Mikä pitäisi olla kasvihuoneen perustana

Dacha-kasvihuone ei useinkaan ole niin raskas, mutta asennuksen vahvuuden vuoksi se tarvitsee välttämättä luotettavan perustan, joka pitää sitä tukevasti yhdessä paikassa, jolloin se ei pääse "lentämään pois" sivustolta voimakkaalla tuulenpuhalluksella. Selostamme, mitä tehdä kasvihuoneen perustalle, mitä materiaaleja käytetään ja miten se rakennetaan oikein.

Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet ovat tärkeitä kasvihuoneen valmistuksen kannalta. Tämä on luotettavuutta, joka määrittää ensisijaisesti koko rakenteen vakauden lumen sulamisen aikana, suihkusta, joka voi heikentää säätiötä. Toisin sanoen pohja on valmistettava sellaisesta materiaalista, joka ei ole alttiina sääolosuhteille. Säätiön on kestettävä lämpötilanvaihtelut, eikä se saa kaatua auringon vaikutuksen alaisena.

Näiden perustekijöiden perusteella lasketaan, mitkä materiaalit sopivat parhaiten hyvän perustan luomiseksi kasvihuoneeseen.

Polykarbonaatti Greenhouse Foundation

Tämän pohjan soveltuvat rakennusmateriaalit: puu, tiili, betoniseos, valmiit betonilaatat ja lohkot. Harkitse kunkin materiaalin edut ja haitat.

Baarista

Edullinen materiaali, kevyt, pro - helppokäyttöinen ja toimiva, erinomainen lämmöneristysominaisuudet. Mutta lyhyt käyttöikä (jopa käsiteltäessä erityisten yhdisteiden tuhoutumisesta) tekee katsomasta muita materiaaleja.
Päätelmä: periaatteessa sopii kevyisiin kasvihuoneisiin, jotka on valmistettu polykarbonaatista, kalvosta.

Betoni tiili

Se on helppo tehdä käyttämällä tavallista tiilimuurausta. Hyvin ylläpitää kasvihuoneen painoa, joka sopii myös lämmitetyille vaihtoehdoille. Mallin miinus - materiaali pyrkii kerääntymään kosteutta ja siksi nopeasti romahtaa. Alhaisissa lämpötiloissa tarvitaan lisää lämpenemistä.

Betoni nauha

Hyvä, luotettava ja kestävä vaihtoehto. Suojaa hyvin kosteutta ja muita negatiivisia tekijöitä. Tämän säätiön haitat saattavat johtua huomattavista kustannuksista, alhaisesta lämmöneristyslaadusta ja paljon painosta.

Lohkoista

Edullinen, helppokäyttöinen vaihtoehto. Materiaali kestää haitallisia ympäristöolosuhteita. Mutta: se ei pidä lämpimänä ja on vähäinen.

Putken perustus

Tärkeimmät ominaisuudet: kestävä, kestävä, luotettava, budjetti. Mutta tällaisen säätiön suunnitteluominaisuudet edellyttävät pohjan kovaa sitomista ja eristämistä.

nukka

Helppo asentaa, tämä vaihtoehto voidaan siirtää paikasta toiseen. Sopii mobiiliin maaperään ja puutarhoihin, joilla on vaikea maasto. Haittatekijöistä - metallipinoilla on taipumus korroosiota.

Laatoilta

Luotettava, kestävä, kestävä, sopii mihin tahansa maaperään. Hyvin eristää kasvihuoneen sisäosat negatiivisista tekijöistä ja tuholaisista. Haitat: korkeat asennuksen kustannukset, suuri paino, lisäeristyksen tarve. Koska istutus on eristetty tavallisesta maaperästä kasvihuoneessa, sen täytyy tehdä kuivatus ja seurata mikroilmastoa.

Kellarin eristys vaaditaan vain talvi- kasvihuoneille. Eristysaineisiin, joissa käytetään laajennettua polystyreeniä tai laajennettua savea, jotka täyttävät raon ja kaivannon rakenteen väliset raot.

Päätelmä: polykarbonaatista valmistettu kasvi soveltuu paremmin nauhalle, kiinteälle alustalle ja laattojen pohjalle.

Kasvihuone ilman säätiötä

Polykarbonaatista valmistettuja kevyitä kasvihuoneita voidaan asentaa maahan ilman perustusta. Tässä tapauksessa on kuitenkin varmistettava rakenne maanpinnalle.

Kesäasukkaille, jotka käyttävät kasvihuoneita yksinomaan kaudella, asennuspaikalla on paljon etuja:

 • säästää aikaa, mikä mahdollistaa asennuksen pari hienoa päivää;
 • kustannusvähennys, joka johtuu säätiön käyttämien kalliiden rakennusmateriaalien hylkäämisestä;
 • mahdollisuus tehdä kaikki työtä pohjan ja asennuksen valmistelemiseksi käsin vain yhden avustajan avulla;
 • helppo purkaminen rakenteen purkamisen yhteydessä kauden lopussa;
 • liikkuvuus, varmistaen tilojen liikkumisen hedelmällisemmälle paikalle, jos valittu alue ei ole riittävän tuottava.

Polykarbonaattien kasvihuoneiden asennus ilman perustusta

Kasvihuoneilmiesten kokeneita asentajia kehotetaan asettamaan rakennus maanpinnalle tai säätiölle kesäkauden lopussa. pinnoituksen edullisin lämpötila on 10º C. Seinämäinen polykarbonaatti on riittävän muovinen estämään kaarevat tukit helposti yhdellä arkulla eikä repeyty, kun pultit kiristetään, kuten pakkasella.

Oletetaan, että 3 x 8 metrin polykarbonaatti kasvihuone on tarkoitus asentaa.

Aikaisemmin löydettiin, että maaperä on hiekkaa harvinaisten kerrosten ja hiekkasaumojen kanssa, mikä ei heikennä merkittävästi suodatusominaisuuksia. Pohjavesi on sijoitettu huomattavasti matalammalle kuin 1,2 m: n rajaparametri. Tämä tarkoittaa, että emme tarvitse huolehtia kuivatuslaitteesta, ja valmistelemme tontin seuraavasti:

 • jakautumme kiinnittämällä kiinnittimiä alustan 4 × 9 metriä. Liitämme ne langalla;
 • kohdista merkitty alue. Poistamme turpeen ja näkyvät koukut lapiolla, jonka jälkeen tarkistamme vaakasuoran aseman rakennustasolla. Suurin toleranssit korkeuserojen suhteen ovat enintään 5 cm. Kiinnitetään huomiota kehän reunaan, tarkemmin sanottuna kuvitteellisiin "raidoihin", jotka ovat 0,5-0,7 m leveitä pitkin katkoviivoja. Rakenteen sisällä on mahdollista suunnitella pintaa sen asennuksen jälkeen;
 • astumalla 0,3 m: n hajoamiselta, piirrä mopolinja lapion, palkin ja rautapin avulla. Tämä on kaivannon ulkoreuna;
 • kaivamaan kaivantoa 0,4 metriä leveä. Kaivannon syvyys riippuu kasvihuoneen T-muotoisten jalojen pituudesta, tavallisesti se on 0,3 m. Pinnan yläpuolella kehyksen pohja runkoon, joka lepää jalat, nousee 0,1 m;
 • hieman, ilman paljon fanaattisuutta, hukutamme ojan pohjan. Koska polykarbonaatista tehdyt klassiset kasvihuoneet / kasvihuoneet painavat keskimäärin 70 kiloa ja rakenteen massa jakautuu koko alueelle, ei ole tarpeen peittää kaivannon pohjaa ahkerasti.

Jotta ei heikennettäisi ja maata maata kaivannossa tai tiilissä kulmissa vääntyneen kehyksen takia, tarkista pohjan vaakasuora taso. Korjaa puutteet välittömästi, jos niitä löytyy, ja siirry kokoonpanoon. Muistuta tarve suojella kasvit rikkaruohoilta ja soveltaa kansanmurtajaa: me peitämme ojan ulkoseinän käytetyillä liuskekivillä. Sen sijaan ruberoidi tekee, mutta muutaman vuoden kuluttua vehnänruohon rohkeat juuret ovat edelleen "puns".

Kasvihuonekaapin runkoasennusohjeet

Jos laitat kasvihuone omalla kädelläsi, sinun on aseistettava vain avaimella ja ruuvimeisselillä. Täydellisellä tehdasrakenteella on yleensä täysi sarja kiinnittimiä ja samanaikaisesti kasvihuonekaasun itseasennusta koskeva järjestelmä, jonka mukaan on välttämätöntä toimia.

