Minkälainen muottipesu sopii parhaiten: hinnat ja materiaalin kuvaus

Teollisuustekniikan valmistaminen romumateriaaleista (edullisin tapa), jopa kokemukselliselle henkilölle, voi aiheuttaa useita vaikeuksia. Siksi asiantuntijat suosittelevat ostamaan 18 mm: n lamellilevyä muottiin, jonka hinta Moskovassa yrityksestämme vaihtelee 1500: sta 4 200 ruplaan arkille. Rakennusmateriaalin levyt ovat yleismaailmallisia. Niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä erilaisiin tarpeisiin: huonekalujen korjaus, lattianpäällyste, autotallirakentaminen, maatalousrakennukset jne. Luetteloomme on muotoiltu vanerilla laajimmillaan. Tarjoamme edullisia toimitusehtoja ja tuottajahintoja.

Onko hintavaihtoehto?

Jos et ole kiinnostunut rakennusmateriaalien toistuvasta käytöstä, niin laminoidut vanerivalmisteet, joita voit ostaa Moskovasta, sopivat sinulle parhaiten. Levyn hinta vaihtelee alueelta 560-1 200 ruplaa arkille. Tällainen rakennusmateriaalien hinnassa oleva rako liittyy vanerin valmistajiin muottiin ja sen ominaisuuksiin (pätee uusille levyille ja käytetyille).

Laadukas laminoitu vaneri muottiin on monikerroslevy, joka on peitetty molemmilla puolilla erikoispolymeerikalvolla. Se kestää sekä kosteutta että mekaanisia vaurioita. Tämäntyyppistä rakennusmateriaalia pidetään tämän vuoksi kestävimpänä, nykyisten vanerityyppien (FC, FSF, jne.) Joukossa. Käyttämätöntä 18 mm: n muottiin laminoitua vaneria, jonka hinta riippuu materiaalin laadusta, voidaan käyttää 65 - 95-100 kertaa. Kun käytät arkkia kovissa olosuhteissa, liikevaihto pienenee 56-70 kertaa. Luetteloomme sisältää vaneriä laminoitua laminaattia varten, jossa työskentelevä resurssi on 45-55 kierrosta. Mitä pienempi resurssi (testit tarkistetaan), sitä alhaisempi on rakennusmateriaalin hinta. Tällaisen resurssilevyn nauhan perustaminen riittää.

Minkälainen vaneri, paitsi laminoidut, voidaan käyttää muottiin?

Voit täyttää perustuksen tai pystyttää monoliittisen laatan, voimme myös suositella ostaa vaneria muottiin seuraavat tyypit:

 • FC. Rakennusaineiden valmistuksessa käytettiin karbamidi-liimaa. Sen koostumus sisältää melko suuren määrän formaldehydihartseja. Siksi FC-vaneri muottiin ei sovellu kiinteisiin järjestelmiin eikä irrotettaviin rakenteisiin - suuri. Nämä levyt ovat kosteutta kestäviä. Kosteuden kestävyyskerroin on alhaisempi kuin 18 mm: n muottilevyllä valmistetun vanerilevykerroin, mutta huolellisesti levyjen liikevaihto on korkeintaan 20-25 kertaa. Tämäntyyppisessä muottitarroksen vanerissa hinta vaihtelee 750: stä 1 950 ruplaa arkkia kohden (kustannus on ilmoitettu levylle, jonka paksuus on 18 mm).
 • FSF. Monikerroksisen vanerin vedenkestävässä muottirakenteessa käytettiin fenoliformaldehydi-liimakoostumusta. Se antaa materiaalille parhaan suorituskyvyn - lujuuden ja maksimaalisen kosteuden kestävyyden. Samanaikaisesti FSF-vanerilla on parannettu kulutusta kestäviä ominaisuuksia. Sen liikevaihto on 35-43 kertaa. Käytetyn liimakoostumuksen ansiosta se kuitenkin tuottaa fenolia lämpötilan ja kosteuden vaikutuksen alaisena, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain ulkotöissä. Vahva vanerista muottiin on hinta per arkki, joka vaihtelee 1400-2800 ruplaa.
 • FBK. Taulujen bakelite lakkakoostumus on sidottu. Se on kosteutta kestävä, ei pelkää lämpötilan muutoksia ja ilmasto-olosuhteiden ja ilmastokuormituksen kestoa. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä kosteudenkestävä vaneritehtaan muovaus, jonka hinta vaihtelee 1 700-3 500 ruplaa / arkki, voidaan käyttää kaikissa käyttöolosuhteissa. Samankaltaisia ​​kulutuskestävyyden ja mekaanisen lujuuden ominaisuuksia ovat suomalainen vaneri muottiin FB. Se valitaan toimimaan korkeassa kosteudessa.
 • FBS. Yleisimmin käytetty materiaali. Tuotannon aikana viilua (raaka-ainetta) käsitellään erityisillä koostumuksilla, jotka sisältävät alkoholi bakeliteilla. Tämän seurauksena muottiarkit hankkivat lisää laatua - vastustuskykyä mikro-organismeille. FBS-levyillä on suuri tiheys, mikä tarkoittaa, että se kestää suuria pystysuoria ja vaakakuormia. Siksi tämäntyyppisen vanerin muodostaminen muottiin, arkin paksuus, voit valita pienemmän - 8-15 mm (riippuen perustuksen ominaisuuksista, päällekkäisyydet). Läsnäolo liimakerroksissa antaa kosteudenkestävästä vanerista muottiin parantuneita joustavuusominaisuuksia. Siksi rakennusmateriaalilla on erinomainen taivutuslujuus. Valikoimassamme on esitelty FBS-vaneria, joka on noin 2 500-3 800 ruplaa. Käyttämättömän materiaalin hinta vaihtelee 5,600: stä 10,450 ruplaan / arkkiin.

Luetteloomme löydät laminoidun lastulevyn muottien ja BV: n ja FBA-tuotemerkkien vanerin. Viimeiset kaksi rakennusmateriaalityyppiä eivät sovellu nesteytetyn betonilaivan ja muottien kaatamiseen - vaneri ei kestä kosteutta. Mutta FBA: n levyt ovat ympäristöystävällisimpiä. Materiaalin käyttöolosuhteiden ja ominaisuuksien arvioimiseksi on helppo määrittää, mikä vaneri soveltuu perustuspäällysteisiin tai liitoslohkoihin. Jos olet menettänyt valitun rakennusmateriaalin, optimaalinen hinta, ota yhteyttä johtajiimme. Ne auttavat sinua ostamaan kosteutta kestävää vaneria muottiin ominaisuuksilla, joita tarvitset tiettyihin käyttöolosuhteisiin.

Mitä luottaa vaneriin valintaa varten?

Suorat toimitukset laminoidusta vanerista monoliittiseen rakentamiseen, jonka hankinta suoritetaan suoraan valmistajalta. Siksi yrityksemme takaa rakennusmateriaalien korkean laadun ja edulliset kustannukset. Katalogissa on kielten, saksan, valkovenäjän, venäjän ja puolan tuotantoa. Valmistajan olisi kuitenkin viimeinen vaikutus rakennusmateriaalien valintaan.

