Levyn pinnoitus tekniikka

Pylväät käytetään suojaamaan kuoppia. Ne edustavat terästä tai puisia paaluja ajetaan maahan.

Näitä aidoja käytetään vain tapauksissa, joissa ei ole mahdollista työskennellä rinteissä sijaitsevissa kaivoissa. Pylväät luotettavasti suojaavat maata, eivätkä ne salli sen romahtamisen jopa vakavimpien rakenteiden rakentamisen aikana.

Tämän tyyppisiä aidatyyppejä

Yleensä ne on jaettu useisiin eri tyyppeihin:

 • Larsen-kieltä voidaan oikein pitää käytännössä kaikkein käytännössä. Tämä kieli on valmistettu korkealaatuisen metallin profiiliksi. Se on ura-muotoinen, ja sen päät pyöristyvät. Niitä kutsutaan myös "lukkoiksi", koska yhdistettyinä ne suojaavat luotettavasti maaperää kaivoksesta maanvyöryiltä ja vastaavilta ilmiöiltä rakentamisen aikana.
  Nämä profiilit muodostavat eräänlaisen seinän, joka tarjoaa luotettavan suojan siltojen, patojen, kiinnitysten ja muuntyyppisten töiden rakentamisen aikana.
 • Tavalliset raudat. Koska Larsen-paalun rakenne on monimutkainen ja jonkin verran kallista, halvempia vastakappaleita käytetään kaivojen suojaamiseen.
  Rautavahvikkeet ovat luonteeltaan yleismaailmallisia. Rakennuksen päätyttyä ne poistetaan maasta ja niitä voidaan käyttää muuhun työhön. Tämä on tämän menetelmän edullisuus: tällaiset tapit eivät ole kertakäyttöisiä, toisin kuin ensimmäinen tyyppi.
 • Betoniputket maksoivat hieman enemmän kuin rauta. Niitä ei poisteta työn lopussa, ja ne tulevat yhdeksi tulevan rakentamisen perustaksi. Tätä tyyppiä käytetään lähes aina monikerroksisten rakennusten rakentamisen aikana.
 • Puiset tapit, vaikka ne ovat taloudellisia, ovat toistuvasti osoittaneet arvottomuutensa: niitä ei voida käyttää uudelleen.
 • sokkomenetelmä (jota käytetään riippumatta siitä, minkä tyyppinen maaperä on kaikkein monipuolisin, ja että se suorittaa vasaran poraukset maahan vasaroilla);
 • tärinämenetelmä (paalut upotetaan maahan tärinänvaimentimen avulla). Tämä menetelmä on välttämätön työskenneltäessä kuivan, hiekkaisen maaperän kanssa;
 • paalujen sisennys maahan (käytetään upotettaessa paaluja pääasiassa savi- ja nestetyypin maaperässä);
 • yhdistetyn vibroinflaation menetelmä (johtuen tärinämenetelmän seoksesta lisättynä painolla koneesta, joka suorittaa työn). Soveltuu pehmeisiin ja muoviin maatyyppeihin.

Tulppa kasataan maahan

Laitteen pinoaminen

Tällaisen aidan rakenne riippuu materiaalista, josta se on rakennettu.

Puulevyä käytetään vain, jos on varmaa, että maassa ei ole kiviä, puiden ja vastaavien jälkiä. Syvyys, johon aita murskataan, saa olla enintään 6 metriä. Muussa tapauksessa se saattaa olla tehoton. Levyt upotetaan maahan melkein toisiinsa koko pituudelta. On hyvin tärkeää jättää pois pienetkin aukot. Käytettäessä kaksoisnauhoja, tukien välinen leveys ei saisi ylittää 1 metriä.

Jos kieli upotetaan joen pohjaan, syvyys ei saa olla alle 2 metriä. Jotta tyhjennystulppa voidaan minimoida tai poistaa kokonaan, sinun on huolehdittava tapin ulkoreunasta, jonka täytyy olla välttämättä tiheä. Jos syvyys vaihtelee 3-5 metrin sisällä, levyn seinämien väliset lovet tulee täyttää seoksella, jonka savipitoisuus on vähintään 15%.

Kiinnitys tapahtuu tiukasti riippuen louhinnasta ja kiinnittimet asennetaan kuopan syvyyden mukaan. Asennusprosessin helpottamiseksi on suositeltavaa käyttää sylinterin muotoisia esteitä suorakulmion sijasta. Ne on valmistettu teräksestä, ja niillä ei ole ristikkorakenteita.

Matemaattisten laskelmien avulla voit helposti määrittää, kuinka monta hihnaa sinun on käytettävä ja suunnittele niiden suunnittelu. On myös tarpeen määrittää asennuspaikka riippuen kuopan korkeudesta.

Asennettaessa levytölkkiä ei pidä unohtaa, että niiden on oltava vakaita ja kestäviä paitsi maaperän ja nesteen poistamisessa myös säätökuopasta, mutta myös maan täytön aikana. Stabiilisuus irrottamisen aikana on myös tärkeä.

Kaivojen suojaamiseksi käytetään myös esivalmistettuja ja kokoontaitettavia puusta, metallista tai puumetallia, jotka sijaitsevat kiinnitysalueen ympärillä ja osoittavat suunnan, jossa on tarpeen upottaa paalut. Tällaiset päällysteet ovat kertakäyttöisiä, ja siksi niiden pohja sisältää puisia tai metallisia reikiä paalujen halkaisijalle, joka on suurempi kuin halkeamien halkaisija, 5 senttimetriä. Suojukset ovat pohjakonsolissa, joka on kiinnitetty hyppääjälle, joten sen seurauksena ei ole vaikeuksia irrottaessasi hyppää irti ja sen jälkeen se voidaan jättää paikoilleen kaiken työn päätyttyä. On suositeltavaa eristää kokonaan alaosan alaosa siten, että betonikerroksella ja suojuksilla on vähemmän tarttuvuutta toisiinsa.

Kuva pylväästä

Kuinka tehdä aallotetun lattian aita, jossa on tiilipylväät kesämökissäsi, kuvataan tässä yksityiskohtaisesti.

Miten rakentaa aidan pois besserista omilla käsilläsi, löydät tietoja tässä artikkelissa.

Missä tarkoituksessa tarvitaan ja mitkä ovat betoniporukoiden konkreettiset korkit - lue täältä.

