Kuinka laittaa tienlevyt

Riippumatta siitä, kuinka paljon esikaupunkien asukkaat asuvat lähemmäksi luontoa, ei voida hallita ilman joitain parantamisen elementtejä, kuten polkuja. Niiden pitäisi olla toimivat ja mukavat sekä nimetä koko kylä hyvin. Tonttiasi voi käyttää luonnonkiveä jalankulkuväylänä, mutta samanaikaisesti maalauslautat, joita kiinteistökehittäjät ja kansalaisosuuskunnat käyttävät aktiivisesti, sopivat paremmin yhteisiin katuihin.

sisältö:

Tieastiat

Teräsbetonilaatuja kutsutaan ainutlaatuiseksi materiaaliksi teiden valmistukseen, joka pystyy kestämään valtavia kuormia. Tällaisten tuotteiden käyttö on hyvin erilainen. Kyseessä on väliaikaisten teiden rakentaminen rakennushankkeisiin ja pysyvien tieyhteyksien luominen yrityksille, pääsy harvaan asutuille maaseutualueille, jotka ovat lyhyen matkan pääteiltä.

Lujitettujen betonilaattojen tekniikka mahdollistaa teiden rakentamisen ehdottomasti mihinkään maastoon ja käyttää niitä aktiivisesti. Lisäksi asfaltti asennetaan tiililevyjen pinnalle, joka suojaa laatat ja pidentää kankaan käyttöikää. Mielenkiintoinen ominaisuus näiden betonituotteiden käytölle on mahdollisuus käyttää uudelleen, jos levyt ovat säilyttäneet ominaisuutensa, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt. Käytetyistä laatoista on aivan mahdollista rakentaa tilapäinen jalkakäytävä.

Kun väliaikainen varastointialue tulee tarpeettomaksi, tällainen pinnoite voidaan yksinkertaisesti purkaa ja kuljettaa levyt toiseen paikkaan, jossa niitä voidaan käyttää ilman rajoituksia peruskäyttöön. Käytössä olevat työtasot, jotka ovat juuri tehtaalla tehdyistä tuotteista, eroavat toisistaan ​​vain ulkonäöltään. Sillä välin käytettyjen tienlevyjen lasku, vähemmän kuin uusien 40-50%: n asentaminen.

Tienlevyjä voidaan käyttää monissa lämpötiloissa, jotka ovat tärkeitä maassamme - miinus 40: stä plus 55 astetta. Korkeampaa lämpötilansuojaa voidaan saavuttaa erityisten epäpuhtauksien avulla, joiden ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia tienpintoja myös maan syrjäisimmissä kulmissa.

Vahvistettu betonilaattojen pääasiallinen etu on mahdollisuus asentaa nopeasti ja asentaa helposti jalustaan ​​suhteellisen yksinkertaisesti. Toinen etu tien tiilien käytöstä tienrakentamisessa on laattojen leviämisen nopeus. Betonitie-tien tiet ovat esteettisesti kiinnostavia, mutta myös kuljettajille miellyttäviä.

Kuitenkin tienlevyt eivät kaikki ole yksinkertaisia. Teräsbetonilaattojen asentamiseen liittyy haittoja. Levyt valmistetaan maahan, jolloin saumat. Samankaltaisista laatoista valmistettu tie voi hajota maaliikenteen seurauksena, joten betonilaattojen käyttöpaikassa on tarpeen seurata jatkuvasti niiden ulkonäköä ja kunnossa. Tämä edistää erilaisten negatiivisten ilmiöiden ja tienpinnan pitkäaikaisen käytön oikea-aikaista poistamista.

Maanlaatan suunnittelu

Tie- levyt ovat litteitä suorakaiteen muotoisia teräsbetonilevyjä, joiden paksuus on noin 14-18 cm. Nämä tuotteet valmistetaan jännittyneiden tai jännittämättömien vahvikkeiden perusteella. Teräsbetonilaattojen työpinta on aallotettu. Päätypintojen tuotteissa on kiinnityskorvakkeet, mutta lautaset voidaan rakentaa silmukoitavien tarttuimien alle. Asennussilmukat sijaitsevat erityisesti muotoilluissa syvennyksissä, jotta ne eivät pääse putoamaan ulkopinnalle sen aikana.

Betoni toimii sidoksena niissä. Tierilevyn teräsbetonissa käytetty tuote antaa tuotteen vastustuskyvyn mihinkään ilmakehään ja mekaaniseen rasitukseen. Mitä korkeampi betonin laatu on, sitä enemmän painetta tällainen rakenne kestää. jos olet kiinnostunut siitä, kuinka paljon tienlevyä painaa, muista, että sen paino on yleensä vähintään 2 200 kiloa. Tie- levyt on valmistettu betonista, jonka tiheys on 2200 - 2500 kg / m. Usein tienlevyt on valmistettu betonista, jossa on W2: n ja F150: n pakkasenkestävyys.

Terässauvojen rakentamisen vuoksi se toimii monien vuosien ajan ja säilyttää tekniset ominaisuudet. Vahvistettujen levytuotteiden valmistuksessa käytettiin vahvistusluokkia At-5, At-4, A-5. Kuormittamattomissa levyissä käytetään luokan A-3C, A-3 ja A-1 ja langan BP-1 sauvanvahvistusta. Piilotetut liittimet on suojattu auringonvalolta, mekaanisista vaikutuksista ja sademäärästä. Kun asennat tienlevyt takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja normaaliin tilaan muodostunut jännite on vähäinen.

Standardissa säädetään tällaisten tiililevyjen tyypillisiä mittoja:

 • pituus on 6 metriä, leveys 1,75, 3, 1,87, 3,5 ja 3,75 metriä;
 • 3,5 metriä pitkä ja 2,75 metriä leveä;
 • pituus 3 ja 1,75 metriä;
 • Pituus on 1,75 metriä ja leveys puolitoista metriä.

Tie- levyt varastoidaan yleensä paaluissa, joiden korkeus on korkeintaan 2 metriä, ja alaraja asetetaan tasaiselle ja tiheälle alustalle. Jokainen pinossa oleva levy asetetaan puupaneeliin.

