StroyDomServis

Autotalli on "koti" autostasi ja takuu siitä, että aamulla nousta ja lähteä talosta löydät sen turvalliseksi ja äänekkääksi. Autotallin on oltava tilava ja varustettava siten, että se pystyy korjaamaan ja ylläpitämään auton mukavaa ja lämpimää, mikä suojaa säältä säältä.

StroyDomServis tarjoaa sinulle palveluja Voronezhin metalli-autojen valmistukseen.

Metal-autotallilla on useita merkittäviä etuja. Yksi tärkeimmistä on rakenteeltaan suhteellisen alhaiset kustannukset, lisäksi metalli-autotalli on varsin mobiili. Tämä tarkoittaa sitä, että se voidaan tarvittaessa siirtää mihin tahansa sopivaan paikkaan.

Metallisen autotallin onnistuneeseen asentamiseen ei tarvita massiivista, kallista liuskan perustusta. Ainoa ehto on se, että asennuspaikka, johon metallikori on asennettu, on esitasoava. Tällöin kaikki paikan päällä olevat kaivokset ja epäsäännöllisyydet peitetään hiekalla, muotti on asennettu, vahvistusta levitetään ja koko alue kaadetaan betonilla. Tässä tapauksessa betonipinta samanaikaisesti toimii metallisen autotallin perustana ja lattiana.

Metallirakenteiden valmistusmenetelmän mukaan ne on jaettu kahteen ryhmään. Nämä ovat esivalmistettuja autotallit ja hitsatut metalli-autotallit.

Hitsausmetallin asennuksen aloittaminen alkaa hitsatun metallikehyksen valmistelusta, myöhemmin tämä runko peitetään metallilevyillä. Hitsatun metallikotelon haitta on se, että sitä ei voida purkaa ja tarvittaessa kuljettaa koottuina. Tämä yksiosainen malli on melko suuri paino, joten tarvitset nostolaitteita.

Toisin kuin hitsattu autotalli, esivalmistettu metalli-autotalli on rakenne, jossa hitsausta voidaan käyttää vain sisäänkäyntiportin asennuksessa. Kaikkien kehysvalmisteisten metallien autotallin osat on yhdistetty ruuveilla, ruuveilla ja ankkuripultilla. Esivalmistetun metalli-autotallin suuri etu on se, että tällainen muotoilu on helppo kuljettaa paikasta toiseen asettumattomaksi. Esivalmistetun metallisen autotallin asennus ja purkaminen vie vähän aikaa eikä vaadi erityistä tietämystä ja kokemusta.

Metal-autotallit voidaan valmistaa vakiokokoisina, ja tarvittaessa tai asiakkaan koon pyynnöstä voidaan vaihtaa. Usein metallien valmistukseen käytettyjen kylmävalssattujen levyjen valmistukseen. On kuitenkin huomattava, että tällainen rakenne reagoi suuresti kaikkiin syövyttäviin prosesseihin. Paljon luotettavampia, mutta samalla kalliimpia kustannuksia, tulee olemaan aallotetun lattian metallia oleva autotalli. Aaltopahvilla päällystetyt korroosionestoaineet, mikä merkittävästi lisää rakenteen käyttöikää. Metalli-autotallin jäykkyys lisääntyy profiloinnin ansiosta, mikä hyödyttää myös asiakkaita.

Metallirakenteissa voi olla yksi- tai kaksinkertainen pöydän katto. Merkittävä haitta metalli-autotallissa on, että tämä malli ei käytännössä kestä lämpöä. Kuitenkin on mahdollista lämmitellä hieman metallia autotalli. Voit tehdä tämän käyttämällä vaahtoa, mineraalilevyä sekä vuorausta sisäpuolelta käyttämällä puukuitulevyä, lastulevyä ja muita kohtuuhintaisia ​​materiaaleja.

Yrityksemme on vuosien ajan valmistanut ja asentanut metalli-autotallit Voronezhissa. Voimme tehdä sinulle metalli-autotallin vakiokokoisina tai erikoisjärjestyksessä. Yhtiömme päälliköt työskentelevät nykyaikaisilla laitteilla uusimman teknologian avulla, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Yrityksemme päälliköiden tekemä metallihuoltorakennus palvelee sinua pitkään ja luotettavasti.

Tarjoamme perehtyä metallihitsattujen autotallien kustannuksiin:

Metallinen kokoontaitettava autotalli paikassa, omien käsiensa kokoaminen

Mikä rakenne koostuu

Kokoonpainuva metalli-autotalli on suunnittelija, joka koostuu eri osista kooltaan ja kootaan yhteen lisäkiinnittimien avulla tai ei-erotettavissa olevien hitsaustyyppisten liitäntöjen avulla. Tärkeimmät yksityiskohdat ovat seinä- ja kattopaneelit.

Mallista riippuen metalli-autotalli voi olla eri malleja ja osia. Esimerkiksi katto voi olla tasainen tai pylväät, kokoontaitettava tai ei kokoontaitettavissa.

Tällaisessa autotallissa voi olla metallilattia, joka on osa suunnittelua tai lattiaa voidaan tehdä ennen asennusta tai sen jälkeen, ja materiaali, josta sen voi tehdä, omistaja voi itse valita.

Metallisen autotallin lattia voi olla:

 • puiset levyt;
 • monoliittinen teräsbetoni;
 • asfaltti;
 • teräsbetonilaatat;
 • löysä rauniot;
 • päällystyskivet tai betonilaatat.

Joissakin tapauksissa autotalli voidaan asentaa suoraan maahan. Tämä pätee niissä tilanteissa, joissa autotalli on asennettu tilapäisesti.

Jokainen seinä voi koostua yhdestä ainoasta kappaleesta, joka voidaan asentaa vain erikoislaitteiden tai useiden pienten ja raskaiden laitteiden avulla, jotka asennetaan käsin.

Metallisäiliön erottamaton osa on liitäntäelementit, kiinnityspultit, aluslaatat ja mutterit.

Suunnittelussa autotalli on oltava portti. Ne voivat olla kaikki metalliset keinuvat tai taittuvat. Myös niiden rooli voidaan suorittaa metallitelalla sähköisellä tai manuaalisella ajon. Metalli-autotallit ovat kehys- tai kehyksetöntä muotoilua, joka voidaan myös kokoonpuristaa.

Purettu kuljetus

Jotta autotalli voidaan purkaa, tarvitaan kuljetusta, jonka kapasiteetti riippuu rakennusosien koosta ja painosta. Joissakin tapauksissa kuljetukseen riittää Gazelle-tyyppinen kuorma, jonka kantavuus on jopa 1,5 tonnia, ja se voi myös vaatia suurempia vartaloalueita raskaampia ajoneuvoja. Kuormitus riippuu myös kokoluokasta ja painosta.

Jos osat ovat pieniä ja ne painavat enintään 100 kg, kuormitus voidaan suorittaa manuaalisesti ja painavammat rakenteet edellyttävät nosturia.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kuljetuksen valmisteluun eli purkamiseen. Jos autotallissa ei ole piirustusta tai muuta dokumentaatiota, jolla voit määrittää paneelien asennon kokoonpanon aikana, on purettava vaiheessa jokaisen osan ja otettava valokuvat kokoonpanosta.

