uutiset

Ruuvipallot ovat kysyntää kaatopaikoilla ja maanvyörymissä; niiden asennus ei aiheuta maaperän värähtelyä, voidaan tehdä hätäapua ilman koneiden käyttöä.

Kierräpallot - sotilasinsinöörien keksintö ja näiden rakennusten rakenteiden tärkein ominaisuus on kyky asentaa nopeasti mahdollisimman vähän tekniikkaa. Tämä koskee ensisijaisesti pienihalkaisijaltaan ruuveja, jotka voidaan ruuvata maahan käsin. Ristiporakoneita käytettiin sotilasolosuhteissa risteysten nopean opastuksen aikana ja rauhanomaisessa elämässä käytettäessä pienikokoisia rakenteita, näitä rakenteita käytetään hätätilanteissa, rinteiden vahvistamiseen, katastrofien ja tuhoamisen estämiseksi.

Ei vain suuria teitä, kuten Jaltan ja Sevastopolin moottoritietä, vahvistetaan ruuveilla. Pienimmän halkaisijan ruuveja voidaan käyttää pienempiin tarkoituksiin. Esimerkiksi kaltevuuden lujittaminen puutarhan juonialueella tai luopuminen kalliovuoren rinteestä, joka uhkaa kodin omistajuutta. Rivitön viljely, puutarhakasvien istuttaminen rinteeseen voidaan järjestää myös paikantamisen ja vahvistamisen jälkeen ruuvipillojen avulla.

Rinteiden säästäminen on tärkeää paitsi reittien rakentamisessa. Usein uhka rinteelle viehättävällä alueella on lukuisten jalankulkijoiden maata. Vahingoittunut kerros ei pysty pitämään kosteutta, maaperän eroosiota tapahtuu. Tällaisten ilmiöiden estämiseksi matkailijoiden virtaus voidaan ohjata pitkin tikkaita ja kulkuväyliä, jotka ovat koholla maan pinnan yläpuolella, ja kun rakennetaan tällaisia ​​"liukkaudentorjunta-rakenteita", ruuveilla on myös suuri kysyntä. Ei vain portaita ja jalankulkusiltoja vaan myös monia muita puistorakennuksia ruuvipolleilla: lasten keinut, ratsastukset, urheiluvälineet, lyhdyt, penkit, veistokset, paviljongit. Kaikki nämä kohteet voidaan helposti ja kätevästi asentaa maahan pienen halkaisijan omaavien ruuvipilareiden avulla, ruuvataan ilman koneiden käyttöä.

Tällainen ongelma talon sagging-pohjana voidaan myös ratkaista käyttämällä ruuvipalloja. Tämä on klassinen nauhatekniikka, jonka laskennassa ja rakentamisessa virheet on tehty, tai se on kärsinyt luonnonkatastrofien seurauksena - maanjäristys, maan pilaantuminen pohjavedellä. Jos säätiö murtuu, rakennus voi romahtaa. Katastrofin estämiseksi tässä tapauksessa yhdessä muiden toimenpiteiden kanssa voidaan käyttää ruuvipinoja. Niiden asennus ei aiheuta tärinää, eikä siksi voi aiheuttaa lisävaurioita.

rinteiden vahvistaminen ruuveilla

Rinteessä rakentaminen, varustettujen laitteiden käyttö mahdollistaa ruuvin asentamisen.

Pohjalla jalustat rinteessä. Tontti rinteellä, miten tehdä budjetin perustus ilman kaivausta. Tänään.

Tässä videossa käytän esimerkkiä useista porausruuveista, jotka osoittavat asennuksen aikana tehdyt virheet.

Stupino-kiinnitysruuvin paalut. Oman tuotannon hydraulinen asennus.

Garant-säätiö. Maaperän vahvistaminen ruuveilla, runko-runko.

Ääni on ala-arvoinen, ota tekstitys käyttöön. Suuri korjaus pieni talo

Aina valmiina puheluihisi +7 (495) 150-00-91 +7 (812) 426-13-18 8 (800) 500-64-45

Ne, jotka haluavat tukea kanavan hanketta: (Sähköposti tarkoittaa esimerkiksi jotain.

Ruuvipallojen perusta on paras ratkaisu talon rakentamiseen rinteelle nopeasti ja nopeasti.