Mitä SNiP kertoo meille

SNiP: n päävaatimukset pellin paalutukseen ovat seuraavat:

 1. Laitteet valitaan paalikomponenttien pituuden mukaan. Jos ne saavuttavat pituudeltaan 26 metriä, on tarve antaa pohjalle erityiset merkinnät urille. Tyypillisten estolaitteiden valinta voidaan valita tietokoneohjelmilla, jotka tuottavat tulosta aallon vaikutuksen teorian mukaan.
 2. Tällaisia ​​toimenpiteitä, kuten heikentämistä tai johtavien kaivojen käyttöä, ei suositella käytettäväksi ilman lupaa. Ne auttavat helpottamaan paalujen ja levyn pinoamisen uppoamista, mutta niitä on koordinoitava hankkeiden organisoinnilla, jos vibraation suhde on alle 5 senttiä minuutissa tai jos epäonnistuminen on alle 0,2 senttimetriä.
 3. Sopivasti sukellusvahvikkeilla käytettävä scouter on mahdollista vain rakennuksissa, jotka sijaitsevat kaukana rakennuksista. Minimietäisyys on 20 metriä. Uppoutuman syvyyden tulisi olla vähintään kaksinkertainen. Kun paalut on upotettu, heikentyminen olisi poistettava ja kielekkeet olisi upotettava vasaralla tai täryttämättömällä paalunohjaimella vaadittuun syvyyteen.
 4. Jos etäisyys on pienempi kuin 5 metriä, on tällöin 40-400 senttimetrin nimellisarvoista kiellettyä paalin upottaminen. 1 metrin poikkileikkaukseltaan tyhjät ja tyhjät pyöreät paalut, joiden läpimitta on alle 0,7 m, eivät saa teräsputkia, joiden paine on korkeintaan 2 MPa. Jos paine on korkeampi, niin paalun ja tappien tulisi upottaa pienempiä etäisyyksiä vain tarkastelun aikana.
  Tärkeä askel on arvioida rakennusten dynaamisten vaikutusten riski täryttimen paalun kuljettajan käytöstä, mikä on tarpeen paalujen asennusta varten. Arviointi tapahtuu maaperän vääristymän, teknisten välineiden laadun ja terveysvaatimusten vaihtelun hyväksyttävyyden mukaan.
 5. Tällaisia ​​paalujen tyyppejä tarkastellaan: enintään 8 m pitkä, alle 10% suunnitellusta upottamisesta. Määritetään syy laskeutumisvaikeuksien syntymiseen, ja tehdään päätös muiden urien käytöstä tai lisämerkkien käytöstä.
 6. Pallosäätiöiden ja kaatoraakereiden asennukseen liittyviä töitä on valvottava tiukasti tarvittavien standardien mukaisesti.

Asennustekniikka

Asennus kaivon putkeen voidaan tehdä eri tavoin, mutta missä tahansa niistä ensimmäinen askel on poraus kirjoituskuopat.

Yleisin porausmenetelmä - ruuvimeisseli ja pallo. Tällaisissa seinissä porausreiät kiinnitetään savesta liuoksen avulla tiettyyn painetasoon. Suurempi istumatiheys saadaan savesta. Tämän tyyppisen työn hinta riippuu syvyydestä, johon putket vajoavat, maaperän laadusta ja työvoiman intensiteetistä. Asennuksen laatu riippuu upotusuraan.

Seuraavia tapoja upottaa urat:

 • Kiekko lyö paalujen kuljettajat. Esimerkiksi heiluri suljettuna. Mutta sitä ei käytetä kaupungissa, koska rakennusten tiheä järjestely.
 • Kieli upotetaan esiporaisiin kaivoihin.
 • Kieli ruuvataan ja puristetaan. Tässä tapauksessa se on teräsputki.
 • Kieli lasketaan ennalta porattuun kaivoon, joka täytetään samanaikaisesti sementillä.

Videossa - kielen kiertämisen prosessi maassa:

Esimerkki taulukon pylvään laskemisesta

Laskutoimitukset suoritetaan kaikissa työvaiheissa raaka-aineen luotettavuuden ja koko suunnittelun luotettavuuden varmistamiseksi.

Kaltevuuden aitouden lujuus on seuraavanlainen: laskettujen voimien kaatumisajan on oltava pienempi kuin työtiedon kertoimen suhde jaettuna luotettavuuskertoimella aiottuun tarkoitukseen ja kerrottuna laskennallisella voimansiirtohetkellä.

Tarkista kielen kovuuden tarkistamiseksi seinä, lokit ja vanteet.

Voit selvittää, kuinka suuri kalvopäällystysseinä on seuraava: kalvopäällystysseinämän poikkileikkauksen momentin suhde laskennallisiin kuormituksiin vastuksenhetkellä olisi oltava pienempi tai yhtä suuri kuin vanteiden materiaalin laskettu vastus kerrottuna työolosuhteiden kertoimella.

Kun haluat tarkistaa vanteen voimakkuuden: vanteiden puristusvoiman suhde vyön leikkausalueeseen sekä tämän hetkisen osan suhde vyön vastuksen momenttiin on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin vyön materiaalin laskettu vastus kerrottuna työolosuhteiden kertoimella.

Seuraavaksi on syytä tarkistaa sylinterimäinen tappi lukkorunkoon: lasketun vaakasuoran radiaalivoiman on oltava auki-muotoon nähden pienempi tai yhtä suuri kuin työolosuhteiden kerroin, joka kerrotaan laskennallisella kyynärvastuksella luotettavuuskertoimella.

Täysin erilainen laskennan tilanne, kun kyseessä on hiekkaan upotettu upotus. Meidän ei pidä unohtaa, että pellin seinät tuntevat veden koko vaikutuksen ulkopuolelta. Vahvistustestiä varten peltopäällyste seinää petetään taivutusmomenttien ja leikkausvoimien löytämiseksi palkkeihin tai tukiin. Jos on tarpeen löytää taivutusmomentit kannattimissa, käytetään voiman menetelmää.

Telan syvyys määritetään täsmälleen samalla tavalla kuin seinämän vakavuus. Yhtälö ratkaistaan, kunnes valitaan sopiva lastaussyvyys.

Kuinka vahva on aidan seinämä ja onko se kestää paineita, tarkistetaan menetelmällä, jossa käsitellään seinää palkilla, jossa on kaksi tukia tai suuri osa niistä. On mahdollista laskea veden ja maaperän paine, jos voimme kasvattaa vakionpaineet luotettavuuskertoimilla todellisessa kuormituksessa. Ne ovat vakioita: 1.2 - jos maaperän paine on aktiivinen, 0.8 - jos se on passiivinen.

Riippumatta laskelmien tuloksesta, mutta savi- ja hiekan maaperän syvyyden tulisi olla vähintään 2 metriä ja betonirakenteessa vähintään 1 metri. Vakaus on tarkistettava etukäteen pumpattaessa vettä kuopasta.

Plotteritekniikka urille: miten se toimii?

Säätiökaivon kehittäminen on tärkeä vaihe monikerroksisten rakennustöiden nollaprosessissa. Teollisessa mittakaavassa kaivojen kaivaminen tapahtuu kaivukoneella. SNiP: n nro 3.02.01 "Sementtirakenteiden" määräysten mukaan kaikki kaivannot, joiden syvyys on yli 2 m, olisi vahvistettava pylväslevyllä estäen niiden romahtamisen ja pohjaveden tulvan.

Larsen-levyn paalutus Z-profiili

Tässä artikkelissa esitetään aidan urien urat. Opit, mitä tyyppisiä tappeja käytetään ja miten ne asennetaan. Lisäksi otetaan huomioon levytyökalun suunnitteluominaisuudet ja esimerkit laskelmista.

Milloin ja miksi perustuskaivojen aita tarvitaan?

Tarve vahvistaa kaatopaikkoja on sanottu turvallisuusvaatimusten ja SNiP-määräysten vaatimusten mukaan, joiden mukaan seuraavia tyyppisiä kaivoja voidaan vahvistaa levyn pylvässeinillä:

 • kaikki kaivokset ovat yli 1 m syvässä hiekka-maaperässä;
 • kaivoja, joiden syvyys on 1,25 m hiekassa;
 • kaivoista, joiden syvyys on 1,5 metriä savimassaa ja siita;
 • kaivoista, joiden syvyys on 2 m suuritiheyksisissä maissa.

