Lattialla kylvyssä paaluilla: laite ja asennus paaluilla, kaatamalla, betonilattia

Ihmiset usein pyrkivät järjestämään omat kylvensä säiliöiden alta. Ne, joilla ei ole pääsyä avoimeen veteen, mieluummin laittaa virkistysalueen rinteisiin. Tällaisissa tapauksissa hyvin usein perustukset sijaitsevat sedimentteihin, jotka koostuvat sedimenttisestä tai alluvijalosta tai jopa suoita. Tässä ainoa oikea päätös voidaan pitää lattian laitteena kylvyssä paaluilla. Tämä on yksinkertaisin ja edullisin ratkaisu.

 • Lattian ominaisuudet kylpyssä pihdeissä
 • Paalun pohjan asennus kylvyssä
  • Mikä vaikuttaa laskelmiin?
  • Vihjeitä ruuvipillojen oikeaan asennukseen
  • Paalun asennusjärjestys
  • Lattianeristys
  • Lähellä säätiötä
 • Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla
  • Raskaat lattiat
  • Betonilattiat
  • Lattiakeramiikan laatoittaminen

Lattian ominaisuudet kylpyssä pihdeissä

Jos kylpy on rakennettu kiinteistä tukkeista, joita ei ole yhdistetty tukkien pituuteen nähden, silloin tällöin alempi vanteiden kruunu voi toimia täysimittaisena grillata, eikä sitä tarvitse sitoa baarilla tai kanavasillalla.

Lattian edut paaluilla kylvyssä:

 • Mahdollisuus perustaa itsensä tekemä ja nopea tuotanto.
 • Tuloksena olevan rakenteen stabiilisuus johtuen maaperän tiivistämisestä ruuvattuihin paaluihin.
 • Mahdollisuus korjata säätiö.
 • Nykyaikaiset laitteet mahdollistavat paalujen sijoittamisen ehdottomasti pystysuoraan.
 • Voit tehdä säätiön milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä.
 • Automaattinen tuuletuksen automaattinen saatavuus alustalta, mikä on erityisen tärkeää kylvyssä.
 • Verrattuna nauhamaiseen pohjaan lattian laite lautalla ruuveilla on yksinkertaisempi.
 • Jos höyrystysputki on hyvin eristetty vaahtopaneelilla, se saa luotettavan vedenpitävyyden.
 • Pallon perustukset käyttöikä ja vahvuus eivät johda monoliittisiin perustuksiin.
 • Paalun pohjassa oleva kylpyamme kerros on luotettava suoja rakennuksen seinämille vasten tunkeutumista sulatettuun ja sadeveden maahan maahan.

Pallosäätiöiden käyttö on suositeltava myös maissa, jotka ovat kausiluonteisia tai huomattavia rakenteellisia muutoksia.

Paalun pohjan asennus kylvyssä

Moderniin rakentamiseen käytetään metallista saatuja putkia. Putken alemmassa osassa terät hitsataan, jotka, kuten ruuveja, syvenevät paalua maahan ja toimivat käytön aikana säätiön roolissa.

Ruuvipolleille asennettu säätö määrittää ennalta, millä lattialla on ruuvipilareissa oleva kylpyamme.

Mikä vaikuttaa laskelmiin?

Ennen perustuksen rakentamista on tarpeen tehdä kaikki laskelmat rakennusmateriaalien kustannusten optimoimiseksi. Paras kaikista laskutoimituksista ja mittauksista, millaisia ​​materiaaleja määritellään asiantuntijan antamiseksi. Seuraavia parametreja laskettaessa tulisi ottaa huomioon:

 • sula veden taso;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • maaperän muodostavat maaperän ominaisuudet;
 • tuulikuorma;
 • keskimääräinen lumen syvyys;
 • rakennuksen paino täydellä viimeistelyllä.

Vihjeitä ruuvipillojen oikeaan asennukseen

Jos kylvyn rakentamisessa valittiin säätiö ruuvipilareilla, sen rakentamisen aikana on tarpeen noudattaa tiettyjä tärkeitä olosuhteita:

 • On tarpeen tarkkailla paalujen välistä etäisyyttä, joka ei saa olla yli kolme metriä. Jos lisäämme tätä etäisyyttä enemmän, rakenteen liiallisen kuormituksen vuoksi kylpyammeen lattia alkaa laskeutua.
 • Jos lokit ovat pituudeltaan yli kolme metriä, niiden alle on asennettava välituki. Jos tällaista tukea ei ole, niin esimerkiksi dynaamisissa kuormissa, kun kävelet, lattian alla jalkasi juoksevat.
 • Koska ruuvien paalujen välinen nousu on suurempi kuin nauhalevyn viiveen sitomisen taajuus, on välttämätöntä sitoa keskimmäinen rivi kanavalla.
 • Jos kanavana käytetään tukipalkkia, keskukiekkojen korkeuden pitäisi olla pienempi kuin muut palkin kokoiset tuet.
 • Rakennuksen viidennen seinän risteyspisteissä on asennettava lisäparin ruuvipilareita.

Asennettaessa säätöruuveja puupylvään alle, on asennettava 6 metrin vakiotukit niin, että ne tuottavat mahdollisimman vähän jätettä. Jos ruuvipallot asennetaan kaikkien standardien mukaisesti, ne toimivat vähintään puolen vuosisadan ajan.

Paalun asennusjärjestys

 1. Pallojen asennuskohteet on rakennuksen kulmien ja seinien alapuolella, joten ne on merkittävä merkkijonoineen ja merkittävästi panoksilla.
 2. Pallot ruuvatetaan maahan ihmisen lihaksen voimakkuuden avulla ja kierretään maanpinnan suuntaisesti vipuputken reikään.
 1. Joka neljännen täydellisen kierroksen jälkeen on ehdottomasti tarkistettava paalin asema magneettisella tasolla, samalla kun samaa tasoa on käytettävä kaikkialla paalujen asennuksessa.

Jos havaitaan pinon kallistuksen mittaamisen jälkeen, sitä ei tarvitse irrottaa, vaan se on tasoitettava pyörivällä lasertasolla.

Kun irrotat ja kiinnität paalun uudelleen, maa irtoaa, mikä myöhemmin aiheuttaa väistämättömän vedon rakenteen.

 1. Ylhäältä, tuen täydellisen kiristämisen jälkeen tulee olla noin 20 cm ylimääräistä korkeutta, joka on sitten leikattava hiomalla.
 2. Rebar on laskettu kaikkien metalliputkien paikkoihin ja täytetty betoniliuoksella.
 1. Asennettaessa paaluja niiden ympärille on edelleen tyhjä, joka on myös kaadettava betonilla. Tästä johtuen paalarakenne saa ylimääräisen turvallisuustason, ja betonikuori suojaa metalliputkea korroosiolta, mikä parantaa huomattavasti sen käyttöikää.
 2. Sitten sinun on mitattava kaikkien paalujen asento, hitsaa ne vihjeet ja käsitellä hitsisaumat korroosiota aiheuttavilla aineilla.
 1. Rostverk voidaan valmistaa metallina hitsaamalla hitsaamalla ja puupalkilla.