Asennusprosessi

Alla olevassa kuvassa on esimerkki siitä, miten rakennetaan käytetty metalli-autotalli. tee itsellesi paremmin ostaa sellainen autotalli "laittomien rakennusten seuraavan purkamisen aikana". Ihmiset yrittävät päästä eroon tästä ongelmasta, he myyvät tällaisia ​​autotallit halvempaan hintaan käytettäville. Autotallit alkavat 8 000 ruplaa.

Metal-autotallin suunnittelusta riippuen kokoonpanoprosessi voi olla hieman erilainen. Kiinteiden seinäpaneelien autotalli kootaan seuraavasti.

 1. paneelit on sijoitettu laitteen ympärille;
 2. kunkin seinän alaosaa tasoitetaan sisäpuolisilla mitoilla;
 3. ensimmäinen, takaseinämä ja jokin sivuseinät on nostettu ja kiinnitetty;
 4. nousee ja kiinnittää toisen seinän.

Kun autotalli on tasoitettu, portit tai kattotangot voidaan asentaa etureunaa pitkin ja niiden jälkeen rulla on jo asennettu. Viimeisessä vaiheessa menossa autotallin katolle.

Pienten paneelien autotalli on koottu samalla tavoin, mutta ensin seinät on koottava itse. Jos autotalli kootaan hitsaamalla, jotta se pystyy säätelemään, ei ole välttämätöntä hitsata hitsiliitoksia kokonaan, vaan riittää liittämistä useissa paikoissa kussakin osassa. Tämä järjestelmä mahdollistaa tarvittaessa auton purkamisen tai säätämisen. Kun kaikki osat ovat paikoillaan ja muotoilu on linjassa, voit täysin kiehua osien liitokset.

Talon autotalli

Yksi aiheista, joita keskustellaan aktiivisesti ennen kuin ostavat ja asentavat metallia kokoontaitettavaan autotalliin, on sen pohjan valmistelu ja siitä, tarvitaanko sitä. Perustaan ​​on useita vaihtoehtoja, ymmärrämme, onko se tarpeen ja mikä on parempi valita.

Mikä on perusta

 1. Ensimmäinen syy siihen, että pohjaan asennetaan metallikori, on kosteutta. Suoraan maahan asennettava autotalli alkaa välittömästi altistua kosteudelle, joka aiheuttaa korroosiota. Näin ollen muutaman vuoden kuluttua seinien alaosa voi kaatua. Alustan avulla pystyt nostamaan metalli-autotallin ja rajoittamaan kosteuden pääsyn, minkä seurauksena rakennuksen käyttöikä kasvaa merkittävästi.
 2. Toinen syy on turvallisuus. Oikein tehty pohja mahdollistaa turvallisen autotallin varmistamisen ja suojautumisen tällaisilta tunkeutumismenetelmiltä, ​​kuten metallipyssyn nostamisen nostimella tai vintillä.
 3. Kolmas syy on mahdollisuus käyttää pohjaa lattiana. Todellinen niille rakenteille, jotka on suunniteltu asennettavaksi pitkään.

Perusmuodot

Metalli-autotallin yleisimpiä tukikohdat ovat hautakivääri.

 1. Halvin vaihtoehto.
 2. Nopein mahdollinen organisaatio.
 3. Hyvä vedeneristys (kosteus jäännöksen tyynystä menee nopeasti maaperään).

Jätteen pohja tulevaisuudessa, voit kaataa betonia, rullata asfaltilla tai laittaa seinälevyjä siihen.

Tämän suunnitelman haitta on vähäinen turvallisuustaso. Autotalli on helppo nostaa, koska se on melkein kiinteä.

Seuraavaksi vaihtoehtona on pohja matalan upotetun nauhalevyn muodossa.

 1. Turvallisuus, koska rakenteen pohja on kiinnitetty betoniin, ja joissakin tapauksissa seinien alaosa imeytyy betoniin.
 2. Suuri suoja kosteudelta ja vedenpitävyys.
 3. Takuu suunnitteluhäiriöistä, jotka johtuvat usein maaperän samentumisesta.

Betoniperustuksen miinus on rakennusprosessin korkea kustannus ja työläs. Liuskajohdon järjestämisessä on tarpeen valmistaa kaivanto, kerätä muotti, valmistaa ja täyttää ratkaisu. Kaikista vaikeuksista huolimatta konkreettinen säätiö on toiseksi suosittu.

Laattojen pohjaa käytetään usein myös metallin autotallin asennuksessa.

Sen edut ovat seuraavat:

 1. Turvallisuus.
 2. Luotettavuus ja vedeneristys.
 3. Rakenteen kiinnitysnopeus.

Haitat ovat lopulliset kustannukset, koska levyt eivät ole halpoja, ja sinun on maksettava laitteiden ja asiantuntijoiden työstä (levyjen paino ei salli niitä asentaa manuaalisesti).

Toinen vaihtoehto, joka on suosittu johtuen siitä, että sitä voidaan lämmittää ja käyttää lattiana, on monoliittisen levyn perustan järjestäminen. Itse asiassa tämä on sama rakenne, jota käytetään yksittäisissä rakenteissa ja jota kutsutaan USHP: ksi (insulated Swedish stove).

UWB: n tärkeimpiä etuja on mahdollisuus järjestää lämmin säätiö alueelle, jossa maastoa erotetaan suurella kallistumisella. Sitä käytetään pääasiassa lämmitetyn kokoontaitettavan metalli-autotallin pääasennukseen.

Haitat, korkeat kustannukset ja monimutkaisuus prosessissa.

Jos haluat asentaa autotallin leikkuriin, niin pohjaan voit käyttää pino-ja ruuvirakennetta.

Metallien autotallin ero tavallisesta navetasta

Monille kysymys herättää: Kuinka metalli-autotalli on parempaa kuin tavallinen navetta ja voidaanko se korvata?

Jotta voit vastata siihen, sinun on verrattava näitä kahta rakennusta.

 • autotalli, joka on valmistettu metallista useita kertoja suuremmaksi kuin puutalo turvallisuuden kannalta (oletamme, että tavallinen vaate on puinen);
 • autotalli helpompaa ja nopeammin menee, toisin kuin navetan rakentaminen;
 • autotalli on metalli, se on liikkuva rakenne, joka tarvittaessa siirretään mihin tahansa paikkaan tontille, kun taas säiliö on pysyvästi asennettu;
 • metalli on vähemmän altis korroosiolle ja voi kestää kauemmin kuin puurakenne;

Mitä tulee metalli-autotallin käyttämiseen varastona, se on täysin mahdollista. Garantiossa voit järjestää kanin, kanaa tai tilaa karjan huoltoon. Tarvittaessa metallin autotalli voidaan lämmittää ja sisältää lämpöä rakastavia eläimiä, kuten sikoja.

On erittäin suositeltavaa käyttää metalli-autotallia polttopuun tai kivihiilen varastointitiloina sekä rakennustarvikkeiden varastoja alueilla, joilla yksittäisiä asuntoja rakennetaan.

