Bored pile perustus

Hyvä foorumi käyttäjille!
Minulla on tontti Moskovan alueella.
Maapallon pinnasta 5 metriä kerrosta savesta hiekkaan.
Pohjaveteen noin 1,5 m.
Elokuussa 2008 porattiin porauksia, joiden askel 1,5 metriä ja läpimitta 35 cm porattiin ja kaadettiin
syvyys 1m 70 cm, yksinkertaiset paalut ilman kartiomaista laajenemista alla. Piles lopulta huuhtele maahan.
Ennen kutakin täyttöä kuhunkin kuoppaan sijoitetaan ruberoidi ja 4 10 mm: n vahvikkeet, jotka työntyvät noin 0,5 metrin päähän.
Talon koko (kahden perheen omaava sisäänkäynti ja viides seinä) on 17 h11 m.
Talo on suunniteltu puusta 150x150 tulevaisuudessa vuorattu tiili.

Haluaisin tietää mielipidettänne tylsistyneiden paalujen käytöstä jatkossa.

Ymmärrän, että paaluilla ei ole mahdotonta jättää maata, vaan jalopeura-toivon toivo, joka ei saisi antaa maata koukistamaan paaluita ja vetää niitä ylös.
Keväällä haluan kaivaa matalimman kaivannon noin 20 cm: n paaluilla.
Peitä 10 cm: n hiekkaa ja toinen 10 cm leveällä grillausleveydellä teplexeristyksellä, joka on suunniteltu korkealle paineelle.
Aseta sitten muotti ja täytä grillata. Eristys Haluan käyttää paksuutta 10 cm.
Lämmitintä ei käytetä lämmön vuoksi, vaan maaperän painekompensaattorina grillatun vatsaan, kun maata heitetään. Niinpä paalujen lisäksi on myös pyöritys, joka pitää säätiön.

Onko kukaan tehnyt tämän? Mitä luulet, että se lupaa ongelmia?

Hmm, niin jos 1m70: n paaluilla pelkäät, että vedät ulos, mutta nauhalle, joka todellisuudessa on maassa, etkö pelkää? Ei näytä olevan loogista?
Rostverk - pitäisi roikkua ilmassa, sen tehtävänä on estää pilareita "leviämästä". Totta, sama toiminto suoritetaan tavallisesti hirsitalon alemmalla leikkauksella.
Mutta kerran päättänyt antaa tiilet (tässä on toinen rassiysky bzik, miksi helvetti? Tiili koristeena on kallis ilo) ei voi tehdä ilman nauhaa. No sitten tee pieni nauha ilman pylväitä. Onneksi kaikki yksityiset (kesäiset) lähiöt ovat tällaisessa säätiössä. Kun ylität ruohoa siilillä (pylväät, joissa on nauha, baari, jossa on tiili) saat cheburashkan.
Anteeksi, lue uudelleen ja näki, että jo on paaluja. No, sillä ei ole väliä. Vaikka grillatausta (vaikkakin se on tarpeen rakentaa tällaisia ​​paaluita), ainakin teippi (sitten pylväät ovat rahaa heitetty)

2alex000000
Teitkö projektin tai sinä päätätte?
Mielestäni liikaa.
Jos ohjataan, niin esimerkiksi:
OCH-APK 2.10.01.001-04 "Matala-haudattujen pohjarakenteiden suunnittelu matala-maaseudun maaseutualueilla"

TSN MF-97 MO suunnitteluun, laskentaan ja laite MELKOZAGLUBLENNYH SÄÄTIÖN matalien asuintalojen Moscow Region

Yleensä, jos suunnittelijat tekivät (ei laiska), niin m. tällainen päätös voi olla perusteltu.

iv1 kirjoitti:
Hmm, niin jos 1m70: n paaluilla pelkäät, että vedät ulos, mutta nauhalle, joka todellisuudessa on maassa, etkö pelkää? Ei näytä olevan loogista?
Rostverk - pitäisi roikkua ilmassa, sen tehtävänä on estää pilareita "leviämästä". Totta, sama toiminto suoritetaan tavallisesti hirsitalon alemmalla leikkauksella.

Siksi haluan laittaa teleksiin (kuten kuvassa) niin, että grillatun vatsa ei valehtele maahan.
Haluan tietää, jos joku teki tämän? Minusta tuntuu, että lisäämällä ei-tylsää materiaalia ei ole tehokasta. Koska hiekka talvella jäätyy eikä kompensoi maaperän paineita grillataessa. Tietenkin hiekka voidaan poistaa grillauksen alta, ja pahempi täyteaine on lisäksi ilmarako, sen lisäksi se kantaa rakennuksen kuormituksen, mikä pienentää todennäköisyyttä, että istutus on paaluilla. Piles pitää myös talon perustusvärähtelyistä, jotka ovat välittömiä rakennettaessa nauhatulostusta. Lisäksi talon yhden seinän pituus on 11 metriä - tämä on liian suuri etäisyys yksinkertaiselle nauhalle ilman laitureita, joissa luen, että sen puhtaassa muodossa olevaa nauha-alustaa käytetään seinän pituudelle, joka on enintään 7 metriä ja jos se on pidempi, sinun on myös käytettävä paaluja.

Jotta pystyt nostamaan työtasojen levyjä, voit tehdä pyöreitä reikiä ja asettaa reikiä paaluihin kuten kuvani ensimmäisessä viestissani
Haluan yhä päällystää pääkaupungin vähitellen tiilillä, kipu näyttää kauniilta, etkä erota sitä todellisesta tiilitalosta, ja sisällä on ympäristöystävällinen puu, siksi menen näihin vaikeuksiin.
Ja pylväiden sitomisesta baariin, olen jo tehnyt niin tilapäisessä talossamme, joka on suuren rakennuksen vieressä. katso kuvia

LevPravov kirjoitti:
Teitkö projektin tai sinä päätätte?

Pallojen välinen taso on vakio, kuten kaikki 1,5 metriä, ainoa halkaisija 35 cm, se valittiin silmällä, 30 cm tuntui pieneltä, 42 cm näytti olevan monta (millaisia ​​jyrsintäleikkureita oli reiässä).

LevPravov kirjoitti:
Mielestäni liikaa.

Erittäin mielenkiintoinen asiakirjat lähettänyt minut "> Minä vain syventynyt. Ne edellyttävät, että minun tapauksessani, on heittoliina maaperään, jos teet kaistale säätiö on upotettava jopa 60 cm. Tämä on melko suuri betonin kulutus, minun pylväät konkretisoitui vähemmän.
Myös minun juliste voidaan poiketa lauttaa säätiön (arvio) tehdä reikä alla kellarissa enintään 1 metri, jos vain antaa nauha En uskaltaisi kaivaa kellariin, olisi tarpeen tehdä monoliittinen bentoniitin tai tiiliseinät kellarissa.

Ei voi paljastaa pyörää uudelleen ja lukea kirjoissaan kirjoittamat, hyvä on, että linkit on jo annettu täällä?
Ja jo säätiö epäröi ja paalut hukkuvat.
Mutta voit asettaa tii- leen talon päälle ja luonnollisesti luoda oman säätiön.
Minä ilmaisen erityisen IMHO: n. Sarakkeet ovat erinomainen perusta, mutta sinun ei tarvitse heittää grillata, mutta voit korvata sen alemmalla leikkuulla. Betonirypäleillä säästöt eivät ole suuria, ja niihin liittyvät ongelmat (työlämpi, korkeammat vaatimukset esiintyjille, tarve sulkea tilat pilarien välillä). Yleensä pienet nauha-asemat

iv1 kirjoitti:
kunnes haluat grillata, mutta voit vaihtaa sen alemmalla vanteella.

Alemman vanteen alla ymmärretään puutavara, joka on sijoitettu virroille?

alex000000 kirjoitti:
Alemman vanteen alla ymmärretään puutavara, joka on sijoitettu virroille?

alex000000 kirjoitti:
Talo on suunniteltu puusta 150x150 tulevaisuudessa vuorattu tiili.

Yann: - Tulevaisuudessa älä tiilet talon ympärille. Ensinnäkin, kallis ja väärä. Ja jos obkladyvat pravilino, se on vieläkin kalliimpaa. Jos sinun ei tarvitse obkladyvat, se ei ole tarpeen erityisesti ja aidata säätiö. Minulla on guesthouse (hienonnettu), jotain tällaista on tehty. Vain pylväät metrin ja maan läpi eivät ole turvoksissa. Nauha 30 cm ja kolme riviä tiiliä.

