DIY talo

Pino-grillausperustusten helppoudesta ja luotettavuudesta huolimatta niillä on yksi suuri haitta - avoimen tilan läsnäolo rakennuksen ensimmäisen kerroksen lattian alla. Myös monoliittinen grilli voi olla suoraan maahan tai matala.

Ja pohjaveden jatkuvan vaikutuksen vuoksi ajan myötä grillauksen materiaali romahtaa ja rakennus kutistuu. Rakenteen eheyden säilyttämiseksi niin kauan kuin mahdollista, sen on oltava huolellisesti vedenpitävä ja eristettävä. Ja on olemassa koko tekniikka eristyksen pino-grillage säätiöt, jonka jokaisen rakentajan pitäisi olla tietoinen.

Pile-grilliin perustuvat eristeknologiat

Pino-grillage säätiön järjestelmä

Tällä hetkellä on olemassa lukuisia erilaisia ​​tekniikoita grillausmateriaalien injektointiin, joka ulottuu polymeerimateriaalien käytöstä sokea alueelle. Mutta tässä keskeisenä tehtävänä on valita optimaalinen teknologia, joka soveltuu tietylle säätiölle ja ottaa huomioon paitsi tietyn alueen ilmasto-olosuhteet, myös maaperän ominaisuudet ja veden maaperän korkeudet. Tämän vuoksi suosittu tekniikka lämmöneristykseen pölkky-rost perustukset ovat seuraavat:

 • Slayditin lisääminen sinusissä;
 • Modernin polymeerisuojan asennus;
 • Laiteholkkialue;
 • Yhdistämällä kaikki kolme tekniikkaa ja käyttämään niitä samanaikaisesti.

On selvää, että kaikki nämä ovat perinteisiä eristysmenetelmiä, jotka sopivat yhteen ilmastollisella alueella, mutta niitä ei voida käyttää toisessa. Tällaisten menetelmien etuna on, että ne ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​ja helppoja toteuttaa. Myös eristys- ja vedeneristysmateriaalit ovat saatavilla vapailla markkinoilla. Mutta näiden teknologioiden keskeinen haitta on kaukana erinomaisesta hyötysuhteesta korkeissa pohjaveden pitoisuuksissa, sekä epätavanomaisesta kellarista. On selvää, että sokea alue voi poistaa tällaiset puutteet, mutta se on vedenpitävä perusta kuin koristeellinen muotoilu.

Mikä on sokea alue ja miksi sitä tarvitaan?

Esimerkki sokea kasa piling

Sokea alue on erityinen vedenpitävyys perustan ulkopinnalle, joka on suunniteltu ohjaamaan sadevettä kellarista vedenpoistojärjestelmän suuntaan. Se on valmistettu hiekasta, savesta ja savi, yläpallo on betonoitu tietyn puolen puolella. Yleensä sokea alue on samanaikaisesti vedenpitävyys- ja eristysominaisuudet, ja sillä on myös koristeellinen tarkoitus. Ei ole yllättävää, että se löytyy vanhan rakennuksen kellarikerroksesta, jossa sadeveden salaojitus on avainasemassa.

Lämmitintä käytettäessä käytetään myös sokea aluetta, jonka sisällä käytetään vain rakeistettua savea, joka toimii polkumyynnissä nauhahuuhtelun ulkopinnan lähellä.

Pino-rozverkovyn pohjan lämmitys ulko- puolelta

Paalun perustan laite

Pilarakivirakenteen rakentaminen tuottaa pääsääntöisesti vain ulkoisen eristyksen ja vedenpitävyyden. Sivupinnat toimivat kellarina ja lämmitetään. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Bitumikerros, joka peittää grillimassan sivupinnat. Tämä on hyvä vedeneristys. Loppujen lopuksi bitumi muodostaa kestävän ja luotettavan suojakerroksen.
 2. Styroksi tai vaahto. Tämä polymeerieriste, liimattu bitumiin tai suoraan grillauksen kohdistettuun pintaan.
 3. Sitten kaikki saumat on suljettava vaahdolla estämään kylmien siltojen muodostuminen. Mutta kun käytät penoplexia useissa kerroksissa, ei ole suositeltavaa tehdä tätä, koska penoplex-arkkia on muotoiltu ja kiinnitetty toisiinsa.
 4. Lisäeristeeksi käytetään teräsverkkoa. Sitä käytetään eristeen suojaamiseen jyrsijöiltä sekä perustana pohjan lisäkipille.
 5. Heti, kun liima kuivuu täysin levyjen alle ja verkko kiristyy. Top tarvitsee peittää rakenteen kipsiä.

On olemassa myös vaihtoehto tällaiselle eristämistekniikalle. Tämä on teippityyppisen korkin rakentaminen. Useimmissa tapauksissa se asennetaan ulkopuolelle puomitilän ympärille, muodostaa "lämpimän asentamisen".

Mutta tällaisen rakenteen eristys voi joissakin tapauksissa olla lopulta kalliimpi kuin pääperustan eristys.

Paalun ja ruuvin pohja

Kuumaventtiilien lämmitysjärjestelmä

Pylväsruuvin lämmöneristystekniikka ei käytännössä poiketa nauhamyllyjen lämmöneristyksestä, koska kaikkialla ne ovat läsnä. Mutta tässä on yksi piirre - tämä on mahdollisuus lämmittää vain grillata, koska teknisesti on käytännössä mahdotonta lämmittää paaluilla. Tällaisissa tapauksissa perusrunko ympäröi betonilohkojen tai tiilien nauha-alustaa, ja sisäinen tila on täynnä laajennettua savea tai maata. Itse tekniikka ei ole monimutkainen vaan melko työläs ja vaatii tarvittavan tiedon saatavuutta.

 1. Ensinnäkin sinun on tehtävä vedenpitävä rakenne kaikkien osien alapuolelle ja annettava tyhjennysjärjestelmä sokea alueelle. Kaikki grillin avoimet osat peitetään bitumilla tai katemateriaalikerroksella, voit myös käyttää nestemäistä vedenpitävyysainetta, mutta se on kalliimpaa kuin bitumi, vaikka se on tehokkaampi.
 2. Sitten vedeneristys pystysuorat lohkot pohjan ja molemmat sivut. Eristystekniikka on sama kuin ulkokuoren eristys, mutta täällä sinun on myös vedenpitävä paalut. Pilarin yläreuna peitetään bitumilla tai kattopuhalluksella, ja reikä on valmistettu halkaisijaltaan suuremmasta halkaisijasta.
 3. Asennuksen jälkeen kaikki paalut muodostivat irtotyynyjä. Tämän tyynyn on oltava nollan ja alimman tason alapuolella, tyyny voi olla valmistettu hiekasta, jossa on laajennettu savi ja tiivistetty.

Grillausperustan eristyksen ominaisuudet

Esimerkki valmiista kellarista lämmitettiin

Huolimatta siitä, että rakennusmateriaalien markkinoilla voit hakea erilaisia ​​polymeeri- ja mineraaliperäisiä eristeitä, ihmiset noudattavat usein perinteisiä tekniikoita.

On olemassa useita syitä: perinteet, materiaalien kustannukset, kyky tehdä kaikkensa omilla käsillään sekä kestävyys. Loppujen lopuksi kitara, joka on tehty oikein optimaalisella kaltevuudella ja vedeneristys betonin ja pohjan välisellä liitoksella, tarjoaa erinomaisen suojan sadevedeltä. Ja lämpöeristykseen halvalla ja kevyellä vaahdolla.

Vaahto ei kuitenkaan sovellu maaperään, jolle on ominaista korkea kosteus. Tässä on parempi käyttää vedenpitävää eristystä, koska vain ne kestävät jopa aggressiivisen pohjaveden pitkän aikavälin vaikutukset.

Mikä tahansa tekniikka lämpöeristykseen pino-rostrum-pohjalla on sen positiiviset ja negatiiviset puolet. Tässä kuvataan materiaalien ja työn kustannukset, säätiön muoto ja ominaisuudet sekä laatu- ja kestävyysaste. Siksi sinun on päätettävä itsellesi, miten ja millainen lämmin tällainen säätiö vahingoittaisi suuresti lompakkoa ja säätiön laatua ja luotettavuutta.

