Online-laskin porakoneiden ja pylväsperiaatteiden laskemiseen

Huomaa, että säätiön laskenta on yksinkertaistettua eikä se voi ottaa huomioon kaikkia projektin kaikkia ominaisuuksia. Selvennyksemme asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

Laskimessa ei oteta huomioon rakennuksen sisäistä laakerin seinää.

Palvelumme avulla voit laskea ruuvin pohjan ennalta ja arvioida sen kustannukset etukäteen. Jos tarvitset asennustyötä, kokeneiden rakentajien ryhmä lähetetään laitokseen, jossa on kaikki tarvittavat laitteet, kuten generaattorit ja vesisäiliöt. Kun olet määrittänyt paikan tulevalle paalusäätiölle, rakentajat aloittavat asennustyöt. Sinulla on mahdollisuus työskennellä päivän lopussa ja keskustella asioidesi kanssa kysymyksillesi, jotka koskevat paalusäätiötä. Säätiön asentaminen 25 paaluihin kestää vain 1 päivä. Asiantuntijamme perustama antaa takuun 10 vuoden ajan.

Tarkka laskelma, jonka yhteydessä määritetään talojen ja muiden rakenteiden perustaksi tarkoitettujen ruuvipilarien kustannukset, suoritetaan verkossa asiakkaan antamien parametrien perusteella. Tämä on kätevä ja visuaalinen palvelu.

Laskemaan säätiön kustannukset anna tarvittavat tiedot maaperästä, koosta, rakennetyypistä ja sen parametreista laskimessa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, pyydä niitä asiantuntijoilta. Ne auttavat sinua ymmärtämään ja laskemaan oikein ruuvin pohjan. Yhteystietojen numerot on lueteltu verkkosivustollamme.

Ensinnäkin sinun pitäisi laskea säätiön ruuvipillojen kustannukset. Tätä varten on otettava huomioon useita tärkeitä parametreja:

Paalujen lukumäärä Yleensä laskelma perustuu oletukseen, että paalujen välinen etäisyys ei saa ylittää 3 metriä. Niinpä pienen yhden kerroksen 6x6-metrisen talon perustamiseen riittää yhdeksän paalu. Kuitenkin kaksikerroksinen rakennus on parempi saada ne 2-2,5 metrin etäisyydellä toisistaan.

Pilarin halkaisija. Kaikki riippuu säätiön mahdollisesta kuormituksesta. Arbor-sovitusruuvin paaluille, joiden halkaisija on 89 mm, ja talon on valittava klassinen 108 mm.

Vinkki tyyppi. Paalun kärki voidaan hitsata tai valaa. Maaperän ominaisuuksien perusteella valitaan erityinen vaihtoehto. Valetut kärkikappaleet saattavat maksaa hieman enemmän, mutta niiden kustannukset on korvattu korkeilla korroosionestomaaleilla.

Pituus. Tietenkin niiden pituus vaikuttaa suoraan ruuvipillojen kustannuksiin. Useimmissa tapauksissa se on 2,5 metriä, mutta asiantuntijan on välttämättä suoritettava testiporaus määrittääkseen tietyn säätiön paalin pituuksien tarkat arvot.

Vihjeiden läsnäolo ja koko. Ogolovki on hitsattu paalun päällä ja toimii tukena levylle tai palkki grillage.

Seuraavassa vaiheessa määritetään vanteiden hinta. Pylväs voi olla tarpeen, mikäli tarpeen, jotta varmistetaan niiden lisävakaus vaakatasossa. Esimerkiksi sitominen on toivottavaa, jos maanpinnan yläpuolella olevien paalujen korkeus on yli 50 cm tai epävakaiden turvemaalien tapauksessa. Kuitenkin jopa yleisessä tapauksessa paalujen sitominen ei ole koskaan tarpeetonta, koska tämä toimenpide lisää merkittävästi säätiön rakenteellista lujuutta.

Työtulojen lopullisessa määrittelyssä otetaan huomioon myös muita tekijöitä: tarve toimittaa asennuspalveluja, etäisyyttä kohteeseen (polttoainekustannukset), sähkön läsnäolo laitoksessa (korvaaminen luovutushinnasta ja kannettavan dieselgeneraattorin käytöstä).

Pile pohja laskin

Tämän laskimen avulla voit tehdä laskelmia kyllästynyttä pino-grilliä ja pilarivaihtoehtoja. Kuorman laskeminen paalusäätiölle.

Laskentatulokset

Lisätietoja laskimesta

Online-laskin, jolla lasketaan monoliittinen poranteräsverkko, auttaa laskemaan raudan perustan, muottien, halkaisijan ja kokonaispituuden sekä käytetyn betonin määrän. Ennen kuin aloitat tällaisen säätiön rakennuksen suunnittelun, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, kuinka perusteltua tällainen valinta on.

Tämän laskimen laskelmat perustuvat standardien GOST R 52086-2003, SNiP 3.03.01-87 ja SNiP 52-01-2003 "betoni- ja teräsbetonirakenteisiin" annettuihin standardeihin.

Pylväs- ja paalusäätiöt ovat perustapiirejä, jotka tukevat pylväitä tai paaluilla. Ne upotetaan maahan vaaditulla syvyydellä ja niiden yläosat on yhdistetty kiinteällä, vahvistetulla betonirakenteella (grillage), joka ei kosketa maata. Tukirakenteiden sarakkeen ja paaluvariantin mukaan tukien asennusasennos on erilainen.

Ristverrakenteella on järkevää, kun maaperä ei sovellu säätiön tavanomaiseen sijoittamiseen (heikko maaperä, pudottaminen tai jäädyttäminen huomattavaan syvyyteen). Koska paalut ovat tukossa mihinkään ilmasto-olosuhteisiin, grilli-pohja on erityisen tärkeää alueilla, joilla on alhainen lämpötila ja ankarat ilmastot. Muut rostverkova-teknologian edut - rakentamisen suuri nopeus ja vähäinen tarve maanrakennuksille. Riittävät porat reikiin ja valmiiden paalujen asentaminen.

Monet paistinpohjan parametrit voivat vaihdella. Tämä on paalujen muoto ja materiaalit, maapallon toimintatavat, asennusmenetelmät ja grillaten muoto. Jokaisessa grillausperustassa on otettava huomioon suunnittelun kuormitukset, ilmasto-olosuhteet, maaperän ominaispiirteet ja muut maaston ominaisuudet ja tulevat rakenteet. Kaikkien näiden kohtien selventämiseksi sinun on suoritettava tarvittavat mittaukset ja laskelmat tarvittaessa kutsuttava asiantuntijoita. Säästäminen alkulaskelmissa voi olla vakavia seurauksia tulevaisuudessa. Tämän välttämiseksi kannattaa ennen kaikkea tutkia tätä laskinta huolellisesti. Siinä pystyt määrittämään tulevat kustannukset ja käyttämään mallin esimerkkiä suunnitellun perustuksen komponenttien määrittämiseksi.

Laskimen kenttien täyttäminen, katso lisätietoa, joka ilmestyy, kun siirrät hiiren osoitinkuvakkeen päälle.

Sivun alareunassa voit jättää tarkistuksen, esittää kysymyksen kehittäjille tai ehdottaa ajatusta tämän laskimen parantamisesta.