Kuitenkin meidän tapauksessamme teosten sarja muuttuu jonkin verran, joten tarvitsemme:

 • koota päät, kiinnittää ovikehyksestä, ikkuna-analogiasta ja vahvistusliuskeista päätykaarille, jos myyjä ei asenna päät tai valmista valmistaa hitsattuja päitä;
 • pultti yksityiskohdat alareunusta ja kiinnitä siihen T-muotoiset jalat. Kaikki "maanalaiset" ja maadoitetut osat on käsiteltävä bitumilla ennen asennusta kaivoksiin;
 • siirrä kokoonpantu vanteet kiinnitetyillä tuilla paikalle ja asenna tämä rakenneosuus kaivoksi niin, että vanteet nousee 10 cm pinnan yläpuolelle;
 • aseta asennustaso tasolle tarvittaessa, säädä asentoa tiilien päällystämällä;
 • kokoa runko tuotteen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti, kiinnitä polykarbonaatti, asenna automaattiset tuuletusaukot, jos ne sisältyvät pakkaukseen;
 • täytä kokoonpannun rakenteen ja maaperän välinen rako maaperään siten, että arkin reunat ovat 3-5 cm: n päällä.

Kasvihuoneen kokoonpanossa on välttämätöntä suorittaa kaikki vaiheet peräkkäin, esimerkiksi polykarbonaattilevyjen suojakalvoa ei tule poistaa aikaisemmin, jotta materiaali ei vahingoitu. Kiinnitä erityistä huomiota arkin sivuihin, sillä vain yksi niistä suojaa UV-säteiltä. Jos rikkovat ohjeita, kasvihuoneen väärä kokoaminen johtaa sen kustannusten nousuun, koska vakavia muutoksia tarvitaan.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasu: tee-se-itse kasvihuone perustus

Kesäasukkaiden keskuudessa ja ahkera puutarhurit ovat yhä suosittuja, ja polykarbonaattien kasvihuoneet, jotka ovat tulossa kasvihuoneiden perustalle, voidaan tehdä itsenäisesti ja materiaalin ja menetelmän valinta on melko laaja.

Tässä artikkelissa tarkastellaan tarkemmin, tarvitaanko polykarbonaatista valmistettua kasvihuonekaasua, josta on parasta tehdä se ottaen huomioon kasvihuoneen toiminnot.

Säätiön toiminnot

Jotkut kokemattomat puutarhurit uskovat, että maan kasvihuonekaasua voidaan asentaa sarjaan sisältyvien tappien avulla tai yksinkertaisesti laittaa maahan. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta.

Tällainen päätös johtaa usein epämiellyttäviin seurauksiin. Kasvihuone voi kuljettaa tuulenpuuskia, ja se alkaa satunnaisesti liikkua sivustolla.

Mutta vaikka rakenne pysyy paikallaan, se voi kiertyä maaperän pehmeyden vuoksi.

Alusrakenteiden alla muodostuu halkeamia, jotka antavat kylmille ja erilaisia ​​eläviä olentoja, jotka hiipuvat ja kulkevat ympäriinsä, mikä tarkoittaa, että kasvihuoneessa olevat kasvit kärsivät.

Näin säätiö suorittaa seuraavat toiminnot:

 1. Korjaa kasvihuoneen kehyksen.
 2. Suojaa sisätilat kylmästä ja kutsumattomasta vieraasta.
 3. Eristää seinät, jotka ovat kosketuksissa maaperän kanssa.

Säätiön valinta, ja tämä on perustana polykarbonaattikasveille, riippuu ennen kaikkea siitä, kuinka kiinteä on suunnitelma rakenteen tekemiseen. Jos aiot siirtää kasvihuonekauppaa ympäri vuoden joka kausi, säätiön pitäisi olla myös helpompaa ja liikkuvampaa. Joissakin tapauksissa saattaa olla kasvihuone, jossa ei ole säätiötä.

Kasvihuone, jota käytetään yhdessä paikassa koko ajan, on tarkoituksenmukaisempaa tehdä vankempi tukikohta.

Ja nyt harkitsemme, miten pääset kasvihuoneeseen omilla käsillänne polykarbonaatista, miten valita sopiva materiaali, mikä on parempi.

Materiaaleista riippuva säätilatyypit

puu

Halvin ja helpoin vaihtoehto. Valmistukseen tarvitaan puupalkki.

Tätä tyyppiä suositellaan asennettavaksi liikkuvan rakenteen alle, koska se on helppo purkaa ja siirtää uuteen paikkaan.

Miinusvaihtoehto on sen epävakaisuus, koska puu voi nopeasti hajota kosteuden vaikutuksen alaisena.

Säätiön valmistukseen hankitaan 10 cm: n poikkipintainen puupalkki, joka on merkitty paikalleen ja kaapeli on kaapattu. Puuta levitetään maaperään puolet korkeudesta.

Puun suojaamiseksi kosteudelta kääritään kattohuopa tai muu eristysmateriaali. Voit myös päällystää sitä erityisellä suojamastilla. Vakauden säilyttämiseksi kaivannon pohja voidaan peittää hienolla sora-aineella.

Se auttaa myös lisää vedeneristysmateriaalia. Tasausjarrutuksen jälkeen tangot on yhdistetty toisiinsa niitteillä.

modulaarinen

Suositellaan käytettäväksi paikoissa, joissa on liiallista kosteutta. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää käytettyjä betonijalkoja.

Sen tuottamiseksi se kaivaa noin 25 cm leveän kaivannon soveltamalla merkintää. Syvyys määräytyy tietyn alueen maaperän jäädyttämisen tasosta. Kaivannon pohja on 10 senttimetriä täynnä soraa tai raunioita. Sementtilaastia kaadetaan soraa ylhäältä.

Lohkojen kerros asetetaan koko kehän ympäri alkaen kulmista. Liuos kaadetaan aukkoihin ja reunat pitkin täyttyvät maaperällä. Lohkojen yläosa tasoitetaan sementtiseoksella.

Tämän näkemyksen tulisi olla samassa maassa. Siihen asetetaan kerros punaista tiiliä, noin viisi riviä korkeudella, pitäen kaiken sementtiseoksen yhteen. Tiilien väliset saumat suljetaan tiiviisti.

Tiili ja betoni

Tässä tapauksessa kaivanto kaivuu pienemmällä syvyydellä, noin 10-15 senttimetriä. Mutta jos aiot kasvattaa taimia kasvihuoneessa, tällainen säätiö ei toimi. Frost voi hyvinkin saada rakenteen sisälle ja tuhota kasvit. Tiilipohja sopii kasvihuoneisiin, joissa kasveja kasvatetaan keväällä ja syksyllä.

Tumman pohjan reiän leveyden on oltava 20-25 cm. Maaperä, joka suojaa tuhoa vastaan, on vahvistettu lankojen muotokuvioinnilla. Betoni kaadetaan muottiin, joka huuhtoutuu maaperän kanssa. Betoni tasataan tasolle ja ankkuripultit työnnetään siihen kasvihuoneen kehyksen tulevaa kiinnitystä varten.

Viikkoa kaatamisen jälkeen, kun betoni kovettuu, rivi punaisia ​​tiiliä on asetettu betoniin. Asettelu on tehtävä siten, että rivien väliin ei ole tyhjiä tiloja, ja pultit sijaitsevat tiilien välisissä liitoksissa.

Spot tukipisteissä

Tämä on erityinen pohja pienille kasvihuoneille kevät / kesäkäyttöön. Samalla se on helpoin ja nopein tapa rakentaa sekä halvin vaihtoehto.

Asennukseen käytetään puusta, betonilohkosta tai tavallisesta hamasta valmistettuja porteita. Niiden korkeus on 50 cm, määrä määräytyy kasvihuoneen koon mukaan. Palkkien välinen etäisyys tulee olla mittari.

Merkitseminen kasvihuonekaasujen pylväiden koon mukaan alkaen kulmista. Tiivistys suoritetaan maahan huuhtomalla. Kasvihuoneen rungon kiinnittämisen kulmakappale sijoitetaan kaivettuihin pylväisiin.

betoni

Tämän tyyppinen kasvihuoneen pohja on vaihtoehto estää. Tuotannossa käytetään valmiita tai itsestään valmistettuja betoniseoksia, jotka koostuvat sementistä, hiekasta ja raunioista (1: 3: 5).

Täyte alkaa puumateriaalin valmistelusta. Suojukset asennetaan merkinnän ympärille kaivettuun kaivantoon. Kaivannon pohja peitetään kerroksella hiekkaa, muotti on asennettu siihen. 40 cm korkea. Laudat upotetaan korkeuteen 20 cm.

Valmiina muottiin tasaisesti reunan ympärillä betoniseos kaadetaan kerroksittain. Jokainen kerros on varovasti tamped. Lujuutta varten betoniin asetetaan metallivahvistus. Yllä oleva osa voidaan viimeistellä kerroksella tiiliä useassa rivissä.

