Paalun ja ruuvin pohjan asennus

Säätiö on tärkeä perusta missään rakennuksessa. Koko rakennuksen kestävyys riippuu sen laadusta ja suorituskyvystä. Säätiö on rakennuksen käytännöllisesti katsoen esteettä. Siksi kehittäjät kohtaavat ensisijaisen tehtävän: valitsemalla ainutlaatuisen perustan, joka voi toimia monien vuosien ajan ilman korjauskustannuksia.

Pallosäätiöiden tyypit

Pilejä on käytetty rakennusten perustusten rakentamiseen antiikin ajoilta. Esimerkiksi monet Venetsian muinaiset rakennukset on perustettu lehtipuihin lehtikuusesta.

Nyt paalut ovat eri materiaaleista ja valitusta materiaalista riippuen jaetaan kolmeen ryhmään: teräsbetoni, teräs ja puu. Asennusmenetelmästä riippuen kaikki paalut ryhmät on jaettu ruuveihin ja ajon tyyppiin.

Säätiötukiasennustekniikka on hyvin monimutkainen ja se toteutetaan vain erikoislaitteiden avulla. Itsenäisesti työtä paalutusmenetelmän asennuksessa on lähes mahdotonta. Ruuvausmenetelmä on paljon helpompaa. Se ei vaadi erityisiä laitteita, ja se suorittaa vain kaksi työntekijää.

Säätötyyppien ruuvime- netelmä minimoi mekaanisen työn, minkä vuoksi rakennustöiden kustannukset ovat paljon pienemmät ja säätiön laatu säilyy korkealla tasolla.

Pile-ruuvi-järjestelmän ominaisuudet

Ruuvipallot ovat erittäin käytännöllisiä ja käteviä matalien rakennusten, mökkien ja maanrakennusten rakentamiseen. Kun rakennat pile-ruuveja, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ja vaivaa, koska niiden asennus ei vaadi erityisiä taitoja ja tekniikkaa.

Suunnittelijoiden kehittämä ruuvipilareilla on muoto, joka kykenee kestämään kaikkia monimutkaisia ​​maaperä, joten niillä on etusija tehtäessä seuraavia töitä:

 1. Epästabiilit maakerrokset. Ruuvien siivet kulkevat turvonnut ja löysät kerrokset aina vaikeaan, kestävään kerrokseen. Pylväskärkinen alaosa tunkeutuu alaspäin esteettömäksi, eliminoimalla maaperän paine rungossa, terojen ansiosta.
 2. Pohjaveden läheisyydessä oleville alueille merkitään huomattavia vesiputouksia. Ruuvien paaluiden laatu takaa pitkän käyttöiän.
 3. Vanhojen puutalojen ja ulkorakennusten kunnostus.
 4. Runkorakenteiden rakentaminen.

Ruuvipillojen tyypit

Ruuvipätkän rakenne on metallinen korroosionestoputki. Ulkopuolella sillä on terävä alaosa potkuri-muotoisilla terillä. Tämä rakennusmuoto mahdollistaa sen, että kasa maaperään pääsee melkein itsenäisesti häiritsemättä maaperän rakennetta. Tämä varmistaa samalla sen kestävyyden asentamisen maahan.

Standardin halkaisija on 14 cm ja metallipaksuus 4 mm. Rakennuksen aikana erityisen monimutkaisessa maaperässä on kuitenkin mahdollista valmistaa ruuveja erikoisjärjestyksessä. Odotetun kuormituksen arvioidusta suorituskyvystä valitaan sen halkaisija.

Lieriömäisen putken yläosaan on järjestetty erikoisreikiä pylvään ruuvaamiseen tarvittavien vipujen kiinnittämiseksi.

Anna paalut seuraavissa teloituksissa:

 • Terän tai sen jäljitelmän ollessa suurelle osalle rungosta.
 • Eri halkaisijat ja putkien paksuudet raskaille kuormitusrakenteille
 • Erilaiset terän halkaisijat, jotka on tarkoitettu eri rakenteisiin
 • Eri muoto yläosasta, jota kutsutaan "kantapääksi". Se voi olla suorakulmainen tai U-muotoinen.

Jos rakentaminen asuin tai loma-asunnon varattu maa korkean maaperän kosteutta, kiitos ruuvi-paaluttamisen tekniikka, maan kosteus ei vahingoita seinät ja lattia rakentamiseen.

Pilarin ja ruuvin pohjan rakentamisen vaiheet

Paalutusruuvitekniikka säätiön asettamiseksi on melko yksinkertainen ja säästää kehittäjää asettamasta kaivannon perustaksi. Pilarin ja ruuvin perustuksen asentaminen on aloitettava paikalle, jolla talon rakentaminen on suunniteltu. Koukut on asennettu kehän ympärille, mikä osoittaa ruuvien paalujen asennuspisteet. Merkintäelementtien välissä johto venyy, mikä luo rakenteen tulevan perustan ääriviivat. Tarkkuus on tässä vaiheessa erittäin tärkeä.

Sen jälkeen on välttämätöntä poistaa maaperä 10-15 cm: n syvyyteen, mikä on yhtä suuri kuin halkaisijan halkaisija terien kanssa. Louhintatyö on vähäistä, mutta se on myös välttämätöntä.

Merkkien mukaan ruuvataan putket maahan. Tätä varten käytä paalun yläosassa olevia reikiä. Asennetut metalliputket tai nastat toimivat vipuina rakenteen kierrättämiseksi.

Asenna metalli kasa kohtisuoraan maan pinnalle. Metallisen sauvan upottaminen maaperään tehdään pienellä marginaalilla, jolloin jäljelle jää noin 15 cm.

Seuraavassa vaiheessa on tarkistettava asennetut paalut korkeiksi. Ylipituus leikataan hiomakoneen avulla.

Kaikkien mittausten ja vahvistamisen jälkeen on tarpeen täyttää paalut betonilla. Tämä toimenpide on välttämätön kosteuden pääsyn estämiseksi. Yleensä tätä tarkoitusta varten ne käyttävät pakattua hiekkasementtiä M300, tämä kuiva seos kosteuden vaikutuksen alaisena muodostaa vahvan monoliittisen muodon. Betoniliuoksen kaataminen lisää alustan yleistä jäykkyyttä.

Kun betoniseos on kovettunut, on tarpeen hitsata erikoiselementti tukirakenteesta, pää, niin voit edetä rakennuksen perustuksen muodostumiseen.

Korkki on osa, joka on hitsattu paalun päähän. Grilliin on asennettu levy tai palkki, joka yhdistää asennettujen paalujen yhteen ainoaan perustusjärjestelmään. Pienen kärkeä kääntää koko rakenne.

Hitsattuihin korkkeihin kiinnitys asennetaan metalli- tai puupaneeleilla, jotka on esikäsiteltävä antiseptisellä tai maalipintaisella suojatoiminnolla.

Joissakin tapauksissa pään rakentamista varten niitä ei käytetä, grillata kiinnitetään välittömästi paalun yläosaan tasaiselle kuormitusjakelulle.

Pino- ja ruuvipohjan puutteet

Kuten minkä tahansa pylväsruuvitekniikan yhteydessä, säätiöllä on joitain haittoja:

 • Kyseisen säätiön soveltamisen mahdottomuus raskaiden ja monikulttuuristen rakenteiden rakentamiseen ja korjaamiseen.
 • Paalun ajo on hallitsematonta. On mahdotonta arvioida terän tai korroosiosuojan vaurion astetta.
 • Pallojen eri syvyys, joka vaatia lopullisessa vaiheessa tasoittaa tukia korkeudella leikkaamalla.
 • Talon alempi osa on avoinna, toisin sanoen talon pohja on suojattava ja eristettävä.

