Teleskooppinen muottiteline

Monoliittisen rakennustekniikan kehityksestä syntyneet laitteet ovat yksinkertaistaneet ja vähentäneet aikaisemmin työvoimavaltaisia ​​ja kalliita rakentamisprosesseja. Yksinkertainen keksintö - muottirakenne - mahdollistaa monoliittiset lattiat eri kokoonpanoissa (suora, vino, pääkaupungeissa) kaikissa rakennuksissa, joiden lattiat ovat jopa 400 mm paksuja ja korkeintaan 4,5 m korkeammat: yksityisestä talosta, joka on rakennettu omalla kädellä tuotantohuoneeseen.

Teleskooppitelineiden kotelointi

Teleskooppinen teline - helppokäyttöinen ja luotettava laite, joka tukee lattiatilaa. Pienen painon (enintään 20 kg) ansiosta teleskooppitukien asentaminen on helppoa jopa yksin.

Teleskooppiset telineet lattiamoduulille, suunnittelulle, teknisille ominaisuuksille ja muunnelmille

Muottipesän alla oleva jalusta koostuu kahdesta eri halkaisijaltaan olevasta teräs- tai alumiiniputkesta. Tukipinta on hitsattu suuremmalle halkaisijalle ja suuttimet, joissa on langat ja kiinnitysreiät, on kiinnitetty ylhäältä. Jotkut valmistajat sulkevat suuttimen kierteillä varustetuilla holkkeilla suojaksi kontaminaatiota vastaan, tämän mallin mukaan se on hyllyjen luokittelu:

 • avoimella langalla;
 • suljetulla langalla.

Pienemmällä halkaisijalla (teleskooppi) on aukot koko pituudelta, niiden välinen etäisyys on 110-175 mm, tukialusta on hitsattu siihen asennettaessa unifork. Tukipultti ruuvataan alemman putken suuttimeen, teleskooppinen insertti työnnetään siihen. Tarvittavan telineen pituuden kiinnitys suoritetaan erityisellä kiinnityskorvakkeella suuttimen aukkojen läpi ja yläputken reikien avulla mutterilla.

Muottien teleskooppipilareiden mitat ovat vakiovarusteita, niitä valmistetaan pituudeltaan 1,7 - 4,5 m. Kuormitus, jota ne kestävät, vaihtelee 1-4 tonnilta. Suojaa korroosiota vastaan, muottien tukit on maalattu nitro-emalilla tai jauhemaalilla, yksittäiset osat sinkittyä (kierteiset suuttimet, tukipultit, kiinnitysrenkaat).

Luettelo tarvittavista materiaaleista ja laitteista laatoille


Kattorakenteiden yksinkertainen rakenne (1,5 - 4,5 m korkealle) koostuu:

 • teleskooppiset kannattimet;
 • kolmijalat - kolmea kaarevaa putkea olevat laitteet, jotka kiinnittävät jäykät kiinnitysosat haluttuun asentoon ja kuorman osuuteen;
 • uniforks - metallilevy, johon on kiinnitetty metalliset nastat, kulmat tai ura, joka on tarkoitettu palkkien asettamiseen ja kiinnittämiseen;
 • puiset palkit;
 • vaneri laminoitu;
 • viitekulmat
 • tasolla.

Teleskooppisten telineiden tyypit muottiin

Monoliittirakenteilla on useita etuja, kuten lujuus, luotettavuus ja kestävyys. Kuitenkin, jos seinien kaatamisen prosessi on ymmärrettävää kaikille (muotti on asennettu, lujitemuovaus asetettiin, betonia kaadettiin), sitten monoliittisten levyjen luomismenetelmä herättää useita kysymyksiä. Tavallisesti teleskooppinen jalusta tai jalusta asennetaan 1,5 - 4,5 metrin korkeisiin kattoihin. Tämä laite pystyy kestämään vaikuttavia kuormia (enintään 4 tonnia), joten päällekkäisyyspaksuus voi olla jopa 400 mm. Näennäisen yksinkertaisen nostotyyppisen telineen ansiosta tehdään eri kokoonpanojen päällekkäisyys (pääkaupungeissa, vino tai suora).

Näitä tukirakenteita ei kuitenkaan pidä aliarvioida, koska ne ovat melko monimutkaisia ​​järjestelmiä, joissa ymmärrämme yksityiskohtaisemmin.

Mikä on teleskooppinen jalusta

Lattia-muottiyksikkö on itsekantainen teline, tukihaarukka ja itse jalusta. Ensimmäinen elementti sisältää seuraavat tiedot:

 • Alempi ohjaustuki. Se on putki, jonka läpimitta on 54 - 60 mm (seinämän paksuus 2 mm). Tukin alaosassa on hitsattu alusta 120 x 120 mm. Tuotteen yläosassa on erityinen suutin, jossa on kierre, sillä on kiristimen rooli (se voi olla kolmesta tyypistä).
 • Ylempi tuki. Se on valmistettu putkesta, jonka läpimitta on enintään 51 mm ja jonka seinämän paksuus on enintään 2,5 mm, jolle on porattu erityisiä reikiä (noin 120 mm: n etäisyydellä). Tällainen rei'itys on tarpeen kiinnikkeiden kiinnittämiseksi (niitä kutsutaan myös "korvakoruiksi"). Tuotteen yläosassa on hitsattu laippa, jonka mitat vastaavat täysin alustan alapuolella olevaa alustaa.
 • "Korvakorut". Nämä erikoislukit on suunniteltu pitämään yläosaa.
 • Tukipähkinä. Se liikkuu kiristintä pitkin haluttuun etäisyyteen ja tulee ylätukien ylimääräinen tuki.

Tukihaarukka (tai unifork) on metallilevy, jonka koko on 325 x 214 x 5 mm. Sen päälle hitsataan neljää pystysuoraa poikkileikkausta (sarvet). Niiden korkeus on 134 mm. Yläosaan asennetaan yhtenäinen tasku I-palkkien kiinnittämiseksi vaakasuoraan järjestelyyn.