Rakentaminen tekniikka pylväisiin on hyvin valaistu tise.ru - grillage leijuu ilmassa, vaahto ei ole tarpeen - myös talon alla on aukko (vaikka jotkut kuvat on rako hieman rajoittaa - luultavasti stolzyaschey wall - oletettavasti nojaten jotain arinoita että kun heiluttavat maaperän diat sen seinään)

On parasta ajatella aukon sulkemista rakennuksen päättymisen jälkeen; ja vaahto tai jotain muuta - kun maaperä puristetaan paineen alla, se ei venyä takaisin - laupeuden lain mukaan

alex000000 kirjoitti:
Talon koko (kahden perheen omaava sisäänkäynti ja viides seinä) on 17 h11 m.

voinko nähdä projektin?

Hyvää iltaa, Alex! Sinulla on yksi ongelma paaluilla - miksi laitit katto tuntui? Tosiasia on, että porakone toimii juuri maaperän puristuksen vuoksi, ts. sivuttais kitka. Nyt vain ulkopohja työskentelee puolestasi, se ei varmasti kulje alueen läpi, mutta on mahdollista toivoa, että maa painaa edelleen paalua. Rostverk ja pile-pohja on tarpeen tehdä, ei ole vaihtoehtoja. Vahvistusräkkitystilojen vaiheissa on oltava kaksois - ylä - ja alemmat sauvat - ja ne on edullisesti liitettävä vahvistuspinoihin. Muuten, grillata ei ole suunniteltu pitämään paaluja levittämästä, vaan jakamaan kuorma tasaisesti rakennuksesta. En käyttänyt tiivisteitä räjähtämiseen, mutta mielestäni ne toimivat. Yleensä, jos sinulla on talon baarista, tällainen kallistuva rakentaminen ei pelkää, no, se juo vähän keväällä ja syksyllä. Pohjaveden pinnan ja hyvin tehtyjen sokeiden osalta rakennuksen liikkumisen amplitudi heilutuksesta on todennäköisesti enintään 1-3 mm. Tämä on ehdottomasti samaa mieltä Yannin kanssa - älä rivistä taloa tiilillä. Hirsimökki ja muuraus ovat kahta täysin erilaista rakennemuotoa - joustava ja jäykkä, niillä on erilainen työtehtävä, ei ole tarpeen yhdistää niitä! Siellä on sivuraide, heitä ne.

Ja voit olla mielenkiintoisempi.

almeca kirjoitti:
Nyt vain ulkopohja toimii sinulle, se ei varmasti kulje neliöön.

Näin sinä tuntisit? Tiedätkö paino kotona? Paloalue? Maaperän kantavuus?

almeca kirjoitti:
Muuten, grillata ei ole suunniteltu pitämään paaluja levittämästä, vaan jakamaan kuorma tasaisesti rakennuksesta.

Selitä plz-mekanismi painon uudelleenjakoon. Tässä laitamme paalut mittarin läpi. Tässä talossa (kenellä on alempi vanteet) Tässä ei ole grillata. Ja? Mutta siellä on. Talon oikea puoli on raskaampaa kuin vasemmalla. Talon pituus on 11 m. Kuinka voi grillata epätasaisesta kuormasta vasemmalla ja rakennuksen oikealla puolella? Tai jakaa pysyvän pianon painon?
Mutta niin rönsyilevänkin, lähiöissä olevien kanahien kaarien talot ovat meri. Minulla on päinvastoin. Sidonta on, mutta se ei ole yhteydessä pylväisiin. Visuaalinen tulos

almeca kirjoitti:
En käyttänyt tiivisteitä räjähtämiseen, mutta mielestäni ne toimivat

Voitko kehittää tämän työn mekanismia? Missä lopputulos on?

almeca kirjoitti:
Yleensä, jos sinulla on talon baarista, tällainen kallistuva rakentaminen ei pelkää, no, se juo vähän keväällä ja syksyllä.

No, kyllä. On totta, ettet pääse taloon talvella, eikä kesällä avaa ikkunoita. Käännä kaikki ikkunaluukut.

almeca kirjoitti:
rakennuksen liikkeen amplitudi turpoamisesta ei todennäköisesti ylitä 1-3 mm.

Näin he lasketaan?
Minulla on tällaisia ​​olosuhteita. Kuurin alla he olivat liian laiskoja tekemään normaali säätiö, 3. senttimetrin amplitudi. Ovi ei aukea talvella. Minä rikkoisin remake.

almeca kirjoitti:
Sinulla on yksi ongelma paaluilla - miksi laitit katto tuntui? Tosiasia on, että porakone toimii juuri maaperän puristuksen vuoksi, ts. sivuttais kitka

kaikki on hienoa täällä, laitoin ruberoidin standardin 1 m: n, 10 cm: n korkeudelle maanpinnasta, 90 cm maan päällä, tämä on suojata kasa jäädytetystä maaperästä, niin että talvella, kun se vetää maata, hän ei vedä kasaa taaksepäin. Ja loput paalu (senttimetri 90) on maassa.
Uskon myös, että sementtilaasti tunkeutuu paalun vieressä olevaan maaperään (vaikka se on savi) osittain sekoittunut sen kanssa, muodostaa kotelon ympärille sellainen kotelo, joka pitää tukevasti paalua maassa.

almeca kirjoitti:
Pohjaveden pinnan ja hyvin tehtyjen sokeiden osalta rakennuksen liikkumisen amplitudi heilutuksesta on todennäköisesti enintään 1-3 mm.

Voimistumisestaan ​​voin sanoa, että pienessä talossani on havaittavissa, että jotkut paalut siirtyvät hieman, jotkut eivät liiku lainkaan, joiden ruberoidia lasketaan pakkasen syvyyteen,
yksi kasa, jonka varren päästä alhaalta ylöspäin nousi 1 cm, ilmeisesti sillä ei ollut riittävää otetta ja puristanut sitä 1 cm: n karkealla maalla ruberoydistä huolimatta, vaikka kasa oli 1 m 80 cm.
Ainoa sarake ei ladattu ollenkaan, mielestäni kuormitettuna se ei mene mihinkään

Yann kirjoitti:
Tulevaisuudessa ei ole välttämätöntä päällystää taloa. Ensinnäkin, kallis ja väärä. Ja jos obkladyvat pravilino, se on vieläkin kalliimpaa.

En todellakaan tiedä mitä sanoa, niin paljon rakennetaan täällä lähiympäristössämme. Pidän ulkoasusta ja sisällä on kaunista, jos kaikki on päällystetty

alex000000 kirjoitti:
Kuinka rakennuksen vasemmalla ja oikealla puolella oleva grillaus voi olla epätasaista?

on luonnollista, että se ei tasoita sitä niin paljon, että se jakaa kuormituksen lähimpään paaluihin

"> näet, kuinka talo on rakennettu laajennetun polystyreenialustalle, nykyinen ei ole täysin selvää, kuinka laajennettu polystyreeni käyttäytyy maaperän sulatuksen jälkeen,
irrottaa hänet takaisin

alex000000 kirjoitti:
En todellakaan tiedä mitä sanoa, siellä on niin paljon täällä lähiympäristössämme, että he rakentavat

Yann: - Tämä koskee tiilien vuorausta. Palkki tulee alas - ei ole tiiliä. Miten sitoa, puuta ja tiiliä? Talo on asetettu tiilen lattiaan, koska se pitää. Lisäksi on tarpeen järjestää ilmanvaihtojärjestelmä. Ja mikä periaatteessa antaa sinulle tiilen? Vain ulkonäkö ja varojen tuhlaus. Sinun on parasta esittää ihmisille kysymys ja tehdä johtopäätöksiä.

Yann kirjoitti:
Palkki tulee alas - ei ole tiiliä. Miten sitoa, puuta ja tiiliä?

siellä ei ole mitään ongelmaa, kun kaikki asettuu, puuta ja tiiliä ei ole liitetty mihinkään, niiden välillä on lämmöneristys.

Yann kirjoitti:
Talo on asetettu tiilen lattiaan, koska se pitää.