Laskentatulosten selitys

Grillauksen kokonaispituus

Säätiön koko kehä, sisältäen sisäiset väliseinät.

Neliön jalka grillata

Grillauksen alaosan pinta-ala, joka tarvitsee vedenpitävyyttä.

Pile Laskin

Jos sinun on laskettava ruuvipillojen määrä, joka tarvitaan rakennuksen perustuksen rakentamiseen, voit tehdä sen jättämättä kotisi. Sinun tarvitsee vain tietää ensisijaiset parametrit.

Käytä online-laskinta laskemalla paalujen määrää sivuillamme. Halutun määrän lisäksi voit myös selvittää alustavan halkaisijan ja pituuden.

Pile kentän laskeminen verkossa on melko yksinkertainen. Sinun ei tarvitse olla erityiskoulutusta ja lukemaan kirjallisuutta. Sinun tarvitsee syöttää tiedot vain olemassa oleviin sarakkeisiin.

Ruuvien paalujen määrän laskeminen laskimella

 1. Määritä rakennuksen sivujen pituus ja valitse muoto 3 - 15 metriä.
 2. Määritä rakennustyypin tyyppi, autotalli, kotimainen rakenne jne.
 3. Syötä "lattiat" numero, jos vastaavat sarakkeet tulevat näkyviin.
  Täyttämällä sarakkeet, huomaa, että talon ullakolla pidetään yhden ja puoli kerroksinen rakennus.
 4. Valitse rakennusmateriaali.
 5. Määritä maaperän tyyppi paikan päällä.
 6. Määritä suunnitellun talon kulmat.
 7. Määritä ehdotettujen vaihtoehtojen kellarikerroksen korkeus.
 8. Merkitse, asennatko takka / uuni.
 9. Napsauta "Laske".

Muutaman sekunnin kuluttua näytetään haluttu määrä paaluja objektille laskemisen tulosta.

Harkitse esimerkkiä

Turpeen pinta-ala on 3 metriä. Olet päättänyt rakentaa puutalon (puuta 150x150), jonka pinta-ala on 10-10 metriä. Talo on suunniteltu alkuperäiseen muotoon yhdeksällä kulmalla ja mansardilla. Korkeudella 50 cm maanpinnan yläpuolella on lattia. Jotta sinut lämmittäisi talvella, se oli päätös asentaa takka taloon.

Kun kaikki tiedot oli syötetty, laskin ruuvipallojen lukumäärän laskemiseen antoi meille tuloksen - 32 paalua, halkaisijaltaan 108 mm ja pituudeltaan 4,5 metriä.

Tietenkin tämä laskelma on alustavaa. Se toimii ohjeena budjetin suunnittelussa ja tilauksen jatkossa. Tarkempaan lopputulokseen tarvitaan erityinen vierailu sivustoon, jotta sivuston yksityiskohtainen tarkastus suunnitellusta kehityksestä on mahdollista, jolloin kaikki tekijät otetaan huomioon.

Itsenäinen laskelma paikan päällä

Sama laskenta voidaan tehdä itsenäisesti ja ilman laskinta. Näin saatu tulos on useimmiten epätarkempi. Sinun on määritettävä maaperän tyyppi ja tiheys, analysoitava luonnollinen topografia ja määritettävä etäisyys, jolla tiheät maakerrokset sijaitsevat.

Toinen vaihtoehto, koska löydät halutun määrän paaluja - on laskea ne mukaan suunnitelman ensimmäisessä kerroksessa. Täällä sinun on laskettava ulkoseinien kulmat ja liitokset laakerointiosastoilla. Pölkkyjen on sijaittava määritetyissä paikoissa, niiden on mentävä ympärysmittaan enintään kolmen metrin askelin. Jos aiot asentaa takan, sen painosta riippuen sinun on asennettava sen alle yhdestä neljään pinoon.

Tee laskutoimitus laskimessa ja ensimmäisessä kerroksessa ja vertaa tuloksia.

Pile Foundation Laskin

Pallosäätiön laskeminen on erittäin tärkeä vaihe tulevan talon hankkeen luomisessa. Jos tehdään ainakin vähäinen virhe, rakennuksen elämää vähennetään parhaimmillaan kahdenkymmenen vuoden ajan. Vähiten suotuisissa olosuhteissa katastrofi voi esiintyä jopa rakentamisen aikana.

Jos rakennuksen alueella on epävakaita maaperä, jolla on korkea kosteus tai mikä tahansa monimutkainen helpotus, niin ainoa optimaalinen ulospääsy olisi kompetenssin laskeminen paalusäätiölle. Suunnittelun tärkein etu on kiinnityksen äärimmäisen korkea luotettavuus suhteellisen heikoissa maissa johtuen siitä, että kannat ovat upotettu riittävän suurelle syvyydelle. Tällaiset rakenteet ovat paljon luotettavampia ja kestäviä, ja niiden toteuttaminen ei edellytä tällaista suurta määrää konkreettisia, mutta sinun on ymmärrettävä, että niiden laskenta ja rakentaminen ovat melko aikaa vievää.

Pile-pohjaisen laskennan syyt löytyvät enemmän kuin tarpeeksi. Ensinnäkin oikein mallinnettu muotoilu on erittäin vakaa. Toiseksi ajaminen paaluilla on paljon halvempaa kuin rakentaa nauhaa tai laatoitettua rakennetta. Kolmanneksi maaperän pieni kantavuus - paalusäätiö on ainoa mahdollinen vaihtoehto.

Jos sivustolla on alhainen kantavuus, sen jälkeen, kun olet tehnyt oikean laskelman, sinun ei tarvitse kaivaa pile-pohjaisia ​​syväkuoppia luodaksesi luotettavan perustan. Tätä varten käytetään ruuvipalloja. Mutta tällaisten materiaalien käytön laskentakaavat ovat paljon monimutkaisempia.

Tyypit perustuksia grillage

Grilli on pohjan yläosa, jonka avulla paalunpäät yhdistyvät yhteen kokonaisuutena, ja grillaus tukee tulevaa rakennusta. Grillityyppien ja paalun yhdistäminen suoritetaan erikoistuneella hitsaamalla tai tavallisella betonivalulla.

Asennuksen tapahtuessa grillit voidaan jakaa useaan luokkaan:

 • Vyö - vain vierekkäiset paalut yhdistyvät;
 • Laatoitettu - jokainen korkki on kytketty.

Materiaalityypin mukaan:

 • Betoni vahvikkeella. Kantavilla seinillä tehdään paalujen asentaminen ja pienen syvyyden omaavat kaivannot lävistetään grillimassan syvyydelle ja leveydelle;
 • Suspendoitu betoni. Se on samanlainen kuin edellinen versio, mutta tällaisen perustuksen erityispiirre on se, että betoni nauha ei pääse kosketuksiin maan kanssa ja korvaava aukon laite antaa samalla mahdollisuuden estää tukin rikkoutuminen, kun merkittävää tärinää esiintyy
 • Vahvistettu betoni. Tällaisen perustuksen valmistaminen käsittää I-palkin tai laajan metallikanavan käyttämisen kanavan 30 ollessa asennettu kantavien seinämien alle, kun taas jäljelle jäävät kannattimet on yhdistetty kanavalla 15-20;
 • Puusta. Erittäin harvinainen vaihtoehto, jota käytännössä ei ole käytetty äskettäin;
 • Yhdistetty. Se käyttää paitsi metallikappaleelementtejä myös betonia.