Lattianeristys

Ennen kuin teet lattiaa kylvyssä pihdeissä ja laita tukipaneeleja kallo-palkkeihin, sinun on kohdeltava huolellisesti kaikkia puurakenneosia antiseptisilla aineilla, jotka suojaavat niitä mikro-organismeilta ja tuholaisilta. Tukirakenteisten elementtien välissä eristetty. Eristyskerroksen tulee olla minimaalivillaa alle 25 cm ja käytettäessä halvempaa vaahtoa riittää 15 cm. Tämä on erityisen välttämätöntä, jos kylvyssä ei ole soclea, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

Jos palkkien korkeus on riittämätön, palkit ovat kohtisuorassa niiden suhteen, jotta voit lisätä eristekerroksen paksuutta. Ensimmäinen eristyskerros tulee levittää vedeneristyskerrokseen, se on palkkien välissä. Toinen eristekerros sijoitetaan pakattujen tankojen väliin. Ylhäältä rakennus on peitetty toisella kerroksella vedenpitävyyttä ja viimeistely lattia kehys kylvyssä paaluilla on pakattu baareihin.

Lue lisää kylpyammeen lattiaeristyksen menetelmistä ja materiaaleista paaluilla artikkelissamme.

Lähellä säätiötä

Kun paalusäätiö on valmis, sen pitäisi olla hyväksyttävämpi ulkonäkö. Jos kylpy on puusta valmistettu, sen edessä olevien materiaalien on ilmoitettava hänelle sellaisista ominaisuuksista, jotka parantaisivat käyttöikää. Tätä varten sinun on ymmärrettävä, mitkä ympäristötekijät ovat kaikkein uhkaavimpia ulkoisen sisustuksen materiaaleja:

Puusäilytyspuulattiat on suojattava korkealta lumipeitteeltä, joka väistämättä kertyy sen seiniin ja lisää kosteutta. Sen vuoksi vedeneristysominaisuudet ovat erittäin tärkeät verhousmateriaalille.

Voit yhdistää lujuuden ja vedenpitävyyden viimeistelyyn, mutta on suositeltavaa käyttää sitä keinotekoista tai luonnonkiveä.

Kivi voidaan asentaa samalle laastille, jota käytetään laattapintojen asennuksessa. Se perustuu sementtiin, jota tukevat sidonta-aineet, jotka parantavat sen laatua. Pinnoitteen kiinnittäminen pintaan oli vahvempaa, seosta tulisi levittää viimeistelyaineeseen. On myös tarpeen sulkea saumojen muodostamat saumat, mutta tämä tulee tehdä päivän kuluttua kiven kiinnittymisen jälkeen.

Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Raskaat lattiat

Koska kylvyn rakentaminen pölkkyjen päälle, sen lattia on etukäteen leikattu maanpinnasta, yksinkertaisin ja lupaavin ratkaisu olisi kaataa lattiat pyllykylpyyn kylvyssä. Tällainen rakenne on lämmitettävä, muuten pölkkyjen kylvö voi työskennellä vain lämpimässä jaksossa, kun taas lattia pysyy kylmässä.

Järjestelyyn vaaditaan, että alustan korkeus on vähintään 50 cm.

Myös kylvyn kaatamalla lattiapenkillä suositaan sitä, että kylvyn päällekkäisyys altistuu säännöllisesti veteen, koska menettelyjen aikana veden virtaus sisätiloissa ja lisäksi kondensaatti laskeutuu höyryhuoneen ja pesuosaston kaikkiin pintoihin. Kaikki tämä vesi on jotenkin poistettava, joten vaikka kylpy on tehty paaluilla, miten lattiaa kestävä kosteus on edelleen kiireellinen tehtävä. Paras ratkaisu on tikkaiden kehittäminen - tyhjennys, johon vesi kulkee tyhjennysaukkoon tai viemärijärjestelmään. On pidettävä mielessä, että tikkaat on annettava paitsi pesu- tai suihkuhuoneessa myös kaksoishuoneessa, koska ei ole pelkästään kondensaatiotoimintaa vaan myös vettä, joka lattiat ja penkit on pestävä jokaisen kylpy-menettelyn jälkeen.

Kaatopaikan rakenne on yksinkertainen:

 1. Viivästykset on pinottu grillattaessa ilman kaltevuutta.
 2. Niille on kääritty leikkuulaudat, joissa on melko suuret aukot (vähintään 7 mm). Näiden aukkojen leveydestä johtuen, jotka eivät sulkeudu, vaikka levyt turpoavat imeytyneestä kosteudesta, ylhäältä tuleva vesi ei kestä, mutta se poistuu välittömästi näiden aukkojen läpi.

Kaadetun lattian varustaminen, sinun on huolehdittava maanalaisesta suojasta, jotta jätevesi ei kerääntyisi siellä, joka uhkaisi tuulen, sienen ja epäherkkien olosuhteiden vuoksi. Tällöin alivaiheessa on tehtävä kartiomainen betonipinta, jossa kaltevuus viemäröintijärjestelmään. Käytön aikana järjestelmä on puhdistettava säännöllisesti, huuhdeltava juoksevalla vedellä ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Betonilattiat

Myös betonilattiat paalusäätiön altaissa on oikeus olla olemassa. Ennen kuin sementti-hiekkaa tai betoniseosta kaadetaan lattiaan ruuvipohjissa olevissa kylvyssä, tarvitaan jonkinlainen valmistelu:

 1. Aseta tarvittavat vesi- ja viemäriputket.
 2. Asenna tikkaat, joiden hila on lopullisen viimeistelyn aikana lattian alimmassa osassa.
 3. Kylvyn alapuolella tehdään hiekkakivipehmuste, jonka paksuus tulisi yhdistää eristämiseen käytettyyn materiaaliin. Jos käytetään laajennettua savea, tyynyn paksuus ei saa olla yli 40 mm.
 4. Kaikissa säätöosastoissa voit asettaa vesitiivistykseen, jota voidaan käyttää kateaineella, mutta on parempi ottaa käyttöön erityinen höyryä läpäisevä kalvo.
 5. Laita eristys.

Jokainen, joka osaa tehdä lattiakakun kylpylässä, tulee varmasti ostaa eri slaydite-fraktioita ja varmista, että se on kuiva, koska tämä on erittäin hygroskooppinen materiaali, joka imee nopeasti vettä, mutta antaa sen vaikeuksitta.

Video lattiat kylvyssä pihdit:

Lattiakeramiikan laatoittaminen

Puulattia voidaan peittää keraamisilla lattialaatoilla.

Mutta tällaisissa tapauksissa levyjen sijasta käytetään kuitulevyä, vaneria tai kaksikerroksista DSP: tä, ja jokainen näistä kerroksista on kiinnitetty paikoilleen. Jo tämän päälle peittävän laatta perinteisen tekniikan mukaan. Täällä voit jopa käyttää lattialämmitysjärjestelmää, sekä hydrauliikkaa että infrapuna-sähköä. Tästä johtuen lattian kylvyssä pihdit ovat paljon mukavampaa jalat.

Rakentaisitko kylpyläsi ruuvipylväät? Tai sinulla on jo kokemus? Kerro meille kommentit.

Jaa tämä artikkeli ystävien kanssa:

"data-url =" http://krutopol.com/pol-v-bane-na-svayax.html "data-image =" http://krutopol.com/wp-content/uploads/2016/10/pol -v-bane-na-svajah-450x343.jpg "data-title =" Lattiat kylvyssä paaluilla: paalut ja kaataminen, betonilattia ja laitteiden asennus ">

Olet kiinnostunut:

Jos joku todella haluaa rakentaa kylpyamme, ja paikan päällä vain löysä maaperä, on parasta perustaa se ruuveilla. Mutta tässä tapauksessa rakennuksen alla...