Voit saada ylimääräisen 3%: n alennuksen geogridin ostamisesta, jos soitat minulle tilauksen yhteydessä.

Pohjalla jalustat rinteessä. Tänään kerron teille, kuinka ymmärtää ja hallita, mitä teet oikealle rahastolle.

On myös mahdollista vahvistaa tampereita.

Ruuvipallot ovat osoittautuneet vaikeimmissakin olosuhteissa, koska niitä voidaan käyttää käytännössä.

Olemme erittäin kiitollisia kanavan tukemisesta: Yandex: WebMoney :.

Maa-talon korjaustutkimus 8x8 m: n tarkkuudella. Tällöin perustetaan täysimittainen kenttä, joka sijaitsee aivan koko kehän alapuolella.

Korjaus säätöruuveilla ruuveilla, joissa kanavavyö on rinteessä. Talon nostaminen lokista. Kiinnitysruuvi.

Rinteiden vahvistaminen ruuveilla

Ruuvipillojen käyttöalue ei rajoitu käytettäväksi erilaisten rakenteiden rakentamisen perustana, vaan niitä käytetään yhtä usein myös kaltevien maa-alueiden, esimerkiksi rantojen, rinteiden, kaivojen, maanjäristysten tai luonnononnettomuuksien ehkäisemiseksi.

Pino-menetelmän etuna on ilmeinen - koska tuki ei ole niin pystysuorassa kuin sivuttaiskuormat, paalujen pituus ei ole ensiarvoisen tärkeä, on paljon tärkeämpää laskea läpimitaltaan terä, joka tulee koko rakenteen vertailutasoksi. Pallojen seinien paksuus on vain tärkeä rantaviivan vahvistamiseksi korroosioprosessien kestävyyden lisäämiseksi.

Tällä menetelmällä on muita etuja:

 • Piles voidaan asentaa manuaalisesti ilman erityislaitteiden käyttöä, mikä on erityisen tärkeää paikoissa, joita ei voida käyttää ajoneuvojen kulkiessa.
 • Esimerkiksi louhoksilla varustettujen kilpirajoittimien tilapäisestä asennuksesta paalut voidaan helposti poistaa maasta ja siirtää oikeaan paikkaan.
 • Ruuvin paalujen pituutta voidaan tarvittaessa lisätä hitsaamalla.
 • Tämä malli ei vaadi korjaustöitä, ja se erottuu luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Rinteiden ruuvien vahvistamista käytetään rinteiden tai vesistöjen lähellä sijaitsevien talojen rakentamiseen, moottoriteiden järjestelyyn, jotka kulkevat pitkin kaltevia osuuksia, maaperän pitämiseen puutarhavyöhykkeillä rivitaloisella maaperän viljelymenetelmällä tai rinteiden luomiseksi maisemasuunnittelussa.

Mitkä ovat paalarakenteiden edut?

Pilarin alemman segmentin ruuvi- muoto helpottaa pääsyä mihin tahansa maaperään, kun taas terät kompak- toivat maaperän ja luovat olosuhteet kuormitusten lisäämiseksi. Ruuvipuristin kulkee helposti epästabiilien maa-alueiden läpi, joka on kiinnitetty alempaan, vakaaseen pohjaan. Tämä mahdollistaa paalujen käytön kaikkina vuodenaikoina vaikeisiin helpotusalueisiin, heikkoon liikkuvaan maahan, nielaisilla alueilla tai tulvilla alueilla.

Piles - säätiön talousarvion versio, mutta säästöt saavutetaan paitsi paalujen alhaisten kustannusten takia. Kaivoksen kaivamisen tarve, raskaiden koneiden ja konkreettisten töiden tarve vähentää merkittävästi taloudellisia kustannuksia. Voit jopa säästää kuljetuksen antamalla halutun määrän paaluja omalla autosi asennuspaikalla.

Luotettava toimittaja - laadunvarmistus

Rinteiden vahvistamiseksi paaluilla todella toi halutun tuloksen, kannattaa huolehtia siitä, että ostetaan laadukkaita tuotteita, jotka voivat selviytyä raskaista kuormituksista ja kestävät kauan ilman huomattavaa suorituskyvyn heikkenemistä. Etelä-Uralin tehtaalta "Egoza" olevat pihvit ovat metallirakenteita, joissa on korroosiosuojaus, jonka laatu varmistetaan asiaankuuluvalla sertifikaatilla ja testituloksilla.

