Täytä betonilattiat kylvyssä, jossa kaltevuus tyhjennetään. Askel askeleelta

"Kysymys: Miten heittää muna betonilattialle rikkomatta sitä? Vastaus: Riippumatta siitä, kuinka vaikeasti yrität, et riko betonilattiaa. "

Hei, rakkaat lukijat!

Betonilastetta lattialla kylvyssä pidetään parhaimpana vaihtoehtona. Se on kestävä. Riippumatta siitä, miten puut puusta, mutta 5-10 vuotta - lattiat on vaihdettava. Kosteus ymmärtää.

Betoni ei kaadu, ei ole epämuotoiltu, sillä on vähäinen erityishoitajärjestelmä ja se on palvellut yli 40 vuotta. Tänään puhumme siitä, miten täytetään lattian kylvyssä, jossa kaltevuus tyhjennetään. Ei ole helppoa tehdä tällaista lattiaa omilla kädillä, mutta se on mahdollista, haluttaessa.

Täytä lattiat kylpyssä voidaan suorittaa pesuhuoneessa ja höyrysaunassa. Betonilattia on käytännössä betonilevy, jonka päälle on asetettu vesitiivis liukumaton päällyste. Yleensä laatta käytetään tähän tarkoitukseen. Asennettaessa maahan, lattian kaltevuus saadaan aikaan maaperän pohjan kaltevuuden aikaansaamiseksi. Pienille alueille - johtuen alapuolisen kerroksen paksuuden muutoksista.

Tästä artikkelista opit:

Työkalut ja materiaalit työhön:

 • Sääntö ja liina;
 • Majakat rinteeseen ja lankaan;
 • Ruletti, hallitsija ja mittaustaso;
 • Kauhat, joissa on vahvat kahvat (joita ei ole pahoillani), lapio;
 • Työkalu "tyynyjen" (tärytyslevy jne.) Täyttämiseksi;
 • Peruslaite erityisellä suuttimella tai rakennesekoittajalla;
 • Betonimylly (ja jos ei, niin säiliö, jossa liuos sekoitetaan). Tai vaihtoehtoisesti ostaa valmiin laasti konkreettisesta yksiköstä.

Mitä tulee materiaaleihin, ottaen huomioon kunkin yksittäisen kylvyn ominaispiirteet, niiden koko ja mittasuhteet riippuvat nykyisistä olosuhteista ja rakennustarpeista. Laitteen kylpyammeet, jotka tehdään yleensä maahan tai lokeihin. Lisäksi vaaditaan eristyksen asettamista.

Lämmitetyn betonilattian tarvitsemat materiaalit, joissa on viemäri:

 • Betoniliuoksen valmistukseen tarvitaan: sementtiä, hiekkaa ja puhdasta vettä. Vaihtoehtoisena - valmiina tai maahan tuotu ratkaisu;
 • Murskattu kivi tai sora (ei sovi) pohjamateriaalin valmistukseen;
 • Lisäaineet ja pehmittimet betoniin. Niitä tarvitaan vahvistamaan lujuutta ja kosteutta;
 • Katemateriaali tai vedenpitävä kalvo (paksuus yli 200 mikronia) ja bitumi-kimmoisa;
 • Eristysmateriaali *.

* Operatiivisten ominaisuuksien kannalta paras valinta on penoplex (technoplex), jonka paksuus on 30-50 mm ja tiheys vähintään 35 kg / cm2. Voit tehdä eristystä vaahtomuovilla (mutta täältä tarvitaan paksuus 50-100 mm) tai 150 mm: n paksuinen savi. Mutta mineraalivilla on epäkäytännöllinen materiaali betonilattialle;

 • Vahvistinverkko, jonka solu on 50 × 50 - 80 × 80. Riittävä osa 3-4 mm. Se voi olla metalli tai polymeeri. Ja hänelle neulomalla lankaa tai puristimia;
 • Merkitykselliset tyhjennyselimet (viemärit, putket, venttiilit jne.)

Kaksi päävaihetta: valmisteleva ja tärkein

Harkitse betonilattian vaihtoehtoa, esimerkiksi maanpinnan säätö ja pohjaveden esiintymistiheys yli 2 metriä. Työ tehdään lämpimän kauden aikana. Oletetaan, että viemäriverkon alainen järjestelmä, joka on jo asetettu ja haudattu asianmukaisesti valmistettuun kaivantoon, ja viemäriverkko on kylpyammeen ulkopuolella (eli ei lattian alla).

Ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee päättää kaltevuuden tyypistä. Yleisimmät vaihtoehdot ovat purku kahdessa tasossa tai niin sanotussa kirjekuoressa. Joten, miten täyttää lattiat rinteellä?

Valmisteleva vaihe

 • Poistamme hedelmällisen kerroksen maaperästä ja puhdistamalla pintoja;

Sulje tyhjennysputken avaus kansiin tai työnnä se paksun kankaan "tulppa". Tämä poistaa prosessin vahingossa tapahtuvan tukkeutumisen.

 • Läpivientiputkiin asennettava aita lankalaatikon tai taitettavan katemateriaalin muodossa. Tämä on tarpeen, jos putken pään korkeuden laskemisessa tapahtuu virhe, jotta se voidaan korvata pidemmällä tai lyhyemmällä.
 • Täytä alue hiekalla ja uudelleen varovasti paikoillaan. Tuloksena olevan kerroksen paksuuden tulisi olla 10-12 cm;

Hiekassa ei saa olla roskia, savea, siltaa eikä muita epäpuhtauksia. Tamping-prosessissa on suositeltavaa kostuttaa vedellä.

 • Täytä hiekka soraa tai soraa ja poraa siten, että se painetaan hiekkaan, minkä jälkeen tasoitetaan pinta. Tämän kerroksen paksuus on ≈ 15 cm;

Jos ei ole romumaa ja soraa, voit käyttää rikkinäisiä tiiliä. Pinnan puristamisen jälkeen pinnalla ei saisi olla huomattavia epätasaisuuksia ulkonevien roskien muodossa.

Päävaihe

 • Hylkäämme laatikoita, jotka suojaavat viemäripullan haaran putkia. Suuttimen ympärillä oleva tila on täytetty sementtilaastilla, jossa vaahtoleipiä sekoitetaan.
 • Stele-ruberoidien päällekkäisyys 10-15 cm (se estää kosteuden vuotamisen liuoksesta hiekka- ja sora-alustalla) ja päällystää liitokset valmiilla bitumimastilla. Aloitamme kerrosmateriaalin kerroksen ja liimata seinään koko huoneen ympärillä 15-20 cm: n korkeudella. Vedeneristykseen on muodostettu reikä tyhjennysputken läpivientiin. Tässä on asennettu tikkaiden tyhjennyksen alaosa.

Ruberoidipäällystetyn teräsverkoston päällä, jonka solu on 50-80 mm. Se kiinnitetään neulomalla tai polymeerillä (jos se on polymeerinen vahvistus). Kattomateriaalin sijaan voit käyttää "nestekumia" tai vedenpitävyyskalvoa, joka on yli 200 mikronia.

 • Ristikon päälle asennamme ja kiinnitetään ostetut tai kotitekoiset majakat, joihin betonirakennuksen ratkaisu tasataan.

Valonheittimet ovat käytännöllisempää korjata kipsin avulla, mikä tekee siitä mäen (tällainen seos kovettuu nopeasti). Majakoiden välinen etäisyys säilyy 1,5 - 2 m: n päähän. Putkia tai profiilinohjaimia voidaan käyttää majakoina.

 • Valmistetaan liuos karkean betonipohjan kaatamiseksi. Laadun parantamiseksi lisätään lisäaineita liuokseen. Lattiapinnoitteissa on suositeltavaa käyttää vedenpitäviä lisäaineita (Penetron, Crystal jne.). Ne parantavat betonin rakennetta veden kestokyvyn ja metalliraudoituksen suojaamiseksi korroosiolta. Teemme kaatamalla betonia.

Massan tasoitus on tasoittamaton ja se vastaa sääntöä. Jakelu suoritetaan majakan profiileilla ja se seuraa jatkuvasti rakentamisen tasoa. Prosessissa on välttämätöntä suorittaa liuoksen tiivistys ilmakammioiden muodostumisen poistamiseksi. Sitten jätettiin varmistamaan, että betoni sai ensisijaisen lujuuden. Se riippuu nykyisestä lämpötila- ja kosteusolosuhteista, täytön paksuudesta ja yleensä 7-10 päivän kuluessa. Ennen kaatamista tarkistamme tyhjennystehon tehokkuuden (jäädytettyä betonia poraamatta).