Jos sinun tarvitsee ostaa vaneriä muottiin Moskovassa, valitse levyjä valittaessa seuraavia perusteita:

 • Pintalaatu. Muista, että muottien vaneri on helppo purkaa, muuten on mahdollista vahingoittaa monoliitin eheyttä.
 • Paksuutta. Mitä enemmän tämä muottitarvananparametri on, arkin hinta on korkeampi. Mutta on toinen kriteeri. Paksuus 8-10 mm pystyy kestämään nestemäisen betonin paineen pitkään. Jos pohja on massiivinen, laminoidun vanerin paksuus tulee olla 18 mm.
 • Luokalla. Rakennusmateriaalia on saatavana useissa eri luokissa - ylimääräinen, I-IV. Mitä korkeammalla arvolla on muottipesun vaneri, sitä hankalampi se on ostaa, koska laattojen vähimmäiskustannukset ovat vähintään 2,300 ruplaa. Samalla levyluokassa I / II on korkeimmat lujuusominaisuudet ja suorituskykyominaisuudet. Siksi muottirakenteinen vaneri on valittu käyttöolosuhteiden ja kuormitusten mukaan.
 • Materiaalien tuotanto. Viilua käytetään erilaisissa puulajeissa. Suosituin laminoidusta vanerista muottipesään, jonka hinta on 1 950 - 3 780 ruplaa / arkki koivua. Havupuu -tyyppiset rakennusmateriaalit ovat myös kohtuuhintaisia. Jotkut valmistajat tekevät laminaattilevyjä, jonka hinta riippuu puun tyypistä ja käsittelyn helppoudesta, pyökistä, lehtikuusta, teakista, kuusta ja muista. Joka ostaa laattojen vaneria, tulee esiin järjestelmän hinta ja käyttöolosuhteet betonin muodostumista varten.

Me hankimme vaneriä muottiin irtotavarana valmistusyhtiöiden varastosta, joten hinnat ovat kohtuuhintaisia. Voit tutustua niihin tutustumalla hinnastoamme. Se ilmoittaa, millaista vaneria on muottiin, m2: n hintaan ja arkin paksuuteen. Näiden ominaisuuksien mukaan tulisi opastaa valinta.

Millaisia ​​vaneriosia on olemassa?

Jos tarvitset taatun korkealaatuisen laminoidun vanerin muottirakenteisiin, voit ostaa sen Moskovassa toimittamalla meille nopeasti yrityksemme rakennustyömaalle. Mutta tilauksen yhteydessä suosittelemme harkitsemaan tarkkaan arkin mitat. Käytettävissä ovat seuraavat laminaattilevyjen koot:

 • Standardia. Levyjen ostamisen etu on niiden edullinen hinta. Muotoilun vanerin klassinen koko on 1220 mm × 1220 mm, 1525 mm × 1220 mm ja 1525 mm × 1525 mm. Joskus valmistajat tuottavat ja pienentävät levyjä. Tietoja saatavuudesta varastossa, voit pyytää johtaja. On myös syytä huomata, että vaneri bu muottiin, jonka voit ostaa meiltä toimituksineen Moskovassa ja alueella, säilyy vakiona. Mittaus suoritetaan kullekin levylle erikseen. Muotoilun bu hylätty vaneri voidaan ostaa halvemmalla.
 • Suuri muoto. Rakennusmateriaalin kustannukset ovat korkeammat kuin standardilevyjen kustannukset. Siinä on suurimuotoista muottilevyä, jonka mitat ovat 3000 mm × 1500 mm, 2500 mm × 1250 mm, 2440 mm × 1220 mm, 1830 mm × 1525 mm ja 3050 mm × 1525 mm. Elinolosuhteissa on epämiellyttävää käyttää tällaisia ​​mittoja sisältäviä levyjä varsinkin pohjamateriaalilevyjen järjestämiseen, koska laminoidut vanerilevyt ovat 1,760-6,300 ruplaa arkkia kohden, ja ne ostetaan pääasiassa tukkumyyntiyrityksiltä tai huonekalujen valmistajilta.
 • Mukautettu. Joskus on välttämätöntä, että kosteudenkestävä laminaattilevy on muotoiltu tiukasti mitoitettuina mittoina. Tällöin valmistaja suorittaa rakennusaineita tilauksen mukaan. Tällöin muottipesän vanerin kustannukset lasketaan erikseen. Jos tämä vaihtoehto ei ole sopiva, suuret arkit ostetaan ja leikataan.

Laske tarkalleen, mikä koko on kannattavampaa ostaa laminoitua vaneria muottiin, auttaa suunnitteluprojektia (etenkin monoliitin tulevaisuutta). Suosittelemme ostamaan kooltaan kootut materiaalit, jotta levyjä ei tarvitsisi leikata valmiiksi. Tämä pidentää työaikaa ja kustannuksia.

Pintamuovin pintaominaisuudet

Laminoidun vanerimateriaalin kustannukset vaikuttavat paitsi mittojen, myös ulkoisten pintojen laatuun. Jos puhumme laminaatista, sitten betonirakenteisen rakenteen organisointiin valitaan sileä ja tasaiset materiaalit. Koska tällainen vanerin muotti mahdollistaa:

 • suorita nopea ja helppo purkaminen;
 • saavat monoliitin täysin tasaisen ja sileän pinnan. Kiiltävä vaneri-muotti, jonka hinta on edellä mainittu, lisää tuloksena olevan rakenteen ominaisuuksia ja pienentää monoliitin valmistamiseen tarvittavaa aikaa seuraavien seinien rakentamiseen. Ei tarvitse puhdistaa, kiillottaa jne.;
 • purkaa ilman vaurioittavia pintoja. Jopa sileä kalvo laminoitu laminaattilevy tarjoaa monoliitin korkean suorituskyvyn.

Yrityksessämme voit ostaa moskovalaisia ​​muottilevyjä vanerilla, jossa on verkko- tai tukipinta. Tällainen rakennusmateriaali ei sovellu muovausrakenteeseen. Aaltopahvilaarinen piirustus vanerista muottityöhön bu: n kanssa tekee purkamisesta vaikeaksi, on ponnisteltava vaivaa, joka 75%: ssa aiheuttaa betonin vahingoittumisen. Tämä on erityisen mielenkiintoista muistaa, jos muottipesät, joiden hinta ei riipu pintamaalien tyypeistä, poistetaan sen jälkeen, kun betoni on saavuttanut korkeintaan 50-55 prosenttia sen vahvuudesta.

Voidaan käyttää myös kiillotettu ja kiillottamaton vaneri muottiin bu, ostaa Moskovasta, jonka voit myös yrityksellämme. Käsittelemättömiä rakennusmateriaaleja käytetään yksinomaan karkeaseen työhön ja kosteisiin ominaisuuksiin. Mutta koska muokkaamattoman vanerin hinta on huomattavasti alhaisempi kuin laminaattilevyn hinta, sitä ostetaan useammin. Sitten hiomaan itsenäisesti, mikä säästää jopa 57%.

Valmistetaan myös kiiltoitu vaneri muottiin, jonka mitat vastaavat edellä määriteltyjä "standardi" -ryhmää. Se maksaa 325 - 1 200 ruplaa arkille. Tällainen mittalevyjen hintahinta liittyy rakennusmateriaalin laatuun. Meidän luetteloomme on myös materiaali, jossa on yksi jalostettu puoli - optimaalinen vanerin valinta matoille edulliseen hintaan ja korkeaan laatuun.

Mutta valitsemalla levyjä, joita ei ole kiillotettu, on syytä muistaa, että niiden purkaminen on vaikeaa. Samaan aikaan kiillottamattomien ja jauhettujen levyjen kosteusvastus on erittäin pieni. Kotona on mahdollista lisätä muottielementin kosteudenkestävyysominaisuuksia alhaisella hinnalla neliömetrillä tavallisella PVA-liimalla. Riittää siivota sivut useita kertoja. Mutta tämä suojausmenetelmä on lyhytikäinen.

Jos olet kiinnostunut vanerimateriaalin hinnasta, ota yhteyttä johtajaamme. Autamme sinua tekemään oikean valinnan rakennusmateriaaleista, jotka perustuvat säätiön vaatimuksiin. Voit selvittää, kuinka paljon laminoitua vaneria muottiin tai muuhun tyyppisiin laatoihin liittyvistä materiaaleista aiheutuu kustannuksille luettelossa tai lataamalla hinnasto.