Laatuluokitus

Kaikki tienlevyt on jaettu kahteen tyyppiin, ja tämä määrittää niiden tarkoituksen: levyt pysyvää työtä varten (tyypin 1P levyt) ja väliaikaiset tienpinnat (2P). Tie- levyt niiden muotoon ovat kolmesta tyypistä: trapetsoidina (levytyyppi PT), suorakaiteen ja kuusikulmion muodossa.

Suorakulmion muotoisia levyjä on saatavana 1 puoleisella sivulla (PB-levyillä) ja 2 sivua lyhyillä sivuilla (merkintä PBB). Kuusikulmion muotoiset levyt ovat diagonaalinen orientaatio (levy SLT), poikittaissuuntainen (tuotemerkki PShP), kuusikulmainen muoto jaettuna puoliksi diagonaalisesti (tuote DPSH) ja kuusikulmainen muoto jaettuna puoliksi (PCA-levy). Huolimatta siitä, että tavanomaisten betonielementtien tuottamat tie-aihioiden kokoonpanot vaihtelevat, tilat tuottavat pääasiassa vain suorakaiteen muotoisia tiililevyjä tilapäisille tai pysyville teille.

Vahvistettu betonilaatta pystyy kestämään kuormia, joiden määrä on 10 - 30 tonnia. Tuotetunniste ilmaisee sallitun kuormitustason. Yleisimpiä tienlevyjä ovat PDN-levyt (tielevyt, joissa on kireät vahvikkeet) 20-18-30. Valitettavasti niillä on joitain rajoituksia raskaille kuorma-autoille tavanomaisesti liikkuvilla kuormilla, mutta asumiseen kotona ei ole merkitystä.

Jos sinulla on varaa asettaa sileät lentokenttälevyt PAG, niin tämä on oikea päätös. Nimestä johtuen CNCP: tä alun perin käytettiin lentokenttien rakentamiseen, joten niiden luotettavuutta ei ole epäilystäkään. Valmistuksessa käytettiin korkealaatuista betonia ja vahvistettua raudoitusta. Toinen etu lentokenttien tienalustoista on aallotettu pinta, joka myös lisää suorituskykyä.

Tierilevytekniikka

Tie- levyjen asennuksen laaja suosio selittyy myös yksinkertaisella valmistusmenetelmällä, joka ei edellytä uusia laitteita. Niiden valmistusjärjestys on seuraava:

 1. Muodon valmistelu - säiliö tyhjennetään vanhan betonin läsnäolosta, pohjaan ja sivuihin kohdistuu erityinen voiteluaine, mikä vähentää betonin kiinnittymistä metalliin lomakkeella.
 2. Vahvistustekniikka - 2 vahvistavaa verkkoa sopii muotoon, aseta kiristimet, jotka takaavat verkkojen välisen etäisyyden ja suojakerroksen rajoittimet.
 3. Betoniseoksen asettaminen, joka on tiivistetty värähtelevillä pöydillä.
 4. Muottien lähettäminen betonoituun tienalaan lämmityskammioon, jossa se lämpökäsitellään.
 5. Tuote irrotetaan tuotannosta, tarkistaa betoniterästen laatu ja merkintä.
 6. Tierilevyjen lähettäminen lopputuotevarastoon, jossa ne on pinottu.

Raidan luominen sivustossa

Tienlevyjen toimivuus mahdollistaa niiden käytön paitsi alueilla, joilla raskaalle liikenteelle tarvitaan myös luotettavaa ja kestävää pinnoitusta, mutta myös kotona. Nämä tuotteet ovat täydellisiä näihin tarkoituksiin, koska ne ovat riittävän vahvoja, koska ne eivät pääse pakkaseksi, koska vesi nopeasti menee uurteisiin päällystetystä pinnasta. Ne on helppo korjata - korvaamalla yksi levy purkamatta koko raitaa, aja tällaista raitaa pitkin voi olla heti luomisen jälkeen.

Raiteiden laatikoiden valinta

Teräsbetonilaatat voivat helposti sijoittaa puutarhatiet, kävelytiet, avoimet alueet, pysäköintialueet ja kiinteän ajotieltä taloon. Tiekarttojen muotoilla on runsaasti omia monimuotoisuutta. Neliönmuotoiset, suorakulmaiset, kolmiomaiset, pyöreät, timanttimuotoiset laatat, epäsäännölliset muodot, eri värit ja koot ovat myynnissä.

Jos haluat luoda kävelytie taloon, voit käyttää yhdistelmää tienlevyjä, joissa on pieniä kiviä, meripuita, roskaa, sahatavaroita. Puutarhojen järjestelyissä on mahdollista käyttää pilkottuja tienlevyjä. Jos haluat jakaa tuotteita, käytä murskainta ja taltta. Varmista, että käytät silmälaseja silmien suojaamiseksi lentäviltä palasilta. Suosituimmat levyt rautateiden järjestämiseksi kotona ovat sileäpintaisia ​​tuotteita.

Voit noutaa ja leikata kuvio tai syvä kohokuvioitu, jotka jäljittelevät mosaiikki, tiili, laatta. Raiteen luonnollisimpia ilmiöitä voidaan saada käyttämällä levyjä, joissa on "kivitetty" pinta luonnonkiven alla. On kuitenkin parempi antaa etusijalle laattoja, joissa on aallotettu pinta, jotka takaavat turvallisuuden, kun matkustat pitkin polkua jäällä tai märällä säällä.

Levyjen pohjan sovittaminen

On mahdotonta asettaa tienlevyt suoraan maaperään. Ensin sinun on valmistettava "sänky" tulevaan kävelytie ja patio. Ensinnäkin leikkaa yläkerros maaperästä, tasoittaa pinta ja poistaa kaikki epäsäännöllisyydet. Digi kaivoa merkitsemällä syvyydet lähes 25-35 senttimetriä. Löytöjä ja savimaita alamäessä kaivannon syvyyden tulisi olla vähintään puolet metristä. Pohja on lähetettävä kuivatusta kuitukangasta - geotekstiiliä.