Jalusta (yhteinen "hame") - tämä on toinen yksityiskohdat telineestä, joka koostuu kolmesta metallikaapista, joiden kaareva muoto on. Tästä johtuen teleskooppiteline asennetaan mahdollisimman tasaisesti. Lisäksi "hame" voi merkittävästi lisätä rakenteellista vastustusta dynaamisille kuormille, joita tavallisesti tapahtuu betoniseoksen kaatamisen yhteydessä.

Hyödyllisiä! Lattiarakenteiden muottirakenteen tukeminen ei ole ainoa toiminto, jota tuotteet toimivat. Teleskooppista jalustaa voidaan käyttää myös raaka-aineiden purkamispaikkojen rakentamisessa tai rakenteen horisontaalisten osien purkamisessa.

Tällöin teleskooppipenkki voi vaihdella pituudeltaan ja kierretyypiltään. Näitä vivahteita tulee ottaa huomioon, kun valitaan tukeva nostokorkeus.

Hyllytyypit ja niiden laajuus

Teleskooppiset nostolaitteet muottiin myydään useissa eri kokoluokissa.

Vakiotuotteet muottirakenteille soveltuvat laattojen valumiseen korkeintaan 3,1 m korkeuteen edellyttäen, että niiden paksuus on enintään 300 mm. Tällöin tällaisten tukipilarien putkien halkaisija on enintään 60 mm ja seinämän paksuus enintään 2 mm. Tällaiset tuotteet asennetaan tavallisesti 1,5 metrin etäisyydelle toisistaan.

Standardit teleskooppitelineet jaetaan lajityypin mukaan:

 • HUNDRED (tavallinen teline avoimella langalla). Tällöin lankaa kierretään, ei leikattava kiristimeen. Tästä johtuen putken metalli ei pääse ohuemmaksi, vaan päinvastoin kasvaa. Tämä valmistamismenetelmä poistaa käytännöllisesti katsoen tuotteen lujuuden menetyksen. Siksi huoltoasemat palvelevat paljon kauemmin.
 • STZ (vakiotuki monoliittisille päällekkäisyyksille suljetun kierteen avulla). Tämä tarkoittaa sitä, että kiristimessä on erityinen holkki, joka luotettavasti suojaa kaikelta saastumiselta. Tämän vuoksi rakenteiden kestävyys ja liikevaihto kasvaa 1,5 kertaa.

Myyntiin on myös vahvistetut teleskooppitukit, jotka on suunniteltu enintään 4,5 m: n asennuskattoihin. Tällaisilla rakenteilla on suuri läpimittainen tukiputki, joka tässä tapauksessa on 76 mm. Lisäksi vahvistetut teleskooppiputket erottuvat paksummilla seinillä (3 mm), joiden ansiosta niitä voidaan käyttää jopa 400 mm paksujen levyjen valmistukseen. Tämän tyyppiset laitokset asennetaan 1 metrin etäisyydelle toisistaan. Jos puhumme langan tyypistä, vahvistuvat tuotteet valmistetaan avoimella langalla (STO TOR).

Lisäksi mallit ovat sinkittyjä ja maalattuja. Ensimmäiset ovat suosittuja pidemmän käyttöiän ja kulutuskestävyyden takia. Jos puhumme asennuksen helppoudesta, nämä ja muut tuotteet asennetaan samaan teknologiaan.

Asennusrakenne

Ennen kuin käytät tukirakenteita ja aloitat betoniseoksen kaatamisen, sinun on tehtävä kaikki tarvittavat laskelmat. Päällekkäisyyden korkeuden määrittämiseksi on välttämätöntä jakaa span (mm) 30: een. Jos span on melko suuri (yli 7,5 m), tarvitaan lisää tukirakenteita. Jos kavennus on pienempi, liitososien telineitä riittää.

Asennustyöt suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Valmistellaan rakennustyömaa, johon on sijoitettu pisteitä, joissa liittimet asennetaan lattiamoduulin alle. Tukien välisen etäisyyden tulisi olla 0,6-1,5 m toisistaan ​​riippuen suunnittelun tyypistä. Jos tuki ei ole riittävän vakaa, on lisäksi tarpeen asettaa puinen pohja siihen.
 • Kaikki liittimet on liitetty jalustoihin. Tee tämä nostamalla puristin ylöspäin. Tämän jälkeen teleskooppiteline asennetaan telineeseen ja puristin laskeutuu.
 • Räkit sijoitetaan alustavan merkinnän mukaan.
 • Puvut kiinnitetään yläpähkinöihin ja siirtyvät haluttuun tasoon. Sen jälkeen ne ovat kiinteät korvakorut.
 • Kantopalkit asennetaan yksikappaleisiin, joihin poikittaiselementit asettuvat kohtisuoraan 40-50 cm: n etäisyydelle toisistaan.
 • Tukikulmat on asetettu.
 • Vaneri on vuorattu muottitaulukkoihin, joita on sitten tarkistettava tasolta.
 • Asennetut vaakasuorat vanerilevyt, jotka tarkistetaan käyttäen tasoa. Jos havaittiin sääntöjenvastaisuuksia, telineitä on säädettävä.

Sen jälkeen teleskooppisten telineiden katto on valmiina. Voit aloittaa asennuksen vahvistuskammion ja kaataa betoniliuosta.

Tämän tyyppisiä telineitä voidaan tehdä itsenäisesti, mutta tämä prosessi on täynnä tiettyjä vaikeuksia. Jos puhumme kertaluonteisesta hankkeesta, on paljon kannattavampaa vuokrata tuotteita tai ostaa niitä halvemmalla hinnalla.

Tuotteiden kustannukset

Muottirakenteiden telineet vaihtelevat kustannuksin riippuen tuotteen tyypistä ja sen pituudesta. Esimerkiksi SRT-hinnat ovat seuraavat.