Rinteiden vahvistaminen ruuveilla

Ruuvipallot ovat arvokas insinööity keksintö toisen maailmansodan aikana. Näiden rakenteiden ansiosta on tullut esille mahdollisuutta rakentaa rakennushankkeita oikeaan aikaan ja samalla käyttää mahdollisimman vähän rahaa ja työvoimaa. Ulkonäköhetkestä lähtien ruuvipalloja käytettiin yksinomaan sotilasoperaatioiden yhteydessä. Uusi keksintö mahdollisti risteysten rakentamisen muutamassa tunnissa.

Tänä päivänä ruuveja on käytetty monilla arkipäivän elämässämme. Ne auttoivat luomaan rakenteita, jotka mahdollistavat maanvyörymien käsittelyn. Myös ruuvipillojen ansiosta ne vahvistavat vaarallisten rinteiden perustan, estäen siten ei-toivottuja seurauksia.

Rakentajat, jotka ovat mukana rakentamassa hankkeita teiden rakentamiseksi vuoren rinteiden läheisyyteen, ovat hyvin tietoisia siitä, että on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota näiden rinteiden vahvistamiseen. Maaperän koostumus, jossa tienrakennustyöt suoritetaan, on täytettävä täysin turvallisuusvaatimukset. Tiellä lähellä sijaitsevat rinteet ovat ihmisille erittäin vaarallisia, koska maanjäristys, joka laskee milloin tahansa, voi aiheuttaa traagista tilannetta. Kaikki järkevät ihmiset ovat hyvin tietoisia siitä, kuinka vaaralliset maanvyörymät ovat kaikille, jotka ovat kriittisellä etäisyydellä tapahtumapaikasta.

Luettelemme syitä siihen, miksi on suositeltavaa käyttää ruuvipalloja maanviljelijöiden rakenteisiin.

1. Niiden käyttö mahdollistaa tiukan vahvistuksen tiellä;

2. On erittäin tärkeää, että maanviljelijöitä estävät rakenteet asennetaan siten, etteivät aiheuta maaperän tärinää, joka voi aiheuttaa onnettomuuden. Ruuvipillojen asennus on käytännössä hiljainen.

3. Nykyaikaiset ruuvipallot on suunniteltu siten, että ne eivät myöskään voi aiheuttaa maanjäristyksiä.

Näitä tukia käytetään paitsi pääteiden ja moottoriteiden vahvistamisessa. Esimerkiksi, jos on tarpeen rakentaa pienimuotoinen esine, sen jälkeen voidaan käyttää halkaisijaltaan pieniä halkeamia, jotka vahvistavat rakenteen lähellä sijaitsevien pienten ravistusten tai puutarhojen rinteitä.

Rinteiden vahvistaminen on tärkeää paitsi teiden vieressä. Näin tapahtuu, että maaperän eroosio kehittyy nopeasti, mikä voi jonkin ajan kuluttua aiheuttaa rottien muodostumista tällä alueella. Luonnonsuojelualueilla ja puistoalueilla harjoitettiin usein maaperän vahvistamista ruuveilla. Pieniä halkaisijapaloja ruuvataan maaperään ongelmitta ja pysyvät siellä pysyvästi varmistaen halutun turvallisuustason.

Rinteiden ja rinteiden vahvistaminen

Rakentaminen talojen, rakenteiden tahansa tyyppisiä rinteillä ja rinteillä aiheuttaa erityisiä vaikeuksia ja edellyttää alustavaa työtä. Tärkein niistä on rinteiden vahvistaminen, joka voidaan tehdä eri tavoin. Ruuvipillojen asennus pidetään suosituimpana ja tehokkaana menetelmänä.

Asennusominaisuudet

Talo, joka sijaitsee lähellä rotkon tai kaltevuuden, vaatii erityistä huomiota. On tärkeää varmistaa täydellinen käyttövarmuus ja säätiön luotettavuus. Siksi ennen asennusta suoraan asennustyöhön tarvitaan huolellinen valmistelu.