Geotekstiilit estävät rikkakasvien itävyyden ja tällaisen hiekkasaumapohjan huuhtoutumisen. Sitten täytä kaivanto kerroksittain (5 senttimetriä puutarhatietä ja 10 cm parkkipaikalle tai ajotielle) ja hiekkaa (10 senttimetriä). Aseta niin sanottu "hiekkapyyhe", joka on välttämätöntä tamping ja kastelu 5-7 senttimetriä. On parempi käyttää uran hiekkaa, koska se on vähemmän hiipiva ja pölyinen kuin jokien hiekka, se on helpompi tamp.

Tällöin hiekka on pakattava värähtelevällä levyllä. Voit käyttää myös vibro-levyä, mutta tämän tietotekniikan käytöstä laskemisen kustannukset ovat jonkin verran kalliimpia. Kaatopaikan ja täyttöä on hallittava yksinkertaisella köysipiirillä tai tasolla, joka venytetään tasolle. Tampingin lopussa pinnan on oltava ihanteellisesti tasainen, koska se vahvistetaan betonirakenteella.

Kun otetaan huomioon maavälineen topografia, varaa pieni kaltevuus niin, että sadeveden ja sulaveden virtaus virtaa ilman lätäköiden muodostumista. Lisäksi voit luoda pohjan asennuslaitteille myrskyviemäriin. Seuraava askel on sivukiven asentaminen tai rajan luominen uralla, jolla tavarat voidaan kytkeä telakointiin.

Taivutusalustat

Polut ovat paikan päällä liikennevälineitä, ja ne ovat myös maisemasuunnittelun tärkeitä elementtejä, jotka ovat vastuussa puutarhan koostumuksen eri kohteiden vuorovaikutuksesta ja yhteenliittämisestä. Siksi reittejä järjestäessä ei ole suositeltavaa osallistua lasimaalauksiin ja teräviin kierroksiin. Ehdottoman suorat polut eivät myöskään ole vaihtoehto, koska ne näyttävät luonnottomilta.

Rataosuuksien leveyden on oltava alueen liikkumisen logiikan mukainen ja sen on oltava sidoksissa sen sadonkorjuulaitteen kokonaismittoihin, jotka on tarkoitus käyttää kiinteistön kunnossapitoon. Kotilentokoneiden leveys on noin puolitoista metriä. Jos aiot suunnitella polkuja, on tarpeeksi leveitä 70-80 senttimetriä. Polun järjestelyllä - puoli metriä. Ajotieltä suositeltu leveys on 2,25-2,5 metriä.

Kovan päällysteen asettamiseen on kaksi tapaa - "kuiva" ja "märkä". Ensimmäisessä tapauksessa oikeat muodot varustetaan tiukasti toistensa väliin (levyt eivät ole yli 2-3 millimetriä), saumat on täynnä hiekkaa ja irrotettava vedellä.

"Märkä" -teknologia, jossa käytetään putkilevyjä, sisältää sementti-hiekkalaastin, jonka ansiosta päällyste tarttuu hyvin hiekka- ja soramateriaalille. Välivaihtoehtoa voidaan harjoitella kotona - materiaali asetetaan kuivaan sementti-hiekkaseokseen. Sen jälkeen, kun tienpinta on kaatunut vedellä, sitten kivet ja alapuolinen kerros on asetettu.

Menemme seuraavasti. Levyjä suositellaan sijoitettavaksi sarjaan. Vedä johto kulkureitin reunaa pitkin ja aseta ensimmäinen rivi levyjä pitkin sitä. Nosta ensimmäinen lautanen 5 pistettä hiekkaan ja aseta ratkaisu, johon palaat levyn. Sitten kuri sitä murskaamalla ja lautalla. Aseta loput levyt samalla periaatteella. Aseta niiden väliin noin 8 millimetrin paksuiset puulaatat. Hallitse vaakatasoista muurausta rakennustasolla.

Ne voidaan sijoittaa paitsi päästä päähän, mutta myös pieni aukko, joka on täynnä sementti laasti, kivi, hiekka. Levyjen naarmuttamisen välttämiseksi on parempi kiristää saumat märällä liuoksella, kun tiililevyt on suojattu erityisellä liimakalvolla. Levyt poistetaan työn lopussa, liuos jäätyy kahden päivän kuluessa. Grasssiemeniä voidaan istuttaa myös.

Olet jo ymmärtänyt, että missään tapauksessa on mahdotonta asettaa laattoja suoraan paljaalle alustalle. Muista vielä yksi asia. Jos varustat talon sisäänkäynnin tai autopaikan, kiinnittimien kiinnityslenkit luotettavuudelle liitetään toisiinsa hitsaamalla teräsputkilla ja tyhjiöt kaadetaan monoliittisella betonilla. Tämä mahdollistaa täysin tasaisen tien varustamisen, jotta vältytään entistä enemmän ajamisesta ja levyjen leviämisestä. On suositeltavaa asfaltti-betoniseoksen sijoittaminen tällaiselle tielle.

Tienlevyjen asettaminen

Asennustekniikka

Lisäksi tienlevyjen käyttö mahdollistaa mahdollisimman lyhyessä ajassa laadukkaan tienpinnan. Tässä artikkelissa kerrotaan tienlevytyypeistä ja niiden asennustekniikasta.

Tyyppikilvet

Tyyppikilpi on tasainen RC-tuote, jonka paksuus on 14-18 cm. Tie- levyt ovat saaneet eniten sovelluksia tilapäisten ja pysyvien teiden rakentamisessa. Tärkeimmät materiaalit niiden valmistamiseksi ovat betoni ja vahvikkeet, joita käytetään vahvistavina elementteinä.