 • Kun betoni on kestänyt kävelylle, jatkamme lämmöneristyskerroksen luomista. Tätä varten on kaksi vaihtoehtoa:

a) asetettava vedenpitävyys vetokoukkuun ja aseta siihen eristävä eristys (jos se on laajennettu savi);

b) kiinnittää eristys suoraan betonipohjalla käyttäen laattaliimaa (tämä koskee ekstrudoitua polystyreenivaahtoa (styrofoam), vaahtomuovia jne.);

 • Eristeen päälle asetetaan toinen kerros vahvistusverkkoa.

Jotkut mestarit neuvoo tekemään polyeteenikalvon verkon alla.

 • Verkossa, kipsilevyissä, ne asentavat jälleen majakat (suositeltu väli on 1 m), jota käytetään täytön ohjaamiseen betonilla;
 • Lisäksi vahvistettu mesh-tasaus sitoa kaadetaan. Hän siisti tasoitti majakat. Kerroksen tulee olla ≈ 50-60 mm. Tällöin pinta pimenee tyhjiin ja muodostaa yhtenäisen tiheyden;
 • Valmiskuivatun kuivatun levyn pinnalle tulee levittää syvä tunkeutumisen vedenpitävä kyllästys (esim. Penetron jne.).
 • Täydellisen "betonin kypsymisen" jälkeen voit aloittaa koristeellinen pinnoite.

Tässä on kuva, joka aivan "ideologisesti" sopii kuvaukseen. Tietenkin, voit yksinkertaistaa tätä järjestelmää ja tehdä karkeaa betonipohjaa. Täällä voit hyppää hiekkaa ja soratyynyä ja soveltaa nykyaikaista teknologiaa - käyttää geotekstiilejä. Tässä on artikkeli tästä materiaalista. Tätä vaihtoehtoa varten tarvitaan geotekstiiliä, penoplexia, vahvistavaa verkkoa ja itse betonia...

Saunakerroksessa, jossa on kaltevuus, on käytännöllistä säätää pieni elastinen laatta, joka on kiinnitetty pehmeään substraattiin - mosaiikkiin. Se yksinkertaisesti leikataan ja asetetaan tyhjennysaukkoon. On helppo leikata haluttua halkaisijaltaan olevaa aukkoa sen pinnan keskellä ja laittaa se nippleksi laattaliima-aineella.

Laattojen liitokset on peitetty kosteutta kestävällä laastilla. Se valitaan materiaalin värin mukaan. Irrotettava puulattia voidaan myöhemmin laskea laattaan tai mosaiikkiin.

Toivon, että onnistuin välittämään tietoa siitä, miten kaadetaan betonilattia, jossa kaltevuus kylvyssä. Tilaa blogi ja pysy ajan tasalla kaikkien uutisten kanssa. Betoni ja "oikein väistää."

Työn ja rauhan menestys kotiisi! Hei.

Viisauden lainaus: Kun nainen on vihainen, älä etsi terveellistä puheitaan! (Pierre Beaumarchais).

Kuinka tehdä lattia kylpyammeessa pesuallas

Kuinka tehdä viemärit kylvyssä

Kuinka tehdä valua kylvyssä? Tämän kysymyksen tulisi olla etusijalla, koska kylpytoiminnon kesto, säätiön suojaus sieltä ja epämiellyttävät hajut, mukavuus ja helppokäyttöisyys riippuvat tämän rakenteen asianmukaisesta rakentamisesta.

Tähän mennessä asiantuntijat tarjoavat useita vaihtoehtoja siitä, miten tehdä lattian kylpyammeessa pesuallas, kun taas kukin niistä voidaan tehdä omalla kädelläsi.

Maasulkeminen on helpoin ja halvin tapa.

Veden kuivatus kylvyssä suodatuksen aikana suoritetaan suoraan maaperään. Kun valitset tällaisen menetelmän, sinun on harkittava seuraavia tekijöitä:

 1. Säätiön turvallisuus. Useimmiten kylpy on rakennettu nauhan pohjalle, joten veden poisto kylvystä lattian alla voi johtaa tuhoutumiseen ja jatkuva kosteus on täydellinen jalostusmaja sienelle.
 2. Maaperän koostumus. Jos maaperällä on savea, ei ole mahdollista tyhjentää kylpyvettä. Luonnon imeytyminen on vähäistä, ja vesi kerääntyy jatkuvasti lattian alle.
 3. Maasto. Jos aluetta kallistetaan, se voi johtaa veden läsnäoloon kellariosassa ja aiheuttaa sen nopean tuhoutumisen.

Jos kylvyn maaperän suodatusjärjestelmä valitaan, paras vaihtoehto olisi varustaa maaperän puhdistusaika vedelle.

Tyhjennä hyvin auton renkaasta

Käsityöläiset väittävät, että kalliiden viemärijärjestelmien käyttö esikaupunkialueilla ei ole aina perusteltua. Jos mökkiä ei käytetä pysyvään oleskeluun, voit rakentaa viemärin tavallisista autonrenkaista. Tämän oppaan avulla voit suorittaa tehtävän yhdellä päivällä.

Jäähdytysreiän tapauksessa sinun on otettava auton renkaat KAMAZ- tai UAZ-ajoneuvoilta. Kun olet määrittänyt renkaiden koon, sinun täytyy kaivaa tyhjennysaukkoa. Siinä toisiinsa sopivat autonrenkaat.

Viemäröinti kaadetaan tällaisen kuopan pohjalle. Viemäriputki, joka sijaitsee kylpyammeen kerrosten välissä, johdetaan pyöriin etukäteen reikään.

Kuten käytännössä käy ilmi, renkaiden kuopat - ihanteellinen vaihtoehto maastolle, koska ne eivät jäädy läpi ja toimivat pitkään aikaan.

Viemäriverkko - optimaalinen valinta

Monet asiantuntijat väittävät, että maassa voi rakentaa kylpyamme viemäriin - tyhjennyskanavaan.

Jätevedenpuhdistusjärjestelmä toimii tämän periaatteen mukaisesti: vesi virtaa gravitaatiosta pohjaan lattiaan sijoitetulla metallikourulla. Kaivovedestä tulee viemäriputki, joka päättyy tyhjennysaukkoon.

Luumut omalla kädellä kylvyssä kannattaa muistaa tällaisia ​​tärkeitä kohtia:

 1. Maaperän jäädytysaste. Kaivon pohjan on oltava tason alapuolella, kun taas pohja on välttämättä peitetty laajennetulla savella.
 2. Viemäriputken jäätymisen estämiseksi on välttämätöntä täyttää sardeldiitti jäätymispisteen yläpuolella ja peittää se maan päällä. Maa on tiivistetty.
 3. Lattian materiaalin valinta. Monet asiantuntijat suosittelevat lattialevyjen käyttöä, koska niitä voidaan aina kuivata. Jos lattia on pääomaa, sen pitäisi olla lievästi esijännitetty sisäänrakennettuun tyhjennysaukkoon.
 4. Kuivauskanavan valinta on syytä muistaa tuuletusaukosta. Se sijoitetaan viemärin viereen, kun taas ilmanvaihtoputken läpimitan on oltava vähintään 10 cm.

Kotitalousjätteet

Kotitalouksien jätevesi on optimaalinen valuma-alue kuivausjärjestelmässä. On tarpeen asentaa tällainen viemäri jopa rakennuksen rakennusvaiheessa.

Työn rakenne on seuraava:

 1. Pienet kaivukoneet kaivuvat vähintään 2 cm: n kulmalla juoksumittaria kohden. Optimaalinen syvennys on 0,5-0,6 m.
 2. Kaivettujen ojien pohja on peitettävä hiekkasyynyllä. Sen korkeus on 15 cm. Kun teet oman tyynyn täyttömateriaalin, kannattaa muistaa parannus ja varovainen tamping.
 3. Putken asettaminen Tämän työn vaiheen suorittaminen edellyttää kaikkien yhteyksien olemassaoloa.
 4. Kotitalousjätevesijärjestelmät tarjoavat tyhjennyksen WC: lle. Se on kiinnitettävä seinään kiinnittimillä, tuuletuslaitteisto toimitetaan siihen. WC-putken on oltava saniteettitason yläpuolella ja sen on oltava sulkuventtiili.
 5. Kun sisäinen jätevesi kerätään, mene lattiaan. Ristikot on sijoitettava viemäriputkiin niin, että vesi voi helposti virrata putkistoihin ja suuret roskat pysyvät lattialla.