Mitkä ovat ruuvipallot

Paalun perustuksen oikean laskennan suorittamiseksi on tarpeen oppia mahdollisimman paljon pääaineesta. Näin voit luoda projektin niin tarkasti kuin mahdollista, riippuen paalarakenteiden ominaisuuksista ja niiden ominaisuuksista.

Kaikki päällekkäin olevat paalut yhdistetään grillage. Se voidaan tehdä sekä puusta että metallista. Voit myös ottaa kiinteän betoniteräksen. Mutta se lisää huomattavasti perusrakenteen painoa.

Paalarakenteet perustuksen laskemiseksi voidaan tehdä joko itsenäisesti tai tilata tehtaalla. Valmistuksessa suoraan rakennustyömaalla niiden perustus on parhaimmillaan tasainen.

Paalipohjaisen laskemisen oikea laskeminen vain rakennusalueen tuntemiseksi ei riitä. On otettava huomioon kitkavoima, joka esiintyy sauvan sivupinnan ja maan välissä.

Aikaisemmin ruuvipalloja käytettiin usein sotilasinsinööreinä linnoituksen rakentamisessa. Tämä johtui siitä, että ne antavat rakenteen kestää lisääntyneitä kuormituksia äärimmäisissä olosuhteissa.

Pääosa kasa on runko. Sen halkaisija on 80-130 mm. Lopussa on terävä kartio. Terä on hitsattu siihen. Näin voit nopeasti ja tehokkaasti ruuvaa paalarakenteet maahan.

Jotkut paalut menevät ilman kärkiä. Tässä tapauksessa tynnyrin päässä on reikä. Hän saa vipun, jonka avulla voit pyörittää kasaa halutulla nopeudella. Tämä ominaisuus mahdollistaa tarvittaessa pidennyksen runkoon. Tämä vaihtoehto on välttämätön, kun työskentelet epävakaalla maaperällä.

Paalarakenteiden edut ovat:

 1. Turvallinen asennusteknologia, jonka avulla voit nopeasti rakentaa talon perustan.
 2. Mahdollisuus käyttää mitä tahansa maata. Ainoa poikkeus on kalliomuodostumat.
 3. Kun paalut ruuvataan, ei synny shokkikuormitusta. Tämän ominaisuuden ansiosta paaluperustukset voidaan rakentaa jopa tiheästi rakennettuihin alueisiin ilman pelkoa läheisten talojen turvallisuudesta.
 4. Heti kun ruuvielementit on asennettu, grilli voidaan asentaa heti. Tietenkin tämä ominaisuus otetaan huomioon laskelmissa.
 5. Pallosäätiön laskenta voidaan tehdä sekä mäkistä että epätasaisista osista.
 6. Asennus tapahtuu lähes kaikissa sääolosuhteissa. Ei ole väliä kuinka monta astetta ikkunan ulkopuolella. Tämä ei vaikuta säätiön laatuun.
 7. Mahdollisuus uudistukseen. Mikään muu säätiö ei anna niin paljon tilaa rakenteellisille muutoksille kuin kasa. Tarvittaessa teräspultti voidaan irrottaa ja ruuvattaa toiseen paikkaan.

Tietäen paalusäätiön eduista ja ominaisuuksista voit tehdä tarkimmat laskelmat huomioiden kaikki suunnittelun ominaisuudet.

Laske paalujen välinen etäisyys ja niiden syvyys

Pylväsruuvin laskeminen grillauslaitteella sisältää suuren määrän pisteitä, mutta ennen kaikkea määrätään pinoiden syvyys, joka riippuu maaperän tyypistä ja monimutkaisuudesta. Ensinnäkin sinun on määriteltävä alueesi maaperän normatiivinen jäädytyssyvyys, jonka jälkeen alle 20-25 cm: n mittainen - tämä on paalujen syvyyttä.

Tutkittavien töiden suorittamisen jälkeen on tarpeen määrittää pohjaveden pinnan taso sekä mahdollisuus sen vaihteluun eri vuodenaikoina ja maaperän laadullisten ominaisuuksien suhteen paikan päällä. On parasta, jos pätevää asiantuntija osallistuu paalusäätiön suunnitteluun ja sen rakentamiseen.

Laskettaessa ruuvipilareiden lukumäärää säätiölle kussakin tapauksessa on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • Kuinka kestävä materiaali on ja grillata;
 • Mikä on maaperän kantavuus, ottaen huomioon myös tiivisteen tuen asennuksen aikana;
 • Jos helpotuksissa on merkittäviä eroja, myös tukipohjan kantavuus määritetään ja otetaan huomioon;
 • Kuinka paalut ratkaistaan ​​pystysuoran kuorman vaikutuksesta?
 • Mikä on sisäisen sisällön rakenteen paino?
 • Mitä ovat kausiluonteiset, dynaamiset ja tuulikuormat.

Lisäksi on välttämätöntä ottaa huomioon paalusäätiön luonnos. Paalusäätiö on tehtävä työsuunnitelman mukaisesti, joten on parasta, jos ammattimainen arkkitehti osallistuu sen luomiseen.

Tässä tapauksessa laskennallisten kaavojen tiedot valitaan maaperän laadusta ja sen tyypistä riippuen. On huomattava, että kasauksen ja muodonmuutoksen kasausperustan laskeminen edellyttää tulosindikaattoreiden mahdollisimman suurta tarkkuutta.

Kuinka perustaa säätiö laskelmien perusteella?

Oikeiden laskelmien rakentamiseksi on tarpeen tehdä mittauksia rakennustyömaalla. Ensinnäkin on tarpeen määrittää kerroksen syvyys, joka voi tukea rakennuksen painoa heikossa maaperässä.

Jotta saataisiin selville, kuinka syviä pinoja täytyy ruuvattaa, tehdään alustava poraus. Näin voit selvittää, missä pohjavesi on. Sinun on myös harkittava, kuinka paljon maa jäätyy talvella.

Koko rakennusprosessi on perinteisesti jaettu seuraaviin vaiheisiin:

 1. Ensinnäkin merkintä ja kohdistaminen tehdään. Paikat, joissa tärkeimmät paalut asennetaan, määritetään. Sen jälkeen voit kiinnittää vähäisiä elementtejä. Niiden välisen etäisyyden tulisi olla 2-3 metriä. Teräpulttien on oltava kaikkien talon seinien alla.
 2. Ruuvit alkavat kulmapinoilla. Romu pudotetaan teräspultin yläreunaan. Metalliputkien vipua pidennetään. Ruuvauksen aikana poikkeama pystysuorasta ei saa ylittää kahta astetta. Kallistuskulmaa käytön aikana säädetään magneettisella tasolla.
 3. Pallosäätiön laskeminen nurkkapinoilla tapahtuu letkun tasolla. Sitten laittaa tarroja. Ne määrittelevät vaakasuoran tason ja grillauksen alareunan.
 4. Jäljellä olevat paalut ajetaan sisään.
 5. Ruuvin syvyyden tulisi olla sellainen, että se on 20 cm ylhäältä maahan.
 6. Ei-kannattava pinta leikataan ilmoitetulla tasolla.
 7. Sekoitettu sementtilaasti. Yksi sementtiä neljään hiekkakiviin. Ne ovat täynnä paaluilla.