Säästöt ostamassa kokoontaitettavaa metallia

Ihmiset yrittävät säästää rahaa ostamalla käytetyn metalli-autotallin ja asentamalla sen itse sivustoon. Tietenkin se osoittautuu hieman halvemmaksi, mutta autotalli ei ole enää uusi ja purkamisen, kuljetuksen ja kokoamisen prosessi on hankalaa ja vaatii paljon aikaa ja vaivaa.

Myös autotallin kokoonpanossa sinulla on oltava tarvittavat työkalut ja rakennusalan taidot, sillä kokoonpanon ilmeisen yksinkertaisuuden vuoksi tilanteet voivat syntyä prosessin aikana, joka vaatii tietämystä ja kokemusta ratkaistavaksi.

On paljon helpompaa ostaa metallista kokoontaitettava autotalli, jossa toimitetaan ja asennetaan, maksaako vähän enemmän, mutta hankitaan uusi autotalli ja sen korkealaatuinen kokoonpano asiantuntijoilta.

johtopäätös

Autotalli, joka on valmistettu metallista, ei ole pelkästään paikka autolle, vaan sitä voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Voit asentaa autotallin tontille itse, jos rakenne koostuu pienistä osista. Suuri autotalli, jonka seinät on valmistettu yhtenä paneelina, ei voida asentaa yksinään, koska siihen tarvitaan erityisvarusteita.

Autotallin rakenne on mobiili ja ei vaadi pakollista pohjaa, mutta se on asennettu betoniin tai murskaaseen, joka kestää kauemmin ja on paremmin suojattu tunkeutumiselta.

Jos haluat ostaa metalli-autotallin, sinun on annettava etusija niille myyjille, jotka toimittavat ja asentavat sen.

Metallisen autotallin asentaminen - rakennusvaiheet

Ennen kuin rakennat metalli-autotallin asennukseen, sinun on ostettava auto. Monilla meistä on hetki elämässä, kun meillä on avaimet omaan autoon käsissämme - onko se lahja aikuisuuteen vai omaan työhömme ansaittu asia. Ja sen sijaan, että pidit juuri hankitun ajoneuvosi kadulla, on halu rakentaa jonkinlainen autotalli sen alle.

Edut metalli-autotallin rakentamisesta

Jos tarvitset pysyvän paikan pysäköidä autoa, ja olet valmis viettämään tarpeeksi aikaa ja rahaa rakentaa, niin tehdä autotallit metalli on mitä tarvitset. Sen lisäksi, että tällainen laatikko voi olla täysin erikokoisia, sillä on monia muita etuja:

 • Kestävyys. Toisin kuin samassa puussa, metalli voi kestää hyvin kauan ilman erityisopetusta;
 • Edullinen. Vertaamalla monia materiaaleja autotallin rakentamiseen näet, että metalli on menestyksekkäin vertailla hintoja ja laatua.
 • Helppo rakenne. Metalli-autotallin asennus vie keskimäärin alle kuukauden, koska se ei edellytä perustuksen luomista, toisin kuin tiilestä tai betonista valmistetut päärakenteet.

Mitä minun pitäisi tietää ennen kuin rakennat metalli-autotallin?

Ennen kuin asennat metalli-autotallin oikein, sinun on täytettävä piirros, jossa on määritetty kaikki koot, ottaen huomioon, mitä siihen sijoitetaan. Jos vain auto, niin on tarpeeksi leveys yhtä suuri kuin auton leveys ja avoimien ovien koko. Jos varaosat pidetään myös korjaamossa, on huolehdittava siitä, että työtasot ja hyllyvarastot sopivat siihen.

Metallin autotallin rakentaminen, toisin kuin puuta tai tiiliä, on äärimmäisen yksinkertainen: mallin pohja on metallikehys ja siihen on kiinnitetty raudanlevyä. Tällaisen rakenteen perustaksi sopii kaakeli- tai nauhapohja. Lisäksi autotalli voidaan lämmittää ja sopii talviolosuhteisiin, jos käytät vaahtoa eristykseen ja järjestää sähkö- tai lämmityslämmitystä.

Yleisesti, verrattuna monien muiden materiaalien kanssa, päättää, kuinka halutun kokoisen metallikotelo valmistetaan helpommin kuin toiset. Tärkeintä on valita oikea materiaalimateriaali pinnoitukseen ja ruhojen rakentamiseen sekä päättää laitteen sijaintipaikasta. Mitä laittaa metalli-autotalli maahan? Täällä päättää itse - joko hyvin tiivistetty tyyny hiekkaa ja raunioita tai betonipohjaa.

Miten rakentaa metalli-autotalli omalla kädelläsi - asennusvaiheet

Jotta rakennettaisiin autotalli metallista, tarvitset:

 1. betoni- ja vahvikelat perustukselle (tai betonilohkolle),
 2. metallilevy pinnoitukseen,
 3. metallikulma yhdistää kehyksen perustuksiin.

Tarvitset myös työkaluja: hitsauskoneen, bulgarialaisen sahan, leikkaus- ja hiomalaikan.

Piirustuksen ja edellä mainittujen materiaalien valmistelun jälkeen mielenkiintoisin alku - sinun on päätettävä, kuinka metallin autotalli asennetaan. rakentaa autotalli omalla kädelläsi. Ensinnäkin tontti on merkitty suunnitelman mukaan. Rakenna päärakenne, poista yläkerros maaperä ja täytä tämä reikä karkealla hiekalla niin, että maa autotallin alle ei turvota johtuen pakkasesta. Sitten itse säätiö toteutetaan: nauha-alustan alapuolella oleva alue nauhamittauksella ja neliöllä on merkitty jänteillä, jotka sitten liitetään lankaan. Tässä vaiheessa sinun täytyy päättää, mitä laittaa rauta autotalli.

Kuinka laittaa metalli-autotalli perustaan?

Jos haluat tehdä betonipohjan, niin tehdään puinen muotti. Seuraavaksi se sopii vedenpitävyyteen, jonka rooli toimii usein polyetyleeninä. Kussakin nurkassa ankkurit on valmistettu tangosta, joka kiinnittää autotallin rungon ja niiden korkeuden on oltava vähintään 30 senttimetriä yläreunasta. Useimmiten metallilevyt tehdään suoraan asiakkaan kokoon. Tästä johtuen jätteen määrä vähenee huomattavasti, ja asennus itse moninkertaistuu.

Seuraavaksi betoni valmistetaan tällaisesta seoksesta: kaksi osaa hiekkaa, kaksi osaa raunioista, yksi osa sementistä, joka täytetään valmistettuun muottiin. Betoni hankkii tarvittavan lujuuden keskimäärin kuukaudessa, mutta hitsaus voidaan suorittaa välittömästi sen asettamisen jälkeen.

Kuinka hitsata metallia ja asentaa lattia?

Lattia voidaan rakentaa kiinteälle pohjalle, ja se voidaan asentaa puusta. Puulattia on useimmiten asetettu alareunassa asetettuihin puukantoihin. Lisäksi puuta tulisi käsitellä erityisellä palonestoaineella sytytyksen estämiseksi.