7.5. LÄMPÖSULOSTUS

7.5. LÄMPÖSULOSTUS

Kehittäjien kohtaamat energiansäästöongelmat eivät liity ainoastaan ​​seinien ja lattioiden eristämiseen. Kellari- tai kellari-seinämien lämmittämistä tulisi kohdella yhtä vastuullisesti. "Kylmä" grillata jäähdyttää seinät ja päällekkäin ensimmäisen kerroksen, aiheuttaen epämiellyttäviä elinolosuhteita, mikä johtaa lämpöhäviöihin. Erityisen huolestuttava asukkaille, jos ensimmäisen kerroksen lattia on kylmä. Lattiapinta on ainoa elementti talon ympäröivästä rakenteesta, jonka kanssa henkilö on jatkuvassa kosketuksessa, astuttamalla hänet alaspäin tai paljaalla jalalla. Luotaessa mukavat olosuhteet lattian pinnan eron pitäisi olla alle huoneen ilman lämpötila korkeintaan 2 ° C. Rakenteellisesti grillauksen lämpöeristys liittyy seinän ja lattian eristyksen suunnitteluun ja rakenteeseen. Halu suojella maanalaisia ​​jyrsijöiltä voi myös vaikuttaa rakennuksen kellarin eristämiseen ja koristeluun.

Pylväsnauhan grillauksen lämmittäminen voidaan suorittaa kehittäjien mukaan eri järjestelmiin (kuva 167). On otettava huomioon, että lämpenemisen suurin vaikutus voi syntyä järjestettäessä lämmityskerrosta grillin sivuseinää pitkin. Ulkopuolelta voidaan grillata eristää polystyreenivaahdolla, penoizolilla, polyuretaanivaahdolla, polyeteeni- vaahdolla ja muilla eristimillä, jotka on suojattu ulkopuolelta kellari-paneelilla (koriste-muovipaneelit, sivuraide, DSP-paneelit, asbestisementtilevyt jne.).

Grilliin voidaan eristää samalla eristyksellä. Tämä voidaan toteuttaa perinteisen höystökotilan lattialämmityksen mallin mukaan maaperän täyttämisen muodossa. Mutta tällaisessa tapauksessa nauhan alle oleva aukko on suljettava millä tahansa levymateriaalilla (kuva 167, a).

Jos ensimmäisessä kerroksessa olevat palkit ovat puisia, niin jyrsijöitä voidaan suojata sekä grillauksen ulkopuolelta (suojan aukon suojus sokea alueelle) että aluslattialta (eristys suojaa tinakotelolla (kuva 167, c)).

Jos ensimmäisen kerroksen lattia on betonilaatta, joka on valettu hiekkalaatikoihin, lämpöeristys voidaan tehdä jäykkien vaahtopolystyreenilevyjen tai valssattujen vaahtomuovien eristeiden muodossa (polyetyleenivaahto, polyuretaanivaahto...) (kuva 167, d).

Kuva 167. Grillin lämmitys: A - puukatto; B - betonikattoon; B - seinät ja grillaus ulkoisella eristyksellä; G - betonilattialla hiekkaisella täyttöllä; 1 - grillage; 2 - seinä; 3 - eristys; 4 - sokea alue; 5 - puinen päällekkäisyys; 6 - sukupuoli; 7 - viivästykset; 8 - säätiön tuki; 9 - levyseinä; 10 - täyttö; 11 - hiekka täyttö; 12 - polyetyleenivaahto; 13 - betonilattia; 14 - tina laatikko; 15 - betonilaatta; 16 - ulkopinta

Kehittäjä, älä unohda!

Ennen seinien rakentamisen aloittamista tulisi järjestää talon teknisen viestinnän paikka. Tämä voidaan tehdä ennen kuin perustuksen rakentaminen alkaa tai sen jälkeen ennen alemman katon asentamista. Kehittäjät, jotka viivästyvät tätä työtä myöhemmin kohtaavat tiettyjä vaikeuksia. On äärimmäisen vaikeaa tehdä renkaita tai kaivaa viemärihankkeita veden talteenottoon ja viemäröinnin talon alapinnan alle.

Tee säätiö lämpimään

Kuinka tehdä sokea alue säätiölle TISE? On selvää, että monet eivät tiedä vastausta tähän kysymykseen. Hyväksyn myös rehellisesti, kun aloin tutustua TISEn teknologiaan, en usko, että tämä olisi mahdollista.

Päätös kirjoittaa pieni informatiivinen artikkeli siitä, miten sokea alue perustettiin TISE: iin, kun tulin jälleen kerran yhteen keskustelufoorumiin:
- Yksi henkilö kirjoitti hänen rakentamisestaan ​​ja julkaisi valokuvia hyvin rakennustyömaalla.
- Toinen kysyy: jotain, mitä sinulla on grillata, ei ole näkyvissä. Etkö tehnyt niitä?
- Ensimmäinen vastaus kertoo: miksi? Tämä on TISEn perusta. Grillin ja maan välissä on oltava 15 cm: n rako, jonka läpi kaikki on tuuletettu. Eli mies ei aio tehdä sokea alue. Mutta se, että sinulla on säätiö TISE, ei sano, että sinun on pisteet sokea alue sellaisenaan.

Mutta emme häiritse mitään ja rostverin ja maan välistä kuilua tarkkailemaan ja sokea alue vielä.

Sokean alueen toteutus TISEn perustamisessa.

Suunnitelmamme toteuttamiseksi on välttämätöntä tehdä portti niin, että sokean alueen alapuolella oleva maa ei nukahdu grillatauksen alla. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää eri materiaaleja, esimerkiksi litteitä liuskekiviä, mutta mielestäni suurtuotettu suulakepuristettu polystyreenivaahto sopii parhaiten tähän tarkoitukseen.

Suulakepuristettu polystyreenivaahto on nykyaikainen eristys, joka on myös melko kestävä, esimerkiksi kiinnittämään pohjan pinnat suoraan siihen.

Pidennetyn polystyreenin yläpään tulee olla kyljessä sivusuunnassa, eristäen sen samanaikaisesti (kylmäsiltojen estäminen) ja alapää on 15-20 senttimetriä syvälle maahan. Voit selventää kuvaa alla.

Napsauta kuvaa nähdäksesi koko koon.

TISE tai paalusäätiö - mitä valita?

Säätiö on kaikkein tärkein elementti mistä tahansa rakenteesta. Suurin osa kellarivirheistä vaikuttavat koko talon rakenteeseen. Perusta on paljon vaikeampaa korjata kuin katto, lattiat ja seinät, joissakin tapauksissa korjaus ei ole mahdollista. Siksi peruskysymyksen valinta on hyvin vastuullinen. Ensinnäkin suosittelemme, että henkilö, joka on kerännyt talon rakentamiseen ja jolla on vähän suuntausta rakentamiseen löytää hyvä asiantuntija, joka auttaa valitsemaan tyyppiä ja sitten suunnittelemalla säätiö kertoo rakentamisen prosessin hienoista piirteistä. Tämä artikkeli auttaa sinua navigoimaan kahden toisaalta samanlaisen tekniikan valinnan ja toisaalta hyvin vähän yhteistä. Kaksi teknologiaa ovat TISE ja kasa perusta.


Ensinnäkin selvenkäämme, mitä vertaamme.
TISE. Tässä artikkelissa puhutaan paalujen ja grillatahojen rakentamisesta. Pileissä on puolipallon muotoinen laajennus, jonka halkaisija on 600 mm alemmassa päässä. Tässä tapauksessa grilli on palkki, joka yhdistää kaikki paalut yhdeksi rakenteeksi. On erittäin tärkeää huomata, että TISE-grillata ei ole maassa. Maaperän ja grillatahon välissä on oltava vähintään 100 mm: n täyttävä maaperä.
Pile ja nauha säätiö. Tässä artikkelissa puhutaan pinoista, joissa on matala tai ei syvä nauha. Sylinterimäiset paalut, välttämättä ilman laajenemista alemmassa päässä. Nauha lepää hiekkalaatikolla, betoninauhan pohja voi olla maanpinnalla tai pieni syvyys.