Fortifikaatio toimii

Kiinnitysseinät asennetaan usein ennen rakentamista. Niiden päätehtävänä on estää maakerrosten liikkuminen rinteessä, mikä voi aiheuttaa merkittävää vahinkoa rakennukselle. Ruuvipallot voidaan ruuvatella eri tavoin. Useimmiten tämä tehdään vertikaalisesti vertailulinjan luomiseksi. Usein tapaukset, joissa niiden asennus on kohtisuorassa rinteen rinteeseen nähden.

Rannan vahvistaminen ruuveilla

Epäselävän rannikon ongelma ei hätää ihmisiä vähän, kunhan nämä epäselvät rannat ovat kaukana heistä, mutta kun epäselvä rantaviiva lähestyy ihmisten asumista, monet ajattelevat risteysten vahvistamiseen liittyvää työtä. Rannikon vahvistamisen eri keinoista parhaita tuloksia voidaan saavuttaa rannikon rinteillä haudutettujen paalujen avulla ja jotka sitten ottavat kaiken irti liukuvasta rannikosta aiheutuvan kuormituksen. Kaupungin rannikon vahvistaminen tapahtuu paalujen avulla, jotka puristetaan maahan, mutta unohtamatta mahdollisuutta ruuvaamaan paalut ja saavuttaa sama tulos. Injektoidut paalut ja ruuvatut paalut eroavat vain mekanismeista, jotka tekevät näiden paalujen asentamisen ja kaikkien muiden ominaisuuksien sekä tuloksena olevan rantavahvistuksen lujuuden pysyvän samalla tasolla.

Ruuvaamalla paaluja rannikon rinteeseen käytetän nostureita, joissa on suuret puomistoaukot. Nosturin kattava etäisyys on paljon suurempi kuin etäisyys, jonka koneessa on syvennetyt paalut. Nosturin manipulaattorin käyttö voi merkittävästi lisätä työn nopeutta rannikon vahvistamiseksi.

Sinun ei pitäisi ajatella, että ruuvatut paalut voivat kuljettaa vain rajoitetun pystysuoran kuormituksen, he ovat osoittautuneet kaltevilla rinteillä luoden luotettavan esteen liukuvaa maata varten:

 1. Ruuvatut paalut ja särmätyt paalut eivät ole asennettu valmiiksi valmistettuihin reikiin, jotka on porattu maahan, joten niillä on sama kyky pitää maata rinteessä.
 2. Sekä ruuvaus- että puristetut paalut on tehty samoista materiaaleista - teräksestä, joten ne ovat yhtä alttiita korroosiolle, mutta kun teräspinoita työnnetään, pohjamaalin pintakerros poistetaan ja ensimmäinen ruoste ilmestyy paikalleen. Paalun käyttömekanismi on hieman erilainen ja mahdollistaa maaperän poistamisen vain ruuvinteristä, jolloin pääosat paikoista ovat tiiviisti pohjustettuja.

Ruuvaamalla paalut rannikon rinteeseen on kiinnitetty ankkureita, jotka on asennettu rannikon rinteeseen ja kiinnitetty pinoihin teräspalkkeineen, erityisesti pystysuorien paalujen kohdalla. Ankkureiden erilaisista rakenteista huolimatta ne auttavat pitämään paalut pystysuorassa asennossa ja rajoittamaan niiden kaltevuuden mahdollisuutta liukuvan rantalomakonteen painon alla.

Kierrä paalut maanvyörymien varalta

Nykyaikaiset ruuvipallot ovat yleismaailmallisia rakenteita, joita käytetään päätyjen ja tilapäisten rakennusten pile-ruuvipohjaisten säätöjen järjestämiseen eri tarkoituksiin. Niiden universaalisuutta kuitenkin ilmaistaan ​​paitsi tässäkin, mutta myös siinä, että ne sopivat asennettavaksi erilaisiin maaperään, myös monimutkaisiin. Lisäksi ruuviliitokset eivät vaadi tasaamista. Ne voidaan asentaa jopa epätasaiseen maastoon, myös rinteillä.

Tämä ei kuitenkaan ole kaiken tämän tyyppisten alustojen edut. Tärkeitä tekijöitä ovat seuraavat:

 • asennus ei vaadi kaivamista;
 • asennus ei edellytä kalliita laitteita;
 • tarvittaessa paalut voidaan helposti purkaa ja asentaa muualle;
 • rakenteilla on optimaalinen muoto, joka mahdollistaa niiden kuljettamisen helposti.

