Stencil betoniin

Koristeellinen painettu betoni - tekniikka viimeistely jalkakäytävillä, kulkuväylät, pysäköintialueet, pihat, portaat yksityisen, kaupallisen ja teollisen rakentamisen. Erityisten lisäaineiden avulla betonilla on suurempi lujuus, kulutuskestävyys, jäätymisvastus ja maalattu haluttuun väriin. Käyttämällä leimausmenetelmää betoni saa tarvittavan tekstuurin luonnollisista pintakiveistä, kivilohkoista, levyt, kiviä ja muuta materiaalia.

Koristeellinen painoväri - tekniikka viimeistelevät julkisivut, sisätilat, aidat, seinät, socles, tulisijat, pylväät. Jo valmis substraattiin levitetty massa massaa. Lisäksi meistämismenetelmällä saadaan luonnollisen pinnan haluttu rakenne.

Olemme sisään

 • +7 (8442) 70-41-41
  +7 (961) 060-56-66

Str. Yasnomorskaya, 2
Volgograd, 400039
Venäjä

20 konkreettista kappaletta stensiilistä, joka sisustaa minkä tahansa pihan

Ehkä jokainen omistaja haluaisi pitää hyvin hoidetun ja kauniin pihan.

Ei viimeinen rooli tämän toiveen toteuttamisessa. Joissakin ne ovat vain konkreettisia tai kiviä, kun taas toiset parantavat laatua.

Viime vuosina useiden stensiilien käyttö on tullut melko suosittu. Tuloksena olevat raidat näyttävät hienolta.

1. Painettu betoni "Raskas kivi"

Puutarha-tie on tärkeä osa nykyaikaista maisemasuunnittelua.

2. Puutarhatien tekeminen erityisellä kaavion avulla

Yksinkertainen ja taloudellinen vaihtoehto antaa.

3. Betonireitti jäljitelmällä kivialustoja

Kestävä kävelytie voidaan luoda betonilevyistä.

4. "Kiev chestnut" -laatat, jotka koostuvat segmentteistä-monikulmioista

Moderni konkreettinen polku.

5. Taloudellisin vaihtoehto on konkreettinen puutarhatie.

Betoni on taloudellisin ja käytännöllisin materiaali puutarhan juonitteluun.

6. Pehmopöytien jäljitelmä

Erityinen muoto konkreettisesta puutarhakatiosta voi ostaa melkein missä tahansa rautakaupassa.

7. Puutarha polku jäljitelmä luonnonkiven

Nykyisin konkreettisia puutarhavaihtoja on tullut yksi maisemasuunnittelun suosituimmista vaihtoehdoista.

8. Puutarhatyöt kivilevystä

Jopa yksinkertaisin puutarhatie voidaan muuttaa taideteokseksi.

9. betonin päällystys

Polku, joka näyttää dachalle, ei ole vain kaunis, mutta kunnioitettava.

10. Kalliiden päällystyslautojen jäljittely

Nykyaikaisen puutarhatien luomiseksi tarvitset laastin, kaavaimen, inspiraation ja vapaa-ajan.

11. Koristeellinen asfaltti viherrakentamiseen

Jäljitelmä tiilimuuraus.

12. Pyörän polku vaiheittain

Mielenkiintoinen versio puutarhatien järjestelystä, joka valittaa useimmille puutarhurijoille.

13. Uskomatonta ajatusta puutarhatien suunnittelusta

Ihanteellinen niille, jotka haluavat keskittyä vieraisiin puutarhaviljelyn maisemointiin.

14. Sementtitie

Monet puutarhurit rakastavat kiinteitä monoliittisia betonireittejä, jotka sopivat täydellisesti alueen maisemasuunnitteluun.

15. Garden path - shakkilauta

Puutarha polku, joka on muotoiltu shakkilaudan muodossa, joka voidaan luoda suorakulmaisista betonilaatoista.

16. Sisustettu betonireitti

Tämä kappale näyttää erittäin kauniilta ja houkuttelevalta mistä tahansa dachasta.