Vertaa kahdenlaisia ​​säätiöitä:

Kustannukset

Jos puhumme rakentamisesta tasaiselle alueelle, jossa ei ole mitään eroa ja tilanne antaa meille mahdollisuuden tehdä nauha, joka ei ole haudattu (paaluvahviversio), niin säätiöiden kustannukset ovat suunnilleen yhtä suuret. Pile-pohja vaatii hieman enemmän materiaaleja, ja TISE on työvoimavaltainen, mikä vertaa niiden kokonaiskustannuksia. Tosiasia on, että tilanne, jossa ei ole eroa rakennuksen paikalla (ehdollinen kynnys 20 cm) on noin 35% esineidemme kokonaismäärästä. Kun pudotus on yli 20 cm, TISE näyttää olevan talousarvion parempi vaihtoehto talouksien takia, samoin TISE: n työvoimakustannukset ovat pienemmät kuin SLF: ssä. Merkittävät erot (esimerkiksi 1 metri tai enemmän) tekevät eron hinnan tämäntyyppisten säätiöiden välillä erittäin vakavaksi. Esimerkiksi 1 - 1,5 metrin pudotus voi olla (kahdesti!) Kalliimpaa kuin vastaava TISE.
Verrattaessa tällaisia ​​säätiöitä kustannuksin, pidämme parempana TISE-tekniikkaa.

Kuormituskyky

Tätä kysymystä ei voida vastata yksiselitteisesti, kaikki riippuu erityisistä geologisista olosuhteista. Voi olla, että maaperä on huono yläpäässä ja kestävämpi 1,5-2 metrin syvyydessä, mikä tekee tilannetta sopivammaksi TISElle. Se voi olla päinvastainen, mikä on hyvä vaihtoehto kasaan. Jos keskityt Moskovan alueen keskipitkän olosuhteisiin (tulenkestävät liepeet), niin kantokyky on suunnilleen sama:
- 7 - 8 tonnia juoksumetriä kohden 30 cm leveälle nauhalle ja 2 m:
- 7 - 8 tonnia lineaarimittareita kohden, joiden keskimääräinen kasaetäisyys on 1,5 m TISEn tapauksessa.
Laakakapasiteetin mukaan pidämme tällaisten perustusten olevan suunnilleen samanarvoisia ja ne antavat molemmissa vaihtoehdoissa puoli pistettä.

Maapallon yleisyys

Tämä on sama kysymys, jota on vaikea vastata yhden ainoan perustan puolesta. Kuten käytännössä näkyy Moskovan alueella, TISE soveltuu valtaosassa paikoista, kuten SLF. TISE ei sovi heikoille, lajeille ja pohjaisille maille, jotka sijaitsevat 1,5-2,5 metrin syvyydessä. Pylväsnauha ei ole toivottavaa käyttää suolla ja karkeilla maaperillä, varsinkin jos heikot maaperät sijaitsevat lähellä maanpintaa.
Tässä asiassa katsomme, että säätiöt ovat samanarvoisia ja antavat puolet uudelleen molemmille tekniikoille.

Lämpöteho

Mielestäni kaikille lukijoille on jo ilmeistä, että paalusuodattimen suljettu kehä säästää enemmän lämpöä kuin puhdistettu TISE. TISEn perustusten välisen kuilun takia niiden kellarialueen lämmitys ei ole mahdollista. Asiakkaille, jotka haluavat vastaanottaa lämpimän kerroksen talvella TISE-säätiössä, suosittelemme lämmittämään lattiaa. Jos se on jo pystytetty, se voidaan aina eristää alla; tässä tapauksessa hyvä eristys on edullista ja myöhemmin säästää rahaa lämmitykseen.
Lämpöhyötysuhteiden perustekniikan vertailuun mieluummin käytetään paaluhihnaa.

Pakkasvaste

Tärkeä asia, joka usein määrittää koko rakennuksen kestävyyden ja yleisen mukavuuden rakenteen toiminnasta.
Kun puhutaan TISEn perustuksista, kannattaa sanoa, että se on perustuksen vastakohtainen muunnelma. TISE: n ei tarvitse lämmittää sokean alueen kanssa, ei ole välttämätöntä lämmittää kellarissa tilaa ja tehdä muuta toimintaa säätiön oikean toiminnan kannalta. TISE: n turvotusta vastaan ​​voi sanoa: "Tehdä ja unohdin"! Tapahtumia, jotka ovat herättäneet voimakasta jäädyttämistä, ovat kaikki huomanneet, mutta ne ovat vaarattomia, ovat erittäin harvinaisia ​​ja pikemminkin poikkeuksia.
Jos talo paalusäätiössä ei ole lämmitetty (puhumme lämpötilan ylläpitämisestä talossa, joka on korkeintaan +12 astetta ympäri vuoden), niin tällainen säätiö vastustaa huurretta hieman parempaa kuin tavallinen matala nauha, mikä on erittäin huono. Tavallisten lieriömäisten paalujen kireyskestävyys on vähäinen, koska maa pakkaa talut talvella ja vetää ne ylöspäin. Jos taloa kuumennetaan ympäri vuoden, niin että suojaa roiskeilta, on tärkeää lämmittää sokea alue ja säätiö ympäri kehä (eristys on usein rakennettu loppuun). Tällöin säästämisen vaikutukset eivät ole huomaamattomia.
Uskomme, että TISE: n perusta on vastustuskykyisempi kuin käämitys.

koristelu

Vakiopäällystysratkaisut sopivat paalusäätiöön, kuten muille monoliittisille perustuksille (haudatut ja haudatut nauhat, laatat ja kellarit).
TISE-säätiön tapauksessa viimeistely ei ole ongelma (monet näkevät vaikeuksia viimeistelystä johtuen aukon läsnäolosta), mutta osoittautuvat kalliiksi, koska ne tarvitsevat pehmusteita tai horisontaalisia rintareittejä paneeleiden kiinnittämiseen. Itse rako sulkeutuu sokealla alueella, joka on päällekkäin perustuksen viimeistelyn kanssa. Tämän seurauksena talvella sokea alue ja viimeistely siirtyvät toisiinsa nähden. TISE-säätiö soveltuu myös viimeistelyn teknisiin ratkaisuihin kuten ruuvipinoille.
Pintakäsittelyn näkökulmasta suosittelemme paalun ja nauhan säätiötä.

Kokonaispistemäärä:

TISE: PILABLE BELT
3: 3

johtopäätös:

Numeerisessa pohdiskelussa on vaikea antaa etusija millekään vaihtoehdolle. Kaikki on päättänyt tietyssä tapauksessa ja tulee omistajan sivustosta, budjetista ja mieltymyksistä. Lopuksi on sanottava, että TISE-säätiö ja pile-ja-säätiö ovat yleisiä ja ovat osoittautuneet hyviksi. Ne soveltuvat useimmissa Moskovan alueen paikoissa, ja ne soveltuvat erinomaisesti raskasmökkeihin.

TISEn perusta on tekniikka, edut ja haitat.

TISE (yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikka) kehitettiin ja patentoitiin suunnittelija R.N. Yakovlevin viimeisen vuosisadan 90-luvulla. Tämän tekniikan mukaan seinät ja perustukset on pystytetty käyttämällä erityisiä työkaluja ja laitteita. Tässä artikkelissa käsitellään TISE: n perustaa, työn suorittamista, sen etuja ja haittoja.

Niinpä klassinen perusta TISE on pylväsperusta, jossa on monoliittista teräsbetonituotetta 10-15 cm maanpinnan yläpuolella. Sen tärkein ominaispiirre on monimutkaisen muodon pylväät. Niillä on puolipallon laajeneminen alareunaan, minkä takia säätiön kantavuus kasvaa huomattavasti, pylväiden vähimmäismäärä vaaditaan vähenevän ja teknologian noudattamisen vuoksi todennäköisyys nostaa säätöjä pakkasenkaltaisilla voimilla on käytännössä suljettu pois.

