Online-laskin porakoneiden ja pylväsperiaatteiden laskemiseen

Pallosäätiön laskeminen on erittäin tärkeä vaihe tulevan talon hankkeen luomisessa. Jos tehdään ainakin vähäinen virhe, rakennuksen elämää vähennetään parhaimmillaan kahdenkymmenen vuoden ajan. Vähiten suotuisissa olosuhteissa katastrofi voi esiintyä jopa rakentamisen aikana.

Jos rakennuksen alueella on epävakaita maaperä, jolla on korkea kosteus tai mikä tahansa monimutkainen helpotus, niin ainoa optimaalinen ulospääsy olisi kompetenssin laskeminen paalusäätiölle. Suunnittelun tärkein etu on kiinnityksen äärimmäisen korkea luotettavuus suhteellisen heikoissa maissa johtuen siitä, että kannat ovat upotettu riittävän suurelle syvyydelle. Tällaiset rakenteet ovat paljon luotettavampia ja kestäviä, ja niiden toteuttaminen ei edellytä tällaista suurta määrää konkreettisia, mutta sinun on ymmärrettävä, että niiden laskenta ja rakentaminen ovat melko aikaa vievää.

Pile-pohjaisen laskennan syyt löytyvät enemmän kuin tarpeeksi. Ensinnäkin oikein mallinnettu muotoilu on erittäin vakaa. Toiseksi ajaminen paaluilla on paljon halvempaa kuin rakentaa nauhaa tai laatoitettua rakennetta. Kolmanneksi maaperän pieni kantavuus - paalusäätiö on ainoa mahdollinen vaihtoehto.

Jos sivustolla on alhainen kantavuus, sen jälkeen, kun olet tehnyt oikean laskelman, sinun ei tarvitse kaivaa pile-pohjaisia ​​syväkuoppia luodaksesi luotettavan perustan. Tätä varten käytetään ruuvipalloja. Mutta tällaisten materiaalien käytön laskentakaavat ovat paljon monimutkaisempia.

Tyypit perustuksia grillage

Grilli on pohjan yläosa, jonka avulla paalunpäät yhdistyvät yhteen kokonaisuutena, ja grillaus tukee tulevaa rakennusta. Grillityyppien ja paalun yhdistäminen suoritetaan erikoistuneella hitsaamalla tai tavallisella betonivalulla.

Asennuksen tapahtuessa grillit voidaan jakaa useaan luokkaan:

 • Vyö - vain vierekkäiset paalut yhdistyvät;
 • Laatoitettu - jokainen korkki on kytketty.

Materiaalityypin mukaan:

 • Betoni vahvikkeella. Kantavilla seinillä tehdään paalujen asentaminen ja pienen syvyyden omaavat kaivannot lävistetään grillimassan syvyydelle ja leveydelle;
 • Suspendoitu betoni. Se on samanlainen kuin edellinen versio, mutta tällaisen perustuksen erityispiirre on se, että betoni nauha ei pääse kosketuksiin maan kanssa ja korvaava aukon laite antaa samalla mahdollisuuden estää tukin rikkoutuminen, kun merkittävää tärinää esiintyy
 • Vahvistettu betoni. Tällaisen perustuksen valmistaminen käsittää I-palkin tai laajan metallikanavan käyttämisen kanavan 30 ollessa asennettu kantavien seinämien alle, kun taas jäljelle jäävät kannattimet on yhdistetty kanavalla 15-20;
 • Puusta. Erittäin harvinainen vaihtoehto, jota käytännössä ei ole käytetty äskettäin;
 • Yhdistetty. Se käyttää paitsi metallikappaleelementtejä myös betonia.

Mitkä ovat ruuvipallot

Paalun perustuksen oikean laskennan suorittamiseksi on tarpeen oppia mahdollisimman paljon pääaineesta. Näin voit luoda projektin niin tarkasti kuin mahdollista, riippuen paalarakenteiden ominaisuuksista ja niiden ominaisuuksista.

Kaikki päällekkäin olevat paalut yhdistetään grillage. Se voidaan tehdä sekä puusta että metallista. Voit myös ottaa kiinteän betoniteräksen. Mutta se lisää huomattavasti perusrakenteen painoa.

Paalarakenteet perustuksen laskemiseksi voidaan tehdä joko itsenäisesti tai tilata tehtaalla. Valmistuksessa suoraan rakennustyömaalla niiden perustus on parhaimmillaan tasainen.

Paalipohjaisen laskemisen oikea laskeminen vain rakennusalueen tuntemiseksi ei riitä. On otettava huomioon kitkavoima, joka esiintyy sauvan sivupinnan ja maan välissä.

Aikaisemmin ruuvipalloja käytettiin usein sotilasinsinööreinä linnoituksen rakentamisessa. Tämä johtui siitä, että ne antavat rakenteen kestää lisääntyneitä kuormituksia äärimmäisissä olosuhteissa.

Pääosa kasa on runko. Sen halkaisija on 80-130 mm. Lopussa on terävä kartio. Terä on hitsattu siihen. Näin voit nopeasti ja tehokkaasti ruuvaa paalarakenteet maahan.