Täydellisen kovettumisen jälkeen muotti on poistettu noin 7-10 päivän kuluttua. Tällainen perusta on vahvin ja kestävä. Lisäksi se on luotettavin suojelu kasvihuoneen sisäiselle tilalle jyrsijöiltä ja kylmältä. Pääasiallinen kasvihuonekaasu säätiölle on yleensä järjestetty tähän materiaaliin.

Katso alla: pohja polykarbonaatti kasvihuone valokuva

kivi

Stone on aina ollut luotettavin rakennusmateriaali. Sen valmistuksessa on tarpeen olla tiettyjä muuraustekniikoita, joten sen valmistus on parempi antaa kokeneelle muurariyritykselle.

Valmistusmateriaali voi olla mikä tahansa kivi, joka on kaivettu alueellasi. Muuraukseen valitse kivi, joka täyttää seuraavat parametrit:

 • Koko enintään 50 cm;
 • Halkeamien ja muiden vikojen puuttuminen;
 • Kokoonpano helpottaa asennusta.

Kivet on asetettu matala tyyny hiekkaa. Ensimmäinen rivi on kuiva, suurin, tasainen kivet.

Jäljelle jäävät kivet kostutetaan ja puhdistetaan ennen värjäämistä. Ompeleet eivät saa ylittää 1,5 cm: n etäisyydellä. On myös vältettävä kivien kosketusta niiden välissä olevalla laastilla.

Jos kivien rakenne ei salli niiden asettamista lähelle, tyhjät ovat täynnä raunioita. Asennuksen aikana tuholaite tuotetaan vasaralla, jotta rakenteen myöhempi tuhoaminen vältetään.

Monoliittinen betonilaatta

Se on luotettavin ja kestävä. Tämä näkemys on yksinkertaisesti välttämätöntä alueilla, joilla on epävakaa maaperä.

Täytä laatikko ensin valmistelemaan kasa soran tai kaivaa kuoppaa tyyny sora. Lisätekniikka on samanaikainen betoniliuskan alapinnan kaatamisen kanssa, mutta vain muotti on muodostettu laatikossa, joka on yhtä kuin kasvihuoneen pinta-ala. Betoni kaadetaan tähän laatikkoon kerroksittain.

Monoliittisen betonipohjan valmistustekniikoilla on tekniset ominaisuudet, joten sen erektiota on parempi antaa asiantuntijoille.

Ruuveilla

Ruuveilla on 1,2 metriä korkeat teräsputket, joissa on kaarevat terät, jotka upottavat ne maahan. Varastaminen tehdään erikoismekanismeilla tai manuaalisesti.

Kaivojen alustavaa porausta ei tarvita, koska paalujen rakenne edellyttää niiden itsenäistä ruuvaamista maahan.

Kasvihuoneen asennusprosessi tällaisella pohjalla toteutetaan muutamassa tunnissa.

Paalusäätiö on erityisen kestävä ja pystyy kestämään viisi - kaksisataa tonnia kuormaa. Samaan aikaan ruuvipallot voidaan asentaa mihin tahansa maaperään.

Erityisen suositeltavaa on tällaisen säätöasennuksen asentaminen ohuille ja matalalle alueelle sekä pohjaveden läheisyyteen.

Asennuksen etu on se, ettei ole tarvetta valmistelevaan työhön kentällä. Valmiste koostuu paikoista, joihin paaluja asennetaan. Kasvihuonekaapin asennukseen paaluilla valmistajilla on erityisiä vinkkejä.

Polykarbonaatti-kasvihuoneiden asentaminen säätöön - tärkeä askel, joka edellyttää kaikkien sääntöjen noudattamista. Vain tässä tapauksessa voit luottaa rakenteen vahvuuksiin ja helppokäyttöisyyteen puutarhakaudella.

Hyödyllinen video

Alla olevassa videossa: miten tehdä kasvihuoneeseen perustuva polykarbonaatti, tee se itse

Polykarbonaatti kasvihuoneiden asennus säätöön

Nykyään on hyödyllistä, että esikaupunkialueen omistajat osaavat asentaa polykarbonaatti kasvihuonekaasupäälle. Tällaiset hankkeet ovat suurta kysyntää. Tämä ei ole yllättävää, koska nämä kasvihuoneet ovat helppokäyttöisiä, ovat suhteellisen halpoja ja niillä on korkeat lämmönkestävät ominaisuudet. Haluavat säästää rahaa, monet puutarhurit yrittävät rakentaa tällaisia ​​rakenteita omin käsin.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasu on tehtävä pohjalle.

Säätiön valinnassa

Tällaisen rakenteen pitäisi olla vankka perustus. Jotta voitaisiin päättää, mihin perustukseen tulisi rakentaa tässä tapauksessa, on syytä tutustua nykyisiin vaihtoehtoihin enemmän. Talvella kasvihuone pystyttää rakenteesta, joka on luotu kivestä ja betonista.

Estä pohja

Tämä pohjaosan versio on hyvä lujuus ja korkeat vedeneristysominaisuudet. Esineet sijaitsevat ihanteellisella alueella, joka sijaitsee alamäkeä, ja siellä, missä on korkea kosteus, joka vahingoittaa kasveja.

Lohkojen asettaminen kasvihuoneen lohkopohjalle.

Tällainen polykarbonaatti kasvihuonekaasupää on tehty seuraavassa järjestyksessä:

 1. Alkuvaiheessa määritellään tuleva alue säätiön alueelle. Ennen kaivannon kaivamista on tarpeen laskea sen leveys sekä määritellä rakenteen kiinnitys. Merkintä tehdään nurkkien ja langan avulla. Jälkimmäisen pitäisi olla keskellä.
 2. Optimaalinen leveys on neljännesmittarin etäisyys. Kaivannon syvyys voi olla 30-50 cm. Koska tällaisen kasvihuoneen massa on pieni, matala pohja riittää.
 3. Pohja peitetään 10 cm: n sora- kerroksella. Sitten säiliö tiivistetään tiiviisti.
 4. Valmistettu kaivanto on täytetty betoniseoksella. Sen jälkeen, kun massa on kaadettu, on välttämätöntä lävistää betonikerros (ilma kulkee näiden reikien läpi).
 5. Tuoreen betonin kulmissa on tarpeen painaa tukilohkoja, jotka liikkuvat koko kehällä. Lohkojen pinta on huolellisesti tasoitettu rakennustasolla.
 6. Pinoilla olevia segmenttejä täydennetään ylhäältä jäljellä olevan betonin liuoksen kanssa, jonka pinta tasoitetaan lastalla. Valmis muotoilu suoritetaan suorassa tasossa maanpinnan kanssa.
 7. Seuraavaksi nurkissa asetetaan kehyksen tiilien lohkot (ne ovat erityisen kestäviä kosteudelle ja eivät pelkää sadetta). Aseta noin 5 tiilirivistöä.

Betoni tiili perusta

Betoninen tiiliseinä polykarbonaatti kasvihuoneessa.

Tällaisen perustuksen alla riittää kaivata kaivanto pienemmällä syvyydellä (noin 10 cm). Vastaavalla tavalla polykarbonaattipohja asennetaan seuraaviin järjestyksiin:

 1. Kaivanto on tehty leveydeltään 20 cm: n päähän. Kaatopaikka on sijoitettu estämään maaperä irtoamasta, kun betoniseos kaadetaan. Se voidaan tehdä tavallisista levyistä, vanerista tai muusta sopivasta materiaalista.
 2. On kaadettua betoniseosta (samassa korkeudessa maanpinnan kanssa).
 3. Seoksen kaatamisen jälkeen tuleva säätiö tarkistetaan rakennustasolla. Tuloksena olevat virheet on kohdistettu spatolin kanssa.
 4. Ottaen huomioon kasvihuonekehyksen rakenteelliset ominaisuudet tehdään pinnan merkinnät, paikat, joissa kiinnityspultit asennetaan, merkittyjä. Käytetään 12 mm: n osaa.
 5. Valmiit säätiö ratkaistaan ​​viikon aikana. Ylempi taso täytetään märällä sahanpurun kerroksella. Ne takaavat suojaamisen kuivumiselta (tämä on erityisen tärkeää kuumille aurinkoisille päiville).
 6. Säätämisen jälkeen tiilet asetetaan päälle. Tällöin ankkurointipulttien on oltava tiilen liitosten sisäpuolella.
 7. Valmiissa kasvihuonekaapissa. Sitten luuranko kiinnitetään pähkinöillä.

Puun perustukset

Kuten käytännössä käy ilmi, palkin pohjat ovat levinneisimpien alustojen yleisimpiä tyyppejä.

Positiivisia ominaisuuksia ovat seuraavat: ne ovat halpoja, tarpeeksi liikkuvaa. Näiden perustusten kasvihuoneet ovat hyvin nopeasti pystytettyjä: koko asennustyökierto suoritetaan yhden päivän aikana.