Sisäisten jätevesien suorittaminen omilla käsillä on välttämätöntä varmistaa hydraulisten lukkojen läsnäolo kaikissa vedenottoaukkoissa. Tämä auttaa välttämään epämiellyttävän hajun sisätiloissa.

Vaihtoehdot tyhjennysrakenteen järjestämiseksi hyvin

Kylvyn tyhjennysjärjestelmään kuuluu myös viemäriputki. Asiantuntijat tarjoavat useita tapoja järjestää tällaisia ​​kaivoja.

Nämä voivat olla muovi- tai metallisäiliöitä, teräsbetonirakenteita. Rakenteen moitteettoman toiminnan tärkein edellytys on valittu paikka. Jäähdytyskaivon on oltava alimmassa kohdassa paikan päällä niin, että vesi voi virrata gravitaatiosta kylvystä. Kun haluat valita tulevan rakentamisen paikan, sinun on otettava huomioon mahdollisuudet esteettömään käyttöoikeuteen assenizatorskoy-koneille.

Kuinka tehdä viemäri hyvin?

 1. Meidän täytyy kaivaa reikä. Tämä prosessi suoritetaan itsenäisesti tai kaivinkoneen aiheuttamana. Kaivettuun kaivoon tulisi olla sileät reunat, eikä kaatua.
 2. Alaraja. Pohjan puhdistamiseksi helposti ja vaivattomasti, se on tehtävä luukkuun kohdistuvan lievän puolijohdon alla. Kaivoksen pohjalle on asetettu hiekkakivi ja betonikerros.
 3. Kun betonin pohja on kuiva, voit jatkaa tiilen seinien asettamista. Paras valinta olisi punainen tiili. Muurauksen paksuus ei saa olla alle 0,25 m. Kun muuraus on tehty, on jätettävä aukko viemäriputken sisääntuloa varten.
 4. Tiilimuuraus on suljettava tiiviisti.
 5. Täytetty kaivo asennetaan reikään ja täytetään maaperällä siten, että pinnalla on vain yksi luukku.

Jos on mahdollista ostaa betoniteräksiä renkaaseen, niin se nopeuttaa ja helpottaa työtä.

Kylpyammeen tyhjennysrakenteet ovat järjestelmiä, joita ilman se ei toimi.

Yksityiskohtainen tutkimus kaikista edellä mainituista vinkkeistä ja suosituksista voi helposti rakentaa itseään viemärijärjestelmään ja kaivoon säästämällä merkittävästi.

Katso myös

 • 18.07.2016 Miksi viemäriputki virtaa ja miten selviytyä tästä ongelmasta?
 • 15.07.2016 Asuintalojen viemäriputkien korjaus ja vaihto
 • 15.07.2016 Mitä bakteereita käytetään pesualtaan?

Puulattian kylpyamme: Tyhjennä kädet

Kylpyammeen puulattian tyhjennys asennetaan lattialaudan alle. Lattialevyt sijoitetaan pieneen etäisyyteen toisistaan ​​siten, että niiden välisten aukkojen kautta vesi virtaa vapaasti maanalaiseen tilaan, ja se, joka putoaa erityisen pinnalle, virtaa poistoaukkoon. Suunnittelun tärkein etu on luonnollisesti lattianpäällysteen lämmin materiaali, joka, kun se kävelee paljain jaloin, on paljon miellyttävämpi kuin keraamisten graniittilaattojen vaihtoehtoinen versio.

Lattian asettelu ja perusvaatimukset

Tärkeintä puulattian ja pesualtaan järjestämisessä ei ole kummallistakaan tekniikkaa puhtaan kerroksen muodostamiseksi, vaan maanalaisen tilan oikea valmistelu. Maanalaisen järjestelyn virheet ovat tulleet yleisin syy siihen, että puu alkaa romahtaa etukäteen. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä myös ilmanvaihtoon lattialevyjen alla olevassa tilassa, jossa on oltava joko erityiset aukot ilmanvaihtoa varten tai mahdollisuus levytuotteiden nostamiseen kuivua nopeammin.

Lisäksi puulattian kosketus ei ole yhtä kylmää kuin lattian laatta, se on myös huomattavasti halvempaa ja helpompi järjestää kuin laatoitettu, mikä edellyttää betonikerroksen järjestelyä, jonka paksuus on vähintään 5-7 cm. kaikkein edullisin rakennustyö, se on puulattiat, jotka asetetaan useimmin, ja veden virtaukseksi on muodostettu pieni tyhjennysaukko aivan kylvyn alla.

Osamallin organisointijärjestelmä:

Toinen vaihtoehto kattotiilimateriaalin kanssa:

Vaihtoehto numero kolme vanhasta Neuvostoliitosta:

Seuraavaksi tarkastelemme esimerkkejä erilaisista järjestelmistä puulattian rakentamisessa kylvyssä, jossa vettä tyhjennetään lattialautojen välisillä ns. Kaatolattialla. Käytettäessä valmiiden rakenteiden esimerkkiä on myös mahdollista nähdä erilaisia ​​lähestymistapoja kestävien puulattiamattojen perusperiaatteiden toteutumiseen pesuallas:

 1. Kaltevuuden läsnäolo maan alla, niin että vesi ei viipy missään, mutta tyhjenee täysin tyhjennysaukkoon.
 2. Oikein järjestetty viemäriverkko, joka tuottaa veden virtausta ilman sen kertymistä paikoissa, joita ei ole varattu tähän.
 3. Tee toimenpiteet tuuletuksen aikaansaamiseksi maanalaisessa tilassa puulattian ja tukipalkkien tehokkaaseen kuivaamiseen.

Viivakoodi, jossa pesuallas kehyshauteessa

Aluksi kuvaillaan tekniikka veden poistamisen organisoimiseksi kehyshauteessa nauhateollisuudessa käyttäen profiileja olevia levyjä. Tässä 50x50 mm: n palkki pultattiin metalli-viiveille putkesta, jonka leikkaus oli 40 x 20 mm. Pohja baarissa asennettu aluslevyn levystä paksuus 25 mm.

Kuinka tehdä puulattia kylpyammeessa, jossa on pesuallas

Kaikki rakennukset tarvitsevat vankan perustan - perusta, mutta lattian laatu vaikuttaa käyttöikään vähempään. Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä omilla käsillänsä kaikkien sääntöjen mukaan rikkomatta tekniikkaa ja luodaan luotettava kattavuus - tämän artikkelin aihe.

Sopivat materiaalit

Kylpy on erillinen rakennustyyppi ja sen lattian on täytettävä selkeästi sen suora toiminto - laadukas ja ajankohtainen vedenpoisto. Useimmiten yksityisissä kylpylöissä lattia on puinen, mutta myös muusta materiaalista.

Puiset ristikot suojaavat jalkoja kroonisista laatoista

Lämmin lämmin lattiapäällyste kylpyssä - kaikkein tunnetuin budjettivaihtoehto, mutta lattia vaatii oman lähestymistavansa. Jotta se ei murtelisi, levyt käsitellään huolellisesti antiseptisellä impregnoinnilla. Puun lattian optimaalinen käyttö kosteissa olosuhteissa ja usein kosketuksissa veden kanssa on enintään viisi vuotta.

Tärkeää: Jokaisen kylpykäynnin jälkeen huone on tuuletettava siten, että lämmin kostea mikroilmasto ei aiheuta puulattian ennenaikaista turvotusta ja tuhoutumista.

Mikä tahansa savi lattia on luoda vahva este veden. Ajan myötä materiaali alkaa turvota, muuttua epämuodostumaksi ja siitä tulee tuhovoiman lähde.

Se on erinomainen vastustaa negatiivisia ympäristötekijöitä lattialle betonista, jonka päälle levyt usein asetetaan. Keramiikka on velvollinen huolehtimaan huoneesta oli helpompaa. Mutta kun laatoitettu lattia muodostaa, sinun on otettava huomioon kaksi pistettä:

1) Päällysteen on oltava lämmin, ei palavaa;

2) Jotta normaali ulosvirtaus vaatii tiettyä kaltevuutta.

Lattian betonitoiminen kylpyhuonetta

Ensimmäisen säännön toteuttamisen puitteissa ohjattu toiminto suosittelee erityisten ruudukkeiden asentamista palkista, joka on kuivattava joka kerta pesun jälkeen.

