Yleisrasva pysyväksi muottirakenteeksi

muuraus seinien ja erilaisten materiaalien perustuksiin;

muottipalkit aukkojen yli;

 • pylväät, panssaroidut hihnat ja grillata.
 • kuvaus

  Yleislevyt - kiinnittimet, jotka on suunniteltu kiinnittämään lujasti muottien seinät toisiinsa.

  Sitä käytetään valmiiksi valmistettujen monoliittirakennusten ja -rakenteiden (myös seinien ja perustusten) rakentamiseen pysyvän muottirakenteiden mukaan.

  Yleismaalitelineitä käytetään muottipintoihin, joiden paksuus on 10 - 125 mm 5 mm: n välein.

  Levymateriaalina voit käyttää:

  ekstruusiopolystyreeni TECHNONICOL CARBON

  pieni tiheyseristys yhdessä muiden rakennusmateriaalien kanssa (LSU, OSV, vaneri, DSP jne.)

  Kun käytetään yleismetsiä, on mahdollista muodostaa muottirakenne muodostamaan betonisydämen, jonka paksuus on 100-250 mm, jonka piki on 25 mm ja laajennus 400: stä 550: een, jonka korkeus on 25 mm.

  Edut yleismaailmallisen solmukohdan käytöstä

  alhaiset kustannukset ja mahdollisuus yhdistää muottien ja eristys yhteen tuotteeseen

  suuri nopeus, tarkkuus ja helppokäyttöisyys

  kyky valita minkä tahansa sellaisen arkkimateriaalin, joka on riittävän luja ja kosteudenkestävä kuin muottien seinät

  ei kylmäsiltoja valmiissa suunnittelussa

  purkutyön puuttuminen

  korkea vetolujuus, alhainen paino ja inertti rakennusmateriaaleihin

  mahdollisuus valita betonin ja muottiosan paksuus sekä suojakerros

  Yleiskerroksen kiinteät muottien pääelementit

  Universaalin solmun toisessa päässä on tanko, jolla on erityinen ura kiinnityslukien kiinnittämiseen.

  Särmäisyyden reunat ovat upotettu lujitteen alle, jonka avulla voit säätää betonin suojakerrosta 30 - 70 mm.

  Sidosten välinen liitäntä varmistetaan erityisellä kiinnityksellä

  Materiaalin yleismitat:

  palamatonta, iskunkestävää muovia.

  1 - yleiskivet, 2 - kiinnitys lujitukseen, 3 - jatke, 4 - lukko

  Pysyvän muottirakenteen vaiheet

  Levymateriaalissa (DSP, vaneri, OSB) tee merkki ja poraa reikä Ø12mm

  Asenna kiinnityspidike yleismetsiin vaaditulla etäisyydellä (30, 50 tai 70 mm) suojakerroksen aikaansaamiseksi.

  Asenna ylempi muottipidike kiinnittimen lukituksella reikään.

  Paina lukkoa tiukasti arkkiin ja kiristä ylempi muottipituus arkkiin. Aseta lukitus sauvaan ja työnnä se alas, kunnes se pysähtyy.

  Kiinnitä XPS TECHNONICOL CARBON -levyn universaali solmuke, lävistä levyä sauvalla. Asenna eristyslevyn takana oleva lukko (katso vaihe 4).

  Kiinnitä molemmat siteet, kohdista vastapuolten lukot. Kiinnitys vahvistamiseksi tulee olla yhdyspuolisen tie edellä.

  Asenna ja kiinnitä lujitusholkki muottiin. Aseta rungon pituussuuntaiset palkit kiinnitysraudoitukseen.

  Täytä betoniseos värähtelevän tiivisteen avulla.

  Liitokset muottiin - kuvaus, tyypit, hinta

  Kiinnitysruuvia kutsutaan myös muottitelineeksi, ja se on suunniteltu alentamaan muottipesässä olevan betoniseoksen paineita. Yhdensuuntaisten muottisuojusten yhdistäminen kytkin olettaa kaiken paineen, joka antaa rakenteen suuremman lujuuden ja eheyden. Standardipaketissa liitososat ovat halkaisijaltaan 17 mm halkaisijaltaan sekä 2 mutteria. Pultit on valmistettu kestävästä teräksestä, jota ei voida venyttää. Suojainten ja tasoituskerrosten välisen kosketuspinnan lisäämiseksi suositellaan jälkimmäisiä täytettäväksi aluslevyillä.

  Muotoilukonsepti

  Tämä on yksi perusrakenteiden käsitteistä eli kuutio-rakenteesta. Kattojärjestelmää käytetään yleisesti sekä teollisuus- että asuinrakennusten monoliittisessa rakentamisessa. Muottijärjestelmä antaa lohkolle tarvittavan kokoonpanon, mutta vaatii joidenkin osien käyttämistä: kiinnittimien kiinnittäminen muottien kiinnittämiseen, kiinnityspalkit jne.

  Rakenteita on kahta tyyppiä: uudelleenkäytettäviä ja ei-irrotettavia. Ensimmäisessä tapauksessa betonin kaatamisen jälkeen suojat poistetaan mahdollisuudella käyttää edelleen. Kiinteä muotti ei tarvitse purkaa betonin kovettumisen jälkeen, sen käyttö nopeuttaa rakentamisen vauhtia merkittävästi.

  Yleisruisku

  Liitettäviksi sekä irrotettavalle ja kiinteälle muotille, joiden paksuus on enintään 100 mm, käytetään yleismuotoista solmua. Tällä kiinnikkeellä voit muodostaa betonirungon, jonka paksuus on enintään 250 mm (pitch = 50 mm).

  Tämän levittämän muovin materiaali toimii. Monipuolinen muovimateriaalilevy mahdollistaa merkittävät säästöt rakennustyömaalla ja komposiittivahvistimen avulla voidaan säästää vielä enemmän.

  Muovinen kiinnike

  Tätä kiinnitystä käytetään yleensä asennettaessa muottipohjaa ja asettamalla siihen basaltti tai teräsvahvistus. Klassinen muoviletku sopii 250 mm: n kokoisiin hylsyihin.

  Jos haluat lisätä betoniterän paksuutta 500 mm: iin, tarvitset lisää muovia. Muovinen muottiyhteys on helppo yhdistää rakennussysteemeihin VELOX ja GNS.

  Tie sauva

  Voit käyttää pultteja, jotka on jaettu kahteen tyyppiin:

  • Kiinteä tappi (tyyppi A) erottuu sillä, että sillä on samat nimellisen kierteen halkaisijat ja sileät osat. Sitä käytetään kattilalaitosten ja -laitteiden laippayhteyteen.
  • Kiinteällä mutterilla (tyyppi B) on sileän osan pienempi halkaisija langan suhteen. Tätä tyyppiä käytetään eri turbiineja ja varusteita yhdistettäessä.

  Saumattomat muottipultit suojaamaan jälkimmäistä PVC-putken betonin seoksen vaikutuksista. Se myös helpottaa koko järjestelmän purkamista.

  Kierrä solmio

  Konkreettisekoituksen paineen havainnointiin ja myös vastakkaisten suojusten liittämiseen käytetään ruuvi- muottipussi, jonka pakkaus sisältää 1 ruuvin ja 2 mutteria.

  Asennettaessa on välttämätöntä käyttää aluslevyjä, jotka eivät sisälly muottipohjasta. Niiden hinta on alhainen, joten sillä ei ole lainkaan vaikutusta paketin kokonaiskustannuksiin.

  Muottien aluslevyt on valmistettu teräslevystä, jonka paksuus on 3-10 mm seuraavien parametrien 100x100, 120x120, 150x150, 200x200 mukaisesti ja tilauksen mukaan.

  Lasikuitulaattilevy muottiin

  Alien Technologies kehitti ja alkoi käyttää lasikuitua käyttäviä kiinnitysruuveja, joiden ominaispiirteet ovat alhainen leikkauskyky ja matala lämmönjohtavuus, mikä mahdollistaa niiden pysymisen monoliittisessa betonissa rakentamisen aikana kertakäyttöisiksi.