Kun suunnittelet talon pino-ruuveja, on tarpeen suunnitella talon vieressä sijaitsevien rakennusten rakentaminen, koska säätiön teknologia ei salli peruskiven perustamista.

johtopäätös

Kun suunnittelet talon rakentamista paalun ja ruuvin pohjalle, kehittäjän tulee hankkia kaikki rakenneosat suoraan valmistajalta. Ainoastaan ​​kehittäjän kokemus, hänen suosituksensa porausruuvin asentamisen tekniikasta, antaa mahdollisuuden saada korkealaatuinen pitkäikäisen rakennuksen perusta.

Lisätietoja siitä, kuinka paaliruuvi on kunnolla kiinni omilla kädillä vahingoittamatta teriä, katso seuraava video.

Ruuvipillojen asennus

Jokaisen kodin perusta on perusta. Hänen tehtävänsä on pitää koko rakenne, joskus melko huomattava massa. Sen on kestettävä sellaisia ​​ilmiöitä kuin korkea kosteus, lämpötilan muutokset, erilaiset saostumat ja maaperän virtaavuus. Sen vuoksi on tärkeää käyttää vain todistettuja materiaaleja ja nykyaikaisia ​​laitteita ruuviasennuksen asentamista varten sekä ottaa huomioon standardit ja normit, jotta pystytään tekemään paalut luotettavalla, käytännöllisellä ja kestävällä tavalla.

Jos säätiön muodonmuutokset eivät ylitä sallittuja arvoja koko elinkaaren ajan, niin se katsotaan luotettavaksi!

Kierrä paalut - asennusominaisuudet

Nykyään ruuvipallot ovat suuressa kysynnässä Venäjällä, koska ne voidaan sijoittaa epävakaisiin ja monimutkaisiin maaperään. Tärkeä rooli on talouskysymys, nimittäin hinta, joka on sekä tuet itse että tietysti ruuvipillojen asennus.

Rakentaminen ruuveilla on lukuisia kiistämättömiä etuja:

 • Rakennustöiden yksinkertaisuus ja kohtuullinen hinta. Asennukseen ei tarvita suuria ja raskaita rakennusmateriaaleja. Lisäksi paalujen alhaiset kustannukset voivat säästää huomattavasti verrattuna laattojen tai nauhan järjestelyyn. Kaikkien toimintojen suorittaa kokenut asentaja, joka käyttää nykyaikaista tekniikkaa.
 • Monipuolisuus. Paalut voidaan varustaa myös epävakaalla maaperällä, kuten turpeella, savilla ja hiekalla. Tämä talon perusta tarjoaa epävakaiden maatyyppien, myös kosteikkojen, vakauttamisen.
 • Tilaa säästävä. Rakentaminen ruuveilla ei vaadi paljon tilaa, mikä yksinkertaistaa asennusprosessia niin paljon kuin mahdollista. Ympäröivä maisema on myös mahdollista säilyttää ennallaan.

Kuinka asennetaan ruuvipilareiden säätö ja asennus

Huomaa, että ruuvipillojen asentaminen edellyttää ruuvaamista maahan pakkasen alapuolelle.

Koko asennusmenettely koostuu useista vaiheista:

 1. Valmistus. Ensinnäkin on tarpeen laskea paalut. Tätä varten yritys saa asiakkaalta täsmälliset geometriset ominaisuudet tulevasta esineestä ja suorittaa myös testiporauksen kohdemaassa. Tämä tarjoaa kolme tärkeää ominaisuutta:
 • Paalujen lukumäärä Tämä parametri riippuu suoraan rakennuksen koosta ja maaperän ominaisuuksista. Yleensä paalut ruuvatetaan joka kolmas metriä pitkin tulevia seiniä, mutta tätä kuilua voidaan vähentää epävakailla maaperillä.
 • Vinkki tyyppi. Paalun kärki voidaan hitsata tai valaa, ja niillä on erilainen muoto terät. Erityinen vaihtoehto valitaan maaperän ominaisuuksien perusteella.
 • Pahan pituus ja halkaisija. Nämä parametrit riippuvat suunnitellusta kuormituksesta, maaperän jäädytyksen syvyydestä sekä sen kallistusnumerosta jne.
 1. Paalujen asennus. Se toteutetaan perustuksen kehitetyn projektin mukaan, jossa on ilmoitettava erityiset ruuvipisteet ja niiden syvyys. Ensinnäkin ruuvipilareiden alle tehdään 15-20 cm: n vähäinen syvennys (kaivo), jonka jälkeen kasa ruuvataan tiukasti kohtisuoraan maahan. Tämä voidaan tehdä sekä käsin että erikoislaitteiden kautta. Vertikaalisuuden tarkistaminen olisi suoritettava koko menettelyn aikana, koska virheen korjaaminen on vaikeaa. Tarkastus suoritetaan käyttäen tasoa ja pystysuuntainen poikkeama ei saa olla yli kaksi astetta.
 2. Betonoinnin. Asennuksen jälkeen hiekkaseos (kuivassa tai nestemäisessä muodossa) kaadetaan kuhunkin kasaan, mikä mahdollistaa ilman poistumisen ja parantaa korroosiota.
 3. Sitominen. Pallot eivät ole välttämättömiä, jos ne työntyvät maaperästä alle 50-60 cm. Muussa tapauksessa hiekan ja sementtiseoksen kovettamisen jälkeen voit vanteita palkilla tai metallikanavilla.
 4. Korroosiosuojaus. On välttämätöntä puhdistaa hitsit ja peittää suojaava emali.

Kaikki - ruuvipohja on valmis!

Yhtiö "ZSK" - luotettava urakoitsija, joka ei ole toiminut yhden vuoden ajan paalun perustusten rakentamisessa

Kaatopaikoilla toimivista yrityksistä WSC on yksi johtavista alusteknisen alan johtavista yrityksistä. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus rakennus- ja korjaustöistä. He ovat toistuvasti vahvistaneet korkeat pätevyytensä useimmissa eri tavoissa.

Korkealla ammattitaidolla rakennamme kiinteän ja kestävän kasausperustan tulevalle koduksellemme. Ennen työn aloittamista asiakkaat saavat asiantuntija-apua kaikista teknisistä kysymyksistä. Me järjestämme sinulle luotettavan perustan ruuvipillojen avulla. Kokemuksemme on tae siitä, että laadukkaan säätiön rakentaminen talon alle kulkee nopeasti ja turvallisesti.

ZSK-yritys sitoutuu kaikkiin monimutkaisiin töihin. Säätöruuvien asennus ruuveilla on:

 • laskenta;
 • smetirovanie;
 • rakennuksen myöhempi toteutus.

Paalun ja ruuvin pohjan asennus ja sen kustannukset

Kun olet tarkistanut ehdotuksemme, voit olla varma siitä, että säätiön kustannukset ruuveilla on edullisin ja kannattava.

Takaamme toiminnallisen säätölaitteen. Ruuvipillojen oma tuotanto suoritetaan nykyaikaisilla tekniikoilla. Tämä mahdollistaa tukiaseman asentamisen säätiön alle yhden päivän aikana.
Teemme asennuspaikan millä tahansa monimutkaisella maaperällä alhaisin kustannuksin verrattuna kilpailijoihin. Tällaiset indikaattorit saavutettiin modernisoinnin ja kokeneiden asentajien osallistumisen ansiosta. Minkä tahansa säätiön rakentamista harjoittavat asiantuntijat, jotka käyttävät nykyaikaisia ​​laitteita.