Tekijä kirjoitti kirjassaan "Universal Foundation". Teknologia TISE "puhuu tämäntyyppisen säätiön universaalisuudesta. Se mahdollistaa sen käytön useisiin eri materiaaleihin (puu, lohkot, tiilet...) korkeintaan 3 kerrosta korkeisiin savi-, lian-, hiekka- ja hiekkasävyihin sekä alhaisella että korkealla vesipöydällä, jäädytyssyvyys jopa 2, 5 metriä ja jopa permafrost -olosuhteissa.

TISEn perusta - edut ja haitat

Tämäntyyppisten perustusten etuja ovat:

- rakennuskustannusten huomattava väheneminen, mikä johtuu ennen kaikkea rakennusmateriaalien säästöistä ja säästöistä, jotka koskevat suoritetuista kaivuustöistä;

- tekniikan yksinkertaisuus, joka mahdollistaa työn tekemisen omilla kädillä ilman houkutusta ammattitaitoiseen työvoimaan;

- kotitalouksien energiatehokkuuden parantaminen, johon liittyy säätiön pienen kosketuspinnan pinta-ala;

- pystytettyjen rakennusten luotettavuus, myös korkean seismisen toiminnan alueilla;

- talon eristäminen voimakkaasta melusta ja tärinöistä, jotka ovat peräisin läheisiltä rautateiltä tai valtateiltä.

TISEn perustaksi ovat seuraavat pääasialliset haitat:

- tarve hankkia erikoislaitteita ilman, että työn toteuttaminen on mahdotonta;

- suuri poraus kaivosta, jossa on laajeneminen tukikohdassa, erityisesti kovaa savea tai maata, joilla on kivistä sulkeutumista ja vanhojen tyyppisten porojen käyttämistä (kirjallisuuden puutteesta ei sanota mitään, mutta lukuisissa rakennusfoorumeissa on paljon todisteita).

Päätös käyttää TISE-kellarista tehdään yleensä, kun päätetään tehdä pylväspohja, mutta laskelma osoittaa, että pilarien pohjan suurta halkaisijaa tarvitaan paljon suurempia kuin yksinkertaisilla maajohtoreilla.

Säätiöharjoitukset TISE

Järjestelmän olennainen osa säätiön rakentamista varten on erikoisporan käyttö, jonka avulla voit luoda pallomaisen laajennuksen kaivon pohjaan. Sen alkuperäinen muunnos on esitetty kuvassa.

Poraus suoritettiin taaksepäin kaksi leikkuusärmää, joissa oli sormet. Laajennuksen muodostaminen alareunassa suoritettiin kiinnityskorvakkeella kiinnitetyn taivutusuraan. Baari oli liukumassa, sen korkeutta voitiin muuttaa.

Porausprosessi näytti näin: ensin, kun aura poistettiin, kaivo suoritettiin suoraan, sitten aura asetettiin päälle ja laajennus porattiin. Aura laskeutui omalla painovoimallaan ja kun porata nostettiin maasta poistamiseksi säiliöstä, aura nostettiin johtoon.

Monien mielestä tämän suunnittelun poraus oli hankalaa pääasiassa auran nosto- ja laskumenetelmän takia. Sen vuoksi sitä muutettiin myöhemmin. Nyt TISEN virallisilla verkkosivuilla tarjotaan ostettavaksi eri mallia (ks. Kuva).

Niissä auran laskeminen tapahtuu painamalla porakoneen pystysuunnassa alaspäin, ja sitä kovempaa painat kahvaa, sitä voimakkaampi poraus tapahtuu, mutta samaan aikaan sitä fyysisempää on vaikea tehdä työtä.

Haluan myös erikseen mainita käyttökaivojen porauksen, kun yritys "Master Bur" laajentaa erityisiä säätiöiden koettimia. Monien rakentajien mukaan ne ovat teknisempää, työ on helpompaa ja nopeampaa. Toiminnan periaate on selkeästi osoitettu pienessä videossa:

Valitettavasti tällä työkalulla on yksi suuri haitta - se on sen hinta. Niinpä TISEN alkuperäiset poraukset kirjoitushetkellä olivat 4500-5200 ruplaa. Yrityksen "Master Bur" poraajat 9500-16000 ruplaa, ja ennen niiden käyttöä sinun on porattava kuopat yksinkertaisella porauksella, jonka hinta on 5200-5800 ruplaa. Yhteenvetona käy ilmi varsin konkreettinen hahmo.

Laskentamenetelmä ja rakennustekniikan perusta TISE

Laskettaessa vaadittua tukipylväiden lukumäärää kullekin rakennukselle kuvataan yksityiskohtaisesti artikkelissa pylväsperiaatteista. TISE-säätiöille se on täysin samanlainen, joten emme toista sitä.

Toimet TISEn perustuksille suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

1) Laskennan perusteella säätiö määrätään rakennustyömaalla.

2) Kuopat porataan 0,2-0,3 metriä jäädytyssyvyyden alapuolella käsin tai käyttämällä koneistustyökaluja.

Joitakin vinkkejä:

- On parasta ensin poraa kaikkien kaivojen sylinterimäiset osat ja tehdä sitten laajennuksia (tämä säästää aikaa auraporan asennuksessa ja irrottamisessa);

- Porauksen aikana voit saada kivet. Pienetkin putoavat tahtiin itseensä, suuret joutuvat juuriltaan juuriltaan ja joutuvat esimerkiksi kapteeni kanssa. Jos olet törmännyt isoin lohkareihin, sinun on siirrettävä kaivo (offset enintään puolet metriä on sallittua ilman lisälaskelmia);

- Kuivien savimaiden maaperän poraamisen helpottamiseksi kuhunkin kaivoon kaadetaan viisi kauhaa vettä etukäteen (esimerkiksi yöllä). Maaperä kostuu ja poraus on helpompaa. Myös vettä kaadetaan kuiville hiekkasävyille estämään maaperän rikkoutuminen;

- Jos maaperä ruiskutetaan kaivon laajennettuun pohjaan, älä yritä kiristää betonin kaatamista. Eli he poroittivat yhden laajenemisen, heittävät välittömästi betoniin, sitten toiseen, jälleen betoniin ja niin edelleen. Tämä tehdään hiekkasilla ja korkealla pohjavedellä, mikä nopeasti heikentää pallomaisen laajenemisen seiniä.

3) Paita on valmistettu kateaineista (prosessi on esitetty artikkelissa pylväsperiaatteista, ja myös lujitusta on kuvattu siellä) ja asetettu kaivoon ennen laajenemisen aloittamista (alla olevassa kuvassa se on vedeneristys).

4) Vahvikehikko on sidottu, asetettu kaivoon ja betoni kaadetaan. Lujitushäkkien valmistus on melko aikaavievä, joten on parasta suorittaa se jo ennen porauksen aloittamista.

5) Kaaduttamisen jälkeen kaikki kannattimet jatkavat grillata- misen rakennetta. Tähän prosessiin omistettu erillinen artikkeli on "Pylväsperusta, jossa on grillata (pino-grillage)". Siitä, mitä kirjoitetaan siellä, kannattaa lisätä seuraava: jos korkeata grillausta tehdään, sen korkeus maanpinnan yläpuolella ei saa ylittää 20 cm, mikä johtuu paalun lieriömäisen osan pienestä halkaisijasta.

Jos alue ei ole tasainen, sillä on tietty helpotus, grillaus tehdään joko muuttuvalla leikkauskorkeudella pienillä rinteillä (vasemmalla olevassa kuvassa) tai porrastetulla - suurilla rinteillä (oikealla olevassa kuvassa).

Tässä artikkelissa esitetyissä huomautuksissa voit keskustella lukijoiden kanssa kokemuksestasi TISE-sarakeiden rakentamisessa ja toiminnassa tai esittää kiinnostavia kysymyksiä.

Kuinka tehdä sokea alue ja pohja paalusäätiölle TISE

Suosituin kysymys, johon sinun on jatkuvasti vastattava, on tämä: miten sokea alue pystytään, jos talossa on TISE-tekniikkaa käyttävä kasaalinen säätiö, jääkö grillage ja maan välinen kuilu edelleen?