Oikein suoritetut laskelmat kaivosrakenteen suunnittelustasolla mahdollistavat vahvan ja luotettavan rakenteen.

Esimerkkejä laskelmista

Yhden elementin voimakkuuden laskenta antaa sinulle mahdollisuuden määrittää, kuinka monta, yleensä tarvitset säätiön paalut. Vakinaa, vie etäisyys kahden metrin pylväiden välillä. Lisäksi modernin arkkitehtonisen suuntauksen mukaan tukien pitäisi olla yhteinen grillata.

Esimerkki yksi

Yhden metallipultin halkaisija on 30 senttimetriä. Rakennuksen arvioitu massa on sata tonnia. Kaasupohjan laskentakaavassa maaperän kantavuus on erityisen tärkeä. Käytä yleisintä ilmaisinta neljä kilogrammaa neliösenttimetriä kohti.

Voima-indikaattori, joka toimii jokaisessa paalussa säätiössä, nimetään Fcr: ksi. Parametri lasketaan seuraavalla kaavalla:

Määritä kaikkien muuttujien arvot:

 • π on vakioarvo, ääretön luku, joka matemaattisten laskelmien yksinkertaisuuden vuoksi merkitään tavallisesti 3.14: ksi.
 • d on metallipultin halkaisija (30 cm).
 • R on säde

Yhteenveto kaikesta yhdestä kaavasta:

Fcb = (πd2 / 4) · R = 707,7 · 4 = 2826 kg.

Se on tämä paino tässä maaperässä, jota voidaan ylläpitää yhdellä kasa pohjalla. Näiden tietojen perusteella jatkamme laskutoimituksia.

Rakennuksen kokonaispaino on täsmälleen 100 tonnia. Tämä luku on otettu laskennan helpottamiseksi. Ennen lisäpilareiden laskennan tekemistä indikaattorit on syytä tuoda yhteen metrijärjestelmään. Muuntamme tonnia kilogrammoiksi ja saamme N: n arvon (tukien määrä).

Tietysti kolmekymmentäneljä ja puolet kannattimista ei tule kenenkään. Siksi pyöristää ylös. On selvää, että talon rakentamiseksi satoja tonnia kohti 4 kg / m 2 kantavuusalueella tarvitaan vähintään 36 pylvästä.

Esimerkki 2

Jotta ymmärtäisimme algoritmin paalusäätiön laskemista varten, korjataan materiaali ja muutetaan hieman perusindikaattoreita. Laajenna pohja 50 senttimetriin. Tämä lisää koko rakenteen käytännöllisyyttä. Loput luvut pysyvät ennallaan.

Laskemme paalusäätiön ja saamme 13 tukea. Kuten näette, pohjan laajentaminen voi merkittävästi säästää piltioiden määrää saavuttaen hyvän rakenteellisen vakauden indikaattoreita.

Esimerkki 3

Pallosäätiön laskentaa, josta esimerkkinä näet alla, voidaan käyttää sekä kevyitä taloja ja massiivisia mökkejä varten, vaan ensimmäisessä tapauksessa käytetään tavanomaisia ​​ruuvipinoja, kun taas mökkien rakentamiseen on käytettävä massiivisia tylsistyneitä paaluja, jotka kestävät tarpeeksi vakavia kuormia.

Esimerkin yksinkertaistamiseksi lasketaan paalusäätiö ruuvatuilla. On syytä huomata, että tällaisten pienikokoisten paalujen osalta laskentamenetelmässä ei oteta huomioon sivuttaista kitkaa, joka määritetään sellaisten raskaiden rakennusten rakentamisessa, joilla on huomattava vaikutus paaluihin.

Tässä tapauksessa tarkastelemme yksityiskohtaisesti paalujen kokonaismäärää sekä niiden asennusvaihetta yhden kerroksen taloon, joka on 7x7 m

 • Alun perin määräytyvät kulutushyödykkeiden kokonaismassasta. Oletetaan, että katon, puun ja päällysteen kokonaispaino on 27526 kg ottaen huomioon lumikuorma;
 • Hyötykuvan koko on 7x7x150 = 7350;
 • Lumikuormituksen määrä on 7x7x180 = 8820;
 • Näin ollen säätöön kohdistuvan kuorman likimääräinen massa on 27526 + 7350 + 8820 = 43696 kg;
 • Nyt tuloksena oleva paino on kerrottava luotettavuuskertoimella 43696х1.1 = 48065.6 kg;
 • Esimerkiksi ruuvitukit, joiden koko on 86x250x2500, on suunniteltu. Numeron laskemiseksi on välttämätöntä jakaa kunkin kuoren kuormituksen kokonaiskuormitus. 48065.6 / 2000 = 24.03, kierrätämme vastaanotetun määrän 24: een, ja saamme täsmällisen määrän tarvittavien paalujen määrää.
 • Jotta asennat 24 tukee, sinun on käytettävä 1,2 metrin asennusvaihetta. Sukupuolihäiriön muodostamiseksi on käytettävä kahta muuta paalua, jotka sijaitsevat jo suoraan talon sisällä.

Näin ollen edellä mainitun tekniikan mukaan voit laskea tarvittavien paalujen määrän mitä tahansa kotia varten riippumatta sen ominaisuuksista.

Alla olevassa videossa voit nähdä, miten pile-pohjaisen laskennan suorittavat asiantuntijat:

tulokset

Pile-pohja on taloudellinen ja nopea tapa luoda perusta rakentamiseen. Sen avulla voit työskennellä kaikissa sääolosuhteissa ja mahdollistaa myös rakennusten rakenteen jopa ongelmallisimpiin maaperään.

Pallosäätiön laskennassa voit määrittää etukäteen kuinka monta paalia tarvitaan tietyn massan taloon. Tässä artikkelissa kuvattujen kaavojen avulla laskelmat voidaan suorittaa nopeasti ja tarkasti.

Säätiö laskin

Maaperän korroosioaktiivisuus:

 • Yhden terän ruuvipillojen käyttö vaatii pilarin pohjan betonoitumista riittävän vastustuskyvyn horisontaalisiin kuormituksiin.
 • Tämäntyyppinen rakenne vaatii laskutoimituksia, joilla voidaan torjua jähmettymisen tangentiaalisia voimia.

Tee pyyntö jättää geologi. Palvelun hinta - 2 500 ruplaa

Yhden terän ruuvipilarien käyttö vaatii jäykän mateen muodostamista vanteilla kanavalla, jotta saadaan riittävä vastus vedon, horisontaalisten ja dynaamisten kuormitusten aiheuttamilta vaikutuksilta, jotka johtuvat virtauksen, jään laskeutumisesta, veneiden kiinnittymisestä jne.