Autotallin runko on valmistettu metallikulmasta. Kun rakennuksen leveys ja korkeus ovat merkittäviä, on välttämätöntä tarjota useita muita telineitä noin yhden metrin etäisyydelle toisistaan. Kun betoni on täysin kypsynyt, autotallin vaippa voi alkaa. Pistelohitsauksessa hitsattuja metallilevyjä esikarsille ja kulmalle, joka ennen sitä on leikattava sahalla, jossa on jauhatus katon ja seinien koon mukaan. On myös hyödyllistä vahvistaa kehystä puupalkilla, jotta vältetään porttien taivuttaminen. Kun metalli-autotalli oli mahdollista asentaa, on tehtävä viimeistely.

Viimeistelyrakenne, autotalli maali. Ensinnäkin ruosteen kerros poistetaan metallista. Seuraavaksi käytä korroosionkestävää aluketta yhteen kerrokseen. Ja vasta sen jälkeen, kun emali tai maali levitetään autotallin seinille. Muuten metallilla on melko korkea värinvastus. On syytä huomata, että ajan myötä muiden materiaalien värjääminen häipyy auringossa, minkä takia metalli voidaan oikeutetusti kutsua resistentiksi. Lisäksi metallipinnoille valmistetaan valtava määrä polymeeripinnoitteita, joiden ansiosta se voidaan käyttää missä tahansa olosuhteissa.

Metallin autotallin tekeminen omiin käsiisi: kuinka asentaa ja mitä laittaa?

Jos autotallin toiminnallisten ominaisuuksien perusteella olet päättänyt sen ulkonäöstä, voit aloittaa rakennustyöt.

Tavoitteena on yksinkertainen tai vaikea - se riippuu siitä keinoista, joita sinulla on, ja metallien kanssa työskentelevien taitojen tasosta.

Artikkelissa puhumme siitä, miten tehdä metallia autotalli omalla kädelläsi, miten korottaa rauta-autotalli ja mitä laittaa.

Metal-autotalli tekevät itsesi: yleistietoa

Metalli-autotallissa on ulkopuoliset trimmaukset ja metallilevyt. Näihin tarkoituksiin mennään:

 1. Teräslevy:
  • galvanoidulla päällysteellä ruostumatonta terästä, paksuus 0,4 - 2 mm;
  • kuumavalssatut tuotteet (paksuus 0,5 - 4,0 mm), tavallinen arkki, reunat, jotka ovat edullisia kaikentyyppisille hitsauksille.
 2. Profiililevy (aallotettu) С tai Ні - kylmävalssattu levymateriaali 0,8 mm paksuisella aallotetulla profiililla ja aallonkorkeudella 8 - 44 mm:
  • kaksipuolisella galvanoidulla pinnoitteella;
  • koristeena maalilla ja lakalla (GOST 30246);
  • kaksipuolisella polymeeripinnoitteella (polyesteri on edullinen, poly, PVDF on universaali).
  • yksipuolisella sinkkipinnoituksella - polymeerillä.
 3. Sandwich-paneeli on monikerroksinen seinä- ja kateaine (metalli, lämpöeristin, polyuretaanivaahtomuovikerros).

Kuinka rakentaa metalli-autotalli?

Itse itsessään metallilevy, joka kestää kuormitusta, ei pysty. Näihin tarkoituksiin tarvitset voimankehyksen. Se valmistetaan myös metallista. Riippuen rakennuksen toiminnallisista ominaisuuksista:

 • teräsputket, soikea tai suorakulmainen profiili 25x50 ja 20x40;
 • kulma 35x35;
 • teräskanavalla.

Voit yhdistää kaikki nämä elementit yhteen:

 • irrotettava liitäntä (pultit, metalliset ruuvit);
 • yksiosainen liitäntä (pistehitsaus).

Yhteyden tyypin valinta yksinkertaistaa tai vaikeuttaa rakentamisen prosessia.

Jos ruuvitaltta riittää kytkeytyäkseen irrotettaviin kiinnikkeisiin, hitsaaminen vaatii paitsi hitsauskonetta, myös kykyä käyttää sitä, taitoa saada luotettava hitsaus.

Miksi rakentaa?

 1. Voit rakentaa rauta-autotallin omiin käsiisi yhden kuukauden aikana.
 2. Talonrakentamisen alussa voit tallentaa talonrakennukseen tarvittavat varastot ja laitteet.

 • Jos ajoneuvoa ei tarvitse säilyttää pitkään, autotalli voidaan rakentaa ilman lisäinvestointeja eristys-, sisä- ja ulkotiloihin, lattian ja katon asennukseen.
 • Materiaalin lujuus ja kestävyys takaavat luotettavan suojan sääolosuhteilta ja mekaanisilta vaurioilta.
 • Tarvittaessa tällainen autotalli voidaan siirtää, purkaa, kuljettaa toiseen paikkaan.
 • Se on kestävä.
 • Ei vaadi jatkuvaa hoitoa.
 • Taloudellinen verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin.
 • Millä perusteella voin laittaa metalli-autotallin? Koska autotalli painaa hieman yli 1 tonni, voit tehdä paalun tai nauhan perustuksia, ja kun se pystytettyään jonkin aikaa, voit tehdä ilman sitä ollenkaan, kiinnittämällä ajettaviin ankkureihin.

  Mitä seuraavaksi:

  1. Silitysrauta ei säilytä lämpöä, lämmittää nopeasti ja jäähtyy aivan yhtä nopeasti.
  2. Lauhteen ulkonäkö sisäseinämissä aiheuttaa ruostumisen.
  3. Tulipalossa sisältö polttaa.
  4. Hakkaa kokoontaitettava metallirakenne, ja voit jopa ottaa sen ulos - ei niin hankalaa.

  Sopiva vaihtoehto esikaupunkialueelle olisi:

  • tehdasvalmisteiset tehdasvalmisteiset autotallit; se on helposti koottu (jos on valmis säätiö) 2 työntekijää 6 tunnissa;
  • esivalmistettu autotalli metallikehyksellä; tekniikka on saatavilla jokaiselle, joka omistaa vesijohtovälineistön ja joka tuntee rakennustyön perusteet; mahdollistaa levyt ja valssatut esineet käytettäessä;
  • kaikki hitsatut rakenteet, joiden luotettavuus on korkeampi sekä esiintyjien ammattitaidon vaatimukset.

  Kuinka tehdä raudan autotalli säätiöön? Yksi metalli on välttämätön.

  Materiaalit ja työkalut

  Perustyöt:

  1. Instruments:
   • ruletti ja taso;
   • merkkijono;
   • lapio;
   • betonisekoitin;
   • sääntö
  2. materiaali:
   • jokien hiekka;
   • pieni sora;
   • rulla eristys;
   • muotolevy;
   • vahvistuspalkki (6-8 mm);
   • neulonta lanka;
   • kuiva sekoitus M400;
   • upotetut ankkurit tai metalliset nastat.

  Kehyksen asennusta varten:

  Instruments:

  1. ruuvimeisseli;
  2. sakset ja haavasaha;
  3. Power saha;
  4. hitsauskone.