Tie- levyt jaetaan niiden ominaisuuksien mukaan seuraaviin tyyppeihin:

 • 2P 30 - käytetään pääasiassa tilapäisen päällysteen järjestelyyn, koska nämä levyt kestävät enintään 30 tonnin kuormitusta;
 • PDP 3 - tämäntyyppiset tienlevyt ovat yleismaailmallisia. Sitä voidaan käyttää pysyvien pinnoitteiden järjestämiseen sekä väliaikaisiin säätölaitteisiin.
 • 1P30-laattoja käytetään pysyvien teiden rakentamiseen.

Lisäksi on olemassa erityinen tietolevy, joka on merkitty kirjaimella - PDN.


Näillä levyillä on raskas runko, ja niiden pääasiallinen tarkoitus on jalkakäytävien rakentaminen erittäin vaikeissa olosuhteissa.

Asennustekniikka

Sinun on tiedettävä, että tiililevyjen asentaminen edellyttää tietyn vaiheen, jossa valmistellaan perustusta näihin tarkoituksiin, koska on mahdotonta sijoittaa RC-laattoja kentällä. Laitekannasta poistettiin ensin maataso ja tehtiin tielle tarkoitettu tasoitusosa.

Tämän jälkeen erikoisvarusteilla kaivanto ripustetaan vähintään 30 cm: n syvyyteen. Jotta ei enää pestäisi putkilevyjä vedellä, geotekstiilikalvo leviää kaivannon pohjalle. Sitten geotekstiilien päälle sovitetaan tyyny tienlevyjen alle, joka koostuu 10 cm: n kerroksesta ja 20 cm hiekkakerroksesta.


Seuraavaksi hiekkainen tyyny kaadetaan runsaasti vettä ja varovasti tampereilla käyttäen värähteleviä levyjä tai rullaa. Tämä on erittäin tärkeä vaihe laitekannasta tierilevyjen alla, jonka aikana maatasoa seurataan jatkuvasti.

Lujitetun betonilaatan asentaminen voidaan suorittaa tiiviisti tai tietyllä aukolla. Jos toinen menetelmä valitaan, levyjen väliset nykyiset aukot, kun kaikki työ on suoritettu, olisi täytettävä hiekalla.

Asennustekniikka

Väitteet, joiden mukaan on mahdollista lyhentää aikaa ja vähentää tien rakentamista useita kertoja käyttämällä tienlevyä, tämä ei ole mikään muu myytti. Ensimmäinen syy on se, että tienlevyjen asennustekniikka mahdollistaa asennustyöt jo valmiiksi valmistetun alustan pohjalevyjen kanssa. Sekä kaatamalla asfaltti tai sementtiseos.

Mikä on perusaineen valmistuksessa. Ensimmäinen vaihe on maaperän kasvikerroksen poistaminen. Tällaisten raskaiden laitteiden käyttö puskutraktoreina on pakollista, ja on myös mahdollista, että maansiirtoautoja käytetään sellaisen maaperän poistamiseen, jota ei voida käyttää. Lisäksi asettelu: kaivaus ylimäärin tai täyttyminen pula.

Tätä vaihetta seuraa taustalla olevan kerroksen laite, joka on pääasiassa hiekka- tai hiekka-soraa, ja rullat pakotetaan tiivistymään. Ja vasta sitten alkaa laittaa tiekarttoja viimeiselle, ylimmäiselle kerrokselle tielle. Tilapäisten polkujen järjestelyä varten alustan (vuoraus) valmisteluvaihe vähenee tavallisesti pieniin määriin.

Ennen kuin annat suosituksia tienlevyjen asettamisesta, kannattaa mainita rahoituskulut. Säilytyskustannusten säästäminen ei toimi, varsinkin jos sinun tarvitsee ostaa tienlevyjä vaikeissa maaperässä, esimerkiksi PDN 6 * 2. Päällysteen paksuuden laskemista 1 metriä kohti levyjen ja asfalttipäällysteiden kustannuksista ei havaittu säästöjä. Taloudellinen vaikutus tulee olemaan vain tilapäisten kulkuväylien hankinnassa tai kyläkaupunkien rakentamisessa.

Betoniseinien asentaminen: tienrakennuksen viimeinen vaihe

Ainoa moderni, jo kehitetty tekniikka, jolla maantieajoneuvot voidaan asentaa, auttaa todella säästämään ajoradan rakentamisen ajaksi ja käyttämään mahdollisimman vähän tekniikkaa. Asennustyöt tehdään melko nopeasti yhdellä tai kahdella miehistöllä, vain käyttämällä nosturia. Ennen työskentelyn aloittamista kaikki levyt jaetaan tasaisesti tulevan tienpinnan molemmille puolille ottaen huomioon säännöt betoniteräksen varastoimiseksi. Asennus voidaan tehdä myös pyöristä, jos levyjä ei pureta, nosturin avulla, joka nostaa ne suoraan auton korista.

Tieliikenne on suhtekatnogo ja pylväsprofiili. Tästä syystä tiensiilien asentaminen voidaan tehdä kahdella tavalla: alkaen majakan riviä pitkin tien keskiviivaa tai kaltevasta sännöstä alkaen reunaviivalta.

Kangasasennuksen alussa on nostolaitteen syöttö nosturilla asennuspaikkaan niin, että sen pohja on asetettujen levyjen yläosan alle 3-5 cm. Levyjen välisten saumojen välinen rako minimoidaan ja levy lasketaan koko pohjaan asti. Rolling loaded kuljetus tai rulla, viimeinen osa asennustöistä. Levyn ja pohjan välisen kosketuksen yhtenäisyys tarkistetaan nostamalla sitä ja tarkastelemalla jälkiä hiekkapinnalle valssauksen jälkeen.

Tien laadun tarkistuskriteerit ovat tiukat: kahden levyn väliset saumat eivät saa olla yli 20 mm, ja näiden kahden elementin välisten haarojen tulisi olla 5 mm. Tarkastus suoritetaan vasta sen jälkeen, kun raina on käytetty lopullisesti uudelleen käytettäväksi levyn näkyvän sedimentin katoamisvaiheeseen. Viimeinen vaihe on esivalmistettujen elementtien hitsaus. Tätä varten jokaisella tuotteella on ulkonevat kannattimet. Asennuslevyjen asennus tekniikka sisältää pään liikkeiden tiivistämisen. Tätä varten kaikki pitkittäiset saumat täytetään sementti-hiekkalaastilla ja täytetään mastiksella.