Porausruuvin asennusta edeltää pitkä luotettavuusvalmistaja. Valitse "ZSK", teet oikean valinnan.

Onko sinulla mitään kysymyksiä?

Soita meille ja johtajamme neuvovat sinua:

Talon rakentaminen

Säätiö on pääosa rakennuksesta, jolla on kaikki kuormitus. Laajojen perustusten joukossa kasa on erittäin suosittu. Laadukkaasti asennetut paalut takaavat säätiön pitkä ja keskeytymättömän toiminnan. Ruuvien paalujen asentamista ja ruuvien paalujen ruuvattamista pidetään edelleen.

Sisällysluettelo:

Ruuvipallot: ominaisuudet ja edut

Ruuvipilareiden luonne eroaa tavanomaisista paaluista siinä, että niissä on runko ja tietty määrä teriä, joiden avulla ne menevät syvälle maahan.

Ruuvipillojen soveltamisala ei rajoitu vain matalien rakennusten perustuksiin vaan niitä käytetään myös tällaisiin tarkoituksiin:

 • pohjan asennus maston alla;
 • kehysrakenteiden, kuten varastojen;
 • kevyiden rakenteiden asentaminen julisteiden tai aidojen muodossa;
 • pohjana hydraulirakenteille;
 • paikkoja, jotka edellyttävät tärinän poissulkemista säätiön rakentamisen aikana;
 • tilapäisten rakennusten tai paviljongien perusteet;
 • monoliittisen kellarin lisävahvistus;
 • teollisten kasvihuoneiden tuotanto;
 • pääkaupunkiseudun perustamisesta.

Etusijalla ruuvipallojen käyttämisestä säätiön rakentamisprosessissa on ennen kaikkea:

 • merkittävät säästöt materiaalikustannuksissa verrattuna monoliittisiin säätiötyyppeihin;
 • kaikki työ voidaan tehdä yhdellä, enintään kahdella päivällä;
 • erinomainen valinta tietyille vaikeuksille alttiille maaperälle;
 • hyvä lujuus ja korkea stressitekijä;
 • koko alueen maisema ei ole käytännössä muuttunut;
 • Säätiön valmistus toteutetaan milloin tahansa vuodesta riippumatta alueen säästä tai ilmastosta;
 • tämän säätiön vähimmäisikä on 45 vuotta;
 • käyttö laitureiden tai kiinnityslaitteiden rakentamisessa;
 • helppo kantavuusjakelu.

Lisäksi ruuvipohjaperustan asentaminen joissakin tapauksissa merkitsee täydellistä kieltäytymistä maata käsittelevän työn suorittamisesta. Tällaisen säätiön rakentamiseksi ei tarvita erikoislaitteita tai -laitteita.

Tämä säätiö on erinomainen vaihtoehto talojen rakentamiseen, jotka sijaitsevat kaltevilla pinnoilla tai lähellä joet ja jopa meret.

Tämä perusta on erityisen tärkeä kaupunkialueilla. Joten rikas tietoliikennejärjestelmä läsnäololla voit rakentaa rakennuksen tuhoamatta luonnollista maisemaa ja muita naapureita.

Myös ruuvipilareihin perustuva pohja mahdollistaa talon rakentamisen jatkamisen heti asennuksen jälkeen. Tämä perusta, toisin kuin nauha, ei tarvitse lisää aikaa asettumiseen. Lisäksi ruuvipilareiden avulla rakennetaan talon vieressä ylimääräisiä ankkureita ja huoneita, ts. Rakennetta voidaan muuttaa koko työvaiheen ajan.

Myös ruuvipallojen pohjan rakentaminen mahdollistaa talon ympäristöystävällisen tukikohdan. Paalussuunnittelu mahdollistaa tietyn ilmanvaihdon, ja sen korjaamiseen tarvitaan vähemmän rahaa kuin monoliittisen perustuksen jälleenrakentamiseen.

Ruuvien paalujen haitat ovat:

 • kyllästämättömän karkean tai karkean lajin käyttäminen maaperään;
 • maaperän leviämismahdollisuus ja rakenteen muodonmuutos, kun se on asennettu aiemmin tutkimattomille maille;
 • herkkyys huonolaatuisille korroosionpaloille ja niiden asteittainen tuhoaminen;
 • mahdollisuus rakentaa vain pieniä taloja.

Ruuvaa paaluja valokuvia ja lajikkeita

Ruuvien paalujen rakenneominaisuuksiin nähden ne ovat:

1. Rakennukset, joissa on leveät terät - niissä on yksi tai kaksi terää, jotka on suunniteltu suorittamaan enintään kolme kierrosta. Tämä vaihtoehto sopii yksinomaan kevyiden rakenteiden rakentamiseen.

Toisen tyyppisiä paaluja, joilla on laaja lavat, on ominaista useamman kuin kahden terien läsnäolosta. Tällaiset paalut asennetaan kriittisiin solmuihin, joissa on seinät, aidat, hangarit, joissa on enemmän kuin kaksi kerrosta.

2. Toinen vaihtoehto - paalut, joiden koostumus on runko, jossa suuri määrä teriä on kierretty.

Joitakin laitteita on muutettu asentamiseen maaperään, joka on kovaa ilmastoa. Niinpä niiden rakenne koostuu kierteisestä terästä, joka on hitsattu itse tynnyrin pinnalle.

Tällaiset vaihtoehdot asennetaan kiveen, kovalle työmaalle. Heidän avullaan rakennetaan kevyitä rakenteita, aidat jne. Rakennuksia. Valettu kärki on helpompi työskennellä tämäntyyppisellä pohjalla.

Ruuvien paalujen halkaisija lasketaan rakennuksen kokonaispainosta, kuormituksesta ja maaston erityisominaisuuksista.

Rakenteen ominaisuuksiin nähden ruuvat ovat:

Toinen vaihtoehto on teräsputken muoto, johon terät on asennettu ja hitsattu. Yksi osa putkesta on kartiomainen muoto. Lisäksi materiaalin käsittelyyn käytetään erityisiä korroosionestoaineita.

Kartio- ja teränmuodostusta varten käytetään erityistä plasmaleikkausta, jolle on ominaista korkealaatuinen työ. Ruuvipallojen koot ovat kuitenkin erilaiset rakennusten rakentamisessa, joiden koostumus on korkeintaan kaksi kerrosta, suosituimmat paalut, joiden läpimitta on 10,8 cm.

Hitsattujen ruuvipallojen joukossa on erilainen näistä tyypeistä:

 • kiviaineksella käytettävät paalut tarjoavat erinomaisen tartunnan pohjalle ja maaperälle;
 • matalarakenteisiin rakennuksiin liittyvissä rakennuksissa tällaisilla paaluilla on avoin kärkityyppi, jonka avulla kasa on hyvin kiinnitetty maanpinnalle;
 • Paalut suljetulla kärjetyypillä - harvinaisempi.

Paalun valettu versio valmistetaan tietyissä olosuhteissa ja se merkitsee voimakkaampaa rakennetta, joka kestää valtavia kuormia. Näillä paaluilla on pidempi käyttöikä kuin hitsaamalla. Lisäksi tällaisten paalujen hinta on myös paljon suurempi.

Valetuista paaluista tulisi korostaa:

 • paalut, joissa keskipitkät ovat helposti tunkeutuneet sulatettuihin maaperään;
 • käytetään permafrost -maaleissa halkaisijaltaan pieniä halkeamia;
 • Pilarien vakiotyyppi on yleinen pienten asuinrakennusten rakentamisessa.

Ruuvaa paalun materiaalia - useimmin valmistetaan terästä, jota käsitellään korroosionestomenetelmillä ennen paalujen asennusta.