 • Koska tarve varmistaa rakenteen elinikä GOST 27751-2014 -standardin vaatimusten mukaisesti, voidaan käyttää vain 4 mm: n tai sitä vanhempia hylsyjä sisältävien ruuvipallojen käyttö vain maaperän syövyttävyyden (CAG) määrittämisen jälkeen.
 • Terän kokoonpanon selkeyttäminen, paalujen asentaminen siten, että maaperän rakenne on mahdollisimman vähäinen ja jolla varmistetaan vähintään 1 m: n paalin alla olevan tiheän maaperän paksuus, on tehtävä geologisia ja litologisia tutkimuksia.
 • Vaikutus erilaisten kuormitustyyppien rakenteisiin (kriittisten solmujen alle, laakerin alle ja ei-kannattomiin seinämiin, lattiamurtuman aikana) vaatii useita ruuveja (yksi ja kaksi terää) samanaikaisesti. Näin varmistetaan turvamarginaalin tasainen jakautuminen ja säätiön elinikää.

Ilmoittaudu geologin lähtöön ja mittaat CAG: ta soittamalla numeroon 8 800 700 62 82, ext. 115 tai täyttämällä lomake. Palvelun hinta on 2 500 ruplaa.

Koska teollisuuslaitosten turvallisuustasoon on lisätty vaatimuksia, ruuvien paalujen muutosten valitseminen niille olisi tehtävä vain yksityiskohtaisten laskelmien perusteella, mukaan lukien lopullisen elementtimenetelmän mukaiset ohjelmistopaketit ja ottaen huomioon aina tekniset ja geologiset tiedot tutkimuksia.

Jotta voisimme tehdä tarpeelliset laskelmat ja valita optimaaliset paalukokoot kohteeseen, sinun on täytettävä alla oleva tilauslomake.

Kuinka valita pino pituus säätiölle?

"Kuinka pitkä ruuvipilareita tarvitaan taloni rakentamiseen (kylpylä, huvipuisto...)?" Onko kysymys, joka usein syntyy asiakkaiden kanssa yrittäessä laskea säätiötä.

7 myyttiä konkreettisesta perustasta

Rakennusmarkkinoiden ulkonäkö ruostumattomien paalujen perustusten rakentamisessa ja sen kasvavassa suosiossa johti siihen, että monet asiakkaat alkoivat ihmetellä: "Ruuvi- tai nauhakuvio"?

Ruuvipurkkien luokitus

Ruuvien paalujen perustusten suunnittelussa ja rakentamisessa lasketaan eri tyyppisiä kuormia ylävirran rakenteista ja niiden yhtenäinen jakautuminen alustalle käyttämällä erilaisia ​​ruuvipillojen modifikaatioita. Mitkä parametrit vaikuttavat yhden tai toisen paalun koon valintaan käsitellään tässä artikkelissa.

Laskutapahtumien laskutapojen laskentamenetelmä

Artikkelissa kerromme, mitä virheitä voidaan tehdä, kun lasketaan itsenäisesti matala- rakennustyön halkirakenne ja miten vältetään se.

Kuinka erotella laadukas ruuvipilari huonolaatuisesta?

Kun ostat tuotteen tai palvelun, kiinnitämme ensin huomiota laatuun. Mutta jos tavarat tai palvelut liittyvät alueeseen, jossa emme ole asiantuntijoita, on joskus vaikeaa määrittää niiden laatua. Kuten ruuvipillojen tapauksessa.

Korroosio: syyt ja suojausmenetelmät

Ruuvipallot on valmistettu teräksestä, joten niiden käyttöikä riippuu ensisijaisesti korroosioprosessien esiintymisasteesta ja kehityksestä. Tämä johtaa potentiaalisia asiakkaita kyseenalaistamaan teknologian luotettavuuden, joten artikkelissa tarkastellaan joitain pile-ruuvien perustekijöiden ja suojausmenetelmien vaikutuksia.

Kuinka erottaa korkealaatuinen asennus heikkolaatuisesta?

Rakentamisen osalta on tärkeää muistaa, että lopputulos eli rakennuksen luotettavuus ja kestävyys riippuvat paitsi siitä, kuinka laadukkaat rakennusmateriaalit ovat hankkineet, mutta myös siitä, miten nämä tai muut teokset toteutettiin.

Miten ruuvien paalujen hinta on?

Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä ruuvipillojen hinta on valmistettu, miksi liittovaltion yritykset voivat tuottaa samanlaisia ​​tuotteita kuin pienet alueelliset yhtiöt, mutta edullisemmilla kustannuksilla ja miksi GlavFundament ei ole yrittänyt tehdä.

Paalusakselin betonisointi. Onko olemassa vaihtoehto?

Artikkelissa käsitellään ruuvipätkän tynnyrin betonoitumista, teräksen ja betonin yhteistoimintaa sekä vaihtoehtoisia tapoja täyttää putki.

Mikä on vaarallista kuumasinkitystä?

Lausunto on, että galvanointi on tehokkain tapa suojata metallirakenteita korroosiolta, on laajalle levinnyt. Tämä on luultavasti siksi, että galvanoidut ruuvipallot käytetään eri rakenteilla.

Cast tai hitsattu kärki?

Artikkelissa käsitellään valettujen kärkien käyttöä ruuveille eri maaperäolosuhteissa ja mahdollisista seurauksista

Ovatko paalujen ulkomaiset muutokset tehokkaita Venäjällä?

Teknologian suosion lisääminen ruuvipapeiden perustusten rakentamisessa on johtanut siihen, että niiden kysyntä kasvaa merkittävästi globaaleilla markkinoilla. Kotimaisten muutosten kilpailukyky herättää kuitenkin kysymyksiä.

Vertaileva analyysi ruuvipilareista, joissa on valettu ja hitsattu monikierrostappi

Artikkelissa käsitellään ruuvipallojen käyttökelpoisuutta ja ominaisuuksia, joissa on valettu ja hitsattu monikierrostappi.

Paksut seinät ruostumattomat teräspelat

Jotta varmistettaisiin säätöjen yhteensopivuus maaperän olosuhteiden kanssa ja taattaisiin niiden käyttö koko GOST 27751-2014: n koko käyttöiän ajan, GlavFundament on laajentanut tuotevalikoimaansa ruuvien paaluiksi saumattomasti vedettyjä teräsputkia, joiden seinämäpaksuus on 5-9 millimetriä.

Ruuvipatsaustesti

Suurin tapa korroosiota vastaan ​​on lisätä akselin seinämän paksuutta ja paalun terää sekä seosteräksen ja sinkkianodien käyttöä. Lisätapa säätiön käyttöiän lisäämiseksi on käyttää suojaavaa korroosionestopinnoitetta.

2-terän ruuvipillojen laskemisen ominaisuudet

Onko terien lukumäärän lisääntyminen takaa paalun kantavuuden lisääntymisen? Artikkelissa tarkastellaan kaksipäisten ruuvipillojen laskennan ominaisuuksia.

Terien valinta ruuveja

Nykyaikainen menetelmä ruuvipillojen perustusten määrittelemiseksi siiven laakerikapasiteetin määrittämisessä ottaa huomioon sen halkaisijan, mutta ei kuitenkaan mahdollista käyttää sellaisten parametrien laskennassa, kuten kokoonpano, metallipaksuus ja siipien lukumäärä. Tässä artikkelissa tarkastellaan näiden indikaattoreiden valintaperiaatteita ja niiden vaikutusta ruuvipätkän kykyyn havaita suunnittelukuormat.