Tämä on tietoa tienlevyjen sijoittamisesta vain yleisesti. Kunkin jalkakäytäväprojektin toteuttamiseksi kehitetään erillisiä ja hyvin yksityiskohtaisia ​​teknisiä karttoja.

Voronezhin putkilevyjen asettaminen

Tavara- ja palveluhakemisto, josta voi ostaa tienlevyjen sijoittamista 5 toimittajaan, tarjoaa Voronezhin. Määritä tukkumyynti- ja vähittäismyyntihinnat laskulevyille, varastojen saatavuus, toimituskustannukset alueellesi toimittajayritykseltä.

Ilma-aluslevyt PAG 18

Betoni-C | Yritys Voronezh

Ilmailulentolevyt ovat erikoislevyjä, jotka on suunniteltu kiitotien asettamiseksi lentopaikoille, rakennusten autobahnille ja teille suuria määriä käyttäviä ajoneuvoja varten. Niitä käytetään usein myös varaston teollisuustiloihin. Näille levyille on ominaista 75 tonnin suuruinen käyttökuorma neliömetrillä (n.

Uusi tielevy 3x1.5x18

Ymmärrämme levytie uuden koon 3x1.5x18 3x1.75x18 3x1.2x14. Atack suorittaa tilauksen mitä tahansa määrää varten. Tyyppikilpi, jota käytetään kaikissa kokoluokissa myytävänä. Vahvistettu betonilaatta uusi ja käytetty 3x2, 3x4. Levyjen asennus ja asennus.

Plate road Aerodromnaya PAG

Myydään levy-tien lentokentällä, jota käytetään. 200 kpl. Erinomainen tila. Ja sama tienlevy käytetään 3x1.75. 3x 1.5. suuri valikoima. Lautanenotto b ja uusi. Asennus betoniteräksille. Tien levyt.

Murskattu kivi tukku

Murskattu kivi myytäväksi. Toimitus. fr 20-40. Polkumyynti teillä. Asfaltin sijoittaminen. Asettelu laatat tie b y. panemme myös täytäntöön. Plate road. kaikki koot, asfalttileikkaus. Aseiden asennus. Kehyksetön hangareja.

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Lasikuituliittimet

. tienrakennus. Nimittäin: - tehtaan betonilattian laite - perustusten asennus - meren / satamarakenteiden rakentaminen; - muotoilu.. Nämä ovat: - eri tyyppisiä tukia (voimajohdot / valaistus); - levyt (tie / aidat / jalkakäytävät), - ratapölkyt; - sarakkeet. Materiaalia käytetään seuraavasti: • tappi -.

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Tie- ja lentokenttälevyjen asentaminen PAG

ZHBI Base | Yritys Moskovasta

. työntekijää. • Mahdollisuus asentaa tie uusilta ja käytetyiltä levyiltä. • Omalla laivastolla on tarvittavat tienvarusteet. • Suora kosketus rakennusmateriaalien valmistajien kanssa. • Edullisia hintoja maanteiden laatoille. Kääntymällä meille voit olla täysin varma siitä, että levyt asetetaan valmiiksi.

Saatavilla / palvelulla

Käytetyt tienlevyt Vladimirissa

VladimirStroy | Yritys Vladimirista

LLC VladimirStroy myy: Uudet ja käytetyt tienlevyt, 3x1, 3x1.2, 3x1.75, 4x2, 6x2 PAGI 14, PAG 18, PDN, Kaikki betonivalikoima, tiili (silikaatti, keramiikka,, murskattu kivi, seulonta, maaperä, asfaltti, asfaltin asennus, ruuvi paaluilla (myynti ja asennus, asiantuntijan lähteminen asennuspaikalle).

Lautanen PDP 3h1,75 käytettyä

ZHBI Base | Yritys Moskovasta

. ja M.O. +7 (495) 640-61-66 Soita - me olemme samaa mieltä! Moskovan ja Moskovan alueen tienlevyjen myynti, toimitus ja asennus. Käytetyt levyt ja uudet valmistajat ovat jatkuvasti saatavilla. Kaikki myynti. Välitön toimitus purkauspaikalle. Taitava päällystys. Tilapäisten teiden ja lauttojen järjestäminen erikoislaitteille.

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Levyn toisen käden lentokenttä PAG-14

ZHBI Base | Yritys Moskovasta

. ja M.O. +7 (495) 640-61-66 Soita - me olemme samaa mieltä! Moskovan ja Moskovan alueen tienlevyjen myynti, toimitus ja asennus. Käytetyt levyt ja uudet valmistajat ovat jatkuvasti saatavilla. Kaikki myynti. Välitön toimitus purkauspaikalle. Taitava päällystys. Tilapäisten teiden ja lauttojen järjestäminen erikoislaitteille.

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Tienrakennus ja Moskovan alue

Dor Master Oy Yritys Moskovasta

. Maisemointi Tien merkitseminen Tie- ja tiehuoltotyöt Teemme seuraavia teitä: 1. Rakennuskohde; 2. Ruoppaus tienpohjan myöhempää täyttämistä varten; 3. Tien yläkerroksen valmistelu (asfaltto- tai maantiehella) 4. Laite.

Plates road PDN myymme Vladimirissa

TSK-2 LLC | Yritys Vladimirista

. Tätä materiaalia käytetään runkoihin, joilla on suuri liikennevirta. Tiepelti on saanut niin laajaa käyttöä sen korkean suorituskyvyn ansiosta. Sen lisäksi, että se pystyy kestämään suuria kuormituksia ja vastustaa lämpötila-ääripäitä, levy on tekninen, kun sitä asetetaan. Sen etu on se, että pohja tuleva tie.