17. Värillinen puutarha polku

Materiaaleista, jotka ovat aina käsillä kaikilla kesällä asuvilla, voit helposti tehdä puutarhaväylän.

Muodikas tiili

Jäljitelmämaali - perinteinen versio, joka on aina trendi.

19. Kumipäällyste

Kumipäällyste takapihalle, joka on valmistettu kuluneista renkaista.

Teknisen analyysin tulostaminen (ekstrudoidusta) betonista

Yhä useammat tekniikat ovat syntymässä rakentamisessa, jotka pystyvät luomaan taideteoksia perinteisistä pinnoitteista ja materiaaleista. Tällainen muunnos on mahdollista myös sellaisen tavallisen materiaalin kuin betonin kanssa. Käyttämällä polyuretaani- tai metallipäällysteitä tylsä ​​betonipinta voi näyttää kivipeitteiseltä, puulattialta tai liuskekivirakenteelta. Tällaista betonia kutsutaan leimatuiksi, painetuiksi tai paina betonia. Hänestä, sekä mahdollisuudesta luoda painettu pinta itsenäisesti, puhumme nyt.

Tämän teknologian käyttämisen ydin ja mahdollisuudet

Puristettua betonia on tavallinen betoni, jonka pinnalla koristeellinen kohokuviointi levitetään erityisillä postimerkkeillä. Kohokuvioitu muotoilu voi jäljitellä mitä tahansa materiaalia: tiiliä, päällystyskivet, levyt, eläinten nahat, karkea kivi, halkeama maa. Voit valita leimasimia, joissa on lehtiä, dinosaurusten jalanjälkiä, eläimet.

Puristettua betonia on erityisen suositeltava terasseille, terasseille, alustoille, uima-altaiden, puutarhojen, jalkakäytävien, kahviloiden, ravintoloissa ja näyttelytiloissa. Tämä tekniikka tulee välttämättömäksi monimutkaisten restaurointityön aikana. Esimerkiksi, kun haluat tuoda uudelleen vanhan jalkakäytävän tuhoutuneen osan. Löydät täsmälleen samat materiaalit, jotka vanhentuvat luonnollisella tavalla, usein ei ole mahdollista. Ekstruudoitetun betoni-tekniikan avulla voidaan helposti luoda jo olemassa olevan vanhan tiilen tai puolikuivattujen kivien tarkat jäljennökset.

Erilaisia ​​postimerkkejä betonille

Ensimmäiset postimerkit painetulle betonille olivat valettua alumiinia ja olivat suuria muotoja, jotka oli varustettu kahvoilla. Tällaiset matriisit soveltuvat hyvin tavallisten tiilien tai kivirakenteiden jäljittelemiseen. Mutta monimutkaisten tekstuurien kopioimiseen heillä ei ole varaa. Aivan toinen asia - moderni polyuretaani kuolee. Ne on valettu todellisiin materiaaleihin, joiden rakenne on kopioitava. Tämän seurauksena polyuretaanilomakkeiden avulla voit saada uskomattoman autenttisia tekstuurivaikutelmia.

Valmiit postimerkit voi ostaa monilta rautakaupoista tai keskuksista. Valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota lomakkeen jäykkyyteen. Mitä tiheämpi leima on, sitä helpompi käyttää sitä selvästi näkyvän kuvan tekemiseen. Liian pehmeät ja taipuisat muodot ovat vaikeampia työskennellä, heidän on panostettava painoprosessiin.

Itse tuotettu teknologia

Leimattujen betonien tekniikka on melko yksinkertainen, mutta sinun on käytettävä sitä vain tietyn määrän nykyisiä taitoja betonin kanssa. Muutoin tulos ei välttämättä ole odotettu. Ongelmia voi ilmetä seuraavista syistä:

 • betoni kovettuu nopeasti, minkä jälkeen muottien käyttö ei anna pinnoille selkeää kohokuviointia;
 • leimaamalla leimojen avulla, sinun on käytettävä fyysistä voimaa;
 • virheitä betonipinnan kohokuvioinnissa on vaikea korjata;
 • Leimattujen betonien tekniikka edellyttää, että työntekijä pystyy käsittelemään erityisiä työkaluja pinnan muotoiluun ja tasoittamiseen.

