Pile ja nauha-säätiö omilla käsilläsi

Toisin kuin ruuvi- ja porakoneissa käytettävät grillataustat, paalusäätiötä käytetään raskasrakennuksiin, joissa on tiiliä, lohkoseinät, sillä voi olla kellari / pohjakerros. Tällöin korkea rakennusbudjetti kompensoidaan asuntojen neliömetrin kustannushinnan laskulla.

MZLF-nauhan tekniikka paaluilla

Jos haluat tehdä pihapiirin tiilimajalle, sinun on suoritettava kaivaustyöt. Jos hanke sisältää käytetyn kellarikerroksen, tekninen maanalainen, kuoppaan vedetään ulos. Rakennuksessa, jossa ei ole kellarinviljelyä, on kuormattavia seiniä, joiden leveys on 0,6-0,7 m, tarpeeksi kaivettuja. Työntekijöiden tulisi olla miellyttäviä porauksia / uppoavaa paaluja maanalaisten töiden, betonin kaatamisen ja vahvistamisen aikana.

Kaivannon ulkokehällä on oltava halkaisijaltaan 11 cm: n tyhjennysputket. Kiertovesiputki on kiellettyä rakentaa pohjan alapuolelle, ja jos se tyhjennetään myöhemmin, maansiirtotilojen määrä kasvaa voimakkaasti. Kaivon / kaivannon syvyys on 40 - 70 cm.

Pallokentän asennus

Heikossa maaperässä (turve, kivennäisvesi, hiekkahiekka) MZLF-nauhat ovat liian liikkuvia, epävakaa geometria ja kutistuvat. Piles kulkevat näiden kerrosten läpi, saavuttavat laakerikerroksen, siirtämällä kuorman kiviä. Siksi monimutkaisissa geologisissa olosuhteissa paalusäätiö on optimaalinen menetelmä.

Kierrä paalut

Ennen pölkkikentän valmistusta vaaditaan testi ruuvaamalla muodostuksen syvyyden tunnistamiseksi riittävillä kantavuuksilla. SVS on upotettu useisiin paikkoihin rakennuspaikassa, jolloin laakerikerros tulee osoittamaan kiristysmomenttia voimakkaasti. Tunnetulla syvyydellä voit ostaa halutun pituisen SHS: n.

Paalusäätiö valmistetaan vakioteknologian mukaisesti:

 • kaksi avustajaa pyörivät paalua sorkkareilla, vivut
 • master ylläpitää SHS-tynnyrin pystysuoraa asentoa
 • laakerikerroksen on oltava jäädytysmerkin alapuolella

Paremman paikantamisen helpottamiseksi SHS: n maahantulon helpottamiseksi syvennyksillä on hieman pienempi halkaisija 0,5 metriä syvemmälle, mikä helpottaa paalun sijoittamista näihin reikiin ja asettaa sen täysin pystysuoraan asentoon.

Kotimaiset käsityöläiset ovat kehittäneet tekniikan upottamista varten kotitalouskoneiden koneistamiseen. Poraa 1,5 - 2 kW, joka on asennettu paalille erikoisavainvälityksen avulla, jonka suhde on 1/60. Tämän jälkeen käyttäjä pysyy pystyasennossa, pyörittää SHS-sähkötyökalua.

Lisäämällä vääntömomenttia sen jälkeen, kun se on jäätynyt syvyyteen, on selvää, että terät ovat saavuttaneet laakerikerroksen. Sukelluksen lopussa kasa leikataan 2/3: n korkeudella perustusnauhasta betoniin kiinnitettävälle sidokselle. Ne poltetaan, poratut reiät, joissa tangot ohjataan, myöhemmin yhdistettyinä verkkoihin.

Pahaavat paalut

MZLF: lle paaluilla, tylsät rakenteet ovat paras tapa hankkia monoliittinen spatiaalinen rakenne monimutkainen geometria.

Tekniikan muoto on seuraava:

 • SVS-koesukellus geologisista tutkimuksista (laskee paalun syvyys)
 • sokeiden reikien poraus maaperään laakerin horisontin tasolle edellisen tutkimuksen tulosten mukaan (välttämättä alle alueen maaperän jäädyttämisen)
 • polyeteenistä valmistettujen muottien asennus, halkaisijaltaan 20-30 cm: n asbestisementtiputket tai kattotarvikkeet
 • vahvistus muottien sisällä, jossa on rakenteeltaan useita pystysuoria tankoja (12-16 mm), jotka on yhdistetty pyöreillä, neliömäisillä kolmikulmilla olevilla silloilla (6-8 mm vahvistus)

On mahdollista täyttää paaluja kerralla, jättäen ankkurin, joka on myönnetty ulkopuolelle nauhan ruudukolle tai samanaikaisesti MZLF: n kanssa seuraavassa vaiheessa. Toisessa tapauksessa vahvuus on suurempi, käyttöikä on pidempi.

Muottien asennus

Työn määrän vähentäminen 70% yksittäisistä kehittäjistä kaada teippi maahan, lisäämällä muottiin vain pohjakerroksen alapuolella. Tässä tapauksessa pohjaseinän sivuseinämille ei ole pääsyä niiden vedeneristämiseen. Oikea tekniikka edellyttää muotin asennusta koko nauhan korkeudelle molemmin puolin. Tämä lisää maanrakennusten määrää, muottipaneelien puutavaran kulutusta, mutta se maksaa suurella toimintaresurssien avulla.

Ennen asennustyön asentamista sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • putkikanavat - aallotukset tai sileät putket kaksinkertaisella geotekstillillä, jossa on reikä, rei'itetty rei'itys, kulkevat nauhan ulkopuolelta sen ulkopuolelta sen pohjan tasolla, kaadetaan roskiin, jossa on myöhemmin muodostettu tyyny
 • tehdä tyyny - peräkkäinen tiivistys värähtelevällä levyllä joka 10 cm hiekkaa (kaksi kertaa), rauniot (kaksi kertaa)
 • kaada lattia - varmista vedenpitävä maton eheys, joka väistämättä repeää soraa
 • vesitiivis ainoa MZLF - 2 - 3 kerrosta valssattua eristystä Bikrost tai mikä tahansa analoginen lasikuitu liimaamalla liitokset mastiksilla

Vedenpitävyys ei irtoa pohjan alla, se on valmistettu kaivannon seinämille koko nauhan korkeudelle niin, että kerros koko betonirakenteessa on jatkuvaa.

vahvistaminen

Armpoyaksen rakentamisessa on huomioitava, että nauha toimii maanpinnassa puristusta, taivutusta, vääntöä, venytystä varten vuodenajasta riippuen. Tarvitset siis kaksi hihnaa alemmassa, yläosassa. Tekniikan muoto on seuraava:

 • korttien valmistus - vaakasuorat hyppykytkimet (30 cm: n korkeus kulmissa, seinien konjugointi, 60 cm suorissa osissa)
 • alemman hihnan asettaminen - ruudut perustuvat betonipoikkeihin, joiden leikkaus on 10 x 10 cm, korkeus 15 mm, on kiellettyä asettaa ne vesitiivistykseen, murskattuihin kiviin,
 • ylemmän vyön asennus - pystysuorat kaihtimet tai kiinnikkeet kiinnitetään alaverkkoon, yläkortti asetetaan niille, metallielementit on upotettava betoniin vähintään 15 mm: n kuluttua kaatamisesta

Pitkittäisten sauvojen poikkileikkaus on 12 - 16 mm, kaiuttimet, kiristimet on tehty 6 - 8 mm: n raudasta. Hitsauksen sijasta on suositeltavaa neuletiheys tai polymeeripihdit. Tangot eivät saa olla ruostetta, puhdistettava likaa. Panssaroidut hihnat on liitetty johtoon, jossa on paalujen vahvistamista, jossa on päällekkäisyydet 30-60 cm kahdessa paikassa.

betonointi

Kun rakennustyöt täytetään betonilla, on otettava huomioon yhteisyrityksen standardien vaatimukset (entinen SNiP parannetussa versiossa):

 • kielletty betonin polttaminen yli 0,5-1 metrin korkeudelta
 • täyttö olisi tehtävä sekoittimen permutaatiolla, kun seoksen kuljettaminen muottipesän sisällä olevilla lapioilla betoni menettää sen ominaisuudet
 • on suositeltavaa täyttää muotit yhdellä askeleella, kun seoksen syöttö on katkennut enintään 2 tuntia
 • jos yhdestä päivästä ei ole mahdollista täyttää, pystysuorat hyppyttimet käytetään ilman raudoituksen leikkaamista (yleensä ketjutekniikkaa pienellä solulla)

Tiivistys syvällä täryttimellä tai käsin (raudoituksen kappaleet) on edellytys. Ennen kuin vibraattorin kärki siirretään toiseen paikkaan (40 cm yhteen suuntaan rengasta pitkin), kuplien on pysäytettävä, sementtihyytelömuoto, roskia peitetään.

Kesällä betoni on peitetty sateesta tehdyillä elokuvilla, talvella pakastamisesta. Liiallisesta dehydraatiosta pinta peitetään hiekalla, sahanpurulla, kuorella ja kaadetaan kastelupulloon. Kylmissä sääolosuhteissa lämmityskaapeli sijoitetaan muottiin, joka jää nauhalle suljettuina työn loppuun. Vedenpoisto on mahdollista 7 - 5 vuorokautta, muuraus, hirsitalon asennus vähintään 2 viikkoa.

vedeneristys

Rakennuksen betonirakenne, joka haudataan maahan tai koskettaa sitä, väistää väistämättä. Jopa ilman myrskyä, tulvien valumista, kosteutta on läsnä maaperässä, tunkeutuu vastapaineeseen kellarin huokosiin. Viemäröinti pystyy suojaamaan pohjan pohjaa, mutta on hyödytöntä suojata ylätasoa.