Laitteen lattian tekniikka kylvyssä

Muutamaa vuosikymmentä sitten kylän kylvyt rakennettiin aivan maahan, jotta rahaa ei tuhlata vankalla pohjalla. Nykyaikaiset rakennukset edellyttävät tukia, joissa on viemärikaivon kauha, jonka viemärijärjestelmä on 5-10 m. Kylpyammeen rakennuksessa voi olla 2 tyyppiä:

 • virtaava;
 • Ei vettä läpäisevä.

Ensim- mäisessä tapauksessa vesisuihkut lävistyvät urien läpi ja sen jälkeen ne puretaan ulkopuolelta. Toinen vaihtoehto tarjoaa tiheän puinen tai laatta-lattian laatta, vesi, joka liikkuu rinteessä. Molemmilla lajeilla on niiden haitat ja pluses.

Lattian kaatumisen etuna on se, että levyt asennetaan välittömästi viivästyneille, ilman jäykkiä kiinnikkeitä naulojen tai ruuvien kanssa. Lattian alla olevan tilan puhdistamiseksi sekä materiaalin murtumisen estämiseksi elementit kerätään ja otetaan kuivumaan ulkoilmassa. Haitat - toiminnan monimutkaisuus, tällainen lattia on harvoin lämmin.

Ei-vuotavia kerroksia ei tarvitse huoltaa - asennuksesta aina asennuksen purkamisen jälkeen ei ole poistettu lattiaa. Tällaisen pohjan laitteelle vaaditaan tiettyä lattiatyyppiä - "kielen ja uurun" profiili, joka lisäksi kiristetään yhdessä hihnojen tai kiilojen kanssa. Vesi suuntautuu viemäröintireikään kallistuksen alapuolelle, puulattian varaan on varustettu reikä sifon liittämiseksi. Kylvyn lattia, joka ei salli kosteutta, on pakollista eristää käyttämällä polystyreenivaahtoa, polystyreenivaahtoa tai muuta nykyaikaista lämmöneristäjää (perliitti, laajennettu savi, laajennettu hiekka).

Betonin lattian kaataminen

Ennen kuin lattia on täynnä laasti ja laatoitettu, päällikön on valmisteltava uuni ja järjestettävä viemärijärjestelmä. Jos kylvyssä on hiekkapohjaista maata, on mahdollista irrottaa imukykyinen kuoppa, joka on kaivettu tulevan pesutilan sijainnin alle. Kaivon mitat ovat seuraavat: vähimmäisleveys ja pituus on 0,6 m, syvyys on yli 0,5 m. Kaivo on täytetty murtumamateriaalilla (sirpaleet, sora, murskatut kivet) ja hiekka. Hiekka-haavasäteen ympärysmetsä on savi kerros.

Jos rakennelma on suunniteltu savimaalle, pesuhuoneeseen on järjestetty kuoppa. Tämän laitoksen päätavoite on kerätä kaikki vettä myöhempää purkautumista varten absorboivaan kuoppaan, joka kaivetaan rakennuksen rajojen ulkopuolelle. Kaivo on vaatimattomampi - 30 x 30 cm ja sama syvyys. Maalla kaivetun reiän päälle asetetaan viemäriverkko.

Kylpyen tulevan kerroksen ensimmäinen kerros tiivistetään soraa hiekalla. Tämän kerroksen paksuus on noin 15 cm. Alusta alkaen on tarpeen järjestää kaltevuus absorboivaan kuoppaan tai kaivoon. Hyvin tiivistetyissä kerroksissa kaadettiin 5 cm: n kerros betonilaastia.

Seuraavassa vaiheessa betonirauta on peitettävä sementtiastialla huolellisesti. Laying tiles - lopullinen sointu lattia laite oman kylpyamme.

Jos rakennustyömaille on tunnusomaista kova ilmasto, betonilattiat lämmitetään. Tee tämä pohja lämpimällä tavalla seuraavasti:

1) Käytetään betoniliuoksessa, jossa on laajennettu savi täyteaineena;

2) Eristys voidaan sijoittaa 2 betonikerroksen väliin;

3) Bitumi kaadetaan seinien lähellä oleviin aukkoihin, jotka pitävät luotettavasti lämpöä sisätiloissa.

Nuances of puun lattian rakentaminen

Lämmin puulattia on järjestetty tiettyjen sääntöjen mukaan:

 • Levyssä tai ohuessa puutavaraa käyttävässä työssä;
 • Materiaali sijoitetaan suoraan tukkeihin ja suuri kylpyamme - esivalmistettu puutavaraa;
 • Lokin kiinnittämiseen käytetään tiiltoa, joka on taitettu pylväillä, joiden poikkileikkaus on 25 x 25 cm;
 • Pylväiden tukimateriaali voidaan korvata romukuvioilla, ja puutavarat voidaan korvata asbestisementtiputkilla;
 • Älä unohda laitteen hiekkaa ja soraa ja sen tiivistä tiivistymistä puun sijoittamiseen.

Kysymykset kylvyn lattian lämpöeristyksestä

Monet mestarit, jotka rakensivat kylpyamme, joutuvat käsittelemään rakennuksen kylmän lattian ongelmaa. Tämä pätee erityisesti keraamisten laattojen lattiaan, joka on aluksi epämiellyttävästi kylmä, ja kun ilman lämpötila kohoaa huoneeseen, se lämmittää epämiellyttäviin tuntemuksiin jaloissa.

Lämmitetty lattia voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista. Jos se on betonia, eristys asetetaan liuoksen alle. Keraamiset laatat, monet käsityöläiset suosittelevat sijoittaa ohut sementti kerros, joka on täynnä kerros laajennettu savi tai perliitti.

Tärkeää: Perliittiä käytettäessä on vältettävä viiltoja ja ilmanvaihtoa, materiaali on helposti hajaantunut.

Vesi-, sementti- ja perliittiraaka-aineiden perliittikerros tekee lattialaatat lämpimältä. Betonilaatta päällystetään tuloksena olevan massan kanssa, jonka jälkeen se kuivuu seuraavien seitsemän päivän ajan. Toinen eristyskerros tulisi levittää tasaisesti lattialle, jolloin kuivuu viikkoa kestävä tauko. Tämän jälkeen pinnoite voidaan asettaa keraamiset laatat valittu varjo ja rakenne.

Miten tehdä puulattia kylpyammeen, jossa on pesuallas päivitetty: 3. joulukuuta 2015 by: kranch0

Kuinka tehdä lattia kylpyammeessa pesuallas

Niillä ihmisillä, joilla on oma maansa tontti, on perinteisesti halu rakentaa oma kylpyamme. Tämä on melko monimutkainen ja hankala, mutta melko toteutettavissa. Tehdä kaikki suuren mittakaavan työn oikein, sinun täytyy "kaataa" paljon tietoa rakennuksen rakentamisesta ja suorittaa kaikki tarvittavat viestinnät siinä.

Kuinka tehdä lattia kylpyammeessa pesuallas

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka nousevat esiin rakennuksen suunnittelussa, ovat - miten lattiaa tehdään kylpyammeella pesualtaan? Tällaisen rakenteen asentamiseksi on tarpeen harkita kylpyammeiden asentamista, tyhjennysilman asentamista, vesipurkausjärjestelmää, perusmateriaalien valintaa ja joitain muita vivahteita, jotka helpottavat työn tekemistä.

Lattiaan liittyvät vaatimukset

Kylpylärakennuksen yhteydessä on kiinnitettävä erityistä huomiota lattiarakenteeseen, koska se muodostaa tämän "kapea-profiilin" tärkeimmän "märän" kuorman. Päätehtävä kylpyammeiden lattiapäällysteiden järjestämisessä, niiden vahvuuden jälkeen - on täydellinen ja esteettömän veden ulosvirtaus. Koko rakenteen pitkäaikainen toiminta riippuu suoraan viemäröintijärjestelmän ja viemäriputkien asianmukaisesta asennuksesta. Tämä tekijä vaikuttaa kaikkiin lattian kerrosten kulumiseen ja mahdollisuuteen tuhoisien putrefaktiivisten prosessien esiintymiseen sen puisissa elementeissä.

Lattiat asennettaessa kylvyssä eri tekniikoita ja tekniikoita käytetään moderneilla vedeneristysmateriaaleilla tai vanhojen, tunnettujen kansanmenetelmien avulla. Jos päätät selviytyä tästä työstä itse, sinun kannattaa harkita useita vaihtoehtoja, jotka auttavat määrittämään monimutkaisuuden ja asennuksen valinnan sekä tietyn rakenteen ominaisuudet. Rakennustekniikan kokemuksen puuttuessa on suositeltavaa valita luotettavin, yksinkertainen, edullinen ja todistettu vedenpoistomenetelmä.