Jos olet varma, että selviät potentiaalisista ongelmista, voit jatkaa konkreettisen alustan luomista ja leimaamalla tehtyä työtä.

Vaihe # 1. Betonin sivuston valmistelu

Leimojen perustana on tavallinen konkreettinen alusta, jossa on vahvistusta, joka on valmistettu M350: n ja sitä korkeammasta betonista.

Tällaisen alustan luomisen tekniikka:

 • neulan ja köyden avulla ne merkitsevät sen alueen rajat, joissa leimaus suoritetaan;
 • poista maaperän yläkerros (syvyys 15-20 cm), maaperän pohja;
 • laita kaivannon pohjalle raskas tyyny (paksuus 10-15 cm), paina sitä;
 • rajan päällä asettaa laudat muottiin;
 • asetetaan muottirakenteen vahvistavaan verkkoon nostamalla se maanpinnan yläpuolella vähintään 3-5 cm: n päällä (asettamalla kivet ja tiilet verkon alle);
 • betonia vaivataan käsin betonisekoittimen avulla tai tilataan valmiiksi;
 • kaada betonia muottiin saadakseen vaaditun alueen tason käyttäen metallisääntöä;
 • tiivistää betoni värähtelevällä rakeilla;
 • betonin yläkerros tasoitetaan lastalla, jolloin pinta on tasaista ja tasaista.

Vaihe # 2. Värin kovettimen sovellus

Tuoretta kovetetta levitetään vielä tuoreeseen betoniin, joka samanaikaisesti maalaa pinnan ja lisää sen lujuutta. Värinkovettejaine on jauhe, joka sisältää väriainepigmentit, supistava täyteaine ja hiukkaset graniittia ja kvartsihiekkaa. Seoksen dispergoitumisen vuoksi sen partikkelit tunkeutuvat betonin huokosiin ja täyttävät ne. Betonin pinta on tiheämpi ja kestävä. Samanaikaisesti hiukkaset antavat betonille kestävän värin (noin 30 tonnia).

Värikovetteen levittämiseen liittyvä työ alkaa betonipinnan alkuasetuksen jälkeen. Voit siirtyä hetkeen, jolloin kaikki vesi haihtuu pinnalta.

Jauhevahvisteinen kovete hajotetaan betonipinnalle manuaalisesti, sivuston keskeltä reunoihin. Samaan aikaan liikkuu samankaltaisia ​​liikkeitä kuin keilapallon heittoihin. Sekoita osa jauhetta, vedä käsi takaisin ja terävä liike heittää seoksen eteenpäin vyötärötasosta. Tällainen jauheen levittämisen periaate minimoi ilmassa lentävien hiukkasten määrän.

Ensimmäinen kerros kovettimen täytyy imeytyä betoniin, joka kestää 5-10 minuuttia. Tänä aikana betonin pinta tasoitetaan hankaamalla väriaine magnesium-lastalla. Myös kulmakulmat on käsitelty kulmiin, jotta ne ovat kaarevat, siistit.

Laita sitten toinen kerros värin kovettimelle. Pinta on tasaisempi ja sinetöitävä. Jauhe levitetään samalla tavalla kuin ensimmäisessä tapauksessa. Piirtämisen jälkeen pinta tasoitetaan teräslastalla.

Vaihe # 3. Erotuskomponentin soveltaminen

Jakaantuva väriaine estää betonin kiinnittymisen leimauksiin piirustuksen aikana. Lisäksi se myös maalii betonin pintaa, antaen sille hienovaraisia ​​värejä. Vapautusainetta on saatavana kuivana jauheena tai nesteenä. Yleisimmin käytetty jauhe on levittämällä sitä betonipintaan leveällä harjalla (harjalla).