Jotkut paalut menevät ilman kärkiä. Tässä tapauksessa tynnyrin päässä on reikä. Hän saa vipun, jonka avulla voit pyörittää kasaa halutulla nopeudella. Tämä ominaisuus mahdollistaa tarvittaessa pidennyksen runkoon. Tämä vaihtoehto on välttämätön, kun työskentelet epävakaalla maaperällä.

Paalarakenteiden edut ovat:

 1. Turvallinen asennusteknologia, jonka avulla voit nopeasti rakentaa talon perustan.
 2. Mahdollisuus käyttää mitä tahansa maata. Ainoa poikkeus on kalliomuodostumat.
 3. Kun paalut ruuvataan, ei synny shokkikuormitusta. Tämän ominaisuuden ansiosta paaluperustukset voidaan rakentaa jopa tiheästi rakennettuihin alueisiin ilman pelkoa läheisten talojen turvallisuudesta.
 4. Heti kun ruuvielementit on asennettu, grilli voidaan asentaa heti. Tietenkin tämä ominaisuus otetaan huomioon laskelmissa.
 5. Pallosäätiön laskenta voidaan tehdä sekä mäkistä että epätasaisista osista.
 6. Asennus tapahtuu lähes kaikissa sääolosuhteissa. Ei ole väliä kuinka monta astetta ikkunan ulkopuolella. Tämä ei vaikuta säätiön laatuun.
 7. Mahdollisuus uudistukseen. Mikään muu säätiö ei anna niin paljon tilaa rakenteellisille muutoksille kuin kasa. Tarvittaessa teräspultti voidaan irrottaa ja ruuvattaa toiseen paikkaan.

Tietäen paalusäätiön eduista ja ominaisuuksista voit tehdä tarkimmat laskelmat huomioiden kaikki suunnittelun ominaisuudet.

Laske paalujen välinen etäisyys ja niiden syvyys

Pylväsruuvin laskeminen grillauslaitteella sisältää suuren määrän pisteitä, mutta ennen kaikkea määrätään pinoiden syvyys, joka riippuu maaperän tyypistä ja monimutkaisuudesta. Ensinnäkin sinun on määriteltävä alueesi maaperän normatiivinen jäädytyssyvyys, jonka jälkeen alle 20-25 cm: n mittainen - tämä on paalujen syvyyttä.

Tutkittavien töiden suorittamisen jälkeen on tarpeen määrittää pohjaveden pinnan taso sekä mahdollisuus sen vaihteluun eri vuodenaikoina ja maaperän laadullisten ominaisuuksien suhteen paikan päällä. On parasta, jos pätevää asiantuntija osallistuu paalusäätiön suunnitteluun ja sen rakentamiseen.

Laskettaessa ruuvipilareiden lukumäärää säätiölle kussakin tapauksessa on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • Kuinka kestävä materiaali on ja grillata;
 • Mikä on maaperän kantavuus, ottaen huomioon myös tiivisteen tuen asennuksen aikana;
 • Jos helpotuksissa on merkittäviä eroja, myös tukipohjan kantavuus määritetään ja otetaan huomioon;
 • Kuinka paalut ratkaistaan ​​pystysuoran kuorman vaikutuksesta?
 • Mikä on sisäisen sisällön rakenteen paino?
 • Mitä ovat kausiluonteiset, dynaamiset ja tuulikuormat.

Lisäksi on välttämätöntä ottaa huomioon paalusäätiön luonnos. Paalusäätiö on tehtävä työsuunnitelman mukaisesti, joten on parasta, jos ammattimainen arkkitehti osallistuu sen luomiseen.

Tässä tapauksessa laskennallisten kaavojen tiedot valitaan maaperän laadusta ja sen tyypistä riippuen. On huomattava, että kasauksen ja muodonmuutoksen kasausperustan laskeminen edellyttää tulosindikaattoreiden mahdollisimman suurta tarkkuutta.

Kuinka perustaa säätiö laskelmien perusteella?

Oikeiden laskelmien rakentamiseksi on tarpeen tehdä mittauksia rakennustyömaalla. Ensinnäkin on tarpeen määrittää kerroksen syvyys, joka voi tukea rakennuksen painoa heikossa maaperässä.

Jotta saataisiin selville, kuinka syviä pinoja täytyy ruuvattaa, tehdään alustava poraus. Näin voit selvittää, missä pohjavesi on. Sinun on myös harkittava, kuinka paljon maa jäätyy talvella.

Koko rakennusprosessi on perinteisesti jaettu seuraaviin vaiheisiin:

 1. Ensinnäkin merkintä ja kohdistaminen tehdään. Paikat, joissa tärkeimmät paalut asennetaan, määritetään. Sen jälkeen voit kiinnittää vähäisiä elementtejä. Niiden välisen etäisyyden tulisi olla 2-3 metriä. Teräpulttien on oltava kaikkien talon seinien alla.
 2. Ruuvit alkavat kulmapinoilla. Romu pudotetaan teräspultin yläreunaan. Metalliputkien vipua pidennetään. Ruuvauksen aikana poikkeama pystysuorasta ei saa ylittää kahta astetta. Kallistuskulmaa käytön aikana säädetään magneettisella tasolla.
 3. Pallosäätiön laskeminen nurkkapinoilla tapahtuu letkun tasolla. Sitten laittaa tarroja. Ne määrittelevät vaakasuoran tason ja grillauksen alareunan.
 4. Jäljellä olevat paalut ajetaan sisään.
 5. Ruuvin syvyyden tulisi olla sellainen, että se on 20 cm ylhäältä maahan.
 6. Ei-kannattava pinta leikataan ilmoitetulla tasolla.
 7. Sekoitettu sementtilaasti. Yksi sementtiä neljään hiekkakiviin. Ne ovat täynnä paaluilla.