  Pysyvän muottien tasoitus

  Suunnittelua käytetään pohjan ja seinien muodostami- seen yhdistämällä muottiyksiköt. Tämän seurauksena pysyvä muotti tulee osa rakennetta. Tämän keksinnön käyttö tarjoaa enemmän teknisiä kykyjä, mukaan lukien yleiskerroksen käyttö sekä ylemmän että ylemmän kerroksen pituudelle.
  Muotti on olennainen rakentamisen osa, joka takaa säätiön laadun ja luotettavuuden. Voit ostaa eri tyyppisiä muottirakenteita esineitä varastomyymälöissä. Pohjustuspohjat ovat olennaisia ​​rakenteen vakauden varmistamiseksi betonin kovettumisen aikana.

  Muottien tasoitusmallit

  Esittelemme teille Keski-hinnat markkinoilta muottiyhteyksissä Venäjällä. Valikoimassamme voit valita komponenttitoimittajat, joista voit ostaa esineitä ja muita laitteita monoliittiseen rakentamiseen.

  Ei-irrotettava muotti ja irrotettava rakennusmateriaaleista yleiskerroilla SVT mahdollistaa:

  päästä

  Käyttää

  etuja:

  • Muottipaneeleiden etäinen kiinnitys
  • Venttiilien asennus suunnitteluasentoon
  • Ei kylmäsiltoja valmiissa suunnittelussa
  • Työvoimakustannusten alentaminen
  • Nopea ja tarkka asennus muottiin ja vahvikkeisiin
  • Aseta joukko vaadittavia kokoa
  • Purkutyötulostuksen puute
  • Rakennusvaiheiden vähentäminen

  Vertaa:

  sovellus:

  Muunnettujen muovien kiinnitysrakenne

  Pidä lämpöäsi

  Mahdollistaa lämpöeristettyjen levyjen käytön rakenteellisina

  Rakennusajan lyhentäminen voi merkittävästi pienentää rakennetun rakenteen kustannuksia. Siksi korkean teknologian prosesseja, jotka yhdistävät useita vaiheita, houkuttelevat erityisesti kehittäjien huomion. Yhdistämällä monoliittisen rakenteen rakentaminen lämmitysvaiheeseen voit nopeuttaa rakentamisprosessia, mutta myös säästää rakennuksen lämmittämiseen käytettyjä energiavaroja. Yksi näistä moderneista tekniikoista on monoliittinen rakenne, jossa käytetään pysyvää muottirakennetta, jossa käytetään erityisiä kiinnittimiä upotettuna elementteinä - SCT TIE FOR FORMWORK.

  Lämpöhäviö lämmittämättömän perustan läpi on jopa 17%.

  Söimme rakennuksen rakentamisen vanhentuneiden menetelmien mukaan - ilman eristämistä, sitten lämpö kulkee betonin läpi maahan ja energiaa tuotettiin ja kylmä kylmä tunkeutui taloon säätiön kautta (kylmä silta). Tämän vaikutuksen kompensoimiseksi on välttämätöntä käyttää enemmän energiaa lämmitykseen tai lämmittämään säätöä ääriviivoilla.

  Rostverk pihdit.

  Seinä - DSP / STSP / OBS / Litteä liuskekivi jne.

  Seinä - PSB-S / PGP (pz kampilevy). GWP: n sisäinen muuraus on porattu siihen ja CBT: n sidokset on asennettu, sitten ulkokerroksen kerros muodostuu.

  Hyppää yli aukkoja

  Kiinteän muottien kokoonpanon päävaiheet "SCT SWITCH"

  1. Aseta tarvittavat etäisyydet kiinnikkeisiin SCT TIE -laitteella. Leikkeen asennuspaikka valitaan vahvistuskotelon suojakerroksen vaatimusten perusteella.

  2. Levymateriaalissa (DSP, SCP, MSS, GVL, vaneri, OSB) tehdään merkintä ja poraa reikä, jonka halkaisija on 12 mm.

  3. Asenna SVT TIE reikään

  4. Kiinnitä kiinnitys tiukasti muottipaneeliin, kiinnitä vetoketju SVT. Aseta pidike tangonvarteen ja työnnä koko matkaa.

  5. Kiinnitä SCT SWITCH lämpöeristelevyyn, lävistämällä levy. Kiinnitä pidätin (cm P4.) Lämpöeristelevyn taakse.

  6. Kiinnitä molemmat SCT SCRAPERS -laitteet, kohdistaen vasta-osien lukot. Vahvistimen kiinnittimien tulee olla yhdyspuolella.

  7. Asenna ja kiinnitä lujitusholkki muottiin. Kiinnitä kehyksen pituussuuntaiset palkit kiinnikkeillä.

  8. Täytä betoniseos vibro-tiivistymällä tai silmukoittamalla.

  EPS / PSB-S-kulmat muodostetaan ruuvien avulla

  Sarake

  Tunnelin lämmön säästö avoimessa maassa - kylmä vesi / kuuma vesi / CNS

  Ruuvien mahdollisuus mahdollistaa EPS / PSB-S: n volumetristen elementtien, muotojen, lämpösäiliöiden, mehiläispesien sekä muiden kotitalous- ja kotitalouskäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valmistuksen, jos näitä materiaaleja on mahdollista käyttää.

  SVT-kerros

  Rakenteellinen elementti, joka on suunniteltu kiinnittämään muottielementit projektioasentoon valmistettaessa esivalmistettuja monoliittirakenteita, Vundamia, seinämiä, väliseiniä ja muita monimutkaisuuden elementtejä.

  Lattian pääelementit:

  • 1. Levitys
  • 2. pidike
  • 3. Venttiililiittimet
  • 4. Laajennus

  tarkoitus:

  • - tärkein rakentava elementti
  • - kiinnityslevyjen (muottipaneelit) kiinnittäminen
  • - venttiilin kiinnitys suunnitteluasentoon
  • - betonipinnan paksuuden säätö

  TIE SWT - irrotettavalle ja irrotettavalle muottilaatikolle mistä tahansa levystä, laatta- ja muurausmateriaalista. Betonisoimalla kaikenlaisia ​​raskaita, laajennettuja savea, polisterolny, arbolitovogo ja vaahtosbetoni.

  laajuus:

  Fendament - Tavrovaya-nauha

  Mahdollisuus betonisoida monimutkainen elin yhdessä vaiheessa.

  Fendament - nauha

  Seinä - EPPS / DSP

  Seinäpintainen tiilimuuraus / DSP. Levitys tehdään betonirakenteiden aikana.

  Muurausverkko

  - Kytkimen avulla pystyt muodostamaan monoliitti- set raudoitetut betonirakenteet, joiden paksuus on 150-250 mm ja korkeus 25 mm;

  - Kiinnitys raudoitukseen - ansiosta voit muodostaa suojakerroksen betonille 30 mm: n seinille ja pohjalle - 50 ja 70 mm;

  - Pitkittäisraudoituksena käytetään halkaisijaltaan 6-18 mm teräsputkia;

  - Pidennys mahdollistaa betonien paksuuden lisäämisen 25 mm: n välein. Yksi jatke antaa pituuden 30 - 40 cm. Kaksi laajennusta 45 cm: sta 55 cm: iin;

  - Levymateriaalien paksuus 5 - 125 mm 5 mm: n välein;

  Muottien rakentaminen tuottaa aina projektin mukaan ulko- ja sisäkulmista. Ulkoinen laatta on aina tarpeen seinän tason ulkopuolella. Betonisoinnin jälkeen määritetään seinän yhteinen pystytaso ja kaikki levyt ulkonevat reunat katkaistaan.