  Työjärjestys

  Tee-se-itse rakentaminen autotalli metallirakenteista - algoritmi toimia:

  1. Rakennuspaikan valmistelu, horisontaalisten tasojen tasoittaminen.
  2. Pohjan asento.
  3. Maaperän valmistelu säätiölle:
   • kaivamalla kaivantoa (nauhalevyn alla) tai kaivosta (pylväs- tai paalun alla);
   • levyjen tai OSB: n muottilevy korkin muodostamiseksi.
  4. Säätölaite:
   • vedenpitävä perusrullan tiivisteen ulkoseinät;
   • kaivannon tilan metallivahvistin;
   • asettamalla ankkurien tai ulkonevien metallisten tappien kulmat tulevaisuuden kiinnittämiseksi kehykseen;
   • betoniseos M 400.
  5. Kuopan valmistus kuopan tai kynän - kasvismyymälöissä.

  Kuinka tehdä metalli-autotalli?

  5 - kattotuolit;

  6, 11, 12, 13 - pohjakuvakehys;

  8.9 - ulompi iho;

  10. - kulma-asemat;

  23, 25 - runko ylhäältä;

  I - II - ristikytkentä puitteissa;

  III - kannattimien asentaminen;

  IV - kokoonpanon ylhäältä.

  Lattiapäällyste autotallissa voi olla kaksoiskoostumus alustalle erityisellä koostumuksella, joka kovettumisen jälkeen antaa elastisen kumitiivisteen, jossa on 10 vuoden takuu. Nastoitettujen renkaiden alla luotettavuutta varten voit käyttää 4 kerrosta tällaista pinnoitetta.

 • Autotallin ovien valmistus:
  • kehikokoonpano;
  • ovilehden vuoraus levymateriaalilla;
  • kiinnittyminen tuuletusriven alaosaan;
  • kiinnityspaneelit ja portin ripustaminen;
  • asennus mekanismi avaa (nosto), deadbolts, lukot.
 • Kun otetaan huomioon vuorauksen suojaava päällyste, auton tilapäiseen sijoitteluun lämpimänä kautena - työmäärä on riittävä. Jos ajoneuvo joutuu seisomaan autotallissa koko talven ajan, ja aika ajoin sen on myös lähdettävä, pitää se valmiina, sinun on huolehdittava eristyksestä.

  Kuinka tehdä metalli autotallin omalla kädelläsi - piirustus, laskenta:

  Miten ja mitä lämmitetään?

  Jos ajatellaan eristysvaiheessa suunnitteluvaiheessa, kehys voi olla kätevä pohja vaahtomuovin tai polystyreenilevyjen asettamiselle 50mm paksuille. On mahdollista kiinnittää eristelevyn aukkojen kanssa ᴓ6mm hitsattuja vahvikeloja ylhäältä tai asettamalla eriste liimalla.

  Eristeen yläpuolella on toivottavaa, että höyryä läpäisevä kalvo kiristetään luonnollisista höyryistä, jotka ovat väistämättömiä autotallin käytön aikana.

  Mutta turvallisin lämpöeristin autotallille on mineraalivillaa, joka on kiinnitetty telineiden välillä, joissa on jännitteinen nailonjohto. Tämä lämmitysmenetelmä vaatii viimeistelyn sisustuksen, joka antaa seinille esteettisen ilmeen. Sisäseinien viimeistely autotallin käyttöön:

  • metalli-ja puiset vuori;
  • kipsilevy maalausta varten.

  asennus

  Mitä laittaa metalli-autotalli? Juoksijoilla. Tämäntyyppinen pohja koskee vain metalli-autoja. Juoksijoiden avulla voit asentaa rakenteen mille tahansa tasaiselle alustalle, liikuttaa sitä perävaunun mukana uuteen asennuspaikkaan.

  Liukuva asennus - tyyppi hitsausta varten, jossa:

  1. Teräsputket ᴓ 10-15 cm ja pitkin pituutta, jotka ovat samat kuin autotallin pituudet, leikataan toiselta puolelta 45 ° kulmassa;
  2. Kahteen osaan putkia on hitsattu leikkauksiin, jotka muodostavat juoksuputkien taivutuksen.
  3. Juoksijat on hitsattu runko-osan vanteiden pohjaan koko pituudelta.
  4. Putkien päät valmistetaan.
  5. Juoksijoille levitetään bitumi kerros metallin suojaamiseksi korroosiolta.

  Kuinka asentaa autotalli oikein?

  Metalli-autotallin asentaminen juoksijoille edellyttää:

  • puiset lattialaitteet;
  • nostolaitteita (luiskat) autolle pääsemiseksi autotalliin, sillä juoksevat ihmiset muodostavat eron maan ja lattian tasolle.

  Metallisen autotallin ja laitteen kiinteän perustan kuljettamiseksi sinun on tiedettävä rakennuksen kokonaispaino. Laskut on helppo tehdä yksinkertaisella aritmeettisella, jos tiedät:

  • seinien ja katon kokonaistilavuus (alueen tuote rakennusaineiden paksuudella);
  • metalliosuus.

  Erikoisasiantuntijat, jotka valmistavat metallien korjaustöitä, ilmoittavat painon olevan 1, 2 tonnia.

  Ilmanvaihtojärjestelmä

  Turvallinen pysyminen metallipuutarhassa, jossa ei ole ikkunoita, tarvitaan ilmanvaihtojärjestelmä. Silitysrauta ei salli ilmanvaihtoa seinien läpi. Jopa avoimissa ovissa huoneen syvyydessä voit päästä bensiinihöyryjen haitallisten vaikutusten alle.

  Tuuletus metalli-autotallissa omin käsin:

  Suunnitteluvaiheessa säädetään syöttö- ja pakojärjestelmän elementit:

  • estetty aukko raitista ilmaa varten portin pohjalle;
  • savupiippu katossa, vinosti poistoilmasta.

  Kylmä ilma kulkee huoneeseen alhaalta, lämmittää auton, täyttää haihtuvat höyryt, nousee ylös ja vedetään putkeen. Joten fysiikan lakien mukaan luonnollinen ilmanvaihto toimii.

  Tuuletus metallipuutarhassa muuttuu yhdistelmäksi, jos laitat tuulettimen huppuun. Tämän prosessin automatisointi kokonaan tämäntyyppisessä autotallissa ei ole järkevää.

  Peruslinja: Metalli-autotallia ei voida verrata luotettavuuteen ja mukavuuteen pääomarakenteen kanssa, mutta sen asennusnopeus ja suunnittelun yksinkertaisuus innostavat monia käsityöläisiä rakentamaan metallikotelon auton käsilleen.

  Hyödyllinen video

  Kuinka nostaa metallipysäköinti omilla käsillänne? Katso alla oleva video:

  Metal-autotalli: malleja ja asennusominaisuuksia

  Kaikkien ajoneuvojen omistajien on suojattava se ulkoisten ilmastollisten tekijöiden tai varkauksien vaikutuksilta. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on käyttää autotallia. Nämä mallit eivät ainoastaan ​​rajoita autoon kohdistuvaa vaikutusta vaan myös korjaustoimenpiteitä. Nykyään metallirakenteet ovat erityisen suosittuja, koska ne ovat pienikokoisia ja nopeita asentaa.

  Erityisominaisuudet

  Metal-autotalli on metallirakenne, joka kestää ulkoista fyysistä ja ilmastollista stressiä.