Toinen toiminto, jota ruuvipallot voivat suorittaa, on vahvistaa rinteitä ja torjua maanvyörymiä. Tämä pätee erityisesti silloin, kun tiet on sijoitettu lähelle ensimmäisiä. Jotta tieliikenteen ja ihmisrangaistuksen tulevaisuudessa tapahtuva vaurioituminen vältettäisiin, käytetään ruuvipinoja.

Prosessissa asiantuntijat suorittavat maaperätutkimuksen ja määrittävät sen soveltuvuuden työhön, valitse paalujen optimaalinen rakentaminen - ja vasta sen jälkeen ne vahvistavat sitä. Miksi juuri ruuvatut paalut ovat tässä tapauksessa paras vaihtoehto? Tähän on useita syitä:

 • ruuvipillojen rakenne mahdollistaa niiden ruuvaamisen maaperään, mikä johtaa sen täydentämiseen;
 • ruuvipillojen asennus ei edellytä erikoislaitteiden käyttöä eivätkä aiheuta maaperän lisävärähtelyjä, joten taataan, että se ei aiheuta maanvyörymää.

On syytä huomata, että ruuvipallot ovat myös paras keino vahvistaa pieniä rotkoja. Usein niitä käytetään metsäpuiston ja puistoalueilla, joissa maaperän eroosion vuoksi on mahdollista muodostaa rappu.

Jos haluat olla varma, että olet ostanut laadukkaita tuotteita, ota yhteyttä BalSvai LLC. Hallitsemme jokaista tuotantoprosessia ja testataan perusteellisesti lopputuotteita. Yhteistyökumppanimme voivat olla sekä fyysisiä että oikeushenkilöitä. Otamme mielellämme yhteistyötä.

Rinteiden vahvistaminen ruuveilla

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

Rannikkoa vahvistava ongelma on varsin tärkeä niille ihmisille, joiden kiinteistö tai rakennukset sijaitsevat lähellä keinotekoisesti luotuja tai luonnollisia (luonnollisia) vettä. Suurten yksityisten rakennusten rakentaminen jokien, lampien ja järvien pinnalle liittyy kauniiseen näkymään vedenpinnalle, mikä lisää näiden alueiden houkuttelevuutta puistojen ja puutarhojen rakentamiseen tai luomiseen.
Jotta tällainen kommunikointi veden elementin kanssa olisi mahdollisimman pitkä, on tärkeää huolehtia pankkien suojelusta ajoissa. Jos rannikkoa ei ole vahvistettu lujasti, vesi, jolla on huomattava tuhoiseva teho, aiheuttaa maaperän vähitellen syttymisen rannikkoalueella tai sen osittaiset romahtaminen. Nämä prosessit ovat vaarallisia paitsi ihmisille, myös maisemasuunnittelijoille. Siksi on järkevämpää tehdä pankkisuojauksia mahdollisimman aikaisin odottamatta tuhoisien prosessien syntymistä. Jos ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä ei kuitenkaan voitu toteuttaa ajoissa, tuhoamisprosessi voidaan aina keskeyttää.

Rannan tuhoutumisen syyt
Rannikon tuhoutumisen syyt voivat olla monia, mutta ne kaikki muodostuvat useimmiten joko veden tai tuulen vaikutuksista (suuret aallot, voimakkaat pyörrevirrat, kanavan terävät mutkat, virrat ja virtaukset sekä tulvat ja tulvat).
Rannikkoalueiden laskujen seuraukset ovat erittäin kielteisiä paitsi esteettisestä näkökulmasta. Tällainen ongelma on maaperän romahdus, kuten liikenneinfrastruktuurin läpimitta, tuhoutuminen (jos rinteessä tai rinteessä on valtateitä) sekä asuntojen ja muiden rakenteiden osittainen tai täydellinen tuhoaminen.