Vedeneristys ratkaisee ongelman, se tehdään useilla tavoilla:

 • alukkeet - tunkeutuvat yhdisteet osuvat kemialliseen reaktioon (osmoosi) sementillä, muutetaan betonin rakennetta koko nauhan paksuudelle, se on kallein tapa
 • liimaus - valssatut materiaalit liimataan betoniin useissa kerroksissa, päällekkäin tiivistetty mastilla
 • maalaus - erikoismaalit bitumiin, epoksipohjaan
 • päällystysmastilla, samanlaisen koostumuksen kyllästämisellä

Liimapäällysteiden kiinnittämiseen kannattaa valita polyesteripohjaiset rullat, lasikuitu kaksipuolisella bitumien kyllästyksellä (esimerkiksi Linokr, Bikrost, Tekhnoelast). Mikä tahansa tekniikan tärkein edellytys on kattavuus. Siksi valssattuja materiaaleja asetetaan nauhan pohjaan, liimattu betonin kaatamisen jälkeen ulommille sisäpinnoille, jotka on taivutettu ylemmälle pinnalle.

Mikä on parempia ruuvipilareita tai nauhamaita - vaikea valinta sinun hyväksi

Tällä hetkellä yksittäisten talojen rakentaminen useimmiten käyttää pohjaa ruuvi- tai nauhalevityksessä. Molemmilla alustoilla on paljon etuja, sillä niillä on monia haittoja. Siksi, kun päätät, onko ruuvi- tai nauhatehtävä parempi, on ymmärrettävä perusteellisesti yhden tai toisen tyyppisen säätiön vivahteet, ja päättää sitten vain sen tarkoituksenmukaisuudesta käyttää sitä omassa rakenteessa.

Pyllyjen säätiö

On täysin selvää, että tämän tyyppisten alustojen laitteeseen käytetään paaluja, jotka toimivat tärkeimpinä tukina. Tämän pohjan eduista ja haitoista olisi otettava huomioon paalujen määritelmä. Joten mitkä ovat ruuvipallot, jotka ovat?

Jokaisessa paalun kannattimessa on terät, joiden ansiosta se on ruuvattu maahan vaaditulle syvyydelle. Tukit on valmistettu valetuista tai hitsatuista teräsosista (hitsattu terän tukipylvääseen).

Pallosäätiöiden suosio on viime aikoina kasvanut merkittävästi, koska niillä on suuri kantavuus. Monet erikoistuneista tehtaista alkoivat äskettäin tuottaa korkean lujuuden omaavia pinoja.

Esimerkiksi vakioruuveilla on metalliseinämän paksuus 4 mm. Tämä on tarpeeksi kestämään ongelma-alueiden vaikutuksia. Tänään voit jo ostaa tukia, joiden seinämä on 6,5 mm. Tämän vuoksi tällaisten perustusten käyttöalue rakennustyöhön on tullut paljon laajemmaksi, erityisesti teollisessa rakentamisessa.

On tarkoituksenmukaista järjestää emäkset paikoista ongelmatilanteissa. Näihin kuuluvat lianmuotoiset, loamyiset, turve- ja suotut maaperät. Jos tällaisissa olosuhteissa rakentaa perustan teräsbetonille, se on hyvin kallista. Ja se on pino-ruuvin säätiöt, jotka voivat tarjota tällaisissa olosuhteissa korkea lujuusindikaattorit sekä edulliset kustannukset.

Edut ja haitat

Niinpä ruuvipillojen edut ovat seuraavat:

 • Paalusäätiön pystytyskustannukset voivat olla halvempia asentamalla vähintään 30% raudoitetun betonin pohjasta (olosuhteissa, joissa on löyhä ja epävakaat maaperät rakennustyömaalla);
 • Lyhyt asennusaika. Tällöin erikoistuneiden laitteiden käyttöä ei tarvita. Yksittäisen asunnon rakentamiseksi voit asentaa paalut manuaalisesti;
 • Ihanteellinen vaihtoehto rakennusten rakentamiseen suolla, löysällä ja epävakaalla maaperällä;
 • Kestävyys ja turvallisuus;
 • Ottaen huomioon, että jokainen tuki on valmistettu teräksestä, joka on käsitelty erityisellä suojavarustuksella, se voi olla jopa 150 vuotta;
 • Paalujen asennusta varten ei ole tarvetta tehdä alustavia töitä kaivukoneiden kaivamiseksi, mikä vähentää merkittävästi talon perustan rakentamistaikaa;
 • Tukien asennus voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana;
 • Ihanteellinen päätös laitetta varten perustan suuressa eron korkeudessa sivustossa.

Mutta olen samaa mieltä siitä, että kaikenlaisilla säätiöillä on useita tiettyjä haittoja. Paalujen tuet eivät ole poikkeus, tietenkin miinojen luettelo, kun rakennetaan tätä säätiötä, on täysin merkityksetön, mutta sinun on myös kiinnitettävä erityistä huomiota ruuvipillojen haittoihin valittaessa perustan tyyppiä tulevalle rakentamiselle.

Joten haitat ovat seuraavat:

 1. Käytetyn materiaalin laatu. Tämä on ehkä tärkein asia. Ilman tarvittavaa tietoa voit ostaa heikkolaatuisia tuotteita. Tällöin paalujen säätiön kestävyys voidaan unohtaa. Metallin suurin haittapuoli on sen alttius korroosiolle vuorovaikutuksessa veden kanssa, joten jokainen tuki on välttämättä käsiteltävä erityisellä suojaavalla koostumuksella ja valmistettu vain laadukkaasta teräksestä.
 2. Kivinen maa ei ole paras vaihtoehto asentamiseen. Terien asennuksessa on tavallisesti katkaistava, ja telineiden asentaminen haluttuun syvyyteen on mahdotonta. Tuloksena on epävakaa, matala-pile-pohja, joka ei sovellu rakennuksen rakentamiseen siihen.
 3. No ja luultavasti suurin miinus on kellarin huoneen puute ja suuret työvoimakustannukset lattian alla olevan vapaan tilan lämmittämiseen ja kellarikerrokseen. Lisäksi kaikki vedenjakelu- ja viemäröintijärjestelmät on haudattava ja huolellisesti lämmitettävä, koska kellarin puuttuminen edistää maaperän jäädyttämistä talon alle.

On lisättävä, että paalujen valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota hitsauspisteisiin. Hitsauksen on oltava siististi ja välttämättä käsiteltävä bitumimastilla korroosiota tai muita erityisiä yhdisteitä vastaan.

Strip-säätiö

Jos puhumme tämän tyyppisestä perustasta, on ensin toivottavaa ymmärtää, mikä on raidasperusta ja mikä se on.

Tämän tyyppiset alustat ovat jatkuva suljettu rakenne, joka on tehty betoniseoksesta, jossa on pakollinen kirjanmerkki vahvistuskotelon sisällä. Pohja on pystytetty tulevan rakenteen koko kehälle.

Tämä pohja sopii sekä puu- että monoliittisiin rakennuksiin. Perusrakenne on alustava kaivaustyö, jonka aikana kaivetaan kaivantoa tarvittavan koon pohjalta. Lisäksi vedenpitävä tyyny on järjestetty pakolliseksi pohjaveden maaperän eroosion estämiseksi. Seuraavana vaiheena on muotti, metallirunko on asetettu ja betoniliuos kaadetaan.

Pohja voidaan kaivata sekä matalassa että syvässä. Tämän arvon valintaan vaikuttaa ennen kaikkea maaperän tyyppi, tulevan rakenteen kuorma.

Edut ja haitat

Nauhapohjien seuraavia etuja voidaan korostaa:

 • Tämän tyyppisen taivutuksen kiistaton etu on kellari. Sen lisäksi, että se voi piilottaa kaikki tietoliikennejärjestelmät, se vähentää talon sisäpuolen lämpöhäviötä;
 • yksinkertainen laite mahdollistaa oman säätiön rakentamisen ilman erikoislaitteiden vuokraamista;
 • pohja on parantanut lujuusominaisuuksia ja siksi se kestää useita vuosikymmeniä;
 • Tämä pohja on erittäin kestävä pohjaveden kielteisten vaikutusten suhteen.

Huolimatta siitä, että tällainen säätiö talon alla on yksi suosituimmista, sillä on sen haitat. Nauhapinnan haitat ovat seuraavat:

 1. Tällaisen perustuksen rakentamisessa on välttämätöntä suorittaa riittävän suuri määrä maanrakennustöitä.
 2. Jos säätö on järjestetty itsenäisesti, rakennusaika voi olla melko pitkä, koska kaivannon kaivamisen lisäksi on tarpeen asentaa muottipesä ja kaataa betonia.
 3. Täytä pohja betonilla välittömästi. Jos kaadetaan liuos muutamassa päivässä, syntyy saumoja, jotka vähentävät pohjan lujuusominaisuuksia.
 4. On epäkäytännöllistä rakentaa nauhan perustus ongelmalliselle maaperälle ja turpeen maaperälle.
 5. Kalliimpia materiaaleja kuin paalun perustuksia ja aikaa vievää.

johtopäätös

Niinpä, vaikka kuinka kovaa se kuulostaisi, viimeinen sana kysymyksessä, että on parasta ruuvaa paalut tai nauhan säätiö on sinun. Tämä johtuu siitä, että huolimatta ensisijaisista suuntauksista yhden tai muun tyyppisen säätiön käyttämiseen tietyissä olosuhteissa kukaan ei motivaa sinua rakentamaan kasaantumista voimakkaalle, käytännöllisesti katsoen vailla puutteellisia maaperä.

Siksi päätettäessä, mitkä säätiö valitsee talon, on toivottavaa tehdä kaksi vertailevaa lausuntoa, ellei tietysti et voi päättää itse, mitkä säätiö on halvempaa ja helpompaa rakentaa ja eristää omalla tavalla. Ja varmasti harkitse, että vaikka paalujen perustuslaitteisto suorittaa maaperän tutkimuksia koskevia tutkimuksia ja tarvittavia kuormia koskevia tarkkoja laskelmia. Suorittamalla alustavat laskelmat, vertailemalla hyviä ja huonoja puolia, ja mikä tärkeintä, yhden tai muun tyyppisen säätiön soveltaminen rakennustöihin, voit varmasti määrittää itsellesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Tärkeintä on tarkastella ominaisuuksia ja kykyjä sekä työvoiman että taloudellisten resurssien suhteen.

Kuinka tehdä nauha-pohja ruuvipilareilla omilla kädillä: asiantuntija-apua

Nauhateos ruuvipolleille on yhdistetty tyyppikokoonpano, joka koostuu maahan kiinnitetyistä paaluista ja monoliittisesta teipistä kehällä ja tulevan kodin tukiseinien seinämien ympärillä. Säätiön molemmat osat ovat monoliittisesti kiinni toisiinsa, muodostaen yhdessä tukirakenteen. Nauha- ja ruuvin perustuksen erityispiirre on se, että talon seinät tuetaan monoliittisella nauhalla, ja ruuvitukit antavat vahvan tartunnan laakerimaille.