Kasvitalon pohja baarista.

Kasvihuoneen rakentamisprosessissa hirsipohjassa ei pidä unohtaa mitään polykarbonaatti-kasvihuoneiden ominaisuuksista. Rungon vahvistamiseksi ja rakenteen kiinnittämiseksi polykarbonaattilevyjen kanssa on välttämätöntä luoda täysin tasainen pinta. Jos tätä ei saavuteta, on todennäköistä, että kaaren solmut ovat eri korkeuksissa. Niinpä levyarkit ovat ongelmallisia (materiaali putoaa kehälle löyhästi).

Perinteisesti asennus käyttää neliömetrejä 100x100. On olemassa vaihtoehtoja, kun malli kiinnitetään levyn pinnalle, jonka mitat ovat 50x150. Rakennettaessa puiset perustukset, kaikki on mitattava huolellisesti.

Säätiö tehdään seuraavasti:

 1. Ensinnäkin kehyslaatikko on kaatunut, mikä vastaa täysin kasvihuonekehikon mittoja.
 2. Seuraavassa vaiheessa koottu runko on ihanteellisesti asetettu rakennustason mukaan. Kasvihuoneiden rakentaminen alueilla, joilla on suuria eroja, liittyy laajaan työhön, koska on tarpeen kaivaa rakennetta maahan ja altistaa kasvihuone varovasti.
 3. Rakenteen kaikkien sivujen kohdistamisen jälkeen on tarpeen tarkistaa asennuksen oikeellisuus. Väliajat on mitattava. Jälkimmäisen välinen ero ei saa ylittää 2 cm: a. Hyvällä tuloksella puusta valmistettu pohja kaivaa maaperään. Harjoittelu osoittaa, että polykarbonaatista kasvihuoneessa on helpompi tehdä puupohja, jos kaivanto on valmistettu etukäteen. Jälkimmäisen pohja peitetään soralla tai raunioilla. Tästä johtuen puupohja ei heikkene kosteudesta. Kun kehys asennetaan, kaikki sivut viedään rakennustason avulla. Nurkkien perustana on kiinteä sarja rakennekulmia. Kaivon seinämien ja pohjan tankoja ympäröivät aukot on huolellisesti täytetty maaperällä.

Jos puupohja on pystytetty, kaikki rakennusmateriaalit on esikäsiteltävä erityisten antiseptisten seosten avulla. Tällaisilla yhdisteillä puu ei pelkää mitään haitallisia hyönteisiä tai putrefaktiivisia prosesseja.

Toisin sanoen on mahdollista sijoittaa kasvihuonekaapeli puupohjaan vain siinä tapauksessa, että puusta valmistettu rakenne on suojattu vedenpitävällä materiaalilla.

Tietoja monoliittisista säätiöistä

Monoliittinen perusta on kasvihuoneen luotettava suoja. Sen avulla hyönteiset, jyrsijät ja pakkaset eivät ole kauheita.

Monoliittisen kellarijärjestelmä, jossa on viemärit kasvihuoneeseen.

Rakenne toteutetaan seuraavissa vaiheissa:

 1. Kaivetaan 30 cm: n syvennys valituilla paikoilla.
 2. Jälkimmäisen pohjasta ja seinistä on vuorattu geotexuaaliset liinat (tämä estää maan putoamisen). Lisäksi tämä pinnoite räpyttää vedenpoiston roolin.
 3. Aseta sitten muotti. Pohja peitetään märällä hiekalla ja sitten varovasti. Tämän jälkeen asetetaan kerros sortaa, joka tiivistetään samalla tavalla.
 4. Vahvikotelon asennus. Betonia käytetään valu.
 5. Betonikerros kerrostetaan yhden tunnin ajan, minkä jälkeen siihen asetetaan ankkuripultit.

Tällä vaihtoehdolla on sen haitat. Samankaltainen pohja polykarbonaattikasveille on melko kallis hanke, koska täällä betoniseosta käytetään suuria määriä. Tämän vuoksi tällainen säätiö on erittäin harvinaista. Tällaisen rakenteen asennuksessa on välttämätöntä, että pohjan ulkotaso on tarkasti vaakasuora.

Sen sijaan, että päätettäisiin

Edellä kuvattujen lajikkeiden lisäksi polykarbonaatti kasvihuoneiden perustukset ovat nauha, tiili ja kivi. Asennukseen tarvitaan pieni pehmuste, jossa on vedenpitävä järjestelmä. Stone-vaihtoehto on kallein ja luotettavampi rakentaminen. Tätä versiota pidetään kuitenkin kestävimpänä, koska kiven perusta voi toimia useiden sukupolvien ajan. Jos aiot rakentaa näyttäviä mittasuhteita kasvihuoneeseen, raakakivi on vahvistettava vahvistetulla vyöllä. Jos kasvihuone on rakennettu oikein, se kestää huonot sääolosuhteet.

Polykarbonaatti kasvihuoneen asennus: mitä sinun tarvitsee tietää

Polykarbonaatti kasvihuoneet ovat pitkään korvatut lasin analogit. Ne ovat kysyntää ostajien keskuudessa niiden vahvuuden ja keveyden vuoksi, nopea asennus. Kun kasvihuone on asennettu polykarbonaattiin, se voidaan suorittaa paitsi pohjalla myös tavallisella maaperällä.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasu - kestävä ja kevyt

Aineiston edut ja haitat

Polykarbonaatin muut edut: ei tarvitse puhdistaa kasvihuone talvella, kestävyys polykarbonaatti on yli 10 vuotta. Lisäksi se on täysin mekaanista rasitusta kestävä ja jopa korjaava. Materiaali on joustava, ei rikkoa, kestää lämpötilan ja lannoitteen vaikutuksia. Monikerroksisen materiaalin ansiosta sillä on korkea lämmöneristys.

Polykarbonaatti - yksi parhaista materiaaleista kasvihuoneiden valmistukseen

On polykarbonaattia ja haittoja: kallista, tarvitsee pakotettua tuuletusta, sillä on alhainen läpinäkyvyys. Joka tapauksessa polykarbonaatti kasvihuone on halvempaa kuin lasirakenne. Jos asiakas päätti valita tämän kasvihuoneen, sinun on otettava yhteyttä asennusasiantuntijoihin.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasujen oikea asennus

Mitä sinun tarvitsee tietää:

 • Yleensä kasvihuone sijaitsee tasainen ja aurinkoinen alue. Jos tällaista paikkaa ei ole, valinnan on oltava valittuna vuorokauden ensimmäisen puoliskon valossa, ja kun maata kallistetaan, tarvitaan säätiö.
 • Pehmuste soraa ja hiekkaa luodaan, sitten hedelmällinen maa asetetaan päälle. Tällöin kasvihuoneen asennus suoritetaan oikein. On mahdotonta laittaa savirakennetta.
 • Se tarkistaa, kuinka syvälle pohjavesi kulkee. Niiden on oltava vähintään 1,3 metrin syvyydessä, muuten kasvihuoneessa oleva vesi on vakiintunut kastelun ja sateen aikana. Jos pohjavesi on lähellä, tehdään valuma-ojat.
 • Suojele kasvihuone luonnosta. Tätä varten kehys on sijoitettu tiukasti suhteessa maahan tai suojattu rakenteilla, puilla. Vapauta myös peltiprofiilia, kunhan se ei putoa varjosta.

Tulevan kasvihuoneen sijainnin pitäisi olla sileä ja hyvin valaistu.

Joten, kun tajusit miten asentaa polykarbonaatti kasvihuone, jatkaa todellista asennusta.

Polykarbonaatti Greenhouse Foundation: Valinta ja asennus

Valitse ensin säätiön tyyppi. On useita vaihtoehtoja:

Jokainen niistä voidaan käyttää tässä tapauksessa kasvihuoneessa, vain yksi vaihtoehto on tilapäinen, yhden kauden, toinen pysyvä.

Sivustossamme on kontakteja rakennusalan yrityksistä, jotka tarjoavat metallirakenteiden pystyttämistä. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

Kasvihuoneen hihnan säätiö Säätiön valinta riippuu monista tekijöistä: alueen rakenteen, pohjavesiesiintymien ja luonnollisten tekijöiden perusteella. Siksi ensimmäisen vuoden ajan on suositeltavaa asentaa kasvihuone tilapäisesti, ja sitten valitsemalla paras mahdollinen sijoittelu, siirrä se helposti.

Suunnittelun ominaisuudet ja materiaalit

Jos kasvihuonekaasua kuljetetaan sivuston yli ja sen sijainti on tilapäinen, voit valita puupohjasta valmistetun pistepohjan. Kasvihuone, jossa säätiö liittyy metallikulmioihin.