Jotta olisin rehellinen, tämä myös antaa minulle epäilyksiä, en ole vielä ajatellut sitä, tiedän, mitä ihmiset rakentavat, se tarkoittaa sitä, että se tapahtuu

alex000000 kirjoitti:
on luonnollista, että se ei tasoita sitä niin paljon, että se jakaa kuormituksen lähimpään paaluihin

eli uudelleen jakaa pysyvän pianon painon? Jos lattiat ovat samat ja talon rakenne on enemmän tai vähemmän symmetrinen, katsotaan, että paalujen kuorma on yhtenäinen. Ja grillage ei jakaa mitään

alex000000 kirjoitti:
En usko, että tiedän, mitä ihmiset rakentavat

eeee, ja voi silti ajatella ennen rakentamisen aloittamista? Se ei kysy, mitä tehdä pilareille, kun ne on jo rakennettu?
Tiili, joka oli sidottu baariin, ainakin kaksisataa sataa kynttä, astui baariin ja murskattiin muuraukseen. Muussa tapauksessa tiiliseinä yksinkertaisesti putoaa.
Ainoastaan ​​mitään hyvää ei tule siihen. Päätä millaista taloa haluat: puuta tai kiveä. Se on tärkeää

Hyvää iltaa Alex! (Olen yksinkertaisesti ilman nollia, ei mitään?). Anteeksi hetken hetken - vastaan ​​herra Iv1: lle. Älkää ryhtykö kiistanalaiseksi rakentavien rakennusjärjestelmien työhön, jos et tunne rakennemekaniikan perusasioita. Olen rakennusinsinööri, jolla on 30 vuoden kokemus ja minun ei tarvitse laskea joidenkin rakenteiden työn arviointia varten.

iv1 kirjoitti:
Tiiliin sidottu baari, vähintään kaksisataa sataa kynsiä, astui baariin ja murskattiin muurattiin.

Rakas! Kotelointirakenne voidaan liittää pääyksikköön vain joustavalla kytkimellä.
Alex! Jos kuitenkin päätät tehdä talon edessä tiilen, kerro minulle - kehotan rakentamista.

alex000000 kirjoitti:
Tietoja hetavaa

 • kuormittamattomilla paaluilla, et päätä mitään, on niin monia tekijöitä - sinun ei pidä häiritä pään kanssa. Grillitulostuslaitteen jälkeen saat koko perusrakenteen, kun kuorma (rakenne) jaetaan, kuorma jaetaan kaikille paaluille. Älä vain rakenna erittäin suurta taloa.

iv1 kirjoitti:
Kuurin alla he olivat liian laiskoja tekemään normaali perusta,

Muuten, säätiön alla kuistilla. Pohjalla kuistilla (jos se ei ole ainoa kokonaisuus pääperustalla) tehdään niin, että paino kuistilla zastovlyal se, kuten olisi "putoamaan" talon seinään. Ei loppujen lopuksi arkin kynällä, voin paremmin selittää sen. Lyhyesti sanottuna, jos jokin on epäselvä - kysy, minä mielelläni auttaa. Kuin voin.
Iv! Ja mitä sinä olet kaikki pianoista? Olen myös muusikko.

Hyvä Almeka. Sinulla on varmasti enemmän kokemusta sivujen rakentamisesta kuin minä, mutta kokemukseni konferenssien viestinnässä näyttää olevan rikkaampi. Jos konflikteihin ei liittynyt riitoja, niiden arvo olisi lähellä 0: a. Joten niitä on pidettävä itsestäänselvyytenä, jotta ne vastustavat lausuntoja. Ja asiantuntijat ja ei. Inetan erityispiirteet on osoitettava, valitettavasti, tämä ei ole tieteellinen neuvosto, jossa professori on enemmän apulaisprofessorin, mutta jatko-opiskelijan apulaisprofessorina
Mutta jos olet erikoislääkäri, niin se ei ole tarpeeksi vaivaa todistaa kohta, eikö?
Lisäksi olen käytännössä kiistellyt kanssasi, mutta pyysin kysymyksiä, joita ei otettu huomioon.
En todellakaan ymmärrä, kuinka olet laskenut sarakkeet topiksteriin. Minulle on todella käsittämätöntä, millaista epätasaisuutta voidaan jakaa grillauslaitteilla metsän läpi paikoilla (siis pianolta, mikään muuta mieleeni).
Mutta vielä mielenkiintoisempia ovat teidän huomautuksesi säätiön hyvin rakenteesta (sarakkeet nauhalla, joka makaa maassa). Sitten ajattelen, että tämä ei ole grillata, mutta epäonnistunut yritys yhdistää matala ja pylväsperusta. Ja meillä on lukuisia puutteita, jotka eivät ole tässä tapauksessa hyödyllisiä. Ja mikään ei saa pelastaa tilannetta. Mutta luultavasti olen väärässä, ja tämä rakentaminen on kuvattu vastaavissa asiakirjoissa, se voidaan laskea jne.
Joten haluaisin kuulla asiantuntijalta vähintään viittauksia asiakirjoihin, jotta ymmärtäisin ja paremmin ei vain viittauksia vaan niin sanotusti koulutusohjelmaa, koska ei ole niin helppoa ymmärtää lukuisia asiakirjoja, se kesti 30 vuoden opiskeluun ja työskentelyyn. "Tiede massoille."
Tällä välin meillä on "Älä kiistä minulle, olen 30-vuotias rakennuskohde". Vaikka uskon (virtuaalimaailma on sama), mutta haluamme selvittää sen, mikäli mahdollista, sillä täältä tulemme tänne.
Ja nyt erityiskysymyksiä.

 1. Näin kynnet. En tiedä onko se oikein vai ei (en olisi tehnyt sitä itse), mutta ymmärrän sen. että tämä on juuri "joustava yhteys". Ja jos ei kynnet, niin mitä?
 2. Kuveri Ilmoita säätiön suunnittelusta. Home-bar matala nauha, kuoren nauhan unohdettu (huijata itse) ja sitten tehty "sivustoja." Levyt metriä metriä. puoli metriä syvällä kävelyä kuin jos et tiedä kuka. Vaikka pääni on 2 vaihtoehtoa: 1. Poraa talon nauhalle, aseta vahvistin kuistin nauhalta siellä. Tee pylväät 1,5 metrin syvyydellä ja älä liitä niitä talon perustuksiin. Talo ei näytä kävelevän, pilarit eivät myöskään saa.
  Arvioi plz. vaihtoehtoja tai tarjota omia (noin "syksy" En ymmärrä, jos voit yksityiskohtaisempia)
  Ja "ruberoidista". Se voi olla hieman yksityiskohtaisempi (mieluiten sormilla), kuinka sarakkeen sivupinta toimii. Ajattelin, että pylväs irrotettiin maasta (kattohuopa, hionta) estääkseen turvotuksen. Ja tämä katemateriaali toistui usein kaikenlaisissa kirjoissa. Mutta ilmeisesti tämä on myös virhe. Selitä plz.

Negatiiviset arvostelut ruuvipilvistä: usko tai älä?

Ennen kuin harkitset tämäntyyppisten säätiöiden etuja ja haittoja, sinun kannattaa tutustua ruuvien paalun useimmin kohdattuihin negatiivisiin arvosteluihin ja selvittää, ovatko ne objektiivisia (eivät olosuhteista riippuvia) tai subjektiivisia (joiden syynä ovat tietyt tekijät).

Valitsimme paalusäätiön hankitun paikan epätasaisen helpotuksen takia. Odotamme epämiellyttävää yllätystä - on erittäin vaikea asettaa tiilitalo paaluille. Kukaan esiintyjistä ei sitoutunut toteuttamaan ajatusta. He olivat hyvin järkyttyneitä, koska he lukivat, että paalusäätiö on yleinen ratkaisu. On hyvä, että he laittaa vain kylpyläpallot. Vuotta myöhemmin samentuminen tuli havaittavaksi, mutta se oli silti siedettävä. Toisen vuoden kuluttua tuli selväksi, että lisäkustannuksia tarvitaan. On edelleen ilahduttavaa, että asuinrakennus seisoo tavanomaisella betonilaatalla ja ei tuota sellaisia ​​epämiellyttäviä yllätyksiä. Minun ei tarvitse arvioida ruuvipillojen etuja. He sanoivat, että niitä ei voida ruuvauttaa kivikaaseemme. Niin paljon uutta tekniikkaa... Piles alkoi ruostua. En voi kuvitella, mitä tehdä nyt. Säätiön perustaneet urakoitsijat eivät koskaan vastaa puheluihin, ja kun he pääsevät läpi, he eivät sano mitään selkeitä.