Harja upotetaan kauhaan erottelevalla komponentilla siten, että harjakset ovat tasaisesti päällystetty jauheella. Sitten pidä harja vyötärön tasolla, työnnä käsivarsi eteenpäin ja "ruiskuta" jauhe betonin pinnalle.

Värjäyksen jälkeen kulmien kulmat käsitellään tekstuurikuorilla.

Vaihe 4 Pinta leimaaminen

Ennen leikkaamista, sinun on varmistettava, että betoni on hankkinut tarvittavan plastisuusasteen ja että sen sakeus on muuttunut samankaltaiseksi kuin savi. Jos aloitat leimaamisen liian aikaisin, betonipinta ei pysty kestämään työntekijöiden painoa ja säästää tulostuslinjoja. Jos olet myöhässä, niin kirkkaan painatuksen on panostettava postimerkkeihin. Lisäksi leimojen rakenne ei välttämättä liiku liian tiheään betoniin, varsinkin työn lopussa.

Tiheyden asteen määrittämiseksi paina sormeasi betonipinnalla useilla paikoilla sivustolla. Jos jälkiä on jäljellä, 4-6 mm syvä, voit aloittaa leimaamisen. Voit tarkistaa sen toisella tavalla: aseta leima betonipinnalle (alustan reunalla) ja astu siihen. Leimalla on oltava työntekijän paino, älä upotettava betoniin, älä liukuta pinnalle.

Jos kaikki testit ovat läpäisseet onnistuneesti, voit jatkaa leimaamista. Postimerkit asetetaan betoniselle pinnalle yksi kerrallaan. Usein valmistajien numeromerkit (1, 2, 3... tai A, B, C...) merkitsevät haluamaasi järjestysnäkymää tulostetussa kuvassa.

Kohokuviointi betoniin, on usein tarpeeksi vain astua niihin. Joskus käytä tätä varten helppoja manuaalisia tampereita.

Tulosteiden jälkeen jätetään betonipinta parantamaan 12-24 tuntia.

Vaihe 5 Puutteiden poistaminen

Betonipinnalla muottien risteyksestä on usein sementtilaastia hieman siirrettävissä. Joskus riittämättömän tampingin takia tulostetun kuvan saumat saattavat näyttää epätarkalta, sumealta. Pintavaurioiden korjaamiseksi saumat ja liitokset suoritetaan käsipyörällä, epätasaisuudet tasoitetaan tekstuurikuorilla.

Vaihe # 6. Kutistuneiden saumojen leikkaaminen

Laattojen useat laatat mahdollistavat jännitysten lievityksen ja estävät halkeilua. Tällaisia ​​saumoja voidaan valmistaa vielä tuoretta betonia käyttäen erikoisleikkuria. Tai leikkaa saumojen hiomakone betonin kuivauksen jälkeen.

Vaihe # 7. Pinta huuhtelu

Seuraavana päivänä huuhtele pinta. Letkusta tulevaa vettä käytetään ylimääräisen erottelukomponentin pesemiseen. Sen jälkeen - suoritetaan happopesu (suolahappo), jotta saataisiin aikaan haluttu vaikutus kahden värin yhdistämisestä pinnalle. Tämän prosessin aikana myös betonin huokoset avautuvat, mikä parantaa pinnan ja tiivisteen välistä vuorovaikutusta.

Vaihe # 8. Tiivistesovellus

Seuraavana päivänä betoniin levitetään lakka-tiiviste. Se suorittaa useita toimintoja:

 • suojaa pintaa kulumiselta ja kulumiselta sekä öljyjen ja kemikaalien tunkeutumiselta;
 • antaa pinnalle kiilton eri kylläisyydestä (tuskin havaittavasta satiinista kyllästettyyn lakkaan);
 • parantaa betonin värikylläisyyttä;
 • yksinkertaistaa käsitellyn pinnan ylläpitoa.