Pankkien suojausmenetelmät:
1.Biomats kookosta tai pellavakuiduista. Ympäristöä säästävää materiaalia käytetään laajalti maisema-alueella luonnonsuojelualueilla. Tämän menetelmän haitat ovat mattojen lyhyt elinikä, niiden haavoittuvuus alhaisiin lämpötiloihin ja mahdottomuus käyttää biomalleja voimakkaasti virtaavissa säiliöissä.
2. Baarit ja myös paalut kiinteistä puulajeista (lehtikuusi, tammi). Tällaisten materiaalien käyttö voi luotettavasti vahvistaa jyrkkiä rinteitä, mikä antaa heille houkuttelevan ulkonäön. Puisten paalujen tärkein haitta on niiden vähäinen paleltumiskestävyys (jäädytyskaudella oleva puu vähenee asteittain).
3. Metalli- ja betonipilot. Tämäntyyppiset tuotteet voivat luotettavasti vahvistaa minkä tahansa monimutkaisuuden rannalla. Ainoa epäpuhtaus paalujen betonista tai metallista on niiden erittäin aikaa vievää asennusta, joka vaatii erikoislaitteiden käyttöä.
4. Polymeerien geogrid. Tätä tuotetta käytetään laajasti tienrakentamisessa ja maisemasuunnittelussa, koska ruohon polymeeriverkoston itättämisestä tulee lähes näkymätön. Täyteaineena käytetään maata ja raunioina.
5. Gabionit kivi tai rauniot. Tällaisia ​​tuotteita käytetään useimmiten vahvistamaan rannikkoa suurella jyrkkyydellä.

Pankkisuoja Voronezhin paalarakenteilta.
Jos tarvitset pankkisuojaa, tarvitset ensin hankkeen, jossa otetaan huomioon alueen kaikki hienot yksityiskohdat ja vivahteet, ehdot ja tietenkin henkilökohtaiset mieltymykset. Pankkisuojasuunnittelu on ratkaiseva tehtävä, jonka voi suorittaa vain ammattitaitoiset asiantuntijat, jotka tuntevat toimintansa ja joilla on laaja kokemus tällä alalla. Voronezhin paalarakenteiden työntekijät täyttävät kaikki edellä mainitut vaatimukset, joten heidän työnsä laatu ei ole epäilystäkään. Voit kysyä pankkisuojan kokoonpanosta ja kustannuksista soittamalla numeroon 8 (473) 232-29-73.

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Mahdollisuus vahvistaa maanvyörymien rinteitä paaluilla

Käyttö: maanjäristyksen rinteiden vahvistaminen teollisessa, siviili- ja liikenteessä. Keksinnön ydin: suorittaa ajamista paaluissa, jotka on muodostettu ennalta määrätyille etäisyyksien kaivoille. Ennen ajettavien paalujen määrittäminen kerroin Qu on kaltevuuden stabiilisuus, jonka arvo hyväksyy (1,02-1,1). Pilee teurastetut alueet, joissa on aukkoja. Vahvistetun alueen pitäminen säilyy, kunnes Ku: n hyväksytty arvo palautetaan. Pilejä käytetään osuuksiensa välissä. Kuvaajan pituus ja niiden välinen etäisyys määräytyy keksinnön kuvauksessa annetulla matemaattisella riippuvuudella. Kun paalut on ajettu niiden osuuksien välisillä väleillä, voidaan käyttää lisää rivejä, jotka ovat yhdensuuntaisia ​​pääkappaleiden kanssa, jonka alku on ensin sijoitettu alaspäin jalkapohjan jalusta. 4 il.

REPUBLIC (i) 5 E 02 D 3/08, 17/20

USSR OFFICE (GCPATEN1 CCCP) KEKSINNÖN KUVAUS

AUTHORIN TODISTUKSESSA (21) 4927011/33 (22) 03/06/91 (46) 23.01.1993. Bull. ¹ 3 (75) A.P., Khamov (56) Ginzburg L, K. Jalkojenpoistojärjestelmät. - M. Stroyizdat, 1979, s. 54 ja 74, Japanin patentti N 60-78012, julkaistu.

1985. (54) OPOLZNEV6: N VAHVISTAMISMENETELMÄ (X

KÄYTTÄMÄTTÖMÄT PILES (57) Käyttö: Maanvyörymien lujittaminen teollisuuden, siviili- ja liikenteen rakentamisessa. Keksinnön ydin: suorittaa ajamista paaluissa, jotka on muodostettu ennalta määrätyille etäisyyksien kaivoille. Ennen kasaamista ehdotettu keksintö liittyy rakennusalaan ja sitä voidaan käyttää liukuvien rinteiden lujittamiseen kuljetus-, teollisuus- ja siviilirakentamisessa.

On olemassa menetelmä porausporojen luiskahtelevien rinteiden vahvistamiseen.