Kommentit

Tervetuloa! Ilmoita yksityiskohtaisesti tyhjennyslaitteen malli, kuinka vesi joutuu saostussäiliöön, miten se kerääntyy lattian alle. Kuinka tehdä kaltevuus lattialle niin, että vesi sammuu yhdestä pisteestä. Kuinka tehdä tikkaat lattian alla, kirjoitat, että lattian alla on hyvin yksinkertainen, etkä selitä mitään. Kiitos jo etukäteen.

Paul kylvyssä ruuvipilareissa omilla käsillään

Kuinka tehdä itse-itse-kerroksen ruuvipisteissä sijaitsevassa kylpylähuoneessa on yksi tärkeimmistä kysymyksistä itsenäiselle rakentamiselle. Sivuston vaikea helpotus, lähellä maanpinnan pohjavettä, ongelmalliset maaperät - nämä ovat syitä, jotka pakottavat ruuvipillojen käytön tukikohdaksi kylvylle.

Kylvyn pohjan rakenne: ruuvitukien edut

Oman kätesi avulla voit tehdä melkein minkä tahansa pohjan kylpylle, mutta useimmin käytetään tukipohjan ruuvipallojen rakentamiseen. Tuella on kiistattomia etuja muihin säätiöihin verrattuna:

 • Ruuvatukit voidaan helposti ruuvattaa maahan omiin käsiinsä ilman erityisiä monimutkaisia ​​laitteita ja laitteita, paalujen asennuksessa tarvitaan vain kaksi muuta henkilöä.
 • Ruuvipallojen kylvyn pohjan rakenne mahdollistaa rakenteen asentamisen lähes millä tahansa alueella, vaikka pohjaveden korkeus ja merkittävä kaltevuus olisivatkin.
 • Ruuvatuki voidaan asentaa mihin tahansa tyyppiseen maaperään.

Laitteen lattia kylvyssä

Pienissä kylvyssä sijaitsevat kerrokset on yleensä järjestetty siten, että ylimääräinen vesi voi imeä lattialaudan väliin ja imeytyä erityisiin kalvoihin, jotka mahdollistavat pesun tai pesun käyttämisen nesteen.

Samanaikaisesti vaaditaan lattiaeristystä siten, että kylpy ei nopeasti pääse ulos. Kylpyammeet ovat helposti lämmitettävissä omilla kädilläsi käyttäen tarvittavaa korkealaatuista eristystä.

Kylpyammeen ihanteellinen vaihtoehto on puusta valmistettu runkorakenne, joka on helppo lämmittää lyhyessä ajassa. Tällaisessa kylvyssä olevat lattiat ovat myös puusta, joka on helppo tehdä omalla kädelläsi.

Kylvyssä oleva korkea kosteus ja runsaasti höyryä johtaa puun nopeaan huononemiseen, koska materiaali on altis biologisille vaurioille tällaisissa olosuhteissa: lattian ja seinien puupinnoilla on levytilaa, sieniä ja hometta.

Luotettava tapa suojata puuta liialliselta kosteudelta - höyrysulkuaineiden käyttöä sekä erityisiä vettähylkivää kalvoja.

Lattialämmitys kylpyyn

Lattian eristyksen valinta kylpyammeessa on täytettävä tietyt vaatimukset:

 • Korkea kosteudenkestävyys - lattianeristys kannattaa tuottaa materiaaleja, joilla on suurin veden katoilu.
 • Kylpyammeen (erityisesti höyrysaunassa) syntyy kostea ympäristö riittävän korkeassa lämpötilassa, joten lattianeristeen materiaalit eivät saa päästää haitallisia aineita lämmityksen ja kostutuksen aikana. Lämmittimen ja sen hygienian ekologinen turvallisuus ovat tärkeimpiä vaatimuksia materiaaleista, joita omistaja aikoo käyttää kylvyn eristämiseen.
 • Alhainen lämmönjohtavuuskerroin - eristys suoritetaan siten, että lämpöä pidetään luotettavasti kylvyn tai saunan huoneessa.

Eristeen materiaalien valinta

Sallittu lattiapinnoite on sallittu käyttää polystyreeni- vaahtolevyjä, jotka täyttävät paitsi lämpöä säästävät vaatimukset myös kylvyssä, mutta eivät romahta altistuakseen suurelle kosteudelle ja kosteudelle. biologisten vaurioiden kestävyys.

Lattian asentaminen kannattimiin

Lämmön säilyttämiseksi saunahuoneessa sinun on tehtävä kellari, joka peittää tuulen puhaltaman lattian alla olevan vapaan tilan. Tee-se-itse-socle-vuoraus suojaa lattiat pakkaselta, mutta parantaa myös rakennuksen julkisivun ulkonäköä, jolloin voit suunnitella sivuston tietyssä tyylissä.

Betonin tai puun lattiat on helppo tehdä omilla käsillä, molemmilla vaihtoehdoilla on omat edut ja haitat.

Betonikerroksessa on melko korkeat kustannukset, laite on erittäin työvoimavaltainen, mutta betonilevyjen käyttöikä on yli 50 vuotta. Puulattiat erottuvat korkealla mukavuudella - jalka askel lämpimällä puulla, lattialevyt ovat ihastuttavia tuoksua puusta ja lattiat lämpenevät nopeasti.

Puulattiat kärsivät nopeasti rappeutumasta, jolloin kosteudelle altistuminen lisääntyy ja siten lyhytikäinen. Lattian käyttöaika kylpyammeissä olevasta puusta on enintään 7 vuotta. Kuitenkin puu on erittäin halpa materiaali, se on helppo käsitellä eikä se ole alijäämä. Siksi lattian uudelleenrakentaminen omilla käsillä ei ole kovin vaikeaa, korjausten aikana on helppo lämmittää vanhoja kerroksia uudelleen.

Suosittelemme katsomaan videota, miten järjestää lattia omiin käsiisi.

Laitteen lattian tekniikka kylvyssä

Puulattiat kylvyssä ruuvitukkeissa on kahta tyyppiä:

 1. Lattialevyjen väliin jäävät erityiset aukot, joiden kautta vesi tunkeutuu helposti puulattian alle, josta se pääsee viemäriin ja sitten viemäriverkkoon (viemäriverkot tai viemäriverkot). Vuotoveden lämmittäminen ei onnistu ilman betonisulattujen teknisten aluslattien asentamista.
 2. Ei vuoda - tämän suunnittelun lattiat suoritetaan esijännitteellä kohti vastaanottavaa sifoniä, jossa kylpy-huoneen viemät putoavat. Tällöin lattiat on tehty kahdesta kerroksesta, pohjakerros ei ole alttiina kosteudelle, eristys suoritetaan luotettavan eristeen avulla.

Katso video siitä, miten kylvyt kylpyyn lattialla sarakkeen tuella.

Kun järjestät lattiat kylpyssä, höyrysaunassa, saunassa tai suihkussa, on erittäin tärkeää ennustaa oikea kaltevuus, jonka avulla voit nopeasti vapauttaa puulattiat vedestä, antaa kylpyamme luotettavalla viemällä.

Vedeneristys asetetaan lankakerrokselle, jolloin eristys asetetaan. Vedeneristyskalvon toinen kerros on asetettava eristyksen kerroksen päälle ja jatka sitten puupinnan karkean päällysteen toteuttamista.

Laitteen lattiat ruuveilla varustetuissa paaluissa, joissa on aina kaltevuus.

Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Ruuvien paalujen kylvyssä olevan lattian tulee olla hyvä lämpösuojaus, koska rakennuksen alla on paljon vapaata tilaa. Jos kylvyä käytetään talvella kylmällä ilmastoalueella, on suositeltavaa lisäksi suojata maanalaista tilaa sulkemalla sen ympärillä kehä ja pohja. Tässä sulkevassa rakenteessa tehdään useita aukkoja, jotka mahdollistavat maanalaisen ilman tehokkaan tuuletuksen ja samalla lisäsuojan.