Nauha-pohja jalustat: hyvät ja huonot puolet

Ribbonruuvin säätö on melko harvinainen, vaikka se sopii useimpiin epävakaisiin maaperään. Suunnittelulla on suuri kantavuus, mikä yhdistää paalun ja nauhan perustan edut. Tämäntyyppistä säätiötä voidaan käyttää kaikissa ilmastovyöhykkeissä Venäjää, lukuun ottamatta suotovälineitä, vähäisten mökkien, maalaistalojen, autotallien, kylpylärakennusten ja ankkuripaikkojen rakentamiseen.

Laitteen nauhan perustusta ruuvituille säätelee yhteisyritys 50-102-2003 ja SNiP 2.02.03-85. Suunnittelulla on monia etuja:

 • suuri alueilla, joilla on korkeuseroja;
 • sopii hehkuttaviksi, viskooseilla maaperillä, edellyttäen, että ruuvipillit perustuvat voimakkaisiin maaperään;
 • nopea asennus - voidaan suorittaa 3-7 päivässä;
 • säätötyö voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana -5 - +35 ° C: n lämpötilassa;
 • asennus tehdään käsin ilman rakennustarvikkeiden vuokrausta;
 • maapalstojen vähimmäismäärä paikalla;
 • pitkä käyttöresurssi 20-50 vuodessa.

Nauhan pohja ruuveilla on 30% edullisempi kuin monoliittinen pohja rakennusmateriaalien ja työvoimakustannusten takia. Tämäntyyppisen säätiön rakentamiseen liittyvien pääomakustannusten osuus ruuvitukien ja konkreettisten ratkaisujen hankinnasta monoliittisen teipin kaatamiseksi.

Nauha on hienosti syvempi pohja ruuvitukiin

Suunnittelun haitat ovat:

 • kyvyttömyys järjestää kellari;
 • Se ei sovellu alueille, joissa pakkasen tunkeutumisen syvyys tai tiheän maaperän esiintymistiheys on alle 3 metrin korkeudella maasta.

Nauha-ruuvin perustusta ei voida soveltaa maaperään, jolla on korkea alkalisointi. Tällaisissa maissa paalutukit romahtavat nopeasti korroosion takia ja pohja ei pysty absorboimaan kuormaa. Ennen rakentamista on ehdottomasti tutustuttava sivuston geologisten tutkimusten tietoihin maaperän ominaisuuksien määrittämiseksi.

Nauhatalustatyypit

Haudatun nauhan perustuksen mukaan matchmakers voivat olla:

 1. Ei haudattu Monoliittisen nauhan pohja on samansuuruinen nollamerkin kanssa, ja alla - paalut sijaitsevat. Tämäntyyppinen tukikohta sopii erinomaisesti kevyiden rakenteiden rakentamiseen: katokset, terassit, ansiorakennukset, maalaistalot. Talon rakentamiseen, vaikkakin kevyistä kaasu- ja vaahtolohkoista, tällaista säätöä ei suositella epätasaisen kutistumisen riskin takia.
 2. Matala syvyys. Nauhan pohja on haudattu maahan 10-20 cm ja loput nollatason yläpuolella. Tämäntyyppinen pohja soveltuu eri materiaalien taloon. Säätiön käyttö on mahdollista maaperillä, jotka aiheuttavat epätasaista kutistumista. Matalahihnarakennetta ei käytetä kosteassa maaperässä ja alueilla, joilla on korkea pohjavesi ja tulvien mahdollisuus.
 3. Jousitus. Monoliittinen nauha sijaitsee maanpinnan yläpuolella, lepäävät paaluilla. Tällaisen säätiön laite vaatii monimutkaisen laskennan. Riippumatta siitä, että ripustuskalvot ovat paikoillaan, on erittäin ongelmallinen. Tällainen säätiö on kuitenkin korvaamaton keinotekoisilla, myrkyllisillä mailla ja pohjaveden korkealla esiintymisellä. Jos sivustollasi on niin vaikeita hydrogeologisia olosuhteita, on parempi antaa perusalan rakentaminen ammattilaisille.

Suspensio säätöruuvi

90% yksityisen asuntorakentamisen alalla on pystysuuntainen pohja, jonka teippi on syvyys 20 cm. Tarkastele tämän laskentaan ja tekniikkaan perustuvaa tällaista säätiötä.

Teippiruuvi-säätiön laskeminen

Ruuvipurkkilaskenta

Pallojen laskennassa määritetään seuraavat parametrit:

 • Ruuvipatsaan halkaisija. 1-2-kerroksisen rakennuksen rakentaminen suositellaan 108 mm: n SVS-108 tai 133 mm SVS-133 halkaisijaltaan. Terien tyypin mukaan sopivat parhaiten leveät terät, joiden terät ovat 300 ja 350 mm. Kapeat tuet kannattaa käyttää vain kiinteissä ja kiviseinissä.
 • Kierrä paalun pituus. Pallojen pituus riippuu alueen maaperän jäädytyksestä ja sen tiheän maaperän pinnasta, johon kasa tuetaan. Pilarin pituudesta ne ovat suurinta arvoa plus 30-50 cm. Keski-Venäjällä ruuvituotteiden pituus on 2-2,6 m, pohjoisilla alueilla ja alueilla, joilla vaikeat maaperät ovat 3-3,5 m.
 • Ruuvien paalujen lukumäärä. Laskettu kaavalla:

P - kaikkien kuormien summa;

k - luotettavuuskerroin = 1,75;

S: n sallittu kuormitus määräytyy tietyn tyyppisen tuen teknisten ominaisuuksien mukaan.

 • Paalujen välinen etäisyys. Kevyille rakennuksille etäisyys on 3,5 m. Puurakennuksissa 2,5-3 m, ja palo-rakennusmateriaalien ja runkopenkkien taloja varten - 1,5-2 m. Pienempi porausrungon halkaisija, pienempi niiden välinen etäisyys. Pallojen asettelun laatimisessa sinun tulee noudattaa SNiP: n sääntöjä ja sijoittaa tuet kulmiin laakerin seinämien ympärillä sisäänsyöttöryhmän alla. On myös tarpeen lisätä paaluja raskaiden elementtien, kuten tulisijojen, uima-altaiden jne. Rakentamiseen.
Säätiön paalun osan laskemisen tulos on kaavio, joka esittää tukien syvyyden ja sijainnin syvyyden

Monoliittisen perustan nauhan laskeminen

Teoksen nauhan osan laskemisen tarkoitus on määrittää nauhan parametrit:

 1. Läpäisyn syvyys Matala syvyys on 10-20 cm.
 2. Nauhan korkeus Yksityisasuntoon pääsääntöisesti korkeus on 50-60 cm. Hautaaminen huomioon ottaen nauhaosa, jonka korkeus on 30-50 cm, nousee maan yläpuolelle.
 3. Nauhan pituus. Tämä parametri on kaikkien seinien summa, jonka alapuolelle asetetaan: talon ympärys + kantavat seinät.
 4. Monoliittisen nauhan leveys. Leveys lasketaan riippuen talon massasta, maaperätyypistä ja rakennustekniikasta. Jotta monimutkaisia ​​laskutoimituksia ei tehtäisi, voit käyttää valmiita taulukoita, joilla määritetään perusnauhan optimaalinen leveys:

Tietäen kaikki parametrit, on mahdollista laskea tarvittava määrä betonia ja vahvistusta sekä muottipaneeleita, joita tarvitaan rakentamiseen.

Ribbon säätiö: askel askeleelta ohjeita

Matalan syvyyden nauhateollisuuden järjestely ruuveilla oleviin pinoihin ei ole kovin erilainen kuin tavanomaisen monoliittisen kantovälineen rakenteesta. Ainoa ero on tarve luoda luotettava yhteys paalujen ja nauhojen välillä. Nipun on oltava jäykkä ja yhtenäinen, minkä vuoksi on mahdotonta koota esileikkausnauhan perustuksia - on mahdotonta luotettavasti yhdistää ruuvituki FBS-lohkoihin vain vahvistamalla.

Yhdistetyn perustuksen rakentamisen algoritmi on seuraava:

Sivuston valmistelu.

Sivusto on puhdistettava roskista, mikäli mahdollista, tasoittamiseksi, poistamalla maaperän pintakerros kasvillisuudeltaan. Seuraavaksi merkintä suoritetaan käyttämällä mittanauhaa ja rakennustasoa, paikat ruuvaten kannattimiin ja perustan nauhan sijainti määritetään. Kuppeja valmistellaan 20-30 cm: n syvyydeltään halkeilla. Samalla syvennyksellä kaivetaan syvennystä tulevan perustan syventämiseksi. On suositeltavaa ripotella kaivannon pohja karkealla hiekalla heilun vähentämiseksi.

Pillakenttälaite.

Pylväs tehdään käsin ruuvaamalla. Kaivaminen reikää varten ei ole tarpeen! Ennen tuotteen upottamista, jos sitä ei ole sinkitty, on välttämätöntä käsitellä sitä korroosionestoaineella. Ruuvitukien asennus tehdään vakiotekniikan mukaan: kasa on asennettu tarkasti pystysuoraan ja ruuvattu maahan kiertämällä sitä vipujen tai vipujen avulla. Tuote upotetaan haluttuun tasoon, jolloin yhden henkilön on jatkuvasti seurattava paalujen rakennustason pystytasoa.

Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen ne ovat kohdakkain: tuotteiden päiden reunat pienenevät tasaiselle koolle siten, että pohjan nauhaosa on niiden ihanteellisella tarkkuudella. Tukien päät on katkaistu hiomalla. On epätodennäköistä yhdistää pohjatuorat betoni paaluilla asentamatta niihin erityisiä vinkkejä. Tällöin neliömäiset päätyalustat, jotka voidaan ostaa tai valmistaa itse putkien ja teräslevyn palasista, ovat täydellisiä. Ogolovki on hitsattu ruuvipilareiden päihin.

Muottien asennus.