  Nämä rakenteet valmistetaan usean tyyppisten materiaalien avulla:

  • Rautaarkkeja. Niitä käytetään rungon kehykseen ja luodaan kestävä järjestelmä. Paras vaihtoehto olisi paksu teräslevy, joka kestää suurta fyysistä rasitusta. Mutta tänään löydät autotallit, jotka on peitetty paksuilla profiililevyillä. Tällainen rakenne ei ole aina luotettava, vaikka autotallin kantokyky ei muuta sitä pahempaa.
  • Metalliprofiili. Useimmissa tapauksissa se on tehty kulmista, muotoisista ja pyöreistä putkista. Yhdessä ne muodostavat monoliittisen järjestelmän, joka pystyy kestämään erilaisia ​​kuormia.

  Metalli-autotallin asennus voidaan tehdä sekä erikoisvalmisteisella pohjalla että tasaisella maalla. Metallituotteita voimaa varten ei käytännössä eroa tiilirakenteista.

  Hyödyt ja haitat

  Monet auton omistajat mieluummin metalli-autotallit.

  Tämä johtuu useista eduista näistä metallirakenteista:

  • Tulenkestävyys. Metalli ei polta ollenkaan ja ei kestä palamista, mikä tekee siitä täysin turvallisen tulipalon sattuessa.
  • Suuri lujuus. Paksun ja laadukkaan metallin rakenteita on vaikea haljeta. Nämä luvut ovat kuitenkin jonkin verran huonompia kuin monoliittirakenteiden.
  • Suhteellisen edullisia. Autotallin hinta riippuu vain valmistusmenetelmistä ja metallin laadusta. Useimmissa tapauksissa nämä luvut ovat paljon pienemmät kuin klassiset monoliittiset rakennukset, jotka on tehty tiili- tai kaasulohkoista.
  • Metallirakennetta ei oikeudellisesti pidetä monoliittisena rakenteena. Siksi nämä tilat voidaan helposti rakentaa ilman erikoistunutta dokumentaatiota.
  • Nopeus ja helppo asennus. Voit rakentaa tällaisen rakennuksen edes ilman tiettyä kokemusta. Nykyään markkinoilla on olemassa useita erilaisia ​​esivalmistettuja metalli-autoja. He tarvitsevat vain kunnolla koota ja liittää kaikki elementit valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  • Suhteellisen kevyt. Tarvittaessa metallin rakennusta voidaan siirtää, mikä on mahdotonta monoliittirakenteille.

  Metalli-autotallit eivät kuitenkaan ole yleisiä rakenteita.

  Tällaisilla järjestelmillä on useita merkittäviä haittoja:

  • Eristys vähimmäistaso. Metalli pahasti pitää lämpöä: talon sisällä on melko vaikeaa työskennellä niiden sisällä. Siksi monet asiantuntijat suosittelevat edelleen eristämään seinät erilaisilla materiaaleilla. Ei-eristetyt autotallit jäähdytetään nopeasti ja kuumennetaan, mikä myös johtaa suurien määrien kondensaattiin. Hänellä on puolestaan ​​huono vaikutus metallirakenteeseen ja autoon.
  • Sähkön asentamisen mahdottomuus. Tämä johtuu turvallisuudesta. Teoriassa virta voidaan tuoda sisään, mutta jos sen tuottaa vain omat generaattorit.
  • Paloturvallisuuden vähäisyys. Metalli ei itse polta, mutta se kuumenee hyvin nopeasti ja halkeamien läsnäolo voi johtaa tulipalon tunkeutumiseen ulko- puolelta rakennuksen sisäpuolelle, minkä seurauksena auto ja kaikki muut ominaisuudet ovat vahingoittuneet.
  • Vähimmäistaso. Tämä koskee rakenteita, jotka on asennettu lika- tai asfalttipinnalle ja joita ei ole kiinnitetty siihen. Jotkut käsityöläiset voivat yksinkertaisesti nostaa rakennuksen tikkaamalla haastamaan yhden seinistä. Myös metallipohjat tuhoutuvat hyvin hiomakoneella ja erikoispiirroksilla. Siksi turvallisuuden kannalta monoliittirakenne on paljon parempi.

  suunnittelu

  Metallirakenteiden rakentaminen edellyttää kaikkien teknisten parametrien alustavia laskelmia. Tämä ei ole mahdollista ilman tiettyjä taitoja. Yksinkertaiset muutokset voidaan kuitenkin laskea itsenäisesti. Metallirakenteet voidaan jakaa useiden alalajien mukaan rakennuksen rakenteesta riippuen:

  • Tehdasrakennukset. Tällaiset autotallit ovat useimmissa tapauksissa kokoontaitettavissa ja siirrettävissä. Tällaisen tuotteen kokoamiseen tarvitset vain muutaman tyyppisiä avaimia, vasaraa, tehtaan piirustuksia ja muita apuvälineitä. Etuja ovat käytännöllisyys ja kestävyys. Mutta tämän suunnittelun kustannukset ovat paljon korkeammat kuin itsenäinen rakenne. Autotallien koko ei useinkaan ylitä yhden kerroksen rakennusta.

  Yksi näistä autotallien lajikkeista on rakenteita, joita voidaan ostaa eri markkinapaikoilla.

  Niiden hinnat ovat jo paljon pienemmät kuin uusissa muutoksissa, ja on myös mahdollista viedä ne tietystä paikasta.

  • Autotallit rakennettu henkilökohtaisesti. Näillä rakennuksilla on ainutlaatuiset tekniset ominaisuudet ja mitat. Jotkut omistajat tekevät kaksikerroksisia rakenteita, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää lisävarastoina. Monet muutokset ovat monoliittisia, koska ne ovat kiinteästi kiinnitettyä betoniin. Huomaa, että tässä käytetään jo hitsaukseen. Tämä lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden saada kiinteä järjestelmä, joka kestää pitkää kuormaa. Autokorjaamon itsekokoaminen vaatii erikoisosaamista erilaisten työkalujen kanssa. Siksi sen tulisi suorittaa vain ammattilaiset, jotka pystyvät laskemaan kaikki parametrit oikein.

  Valmistelutyöt

  Kaiken suunnittelun rakentaminen edellyttää alustavaa suunnittelua. Tämä poistaa monet ennakoimattomat tilanteet ja luo vankan ja kestävän rakennuksen. Metalli-autotallin asennus käsittää seuraavat valmistelutoimet:

  • Rakentamisen sivuston valinta. On toivottavaa, että autotalli sijaitsi kätevällä paikalla auton liikuttamiseksi. Jos sinulla on yksityinen juoni, voit asentaa sen suoraan tielle. Toisessa tapauksessa on toivottavaa varmistaa ajoneuvon optimaalinen saapuminen. On välttämätöntä asentaa metallirakenteita kaukana asuinrakennuksista ja vain korkeuksista. Jos rakenne sulatetaan jatkuvasti sulatetuilla tai pohjavesillä, se nopeasti ruostuu ja tulee käyttökelvottomaksi.
  • Emäksen valmistus. Ennen työn aloittamista on toivottavaa poistaa kernosiumin yläkerros sekä tasoittaa maata. Tämä yksinkertaistaa kaikkia muita asennustöitä.
  • Muotoilu. Tässä ei ole yleismaailmallisia suosituksia. Garage-mittojen on oltava sellaiset, että ajoneuvosi sopii helposti sisään. Jos aiot tehdä korjauksia tässä talossa tai tallentaa varaosia, parametreja on lisättävä näiden vaatimusten täyttämiseksi.
  • Rakennusmateriaalien ostaminen. Autotallin rakentamiseen tarvitaan paljon paksuja metallilevyjä, profiiliputkia sekä hitsauskonetta, pultteja, ruuveja ja muita kiinnikkeitä. Jos aiot tehdä lämpimän rakennuksen, sinun on huolehdittava hankkimasta tietyn määrän lämpöeristettä (mineraalivilla jne.).

  asennus

  Rauta-autotallien rakentaminen on suhteellisen yksinkertainen. Mutta yksin tekeminen ei ole aina mahdollista. Kaikki työ on parasta tehdä muutamilla avustajilla, jotka eivät ainoastaan ​​auta materiaaleja, vaan pitävät myös rakennetta kokoonpanon aikana.