Tyyppikilpi 3h1,5 m, käytettyjä 6h1,2 m

MontazhStroy LLC | Yritys Yaroslavl

. ja dynaamiset kuormat, väsymislujuus, kestävyys, kustannukset ja työnopeus. Suuri määrä eri kokoisia tienlevyjä mahdollistaa lyhyessä ajassa melkein minkä tahansa muotoilun leveyden tienpinnan, ja pitkän käyttöiän ansiosta on mahdollista käyttää käytettyjä tienlevyjä (käytettyjä) ja ne ovat suhteellisen alhaisia.

Asennustekniikka

 1. Määritä tienlevyt
 2. Maanlaatan suunnittelu
 3. Laatuluokitus
 4. Teollisuustuotannon perusteet
 5. Pohjalevyn valmistelu maalauslevyjen alla
 6. Laitteita teistä levyiltä

Esikaupunkirakennuksessa on merkittäviä etuja, mutta sivistyksestä poistaminen tarjoaa myös joitain haittoja, jotka on ratkaistava yksin. Yksi näistä ongelmista on asfalttitien ja jalankulkijoiden puuttuminen.

Jos voit käyttää luonnonkiveäsi, päällystyslaatikoita ja muita materiaaleja omalla sivustollasi, omien taloudellisten valmiuksiesi ja mieltymyksiesi mukaan, niin koko kylän sisällä et voi tehdä ilman tienlevyä. Nykyään niitä käyttävät aktiivisesti rakennusyritykset ja erilaiset yksityiset osuuskunnat väliaikaisten ja pysyvien teiden järjestämiseen.

Määritä tienlevyt

Tie- levyt on valmistettu raudoitetusta betonista, ja ne ovat materiaalia, joka kykenee kestämään valtavia kuormia, mikä tekee niistä välttämättömiä käyttöreittejä operatiivisen rakentamisen aikana. Periaatteessa tilapäiset tiet, teiden pääsy teollisuuslaitoksiin ja pienet siirtokunnat, jotka sijaitsevat etäisyydellä tärkeimmistä moottoriteistä, on varustettu levyillä.

Tieastioiden asettaminen on nopeaa, ja tekniikka voidaan toteuttaa täydellisesti kaikissa olosuhteissa. Samalla voidaan kankaalle peittää ylhäältä asfaltti, mikä lisää pinnoitteen kestävyyttä. On myös huomattava, että niiden käyttö on uudelleenkäytettävää, mikä on erityisen tärkeää väliaikaisten teiden asettamisessa ja voi vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia.

Sovelluksen jälkeen puretut elementit eroavat uusista tuotteista vain ulkonäöltään, kun taas uuden osuuden rakentamisen säästöt voivat saavuttaa 40 prosenttia työn kustannuksista ja vielä enemmän.

Maankylvyn toinen etu on sen lämpötila-isku, joka mahdollistaa sen käytön kaikissa ilmastovyöhykkeissä, joita esiintyy poikkeuksetta Venäjällä, myös Far North -alueella. Tarvittaessa betoniin voidaan lisätä lisäkomponentteja, joilla tuotteiden hintojen hienoinen nousu lisää niiden jäätyvyyttä.

Asennus ei pelkästään vaadi huomattavaa ajanhukkaa, vaan vaatii myös alustan minimaalisen valmistelun. Älä unohda levyjen kunnollista ulkonäköä, ja ratsastaa niitä korkealaatuisen muotoilun tapauksessa ei anna kuljettajalle mitään epämukavuutta.

Samalla on mahdotonta olla mainitsematta kaakelitetyn tekniikan pohjalta rakennettuja teitä. Tie on suunnittelija, joka on koottu suuresta määrästä maahan sijoitettuja osia. Pitkäaikaisen toiminnan prosessissa sen liikkeet ja muutokset kantavuudessa eivät sulje pois, minkä seurauksena rainan alku geometria voi olla rikki ja levyt voivat muodostaa aukkoja.

Tällaisten teiden suorituskyvyn vähenemisen estämiseksi on tarpeen seurata säännöllisesti niiden teknisiä edellytyksiä ja ryhtyä pikaisiin toimenpiteisiin ilmeisten puutteiden poistamiseksi.

Maanlaatan suunnittelu

Tiepelti on rakenteeltaan suorakulmainen tuote, jonka paksuus on 140-180 mm. Levyjä voidaan puolestaan ​​käyttää rasituksen vahvistamiseen tai kehykseen ilman sisäistä rasitusta.

Tuotteen pinta valmistetaan aaltopahvista, mikä parantaa renkaiden tarttumista tielle. Jotta asennustyön helpottaminen ja kuljettaminen päätypinnoilla olisi erityisiä silmukoita. Erilliset yritykset tuottavat samanlaisia ​​levyjä kahleissa, joissa ei ole silmukoita.

Betonituotteiden valmistuksessa käytetty voimakas lujuus takaa laattojen resistenssin paitsi mekaanisille kuormituksille myös aggressiivisille ulkoisille vaikutuksille. Niinpä betonin laadun kasvun myötä myös kannettavat kuormat kasvavat. Rakenteiden vähimmäispaino on 2,2 tonnia. Joissakin tapauksissa käytetään roskaa kestäviä betonipintoja, jotka mahdollistavat laattojen hyödyntämisen vaikeimmissa ilmasto-olosuhteissa ilman rajoituksia.

Luotettavan teräskehyksen käyttö antaa levyille lujan lujuuden, luotettavuuden ja kestävyyden. Tapauksissa, joissa tuotanto suoritetaan korostetun vahvikkeen avulla, useimmin käytetyt luokat ovat At-4, At-5 ja A-5. Tavallisimmin kohtaamattomista näytteistä ovat luokat A-1, A-3 ja A-3C. Jalkakäytävän asennuksen jälkeen elementin stressin aste on vähäinen.

Tieastioille on useita standardikokoja, joita valmistajat käyttävät vakiona. Tyypillisiä kokoja ovat:

 • 1750h1500mm
 • 3000h1750mm
 • 3500h2750mm
 • 6000h1750mm
 • 6000h3000mm
 • 6000h3500mm
 • 6000h3750mm

Valmiiden tuotteiden varastointi suoritetaan pinoamalla korkeintaan enintään kahden metrin korkeudeltaan ja pakolliselta laidalta tasaiselle ja kovalle pinnalle. Tuotteiden asettaminen puupaneelien läpi.

Laatuluokitus

Tienlevyjen luokittelu tarjoaa kaksi suurta ryhmää, jotka määrittävät tuotteiden käytön. Levyt 1P on tarkoitettu teiden järjestämiseen pysyvään käyttöön, ja 2P: tä käytetään väliaikaisten teiden asettamiseen.

Standardit tarjoavat mahdollisuuden valmistaa eri kokoonpanoilla varustettuja kuusikulmalaattoja, joilla on erilaiset orientaatiot, mutta käytännössä niiden tuotantomäärät ovat vähäiset ja kaikki kasvit ovat erikoistuneet suorakulmaisiin levyihin.

Tietyyppien tyypistä riippuen voi kestää 10-30 tonnin käyttökuormia. Siirrettävien kuormien raja-arvo on ilmoitettava tuotteen merkinnöissä. Yleisimpiä ovat levyt PDN 20-18-30.

Niiden rajoitus on se, että raskaiden ajoneuvojen vaikutukset eivät ole pitkään siirrettävissä, mutta kun niitä käytetään kotona esimerkiksi asentamalla maanteitä kylässä, tämä haitta voidaan ottaa merkityksettömänä.

Korkealaatuisilla PAG-levyillä, jotka on tarkoitettu lentokenttien järjestelyyn. Niiden tekniset ominaisuudet mahdollistavat ilman rajoituksia, ja näiden tuotteiden kustannukset ovat hieman korkeammat. CNCP: n tuotanto suoritetaan käyttämällä voimakasta vahvikehkoa ja korkean lujuuden omaavaa betonia. Lisäksi ulkopinnalla on uritus, jolla on positiivinen vaikutus tuotteen toiminnan kestolle.

Teollisuustuotannon perusteet

Yksi syy siihen, miksi tienlevyt ovat hyvin suosittuja, on niiden valmistuksen yksinkertaisuus, joka ei vaadi kalliita laitteita valmistajalta ja vähentää tuotteen kustannuksia. Tierullien tuotannon tuotantoprosessi mahdollistaa seuraavien toimien johdonmukaisen toteuttamisen:

 • Valumenetelmä valumuottiin valmistetaan vanhan betonin ja roskien palasien poistamisella sekä pintakäsittely anti-liima-aineilla;
 • Kaksi kerrosta vahvistusverkkoa asetetaan kiinnittämällä tietyn etäisyyden toisistaan ​​tekniikan mukaan;
 • Betoni kaadetaan muottiin, litistynyt ja värähtelevä tyhjennysten poistamiseksi ja tuotteen lujuuden lisäämiseksi;
 • Muoto ladataan kammioon, jossa kohonneiden lämpötilojen vaikutuksesta aktivoidaan betonin lujuuden saavuttamismenetelmät;
 • Levy poistetaan muotista, tarkistetaan standardien ja laatustandardien noudattaminen ja myös merkitty.

Valmiit tuotteet lähetetään varastoon edelleen myytäväksi ja toimitettavaksi asiakkaalle. Säilytyslevyt perustuvat tämän luokan tuotteiden varastointivaatimuksiin.

Pohjalevyn valmistelu maalauslevyjen alla

Ajoradan asettaminen suoraan maahan on kiellettyä, sillä ajan mittaan he varmasti irtoavat ja hajottavat keskenään. Säätiön valmistelu on välttämätöntä. Tätä varten maakerroksen pinta poistetaan ja pinta tasoitetaan ja tiivistetään mahdollisimman paljon. Asennustyön syvyyden tulisi olla 250-350mm. Tapauksissa, joissa raidevalmistus tehdään savimaassa tai alamäkeissä, syvyys on nostettava 500 mm: iin ja enemmän.

Pohjan pohja on vuorattu geotekstiilillä, joka toimii tehokkaana kuivatusmateriaalina. Se ei ainoastaan ​​suojaa pestä pois pehmusteelta, mutta ei myöskään salli kasvuston kasvua ja juurien kasvua. Tämän jälkeen "tyyny" muodostuu suoraan.

Jos polkua käytetään yksinomaan jalankulkijoille, 50 mm: n raakakerros on riittävä, jos ajoneuvojen pysäköinti on suunniteltu, 100 mm on jo tarpeen. Kaiken tämän päälle on peitetty 100 mm: n hiekkakerros ja pakollinen kaatamalla vettä tiheyden lisäämiseksi. Hiekkaa valittaessa on parasta tehdä valintaa louhimateriaalin hyväksi, koska se sopii paremmin puristuksiin ja sillä on vähemmän juoksevuutta.

Tiivistää pohja on tehtävä levyn avulla. Sallittu ja vibrojen käyttö, mutta samaan aikaan työn kustannukset kasvavat hieman. Puristettava pinta on kohdistettava sen varmistamiseksi, että pinta on mahdollisimman tasainen.

Suunnitteluprosessissa on myös otettava huomioon sadevesi, joten pientä poikkeamaa on suunniteltu. Tämän jälkeen asennetaan hillitykivi, joka toimii tulevan polun rajoittajana.

Laitteita teistä levyiltä

Raitojen järjestämisessä on muistettava, että ne toimivat samanaikaisesti kahdella tärkeällä toiminnolla:

 1. Luodaan luotettava yhteys eri rakennusten ja kotitalousosien välillä.
 2. Toimita erottamattomana osana maisemasuunnittelutilaa.

Ensimmäisen toiminnon ansiosta sinun ei pitäisi osallistua tarpeettoman monimutkaisiin ja monimutkaisiin sävellyksiin. Samalla suorat ja toimivat polut näyttävät sivustolta luonnottomia ja eivät salli paikallisen alueen houkuttelevan ulkoasun luomista.

Raiteen leveyden tulisi olla helppokäyttöinen ja toimiva, mukaan lukien puhdistus, joten sinun on otettava etukäteen huomioon käytettyjen puhdistuslaitteiden mitat. Jalankulkuväylillä on 700-800 mm: n leveys, mutta polut voivat olla suppeampia. Jos puhumme auton sisäänkäynnin luomisesta, on syytä keskittyä noin 2,5 metrin leveyteen.