Tämän menetelmän haittapuolena on tarve käyttää koteloa, samoin kuin maaperän tiivistymisen puute, mikä heikentää paalun vahvistamista.

On olemassa menetelmä, jolla lujitetaan maanjäristyksiä, jotka on upotettu johtavaan kaivoihin. Tämä menetelmä hyväksytään prototyyppinä.

Tämän menetelmän haittapuolena on tarve poraamaan johtosyvennyksiä poistamaan kaltevuuden kallistuminen paaluilla ja kaltevuuden maaperän tiivistymisen puuttuessa. G " 1789593 A1 jakaa kaltevuuden vakausmarginaalin kerroin Ku, jonka arvo otetaan (1,02-1,1). Pilejä porataan osastoilla, joiden välissä on aukkoja. Pidämme vahvistettua osaa, kunnes hyväksytty arvo Ku palautuu.

Pilejä käytetään osuuksiensa välissä. Kuvaajan pituus ja niiden välinen etäisyys määräytyy keksinnön kuvauksessa annetulla matemaattisella riippuvuudella. Kun paalut on ajettu niiden osuuksien välisillä väleillä, voidaan käyttää lisää rivejä, jotka ovat yhdensuuntaisia ​​pääkappaleiden kanssa, jonka alku on ensin sijoitettu alaspäin jalkapohjan jalusta. 4 il. mikä vähentää paalujen linnoitusten tehokkuutta.

Keksinnön tavoitteena on parantaa paalujen linnoitusten tehokkuutta ajaen paalujen luiskahtelevalla kaltevuudella ilman lyijykaivoja lisäämällä paalujen kaltevuuden maaperän tiivistymisen tehokkuutta.

Tämän saavuttamiseksi paalu lyödään kaltevuus osiin, jolloin pituus määritetään siten, että varmuuskerroin Ky kaltevuus paalun ajamista, Ku oli 1,02 â € "1,1, ja ero pituus osien välillä määritetään samassa kunnossa. Suosittelemme arvoa K> = 1,02 maaperälle, jonka vahvuus laskee hieman, kun ajotapauksia esimerkiksi 15-20%.

Maaperän lujuuden pienentämisen seurauksena paalujen käyttäminen lähes nollaan on suositeltavaa ottaa arvot Ku = 1,1, 1789593 kV "(n - 1). I + ja N

Tavallisesti on määritelty Ku-arvo 1,02-1,1, kun se vahvistaa rinteitä paaluilla. Tarvittaessa kappaleen ja aukkojen pituus määritetään ajettaessa paaluja havainnoimalla muodonmuutoksia (ryömintänopeutta) ajettaessa jokaista myöhempiä paaluja tai pylväiden ryhmiä, jotta vältettäisiin rakenteeltaan vaarallisilta yli-ulotteisilta kaltevuuksilta muodonmuutokset.

Jälkeen kytkemällä erityiset osat alkavat kasautua, pino annosten välillä, sen jälkeen kun pohjamaali kovettuu kaltevaan osaan tuloksena kasaantuminen siinä määrin, että varmistetaan vakaus kaltevuus aikana pino-ajo sen vakauden kertoimella Ku 1,02 â € " 1.1. Maaperän lujuuden kasvuaste riippuu siitä, kuinka kauan aikaa kuluu sen jälkeen, kun kasa on pudonnut maaperään, tunnetaan tunnetuilla kaavoilla.

Kuvio 1 esittää kaaviota kaltevuuden tuhoutumisesta paalun eteen, ylhäältä katsottuna; kuv. 2 - kaltevuuden hävittämisjärjestelmä lukuisten paalujen osuuden edessä, ylhäältä katsottuna; Kuva 3 - kaltevuuden hävitystapa pilkkujen rivien kahden osan edessä ja niiden välinen kuilu; kuv. 4 â € "piiri murtuma kaltevuus ennen paalujen poikkileikkauksia lepo Kun tukkeutumisen paalun 1 kaltevuus tapahtuu proppant voima N, jonka arvo lisätään arvoon leikkausvoima painosta jauhettua rinne, mahdollisesti romahtaminen kaltevuus ennen paalujen 1, kun maaperä lohko sivupinnat 2 kaltevuus liukupalan kohtisuorassa pohjan kaltevuus 3 ja kulkee erillisen kasa reuna 1, ja kun läsnä on rivi tai useita rivejä paalujen 1, kautta ulointa reunaa paalujen yksi kasa vahvistaa pinnan yli erottaminen 4, sekä power metallia Liukuman 5 tarkkuus, joka on maaperässä paalujen 1 puuttuessa ja liukupinnalla 6, paalujen 1 kärjen tasolla, joka voi tapahtua ajon aikana

1. Menetelmä vahvistaa maanvyörymä kaltevuus pilings ajamalla ne on muodostettu ennalta määrätyn etäisyyden johtaja porausreikään, tunnettu siitä, että jotta voidaan tehostaa kapasiteetin ennen pinoamalla määrityskerroin Ku kaltevuus vakavuusmarginaalin, jonka suuruus ottaa 1,02-1,1, pinoajo suoritetaan osissa, joiden välissä on aukkoja, minkä jälkeen ne pitävät paaluja 1 vahvistuvan maaperän lujuuden mahdollisen vähenemisen ja haarukan N vaikutuksen seurauksena. Ne estävät voimien tuhoutumisen maaperän kaltevuus ovat voimia, 5 johtuen maaperän tarttumisesta ja sisäisen kitkan f kulmasta f liukukappaleen 2 kaltevuuden sivupinnoilla, maaperän tarttumisen voimat erotuksen 4 pinnalla, jotka kulkevat ulkoisten pintojen läpi

"0 paalut 1, lähinnä rinteen reunaa sekä kitkavoimia liukupinnalla

5 tai 6. Tässä tapauksessa rinteen Q stabiilisuuskertoimen arvo määritetään suunnilleen kaavalla

15 ja - 1) I cu + n Н (1) missä n on vahvistimien paalujen 1 lukumäärä;

20 i - paalujen akselin välinen etäisyys 1 - leikkausvoima liukupinnalla 5 tai 6 maaperän kaltevuuden painosta

1 bar, m halkaisijaltaan;

P - pito voimalla maaperän romahtamisen 2 lohkon sivupinnalla;

P - liukupinnalla oleva tilavuusvoima on 5 tai 6, 1 m:

Ps - pitovoima erotuksen pinnalla 4;

H "kaltevuuden maaperän kiertämisen voima, joka tapahtuu pölkkyessä 1, määritetään kaavalla

H = d h Pcp tai H = 0,5 l b h Pcp, missä d on ympyränmuotoisen poikkileikkauksen kasa 1 tai halkaisija 1 neliön poikkileikkauksen kasa;

P, p - maaperän keskimääräinen paine pylvään 1 sivupinnalla, joka esiintyy kohdassa

40, prosessi, jolla se viedään syvyyteen h tunnettujen kaavojen mukaisesti.

Pituus aikaväli osien välillä määritetään myös kaavan (1), kalteva osa palautumiseen arvoon prinyato50 vakauden tekijä, ja sitten luoda kasaantuu väleihin välillä niiden osien, jossa pituus osa paalujen ja etäisyys osien välillä määritetään suhde

55 jossa n on paalujen lukumäärä; - paalujen akseleiden välinen etäisyys;

°.1 ° sisään - leikkausvoima liukupinnan painopinnalla 1 m;

Pz - pito voimalla liukupinnalla 1 m;

Ps - pitovoima erotuksen pinnalla;

H - rinteessä olevan maaperän kiinnitysvoima, joka on yhtä suuri kuin d h Pcp, d - paalun halkaisija tai sivun neliön poikkileikkauksen koko;

P - maaperän keskimääräinen paine paalun sivupinnalla;

5 h - pilarin syvyys.

2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen menetelmä, tunnettu siitä, että kun pölkkyjen käyttö osuuksiensa välisillä väleillä ajaa ylimääräisiä pilari rivejä päähän yhdensuuntaisesti, 10 alkuosa sijoitetaan ensin kaltevuuden jalustaan.

Toimittaja T, Ivanova Tehred M.Ìrohagan Corrector L. Pilipenko

Tilaa 330 kiertosopimus

VNIIPI: n valtiokomitea keksijöille ja löydöille Neuvostoliiton valtion tiede- ja teknologiakomiteassa

113035, Moskova, Zh-35, Raushskaya nab., 4/5

Tuotanto ja julkaisu yhdistää "Patentti", Uzhgorod, Gagarin str., 101