Muotti on valmistettu 40-50 cm paksuisista levyistä tai huonolaatuisesta vanerista. Et voi säästää ja tehdä muottiin vain maanpinnan yläpuolella, lukuun ottamatta pohjan upotettua osaa. SNiP-muottien tulee olla koko rakenteen korkeus. Ennen laatoituksen asennusta on tarpeen järjestää tyyny soran ja hiekan sekoituksesta kaivannossa ja asettaa sen päälle vesitiiviys. Tämä suojaa nauhaa kosteudelta. Vedeneristysominaisuuksien tarttumisen ja parannuksen parantamiseksi viiden senttimetrin paksuinen kerros, joka on valmistettu vähärasvaisesta betonista, voidaan kaataa tyynyn päälle. Vedeneristettävänä on parasta käyttää valssattuja materiaaleja: bikrosta, vedeneristys, kateaineita.

Lujittavan kehyksen luominen.

Lujitemuovi on valmistettu kuumavalssatusta raudasta, jonka poikkileikkaus on 6-12 mm, joka on vapautettu GOST-5781-82: n mukaan. Lujitushäkki on valmistettu 4-6 tangosta, jotka on yhdistetty toisiinsa käyttäen hehkutettua GRP-lankaa, jonka poikkileikkaus on 0,15 - 10 mm. Pitkittäistason tasaiselle jakautumiselle pystysuuntaiset tangot asennetaan 15-30 cm: n välein, 10 cm: n matalammalle matalalle nauhalle.

Lujittavan kehyksen neulonta on tehty erityisillä koukkuilla tai neulomalla. Valmiin lujitushäkki on sijoitettu kaivantoon ja kiinnitetty jäykästi pohjan kasaosaan.

Kasa kasa ja nauha säätiö.

Monoliittisella nauhalla ei ole yhtenäistä tekniikkaa nippa-ruuveja varten. Koska tämäntyyppistä yhdistettyä alustaa käytetään pääosin yksityisessä rakentamisessa, on olemassa kolme päätyyppistä tapaa:

 1. Kytkinten liittäminen asennuksen kautta pinoon 4 sauvaa kiinnitysraudoitusta. Tämä muotoilu on yksinkertainen toteutus, mutta ei tarjoa riittävää jäykkyyttä ja yhdistämistä perustuksen kahteen osaan. Tätä menetelmää voidaan käyttää kevyimmissä rakenteissa.
 2. Ruuvien paalujen hitsaaminen vahvistuskotelolla. Menetelmällä on samoja haittoja kuin kytkimissä.
 3. Metallin sitominen myöhemmällä lehmällä. Vanteisiin ja vahvikkeisiin käytetään 20 tai 30-kanavaisia ​​kanavia ja kulmia. Metallituotteet on hitsattu nelikulmaisiin tyynyihin. Tällainen vahvistus ei ainoastaan ​​sitoudu luotettavasti maanpinnan alapuolisiin maanalaisiin ja maanalaisiin osiin, vaan myös varmistaa kuorman tasaisen jakautumisen paalun kannattimista nauhalle. Tuloksena oleva metallirakenne on pohjimmiltaan grillaus, joka on yhdistetty vahvikkeella monoliittisen nauhan sisäpuolella olevaan vahvistuskoriin.

Valurauta monoliittinen nauha.

Betoniseos, joka ei ole alempi kuin B17,5, voidaan tilata lähimmässä RBU: ssa tai valmistaa itsenäisesti. Monoliittinen nauha, jonka korkeus on 40-50 cm, kaadetaan kahteen vaiheeseen. Ensin täytetään 20-25 cm: n ensimmäinen kerros, jota seuraa vibroaalto 10 minuuttia. Tällöin toisen kerroksen täyttö myös tampingilla.

Betonin syöttö muottiin on tehtävä käyttämällä betonipumpun letkua tai kourua. Betoni on kaadettava varovasti, jotta rauta ei liiku. Betonin kovettumisajankohta - 5-7 päivää. Tämän ajanjakson aikana teippiä tulee noudattaa vakiohuoltoa. Betonivahvuuden jälkeen muotti voidaan irrottaa ja jatkaa vesi- ja lämpöeristykseen.

Vedenpitävyys ja paalupohjan lämmitys

Ruuvaa paaluilla maahan ei tarvitse lämmetä. Alustan nauhaosaan kohdistuu lämpöeristys, myös nollatason alle. Lämpöeristeenä voidaan käyttää mitä tahansa materiaalia, jolla on korkea kosteudenkestävyysindeksi: vaahtomuovia, ekstrudoitua polystyreenivaahtoa, ruiskutettua polyuretaanivaahtoa. Jos on taloudellisia mahdollisuuksia, on parempi valita polyuretaanivaahtopuhalluseristys, joka luo yhden eristyskerroksen ilman liitoksia ja saumoja. On suositeltavaa eristää monoliittinen nauha sisä- ja ulkopuolelta.

Ennen eristyslevyjen kiinnittämistä pinta on puhdistettava ja pinnoitettava vedeneristysmastilla. Eristys kiinnitetään napakylkillä. Yläosaan on vahvistettu hieno verkko ja levitetään kerros kipsistä tai muusta materiaalista.

Pallosäätiön suojaamiseksi tarvitaan sokea aluejärjestely. Se suoritetaan välittömästi lämpenemisen jälkeen ennen haudatun osan täyttämistä maaperään. Tarvittaessa voidaan sokeiden alla tehdä viemärijärjestelmä, joka poistaa ylimääräisen kosteuden rakennuksesta.

Talon rakentaminen

On olemassa lukuisia säätiöitä. Yhden tai toisen vaihtoehdon valinta riippuu ensisijaisesti maaperän ominaisuuksista ja rakennuksen koosta, johon se on rakennettu. Nauhatyökalu nauhatyökaluilla yhdistää kahden säätiön edut: nauhat ja kasa. Rakennuksen ominaisuuksista pidämme jäljempänä.

Sisällysluettelo:

Edut ja haitat paalujen liuskapohjasta

Tämäntyyppinen säätö on merkityksellistä siinä tapauksessa, että maaperällä on korkea kosteus. Jos sademäärän laskeutumisen jälkeen vettä pidetään edelleen maaperän yläosassa useiden päivien ajan, rakennuksen järjestämiseksi käytetään vain paalun ja nauhan muotoa. Teippiä käyttämällä yhdessä paalujen kanssa voit jakaa kuorman tasaisesti rakennuksesta. Piles puolestaan ​​ovat ns. Ankkureita, jotka stabiloivat rakennuksen, liiallisen maaperän kosteuden käsittelyssä.

Paalusäätiö koostuu kahdesta erilaisesta pohjasta: paalusta ja vyöstä. Pallosäätiö on järjestetty asennettaessa ruuvipilareita erikoisvalmisteisiin syvennyksiin. Jotta rakenne saisi suuremman jäykkyyden, sitä vahvistetaan järjestämällä matala-teipin pohja.

Kahden tekniikan yhdistelmällä saavutetaan seuraavat edut:

 • kyky käyttää lähes kaikentyyppistä maata, jopa suurella kaltevuudella;
 • erektio sekä heikossa maaperässä että lisääntyneessä kovuusasteessa;
 • prosessissa käytettävien materiaalien saatavuus ja yksinkertaisuus;
 • liikkumiskestävyys ja maaperän kallistus;
 • kohtuuhintaisia ​​rakennuskustannuksia suhteellisen lyhyessä ajassa;
 • mahdollisuus itse tuottamiseen, ilman erityislaitteiden osallistumista.

Tämäntyyppisen säätiön rakentaminen edellyttää kuitenkin yksityiskohtaista selvitysoperaatiota pylvään syvyyden määrittämiseksi, liuskan perustan asettamiseksi, paalujen asennuksen numeroksi ja paikalle jne. Tämän säätöversion lisäksi ei ole suositeltavaa asentaa liian suuria paaluita. Tämä säätiön muunnos ei tarkoita sitä, että kellarikerroksen järjestely alla.

Paalusäätiön tärkein ero tavallisesta nauhalevystä on se, että rakennus on vain hiekkalaatan päällä, mutta myös paaluilla, vähentäen näin maapallon kokonaiskapasiteettia ja estäen sen epätasaisen sumentumisen. Pileät siirtävät kuorman siten kovempaan maaperään, joka on syvempi kuin liuskajohdot. Pallojen tyyppi, koko ja poikkileikkaus valitaan erikseen ja riippuu alueen geologisista ominaisuuksista.

Paalun ja nauhan perustusten välinen ero paaluilla on, että teippi, ns. Grillage, mahdollistaa tiilitalon tai kiven ja lohkojen rakentamisen paaluille. Samaan aikaan kuorma siitä jaetaan tasaisesti. Tämäntyyppiseen säätöön sopiva nauha asennetaan matalaan, haudattuun tai haudattuun asentoon.

Yleisin vaihtoehto - matala nauha, syvyys teippi on kaksikymmentä-neljäkymmentä senttimetriä. Tällöin paaluilla käytetään tylsyää, pyöreä osa ja lisävahvistus. Nauha tässä tapauksessa on hiekasta ja soraa olevasta tyynystä, joka on noin kaksikymmentä senttimetriä korkea.

Huomaa, että säätiön tätä versiota käytetään siinä tapauksessa, että alueen maaperälle on ominaista korkea tai heikko kallistus. Nauha sijaitsee nollamerkin yläpuolella olevasta painosta, mikäli maaperä on erityistä kallistusta.

Nauhateoksen laskeminen paaluilla: ominaispiirteet

Ennen kuin aloitat palmikoityypin valmistuksen aloittamisen, on toteutettava useita toimenpiteitä, joilla pyritään määrittämään nauhan leveys, halkeamien halkaisija ja niiden syvyys. Lisäksi sinun tulisi laskea paalujen lukumäärä, jotta voit jakaa kuorman tasaisesti.

On suositeltavaa, että tätä työtä tekevät asiantuntijat, jotka ovat osallistuneet aiemmin yksityiskohtaisiin laskelmiin. Koska koko rakennuksen käyttöaika riippuu suoraan näiden ominaisuuksien laskemisen oikeellisuudesta, tässä vaiheessa säästöä ei suositella.

Palkkien nauhan perustuksen laskemisessa on otettava huomioon sille asetettu kuorma. Lisäksi maaperä on tutkittava kosteudelta, savesta ja muista sulkeumia.