Mutta mitä tahansa valintaa, kerrosten on täytettävä yleiset perusteet, jotka määrittävät kylvyn normaalin toiminnan ja kävijöiden mukavuus:

 • Lattialla on oltava riittävä kova ja liukumaton pinta, sekä kuiva että märkä.
 • Lattian pinnan tulee olla lämmin, varsinkin silloin, kun kylvyn käyttö on suunniteltu ympäri vuoden.
 • Lattian pitäisi olla helppo puhdistaa ja kuivata, kuten kaikissa saniteettitiloissa.
 • Avainvaatimuksena on veden nopean vedenpoiston järjestelmä pakolliseksi läsnäollessa haitallisen mikrofloorin kehittymisen välttämiseksi, epämiellyttävän hajun ilmetessä kylpyhuonetta.

Erilaisia ​​kylpyammeiden lattioita

Lattiarakenne ja siinä oleva tyhjennysjärjestelmä riippuvat suoraan materiaalista, josta se on suunniteltu rakentamaan, ja miten kylvyn käyttö on suunniteltu.

Kylpyhuoneiden lattiat ovat lankkuja, betonia tai yhdistettyjä useista materiaaleista.

Veden poistoaukko valmistetaan etukäteen kaikentyyppiselle lattialle - se voi olla viemäriputki, joka on liitetty tiettyyn huoneen alueeseen tai viemäriputki, joka on kaivettu suoraan altaan alta, johon vedenpoisto on täytetty. Lattia on melkein aina sovitettu kaltevuuden alle viemärin suunnassa, ja vain yhdessä tapauksessa se voidaan tehdä tasaisesti - kun kesäkylvyssä on virtaava valopäällys.

Yksinkertaisin vaihtoehto on veden tyhjennys viemäriin kuoppaan.

Jos tyhjennysputki asennetaan tyhjennykseen, se sijoitetaan yhteen kulmista tai huoneen lattian keskikohdasta. Toinen tyhjennysvaihtoehto on pinnan kulmakerroin yhdelle seinämille, johon on järjestetty eräänlainen kouru, joka myös menee alamäkeen tyhjennysaukkoon, johon viemäriputki on jo liitetty.

On melko vaikeaa kiinnittää lankakerros rinteeseen, mutta jos se on suunniteltu kattamaan laudat, voit viitata yhdistettyyn vaihtoehtoon. Se sisältää pohjaveden, joka on upotettu viemäriputkeen upotetun kallion alle valmistetulla betonipinnoitteella. Levyn päälle asennetaan litteä lattiapäällystetty lattia. Vesi, joka tunkeutuu aluslevyn rinteiden välisten levyjen väliin, pyrkii pitämään niitä tyhjennysaukkoon ja vapaasti menemään putkeen.

Yhdistettyä kerrosta voidaan kutsua parhaaksi vaihtoehdoksi, koska se täyttää kaikki edellä mainitut luotettavuuden ja mukavuuden kriteerit, varsinkin kun lasin alapuolella on mahdollista asettaa eristysmateriaali, joka ei asianmukaisen vedenpitävyyden kautta pääse kosketuksiin kosteuden kanssa.

Vuotavat lattiat

Tämäntyyppinen kylpyamme on melko yksinkertainen, ja se johtuu edullisista rakenteista. Tällaisen rakenteen asennukseen vaaditaan ensimmäisen tai toisen luokan laatua. Lattiat ovat sileitä, ilman lukkoja, lattiapalkkeihin kiinnitetyt hyvin höylätyt levyt, jotka ovat 5 ÷ 7 mm etäisyydelle toisistaan. Niiden välillä on aukkoja, joiden kautta vesi menee.

Vuodatyyppinen kylpypohja

Tällöin on täysin mahdollista tehdä ilman viemäriputkien asentamista ja lattian alle, joka nostaa 500-500 mm: n etäisyydellä maasta, hyvä kuivatuskerros raunioista tai laajeneva savi ja hiekka, joka ulottuu maahan noin 500 mm.

Yleensä tällaisessa lattiassa oleva amme on pystytetty vain lämpimän kauden aikana, sillä huoneet nopeasti paranee virtaavan kerroksen läpi ja höyrysaunan hyvä vaikutus alhaisissa lämpötiloissa ei ole mahdollista tässä tapauksessa.

Jos aiot käyttää kylpyamme ympäri vuoden, vuotava lattia on myös sopiva, mutta sinun on käytettävä jo mainittua yhdistelmävaihtoehtoa, kun betonipinnoite asennetaan lattialaudan alle. Tämän vaihtoehdon mukaan puulattiat ovat parempia irrotettaviksi, joten ne voidaan ottaa osittain kadulle, kuivataan ja tuuletetaan.

Vuotavat lattiat

Jotta tiedät, mistä vuotavat kerrokset ovat ja kuinka ne asennetaan oikein, kannattaa harkita prosesseja vaiheittain.

Ensimmäinen vaihtoehto

Tällaisen lattian asentamista voidaan kutsua yksinkertaisimmaksi, mutta aikaavievältä. Viemäröinti alkaa järjestää säätiön rakentamisen vaiheessa, joka voi olla nauha tai pylväs. Seinässä oleva pohja nostetaan korkeuteen 500 ÷ 550 mm.

Jos perustuksen teipin versiota rakennetaan, sen seiniin tulee sijoittaa tuuletusaukot 250-300 mm: n korkeudelle.

Jos nauhalevyä tehdään, niin "ilmareikiin" on jäähdytetty ilma-aukot

Ilmanvaihtoputken erät näihin tarkoituksiin upotetaan betoniin kaatamalla betonia muottiin.

Tyhjennys asennettaessa vuotava lattia on järjestetty maanalaiseen. Tällöin pieni kaivanto kaivuu keskukseen, 600 - 700 mm: n syvyyteen siinä tapauksessa, että siihen asennetaan viemäriputki ja enintään puolitoista metriä syvälle, jos vesi tyhjennetään suoraan maahan. Toinen vaihtoehto on mahdollinen vain, jos kylvyn rakentamisessa oleva maaperä on löysä ja siinä on runsaasti hiekkaa.

Maanalaisella maanalaisella pinnalla on kaltevuus kaivon suuntaan, missä vesi on kerättävä ja lähdettävä valmiiksi viemäriin tai viemäriin. Kaikkien pohjaprofiilin ja tämän vedenpoistomenetelmän on oltava perusteellisesti vedetöntä - tähän prosessiin käytetään yleensä bitumi- ja kateaineita.

Vuotavan lattian laiteversio

Jos liuskajärjestely on järjestetty, maanalaiseen tilaan, joka tehdään rinteessä, täytyy välttämättä olla betoni, tai ainakin tehdä erittäin tiheä kasa hautausmaa. Asennettaessa sarakkeen pohja yleensä hallinnoi kuivatus tyynyt tukea.

Työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Jos tyhjennysputki asetetaan, sen jälkeen, kun peruskuoppia on kaivettu, reikä repeytyy maanalaisen tilan keskelle.
 • Lisäksi pohjaan sijoitetaan kaivanto, johon johdetaan putki, joka imee vettä viemärijärjestelmään tai tyhjennysaukkoon. Putki asennetaan 3 ÷ 4 asteen kaltevuuteen - korkeusero saadaan samanaikaisesti noin 5 cm yhden juoksumetrin kohdalla.

Viemäriputkien asentaminen

 • Jos tyhjennysaukko on suoraan lattian alle, sen pohjakaivo on syvempi ja sen pohjasta on pakattava 150 ÷ ​​200 mm: n paksuinen hiekka ja 350 ÷ 400 mm: n raekerros.
 • Kun putki on asetettu tai tyhjennysaukko on päättynyt, perustetaan pohja, jonka on oltava vesitiivis.
 • Lisäksi maan alla olevan ympäryksen ympärillä aseet poistetaan 10 asteen kulmalla kulmassa alapinnan seinistä tai pylväistä kuopan suuntaan.
 • Sitten tämän kaltevuuden rinteet voidaan täyttää raunioilla, jotka on täytettävä hyvin, tai vahvistettu tasoitus on järjestetty koko tasolle. Tällöin roskien päälle asetetaan vahvistusverkko, jonka solut ovat noin 80 x 80 mm. Valmistetaan riittävän tiheä betonilaasti, kaadetaan, tasataan rinteiden kunnioittamiseen ja sitten tasoitetaan ja raudataan.
 • Jos on tarpeen vähentää rakentamisen kustannuksia, sen sijaan, että konkreettinen ratkaisu rinteiden muodostamiseen raunioiden päällä pitääkseen vettä, voidaan tehdä savilukko. Se kostutetaan ja sekoitetaan tiheästi ja levitetään sitten paksuudeltaan 80 ÷ 100 mm ja tasaiseksi, ja kun se kuivuu, se tasoitetaan ja kostutetaan vedellä.
 • Kun tyhjennys ja kuoppi ovat valmiita, lattiapalkin valjastushihna ja esikäsitelty antiseptinen impregnointi asennetaan pohjaseinälle, joka on peitetty vedeneristysmateriaalilla. Alemmat sepelvalot kiinnitetään joko metallivyöhykkeeseen (jos se on perustusrakenteessa) tai upotettujen elementtien avulla - ankkureilla, hiusneuloilla jne. Kruunun ja lattiapalkkien kytkentä voi olla erilainen - käyttämällä metallikulmia, leikkaamista jne.