Asiantuntija, joka on hyvin perehtynyt paalusäätiöiden rakentamiseen, kertoo selkeästi, että ensimmäinen ja kolmas arvio ovat subjektiivisia. Itse asiassa tiilitalojen rakentaminen pihdeissä on vaikeaa ja monissa tapauksissa epäkäytännöllistä. Paalujen asentaminen kivikkoiselle maaperälle on mahdotonta myös sen korkean kovuuden ja tiheyden vuoksi.

Mikä aiheutti ruuvipillojen kielteiset tarkistukset?

Ruuvien paalujen perustarpeisiin liittyviä puutteita on pidettävä käyttöalueiden rajoituksina - niiden mahdottomuus käyttää niitä kallioilla ja kiviseinillä sekä käyttämätöntä käyttöä tiilitalojen rakentamisessa.

Kuitenkin ruuvipilareilla on miinusten lisäksi etuja:

 • mahdollisuus kaikkina vuodenaikoina,
 • maanrakennusten minimointi,
 • kestävyys ja monenlaiset sovellukset,
 • soveltuvuus käytettäväksi vaikeilla alueilla (myrkyllinen maasto, epätasa-alue jne.).

Alhaisempi kuin yllä, mutta paalun kannattimien huomattavista haitoista on vaikea seurata korroosionestoaineiden säilyttämistä paalun asennuksen aikana (jos se törmää kiven tai muun vaikean esteen kanssa, voi syntyä naarmu, josta tulee korroosiota).

Läsnäolo ongelmia kellarin suunnittelussa - vuori kustannukset huomattavasti lisää rakentamisen kustannuksia, ja ilman sitä talo näyttää edustavan.

Mahdollisuus järjestää eristetty aluslattia, jonka seurauksena veden ja viemäriverkon jäätymisriski kasvaa.

Ideoita yhdistetyn kylpyhuoneen sisätiloihin

Pile-pohja rakentamisen jälkeen

Mahdollisten ongelmien huomioiminen rakenteiden rakentamisen jälkeen paalusäätiöissä ja niiden ulkonäön todennäköiset syyt auttavat välttämään virheitä valittaessa ja asennettaessa rakenteita.

Pile perusta

1m) niin:
-turpea jonnekin 0,5-0,8 m eri paikoissa sivuston
-sitten pieni kerros hiekkaa pienillä kivillä

,1-0,2
-ja lopuksi harmaan sinisen savi niin pitkälle kuin pora oli tarpeeksi, mikä naapureiden arvosteluiden mukaan voi olla vain romua, en tiedä
Jos muistat viime kesänä, se oli hyvin sateinen, joten kuopan vesi näytti lähes välittömästi kuvan valokuvassa, vaikkakin vesiputken takia. Haluan runko-talon jonnekin 8x9 puolen sekunnin kerroksessa. Joten en tiedä, mihin pysähdy - rakennan itse. säästää kaikesta (lähinnä työstä) Kerro kaikille, jotka voivat parhaiten säätiön kanssa, kiitos etukäteen

50p / mh0,6m (korkeus) x0.4m (leveys) jonnekin 12 kuutiota päivässä ei voi kaataa, vaikka avustajan kanssa
-Pidin ajatuksesta missä reikä kaivaa, kantapää vahvistus ja kivet kaadetaan pohjaan, sitten napa on mitä voin, ja sitten grillage sitä. Itse tutkitsin TISEä, melkein tilasin poran, mutta sitten NETe: ssin myrskyn katsauksia ja tajusin, etten voinut selviytyä saviini, varsinkin laajennuksissa,
nyt kysymyksiä: min alakohtien paksuus ja grillin poikkileikkaus voi olla kehyksen alapuolella, onko reikiä tarvita grillattaessa tuuletukseen, maksimipituus pylväiden välillä, hyvin, ei ole vettä sokeiden ja raskas sateen välillä jne.. ja miten tämä voidaan välttää. Tietenkin, olisi mahdollista sitoa puuta suoraan pitkin virkoja, mutta en pidä puhtaasti esteettisesti nämä kana-legged taloa.
Anteeksi, että on niin paljon kysymyksiä kerralla.
-

50p / mh0,6m (korkeus) x0.4m (leveys) jonnekin 12 kuutiota päivässä ei voi kaataa, vaikka avustajan kanssa
-Pidin ajatuksesta missä reikä kaivaa, kantapää vahvistus ja kivet kaadetaan pohjaan, sitten napa on mitä voin, ja sitten grillage sitä. Itse tutkitsin TISEä, melkein tilasin poran, mutta sitten NETe: ssin myrskyn katsauksia ja tajusin, etten voinut selviytyä saviini, varsinkin laajennuksissa,
nyt kysymyksiä: min alakohtien paksuus ja grillin poikkileikkaus voi olla kehyksen alapuolella, onko reikiä tarvita grillattaessa tuuletukseen, maksimipituus pylväiden välillä, hyvin, ei ole vettä sokeiden ja raskas sateen välillä jne.. ja miten tämä voidaan välttää. Tietenkin, olisi mahdollista sitoa puuta suoraan pitkin virkoja, mutta en pidä puhtaasti esteettisesti nämä kana-legged taloa.
Anteeksi, että on niin paljon kysymyksiä kerralla.
-

0,6-0,7 m ei enemmän)
-onko tarpeen lyödä pystysuoraan voimakkaampi vahvistus, johon horisontaaliset ruoskat on sidottu
Grilli:
-Jos voit kaavamaisesti kuvata, miten tämä "hiekka täyttö"
-Mikä on mielestäsi helpompi kaivata reikää 0,8 x 0,8 x 1, 7 tehdä kantapää, sitten kaataa napainen ja kaataa se hiekalla, kuten valokuvassa tai käsin porataan poraamalla? Mutta sitten pylväät ovat ilman pohjaa! Vuonna pannukakku uchmatok sai: shokki:
Yleensä niin monta kysymystä voi olla halukkuus leikata ja puhua henkilökohtaisesti, elävät edelleen samassa kaupungissa, olen myös harrastelija itseopiskelijana, vaikka enimmäkseen navetan ja sisustuksen sekä maiseman herkkuja - vesistöjä, dioja, kiinnitysseiniä jne. Ja sitten tulen jo parempia stenografioita: D

Yhteisöt> Rakentaminen (ja kaikki siihen liittyvät)> Foorumi> Miten valita talon yksityiselle talolle.

Jaa, mitä kokemusta on parempi valita yksityisen talon perusta taloudellisen ja käytännöllisen puolen perusteella. Puutavaran tai vaahtobetonin talo ei ole vielä päättänyt)

On erittäin tärkeää päättää, mistä talosta tulee ja minkälainen talo (yksi tarina, kaksikerroksinen...), paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat säätiön valintaan, mukaan lukien maaperä. Yksinkertaisesti, pähkinänkuoressa, kukaan ei vastaa kysymykseesi.

Pölymaaperä
Talo on 2 kerroksinen: 1. kerros vaahtoblock, 2 kehys.
pakastussyvyys 1,8m
Minulla on edelleen taipumus:
matalasti haudattu (pro hinta, yksinkertaisuus
Vastustajat voivat johtaa taloa, jos perustana on vettä.)
paalupaikka (päästä eroon talon nostamisen riskeistä, mutta hinnankorotukset)
hyvin, tai pino-teurastaja, mutta pelkään, että kosteassa ilmastossa se yksinkertaisesti puhaltaa kaiken ylös (tämä on jos päätät rakentaa talon ulos baarista)

Tällöin on suositeltavaa antaa parempana paalusysteemi, mutta tarvittavat alueesi vaatimukset - paalut, joiden paksuus on vähintään 25 cm paksumpi kuin maaperän jäädyttäminen (180-220 cm), laite paalujen pohjan laajentamiseksi, paalujen hiekkapohja, hyvä roskien vahvistaminen ja laastin korkeus on noin 30-40 cm vaahtolohkoseinien osalta.
Vaihtoehtoisesti - paalut TISE homebuild2.ru/fundament/svai-tise.html

Kyllä, tutkin teoreettista kysymystä ja kiitän Jumalaa yliopistossa, jonka he alkoivatkin.) Olin enemmän kiinnostunut talouskysymyksestä, onko mitään syytä maksaa ylipainoa, jos voit tehdä matalan syvyyden ja lämmittää pohjan (isopink) ympärillä

Jos kysymys on tällainen, niin tietenkin se on sen arvoista - matala-jalkainen nauha säätiö ei takaa perustan jäykkyyttä talven aikana ja voi yksinkertaisesti puhjeta. Paalut suojaavat maaperän karsimisesta itse grillataan. Pudotettaessa maaperä liukuu pitkin paaluja ja grillata ei uhkaa. Samaan aikaan matala-haudattu voi räjähtää siitä, että maaperän turvotus on epätasaista ja voi puristaa nauhalevyn eri osissa eri tavoin. Jos se ei ole niin kriittinen hirsitalolle, niin vaahtoblockissa seinät voivat rikkoa ja vääristää kulmia. Koska tällaisen säätiön korjaus tulee huomattavaan määrään, on parempi ylipainottaa kasa ja sitten nukkua hyvin.