Laskelmissa on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • tuulikuormitus tulevalle rakennukselle;
 • materiaalit, joista rakennusta rakennetaan;
 • kerrosten lukumäärä ja rakennuksen koko;
 • alueen maaperä ja sen geologiset ominaisuudet.

Kiinnitystekniikan rakentamisen tekniikka kyllästyneillä paaluilla

Säätiön tämä variantti perustuu tylsistyneiden paalujen käyttöön, joiden kantavuus on yli 1,5 tonnia. Siksi keskikokoisessa rakennuksessa 40-50 tällaista paalua riittää. Tällaisen säätiön asentaminen on melko nopeaa eikä edellytä erityiskustannuksia sen toteuttamisesta.

Paalutus tehdään siten, että niiden alaosa sijaitsee pienempi kuin maaperän jäädytys. Paalun lisävarmuuden takaamiseksi kosteudelta ja huurun tunkeutumiselta ne peitetään kattohuopilla. Katemateriaali pystyy myös vähentämään maaperän paineita paaluilla vaikeassa pakkasessa.

Poraamattomien paalujen säätiö on useimmiten varustettu kahdella tekniikalla:

 • paaluille asennetun nauhapohjan käyttö;
 • lepoviljelyn valmistus.

Toinen vaihtoehto on merkityksellinen maaperälle, jolla on erittäin voimakas nousu. Ensimmäisessä vaihtoehdossa monoliittisen grillauksen syveneminen on kaksikymmentä senttimetriä maahan.

Laitteen nauhan säätö paaluilla käsittää seuraavat työvaiheet:

1. Laskelmien tekeminen säätiön alla.

Suosittelemme, että annat tämän vaiheen erikoisasiantuntijoille, sillä itse laskelmien suorittamiseksi sinun tulisi tutustua paljon maaperään ja sen ominaisuuksiin liittyvään kirjallisuuteen. Lisäksi maaperää on tutkittava kosteuspitoisuuden tasolla. Saatujen tulosten perusteella määritetään pohjalevyn leveys, paalujen syvyys, paalujen tyyppi ja materiaali, josta ne tehdään.

2. Suorita base-merkintä pohjalle.

Tämä vaihe liittyy alueen valmisteluun: sen puhdistaminen kasvillisuudesta, mahdollisimman suuren tasoituksen. Lisäksi köyden ja tapin avulla tehdään pohjaan merkintöjä, porataan paalujen asennuspaikka määritetään.

3. Porauskaivot paalujen alla.

Jokaisen paalun asennuspaikan määrittämisen jälkeen on tarpeen varustaa niille tarkoitettuja reikiä. Kunkin paalin syvyyden määrittämisen tärkein edellytys on sen alku maanpinnan syvyyden alapuolella. Voit tutustua maaperän jäädyttämisen syvyyteen tutkimuksensa tai erityisen kartan avulla, joka osoittaa tämän indikaattorin tietylle alueelle.

4. Kaivojen valmistus paalujen asennusta varten.

Aikaisemmin valmistetun kaivon sisällä on tarpeen sijoittaa kattohuopa, joka on varovasti kiinnitetty siihen. Samanaikaisesti on toivottavaa asentaa kattohuopa kahdessa kerroksessa. Jos kaivon tila tulevaisuudessa on melko vakaa, sinun ei tarvitse asentaa koteloa. Jos maaperä on kuitenkin melko kostea tai siinä on paljon savea, on huolehdittava kotelon asentamisesta, mikä antaa paaluille suuremman jäykkyyden. Hiekkaa käytetään täyttämään vapaata tilaa putken ja kaivon pohjan välillä.

5. Teräsrungon asennus.

Teräsvahvista valmistettu runko on tarpeen laskea putken tai kaivon sisäpuolelle. Huomaa, että hänen ei pitäisi levätä kaivon pohjalle joka tapauksessa.

6. Täytä kaivoja.

Seuraavassa vaiheessa aikaisemmin valmistettu pohja täytetään laadukkaalla betoniliuoksella. Säästä ei pidä säästää, sillä koko talon toiminnan kesto riippuu suoraan sen voimasta. On suositeltavaa käyttää tehdasbetonia, jos tämä ei ole mahdollista, sinun on tehtävä se itse betonisekoittimella. Täytä jokainen paalu erikseen, samalla välttäen keskeytyksiä yhden paalin kaatamisen yhteydessä. Jotta voisit päästä eroon betonin ilmasta ja varmistaa sen tiivistymisen, käytä tärytintä betoniin. Siten muotoilu hankkii lisää jäykkyyttä.

Kaivon yläosaa ei kaadeta, koska osana vahvistuskammioa on edelleen liitettävä betoni nauha. Betoniliuoksen kovettumisen jälkeen on välttämätöntä rakentaa hiekkapohja tulevaisuuden nauhalementin pinnalle.

7. Nauhat.

Seuraavaksi sinun täytyy kerätä muotti. Sen valmistukseen käyttäen reuna-alustaa. Aikaisemmin valmistettu vahvikeharja asennetaan muottiin, joka kaadetaan samalla betoniliuoksella kuin paalut. Huomaa, että raudoituksen käyttö on pakollista, koska se lisää säätiön kestävyyttä suurille kuormituksille ja tekee siitä joustavamman. Lisäksi tangon avulla grillaus liitetään paaluun. Seuraavaksi sinun on odotettava vähintään kolme viikkoa, kunnes betoni on täysin asetettu ja jatka vasta sitten.

Matala perusta säätöruuveihin

Jos pohdimme parempia - ruuvipilareita tai nauhalevyjä, meidän on perehdyttävä kunkin perustan eduista. Erinomainen yhdistelmä edellä luetelluista kahdesta vaihtoehdosta on nauhan pohja ruuveilla.

Ruuvi paalut eroavat tylsistyneistä paaluista niiden suunnittelussa. Porakoneen alaosassa on terät, joiden avulla se voidaan helposti ruuvatella maaperään. Teräsrakenteiden valmistamiseen käytetään usein valettu tyyppiä. Mahdollisuus hitsaamiseen valmiiden elementtien välillä on mahdollista, mutta tällaiset paalut ovat vähemmän kestäviä kuin valetut. Pallosäätiöillä on suuri kantavuus, joten ne ovat varsin suosittuja. Teipin lisääminen tähän säätömuotoon lisää sen jäykkyyttä ja lujuutta.

Jos maa kuuluu savi-, taikapeili-, turve-, suotyyppiseen, niin nauhatyypin perustan, jossa on kyllästynyttä paalua, on välttämättä rakennettu siihen.

Pallojen alapäästetyn nauhan eduista huomataan:

 • kohtuuhintaan, paalut eivät tarvitse kaataa betonia eikä ylimääräisiä kustannuksia niiden valmistukseen;
 • paalut ovat melko helposti kuljetettavia;
 • se kestää vain yhden päivän asennettavaksi ruuvityyppisille paaluille, joten säätiön tekeminen ei vie paljon aikaa;
 • tällaisille paaluille asennetun rakenteen käyttöaika on melko korkea;
 • mahdollisuus asentaa maaperään, jolla on korkea kosteuspitoisuus ja kallistuminen;
 • teräspidon käyttöaika on vähintään puolitoista vuosisataa;
 • ei ole tarvetta paakkujen ojanoton valmisteluun, vaan ne asennetaan suoraan maahan;
 • teokset tehdään sekä talvella että kesällä;
 • jos leikkaus on epätasaista, niin paalujen avulla on mahdollista päästä eroon tästä epäkohdasta ilman etukäteen kohdistettua osuutta.

Ruuvien paalujen asentaminen kivikkoiselle maaperälle on kuitenkin erityisen vaikeaa. Asennuksen aikana on olemassa riski, että terä rikkoutuu. Siten tällaisen säätiön kantavuus pienenee merkittävästi. Ruuvipallojen perusta ei salli talon alle perustaa kellarista tai kellarista. Lisäksi viemärijärjestelmä ja vesijohtojärjestelmä tarvitsevat lisäeristystä. Paalun liitoksen pinnan suojaamiseksi korroosiolta he tarvitsevat lisäkäsittelyä bitumimastilla.

Nauhapohjan lisäasennus ruuvipilareiden perusteella edellyttää seuraavia etuja:

 • mahdollisuus itserakennukseen teippi kellari;
 • työn helppous;
 • jolloin ruuvirakenne lisää jäykkyyttä;
 • tasaisen kuormituksen siirto ruuveilla;
 • vakautta ja taipumusta deformoitua rakennusta, joka on pystytetty tällaiseen säätiöön;
 • pohjaveden kestävyys;
 • korkea lujuus ja kestävyys.

Liuskajohdon järjestely edellyttää kuitenkin monimutkaisten toimenpiteiden toteuttamista betoniliuoksen valmistamiseksi, vahvistamisen valmistukseen, muottien asentamiseen, kaatamisen jne. Myös sen valmistuksen jälkeen, sinun on odotettava noin kuukausi, jotta betoni saa lisävoimaa.

Siksi jos kiven, tiilen tai lohkojen rakentaminen rakennetaan maaperään, jossa on suuri kallistus, kaistaleiden ja paalun perustusten yhdistelmä on erinomainen vaihtoehto, joka tekee säätiöstä kiinteän, vankan ja vakaan pohjan mille tahansa rakenteelle.

Perusta on paalinauha

Ongelmia rakennusten kestävyyden turvaamiseksi voimakkaasti tulvilla ja liikkuvilla savi- maaperällä tekevät kehittäjistä etsimään ja käyttämään perustutyyppejä, jotka ovat luotettavia ja samalla yksinkertaisia ​​valmistaa. Yksi ongelmaan liittyvistä ratkaisuista pidetään paalusuodattimen perustana, joka yhdistää sen kahdessa erilaisessa perustusjärjestelmässä - paalussa ja nauhassa.

Mikä on paalun perusta

Nauhateos paikoilla on vakaa ja kestävä rakenne, johon kuuluu nauhan kiinnittäminen paaluille. Tulos on monoliitti. Tämä vaihtoehto valitaan usein perushyödykkeiden mataliksi taloksi.