On olemassa useita vaihtoehtoja tehdä sokea alue, tässä artikkelissa yritän kuvata yleisimpiä niistä. Sokean alueen valintaa ja toteuttamista varten on tarpeen ymmärtää ja tuntea maaperän ominaisuudet. Moskovassa on pääosin tietenkin maanviljelyä: hiekkasaumaa, saviä, siilokamaa. Nämä tyypit maaperä altistuvat, kuten tiedätte, pakkasten voimista ja TISE-säätiön talo on jäykästi ja liikkumattomana paalun alemman laajenemisen ansiosta. Se pitää perustana kuin ankkuri, joka sijaitsee alhaisemmilla, tiheämmillä maakerroksilla ja jäätynyt ja nouseva maa yksinkertaisesti liukuu pois paaluja jälleen tämän laajentumisen ansiosta.

Ja jos pidät talon paikoillaan paikoilla, joissa on laajeneminen, grillauksen alla oleva ilmaväli ja talon huomattava paino, sokea alue voidaan suojata pakkasnopeuden vaikutuksilta, ei ole mahdollista. Pilejä tehdään sen alle, ei ole järkevää, ero ei vastaavasti toimi, eikä painoa ole.

Siksi päätehtävä TISEN pohjan ympärillä olevan sokean alueen toteuttamisessa on varmistaa, että liukuu sokea alueen ja tukilangan välissä. Voit silti luonnollisesti eristää sen ja siten vähentää pakkasen voimakkuutta, mutta tällä ei ole paljon merkitystä, koska lämpeneminen on vielä puoli-mittainen eikä ratkaise ongelmaa, koska se ei täysin poista turvotusta. Turpoaminen tapahtuu edelleen, vaikkakin viiveellä ja äänenvoimakkuudella.

Tässä esitetty kuvio esittää kaavamaisesti kuinka sokea alue voidaan tehdä, kun rakennetaan taloa TISE-säätiölle. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja viimeistelyyn, voit betonipohjaa, voit käyttää yksinkertaista sementti-hiekka täyttöä, kuten sanoin, voit lämmittää, mutta et voi käyttää rahaa siihen, voit lopettaa kellarissa sivuraide, mutta voit käyttää luonnollista tai keinotekoista kiveä. Tärkeintä tässä kaikessa on varmistaa, että sokea alue, joka nousee talvella ilman liukumista jalusta trim, käyttämällä sopivaa kosteutta kestävä arkki materiaalia.

Levyprofiileina voidaan käyttää DSP-levyjä (sementtiä sitovia lastulevyjä), suoraa liuskekiveä, vanhoja posliinikivi- tai muita kosteutta kestäviä materiaaleja. Se nousee yhdessä sokean alueen kanssa, liukuu pitkin grillausta ja sulkee aukon grillausnauhan ja maan väliin. Sokean alueen taso voidaan tehdä muutaman senttimetrin korkeudella grillauksen pohjalta, ja voit nostaa sen korkeammaksi riippuen sivuston helpotuksesta ja siitä, kuinka paljon jalusta tarvitaan.

Tietenkin meidän päälliköidemme tekee sinut sokeaksi alueeksi kaikkien sääntöjen mukaan, sekä laittamaan alustat ja polut, jotka ovat kivi- tai päällystyslaatat sivustossa. Sama artikkeli kirjoitettiin todennäköisemmin tyydyttämään asiakkaidemme uteliaisuutta, jotta ei olisi aikaa kerrallaan paljon aikaa selvittää tällaisia ​​yksityiskohtia, vaan rakentaa talosi.

Kiitos, että olit kanssamme. Team TvoyStroy

Kuinka tehdä grillage omilla käsillään?

Rostverk - yksi talon perustekijöistä. Tämä yksityiskohta tasaisesti jakaa kuorman rakennuksesta paitsi laakerialueella myös talon alla talon alla. On täysin luonnollista, että tämä elementti olisi tehtävä ehdottomasti kaikkien yleisesti hyväksyttyjen standardien ja yleisesti hyväksyttyjen lakien mukaan, mikä mahdollistaa näiden tai muiden puutteiden poistamisen ja estää ongelmia prosessin toiminnassa. Tätä varten suunnitteluportaassa on huolehdittava paitsi grillattavan materiaalin asianmukaisesta suunnittelusta. Täällä on myös huolehdittava siitä, että tulevaisuudessa olisi helppoa ja miellyttävää käyttää rakennustasi. Siksi eristysrummet ovat melko tärkeä osa talon rakentamisprosessissa.

Lajikohtaisten grillausohjelmien järjestelmä.

Säätiön suunnittelu ja lämpöeristys

Grillauskohtien suunnittelu aloittaa projektin paalun sijoituksen. Ne voivat olla erilaisia, esimerkiksi yksittäisiä, nauhojen muodossa jne. Suunnittelussa on otettava huomioon se, että epäedullisimmissa olosuhteissa ulkopuolelta, pahimmilla mahdollisilla olosuhteilla, rakenteiden on vastattava näitä tärinöitä yhtä hyvin. Pilejä voidaan sijoittaa suoriksi viivoiksi tai pinota porrastetussa järjestyksessä, joka yhdistää toisiinsa grillata.

Pallosäätiön lämmittäminen omilla käsillä

Pallosäätiön rakenne betoniteräksellä.

Nykyään lähes kaikki rakentavat itselleen taloja. Yksi tärkeimmistä osista sitä pidetään pohjana. Nykyään suosittuja laitteita ovat runko-talot, joissa on paaluperustuksia. Rakennettaessa niitä käytetään hyvin usein grillageillä. Ne ovat poikittaisia ​​palkkeja, jotka on kiinnitetty paaluihin. Heidän päätehtävänsä on antaa jokaiselle TISE-säätiön osa mitatulle kuormalle.
Rostverka on valmistettu tukkeista, teräksestä, betonista. Samaan aikaan ne olisi tehtävä nykyisten ja yleisesti hyväksyttyjen ihanteiden mukaisesti.

Jotta voidaan varmistaa ja ylläpitää sopivaa lämpötilaa sekä ala- että talon sisällä, on välttämätöntä huolehtia tällaisesta prosessista sen eristykseksi säätiön rakentamisen aikana.

Tästä syystä on tarpeen täyttää kuoppa teräsbetonitynnyrin alapuolella. Ja sitten sinun täytyy oikein täyttää kokoonpano ja grillage itse. Kun se on rakennettu, muoto, jossa raudoitettu betoni kaadetaan, on erittäin tärkeä.

Lämmitin

Monet rakennuttajat kohtaavat energiansäästöä, jos he rakentavat omia talojaan. Tämä voi johtua paitsi kylmien seinien tai heikon eristemäärän takia. Jos säätiö on rakennettu muutamilla vioilla, se laskee vähitellen talon lattiaa, mikä johtaa siihen, että vuokralaiset tuntevat epämukavuutta. Tämän välttämiseksi on tarpeen lämmittää pohja.
Joten, jos sinulla on jo TISE-säätiö, eristys tehdään seuraavilla työkaluilla:

 • harjalla tai sumutuksella;
 • eristys;
 • kuivausrakentaminen rakennustöihin.

Kuinka lämmittää grillata omalla kädelläsi?

Kaaviota eristävä puristusruuvi.

Aloitaksesi tämän talon pohjaosan sääennusteen, sinun on valmisteltava kone. Näillä alueilla ei saa olla voimakkaita epäsäännöllisyyksiä, eikä niitä saa peittää likaa ja pölyä. Ensin sinun täytyy tehdä lähde eristykseen. Grilliin on parempi valita eriste vedestä. Tämän materiaalin annetaan olla tasaisesti koko koneelle. Tällaisen menettelyn toteuttamiseksi ei tarvitse turvautua ylimääräisiin työvoimakustannuksiin. Kuitenkin tärkein syy käyttää kosteutta kestävää eristysainetta on se, että se mahdollistaa pitkän aikavälin sputteroinnin, jota jyrsijät eivät voi millään tavalla vahingoittaa. Näin ollen asunto kestää suuria määriä kaikkia normeja ja toimintaohjeita. Tällainen kalvo tekee grillage lämmintä ja mukavaa.