Asennuslevyjen tekniikka tarjoaa "kuivat" ja "märät" menetelmät. Ensimmäisessä versiossa levyt on asennettu mahdollisimman lähelle toisiaan, muutaman millimetrin jäljellä oleva aukko täytetään hiekalla ja kaadetaan aktiivisesti vettä tiivistämiseen. Toisessa tapauksessa käytetään sementti-hiekkalaatikkoa, jonka avulla tielle levyt kiinnitetään perustukseen.

Rakennustyöt suoritetaan väistämättä rakennustasolla. Kun istutetaan levyjä liuokseen, on suositeltavaa käyttää sitä ei koko tuotteen pinnalle vaan viiteen osaan. Salli tilan välisen raon läsnäolon, joka tulevaisuudessa voidaan tiivistää laastilla, hiekalla tai peittää maan ja istuttaa tulevaan ruohoon. Keskimäärin kaksi päivää riittää rakentamaan voimaa.

Jos puhumme kulkuväylästä, levyjen asennuksen yhteydessä ne on yhdistettävä hitsaamalla (metallisten saranoiden kautta). Jotta saataisiin täysin vakaa tie, mikä estää levyjen erojen mahdollisuuden, lisä asfaltointi on paras vaihtoehto.

Kuinka laittaa tienlevyt

Tieastioiden asentaminen on menettely, jonka avulla voit antaa esteettisemmän näkymän tien maatealueelle. Laatoitetut polut ovat parannuksen elementtejä, joita ilman on mahdotonta kuvitella yhtä maan kylää. Omassa dagassa voit luoda luonnonkiven kangas ja julkisilla teillä sopii hyvin ja halvempaa kattavuutta.

Suunnittelun piirteet ja laajuus

Betonilaattojen asentamisen tekniikka perustuu kankaalle vaikuttavan kuorman laskemiseen.

Levyt on valmistettu erilaisista betonilaaduista. Yhden tieyksikön keskimääräinen paino on 2-2,3 tonnia ja sen paksuus on noin 18-20 cm.

Yhteiset web-mitat:

 • 1,75; 1,87; 3-3,5-3,75, joiden kokonaispituus on enintään kuusi metriä;
 • 2,76 on pituus 3,5 m;
 • 1,5 on pituudeltaan 1,76 m.

Jalkakäytävä on jaettu kahteen tyyppiin keskenään:

 • 1P - käytetään jatkuvasti;
 • 2P - tilapäinen tienpinta.

Kankaiden varastointi on sallittua korkeintaan kaksi metriä, ja rivien välissä on puiset peitteet. Teräsbetonilaatuja käytetään usein yksityisillä tontilla jalankulkijoiden kulkutietojen ansiosta asennuksen, vaihdon ja materiaalin yleisen saatavuuden vuoksi.

Käyttöalue

Valtava määrä erilaisia ​​kohteita voidaan puhdistaa käyttämällä tienpintaa, esimerkiksi:

 • pysäköintipaikka;
 • polkupyörän kaistat ja jalkakäytävät;
 • maa-alueet;
 • erilaisia ​​urheilukenttiä jne.

Edut samankaltaisista tienpinnasta

Ajoneuvot pystyvät kestämään valtavaa fyysistä rasitusta, joka mahdollistaa tilapäisten kulkuyhteyksien, jopa maantiekuljetukset. Kankaan sijoittamisen yksinkertaisuudesta johtuen sitä voidaan käyttää eri maissa, ja ylimääräinen asfaltti on sallittua.

Päällysteen komponentit ovat myös helposti purettavissa, joten voit käyttää niitä monta kertaa ja säästää rahaa. Kangas on erinomainen käytettäväksi ilmasto-olosuhteissamme, se kestää alhaiset lämpötilat ja äärimmäisen lämmön.

Maanparannusteknologia ja web-asennus

Päällysteellä on erilaisia ​​muotoja ja värejä, joten voit asettaa kankaan niin kuin vain. Ennen telalevyjen asettamista tekniikka tarjoaa joitakin valmistelevia toimenpiteitä ja sääntöjä, joihin kuuluvat:

 • ylemmän epätasaisen maakerroksen poistaminen;
 • Kaivannon muodostaminen syvyyteen 30 cm;
 • joka sijoittaa kaivannon materiaalin pohjan, joka suojaa kasvien itämistä ja maaperän huuhtoutumista (geotekstiilimateriaali);
 • noin 9-10 cm: n paksuinen soran täyttö ja hiekka 15-20 cm: n tasolle (on suositeltavaa käyttää jokien hiekkaa);
 • viimeinen vaihe - lattian asennus.

Ennen lattian asettamista valmistettu pinta pestään perusteellisesti vedellä ja tiivistetään tiiviisti tärisevän levyn tai rullan avulla. Suorittaessaan tätä menetelmää valmistetun pohjan (maaperän) taso on tiukasti hallinnassa.

Vahvistettu betoni voidaan järjestää siten, että vierekkäisten levyjen väliin jää ilman rakoa. Ensimmäisessä tapauksessa aukko on täytettävä myöhemmin maalla tai hiekalla.

Edellä mainittu asennusmenetelmä on nimeltään "kuiva", on myös "märkä" menetelmä kankaalle asettamiseksi. Toiselle menetelmälle on ominaista sementin ja hiekan käyttö betonipintaan levitettävien laattojen käytölle. Pinnoite tässä tapauksessa asennetaan hyvin tukevasti maahan.

johtopäätös

Tilapäisen tai pysyvän tienpäällysteen sovittamiseksi arkinkangas on täydellinen. On syytä panna merkille, että maaperän asentaminen epävarmalle maaperälle ei ehdottomasti ole sallittua. Jotta kangas ei hajoaisi osiin, levypään saranat voidaan liittää hitsaamalla ja tuloksena olevat aukot voidaan täyttää betonin liuoksella.