Levyjen paakkuuntumisen toimivuus on suojata louhinnan seiniä romahdukselta, mikä voi tapahtua rakennustyömaalla tehtävien paalun töiden yhteydessä (paalutusperustukset maksoivat yli 80% korkeista rakennuksista).

Levyjen paalutustekniikkaa voidaan myös pitää vaihtoehtona vedenpoistotoiminnalle. Aitojen asentamiseen käytetyllä kielellä on kiinnityslukot, joiden avulla yksittäiset kielekkeet on liitetty sinetöityyn, vettähylkivään seinään, mikä minimoi riskin upottaa kuoppaan pohjavedellä.

Murskauskaivojen uratyypit

Nykyaikaisessa rakennuskäytännöissä käytetään kahta lajitteluputkityynyä kaivojen aitaukseen - Larsenin kielekkeeseen ja putkiin. Puuta ja teräsbetoniporaa käytännöllisesti katsoen ei käytetä taloudellisten epävarmuuden vuoksi.

Larsen-kielellä on kourunmuotoinen profiili, jonka pituus voi olla jopa 35 metriä ja leveys jopa 80 cm. Larsenin kielessä on useita muunnelmia, jotka eroavat toisistaan ​​yleisten ominaisuuksien suhteen:

 • kielen L4;
 • kielen L5;
 • kielen L5-UM;
 • Larsenin kieli Omega;
 • kielen L5.

Yleisimmin käytetty kieli L5, joka on valmistettu teräslajista ST3KP tai 16 CG. Profiilin L5 leveys on 42 cm, paino 1 l.m. - 100 kg, paino 1 m 2 - 217 kg. Profiilin L5 pinnoituksen lujuus on 800 kNm / m.

Larsen-profiilin leimaus

Uraputkista valmistettuja koteloita käytetään epästabiilissa, vaakasuorassa leikkausmaaperässä, jossa kourujen muotoisen profiilin seinämillä ei ole vaadittua vakautta. Koska putkien suuremman poikkileikkauksen ansiosta maadoitusmassat ovat lisääntyneet kielekkeellä, vastuksen ja putkien seinämän voimakkuus on paljon suurempi.

Kielen- ja uraputkien halkaisija vaihtelee välillä 530-1420 mm. Kaivosten aitaukseen käytetyillä putkilla on T1420 × 12 -tyyppinen merkintä, joka on yhtenäistetty SNiP: n määräysten mukaisesti, jossa:

 • T - putkimainen kieli;
 • 1420 on halkaisija (mm);
 • 2 - seinämän paksuus (mm).

Kuten Larsenin kielessä, putkiputkessa on putkipalkkien sivureunoihin sijoitetut lukot, joiden läpi rakenteet liitetään kiinteään seinään. Asennusta tehtäessä käytetään lisäksi teräksisiä kääntyviä elementtejä, joiden avulla seinälle kiinnitetään tarvittava tilakokoonpano.

Teräslevyn paakkuuntuotannon käytännön sovellutus on suurelta osin mahdollinen sen uudelleenkäyttöä varten, johon ei sovelleta vahvistettuja betonipuita ja puurakenteita. Rakennusorganisaatiolle annetaan tilaisuus tehdä tilapäinen arkki ja perustamisen jälkeen purkaa arkki paikoilleen ja myydä se jälkimarkkinoilla ja siten korvata osa rahoituskustannuksista. SNiP: n normien mukaan kielen- ja uuriputkien liikevaihto ja Larsen-ura voivat olla jopa 20 sykliä.

Levyn pylvään laskeminen

Pinnoituksen laskenta tehdään erikoistuneilla asiantuntijoilla SNiP nro 2.09.03 "Kiinnitysseinien suunnittelu" vaatimusten mukaisesti. Aseen laskennan tarkoitus on:

 • määrittää kielen vaaditun koon;
 • kielen imemisen syvyyden määrittäminen, joka perustuu suunnitteluvakauden ja seinämän kestävyyden vaatimustenmukaisuuteen sääntelytietoihin;
 • suunnittelemalla lisätoimenpiteitä arkkitehon seinämän vahvistamiseksi.

Levykalon seinämän vastustuksen laskeminen kallistumiseksi suoritetaan kaavalla: jossa:

 • Оu - normatiivinen vastus;
 • Oz - kielen puristamisen voima maahan;
 • K - coeff. kielen työolosuhteet (riippuu maaperätyypistä);
 • Cn - coeff. luotettavuusmarginaali (1.2).

Pylvään alusluvun laskeminen suoritetaan kaavalla: jossa:

 • Lk - kuormitusarvo miekka-m2;
 • Pck on laskettu seinämänkestävyys;
 • Du on seinämän kestävyys;
 • K - coeff. tynkä työn maassa.

Kielen syvyys lasketaan kaavalla: T = t0 + Δt, jossa Δt =:

 • Fn - tontti kuormien jakautumisesta seinälle;
 • qtO on maaperän paineesta peräisin olevan aidan maksimikuormitushetki;
 • d - coeff. passiivinen maaperän paine seinään (l - aktiivinen vaikutus).

Kussakin tapauksessa laitetaan kielekkeen upottamista varten kojelauta, jossa näkyvät tiedot ja ohjeet työn suorittamista varten arkkipäällystystä suorittavalle henkilölle.

Teknologinen kartta luodaan TTK-mallin (malli kortti) nro 4-104-1 "metallilevyjen pinnoitusseinien" perusteella (TTK: n päivitetty versio julkaistiin 05.21.2015 g). Tilapäisen pellin pylvään teknisen kortin on hyväksyttävä urakoitsijan rakennusyrityksen pääinsinööri ja turvallisuusvastuuhenkilö.

Värähtelyputki (video)

Kiinnityslevyn tekniikka

Pylväslevyn laite toteutetaan rakennuskoneiden - paalujen ajo-koneiden mukana. Kopr on itsekulkeva kone raiteille tai akselille, joka on varustettu tarvittavilla laitteilla upotusuraan.

Toiminnalliset laitteet copra sisältää:

 • kaavinmasto - teräsohjauspalkki, jossa upotuslaitteisto ja -levy on kiinnitetty;
 • upotusmekanismi - iskuvasara tai tärisevä kuljettaja;
 • rullauslohkoja - kielen käsitteelle ja asennukselle alkuperäiseen asentoonsa.

Kielen kiinnittämiseen on kolme tapaa: vasara, tärinän vaimennus ja staattinen sisennys. Rakentamiskäytännöissä yleisin ajotapa on tehokkain ja edullinen tekniikka, mutta nykyiset SNiP-koneet estävät tukkeutumisen tiheissä rakennusolosuhteissa, sillä iskunvaimennuksen aiheuttamat dynaamiset kuormat voivat aiheuttaa läheisten rakennusten muodonmuutoksia ja tuhoutumista.