  L - lohko rakentaa lämmitetyn pohjalevyn reunan

  Voimassa olevat muottiparametrit

  kerralla betoniseoksen * kaatamalla käyttäen raskasbetonia (2,5 t / m2) ** ja asentamalla SCT TIE 400 x 400 mm askel vaakasuoraan ja pystysuoraan:

  * Nämä taulukon mittasuhteet ovat kriittisiä. On varmistettava alareunan jäykkä kiinteä kiinnitys muotin pituuteen nähden:
  - täyttö alle 20 cm: n korkeudelle
  - Seinät kiinnittävät profiilit / palkit pohjaan tai jalkoja / tukia

  ** Sallittu värisemään tai tarttumaan

  Lähetä lomakkeiden mitat ja laskemme kiinnittimien määrän ja hinnan postitse. Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan. Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

  Teknisistä kysymyksistä voit soittaa ilmaiseksi Venäjän federaatiossa. 8-800-550-88-73

  Tavrovy-säätiö

  Alakerta

  Eurooppalaiset analogit

  Soita numeroon 88005508873 - vapaa RF: lle

  Kiinteät esivalmistetut muottipesät, liukuva muotti tai uudelleenkäytettävät muottipesät - kaikki tämä on kiinteän massan tehokas käyttö muovisiin muottiin. Levymateriaalilevyinä voit käyttää vaneri-, DSP-, MSS-, OSB-levyjä, vihreitä levyjä, ekstrudoitua polystyreenivaahtoa (EPS), vaahtoa (PSB) yli 25 kg / kuutiometri ja näiden materiaalien yhdistelmät.

  Pysyvän muottipesun käyttö johtaa merkittäviin säästöihin rakennustyömaalla. Hinta kiinteä muotti esivalmistettu tyyppi on pienempi, huomattavasti parempaa suorituskykyä. Ja yhdistetyn lasikuituvahvikkeen käyttö metallivahvikkeen sijasta tarjoaa lisää säästöjä (ilman rakenteellista lujuutta) ja lisää kestävyyttä ja energiaa säästäviä ominaisuuksia.

  Esivalmistetun kiinteän muottirakenteen optimaalinen rakenne koostuu DSP-levystä (sementti-liimattu lastulevy) sisäisenä muottielementtinä, CBT-muottipään sidoksena ja ekstrudoitu polystyreeni-vaahtolevy. jäljempänä.

  Edut:
  Mitä saat valitsemalla CBT-levyt?

  Muottipaneeleiden etäinen kiinnitys

  Nopea ja tarkka asennus muottiin ja vahvikkeisiin

  Nopea ja tarkka asennus muottiin ja vahvikkeisiin

  Aseta joukko vaadittavia kokoa

  Ei kylmäsiltoja valmiissa suunnittelussa

  Purkutyötulostuksen puute

  Työvoimakustannusten alentaminen

  Rakennusvaiheiden vähentäminen

  Huomaa: tässä osassa annetut tiedot ovat suositus, ostajan tulee päättää, miten SVT LLC: n tuotteita käytetään projektin dokumentaation perusteella.

  Huomaa: tässä osassa annetut tiedot ovat suositus, ostajan tulee päättää, miten SVT LLC: n tuotteita käytetään projektin dokumentaation perusteella.

  Harkitse kattorakenteiden kiinteän muottirakenteen mahdollisuutta ulkopuristetun polystyreenin ulkoisella eristyksellä, jonka tiheys on vähintään 25 kg / m3. m ja sisäinen irrotettava vaneri-, OSB-, DSP-, kuitulevyn paksuus 10-25 mm. Eristysmitat hyväksyvät yleisimmät 600x1200 mm. Levyjen vakiomitat ovat 1200x2500 ja 600x300 mm, betoniseos levitetään kerroksittain 600 mm: n korkeudelle, joten on käytettävä 600 mm: n pituisia paneeleita, joiden pituus ei ole paljon.

  Valmistus.

  Pohjalevyn tai laatan tasoitetulle pinnalle merkitään seinän muotoiluasento

  Seinän suoruuden varmistamiseksi kiinnitämme kynnet U-muotoisella profiililla lautasella, jota käytetään kipsilevyn asentamiseen.

  Sisäpaneeli

  Merkitään ja tehdään reiät d = 10 mm sisäpaneelin muottipohjalle. Betoniseinän paksuudesta riippuen rivien määrä on 2 seinille 150-250 mm paksu, 3 paksuudelta 300-500 mm.

  enintään 250 mm betonia (vain pohjakerros)

  300 mm betonista (kytkin + jatke)

  Asennamme sisäpaneelin valmiisiin reikiin universaaleille muottitelineille ja kiinnitämme ne ruuveilla profiileihin

  Työnnä yksi kummankin kummankin osan kummankin osan sisäpaneelin reikiin ja kiinnitä se kiinnikkeellä paneelin ulkopuo- lella.

  Ulkoinen muotti

  Eristys asennetaan kahteen kerrokseen, joiden paksuus on 50 mm ja vaakasuuntainen ja pystysuuntainen 200 mm: n poikkeama, joten ensimmäinen eristyksen rivi on 400 mm korkea

  Merkitse ensimmäinen piste kiinnityslevyn peilin sisäpaneelin asentamiseen

  Teemme samanlaisen toiminnan toisen eristeen kanssa

  Muottien asennus.

  Me läpäisemme tasoitteen tapilla kohdepisteessä, liitä lasin vasta-osien lukot. Jäljellä olevat paikat löytyvät paikasta, lävistämme ja yhdistämme kaverit. Kiinnitämme molemmat eristyskerrokset kiinnikkeillä.

  Eristeen ja betonin välisen voimakkaan yhteyden varmistamiseksi ruuvataan muovinen ruuvi d = 28 mm, L = 135 mm, niin että osa ruuvikierrasta ulottuu betoniseokseen. Ruuvit on järjestetty niin, että kukin eristyspaneeli on liitetty viereiseen ainakin yhteen ruuviin.

  Kiinnitetään 60x27 mm: n U-muotoinen profiili sisäpaneelin vaakasuoriin ja pystysuuntaisiin reunuksiin pystyttääksesi seuraavan riviä levyjä ja estämään sementtihyytelöä, kun betonia asetetaan paneeleiden välisten aukkojen läpi.

  Asenna puu- tai metalliprofiiliset pystysuorat telineet, joiden pituus on vähintään 1200 mm (kuva A), joka tarvittaessa toimii tukiohjaana kaltevan työntövoiman tasoittamiseksi (kuva B).

  Kulmaliitosmuotti

  Nurkkaliitoksen lujuuden varmistamiseksi kulmasuojan ulommat kerrokset tulevat paneeliin 200 mm eristyskerrosten askelin, joten on välttämätöntä leikata 200 mm: n etäisyydellä paneelin eristämisestä tai syrjäyttää eristys horisontaalisella tasoituskerroksella - 300 mm

  Kulmat on kiinnitetty ruuveilla d = 28 mm, L = 135; 100 mm, lisäksi tarvittaessa suosittelemme, että kiinnitin asennetaan oikeaan kulmaan

  Rakennuksen asennuksen rinnalla ne vahvistavat seinämät projektidokumentaation mukaan. Vahvistusta ei tarvitse sitoa tai hitsata, vaan riittää yhdistää kaksi tankoa oikeaan kulmaan SVT: n vahvistusklipin avulla.

  Kun rakennusta, vahvistamista ja tarvittavien osien asettamista seinään asennetaan, betonitointi suoritetaan 600 mm: n korkeudelle, kun taas betonipinnan on pysyttävä epätasaisena, jotta se tarttuu paremmin betoniin.

  Toisen rivin asennus suoritetaan samalla tavalla kuin ensimmäinen, vahvistettu, betonoitu jne. Kolmannessa rivissä asenna irrotettava paneeli ensimmäisestä rivistä ja laita metalliprofiilit ja puiset oppaat. Tasausvaipat leikataan soviin betonin sisäpinnalla ja eristeen pinnan kanssa.

  Sisäpaneeli voidaan jättää pysyväksi muottirakenteeksi. Muottien sisällä olevien profiilien ansiosta sisäpaneelin reunat ovat tiukasti kiinni betonireunassa.

  Huomaa: tässä osassa annetut tiedot ovat suositus, ostajan tulee päättää, miten SVT LLC: n tuotteita käytetään projektin dokumentaation perusteella.