Tällöin on suositeltavaa antaa parempana paalusysteemi, mutta tarvittavat alueesi vaatimukset - paalut, joiden paksuus on vähintään 25 cm paksumpi kuin maaperän jäädyttäminen (180-220 cm), laite paalujen pohjan laajentamiseksi, paalujen hiekkapohja, hyvä roskien vahvistaminen ja laastin korkeus on noin 30-40 cm vaahtolohkoseinien osalta.
Vaihtoehtoisesti - paalut TISE homebuild2.ru/fundament/svai-tise.html

Tuen TISE-säätiön versiota. Jos yhdistät sen matala, se on erittäin luotettava

On mahdollista yhdistää, mutta on välttämätöntä tehdä 15 cm paksuinen hiekkasyyny, jossa on tamping ja hyvä vahvistus nauhan alla.

Pölymaaperä
Talo on 2 kerroksinen: 1. kerros vaahtoblock, 2 kehys.
pakastussyvyys 1,8m
Minulla on edelleen taipumus:
matalasti haudattu (pro hinta, yksinkertaisuus
Vastustajat voivat johtaa taloa, jos perustana on vettä.)
paalupaikka (päästä eroon talon nostamisen riskeistä, mutta hinnankorotukset)
hyvin, tai pino-teurastaja, mutta pelkään, että kosteassa ilmastossa se yksinkertaisesti puhaltaa kaiken ylös (tämä on jos päätät rakentaa talon ulos baarista)

Heitän viisi kopecksani. Uskon, että paalusäätiö eli ruuvipallot eivät ole kotona. autotalli, kylpy, varikko, aidan lopulta. paalut on myyty, he sanovat, että yhden paalun kantavuus on jopa 8 tonnia, voit jakaa sen turvallisesti kahteen, ja tässä olet. jos et todellakaan tiedä maaperän fysikaalisia ja mekaanisia ominaisuuksia, kannattaa käyttää keskimääräistä taulukon arvoa (puhutaan monoliittisista teräsbetonipohjaisista perustuksista) ja ottaa keskimäärin 1,2-1,4 kg / 1 neliömetrin kantoainetta. katso laskea kaikkien rakennusten rakenteiden paino kerrotaan kahdella saat massa. riisuttu 1,2: llä ja hanki tyynyn alue, johon talon pitäisi levätä. laske paalujen halkaisija, paalujen kierrosten lukumäärä ja saata itse halkeamien lukumäärä. edelleen sisällyttää selkeä merkitys. ja otettava huomioon sanonta - kroilovo johtaa popadalovu.

Pölymaaperä
Talo on 2 kerroksinen: 1. kerros vaahtoblock, 2 kehys.
pakastussyvyys 1,8m
Minulla on edelleen taipumus:
matalasti haudattu (pro hinta, yksinkertaisuus
Vastustajat voivat johtaa taloa, jos perustana on vettä.)
paalupaikka (päästä eroon talon nostamisen riskeistä, mutta hinnankorotukset)
hyvin, tai pino-teurastaja, mutta pelkään, että kosteassa ilmastossa se yksinkertaisesti puhaltaa kaiken ylös (tämä on jos päätät rakentaa talon ulos baarista)

Tarkista veden ulosvirtauksen syvyys ja maaperä syvyydellä 2 ja 3.

vaahtobetoniin tarvitset paremman perustan, jotta et räjähtäisi

"parempaa perustetta", mitä tarkoitetaan tällä?

jos säästät säätiöön, niin se voi tapahtua, että seinämä purkautuu, mutta puutavaralle se ei ole niin pelottavaa

En puhu säästöistä. Toin erilaiset säätiöryhmät ja kysyin, kumpi on parempi. Ja vastauksesi "laadun perusta" voi tarkoittaa mitä tahansa sementin tuotemerkistä perustan värähtelyyn.

"parempaa perustetta", mitä tarkoitetaan tällä?

Liesi kuin vaihtoehto?

tylsät paalut ja rostverk

kollega on tarkempi sanoa - BURED PILES

Tämä on pino-grillage perustus)

Juuri kirjoitit, ikään kuin kaksi eri perustetta))

Ei, kirjoitin täsmälleen mitä paaluja ja kyllä ​​ei voi olla grillausta ympärillä, mutta täysin monoliittinen levy

Jos teet monoliittisen laattoja, niin paalujen merkitys menetetään - laatan avulla varmistat talon "kelluvuuden" ja jos on paaluja, laatta voi puhjeta maaperän pudotuksesta.

Ei, kirjoitin täsmälleen mitä paaluja ja kyllä ​​ei voi olla grillausta ympärillä, mutta täysin monoliittinen levy

Siltä osin kuin ymmärrän sinut, laatta asetetaan pile-rozverkovo-säätiön sijalle?) Jos kyllä, vastaan ​​rhinestoneen, se on kalliimpaa, silloin on helpompaa tehdä nauhatusperusta pakastuspisteen ja kellarin ollessa samanaikaisesti)

Laatta kaadetaan hiekkaveden täyttämiseen epästabiilien maalien, kuten suonien, karstikivien, tapauksessa. Vaaditaan korkealaatuista vahvistusta, erittäin kallis vaihtoehto.

Laatta ei ole pohja vaan laatta

eli Haluatko laittaa monitasoisen laatan ilman pohjaa sen alle ohut paaluilla ja sitten rakentaa talon tälle laudalle?
Toivottavasti et ole neuvonut ketään muuta?
Älä sekoita pohjalevyä, josta ajoneuvo kysyy lattialevyllä, joka on pystytetty joko vakavaan maanalaiseen nauhalevitykseen tai pystytettyihin vahvistettuihin seiniin.
Ilman pohjakerrosta lattialaatta on pohjalevy ja se asetetaan valmiille hiekalle. Se voidaan levittää matalalla syvemmällä pohjalla. Ja laittaa laatikko paaluille sijasta grillage on hölynpölyä. Vahvistettu betoni on hyvä vetolujuus, mutta ei murtuma.

Luitko ensimmäisen viestin?

Aloitellaanko arvailua vai keskustelemmeko kysymystä aiheesta? Mikä on ensimmäinen kysymys kenelle? Vastautan sanomaan kirjoitettuasi sanaan ja mikä on ensimmäinen tai kymmenes kysymys, jota en pitänyt

Laatta ei ole pohja vaan laatta

Ja kyllä ​​laatta on sijoitettu lattian tai kellarin (kellarin) huoneen ja asuinalueiden väliin. Tämä ei koske säätiötä, jos vain kuorma lasketaan.

vaahtolohkon alla, olisin mieluummin täyttänyt liesi

Olen täysin samaa mieltä kanssasi!

vaahtolohkon alla, olisin mieluummin täyttänyt liesi

Voit kaataa vodkaa ja kraynyakia.
Levy ei ole ihmelääke, lasin laskenta on monimutkaisempi kuin monissa muissa laskelmissa, etenkin heikossa maaperässä.
On rahaa - kaada paksu levy kaksinkertaisella vahvistuksella - loistava. Miksi sitten rakentaa vaahtomuovilamittarin seinät, laadukas korkealaatuinen laasti.
Jos rahaa kaadetaan kaksoisvahvistettuun laattaan koko rakennuksen alla, on sitten rahaa ottaa yhteyttä insinööriin.
Projektin konsonantti katkesi laitokseen.