Lattiat kylpyssä pölkkyissä - Järjestelmät ja projektit

Suurin osa keskusteluista johtuu lattian muotoilusta tukin kylvyssä, koska on vaarana rakentaa rakenne, jossa alempi kruunu kostuu liian voimakkaasti. Tällaisen kosteuden jatkuvan altistumisen seurauksena puu saattaa alkaa hajota aikaisemmin ja koko rakenne palvelee huomattavasti vähemmän kuin määrätty aika. Siksi seuraavassa on hyvälaatuisten kerrosten tarvittavien elementtien optimaalinen sijainti.

Alemmassa kruunussa lattialokit on asennettu 100 x 150 mm: n osaan.

Kuinka tehdä kerrosten lattiat paalupohjalla?

Lattian kylvyssä tulisi olla useita merkittäviä toimintoja, jotka oikeuttavat niiden eron "asuinympäristöstä". Lisäksi niiden on varmistettava turvallinen liikkuminen jatkuvan kosteuden olosuhteissa, on myös välttämätöntä tarjota tapoja veden poistamiseksi pinnalta. Oikein järjestetty pinta ei aiheuta mätä ja ennenaikaista kulumista.

Ennen rakentamisen aloittamista kannattaa tutustua eri teknologioihin ja niiden erityispiirteisiin. Sen jälkeen voit turvallisesti valita sopivimman vaihtoehdon. Lattiaan on yleensä kehitettävä erityinen projekti, jossa on tarkat mitat ja laskelmat kaikista komponenteista. Mutta suurin osa niistä, jotka haluavat tehdä omia käsiään järjestämällä kylpyamme, riittää saamaan yleistä tietoa lattian periaatteista pylväsperustaan.

Maamerkit suunnittelun valinnalle

Kun aloitat oman kylvyn rakentamisen, sinun on ensin harkittava vedenpoiston tyyppiä ja päätä lattian materiaalin valinnasta. Useimmissa tapauksissa lattia on betonoitu tai lattiapäällystetty. Betonirakenne vaatii huomattavia työvoimakustannuksia, taloutta ja paljon aikaa. Kuitenkin sen käyttöikä voi kestää jopa puoli vuosisataa.

Yksinkertaisempi ja halvempi vaihtoehto - lankojen lattiat puutavaraa. Tee se helposti. Sivustollamme on riittävästi video- ja valokuva-aineistoa aiheesta. Mutta tämä malli on suunniteltu 7-8 vuotta. Tämän ajanjakson alussa monet kohteet on korvattava. Puuntyyppiset rakenteet vedenlaadun tyypin ja siihen liittyvän laitteen monimutkaisuuden mukaan jaetaan virtaavaan ja "vuotavaan" tyyppiin.

Virtaavan tyyppiset haitat ja edut

Tällainen lattia on suhteellisen helppo asentaa ja melko halpa. Tämä on tavallinen lattia, jossa levyn välissä on aukkoja veden virtaamiseksi maahan. Tällöin ei ole suunniteltu ylimääräisiä jäteveden "herkkuja", lukuun ottamatta lattian alapuolella olevaa tyhjennysaukoa. Eristämistä ei ole, joten tämäntyyppinen kylpylä on rakennettu eteläisillä toreilla.

Se ei aiheuta vaikeuksia ja vahingoittuneiden palasien vaihtoa ja täydellistä remonttia. Tämä rakenne ei tarjoa asennuslevyjä lokeihin, ne voidaan poistaa ja niitä voidaan säännöllisesti kuivata ilmassa. Jos mahdollista, voit asentaa muovisen kuormalavan tyhjennysaukon sijasta ja ohjata viemärit lähimpään viemäriin.

Vuototyypin erityisyys

Tämä lattialämmitysjärjestelmä, joka perustuu pohjaan tai seisoo puusepäillä, on omat vaikeutensa. Tässä on tarpeen asentaa kaksi riviä levyä. Yläkerrokselle, joka kulkee lokin yli, käytetään mäntyä tai lehtikuusia, joka on asennettu ilman aukkoja. Pohjassa on oltava lattialevyt. Tämä on niin sanottu "kuiva" kerros, on suositeltavaa asentaa se höyrysaunaan ja tässä on välttämätöntä lämmittää välilyönti levyt. On toivottavaa, että lattiapinnat asetetaan viimeistelylattialle kevyellä esijännitteellä kohti jätevesiä. Alimmassa kohdassa sinun on tehtävä reikä, joka on liitetty sifoniin tyhjennykseen.

Paul pölkkyissä

Jos projektin mukaan kylvö on ruuveilla tai betonipohjalla ja nostetaan maanpinnan yläpuolelle, teknisten prosessien valmistus vaihtelee. Lattian lämmittämiseen tarvitaan myös erilainen järjestelmä. Samoja vaatimuksia sovelletaan paalujen rakenteisiin. Ensinnäkin päällekkäiset palkit sijaitsevat yläosassa kupin pylväs- tai paalun perustassa ja sitten "kallon" puuta, johon aluslattiat asetetaan.

Palkkien väliset raot täytetään laajennetulla savella, ja jos saadaan jatkuva pinta, sitten mineraalivillaa. Sitten höyrysulku asetetaan (asfaltti) ja jälkikäteen. Viivästysten välissä on eristetty. Omalla kädellä voit tehdä lopullisen vaiheen - asettaa laudan. Videotiedot tässä artikkelissa auttavat jokaista, joka rakentaa omia käsiään, kaatamaan kaikki hienot yksityiskohdat.

Pallon pohjan edut

 1. Pallojen laiteperusta lisää koko rakenteen lujuutta;
 2. Kyky rakentaa kylpyjä "pehmeille" maille, joilla on taipumus liikkua;
 3. Rakennuskustannusten alentaminen;
 4. Rakennusaikojen huomattava väheneminen;
 5. Pohjan kantavuuden lisääminen.

Betonilattiat

Betonilattioiden laite on valmistettu useassa vaiheessa. Suunnittelu on eräänlainen kakku, joka koostuu monista kerroksista:

 • Tukkeutunut pohja maahan;
 • Ensimmäinen betonikerros, jonka paksuus on vähintään 5 cm;
 • Laajennettu savi ja huopa kuumentimena kehysvalussa;
 • Betonikerros, vahvistettu verkolla;
 • Tasoittava viimeistelykerros;
 • Lopullinen kattavuus.

Ripusta maaperä ja aseta vahvikekerros soraa raunioilla päälle ja kaada jokainen kerros kaltevuuteen tyhjennysaukon suuntaan. Tämän seurauksena oikealla laidalla on oltava vähintään 10º kaltevuus. Mutta mikä tärkeintä, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota, kun järjestää betonilattiat - tehokkaampi pohja uunin alle.

Jos monoliittisen betonilevyn viemärijärjestelmä johtaa veden virtaukseen suoraan maahan, on tarpeen antaa tuuletinta kellarissa ja asentaa asbestiputket siellä. Nämä aukot ovat välttämättömiä ilmanvaihdolle ja epämiellyttävän hajujen poistamiseksi, jotka väistämättä näkyvät ajan myötä.

Puulattian asennuksen ominaisuudet

Yksi puulattian rakentamisen tärkeimmistä elementeistä ovat kestävät lokit, joita voidaan tukea palkissa, jossa on pylväsmenetelmä säätämistä varten. On kuitenkin muistettava, että kaikki kosketuspisteet on eristettävä huolellisesti kattopyyhkeellä, jossa on esilämmitettyä bitumia. Jos lattia asennetaan paaluille, on toivottavaa käyttää eristävää materiaalia, jolla on tehokkaampia ominaisuuksia.