Dot-pohja kasvihuoneeseen

Ribbon säätiö on hyvin yksinkertainen ja palvelee useita vuosia. Lohko on myös hyvä vaihtoehto, etenkin alueilla, joissa on suolaa. Puutavara on lyhytaikainen, koska maapallon puu alkaa nopeasti kaatua ja vaatii korvaamista. Mitä tarkalleen valitse perusta, asiakkaan tapaus. Haluttaessa kasvihuone sijoitetaan ilman sitä.

Polykarbonaatti kasvihuoneen asentaminen betoniin

Harkitse yksi vaihtoehto kasvihuoneisiin betonialustalle. Betoni on kestävin materiaali, joten jos kasvihuoneen paikka on valittu, voit luoda perustan pysyvään käyttöön.

 1. Luodaan kaivanto ja tehdään sora ja hiekka 15 cm: n etäisyydellä maasta.
 2. Muotti on pystytetty 20 cm: n etäisyydellä maan korkeimmasta tasosta.
 3. Asennus vahvistukseen hiekkaan.
 4. Liuos kaadetaan laatikkoon.
 5. Päivä myöhemmin, kehyksen asennus.

Kasvihuone on konkreettisella pohjalla

Valitessaan tiiliä, tekniikka on melkein sama, kasvihuone on kiinnitetty saranoiden kustannuksella. On aivan helppoa luoda pistemäärä. Kaivot yksinkertaisesti kaivetaan, betonia täytetään ja kasvihuoneen jalat on asennettu sisään. Tämä menetelmä ei kuitenkaan ole kovin käytännöllinen, joten säätiön ja kasvihuoneiden asentaminen on erikoistuneille, jotka tekevät sen tehokkaasti ja nopeasti.

Mikä materiaali valitaan säätiölle ja onko sitä tarvetta lainkaan, on sivuston omistaja päättää. Yleensä kasvihuone ei mene mihinkään ilman sitä, mutta säätiön läsnäolo voi vähentää hyönteisten ja kasvien tunkeutumista.

Kasvihuonekaasupäästöt: valmistelutyöt

Tietenkin ennen asennusta on määritelty joitain yksityiskohtia ja maaperä on valmis. Useimmiten kasvihuoneessa noutaa paikoin aurinkoisin paikan päällä. Lisäksi se olisi sijoitettava pois rakennuksista ja suurista puista, jotta ne eivät heittäisi varjoa.

Älä unohda, että kasvihuone on asennettava paikkaan, jossa ei ole luonnoksia, tai se pitäisi seisomaan tuulen suuntaan. Esimerkiksi hyvä sijainti voisi olla maamerkki idästä länteen. Kun paikka on valittu, kasvihuoneen koot valitaan ja asennetaan.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan PVC-putkista valmistetuista kasvihuoneista.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasujen kokoonpano

Joten, miten asentaa polykarbonaatti kasvihuone on sivusto, se löytyi aiemmin, joten se on edelleen kokoamaan rakenteen. Kiinnittimet tulevat polykarbonaatilla, joten kokoonpano alkaa sivupäistä.

Teoksen järjestys:

 1. Kaaret ja tukijalat liittyvät oven kehykseen.
 2. Viimeiset telineet on kiinnitetty telineisiin.
 3. Välikappaleet ovat kiinteitä.
 4. Kaaret ja telineet pituussuuntaisiin telineisiin kiinnitetään.
 5. Valmis pää on kiinnitetty säätöön, toinen pää tehdään mallin mukaan.
 6. Kaaret on kytketty toiseen päähän, joka on kiinnitetty pitkittäisiin tukirakenteisiin.
 7. Kaikki kaaret on kiinnitetty pituussuuntaisilla välikappaleilla ja tarkistettu kaasunavaimella kiinnitysvoimakkuuteen.
 8. Kehys on päällystetty polykarbonaattilevyillä. Suojakerros sijaitsee ulkona. Nesteiden poiston kanavien tulee olla ehdottomasti pystysuoria. Levyjen reunat on suljettu erityisellä kalvolla.
 9. Ruuvien halkaisijan tulisi olla hieman pienempi kuin polykarbonaatissa olevat reiät, jotta levy ei taipuisi. Lisäksi käytetään erityisiä muoviliittimiä.
 10. Polykarbonaattilevyn reunat sprinkloidaan vähintään 5 cm maapohjalla.

On parempi antaa kasvihuoneen kokoonpano ammattilaisille

Asiantuntijat tekevät kaiken työn nopeasti ja tehokkaasti, joten luottaen heihin, voit saada erinomaisen kasvihuoneen kooltaan.

Polykarbonaatti kasvihuoneiden asennus säätöön

Kun kehys on koottu, leikkauksen yksityiskohdat kiinnitetään yhteen ja jalat kiinnitetään siihen. Ne osat, jotka menevät maan alle, käsitellään bitumilla. Kokoonpantu rakenne siirretään pohjaan ja kiinnitetään hitsautuneiden saranoiden avulla. Lisäksi kehyksen pohja on sidottu kohteen korjaamiseen. Tai kasvihuoneen jalat juuri pudota valmiin pohjan betonipohjalle ja liitetään lisäksi niihin.

Niinpä saimme tietää, miten polykarbonaatti kasvihuone asennetaan oikein, nyt voit istuttaa sen taimet.

Videon kuvaus

Saat lisätietoja siitä, miten ammattimaiset polykarbonaatti kasvihuoneet on asennettu videoon:

Mielenkiintoinen puutarha ja puutarha

Tyypillisesti polykarbonaatti kasvihuoneet valitaan mitat 3x6 tai 4x8. Kaikki riippuu sivuston alueesta ja omistajan halusta. Kuitenkin suurella rakennemateriaalilla saattaa syntyä joitain vaikeuksia. Siksi joissakin tapauksissa kannattaa mieluummin valita kaksi pientä kasvihuoneistoa kasvien jakamiseksi, kuin yhden mallin tekeminen, mutta suuremman.

Useimmiten puutarhurit mieluummin edullisia kaivoja maaperässä betonilla, jossa kerääntyneen kasvihuoneen rungon jäljet ​​sijoitetaan. On kuitenkin parempi korjata rakentaminen perusteellisesti, koska kasvihuone voidaan helposti varastaa, vetää pois maasta. Siksi asiantuntijoiden perustaminen ja kasvihuonekaasupäästöt eivät ainoastaan ​​saa kasvihuonekaasua kestäviksi ja lämpimiksi vaan myös estävät sen sieppaamisen sivustolta.

Kasvihuonekaasujen kiinnitysvaihtoehto

Asennettaessa epätasaiseen maaperän pintaan perustuksen rakentaminen on yksinkertaisesti välttämätöntä, muutoin rakenne muuttuu lopulta muotoon ja täyttyy.

Älä unohda kasvihuoneesta poispäin pensaista ja puista, sillä suuret kasvit vie vettä ja ravinteita maaperältä.

Polykarbonaatti kasvihuoneen asennusaika on alkukeväällä nollan yläpuolella, mutta myöhään syksyllä on parempi korjuu.

Kasvinrakennuksen ympärillä oleva kanava suojaa kasveja tuholaisilta

Voit estää rikkaruohot pääsemästä kasvihuoneeseen, joten voit kaivaa kaivannon ympäri kehällä, joka on asetettu vanhalla liuskekivellä tai kateaineella.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä artikkelissa lukee, miten kasvihuone valitaan.

johtopäätös

Ilmastoinnin organisointi tässä tapauksessa on tärkeä tehtävä, joten polykarbonaatista valmistettua kasvihuonekaasua on tarpeen ennakoida. Automaattisen ilmanvaihtojärjestelmän järjestämisessä voit liittää ja kastella kasveja.

Kuinka asentaa polykarbonaatti kasvihuone maahan?

Ilmasto on tullut niin arvaamattomaksi, että kasvihuonekaasujen läsnäolo edesauttaa huomattavasti kauden kasvisten viljelyä. On käytännöllistä asentaa polykarbonaatti kasvihuone paikan päällä. Se on kestävä, pitää lämpöä hyvin, välittää kasvillisuuden kehittämiseen tarvittavia auringonvalon taajuuksia. On parempi ostaa kasvihuone valmiiksi, mutta voit säästää asennusta ja asentaa sen itse.

Sijaintivalinta

Normaalille kasvien kasvulle tarvitaan luonnollista auringonvaloa koko päivänvalossa. Siksi ensimmäinen vaatimus paikasta on puut, rakenteet ja rakennukset, jotka hämärtävät sivuston.

Oikea suuntaus kardinaalipisteisiin parantaa valaistusta: koukut suuntautuvat kohti etelää, toista pohjoista kohti ja lateraaliset sivut länteen ja itään kohti. Samaan aikaan on otettava huomioon tuulen suunta. Jos tuuli usein puhaltaa pohjoisesta, kasvihuoneen akselia on pyöritettävä. Tuulen ei pitäisi puhaltaa kasvihuoneita avointen ovien läpi.