Ruuvaa pilarin paksuuden laskenta

Artikkelissa tarkastelemme tarvetta valita ruuvipatsaan seinämän paksuus, joka perustuu käyttöiän vaatimuksiin (kestävyyteen) ja johonkin tämän parametrin tarkoitukseen vaikuttaviin tekijöihin.

Geologiset ja litologiset tutkimukset ja maaperän syövyttävyyden mittaukset

Nopean geologian (geologiset ja litologiset tutkimukset matalarakenteisille rakenteille) ja maaperän syövyttävyyden mittaaminen (CAG) ovat menetelmiä, joita ilman on mahdotonta määrittää oikein ruuvipillojen parametrit kuten metallipaksuus, teräslaatu, terän kokoonpano jne.

Kasaamiskyvyn lisääminen johtuen liuoksen pistämisestä putken läpi

Yksi tekniikan tärkeimmistä eduista kantokyvyn kasvattami- seksi liuoksen ruiskutuksen ansiosta ruuvipurkissa on mahdollisuus käyttää sitä monimutkaisissa maissa ja lisätä niiden kantavuutta 3-5 kertaa.

Ruuvipillojen hitsattujen liitosten laadunvalvonta

Tuotantotekniikan eroista huolimatta kaikki ruuvipillojen muutokset yhdistyvät yhteen asiaan: hitsit ovat aina läsnä pinnalla. Siksi hitsattujen liitosten laadunvalvonta on välttämätön osa tuotantoa.

Inflaation vaikutukset erilaisiin paaluihin

Teräksiset ruuvipallot ovat universaaleja ja korkealaatuisia elementtejä maatiloja ja teollisuuslaitoksia varten. Ruuvien paalujen käyttö niiden alhaisen materiaalin voimakkuuden ansiosta on tullut erittäin suosittuja alueille, joilla on kallistus- ja permafrost-maaperä.

Laboratoriotutkimukset maaperän pakkastumisesta

Tässä artikkelissa esitetään tulokset, jotka tutkivat saven maaperän muodonmuutoksen prosessin kulkua pakkanalastuksen aikana sekä tulokset, joiden perusteella voidaan tutkia pakastekuormituksen aikana pakatun maaperän käyttäytymistä.

Tutkimus ruuvipurkimen yhteistoiminnasta maaperän kanssa laboratoriossa

Huolimatta ruuvipallojen laaja-alaisesta käytöksestä niiden maaperän yhteistoimintaa ei ole tutkittu riittävästi. Tässä yhteydessä tehtiin kokeellisia ja teoreettisia tutkimuksia, joiden avulla arvioitiin maaperän lähes maaperän jännitysrasitustila (alv) pystykuormituksen aikana.

Menetelmä vääntömomentin arvioimiseksi ruuvin paaluilla

Vääntömomentin suuruutta ruuvaamalla paalua voidaan käyttää sen kantavuuden arvioimiseen maan päällä, sillä näiden arvojen välillä on monien tutkijoiden havaitsema korrelaatio-riippuvuus. Tässä artikkelissa on esitetty menetelmä vääntömomentin arvioimiseksi laitteen kahden terävahvisteisen paalun avulla.

Mitä teräksen laatu vaikuttaa?

Mitä tuotemerkkejä on käytetty useimmiten ruuvipillojen valmistuksessa? Kuinka teräksen laatu vaikuttaa laatupullon laatuun ja käyttöikään (kestävyys)?

Ruuvipillojen historia ja kehitysnäkymät

Perusrakenteiden historia ruuveilla oli täynnä monia mielenkiintoisia tapahtumia. Tämän tarinan alku laittoi tavalliset zabivny-puiset paalut, joita käytettiin 1800-luvun loppuun asti.

Kattorakennusteline ruuveilla

Yritys GlavFundament osallistui suuren hankkeen toteuttamiseen - kasvihuoneen kompleksin rakentamiseen Kurskin alueella. Rakennusasiakas on AgroPark Greenhouse Complex LLC.

Rakentamisen riskien varmistaminen on tärkeää

Rakentamisen riskien vakuuttaminen mahdollistaa nykyisestä tilanteesta riippumatta mahdolliset vahingot, koska tässä tapauksessa sopimuspuolen lisäksi myös vakuutusyhtiö vastaa suoraan tarjotuista palveluista.

Puhdistuslaitteen ominaisuudet ruuvipallojen pohjalla

Tässä artikkelissa käsitellään joitain näkökohtia viemäröintijärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta ruuveilla tapahtuvaan taloon, erityisesti päälinjojen sijaintiin suhteessa pohjaan ja putkilinjan eristysjärjestykseen. Erityishuomiota kiinnitetään talon talon jätevesilaitteiden käsitteeseen.

Tyypilliset 6x8-säätiöprojektit ruuvipillereissa

Suunnittelun suunnittelijoiden keskuudessa kysyntä kasvaa merkittävästi valmiiden projektien osalta. Samanaikaisesti yksi suosituimmista ratkaisuista on projekti, johon perustetaan 6x8-talo ruuveilla.

Ruuvien paalujen käyttö, johon on yhdistetty betonikiinnitys, vaikeissa olosuhteissa

Venäjän federaation alueella kastelevat maaperät, jotka sisältävät savia, lammet, hiekkakivilöytöjä, silkkihiekkoja ja hienoja hiekkarantoja, ovat laajalle levinneitä. Tällaisten maaperän perustukset ovat korkeammat, jos niihin kohdistuvat kuormat eivät tasapainota vetovoimaa.

Ruuva paalun pohja laskin, online-laskenta

Ruuvipilareiden laskin - online-laskenta - yksinkertainen tapa navigoida tuotteiden hinnat / rakennustyöt.

Avaimet käteen -perustainen laskin

Verkkolaskimen tärkein etu on se, että voit suorittaa kaikki laskelmat itse ilman asiantuntijan apua. Järjestelmä itsessään on myös melko yksinkertainen.

Useimmissa sivun sivuissa oikeassa yläkulmassa on painike "Foundation Calculator". Kun napsautat sitä, siirryt erilliselle sivulle, joka sisältää vaaditut kentät. Sinun on määritettävä rakennuksen tyyppi (talon, kylpy, aidan, laiturin), seinämateriaali (talon ollessa puu, runko tai tiili, aidan muotoinen arkki, nettoutus), kerrosten lukumäärä ja rakennuksen koko. Nämä tiedot ovat tarpeen rakenteen kuormituksen määrittämiseksi.

Varmista, että kaikilla kentillä on pudotusvälilehdet, jotka osoittavat yleisimmät vaihtoehdot. Tämä vähentää merkittävästi täyttöaikaa.

Päädyn säätiö laskin sisältää myös kaksi lisäkenttää - maaperän olosuhteet ja maaperän syövyttävyys. Kun täytät ne, sinulla on todennäköisesti kysymyksiä, sillä lähes kaikki markkinoilla olevat organisaatiot eivät pyydä näitä tietoja laskemaan paalujen hintoja / rakennus- ja asennustöitä. Miksi teimme ne pakollisiksi?