Tärinän upotus on menetelmä, jossa kieli menee syvemmälle maahan suuritaajuisten matalaamplitudivärähtelyjen vaikutuksen alaisena. Värähtelevä kuljettaja tuottaa värähtelyjä, jotka siirretään siihen kiinnitettyyn kieleen, jolloin tärinä siirtyy maaperäkerroksiin, jotka ovat kosketuksessa levypatan kanssa, joka tärinän vaikutuksen alaisena puristuu, mikä johtaa urauraan oman painonsa ja tärinänvaimentimen painon alla puristamalla.

Katso myös: paalujen vibro-upotus: menetelmät ja tekniset ominaisuudet.

Värähtelevät urat Larsen

Levyn pinoamisen laite suoritetaan SNiP 3-B.6-62 määräysten mukaisesti. Tekniikka suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Copra-laitteisto siirretään kohteeseen, arkki on toimitettu ja jaettu kulutustarvikkeisiin.
 2. Pylvään pinnoitus on merkitty suunnittelutietojen mukaisesti.
 3. Kulutustarvikkeelle sijoitettu ura koukistetaan kopra-vinssin avulla ja vedetään ylös upotuspisteeseen, kielen kalteva, kohotettu ja asetettu ajoasentoon.
 4. Kieli liitetään upotusmekanismin päähän, tarkastetaan rakenteen spatiaalinen sijainti.
 5. Työhön sisältyy uppoasennusyksikkö - vasara tai tärinänvaimennin, jonka vaikutuksesta kieleke menee syvälle maahan suunnittelumerkkiin.
 6. Asennusprosessin päätyttyä toistetaan. Seuraava kielekkeen lukko sopii upotetun rakenteen urille.

Kielen upottaminen suoritetaan, kunnes suljettu aita on täytetty kaivon ympärillä.

Kuopan kalvon laite

On tunnettua, että jokaisella maaperätyypillä on omat ominaisuudet, jotka vaikuttavat sen ominaisuuksiin. Tämä on otettava huomioon rakennusvaiheessa, jolloin pystytetty rakenne on ominaista kestävyys, luotettavuus ja kestävyys, voi toimia pitkään ja on kestävä muodonmuutoksille. Usein sattuu, että uudet rakenteet alkavat romahtaa pian rakennusvaiheen päätyttyä, tämä puhuu tehdyistä virheistä, rakennuttajien ja suunnittelijoiden vastuutonta asennetta heidän tehtäviinsä ja heidän riittämättömän pätevyytensä.

Ennen suuren mittakaavan rakentamisen aloittamista on ehdottomasti tehtävä perusteellinen tutkimus maaperästä paitsi alueella, jossa työ suoritetaan, mutta myös ympäröivän alueen läheisyydessä. Erityisesti, jos puhumme kaupunkialueiden rakentamisesta, mikä voi vaikuttaa haitallisesti naapurimaisiin rakennuksiin ja rakenteisiin. Myös nämä toimenpiteet olisi toteutettava maanalaisissa rakenteissa.

Vakavien seurausten välttämiseksi työntekijät käyttävät erikoistekniikkaa kaivosten pinnoitukseen. Näin voit paikallistaa maaperän särkyä ja muita ominaispiirteitä vain rakennustöiden alalla, suojelemalla muita rakennuksia muodonmuutoksilta ja vahingoilta. Tämä menettely on toteutettava tiettyjen vaatimusten noudattamisen mukaisesti, aidan luotettavuus ja tehokkuus riippuu siitä.

Teknologiaruuvien kaistat on rakentaa erityisiä paaluja, jotka voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, on ominaista erikokoisina, mutta aina vierekkäin. Paalujen yhdistämisessä on useita menetelmiä, niitä käytetään riippuen levytyypin tyypistä, niiden asennuksen tyypistä - pysyväksi tai tilapäiseksi.

Jos asennusvirheiden asennuksen aikana se menettää merkityksensä ja ei pysty suorittamaan suoria toimintoja. Siksi on hyvin tärkeää, että kielikourujen ja ura-aukkojen aitaustekniikkaa kunnioitetaan. Ensimmäinen asia on valita optimaaliset tapit, jotka ovat tässä tapauksessa merkityksellisiä.

Tyypit paalut ja teknologia urat kaivoja

Pilejä voidaan valmistaa puusta, joka esitetään tietyn kokoisia levyjä tai baareja. Ne kiinnitetään yhteen kynsien tai muun tekniikan avulla. Tällaisia ​​tappeja käytetään vain väliaikaisiin aitauksiin, ja purkamisen aikana ne menettävät rehellisyytensä. Siksi puupinoja käytetään melko harvoin, kun otetaan huomioon alhaiset työtehtävät ja melko korkeat kustannukset.

Siksi rakennuttajat suosivat usein kestäviä teräsnauhoja sisältäviä metallisoluja, jotka ovat uudelleenkäytettäviä. Ainoa asia, joka on tehtävä, on tarkistaa kielen sen jälkeen, kun se poistetaan maaperästä kaikkien normien noudattamiseksi, vahvistaakseen sen koskemattomuuden. Tällaisilla paaluilla on erikokoisia kokoja, jotka valitaan käyttöominaisuuksien mukaisesti.

Joskus teräsbetoniputket tulevat kysyntään, ne viedään maahan ja aiheuttavat sen merkittävää kutistumista, ja siksi niille on ominaista työvoimavaltainen asennus. Tavallisesti raudoitetut betonipallot asennetaan pysyvästi, esimerkiksi siltojen, muiden suurten teosten rakentamisen aikana. Tämän materiaalin käyttäminen laajemmin on hyödytöntä, työskenteleminen sen kanssa on erittäin työlästä ja kallista.

Optimaalisen paalutyypin valitsemisen jälkeen paalutuskalvon tekniikka pysyy melkein muuttumattomana.

Menetelmä ja pinnoitustekniikka

Aluksi rakentajat tekevät kaivoja maahan, käyttäen erikoislaitteita. Tämän jälkeen alkaa asennuspituus. Maaperän ominaisuuksista ja paalujen valmistukseen käytetystä materiaalista riippuen on pieniä eroja.

Tappien ruuvaus ja samanaikainen puristus ovat yleisimpiä. Sitä käytetään teräspinoihin, joissa on kierrepääty. Menettely vaatii vähäistä vaivaa, vie aikaa ja jatkuva seuranta ei ole ollenkaan tarpeen. Korkean suorituskyvyn ja vähimmäisvaatimusten yhdistelmästä johtuen räjäytys ja sisennys ovat usein rakentajien käyttämiä metallipallojen kokoamiseen. Lisäksi on syytä huomata, että näillä teoksilla ei ole negatiivisia vaikutuksia rakenteiden ja rakennusten lähellä sijaitseviin rakennuksiin.

Käytetään myös vibro-upotusta, joka koostuu kuoren täyttämisestä sementtilaastilla, jonka jälkeen kielekkeeseen upotetaan siihen. Teoksissa käytetään erityistä tekniikkaa, jolla on sopiva nimi - tärinänvaimennin. Tämäntyyppistä sukellusta käytetään useimmiten hiekkaisella maastossa, jossa se antaa erinomaisia ​​tuloksia.

Erityisen lyömäsoittimien avulla ei ole myöskään saatu paljon jakelua kaupunkialueella. Mutta sille on ominaista korkea suorituskyky, joten sitä sovelletaan aina kun se on mahdollista.