Viiveen kiinnittämisen jälkeen ne on pinottu levyille, joita käsitellään erityisillä yhdisteillä mätää vastaan. Jos laitteen oletetaan olevan vuotava lattia, levyn välissä on 3-4 mm: n rako ilmanvaihtoa ja veden virtausta varten. Ja neliön kehällä on 2 senttimetrin tekninen aukko.

Se on tärkeää! Lattian rakentamisessa höyryhuoneessa vuotamattomassa tyypissä asennuslokin tulee olla kohtisuorassa suhteessa vesivirtaan. On toivottavaa lämmetä viiveiden väliset raot.

Suojelu ja estäminen lattialle kylvyssä

Kylvyn tärkein vihollinen on korkea kosteus, jatkuva haihtuminen ja kosteus. Ei ole mitään keinoa ilman vedenpitävyyttä. Mutta silti tarvitaan materiaalien käsittelyä asianmukaisia ​​antiseptisiä formulaatioita. Muutoin muotti ja sieni voivat tuhota puuta ja jopa betoniperustuksia.

Kaikki elementit rakentamisessa pakollisesti impregnoitu antiseptisiä, joita myydään runsaasti rautakaupoissa. Ja täällä tärkeintä ei ole olla laiska ja suorittaa käsittely useita kertoja. Lisäksi kylvyn eristäminen ilman vedenpitävyyttä ei toimi. Nämä toimenpiteet lisäävät kaikkien elementtien elämää ja pidentävät koko rakenteen elämää.

Kaaviot erityyppisistä kerroksista saunassa

Jos jostain syystä näitä toimenpiteitä ei ole tehty rakentamisen aikana, on noudatettava useita melko yksinkertaisia ​​menettelyjä lattian ja seinien puisten osien tuhoamisen välttämiseksi. Rakenne voidaan irrottaa, kuivaa se perusteellisesti, poistaa mätänevät sienet ja puhdistaa sienten aiheuttama alue metallilla ja höyrypaperilla. Liota sitten puu antibakteerisella liuoksella ja kuivaa uudelleen. On suositeltavaa lopettaa levyt vahalla tai lakalla vedenkestävillä ominaisuuksilla, kun työ on valmis.

johtopäätös

Kuvatut järjestelmät esittelevät kehittäjää vain yleisesti ottaen menetelmillä kerrosten järjestämiseksi kylvyssä. Tämä on vain yleinen suositus. Voit tutustua rakentamisprosessiin tarkemmin katsomalla videoita ja valokuvia sivuillamme.

Lattian kylvyssä pihdeissä

Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Ruuvien paalujen kylvyssä olevan lattian tulee olla hyvä lämpösuojaus, koska rakennuksen alla on paljon vapaata tilaa. Jos kylvyä käytetään talvella kylmällä ilmastoalueella, on suositeltavaa lisäksi suojata maanalaista tilaa sulkemalla sen ympärillä kehä ja pohja. Tässä sulkevassa rakenteessa tehdään useita aukkoja, jotka mahdollistavat maanalaisen ilman tehokkaan tuuletuksen ja samalla lisäsuojan.

Lattiat kylpyssä pölkkyissä - Järjestelmät ja projektit

Suurin osa keskusteluista johtuu lattian muotoilusta tukin kylvyssä, koska on vaarana rakentaa rakenne, jossa alempi kruunu kostuu liian voimakkaasti. Tällaisen kosteuden jatkuvan altistumisen seurauksena puu saattaa alkaa hajota aikaisemmin ja koko rakenne palvelee huomattavasti vähemmän kuin määrätty aika. Siksi seuraavassa on hyvälaatuisten kerrosten tarvittavien elementtien optimaalinen sijainti.

Alemmassa kruunussa lattialokit on asennettu 100 x 150 mm: n osaan.

Pöydän alapuolella päänlangat on ommeltu, jotta ne tulisivat lämpöä eristävän kerroksen tukeen.

Seuraavaksi eristyslevyt sijoitetaan kahteen kerrokseen, yksi - 100 mm ja toinen - 50 mm. Lattiat tehdään tavoittelussa niin, että alemman kerroksen liitokset eivät ole samansuuntaisia ​​yläosan nivelien kanssa.

Seuraava vaihe on laatikoiden valmistus alilevyn laatan alla.

Pehmeästä polyeteenikalvosta valmistettu lattia asetetaan päällisen päälle - tämä on vedeneristyskerros, joka suojaa alla olevilta puurakenteilta veden sisääntuloa.

Vedeneristyskäyttöön on asennettu vähintään 12 mm: n paksuiset sementtipohjaiset lastulevyt (TsSP). Kehällä on saman materiaalin reunus.

Metalliverkkoa, jonka palkki on vähintään 10 mm, laajenee muodostuneeseen tilaan. Sen jälkeen betonipinnoitteen paksuus on 10-12 mm.

Tässä mallissa ei ole merkitystä - ei ole tyhjennysaukkoa pesuveden ja höyryhuoneen veden virtauksen järjestämiseksi. Suunnitelman sijoittelu voidaan nähdä alla olevasta kaaviosta.

On myös päällystekerros betonin betonilevyyn kylvyssä, joka on tavallisesti keraamista graniittilevyä. Lisäksi näet, että höyrysaunan tai pesutilan kerrokset on tehty kaavion kaltevuudella. Tällaisen kulman järjestämiseksi betonirauta kaadetaan puusta valmistetuilta majakoilta tiettyyn kulmaan seinistä poistoaukkoon.

Hieman monimutkaisempi rakenne, jossa on kaadettava puulattia ja lämmitetty betonilevy.

Hyvä vaihtoehto lämmön esteen rakentamiseksi rakennuksen kehälle - pohjan valmistukseen. Luodessasi on tärkeää ottaa huomioon, että kylvyn vieressä oleva maaperä liikkuu eikä kylvyssä ole suljettuun rakenteeseen jäykkiä yhteyksiä.

Kuinka tehdä lattian kylvyssä pölkkyjen omilla käsillä: Ohjeet

Ensinnäkin varmistakaa, että kaikki tarvittavat kaivannot ovat kaivettu maahan, jos sellaisia ​​on viemäriputkien ja vesihuoltokanavien asettaminen.

Sen jälkeen sukupuolijakaumat ovat vuorattu alilattialevyillä.

Seuraavana vaiheena on tuulisuojaus eristykseen. Tämä rooli suoritetaan erityisellä höyrylamppulla, joka sallii lämmönkestävän kerroksen tehokkaan haihtumisen kosteuden pinnasta kattoon. Korkealaatuinen lämpöeste luo mineraalivillan 150 mm paksu.

Lisäksi lattian koko pinta peitetään tiheällä vedeneristyksellä, jossa on hieman päällekkäisyyttä seinissä.

Kun olet lopettanut hydrosuojauksen, aluslattiat on asennettu sen päälle.

DSP-levyt asetetaan lattia- tai laatikkoon.

Levyt päällä on suljettu vedeneristyskalvolla, jonka päälle asetetaan laatikko betonin levittämistä varten.

Lattialaattoja tehdään majakoilla. Ne voidaan tehdä puusta tai metalliprofiileista, kuten yllä olevassa kuvassa. Keraaminen laatta asetetaan päälle betoni tai puulattia on järjestetty. Jos suunnitelmat kaatavat lattioita lattiasta, on suositeltavaa järjestää tuuletuskanava puulattian ja betonilaastin väliin.