Miksi minun pitäisi? Olen ilmaissut mielipiteeni, anna aihe aloittaa, mitä valita ja miten toimia

vaahtolohkon alla, olisin mieluummin täyttänyt liesi

Sellainen kirjoitin heti, valitsemalla luotettavuuden ja talouden välisestä tasapainosta.
Ja mitä paremmin, olisin rakennettu kaksikerroksisen tiilitalon vieressä tiilisen kylpylä uima-altaalla ja kaikki, jossa kellarissa)
Ei kuitenkaan vielä ansaittu (
Liesi on huono, koska sitä ei voi tehdä (

Hei Ensimmäistä kertaa kuulen, että on mahdotonta tehdä uunin jatke))))! Kaikki voidaan kiinnittää pohjalevyyn. Kahden jäniksen tapauksessa, miten säästää rahaa ja tehdä hyvin? Mitä tulee laattaan, ei tarvitse tehdä "paksua", riittää, että palkit saadaan pitämään kantavien seinien ääriviivoja ja vastaavasti laatta itsessään päälle. Palkkeissa kaksoisvahvistus liittyy päälevyyn. metallivahvistin voidaan korvata lasikuidulla, vahvistaminen ei ole huono eikä rusteta ja se maksaa useita kertoja vähemmän... Hiekkakäsittely ja eristys laatan alapuolella ovat välttämättömiä. Mutta on yksi asia... tässä säätiössä, vaikka se sopii sinulle... se on melko pieni.
Toinen tyyppisillä laattojen perustuksilla on paalunkiillotus, jossa on käänteinen hionta ja ohut laatta päälle. Jos on mielenkiintoista, kirjoita sitten, minulla on projekti sellaiselle säätiölle, voin lähettää sen.

Olisi mielenkiintoista nähdä.

lohkojen talon alapuolella tein pohjan upottamalla 60 cm maanpinnalla 40 jalekseen, poraamalla kuopat ympäryksen ympärillä 1,5 m: n kulmalla 1,6 m: n syvyyteen (savi taso), joka vahvistettiin 12 mm: n vahvikkeella 4 riviä, jossa "laatikko" ympäryksen ympärillä, neulottujen kuorien vahvistamiseen. luotettavasti ja edullisesti Fundamnt 8x12 käsitteli kaikkia materiaaleja ja työtä (lähinnä minun, mutta Uzbeksit auttoivat meitä tekemään betonia) alle 50 tonnia

No, tämä on pino-grillage niin pitkälle kuin ymmärsin.) Myös nojannut kohti häntä ja lukemisen jälkeen tuntui olevan määritelty, mutta haluan kuulla matalaa haudattu, voiko joku laittaa sen kaikki samanlaiseksi?

Ribbon matala syvyys.
Jos teet oikean vahvistuksen ja kaikki työskentelet SNiP: llä, se on noin 200 vuotta.
Kerron teille harjoittavana rakennusinsinöörinä.
Jos tämä ei vaikuta vakuuttavalta, niin minulla on korkeakoulututkinnot ja rakennustekniikka korkeakoulujen ja lentokenttien sekä teollisuuden maa- ja vesirakentamisen alalla.

Kuivapohjaiset paalut, joissa on pohjakenkä, on tehty kestäviksi, mutta pölyävää sänkyä ja lujitetta, jossa on vähintään 12 lujitinta.

Mitä tarkoitat polkumyynnillä? ;)
Säätiön valinta riippuu maaperän kantavuudesta ja rakenteen massasta.

Kaikki on oikein, lasketaan maaperän kantavuusrakenteen rakenteen painoon, kun rakennat 5 kerrosta rakennuksen painon alapuolella olevaan aggregaattiin, pohja asetetaan pakastussyvyyteen. Maaperän laskeuman voimat koostuvat tangentti-vektoreista ja ejektiovektoreista, jos säätö sijaitsee jäädytyksen syvyyden yläpuolella. Alhaisten rakennusten päävoimat ovat maaperä, kun rakenteen paino on pienempi kuin voimien voimakkuus, savi on 5-10 cm: n nousu, jotain sellaista. Aidat pilarit vetävät myös tangentiaaliset voimat, niin he ovat kuin humalassa.

:) suuri joukko termejä oppikirjasta.
TS: harkitse aina taloudellista osaa.
Kaikki nerokas on yksinkertainen.
Mitä syvemmälle haudat säätiön, sitä enemmän rahaa, jonka pumppaat täällä. Rakenna maanalainen on aina kallista.
Irrotat kasviskerroksen 30 cm, tee nauha, esimerkiksi 400 * 400-osaa vahvikkeella, tee lämmitetty sokea alue (käytä murskattua kiveä eristeenä) ja ongelma kallistumalla ratkaistaan. Asuntohuoneen alapuolella maa ei jäätyä. Katso maaperän jäädyttämisen aikataulu rakennuksissa. Pohjan pohjan on oltava tasainen ja 1 tasossa. Plus suorita vaaka- ja pystysuora vedeneristys. Kellarin betonipohjasta nostamme kellariin tiilen, jolloin lattian taso on + 700 mm maasta.

Olet oikeassa. Kanavan syvyys max. 1m plus hiekoitustäyttö max. 60 cm. Lisätyöntynyttä betonia ulos nollaan. Se on talousarvio ja vakaa rakennukselle. Jos käytät lattiaa, jossa on eristys ja tuulettuva lattia, on epätodennäköistä, että maaperä ei jäätyy läpi. Jäädyttämät tontit riippuvat monista tekijöistä, kellarin etelä-pohjoisesta sijainnista suhteessa vaaleisiin suuntaan, tuulen ruusuihin, enemmän lunta tai vähemmän sekä myös linssit c. vedet, puiden juuret, katselivat, kun lehtikuusen juuret kohottivat veren. Naapuri on kiinnittänyt terassin, talvella säätiö rikkoi puoli, kiitos Jumalasta, että se oli hirsihuvila, miksi se rikkoi?

Mitä tarkoitat polkumyynnillä? ;)
Säätiön valinta riippuu maaperän kantavuudesta ja rakenteen massasta.

Mittariston täyttö kompensoi, vaimentaa maaperän ulostyöntövoimia. Se on valmistettu ei-pehmeistä materiaaleista, hiekasta, hiomamateriaalista, 60 cm paksu. Minulla on 20-80 cm hiekkaa ja soraa. Tämä on matalaa pohjaa varten, mutta tarvitset myös täyttömateriaalin. Pähkinänkuoressa on vaikea selittää. Muuten, minulla ei ole työtasoa, mutta säätiö on vakaa.

Paalujen säätiö

Olet täällä

Kysymyksiä voi kysyä vain rekisteröinnin jälkeen. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy, kiitos.

Hei, tarvitsen neuvoja Uralin kosteikoista. He sanoivat, että minun ei tarvitse rakentaa taloa täältä ilman paaluja, tai minun täytyy kaataa säätiön 1 metristä 2: een ja tämä on liian kallista minulle. Ovatko paalut luotettavat vai eivät. Jos voit, kerro minulle foorumista arvosteluiden pinoamisesta.

Hei, tarvitsen neuvoja Uralin kosteikoista. He sanoivat, että minun ei tarvitse rakentaa taloa täältä ilman paaluja, tai minun täytyy kaataa säätiön 1 metristä 2: een ja tämä on liian kallista minulle. Ovatko paalut luotettavat vai eivät. Jos voit, kerro minulle foorumista arvosteluiden pinoamisesta.

Suosittelen pieniä grillipilareita, kun voin kirjoittaa minulle talon painon - kokonaan, uunilla jne., Laskee säätiösi. Pahan syvyys tulee hiekkaan, grillauksen syvyys on 30 cm, paalujen välinen etäisyys riippuu talon painosta. Jos voit laskea sen itse. maaperä voi kestää kuorman 1,5 kg / cm. sanotaan, että paalut ovat 40x40 = 1600, 1600x1.5 = 2800 kg. jos talo painaa 150 000 kiloa, sitten 150000/2800 = 58, grillauksen ympärysmitta on 60 m, mikä merkitsee 60/58 = 1, eli 50-60 cm paaluiden välillä riittää, mutta on parempi olla laiska ja maatesti, se on kallista. ja sellaisella säätiöllä, että säästin 30%, mutta tarvitaan laskelmia.