Koska kosteutta kestävä lämpöeristys on suuri, on vaikea määrittää, mitä ostaa. Useimmiten tällaisissa tilanteissa on suositeltavaa jäädä sellaiseen materiaaliin kuin polyuretaanivaahto. Sen avulla et voi vain eristää talon pohjan yläosaa (grillata suoraan), mutta myös vahvistaa vedenpitävyysriviä. Tämä estää säätiön varhaista tuhoamista.

Ennen kuin käytät vedenpitävää polyuretaanivaahtoa, sitä on sekoitettava varovasti ja varovasti. On tärkeää varmistaa, että sinulla on sileä, hyvin sekoitettu seos. Käytä sitten tätä liuosta ruiskupistoolin avulla talon pohjan yläosaan. Jotta tulos olisi korkealaatuista, sinun on tehtävä useita kerroksia tästä laskeumasta. Kaikki tämä mahdollistaa korkealaatuisen ja hyvin pitkän aikavälin eristyksen grillata ja koko säätiö paalut.

Muottien täyttöjärjestelmä.

Käytä vesipohjaista polyuretaanivaahtoa talon pohjaan on hyväksyttävää ja harjaa. On kuitenkin otettava huomioon, että tällaisen lämpöeristyksen menettely vaatii enemmän aikaa sinulta. On välttämätöntä palkata eristyksen koostumus vähitellen ja jakaa koko seos, joka putosi harjalla pinnan yli.

Välittömästi sen jälkeen, kun grillata koko pinta on peitetty tällä seoksella, se on jätettävä tietyn ajan ja myöhemmin tarvittaessa toisen polyuretaanivaahdon kerros. Niissä tapauksissa, joissa sinulla ei ole mahdollisuutta odottaa lämpöeristeen kuivumista, on sallittu asteittain kuivata käsitelty pinta. Tätä tarkoitusta varten käytetään rakennuskuivainta.

Korkean teknologian eristämisen avulla on mahdollista vähentää huomattavasti kodin lämpöhäviöitä, mikä tekee siitä mukavan elintason ja minimoi sen lämmittämisen kustannukset.

Ulko- ja orgaaninen kellarieriste

Lämmitystiloissa on välttämätöntä saavuttaa sellainen lämpötila, että lattian tasolla indikaattorit eroavat enintään 2 ° C: n lämpötilassa. Tällaisia ​​indikaattoreita voidaan saavuttaa lämmittämällä paitsi lattiaa ja seiniä myös niiden lisäksi talon perusta. Kellarin lämmitys tapahtuu sekä ulko- että sisäpuolella. Siten ulkopuolelta tavoitteiden saavuttamiseksi yleisimmin käytetyt materiaalit, kuten:

 • polystyreenivaahto;
 • Penoizol;
 • polyuretaanivaahto;
 • polyeteeni ja muu eristys.

Grilliin voidaan lämmittää samaa eristysmateriaalia. Voit käyttää tavanomaista säröityjen rakennusten eristämissuunnitelmaa, useimmiten niiden alustoja, tätä tarkoitusta varten ja grillata maaperän täyttöä. Kuitenkin tärkein asia - älä unohda poistaa kaikki halkeamat säätiön avulla vaahto tai sementti laasti.

Lämmöneristystekniikka grillatauksen aikana

Scheme eristys kellari.

Talon perustuksen elementit olisi eristettävä ulkoisista kielteisistä vaikutuksista. Tämä koskee sekä vesi- että lämpöeristystä. Loppujen lopuksi perustukset ovat jatkuvasti yhteydessä kosteaan, kylmään maahan. Siksi sisäpuolella grillage on viilutettu vedenpitävällä materiaalilla. Aikaisemmin kuvattu polyuretaanivaahto, joka kykenee selviytymään täysin tehtävään. Päällimmäisenä on grillaus, joka on eristetty koko pinnalle (tässä tapauksessa se on tavallisesti valssattuja pehmeitä kateaineita, kuten kattoverhoa tai kattoa, mutta ennen tätä on tarpeen valmistaa sementtilaastia, joka on jo 2 eristysrummua, sillä ensimmäinen tehdään grillauskohtien liitoskohdissa talon perusta.

Vedeneristyslähde liimataan kivi- tai betoniterästuotteeseen lämpimän, sulan bitumin avulla. Samalla on varmistettava, että pinnalla ei ole aukkoja, joihin sovelletaan bitumia. Eristys on liimattu grillataustaan ​​ehdottomasti kaikilla sivuilla. Tämä estää veden pääsyn maahan, myös maaperästä, huone on aina kuiva ja lämmin. Vain siinä tapauksessa, että pohja on vesitiivis, on mahdollista jatkaa talon pohjan rakentamisen seuraavia vaiheita.

Grillitilan lisääminen sen lämmittämiseksi

Käytön aikana grillageet hajoavat, murentuvat. Tällöin on tarpeen turvautua sen restaurointiin, koska tuhoutumisen vuoksi kylmä ilma kulkee talon sisällä, kosteus nousee ja monet muut epämiellyttävät vaikutukset ilmestyvät. Näiden tekijöiden suhteen olisi sovellettava joitain menetelmiä, jotka vaikuttavat grillauksen koon kasvuun.

Jos betonin ulkokerros altistuu ruostumaan tai siinä on näkynyt erilaisia ​​halkeamia ja lavoja, on tätä päällystettä lisättävä soveltamalla sementtilaastia grillauksen tasoon. Ennen tätä toimenpidettä grillata on valmisteltava huolellisesti. Sen taso puhdistetaan teräsharjalla ja pestään sitten vesisuihkulla.

Jos tämä ei riitä, on mahdollista käyttää sähköporaa erityisillä hiomasuuttimilla, jotka helposti ja nopeasti selviytyvät aikaisemmalla betonipäällysteellä. Sen tulee suojata silmiä ja hengityselimiä. Joten älä unohda käyttää lasia ja suojaava naamio.

Jos betonissa on suuria tyhjiä tai halkeamia, ne kastetaan menetelmällä, joka pakottaa sementtilaastin. Tässä tilanteessa on tarpeen porata reikää grillauksessa rei'ittimen avulla. Ne on tehty siten, että ne peittävät täysin vaurioituneen tason. Lisäksi sementtiä tai betonia sisältävä liuos ruiskutetaan. Tämä lähestymistapa takaa sen, että betoni kaadetaan kaikkiin tyhjiin, ja ylimäärä virtaa siitä. Jos lisäys on tarpeen ylhäältä, esimerkiksi jos paalut ovat vaurioituneet lähes kaikilla alueilla, on tehtävä muottirakenteet.

Tätä varten alueilla, joilla on puutteita havaitaan, levyt, liuskekivi tai metallilevyt on asetettu, joita tuetaan tiilien tai levyjen avulla, riippuen mittojen mittojen.

Miten rakentaa säätiö teknologialle TISE

Rakentaminen tänään kehittyy melko nopeasti. Uudet teknologiat ovat tarpeeksi, mutta niiden hintoja ei voida kutsua edullisiksi. Mutta jopa kalliiden teknologioiden joukossa, löydät kustannukset 3-4 kertaa halvemmaksi ja samalla se on ympäristöystävällinen, turvallinen ja kykenee tarjoamaan mukavaa mukavuutta. Tätä tekniikkaa kutsutaan nimellä TISE ja se ilmestyi viime vuosisadan 90-luvulla, ja erityisesti sitä varten kehitettiin poraa, jonka ansiosta on mahdollista leikata paaluja, joilla on alhaisempi paisunta, mikä lisää kantokykyä. Lue, mikä on tämän sivun raunioikeus.
Kuva esittää kaaviomaisesti laitteen perusta TISE

Teknologiaominaisuudet

Vuonna 1997 YN Yakovlevin kehittämä tekniikka sai All-Russia-messukeskuksen kultamitali. Hän on kirjoittanut sellaisia ​​kirjoja kuin "Universal Foundation", jossa tekniikka ja toimintasuunnitelma on kuvattu riittävän yksityiskohtaisesti.