Tiivistettä levitetään rullalla, joka pyörii sitä pinnan yli. Mutta, jos leimattu rakenne, jossa on syvät painatukset, tiivisteen levittämisen yhteydessä on toivottavaa yhdistää valssaaminen rullalle lisää harjaamalla. Yleensä tarvitaan 2-3 kerrosta tiivistysainetta.

Kun tiiviste on kuivunut, leimattu pinta on täysin toiminnassa.

Joitakin vinkkejä laadun leimaamiseen

Haluan huomauttaa muutamia kohtia:

 • Jos käytät leima ensimmäistä kertaa ja etkä tiedä, miten sen merkintä betonille näyttäisi, tee testipaino puristettuun hiekkaan.
 • Vältä painetun kuvion toistumista pinnalle, varsinkin jos leimat jäljittelevät luonnonmateriaaleja (kivi, puu jne.). Satunnaiset sävellykset näyttävät realistisemmilta.
 • Saat antiikin vaikutuksen pinnalle levittämään pieni määrä kuivaa erottavaa komponenttia (jauheena) vielä nestemäiselle betonille. Suihkuta nesteenerotin sen yläpuolelle. Neste liuottaa kevyen kerroksen jauhetta, jonka jälkeen värilliset aksentit, kuten kourat, jäävät pinnalle.
 • Varmista, että erotuskomponentin hiukkaset painetaan hyvin betoniin painamisen aikana. Muuten se pestään pois vedellä, kun huuhtoutuu pintaan.
 • Varmista, että henkilöt, jotka käyvät leimasivelten aikana, käyttävät puhtaita kenkiä ilman jälkiä rakennusjätteistä ja pölystä. Nämä epäpuhtaudet väistämättä tuhoavat tuoreeseen betoniin ja rikkovat leimattujen pintojen haluttu rakenne.

Kaikki leimattujen betonielementtien salaisuudet! Ennen kuin aloittaisit leimaamalla, suosittelemme, että katsot pienen informatiivisen videon. Se osoitti tekniikan tärkeimmät vaiheet: betonin maalaus, erotuskomponentin soveltaminen ja pintakäsittelyn luominen leimasimia käyttäen.

Painettu betoni - tekniikka, työn hienotunteisuus, asiantuntijoiden vastaukset nykyisiin kysymyksiin

Mikä on painettu betoni ja mitä vaikeuksia sen valmistuksessa voi olla.

Artikkeli valmisteltiin Domask Concrete -asiantuntijoiden kanssa.

Kivilohkot, päällystyslaatat, klinkkeri, luonnonkivi - on tarpeeksi viimeistelymateriaalia, mutta täydellisyyttä ei ole rajoitettu, ja nykyään kaikki nämä pinnat voidaan jäljitellä betonilla. Tämän tekniikan avulla voit luoda tarkasti kaikki tekstuurit, kun taas pinnoitteen fysikaaliset ominaisuudet eivät ole huonompia, mutta useissa kohdissa se on parempi kuin simuloitu pinta. DOMASK CONCRETE -yrityksen asiantuntijat auttavat ymmärtämään teknologian perusasioita ja tärkeitä vivahteita, ja he vastaavat myös FORUMHOUSE-käyttäjien tärkeimpiin kysymyksiin.

pitoisuus

 • Painetun betonin historia.
 • Painotetun betonin käyttöalue, edut ja haitat.
 • Painetun betonilaitteen tekniikka.
 • Ammattimaiset vastaukset käyttäjien kysymyksiin.

Painetun betonin historia

Painettua betonia käytettiin viime vuosisadan puolivälissä USA: ssa. Yrittäjäamerikkalaiset ovat kehittäneet betonin pinnan kovuusasteen tekniikkaa ja antavat sille erityisominaisuuksia niin, että sotilasilmailukäytävät toimivat niin kauan kuin mahdollista. Mutta kaupunkisuunnitteluun osallistuneille urakoitsijoille myönnettiin keksintöä nopeasti, ja pienillä parannuksilla otettiin esille koristeellinen painettu betoni käytettäväksi lähes mihin tahansa esineeseen.