Teleskooppiset telineet Voronezhin muottiin

Kuinka muodostetaan lattiamuotojen telineiden hinta?

Monoliittisessa rakenteessa käytetään monenlaisia ​​kulutustarvikkeita ja työkaluja. Joten, jotta pystyt säilyttämään vaakasuorat levyt lattian luotaessa, sinun kannattaa ostaa teleskooppinen teline matot. Nämä ovat kestäviä malleja, jotka:

Ne eroavat pituudeltaan ja langastaan ​​sekä suurimmalta sallitulta kuormalta.

Liikkuvuutta ja laaja-alaisia ​​räätälöintimahdollisuuksia

Useissa sovellettavissa kohteissa eri tarkoituksiin.

Voidaan käyttää uudelleen käyttämättä merkkejä kulumisesta.

Samalla tietyn mallin tekniset ominaisuudet määrittävät sen kustannukset sekä käytännön ominaisuudet toiminnan aikana. Lattian vaikuttava korkeus, jolla voit työskennellä, sekä liikkuvuuden, tiiviyden ja kiinnityksen luotettavuus, johti tuotteiden suosioon nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla.

Vihjeitä: miten valita teleskooppinen teline lattia-muottiin

Jotta voit ostaa sopivia malleja, kannattaa huomata, että sinun ei tarvitse työskennellä heidän kanssaan samassa paikassa, vaan tulevaisuudessa. Siksi mallin on annettava parametreille, hieman enemmän kuin vaaditaan. Jotkut näkökulmat auttavat sinua tulevaisuudessa työskentelemään tehokkaasti laitteiden ja suurien vaatimusten kanssa.

Tällaisten rakenteiden tuotanto ja myynti suoritetaan korkealaatuisella pohjalla. Niinpä, jolla on vaikuttava kantavuus, malli pystyy pitämään päällekkäisyyden painon, kunnes vahvistettu betonilaatta saa vahvuuden ja kovettuu. Kun valitset malleja, kiinnitä huomiota:

Tuotteen halkaisija ja materiaali.

Korkeuden säätelyn periaate.

Suurin sallittu kuorma.

Joten, kun olet laskenut lopullisen rakenteen painon, voit ymmärtää, kuinka monta pilaria tarvitset rakentamisen aikana. Samanaikaisesti asiantuntijat suosittelevat käyttämään niitä hieman suuremmassa määrässä - ennakoimattomissa olosuhteissa.

Jos tarvitset apua tavaroiden valitsemisessa tai halutessasi tilata ne edullisesti yrityksellesi, niin asiantuntijat auttavat sinua. He kertovat sinulle tietyn mallin ominaisuuksista sekä auttavat sinua ostamaan edullisesti kaiken rakentamiseen. Toimitus suoritetaan meille suoraan kohteellemme.

Telineosasto telineelle 3,1m

Löysitkö halvempaa?

 • kuvaus
 • Arviot
 • Maksutavat ja toimitustavat
 • palvelut
 • ominaisuudet

  • betonisekoittimet,
  • maalauskoneet,
  • nostolaitteet,
  • asennus-aseet,
  • bensiinimoottoreita
  • ja muita rakennuslaitteita.
  Jos haluat rekisteröityä korjaukseen ja huoltoon, soita t.: +7 (473) 202 7000, ext. 300, +7 905 050 55 22.
  Lisätietoa laitteiden korjaamisesta löytyy täältä.
 • Henkilökohtaiset suositukset

Voit vastaanottaa tilatut tavarat:

 • poimimalla varastosta osoitteessa: Voronezh, Prospect Patriotov, 53A
 • kohteeseen "Stroymashservis-Voronezh" omalla kuljetuksella

Voronezhin tavaroiden toimituskustannusten tarkkaa laskemista varten ota yhteyttä Stroymashservis-Voronezh -yrityksen johtajiin.

Stroymashservice-Voronezh-yhtiö toimittaa Venäjän federaation kautta seuraavien kuljetusyritysten terminaaleja: TK PEK, Baikal-Service, Business Lines.

Telilaatta telineiden telineillä

Monoliittinen rakenne on luotettava tapa rakentaa kiinteät rakennukset ilman yhtä saumaa. Ja kattopinnoitteet muottiin asennuksen sijasta yksittäisistä laatoista eivät ainoastaan ​​tuo tätä tekniikkaa täydellisiksi, vaan myös auttavat luopumaan nostolaitteista. Suurilla kohteilla sen käyttö voi silti olla tarkoituksenmukaista, mutta yksittäisissä rakenteissa on paljon helpompi hankkia muottialueita pystysuorilla säädettävällä telineellä.

Suunnittelu ja toiminnan periaate

Suosituimmat teleskooppiset telineet, jotka työskentelivät jackin periaatteella. Ne ovat pari putkia, joiden halkaisija on erilainen, ja ne on asennettu niin, että yläpalkki voi mennä laiturille asennetun tukijalan sisään. Elementtien liike pystysuuntaisella pystysuoralla akselilla saa aikaan kiristimen, jossa on kiinnitysreiät.

Ulosjohdinreiät ovat laskuria, ja jos ne ovat samat kuin telineurien taso, anna kiinnitysaseman kiinnittäminen erityisellä kiinnikkeellä tai sauvalla. Rei'ityspinta voi vaihdella välillä 110 - 175 mm, mutta itse sauva pysyy samana koko pituudelta. Tämä järjestelmä mahdollistaa teleskooppisen tuen korkeuden vaihdon hyvin laajuudeltaan 1,7 - 4,8 metriä. Muottirakenteiden kokoaminen näyttää voimakkailta metallivarruksilta, joilla on yleinen haarukka, joka päästää hajautetun kuorman palkista. Stabiilisuus antaa alemman muotoilun jalustan muodossa.

Tyypit ja ominaisuudet

Runkolevyjen suunnittelussa on vain vähän perustavaa laatua olevia eroja, mutta pääyksiköiden yksittäiset parametrit voivat vaihdella eri malleissa. Siksi pystytuotteiden muodostamien rakenteiden luokittelu on melko ehdollinen.