Mikä on hyvä kosteudenkestävä laminoitu vaneri muottiin?

Muotti on väliaikainen lisärakenne, joka on suunniteltu antamaan rakennuselementtejä betonille tietyn muodon ja koon, tilan sijainnin ja pintarakenteen. Muotti voidaan tehdä metallista (alumiini, teräs), polystyreeni tai puu. Nykyaikaisessa monoliittirakenteessa tavallisimpiin tällaisten rakenteiden asennukseen tarkoitettuihin materiaaleihin kuuluvat kosteudenkestävä vaneri muottiin.

Se on ominaista alhainen paino, riittävä lujuus, joustavuus ja kestävyys, jonka ansiosta voit nopeasti luoda korkealaatuisia ja kevyitä muottiosastoja juuri rakennettavan kohteen kohdalla.

Koska valmiin betonin ja betoniseinien suorituskykyominaisuudet ja ulkonäkö riippuvat merkittävästi asennetun muotin laadusta, on erittäin tärkeää valita oikea materiaali, jota voidaan käyttää toistuvasti ilman merkittäviä ominaisuuksien menetyksiä.

Kosteudenkestävän vanerin levyt ovat kooltaan melko suuria, mikä mahdollistaa asennuksen suurella nopeudella ja pienimmillä nivelmäärillä.

Sovelluksen tekniset tiedot ja ominaisuudet

Oikeanlaisen vanerimateriaalin valitsemiseksi on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • täyttää rakennuksen elementit, on tarpeen muodostaa muotti (perustus, seinät, pylväät, lattiat jne.);
 • mitä tarvitset päällysteen laadun parantamiseksi;
 • sen on tarkoitus käyttää samoja vanerilevyjä kerran tai useammin.

Jos rakennustyökaluja käytetään kertakäyttöisesti, tavallinen vaneri, jolla ei ole kosteutta kestäviä ominaisuuksia, soveltuu myös. Huolimatta siitä, että on helpompaa ja halvempaa ostaa tällaisen yksittäisen käytön jälkeen tällaiset kilvet ovat käyttökelvottomia ja muuttuvat tavallisiksi rakennusjätteiksi.

Uudelleenkäytettävän vanerin osalta liikevaihtoa kutsutaan ominaisuudeksi, joka kertoo mahdollisen käytön syklien lukumäärän.

Kosteudenkestävää vaneria on kaksi päätyyppiä:

 • Vaneri FSF - on koivuviilun kerros, joka on liimattu hartsifenoli-formaldehydiliiman avulla, joka antaa kosteuden kestävyyttä.
 • Laminoitua, kosteutta kestävää vaneriä - rakennuksen suoraan rakennuksen aikana tehtyjen muottien osalta on käytännöllisin materiaali. Sen kalvopäällyste on levyn yhdelle tai kahdelle puolelle, joten sille on ominaista korkea kosteus- ja kulutuskestävyys yhdessä keveyden, sienivahinkojen, muotin, jyrsijöiden, auringon säteilyaltistuksen ja kausittaisten lämpötilavaihteluiden kanssa.

Laminoitua kilpiä käsitellään lisäksi erikoistuneella fenolipohjaisella yhdisteellä, joka myös parantaa käyttöominaisuuksien parantamista.

Laminoidun kosteutta kestävän vanerin tärkeimmät tekniset indikaattorit
* ulomman kerroksen kuitujen suuntaan ja poikki.

Yleisimmin käytetty muottirakenteiden valmistuksessa käytetty vaneri 18 ja 21 mm, tavallisimmin 20 mm: n materiaalipaksuuden myynnissä.

Liikevaihto ja hinnat

Kosteutta kestävän vanerin hinta riippuu puusta, arkin geometrisista mitoista (pituus, leveys ja paksuus). Lisäksi ei-laminoitu vaneri voi olla eriasteisia käsittelyjä: ilman jauhamista ja jauhamista yhdellä tai molemmilla puolilla. Tämä indikaattori vaikuttaa myös materiaalin hintaan.

 • Venäjällä tai Kiinassa tuotettua vaneria on pääasiassa kotimarkkinoilla.
 • Kiinalainen on useimmiten valmistettu poppelista, koivua käytetään Venäjän materiaalina. Joskus on olemassa yhdistelmä kiinalaisesta vanerista, jossa on molempia puulajeja.
 • Koska poppelilla on alempi tiheys ja lujuus, tällaisen vanerin keskimääräinen liikevaihto on 12 sykliä, koivu on 35.

Itse asiassa vaneri voi kestää sekä enemmän että vähemmän asennusaikoja muottien valmistuksessa - kaikki riippuu materiaalin käyttöolosuhteista ja rakenteen tarkoituksesta. Huolimatta siitä, että venäläinen vaneri on noin 20-30% kalliimpaa kuin kiinalainen, sen kestävyys on huomattavasti korkeampi (jopa 70 uudelleenkäyttöjaksoa on mahdollista).

Laminoitu kosteutta kestävä vaneri muottiin: mitat ja hinta arkille 2,98 m (2440 × 1220 mm) ja 1 m3

20 mm: n paksuisten muottien kosteudenkestävän vanerin hinta ei eroa huomattavasti 21 mm: n vakiokilven kustannuksista, mutta tämä materiaali on myynnissä paljon harvemmin.

Keskimääräisten vähittäishintojen vertailu laminoidulle vanerilevylle 2440 × 1220 mm kiinalainen ja venäläinen tuotanto

Muottipesu

Vaneriteollisuuden valmistus ja ominaisuudet muottiin

Nykymaailmassa rakennusyritykset ovat edistyneet merkittävästi uusien talonrakennusmenetelmien käytössä. Jos aikaisemmin se koostui betonikomponenttien asentamisesta yhdeksi kokonaisuudeksi, nyt jopa korkeimmat rakennukset ovat betonin "valupää" metallikehyksen yli. Tätä varten rakennuttajat käyttävät muottirakenteita. Yritin kokeilla paljon sopivia vaihtoehtoja, mutta ne mieluummin ovat vanerimuotit. Riippumatta siitä, kuinka kummallista se tuntuisi, on vanerin muotoiluun sopivin.

Se koostuu koostumuksestaan ​​puristetusta puulaminoidusta levystä. Se on valmistettu kuorituista viileistä tällaisista puulajeista, kuten koivu ja poppeli.

1. Kuorintaprosessi - ohuen kerroksen katkaiseminen puusta poistetusta puunrungosta erikoiskoneiden avulla. Leikattuja kerroksia kutsutaan puuviiluksi. Se leikataan haluttuun muotoon arkkeihin ja kuivataan.

Seuraavaksi levyt kyllästetään erityisellä fenoliformaldehydiliuoksella ja pinotaan yhteen useita kappaleita, liimataan yhdessä fenolimuodossa olevien hartsien perustuessa erityiseen liimausjärjestelmään. Liitosprosessiin liittyy kerrosten kuuma puristus.

3. Jokainen arkki leikataan halutun koon mukaan millimetreinä.

4. Sitten on laminointi - peite erityisellä kalvolla. Vain koska laminaattilevy on laminoitu, sillä on niin suuria lujuusominaisuuksia.

Laminointikalvo on paksua paperia, joka on kyllästetty fenoli- tai melamiini-formaldehydihartseilla. Se suojaa materiaalia kosteudelta, mekaanisilta vaurioilta ja aggressiivisen ympäristön vaikutuksilta.