Tällainen putki tuottaa hyvän ilmankierron ja suojaa puulattiat ennenaikaiselta putoamiselta, mutta se mahdollistaa myös pysyvän höyrysaunassa pidempään ja mukavammin raikasta ilmaa jatkuvasti. Tarvittaessa ohjausventtiili, korkki tai porttiventtiili voidaan asentaa putken ulkopuolelle tai sisäpuolelle.

Paul kylvyssä ruuvipilareissa omilla käsillään

Kuinka tehdä itse-itse-kerroksen ruuvipisteissä sijaitsevassa kylpylähuoneessa on yksi tärkeimmistä kysymyksistä itsenäiselle rakentamiselle. Sivuston vaikea helpotus, lähellä maanpinnan pohjavettä, ongelmalliset maaperät - nämä ovat syitä, jotka pakottavat ruuvipillojen käytön tukikohdaksi kylvylle.

Kylvyn pohjan rakenne: ruuvitukien edut

Oman kätesi avulla voit tehdä melkein minkä tahansa pohjan kylpylle, mutta useimmin käytetään tukipohjan ruuvipallojen rakentamiseen. Tuella on kiistattomia etuja muihin säätiöihin verrattuna:

 • Ruuvatukit voidaan helposti ruuvattaa maahan omiin käsiinsä ilman erityisiä monimutkaisia ​​laitteita ja laitteita, paalujen asennuksessa tarvitaan vain kaksi muuta henkilöä.
 • Ruuvipallojen kylvyn pohjan rakenne mahdollistaa rakenteen asentamisen lähes millä tahansa alueella, vaikka pohjaveden korkeus ja merkittävä kaltevuus olisivatkin.
 • Ruuvatuki voidaan asentaa mihin tahansa tyyppiseen maaperään.

Laitteen lattia kylvyssä

Pienissä kylvyssä sijaitsevat kerrokset on yleensä järjestetty siten, että ylimääräinen vesi voi imeä lattialaudan väliin ja imeytyä erityisiin kalvoihin, jotka mahdollistavat pesun tai pesun käyttämisen nesteen.

Samanaikaisesti vaaditaan lattiaeristystä siten, että kylpy ei nopeasti pääse ulos. Kylpyammeet ovat helposti lämmitettävissä omilla kädilläsi käyttäen tarvittavaa korkealaatuista eristystä.

Kylpyammeen ihanteellinen vaihtoehto on puusta valmistettu runkorakenne, joka on helppo lämmittää lyhyessä ajassa. Tällaisessa kylvyssä olevat lattiat ovat myös puusta, joka on helppo tehdä omalla kädelläsi.

Kylvyssä oleva korkea kosteus ja runsaasti höyryä johtaa puun nopeaan huononemiseen, koska materiaali on altis biologisille vaurioille tällaisissa olosuhteissa: lattian ja seinien puupinnoilla on levytilaa, sieniä ja hometta.

Luotettava tapa suojata puuta liialliselta kosteudelta - höyrysulkuaineiden käyttöä sekä erityisiä vettähylkivää kalvoja.

Lattialämmitys kylpyyn

Lattian eristyksen valinta kylpyammeessa on täytettävä tietyt vaatimukset:

 • Korkea kosteudenkestävyys - lattianeristys kannattaa tuottaa materiaaleja, joilla on suurin veden katoilu.
 • Kylpyammeen (erityisesti höyrysaunassa) syntyy kostea ympäristö riittävän korkeassa lämpötilassa, joten lattianeristeen materiaalit eivät saa päästää haitallisia aineita lämmityksen ja kostutuksen aikana. Lämmittimen ja sen hygienian ekologinen turvallisuus ovat tärkeimpiä vaatimuksia materiaaleista, joita omistaja aikoo käyttää kylvyn eristämiseen.
 • Alhainen lämmönjohtavuuskerroin - eristys suoritetaan siten, että lämpöä pidetään luotettavasti kylvyn tai saunan huoneessa.

Eristeen materiaalien valinta

Sallittu lattiapinnoite on sallittu käyttää polystyreeni- vaahtolevyjä, jotka täyttävät paitsi lämpöä säästävät vaatimukset myös kylvyssä, mutta eivät romahta altistuakseen suurelle kosteudelle ja kosteudelle. biologisten vaurioiden kestävyys.

Lattian asentaminen kannattimiin

Lämmön säilyttämiseksi saunahuoneessa sinun on tehtävä kellari, joka peittää tuulen puhaltaman lattian alla olevan vapaan tilan. Tee-se-itse-socle-vuoraus suojaa lattiat pakkaselta, mutta parantaa myös rakennuksen julkisivun ulkonäköä, jolloin voit suunnitella sivuston tietyssä tyylissä.

Betonin tai puun lattiat on helppo tehdä omilla käsillä, molemmilla vaihtoehdoilla on omat edut ja haitat.

Betonikerroksessa on melko korkeat kustannukset, laite on erittäin työvoimavaltainen, mutta betonilevyjen käyttöikä on yli 50 vuotta. Puulattiat erottuvat korkealla mukavuudella - jalka askel lämpimällä puulla, lattialevyt ovat ihastuttavia tuoksua puusta ja lattiat lämpenevät nopeasti.

Puulattiat kärsivät nopeasti rappeutumasta, jolloin kosteudelle altistuminen lisääntyy ja siten lyhytikäinen. Lattian käyttöaika kylpyammeissä olevasta puusta on enintään 7 vuotta. Kuitenkin puu on erittäin halpa materiaali, se on helppo käsitellä eikä se ole alijäämä. Siksi lattian uudelleenrakentaminen omilla käsillä ei ole kovin vaikeaa, korjausten aikana on helppo lämmittää vanhoja kerroksia uudelleen.

Laitteen lattian tekniikka kylvyssä

Puulattiat kylvyssä ruuvitukkeissa on kahta tyyppiä:

 1. Lattialevyjen väliin jäävät erityiset aukot, joiden kautta vesi tunkeutuu helposti puulattian alle, josta se pääsee viemäriin ja sitten viemäriverkkoon (viemäriverkot tai viemäriverkot). Vuotoveden lämmittäminen ei onnistu ilman betonisulattujen teknisten aluslattien asentamista.
 2. Ei vuoda - tämän suunnittelun lattiat suoritetaan esijännitteellä kohti vastaanottavaa sifoniä, jossa kylpy-huoneen viemät putoavat. Tällöin lattiat on tehty kahdesta kerroksesta, pohjakerros ei ole alttiina kosteudelle, eristys suoritetaan luotettavan eristeen avulla.

Kun järjestät lattiat kylpyssä, höyrysaunassa, saunassa tai suihkussa, on erittäin tärkeää ennustaa oikea kaltevuus, jonka avulla voit nopeasti vapauttaa puulattiat vedestä, antaa kylpyamme luotettavalla viemällä.

Vedeneristys asetetaan lankakerrokselle, jolloin eristys asetetaan. Vedeneristyskalvon toinen kerros on asetettava eristyksen kerroksen päälle ja jatka sitten puupinnan karkean päällysteen toteuttamista.

Laitteen lattiat ruuveilla varustetuissa paaluissa, joissa on aina kaltevuus.