  Rakennettaessa taloja, joissa on kantavia seiniä hiilihapotettua betonia, jotta lattialevyt eivät leikkaa seiniä hiilihappopitoisista lohkoista, valmistetaan erityinen teräsbetoninen panssaroitu hihna paikoissa, joissa levyjä tuetaan ja rakennuksen muut kuormitetut elementit. Vahvistettu betoni verrattuna höyrystettyyn betoniin on korkea lämmönjohtavuus, joten sitä on lämmitettävä edelleen. Kiinnittimien avulla SVT voi yhdistää ja yksinkertaistaa kahta teknistä toimintaa: monoliittisen käsivarren hihnan ja sen eristyksen. Koska ulko-armeijan panssaroidut vyöt vaahdotetaan tai pursotetaan polystyreeni-vaahtoa, joka jää lämmittimenä ja sisäpuolelta jokaisesta paneelista tai alustasta, joka poistetaan myöhemmin. Harkitse kaksi vaihtoehtoa muottipanssaroidun hihnan asennukseen:

  Kiinnitä muotti ulos ruuveilla ilmastetusta betonista betonisoitumisaikaan

  Ilman kiinnitystä hiutaloituun betoniin

  Eristeen ja betonin välisen voimakkaan yhteyden varmistamiseksi ruuvataan muovinen ruuvi d = 28 mm, L = 100, 135 mm, niin että osa ruuvikierrasta ulottuu betonireunaan.

  Huomaa: tässä osassa annetut tiedot ovat suositus, ostajan tulee päättää, miten SVT LLC: n tuotteita käytetään projektin dokumentaation perusteella.

  Lisää artikkeleita.

  Sivu 1/4

  «Aloita Takaisin 1 234seuraava»

  Yleisrasva kiinteälle muotille TechnoNIKOL 150 kappaletta pakkausta kohti

  Tietoja tuotteesta

  ominaisuudet

  kuvaus

  dokumentointi

  Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, tavaroiden alennuksista ja erikoistarjouksista. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle oppaan "petoksen varoittajat tai kuinka tunnistaa häikäilemättömät rakentajat".

  * Pakolliset kentät

  "Jopa 10 000 ₽"
  Tilauksen kokonaismäärä ei ylitä 9 999 ruplaa. *

  "10 000 ₽"
  tilauksen kokonaismäärä on suurempi tai yhtä suuri kuin 10 000 ruplaa, mutta enintään 39 999 ruplaa.

  "40 000 ₽"
  Tilauksen kokonaismäärä on suurempi tai yhtä suuri kuin 40 000 ruplaa.

  Hintaluokan määrittämisen kustannukset lasketaan sarakkeessa "enintään 10 000 rupla". Seuraavan kynnysarvon saavuttamisen jälkeen koriin jo siirrettyjen tavaroiden hinnat lasketaan automaattisesti uudelleen.

  Huomaa, että toimituskustannukset eivät sisälly hintaluokkaan kuuluvaan tilauksen hintaan.

  Yleisruuvit

  Muottipohjamaalaus ja muottipesun laajennus

  Yleinen muottipituus on erityinen laite, joka on välttämätöntä muottien kokoamiseksi. Tarvitaan betonirungon muodostamiseksi, jonka paksuus voi vaihdella 150: stä 250 mm: iin, kun piki on 25 mm.

  Yleiskerroksen suuri etu on se, että sen avulla voit säästää huomattavia rahasummia rakennusmateriaalien hankinnassa. Lisäksi tasoituslaite mahdollistaa komposiittimateriaalien lujittamisen ja siten kustannussäästöt voivat kasvaa entisestään tehokkuuden lisäämisen lisäksi.

  Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet

  Ensimmäinen asia, jonka tarvitset yleiskerroksen valmistukseen, on korkealaatuista muovia korkean lujuuden omaavista materiaaleista. Hyvä muovi voi olla niin vahva, että se voi kestää vetovoimaa 250 kg: n merkillä. Jos rakennuksen rakentamisessa on tarkoitus rakentaa suuria kuormittavia seiniä siinä ja pohjassa, silloin sinun on käytettävä erityisiä laajennuksia työskentelyssä lastalla. Tämä yksinkertainen laite mahdollistaa betonin ydinpaksuuden lisäämisen 50 mm: n, 300 mm: n tai 600 mm: n välein. On huomattava, että yleiskerät ovat hyviä, koska ne voidaan yhdistää sellaisiin rakenteisiin kuin VELOX ja GNS.

  Laattojen etuja

  Yleinen murskauslevy on erikoisrakennustekniikka, jolla on seuraavat positiiviset ominaisuudet:

  • voit yhdistää muottien eristykseen;
  • estää kylmien siltojen muodostumisen;
  • kiilteen ansiosta muotti on koottu paljon nopeammin;
  • kytkin mahdollistaa kosteudenkestävyyden lisäämisen valitsemalla korkealaatuisen levymateriaalin;
  • laite mahdollistaa lujittamisen komposiittimateriaaleista;
  • saostus voi vähentää huomattavasti rakennusaineiden hankintamenoja;
  • sen avulla voit säästää työtä.

  Materiaalit yhdistettynä yleismuotoiseen solmukeon

  Yleinen muottipituus myy yleensä valmiita paketteja. Tämän laitteen avulla voit työskennellä irrotettavalla muottipaksuudella, joka ei ylitä 100 mm mutta vähintään 10 mm. Erityisesti tällaista tasoitustyyppiä käytetään alhaisten rakennusten rakentamisessa. Panssaroidun vyön, väliseinien ja pohjien (perustuksen) avulla. Hänen laitteensa avulla on mahdollista käyttää tällaisia ​​arkkimateriaaleja kuten:

  • basaltti-levyt;
  • grinbord;
  • vaneri;
  • OSB, TsSP, SML;
  • puristettua polystyreenivaahtoa.

  Yleisvalmisteinen tasoituslevy erotetaan kaikkien elementtien, sekä sisäisten että ulkoisten, kirkkaasta koosta.

  Tekniset parametrit työssä

  Yleiskerroksen käytön yhteydessä työntekijän on muistettava, että käytettävän materiaalin paksuus vaihtelee säteen ollessa 10-100 mm 5 mm: n välein. Tässä tapauksessa käytettävän betoniseoksen paksuus voi olla enintään 250 mm ja vähintään 150 mm ja askel 25 mm. Jos rakennuksen rakentamisessa on tarpeen asentaa suuria kuormitettuja seiniä tai säätöä, voi olla tarpeen käyttää erityisiä lisäaineita betonille, mikä mahdollistaa betonin ytimen laajentamisen.

  Laske vaaditut siteiden sarjat käyttämällä tunnettua Epure-kaavaa. Tässä on laskelma mate- riaalin mittarista.

  1. Laskelmasta käy ilmi, että muottien alaosa on kuormitus maksimipaineessa, joka on 2500 kg / m.
  2. Rasitus leviää kriittiseksi 250 kg: n kohdalla. Samalla turvamarginaalia mittaava laskelma osoittaa tuloksen olevan 1%. Yleiset luvut muotin kuorman laskemiseksi ovat seuraavat: 250kg-10% = 225kg.
  3. Jotta vältetään muotin sivuseinämien muodonmuutos betonin korkean iskun (paineen) vuoksi, on tarpeen kiinnittää se siten, että etäisyys ei missään tapauksessa saa olla yli puoli metriä, toisin sanoen vähintään 2 tasoitustasoa kohti.
  4. Epure-kaavion mukainen laskenta osoittaa, että tarvittaessa yli 60 cm: n korkeudeltaan korkean betonirungon kaataminen edellyttää tärinän tiivistämisen käyttöä. Yksi bajoningista ei selvästikään riitä.
  5. Vibrokompaktion tapauksessa betonipainetta muottiin voidaan vähentää 468 kg: iin ja tämä paino puristuu sekä alareunassa että rakenteen yläosassa.