Päitä värjätään erityisellä, vedenpitävällä akryylimaalilla kolmella kerroksella, jotta myös materiaalia voidaan suojata erilaisten ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta. Jos valitset kosteutta kestävän materiaalin, kiinnitä huomiota kosteutta kestävään vaneriin.

Vaneriteollisuudelle voidaan käyttää erilaisia ​​betonirakenteita. Siksi ennen ostoa on tarpeen määrittää, mitä me valmistamme: pylväät, seinät, pohja tai betonilattia. Tärkein ero on se, että pystyrakenteiden valmistukseen on mahdollista käyttää sileää pinnoitetta. Jos materiaalia käytetään massiivisena kansirakenteena lattiaa kaatavaksi, asiantuntijat suosittelevat vanerin käyttöä painetun verkon avulla.

Levyn vakiomuoto (myös "svezy") on 1220x2240mm ja 1250x2500mm. Seinien muottiin käytettävän materiaalin paksuus on 18 mm, betonilattian kaatamista varten käytetään 21 mm: n paksuisia arkkia (18 mm: n levyinen muotti on sallittu myös lattiat, joiden paksuus ei ole yli 20 cm). Sen tiheys on 650 - 695 kg / m2. Kosteudenkestävyys - lisääntynyt. Pinta on sileä tai sileä. Staattisen taivutuksen aikana kuitujen enimmäisvoimakkuus on vähintään 60 MPa kuitujen yli - 30 MPa. Lisäksi kuitujen elastinen kimmomoduuli (myös staattisessa taivutuksessa) on vähintään 6 000 MPa kuitujen poikki - vähintään 3000 MPa.

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet muodostavat tämän tuotteen korkean kulumiskestävyyden ja sallivat sen käytön monta kertaa (jopa 350 kierrosta). Tämä tarkoittaa sitä, että muottirakenteiden vanerilevyt talonrakennuksen jälkeen voidaan käyttää uudelleen rakentamiseen.

Tuotteen vaatimukset

Suurin vahvuus. Tämä saavutetaan käyttämällä suurta määrää viilun kerroksia (levyn paksuus 18 tai 21 mm) valmistusprosessissa liottamalla sitä bakeliittiliimalla ja peittämällä se laminointikalvolla.

Kestää kosteutta. Koska valukappaleesta betonin kovettumiseen asti muottipinta on herkkä kosteudelle, sen tulee olla mahdollisimman kestävä kosteutta. Tätä helpotetaan erityiset liimakoostumukset, joita käytetään valmistuksessa, sekä erityinen laminointi.

Kestävyys aggressiivisissa ympäristöissä. Koska betoni kovettumisprosessissa ei ole vain kosteutta vaan myös paljon kemiallisia reaktioita, jotka vaikuttavat vanerin pintaa, niiden on oltava kestäviä. Tällaiset ominaisuudet annetaan materiaalille kyllästämällä erikoisratkaisuilla ja pinnoittamalla suojaava kerros.

Kohtuulliset hinnat. Jos tuote on kallista, on luonnollista, että kuluttaja etsii halvempaa vaihtoehtoa. Kun kyseessä on muottitarroksen vaneri, sen käytön kustannukset pienenevät toistuvan toistuvan käytön vuoksi (käyttömääräysten ja laadukkaan materiaalin mukaan). On myös mahdollista ostaa heikkolaatuinen tuote, mutta kannattaa harkita, onko se todella kannattavaa.

Vaneri muottiin: hinta arkilta, mistä ostaa

Tämän tuotteen valmistajan hinnoittelupolitiikka on hieman erilainen. Tämä vaikuttaa sekä tuotteen muotoon että alkuperämaahan.

Kotimaisella tuotteella on korkein laatu ja pääsääntöisesti suuri arvo.

Kilpailu hänelle on ulkomaalaisia ​​tavaroita, esimerkiksi Kiinasta. Se on halvempi ja huonompi laatu.

Tämä on tuotteen budjetin versio. Se sopii, jos tarvitset muutama täyttö (9-12 sykliä).

Maahamme markkinoilla näitä tuotteita edustavat sellaiset valmistajat kuin LLC SVEZA-Les, LLC Ant-Snab, LLC TMTs-Formwork, LLC Fanera-Snab, LLC Promyshlennik, LLC Faner Dvor, LLC "STK-Sparta".

Tietotekniikan nykyaikaisen kehityksen ansiosta on mahdollista löytää sopiva materiaali ja tehdä tilaus maailmanlaajuisen Internetin välityksellä.

Älä unohda selvittää, toimittaako valmistaja toimituksen ja onko se sisällytetty tavaroiden hintaan vai onko se tarpeen maksaa erikseen.

Muottipesu

Vaneri - puualkuperää oleva materiaali, joka on saatu liimaamalla kuorittuja viilulevyjä. Sitä käytetään monilla alueilla, mukaan lukien monoliittinen rakenne. Tällä hetkellä vaneri, jota käsitellään erityisillä koostumuksilla, jotka parantavat suorituskykyä, käytetään kontaktipinnaksi laatoitusjärjestelmiä luotaessa.

Muottipesu

Periaatteet vanerin valinnasta muottiin

Moderni muottipesu on jaettu luokkiin riippuen pinnoitustyypistä, viilunkerrosten lukumäärästä, mittoista jne. Kunkin tapaisen sopivan vanerin valinta perustuu sen ominaisuuksiin ja olosuhteisiin, joissa levyä käytetään. Muottipesun hinta riippuu myös sen toiminnallisista parametreistä, koko, brändi ja tuotantoalue voivat myös vaikuttaa siihen.

Vaneriliikevaihdon indikaattori määrittää sen soveltuvuuden kullekin erityistapaukselle. Kaupallista käyttöä varten vaneri, jolla on suuri määrä käyttöjaksoja (50: stä) pidetään tehokkaana. Yksityiseen rakentamiseen käytettäväksi on merkitystä vähemmän kestävä, mutta halvempi vaihtoehto. Mahdollinen syklien määrä riippuu pinnoitustyypistä ja vanerilevyn valmistusprosessissa käytetystä puusta.

Vanerin muotoja muottiin

Eri levyjä voidaan käyttää eri tyyppisissä muottijärjestelmissä. Nykyään käytössä olevista tämän tuotteen kaikista tuotemerkeistä seuraavia voidaan kutsua suosituimmin:

 • Bakelite-vaneri (FB) on monikerroksinen arkki, joka on käsitelty bakeliittilakalla. Se valmistetaan tehtaalla, jota alun perin käytetään laivanrakennuksessa. Eroaa suuren hydrofobisuuden (repeli kosteutta), ei muovaudu eikä menetä ominaisuuksia käytettäessä laajalla lämpötila-alueella. Runsaasti kallista materiaalia, jolla on pitkä käyttöikä;

Bakelite-vaneri muottiin

 • Liimattu vaneri (FC) on klassinen versio laminoimattomasta vanerista, jota käytetään useammin aiemmin yksinomaan huonekaluteollisuudessa. Koska se on hyvä suorituskyky ja riittävä kosteudenkestävyys, se on löytänyt sovelluksen rakennusteollisuudessa.
 • laminoitu vaneri - tätä tyyppiä suositellaan työskentelemään monoliittirakenteiden kanssa enemmän kuin toiset. Tärkein syy tähän ovat sen ominaisuudet, jotka asetetaan tuotantovaiheessa. Toisin kuin perinteisesti liimattu vanerilevy, tällaisella materiaalilla on tiheämpi rakenne ja täysin sileä pinta, jolla on alhainen tarttuvuuskerroin.

Laminoidun vanerin tekniset tiedot muottiin

Laminoidun vanerin tuotanto on täysin koneistettua ja koostuu useista vaiheista:

 • viiluarkkien liimaus;
 • fenolikalvon vetäminen;
 • Painamalla kalvoa korkeassa paineessa.