Painettu betoni, joka tunnetaan leimattuna (betoni valmistetaan kuole- mien avulla) tai puristetaan betonilla, eroaa tavallisesta pinnoitteesta kohokuvioinnilla. Tässä tapauksessa kuvio voi toistaa luonnollisen tai keinotekoisen materiaalin, olipa kyseessä kivi, puu, päällystystekniikka tai murtunut maaperä. Visuaalisen valituksen lisäksi betonille on ominaista lisääntynyt kulutuskestävyys, koska painoprosessissa käytetään erityisiä materiaaleja sekä betoniin suojaavia kyllästyksiä ja lakkoja.

Soveltamisala, pinnoituksen edut ja haitat

Tämä materiaali on yleismaailmallista - se voidaan asettaa erilaisiin perustuksiin, joita käytetään ulkona ja sisätiloissa. Yksityiselämässä yleisimpiä on betonipäällystäminen puutarhaportteihin, terasseille, virkistysalueille, paviljongit, portaat, huvimajat ja terassit. Se on lähes korvaamatonta, koska se mahdollistaa kaikki tyylit ja materiaalit, joita ei löydy tänään.

Mutta vain laitteen tekniikan noudattaminen, joten ymmärrämme.

Ei ole vaihtoehtoa painetulle betonille kadun vaakatasoisilla pinnoilla (kulkutiet, pysäköintialueet, sokeat alueet, jalkakäytävät, pihat). Tämä on monoliittinen laatta - ei ole dips, erilaisia ​​tekstuureja ja värejä, nopea asennus, vahvuus, kestävyys ja pakkasenkestävyys.

Pinnoituksen edut sisältävät seuraavat ominaisuudet:

 • Kiinteys - liimasauman puutteen takia, jolloin päällystysmateriaaleja päällystetään, kangas ei vaadi säännöllistä restaurointia.
 • Ympäristöystävällinen - riippumatta siitä, miten tämä käsite on voitettu, mutta betoni ei sisällä kemiallisia komponentteja, jotka voidaan kuumentaa ympäristöön, kuten asfalttijohdannaiset ja vastaavat päällysteet.
 • Koristeellinen vaikutus - se näyttää polulta tai askeleilta, riippuu vain henkilökohtaisista mieltymyksistä, laaja valikoima lomakkeita on lennettävä mielikuvitusta.
 • Kestävyys - monoliittinen kangas ei ime kosteutta, siksi se ei halkeile jäädytettynä, värit kestävät hankausta ja suorasta auringonvalosta. Oikein asennettu painettu betoni kestää vähintään 15 vuotta ja jos huolehdit siitä, niin lisää.

Jos auto on pyöreitä pyöreitä, jäljelle jäävät tyypilliset jäljet.

Tietoja painetusta betonista. Kappaleiden laatu ei ole huono, mutta kaikki parkkipaikalla on ongelma. Kaikki on kunnossa liesi, mutta minulla on vuoron alla, ja jättäen on sama, ja molemmat autot talvella. Paikalla, jossa etupyörät kääntyvät joka päivä - koko pinta peitetään naarmuilla. On selvää, että luonnonkiven tai päällysteen versio olisi sama, mutta tosiasia on edelleen. Ottakaa huomioon, jos kääntäkää pyörä paikalle ja ajoi piikkejä - sinun on valittava jonkinlainen pinnoite, kuten hieno sora liimapohjaan.

Ammattilaiset tarjoavat toisen ratkaisun ongelmaan, jos todella haluat tällaisen parkkipaikan.

Ainoa ratkaisu on kaataa 70-80 cm leveitä kaistaleita pyörien alle, jotka voidaan myöhemmin purkaa ja täyttää uudet.

Ja raiteilla, parkkipaikoilla ja muualla päällyste on myös herkkä kemiallisille reagensseille, joita ei myöskään pidä unohtaa.