Pile-pohja ja grilliarvostelut

Tässä on toinen video kanavallamme. Siinä puhumme temppelien perustuksesta. Tämä on ensimmäinen video, jossa sanomme jotain, ennen kuin siellä oli enimmäkseen videoita, joissa erikoislaitteet hiljaa työskentelivät. Siksi ole ehdottomasti arvostelematta laatua. Ehkä joku saa hyödyllistä tietoa itselleen ja olen erittäin tyytyväinen siihen. Me katsomme)

Rakentaminen ja korjaus

 • Suosituimmat
 • Ensin päälle
 • varsinainen alkuun

111 kommenttia

penoplex pohjaan? Näen sen ensimmäistä kertaa. Onko mahdollista

Talvella oleva säätiö on ladattava. Koska tässä tapauksessa säätiö pysyi kuormittamatta ja maaperä oli melko kovaa, suunnittelija päätti soveltaa tätä ratkaisua.

Voin tietenkin olla töykeä sanoa pi. näitä.

Mutta todennäköisesti et ole sinä, mutta se, joka teki projektin dokumentaation (jos se on tietysti). Olen valmis syyttämään täällä todistamaan, että pylväistänne eivät voi ja eivät kanna mitään. Tällaisessa säätiössä.

Vaikka en ole tehnyt sitä kerran.

Jos olet valmis kanssasi:

1. Pylväiden määrä.

1.1. Pilarin halkaisija.

2. Nauhan kehä.

3. Lattiat ja seinämateriaali.

Niin tiedot?

Ei tarvetta Annan sinulle kauniin maaperän, jolla on suuri kantavuus.

Tai nyt alkaa kertoa kallioisesta maaperästä 5 metriä saven alla?

Henkilö ajattelee nyt, että hän nyt laskisi uudelleen koko projektin, kuorman jakelun juuri polvilleen, ottaen huomioon geologian. Ja miten suunnitella jotain näin, niin kukaan.

älä kiinnitä huomiota. Tällainen on peekaboo.

Aion tehdä nopean likimääräisen laskelman, joka osoittaa, että paalut eivät toimi millään tavalla.

Arvojen välinen ero on sellainen, että kaikkein yksinkertaisimpien laskelmien lisäksi en tarvitse mitään.

Toinen perustavaa laatikko.

1. Viestit eivät toimi lainkaan.

2. Vahvistaminen tarpeeton ja tyhmä.

3. "jännitekeskittimet" jne. tämä on ilman kommentteja.

Niin ei tarvitse. Se on. eivät edes tiedä merkityksettömiä kustannuksia ja väärää työtä.

Miksi paalut eivät toimi? Kiitä, herra.

Liiallisella lujituksella voi olla ja samaa mieltä.

Olen väittänyt sisällöllisesti, että minun on hankittava numerot tekijältä.

Mutta nyt, tässä on analogia sinulle.

Kuvittele, että seisot hiekalla pyörillä. Esimerkiksi, kuten kuvassa.

Ja nyt kysymys on, tulevat piikit uppoamaan hiekkaan, ja onko mahdollista, että pysyt pohjalla?

Lousy analogia, ajattelin jotain ammattimaisempaa. Kuka on ensimmäisen kerroksen grillata tai lattia? Vain grillata-alue on edelleen hyvin pieni ja paalut lasketaan pakastamattomaan syvyyteen, ja yleensä tämä pohja peittää pakkasella. Ja kyllä, luulen, että perustablokit ovat vain niin, ettei sinun ainoa upposi maahan, ts ensimmäisen kerroksen lattia ei putoa kentällä koskaan. Ja paalut perustuvat ei-jäädyttävään saviin.

Analogia on suora.

Piles eivät toimi, he eivät voi pitää painoa kotona. Neliö ei riitä. Työnnä ne ja pidä grillata vatsaansa. (katso analogia) Näin saadaan tavallinen MZLF.

Jos sylkemän turvotusta, minulla on kaksi kysymystä: miksi paaluja on ja miksi mantereella on vartaloa? Nämä ovat toisiaan poissulkevia "hetkiä".

Tehdään tämä. Mikä estää esimerkiksi 4,5 metriä vesipitoista hiekkasaumaa ja sitten saviä? Mitä tulee grillatekniikkaan, grilliin ei tarvitse ripustaa.

No, yleensä, koska se oli pakko.

ROLEVERK (se Rostwerk, Rost - ristikko ja Werk - rakenne), pilarin perustuksen ylempi rakenne, yleensä betoniterästen tai -laattojen muodossa, yhdistämällä paalut yhdeksi. Sitä käytetään jakamaan kuormat tasaisesti paaluille.

Jos paalut eivät toimi, ei ole jakelua. Ja tämä ei ole oikea-grillage ja tavallinen teippi ulos.

Jos uskot, että tekijä, niin murtuva maaperä maaperän jäädyttämisen aikana, johtaa sen nostamiseen, miten nauha käyttäytyy, joka sijaitsee samalla maaperällä? Tuleeko se nousta maahan?

kirjailija ymmärtää huonosti maaperän mekaniikan ja miten se yleensä toimii. Tavallinen hanke on 90% poissa ja hemmoteltu punaiselle sana.

mutta lukijoille ja sinulla on ongelma. ei-tuomitsevia tuomioita, joissa aihe on heikko. Ymmärrän varmasti, että et palkannut opettamaan kaikkia täällä, mutta jos sinulla olisi tietoa, olisi mukavaa jakaa ne. Kyllä, kyllä, tiedän, että sinulla on paljon virkoja täällä. Olen siitä, miten se näyttää ulkopuolelta. tällä hetkellä.

Tiedän, että minulla on kallistus. Siksi olen kirjoittanut kirjan neljä vuotta. :)

älä kirjoita ei tarvitse. Korjauksia ei saada aikaan. julkaista välittömästi. )))

se ei koske korjauksia. Piste on arkistointi. Olen jo kuollut kolme kertaa.

kaikki on kokemusta.

Yleisesti pidin videosta. Älä kiinnitä huomiota paikallisiin asiantuntijoihin, etenkin niihin, jotka väittävät mielipiteensä heiluttaen päänsä päälle rätyä.

Seuraavalla kerralla yritä kääntää kameraa, ja kuvan vakauttamiseksi on paljon ohjelmia. Vaikka en itse huomannut mitään ravistamista, se oli varsin mukava katsella.

Haluaisin varmasti enemmän teknisiä yksityiskohtia. Sano tällainen neliö, niin monta paalua, maata tällainen kolmikerroksinen tiilitalo. Tämä on kuin toive tulevaisuudesta.

Voidaan nähdä, että työskentelevät avaruuteen, mutta laatuun. Odotamme lisää videoita.

Tiedätte eron buranabivnoy ja zabivnoy-teoksen mekaniikan välillä?

Tiedätkö miksi niiden kantavuus on suuruusluokkaa erilainen?

Kyllä, ja puolelle. alue osoittautuu suuremmiksi suuriksi tilauksiksi, vaikka se ei ole niin paljon kuin maa pohjan alla, vaan alueen kustannuksella se on paljon parempi.

Annatko tiedot? tai ei kiinnosta.

Tämä ei yleensä koske videota, tässä on toinen aihe. Sinun ei pitäisi ottaa kaikkea omalla kustannuksellaan.

En ymmärrä, onko se itse paikalla maassa? vai onko maata ja grillata rakoa?

ei siellä. Nämä toverit ovat rakentajia ja murheen suunnittelijoita, eivät ymmärrä, miksi tämä on, alkoivat muotoilla tätä yksityisellä rakennustyömaalla. Kirjoita upotettu.

Ystävät, kirjoitan tätä luultavasti ei löydy, ja niille, jotka ovat "kiehtoneet" tämän videon, ÄLÄ KOSKAAN. Varmista, että grillin ja maan väliin jää tilaa. Muutoin paalut eivät toimi. ja jos paalut ovat laajentumisen pohjasta, se voi rikkoa.

Ei välttämättä tapaa. Pilarit eivät kuitenkaan toimi.

Ei ole laajentamista, tavallinen poraus tehtiin.

Piles ei toimi sinun tapauksessa, kuten @ findeler on jo kirjoittanut, säätiö on maassa, miksi en ymmärrä paaluja siellä, rahaa tuhlataan.

Ymmärrän, jos paalut menevät alle maanpinnan jäädytyksen tai paalut levätevät tiheässä maanosassa (eli sinulla on sumuinen ja matala nauha, joka on vasta-aiheinen sinulle), mutta sinun on jätettävä etäisyys mantereen ja paistin välillä. Miksi minun täytyy lähteä uudelleen, en tarvitse selittää?