Polykarbonaatti kasvihuone paikan päällä

Jos aiot käyttää kasvihuonekaasua talvella tai kevättalvella, on tärkeää olla lähellä sähköverkkoon, lämmitysjärjestelmään ja vesihuoltoon liittyvää pistettä. Kesä kasvihuoneet vain kastelua on tärkeää. Tästä syystä riittää, että lähistöllä on kesäveden putket. On osoitettu, että kasvihuonekaasun saanti, joka on asennettu väärin, on 30% alhaisempi: huono valaistus ja huonosti järjestetty kastelu.

Toinen vaatimus paikkakunnalle - tasainen maasto. Jos ei ole täysin tasainen juoni, on tarpeen viettää aikaa tasaamaan maaperää. Yhtenäistä kastelua ei ole mahdollista harjanteilla, joilla on suuri kaltevuus.

Asennuksen valmistelu

Jos olet onnekas - maaperä on hedelmällinen, juoni on tasainen, voit aloittaa työn merkinnällä. Mutta jos helpotus on epätasainen ja pohjavedet tai savi kerros ovat lähellä sitä, sinun on tehtävä kovaa työtä.

Savi pienentää huomattavasti maaperän läpäisevyyttä. Keinotekoinen vedenpoisto voi antaa normaalin kosteuden. Kuivumateriaalina voit käyttää murskattua kiveä.

Työ maaperän valmistamiseen johdonmukaisesti:

 1. Ensimmäinen asia on merkitä tuleva kasvihuonekaasujen koko.
 2. Poista koko hedelmällinen kerros koko kehältä ja varoita myöhempää käyttöä varten. Kalvotettu soodi voidaan tallentaa puutarhan nurkkaan. Ylikuumeneminen, se on erinomainen substraatti istutettavaksi.
 3. Poista savi syvyyteen 40 cm.
 4. Kaada roskaa (15 cm) ja taso.
 5. Kaada hiekka, sen paksuus ei saa olla pienempi kuin kerrosrauni. Tiivistetty. On mahdollista kostuttaa, jotta tyyny tiheästi asetettu.
 6. Jätä hedelmällinen maa kasvihuoneen myöhemmäksi tankkaukseksi.

Aika, joka käytettiin sivuston tasoittamiseen, maksaa kokoonpanon aikana. Sinun on koottava runko tasolle, jonka korkeusero on enintään 5 cm paljon helpompaa ja nopeampaa. Valmistustyön suorittamiseksi tarvitset varren, kiristysnauhan, mittanauhan, bajonettin ja lapio-lapiot, kottikärryt tai venytyksen.

Asennusvaiheet

Ei ole järkevää tehdä kehystä itse. Laaja valikoima kasvihuonekehyksiä profiilista (alumiini, sinkitty rauta) polykarbonaattipäällysteen alla on myynnissä. Alhaisissa lämpötiloissa polykarbonaatti muuttuu hauraaksi. Kasvihuoneen asennus voidaan toteuttaa sekä kevättalvella että syksyllä, mutta samaan aikaan ilman lämpötila ei saa olla alle +5 ° C.

Kohtuulliseen hintaan voit ostaa kaikenkokoisen kasvihuoneen: 2 metrin suunnittelusta, jopa 12 metriä. Täydellisessä sarjassa kehyksen lisäksi on polykarbonaattia ja kiinnittimiä. No, jos sarjassa on palkki, sitä voidaan painaa kasvihuoneen pohjalle.

Ennen kuin aloitat rakennustyön kokoonpanon työstämisen, sinun on tutustuttava tuotteen asennusohjeisiin ja valmistettava kaikki tarvittavat työkalut. Sinun täytyy olla käsillä:

 • ruuvimeisseli;
 • tasolla;
 • veitsi;
 • rautahaara;
 • vasara;
 • avaimella.

Barin käyttö alemman sidoksen suhteen

Ottakaa huomioon mahdollisuus asentaa kasvihuone ilman pohjaa käyttäen puuta, jolla painotetaan rakennetta.

Puutavaraa ennen käyttöä on käsiteltävä erityisellä kyllästyksellä, joka suojaa sieniä vastaan. Vanhaa tapaa on mahdollista käyttää bitumilla, mutta on parasta käyttää nykyaikaisia ​​antiseptisiä aineita. Puupalkista, muotista, sammasta ja kosteudesta suojaavat puun kyllästys:

Sopiva. On parempi käyttää useita kerroksia odottamalla kunkin kuivaamista.

Pohjatislaus - puutavara voidaan haudata maahan hieman. Kasvihuoneen ympärysalle kaivaa pieni kaiva 30 cm leveä, syvyys riippuu puun korkeudesta. Sivuseinistä katodimateriaalin asettamiseksi se suorittaa kaksi toimintoa:

 • vedenpitäväksi;
 • rikkakasvien torjunta.

Kehyksen kokoonpano

Puutarhurit, jotka ovat harjoittaneet käytännössä kasvihuoneiden itserakennusta, suosittelevat ensin kasvihuoneen loppuosien kokoamista. Nämä ovat monimutkaisimpia rakenteellisia elementtejä, koska niissä on sisäänkäyntiä ja ilmanvaihtoaukkoja.

Toinen vaihe asennuksessa on sijoittaa pohjaan (palkki) ja kiinnittämällä se kasvihuonekehikon alaosaan itsekierteittävin ruuvein. Vaakasuora vanteet tarkistetaan tasolta. Tarvittaessa kaivanto haudataan tai kaadetaan. Puun tulee työntyä maanpinnan yläpuolelle vähintään 10 cm: n etäisyydelle. Vanteiden kulmat on kiinnitetty tukevasti niitteillä, itsekierteillä ruuveilla tai nauloilla.

Ensimmäinen askel on asettaa kaari pitämällä ne kehyksen pohjaan. Seuraavaksi, tiukasti tasolla, vaakasuuntaiset liitosliuskat on kiinnitetty. Kasvihuoneen perustana on. Sinun on kiinnitettävä päätyosat siihen ja voit aloittaa seinän pinnoitteen polykarbonaatilla.

Voit tehdä automaattisen kastelun kasvihuoneessa, jotta kasvit saisivat oikean määrän vettä.

On erittäin tärkeää valita oikea polykarbonaatti kasvihuoneeseen. Tässä luet tärkeät vinkit.

Siinä kuvataan, kuinka monta tiiliä kuormalavalla tulee määrällä.

Kiinnitämme polykarbonaattia

Ensimmäiset päät on ommeltu. Kun polykarbonaatti katkaisee suojakalvon. Kiinnitä levy ensin ruuveilla ja leikkaa sitten kokoon. Kierrä polykarbonaattia oven ja tuuletusaukkojen ympärille. Leikkaa varovasti ovi- ja ikkuna-aukot. Lisävarusteiden kiinnittäminen: lukot, kahvat. Putiit ovat valmiina.

Jäljellä on vielä aikaa vievää osaa työstä - polykarbonaatin sijoittaminen kaarelle. On parempi tehdä tämä rauhallisella säällä, koska arkkia on suuri purjealue. Tuulen voimakasta tuulenpuuskaa polykarbonaatti voi rikkoa. Liitä arkki kahdella tavalla:

 • lap;
 • käyttäen alumiiniprofiilia ja raitoja.

Suositellaan yleensä profiileja ja alumiininauhoja, mutta käytännössä käy ilmi, että päällekkäinen muniminen antaa myös pinnoitteen tarvittavan lujuuden ja tiiviyden, se on halvempi.

Profiili kiinnitetään kaareihin ruuveilla. Kiinnitä tietty vaihe pitkin koko pituutta. Polykarbonaatti asetetaan profiilin aukkoihin. Erikois alumiininauha asetetaan liitokseen ja venytetään vaaditulle tiheydelle.

Kasvihuoneiden järjestäminen

Kehys kootaan ja ommellaan, kasvihuone voidaan valmistaa istutusaikaan. Kaiva, parantaa maaperän rakennetta, lisäämällä humus, komposti, turve vaadittavissa mittasuhteissa. Voit tehdä harjanteita. Kun suunnittelet niitä, ota huomioon, että on helpompi hoitaa kolme harjaa: yksi keskellä, kaksi sivulta. Rakentaessaan kaksi harjaa, ne ovat laaja ja hankala ylläpitää.

edut

Kun asennat polykarbonaatti kasvihuone ilman pohjaa, puutarhuri saa useita etuja. Kasvihuone on nopeasti asennettu ja purettu. Alueella, jossa on paljon lumia, se voidaan nopeasti purkaa talvella, joten talvella katto ei murtuisi painovoiman takia.