Nippusäätiö paaluilla saadaan yhdistämällä paalut ja teipin rakentaminen. Tämä vaihtoehto valitaan, kun taloja rakennetaan ongelmallisilta alueilta. Pileillä voi olla eri pituudet, muodot ja halkaisijat. Rakennuksen kuorma jaetaan nauhalle, jolloin vältetään valssaavan maaperän tuhoavat vaikutukset. Tässä järjestelmässä on vahvistettu betonielementti, joka on asennettu eri syvyyksiin.

Mikä antaa käyttöön paalun perustan

Järjestelmän nimessä käy selvästi ilmi, että yhdessä järjestelmässä yhdistyvät kaksi täysin erilaista järjestelmää - pino ja klassinen nauha, useimmiten yksinkertaistetun matalan syvyyden omaavana betoninauhana. Tällaisten järjestelmien rakentamisen kustannukset ovat huomattavasti korkeammat kuin nauha tai paaluilla, mutta paalainteräksen laitteen ominaisuuksien ansiosta pystyt saavuttamaan tulevan talon perustan korkeammat laatuominaisuudet:

 • Pallojen käyttö voi merkittävästi vähentää nauhan perustan herkkyyttä maaperän talteenottoon. Jos maaperä on liian kyllästynyt kosteudelta, kaatojärjestelmä mahdollistaa suurimman osan rakennuspakkauksen painosta jäykemmille maaperäkerroksille 1,5 - 2 m syvyyteen;
 • Betonihihnan grillaus paalusäätiössä kasvaa useita kertoja tukipohjan jäykkyyttä, joten voit helposti rakentaa koteihin ja kevyisiin materiaaleihin, kuten vaahtobetoniin, hiilihapotettuun betoniin, puubetoniin.
 • Yksittäisten paalujen yhdistäminen "sillan" paakkuhihnojen järjestelmä ei tarkoita sitä, että tämä vaihtoehto soveltuu mihin tahansa painoiseen rakennukseen. Useimmiten säätiö on suhteellisen halpa ja kova, jotta se voi tukea kehyksen tai hirsirakennuksen painoa enintään kahden kerroksen korkeudella.

Joissakin tapauksissa esimerkiksi uivat, hiekka- ja loemaiset maaperät, joilla on heikko kantavuus ja lisäksi kaltevuus ja korkea pintavesi, on kasaan perustuvan nauhan rakentaminen, joka on itse asiassa optimaalinen lujuuden ja kustannusten suhteen järjestämään pohja rakennusaineelle.

Lisäksi betonipilareiden pohjalle on tehtävä melko vakava laskenta ja maaperän tukikapasiteetin todentaminen ja betoniterästen tukkeutuminen toisin kuin paaluhihnavariantti, suoritetaan diesel-vasaralla. On selvää, että tämä osa työstä on lähes mahdotonta omalla kädellä, varsinkin kun laitteiden vuokraus ja paalut itse maksaa puolet kustannuksista koko pino-nauhan perustukselle.

Säätiön paalun ja paalun järjestelmän erot

Kuten nykyaikaisimmista säätiörakenteista, paalusäätiöllä on etuja ja haittoja, joista on parempi oppia etukäteen ja perusteellisesti, ennen kuin ryhdytään tekemään pile-perusta omilla käsillä.

On joitain haittoja, mutta ne ovat kaikki tarpeeksi painavia:

 • Pile-pohjan rakentaminen vaatii suurta manuaalista työtä, koska kaivukoneiden perinteinen käyttö kaivukoneiden kaivamiseen on usein mahdotonta paalujen kaivojen vuoksi;
 • Kun kasa paalujen kanssa betoniteräksestä, joka on pino-ja-perustuksen säätiö, luotettavia taitoja tarvitaan työskennellä teräsköyden, tuottaa korkeuden vinkkejä tunkit ja tarkka sijoittaminen horisontaalisen vahvistuksen häkki. Se riippuu siitä, voivatko paalusäätiön yksittäiset elementit toimia yhtenä yksikkönä;
 • Ennen kuin teet pile-pohjaa, sinun on saatava täydelliset tiedot maaperän kallistumisasteesta ja sen kantavuudesta. Saadut tiedot tekevät kuormituksen laskemisen perustusjärjestelmän tukinauhan pinnalle.

Yleisimpi kaavajärjestelmä mahdollistaa vaakasuoran nauhan pohjan syvenemisen 35-42 cm: n alapuolelle nollamerkin alapuolella. Itse asiassa kuopan valmistuksen aikana hedelmällinen kerros poistetaan yksinkertaisesti kantavuuteen, syvennetty hionta- ja soranpudotustyynyn määrä ja kaadetaan nauha-alue, jonka korkeus on vähintään 20 cm maanpinnan yläpuolella.

Betoniteippipilareiden kokonaiskorkeus lasketaan rakennuksen painon kuormitustilanteista maaperän kantavuudelle. Pallojen avulla ei näytä olevan edes matalaa, mutta osittain upotettua nauhan perustetta. Itse asiassa paalun kasausjärjestelmä on täysimittainen betoniterassi, joka on kiinnitetty maahan.

Voimakkaasti kallistuvien maaperien kohdalla on vaara, että nauhan pohja puristetaan maaperän yläkerroksella. Vaarallisimmissa olosuhteissa maaperän paine nauhalle on niin suuri, että betonipidikkeet, joihin paalun ja pohjan säätiö seisoo, vedetään ulos kuopista kutistusprosessin aikana tai katkaistaan ​​yläpäähän, jos paalutus nauhapohjalla tapahtuu tekniikan vastaisesti. Tällaisten ongelmien välttämiseksi betoni on täytettävä "lämmin" sokealla, käytä kestävämpiä Tise-tuet tai vaihda paalun nauhan pohja pino-grilli-vaihtoehtoon. Mutta tämä on poikkeus pikemminkin kuin itse sääntö.

Pylväiden tyypit

Tällainen säätö on järjestetty ruuvin ja tylsätyyppisille paaluille. Ensimmäinen ryhmä sisältää metalliputkista valmistettuja tuotteita. Pallojen päässä on terät, jotka on suunniteltu ruuvataan maahan. Toimintaperiaatteella näitä elementtejä voidaan verrata ruuveihin. Terät kiinnittävät ruuvipuristimen jäykkyyttä. Ne upotetaan kiinteään kerrokseen maaperään.

Pileistä valmistetaan eri halkaisijat - 57 - 133 mm. Matala- rakennuksille on valittava putket, joiden pituus on 165-350 cm. Tällaiset paalut ruuvatetaan maahan erityisvarusteilla. Voit käyttää kädessä pidettäviä laitteita. Pallojen käyttöiän pidentämiseksi ne peitetään alustalla ja maalikerroksella.

Typerä paalut valmistetaan käsin. Ensin kuori porataan ennen kuin se upotetaan 60 cm: n kiinteään kerrokseen, jonka pohja on peitettävä 30 cm hiekalla. Kaivo on vahvistettu terästangoilla. Sitten se kaadetaan betonilla. Muottipaloille valitaan putket asbestisementistä, pahvista tai muovista. Työ ei vaadi erityisiä taitoja tai tietoja.

Paaliruuvi-pohja, päinvastoin kuin paalusäätiö, on vahvistettu betonikiinnitys. Ribbonpohjat toimivat syvällä, matalalla ja ei-upottamalla. Joissakin tapauksissa luo nurmikon yläpuolella olevia betonia.

Vyölenkit, joissa paalut ovat itse pystyssä, tekevät yleensä syvällä. Monoliittinen teräsbetoni nauha upotetaan maahan 20-40 cm: n päällä ja se sijoitetaan 30 cm: n syvyisen soran ja hiekan tyynyyn ja paaluihin. Nämä perustukset kaadetaan heikosti puchinisty ja ei-kivinen maaperä. Jos maaperä kallistuu, tee nauhan asennustyyppi.

Jokainen rakentaminen omalta osaltaan edellyttää harkittua lähestymistapaa, joten paras avustaja on tee-se-itse-askel askeleelta opastus pile-perustuksen kanssa. Esiasennetut vaiheet välttävät suuria virheitä. Esimerkiksi ennen kuin suunnittelet rakennustyöt kasettipohjaisella säätiöllä omilla kädilläsi, sinun on ensin suoritettava vedenpoisto sivustossa kuten videossa. Muutoin sade ja ylempi vesi hylkäävät kaikki ponnistukset kaivojen tuottamiseksi ja paalusuojalevyn valu:

DIY-säätiön paalusäätiö: askel askeleelta ohjeita

Nykyään rakennustyöt ovat melko kalliita. Siksi useat lähiöalueiden omistajat ovat päättäneet rakentaa nauhateoksen paikoille itselleen, käyttämällä improvisoituja keinoja. Tällaisella työllä on joitain erityispiirteitä.

Alueen puhdistaminen

Paikan valmistelu paalun perustan nauhalle alkaa puhdistaa alue. Se voi kestää useita päiviä. Ennen kuin rakennetaan nauhanpohjasta jalustalle, roskat viedään pois alueelta, puut ja pensaat poistetaan. Tässä vaiheessa voi olla vaikeuksia.

On tärkeää määrittää tulipalon paikka, jossa tarpeettomat jätteet poltetaan. Älä säilytä sitä paikan päällä. Paikka palo kaivaa hieman. Tämä on tarpeen paloturvallisuusvaatimusten noudattamiseksi. Kantoja poistetaan juurilla.

Tyhjennyksellä nauhan alla olevan alueen puhdistamisen aikana on tärkeää poistaa rikkaruohot. Mitä parempaa työtä tehdään, sitä vähemmän ongelmia syntyy tulevaisuudessa maisemasuunnittelulla. Alueissa, joissa on sängyt ja nurmikko, poista maaperä 4-5 cm syvyydeltä.

Akselin hajoaminen

Ensin paikka, jossa nauhatulostus pystytetään paaluilla, tasataan. Tee sitten hajoaminen. Tämä prosessi koostuu suunnitelman siirtämisestä paperista rakennustyömaalle. Johtimien ja rättien avulla merkitään pohjan akseleiden sijainti, nauhan leveys ja paikka, jossa paalut asennetaan. Kaikki nämä tiedot määritetään alustavan laskelman perusteella.

Ennen materiaalien valitsemista ja rakennustyön aloittamisesta he määrittelevät rakennuksen tyypin ja ajattelevat toimintasuunnitelman. Se sisältää alueen yksityiskohtaisen asettelun, erityisesti paalujen perustan.