Ruuvien paalujen asennus tekniikka: paalusuojan ominaisuudet

Paalusäätiön keksintö on kytketty sotilasalaan, koska se oli täällä ja sen avulla voinut rakentaa vahvoja pilareita tai rakennuksia mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Myöhemmin paalusäätiön käyttö levisi matala- rakennusten rakentamiseen. Nyt on olemassa uusia tyyppisiä paaluja, joiden avulla voit varustaa niiden avulla paitsi kevyiden koteihin perustuvien perustusten lisäksi myös korkeat rakennukset.

Useimmiten ruuvipuristimen käyttö liittyy seuraaviin:

 • säätiön järjestely monimutkaisessa maastossa;
 • maaperän suuri kosteuden läsnäolo;
 • jo maisemoitu maisema;
 • puutteellisuus maanrakennuksessa;
 • säätiön korvaaminen tai palauttaminen;
 • liian syvä jäädytys maahan.

Ruuvaa paalut tekevät itse asennuksen

Pääosa ruuvipatsaan perustuksesta on paaluja. Niiden ulkonäkö on perinteinen teräsputki, joka on valmistettu metallista ja jonka paksuus on vähintään neljä millimetriä. Ruuvipätkän terävä päällä on leikkuuterä, joka mahdollistaa ruuvaamisen. Kaksi tai kolme ihmistä riittää asentamaan kasa.

Jos rakennetta kohdennetaan tiettyjen pudotusten tai muiden kuormien vuoksi, on suositeltavaa käyttää paaluja, joiden terävä pää on varustettu kahdella siipillä. Siten jokainen rakennus saa lisätehoa.

Terien halkaisijan keskimääräinen arvo on 20 - 80 cm. Pilarin ulkonäköä verrataan suurella ruuvilla, jonka läpimitta on 5 - 35 cm. Pilarin pituus riippuu suoraan alueesta, johon se on asennettu, ja tämä arvo vaihtelee kahdesta kymmeneen metriin. Pienet paalut soveltuvat aidojen järjestämiseen tai taulun asentamiseen.

Lisäksi on mahdollista asentaa ontoliina tai kiinteä kasa. Paalun siipien kohtisuoran sijoittamisen vuoksi maaperän löystyminen on mahdotonta. Ruuvien paalujen kantavuuden keskimääräinen arvo on 5 000 - 25 000 kg.

Ruuvipillojen asennustyön osalta olisi yksilöitävä seuraavat hankkeet:

 • yksittäisen paalun asentaminen - jota käytetään tietyn rakennuksen laajentamisessa olemassa olevaan laitokseen;
 • standardipaikka - asennus sarakkeiden tai päärakennusten rakentamisessa;
 • paalinauhojen asennus - käytetään asuinrakennusten järjestelyyn;
 • pinoiden kenttä - jota käytetään matalarakenteisissa rakenteissa, voit varustaa tehokkaamman perustan kuin paalun nauhat.

Jos paalut asennetaan puutalon alle, niissä on oltava valettu kärki, jolle on ominaista teho ja kestävyys.

Kiinnitä huomiota myös materiaalin suojaamiseen ulkoisista ärsytyksistä. Testattavan ruuvauksen mahdollinen toteutus pinoilla olevien vaurioituneiden alueiden läsnäollessa pitäisi kieltäytyä ostamasta tätä materiaalia.

Mieti, että paras pinnoite on korkealaatuinen polyuretaanihartsi. Lisäksi korkean tason luotettavuuteen on ominaista galvanoitujen paalujen käyttäminen, kuumasinkittyä niitä käytetään niiden käsittelyyn. Lisäksi niillä on sekä ulkoinen että sisäinen suojaus.

Ruuvien paalujen laskenta ja niiden asennus

Kun he ovat hankkineet paaluja ja tarkkailemassa laatua, seuraa merkittävä asennusvaihe. Ensiksi määritetään kunkin paalin asennuspaikka; Alueen valmistelun jälkeen kunkin pilarin syveneminen maaperään tulee olla. Tämä vaatii kaksi, kolme henkilöä riippuen paalun koosta.

Harkitse, että säällä tai vuoden aikaan käytännössä ei ole merkitystä tässä prosessissa. Siksi työ voidaan tehdä milloin tahansa.

Ennen ostajien ostamista on määriteltävä selvästi niiden koko. Jos rakennus koostuu yhdestä kerroksesta, on tarpeeksi materiaalia, jonka halkaisija on 10,8 cm. Tällaiset kokoiset paalut ovat helppoja ja yksinkertaisia ​​asentaa.

Muita laskelmia tehdään määrittämään paalujen lukumäärä, joka vaaditaan perustuksen lujuuden varmistamiseksi. Jos talon rakentamisessa käytetään raskasmateriaaleja tai jos rakennuksessa on useampi kuin yksi kerros, materiaalin määrää on lisättävä, jotta se voidaan rakentaa.

DIY-ruuvin asennus

Säätiön rakentaminen alkaa maaperän tutkimuksella, jolla rakennusta rakennetaan. Näin ollen on mahdollista määrittää, millä syvyydellä pohjavesi on asetettu ja mitkä maaperän kerrokset ovat läsnä alueella.

Jos työ suoritetaan käsin, yksi ihmisistä valvoo paalun ruuvaamisen laatua ja tasaisuutta, kun taas toiset suorittavat suoran asennuksen. Kun paali on asennettu, se leikataan tiettyyn tasoon ja kaadetaan betonilla.

Kun betoni kovettuu, jokaiseen paaluun asennetaan kärjen muodossa oleva metallirakenne. Kuormituksen jakamiseksi tasaisesti koko rakennuksen ympärysmitan päälle on tehtävä paalutus. Jotta säätiö voisi hankkia lisävoimaa, käytetään näitä kanavia.

Harkitse, että epätasaisen maaperän työn aikana paalut vaihtelevat korkealla, mutta niiden on sijaittava samalla tasolla. Yksi keskikokoisen paalun asentaminen riittää puoleen tuntiin.

Kuinka ruuvipuristetaan: tekniikka ja ominaisuudet

Jotta itsenäisesti valmistettaisiin korkealaatuisia paaluita, tarvitaan runsaasti kokemusta hitsauskoneesta. Kuitenkin, jos aiot rakentaa pienen varaston tai hyödyllisyysrakennuksen, kotitekoiset paalut säästävät huomattavasti säätiön rakentamista.

Ruuvirungon piirtäminen auttaa määrittämään terien lukumäärän ja valmistusprosessin. Työ vaatii onteloputken, jonka läpimitta on 7 - 10 cm. Lisäksi kärki ja terät ovat tarpeen.

Kärjen valmistukseen taivuta metallilevy kartiomaiseen muotoon ja hitsaa se sauman kohdalla.

Terojen ja kärjen välinen liitäntä on puhdistettava hiekkapaperilla. Maaperän jähmettymisen syvyyden mukaan pylvään pituus määritetään. Näihin tarkoituksiin käytetään erityisiä kaavoja ja laskelmia.

Paalulla eli putkella on hitsattuja elementtejä terien ja kärjen muodossa. Lisäksi koko rakenne käsitellään korroosionestoaineella.

Lisäksi on mahdollista käyttää bitumimuovia tai pohjamaalia, joka on suunniteltu käytettäväksi metallipinnoille.

Pylvään päälle täytyy varustaa romun asennusreikä, joka varmistaa sen asentamisen maahan. Asennustila improvisoitujen paalujen osalta on 50 cm.

Pohjalla jalustat omilla käsillä: yleiskatsaus ja askel askeleelta ohjeet

Pallosäätiö on perustus, joka koostuu pystysuoraan sijoitetuista maa-elementeistä, jotka ovat toisiinsa yhteydessä, jotka havaitsevat rakenteen kokonaispainon ja kaikki olemassa olevat kuormat. Venäjän yksityisen asuntotuotannon tukialustat alkoivat laajasti käyttää 15-20 vuotta runkorakenteiden ja kevyiden rakennusmateriaalien myötä. Nykyään maamme keskivaiheessa joka kymmenes mökki rakennetaan paalusäätiöön ja tällaisten rakennusten pohjois- ja eteläosissa noin 50%.

Pilarin perustukset

Paalusäätiön valinta on tarkoituksenmukainen seuraavissa tapauksissa:

 1. Maaperän ominaispiirteet paikan päällä eivät salli matala- ja maatyyppisten perustusten käyttöä. Tällaisia ​​maaperäalueita ovat esimerkiksi suoita, kosteikko maaperä, epävakaat kamelat, kutomaton, löysäinen ja turvotus maaperä, kaatopaikalle jne.
 2. Alueen korkeat pohjavesimuodot sekä nykyinen tulvien uhka kausittaisten tulvien aikana.
 3. Rakentaminen toteutetaan seismisesti epäsuotuisalla alueella.
 4. Jäätymisalueilla tai kun maa jäätyy yli 2 metriä.
 5. Korkeuden erojen esiintyminen paikoilla, talon rakentaminen rinteessä.

Keskitason ominaisuuksiltaan maaperässä, jossa on mahdollista rakentaa maaperä, paalujen hyväksi tapahtuva valinta voi vähentää merkittävästi louhinnan ja betonityön määrää, mikä johtaa rakennuskustannusten pienenemiseen. Pallojen säätiö on hyvä puiset, bar-muotoiset ja runko-talot sekä kevyiden materiaalien valmistetut rakennukset: kaasu- ja vaahtolohkot, silikaattitiili, sardeldiitti ja sementti. Vahvistettu betonilaattojen ja keraamisten tiilien mökkeille on mahdollista käyttää myös paalupohjaa, mutta samanaikaisesti ei ole yksittäisiä tukia, jotka ottavat kuormitusta, vaan kasa poraukset, joiden pitäisi laskea vain ammattilainen.

Pile foundation: hyvät ja huonot puolet

Alustana käytetyn paalun kannatin edut:

 • universaalisuutta, voidaan soveltaa laajaan maaperään;
 • mahdollisuus säästää louhintaan ja konkreettiseen työhön;
 • mahdolli- suus soveltaa vaikeasti maastoalueilla;
 • vähimmäistason koneellistamisen, voit tehdä sen itse;
 • korkea luotettavuus ja kantokyky;
 • toiminnan rakennetta milloin tahansa vuoden aikana;
 • kyky säilyttää nykyinen maisemointi sivustolla;
 • alhaiset kustannukset verrattuna laatta-monoliittiseen alustaan.

haittoja:

 • siirtokuntatarvetta;
 • jos laskelma on virheellinen, pohjan kutistuminen ja muodonmuutos on mahdollista;
 • puutteellinen kellari;
 • laitteen mahdottomuus kallioon ja tiheään maaperään;
 • tarvittava lämpeneminen ja korkealaatuinen vedenpitävyys maanpinnasta;
 • vaikeudet vanteiden kanssa - paalut yhdistetään yhdeksi rakenteeksi.

Lähes kaikki paalusäätiön miinukset ovat täysin irrotettavia, jos lähestymme suunnittelua, laskelmia ja rakentamista vastuullisesti. Tämä auttaa nykyisiä sääntelyasiakirjoja, jotka on suositeltavaa tutkia ennen työn aloittamista.

SP 24.13330.2011 tai SNiP 2.02.03-85.
SP 50-101-2004 Rakennusten ja rakenteiden perustusten ja perustusten suunnittelu ja rakentaminen.
SP 50-102-2003 Pallosäätiöiden suunnittelu ja asennus.

SNiP 2.02.04-88 Perämoottotilojen perustukset ja perusta.
SNiP 2.02.05-87 Dynaamisten kuormien koneiden perustukset.
SNiP 3.02.01-87 Maanrakennustyöt, säätiöt ja säätiöt.

Pallosäätiöiden tyypit

Tällä hetkellä rakennusalalla käytetään yli 30 paaluperustusta. Lähes kaikki heistä kuuluvat yhdistetyn tyyppisiin alustoihin, jotka koostuvat paitsi maanalaisista osista, myös maaperästä. Maaosa hoitaa kaksi päätoimintoa: 1) yhdistää paalutukit yhdeksi rakenteeksi; 2) kestää jopa 50% rakenteen painosta.

Seuraavien säätiöiden tyypit ovat eniten kysyntää yksityisessä rakentamisessa:

 • Pile-laatta yhdistetty säätiö. Maaosa on monoliittinen betonilaatta, jonka sisäpuolella on vahvikekehys.

Sovellus: raskaiden materiaalien talot. Se on rakennettu vain vankka perustein!

Edut: suurin kantavuus.

 • laskelmien monimutkaisuus;
 • suuri määrä konkreettista työtä;
 • täytäntöönpanon monimutkaisuus;
 • korkeat kustannukset.

Pylvään tyyppistä taloa käytetään melko harvoin. Monoliittisella levyllä on valtava paino, joten paaluilla on oltava suuri halkaisija. Tällaisia ​​paaluja ei voi asentaa manuaalisesti, joten on tarpeen käyttää erikoislaitteita, mikä lisää merkittävästi rakennuskustannuksia.

Pile perusta. Laitetta varten käytetään sekä porattuja että ruuvipalloja, joiden maalausosat on yhdistetty grillatahalla. Grillausmateriaali voi olla myös erilainen: puu, metalli, raudoitettu betoni, monoliitti tai esivalmistettu.

Sovellus: kevytrakenteet (mökit, huvimajat, varastotilat, kylpyammeet).

 • helppo asentaa;
 • laskelmien vähimmäismäärä;
 • edullisia.
Haitat: pieni kantokyky.

Paalun ja rosteen perustuksen asennuskustannukset ja -tekniikka riippuvat paistopöytien tyypistä ja grillimateriaalista. Monissa tapauksissa grillaus ei ole ainoastaan ​​paalun osa, vaan myös kuormitukset rakenteelta.

 • Pile ja nauha säätiö. Tällaisen pohjan maaosa on monoliittinen tai modulaarinen w / w-nauha, joka on asennettu tulevan kodin kehän ja tukiseinien ympärille. Laakerikyvystä, kustannuksista ja työvoimasta syötetään kasa ja nauha - optimaalinen vaihtoehto mökille kevyistä rakennusmateriaaleista.

Sovellus: kevyiden materiaalien, runkorakenteiden taloon.

 • yksinkertainen ja nopea asennus;
 • betonin ja maanrakennusten vähimmäismäärä;
 • laajuinen soveltamisala;
 • edullisia.
Haitat: ei sovellu massiivisiin rakennuksiin.

Pallosäätiöiden suunnittelu ja laskenta

Pallosäätiöiden laskennat ja suunnittelu suoritetaan hydrogeologisten tutkimustietojen pohjalta, joiden tarkoituksena on määrittää maaperän tyyppi ja ominaisuudet paikoilla. Tutkimuksen aikana määritetään tärkein parametri - paalun syvyys, joka riippuu laakerin maaperän syvyydestä ja jäätymisestä.

Kaikkien paalusäätiöiden laskennassa määritetään seuraavat tiedot:

 1. Pellekenttäparametrit. Laskee paalujen välisen etäisyyden, tukien halkaisijan ja niiden lukumäärän. Ruuvien pohjalle määräytyy metallipallojen koko, siipien lukumäärä ja sijainti. Vahvistusta lasketaan lisäksi porrastetulle alustalle.
 2. Maanpinnan syvyys. On olemassa pieniä ja syväsementtisiä monoliittilevyjä ja teippiä. On myös vaihtoehtoja korotetun ja ripustetun pohjan kanssa. Jokaisesta hautauslajista käytetään omaa laskutapaa. Useimmissa tapauksissa yksityiseen rakentamiseen käytetään puutalojen matalia perustuksia tai korotettuja perustuksia.
 3. Säätiön mitat. Vahvistettu betonikaistaleen tai -kalan leveys ja korkeus määritetään pohjaan vaikuttavien kokonaiskuormien perusteella. Laskelmassa otetaan huomioon pysyvät ja tilapäiset kuormat, maaperän ominaisuudet jne.
 4. Lopullinen sakkaus lasketaan. Tämä laskelma on vaikeaa, sitä on mahdotonta tehdä itse. Kun kiinteät maaperät paalutetaan normaaleilla fysikaalisilla ja mekaanisilla ominaisuuksilla, 2-3-kerroksisen rakennuksen kutistuminen ei ylitä 1,5%, joten laskenta voidaan jättää huomiotta, jotta suunnittelijat eivät maksa sitä. Kuitenkin, jos mökkiä rakennetaan vaikeissa hydrogeologisissa olosuhteissa, suolavedessä tai seismisessä vyöhykkeessä, sateen laskeminen on pakollista.

Pilarien hankkeen kehityksen tuloksena, jonka olet suorittanut itsenäisesti, on oltava piirros tai kaavio, joka osoittaa pylväsporaiden sijainnin ottaen huomioon valitun vaiheen, paalujen parametrit ja maanpinnan osat: levy, nauha tai grillata.

Pile perustustekniikka

Kaikkien säätiöiden paalujen laitekannan tekniikka on sama:

 1. Paalutukien asennus.
 2. Paalun kärkien paistaminen ja maan osa järjestely.
 3. Lämmitin ja vedeneristys.
 4. Kellarin sisustus, sokea alue ja viemäröinti.

Riippumatta siitä, millainen paalusäätiö yhdistettynä, sen asentaminen aloittaa aina alueen puhdistamisen ja suunnittelun. Tarvittaessa kaivaa kaivo tai kaivo matalan pohjan alla, pehmuste suoritetaan.

Paalun perustuksen asennus: tukien asennus

Vaiheittaiset asennusohjeet ovat erilaiset jokaisen kasaustyypin osalta. Useimmiten yksityiselle talolle, vuodattaa tai kylpyamme käytetään seuraavia tyyppejä paaluja:

 1. Kierrä paalut. Tuotteet valmistaa valmistaja, niillä on omat koonsa ja lajikkeet. Ruuvitukien tuottamiseen käytetään erilaisia ​​metalliseoksia, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Kestävimmät ja kalliimmat ovat galvanoituja tuotteita. Tukee on helppo asentaa. Ne ruuvataan maahan, ilman kaivon esilaitetta, ja päät on hitsattu ylhäältä.
 2. Pahaavat paalut. Tukit on järjestetty suoraan rakennuspaikalle valmiiksi valmistetuissa kuopissa. Typerä paalut eroavat kestävyydestä, edullisuudesta ja erinomaisesta kantavuudesta. Kyynärdyn pohja voidaan suorittaa itsenäisesti, ostamatta tukea. Tietoja siitä, miten säästää paalut omilla kädillä, kuvattu yksityiskohtaisesti SNiP 2.02.03-85: ssa.

Tukien asennuksen jälkeen päät ovat korkeudeltaan kohdakkain ja ne on yhdistetty yhdeksi rakenteeksi vanteiden avulla.

Paalun perustuksen paistaminen

Puuta voidaan käyttää paalun perustuksen, metallirakenteiden, ja jos puhuu massiivisesta rakenteesta, käytetään sidontaan betoniteräistä tai metalliristikkoa. Vyöntyypin ja materiaalin valinta riippuu talon massasta ja materiaalista, josta se rakennetaan, paalun kannattimiin, kuten maanalaiseen osaan.

 1. Puutavaraa käytetään puu- ja kehysrakennuksiin. Pallojen liittäminen leikkuupalkkiin on välttämätöntä, että päät ovat metallisia, joten tätä liitäntää käytetään pääasiassa ruuvitukiin.
 2. Kanavasidonta levitetään rakenteisiin palan materiaaleista. Kanava on hitsattu ruuvipilareiden kärkipäähän tai erikoistunutta metallipäällysteistä porakoneistoa varten, mikä luo jäykän rakenteen, jolla on suuri lujuus ja vakavuus.
 3. Profiiliputkilla varustettu vyöpidike on mahdollista vain kevyille taloille ja ulkorakenteille. Tekniikka vanteissa tässä tapauksessa toistaa rakennetta kanavalla, mutta metallinvalssaustuotteen sijasta käytetään paksua seinämää olevaa ontoputkea.

Meidän on mainittava myös vanteet, joita käytetään yhdistämään tylsät paalut ja monoliittinen pintaosa. Tällöin perustuksen kaksi osaa yhdistetään vahvistamisen avulla, joka muodostaa vahvistuskokoonpanon. Tangot on yhdistetty lanka- ja hitsaamalla aiemmin valitun järjestelmän mukaisesti.

Paalun pohjan maan osa täytetään

Pallan pohjan maaosa on laatta, nauha tai grillata. Kaikki suorituskyvyn vaihtelun elementit voivat olla sekä esivalmistettuja että monoliittisia. Esivalmistettuja rakenteita käytetään harvoin niiden korkeiden kustannusten, tarvetta kuljettaa ja käyttää nostolaitteiden asennusta varten. Monoliittiset rakenteet voidaan tehdä helposti itsenäisesti, kun taas vaiheittaiset ohjeet paalusuojan yläpuolisen osan kaatamiseksi eivät eroa laattojen, nauhan ja grillauksen suhteen.

Muottien asennus. Kaatopaikalle asennetaan betoni, irrotettava tai pysyvä muotti. Suunnittelun on oltava kestävää kestämään betonipainoa. Vahvuuden erityisvaatimukset asetetaan pino-laattasäteilyn muottiin, joka koostuu useista osista.

 1. Vahvistaminen. Rakenteessa on asennettu vahvistettu runko, joka on yhdistetty lujitustangoista. Vahvikehikon rakenne riippuu pohjalajin tyypistä: grilli- ja paalusäätiölle, lujitemuoto koostuu poikkisuuntaisista lujituksen pituussuuntaisista tankoista. Monoliittisen levyn raudoituksen ollessa verkko.
 2. Betonivaihto. Rakennuksen sisäpuolella oleva vahvistettu runko kaadetaan valitun tuotemerkin betonilla. Täyttö täytetään tiettyjen sääntöjen mukaisesti peruspohjan mukaan.

Sen jälkeen, kun betoni on kovettunut, paalusäätiö on valmis ja voit siirtyä sen eristys-, vedeneristys- ja viimeistelytoimiin.

Pilarin perustuksen vahvistaminen

Kun rakennat taloa pihdeissä, on usein kysymys tarve vahvistaa perusta. Voit vahvistaa yhtä tai useampaa elementtiä kerralla:

 1. Pile-tuki. Yksityisessä rakentamisessa suosituin paalunvahvityyppi on asentaminen teräsbetonipohjille - koukkuja porakoneille.
 2. Grillage. Viljelyn vahvistaminen suoritetaan metallikanavilla tai kulmilla, jotka hitsataan pääsääntöisesti tulevan rakenteen kulmiin.
 3. Koko säätiö. Koko säätiön vahvistaminen on työläs ja kallis ilo. Jos mökin rakentamisen aikana oli tarpeen vahvistaa koko tukikohta, todennäköisimmin laskelmat alun perin toteutettiin väärin. Useimmiten jatkuvaa vahvistamista sovelletaan vanhoihin säätöihin, jotka joidenkin syiden vuoksi ovat heikentäneet kantavuuttaan.
 4. Maaperä paalujen ympärillä ja maaosa. Tiheän maaperän täyttö suoritetaan, jos ylemmän heikon kerroksen paksuus ei ole yli 0,5 m. Jos sen paksuus on suurempi, on sen vuoksi suositeltavaa, että maaosa kohotetaan maanpinnan yläpuolelle.

Kysymys kuoppapohjan vahvistamisesta tulee käsitellä suunnitteluvaiheessa. On syytä muistaa, että vahvistuksella on ylimääräinen kuormitus tukeen.

Vedenpitävä ja lämmittävä paalusäätiö

Vedenpitävyys vaaditaan mihinkään paalun perustuksiin. Vedenpitävyyden valinta ja soveltaminen riippuu pohjan suunnittelusta, esimerkiksi metalli- tai puutavaran pino- ja ruudukko-pohjalla, paras vaihtoehto olisi päällystyseristys, jota käytetään paalunpäähän ja vanteiden elementteihin. Valssattu vedeneristys soveltuu teräsbetonilaatoille, nauhalle ja grillaukselle: materiaali sijoitetaan tuke- mien ja maadoitusosan liittämiseen sekä päälle.

Vahvistettu betonipäällystys, riippumatta sen asennoitumisesta nollatasoon nähden, rakentaa vetää pois tulevan talon lämpöä ja tuulen puhaltaa. Siksi paalun perustukset tarvitsevat korkealaatuista lämpöeristystä, kun taas vain maaperäosa eristetään. Paalusäätiöiden lämpöeristyksestä on monia vaihtoehtoja ja menetelmiä. Helpoin ja halvin - lämpöeristys vaahtopaneelien avulla. Monet valmistajat tuottavat tuotelinjojen "Foundation". Eristyslevyt asennetaan monoliittisen nauhan sisälle, ulkopuolelle ja sivuilta.

Toinen ratkaisu säätiön luotettavan lämmöneristyksen aikaansaamiseksi on ruiskutettu polyuretaanivaahto (PUF). Tämä on melko uusi eristysmenetelmä, jolla on monia etuja: saumojen ja nivelten puuttuminen, kosteuden kestävyys ja kestävyys. Ainoa PPU on korkeat kustannukset. Pallosäätiön eristämiseksi kaikkien sääntöjen mukaan SNiP 3.01.01-85 ja SNiP III-4-80 on ohjattava.

Viimeistely jalusta ja jalkakäytävä paalupohjaan

Yksi paalusäätiön miinukset ovat täysipainoinen perusta. Korotettuihin ja ripustettuihin pohjaosastoihin pohjan asema on nostettu pistorasiaan ja upotetuille pohjaosalle. Suosituin tapa sulkea tilan talon pohjan ja korotetun paalun pohjan välillä on tiilimuuraus. Tällainen vaihtoehto sopii talojen palamateriaaleista, baarista. Muuraukseen suositellaan keraamisten tiilien käyttöä erinomaisella kosteuden kestävyydellä ja kestävyydellä. Voit käyttää koriste-tiiliä välittömästi tai laittaa kipsiä tai muuta viimeistelyä päälle. Nykyään rakennusmateriaalimarkkinoilla on valtava valikoima kellarien viimeistelyvaihtoehtoja kaikkiin budjetteihin: keinotekoinen ja luonnonkivi, kaakeli, julkisivupaneelit jne.

Väärä kynsi tarvitsee lämpenemistä, joten sen järjestelyssä valitset sellaisia ​​materiaaleja, jotka kestävät lämmöneristyksen kuormituksen ja koristeellisen viimeistelyn.

Yksityiselle talolle on erittäin tärkeä sokea alue, jolla pitäisi olla pieni rinne. On tarpeen rakentaa sokea alue seuraavista syistä:

 • estetään saostumisen tunkeutuminen pohjaan;
 • maaperän hämärtyminen maapallon ympärillä;
 • vähentää maaperän pilkkoutumista.

Lisäksi sokea alue antaa rakenteelle täydellisen esteettisen ulkonäön. Leveys riippuu talon koosta: mitä suurempi on rakennus, sitä laajempi sokea alue on. Vähimmäisleveys on 0,2 m. Sokea alue on eristettävä käyttämällä suuritiheyksisiä eristyslevyjä. Sokean alueen materiaali voi olla erilainen: betoni, kaakeli, mukulakivi, graniitti. Yleisimmin käytetty perinteinen vaihtoehto - päin päällystyslaatat. Jos sokea alue toimii raiteen roolissa, se on vahvistettava betonikerroksella.

Kuinka paljon kasa säätiö maksaa?

Pile-yhdistetty säätiö, jonka voit tehdä itse - yksi edullisimmista mökin perusteista. Rakennuskustannukset riippuvat paalujen tyypistä ja maanalaisesta osasta. Taloudellinen vaihtoehto on paalusäätiö tylsistyksissä. Laitekanta ruuveilla on kalliimpi valmiiden metallitelineiden hankinnan takia.

Laske likimääräiset kustannukset lisäämällä kaikki materiaalit, joita käytetään rakenteiden rakentamiseen. Helpoin tapa tehdä tämä on käyttää erityistä "Foundation Laskin". Talon perustan valitseminen muistaa, että sen rakentamisen kustannukset (työ + materiaalit) eivät saa ylittää 30% koko rakennuksen arvioiduista kustannuksista.

Pile-pohjainen asennus, valitse tekniikka ja asenna se

Pile-perustusta ei ole aiemmin käytetty yksityisen sektorin rakentamisessa. Monien monimutkaisten alueiden maaperä on kuitenkin mahdotonta rakentaa ilman uutta budjetointiteknologiaa. Muuten kehysrakentamisen tekniikka on tullut muodiksi myös valmiiden budjettitalojen myynnin ansiosta.

Miksi tämä erityinen säätiö?

Kaikki on yksinkertaista ja loogista. Rakennusta ei ole aina mahdollista tukea kunnolla. Sääolosuhteiden tai ilmasto-olo- suhteiden vuoksi maaperän fysikaaliset ominaisuudet eivät ole lainkaan sopivia valamen rakentamiseen. Matala kantavuus, epästabiilit kerrosten kerrokset, permafrost-alueet ja paljon muuta ovat ajoissa johtaneet uusiin teknisiin ratkaisuihin.

Tämän seurauksena paalujen perustuksen asennus edullisesti takaa rakenteen stabiilisuuden teoriassa ja käytännössä. Miten se toimii? Lyhyesti sanottuna kuormien siirto rakennuksesta (talo, mökki tai mökki) antaa vakaamman ja tiheämmän maaperän kerrokset alle.

Missä tämä rakennustekniikka on käytössä?

Vuoteen 2016 mennessä paalusäätiö löytyy useimmilta Venäjän alueilta. Luodaan ja kehitetään erilaisia ​​asennusvaihtoehtoja, jotka liittyvät ilmastoon, topografiaan ja alueeseen.

Miksi tällainen kysyntä? Se on yksinkertaista, tällainen säätiö on paljon halvempaa ja siksi kannattavaa kuin klassiset. Paalun käyttöikä ylittää välttämättä perinteisen perustan (vyö, esimerkiksi).