Pohjapalkkien asennus

 • Lattiapalkkeissa lattialaudat asennetaan 5 ÷ 7 mm etäisyydelle toisistaan, joiden paksuus on vähintään 20 mm. Levyjen paksuus valitaan sen mukaan, millä etäisyydellä lattiapalkit asetetaan.

Laudan lattian vuotava lattia

Lattiapalkkien koon suhde, asennusvaihe, lattialaudan paksuus:

Lämmitetty lattia kylpyammeessa pesuallas

Lämmin lattia lattialla kylvyssä on valinnainen, mutta miellyttävä ja mukava lisä kylpylän nykyisiin tiloihin. Tämä pätee erityisesti lattian pesuun tai muuhun suihkuhuoneeseen. On olemassa, että lattia on pääosin päättynyt keraamisilla laatoilla, joiden kosketus ei varsinkaan poistuessaan kuumasta höyrykylmästä aina ole miellyttävää, jos lämmitysjärjestelmää ei ole. Lisäksi, jos kylvyssä on kylmät lattiat, energialähteistä aiheutuvat lisäkustannukset ovat tarpeen.

Puulämmitteisen lattian lämmitys

Ennen kuin päätät lattialämmitysjärjestelmästä, on välttämätöntä lämmittää se. Yleensä nämä työt suoritetaan kylvyn rakentamisen aikana. Tämä tapahtuma itsessään on hyödyllinen riippumatta lattialämmitysjärjestelmien läsnäolosta tai puuttumisesta pesualtaan.

Yksinkertaisin ja halvin lämmitysmenetelmä on sen toteuttaminen lokeissa. Heille karkeiden lattiapintojen hallitsijat säilyvät sisällä ja jo suoraan niissä - lämmittimellä. Lämmöneristysmateriaalina käytetään yleensä mineraalivillaa tai tavallista laajennettua savea. Emme saa unohtaa ennalta asetettua pakollista kerrosta höyrysulun ja sitä seuraavasta vedeneristysmateriaalista, joka on jo eristetty. On myös otettava huomioon tarve noudattaa lattian pesun kaltevuutta sekä rakenteita ja elementtejä, jotka varmistavat käytetyn veden käyttämisen.

Lämmitetty lattia kylvyssä - vaihtoehdot ja ominaisuudet

Tällä hetkellä on tavallista erottaa toisistaan ​​kaksi päävaihtoehtoa lämmitetyn kerroksen suunnittelusta pesualtaan:

 • vettä. Se on suljettu putkijärjes- telmä, jonka sisällä vettä, joka lämmitetään haluttuun lämpötilaan, liikkuu pumpun vaikutuksen alaisena. Se on se, joka useimmiten toimii lämmönsiirtimen roolissa, vaikka joissakin tapauksissa käytetään muita aineita - pakkasnestettä tai sen vesiliuosta, etyleeniglykolia jne.;
 • sähköllä. Tämäntyyppisellä lattialämmityssuunnelmalla on puolestaan ​​kaksi lajiketta: elokuvamatot, jotka käyttävät infrapunasäteilyä;

Jokaisella näistä vaihtoehdoista on omat edut ja haitat. Lisäksi niiden suunnitteluominaisuudet helpottavat niiden yhdistämistä, saavat ominaisuuksien ja ominaisuuksien yhdistelmää.

Lattialämmityksen ominaisuudet kylvyssä

Lämmitetyn lattian vesivaihtoehtoja käyttävän mallin haittoihin tulisi sisältyä tarve rakentaa kattilahuone, ostaa pumppu sekä riittävän suuri määrä putkia ja venttiilejä. Tämän seurauksena laitteen kustannukset ovat korkeimmat verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Emme saa kuitenkaan unohtaa, että käytössä tämä järjestelmä on paljon halvempaa kuin käyttää sähköä.

Työ kestää noin 4-5 päivää, mikä on myös melko paljon. Lämmitetyn lattian asennuksen tuloksena paksuus ja tasoituskerroin saadaan - n. 11-12 cm. Työn päätyttyä sinun on odotettava, kunnes tasoittama vahvuus on vähintään 4 viikkoa.

Järjestelmämuotoja voidaan asentaa vain huuhtelupohjalle tyhjennysaukolla. Toinen haitta on mahdollisuus jäädyttää järjestelmä talvella kylmällä säällä, jolloin pesuhuoneen lämmitys on riittämätöntä.

Näyttää siltä, ​​että useimmat lattialämmitysjärjestelmän piirteet ovat haittoja. Kuitenkin sitä käytetään usein. Syy on yksinkertainen: järjestelmä on melko yksinkertainen ja tuttu, lisäksi oikea asennus ja käyttö, se on luotettava ja paljon halvempi pitkällä aikavälillä.

Sähköisen lattialämmityksen ominaisuudet kylvyssä

Sähköisen lämpöeristetyn lattian laitteessa ei tarvita lisälaitoksia, ja järjestelmän komponenttien ja elementtien kustannukset ovat melko pienet. Kuumennetun lattian paksuus kalvotyyppisellä liittimellä on vain 5-10 mm, kaapelilämmityksellä - 5-10 cm.

Järjestelmien asennustyöt suoritetaan nopeasti ja ne voidaan valmistaa yhden päivän kuluessa. Elokuvan lämmittäminen voi alkaa heti työn päätyttyä, jos kaapeliversion tapauksessa on odotettava voimaa kertyvän solmimalla, eli 4 viikkoa.

Tämän tekniikan etuna on se, että pesujärjestelmän lämpötilasta huolimatta järjestelmä ei voi jäädyttää ja epäonnistua.

Lämmitetty lattia kylvyssä - asennus

On noudatettava useita yleisiä sääntöjä riippumatta valitusta lattialämmitysjärjestelmästä. Jokainen järjestelmä on pääsääntöisesti asetettu valmiiksi asennettuun eristykseen höyryllä ja vedeneristyksellä, sitten tasoituslevy, hiekosementti tai kuiva ja päällys päällä on tehty järjestelmän rakenteiden mukaan.

Kuten edellä on jo mainittu, tavallista polyeteenikalvoa tai nykyaikaisempia materiaaleja, erityisesti isospania tai yutafolia, voidaan käyttää höyrynä ja vedeneristyksenä.

Yleisimpiä eristeitä ovat erilaiset mineraalivilla, polystyreenivaahto, laajennettu savi tai moderni folio-penofoli.

Vesilämmitteisen lattian asennus

Työskennellessäsi vedenlämmitteisen lattian laitetta käytettäessä käytetään yleensä yhtä seuraavista vaihtoehdoista:

 • betonipinnoitteisiin. Yleisin muotoilu. Tärkein haitta on tuloksena olevan rakenteen paksuus sekä tarve odottaa kiinnittimen lujuuden kovettamista;
 • tasainen rakenne, kun putket asetetaan puu- tai polystyreeni-vaahtopohjalle. Se esiintyy harvemmin ja sillä on huomattavasti pienempi kuormitus lattialle.

Itse laitteiden tekniikka on melko yksinkertainen, tärkeintä on noudattaa kaikkia suosituksia. Esimerkki työstä näkyy seuraavassa videossa:

Keskeisiä kohtia kiinnittää erityistä huomiota:

 • aseta putket lattiapintaan mieluiten tasaisesti, ei liian lähelle, mutta enintään 40 cm vierekkäisten kierrosten väliin;
 • vältä teräviä katkoksia putkimateriaalissa;
 • putket kiinnitetään pohjarakenteeseen tukeilla tai kiinnittimillä;
 • Ennen levyn tai lattian kaatamista on tarpeen painaa kiinnitetty järjestelmä tarkastamaan sen käytön.