Pallojen parametrit, niiden määrä ja sijoitus säätöön voidaan antaa vain rakenteen ja kentän kuormituksen perusteella. Jos molempia näistä tekijöistä ei oteta huomioon, on olemassa kallistumisriski (paksulla kerroksella maaperän alle 1 metrin alueella tai tietyntyyppisten maaperän kostuttaminen kausittain, alentamalla niiden kantavuutta) tai nurjahduksen (säätelyn tangentiaalisten pakkasenkestävien voimien vaikutuksella). Et myöskään voi olla varma, että rakenteen käyttöikä on GOST 27751-2014 "Interstate-standardin vaatimusten mukainen. Rakennusten rakenteiden ja perustusten luotettavuus. Tärkeimmät säännökset.

Kaksipäisten ruuvipillojen tehokas toiminta on mahdollista vain silloin, kun terien välinen etäisyys on laskettu maaperätietojen perusteella. Sama pätee terien nousuun, kaltevuuden kulmaan (lisätietoja artikkelissa "Kahden teräosan ruuvipillojen laskennan ominaisuudet").

Jotta häiriöttömän rakenteen lähes sulatetun maapohjan massan käyttöön otettaisiin, olisi valittava järkevä rakenne, joka vastaa maaperän tyyppiä (tarkempia tietoja on artikkelissa "Teräparametrien valintaperiaatteet").

Metallin ja teräksen paksuus vaihtelee myös maaperän syövyttävyyden mukaan. Jos ympäristö on erittäin aggressiivinen ja kasa on St3-terästä, jonka seinämän paksuus on 4 mm tai vähemmän, ei pitäisi odottaa, että se kestää yli 15-20 vuotta.

Näin ollen rakennustyömaan maaperäolosuhteita koskevat tiedot ovat yhtä tarpeellisia suunnittelussa kuin kuormitustietoja. Jos sinulla ei ole tarvittavia tietoja, GlavFundamentin asiantuntijat suorittavat tarvittavat tutkimukset - geologiset ja litologiset tutkimukset sekä maaperän syövyttävyyden mittaukset (lisätietoja artikkelista "Express geologia (geologiset ja litologiset tutkimukset) ja maaperän syövyttävyyden mittaukset")..

Yhtiömme kehittämä online-laskin soveltuu vain matala- rakennustöihin. Teollisten ja suurien siviilien esineiden (putkistojen, seisontatuotteiden, mastojen, tornit, voimansiirtojohdot) perustat lasketaan tietokoneavusteisissa suunnittelujärjestelmissä (CAD) suoritettuaan täysipainoiset tekniset ja geologiset tutkimukset. Vahvistettujen tulosten vahvistamiseksi maaperän valvontatestit järjestetään puristus-, vetävien ja vaakakuormien vaikutuksesta. Tämä johtuu siitä, että näiden laitteiden turvallisuuden tasoa on lisätty.

Jos sinun on laskettava teollinen tai suuri siviiliväestö, noudata linkkiä ja täytä hakemus yrityksen suunnittelutoimistolle, josta ilmenee tarvittavat tiedot. Jos tarvitset lisätietoja, soitamme sinut takaisin.

Määrällinen laskeminen, rakenteiden valinta ja paalujen järjestely

Säätiön laskinohjelmassa olevien pölkkyjen määrän ja yhdistelmien määrittämisessä otetaan huomioon Venäjän federaatiossa voimassa olevat sääntelyasiakirjojen vaatimukset sekä erikoistuneiden asiantuntijoiden kehittämät tutkimus- ja testaustulosten perusteella omien ja ulkomaisten asiantuntijoiden vaatimukset.

Lähes minkä tahansa rakenteen (talon, kylpy) perusrakenteeseen vaikuttavat useat kuormatyypit kerralla (kriittisten rakennussolmujen alle, kantavissa ja verhoseinissä, lattiaviivojen alla). Jokainen kuormitustyyppi edellyttää sellaisen paalarakenteen käyttöä, jolla on tietty laakerikapasiteetti. Siksi ehdotettu ratkaisu ei sisällä yhtä, vaan useita eri tyyppejä kerralla.

Mutta on hetkiä, joita on vaikea harkita laskettaessa verkossa. Nämä ovat esimerkiksi grillauksen kaatumisen ominaispiirteet (laskettu arvo). On olemassa käsitys siitä, että grillatahnan kaatumisen välttämiseksi riittää, että noudatetaan sallittujen kuormitusten yleistettyjä arvoja. Tämä on väärä. Pallojen välinen etäisyys määritetään jokaiselle esineelle ottaen huomioon kunkin seinämän sidonta-aineen kuormat.

Tässä suhteessa laskentaan laskettua laskentaa voidaan pitää vain alustavana. Se auttaa sinua muodostamaan yleisen käsityksen hinnasta, mutta tämä ei ole ratkaisu, jolla taataan rakennuksen turvallisuus.

Ruuvipohja laskin

Laskin luotaessa ruuvin säätiön laskemista varten meidän tehtävämme on kehittää ohjelma, joka olisi kätevä ja hyödyllinen samanaikaisesti.

Ensinnäkin voimme vertailla hintoja. Plus - sinun ei tarvitse avata paljon välilehtiä, kaikki tarvittavat tiedot ovat sivuillamme. Palvelu laskee hinnan kolmessa luokassa kerralla ("Economy", "Standard", "Premium"). Kokonaismäärään sisältyy myös rakennus- ja asennustöiden kustannukset (tästä syystä riittää, että rasti merkitään "Tehtävät huomioon" -kenttään).

Toiseksi lisäsimme viittaustietoja laskimelle, mikä selventää sitä, mitä ohjaamme tarjoamalla sinulle juuri tämän ratkaisun.

Aseita ja laitureita voidaan esimerkiksi käyttää kevyiden rakenteiden vuoksi, joten heille suositellaan usein yksijalkoja. Tämä näyttää olevan oikein, koska esineiden pienet kuormat eivät edellytä rakenteen suurta kantavuutta. Tässä lähestymistavassa ei kuitenkaan oteta huomioon merkittävien vetävien ja horisontaalisten kuormien vaikutusta paaluun.

Puusta tai profiloidusta levystä on tunnusomaista suuri purje. Laiturit ja venepaikat vaikuttavat nykyisen jään, jään laskuun. Tuloksena oleva ponnistus pyrkii aina vetämään paalun pois maasta. Ja tämäntyyppinen iskusuhde on edullisin rakenteille, joissa on yksi terä.

Mahdollisten seurausten välttämiseksi sinun on pakko betonoida pylvään pohja tai vanteet kanavalla tai ammattimaisella putkella. Lisäterän käyttöönotto ratkaisee tämän ongelman jopa ilman lisärakenteen vahvistamista.

Laskun perusta talolle. hintalaskelma

Säätiö laskin on kätevä työkalu talon, kylpyläosaston tai minkä tahansa muun matalan rakennushankkeen perusrakenteen esisuunnitteluun. Se on myös välttämätöntä, kun tarvitset likimääräisen hintalaskennan mahdollisten kustannusten ymmärtämiseksi.