Aloita sitten hajoaminen. Tällaisella työllä on useita erityispiirteitä, joten on parempi kääntyä katsastajille. Tämä johtuu alueen korkeuseroista. Jos et ota niitä huomioon, tulevaisuudessa tulee olemaan ongelmia talon kutistumisessa ja säätiön muodonmuutoksessa. Työn määrä vaikuttaa akselin jakauman kustannuksiin.

Erittely koostuu rakennusten akselien mittojen siirtämisestä paikalle ja merkinnän luomisesta. Kun jalustat perustettiin, kaivaa kaivannot. Mitta-akseli on tavanomainen linja, joka tarkoittaa kerrosten ja muottien järjestelyn keskustaa tai rajaa. Oppaat vastaavat kunkin tukirakenteen ja säätiön mitat kokonaisuutena.

Työkalujen avulla voidaan tehdä kaatumisraudan jakautuminen tylsistyneillä paaluilla.

 • punainen maali;
 • vasara;
 • punaiset rätit;
 • kynnet;
 • tapit;
 • rakennuksen ruletti;
 • aluksella;
 • lanka tai merkkijono.

Kulmien kulmat on luotava täydellisesti. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden rikkoa perusteet kunnolla. Muussa tapauksessa seinät ovat kulmassa toisiinsa, mikä heikentää koko rakenteen lujuutta. Vakiomateriaalien päällekkäisyyksien luomisessa on välttämätöntä siirtää akseleiden mitat täsmälleen paalujen liuskatalojen osiolle. On tärkeää jatkuvasti tehdä mittauksia ja tarkistaa kaikki tulokset kolme kertaa.

Mitta-akselit ovat rivejä, jotka osoittavat talon pohjan ja sen muodon mitat tontilla. Mittausakselien löytäminen on melko yksinkertainen:

 • Sivulla otetaan kaksi pistettä, jotka on erotettu toisistaan ​​pisin akselin etäisyydellä, joka sijaitsee vaakatasossa.
 • Merkitse kaavion kaistaleiden pohjasta pilareista kiskojen välisestä etäisyydestä ja jalustan kiinnittämisestä niihin.

Menetelmä nauhalevyn rikkomiseksi paaluilla on seuraava:

 • tunnistaa tärkeimmät akselit;
 • laittaa ne paikan päälle;
 • ajaa aita (aseta talon asettelu maahan).

Pääakselien määrittäminen on melko vaikeaa, joten tällaista työtä varten on parempi kutsua tarkastajia. Pääakseleita kutsutaan kohtisuorasti sijoitetuiksi linjoiksi alkaen tukirakenteesta keskipisteisiin. Jos ne leikkaavat toisiaan, talon kulmista on rakennettava lävistäjät.

Sitten käytettävissä olevien tietojen avulla voit selvittää muiden pisteiden sijainnin. Paikka, jossa pääakselit leikkaavat, on merkitty tapilla. Rakentaessasi pienen talon, jossa on yksinkertainen muoto, ei ole tarpeen tehdä erittelyä. Voit löytää välittömästi koko akselin. Ne on kiinnitetty puupinoilla ja liitososilla niin, etteivät ne löysä.

Ammattimaiset rakentajat noudattavat kahta pakollista sääntöä, jotka auttavat säätiön merkitsemisessä:

 • Jos rakennus on suorakulmainen tai neliö, kannattaa tarkkailla, että jokainen kulma on suorassa.
 • Jos päällekkäisyydet tehdään runkoilla, joilla on suuret aukot, se on tehtävä niin, että niiden pohjatyyppisen nauhan mitat sopivat yhteen.

Rikkoutumisen jälkeen sinun täytyy kaivaa kaivannot, leveys, joka vastaa teipin leveyttä ja muottien seinämiä. Syvyys valitaan kellari nauhan syvyyden perusteella. Sen pitäisi olla nollan alapuolella ottaen huomioon sora-hiekka tyyny. Keskimäärin on puoli metriä.

Rakentamalla paalusäätiötä heikossa maaperässä sen sedimentti on mahdollinen. Tämän välttämiseksi on tarpeen suorittaa joukko laskelmia, jotka auttavat määrittämään maaperän rajoittavat tilat. Punnitusnauhan vedon laskemista varten kokonaispisteen S indikaattori, joka ei saa olla suurempi kuin suurin sallittu muodonmuutos Su, toimii päämääränä.

kaivanto

Jos alueella on vakaa maaperä, kaivannon leveys valitaan yhtä paljon kuin paalujen perustusnauhan leveys. Tällaisissa tapauksissa ei tarvita muottipeltiä. Sen rooli hoitaa kaivannon seinät. Epästabiilien maaperäkiviä käytettäessä kaivannon leveys kasvaa - odotus on, että perustukset rakennetaan kahdelta puolelta.

Laskettaessa paalusäätiötä kaivannon akselin suuntaisesti kaivoja porataan syvyyteen, joka ylittää jäädytystasoa puolet metrillä. Hiekkalaatan pituus on 30 cm. Kuopat porataan käsi- tai puutarhaporalla. Niiden välinen etäisyys on enintään kaksi metriä. Kuopien halkaisijan tulee olla yli 1/3 liuskan pohjan leveydestä.

Kun kaikki kuopan pohjassa olevat reiät on tehty, hiekka täytetään 10-20 cm korkeudella. Tyyny riisui. Se kykenee hyvin suojelemaan pohja-teippiä paaluilta vedestä. Sitten aseta paalut reikiin. Kuopien seinämät peittävät kateaineita.

Pienlysytyskoneen pystyttämisen kustannukset vähentävät rakennustöiden itsenäistä suorituskykyä. Betonia vaivataan paikalleen. Tyypillisesti betonisekoittimien voima ei riitä kaatamaan yhtä aikaa. Siksi ensin luo paalukenttä ja vasta sen jälkeen betonialusta. Pahojen nauhan perustana on monoliittinen, jos tilaat sekoittimet. Tässä tapauksessa betoni kaadetaan suoraan paaluihin ja muottiin MZLF.

Pile kenttä

Pallokenttä on alustana nauhan perustukselle, johon paalut asennetaan aikaisemmin luodun järjestelmän mukaisesti. Yleensä tämä on kiinteä kenttä, joka on valmistettu talon rakentamisesta. Pallokentät koostuvat kahdesta tai useammasta tukirivestä. Pallon pienen alueen kentillä on sallittua sijoittaa peräkkäin. Tyypillisesti tämä vaihtoehto soveltuu erilaisten aidojen perustusten rakentamiseen.

Jatkuva kenttä on tontti, joka on valmistettu monoliittisen pohjan tai esivalmistetun perustuksen laitteelle. Usein paalut asennetaan porrastetusti.

Muotoilevaa kenttäpalkkia kaistaleen kiinnittämiseksi otetaan huomioon seuraavat parametrit:

 • Paalujen tyyppien valinta, ottaen huomioon maaperän ominaisuudet alueella.
 • Korkea pohjavesi.
 • Pileiden koon määrittäminen ottaen huomioon grillityypin ja odotetun kuorman pohjassa.
 • Pahan mittarin kantavuus. Se lasketaan maapallon rajoittavaa vastustuskykyä, pylvään pituutta ja poikkileikkausta koskevien tietojen perusteella.
 • Pallojen määrä ja niiden asettelu.

Pallokentän laitteessa on tärkeää vähentää maanpinnan minimiin.

Säätökuoppien asennus

Kun rakennat paalusäätiön omilla kädillä, ensin ne muodostavat kelmut muottiin, vahvistavat ja täytetään betonilla. Jos pohja on asennettu ruuvipolleille, pienet reiät kaivataan asennuspaikkoihin - 10-15 cm.

Kun ostat valmiita betonipaloja, säätiön rakentamiskustannukset kasvavat merkittävästi. Ne teurastetaan maahan erityisellä tekniikalla. On tärkeää luoda kustakin kasa. Betoni on kaadettava putkeen 40 cm: n päähän ja sitten putken korkeus nousee 30 cm: iin. Alhaalta alkaen betoni alkaa levitä ja muodostaa kantapään - jatke, johon kukin hailivyöhyke on kiinnitetty.

Metallipilarit, joissa terät kierretään käsin tai erikoislaitteilla. Ensimmäisessä tapauksessa on tarpeen seurata niiden pystysuoraa asemaa. Romu asetetaan putken yläpuolelle oleviin teknisiin reikiin, ja sen putkissa on putket. Ne toimivat vipuina, joiden avulla on helppo irrottaa paalut maahan.

Säätiön muodot

Alareunassa kaivannon paalun perustan nauha nukahtaa hiekka tyyny. Se on vähintään 15 cm. Tyyny on sijoitettava tasaisesti pohjan ympärille. Mitä tulee paaluihin, hiekka kaadetaan vedellä ja sitten syöksyy. Jotta rakenne lisäisi voimaa, voit täyttää kerroksen rauniot.

Jatka sitten muottipalkkien valmistukseen paaluilla. Se on yleensä tehty lastulevystä, levyistä, erikoispaneeleista. Jos haluat käyttää muottirakennetta tulevaisuudessa, kannattaa seinien asentaminen muovikääreellä.

Valmiit kilvet on naulattu pankeille, jotka työnnetään maahan joka metriin. Muottipintojen tuki on sijoitettu ulkopuolelle. Muottien pohjalle ja yläosaan käytetään muitakin lankkuja pitämään seinät.

Kun olet asentanut muottipesän, varmista, että se on betonin kaatumismerkin yläpuolella. Sitten voit asettaa tiilet alareunaan ja aloittaa vahvistuksen. Luotettavuuden kannalta on syytä vahvistaa kellari-seinämiä siteillä ja jousilla.

Paalujen vahvistaminen ja grillata

Mutterissa on teräsputkia. Ne on sijoitettava kolmeen suuntaan, muodostaen kolmiulotteisen ruudukon. Niissä kohdissa, joissa sauvat leikkaavat, ne sidotaan neulomalla. Muista liittää nauhalevyn vahvistus ja paalut. Tämän yhdisteen ansiosta saadaan pohjan vahvuus.

Jokaisessa paalussa tulisi olla 3 sauvaa. Ne on asennettu kolmion muotoon. Sauvojen päiden tulee työntyä kunkin paalin yläosaan 20 cm: n päähän. Lujituksen vahvistamiseksi on mahdollista luoda kiinteä luuranko tangoista.