Kuten aiemmin mainittiin, näitä tekniikoita käytetään heikossa tai ongelmallisessa maaperässä. Esimerkiksi turveturvea tai myrkyllistä maata voidaan rakentaa ilman pelkoa rakenteen samentumisesta tulevaisuudessa. Ja pohjaveden väliaikaisesta tai kausivaihtelusta huolimatta ei voi huolehtia, sillä on talossa teräsputkia.

Tässä videossa asiantuntijat neuvovat säätiön valinnasta. Muista katsoa:

edut

Kun valitset tämäntyyppisen säätiön, on parempi tietää etukäteen eduista:

 • Helppo ja nopea asennus;
 • Taloudelliset säästöt. Se on halvempaa kuin sarake tai nauhan tekniikka;
 • Asennus ilman erikoislaitteiden (traktori, kaivuri, nosturi) käyttöönotto;
 • Kohtuullisin menetelmä pohjoisille ja permafrost-alueille;
 • Vähimmäistyötä kentällä.

No, onko se todella viileä, mutta missä ovat haitat? On aina haittoja. Tällöin tämä on tukikohdan puuttuminen rakennuskoodien mukaisesti sekä SNiP 2.02.03-85.

Säätiön tyypit

Tietenkin, asennus ei aina ole samaa tyyppiä tähän tekniikkaan. Uppoutumispylväät ovat erilaisia ​​ja siksi kulutushyödyketyyppejä.

 • Pudota. Asennus tapahtuu vasaran, männän ja kuljettajan kustannuksella. Visuaalisesti tämä on paalu, jossa on neliöosa ja kiinteä sauva.
 • Kirjekuori. Kuorien asennusvaiheessa käytetään tärinänvaimenninta, jonka jälkeen kourut suljetaan betonilla.
 • Painetut. Kaivaa kaivo etukäteen. Sitten se täytetään betoniliuoksella vahvistuskammion kanssa tai ilman sitä. Yksinkertaisesti sanottuna tämä on klassinen tekniikka, jota on kehitetty vuosikymmenien aikana.
 • Ruuvi. Kasa paaluista ruuvataan minkäänlaiseen maaperään terojen takia.

Paalusäätiön teknologia ja asennusprosessi

Kaikki tietävät, että on tarpeen tutkia teknisiä määräyksiä ja sääntöjä ennen töitä. Kotitalouden perustana ei voi aloittaa työtä ilman teoreettista tietoa.

Joten on parempi aloittaa tuen asennus ottaen huomioon maan epävakaus. Kiinnitykset on asennettava tiukasti alle heikon rotunsa tason.

Samankaltainen tilanne syväjäähdytyksessä. Pylväät tulee upottaa tiukasti jäätymisen tasolle. Betonipylväs asennetaan maanpinnan yläpuolelle. Grillitavaraa varten tarvittavat rautaosat tuodaan samalle tasolle. Haluttu korkeus tässä tapauksessa on 40-50 senttimetriä.

Prosessia kuvataan vaiheittain:

 1. Merkintä on tehtävä ennen työn aloittamista. Merkitse tukirakenteen sivusto. Täsmällisesti tämän jälkeen ensimmäinen kerros (chernozem) kaivaus alkaa. Kerrosta käsitellään varovasti, tarkkailemalla vaaka- ja pystytasoja.
 2. Merkitsemällä tietyn etäisyyden jälkeen ne alkavat porata syvennyksiä. Porauksen haluttu halkaisija - 15 senttimetriä. Syveneminen riippuu jäädytysmaan tasosta. Kaivon pohja (syvennykset) on 5 senttimetriä pakattu hiekkaan, jolloin muodostuu hiekkapuhalluslevy.
 3. Ontelon sisäpuolelle pakollinen on katemateriaalin (tekniikka kaadettaessa kaivoa tai ilman vahvistusta).
 4. Ruuvipallojen asennus alkaa tulevan kehyksen kulmista.

Modernin ruuvipillojen asentamisen ominaisuudet

Tämä rakennusmateriaali on asennettu monin tavoin. Koko ongelma on pilarien pituus. Tekniset reiät ("korvat") pituus saa olla enintään 2,5 metriä. Tämä yksinkertainen kiinnitin auttaa muutamia asentajia vaivattomasti suorittamaan asianmukainen asennus.

2,5 ja 4 metrin pituisilla vetoilla on teknisiä aukkoja (putket 50 x 50 mm, joiden pituus on vähintään 3 metriä).

Kuten aiemmin mainittiin, vähintään kaksi ihmistä on ruuvaamalla paaluun. Tarkempia asennuksia varten tarvitset avustajan, joka seuraa luodin tasoa. On mahdotonta sallia jopa pieni rulla ruuvauksen aikana.

Kiertäen kaikki työkappaleet, rakentajat mittaavat vaakasuoran alueen valikoimalla. Tarkastuksen jälkeen on välttämätöntä leikata paalun ylimääräiset (maa) osat, jotka ovat yleisen tason yläpuolella.

Oikein oikein on betonin kaataminen. Lisäksi liuos kaadetaan myös pylväiden sisäpuolelle korroosion välttämiseksi useiden vuosien jälkeen.

Kun betoni on ottanut kiinteän muodon, ulkoiset osat hitsataan (metallikorkit ja vaakakanavat).

Järkevät rakennuttajat, nämä pinnat peitetään korkealaatuisella mastiksella korroosiota vastaan.

Kuten jalkojen asentamisessa

Betoniliuoksen kaatamisen ja sen jähmettymisen jälkeen voit aloittaa työskentelyn grillatahalla, kanavapalkkeilla, puupalkkeilla tai monoliittisella levyllä.

Rostverk on paalun pohja asennetaan muottiin. Sen sisällä kehys on tehty vahvikkeesta, jolloin paalujen ulkoiset osat on hitsattu runkoon, täyttämällä ne betoniin. Kaatumisen oikeat mitat ovat 30 senttimetriä korkeita ja leveys on suurempi kuin rakennuksen seinien suunniteltu paksuus.

Ja miksi me tarvitsemme grillage? Kaikki on yksinkertaista, ilman asentamistoimia on mahdotonta jatkaa raskasta rakentamista (jopa talon baarista).

Pino-grillage-mallin perustana ei ole analogeja. Sen ominaispiirteet ongelmatilanteissa antavat kertoimet monoliittisille ja nauhatuotteille.

Paalutusvaljaat

On aina tarpeen yhdistää paalun säätiön osat asennuksen jälkeen jotain. Rakentajat kutsuvat tätä prosessia yksinkertaisesti "vanteiksi".

Puun sidonta

Menetelmä soveltuu yksinkertaisiin runkorakenteisiin ja pieniin hirsitaloihin.

Metallin sitominen

Useimmiten käytetään kaikkein budjettityyppiä (profiili, kanava, kulma). Tämä menetelmä on paras tapa tehdä hitsauskoneella. Mutta voit myös lisätä pultteja.

grillage

Hybridivaihtoehto. Vahvistimen ja säätiön vahvin rakenne kokonaisuutena.

Kuinka olla soclen kanssa

Pallatyypin perustana on rakenne ilman pohjaa. Rauta- tai betonipilaripinnoille asennetut talot ovat rakenteeltaan kelluvia koneita, joilla ei ole klassista vuorausta.

On parasta tuoda uusi koti oikeaan ja tuttuun ulkoasuun käyttämällä etupaneeleja (laattoja) toimimaan.

Niiden kiinnitys suoritetaan runkorakenteella metalliprofiilista. Ulkokehys on hitsattu paalun ulkoreunaan. Julkisivu on eristetty mineraalivillalla.