Emme kuitenkaan suosittele pelkästään näiden ohjelmien turvaamista. Palvelu on kuitenkin vain joukko algoritmeja, jotka eivät voi täysin ottaa huomioon kohteen ja sivuston ominaisuuksia, eivätkä voi korvata suunnittelijan suunnittelijan kokemusta. Ja jos katsotte, että Glavfument-yrityksen projektiosasto suorittaa laskelman ilmaiseksi ja 24 tunnin kuluessa, valinta tulee ilmeiseksi.

Kolonnin säätiön laskeminen

Laskin Poles Online v.1.0

Laskin laskettavien pilareiden pylväspohjan laskemista varten. Pilarien lukumäärän laskeminen, grillata- minen, betonin ja raudoituksen laskenta, betonin koostumus ja sekoitteiden määrä betonisekoittimessa. Perustuu: SP 22.13330.2011, SP 52-101-2003, kirja V.P. Sizova: ohjeet raskaan betonin koostumusten valinnalle.

Laskentayksikkö

Talon paino: 150 tonnia

Talon paino on määritettävä ottamatta huomioon säätiön massaa ottaen huomioon lattian lumi ja käyttökuormat sekä kertoimet. varastossa. Esimerkiksi otetaan yksiportainen kehysrakennus.

Maaperä: Loam. Huokoisuuskerroin [e]: 0,5. Maaperän virtausnopeus [IL]: 1

Pylväiden tyyppi: kantapään laajentamisella (TISE)

Akselin korkeus [h1]: 2,5 m

Pylvään halkaisija [d1]: 0,25 m

Kolonnin laajeneminen [h2]: 0,3 m

Kolonnin [d2] laajenemisen halkaisija: 0,6 m

Pylvään upotuksen syvyys maaperään: 1,5 m

Rakennuksen rakenne: viisi seinää (yhdellä sisäisellä laakerin seinällä pitkin talon pitkää puolta)

Talon mitat: 10x12m

Korkeus grilli: 0,4m

Grillausleveys: 0.4m

Maksuehdot

Pilarien lukumäärän laskemiseksi meidän on tiedettävä maaperän rakenteellinen vastus, pohjan kuormitus (talon paino lumella ja hyödyntämiskuormalla) sekä säätiön massa.

Koska emme tiedä säätiön massaa, suoritamme laskennan kahdessa vaiheessa. Aluksi löydämme pylväiden lukumäärän, lukuun ottamatta säätiön massaa (pylväs + grilli tai vain pylväät) ja sitten, kun säätiön massa tunnetaan, löydämme pilareiden lukumäärän ottaen huomioon sen massan.

Pylväspohjan laskeminen suoritetaan toisen rajoittavien tilojen ryhmän (perusmuodon perusteella). Perustana on SP 22.13330.2011. Rakennusten ja rakenteiden perusteet.

Digression: On syytä huomata, että monet kehittäjät kutsuvat tämän tyyppistä pino-ja-soraa perusta. Jos noudatamme tiukkoja termejä, tämä ei ole totta, ja yhdistysyritystä 24.13330.2011 käytetään paalusäätiön laskemiseen. Tällöin laaditaan erillinen laskin.

Maaperän kestävyyden laskeminen

Jos maaperän ominaispiirteet ovat tiedossa, laskennassa voidaan käyttää yhteisyrityksen kohdan 22.6.13 mukaista kaavaa.

Määritä pohjan pohjan leveys. Meidän tapauksessamme tämä on pilari, jolla on ainoa ympyränmuotoinen geometria. Tästä syystä löydämme ensinnäkin pylväsjalan alueen, jota tuetaan kentällä. Sitten lasketaan säätiön leveys.

Pilarin pohjan pinta-ala = Pi * Pilarin pohjan halkaisija * Pilarin pohjan halkaisija / 4 = 3,14 * 0,6 * 0,6 / 4 = 0,2826 m2 = 2826 cm2

Alustan leveys = neliöjuuri (kolonnin jalka) = neliöjuuri (2826 cm2) = 0,53 m

Pohjan tuntemattomalla leveydellä on mahdollista löytää maaperän suunnitteluvastukset kaavojen avulla SP 22.13330.2011 sovellusten B avulla. Laskun laajuus meidän tapauksessamme annetaan rakentavasti, mutta perustana voimme ottaa tämän laskelman maaperän lujuusominaisuuksien vähimmäisvaatimusten vuoksi.

Kaava perussyvyyden kanssa [d]

Säätiö laskin

Kokonaiskustannukset saattavat poiketa hieman perushinnasta, koska se riippuu suuresta määrästä parametreja ja edellytyksiä paalunruuvin säätösi asennukselle sivustollesi.

Selvitä, kuinka paljon tulevasta pino-ja ruuvin säätiöstä aiheutuu kustannuksia, laske tarkka hinta ottaen huomioon hankkeen parametrit.
Jos sinulla on vaikeuksia, kun käytät laskimen asennusta, soita meille, soita tarvittavat parametrit työntekijälle ja selvitä välittömästi kustannukset. Lue nykyisistä alennuksista, tarjouksista ja tee ostoksesi kannattavin.

Keskeinen hinta, laskin laskee seuraavien keskeisten parametrien perusteella:

 • rakennustyyppi
 • talon geometriset mitat, kylpy.
 • rakennusmateriaali
 • tarvitsee asentaa paaluja

Laskuri valitsee parhaan joukon paaluja (niiden lukumäärä, halkaisija, pituus, väli), riippuen rakennetun rakenteen ominaisuuksista.
Jos tietyssä projektissa on ominaisuuksia, joita ei ole laskinparametreissa, tilata laskelma asiantuntijalta, se kestää vähintään aikaa, mutta se antaa oikein kustannukset.

Tarkkaa määrää ilmoittaessamme käytämme useita tärkeitä indikaattoreita, joiden avulla voimme suorittaa kaiken työn SNiP: n normien mukaisesti. BalSvai-myymälän valikoimassa on runsaasti erilaisia ​​ruuveja, joissa on eri parametrit ja kantavuus. Talon paalusäätiön laskenta auttaa määrittämään paalun kokoonpanon, määrän, ruuvien syvyyden ja sijainnin vaiheet.

Mitä suunnittelussa otetaan huomioon

Väärin suoritettujen suunnittelulaskelmien tapauksessa paalu ei usein pysty kestämään rakenteen rakenteen paineita, mikä johtaa myöhempään korvaamiseen / vahvistamiseen ja aiheuttaa tarpeettomia kustannuksia.

Projektin kehittämisessä tarvitaan seuraavia kohtia:

 • rakennuksen todellinen paino;
 • paino ottaen huomioon käyttökuormat;
 • lumi massan ja tuulen vaikutukset;
 • rakennusmateriaali;
 • sisäisten seinien / väliseinien järjestely;
 • rakennuksen tarkoitus;
 • maaperän ominaisuudet rakennuksen rakentamisessa;
 • rakennustyömaalla.

Tuotamme erittäin luotettavia tuotteita, yhtiö kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden laatuun. Yritämme tehdä Moskovan ja alueen kilpailukykyisen houkuttelevien säätiöiden hinnat - houkutteleva, tämä pyrkimys antaa onnistuneita tuloksia.

BalSvai-yhtiö on valmis kaikentyyppiseen yhteistyöhön erityisolosuhteissa, 15 vuoden takuu materiaalien ja asennuksen + yksittäisten alennusten asiakkaille.