  Autokorjaamoiden asennus alkaa säätiön järjestelyllä. Rakenne ei ole toivottavaa asentaa vain puristetulle maaperälle, koska se edesauttaa korroosioprosessien kehittymistä.

  Tätä rakennetta varten voit käyttää useita tukityyppejä:

  • Monoliittinen säätiö. Tämäntyyppinen muotoilu kuljettaa täysin kaikenlaisia ​​kuormia. Mutta tällaisissa kevyissä rakennuksissa se ei ole tehokasta käyttää sitä, paitsi että pohja on jo rakennettu jotain aikaisemmin.
  • Kelluva säätiö Hyvä ja halpa vaihtoehto. Tällaisen perustuksen rakentamiseksi useille betonisbetonialustoille on asetettava esikuormitettu ja tasaava maaperä. Näiden elementtien asennus tapahtuu nosturilla, mikä puolestaan ​​lisää rahoituskustannuksia.

  Garage metalli DIY

  Jokaisen auton omistajalle, jolla on autotalli on pakko. Rakennuskustannusten vähentämiseksi ja itse tekemiseksi kiinnität huomiota metallirakenteisiin. Jopa ilman suurta rakennuskokemusta, ei ole vaikeaa koota metalli-autotalli omiin käsiisi. Rakentamisprosessi sisältää useita vaiheita: suunnittelu ja asettelu, säätiön rakentaminen, autotallin rungon asennus ja sisäpintojen eristys.

  Garage metalli DIY

  Sisältö vaiheittaiset ohjeet:

  Valmistelutyöt

  Ennen rakentamisen aloittamista sinun on tehtävä piirustus autotallista ja valmistettava paikka, johon se asennetaan. Metal-autotalli voi olla kahta tyyppiä - paikallaan ja metalli-juoksijoilla. Ensimmäinen vaihtoehto pidetään luotettavampana ja suojattuna autovarkaukselta. Laatikon laakeriosien kiinnittämiseen käytetään joko hitsausta tai pultteja.

  Rakennamme metallia

  Hankkeen laatimisessa on otettava huomioon paitsi auton mitat, myös työkalujen, varusteiden ja pöytätietokoneiden tilat. Samassa vaiheessa kannattaa päättää, onko autotallissa tarkastuskautta.

  Perusta tällaiselle autotallille nauha tai laatta. Sen pitäisi nousta maanpinnan yläpuolelle noin 10-15 cm, jotta sulavesi ei pääse lattiaan.

  Rakentamiseen tarvitaan:

  • betoniliuos;
  • liittimet, joissa on 10 mm: n osa;
  • teräskulma 50x50 mm;
  • teräslevy 2 mm paksu;
  • muotoiset putket 60x80 mm;
  • eristys;
  • rakennustaso;
  • lukot, pultit ja saranat;
  • elektrodit ja hitsauskone;
  • Bulgariina leikkaus ja hiomalaikka;
  • pohjamaali;
  • maali metallilla.

  Akryylisuojamaali metallilla

  Kun kaikki työkalut ja materiaalit korjataan, siirry sivuston puhdistamiseen. Puhdas kasvillisuus, kivet, merkitse säätiön rajat. Nauhamittarin avulla neliö, lanka ja puiset tapit tekevät pohjaan merkintöjä. Perusparametrit ovat 3,5x6 m, mutta voivat vaihdella projektin mukaan.

  Perustan rakentaminen autotalliin

  Laattapohjan pinta-ala yleensä ylittää rakennuksen alueen 20-40 cm ympärysmitta. Tämä pohja sopii vain niille korjaamoille, joissa ei ole katselukivää. Jos kaivo on välttämätön, pohjan on oltava nauha.

  Valmistuslautanen perustus

  Merkitse kaivaa 40-50 cm syvä kaivo, pohja peitetään kerroksella hiekkaa, sitten on kerros ryöstöä tai soraa. Vahvisteista neulat neulovat kaksitasoisen ristikon ja siirtävät sen raunioiksi. Arinan reunat eivät saa koskettaa kuopan seinämiä. Muottien pituus on 30-40 cm korkeudelta levitetty levyistä ja laita se kuopan sisäkehän ympärille. Ulkopuolella oleva muotti, joka on vahvistettu palkin avulla. Vahvikotelon korkeuden on oltava 2-3 cm matalampi kuin muotti.

  Valmistuslautanen perustus

  Säätiön jokaisessa nurkassa sinun on tehtävä lisälaitteita autotallin runkoon. Tätä varten 16 mm: n poikkileikkaukseltaan raudoitetut kappaleet työnnetään ristikkosolujen välisiin kulmiin niin, että ne nousevat noin 30 cm: n korkeudella perustuspinnasta. Sitten valmistetaan betoniliuos ja kaadetaan säätösäiliö. Jotta vältyttäisiin halkeilemisen ja alapinnan karhennuksen, täyttö on tehtävä kerralla. Pohjan kuivaamiseksi tulisi olla noin kuukausi, aluksi pinnan kostutetaan ajoittain ja peitetään auringon säteet sisältävällä kalvolla.

  Valmistusnauhan säätiö

  Tarkastuskautta kaivetaan samanaikaisesti pohjaan kuuluvan kaivannon kanssa. Kaivannon leveyden tulee olla vähintään 20 cm, syvyys 50 cm. Levyjen muotti on peitetty kalvolla ja asennettu kaivon molemmille puolille. Maapallon korkeus on noin 20 cm, pohja on peitetty hiekalla ja roskatyynyllä ja runko on tehty vahvikkeesta ylhäältä. Nurkissa altistetaan pystypalkit korkeudelle 30 cm korkeudelta pohjan pinnalta. Sekoita liuoksen sisältämät aineosat ja kaada muottipesä. Säätiön yläosa peitetään kalvolla ja vedetään säännöllisesti vedellä.

  Valmistusnauhan säätiö

  Havaintohauta kaivetaan vähintään 1 metrin etäisyydellä autotallin seinistä. Sen leveys, ottaen huomioon seinien paksuus, on 1 m, pituus on sama kuin auton pituus, mutta voi vaihdella hieman. Kuopan syvyys riippuu koneen omistajan kasvun korkeudesta, mutta keskimäärin 1,5 metriä. Kun pohja kuivuu, kuopan seinät asetetaan tiiliin tai kaadetaan betonista.