  Tämän menetelmän avulla on mahdollista laskea mittalevyjen tarkka määrä minkä tahansa kokoisen pohjan kaatamiseksi.

  Esimerkki numero 1.

  Esimerkkinä laskelmasta kannattaa ottaa pohja, jonka pituus on 60 cm ja pituus 25 cm. Sen jälkeen, kun se on täytetty, on tehtävä bajonettitiiviste. Teemme laskennan käyttämällä kaavaa, joka on jo tiedossa. Tällöin ensimmäinen askel on laskea, mitä kuormaa on rasvakerroksella, mitä etäisyyttä sinun on lähdettävä pesualtaiden välillä ja mikä on pohjan koko kehä. Aloitamme määrittämällä, kuinka monta tasoitusta tarvitaan alemman ristikon riviin, samalla tavalla selvitämme ylemmän ja keskimmäisen rivin massojen määrän. Kun kaikki laskelmat on lisätty, pitäisi käydä ilmi, että tarvitaan tiettyyn 12x12 talon perustaan ​​288 kappaletta. Tämä on juuri numero, jonka on varauduttava täyttämään säätiö.

  Esimerkki numero 2.

  Voit laskea vaaditun kerroksen määrän, joka vaaditaan täyttämään 12x12-kokoinen pohja, jonka leveys on 45 cm ja korkeus 1,2 metriä. Tällaisella laskelmalla on otettava huomioon se, että tarvitsemme kaksi valumisvaihetta erityisten lisäaineiden käyttämiseksi lasille. Aloitetaan laskenta tunnetulla kaavalla. Ensinnäkin saamme etäisyyden asennettujen siteiden välillä, minkä jälkeen meidän on laskettava, kuinka monta tieytintä tangot tarvitaan alareunassa ja keskimmäisessä rivissä. Seuraavaksi lasketaan kahden siteen välinen etäisyys. Kun pohja- ja keskirivin laskelmat ovat valmiita siirtymään ylhäältä. Loppujen lopuksi kaikkien laskelmien ja lisäysten jälkeen kuvassa tulisi olla 336 tasoitetta sekä 336 jatkojohtoa. Kun otetaan huomioon se, että tällaisen pohjan täyttö tapahtuu useassa vaiheessa, esikiven määrä on kerrottava kahdella. Näin ollen käy ilmi, että tällaiselle perustukselle tarvitaan 672 kerrosta.

  Huom. On muistettava, että kun kyseessä on irrotettava muotti, on tarpeen siirtää levyt hieman korkeammalle, jolloin tasoitus voi päästä tarvittaviin reikiin.

  Esimerkki numero 3.

  Tässä esimerkissä voit laskea vaaditun vähimmäiskerroksen määrän perustaksi 12x12, jonka korkeus on 1,2 m ja leveys 45 cm. Tämä perusta kaadetaan yhteen lähestymistapaan, mutta sinun on käytettävä jatkojohtoja. Tällainen tasoitus tehdään tärinän tiivistämisen avulla, mikä vähentää muotojen kuormitusta 468 kg: aan. Tällainen kerros on asennettava 30 cm: n portaisiin neljään riviin.
  Laskenta perustuu samaan kaavaan. Ensimmäinen vaihe on määritellä solmujen lukumäärä alariville, jonka jälkeen lisätään kuormitusta värähtelijän käytöstä ja lopussa määritetään sidosten välinen etäisyys. Seuraavaksi tarvitset samalla tavalla laskeaksesi toisen kolmannen rivin ja määrittele tasoituskerrosten lukumäärän. Viimeisessä vaiheessa neljäs rivi lasketaan ottaen huomioon 30 cm: n askel. Kun kaikki on laskettu, sinun on lisättävä tulokset. Jos kaikki on oikein, osoittautuu, että tähän säätiöön tarvitaan 471 siteet ja 471 jatkeet.

  Kiinteän puun solmun jatkaminen

  Kiinnityshihnan laajennusta voidaan käyttää kiinteän tai irroitettavan muottirakenteen yleisen rakenteen liittämiseen, jonka paksuus voi olla 10-100 mm ja piki on 5 mm. Pohjamateriaaleja käytettäessä tällaisia ​​arkkimateriaaleja käytetään esimerkiksi: vaahtoa tai polystyreeni-vaahtoa, jonka tiheys on 25 kg / kuutio, muita pienitiheyksisiä lämmitysmateriaaleja voidaan käyttää myös OSB-, SML-, viheriö-, vaneri- tai muita vastaavia rakennusaineita käytettäessä.

  Erikoisbetonipäällysteiden ansiosta se kiinnittyy muottiin, jonka avulla voit luoda betoniytimen, jonka paksuus on 100-250 mm ja askel 50 mm.

  Yleismaalaustyökalujen käyttö sekä jatkokaapelit säätiön kaatamisen ansiosta säästät huomattavia varoja rakennusten rakentamisen aikana. On myös huomattava, että komposiittivahvistuksen ominaisuudet antavat perustan tarvittavan rakenteellisen lujuuden ja tarjoavat myös mahdollisuuden taloudellisiin säästöihin.

  Sallikaa tiivistää ja korostaa lasin pääedut:

  Sen ansiosta voit yhdistää muottien tiivisteiden kanssa, kun taas lopullinen muotoilu ei salli kylmäsiltojen muodostumista, on myös syytä huomioida kokoonpanon helppous. Näiden ominaisuuksien ansiosta jopa ammattitaitoisen ohjauksen alaiset pienet ammattitaidottomat työntekijät pystyvät kokoamaan yleismaailmallisen muottipesun. Suuri etu on, että universaali liitin säästää aikaa ja taloudellisia resursseja. Kun asennat sen, voit käyttää mitä tahansa tietyn lujuusmateriaalin materiaaleja.

  Yleisruuvit

  Kiitos, että otit yhteyttä yritykseen! Pyydä soittaa lähetetty! Johtaja ottaa sinuun yhteyttä 30 minuutin kuluessa.

  Puhelu on vapaata Venäjällä

  Maanantaista perjantaihin klo 8-17

  Sidokset pysyville sileille

  Yleinen muottipituus on erityinen laite, joka on välttämätöntä muottien kokoamiseksi. Kytkimen avulla pystyt muodostamaan monoliitti- set raudoitetut betonirakenteet, joiden paksuus on 150-250 mm ja korkeus 25 mm; Laajentimen avulla voit lisätä betonirungon paksuutta 25 mm: n ja 55 cm: n välillä. Yleiskerroksen suuri etu on se, että säästät huomattavia varoja säätiön valmistukseen.

  Esineiden käytön edut

  Esimerkkejä esikiveä

  Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet

  Ensimmäinen asia, jota tarvitset yleiskerroksen valmistukseen, on korkealaatuista materiaalia korkealaatuista muovia. Hyvä muovi voi olla niin vahva, että se voi kestää vetovoimaa 250 kg: n merkillä. Jos rakennuksen rakentamisessa on tarkoitus rakentaa suuria kuormitettuja seiniä ja säätöä, silloin sinun on käytettävä erityisiä jatkojohtoja työskennellessäsi lastalla. Tämä yksinkertainen laite mahdollistaa betonin ytimen paksuuden lisäämisen, jonka korkeus on 50 mm, 300 mm tai 600 mm. On huomattava, että yleiskerät ovat hyviä, koska ne voidaan yhdistää sellaisiin rakenteisiin kuin VELOX ja GNS.

  Vastaavat materiaalit

  Yleinen muottipituus myy yleensä valmiita paketteja. Tämän laitteen avulla voit työskennellä irrotettavalla muottipaksuudella, joka ei ylitä 100 mm mutta vähintään 10 mm. Erityisesti tällaista tasoitustyyppiä käytetään alhaisten rakennusten rakentamisessa. Panssaroidun vyön, väliseinien ja pohjien (perustuksen) avulla. Hänen laitteensa avulla on mahdollista käyttää tällaisia ​​arkkitehtuurimateriaaleja kuten basaltilevyjä; grinbord; vaneri; OSB, TsSP, SML; puristettua polystyreenivaahtoa.