Kuinka tehdä lattian kylvyssä pihdeissä

Saunahuoneen kerroksen tulisi erota olohuoneista joillakin toiminnoilla. Se ei saa aiheuttaa vaaraa liikkumiselle altistumisen aikana kosteudelle, jotta se voi siirtää vettä sen pinnalta. Oikein varustetulle lattialle ei aiheudu mätää ja ennenaikaista kulumista. Ennen rakennustöiden aloittamista on suositeltavaa tutustua erilaisiin teknisiin ominaisuuksiin, jotta voit määrittää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. On suositeltavaa tilata hanke, mutta riittää, että omistajalla on jonkinlainen yleisluonteinen tuntemus, joka auttaa järjestämään lattian pihdeissä kylvyssä.

Edellytykset rakennetyypin määrittämiseksi

Kun olet aloittanut kylvyn rakentamisen, harkitse ensin käytetyn veden tyhjennysperiaatetta ja määritä materiaalit, joita käytetään lattian järjestelyssä. Useimmiten se on järjestetty betonista tai puusta rätyille. Ensimmäinen vaihtoehto sisältää suuria fyysisiä kustannuksia ja rahoitusta, mutta se voi kestää kauan. Puutavaran käyttö - rahan kannalta hyväksyttävämpi, yksinkertainen toteutus, mutta sitä voidaan käyttää enintään kymmenen vuoden ajan. Vedenpoiston periaatteen mukaan tällaiset lattiat jakautuvat vuotaviksi ja läpäisemättömiksi.

Vuotavat lattiat positiiviset ja negatiiviset sivut

Tällainen kattavuus on suhteellisen yksinkertainen ja ei edellytä merkittäviä rahoituskustannuksia. Se on yksinkertainen lattia, jonka levyjen välillä on aukkoja, jotka on tarkoitettu veden virtaukseen. Tämä vaihtoehto ei tarkoita lisäviemäriputkistoa, lukuun ottamatta lattian alla sijaitsevaa viemärikaivoa.

Lämmitystä ei käytetä, ja tästä syystä tätä lattiaa käytetään vain kylpytiloissa, joissa on lämpöiset ilmasto-olot. Vahingoittuneiden elementtien vaihtaminen tälle kerrokselle ei ole vaikeaa, koska viivästyneitä levyjä ei ole kiinnitetty. Muuten ne voidaan ajoittain poistaa ja ottaa ulkoilmalle ilmasta ja kuivumisesta.

Tiivis lattian ominaisuudet

Tällaisten järjestelmien lattiat on järjestetty paaluille tai perustuvat säätiöön. Niiden monimutkaisuus johtuu siitä, että kortit asennetaan kahteen riviin. Pinta on järjestetty männystä tai lehtikuusta valmistetusta uritetusta levystä. Alle se on numeroluonnos. On suositeltavaa asentaa tällaiset lattiat höyryhuoneeseen, jolloin väliseinien välissä on eristysmateriaalin rivejä. On suositeltavaa tarkkailla hieman kallistusta siten, että vesi virtaa vapaasti keräys- ja tyhjennyspisteeseen.

Lattiat puuvillapuilla

Kun kylvyn suunnitteluasiakirjat mahdollistavat sen asentamisen ruuveihin tai betoniin, jolloin se voidaan nostaa maanpinnan yläpuolelle, levytysteknologia on hieman erilainen. Lämmitys tapahtuu toisen järjestelmän mukaisesti. Lattian vaatimusten mukaan laskeutuu puuvillaan. Ensinnäkin palkkien päällekkäisyydet asetetaan pylväs- tai paalun perustusten yläosaan, rungon muodostaa palkki, johon levyt pakataan. Tyhjät alueet on täytetty laajennetulla savella tai mineraalivillalla. Eristeen päälle asetetaan höyrysulkukerros, jonka jälkeen viivästyvät. Jäljellä on vain täyttää viimeistely lattia levyt, joka on aivan kunkin omistajan.

Positiiviset erot alustasta paalujen muodossa

Tällainen säätiö lisää koko kohteen voimakkuutta. Kylpy voidaan asentaa mihin tahansa maaperään, joka pystyy "liikuttamaan". Rakennustyön kustannukset ovat huomattavasti pienentyneet. Vähentää rakennusaikaa. Säätiö lisää sen kantokykyä.

Betonilattiat

Monet tutkivat kylpyammeiden kerrosten kuvaa internetissä, hakkeroimalla hakulausekkeilla "kylpyhuoneen lattian laite ruuveilla", "kylvyssä paaluilla: miten tehdä lattia". Tutkimuksen mahdolliset vaihtoehdot.

Antakaamme esimerkkinä useimmin käytetyn betonilattian järjestelystä, jonka järjestely suoritetaan useassa vaiheessa:

 • maaperän pohja on huolellisesti tasoitettu, rammed;
 • ensimmäinen betonikerros kaadetaan, jonka paksuus on vähintään viisi senttiä;
 • jos runko on kasaantunut, niin lattiaeristykseen käytetään savi- tai huopamateriaalia;
 • Vahvistetaan, jonka läpi toinen betonikerros kaadetaan (lue: "Betonilattian muodostaminen kylvyssä omien käsien kanssa - työvaiheet");
 • jäykistetyn betonin pinta tasaantuu hiekasta ja sementistä valmistetulla kerroksella;
 • viimeistelty viimeistelypäällyste. Tätä tarkoitusta varten käytetään viimeistelyaineita, jotka eivät pelkää lisääntynyttä kosteutta.

Kaikkien rakennustöiden suorittamiseksi on tarpeen tarkkailla kallistettua kulmaa viemärin suunnassa, jonka tulee olla noin kymmenen astetta. Jos aiot asentaa uunin tai kattilan - tässä vaiheessa lattian on oltava erityisen vahva, lisävahvistus tulisi antaa, käytä sementtiä korkeammalla merkinnällä.

Viemäriverkossa, joka näyttää jätevettä, on tarpeen järjestää reikiä kellarissa. Muovista valmistetut tyhjennysputket kulkevat niiden läpi, jotka on suunniteltu veden poistamiseksi viemärijärjestelmään.

Puulattiat - ominaisuudet

Höyryhuoneen vuotamattomien lattian pääolosuhteet asettuvat kohtisuoraan suhteessa siihen suuntaan, jossa käytetty vesi virtaa. Tällaisen lattian pääosa on voimakkaat lokit, jotka lepäävät palkilla, jotka on vahvistettu pylväspohjalla.

On muistettava, että kaikki kosketuspinnat on eristettävä huolellisesti käyttäen ruberoidimateriaalia ja nestemäistä bitumia, jota käytetään liitäntäalueiden käsittelyyn.

Jos lattiat asetetaan paaluille, on suositeltavaa käyttää tehokkaampaa eristemateriaalia - laajennettua savea, mineraalivillaa ja muita. Kiinteissä viiveissä on levyt, jotka on esikyllästetty antiseptisilla yhdisteillä. Jos lattia on rakennettu vuotavasta tyypistä, levyn välissä on muutamia millimetrejä aukkoja, joiden kautta vesi voi päästä vapaasti tyhjennysaukkoon.

Suojaavat ja ehkäisevät toimenpiteet

Suurin vaara lattialle kylpyhuonetta on lisääntynyt kosteus, jatkuva haihtuminen, kosteus. Epäonnistumatta vaaditaan vedenpitävyys, kaikki rakennusmateriaalit käsitellään erityisillä yhdisteillä. Jos nämä vaatimukset jätetään laiminlyödäksi - muotin ja homeen muodostumista, joka voi tuhota paitsi puuta myös betonia, toimitetaan sinulle.

Lattiarakenteen yksittäisiä elementtejä on käsiteltävä yksiselitteisesti antiseptisilla aineilla, joita rakennusmateriaalimarkkinat tarjoavat suuria määriä nykyään. On suositeltavaa olla tallentamatta tätä tapahtumaa käsittelemällä pintoja useita kertoja. Jos lattian eristysmateriaalin asettaminen on suunniteltu, on vedeneristyskerros tehtävä selväksi. Kaikki nämä monimutkaiset toiminnot mahdollistavat uimaveden käyttökauden pidentämisen ja todennäköisen korjaustyön lykkäämisen myöhemmäksi ajaksi.

Jos tietyistä syistä rakennustöiden aikana ei ole mahdollista tehdä kaikkia suosituksia, on tarpeen suorittaa tiettyjä menettelytapoja, jotka estävät puiset ja betonipinnat tuhoutumisesta. Tällaisissa tapauksissa. Puulattiat puretaan, kulutetaan varovasti ja kuivataan, ja ne poistetaan paikoista, joissa rokotus alkoi näkyä. Levyt ja lokit puhdistetaan hiekkapaperilla, joka on kyllästetty antiseptisilla liuoksilla, kuivataan uudelleen. On suositeltavaa. Kun olet suorittanut kaikki nämä toimenpiteet, peitä puu vahalla tai lakkakoostumuksella vettä hylkivällä pohjalla.

Laite ja lattian asennus kylvyssä ruuveilla

Kylpypyssillä on hyvä rakenne, joka on merkityksellistä niillä alueilla, joilla maaperällä on taipumus "kävellä" suuren sademäärän tai maaperän kostea koostumuksen vuoksi. Lisäksi ruostumattomien paalujen kylpyammeen nostettu kerros mahdollistaa huoneen lämpenemisen huomattavasti vastakohtana betonipohjan vakiorakenteelle. Mutta oikeanlaisen laitteen lattian alaisena. Muussa tapauksessa tämä höyrysauna ei eroa tavallisista ja tuttuista kylpylöistä. Tietoja siitä, kuinka järjestää ja eristää lattiat höyryhuoneessa ruuvipillereissä, kerromme alla.

Höyryhuoneen edut paalusäätiössä voivat sisältää myös:

 • Talousrakentamisen kustannukset;
 • Kyky tehdä asennus käsin ilman asiantuntijoiden osallistumista;
 • Suuri tila parantaa kylpyammeen lattiaa;
 • Erinomainen ilmanvaihto maanalaisessa tilassa, mikä takaa huoneen pitkän käyttöiän.

Asennamme lattiaa kylvyssä

Paalujen puhdistushuoneessa on kaksi vaihtoehtoa lattiaan. Ja ne riippuvat siitä, mihin vuodenaikoihin höyrysauna käytetään. Niinpä ensimmäinen vaihtoehto on vuotava lattia, joka on helppo tehdä omalla kädelläsi. Vesi tällaisessa huoneessa yksinkertaisesti pääsee läpi lattialaudan ja mennä suoraan maahan.

Toinen vaihtoehto - läpäisemätön eristetty lattia. Tällaisen rakenteen ansiosta kylpyamme voidaan käyttää ympäri vuoden eikä pelätä jäädyttää sitä.

Asennetaan vuotava lattia

Jotta tällaisen lattian asentaminen, jossa vesivirta suunnataan maahan, tarvitsemme:

 • Lattialohkon 150x100 palkit (mutta voit käyttää mitä tahansa muita kädessä olevia);
 • Palkkien pidikkeet (haltijoiden laskennan on oltava 2 kappaletta yhtä metriä kohti);
 • Aluslattia;
 • Lauta käsiteltiin ja jauhettiin reiluun kerrokseen (lehtikuusi tai tammi on parempi).
 • Valmista ruuvimeisseli, ruuvit, pellavansiemenöljy ja harja.

Kun sitomispalkki on jo asetettu paaluille omilla kädillä, puutavaran haltijat on asennettava jäteastioihin siten, että ne ovat tiukasti keskenään yhdensuuntaisia ​​ja niillä on noin 1 m korkeus. vanteiden kanssa.

 • Pidikkeissä sijoitamme palkit ja samaan aikaan yritämme mitata niiden pituutta siten, että kussakin palkissa on noin 1 cm: n sisennys valssista, mikä antaa puun lisää tuuletuksen käytön aikana.
 • Palkkien päälle sijoitamme pohjakerroksen ja kiinnitämme ruuvimeisselillä ja itsekierteillen ruuvit.
 • Viimeinen asia, jonka teemme, on viimeistellä lattia, jolloin levyt saattavat olla 5-8 mm paksuisia. Paneeliöljyllä on kaksi kerrosta.
 • Vuodeva lattia kylvyssä vahvoilla pihdeillä valmis.

Tärkeää: Käytä kylvyssä pölkkyjä, sillä tällaiset kerrokset voivat olla vain lämpimän kauden.

Lämmöneristetyn lattian asennus paikoissa

Jotta voisit tehdä hyvän lämpimän kerroksen omalla kädelläsi patoalustalle asennetussa kylvyssä, sinun täytyy työskennellä hieman enemmän. On tärkeää tehdä kaikki täällä ja samalla varmistaa optimaalinen veden virtaus rinteen alle. Sitten puu, eristys ja vedeneristys kestävät pidempään ja tarjoavat mukavuus kylpytapahtumien käyttöönoton aikana.

 • Joten ensin laitetaan, kuten edellä on mainittu, lattiapalkit ja alakatot. Ainoastaan ​​tässä vaiheessa lattialaite on suoritettava esijännitteellä. Ja tämän kannatinpidikkeet on kiinnitettävä siten, että asennetuilla palkkeilla on kaltevuus tulevaan poistoputken suuntaan. Kaltevuuden laskeminen 1 cm: n pituudella palkin pituudella 1 m. Tämä olisi tehtävä sen varmistamiseksi, että veden virtaus on hyvä.
 • Asettamme lokit alilattian yläpuolelle, kiinnitämme ne pitkiä tappuja ja eristämme sängyn viivästysten välillä. Lattian lämmittämiseksi on parempi käyttää suulakepuristettua polystyreenivaahtoa. Muut materiaalit kostutuksen yhteydessä menettävät eristysominaisuutensa.
 • Seuraava "kakku" kerros tulee olemaan höyrysulkuaine - EPDM-kalvo. Lisäksi imukykyinen puoli on käännettävä lattialle eikä eristykseen. Ylittää se seinillä vähintään 10 cm: n korkeudelle. Luotettavasti kiinnität kaikki reunat alumiinijoilla.
 • Tässä työvaiheessa on tarpeen tehdä tyhjennys. Siksi asennamme viemäriputken ja työnnämme sitä mahdollisimman tiukasti lattiapintaan ja kaikkiin "kakku" muihin kerroksiin. Kaikki liitokset liitettäessä viemäriin tiivistämme tiivisteen.

Lämpimän kerroksen piirin laite kylvyssä

Tärkeää: Jotta viemäriin kohdistuva tuoksu ei liiku pesuhuoneeseen, voit asentaa kuivan vedenottoa tyhjennysputkeen.

 • Kuten hieno pinta, käytämme kielen ja ura-aluksella. Säädämme jokaisen lattialaudan varovasti toisiinsa malletilla.
 • Tämän jälkeen seinäkoristeen tulisi peittää uritetun puun ja karkeiden seinän väliseinien liitokset. Näin ollen kosteus ei pudota aukkoihin.
 • Veden virtauksen sijaan asenna viemäristyskiskot.

Kuten näette, ei ole ollenkaan vaikeaa tehdä lämpimän kerroksen kerroshuoneessa paalupohjalla. Lisätietoja työvaiheista löytyy alla olevasta videosta ja valokuvasta.