Oikein suoritetut laskelmat kaivosrakenteen suunnittelustasolla mahdollistavat vahvan ja luotettavan rakenteen.

Esimerkkejä laskelmista

Yhden elementin voimakkuuden laskenta antaa sinulle mahdollisuuden määrittää, kuinka monta, yleensä tarvitset säätiön paalut. Vakinaa, vie etäisyys kahden metrin pylväiden välillä. Lisäksi modernin arkkitehtonisen suuntauksen mukaan tukien pitäisi olla yhteinen grillata.

Esimerkki yksi

Yhden metallipultin halkaisija on 30 senttimetriä. Rakennuksen arvioitu massa on sata tonnia. Kaasupohjan laskentakaavassa maaperän kantavuus on erityisen tärkeä. Käytä yleisintä ilmaisinta neljä kilogrammaa neliösenttimetriä kohti.

Voima-indikaattori, joka toimii jokaisessa paalussa säätiössä, nimetään Fcr: ksi. Parametri lasketaan seuraavalla kaavalla:

Määritä kaikkien muuttujien arvot:

 • π on vakioarvo, ääretön luku, joka matemaattisten laskelmien yksinkertaisuuden vuoksi merkitään tavallisesti 3.14: ksi.
 • d on metallipultin halkaisija (30 cm).
 • R on säde

Yhteenveto kaikesta yhdestä kaavasta:

Fcb = (πd2 / 4) · R = 707,7 · 4 = 2826 kg.

Se on tämä paino tässä maaperässä, jota voidaan ylläpitää yhdellä kasa pohjalla. Näiden tietojen perusteella jatkamme laskutoimituksia.

Rakennuksen kokonaispaino on täsmälleen 100 tonnia. Tämä luku on otettu laskennan helpottamiseksi. Ennen lisäpilareiden laskennan tekemistä indikaattorit on syytä tuoda yhteen metrijärjestelmään. Muuntamme tonnia kilogrammoiksi ja saamme N: n arvon (tukien määrä).

Tietysti kolmekymmentäneljä ja puolet kannattimista ei tule kenenkään. Siksi pyöristää ylös. On selvää, että talon rakentamiseksi satoja tonnia kohti 4 kg / m 2 kantavuusalueella tarvitaan vähintään 36 pylvästä.

Esimerkki 2

Jotta ymmärtäisimme algoritmin paalusäätiön laskemista varten, korjataan materiaali ja muutetaan hieman perusindikaattoreita. Laajenna pohja 50 senttimetriin. Tämä lisää koko rakenteen käytännöllisyyttä. Loput luvut pysyvät ennallaan.

Laskemme paalusäätiön ja saamme 13 tukea. Kuten näette, pohjan laajentaminen voi merkittävästi säästää piltioiden määrää saavuttaen hyvän rakenteellisen vakauden indikaattoreita.

Esimerkki 3

Pallosäätiön laskentaa, josta esimerkkinä näet alla, voidaan käyttää sekä kevyitä taloja ja massiivisia mökkejä varten, vaan ensimmäisessä tapauksessa käytetään tavanomaisia ​​ruuvipinoja, kun taas mökkien rakentamiseen on käytettävä massiivisia tylsistyneitä paaluja, jotka kestävät tarpeeksi vakavia kuormia.

Esimerkin yksinkertaistamiseksi lasketaan paalusäätiö ruuvatuilla. On syytä huomata, että tällaisten pienikokoisten paalujen osalta laskentamenetelmässä ei oteta huomioon sivuttaista kitkaa, joka määritetään sellaisten raskaiden rakennusten rakentamisessa, joilla on huomattava vaikutus paaluihin.

Tässä tapauksessa tarkastelemme yksityiskohtaisesti paalujen kokonaismäärää sekä niiden asennusvaihetta yhden kerroksen taloon, joka on 7x7 m

 • Alun perin määräytyvät kulutushyödykkeiden kokonaismassasta. Oletetaan, että katon, puun ja päällysteen kokonaispaino on 27526 kg ottaen huomioon lumikuorma;
 • Hyötykuvan koko on 7x7x150 = 7350;
 • Lumikuormituksen määrä on 7x7x180 = 8820;
 • Näin ollen säätöön kohdistuvan kuorman likimääräinen massa on 27526 + 7350 + 8820 = 43696 kg;
 • Nyt tuloksena oleva paino on kerrottava luotettavuuskertoimella 43696х1.1 = 48065.6 kg;
 • Esimerkiksi ruuvitukit, joiden koko on 86x250x2500, on suunniteltu. Numeron laskemiseksi on välttämätöntä jakaa kunkin kuoren kuormituksen kokonaiskuormitus. 48065.6 / 2000 = 24.03, kierrätämme vastaanotetun määrän 24: een, ja saamme täsmällisen määrän tarvittavien paalujen määrää.
 • Jotta asennat 24 tukee, sinun on käytettävä 1,2 metrin asennusvaihetta. Sukupuolihäiriön muodostamiseksi on käytettävä kahta muuta paalua, jotka sijaitsevat jo suoraan talon sisällä.