Tällainen kasvihuone voidaan helposti siirtää toiseen paikkaan. Varsinkin jos se on pieni. Voit liikkua, jos puut kasvoivat, ja varjo ilmestyi, joka ei ollut aiemmin. Tai he rakensivat uuden maalaistalon lähellä, asensivat tiheän, varjo-aidan aidan. Keräämällä omilla käsillään kasvihuone, joka on valmistettu polykarbonaatista maan päällä, kesällä asuva saa mobiili- ja luotettavaa rakennetta, joka toimii monta vuotta.

Miten välttää virheitä

Siitä, miten valita paikka ja valmistella sitä, olet jo sanonut. Tiedämme sallitun ilman lämpötilan asennettaessa polykarbonaattilevyä. Mitä muita epäonnistumisia voi esiintyä?

Sinun on kiinnitettävä huomiota ostaessasi seuraavat kohdat:

 1. Ensinnäkin metallin paksuus (vähintään 1,5 mm).
 2. Seuraava tärkeä kohta on profiilin poikkileikkaus. Valitse toinen vaihtoehto 20 cm * 20 cm ja 40 cm * 20 cm.
 3. Alueilla, joilla on suuri sademäärä, valitse kasvihuoneet, joissa on vahvistettu runko.
 4. Jos kasvihuoneessa on alareunat korvien kanssa, sarjaan asennukseen on nastat, mutta ne eivät ole kokonaan ajautuneet maahan. Pinnan yläpuolella tulisi olla vähintään 20 cm nastainen nasta. Jos näin ei tehdä, silloin kun maa lakkaa, silmä irtoaa metalliliitoksesta.
 5. Kiinnitä kasvihuoneet, joissa pohja kiinnitetään maahan T-muotoisten kiinnittimien avulla. Ne kiinnittävät kehyksen luotettavammin kuin nastat.

Polykarbonaattivalinta

Älä tee virheitä valittaessa polykarbonaattia. Mitä etsit ensin? On tärkeää, että UV-suojaus lisää levyn lujuutta ja kulkee haluttu auringonvalon taajuus.

Muista tarkastella arkkien paksuutta. Optimaaliset arvot ovat millimetreinä 4-6. Levyn lujuus voidaan tarkistaa painamalla. Ohut ja heikkolaatuinen materiaali painettaessa menettää muodonsa, rypistyy. Polykarbonaatin taivuttamisessa ei saa esiintyä ryppyjä.

Muitakin kohtia kannattaa harkita:

 1. Polykarbonaatilla on suuret halkaisijaltaan suuret porausreiät kuin puuta (metalli). Ei ole rypytyksiä eikä aaltoja.
 2. Älä säilytä varusteissa. Kiinnityspisteiden tiivistämiseksi käytä polykarbonaattisia lämpöaluslevyjä tai kumitiivisteitä.
 3. Käytä erikoisprofiileja polykarbonaatin päätypinnan reunaan.

johtopäätös

Polykarbonaatti kasvihuonekaasu maassa - hyvä ratkaisu monta vuotta. Itsekiinnitys on laadunvarmistus. Siinä on asennuspaikka, haluttu paksuus polykarbonaatti, kestävä runko, korkealaatuiset liittimet ja asennus, joka on tehty täsmälleen ohjeiden mukaan.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasujen asentaminen maahan: paikanvalmistus ja rakenteen kokoonpano

Valmistajat ja omistajat pitävät kustannustehokkaana kasvihuonekaasupäästöt polykarbonaattipinnoitteella. Kustannusten vähentämiseen vaikuttaa suurelta osin kyky perustaa säätiö. Jos tukialusta ei ole mahdollista, se mahdollistaa kehyksen ja läpinäkyvän muovin kevyyden. Samat syyt edellyttävät kuitenkin voimakasta liittämistä maahan, jotta kevyt kasvirakenne ei kääntyisi tuulen mukana. On olemassa selkeät säännöt, joiden mukaan kasvihuoneen asentaminen maahan. Niiden noudattaminen takaa luotettavan kiinnityksen rakentamiseen ja ongelmien puute sadonkorjuu.

Kasvihuoneiden erityinen asennus ilman pohjaa

Varmista heti, että kevyen polykarbonaattikasetin asennus ilman nauhaa tai pistepohjaa sopii vain rakennuksen kausittaiseen käyttöön. Viljelijät ympärivuotiseen viljelyyn kasvihuoneilmiöitä, se ei ole sopiva. Tämän asennuksen tärkein haitta on merkittävä lämmönhukka, joka on 10%. Auringon tuottama energia - kevään ja kesän syksyn puutarhan rakennusten pää- ja ainoa lämmitin voidaan kohdella huolimattomasti. Sähkön, kaasun ja puun kanssa ei.

Toinen miinus on maapallon ylemmässä kerroksessa olevan perustavanteen puuttuminen, mikä mahdollistaa jyrsijöiden ja hyönteisten pääsyn vapaasti rakennukseen ja vahingoittaa kasveja. Tämä pätee myös siihen, että 10 cm: n kutistumisväli pysyy maanpinnan ja rakenteen alaulun välissä, mutta käsityöläisillä on tapoja estää pääsy, josta jäljempänä keskustellaan.

Hyvä syy yksinkertaistettuun asennukseen

Kesäasukkaille, jotka toimivat "katetuilla puutarhoilla" yksinomaan toukokuusta syyskuuhun / lokakuuhun, asennuspaikalla on paljon etuja:

 • huomattavia säästöjä, jotka mahdollistavat asennus vain pari hienoa päivää;
 • vähentää merkittävästi kustannuksia, jotka johtuvat säätiön käyttämien rakennusmateriaalien hylkäämisestä;
 • mahdollisuus tehdä kaikki työtä pohjan ja asennuksen valmistelemiseksi käsin vain yhden avustajan avulla;
 • helppo purkaminen rakenteen purkamisen yhteydessä kauden lopussa;
 • liikkuvuus, varmistaen tilojen liikkumisen hedelmällisemmälle paikalle, jos valittu alue ei ole riittävän tuottava.

Kokoonpano ja asennus ilman säätiötä ovat optimaalinen valinta, jos koealueen koko ei salli kahden kasvihuoneen rakentamista kasvihuoneviljelyjen jaksottaiseen vuorotteluun. Rakenne on helpompi liikuttaa T-muotoisilla jaloilla, joista kukaan ei tarvitse rakentaa 6 hehtaaria. Loppujen lopuksi: paras vaihtoehto kesän asukkaille ei ole tarvetta, ainoa vaihtoehto on asentaa tukipuun tukipohjaan, joka on haudattu maahan ja joka korvaa säätiön. Hänen laitteensa kestää kuitenkin aikaa ja rahaa, vaikka se ei ole yhtä suuri kuin monoliittisen nauhan kaataminen muottiin.

Valitaan paikka tuottaville kasvihuoneille

Sijainti on erittäin merkittävä tekijä, riippumatta siitä, asennetaanko kasvihuone maahan ilman pohjaa tai vankka asennus, jossa on tukipohja. On totta, että säätiöllä, jolla ei ole säätiötä, on etu: valitettava valinta ärsyttää vain yhden kauden.

Palaamme lyhyesti perusasetuksiin kasvihuonekaasupäästöjen optimaalisen alueen määrittämiseksi:

 • tontin ja rakenteen yhden kerroksen rakennusten välisen etäisyyden on oltava noin 3 metriä niin, että niiden varjo ei häiritse viljeltyjen vihannesten kasvua;
 • on toivottavaa järjestää pitkät seinät "alueellisella" maantieteellisellä suunnalla, so. rinnakkain itä-länsiradan kanssa, niin että kasvit saavat suurimman kuumuuden auringon itäisestä länteen. Näin ollen on parempi järjestää päät "meridional" niin, että ne "näyttävät" pohjoiseen ja etelään;
 • on välttämätöntä siirtyä pois pensaista ja suurista puista, paitsi huomioon niiden levinnyt varjo, mutta myös juurisysteemin voima. Koska voimakkaat juuret vievät paljon vettä kasvihuoneilmiöiltä.

Olisi mukavaa löytää paikka, joka on aidattu luonnoksista. Loppujen lopuksi tuulen whiffs jäähdyttää polykarbonaattia, minkä vuoksi vähemmän lämpöenergiaa tulee kasvihuoneeseen. Tietysti aita ei tietenkään säästä, mutta aaltopahvista valmistettu aita edes auttaa, mutta kasvihuoneessa ei ole kovin järkevää mennä rikki ostamaan sen. On parempi löytää olemassaolevista rakenteista tuulilta suojattu alue.