Langattomat teleskooppitelineet on jaettu kolmeen tyyppiin:

 • Huoltoasemat - standardi avoimen kiristimen kanssa.
 • STZ - suojakotelolla, joka estää liitäntäkierteen likaantumisen. Pienen parannuksen ansiosta sarjan liikevaihto kasvaa 50%.
 • STO TOR - samat avoimet teleskooppiset kannat, mutta lisääntynyt lujuus. Laakerikapasiteettia lisätään seinien suuremman paksuuden ansiosta.

Teräsputkien korroosionestopinnoitteen roolissa ovat jauhemaalat ja nitro-emalit. Joskus on galvanoitu, varsinkin jos se on tuontituotteita - niiden hinta on 45-60% korkeampi. Kuitenkin telineiden telineiden telineiden galvanointi on kestänyt paljon pidempään korroosionkestävyyden vuoksi.

Yksittäiseen rakenteeseen yhdistettyjen putkien koot ovat hyvin tärkeitä - enimmäismitat ja kattopitojen kantavuus riippuvat niistä. Samat parametrit ostaessaan määrittävät nostokustannukset.

Teleskooppinen teline

Monoliittista rakennetta pidetään yhtenä suosituimmista ja kätevimmistä, joten voit luoda lattiat, joiden muoto ja paksuus ovat. Tällaiset työt edellyttävät kuitenkin usein massiivisten nostureiden käyttämistä betonilaattojen nostamiseen. Tällaiset erikoislaitteet ovat paitsi hankalia myös kalliita, mikä tekee niistä käsiksi useiden käsityöläisten ja organisaatioiden ulottuvilla.

Voit säästää monoliittiseen rakennukseen käyttämällä teleskooppisten tukien ja puupalkkien tukikehystä. Teleskooppipidike on erityinen erittäin kestävä tuki, jonka avulla voit luoda päällekkäisyyksiä käyttämättä liitinosaa. Räkit ja palkit rungossa muodostavat vanerin, joka on koko muottien pohja. Se on vanerin kaadettu liuos päällekkäisyydelle. Tällaista muottirakennetta käytetään horisontaalisten rakenteiden asentamiseen enintään 500 cm: n korkeudelle ja päällekkäiseltä kerrokselta saa olla enintään 400 mm.

Teleskooppinen nostolaite

Eri yhtiöiden tuotteilla on omat ominaispiirteensä ja vivahteensa, mutta yleensä telineiden rakenne on samanlainen. Se koostuu kahdesta metalliputkesta, joista yksi on pienempi halkaisija. Tukipinta kruunaa putken pohjan ja telineeseen kiinnitetään erityinen kiristin, jossa on kiinnitysreiät.

Pienemmän halkaisijan omaava putki ulottuu, sillä on aukkoja, joiden askel on 10 - 17 cm. Myös päätyosan toisella puolella on alusta laudan tukemiseksi. Kun runko on koottu, kierteitetyn putken päälle kierretään tulppa (holkki tai mutteri) ja yläosa ruuvataan. Sitten putki kiinnitetään päällekkäin korkeuteen käyttämällä erityistä sauvaa, joka työnnetään kapean putken reikään. Jalusta mukana on jalusta ja jalusta, jos ne eivät ole, sitten ne ostetaan erikseen.

Kierteinen lanka levitetään rullaamalla metallia. Tätä varten teräs tai muu seos muovautuu ja tiivistetään, mikä lisää sen voimaa. Kiinnittimet ja sauvat edellyttävät suurempaa voimaa, koska ne on valmistettu pallografiittisesta raudasta. Pähkinöissä käytetään metalliseosta, jolla on suuri elastisuus ja vastustuskyky suurille kuormituksille.

Rack teleskooppipistoke on tehty avoimella tai suljetulla langalla. Rakenteen ulkopuolella on päällystetty metallilla. Jotkut yritykset ovat mukana korroosionkestävien rakenteiden tuotannossa, sillä ne tuottavat galvanoituja:

Kiinnittimien ja salpojen käsittelyn ansiosta telineissä on suurempi korroosiota ja kulumista.

Mitat teleskooppiset telineet

Rack teleskooppiputki, joka on valmistettu kahdesta eri putkesta, voi olla eripituisia. Rakenteen enimmäispituus riippuu kappaleiden koosta. Ylempi putken laajenemisen asteesta johtuen mahdollinen kuormitus liittimessä muuttuu: sitä korkeampi rakenne nousee, sitä vähemmän kuormaa se kestää.

200-300 mm: n paksuisille päällekkäisyyksille, jotka sijaitsevat alle 3 metrin korkeudessa, käytetään 3-4 metrin teleskooppipilareita. Ne on valmistettu putkesta, jonka halkaisija on 6 cm ja metallipaksuus 2 mm. Teleskooppihyllyn yläosassa on eri halkaisija (riippuen mallista ja valmistajasta), yleisimmät mitat ovat 4,8 ja 5,1 cm. Ylärenkaan materiaalin paksuus on noin 2,5 mm.

Ylärajan täyttämiseksi 3-4 metrin korkeudella (laattojen paksuus 300-400 mm) tarvitaan vahvennettuja rakenteita. Tätä varten käytä tukipituutta lähes 4 metriä. Niiden alaosa koostuu putkista, joiden läpimitta on 7,6 cm ja ylempi 6 cm. Vahvistettu teleskooppipistoke on tehty putkista, joiden seinämän paksuus on 3 mm. Tällaiset mallit kestävät 4 000 kiloa.

Tavallisella telineellä on paino noin 20 kg, se mahdollistaa kuljetuksen ja asennuksen ilman raskaita laitteita. 2-3 henkilöä riittää kokoamaan kehyksen. Rack-teleskooppipistoke ei sovellu ainoastaan ​​liitäntälevyjen ja muottitukien asentamiseen, vaan sitä voidaan käyttää seuraavien rakenteiden rakentamisessa tai jälleenrakentamisessa:

 • nostolaitteet;
 • tukialustat horisontaalisten rakenteiden purkamiseksi.

Rakennusteleskooppitukien käyttöalue on hyvin laaja, tärkeintä on asentaa ne oikein.

Muottien kokoaminen päällekkäin

Kokoonpano alkaa jalustan sijoittamisella, niiden oikea sijainti ja vakavuus takaavat koko rakenteen lujuuden. Korkeuden ja sijainnin kalibrointi kääntölaakereilla. Normaali jalusta säilyttää koko telineen sijainnin, mutta ottaa myös tietyn kuorman. Telineen kiinnike nostetaan ylöspäin ja kiinnittimen kiinnittämisen jälkeen jalustalle kiinnike kiinnitetään. Putken yläosassa on unifork, sitten yläosa työnnetään ja asetetaan haluttuun korkeuteen.

Rakenteen kiinnittämiseen käytetään korviketta tai tankoa. Asennus suorita seuraavat ohjeet:

 • pitkittäisten ja poikittaisten palkkien asennus;
 • rakenteen horisontaalinen kohdistaminen;
 • tukien korkeuksien säätö käyttäen mutteria tasoittamaan muottiin;
 • vaneri makaa.

Tukien välinen etäisyys riippuu päällekkäisyyden paksuudesta. Joten 30 cm: n rakenteen vuoksi ne tekevät askel yhden ja puolen metrin teleskooppien väliin. Telineille ei ole yleistä asettelua, kaikki riippuu projektin rakenteista ja ominaisuuksista. Ratkaisun lisäksi laitteiden ja laitteiden paino huomioi myös korkeuden, jolla päällekkäisyys kaadetaan. Useimmat valmistajat ja yritykset tekevät laskutoimituksia teleskooppisten tukien järjestämisestä ilmaiseksi, tämä palvelu tarjoaa jakelijoiden ostaja. Työskentely ei johtanut päällekkäisyyksien tuhoutumiseen on parempi kääntyä ammattilaisille. He valitsevat itse kannet, niiden numeron ja määrittävät etäisyyden, johon he tarvitsevat asentaa.

Kustannukset

Rack teleskooppipistoke on valmistettu kestävästä teräksestä. Tuotteet ovat optimaalisia usein käytettäväksi. Jos tarvitset kertaluonteisia teoksia, voit vuokrata ne tai ostaa käytettyjä tuotteita. Hintahyllyt riippuvat teräksen mallista, koosta, paksuudesta ja käsittelyn saatavuudesta. Ulkomaiset valmistajat tarjoavat keskikokoisia telineitä jopa 3500 r. Kotimaisia ​​tuotteita voi ostaa 2-3 kertaa halvemmalla.

Teleskooppinen jalusta muottiin

Monoliittinen betoniteräsrakenne - yksi teknologian helpoimmista tavoista. Sitä käytetään sekä yksityisessä rakentamisessa että korkeajärjestöjen rakentamisessa.

Nykyaikainen tekniikka on helpottanut monoliittien asettamista. Yksinkertainen kiinnitys - palkki muottiin - laajensi lattialevyn ominaisuuksia. Ne voivat olla erilaisia ​​muotoja ja kokoonpanoja.

On erilainen paksuus ja korkeus. Teleskooppiset telineet muottiin - on melko helppo käyttää ja tärkeintä luotettavia laitteita. Niiden tarkoitus on tukea lattiatukea. Niillä on merkityksetön paino noin 20 kg, joten on täysin hyväksyttävää asentaa ne itse.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tukit voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin:

 • teleskooppinen asennus. Tämän laitteen avulla voit asentaa katot korkeuteen 1,5 - 4,5 m.
 • irtotavarana. Tällä tavoin voit järjestää betonialueita korkeammalla tasolla 4,5 - 20 m.

Jokaisesta lajista käytetään tiettyä rakennetyyppiä. Ensimmäiseen vaihtoehtoon teleskooppisen tuen avulla - tämä on eräänlainen liitin. Sen pituus on säädettävissä riippuen asennetun katon korkeudesta.

Alaosassa on jalusta, joka antaa tukea vakautta. Ne asetetaan kehän ympärille, eikä niitä tarvitse yhdistää. Jokainen tällainen osa pystyy kestämään noin 2000 kg: n kuormituksen.

Tukien määrä riippuu telineen kantokyvystä.

Tunnuksen kantokyvyn tuntemisella on erittäin helppo määrittää tarvittava määrä tällaisia ​​tukia. Nämä tuet eivät eroa toisistaan. Siksi on parempi vuokrata ne.

Laitteen kattokokoisen massiivisen muottirakenteen tapauksessa ja tuki on yhdistettävä toisiinsa. Tuloksena saamme metsän nimen, jolla on metsän nimi. Tällaisia ​​laitteita voidaan käyttää myös kattoraketteina muuntyyppisille töille vaikeasti tavoitettavissa paikoissa.

Volumetrisen tyyppinen rakenne puolestaan ​​voidaan jakaa useisiin alalajiin. Se riippuu kiinnittimien asennuksesta.

 1. Vincal metsät. Elementtien asennus suoritetaan eräänlaisella kiilalla. Sitä käytetään pääasiassa alhaisten kattojen kaatamisen yhteydessä betonilla, korkeintaan 12 m. Jos tällaisia ​​metsiä on tarpeen käyttää korkeammalla tasolla, niitä on täydennettävä diagonaalisilla tukipuilla.
 2. Pan metsiä. Tämä muotoilu on kestävämpi ja luotettava. Siksi on mahdollista työskennellä jopa 20 m: n korkeudella ilman lisärakennuksia jäykkyyden lisäämiseksi.

Jokaisessa rakenteessa on liitin, joka takaa oikean tason.

Kohta Kuvaus

Lattiapäällysteiden suunnittelu koostuu peruselementeistä, joiden asennus ei ole niin yksinkertaista kuin se tuntuu. Joten annamme luettelon osista, joista malli kootaan:

 • teleskooppiset telineet muottiin;
 • kolmijalka tuki;
 • unifork, tappi, kouru tai kulma;
 • puiset palkit katto-muottiin;
 • muottipohja;
 • nurkat lautan reunan laitetta varten.

Teleskooppipenkki kattoon, joka pystyy kestämään 2 tonnin kuormituksen. Yksityisessä rakentamisessa käytetään mittatelineitä, joiden korkeus on 3,1 m. Suurin teline mahdollistaa työn korkeuden 4,5 m. Tässä tapauksessa putken halkaisija on 6 cm ja seinämän paksuus jopa 3 mm.

Erityisiä taottuja pähkinöitä tarjotaan alareunassa ja yläosassa. He auttavat heitä varmistamaan rakenteen jäykkyyden ja estämään putken avautumisen.

Jalusta, joka tarjoaa vakautta muottipenkille, on universaali. Sen korkeus on 0,6 m, ja jalkojen pyörimiskulma on 180 0.

Uniforkit ovat laitteita, joihin on kiinnitetty palkkipalkki. Se on kiinnitetty taottuun mutterin päälle. Ne on jaettu kolmeen eri tyyppiin, jotka eroavat laitteen huoltotiloissa:

 • tukea saadaan kahdesta nastojen parista;
 • pitopalkkien kulmat;
 • käyttäen kourua.

Muottien asennus

Ennen asennuksen aloittamista lasketaan lattian paksuuden indikaattorit. Tämä arvo riippuu span pituudesta ja vaihtelee 12-24 cm.

Yli 7,5 metrin etäisyydellä tarvitaan lisää asennustyöt tukeen.

Laske tämän periaatteen mukaisen päällekkäisyyden paksuuden parametrit: haaran pituus millimetreinä jaettuna 30: lla. Taulukon tietojen perusteella on suoritettava lisätoimia:

Asennusalgoritmi

Laitteen palkkirakenteen järjestys on jaettu tällaisiin hetkiin:

 1. Rakennustyömaalla määritellään kohdat, joissa tunkit asennetaan 0,6 - 1 m etäisyydelle toisistaan. Jos pinnan pinta on epästabiili, on tarpeen asettaa puun pohja.
 2. Jalustat kiinnitetään telineeseen ja asennetaan merkittyihin paikkoihin.
 3. Uniformit, jotka on asennettu väärennettyihin muttereihin.
 4. Kiinnitä kantopalkit kattorakenteisiin univormuihin.
 5. Seuraavaksi asennamme I-palkit 50 cm: n etäisyydelle.
 6. Kiinnitämme kulmat painopisteeksi.
 7. Varovasti laatoitamme laminoitu vaneri.
 8. Tarkista vanerin asennustaso. Jos se ei mene nollaan, aloita sitten tukien säätö.

Kun teleskooppinen kattoprofiili nostetaan tasolle, betonin asennus ja betonin kaato alkavat. Lisätietoja telineestä saat tästä videosta:

Kolmiulotteisen rakenteen avulla järjestetään päällekkäisyyksiä korkeintaan 20 metrin korkeuteen. Teleskooppisten telineiden lattiatilavuus on varustettu samalla tavoin kuin yllä oleva algoritmi.

Rakennustelineet ja varusteiden järjestäminen on melko kallista, joten on parempi vuokrata ne rakennusyrityksiltä.

Yleiskatsaus teleskooppitelineisiin muottipesuille

Vahvistettu betoni monoliitti - yksinkertaisin, mutta samalla vahva ja kestävä rakennusmenetelmä. Sitä käytetään sekä yksityisten talojen rakentamiseen että pienten rakennusten rakentamiseen ja korkeisiin rakennuksiin ja teollisuustiloihin.

Kokoontaitettava lattiapäällyste

Jos seinien kaataminen on yksinkertaista ja suoraviivaista: muotti on asennettu, vahvistusverkko on asetettu, betoni kaadetaan, niin ymmärrät, miten täytät vaakatasoisen levyn tai portaikon kokemuksella. Pohdimme monoliittisten kerrosten valumisprosessia tässä artikkelissa.

Tyyppitelineet kattorakenteille

Kattorakenteiden asennustelineet on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • lattiamoduulit teleskooppihyllyillä. Tätä näkymää käytetään valukattoihin 1,5 - 4,5 metriä;
 • irtotavarana. Tämä rakenne mahdollistaa vaakasuorien teräsbetonien rakenteen korkeuden 4,5 - 20 metrin korkeuteen.

Ensimmäisentyyppisen teleskooppitason telineelle, jonka pituus on säädettävissä päällekkäin korkeuden mukaan. Telineen alaosa on jalusta jalustan vakauden varmistamiseksi.

Lattiamuotojen kiinnitystelineiden tyypit

Tällaiset elementit sijoitetaan päällekkäisyyden ympäryksen ympärille, mutta eivät liity yhteen rakenteeseen. Jokainen teline pystyy kestämään jopa 2 tonnin kuormat. Tällöin lasketaan tarvittava määrä päällekkäisyyden täyttömäärää. Tällaisen mallin ostaminen on kallis tapahtuma.

Siksi, jos et ole ammattimaisesti rakentamassa, olet sopivampi vuokra.

Asennettaessa irtotavarana olevaa muottikattoa tukitelineet on yhdistetty yhteen rakenteeseen.

Tällaista rakennetta kutsutaan metsiksi, ja sen yksittäiset elementit, jotka kootaan telineistä, kutsutaan lohkoiksi ja matkoiksi. Tilavuudeltaan säädettävää muottirakennetta voidaan käyttää paitsi muottina myös päällekkäisyyksien kaatamiseen, mutta myös rungon järjestelynä viimeistelyyn.

On järkevää ostaa se vain, jos yritys harjoittaa monikerroksisten talojen rakentamista ammattimaisesti. Muussa tapauksessa ihanteellinen vaihtoehto - vuokrata.

Sarjatelineiden versiot

Volume-muotti on jaettu kahteen alalajiin, jotka perustuvat elementtien kiinnitysmenetelmiin. Räkkikoristeet ovat klinoknymi ja kuppi. Tällä perusteella erotetaan:

 • kiilametsät. Teline on kiinnitetty pulttiin kiilan avulla. Tällä tavoin kytketty volumetrinen muotti voidaan käyttää täyttämään matalia ja keskitasoisia lattiat korkeintaan 12 metriä. Kun tällaista rakennetta käytetään korkeammalla korkeudella, on otettava huomioon diagonaaliset tukipinnat jäykkyyden lisäämiseksi. Jos työskentelet yleensä jopa 12 metrin korkeudessa, diagonaalisten tukien vuokraus sopii sinulle enemmän kuin ostaa niitä ja on halvempaa kuin kuppimetsojen vuokraus;
 • kuppi telineet ovat luotettavampia ja vakaa muotoilu, joten se voi riviin ilman diagonaalivahvistimia korkeintaan 20 metriä.

Lattian täyttämiseen tarvittavan rakenteen yläosassa on liitin, jonka avulla voit säätää muottipesän tasoa.

Elementit ja teleskooppipenkki

Vaikka teleskooppinen teline näyttää melko yksinkertaiselta, se koostuu monista elementeistä ja sillä on omat ominaisuutensa.

Teleskooppisten telineiden kattoprofiilin asennus vaatii tiettyjä tietoja ja taitoja.

Muotti ja työkalut

 • teleskooppipuuta;
 • tuki jalustaa;
 • unifillage kanssa kulma, tappi tai kaivo;
 • puiset palkit;
 • (vaneri, polystyreeni levyt jne.);
 • tukikulmat reunojen muodostamiseksi;
 • tasolla.

Yksi teleskooppinen jalusta - liitin voi kestää jopa 2 tonnia kuormaa. Ne valmistetaan eri versioina. Teleskooppisten telineiden tuotannossa otetaan huomioon laitteen tarkoitus. Yksikerroksisen talon kertaluonteisen rakenteen ansiosta on mahdollista vuokrata pienin teline tangon jatkeella korkeintaan 3,1 metriä.

Laatta muottielementit

Suurin teleskooppinen teline voi pitää muotin korkeudessa 4,5 metriä. Putken halkaisija on 60 mm, seinämän paksuus on 2,3-2,8 mm. Ylä- ja alapuolelta on varustettu taotut mutterit, joiden avulla se pystyy pitämään rakenteen tiheyden ja estämään putken avaamisen.

Telineen jalustan jalusta on monipuolinen. Pienen 60 cm: n korkeuden ja jalkojen pyörimiskulman jopa 180 asteen kuluttua sen asennuskulmat ja seinät voidaan jättää huomiotta.

Unifork - laite, jolla pidetään tukipalkkeja, joka on kiinnitetty ylempiin taotutpalkkiin. Uniforkeihin kuuluu kolme tyyppiä:

 • teline neljällä tapilla pitämään sädettä;
 • kulma, johon on mahdollista kiinnittää palkki suuremmalle lujuudelle;
 • laite, jossa on ura puun alla. Jälkimmäistä laitetta käytetään yleensä muuntyyppisten univormujen kanssa.

Asennusrakenne

Ennen rakennustyön asennusta sinun on laskettava katon paksuus. Kaavion pituudesta riippuen päällekkäisyyden paksuus voi olla 120 - 240 mm. Jos kaistaleen pituus on yli 7,5 metriä, lisäkannattimet tai tukipylväät on lisättävä.

Irrotettava lattian kaatopaikka

Ylimaalauksen paksuuden laskeminen tehdään seuraavan kaavan mukaan: pituus span millimetreinä jaettuna 30: lla.

Harkitse asennustyöt:

 1. Sivulla päällekkäin merkittyjen asennuspisteiden telineet. Niiden välisen etäisyyden tulisi olla 0,6-1 metriä. Jos maa ei ole vakaa, siihen asetetaan puinen pohja.
 2. Jokainen jack on liitetty jalustalle.
 3. Räkit järjestetään aiemmin käytetyn merkinnän mukaan.
 4. Uniforkeja asennetaan ylempiin väärennettyihin muttereihin.
 5. Kantopalkit kiinnitetään univormuihin.
 6. I-palkit asetetaan kohtisuorasti I-palkkeihin, joiden askel on 40-50 cm.
 7. Aseta viitekulmat.
 8. Rivitetty laminoitu vaneri, joka pitää betonin asti täysin kovettunut.
 9. Vaakasuora vaneri tarkistetaan tasolla. Pintaan liittyvien epätasaisuuksien vuoksi säädä teline.

Muotti on valmis. Voit asettaa vahvistusta ja kaataa betonia.

Lattian irrotettavien muottien asennusvaiheet (video)

Asennus irtotavarana

Volumetrisen rakenteen avulla voit täyttää katon 20 metrin korkeudella, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sen asennuksen periaate eroaa hyvin yksinkertaisesta rakenteesta.

Aloittaminen on valmistella sivustoa. Alemmat liittimet on asennettu siihen, mikä säätää horisontaalisen rakenteen. Metsien vakaus riippuu asennustasosta.

Kolmiulotteisten muottien asennus lattianrakentamiseen

Alemmat liittimet ja telineet on kiinnitetty liittimiin. Lisäksi kaikki kerätään suunnittelijan perusteella tasolla.

Lopussa on asennettu yläliittimet ja univormut, joihin palkit kiinnitetään. Sitten kaikki on sama kuin ensimmäisessä tapauksessa.

Rakennustelineet ja muut irtotavarana käytettävät laitteet ovat erittäin kalliita. Siksi paras vaihtoehto olisi vuokrata rakennusyritys.

Slab laudoitus vuokraus

ja teleskooppiset telineet

Jos haluat vuokrata lattiamoduulit houkuttelevalla hinnalla, niin yrityksellämme on mitä tarvitset. On syytä huomata, että rakennuksen menestykseen vaikuttaa suoraan se seikka, että monoliittisten kattojen korkealaatuinen asennusjärjestelmä on oikein valittu.

Nykyaikaisilla telineiden muottiasetuksilla on paljon positiivisia muotoja:

 • luotettavuus;
 • korkea kantavuus;
 • kyky asentaa ilman erikoislaitteiden käyttöä;
 • tehokkuutta;
 • tehokkuutta;
 • toistuva käyttö.

soveltamisalansa

Mökitasojen vuokraus - tämä on loistava tilaisuus säästää rahaa, ja tällaisen suunnitelman telineitä käytetään rakennusten useisiin kerroksiin. Tulevaisuuden rakennuksen saamiseksi mahdollisimman luja ja pitkäikäinen, sinun on asennettava betonilaattojen huolto, joka on asennettu elementtien välisiin aukkoihin.

Tällöin teleskooppitelineen muotti on tarkoituksenmukainen. Tällainen menetelmä, jolla rakennukset rakennetaan, tarjoaa mahdollisuuden hankkeen toteuttamiseen nopeammin ja tehokkaammin, ja mikä tärkeintä, kustannusten minimoimiseksi ja korkean tehokkuuden saavuttamiseksi.

Teleskooppityyppisten telineiden suunnittelutoiminto on se, että se voidaan helposti koota ja purkaa. Työn määräaikaa kasvatetaan.

Tarjoamme monenlaisia ​​teleskooppitelineitä:

 1. Standardi - jossa avoin lanka, joka liikkuu valmistuksessa, mikä lisää sen lujuutta ja pidentää käyttöikää;
 2. Vahvistettu, avoin lanka. Seinämän paksuutta lisätään, mikä lisää niiden lujuutta ja käyttöikää.
 3. Suljettu kierre. Niiden ominaisuutta voidaan kutsua kiristimellä asennettavien erikoisholkkien läsnäolleksi, mikä mahdollistaa tuotteiden liikevaihdon kasvun ja estää niiden saastumisen.

Lattiamuotojen hinnat organisaatiossamme ilahduttavat sinut! Tarjoamme tilaisuuden vuokrata tarvittavat laitteet niin, että rakentajat voivat suorittaa monoliittista työtä.


Lisäksi on mahdollisuus ostaa muotti, mutta se on liian kallis ja toisinaan se ei ole välttämätöntä. On paljon kannattavampaa vuokrata laitteita ja siirtää se ilman toiminnan tarvetta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan joukon, joka voi täysin täyttää kaikki tarpeet ja vaatimukset. Olet tyytyväinen valintasi mukaan!

Toimitamme muottirakenteita Voronezhin ja Voronezhin alueella (Anna, Bobrov, Borisoglebsk, Boguchar, Kalach, Liski, Novovoronezh, Ostrogozhsk, Pavlovsk, Ertil, Rossosh jne.).

Toimitamme myös laitteita Kurskille, Lipetskille, Belgorodille, Stary Oskolille, Orelille ja Tamboville.

Teleskooppiteline "Gamma"

Tukiaseman määrittäminen

Teleskooppinen tukiteline on suunniteltu pitämään vaakasuorat kattorakenteet ja käyttämään niitä tilapäisenä tukena, kun kiinnität horisontaalisia elementtejä, kun asennat tai irrotat tuotteita.

Tekniset tiedot

Tukirakennusteline mahdollistaa muottien asentamisen eri korkeuksissa, joita asiakas tarvitsee. Teleskooppiteline on suunniteltu käsittelemään pystysuuntaisia ​​kuormia muottipaneeleista tai muista horisontaalisista elementeistä. Se sisältää:

 • ylempi laakeri;
 • korvakoru (lukko);
 • erityinen mutteri;
 • alempaa tukea.

Teleskooppinen tukipylväs koostuu pohjatukista, joka on tehty halkaisijaltaan 60 mm: n putkeksi. jossa on kiinteä neliömäinen levy toisessa päässä ja kierre toisessa päässä. Läpivienti on tehty kierteisen pään keskiosaan. Alapäästä kierteitetty laakeri putken sisällä on asennettu koaksiaalisesti ja mahdollisuus pituussuuntaisen liikkeen teleskooppiputki -. Kun ylempi halkaisija 51 mm, pitkin pituusakselin, joka on varustettu läpi poikittaisten reikien, jossa väli on 125 mm. Jossa korvakoru on työnnetty, joka on tuettu mutterin päähän alatuen kierreosalle. Käytössä olevat pähkinät ovat auki.

Teleskooppisten telineiden telineiden muutoksia annetaan.

Tuotteen asennus

Seuraavassa on esitetty asennustyöpaikka teleskooppisten telineiden asennustyömaalla. Valmistetussa paikassa kohteen PPR mukaisesti asennetaan jalusta, jossa kääntyvät jalat on järjestetty siten, että varmistetaan sen maksimaalinen vakaus ottaen huomioon tukipinnan rakenne.

Nosta jalustalukkoa pysäytysasentoon, aseta teleskooppiteline ja laske lukko, joka liukuu kaltevan putken suuntaisesti.

Kun telineet on asennettu jalustalle, kaikki telineet on tasoitettu korkeiksi ja lattiamoduulipaneelien asennus suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • pituussuuntainen (alempi) palkki pysyy yhtenäisenä;
 • ristipalkki tai puutavara (yläosa) asetetaan pituussuuntaan;
 • räkkimutterin avulla muottipöydän tarkka säätö tehdään;
 • Tarkan kohdistuksen jälkeen vaneri asennetaan.

Tukiteleskooppien telineiden asentaminen erikoistyökalun tuottamiseksi ei saa käyttää telaketjuja.

Asennus poikkeamalla PPR: stä tai ilman sitä on kielletty.