  Kätevää!

  1. Mahdollisuus kiinnittää muottipaneelit käyttäen jatkojohtoja, joiden leveys on 150 mm - 400 mm;
  2. Kyky asentaa venttiilit suunnitteluasentoon erikoislippujen avulla;
  3. Nopea, tarkka asennus muottiin ja vahvikkeisiin;
  4. Purkutyötulostuksen puuttuminen;
  5. Nosturia ei tarvita.

  Vähentynyt kustannus ja rakentaminen AIKA!

  1. Ensiöpolymeerin yleiskerrosten kustannukset ovat 3 kertaa halvempia kuin metallikiveä;
  2. Vähentyneet rakennusvaiheet;
  3. Voit käyttää vähemmän koulutettujen työntekijöiden työtä;
  4. Materiaalikustannusten alentaminen 25-30%

  ENERGIATEHOKKUUS!

  1. Ei kylmäsiltoja;
  2. Lämmitetyn perustuksen rakentamisessa lämpöhäviö vähenee 17%.

  Yleiskäyttöisten kiinteiden esikattojen SVT-2 ja ruuvin GB F18 käyttö

  Yleiskäyttöisten kiinteiden esikattojen SVT-2 ja ruuvin GB F18 käyttö

  FORMULA STRIP KÄÄNTÖ SVT-2 on rakentava elementti, joka on suunniteltu kiinnittämään muottielementit suunnitteluasentoon valmistettaessa esivalmistettuja monoliittisia rakenteita: perustuksia (mukaanlukien Strip-perustukset), seinät, väliseinät ja muut monimutkaisuuden ja paksuuden elementit.

  Jos haluat nopeasti siirtyä ohjeiden asianmukaiseen osaan, käytä sisällysluettelossa olevia linkkejä.

  1. SVT-2-kiinnittimen rakenne
  2. Kiillotetun SVT-2-muottien käyttö monoliittisessa kotelorakenteessa
   • Foundation - Tavron nauha
   • Foundation - nauha suoraan
   • Rostverk paaluilla
   • Seinä - EPS / DSP-muotti
   • Seinämaalat DSP / SCP / OSB / Flat Slate jne.
   • Seinäpintainen tiilipinta / DSP
   • Seinä - PSB-S / PGP (uran harjanlevy)
   • Armopoyas
   • Puserot oviaukkojen yli
  3. KÄYTTÄJÄN LAAJENNETUT TIE KÄYTTÖ
  4. Kiinteän muottien kokoonpanon tärkeimmät vaiheet ei-irrotettavalla kerroksella
  5. Mittausmassojen laskeminen neliömetrillä
  6. PUF-FIXED SCREW (ruuvin GB F18 [110-190]) käyttö
   • EPSP / PSB-S-kulmat muodostetaan SHURUP SVT: n avulla
   • L-lohko lämmittävän pohjalevyn reunan rakentamiseksi
   • Sarake
   • Tunneli lämmittää säästöä avoimessa maassa - kylmä vesi / kuuma vesi / suojelupiste
  7. Muita mahdollisuuksia käyttää ruuvia FGB GB (110-190) hiilihapotetulle betonille
   • Kiinnitä eristys vaahdon ja hiilihapotetun betonin seinämiin
   • Käytä F18-ruuvia taipuisana liitoselementtinä monikerroksisiin seiniin

  SVT-2-kiinnittimen rakenne

  Kytkin on valmistettu syttymättömästä, kylmänkestävästä, iskunkestävästä muovista. Universaalin solmun toisessa päässä on tanko, jolla on erityinen ura kiinnityslukien kiinnittämiseen. Esineiden päissä on kiinnittimet kiinnittimien kiinnittämiseen, joiden avulla vahvistin kiinnitetään tasoitukseen ja betonin suojakerroksen säätö. Sidosten välinen yhteys varmistetaan luotettavalla kiinnityksellä.

  Kiinteän siveltyjen muottityökalujen SVT-2 rakentaminen mahdollistaa betonisydämen halutun paksuuden 150 - 250 mm: n paksuudeksi 25 mm: n paksuudella. Rakenteen lämpöeristeen tai muottien paksuuden säätövaihe on 5 mm. Suojakerroksen vaihtelevalla paksuudella oleva pidikepidike (2 kpl) on kerroksen rakenneosa ja voit asettaa 3 betonin suojakerroksen (30-50-70 mm) arvot. Tasoitus SVT-2 on valmistettu rakenteellisesta polyamidista, jolla on paremmat ominaisuudet (kestää vetolujuutta 600 kg asti).

  Kiinteän sileän SVT-2 laajennuksen avulla pystyt lisäämään betonirungon paksuutta 25 mm: n välein. Yksi asennettu jatke tarjoaa koko ydinpaksuuden 30 cm - 40 cm. Kaksi laajennusta - 45 cm: sta 55 cm: iin.

  Lattian pääelementit:

  1) Tasoitus - tärkein rakenneosa
  2) Kiinnitys - elementti levytyökalujen kiinnittämisestä (muottipaneelit, lämmöneristys)
  3) Vahvistimen kiinnitystangon muotoiluasento
  4) Pidennys (*) - betonin paksuuden säätö
  * Laastarin jatko on valinnainen

  STRONG TIE STRETCHER SVT-2: ta käytetään irrotettaviin ja irrotettaviin muottiin mistä tahansa arkista, laatoista ja muurausmateriaaleista. Betonoinnissa käytettäessä minkäänlaisia ​​täyteaineita: murskattua kiveä, laajennettua savea, polystyreeniä, puubetonia sekä vaahto- ja kaasubetonia (ei autoklaavia).

  Muottipaneeleina voit käyttää mitä tahansa kosteutta kestävää levymateriaalia, esimerkiksi:

  • Ekstruusio polystyreeni EPS / XPS
  • Polystyreeni vaahto PSB-S / EPS
  • DSP, GSP, MSS, OSB, GVL
  • Vaneri, puukuitulevy, litteä liuskekivi
  • Pieni tiheyseristys yhdessä muiden arkkitehtaiden (SML, MDF, Arbolit) tai sandwich-paneelien kanssa.

  Kiillotetun SVT-2-muottien käyttö monoliittisessa kotelorakenteessa

  Lämpöhäviö lämmittämättömällä nauhamaisella pohjalla on jopa 17%. Kun käytät monoliittista kellarialusta, lämpöhäviö on huomattavasti korkeampi.

  Jos rakennamme säätiön vanhentuneiden menetelmien mukaan - ilman eristämistä, sitten lämpö kulkee betonin läpi maahan, energiaa syntyy tuottaa ja kylmä tunkeutuu taloon pohjan (kylmä silta) kautta. Tämän vaikutuksen kompensoimiseksi on välttämätöntä käyttää enemmän energiaa lämmitykseen tai lämmittämään säätöä ääriviivoilla.

  Yleiskäyttöisen kiinteän kaavintuoton leikkaus SVT-2:

  1) Taustalevy - nauha Tauri

  * mahdollisuus konkretisoida monimutkainen elin yhdessä vaiheessa.

  2) teippipohja

  3) Rostverk pihdit

  4) Seinä - EPPS / DSP

  5) Seinä - DSP / STSP / OSB / Flat Slate jne.

  6) Seinäpintainen tiilipinta / DSP.

  Levitys tehdään betonirakenteiden aikana.

  7) Seinä - PSB-S / PGP (uran harjuslevy).

  GWP: n sisäinen sijoittaminen siinä on poratut reiät ja asennettu kiinteät siteet, sitten muodostuu ulkokerroksen ulkokerros.

  8) Armopoyas

  9) Puskurit oviaukkojen yli

  Kiinteän liittimen ulostulon käyttäminen

  Kiinteä estimaattilevy SVT-2 mahdollistaa betonirungon muodostamisen, jonka paksuus on enintään 250 mm. Betonin ytimen paksuuden lisäämiseksi on tarpeen käyttää lisäelementtiä - Ei irrotettavaa tasoituslevyä

  Pidennyksen ansiosta voit lisätä betoniytimen paksuutta 25 mm korkeudella. Yksi asennettu laattojen jatke antaa betoniseoksen kokonaispaksuuden 30 cm: stä 40 cm: iin. Kaksi laajennusta - 45 cm: sta 55 cm: iin.