Näin ollen edellä mainitun tekniikan mukaan voit laskea tarvittavien paalujen määrän mitä tahansa kotia varten riippumatta sen ominaisuuksista.

Alla olevassa videossa voit nähdä, miten pile-pohjaisen laskennan suorittavat asiantuntijat:

tulokset

Pile-pohja on taloudellinen ja nopea tapa luoda perusta rakentamiseen. Sen avulla voit työskennellä kaikissa sääolosuhteissa ja mahdollistaa myös rakennusten rakenteen jopa ongelmallisimpiin maaperään.

Pallosäätiön laskennassa voit määrittää etukäteen kuinka monta paalia tarvitaan tietyn massan taloon. Tässä artikkelissa kuvattujen kaavojen avulla laskelmat voidaan suorittaa nopeasti ja tarkasti.

Pile pohja laskin

Tämän laskimen avulla voit tehdä laskelmia kyllästynyttä pino-grilliä ja pilarivaihtoehtoja. Kuorman laskeminen paalusäätiölle.

Laskentatulokset

Lisätietoja laskimesta

Online-laskin, jolla lasketaan monoliittinen poranteräsverkko, auttaa laskemaan raudan perustan, muottien, halkaisijan ja kokonaispituuden sekä käytetyn betonin määrän. Ennen kuin aloitat tällaisen säätiön rakennuksen suunnittelun, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, kuinka perusteltua tällainen valinta on.

Tämän laskimen laskelmat perustuvat standardien GOST R 52086-2003, SNiP 3.03.01-87 ja SNiP 52-01-2003 "betoni- ja teräsbetonirakenteisiin" annettuihin standardeihin.

Pylväs- ja paalusäätiöt ovat perustapiirejä, jotka tukevat pylväitä tai paaluilla. Ne upotetaan maahan vaaditulla syvyydellä ja niiden yläosat on yhdistetty kiinteällä, vahvistetulla betonirakenteella (grillage), joka ei kosketa maata. Tukirakenteiden sarakkeen ja paaluvariantin mukaan tukien asennusasennos on erilainen.

Ristverrakenteella on järkevää, kun maaperä ei sovellu säätiön tavanomaiseen sijoittamiseen (heikko maaperä, pudottaminen tai jäädyttäminen huomattavaan syvyyteen). Koska paalut ovat tukossa mihinkään ilmasto-olosuhteisiin, grilli-pohja on erityisen tärkeää alueilla, joilla on alhainen lämpötila ja ankarat ilmastot. Muut rostverkova-teknologian edut - rakentamisen suuri nopeus ja vähäinen tarve maanrakennuksille. Riittävät porat reikiin ja valmiiden paalujen asentaminen.

Monet paistinpohjan parametrit voivat vaihdella. Tämä on paalujen muoto ja materiaalit, maapallon toimintatavat, asennusmenetelmät ja grillaten muoto. Jokaisessa grillausperustassa on otettava huomioon suunnittelun kuormitukset, ilmasto-olosuhteet, maaperän ominaispiirteet ja muut maaston ominaisuudet ja tulevat rakenteet. Kaikkien näiden kohtien selventämiseksi sinun on suoritettava tarvittavat mittaukset ja laskelmat tarvittaessa kutsuttava asiantuntijoita. Säästäminen alkulaskelmissa voi olla vakavia seurauksia tulevaisuudessa. Tämän välttämiseksi kannattaa ennen kaikkea tutkia tätä laskinta huolellisesti. Siinä pystyt määrittämään tulevat kustannukset ja käyttämään mallin esimerkkiä suunnitellun perustuksen komponenttien määrittämiseksi.

Laskimen kenttien täyttäminen, katso lisätietoa, joka ilmestyy, kun siirrät hiiren osoitinkuvakkeen päälle.

Sivun alareunassa voit jättää tarkistuksen, esittää kysymyksen kehittäjille tai ehdottaa ajatusta tämän laskimen parantamisesta.

Laskentatulosten selitys

Grillauksen kokonaispituus

Säätiön koko kehä, sisältäen sisäiset väliseinät.

Neliön jalka grillata

Grillauksen alaosan pinta-ala, joka tarvitsee vedenpitävyyttä.

Kolonnin säätiön laskeminen

Laskin Poles Online v.1.0

Laskin laskettavien pilareiden pylväspohjan laskemista varten. Pilarien lukumäärän laskeminen, grillata- minen, betonin ja raudoituksen laskenta, betonin koostumus ja sekoitteiden määrä betonisekoittimessa. Perustuu: SP 22.13330.2011, SP 52-101-2003, kirja V.P. Sizova: ohjeet raskaan betonin koostumusten valinnalle.

Laskentayksikkö

Talon paino: 150 tonnia

Talon paino on määritettävä ottamatta huomioon säätiön massaa ottaen huomioon lattian lumi ja käyttökuormat sekä kertoimet. varastossa. Esimerkiksi otetaan yksiportainen kehysrakennus.