Tässä on tärkeimmät vaiheet levytyötön luomisesta:

 1. tylsistyneiden paalujen valinta;
 2. hyvin poraus;
 3. upotusvaippa yksi valituista menetelmistä.

Jokainen näistä vaiheista vaatii erityistä huomiota, koska vain vastuullinen asenne, asianmukainen taito ja tietämys auttavat helposti ja tehokkaasti selviytymään työstä varmistaakseen kuopan luotettavan suojan. Jos arkkipäällystysvirheiden asennuksen aikana se menettää kaikki toiminnot, se voi laukaista laitteen hätätilanteen ja vahingoittaa vierekkäisiä rakenteita maanjäristyksen seurauksena.

Siksi tällaisen työn tekeminen on hyvin tärkeää käyttää ammattimaisten rakentajien palveluja, jotka monivuotisen kokemuksen ansiosta kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Pinnoituksen asentaminen on tärkeää jokaisessa vaiheessa, jossa on tarpeen tehdä tietty valinta. Ja mikä tärkeintä, mieluummin sopivat paalut, anna mieluummin optimaalinen tapa niiden asennus.

Yrityksemme on työskennellyt rakennuspalvelumarkkinoilla jo pitkään, ja työntekijämme tekevät erinomaista työtä kaikentyyppisten levytyyppien kanssa. Siksi takaamme korkean laadun ja tarkkuuden suoritettua työtä.

Kuivauskaivon vahvistaminen: tekniikka ja esimerkki laskelmasta

Pylväskalvot ovat puusta tai metallista valmistettuja paikkoja, jotka työnnetään maahan kuopan ympäryksen ympärille.

Tällaisten rakenteiden asennus toteutetaan niissä paikoissa, joissa on mahdotonta työskennellä rinteillä.

Rakenteiden tarkoituksena on suojella kuoppaan ja työntekijöiden elämään maaperän romahtamisesta. Maaperä on kunnolla kiinni eikä se romahda monimutkaisten esineiden rakentamisen aikana.

Uurastettu larsen

Suojaus myrskyt ja pohjavesiltä sekä maaperän romahtamisesta tehdään erityisillä paaluilla - Larsenin kielellä. Ne on nimetty tämän teknologian perustajan ja kehittäjän mukaan.

Larsenin kieli on erityisen tilallinen elementti, jossa on runko-osa ja lukituselementit pitkin tuotteen reunoja.

Kun se upotetaan maadoituspidikkeeseen, seisoo yhdelle elementille asennetaan toisen erikoisuraan. Tämä muotoilu takaa luotettavan telakoinnin.

Rakennusmutterit on valmistettu kestävästä metallista, jossa on hiilipitoisia epäpuhtauksia. Korroosion estämiseksi valmistajat lisäävät kuparipartikkeleita metallituotteeseen.

Jos haluat säästää, voit käyttää polyvinyylikloridipäällysteisiä muovisia tappuja, jotka eivät ole alhaisempia metalli- ja betoniteräsrakenteiden lujuudessa ja luotettavuudessa.

Kielen Larsenin tärkeimmistä eduista voit valita asennuksen helppouden, kun asennat materiaalia esineeseen.

Suurta lujuutta ja vastustuskykyä ulkoisiin tekijöihin käytetään Larsen-arkkipilareita, toisin kuin tavalliset arkkipallot, monimutkaisten esineiden rakentamisessa. Esimerkkejä sovelluksesta ovat seuraavat:

 • puhdistuslaitosten rakentaminen;
 • rakennustyömaiden suojelu vedestä;
 • jokien ja säiliöiden rannikon lujittaminen;
 • seinien aidat teollisuusjätteellä;
 • patojen, sillojen ja kiinnityslaitteiden rakentaminen;
 • maaperän vahvistaminen maanjäristyksen uhalla.

Luotettavuus saavutetaan seostetun teräksen valmistamien urien valmistuksella, joilla on suurempi lujuus. Valmistajat määrittelevät eri tavalla kielekkeen paksuuden valmistuksen aikana. Tunnetuissa tuotemerkeissä se vaihtelee 15: stä 23 mm: iin.

Valmistajat suosittelevat yläreunan leikkaamista kahdenkymmenen peräkkäisen asennuksen jälkeen, koska se heikentyy pitkäaikaisen käytön jälkeen rakennustöissä.

Joskus käytön aikana esiintyy odottamattomia tilanteita, ja tuote, joka on upotettu raskas maaperä, alkaa epäonnistua: lukituselementtien liitokset ovat epämuodostuneet ja suunnittelu itsessään on taipunut.

Mestareilla on vain yksi tie ulos - katkaista osa rakennelmasta autogeenisessa asennuksessa ja jättää se työmaalle.

Kielen upottaminen Larsen toteutetaan erikoislaitteiden avulla iskun ja tärinän vaikutuksilla. Asennustekniikka on paljon kuin paalun aitauksen asennus.

Värähtelyä käyttämällä värähtelevää elementtiä käytetään saranamoduulilla, jonka kautta kuorma siirretään saranoidun elementin päähän.

Asennustekniikka on aksiaalinen tekniikka, joka mahdollistaa paalun lisäämisen maaperään, joka laimennetaan värähtelevän koneen vaikutuksesta.

Asennus alkaa, kun ensimmäinen kasa on asennettu suunnitteluasentoon, mutta sileä maaperän sisääntulo monimutkaistaa kiviä ja liian tiheää maata esineessä.

Jos tällainen ennalta arvaamaton tilanne ilmenee, siirrä kasa toiseen paikkaan tai pienentää sukelluksen syvyyttä on sovitettava yhteen ylimmän johdon kanssa. Toinen ja myöhemmät paalut valetaan edellisen kappaleen urille.

Lukitusten liukumisen helpottaminen ja rakenteen asennus saavutetaan voitelemalla tuote rasvalla.

Larsenin kielen asentaminen kohteisiin, joissa on suuri pohjavesi, suoritetaan lukitusliitoksilla.

Muovilla tai komposiittilla on vähemmän kitkaa ja yksittäisten elementtien voitelu tällaisessa asennuksessa ei ole tarpeen.

Muovisessa rakenteessa upotusaste on paljon pienempi kuin metallissa, mikä antaa kätevän pääsyn maaperään. Maaperässä vieraiden aineiden epäpuhtauksia on suositeltavaa rakentaa vain metalliosat.

Paalujen ja lankojen käyttö

Levypilojen käyttö on erilainen: hydrologisten kohteiden aitaus, veden virtaus rakennustöiden alueelle ja rakennusten ja rakennusten turvallisuus.

Työn monimutkaisuudesta riippuen valitaan sopiva arkitusmateriaali: puu, metalli tai teräsbetoni.

Pohjaveden läpäisevyyden todennäköisyydellä kaivoissa asetetaan erityyppisiä paaluja. Aikaisemmin rakennuttajat käyttivät vain puiset aidat, mutta nykyaikaiset asennustekniikat antavat sinulle mahdollisuuden pitää maata tukevasti metalli- ja betoniteillä.