  Muottipesu

  TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ tietää!

  Muottien tasoitusmaksu

  Varoitus! Tarjolla on yksityiskohtainen tilausmäärän alennusjärjestelmä. Joka tapauksessa laskemme uudelleen tilauksesi, kun otetaan huomioon nykyinen alennusjärjestelmä. Mitä suurempi tilausmäärä on, sitä alhaisempi hinta! Kausittaiset alennukset ja tarjoukset ovat mahdollisia: katso kohta "Alennukset".

  Tilausmäärä

  Voit ostaa liitosmekanismia 1 yksikön määrästä. Asiantuntijamme auttavat sinua aina valitsemaan tarvitsemasi tavarat.

  Toimituskulut

  Tavaroiden kuljetuskustannukset riippuvat ajoneuvon kantokyvystä ja etäisyydestä purkaustarkoitukseen ja määritetään hyväksyttyjen tariffien mukaisesti.

  Toimitus säännöt

  Toimitamme kaikki tavaroiden määrä laitoksesi turvalliseen ja terveelliseen. Asiakas purkaa purkamisen. Lue toimitusilmoitus! Myös varastostamme on mahdollista poimia.

  Onko sinulla mitään kysymyksiä?

  Jos tilauksen tekemisessä on kysyttävää hakemuksesta, tarvittavasta tavaramäärästä, laitteistosta, toimituksesta, hinnoittelusta jne., Asiantuntijamme saavat mielellään vastauksen puhelimitse. 8 (495) 662-59-59 tai postitse: [email protected]

  • alennukset
  • kuvaus
  • hakemus
  • visualisointi
  • asennus
  • Tech. Har-ki
  • Rakennusvaiheet
  • tarvikkeet
  • tiedotusvälineet
  • Arviot

  Muottipalkkana käytetään levyt (levyt) 10-100 mm 5 mm: n välein, sekä kiinteä että irrotettava muotti. Se on kahden tangon rakenne, joka on valmistettu iskunkestävästä, pakkasenkestävästä, elastisesta muovista (polykarbonaatista). Yhdestä päästä tangoilla on nastat, joilla on erityinen nauha muovien kiinnitysaluslevyjen asennukseen. Vavat ovat yhteydessä toisiinsa erityisellä kiinnityksellä, joka on järjestetty yksinkertaisesti ja nerokkaasti: yksi tankoista on neliöreikää, toiset - kiinnikkeet, jotka "kiinnittyvät" näihin reikiin (periaate "isä-äiti").
  Tämän rakenteen avulla voit asettaa haluamasi pituuden (betonipohjan 250 mm asti) tasoituksella 50 mm: n tasalla. Lisäksi, jos kahden tangon pituus ei riitä, lukituslaite mahdollistaa lisäksi lisättävän vaaditun määrän erikoisbetonipäästöjä ja lisää siten betonipohjan mahdollista paksuutta 500 mm: iin tai enemmän.
  Osan muoto antaa tietyn vakavuuden puristuksessa, mikä estää muottiarkkien liukumisen sisäänpäin.
  Lisäksi murskausliitoksella on pienet kolmionmuotoiset ulkonemat, jotka varmistavat lujitustangojen kiinnityksen, kun ne tuetaan solmussa.
  Kiinnittimien pieni paino mahdollistaa huomattavan osan niistä. tasoitus on helppokäyttöinen, ei vaadi erityisiä työkaluja kokoonpanoon ja kiinnittämiseen muottiin.

  Tasoja käytetään erilaisten muotojen kanssa - sekä kokoontaitettavat (irrotettavat) että irrotettavat (ei irrotettavat). Paneelien paksuus voi olla 10-100 mm, kun taas kiinnityskappaleen rakenne takaa kiinnityksen 5 mm: n askeleella.
  Tiivistä (ei pienempiä kuin 25 kg / m3) polyuretaanivaahtoa, polystyreenivaahtoa, muita eristeitä, GreenBoard-arkkeja, TsSP: tä, OSB: tä, vaneria ja tavallisia varastokortteja voidaan käyttää muottirakenteena. On mahdollista yhdistää rakennusjärjestelmien GNS ja VELOX kanssa.

  Kiinnityslevyn kuvaus muottiin löytyy Albumin teknisistä ratkaisuista

  Pohjustus pohjamateriaalille: mikä kiinnitin on parempi käyttää

  Muodostuman olennainen osa on kytkentäpultteja, jotka kiinnittävät rinnakkaisleikkurit yhteen. Koska sisäiset kiinnittimet käyttävät erilaisia ​​laitteita - irrotettavia tai irrotettavia.

  Riippumatta muotorakennetyypistä voidaan käyttää mitä tahansa suojavälin suojaustapaa. Muottiputken tehokkuus riippuu tietyntyyppisen muottiin käytettävän tasoitustyypin tyypistä.

  Tarkoitusastiat

  Rakenteilla, joilla on pieni poikkipinta-ala, kuten pylväs- ja paalusäätiöiden vyönauhat, kytkentäpultteja ei käytännössä käytetä monoliittisen kohteen rajallisten geometristen mittojen vuoksi. Jos elastomeeriset muottilevyt, joissa on tarvittaessa ulkopuoliset vinot tuet, antavat tällaisille rakenteille riittävästi tilaa herkästi. Suojille kaadetun betonin vähäinen vaikutus eliminoi kourujen sivuseinämien nurjahduksen.

  Kiinteä muotti kootaan suulakepuristettua polystyreeniä tai muuta materiaalia, usein vahvistamaan ei-vaihdettava sisäinen vetotangot, jotka on kiinnitetty sivupinnat kourun ja sen jälkeen suorittaa vahvistavan toiminnon. Tällaiset siteet on yleensä valmistettu muovista tai komposiitista, mutta myös metallisia kiinnittimiä voidaan käyttää.

  Monoliittisissa betonirakenteissa, joille on ominaista suuri massa ja suuri pystysuuntainen laajuus, on asennettava pitkittäiset kytkentäyksiköt. Jotta vältettäisiin kitkapinnan sivupintojen nurjahdus, kiristyspulttien lisäksi käytetään sivuttaisia ​​poikasia, jotka on asennettu paikoille, jotka oletettavasti heikentävät muottirakennetta.

  Kytkentäsolmujen tyypit

  Valitse muodon tyypistä riippuen tietty kiinnitystyyppi, joka toimii tehokkaimmin tässä mallissa. Moniulotteisia kiinnittimiä on useita luokkia, joista monet ovat universaaleja mihinkään muottiin. Yleisimmät tasoitustyypit ovat:

  • irrotettava metalli:
  • vaihtelevien osien pultit litteillä muttereilla;
  • sileät pultit aluslevyineen;
  • metallia ei voida irrottaa;
  • muoviset kiinnikkeet;
  • komposiittiasennuslevy.

  Monoliittirakenteiden massatuotantoon käytetään metallia irrotettavia lankoja, joiden muotoiluominaisuudet edellyttävät useaa käyttöä. Tällaiset esikypsyt ovat monipuolisia, taloudellisia ja antavat muottipaneeleiden jäykin kiinnityksen.

  Irrotettavia solmupultteja käytetään useimmiten irrotettaviin muottiin metallihylsyt tai puukuitulevyjä. Koska tällainen muotti on tarkoitettu massiivisten rakenteiden monoliittoon, jonka leveys on yli 300 mm, toisen kiinnittimen tyypin käyttö on irrationaalista.

  Kiinnittimien tyypin valinnassa on otettava huomioon monoliittirakenteen ja muottirakenteen erityispiirteet. Eri tyyppisten tasoituskerrosten välinen ero ei ole vain kiinnitysmenetelmässä sivulaakerielementteihin, vaan myös kiinnittimien periaatteeseen.