Kaapelilattialämmityksen asennus

Lämmin kerroksen sähköjärjestelmän kaapeli muistuttaa tavallista televisiota. Se muuntaa sähköenergian lämpöksi ja siirtää sen viereisiin materiaaleihin. Järjestelmä on melko yksinkertainen, mutta hankittaessa ja asennettaessa on suositeltavaa ottaa mukaan ammattimaiset sähköasentajat, koska tällaiset järjestelmät liittyvät ihmisten turvallisuuteen. Lisäksi vaaditaan kaikkien paloturvallisuusvaatimusten noudattamista.

Esimerkki tämäntyyppisen työn suorittamisesta annetaan seuraavassa videossa:

Jos ratkaisu on valittu kaapelilämmitteisten lattiarakenteiden itsekiinnitykseen, tärkein vaatimus on suljetun valmistajan ohjeiden noudattaminen järjestelmän suunnittelussa. Sen suorituskykyä on myös tarkistettava ennen sidoksen kaatamista.

Lattialämmityksen asennus

Tämä järjestelmä on yksi helpoimmin koottavista laitteista, ja se on melko mahdollista selviytyä laitteen työstä omasta ilman ammatillisten rakentajien osallistumista. Pääjärjestelmä tuotetaan rullilla tavanomaista lämpökalvoa. Se on helppo asentaa, nauhat, joissa lämmityselementit kiinnitetään tavanomaisella teipillä tai muulla materiaalilla, jolla on samankaltaiset ominaisuudet. Tuloksena olevan kalvopäällysteen päälle kaadetaan laattaliimaa ja laattapinnoite asetetaan. Levyn ja kalvon välillä on sallittua tehdä kerros lisäeristykseen ja tasoittamiseen.

Tuloksena oleva lämmitetty lattianpesujärjestelmä, jossa on tyhjennys, on täysin suljettu ja sähköisesti turvallinen.

Esimerkki työstä näkyy seuraavassa videossa:

johtopäätös

Lämmitetyn kerroksen käyttö saunahuoneissa, erityisesti pesuhuoneessa, on erittäin kätevä ja miellyttävä lisä, joka lisää kylpyammeen viihtyisyyttä ja iloa. Lisäksi lämmin kerros estää kylmyyden mahdollisuuden erityisesti lapsilla.

Säännöt lattian kaatamiseksi kylpyammeeseen

Kuvat sivustosta: vseopolax.ru

Jokainen venäläinen henkilö, joka hankkii takapihalle tai rakentaa yksityisen talon, ennemmin tai myöhemmin miettii kylvyn rakentamista. Viisaat esi-isämme ovat myös huomanneet, että terveydelle on erittäin hyvä kylpeä säännöllisesti, ja tämä vahvistaa nykyaikaisen lääketieteen. Ennen rakenteiden rakentamista on kuitenkin tarpeen tutkia tekniikkaa niin, että se kestää vuosia, ja lattiajärjestelmällä on merkittävä rooli tässä. Lattian tyypin ja tyypin oikean valinnan sekä hyvin tehtyjen luumujen ansiosta voit lisätä merkittävästi rakennuksen käyttöikää ja estää ennenaikaisen korjaustarpeen. Joten miten tehdä lattian kylvyssä tyhjennys oikein, mitä on otettava huomioon ja miten ajatella sitä oikein ja laskea kaiken? Tätä me keskustelemme artikkelissamme.

Lattiatyypit ja -tyypit kylvyssä: materiaalit ja niiden edut

Itse asiassa, jos ymmärrätte perusteellisesti, kylpy on melko yksinkertainen rakenne ja kyvystä ja omistajan toiveesta riippuen se voi olla yksinkertaisesti puinen talonrakennus, jossa on yksi huone sisätiloissa, ja se voi olla hyvin monimutkainen, päärakennus, joka on rakennettu tiilestä tai samat betonilohkot vuosikausia. Tällöin valitaan, miten täytetään lattian kylvyssä pesuallas, mitä materiaaleja käytetään, mutta ensin sinun on selvitettävä, mitä vaihtoehtoja yleensä on.

Kuvat sivustosta: stroy-dom.net

 • Säännölliselle hirsitalolle on suositeltavaa tehdä puusta, ja parhaiten havupuista, jotka ovat kuuluisia erinomaisista parannusominaisuuksista, jotka erottuvat pesun aikana. Totta, tällaisessa kylpylässä voi kylpeä vain lämpimän kauden aikana, ja talvella sitä on yksinkertaisesti säilytettävä, kunnes paremmat ajat.
 • Toinen hyvin kannattava vaihtoehto lattiapinnoille on keraaminen laatta, joka on todella erittäin laadukas ja kestävä materiaali, vaikka se on tunnettu markkinoilla jo yli sata vuotta. Laattojen asettamiseksi tarvitaan kuitenkin kiinteä pinta, joka on betonirauta, jota kannattaa puhua erikseen.
 • Yksinkertaisin lattiavaihtoehto pääkaupungissa kaatamiseksi on kaatamalla betonia. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen monin tavoin. Esimerkiksi se on konkreettinen, joka mahdollistaa lämmitettävän lattian varustamisen kylpyammeella, jossa on pesuallas, joka tekee sinusta tuntuu mukavalta sisätiloihin milloin tahansa vuoden aikana.

Ja on luonnollisesti myös optimaalinen luoda erittäin luotettava ja kestävä betonilattia, jossa on tyhjennysaine sekä vedenpitävä, jätevedenpuhdistuslaitteisto eli viemäröinti ja kaikki muut vivahteet.

Se on betonilattiat kylvyssä laskettu mukaan kaikki säännöt, voi todella olla erittäin kestävä. Tällainen lattia on melko kylmä, sen asennus vaatii paljon aikaa ja vaivaa, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Loppujen lopuksi sen käyttöikä voi olla viisi vuosikymmentä, jos kaikki on tehty oikein ja oikein.

Luotettavuuden ja kestävyyden valinta: Kuumavesisäiliön täyttäminen viemärin alla

Kuvat sivustosta: tutknow.ru

Jos aiot ajatella, miten tehdä lattia kylpyammeella, jossa on pesuallas, se tarkoittaa, että sinulla on päärakennus, jota ei pidä käyttää vain kesällä vaan myös jäisellä talvella, vaikka ikkunan takana olevat lämpömittarit laskevat itsestään alle kaksikymmentä astetta. On kuitenkin ymmärrettävä aluksi, että sinun on otettava huomioon monta vivahteita ja hienouksia, joita ammattimaiset rakentajat voivat helposti selviytyä, mutta aloittelijan on opittava. Totta, mikään ei ole liian monimutkaista, mutta ei ole ja kaikki, joilla on pää ja kädet, pystyvät tekemään kaiken täsmälleen tarpeen mukaan.

Hienostunut kuivatusjärjestelmä - ensimmäinen askel mallin kestävyyteen

Vanhoina aikoina ihmiset eivät ajatelleet lainkaan, miten lattian kylvyssä olisi oikein, eivätkä he olleet myös kiinnostuneita veden tyhjentämisestä. Lattia oli usein yksinkertaisesti mutaa, josta nestettä itse tyhjennettiin ja imeytytiin maahan ja levisi tasaisesti pinnan yli. Suunnittelussa on nyt hieman erilainen lähestymistapa, koska kylpyamme kestää yli kymmenkunta vuotta, jolloin voit kylpeä ja saada osaa yhdestä, mutta jopa useista sukupolvista. Jos puhumme lattian konkreettisesta versiosta, on otettava huomioon bias, muuten likainen vesi yksinkertaisesti pysähtyy. Tämä johtaa paitsi huoneen muodostumiseen, lievään hajoamiseen, epämiellyttävään tuoksuun, mutta myös koko rakenteen nopeaan heikentymiseen ja hajoamiseen.

Kuvat sivustosta: banyarukami.ru

Yksinkertaisin tapa nesteen tyhjentämiseen lattiasta on yksinkertainen absorboiva kaivo, joka kaivetaan suoraan kylpylärakenteen alle. Siinä teoriassa ja veden tulee virrata. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista, sillä hiekka on riittävän tasainen riittävän veden poistamiseksi. Lisäksi kuopan on oltava vähintään puoli metriä ja enintään metriä syvä. Viisitoista senttimetriä tällaista kaivoa kaadetaan suurilla raunioilla, tiilijätteillä, karkeilla hiekalla ja vastaavilla materiaaleilla, jotta vesi voi virtautua alas täysin esteettömäksi. Jotta epämiellyttävän haju ei pääse huoneeseen, on välttämätöntä tehdä ilmanvaihtoaukot pohjan alapuolella vastakkaisilla puolilla.