Painetun betonin tekniikka

Huolimatta eräistä vivahteista, tekniikka itsessään koristeellinen painettu betoni ei ole erityisen monimutkaista. Kuitenkin vain tiukka noudattaminen työelämälle ja korkealaatuinen, joka sopii sovellusmateriaalin erityispiirteisiin, tarjoaa houkuttelevan, kestävän ja kestävän pinnoitteen.

Säätiön valmistelu

Ensimmäinen vaihe on vakiomalli - näytteenotto maaperän kerroksesta, tasoitus, tiivistys, rinteiden muodostaminen, lisäämällä kuivatuskerros murskattua kiveä 20-40 mm: n murto-osaa tasoittamalla ja tampingilla. Sitten suoritetaan vedenpitävyys, koska maaperän kosteus painetun betonin suhteen on vasta-aiheista. Tätä varten muovikalvo asetetaan raunioille. Valmistuksen viimeinen vaihe on alustan muottien ja lujituksen asennus (ottaen huomioon vähimmäissuojakerros), raudoituksen halkaisija ja verkkokenno riippuvat odotetuista kuormituksista. Hiekkapohjaisilla maaperillä geotekstiilikerrosta voi olla tarpeen murskatun kiven aikana.

Laastivaatimukset ja muotoilu

Ensisijainen tehtaan betonibrändi on vähintään M300-350, jos teet betonista itsenäisesti esineeseen, sitten Portlandin temppeliin (400-500) lisäämällä kuituja ja pehmittimiä. Betonityyppien asettaminen, pinta on tasoitettava, tiivistettävä, sedimenttiroiskeet ja sileät raudat betonilla.

koristelu

Kun pinnalla ei ole ylimääräistä kosteutta, levitetään 2-3 asteen väriä kiinnittäen (ruiskuttamalla) pinnan kovettamiseksi ja halutun värin antamiseksi. Jokainen kerros hierotaan uuteen betoniin, jossa on silityslauta, kunnes pinta muuttuu monokromaattiselta, tarkkaava kulutus - 2,5 kg / m², tummat värit, 3,5 kg / m² - vaaleat värit. Seuraavaksi ruiskutetaan värillinen hydrofobinen erotin, joka estää muodon tarttumasta betoniin ja antaa toisen värin pinnalle, joka pysyy nivelissä ja urissa. Leimaamalla painatukset levitetään lomakkeiden avulla, kun taas betonia voidaan puristaa sormella ja siirtää lomakkeita asteittain koko verkon alueella.

Kahden päivän kuluttua erotin ylimäärä poistetaan betonista, huuhtoutuu tavallisella vedellä letkusta ja auttaa harjaa.

Käyttötapa

Kuten jo todettiin, suojaavan kerroksen päivitys kestää 2 vuotta, mutta pari vivahdusta:

 • Jalankulkijoiden kuormitukset voivat imeä päällysteen 4 päivän kuluttua, suuri massa vain 14 päivän kuluttua.
 • Älä puhdista lunta tai metallipitoisuutta.
 1. Vahvistus (murtumia vastaan)
 2. Base (betoni M350)
 3. Väri kiinnitin
 4. Hydrofobinen erotin (niin että muoto ei tartu kiinni, lisäksi se antaa värin saumille ja urille)
 5. Tekstuurimuoto / leima
 6. Levyt (kyllästys ja lakka vedeneristys, tyydytetty väri ja märkä kivi)

Ammatilliset vastaukset

Portaalin jäsenet ovat kiinnostuneita erilaisista tilanteista: laajennusliitoslaitteiden tai kiinnittimen alkuperäisen käytön.

Kiinnostaako laite laajennusliitosten tekniikalle ja onko mahdollista kiinnittimien avulla luoda vain litteä betonipinta, autotallin sisäänkäynti jne.

Halkeamien välttämiseksi, jännityksen lieventämiseksi, leikkaavat laajennusliitokset yhdessä leikkurilla tai hiomakoneella timanttilevyllä 1/3 betonipaksuuteen, 3 x 3 m kortit, joiden kerrospaksuus on 8-12 cm, raidat leikataan puolitoista metriä. Sileä, värillinen pinta voidaan saada, jotkut tekevät juuri niin, ne yksinkertaisesti korvaavat värin kiinnittimen tuoretta betonia.