Laminoidut muottiarkit heikko kohta ovat päitä, niissä ei ole päällystettä ja ne ovat alttiita kosteudelle. Voit lisätä vanerin käyttöikää suojaamalla suojaamattomat alueet, joissa on vettä hylkivä. Jotkut valmistajat poistavat tämän haitan omillaan, käsittelemällä päitä suojaavilla aineilla ennen käyttöönottoa.

Muottipesun ja sen varaston hoito

Suoritusominaisuuksien säilyttämiseksi valmistajan ilmoittamien käyttöiän aikana vanerilevyt vaativat erityistä käsittelyä ennen ja jälkeen käytön. Esikokoonpanokäsittely koostuu synteettisten koostumusten levittämisestä vanerin pin- nalle vähentäen sen tarttumista nestemäiseen betoniin ja muodostaen lisä kosteutta kestävän kerroksen.

Jokaisen asennusvaiheen jälkeen vaneri on puhdistettava rakennusmateriaalien jälkiä ja kuivattu ilman lämpölaitteiden käyttöä.

Jokaisen asennusvaiheen jälkeen vaneri on puhdistettava rakennusmateriaalien jälkiä ja kuivattu ilman lämpölaitteita (uunit, hiustenkuivaajat, teolliset konvektorit jne.). Jos kulumista esiintyy yhdellä tai useammalla vanerilla, levyä voidaan leikata useisiin pieniin osiin. Laminoitu vanerilevyjen sahaus suoritetaan käsisahalla, jossa on hienot hampaat.

Jalkatavaran pitäminen toiminnassa ollessa keskeytyksettä on tiukasti valmistajan suositusten mukainen. Levyjä ei saa säilyttää märillä alueilla, polttoaineen ja muiden teollisuuskemikaalien lähellä. Teknisten standardien noudattaminen parantaa materiaalin tehokkuutta ja käyttöikää.

Laminoidut vanerilevyt muottipesuille

Talon, autotallin, pääkaupungin rakentamisen alkuvaihe on perusta. Täytäksesi sen, sinun täytyy tehdä erityinen kehys vahvoilta ja sileiltä suojilta. Rakennetta, joka on tarkoitettu kaatamaan betonia, kutsutaan muottirakenteeksi. Ilman sitä ei ole mahdollista perustaa emästä, koska valuterä on pääasiassa nestettä, joka on alusta. Vain kiinteä rajoitettu muotoilu kykenee luomaan kokoonpanon, joka tarvitaan rakentamisprosessissa. Decking on juuri se "alus", jossa betonia kaadetaan. Sen ytimessä se voi olla uudelleenkäytettävissä. Tällöin paras kehysmateriaali on vanerilevyt.

Periaatteessa muotti voidaan muodostaa kaikenlaisen vanerin avulla. Mutta toinen kysymys - mitä tapahtuu materiaalille sen jälkeen, kun arkit irrotetaan jäätyneestä pohjasta. Vain laminoitu vaneri on täydellinen ratkaisu tässä tapauksessa. Muut lajit eivät sovellu uudelleenkäyttöön turvotuksen ja pintavaurioiden vuoksi. Laminoitu kalvo, jota käytetään juuri nesteen estämiseksi, mukaan lukien erityiset kemialliset lisäaineet.

Muotoilun tärkein vaatimus on betonin pitäminen tiukasti. Siksi, kun luot sen, tarvitaan vahvoja arkkeja. Optimaalinen paksuus on 18 tai 21 mm. Standardilevyt ovat kooltaan 2440x1220 mm, myös 3000x1500.

Vastaus, jonka mukaan laminoidut levyt ovat kallis ilo, on menettänyt merkityksensä alhaisen kiinalaisen materiaalin ilmestymisen jälkeen markkinoilla. Se voidaan ostaa edullisesti, ja toistuva käyttö oikeuttaa pian hankintakustannuksiin. Kiinalaista FSF-arkkia sisältävä arkki 2440x1220 on noin 1700 ruplaa (18 mm) ja 2 000 (21) kpl. Tukkuerän ostaminen vähentää kustannuksia 5%. Samankaltaiset venäläiset vaneriteollisuuden valmistajat ostavat kalliimpia. Ja ero on 200 ruplaa yhdelle tuotteelle.

Suojuksen perustana on koivuviilu. Havupuita (kuusi, mänty) käytetään vähemmän. Pitkän aikavälin havainnot ovat osoittaneet, että laminoitu koivuvaneri on materiaali, joka kestää kosteuden imeytymistä, kun taas levyt ovat sileitä ja kevyitä. Tuotantoprosessissa viilun kerrokset kyllästetään lakalla ja hartseilla viilun käyttöiän pidentämiseksi. Nämä aineet eivät ole vaarallisia ihmiskehoon, joten laminaattilevyjä voidaan käyttää paitsi muottiin, myös sisäkorjauksen aikana.

Laminoidun vanerin edut

Kun järjestää muottiin, ei ole järkevää ostaa edullista budjetin vaneria (FC), sen levyt muovautuvat kosteuden vaikutuksen alaisena. Kehyksen purkamisen jälkeen ne heitetään pois tai poltetaan. Jopa PSF: n luokkaa (korkea vedenkestävyys) ei suositella käytettäväksi säätiössä. Laminaattikilvet on suunniteltu erityisesti ottaen huomioon niiden vaikutus kosteuteen ja syövyttävään ympäristöön, joita betoni aiheuttaa. Ne toimivat useammin kuin kerran laadukkaiden muottien rakentamisessa. Nyt valmistajat takaavat jopa 1000 sykliä tuotteiden käyttämiseksi laminoitua kalvoa pinnalla.

On mahdollista korostaa seuraavia positiivisia näkökohtia laminoidun vanerin käyttämisestä muottipesän perusmateriaalina:

1. kosteutta kestävä kalvo suojaa levyä altistumiselta aggressiiviselle ympäristölle;

2. Käyttökertojen määrä lähestyy 1000;

3. Levyt soveltuvat minkä tahansa tyyppisten seinämateriaalien (vaaka- ja pystysuuntaiset) järjestämiseen;

4. jäätyneet liuosjätteet puhdistetaan helposti vanerin laminaattipinnasta;

5. alhainen hinta arkkiin ottaen huomioon sen toistuva käyttö.

Minkälainen muottipesu sopii parhaiten: hinnat ja materiaalin kuvaus

Teollisuustekniikan valmistaminen romumateriaaleista (edullisin tapa), jopa kokemukselliselle henkilölle, voi aiheuttaa useita vaikeuksia. Siksi asiantuntijat suosittelevat ostamaan 18 mm: n lamellilevyä muottiin, jonka hinta Moskovassa yrityksestämme vaihtelee 1500: sta 4 200 ruplaan arkille. Rakennusmateriaalin levyt ovat yleismaailmallisia. Niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä erilaisiin tarpeisiin: huonekalujen korjaus, lattianpäällyste, autotallirakentaminen, maatalousrakennukset jne. Luetteloomme on muotoiltu vanerilla laajimmillaan. Tarjoamme edullisia toimitusehtoja ja tuottajahintoja.

Onko hintavaihtoehto?

Jos et ole kiinnostunut rakennusmateriaalien toistuvasta käytöstä, niin laminoidut vanerivalmisteet, joita voit ostaa Moskovasta, sopivat sinulle parhaiten. Levyn hinta vaihtelee alueelta 560-1 200 ruplaa arkille. Tällainen rakennusmateriaalien hinnassa oleva rako liittyy vanerin valmistajiin muottiin ja sen ominaisuuksiin (pätee uusille levyille ja käytetyille).

Laadukas laminoitu vaneri muottiin on monikerroslevy, joka on peitetty molemmilla puolilla erikoispolymeerikalvolla. Se kestää sekä kosteutta että mekaanisia vaurioita. Tämäntyyppistä rakennusmateriaalia pidetään tämän vuoksi kestävimpänä, nykyisten vanerityyppien (FC, FSF, jne.) Joukossa. Käyttämätöntä 18 mm: n muottiin laminoitua vaneria, jonka hinta riippuu materiaalin laadusta, voidaan käyttää 65 - 95-100 kertaa. Kun käytät arkkia kovissa olosuhteissa, liikevaihto pienenee 56-70 kertaa. Luetteloomme sisältää vaneriä laminoitua laminaattia varten, jossa työskentelevä resurssi on 45-55 kierrosta. Mitä pienempi resurssi (testit tarkistetaan), sitä alhaisempi on rakennusmateriaalin hinta. Tällaisen resurssilevyn nauhan perustaminen riittää.

Minkälainen vaneri, paitsi laminoidut, voidaan käyttää muottiin?

Voit täyttää perustuksen tai pystyttää monoliittisen laatan, voimme myös suositella ostaa vaneria muottiin seuraavat tyypit:

 • FC. Rakennusaineiden valmistuksessa käytettiin karbamidi-liimaa. Sen koostumus sisältää melko suuren määrän formaldehydihartseja. Siksi FC-vaneri muottiin ei sovellu kiinteisiin järjestelmiin eikä irrotettaviin rakenteisiin - suuri. Nämä levyt ovat kosteutta kestäviä. Kosteuden kestävyyskerroin on alhaisempi kuin 18 mm: n muottilevyllä valmistetun vanerilevykerroin, mutta huolellisesti levyjen liikevaihto on korkeintaan 20-25 kertaa. Tämäntyyppisessä muottitarroksen vanerissa hinta vaihtelee 750: stä 1 950 ruplaa arkkia kohden (kustannus on ilmoitettu levylle, jonka paksuus on 18 mm).
 • FSF. Monikerroksisen vanerin vedenkestävässä muottirakenteessa käytettiin fenoliformaldehydi-liimakoostumusta. Se antaa materiaalille parhaan suorituskyvyn - lujuuden ja maksimaalisen kosteuden kestävyyden. Samanaikaisesti FSF-vanerilla on parannettu kulutusta kestäviä ominaisuuksia. Sen liikevaihto on 35-43 kertaa. Käytetyn liimakoostumuksen ansiosta se kuitenkin tuottaa fenolia lämpötilan ja kosteuden vaikutuksen alaisena, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain ulkotöissä. Vahva vanerista muottiin on hinta per arkki, joka vaihtelee 1400-2800 ruplaa.
 • FBK. Taulujen bakelite lakkakoostumus on sidottu. Se on kosteutta kestävä, ei pelkää lämpötilan muutoksia ja ilmasto-olosuhteiden ja ilmastokuormituksen kestoa. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä kosteudenkestävä vaneritehtaan muovaus, jonka hinta vaihtelee 1 700-3 500 ruplaa / arkki, voidaan käyttää kaikissa käyttöolosuhteissa. Samankaltaisia ​​kulutuskestävyyden ja mekaanisen lujuuden ominaisuuksia ovat suomalainen vaneri muottiin FB. Se valitaan toimimaan korkeassa kosteudessa.
 • FBS. Yleisimmin käytetty materiaali. Tuotannon aikana viilua (raaka-ainetta) käsitellään erityisillä koostumuksilla, jotka sisältävät alkoholi bakeliteilla. Tämän seurauksena muottiarkit hankkivat lisää laatua - vastustuskykyä mikro-organismeille. FBS-levyillä on suuri tiheys, mikä tarkoittaa, että se kestää suuria pystysuoria ja vaakakuormia. Siksi tämäntyyppisen vanerin muodostaminen muottiin, arkin paksuus, voit valita pienemmän - 8-15 mm (riippuen perustuksen ominaisuuksista, päällekkäisyydet). Läsnäolo liimakerroksissa antaa kosteudenkestävästä vanerista muottiin parantuneita joustavuusominaisuuksia. Siksi rakennusmateriaalilla on erinomainen taivutuslujuus. Valikoimassamme on esitelty FBS-vaneria, joka on noin 2 500-3 800 ruplaa. Käyttämättömän materiaalin hinta vaihtelee 5,600: stä 10,450 ruplaan / arkkiin.

Luetteloomme löydät laminoidun lastulevyn muottien ja BV: n ja FBA-tuotemerkkien vanerin. Viimeiset kaksi rakennusmateriaalityyppiä eivät sovellu nesteytetyn betonilaivan ja muottien kaatamiseen - vaneri ei kestä kosteutta. Mutta FBA: n levyt ovat ympäristöystävällisimpiä. Materiaalin käyttöolosuhteiden ja ominaisuuksien arvioimiseksi on helppo määrittää, mikä vaneri soveltuu perustuspäällysteisiin tai liitoslohkoihin. Jos olet menettänyt valitun rakennusmateriaalin, optimaalinen hinta, ota yhteyttä johtajiimme. Ne auttavat sinua ostamaan kosteutta kestävää vaneria muottiin ominaisuuksilla, joita tarvitset tiettyihin käyttöolosuhteisiin.

Mitä luottaa vaneriin valintaa varten?

Suorat toimitukset laminoidusta vanerista monoliittiseen rakentamiseen, jonka hankinta suoritetaan suoraan valmistajalta. Siksi yrityksemme takaa rakennusmateriaalien korkean laadun ja edulliset kustannukset. Katalogissa on kielten, saksan, valkovenäjän, venäjän ja puolan tuotantoa. Valmistajan olisi kuitenkin viimeinen vaikutus rakennusmateriaalien valintaan.

Jos sinun tarvitsee ostaa vaneriä muottiin Moskovassa, valitse levyjä valittaessa seuraavia perusteita:

 • Pintalaatu. Muista, että muottien vaneri on helppo purkaa, muuten on mahdollista vahingoittaa monoliitin eheyttä.
 • Paksuutta. Mitä enemmän tämä muottitarvananparametri on, arkin hinta on korkeampi. Mutta on toinen kriteeri. Paksuus 8-10 mm pystyy kestämään nestemäisen betonin paineen pitkään. Jos pohja on massiivinen, laminoidun vanerin paksuus tulee olla 18 mm.
 • Luokalla. Rakennusmateriaalia on saatavana useissa eri luokissa - ylimääräinen, I-IV. Mitä korkeammalla arvolla on muottipesun vaneri, sitä hankalampi se on ostaa, koska laattojen vähimmäiskustannukset ovat vähintään 2,300 ruplaa. Samalla levyluokassa I / II on korkeimmat lujuusominaisuudet ja suorituskykyominaisuudet. Siksi muottirakenteinen vaneri on valittu käyttöolosuhteiden ja kuormitusten mukaan.
 • Materiaalien tuotanto. Viilua käytetään erilaisissa puulajeissa. Suosituin laminoidusta vanerista muottipesään, jonka hinta on 1 950 - 3 780 ruplaa / arkki koivua. Havupuu -tyyppiset rakennusmateriaalit ovat myös kohtuuhintaisia. Jotkut valmistajat tekevät laminaattilevyjä, jonka hinta riippuu puun tyypistä ja käsittelyn helppoudesta, pyökistä, lehtikuusta, teakista, kuusta ja muista. Joka ostaa laattojen vaneria, tulee esiin järjestelmän hinta ja käyttöolosuhteet betonin muodostumista varten.

Me hankimme vaneriä muottiin irtotavarana valmistusyhtiöiden varastosta, joten hinnat ovat kohtuuhintaisia. Voit tutustua niihin tutustumalla hinnastoamme. Se ilmoittaa, millaista vaneria on muottiin, m2: n hintaan ja arkin paksuuteen. Näiden ominaisuuksien mukaan tulisi opastaa valinta.

Millaisia ​​vaneriosia on olemassa?

Jos tarvitset taatun korkealaatuisen laminoidun vanerin muottirakenteisiin, voit ostaa sen Moskovassa toimittamalla meille nopeasti yrityksemme rakennustyömaalle. Mutta tilauksen yhteydessä suosittelemme harkitsemaan tarkkaan arkin mitat. Käytettävissä ovat seuraavat laminaattilevyjen koot:

 • Standardia. Levyjen ostamisen etu on niiden edullinen hinta. Muotoilun vanerin klassinen koko on 1220 mm × 1220 mm, 1525 mm × 1220 mm ja 1525 mm × 1525 mm. Joskus valmistajat tuottavat ja pienentävät levyjä. Tietoja saatavuudesta varastossa, voit pyytää johtaja. On myös syytä huomata, että vaneri bu muottiin, jonka voit ostaa meiltä toimituksineen Moskovassa ja alueella, säilyy vakiona. Mittaus suoritetaan kullekin levylle erikseen. Muotoilun bu hylätty vaneri voidaan ostaa halvemmalla.
 • Suuri muoto. Rakennusmateriaalin kustannukset ovat korkeammat kuin standardilevyjen kustannukset. Siinä on suurimuotoista muottilevyä, jonka mitat ovat 3000 mm × 1500 mm, 2500 mm × 1250 mm, 2440 mm × 1220 mm, 1830 mm × 1525 mm ja 3050 mm × 1525 mm. Elinolosuhteissa on epämiellyttävää käyttää tällaisia ​​mittoja sisältäviä levyjä varsinkin pohjamateriaalilevyjen järjestämiseen, koska laminoidut vanerilevyt ovat 1,760-6,300 ruplaa arkkia kohden, ja ne ostetaan pääasiassa tukkumyyntiyrityksiltä tai huonekalujen valmistajilta.
 • Mukautettu. Joskus on välttämätöntä, että kosteudenkestävä laminaattilevy on muotoiltu tiukasti mitoitettuina mittoina. Tällöin valmistaja suorittaa rakennusaineita tilauksen mukaan. Tällöin muottipesän vanerin kustannukset lasketaan erikseen. Jos tämä vaihtoehto ei ole sopiva, suuret arkit ostetaan ja leikataan.

Laske tarkalleen, mikä koko on kannattavampaa ostaa laminoitua vaneria muottiin, auttaa suunnitteluprojektia (etenkin monoliitin tulevaisuutta). Suosittelemme ostamaan kooltaan kootut materiaalit, jotta levyjä ei tarvitsisi leikata valmiiksi. Tämä pidentää työaikaa ja kustannuksia.

Pintamuovin pintaominaisuudet

Laminoidun vanerimateriaalin kustannukset vaikuttavat paitsi mittojen, myös ulkoisten pintojen laatuun. Jos puhumme laminaatista, sitten betonirakenteisen rakenteen organisointiin valitaan sileä ja tasaiset materiaalit. Koska tällainen vanerin muotti mahdollistaa:

 • suorita nopea ja helppo purkaminen;
 • saavat monoliitin täysin tasaisen ja sileän pinnan. Kiiltävä vaneri-muotti, jonka hinta on edellä mainittu, lisää tuloksena olevan rakenteen ominaisuuksia ja pienentää monoliitin valmistamiseen tarvittavaa aikaa seuraavien seinien rakentamiseen. Ei tarvitse puhdistaa, kiillottaa jne.;
 • purkaa ilman vaurioittavia pintoja. Jopa sileä kalvo laminoitu laminaattilevy tarjoaa monoliitin korkean suorituskyvyn.

Yrityksessämme voit ostaa moskovalaisia ​​muottilevyjä vanerilla, jossa on verkko- tai tukipinta. Tällainen rakennusmateriaali ei sovellu muovausrakenteeseen. Aaltopahvilaarinen piirustus vanerista muottityöhön bu: n kanssa tekee purkamisesta vaikeaksi, on ponnisteltava vaivaa, joka 75%: ssa aiheuttaa betonin vahingoittumisen. Tämä on erityisen mielenkiintoista muistaa, jos muottipesät, joiden hinta ei riipu pintamaalien tyypeistä, poistetaan sen jälkeen, kun betoni on saavuttanut korkeintaan 50-55 prosenttia sen vahvuudesta.

Voidaan käyttää myös kiillotettu ja kiillottamaton vaneri muottiin bu, ostaa Moskovasta, jonka voit myös yrityksellämme. Käsittelemättömiä rakennusmateriaaleja käytetään yksinomaan karkeaseen työhön ja kosteisiin ominaisuuksiin. Mutta koska muokkaamattoman vanerin hinta on huomattavasti alhaisempi kuin laminaattilevyn hinta, sitä ostetaan useammin. Sitten hiomaan itsenäisesti, mikä säästää jopa 57%.

Valmistetaan myös kiiltoitu vaneri muottiin, jonka mitat vastaavat edellä määriteltyjä "standardi" -ryhmää. Se maksaa 325 - 1 200 ruplaa arkille. Tällainen mittalevyjen hintahinta liittyy rakennusmateriaalin laatuun. Meidän luetteloomme on myös materiaali, jossa on yksi jalostettu puoli - optimaalinen vanerin valinta matoille edulliseen hintaan ja korkeaan laatuun.

Mutta valitsemalla levyjä, joita ei ole kiillotettu, on syytä muistaa, että niiden purkaminen on vaikeaa. Samaan aikaan kiillottamattomien ja jauhettujen levyjen kosteusvastus on erittäin pieni. Kotona on mahdollista lisätä muottielementin kosteudenkestävyysominaisuuksia alhaisella hinnalla neliömetrillä tavallisella PVA-liimalla. Riittää siivota sivut useita kertoja. Mutta tämä suojausmenetelmä on lyhytikäinen.

Laminoidun vanerin ominaisuudet ja mitat muottiin

Vaneriin levitetty fenolformaldehydikalvo tekee siitä kosteutta, sääolosuhteiden muutoksia, kulutusta kestävää. Tällaista laminoitua vaneria käytetään eri toimialoilla: huonekaluista laivanrakennukseen. Se on saatavana hyvin paksuudelta 6 - 30 mm. Sen mitat ovat 1220 × 2440 mm - 1525 × 3050 mm. Hänestä tuli todella välttämätön rakennusmateriaali, erityisesti betonityövoiman muotti.

Laminoituvanerin muottirakenteen malli.

hakemus

Tavallinen vaneri on alttiina korkealle kosteudelle, altistumiselle auringonvalolle, korkealle lämpötilalle, helposti alttiina mekaanisille vaurioille ja siksi epäonnistuu nopeasti. Samanaikaisesti muottien vaneri on kätevin materiaali sen ominaisuuksien ansiosta: kevyt, kestävä, helppokäyttöinen ja edullinen. Vahva, tiheä kalvo laminoitu vaneri, menettää kaikki sen puutteet. Totta, on uusi - korkea hinta. Paksuudesta riippuen se vaihtelee 600 ruplasta. joka on pienin kooltaan 3000 ruplaa. Kuitenkin korkeat kustannukset eivät käytä sitä epätaloudellisiksi.

Se kestää jopa 100 käyttökertaa materiaalina erilaisiin muottiin: monoliittisten seinien, perustusten, lattian, siltojen, tunneleiden, patojen rakentamiseen.

Siksi sen kestävyys ja kulutuskestävyys kompensoivat enemmän kuin hintahaitta. Rakentamisessa käytetään useimmiten 18 mm paksua (alle 21 mm), 1,22 m leveää ja 2,44 m: n pituista vanerirakennetta, jonka kokoa voidaan helposti ja nopeasti asettaa yhteen. Tällainen koivuviilistä valmistettu kotitalousteksti maksaa noin 1 500 ruplaa.

Taulukko laminoitua vaneriä koskevista ominaisuuksista.

Suodatettu kalvo on tummanruskea. Päitä käsitellään samalla värillä akryylimaalilla vedenpitävän kerroksen aikaansaamiseksi vanerin heikoimmassa osassa.

Sen pinta on sileä. Sen 25 ja 50 mm: n kautta levitettyjen viivojen ristikko mahdollistaa helposti ja nopeasti tarvittavien koon mittaamisen ja leikkaamisen. Myös verkko voi toimia oppaana vahvistamisen aikana.

Levyarkin vakiokoko, jonka kuvasuhde on 1: 2, on helppo asentaa ja purkaa sekä kuljettaa uuteen rakennustyömaalle.

Käytön jälkeen se poistuu betonin kiinnittymistä ja taittuu vaakasuoraan kompakteiksi paikoiksi, jotka on helppo ladata ja purkaa. Huolellisella käsittelyllä se kestää ikuisesti.

laatu

Joten laminoidulla vanerilla on seuraavat ominaisuudet:

 • kosteuden kestävyys;
 • kemiallisten reagenssien kestävyys;
 • lämpötilan muutoksen kestävyys välillä -40 ° C - +50 ° C;
 • mekaanisen rasituksen kestävyys;
 • lujuus taivutus-, puristus- ja jännityskuormituksen aikana;
 • helppo kokoonpano, leikkaus, kuljetus;
 • ympäristöystävällisyys.

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät laminoidusta vanerista ihanteellisen, välttämättömän materiaalin betonirakenteessa, helpottaa työtä, parantaa tuotannon laatua ja lopulta vähentää sen kustannuksia.

Miten valita vaneri muottiin

Muottipesu

Nyt kaataminen betoniin yhteen tai toiseen on kiinteä operaatio minkä tahansa esineen rakentamisessa. Sen sijaan muottiin tulee aina käyttää korkealaatuista monoliittista tuotetta. Miksi näitä tarkoituksia varten on parempi ostaa vanerilevyt, ja myös miten valita vaneri muottiin - tämä artikkeli tulee olemaan.

Mikä erottaa hyvän muottien huonosta

Aiemmin yksityisessä rakentamisessa käytettiin periaatteessa yksinomaan havupuuta reunavia levyjä, jotka kynnivät kilpeihin. Tämä materiaali ei liian vaativaa työtä (tai kertaluonteisia tehtäviä varten) on varsin kelvollinen. Tärkein etu tällaisessa päätöksessä on se, että reuna on halpa, varsinkin jos se on 2 lajiketta, joka muuten toimii hyvin ja sillä on pieni hinta.

Mutta jos haluat tehdä muutama monoliitti tai kun on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota käsiteltyjen pintojen laatuun, niin he tilaavat vanerin tai vaihtoehtoisesti OSB-levyt.

Muokkaustoiminto

Muotoilun ensisijainen tehtävä on luoda lomake. Nestemäisen betonimassan tulisi täyttää keinotekoisesti muodostuvien esteiden tilat, joissa kypsytysprosessin lopussa betoni kovettuu täysin ja noutaa muotoilun voimakkuuden.

Valmiin monoliitin geometristen mittasuhteiden tarkkuus riippuu siitä, kuinka mittatila on koottu, kuinka sileä ja vakaa se on. Monin tavoin täällä puhutaan myös pintojen sileydestä. Laudat, jotka on asetettu kilpiin, ovat myös hyvin leikattujen reunojen kohdalla, jättävät kuperaa "kaistaleita" betonille, koska niiden välillä on aina aukkoja. Vanerin käytössä on vain aukkojen liitoksia, ja kilven tasossa ei ole liitoksia, jotka vaikuttavat laatuun. Vaneri, joka on suurikokoinen tuote, jonka sivut ovat 4, 5, 8, 10 jalkaa, ansiosta voit luoda kiinteän muottipellin.

Älä unohda, että monissa tapauksissa on tärkeää, että betonilla ei ole vain suuria epäsäännöllisyyksiä, mutta myös sileä pinta. Hallitus ei voi antaa tätä (on luonnollinen rakenne vuotuisilla renkailla, puutteita / jälkiä sahauksesta kasvot, solmuja tai halkeamia...), ja kiillotettu (tai laminoitu) vaneri on helppoa!

Vahvuusominaisuudet

Hyvän muottien seuraavana tehtävänä on kestää valtava monitonninen kuorma, joka osoittautuu sisäisen betonin painoksi. Betonin staattisen painon kaartamisen ja puristamisen lisäksi sinun on myös harkittava voimia, jotka syntyvät betonin massan värähtelyn aikana. Mitä vähemmän yhteyksiä, sitä vähemmän ongelmia.

Lisäksi muottien vaneri on edullisempi kartonkia varten sen fysikaalisten ominaisuuksien stabiilisuuden takia, koska se on koottu useista kerroksista vaneria työpajassa, sen tiheys ja lujuus ovat aina samat, virheiden ja virheiden esiintyminen on tiukasti hallinnassa. Tästä johtuen vanerilevyn korkea toistettavissa oleva kantavuus verrattuna sahatavaran kanssa.

Massat ja kompaktit

Toinen positiivinen puoli vanerin käyttämiseksi muottiin on rakenteen pienempi paino (samanlainen voima, vaneri on ohuempi kuin levy). Ja vielä on syytä huomata, että levyjen valmistuksessa on käytettävä suurempaa määrä leikattua palkkia, jota käytetään vahvistamaan ja upottamalla muottiin. Tämä vaikuttaa myös kilpien komponenttien hintaan ja kokonaismassaan.

Monoliittinen turvallisuus

Materiaalivalintoja ei yleensä oteta huomioon muottien suojaavassa toiminnassa. Muottirakenteen pitäisi kuitenkin estää betonin jäätymistä kypsymisen aikana tai sen kuivaus lämmön aikana.

Korkealaatuisen muottien ei pitäisi sallia nestemäistä sementtimelua (joka vaikuttaa suuresti tuotetun sementtikiven lujuuteen) virtaamaan muotista. Ja täällä taas vaneri tulee olemaan käytännöllisesti katsoen kilpaillut, sillä on tarvittava eristyskyky, se luo vain vähän liitoksia.

Helppokäyttöisyys

Materiaalien sopivuuden arvioimiseksi käytettäväksi muottipesässä on myös otettava huomioon kilven käytännöllisyys. Esimerkiksi on tärkeää tietää, kuinka helppoa on kypsytetyn betonin purkaminen. Sileä vanerilevy (erityisesti voideltu) voidaan helposti irrottaa, se ei anna merkkejä monoliitille, se ei aiheuta halkeamia, koska se ei vaadi liiallista voimaa.

Tarpeettomasti sanottuna, suurien vanerilevyjen tekeminen on aina helpompaa ja nopeampaa kuin murskauspaneeleilla, jotka on räätälöitävä, ralliin kiinnitettävä osaksi suojusta.

Vastustus aggressiivisille olosuhteille

Kaatunut betoni pysyy pitkään nestemäisenä, sen kovettumisen jälkeen on edelleen märkä. Siksi muotti on koko käyttöajanjakson ajan altistunut voimakkaalle kosteudelle, mikä helposti pilaa esim. Metallilevyjä ja sillä on myös voimakas vaikutus levyjen puulevyihin, jotka ilman suojaa (kalvo tai maali) alkavat paisua, halkeamia ja roiskeita.