Totta, hyväksyttävämpää vaihtoehtoa on tietenkin poistaminen pesualtaalta itse kylvyn ulkopuolella, joten on paljon helpompaa puhdistaa ja järkevämpää. Höyryhuoneen ja pesuhuoneen alla on tällöin vain kaivo, johon kaivoon johtava vesijohto asetetaan. Jos sinulla on esimerkiksi talon kuivatusjärjestelmä, voit myös viedä ulos virtauksen kylvystä. Mutta on joitain vivahteita, koska on tarpeen tehdä korkealaatuista ilmanvaihtoa joka tapauksessa, et voi tehdä ilman sitä.

Kuvat sivustosta: septikland.ru

Sinun on tiedostettava, että kaikki edellä kuvatut tyhjennysjärjestelmät ovat sopivia vain, kun kylvyn lattia nostetaan pinnan yläpuolelle ja tasoitetaan kaivoon esiasennettuihin lokeihin. Jos se kaadetaan suoraan hiekkapyyhkeeseen, laajennettuun saveen tai murskattuun kiviin, kaikki viemäriputket on sijoitettava välittömästi. Tässä vaikeus on myöhemmässä korjauksessa, mikä on melko vaikeaa tehdä, koska sinun on rikkoa betonia, eikä tämä ole helppoa.

Kuinka tehdä lattian kylvyssä pesualtaan: valitse sopiva taso

Kun kyseessä on käytännön työ, sinun on tiedettävä tarkalleen, mitä ja miten aiot tehdä. Siksi on ensin määritettävä, miten kytkijä suoritetaan. Betonikerrosta voidaan asettaa kahdella tavalla:

Kuvat sivustolta: tolkobeton.ru

 1. Helpoin tapa on täyttää lattia kylpyyn suoraan maahan. Eli ensin sinun täytyy tehdä hiekkapyyhe, päällä sora, ja sitten asettaa betoni. On selvää, että tällainen lattia on erittäin kylmä, ja se myös lämpenee erittäin tiukasti, varsinkin talvella. Tällaisen lattian on oltava tasainen pohjaan nähden tai sitä alhaisempi, mutta tällaisen lattian tasoa ei voida nostaa ylöspäin.
 2. Toinen vaihtoehto aiheuttaa paljon suurempia kustannuksia, sekä tilapäisiä että taloudellisia. Täytä täältä sinun täytyy asentaa viivästysten puurakenne, jonka alle järjestetään erityinen tuuletus. Tämä muotoilu on paljon parempi ja kestävä.

Kuinka täyttää lattian kylvyssä tyhjennys maahan

Kuvat sivustosta: baniaisauna.ru

Ensimmäinen vaihtoehto lattian täyttämiseksi kylvyssä on sen sijainti maassa. Ja siellä on myös oma tekniikka, jota sinun on noudatettava, jotta sinun ei tarvitse uudistaa sitä. Maalla voit kaataa kylpyammeen pohjan viemäriin vain siinä tapauksessa, että säätö on maanpinnan yläpuolella riittävän pitkälle.

 • Aluksi sinun on valmisteltava pinta, ja tämän vuoksi kaikki hedelmällisen maaperän kerros on poistettava kokonaan. Pohjan alapuolella sinun täytyy kaataa kerros ryöstöä, ja sitä on karsittava melko laadullisesti ja voimakkaasti. Emme myöskään saa missään tapauksessa unohtaa vedenpoiston asennusta, koska putken on läpäistävä suoraan tasoitteen paksuuden läpi. Lisäksi sinun täytyy tehdä hiekkakuviot, joiden paksuus on kolmekymmentä senttimetriä, jopa puoli metriä. Hiekkaa on myös painettava ja tasoitettava huolellisesti.

Kuvia kohteesta: russkaya-banja.ru

 • Seuraava askel on korkealaatuisen vedeneristyksen järjestäminen. Nykyään markkinat tarjoavat valtavan määrän rullamateriaaleja, joilla on samankaltaiset ominaisuudet. Helpoimmin saatavilla olevaa materiaalia voidaan kutsua tavalliseksi kattopyyhkeeksi, jonka ominaisuudet ovat varsin sopivia, koska innovatiiviselle kalvolle on maksettava melko suuri määrä, mutta jos keinoin ei ole ongelmia, sinun kannattaa miettiä sitä. Lisäksi kateaine tai kalvo on sijoitettu pinnalle, jonka vieressä on vähintään kymmenen senttimetriä. Materiaalin kaikki liitokset on puhdistettava oikein tai ne on leikattava bitumimuovilla.
 • Vedeneristyskerroksen yläpuolella on erinomainen eristys, markkinoiden valinta on rikas ja monipuolinen. On suositeltavaa ottaa mineraalivilla tai polystyreeni vaahto, mutta tämä on sinun valintasi. Älä unohda, että samalla tavoin kuin eristin, eristys on käännettävä niin, että hän menisi seinään.
 • Seuraavaksi sinun on asetettava kaikki lujittavat materiaalit, jotka antavat jäykkyyden koko rakenteelle. Voit ostaa erityisen metalliverkon, ja voit tehdä tavallisen rabitzin.

Kuva-alue: baniaisauna.ru

Valmistustyöt päätyvät tänne, ja sitten kaataminen seuraa. Olisi ymmärrettävä, että levytettä varten on tehtävä erityinen hiekka- ja sementtiliuos, suhteessa kolmeen yhteen.

Helpoin tapa järjestää tyhjennysaukko lähemmäksi toista seinää ja paremmin nurkkaan. Joten on paljon helpompaa tehdä oikea ja yksinkertainen puolueellisuus. Muissa tapauksissa sinun täytyy todella kokeilla, pelaamalla kulmien kaltevuutta, niin että vesi virtaa vapaasti viemäriin.

Kuinka täyttää lattiat kylpyssä viemärin alla viiveellä

Toisessa betonilattian muunnoksessa kylvyssä on laite kaatamiseksi alustaan, joka on muodostettu puusta. Tämän suunnitelman avulla sinun on muistettava tuuletuksesta, ja tämän vuoksi sinun täytyy tehdä tuuletusreikiä rakennuksen kellarikerroksen ympärillä.

Kuvia kohteesta: russkaya-banja.ru

 • Laadun suunnittelussa on otettava huomioon, että 10 x 20 senttimetrin poikkileikkaus on viivästynyt. Aseta ne puolen metrin välein.
 • Pohja lokeihin, joihin on kiinnitettävä erityinen palkki, jonka poikkipinta on 15 x 5 cm kiinnitettäväksi.
 • Seuraavaksi sinun täytyy asettaa karkea kerros, joka piilotetaan lasin alla. On suositeltavaa käyttää näitä tarkoituksia varten 2-3 cm paksua mäntyä.
 • Puulattian pinnalle on asetettava vedeneristyskerros, mutta kattotiili on parempi korvata joustavamman materiaalin avulla. Esimerkiksi markkinoilla on nyt höyrysulkukalvo, joka sopii parhaiten tarkoituksemme mukaan.

Kuvat sivustosta: hodremonta.ru

Sitten sinun on toimittava täsmälleen samalla tavalla kuin laskeutumisen yhteydessä maahan. On tarpeen muistaa vedenpoisto, koska putki on asennettava ennen betonin kaataamista. On myös erittäin tärkeää suorittaa alustava käsittely kaikista rakenteiden puisista osista antiseptisten koostumusten kanssa. Tarvittavat neuvot tällaisen ratkaisun valinnasta antavat sinulle missä tahansa kaupassa tai voit lukea tietoja verkossa.

Kuvat sivustosta: dvdelatbanyu.ru

On otettava huomioon, että betoni voi kuivua kunnolla vähintään viikon ajan. Siksi jokainen uusi työvaihe voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun edellinen kerros on täysin kuiva. Muutoin levitin voi puhjeta ja joutua aloittamaan kaikki uudelleen. Lisäksi betonipinta on pidettävä hyvin hydratoituna. Alkupäivillä voit yksinkertaisesti peittää sen muovikelmulla tai jopa yksinkertaisella sahanpurulla. Kun lasitus on kuivunut kokonaan, klinkkeriä tai yksinkertaista laattaa voidaan asettaa pinnalle ja ehkä jopa viimeistellä muilla nykyaikaisilla materiaaleilla.