Pilejä puusta

Puusta ja teräksestä valmistettuja tuotteita alettiin käyttää ennen muita materiaaleja. Ulkopuolella muotoilu muistuttaa puupalikkaat, jossa on kieleke ja ura. Joskus rakentajat käyttävät paksuja levyjä esivalmistetussa rakenteessa.

Puisen aidan asennus tehdään estämällä laudat maahan. Puulevyn käyttö rasittaa raskasta taloudellista rasitusta rakennusyritykselle.

Puurakenteet suoritetun työn jälkeen on lähes mahdotonta purkaa maaperästä vahingoittamatta pintaa.

Tällaisen tuotteen uudelleenkäyttöä ei voida käyttää vähentämällä turvallisuutta käytön jälkeen.

Mikä opas valita sopiva maali puussa, lue linkki.

Vahvistettu betonipilareita

Lujitetuista betonista valmistetut paalut asennetaan lukoilla, jotka tiivistävät koko rakenteen. Trapezoidiset urat ja urat - linnan elementtien osat. Pilejä asennuksen aikana asennetaan toisiinsa.

Paalujen asennus toteutetaan lisäämällä teknistä kapasiteettia käyttäviä ajo-laitteita. Paloja ei ole purettu betonirakenteesta uudelleenkäyttöä varten, koska ne toimivat säätiön ulkokuorena.

Tällaisia ​​paaluita käytetään usein siltojen ja patojen rakentamisessa. Kuljetus on pahentanut halkeamien muodostuminen tuotteen pinnalla. Tällaisten tuotteiden pituus on enintään 16 metriä.

Teräslevypylväät

Metallimateriaalia käytetään toistuvasti, ja lisäksi se on helppo kuljettaa ja koota uudessa laitoksessa. Levyn teroitusta käytetään nykyaikaisessa rakentamisessa, jota ohjaavat useat syyt:

 1. Korkea lujuus mekaanisiin vaurioihin.
 2. Kätevä kuljetus ja asennus, verrattuna betoniteräsrakenteisiin.
 3. Toistuva käyttö ja helppo poistaminen maaperästä.
 4. Laaja valikoima materiaaleja profiilista keskittyen erilaisten objektien hintaan monimutkaisuudessa.
 5. Profiilien asennus toteutetaan tärinän ja iskun avulla.
sisältöön ↑

Laite pylvääseen

Putkien louhintatyöt on tehty rakennusvaiheen alkuvaiheessa kuljetus-, kotelo- tai hydraulirakenteessa.

Teoksen alkuvaiheessa säätiö voi kaatua ja vahingoittaa rakennuttajia ja laitteita.

Tällaisten tilanteiden ennaltaehkäisy on onnistuneesti saavutettu truboshpuntin tekniikalla, joka koostuu tiheästä seinämästä, jossa kiinnityselementit on liitetty toisiinsa lukkojen välissä.

Louhinnan aidanrakennus koostuu tukirakenteen asennuksesta, se voi olla kourun muotoinen Larsen-kielen tai putkimainen kieli.

Putkien kielellä on ainoa epäkohta, jossa se on huonompi kuin Larsenin kieli - korkeampien metallituotteiden korkeat kustannukset ja muissa indikaattoreissa kuopan parasta suojelua ei löydy.

Kielien asentamisen tärkeimmät edut putkista ojaan:

 • tuotteen korkea stabiilisuus mahdollistaa putkimaisen kielen käytön kiinteänä muottipesänä;
 • asennus on helpompaa johtuen mahdollisuudesta murskata louhoksia ja muita vieraita kappaleita putken sisällä;
 • materiaalinen vakaus on paljon korkeampi kuin Larsen;
 • mahdollisuus asentaa ylimääräisiä palkkeja ja kanavia putken sisäpuolelle;
 • Käytetyt putket voidaan purkaa ja käyttää muissa rakennuskohteissa tai myydä jälkimarkkinoilla.

Ehkä olet kiinnostunut artikkelista siitä, miten rakentaa autotalli omalla kädelläsi.

Normit vuokaaviossa ja SNIP

Kiinnitys- ja uritusmenetelmän aitojen normit on määritelty vuokaaviossa.

Karttaa kehitettiin rakennustekniikan perusteella samankaltaisissa tiloissa, joissa on toistuva rakennusten rakenne, osien rakenteet sekä rakennukset, joissa on yhtenäiset järjestelmät mittojen ja standardimallien suhteen.

Se kattaa korkealaatuisen työn, palon ja ympäristön turvallisuuden perusteet ja muut tärkeät kohdat ja ongelmat, jotka syntyvät rakentamisen aikana lisääntyneen monimutkaisuuden vuoksi.

Karttaa kehitettiin armeijan, rakennusvalmistajien ja insinöörien osalta, jotka osallistuivat arkin pinnoitusrakenteiden rakenteeseen.

Tehtyjen töiden laatu arvioidaan SNIP - "rakennuskoodien ja sääntöjen" mukaan, jonka mukaan voidaan työskennellä ja puhua työn lukutaidosta ja aidan rakentamisesta kuopassa.

Se kuvastaa työ- ja ympäristöturvallisuusvaatimuksia sekä aineellista ja teknistä osaa, joka on välttämättä kohdistettava nimenomaisesti normiin eikä siitä poikkeavasti.

Laskentakaava

Kun maaperä kaivetaan, voimien tasapaino vuorovaikutuksessa häiritsee merkittävästi. Maaperän poistamisen paine kasvaa jäähdytysseinien puolella.

Seinien tuhoutumisen estäminen aitauksen avulla olisi laskettava käyttäen erityisiä suunnitteluominaisuuksia: aitausmenetelmä, syvyys, johon materiaali upotetaan, arkin koko ja vuorovaikutusvoimat.

Laskenta tehdään graafisen analyysimenetelmän avulla (esimerkki alla olevasta kuvasta) tai tietty kaava. Laskettaessa käytä erityisohjelmaa. Oikean laitteen ja työkalun upottamisen edellyttämät tekniset tiedot on annettu SNIP: n kohdassa 3.02.01-87.

Kaavassa huomioon otetut ominaisuudet:

 1. Maaperän paine kallistettaessa.
 2. Maaperän puristusvoima pystysuoraan.
 3. Pyörivä elementti.
 4. Kuuman valittu syvyys.

Laskentavahvuuden kaava on seuraava: M1 ≤ m / γ * M2, missä

 • M1 on kippausvoiman kohokohta.
 • M2 - kippausvoiman vastus (pidätysmomentti).
 • m - työolojen kerroin (yleisessä järjestyksessä se on 0,95, heikoille maille 0,7)
 • γ on luotettavuuskerroin (1,1 veden pinta-alalle).

Avainvoimakkuuspisteet voidaan laskea seuraavasta kaavasta:

 • M1 (kaareva momentti) = Ea * Ca.
 • M2 (pidätysmomentti) = En * Cn.
 • Еа ja Еn - epyuric aiheuttamat paineet aktiivisten ja passiivisten tyyppien; Ca ja Cn ovat tuloksena olleet olakkeet suhteessa pisteeseen 0.

Laskenta suoritetaan kielen alareunan perusteella, sillä korkeudella se voidaan kiertää tai kallistaa.