Käyttäjien pääasiallinen massa, jotka vain katsovat tekniikkaa tai ovat jo kokeillut sitä ja ovat tyytymättömiä tulokseen, ovat huolissaan painetun betonin tuhoutumisen syistä. Mukaan Fedor, voi olla useita niistä.

Laitetekniikan häiriö:

 • Vedenpitävyys (kalvo ja kyllästys). Riippumatta siitä, millainen pinta on, kun se laittaa koriste-betonin kadulle, se on suojattava eristyskerroksen alapuolella ja yläpuolella.
 • Työskentele huonoissa sääolosuhteissa (kylmä, kuuma, kostea).
 • Kiinnittimen myöhäinen käyttö: jos betonia "tarttuu", koostumus ei pääse syvälle kerrokselle, joka sitoo vain pintaa, joka johtaa kuorintaan ensimmäisen talven jälkeen.
 • Riittämätön esijännitys - vesi pysähtyy, pilaa näkymä, kerääntyy vähitellen kerääntymispaikoille ylemmässä kerroksessa ja, kun se kyllästyy, alkaa tuhota betonia. Tekniikan mukaan kaltevuus on 1,5 cm kullekin verkon juoksumittarille.
 • Puute tai riittämätön vahvistus alkaa muodostaa betonilaatan.
 • Nestemäinen - liiallinen kosteus nousee tärinän aikana, betonin ominaisuudet heikkenevät, pinta heikkenee, sitä vähemmän nestemäistä, sitä suurempi on vahvuus, voit korvata osan vedestä modifioijilla.
 • Paksu - on vaikeampaa tehdä vaikutelman, nopeutettu asetus aiheuttaa vaikeuksia kiinnittimen kiinnittämisessä.
 • Tuotemerkin yhteensopimattomuus - painetulle betonille tarvitaan M300-tuotemerkki, kaikki alle eivät sovi sovelluksen ominaisuuksiin.

Jotta kaikki toimisi, tarvitsette seuraavia: vedenpitävyys, riittävä kaltevuus, betoni luotettavalta toimittajalta. Työssä - ajoissa "mennä" betoniin. Suurin kerrallaan - 3-4 m³ betonia. Älä työskentele nestemäisellä betonilla, työskentele hyvällä säällä.

Painetun betonin tekniikkaa voidaan käyttää paitsi uusien tilojen rakentamisessa myös vanhojen korjaamiseen tai muokkaamiseen.

Kerro minulle, voisiko tämä pinnoite laittaa valmiiksi valmistettu sokea alue?

On mahdollista, että valmis sokea alue on vedenpitävä, jos tätä ei ole tehty, on parempi käyttää läpäisevää vedenpitävyyttä. Tavoitteena on eristää betoni, syksyllä ja keväällä jäädessä veden muuttuu jääksi, laajenee ja tuhoaa betonia, ja ylempi kerros irtoaa.

Painetuilla betonilla on omat edut ja haitat, mutta tekniikan ja huolellisen käsittelyn noudattaminen kestää kauan, minkä vuoksi se maksaa takaisin kaikki investoinnit.

Yhtiön 17 vuoden kokemuksen perusteella voimme sanoa, että painettu betoni, joka on tekniikan mukaan luotu, on edelleen käytössä ja samalla hyvän ulkonäön ylläpitäminen.

Jos ei ole mahdollista tilata tehdasbetonia, niin miten tehdä itsepainotteisia, ei heikompia hänelle ominaisuuksissa - artikkelissa betonivalmisteen räikeistä, ensimmäisessä osassa ja toisessa osassa. Mitkä ovat pehmittimiä ja miksi niitä tarvitaan - liuoksessa käytettävien lisäaineiden aineistossa. Videossa - siitä, mitä voidaan tehdä arkkitehtonisesta betonista.