Tämä tekniikka soveltuu:

Materiaali, josta voidaan valmistaa erilaisia ​​materiaaleja:

Tämäntyyppisten säätiöiden edut ovat:

  • Rakenteellinen luotettavuus;
  • Rakenteen helppo ja nopeus;
  • Edullinen hinta;
  • Ei ole tarvetta käyttää suuria kalliita laitteita;
 • Laite voidaan suorittaa missä tahansa olosuhteissa, koska verkkoliitäntä ei käytännössä ole tarpeen;
 • Vähimmäiskustannukset;
 • Kyky työskennellä itsenäisesti;
 • Tiedonsiirto voidaan toteuttaa myös jo täysin uudelleenrakennetulla laitoksella.

Kuitenkin, kuten muualla, on puutteita:

 1. Rakenna epäonnistu, jos maaperä:
  • silty;
  • tulva maaperä;
  • nummia.
 2. Työ tulee paljon vaikeampaa, jos maa on kivinen. Apua tällaisessa tilanteessa voi olla vain erikoisporaus mekaanisella ajettavalla ja pienellä bensiinimoottorilla;
 3. Jos talossa on kellari, se ei pysty käyttämään koko talon alle tilaa;
 4. Voi olla tarpeen rakentaa sokea alue riittävän suurella leveydellä.

Laite ja laskenta

Säätiön rakentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa sisältää useita aloja:

 1. Well laite:
  • irrota aura porauksesta;
  • suorita pystysuora kaivo.
 2. Betonipilarin laite: Kuvassa oleva säätiö TISE
  • suoritetaan vedenpitävä "paita";
  • vedeneristysmateriaali on asennettu;
  • "Paita" kiinnitetty kynsillä;
  • hyvin betonointi suoritetaan;
  • kehyksen raudoitus valmistetaan;
  • kiinnikkeet (vahvikkeet) upotetaan betoniin.
 3. Laitehuopa:
  • tehdään puun lankku;
  • vahvistusverkko pitää sen sisällä;
  • betoni kaadetaan.

Tämän tekniikan perustan laskemiseksi on tarpeen tietää sen kantavuus, joka vaatii indikaattoreita:

 • havaittava aluke;
 • tukialue;
 • paino, joka kuuluu hänelle.

Tarkimmat laskelmat ovat:

 • koko katon alue;
 • ullakkokerta;
 • kerrosten kokonaispinta-ala;
 • ulkoseinämä;
 • yhteinen kellarialue;
 • kattopaino asbestisementtilevyillä;
 • ullakkokerroksen paino (puu / betoni);
 • ulkoseinän paino;
 • sisäseinien paino;
 • perustapaino (grillaus ja pylväät);
 • hyötykuorman paino (ihmiset, laitteet, huonekalut jne.);
 • lumipeitteen paino;
 • kokonaispaino kotona.

Pidätyllä tekniikalla TISE: llä on useita vaihtoehtoja sen rakentamiseksi. Toisin sanoen, tällaisia ​​perustuksia on useita:

 1. yleismaailmallinen
 2. kasa;
 3. Pylvään vyö;
 4. columnar;
 5. Pile varpunen;
 6. Kellarissa.

Kaikki edellä mainitut säätiötyypit osoittautuivat melko hyvin täysin erilaisissa olosuhteissa niiden rakentamisessa. He voivat myös sopeutua:

 • maaperä;
 • Far Northin olosuhteet;
 • maanjäristysalueita jne.

rakentaminen

Valitsemalla tämän tekniikan rakentaaksenne oman kodin perusta, voit säästää aikaa, mutta myös rahaa. Lue ohjeet nauhateollisuuden vahvistamiseksi tässä: http://fundamentgid.ru/remont-i-obsluzhivanie/rukovodstvo-po-armirovaniyu-lentochnogo-fundamenta.html.

Kuvassa näkyy säätiön rakentamisprosessi käyttäen TISE-tekniikkaa.

Tällaisen säätiön rakentaminen sisältää 11 vaihetta:

 1. Tulevaisuuden säätiön akselien asettelu;
 2. Pile-kentän merkintä;
 3. Poraaminen kaikki tarvittavat kuopat;
 4. Jokaisen kuopan seinien vedenpitävyys;
 5. Valmistus ja asennus kaivojen häkkeihin;
 6. Betonin täyttö betonilla;
 7. Merkintäjuuri;
 8. Laitteen muotonsa;
 9. Vedeneristysmateriaalit;
 10. Vahvistettu grillata;
 11. Sen betonointi.

Tee työ itse, mutta silti kannattaa turvautua ammattilaisten apuun. On syytä kiinnittää huomiota säätiön boraaksiin. Niitä on kolme lajiketta ja ne eroavat toisistaan:

Eristeiden kellariin voi olla useita vaihtoehtoja. Voit eristää sen käyttämällä grilliin kiinnitettyjä EPS-arkkeja.

Kuvassa näkyy TISE-teknologian rakentama säätö.

Kirjassa Yakovlev R.N. kaikki mahdolliset vaihtoehdot tarkastellaan yksityiskohtaisesti. Voit valita sellaisen, joka soveltuu parhaiten maatyyppisi jne. Miten rakentaa PBS-pohjaisen pohjan, lue tämä sivu.

Säätiön teknologian kustannukset TISE

Säätioteknologia, joka käyttää TISE-tekniikkaa, voi merkittävästi pienentää rakentamisen varoja. Hinta koostuu:

 • halkeamien paalut;
 • niiden sijaintipaikan taajuus;
 • lujitetuista grillatuotteista;
 • ostaa tai vuokrata poraa tai vibropress.

Säätiön keskimääräiset kustannukset juoksumetriä kohden maksaa 1500-2000 ruplaa.

video

Katso videoleikettä vinkkejä siitä, miten voit perustaa säätiön käyttämällä TISE-tekniikkaa:

Rakentaminen on aina kallista. Pieniä kustannuksia voidaan kuitenkin pienentää esimerkiksi TISE-teknologiatukien avulla. Tällöin työ voidaan tehdä jopa itsenäisesti, mutta se ei haittaa neuvotella asiantuntijoiden kanssa, koska sinun on laadittava säätiö, valittava sen sopivin tyyppi (alueellesi ja olosuhteillesi) jne. Lue, kuinka rakentaa pylväsperusta ja milloin haluat sen.

Laitekerros perustuksen alla TISE: llä, jossa on kohotettu grillatappi

Kysymys: kovka999

Tervetuloa! Pohja tessa, jossa grilli on korotettu maanpinnan yläpuolella. Maaperä on grillattu 15 cm. Maaperä on savi, kova. Pohjaveden taso keväällä on vain 0,5 m, syksyllä 1,5 m.

Mikä on parempi järjestää lattiani koteloon - puiset, lokit tai lattiat maan päällä?

1. Jos puuta, tarvitsevat välttämättä ilmaa. Onko mahdollista järjestää ne jonkin verran grillatahon pohjalle, vai onko se tarpeen grillata itse?

2. Millä etäisyydellä maasta on parempi järjestää puulattiat.

3. Onko tarpeen lämmetä? Ja miten se tehdään?

Jos lattiat pitkin maahan minun tapauksessani ovat parempia, on mahdollista tehdä lattia 40 cm maanpinnan yläpuolella tasolle grillaus, ts. aivan seiniin asti, ja sisäpuolella työnnä vaahtomuovi kuten kuvassa? Loppujen lopuksi aukkoa ei voida täyttää maaperän pilkkoutumisen takia. Sinulla on vain artikkeli kerroksista lattialla kentällä kuvassa 3. Lattian hyvin rakenne on maanpinnan alapuolella, ja aukko on peitetty levyt. Ja lisää kysymyksiä:

1. Eikö tällaista lattiaa olisi jarroitettu, koska maaperä kallistuu ja GWL on hyvin lähellä?

2. Kuinka sitten tuoda vesi taloon? Kiitos!

tiedostojen

Kommentit

Katso, ei ole "parempaa". Sekä tämä että tämä rakentaminen oikeaan suoritukseen saavat normaalin laadullisen lattian. Onko sinulla lattian viivästyksiä? Onko paikoillaan grillata sisäpuolella? Yksinkertaisesti, jos ymmärrän oikein, sinulla on jo seiniä, eikö? Selventää tämä kysymys, niin se on selkeämpi, mitä puheenvuoroa tehdä.

Molemmat rakenteet, mitä tahansa valitset, täytyy eristää, välttämättä.

