.

Monoliittisen grillauksen lujuusominaisuuksien kannalta on edullisempaa, koska kuorma on tasaisesti jakautunut koko nauhan muotoilun suhteen. Usein tukilohkot vaativat tukien lukumäärän kasvun johtuen tarvesta vahvistaa elementtien välisiä liitoksia.

Hyödyllistä videota aiheesta, katso:

Grillaus voi olla alhainen, melkein maassa tai korkealla, nousu on 0,6-1 metriä maanpinnan yläpuolella. Eri tyyppejä käytetään erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Talon perusta 6 × 6 metriä

Pienet talot, joiden pinta-ala on 6 × 6 metriä, tarvitsevat luotettavan ja edullisen perustan, joka takaa rakennuksen kestävyyden ja vastustuskyvyn maaperän liikkuvuuteen. Samankokoisten rakenteiden edut ovat paneeli, kehysrakennukset ja puurakennukset.

Tyypit perusta talolle 6x6

Pilarin perustukset talolle 6x6

Pilarin perustukset. jotka esitetään monoliittirakenteina, joiden mitat ovat 20 × 20 × 40 cm. Tuotteet asennetaan rakennuksen kulmiin ja kantavien seinien risteyksissä. Asennus tehdään 1,5 metrin välein ja läpäisevyys suoritetaan 20 cm: n tarkkuudella poistamalla hedelmälliset maakerrokset.

Varoitus! Pylväät on asennettu hiekkalaatikkoon, jonka paksuus on 20 cm.

Kaistaleperusteet talolle 6x6

Suosituin perusta -tyyppi, nauhan perustukset otetaan huomioon. muodostaen luotettavan istukan pohjan. Tiilen rakentaminen on mahdollista tai perinteisellä tavalla seuraavalla tekniikalla:

 • kaivaa juoksuhautoja;
 • pohjan valmistus - hiekan ja sora-tyynyjen muodostuminen, progressiivinen tiivistys;
 • Vahvikehän asentaminen - tangot haudataan maahan ja ne sijaitsevat pystytasossa. Vaakasuuntaiset sauvat on kiinnitetty viiran yli muodostaen luotettavan kehyksen;
 • muotti on asennettu - puulevyjä on asennettu tukien avulla tukien rakenteen luotettavuuden varmistamiseksi;
 • betoniseoksen kaataminen - suoritetaan kerroksittain, jolloin liuoksen pakollinen lävistys terästangoilla ilmakuplien poistamiseksi;
 • kovettuminen säätiöllä - säätiö jätetään 7 vuorokautta, jonka aikana se kaadetaan ajoittain vedellä.


Monoliittinen laattasäätiö. kysyntää, kun heiluttavat maaperät ovat suurella liikkuvuudella. Muodostuu kelluva runko, joka liikkuu maaperän liikkeen vaikutuksen ohella rakennetta lukuun ottamatta mahdollisia muodonmuutoksia.

Talon 6x6 paaluseoksen järjestely tekniikka

Jos 6 × 6 metrin mittainen talonrakentaminen tehdään hiekkaisilla mailla, jotka ovat alttiita romahduksille, niin kasaan perustuvan alueen käyttö on suosituin. Vastaavanlaisen perustan rakentaminen on erittäin yksinkertaista:

 • merkintä langan ja vahvikkeen avulla;
 • pilararakenteiden asennus - tarvitset 9 elementtiä, joiden pituus on 3 metriä ja tynnyrin halkaisija 108 mm. Ulompi ympärysputki ei ylitä 24 metriä. Varastointi suoritetaan erikoislaitteiden avulla;
 • täytä taso;
 • leikkaaminen paalujen ulkonevien yläosien tasolle - poistaa rakenteen korroosion mahdollisuuden korroosiolla;
 • tukien asennus;
 • pohjan sulkeminen teräsrakenteisilla väliseinillä, tarvittaessa korvattu kanavapalkkeilla - suojaa mahdollisia maaliikkeitä ja rakenteellista jäykkyyttä.

Talon 6x6 lohkojen perusta

On mahdollista varustaa talon 6 × 6 metrin lohkoperustan. Tätä tarkoitusta varten käytetään keramiittisia betonituotteita, joiden vakiokoot ovat 200 × 200 × 400 mm, joiden massa ei ylitä 30 kg. Perusta rakennetaan universaalisella tekniikalla:

 • geologinen tutkimusalue;
 • tontin merkintä;
 • maanrakennustyöt - kaivaminen;
 • lohkojen asennus - kiinnitetyt elementit kiinnitetään sementtilaastin avulla, jossa ei saa olla ylimääräistä nestettä, joka vähentää merkittävästi muurauksen lujuutta;
 • lohkojen pinoaminen tehdään vastaavasti leikkaamalla olevien tiilien kanssa ja vähimmäispoikkeamien ollessa enintään 15 mm 10 metrin välein.

Rakennuksen kustannusten likimääräinen laskeminen taloon 6x6

Nauhapohjan kustannus lasketaan seuraavien parametrien perusteella:

 • nauha mitat - pituus, leveys;
 • betonilaatu - M-300;
 • seinämateriaali - puu;
 • maaperän tyyppi;
 • vahvistuspalkkien lukumäärä.

Hinta on noin 77 000 ruplaa.

Ota yhteyttä ammattilaisiin, jotka ovat valmiita rakentamaan kaikentyyppisiä säätiöjä mahdollisimman pian takuun ansiosta. Valinta riippuu maaperän ja seinämateriaalin tyypistä. Alla oleva lomake.

Hyödyllisiä materiaaleja

Talon säätiön kustannukset 6-6

Jotta selvitettäisiin, kuinka paljon se maksaa rakennuksen 6 rakentamiseksi 6 neliömetrillä, on tarpeen määrittää materiaalien määrä.

Jokainen omistaja yrittää säästää rahaa rakentamiseen. Tietenkin tehokkain tapa säästää rahaa on rakentaa talon itse. Tässä asiassa on tärkeää tuntea reuna, jonka siirtyminen vaikuttaa vakavasti rakennuksen laatuun. Tutkittuaan tämän materiaalin, opit, miten lasketaan kustannukset liuska säätiön talo 6x6 neliömetriä. Tutkittiin myös säätiön rakentamisnopeuksia.

Hyödyllisiä neuvoja, tietenkin, että rakentaa talo ilman geologien arviointia maaperästä on mahdotonta. Asiantuntijoiden tuomion lisäksi on myös otettava huomioon ne naapurit, jotka ovat asuneet tälle sivustolle yli kymmenen vuoden ajan.

Jotta talouselämä ei liikahda, on ymmärrettävä perusaseman merkitys. Tämä osa suunnittelua tarvitaan siirtämään talon paino maahan. Ennen rakentamisen aloittamista asiantuntijat tutkivat kahta pääkysymystä: maaperän kantokyky ja tuen vahvuus. Massiivinen ja voimakas säätiö ei ole tae siitä, että asunto kestää useita vuosikymmeniä. Maaperä on muuttuva aine, se voi virrata, jäädyttää, lisätä tilavuutta. Alla on laskelmat sekä koko hinta.

Esimerkiksi eri kokoisten talojen rakentamisen keskimääräiset hinnat nauhalevyllä ovat seuraavat:

Teemme laskelmia

Lankojen, tiilen tai muun materiaalin talon säätiön kustannukset riippuvat ensisijaisesti työn ja materiaalien määrästä, jonka hinta voi olla täysin erilainen. Esimerkiksi ottakaamme vakiosormalisää. Tämä on kallis pohja, mutta sillä on samalla parasta luotettavuutta verrattuna muihin yksityisen rakentamisen perustaan. Liuskajohdon korkea hinta selittyy sillä, että sen rakentamiseen tarvitaan suuri määrä raudoitusta ja sementtilaastaria. Työn kulutettava osa on myös muottien asennus.

Maavalli ja betoni

Kuvassa näkyy maanrakennuksen tulos - kaivannot ovat valmiita kaatamaan edelleen.

Nauhaosasto soveltuu betonista, puusta, erilaisista hiilihapotetuista betonilohkoista ja muista materiaaleista valmistetuille rakennuksille. Välittömästi on sanottava, ettet voi säästää säätiön rakentamisessa ilmastettujen betonilohkojen avulla. Olisi ymmärrettävä, että pohja asetetaan alle maaperän jäädyttämisen tasolle. Ja tämä on tärkein indikaattori mille tahansa seinälle, olivatpa ne sitten hiilihapattua betonia tai puuta.

Kuinka paljon maa maksaa maksaa riippuu valitusta teknologiasta - se voidaan koneistaa tai manuaalisesti. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, joka käyttää kaivinkonetta, niin 50 senttimetrin leveä kaivannon mittari maksaa noin 150 ruplaa. Mitä tulee hiekka- ja rauniohjelman luomiseen, tässä mittari maksaa 100 ruplaa.

Maa-alueille - 250 ruplaa / lineaarimittari.

Siirry nyt sementtilaastiin, joka voidaan kaataa itsenäisesti tai erikoislaitteiden avulla. Alustan laskemisen yksinkertaistamiseksi puun rakentamisessa otamme talon, jonka paksuus on 40 cm: n kantavia seiniä. Pohjan leveyden tulisi olla 10 cm enemmän maaperän paineen vähentämiseksi - tämä on tavanomainen käytäntö. Nauhan korkeus on 1,7 metriä, jolle 0,5 metriä kohdistetaan pohjan alle ja 1,2 metriä maata. Nyt meidän on selvitettävä, kuinka paljon sementtilaastia tarvitaan säämittarilla: 0,5 × 1,7 = 0,85 m3.

Teipin pohjan täyttö kylvystä palkista 6 6 neliömetrillä. Kaada tällainen sivusto voi olla itse.

Saimme myös selville, kuinka paljon 1 m3 betoniseosta maksaa - noin 3500 ruplaa, hinta sisältää myös toimituksen. Tämä on M300-brändi, jota käytetään yleisesti rakennuksen luomiseen puutavaran, betonin tai tiilen taloon.

Tiedämme jo kuinka paljon betoniseosta kaadetaan metriin, joten voimme selvittää sementin kustannukset koko rakennetta kohden: 0,85 × 3500 = 2975 ruplaa. Asennuksen osalta se maksaa yleensä 30% betoniseoksen hinnasta - 2975 kerrotaan 0,3: llä ja saadaan 892 ruplaa.

Armeija ja muotti

Pohjan pohjan vahvistamiseksi tarvitset neljä lujitusta. Tiilen tai puutavaran rakentamiseen on tarpeeksi vavat, joiden läpimitta on 14 millimetriä. Jos haluat selvittää, kuinka monta venttiiliä tarvitaan lineaarimittarin kohdalta, sinun on tehtävä yksinkertainen laskelma: moninkertaista 38 ruplaa 4 sauvalla ja saat 152 ruplaa. Työ maksaa 12 ruplaa. Tämän seurauksena 1 lineaarinen vahvistin maksaa 164 ruplaa.

Se näyttää laadukkaalta muotilta.

Säätiön kokonaiskustannukset riippuvat myös siitä, käytetäänkö muottiin vai ei. Esimerkiksi tiheässä maaperässä, joka on kyllästetty savella, betonia voidaan kaataa suoraan kaivantoon. Ja jos otat hiekkaiset maaperät, pakollinen vaatimus on suojamuotojen valmistus. Kustannukset sisältävät asennuksen ja asennustyön kustannukset sekä kilven hinnan. Esimerkiksi otan OSB-suojamoduulit:

 • Työ maksaa 120 rupiaa metriä kohden;
 • 12 millimetrin OSB-lastulevy maksaa noin 210 ruplaa neliömetriä kohden;
 • 5 x 5 cm: n palkit yhdessä kaikkien kiinnikkeiden kanssa maksoivat 60p / 1pm.

210 × 1,7 (peruskorkeus) x2 (kaksi puolta) = 714, lisäämme töitä ja palkkeja, lopulta saamme 894 ruplaa.

Nyt meillä on hinta jokaisesta työstä:

 • Muottien kustannukset ovat 894 p;
 • Betoni ja kaikki siihen liittyvät - 3867 r;
 • Maan toiminta - 250 r;
 • Vahvistus - 164 s.

Tämän seurauksena yksi metri maksaa 5175 ruplaa. Tässä päätehtävänä on saada selville, kuinka paljon koko säätiö maksaa. Löydämme talon ympärysmitta 6 x 6 neliömetrin palkista, se on 24 metriä. Muista perimetrinen kaava: P = (a + b) x2. Nyt moninkertaista reunan ja yhden metrin kustannukset: 5175 × 24 = 124200 ruplaa.

Onko mahdollista vähentää kustannuksia?

Voit vähentää kustannuksia pohjaan, voit ottaa raunioitunut betoni. Tällainen liike vähentää kustannuksia noin 20 prosenttia. Roskikivi on halvempaa verrattuna tuodaan valmiita ratkaisuja. Tässä tapauksessa seos on valmistettava rakennustyömaalla.

Kiinteän nauhan hylkääminen on toinen säästövaihtoehto. Sen sijaan kaivaa reikiä pitkin koko kehä, jonka korkeus on 2,5 m ja mitat 60x60 cm. Lisäksi heitä kannatetaan kaatamalla. Tietenkin tällainen vaihtoehto vaikuttaa tulevan puun talon lujuuteen ja kestävyyteen.

Säätiön kustannukset kotiin 6: 6 päivitetty: 28. heinäkuuta 2016 by: zoomfund

Ohjeet paalujen ruuveja varten olevien paalujen määrän laskemiseksi

Yleensä asiantuntijat alkavat suunnitella paalunruuvin perustan paalujen määrän laskemisesta, niiden parametrien valinnasta ja sijoittamisesta järjestelmään talon ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Myös laatutyön takaamiseksi sinun on mitattava paalujen välinen etäisyys huolellisesti. Koko tämä prosessi voidaan suorittaa itsenäisesti, varsinkin kun pohja on yksinkertaistettu laskemalla paaluilla.

Laskentamenetelmät

Tämäntyyppisen pohjan pääelementit ovat metalliputket, joiden pituus ja halkaisija voivat poiketa teknisistä vaatimuksista ja niiden odotettavissa olevasta kuormituksesta riippuen. Erikoistuneissa yrityksissä ja suunnittelutoimistoissa voit tilata ammattimaisen monimutkaisen laskentataulukon, joka sisältää erilaisia ​​parametreja ja suunnittelutoimintoja sekä ottaa huomioon maaperän kantavuuden tulevan kodin rakentamiseen varatulla alueella. Ehdotamme yksinkertaistetun version käyttämistä ja ruuvipillojen laskemista käytännön kokemuksen perusteella tällaisten rakenteiden rakentamisessa.

Ruuvipillojen korkkien vaihtoehdot

Tukien halkaisijan määrittäminen

Ruuvipallot, joita käytetään asuinrakennusten ja maatilarakennusten säätöön asennettaessa, ovat halkaisijaltaan 57, 76, 89 ja 108 mm. Tämä parametri valitaan riippuen siitä, kuinka paljon painoa valmiissa rakenteessa on:

 • 57 mm - käytetään yksinkertaisimpien ja kevyiden rakenteiden (aidat ja aidat ketjutekniikkaverkko) rakentamiseen;
 • 76 mm - valitaan kevytrakennusten tai puusta tai aaltopahvista valmistettujen aidojen pohjaksi. Tällaisten elementtien kantokyky on enintään 3000 kg;
 • 89 mm - käytetään, jos laakerikuorma ei ylitä 5000 kg. Tämä on erinomainen ratkaisu yhden kerroksen rakentamiseen (runko tai kilpi), kylpyammeet, kesäkeittiöt, latoja ja massiiviset aidat;
 • 108 mm - ne perustuvat vaahtolohkojen talon rakentamiseen, puupalkkiin, runkoon (1-2 kerrosta), joiden paino on pieni. Tällaisten halkaisijoiden ruuvien paalujen kantavuus on 7000 kg.
Elementtien halkaisija riippuu rakennuksen painosta.

Tukien pituuteen vaikuttavat tekijät

Tulevan rakenteen lujuus riippuu paalujen pituuden oikeasta määrityksestä ja jos nämä perustuksen tärkeät elementit ovat lyhyitä, talo voi uppoutua painonsa alle sen käyttöönoton jälkeen. Pallojen pituus määritetään ottaen huomioon maaperän ja maiseman analyysi, nimittäin:

 1. Maaperän tiheys.
 2. Korkeusero tontin eri pisteiden välillä.

Maaperän tiheys

Maaperän analyysi suoritetaan parhaiten alueen geologisten tutkimusten perusteella. Jos tutkimuksia maaperän ominaisuuksista ei ole tehty tällä alueella, voit käyttää yksinkertaistettua menetelmää sen tiheyden määrittämiseksi.

Joten, sinun täytyy kaivaa matala oja (enintään 1 m) sivuston alareunassa. Jos näet savimassaa tai hiekkaa sellaisessa syvyydessä, on parempi tehdä valintaa pitkien 2,5 m pituisten paalujen hyväksi. Jos löydät matalatiheyksisiä kiviä (turve), tulvia vesistöjä tai pohjavettä, sinun on jatkettava syventämistä kunnes saavutat kovia kiviä. Tässä on asennettu paalu, jonka pituus on yhtä suuri kuin poran pituus.

Tässä on taulukko eri maalien tiheydestä ja kantavuudesta.

Sivuston korkeuksien välinen ero

Kuten aiemmin mainittiin, jotta pystytään olemaan virheet paalujen kanssa ja laskematta niiden pituutta oikein, on tarpeen määrittää erotuskorkeus osien eri kohtien välillä. Jos olet vakuuttunut siitä, että tällainen pudotus on olemassa ja maaperän tiheyden mukaan 2,5 m pitkät paalut sopivat, ne on asennettava ylimpään riviin.

Alueen laidalle kiinnitetyt tuet olisi pidettävä pidempään asennuksen pisteiden korkeuden mukaan. Ero lasketaan vedenkorkeudelta tai tasolta käyttämällä putkilinjaa ja mittanauhaa. Merkittävä korkeusero (yli 0,5 m) on suositeltavaa lisätä 50 cm: n suuruinen paalujen pituus säätöön, sillä alimmilla paikoilla se ei saa nousta 20 cm korkeuteen.

Korkeuseron laskeminen

Laskentamenetelmä

Ruuvipillojen lukumäärää lasketaan ottaen huomioon talon koko ja paino, joka asennetaan säätöön. Pallojen välinen etäisyys voi pääsääntöisesti olla:

 • enintään 2 m, jos rakennetaan hiilihapattua betonia ja vaahtobetonilohkoa tai -laatta;
 • enintään 3 metriä, jos suunnitellaan puutavaran, puutavaran jne. suunniteltua rakennusta;
 • jopa 2,5 metriä - valittu myös puurakenteisiin. Vaikka tällaiset paalut toimivat alueilla, joilla on suuri tuulikuorma;
 • jopa 3,5 metriä - kevyiden aidojen ja aidojen rakentamiseen.

Jotta pystyt määritettäisiin oikein tukirenkaiden tukien lukumäärä, on suoritettava seuraavat toimet:

 • luodaan tulevaisuuden perusta tai ensimmäinen rakennustaso;
 • järjestää ruuvatuolit tulevan rakennuksen jokaiseen kulmaan;
 • asentamaan paaluja, joissa talon laakerin väliseinät leikkaavat;
 • sijoitettujen paalujen välillä on nyt tarpeen asentaa muita paaluja kantavien seinien kehän ympärille sillä edellytyksellä, että etäisyys elementistä toiseen ei ylitä sitä, mitä on aikaisemmin kirjattu (ottaen huomioon rakennuspaino ja -tyyppi);
 • säätiön jäljellä oleva tila täytetään paaluilla niin, että vierekkäisten tukien välinen etäisyys ei ylitä laskennassa määriteltyä etäisyyttä (2-3 m);
 • jossa asennetaan uuni tai tulisijake, anna vähintään pari ruuvitukea uudelleen harkittaessa lämmitysrakenteen kokoa, sillä muuten et vältä kriittistä kuormitusta säätiöön;
 • jos teräs tai muu laajennus on asennettu, tukielementtien kiinnityspisteet on merkitty aiemmin sovitun periaatteen mukaisesti ottaen huomioon optimaalinen harjoitusetäisyys;
 • nyt, kun halkeamien välinen etäisyys on määritetty, laske- taan kaikki ruuvitukit, jotka on sijoitettu suunnitelmaan.

Laske grillata

Pallokanta voidaan rakentaa samoista tuista, jotka asetetaan pohjaan vanteiden rakenteeseen.

Rakenteen painon lisäämiseksi hajautettiin tasaisemmin, turvaudumme grillata- miseen.

Grilliä kutsutaan palkiksi tai raudoitetuksi betonilevyksi, joka yhdistää vaakasuoraan kunkin ruuvin elementin yläosat. Pile-pohjainen säätö soveltuu yhtä hyvin puu- ja vaahtolohkojen rakentamiseen. Nauhahuuhtelu voi olla monoliittista tai esivalmistettua, kunhan se kaadetaan betonista, jonka laatu on alle 150.

Jotta grillaus olisi oikein rakennettu ja luodaan vahva sidos ruuvielementtien väliin, on tarpeen laskea sen mitat oikein. On olemassa useita erikoislaskelmia, rajoitamme itsekin kiinnitysnauhan vähimmäiskokoon:

Säätiö, jossa vahvistettu grillata

 1. Korkeus - 30 cm.
 2. Leveys - 40 cm.

Jotta grillaus olisi tarvittava jäykkyys, se on vahvistettava pituussuuntaisella ja poikittaisella vahvikkeella (halkaisijaltaan 10-12 mm). Tangot on yhdistetty lankaosan avulla armopoyas-periaatteen mukaisesti. Rungon vahvikkeen ja reunan välisen etäisyyden tulisi olla vähintään 2,5 cm, jotta metallitangot voidaan täysin sulkea betoniliuoksella eikä niitä altistua korroosioprosesseille.

Grillityyppien yhdistäminen tukeilla voi olla jäykkä, kun sen raudoitus on yhdistetty paalujen tangot tai löysä, kun peitossa on ilman ylimääräistä haavapukkia. Kummassakin tapauksessa paalujen välinen kuorma jaetaan tasaisesti.