Laskentayksikkö

Kielletyn aitojen laskennallisista tiedoista, joiden tasot ovat yhtä suuria kuin kaksi tai useampia "BCH 136-78", hiekkapohjaisen maaperän kohdalla aktiivinen sivusuuntainen maaperän paine-suhde on 0,7, passiivinen 1,42, etäisyys kielen yläosasta pohjan pohjaan on 9 m.

Vähimmäiskierteen syvyys on 28,9 m, sivuttaispainekaaviot ovat: aktiivinen 16,6 tf / m2, aktiivinen 23,8 tf / m2.

Larsenin kielen asennus ja vahvistaminen

Larsen-tapit on helppo asentaa ja kiinnittää, mutta asennus vaatii erikoislaitteita. Ennen asennuksen aloittamista sinun on kutsuttava joukko työntekijöitä kolmesta ja mieluiten neljästä työntekijästä, jotka on koulutettu tällaisen työn suorittamiseen.

Asennuksen aikana on mahdotonta tehdä ilman tärinänvaimenninta. Jos tärinää ei ole saatavana, tärytysvasaran käyttö on sallittua. Tämä laite, jota ilman ei voida tehdä ajopilareita eikä aidan vahvistamista.

Jos taloudelliset mahdollisuudet eivät salli tällaisten hyödyllisten laitteiden hankkimista, voit vuokrata sen.

Tällaisen vasaran ansiosta levyn kasa imeytyy maahan. Teräksen ja teknisen voiman ansiosta raskaiden laitteiden tarve on poistettu.

Levytangot asennetaan sarjaan siten, että toinen sopii hyvin uraan ensimmäiseksi. Tällöin tarvitaan kierros 180 asteen säteellä ensimmäiseen verrattuna jatkuvan rakenteen muodostamiseksi.

Korkealaatuisen kielen tekniikka, jolla uritettiin useimmat hyväksyttävät asennustekniikat. Se ei aiheuta merkittävää vahinkoa maaperälle ja läheisille rakennuksille, joita ei voida välttää käyttämällä työtä vasaralla.

Putken putken upotus ja ruoppausmenetelmä on esitetty alla olevassa videossa:

Groove-levytasot: laajuus, laite, sovitustekniikka, hinnat Moskovassa

Levyjen paalutusta käytetään lujasti rinteiden, kaivojen, teknisten tai hydraulisten rakenteiden rakentamiseen. Se on kiinteä seinä, joka suojaa maaperän mahdolliselta siirtymältä. Se kestää raskaita kuormia, ei altistu kosteuden, ääriolosuhteiden ja niin edelleen negatiiviselle vaikutukselle. Sitä käytetään laajalti erilaisten vesistöjen lähellä suojellakseen rakennusten tulvia.

Pylväskalvo suojaa kuoppia mahdolliselta maadoitukselta.

Mihin aita käytetään?

Rakennusten pystyttämisessä voi tapahtua rinteiden tai kaivon romahdusta, kentällä tapahtuvaa liikettä, joka voi vahingoittaa naapurimaiden rakennuksia, ja pohjavesi voi tunkeutua rakennustyömaalle. Työntekijöiden, varusteiden ja rakennustyömaan turvaamiseksi käytetään kieltoa kielestä. Se on korvaamaton tapauksiin, joissa vaaditaan vahvistamista, erityisesti lähellä kaikkia vesistöjä, jotta voidaan suojata esineitä tällaisista tilanteista:

kallioiden huuhtelu ja romahtaminen;

suojaa maata liikkumiselta;

hilseily ja matala;

rannikon rinteessä romahtaa.

Tällaisia ​​ilmiöitä voidaan ehkäistä etukäteen ja suojata erilaisia ​​rakennuksia. Tämä tekniikka on yksi parhaista. Sen rakentaminen vie aikaa yksinkertaisen rakentamisen ansiosta. Erittäin tehokas, kestävä, vastustuskyky kaikentyyppisille kuormituksille (venytys, kaarteet, tilastot). Seinän rakentamisen kustannukset ovat pienemmät kuin käytettäessä esimerkiksi tylsistyneitä paaluja. Levytyynyt ovat uudelleenkäytettäviä, voidaan purkaa ja käyttää muihin kohteisiin, mikä tekee niistä kustannustehokkaita.

Levytyynyt on valmistettu lujasta metallista ja niitä voidaan käyttää monta kertaa.

Soveltamisala

Tällaista aitausta pidetään tehokkaimpana, nopeana ja taloudellisena, joten sitä käytetään kaikkialla. Se voi olla kaivaustyökalu, jonka avulla voit luoda vedenpitäviä ja täysin suljettuja seiniä. Sitä voidaan käyttää epävakaiden moottoriteiden, erilaisten rautatiepatsausten ja rinteiden kestävään vahvistamiseen. Sitä käytetään laajalti penkereiden ja rannikoiden vahvistumisena ja järjestelynä.

Usein aita käytetään hydraulisten esineiden järjestämiseen. Tietyissä tapauksissa sitä käytetään korkealaatuisen viestinnän suojaamiseen. Sen avulla voit järjestää kaatopaikkojen, jätevesi kerääjien aidat ja niin edelleen.

Rakentamisessa käytetään useammin arkkipilareita, kun on syytä järjestää syviä kaivoja. Verkkosivustossamme on kontakteja rakennusalan yrityksistä, jotka tarjoavat talon aitoja ja aidoja. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

Kielen kehyksen laite

Miekkailu on erillisiä elementtejä (paalut), jotka kerätään yhteen suunnitteluun. Kaikkien elementtien sivuilta löytyy uria, joiden avulla voit helposti ja nopeasti liittää ne yhteen muotoon.

Pilejä voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, jotka eroavat kestävyydestä ja ominaisuuksista:

Muovia. Ne on tehty komposiiteista ja PVC: stä, joita voidaan käyttää uudelleen, mutta useimmissa tapauksissa asennetaan pysyvinä elementteinä rannikon esineiden aitaukseen. Niitä pidetään halvina, mutta eivät ole kovin kestäviä.

Vahvistettu betoni. Asennetaan vain kerran. Eroa energiaintensiivisessä asennuksessa, ei kannattava purkaminen. Voidaan käyttää ylimääräisenä säätiön vahvistamisena.

Puuta. Edullinen, mutta epäkäytännöllinen vaihtoehto. Ajan myötä, kosteuden vaikutuksen vuoksi, käytetään vain kerran. Ei voida käyttää vahvikekehyksenä.

Levyn pinoaminen voi olla tehty eri materiaaleista, mutta kaikki ne eivät voi olla käyttökelpoisia.

Metallia. Edullisin, kestävä, monipuolinen ja toimiva vaihtoehto. Valmistettu seostetuista tai hiiliteräksistä. Uudelleenkäyttö, helppo asentaa, kevyt, kompakti, korkea staattisissa kuormissa, suuri lujuus.

Useimmissa tapauksissa käytetään profiilikieltä, mutta myös putkimaista metallia. Se on paksuseinäisiä putkia, joissa on suuri poikkileikkaus, jotka ovat ontto sisäpuolelta. Niillä on suuri kantavuus ja ne ovat erittäin vakaita. Käytetään epävakaissa maissa, joissa rakenteessa on voimakasta kuormitusta. Voidaan yhdistää profiilikiekkoalueiden suurinta vahvistamista varten.