Maaperä: Loam. Huokoisuuskerroin [e]: 0,5. Maaperän virtausnopeus [IL]: 1

Pylväiden tyyppi: kantapään laajentamisella (TISE)

Akselin korkeus [h1]: 2,5 m

Pylvään halkaisija [d1]: 0,25 m

Kolonnin laajeneminen [h2]: 0,3 m

Kolonnin [d2] laajenemisen halkaisija: 0,6 m

Pylvään upotuksen syvyys maaperään: 1,5 m

Rakennuksen rakenne: viisi seinää (yhdellä sisäisellä laakerin seinällä pitkin talon pitkää puolta)

Talon mitat: 10x12m

Korkeus grilli: 0,4m

Grillausleveys: 0.4m

Maksuehdot

Pilarien lukumäärän laskemiseksi meidän on tiedettävä maaperän rakenteellinen vastus, pohjan kuormitus (talon paino lumella ja hyödyntämiskuormalla) sekä säätiön massa.

Koska emme tiedä säätiön massaa, suoritamme laskennan kahdessa vaiheessa. Aluksi löydämme pylväiden lukumäärän, lukuun ottamatta säätiön massaa (pylväs + grilli tai vain pylväät) ja sitten, kun säätiön massa tunnetaan, löydämme pilareiden lukumäärän ottaen huomioon sen massan.

Pylväspohjan laskeminen suoritetaan toisen rajoittavien tilojen ryhmän (perusmuodon perusteella). Perustana on SP 22.13330.2011. Rakennusten ja rakenteiden perusteet.

Digression: On syytä huomata, että monet kehittäjät kutsuvat tämän tyyppistä pino-ja-soraa perusta. Jos noudatamme tiukkoja termejä, tämä ei ole totta, ja yhdistysyritystä 24.13330.2011 käytetään paalusäätiön laskemiseen. Tällöin laaditaan erillinen laskin.

Maaperän kestävyyden laskeminen

Jos maaperän ominaispiirteet ovat tiedossa, laskennassa voidaan käyttää yhteisyrityksen kohdan 22.6.13 mukaista kaavaa.

Määritä pohjan pohjan leveys. Meidän tapauksessamme tämä on pilari, jolla on ainoa ympyränmuotoinen geometria. Tästä syystä löydämme ensinnäkin pylväsjalan alueen, jota tuetaan kentällä. Sitten lasketaan säätiön leveys.

Pilarin pohjan pinta-ala = Pi * Pilarin pohjan halkaisija * Pilarin pohjan halkaisija / 4 = 3,14 * 0,6 * 0,6 / 4 = 0,2826 m2 = 2826 cm2

Alustan leveys = neliöjuuri (kolonnin jalka) = neliöjuuri (2826 cm2) = 0,53 m

Pohjan tuntemattomalla leveydellä on mahdollista löytää maaperän suunnitteluvastukset kaavojen avulla SP 22.13330.2011 sovellusten B avulla. Laskun laajuus meidän tapauksessamme annetaan rakentavasti, mutta perustana voimme ottaa tämän laskelman maaperän lujuusominaisuuksien vähimmäisvaatimusten vuoksi.

Kaava perussyvyyden kanssa [d]

Laskin - lasketaan paalusäätiö ruuvipalleille

Huomaa, että säätiön laskenta on yksinkertaistettua eikä se voi ottaa huomioon kaikkia projektin kaikkia ominaisuuksia. Selvennyksemme asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

Laskimessa ei oteta huomioon rakennuksen sisäistä laakerin seinää.

Palvelumme avulla voit laskea ruuvin pohjan ennalta ja arvioida sen kustannukset etukäteen. Jos tarvitset asennustyötä, kokeneiden rakentajien ryhmä lähetetään laitokseen, jossa on kaikki tarvittavat laitteet, kuten generaattorit ja vesisäiliöt. Kun olet määrittänyt paikan tulevalle paalusäätiölle, rakentajat aloittavat asennustyöt. Sinulla on mahdollisuus työskennellä päivän lopussa ja keskustella asioidesi kanssa kysymyksillesi, jotka koskevat paalusäätiötä. Säätiön asentaminen 25 paaluihin kestää vain 1 päivä. Asiantuntijamme perustama antaa takuun 10 vuoden ajan.

Tarkka laskelma, jonka yhteydessä määritetään talojen ja muiden rakenteiden perustaksi tarkoitettujen ruuvipilarien kustannukset, suoritetaan verkossa asiakkaan antamien parametrien perusteella. Tämä on kätevä ja visuaalinen palvelu.

Laskemaan säätiön kustannukset anna tarvittavat tiedot maaperästä, koosta, rakennetyypistä ja sen parametreista laskimessa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, pyydä niitä asiantuntijoilta. Ne auttavat sinua ymmärtämään ja laskemaan oikein ruuvin pohjan. Yhteystietojen numerot on lueteltu verkkosivustollamme.

Ensinnäkin sinun pitäisi laskea säätiön ruuvipillojen kustannukset. Tätä varten on otettava huomioon useita tärkeitä parametreja:

Paalujen lukumäärä Yleensä laskelma perustuu oletukseen, että paalujen välinen etäisyys ei saa ylittää 3 metriä. Niinpä pienen yhden kerroksen 6x6-metrisen talon perustamiseen riittää yhdeksän paalu. Kuitenkin kaksikerroksinen rakennus on parempi saada ne 2-2,5 metrin etäisyydellä toisistaan.