  Valmistusnauhan säätiö

  Jotta kiinteä ja tasainen lattia olisi autotallissa, pohjan sisäpinta tasoitetaan, peitetään hiekalla ja täytetään hyvin. Vedenpitävä kalvo tai kattohuopa asetetaan päälle, vahvistetaan verkko, joka kaadetaan betonilla. Pitkällä telineellä liuos levitetään paikoilleen ja tasoittaa pinnan.

  Metallikehyksen kokoonpano

  Metallikehyksen kokoonpano

  Vaihe 1. Tukipalkkien asennus

  Kuivauksen jälkeen voidaan perustaa kehyksen asennus. Ensinnäkin alempi runko on valmistettu neljästä metallikulmasta, joilla on suuri poikkileikkaus ja samalla se on hitsattu pohjaan ulkoneviin vahvistuspalkkeihin. Vavat on sijoitettava kehän sisäpuolelle. Pystysuorat palkit leikataan seinämien korkeudelle, asetetaan kulmiin ja kiinnitetään väliaikaisesti tukien avulla. Jos autotallin katto on yksipuolinen, etupylväät ovat 20 - 25 cm korkeammat. Seuraavaksi tukipylväät tasataan lieriömäisellä linjalla ja hitsataan pohjakehykseen ja kiinnitetään sitten yläosassa oleva rakenne yhdistämällä pylväät toisiinsa kulmilla.

  Garage metal frame

  Vaihe 2. Hyppääjien asennus

  Kuva metalli-autotalli vanteet

  Rungon kovettaminen autotallin kehän ympärillä kiinnittää ylätelineitä kulmasta. Pituuksien välinen etäisyys ei saa ylittää 1-1,2 m. Vahvistustangot on vinokuitattu hitsaamalla jäykisteitä. Voit pultata kaiuttimet korvaamalla lävistävät sauvat vaakakulmilla tai muotoilluilla putkilla. Sivupalkin edessä olevaan kehykseen on asennettu tukipylväät portille. Niiden ja laakereiden välisten pystysuorien palkkien välissä on oltava vähintään 20 cm. Päätyvaipat on vahvistettava vahvistusosilla, hitsaamalla ne alemmalle ja ylimmäiselle kehälle.

  Vaihe 3. Katon asennus

  Metalli-autotallin katto voi olla yhdensuuntainen ja kaksinkertainen kaltevuus. Runkorakenteen asennukseen rungon etu- ja takaosat on yhdistetty teräskoreihin, jotka on vahvistettu hyppyjä joka mittari. Yläkauluksen yläpuolella olevaan pylväskattoon asenna pituussuuntaiset palkit profiiliputkesta. Nurkasta sitten kolmikulmaiset kattotuolit ja kiinnitä ne lattialle 1 m: n askelin. Sen jälkeen kaikki kattotangot yhdistyvät yhdellä kiinteällä kulmalla, joka hitsataan sen päälle rakennuksen yläosassa.

  Garage trim

  Metalli-autotallin pituussuuntaisten seinien asennus

  Päätyseinien ja kattopalkkien asennus

  Valmiin kehyksen on oltava kunnolla peitetty teräslevyillä. Kotelo voidaan kiinnittää hitsaamalla tai pultteilla. Jos pinnoitteena käytetään profiililevyä, kiinnitys suoritetaan toisella menetelmällä, koska hitsaus tuhoaa suojaavan polymeeripinnoitteen. Teräslevyä leikataan ensimmäistä kertaa seinien kokoon ja hitsataan pistehitsauksella pystytasolle ja kattorakenteille. Kattoon levyt päällystetään 15 cm: n päähän pohjasta lähtien ja jättäen yläkulmat autotallin sivuille. Viimeistele viimeistely, paahda kaikki liitokset. Jos kiinnitys tehdään ruuveilla tai ruuveilla, sivulevyt ovat myös päällekkäin ja kiinnittävät liitokset koko pituudelta.

  Gate-asennus

  Metalli-autotallin nosto- ja poikkileikkausovien asennus

  Portin runko on koottu nurkasta, joka on vahvistettu vaakasuorilla ja läpikuultavilla silloilla, kulmissa ovat hitsatut oksat. Saranoiden kiinnittämisen jälkeen kehys jauhetaan, pyyhitään pölyltä ja päällystetään korroosionestoaineella. Sitten portti on maalattu, ja kun maali on kuivaa, pehmustettu pujotin metallilla. Kun ovi-lehtiin on kiinnitetty lukko, pultti ja kahva, ne on asennettu aukkoon ja kiinnitetty saranoihin.

  Lämmin autotalli

  Kaikki palamaton materiaali soveltuu autotallin lämpöeristykseen. On helpompi työskennellä levyn eristyksen kanssa: levyt on koottu kokonaan ja asetettu tukipylväiden väliin. Mineraalivillaa käytettäessä on mahdotonta puristaa ja kaataa materiaalin kulmat, mikä lisää materiaalin lämmönjohtavuutta. Jotta kylmäsiltojen eristys voitaisiin täysin eristää, alumiiniprofiili asennetaan alemman ja ylemmän kehyksen väliin seinämien ympärillä säännöllisin väliajoin. Täyttämällä tukipylväät eristyksen välissä, ne asettavat toisen kerroksen mineraalilevyihin työntämällä ne profiilin taakse.

  Jos autotalli on eristetty vaahtomuovi- tai polyuretaanivaahtolevyillä, materiaali on liimattu täydellisesti seinän pintaan. Liitosten tulee olla hyvin tiukkoja, kaikki aukot ja reiät puhalletaan vaahdolla. Eristeen yläpuolella voi olla päällystetty kipsillä tai pinnoitettu materiaaleilla - sinkitty, vaneri, lastulevy ja muut. Seinien jälkeen katto lämmitetään käyttämällä samoja materiaaleja, ja jos haluat, voit myös eristää portin.

  Tuuletuslaite

  Autotalli ilmanvaihtojärjestelmä kellarilla

  Jotta vältettäisiin lauhteen muodostuminen seinämille ja haitallisten kaasujen ja höyryjen kerääntyminen autotalliin, pakotettu ilmanvaihto on välttämätöntä. Tee se omasi on helppo. Takaseinässä 15 cm etäisyydeltä katosta leikkaa pieni läpimitta. Aseta tuuletusputken osa reikään ja sulje se molemmilla puolilla olevaan grilliin. Nyt etuseinässä 20 cm: n korkeudella lattiasta tehdään sama reikä ilmavirtaukselle. Jos autotallissa on suuri alue, ilman sisääntulot on tehty aukon molemmilta puolilta ja poistoaukot on tehty symmetrisesti takaseinämän kulmissa.

  Video - Tuuletuslaite

  Lopullinen viimeistely

  Autotalli sisustuksella

  Kun sisäinen työ on tehty. Siirry autotallin ulkopuolelle. Jos seinät on valmistettu yksinkertaisesta metallista, ne on pohjustettava ja maalattava korroosiota vastaan. Aaltopahvipäällysteen ei tarvitse maalata, joten ulkoiset teokset koostuvat ulkonevien valojen, tuulilasien ja katon asentamisesta. Sisäänpääsyauton betonoitua aluetta portin aukon leveyteen ja se on sijoitettava kaltevaan suuntaan.