Kaikki olisi hienoa, mutta kun opetat ihmisiä jotain (ja tämän videon viesti on juuri sitä mieltä), sinun on oltava siitä vastuussa.

Pile perusta sää: hyvät ja huonot puolet

Pino-grilli-pohjan rakentaminen on tavallista alueilla, joissa liikkuvat savi- ja hiekkaperustat. Tämäntyyppistä tukirakennetta käytetään pääasiassa asuin-, liike- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin korkeisiin rakennuksiin, mutta yksityisissä asunnoissa on useampia käyttötapauksia.

Pino-grillage-säätiön laite

Kuten nimestä käy ilmi, säätiö koostuu paaluista, jotka on sidottu grillata.

Piles voi olla erilainen 2 tyyppiä:

 • Bored;
 • Teräsbetoni;
 • puinen;
 • Terästä.

Alalajissa paalut jaetaan leikkauksen muodolla: neliö ja pyöreä.

Niiden päätehtävänä on siirtää ja jakaa kuorma rakennuksesta pohjaan koko pituudelta.

Tyypistä riippuen tukipylväät tuodaan maaperään eri tavoin:

 • Ruuvit ruuvataan käsin tai käyttämällä erityistä laitetta;
 • Poraavat kootaan oikealle maahan;
 • Vahvistettu betoni kasaamalla.

Ruuvi voidaan ruuvata jopa nykyisten rakennusten ympärille ilman riskiä rikkoa osa rakennelmasta.

Monoliittinen tai esikäsitelty (ripustettu) grillataite on kantopalkin rooli, johon seinät ja katot asennetaan. Se jakaa kuorman maan yläpuolella olevista rakenteista ja siirtää sen paikkoihin. Voidaan vahvistaa betonia tai puuta, riippuen tukien ja seinien materiaalista. Grillausrakenne merkitsee sijaintia maata pitkin, sitä ei ole sijoitettu maahan.

Kun on suositeltavaa käyttää paalupohjaista säätiötä

Paalujen ja vanteiden palkkien asennus on työvoimavaltaista ja kallista prosessia. Missä tapauksissa aineellisia ja luonnonvarojen menetyksiä ei käytetä turhaan:

 • Korkealla pohjaveden pinnalla;
 • Kun hiekka, savi ja liepeet löystyvät ja heikot pohjat;
 • Puu- ja vaahtobetonialojen rakentamiseen.

Kevytrakenteiset, runkosuojusseinät, joissa on sopiva puurunko, puupalkki. Vaativissa rakenteissa tarvitaan konkreettisia monoliittisia tai esivalmistettuja.

Hiilihappopitoisen talon pino-grilli-pohja on jumalatar: se kestää jopa 2-kerroksisen talon kuorman ja säästää budjetin suhteessa toisen mallin pohjaan.

Pino-grillage-säätiön ammattilaiset

Yksi tai toinen perustyyppi perustuu konstruktiivisiin laskelmiin, joissa lasketaan perustan maksimikuorma, kaikkien rakenteen muodostavien elementtien koko. Silti insinöörit joutuvat usein vastaamaan kysymykseen siitä, mitä suunnittelua on tarkoitus toteuttaa tutkimuksen tulosten perusteella. Miksi mieluummin pile-rostrum perusta:

 • Tukien suuri kantokyky mahdollistaa niiden käyttämisen rakennuksissa ja rakenteissa, joiden kokoa tahansa. Ne tukevat tiukasti ja tukevasti löysä maaperä, saavuttaen kiinteät kerrokset. Kun maa vaihtelee seismisen toiminnan tai kausittaisten lämpötilan ja kosteuden muutosten seurauksena, maa siirtyy, kun kasa pysyy paikallaan. Tämä poistaa rakennuksen tuhoutumisen ja sen laakerisydämen eheyden rikkomisen. Tämän ominaisuuden vuoksi tällaista perustusta käytetään laajalti alueilla, joilla esiintyy usein maanjäristyksiä.
 • Kevyt teräspilot soveltuvat pienien talojen ja talonrakenteiden rakentamiseen.
 • Tukipilarien eri pituus mahdollistaa tasaisen pohjan rakentamisen mäki- ja vuoristoalueiden rakennusten rakentamiseksi, riittää valita oikea pituus ja jakaa se epätasaisella osuudella. Tätä tekniikkaa käytetään monitasoisten talojen luomiseen.
 • Alhaiset kustannukset materiaalista ja työstä suhteessa nauhan perustukseen.
 • Paalut eivät pelkää pohjavedestä: syvillä kerroksilla, joissa laakeri tapahtuu, ne eivät useinkaan ole. Tätä indikaattoria ei hyväksytä säätiön laskelmissa.
 • Myös maaperän jäädyttämisen laiminlyönti alueelta tai alueelta laiminlyödään, koska maaperän leikkaamisen alempia kerroksia ei altistu lämpötilavaihteluille, eikä grillaus kosketa maata. Jäätymisen tason määrittäminen on merkityksetöntä.
 • Maapohjiteollisuuden kosketuksen puuttuminen tarjoaa kuivat seinät ja vähentää jyrsijöiden pääsyn vaaraa.
 • Lyhyt asennusaika ja helppokäyttöisyys;
 • Säätiön ylläpidon osatekijät;
 • Säätiö ei vaadi valmistelevaa maatyötä, sivuston ei tarvitse tasoittaa, mikä vähentää sen järjestelyn kustannuksia.
 • Halvempaa on tehdä tukirakenteen asentamisesta entistä enemmän korvaamalla palkattujen työntekijöiden työ omalla. Tarkasteltuaan joitakin ohjeita, kukin kehittäjä voi helposti järjestää omat paalut ja koota grillata.

Vaikuttava luettelo suunnittelun eduista on sen valinnan mukaan. Jotta et ryhtyisi kiireisiin johtopäätöksiin, sinun tulisi tutustua kolikon toiselle puolelle.

Vääryyksiin perustuva säätiö

Mitä sinun pitäisi kiinnittää huomiota:

 • Kuorman keräämistä ei ole helppoa, ei laskemissääntöjen tuntemusta. Arvioitu laskenta johtaa todennäköisesti materiaalin ja rahastojen tuhlaukseen, ja pylväiden puute on täynnä keskeneräisen talon tuhoutumista tai sen epätasaista samentumista.
 • Raskaiden rakenteiden paalujen soveltumattomuus on merkittävä miinus. Laakerikapasiteetin lisäämiseksi niiden halkaisija kasvaa, mutta tämä aiheuttaa vakavan asennustekniikan tarvetta kustannuksiin.
 • Ne vaikeudet, jotka on suunniteltu kellarille, jotka ovat paalun perustuksissa erittäin harvinaisia. Samanaikaisesti on tarpeen peittää maapohjan ja grillin välinen rako jäähdytyksen, puhaltamisen ja jäätymisen estämiseksi.
 • Vapaalla maaperällä paalujen epätasainen sakeutuminen, jolla on myöhempi grillauksen muodonmuutos, on mahdollista. Tämän välttämiseksi pilarien alapuolella on hiekka tyynyt, kompensoiva liike.
 • Lukemattoman lukemattomien asennusten tapauksessa sen altistuminen ja sen jälkeinen ruostuminen ovat mahdollisia, mikä heikentää koko alustaa. Mutta tämä on pikemminkin poikkeus sääntöön. Sama pyörii teräsputkea: jos sen materiaali on heikkoa, se alkaa alkaa syövyttää pian.

Riippumaton laskeminen tukikonttien määrästä talon alla

Tekniset laskelmat - ilo on kallista. Jos rahaa tai aikaa ei ole, ja pölkkiviljelmä sopii sinulle kaikilta osin, voit ottaa pilareiden etäisyyden itse.

 1. Piirrä talon suunnitelma asteikolla kaikkien osuuksien mukaan.
 2. Aseta pisteet reunuksen kulmissa seinien leikkauspisteessä.
 3. Kantavissa seinissä paalut sijoitetaan 2-3 metrin välein, mutta ei enää. Jos vierekkäisten sarakkeiden välinen etäisyys edes hieman ylittää normin, voit laittaa toisen pisteen väliin.
 4. Laske numero.

Halkaisijan itsemääräämistä varten käytä taulukkoa.