Pilarin halkaisija. Kaikki riippuu säätiön mahdollisesta kuormituksesta. Arbor-sovitusruuvin paaluille, joiden halkaisija on 89 mm, ja talon on valittava klassinen 108 mm.

Vinkki tyyppi. Paalun kärki voidaan hitsata tai valaa. Maaperän ominaisuuksien perusteella valitaan erityinen vaihtoehto. Valetut kärkikappaleet saattavat maksaa hieman enemmän, mutta niiden kustannukset on korvattu korkeilla korroosionestomaaleilla.

Pituus. Tietenkin niiden pituus vaikuttaa suoraan ruuvipillojen kustannuksiin. Useimmissa tapauksissa se on 2,5 metriä, mutta asiantuntijan on välttämättä suoritettava testiporaus määrittääkseen tietyn säätiön paalin pituuksien tarkat arvot.

Vihjeiden läsnäolo ja koko. Ogolovki on hitsattu paalun päällä ja toimii tukena levylle tai palkki grillage.

Seuraavassa vaiheessa määritetään vanteiden hinta. Pylväs voi olla tarpeen, mikäli tarpeen, jotta varmistetaan niiden lisävakaus vaakatasossa. Esimerkiksi sitominen on toivottavaa, jos maanpinnan yläpuolella olevien paalujen korkeus on yli 50 cm tai epävakaiden turvemaalien tapauksessa. Kuitenkin jopa yleisessä tapauksessa paalujen sitominen ei ole koskaan tarpeetonta, koska tämä toimenpide lisää merkittävästi säätiön rakenteellista lujuutta.

Työtulojen lopullisessa määrittelyssä otetaan huomioon myös muita tekijöitä: tarve toimittaa asennuspalveluja, etäisyyttä kohteeseen (polttoainekustannukset), sähkön läsnäolo laitoksessa (korvaaminen luovutushinnasta ja kannettavan dieselgeneraattorin käytöstä).

Pile Laskin

Jos sinun on laskettava ruuvipillojen määrä, joka tarvitaan rakennuksen perustuksen rakentamiseen, voit tehdä sen jättämättä kotisi. Sinun tarvitsee vain tietää ensisijaiset parametrit.

Käytä online-laskinta laskemalla paalujen määrää sivuillamme. Halutun määrän lisäksi voit myös selvittää alustavan halkaisijan ja pituuden.

Pile kentän laskeminen verkossa on melko yksinkertainen. Sinun ei tarvitse olla erityiskoulutusta ja lukemaan kirjallisuutta. Sinun tarvitsee syöttää tiedot vain olemassa oleviin sarakkeisiin.

Ruuvien paalujen määrän laskeminen laskimella

 1. Määritä rakennuksen sivujen pituus ja valitse muoto 3 - 15 metriä.
 2. Määritä rakennustyypin tyyppi, autotalli, kotimainen rakenne jne.
 3. Syötä "lattiat" numero, jos vastaavat sarakkeet tulevat näkyviin.
  Täyttämällä sarakkeet, huomaa, että talon ullakolla pidetään yhden ja puoli kerroksinen rakennus.
 4. Valitse rakennusmateriaali.
 5. Määritä maaperän tyyppi paikan päällä.
 6. Määritä suunnitellun talon kulmat.
 7. Määritä ehdotettujen vaihtoehtojen kellarikerroksen korkeus.
 8. Merkitse, asennatko takka / uuni.
 9. Napsauta "Laske".

Muutaman sekunnin kuluttua näytetään haluttu määrä paaluja objektille laskemisen tulosta.

Harkitse esimerkkiä

Turpeen pinta-ala on 3 metriä. Olet päättänyt rakentaa puutalon (puuta 150x150), jonka pinta-ala on 10-10 metriä. Talo on suunniteltu alkuperäiseen muotoon yhdeksällä kulmalla ja mansardilla. Korkeudella 50 cm maanpinnan yläpuolella on lattia. Jotta sinut lämmittäisi talvella, se oli päätös asentaa takka taloon.

Kun kaikki tiedot oli syötetty, laskin ruuvipallojen lukumäärän laskemiseen antoi meille tuloksen - 32 paalua, halkaisijaltaan 108 mm ja pituudeltaan 4,5 metriä.

Tietenkin tämä laskelma on alustavaa. Se toimii ohjeena budjetin suunnittelussa ja tilauksen jatkossa. Tarkempaan lopputulokseen tarvitaan erityinen vierailu sivustoon, jotta sivuston yksityiskohtainen tarkastus suunnitellusta kehityksestä on mahdollista, jolloin kaikki tekijät otetaan huomioon.

Itsenäinen laskelma paikan päällä

Sama laskenta voidaan tehdä itsenäisesti ja ilman laskinta. Näin saatu tulos on useimmiten epätarkempi. Sinun on määritettävä maaperän tyyppi ja tiheys, analysoitava luonnollinen topografia ja määritettävä etäisyys, jolla tiheät maakerrokset sijaitsevat.