Putken asentaminen Tämä voi olla mielenkiintoinen! Seuraavassa linkissä kerrotaan rakentamisen aidoista.

Suojaustekniikka

Arkkitehtaan laite asetetaan yhden tekniikan mukaisesti. Uppoprosessi ja tarvittavan seinämän rakentaminen suoritetaan laskelmissa, jotka on merkitty asianomaisessa hankkeessa. Hankkeessa itse määrättiin kiinnitysmenetelmä, aitauksen syvyys ja tyyppisormi. Ennen suunnittelulaskelmia maaperän vesikemian arviointi suoritetaan väistämättä.

Asennus toteutetaan seuraavan periaatteen mukaisesti:

erityisten oppaiden merkintä ja lisäasennus;

laitteita toimitetaan, porausta voidaan vaatia;

elementit upotetaan maahan, asennetaan paikoilleen;

suoritettiin asennus valmistettuun hankkeeseen.

Levyjen asentaminen tapahtuu usein erikoislaitteiden avulla.

Paalutus voidaan tehdä useilla menetelmillä. Yksi vaihtoehto on sisennysasetus. Toisessa tapauksessa käytetään tärinänvaimentimia. Voidaan käyttää myös hydraulista vasaraa. Ajamista pidetään halvin keinona sukeltaa, mutta sillä on kielteisiä puolia - maaperäliike, vahinko lähistöllä sijaitseville rakenteille. Siksi se ei sovellu käytettäväksi teollisuuskompleksien tai kaupunkeihin. Herkempi tapa on sisennys, jota voidaan käyttää tiheän rakennuksen olosuhteissa. Tärinän upotus sopii pehmeille maaperäille, sitä voi käyttää lähes kaikkialla, se eroaa suorituskyvyssä.

Videon kuvaus

Tämä video näyttää, miten kielen ja uran putket asennetaan tärinän upotusmenetelmällä

Paalujen asennuksessa käytettiin erikoislaitteita ja laitteita, joita voidaan käyttää pienissäkin esineissä. Maaperän kuormituksen minimointi ja paalun ajamisen yksinkertaistaminen suoritetaan käyttämällä aputekniikoita, esimerkiksi jyrsintäporausta. Voit myös tehostaa työnkulkuja käyttämällä hydrauliikkalaitteiden heikkenemistyökalua. Joissakin tapauksissa käytetään yhdistettyä sukellusta. Usein järjestettäessä kaivoksia käytettiin zabrika-levyjä, jotka toimivat myöhemmin betonimuotona. Puulevyä tai teräslevyä käytetään harmaaseen, kun käytät maaperää, jossa on runsaasti pohjavettä, sinun on huolehdittava erityisesti jätevedestä.

Joissakin tapauksissa saattaa olla tarpeen vahvistaa valmiin seinän. Tätä varten ne voivat asentaa pilareita tukevat diagonaaliset tukipyörät, kun taas ne itsessään ovat pohjalaatan tai pohjan pohjalle. Muissa tapauksissa on välttämätöntä käyttää välikappaleita vaakasuuntaisten palkkien muodossa, ne ovat seinämiä vasten eivätkä salli sen kaatumista. Joskus paras ratkaisu on jakovaunun käyttäminen - nämä ovat horisontaalisia palkkeja, jotka ovat kiinnitettyinä tukien ympärille, vahvistavat seinää ja jakavat kuorman.

Leikkaaminen tarvittaessa ja teiden rakentamisen aikana voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä on artikkelissa parveke kaide.

Asennustekniikka

Tärinän ja iskunvaimennusteknologian välillä ei käytännössä ole eroja. Ainoa ero on liitetiedostojen toimintaominaisuudet. Rullaus ja sekvenssi ovat täysin identtisiä.

Aitojen asennus tapahtuu seuraavan tekniikan mukaisesti:

materiaali toimitetaan paikalle;

kieltä hajautetaan nosturilla rakennuskohteen kehäksi;

suoritetaan käyrämerkintä, käytetään paalua käyttävää laitetta;

liukuminen ja kielen siirtäminen asennuspaikkaan;

kielellä upotettavan aluksen päätylevy on kiinnitetty, este on sijoitettu tukoksen paikkaan;

kieli on pystysuorassa tasossa, ohjaava upotus suoritetaan;

hihna on purettu, kieli on upotettu projektissa määritettyyn syvyyteen.

Siten kukin tappi upotetaan. Robotti pysyy siihen asti, kunnes suljettu aita vastaanotetaan kaivon kehän ympärillä.

Hyvä aitaus mahdollistaa syvien tunkeutumiskuoppien turvallisuuden työntekijöille.

Laskelmat ja aitojen kustannukset

Laskutoimituksia tarvitaan määrittämään kokoonpano, seinäkoko ja lisävahvistus. Tämä saavuttaa koko rakenteen tarvittavan lujuuden ja vakauden. Laskelmissa otetaan huomioon kallistusvaikutuksen indikaattorit, tukiseinien voimat, maan rakenteen työkerroin ja seinämän luotettavuus. Jälkimmäisessä voi olla erilaisia ​​eroja riippuen aitasta ja maaperän ominaisuuksista.

Määritettäessä vahvuutta, mittarin vastustusta seinään, vanteen vastustuskykyä, vakiovastusta ja maan rakenteen käyttökerrointa otetaan huomioon. Viimeinen indikaattori on lukitusten vakaus murtumiseen, kun otetaan huomioon horisontaaliset kuormitukset, säteisvoima, työolosuhteiden kerroin ja lukitusten vakiintunut vakaus (vaihtelee teräslajin mukaan).

Videon kuvaus

Turvallisen paalun asennusohjeista:

Kuonan lopulliset kustannukset riippuvat useista tärkeistä tekijöistä. Ensinnäkin käytettävän materiaalin tyyppi otetaan huomioon esimerkiksi levyt, putket, metallipallot, "Larsen" -kieli. Kustannuksiin vaikuttavat myös käytettävän välineen tyyppi (paalun kuljettaja), jota käytetään tapin käyttämiseen. Tärkein menoerä on suoritettavan työn määrä. Tällöin kokonaiskustannuksia voidaan kasvattaa, koska ne tarvitsevat kiinnityslevyjä pitkin kehää, jotka toimivat tukina seinän vahvistamiseksi.

Metallikielen elementit pysyvät yhdessä palapelin palasina. Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan aitauksista ja aitauksista kukkapenkkeihin.

johtopäätös

Levyn pylväs on kestävä ja kestävä ratkaisu rakennusaikojen järjestämiseen ja rantojen vahvistamiseen vesistöjen lähellä. Tällainen seinä pystyy kestämään raskaita kuormia, se ei pelkää kosteuden, korkeiden tai matalien lämpötilojen vaikutusta. Sitä pidetään yhtenä taloudellisimmista vaihtoehdoista, koska jotkin tyyppiset tapit voidaan käyttää uudelleenkäytettävissä. Myös kieltä on asennettu vain kerran. Metallia, puuta, muovia tai raudoitettua betonia käytetään kielen tuottamiseen. Riippuen käytetystä materiaalista, aidan ominaisuudet muuttuvat itsestään. Ennen kuin käytät laskutoimituksia, ne auttavat saavuttamaan parhaan tuloksen.