Jäljellä on edelleen vaivata ratkaisu ja alkaa täyttää paalun nauhan säätiö. On syytä muistaa, miten luodaan pohja betonisoitujen paalujen aikana. Kaatamisen aikana liuos tiivistetään bajonetilla.

Porausruuvin kaatamisen ominaisuudet

Portlandsementti M200-M500 valitaan betonimassan sidontaelementiksi. Ruoanvalmistus- ja kaatopaikkojen perusteet:

 • Liuos on keskitason tiheys, sen ei pitäisi olla nestemäinen.
 • Kaatumisnauhat perustuvat paalujen päälle samanaikaisesti lyhyeksi ajaksi. Aluksi kaikki paalut on betonoitu. Tämä tulisi kuitenkin tehdä vasta sen jälkeen, kun kaikki vahvikkeet - sekä kasa että nauha - yhdistetään.
 • Ensinnäkin on suositeltavaa täyttää tukirakenteet (paalut). Sitten heidät jätetään pari päivää rakentaakseen betonin lujuutta. On parempi olla täyttämättä nauhaa välittömästi paalun jälkeen. Tämä johtuu siitä, että putken tiiviys on melko vaikea saada hiekkalaatan päälle. Osa betonista jää edelleen putken alapuolelle.
 • Kun betonivahvistusvoimaa, kaistaleperusta kaadetaan samanaikaisesti useaan kohtaan. Tätä varten on parempi käyttää useita betonisekoittimia. Prosessin pitäisi olla automatisoitu.
 • Sen jälkeen, kun pohja on nauhan osa, se jätetään viikon ajan. Tänä aikana betoni nostaa puolet voimaa.

Tarkasta teräksen vaakasuora asento, kun olet säätänyt pohjan. Tarvittaessa tasoita pinta.

Vedeneristys ja ilmanvaihto

Porausruuvin rakentamista varten on tärkeää suojata kosteudelta. Rakenteen asianmukainen ilmanvaihto on välttämätöntä. Asbestisementti- ja metalliputket eivät tarvitse vedenpitävyyttä. Jos valmiita putkia ei käytetä paaluille, ne peitetään samalla vedeneristyksellä kuin betoni nauha.

Luotettavan vedenpitävän paalun perustuksen luominen:

 • Katemateriaalilevyt putoavat putkeen ja sijoitetaan kaivoon paaluille. Tässä kaivannossa tämä materiaali vuoraa kaikki seinät ja kattaa ylhäältä.
 • Katemateriaalilla pinnoitettuja pintoja voidaan edelleen käsitellä kuumalla hartsilla.
 • Nykyaikainen betonin seos luo luotettavan vedenpitävyyden paitsi ylhäältä, mutta myös suojaa rakennetta sisältä.

Materiaalin valinnassa vedeneristys tehdään yksinomaan betonin raudoituksen säilyttämiseksi kosteuden vaurioittavista vaikutuksista ja suojautumisesta muotista. Tehdään tuuletuksen jälkeen.

Ribbon pohjan reunan yli asbestisementtiputken osat asetetaan vaakasuoraan ja peitetään sitten hiekalla. On välttämätöntä, että he eivät saa konkreettisia. Liuoksen kiinteytymisen jälkeen putket poistetaan. Tuloksena on ilmanvaihto.

Betonin täyttäminen

Yksi pino-pohjan rakentamisen viimeinen vaihe on betonin kaataminen. On parasta tehdä tämä työ kerralla. Tätä varten tarvitset vain muutamia ihmisiä eikä yhtä konkreettista mikseriä. Tässä tapauksessa nauha on monoliittinen, mikä antaa sille vahvuuden. Kaatopaikassa liuos tiivistetään upottamalla värähtelijällä.

Pallojen kaatamisen yhteydessä on tärkeää kontrolloida liuoksen tiheyttä. Tämä auttaa poistamaan aukkoja paaluissa. Muuten tuet romahtavat. Jotta betonipilareita voitaisiin liittää nauhalevyllä, ei pitäisi odottaa betonin viimeistä kiinteytystä. Teippi on kaadettava kahtena päivänä myöhemmin paalujen betonoitumisen jälkeen.

Kun itse valmistetaan betonia, on tärkeää noudattaa hiekan ja sementin optimaalisia osuuksia. Sideaine on parempi valita korkealaatuinen (ei alle M200). Tämä estää monoliittisen nauhan halkeilua. Jos säätyminen on kuumaa, pohja on kasteltava. Korkealla kosteudella se peitetään kalvolla.

Ajan lyhentämiseksi voit ostaa valmiiksi valmistettua betonia, joka toimitetaan erityisessä sekoittimessa. Voit säästää rahaa valmistamaan ratkaisu omilla käsillään. Tässä tapauksessa on välttämätöntä valmistaa hiekkaa, soraa ja sementtiä. On tärkeää tarkkailla seuraavia suhteita liuososien suhteen teipin pohjalle paaluilla:

 • yksi osa sideaine;
 • kolme hiekkaa;
 • neljästä viiteen kappaleesta hiekkaa tai soraa.

Käytetyn veden määrää hallitaan visuaalisesti. Paalun perustuksen ratkaisu ei saisi olla liian nestemäinen eikä liian paksu sakeus. Voit lisätä laatua lisäämällä erilaisia ​​modifioijia ja pehmittimiä. Ei ole suositeltavaa murtaa mittasuhteita, koska betonin laatu tästä merkittävästi vähenee.

Lämmöneristys

Tyypillisesti paalusäätiön rakenne tarjoaa vain ulkoisen eristyksen ja kosteuden suojauksen. Sivuseinät ovat pohja, joka on eristettävä. Tätä työtä varten:

 • Bitumia. Tämä materiaali peittää grillauksen sivupinnat. Tällainen vedeneristys suojaa pohjaa kosteudelta.
 • Polyfoami tai laajennettu polystyreeni. Nämä materiaalit ovat polymeerisiä eristeitä. Se on liimattu bitumiin tai tasoitettuun grillataamiin.
 • Sitten jokainen sauma suljetaan vaahdolla estämään kylmäsiltojen syntyminen. Kun valitset penoplex, älä asenna sitä useisiin kerroksiin. Tämän materiaalin arkkeilla on erityisiä ulkonemia ja laaksoja luotettavasti toisiinsa.
 • Lisäeristeenä vahvistusverkolla. Sitä käytetään suojaamaan eristeen materiaalia jyrsijöiltä sekä pohjaan levitetyn kipsin pohjaan.
 • Kun liimakoostumus kuivuu kokonaan, verkko kiristetään levyjen alle. Top rakennuskipsi.

Paalusäätiöiden eristystyöskentely eroaa vähän tavanomaisten nauhamateriaalien lämpöeristyksestä. Rakenteen reunan yli luodaan esivalmistettujen lohkojen tai tiilien pohja. Kellarissa on täynnä laajennettua savea. Tällainen työ on vaikeaa ja aikaa vievää.

Pile-pohjaisen lämmityksen ominaisuudet:

 • Ensin tehdään vedenpitävyys alustan kaikista alueista ja säädetään tyhjennystä sokea alueelle. Kaikki grillin avoimet elementit peitetään katemateriaalilla tai bitumilla. Nestemäisen vedenpitävän aineen käyttö on mahdollista. Sen ainoa haittapuoli on korkea hinta.
 • Sitten nauhan perustan pystysuorat pinnat ovat vedenpitäviä paaluille sekä sisä- että ulkopuolelta. Vedeneristystekniikka on melko yksinkertainen - se on samanlainen kuin grillatun lämmöneristys ulkona. Yläosa on peitetty kattohuopa. Kuopassa itsessään on halkaisijaltaan suurempi kuin kasa.
 • Paalujen asennuksen jälkeen luodaan irtotyyny. Se suoritetaan nollamerkin ja paalujen nauhan alapinnan alapuolella. Tyyny valmistetaan hiekkaa sisältävän laajennetun saven seoksesta.

Huolimatta erilaisista nykyaikaisista eristeistä, ihmiset usein haluavat käyttää perinteisiä eristysmenetelmiä. Syyt tähän käyttäytymiseen ovat käytettyjen menetelmien pitkäikäisyys. Kun sääennusteet ovat perinteisten materiaalien kanssa, kaikki työ on helppo tehdä omalla kädelläsi. Oikein rakennettu sokea alue, jolla on optimaalinen kaltevuus ja vedenpitävä pohja- ja betonialusta, voi tuottaa hyvän suojan sateelta. Edullinen ja kevyt vaahto on erinomainen eristys.

Vaahto soveltuu kuitenkin maaperään, jolle on ominaista korkea kosteus. On parempi käyttää vedenpitäviä lämpöeristysmateriaaleja, koska vain ne pystyvät kestämään pohjaveden pitkäaikaisia ​​vaikutuksia.

Mikä tahansa tekniikka, jolla lämmitetään pino-grillage säätiötä erottaa sen pluses ja miinukset. On tärkeää tarkastella materiaalien ja suoritettujen töiden kustannuksia, erityisesti nauhamaidetta ja sen muotoa. Siksi on tärkeää määrittää itsenäisesti, miten rakenteen eristäminen paaluilla ja miten säästää rakennustyötä.

johtopäätös

On olemassa riittävän suuri joukko tarinoita ja käsityksiä paaluhiihdon perustan tehokkuudesta, useimmilla niillä ei ole todellista maaperää. Oikein kootut pohjat pihdit helposti ylikuormittua ilman kuormaa, mutta pakollisella lämmitys sokea alue. Rakenteen lujuus ja jäykkyys riittää useimpien mökkien, yksi- ja kaksikerroksisten talojen versioihin.

Liuskajohdon rakentamisen kokonaiskustannukset paaluilla riippuvat useista tekijöistä. Tärkeimmät ovat:

 • paalujen porauskustannukset;
 • rakennus- ja kulutushyödykkeet;
 • aika, joka on käytetty paalusäätiön rakentamiseen.

Arviointi voi olla rakennusyrityksen työntekijä. Nämä laskelmat auttavat luomaan pino-ja-kasa rakenne talon. Lisäksi on tärkeää määrittää nauha-paalun perustusten saostuminen.

Pallot ja grillataitojen asennusohjeet noudattaen pohja on vahva ja kestävä. Säätiön itsensä asentaminen on monien ihmisten apua.