Toinen vaihtoehto, koska löydät halutun määrän paaluja - on laskea ne mukaan suunnitelman ensimmäisessä kerroksessa. Täällä sinun on laskettava ulkoseinien kulmat ja liitokset laakerointiosastoilla. Pölkkyjen on sijaittava määritetyissä paikoissa, niiden on mentävä ympärysmittaan enintään kolmen metrin askelin. Jos aiot asentaa takan, sen painosta riippuen sinun on asennettava sen alle yhdestä neljään pinoon.

Tee laskutoimitus laskimessa ja ensimmäisessä kerroksessa ja vertaa tuloksia.

Online-laskin porausruuvin peruskustannuksista

Hyvät asiakkaat, tässä osassa voit itse laskea alustavan kustannuksen paaliruuvi säätiön tietylle rakennukselle sivustossasi. Valitse Online Pile Ruuvauskustannuslaskin -ohjelmassa pudotusvalikoista rakennuksen tyyppi ja parametrit ja ilmoita myös, tarvitsetko säätiön asennuksen. Siirry seuraavaan vaiheeseen käyttämällä Seuraava-painiketta. Ohjelma analysoi valitut parametrit ja laskee valitun projektin porausruuvin perustan arvioidut kustannukset.

Valitse perustason säätöparametrit ja asennusvaihtoehdot, jotta voit selvittää rakenteen arvioidut kustannukset.

* Hyvät sivuston kävijät, kiinnitämme huomionne, että tämä on arvioitu säätiön arvonlaskenta. Kokonaishinta riippuu projektin ominaisuuksista sekä sen toteuttamisolosuhteista sivustossasi. Jotta saat tarkan laskelman, ota yhteyttä yrityksen johtajiin.

Pino-grillage-säätiön laskeminen

Strip Foundation -osiot

Ennen perustuksen rakentamisen aloittamista sinun on tehtävä vedos ja jaettava säätiö osastoiksi.

Tässä esimerkissä on 15 osaa. Ja 11 risteyspistettä. Kussakin tällaisessa kohdassa on tarpeen sijoittaa kasa. Jos vierekkäisten paalujen välinen etäisyys on yli 1,5 metriä, on välttämätöntä sijoittaa lisäpallo niiden väliin.

Näin ollen projektin mukaan sinulla on oltava lukujen määrä, niiden mitat ja paalujen määrä. Kaikkien lohkojen leveys ja korkeus ovat samat. Osioiden pituus on erilainen. Laskennan suorittamiseksi syötä tiedot laskimeen.

Laskin laskemalla ruuvien paalujen määrä yritykseltä "Rus-Sway"

Kun ostat ruuvipilareita ja asennat laadukkaita perustuksia, oikea laskenta on erityisen tärkeää. Laskennan perusteella valitaan hankkeen toteuttamiseen tarvittava paalupaikka.

On hyvin vaikeaa laskea paalujen määrä omalla tavalla - tämän vuoksi sinun on punnittava ja analysoitava suuri joukko parametreja. Kuitenkin, jotta voit kuvitella kuinka monta paalua tarvitset ja mitä kuluja aiheutuu projektin aikana, voit käyttää online-laskuria.

Online-laskin yleisenä työkaluna laskettaessa

Käyttämällä online-laskinta on erinomainen vaihtoehto kaikille niille, jotka aikovat rakentaa pohjan ruuvipolleille. Tällaiset ohjelmat, jotka eivät vaadi asennusta tietokoneellesi, ovat saaneet suurta suosiota laskettaessa muovi-ikkunoita ja erilaisia ​​rakennusmateriaaleja. Ja nyt yritys "RUS-SVOY" kutsuu sinut käyttämään niitä ja ostaa ruuvi postit.

Laskimen käyttö on yksinkertaista. Edessäsi näet vuorovaikutteisen lomakkeen, jossa on useita tietojen syöttökenttiä. Sinun tarvitsee vain määrittää seuraavat parametrit:

 • Puolue A;
 • Puolue B;
 • Kulmien lukumäärä;
 • Rakennetyyppi;
 • Maaperä;
 • Liesi läsnäolo;
 • Rakennuksen suunniteltu lattiakorkeus maanpinnan yläpuolella.

Laskenta suoritetaan monimutkaisten matemaattisten algoritmien mukaan, ja tuloksesi saadaan lähes välittömästi. Kun painat datan vahvistuspainiketta, näet paitsi rakennustöiden edellyttämät paalut, myös niiden halkaisijan ja pituuden. Kaikki nämä parametrit ovat erittäin tärkeitä, kun valitaan paaluja tietystä rakenteesta.

Tärkeimmät online-laskimen käytön edut

Online-laskimella voit saada halutun tuloksen mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa. Tässä ovat tärkeimmät edut, jotka selittävät sen suurta suosiota:

 1. Laskelmat suoritetaan korkealla tarkkuudella. Kaikki laskelmat tehdään koneella, joten olet vakuutettu virheestä. Aikaisemmin ruuvipillojen laskennan suorittamiseksi asiakkaiden oli asetettava itsensä kynällä ja paperilla. Tämä kesti kohtuuttoman pitkään ja aiheutti virheitä. Kun kynnys on kätevä online-työkalu, kaikki on muuttunut.
 2. Suurnopeuslaskenta. Jos määräajat ovat tiukat, ja tarvitset paaluja nopeasti, online-laskin on paras ratkaisu. Huomaa, että ohjelma käsittelee kaikki syötetyt tiedot sekunneissa.
 3. Monipuolisuus. Laskimemme voi toimia lukuisilla eri parametreilla. Erityisesti käyttäjän valinta tarjoaa useita vaihtoehtoja rakennuksille ja maaperätyypeille - voit varmasti löytää mitä tarvitset. Näin ollen tällaisen laskimen avulla voit helposti suorittaa kaikki tarvittavat laskelmat.
 4. Pitkää asennusta ei tarvita. Jos aiemmat laskentiohjelmat edellyttävät, että lataat ja asennat tietokoneen pitkään aikaan, voit laskea laskut reaaliaikaisesti online-laskimen avulla. Ohjelma on yksinkertainen ja selkeä ja toimii suoraan sivustolta.