  Asennustekniikka

  Materiaalien valmistuksessa käytettävän materiaalin lisäksi myös jotkin tekniset näkökohdat vaikuttavat muottien asennukseen yhdellä tai toisella kiinnitystyypillä. Kiinnitysmenetelmän erilai- set ja mahdollisuudet käyttää lisäkevyjä ovat selvästi näkyvissä esimerkissä, jossa vertaillaan irrotettavien ja kiinteiden kiinnittimien asennustekniikkaa.

  Irrotettavat johdot

  Kiinnittimien kiinnittäminen irrotettaviin pultteihin on välttämätöntä eristää kosketuksesta betoniseoksen kanssa. Riippumatta laattojen tyypistä, tällaiset esikartat on poistettava sen jälkeen, kun betoniseos on kovettunut. Ei jätä metalli pultti kehossa betoniharkkojen, koska jopa leikkaamisen jälkeen ulkoneva osa ja tiivisteet liuos havaittu erikoistunut aktiivinen korroosioprosessien kosketuskohdista betonin ja pinnoitettu suojaavalla kerroksella metallia ilman kanssa.

  Liitettävien muottien asentamiseen tarvitaan:

  • erityiset sulkulaudat, joiden aukot ovat enintään 30 cm: n välein molempiin suuntiin;
  • voiteluaine: emulsio, jäteöljy;
  • kiinnityslaite: kiinnitysankkuri, kaksi litteää mutteria ruuveineen, kaksi leveää aluslevyä;
  • PVC-putki, jonka läpimitta on hieman suurempi kuin ankkuripultti;
  • kartiomainen muoviset pidikkeet;
  • raskas vasara tai kouristus vasara ankkureiden poistamiseksi;
  • Bulgaria tai haavasaha PVC-putkien leikkaamiseen.

  Ankkurireikien sulkemismenetelmänä käytetään erityisiä aluslevyjä, ankkureita tai kytkentöjä, joita muottirakenteiden valmistajat ja kehittäjät viittaavat "vesitiiviiksi".

  Tämäntyyppinen muotti on rakennettu jo asennetun ja liitetyn lujitushäkkeen ympärille. Muotoilun leveyttä säätelevät tietyn pituiset leikkausputket, joissa otetaan huomioon kaksi muovista kiinnitystä, jotka on asennettu leikkauksen molemmille päille. Kun betoniseos kovettuu, suojat poistetaan, ankkurit ja muovipidikkeet poistetaan onteloista ja putket pysyvät seinän sisäpuolella. Muodotut reiät on tiivistetty sementti-hiekkalaastilla.

  Kiinteät metallilankat

  Jos käytetään tällaisia ​​esiseoksia kiinteinä kiinnikkeinä, ankkuripulttien ulkonemat leikataan lievällä läpäisyllä betoniin. Tämä on tehtävä, jotta muodostuu suojakerros betonista sulkemalla reiät. Tiivistettyjen betonielementtien sulkemiseen tavanomaisella sementti- tai sementti-hiekkalaastilla käyttämällä erikoistuneita vedeneristysmateriaaleja. Tällaisten ankkurien asennustekniikka poikkeaa edellä kuvatusta pelkästään pulttieristyksen (PVC-putken) poissaolosta.

  Kiinteiden metallipinnoitteiden käyttöä pidetään järkevämmin, vaikkakin kalliimpia. Useimmiten muovisia ankkureita käytetään kiinteinä johdina. 300 mm leveisiin mittoihin tällaisten kiinnittimien asennus on järkevä, jos se asennetaan tekniikan mukaisesti. Rakenteiden leveys ja erityinen lujuus muovisia tai komposiittisia tasoituksia käyttäen on rajallinen.

  Muovisten esikartongin valmistajat suunnittelevat ne niin, että ne ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä muovi- tai komposiittivoimalla. Muovisen ankkurin rungossa on kourut vahvistavien elementtien kiinnittämiseksi.

  Kiinteät muoviset johdot

  Kiinteät muovipinnoitteet muottiin eivät edellytä muottipaneelien erityistä rakennetta, koska ne asennetaan suoraan kourun sisäpinnalle. Irrotettava muottikehikkorakenteet tarpeen käyttää paneeleja, joissa on reikiä, jotka liikkuvat mukaisesti teknologia ei saisi ylittää 40 cm. Lampun taajuuskaistat säännellään valmistajan ja riippuu materiaalin ja tie poikkipinta-ala. Kiinteät muoviset esteet koostuvat seuraavista:

  • muottipesu;
  • polykarbonaatti tai polypropeenipinnoitus;
  • termokupulla varustettu booster-ranneke;
  • kynnet, ruuvit.
  Työnnä ranneke

  Tämäntyyppisten ankkurointilaitteiden osalta tarvitaan myös puiset esivalmistetut muottipaneelit, päällystysmateriaali - emulsio tai kaivos - ruuvimeisseli, vasara ja muut tarvittavat työkalut. On kätevää käyttää esivalmistettuja puisia suojuksia, koska kokoonpano on mahdollista kokoonpanon mukaan perustuksen mukaan. On myös kätevää merkitä reiät, koska tekniikka sisältää 200-400 mm: n ankkurointikierrosta pystysuoraan ja vaakasuoraan.

  Mutterin ulkoreunan on oltava kooltaan kiinnitysruuvien kiinnitys. Tämän jälkeen voit kiinnittää ankkurien ensimmäisen alarivin ja neuloa pystysuorat vahvikkeet. Yläraja vahvistetaan myös neulomalla yläsormien ankkurin asennuksen jälkeen.

  Porausreikien on aloitettava alhaalta kulmasta vähintään 50 mm: n etäisyydellä reunasta. Muottipaneelilaitteessa on ankkurin sisäosa, joka on kiinnitetty ulkopuolelta muoviklipillä. Kiinnike kiinnitetään suojukseen ruuveilla. Kun laitekappaleet asennetaan muottien toiselle puolelle, rinnakkainen seinä kiinnitetään ja kouru kiinnitetään samalla tavalla.

  Rasvamäärän laskeminen

  Harkitse esimerkki laskemisesta vaadittavasta esikiveä. Hyväksymme käyttää muovisia ankkureita, joissa on uria komposiittinauhojen kiinnittämiseksi. Ensin sinun on laskettava säätiön kehä. 20 metrin (10 × 10 m) ympärysmittaa varten, kun otetaan huomioon 20 cm: n minimipituus, yhden rivin osalta tarvitaan 100 tasoitusta. Keskimäärin kolme riviä tasoituskerroksia riittää 60 cm: n korkeudelle, mikä tarkoittaa, että enimmäissyvyyden määrä on 300. Katso videota siitä, miten lasipohjasta valmistetaan.

  Tätä lukua voidaan vähentää levittämällä astian taso 40 cm: iin asti riippuen valmistajan määrittämästä maksimietäisyydestä. Lisäksi voit laskea painetta yhdelle betonipinnoille, ottaen huomioon betonin massa. Raskas betoni painaa 370 kilogrammaa lineaarimittaria kohden. Tämän massan toimii alaosan pohjan korkeus 60 cm ja leveys 25 cm Tämä arvo on helppo laskea toisen tyyppisen betonin tai perustuksen muita kokoja kaava axbxc, jossa A -. Leveys perusta cm, V - korkeus cm, C - betoni tiheys kg / cm3. Tuloksena oleva arvo näyttää paineen alapäästötason juoksumetriin.

  Vaihtelemalla siteiden välistä etäisyyttä on mahdollista valita ankkurointivaiheen optimaalinen suhde ja yksittäisen ankkurin kuormitus. Järjestelmän hävittämisen estämiseksi ei ole suositeltavaa ylittää yhden ankkurin maksimikuormitusta. Ansonin lopullisesta lujuudesta 10-20%: n säästämiseksi säästät ilman säälittäviä seurauksia tulevasta suunnittelusta. Samalla tavalla lasketaan toinen ja kolmas tasoitustaso sekä metalliset ankkurit.