Kirjoitan järjestyksessä, ensin lattiasta viivästyneenä, sitten lattiasta kentällä ja vastaan ​​kysymyksiisi näistä rakenteista. Ja sitten selvennät seinistä (mitä pyydän edellä) ja valitsemaan, mitä rakennustyötä tehdään.

Paul viivästyy. Kyllä, ilmat voidaan tehdä kuilu, joka on grillata. Tuotteen kokonaispinta-ala on vähintään 1/400 maanalaisesta lattiapinta-alasta ja se on sijoitettava tasaisesti ulkoseinien ulkoreunan ympärille. Yhden tuotteen pinta-alan on oltava vähintään 0,05 m2. Itse asiassa on mahdollista tehdä 1-2 reikää 100x100 (putki, jonka läpimitta on 100 mm) kustakin ala-alan seinämästä (grillattaessa). Etäisyys maanpinnasta määrätään sen grillauksen korkeuden mukaan, jolle laitat lokit. Keskimäärin viiveen pohjasta maahan 50 cm: stä 1 m: iin. Tällaisen lattian rakentamiseen. Jäljelläolevien levyjen pohjalle on asennettu karkea kela. Ne eivät saa sijaita lähelle, vaan yhden tai kahden levyn läpi (niiden välissä on 10-15 cm). Näissä laudoissa viivästysten välissä on eriste. Tässä mallissa on mineraalivillaa, jonka tiheys on 30-50 kg / m3, laatta. Eristyksen paksuus on 120 mm. Tällaista puuvillaa ei ole, joten se on pyöristetty 150 mm: iin. Villan pohja ja yläosa (voidaan kääriä) on suojattava superdiffuusiomembraanilla. Tämä on tärkeää, ei kalvolla, ei kattopuusta, mutta superdiffuusiomembraanilla, jonka höyryläpäisevyys on vähintään 1000 g / m2 päivässä. Kalvon merkki on mikä tahansa, tärkeintä, että höyryn läpäisevyyttä kuvaava luku havaitaan. Et voi päällystää eristystä ja levittää kalvoa viivästyksillä kelalla, aseta eriste ja levitä sitten kalvo. Tukkien päälle on järjestetty pohjalevy laudalta tai pohja vedystä RSD: stä asetetaan. Kaikki nämä hetket on mahdollista tarkastella tarkemmin artikkelissa Lattiamallin järjestelyssä viivästyneenä runko-talossa.

Paavali paikan päällä. Kyllä, tämä kerros voidaan tehdä kaikilla tasoilla (taso myös grillage kanssa). Sinun täytyy tehdä niin, että viimeistelylokeron yläosa on tasainen seinien alussa. Grillauksen alla oleva aukko on suljettu joko levyt, vaahtomuovilla tai EPS: llä, tärkein asia on se, että se on suljettu liikkuvalla materiaalilla, joka voi kompensoida liikkeet ja mitä se suljetaan, ei salli täytepanosten kerääntyä tarpeeksi nukkumaan. Paul ei loimi. Pääset maanpinnan yläpuolelle sen kanssa. Plus lämmin talvi päälle. Plus kerrokset vuodevaatteet (ne kompensoivat turvotusta). Vettä voidaan suorittaa missä tahansa kerroksessa. Se on mahdollista täyttöön, se on mahdollista kytkimessä. Todennäköisesti mennään itse taloon itseensä huurteen tunkeutumisen alapuolella ja sitten (lattian sisäpuolella) se menee esim. Tasolle. Putki, missä se ei ole huoneessa ja jäätymisen syvyyden yläpuolella, on lämmitettävä. Eli jopa maanalaisessa tilassa, kun se nousee jäädytyksen syvyyden yläpuolelle ja ennen kuin itse huoneeseen tulee, se on lämmitettävä. Mitä tulee lattiaan. Kun otetaan huomioon olosuhteet maaperä ja vesi, on parempi tehdä tämä:

 • Särkynyt maa.
 • Hiekka 10 cm, normaali (ei välttämättä joki).
 • 10 cm: n murskattu kivi ja enemmän lattian halutun tason saavuttamiseksi. Eli kaadetaan niin paljon raunioita, että, kun otetaan huomioon myöhempien kerrosten paksuus, puhtaan lattian yläosa on huuhteltava grillauksen kanssa. Suuri murskattu kivi, murto-osa 30-50 mm, nousevasta vedestä.
 • Yleisimmän muovikalvon kerros.
 • Suorakappale, 5-7 cm, ei vahvistettu. Murskattu kivipinta pieni, 5-10 mm, joen hiekka (ei louhos / kaura).
 • Vedeneristys, 2 kerrosta kateaineita ilman sprinklointia.
 • Eristys. Tai vaahto, 120 mm tai EPPS, 100 mm. (on mahdollista 2 60 tai 2 50: ssa). Eristys sopii vain, ei liimattu, ei kiinnitetty.
 • Hieno lattia, 7-10 cm. Murskattu kivi tasoittain hienolla, 5-10 mm, jokihiekka (ei louhos / kaura). Tämä tasoituslevy on vahvistettava 10x10 mesh-halkaisijaltaan 3 mm: n langalla.
 • Lopeta kattavuus.

Kuten kaikki. Kysy, kysy.

Tervetuloa! Viesteissänne huomasin, että grillauksen ja sokeiden alueiden lämmittäminen, kun lattiat lattialla ovat maahan, et pidä tarpeellisia toimia? Mutta loppujen lopuksi, maaperän alle rasvaton paikoissa risteyksessä grillage voi kastua ja jäädyttää! Näin varmistetaan halkeamien muodostuminen lattiatäytteessä kehäalueen ympärillä. Mitä mieltä olet tästä?

Tervetuloa! Viesteissänne huomasin, että grillauksen ja sokeiden alueiden lämmittäminen, kun lattiat lattialla ovat maahan, et pidä tarpeellisia toimia? Mutta loppujen lopuksi, maaperän alle rasvaton paikoissa risteyksessä grillage voi kastua ja jäädyttää! Näin varmistetaan halkeamien ja vikojen muodostuminen lattiapinnoitteessa kehäalueen ympärillä. Mitä mieltä olet tästä?

En rehellisesti näe täsmälleen missä suositukset eivät ole lämpimiä. Sokeilla alueella päätös perustuu tekijöihin:

 • mikä maa
 • mikä rakennusalue,
 • Mikä on pohjan ja suunnittelun syvyys?

Grillaus lämpimään tai ei, riippuu myös:

 • mikä on grillata,
 • mikä takaa sen, huoneen, maan tai maanalaisen.

Siksi kaikki nämä ovat hyvin tilannekysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää rakentamisestasi, pyydä sitä erillisessä haarassa ja analysoimme sen. Muiden lukijoiden haaroista emme ymmärrä kysymyksiä. Jos haluat siirtää kysymyksen erilliselle sivulle, käytä Ask Question-painiketta, oranssi, oikealla.

Kiitos ymmärryksestä!

Tervetuloa! Tarkoitin sitä tilannetta ja tekkia, jotka täällä tuhoutuivat kovka999: ts. Onko meidän tilanteessamme tehtävä sokeiden ja grillauksen sääennusteet? Ja mitä? Kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

Hänen tapauksessaan kyllä, on parempi lämmetä. Ja sokea alue ja grillata. Sokea alue - koska maa on kallistumassa. Ja grillata on, koska sen takana on lattian kerroksia. Grillausta, en voi sanoa varmasti siitä huolimatta, mitä merkkiä lattia tulee ulos lopussa. Jos lattia (ja lattianeristys) on suurempi kuin grillata, voi olla mahdotonta lämmittää sitä.

Sinun kirjoitat: "Yhden ilmanpoistopisteen pinta-alan tulee olla vähintään 0,05 m2. Kenties on mahdollista tehdä jokaisen alaosaston seinässä (grillattaessa) 1-2 aukkoa 100x100 (putki, jonka läpimitta on 100 mm)." Mutta ehdotetussa variantissa (reikä 100x100 mm.) Alue on 0,01 m2. Miten niin?

Virhe siellä. "Yhden tuotteen pinta-alan on oltava vähintään 0,05 m2" - oikein vähintään 0,01 m2.