Mitä saat laskimella?

Laskimemme ruuvipillojen määrän laskemiseksi voit:

 • Hanki tarkat tiedot ruuvipillojen hankkimisesta.
 • Hanki parhaan mahdollinen määrä paaluja ilman pulaa ja ylijäämää.
 • Laske rakennustyyppien määrä tietyillä parametreilla.

Kaikki nämä ominaisuudet helpottavat huomattavasti valintaa. Käytä yksinkertaista ja kätevää nettilaskuria nopeasti löytämään oikea määrä paaluja.

Kun kaikki laskelmat on tehty, meillä on ilo nähdä asiakkaidemme keskuudessa. Yhtiö "RUS-SVOY" tarjoaa asiakkailleen paitsi voimakkaita ruuvipilareita myös täydellisen asennuspalvelun. Se on helppoa ja miellyttävää työskennellä kanssamme - saat aina takeita toimitettujen tavaroiden laadusta ja yksilöllisestä lähestymistavasta jokaiselle asiakkaalle.

Kolonnin säätiön laskeminen

* Miten valita viestin tyyppi.

Pylväät voivat olla joko pyöreitä tai suorakaiteen muotoisia, sekä pyöreällä tai suorakaiteella pääosalla. Jos sinulla on vaikeuksia valita, jätä tyyppi 1 oletusarvoisesti.

* Pylväiden koot

** Mikä on grillage

Pylväspohjan yläosa, joka jakaa kuorman rakennuksen (rakenne) kansielementeistä. Rostverk tehdään palkkien, laattojen tai betoninauhojen muodossa, yhdistää pylväät ja toimii tukirakennuksena rakennuksen rakennetuille elementteille.

** Grillitilan mitat

* Lisäksi teimme kätevästi video-ohjeet.

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Pylväspohjan laskeminen, paalusäätiö grillauksella

Yksinkertainen online-laskin laskee rakennustarvikkeiden täsmällisen määrän monoliittisen paalun ja nauhan perustukselle. Aloita laskeminen nyt!

Pilarin ja nauhan säätiö

Useimmiten maanrakennuksessa ne käyttävät perustan tylsistyneitä paaluita, joita täydentävät ihanteellisesti monoliittinen nauha - tämä on helpoin ja edullisin tapa. Pilatut ottavat kantajatulostimen käyttöön, kun taas grilli (nauha) ottaa kytkentätoiminnon ja täten jakaa tasaisesti pylväiden kuormituksen. Pylväskokoinen monoliittinen raudoitettu betonipohja on erinomainen maaperän talteenottoa varten, kun maa jäätyy ja laajenee ja rakenteen pitäisi olla kevyt tai kohtalainen painovoima. Pylväiden perustekijä on ihanteellinen ratkaisu puu-, kehys- ja maanrakennusten, sekä autotallien ja ankkuripaikkojen rakentamiseen. Pilarin säätiö on parempi olla käyttämättä kivi- tai tiilitalojen rakentamista.

DIY-säätiö

Verkkopalkin laskentataulukon avulla voit laskea pylväiden lukumäärää, raudoituksen lukumäärää ja betonin määrää, mutta myös saada säätiön visuaaliset piirustukset grillauksella ja porrastetun perustuksen kokonaiskustannukset grillauksella.

Teknologiaan kuuluu betoniratkaisun kaataminen muottiin, minkä vuoksi etukäpälät on porattava, yksityisen talon rakentamisen aikana maanrakennustyöt voidaan tehdä käsin ilman porauslautan kiinnittämistä. Pallon halkaisija lasketaan maanpaineen painosta lasketun painon laskemisesta. Säätiöpilot on ruopattu alemmalla tasolla kuin maaperän jäädyttäminen alueellasi. Betonipylväät soveltuvat mihin tahansa syvyyteen, ne voivat olla monoliittisia, kuten meidän tapauksessamme on tärkeää, että niiden leveys oli vähintään 400 mm. Asbestipäällysteiset tai metalliputket, joiden halkaisija on sopiva, voidaan kaataa betonilla, eikä muotin työtä suljeta pois. Suositeltu etäisyys välikiskojen välillä on enintään 3 metriä.


Pohjustuksen kantavuus paaluilla, joissa on grillata

Oletetaan, että tämä online-laskin olettaa vain säätiön materiaalien ja kustannusten laskemisen, mutta se ei mahdollista laskemalla säätiön kantavuutta, koska tällainen laskenta edellyttää sivustosi geodesiaa, kuormien keräämistä ja niin edelleen.