Mitä tehdä maan päällä

Vanhempien ja naapureiden maaperää ei ole valittu. Kuten sanonta kuuluu, se sai sen ja on onnellinen. Ja on erittäin toivottavaa selvittää, mitä se sai. Tätä varten sinun on suoritettava alkeellisia geologisia tutkimuksia sivustolla:

 • kaivaa pieni kuoppaan. Sen koko on noin 70 × 70 cm, syvyys 1,0-1,2 m;
 • määritä maan koostumus 0,2-0,8 m etäisyydelle pinnasta. Puhtaiden kuivien hiekka-ongelmien tunnistamisella ei synny. Se on hauras, hieman märkä, on mahdotonta rullata palloa tai liukastumista ulos siitä, joka säilyttää muodon jälkeen "keramiikka" kokeiluja. Hiekka - paras taustalla oleva kerros kasvihuoneessa. Se ei säilytä vettä, jonka pysähtyneisyys kykenee murtamaan kasvien juuret. Jos palloa kääritään, sinun täytyy kaivaa kaivoa 0,5 - 0,7 m syvältä kasvihuoneen alle ja täytä se joella tai louhos hiekalla siten, että ylimmäinen 0,3 m voi täyttää hedelmällisen maaperän seoksella;
 • korjataan pohjavesiä. eli sinun tarvitsee vain varmistaa, onko vettä reiän pohjassa vai ei. Jos löydät melko negatiivisen näkökulman kasvihuoneen ympärillä, sinun täytyy kaivaa ojia veden tyhjentämiseen.

Ensi silmäyksellä, toimenpiteet geologisen ja hydrogeologisen tilan määrittämiseksi voivat vaikuttaa liian monimutkaisilta. On kuitenkin helpompaa vakuuttaa ja selvittää vivahteet etukäteen kuin kadota kasvi ja valittaa kasvihuoneen hyödyttömyydestä.

Suositeltu asennusaika

Kasvihuoneilmiesten kokeneita asentajia kehotetaan asettamaan rakennus maanpinnalle tai säätiölle kesäkauden lopussa. Syksyllä voit turvallisesti pujottaa puhdistetut sängyt kehyksen kokoonpanon aikana ja kuljettaa sen suunnitellulle paikalle. Hyvä vaihtoehto on kevättalvella, mutta ei myöhemmin. Kuukauden aikana kasvun ja kukinnan puutarhassa asukkaat tällainen laajentuminen ei ole odotettavissa.

Materiaalien valmistajat suosittelevat myös asennusta kevääseen ja syksyyn, koska se on edullisin lämpötila 10 ° C: n lämpötilassa. Pinnoitus on riittävän solu, jotta hän olisi tarpeeksi muovia estämään tukevien tukien tukkeutuminen kiinteällä arkkilla, eikä halkeile, kun pultit kiristetään, kuten pakkasella.

Kasvihuoneen asennuksen kuvaus kentällä

Löytyi paikka, valitsi ajankohdan, nyt selvitämme, kuinka asianmukaisesti asennetaan kasvihuone, ja mitä pitäisi tehdä sen varmistamiseksi. Rakenteen yksinkertainen asennus maahan voidaan kuvata seuraavasti:

 • Sivuston valmistelu.
 • Pohjan vanteen asennus T-muotoisilla kiinnikkeillä.
 • Kehyksen alareunan asennus.
 • Rakenna malleja. Polykarbonaattipinnoitteen asennus. Läpiviennit, sivuseinät ja kasvihuonekaasut.
 • Kiinnityslaitteet, jotka suojaavat kasvihuoneen alempaa osaa luhistuneilta hyönteisiltä, ​​kenttä- ja kotimaisilta jyrsijöiltä.

Yleissuunnitelma mukautetaan rakennuksen rakenteeseen ja alueen geologisiin vivahteisiin. Jotkut prosessit tarpeettomiksi voidaan poistaa huomioiden tilanteen erityispiirteet. Asennettaessa maahan vain siihen upotetaan T-muotoisia tukia. Ne voidaan hitsata alun perin rakenteen pohjaan, ne voidaan kiinnittää ruuveilla tai kiinnittää vanteisiin hitsatuilla saranoilla. Harkitse tehtaan kasvihuoneen asennusprosessin keskeiset kohdat ilman säätölaitetta.

Sivustonvalmistusalgoritmi

Oletetaan, että valitsimme tontti lähiölaitteistoon rakentamiseen, jonka mitat ovat 3 × 8 metriä. Aiemmin havaittiin, että pohja maaperä on hiekka, jossa harvinaiset kerrokset ja linssejä hiekkasaumoista, jotka eivät merkittävästi huononna suodatusominaisuuksia. Pohjavesi putoaa huomattavasti pienemmäksi kuin rajoitusparametri 1,2 m. Sen vuoksi vedenpoistolaitetta ei tarvitse huolehtia, ja valmistelemme aluetta seuraavasti:

 • jakautumme kiinnittämällä kiinnittimiä alustan 4 × 9 metriä. Liitämme ne langalla;
 • kohdista merkitty alue. Poistamme turpeen ja näkyvät koukut lapiolla, jonka jälkeen tarkistamme vaakasuoran aseman rakennustasolla. Suurin toleranssit korkeuseroille ovat korkeintaan 5 cm. Huomioimme kehys, tarkemmin sanottuna kuvitteellisia "raitoja", jotka ovat 0,5-0,7 m leveitä katkoviivoja pitkin. Rakenteen sisällä on mahdollista suunnitella pintaa sen asennuksen jälkeen;
 • astu luiskahtaa 0,3 metrin etäisyydeltä, vedä maaperän viiva maahan, lapiolla, raudalla. Tämä on kaivannon ulkoreuna;
 • Kaivamme kaivoa 0,4 m leveä. Kaivannon syvyys riippuu kasvihuoneen T-muotoisten jalojen pituudesta, yleensä se on 0,3 metriä. Pinnan yläpuolelle kehyksen pohjakehys, joka lepää jalkoihin, pitäisi nousta 0,1 m: iin;
 • hieman, ilman paljon fanaattisuutta, hukutamme ojan pohjan. koska Polykarbonaatti kasvihuoneet painavat keskimäärin 70 kg ja rakenteen massa jakautuu koko alueelle, eikä kaivannon pohjaa tarvitse tiivistää ahkerasti.

Jotta ei heikennettäisi ja maata maata kaivannossa tai tiilissä kulmissa vinon rungon takia, tarkista pohjan vaakasuora taso. Korjaa puutteet välittömästi, jos niitä löytyy, ja siirry kokoonpanoon. Muistuta tarve suojella kasvit rikkaruohoilta ja soveltaa kansanmurtajaa: me peitämme ojan ulkoseinän käytetyillä liuskekivillä. Sen sijaan ruberoidi tekee, mutta muutaman vuoden kuluttua vehnänruohon rohkeat juuret ovat edelleen "puns".

Ohje kehyksen kokoonpanosta

Voit tilata kokoonpanon toimittajalta, mutta kuljettaminen ja liikkuminen koottujen rakenteiden osien ympärillä on työtä. Jos turvaudutte yritys-myyjän keräilijän palveluihin, anna heidän asentaa talliin. Ne, jotka päättävät kokoontua omiin käsiinsä, tarvitsevat vain varustaa avaimella ja ruuvimeisselillä. Kokonaistyörakennuksissa on yleensä täysi sarja kiinnittimiä ja samanaikaisesti kasvihuonekaasun itsesovittamista koskeva järjestelmä, jonka mukaan on välttämätöntä toimia. Kuitenkin meidän tapauksessamme teosten sarja muuttuu jonkin verran, joten tarvitsemme:

 • koota päät, kiinnittää ovikehyksestä, ikkuna-analogiasta ja vahvistusliuskeista päätykaarille, jos myyjä ei asenna päät tai valmista valmistaa hitsattuja päitä;
 • pultti yksityiskohdat alareunusta ja kiinnitä siihen T-muotoiset jalat. Kaikki "maanalaiset" ja maadoitetut osat on käsiteltävä bitumilla ennen asennusta kaivoksiin;
 • siirrä kokoonpantu vanteet kiinnitetyillä tuilla paikalle ja asenna tämä rakenneosuus kaivoksi niin, että vanteet nousee 10 cm pinnan yläpuolelle;
 • aseta asennustaso tasolle tarvittaessa, säädä asentoa tiilien päällystämällä;
 • kokoa runko tuotteen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti, kiinnitä polykarbonaatti, asenna automaattiset tuuletusaukot, jos ne sisältyvät pakkaukseen;
 • Kokoonpannun rakenteen ja maan välinen rako on peitettävä maaperällä siten, että arkin reunat ovat 3-5 cm: n päällä.

Kaikki. Voit "asettua" vihreisiin asukkaisiin.

Muista, että suunnitteluominaisuudet vaikuttavat suunnittelutoimintoihin. Useissa malleissa alempi vanteet yhdistetään seinämiin, joihin kaarevat viemärit ja päät on kiinnitetty. Tämäntyyppinen polykarbonaatti kasvihuoneen asennus kentällä näytetään valokuvasta: