Luokka Lämpeneminen

Asennus betonilevyissä

Monoliittisen laattasäiliön (laatta) online-laskin on tarkoitettu laskemaan mittasuhteet, muottirakenteet, raudoituksen määrä ja halkaisija sekä betonin määrä talojen ja muiden rakennusten tällaisten perustusten järjestämiseksi.

Täytä betonilattiat kylvyssä, jossa kaltevuus tyhjennetään. Askel askeleelta

"Kysymys: Miten heittää muna betonilattialle rikkomatta sitä? Vastaus: Riippumatta siitä, kuinka vaikeasti yrität, et riko betonilattiaa. "

Luonnonkivestä jalustalle

Jalusta nimeltään osa säätiöstä, joka ei ole haudattu maahan. Se on suunniteltu estämään kosteuden ja kylmän pääsyn kotiisi. On myös tarpeen suojata julkisivuilta kaikenlaisia ​​vaikutteita.

Diagonaalilaskenta

Lataa, tallenna tulos.

Valitse tallennusmenetelmä

tiedotusAmmattimaisen muotoilun ja perustuksen, seinämien sekä talon kattavan kattorakenteen muodostaminen edellyttää geometristen kulmien selkeää linjausta ja rakennesegmenttien diagonaalien laskemista.

Näyte kuopan toteutusjärjestelmästä

Säätiö on rakennusvaiheen alkuvaihe. Tulevan rakenteen laatu riippuu sen muodoista, syvyydestä ja muista parametreista, joten ennen kaivaustyön aloittamista tai talon rakentamista valmiiseen säätiöön on tehtävä geodeettinen valvontatutkimus.

Vedenpitävä kellari

Vedeneristys - joukko toimenpiteitä rakennusten, tilojen, rakennusten ja rakennusosien suojaamiseksi kosteuden ja nesteen vahingollisilta vaikutuksilta. Vedeneristystyön päätavoitteena on parantaa rakennuksen suunnittelun ja kestävyyden luotettavuutta.

Miten voidaan käyttää betoniteräsverkkoa?

Betonikivi on yksi kestävimmistä, mutta samalla hauraista materiaaleista, varsinkin kun työskentelee "taivuttamalla". Jotta se lisää voimaa, lujitetta käytetään betonirakenteiden kaatopaikassa, mukaan lukien lujitetun betoniverkon johtava rooli.

Armature ase omilla käsillä

Asiantuntijat FORUMHOUSE kertoivat, miten venttiili tulee itsenäisesti.Käytännöllisesti katsoen mitään rakennusta ei voi tehdä ilman konkreettista työtä, ja jos on konkreettista, on vahvistusta.

Osuudet betonin valmistamisesta kotona

Jokaisen yksityisen talon omistajan pitäisi tietää konkreettisen valmistelun - tämä auttaa talon tai esikaupunkialueiden järjestelyissä. Usein ei ole järkevää tilata vain muutama kuutio tehdasbetonia, se on yksinkertaisesti kannattamatonta.

Typerä paalut - Fundex-teknologia (Fundex)

Fundex-tekniikan mukaiset tylsistyneiden paalujen laitteet ovat melko lempeitä, koska menettely ei sisällä tärinää ja iskuja, eikä myöskään sen toteutuksen aikana heikennä maaperän fysikaalisia ja mekaanisia ominaisuuksia.

Laskin ilmastetut ja kaasusilikaattilohkot

Laskimen käyttötarkoitusHöyrystysbetonilohkojen online-laskin on suunniteltu talojen, autotallien, kodinhoitohuoneiden ja muiden tilojen seinien rakentamiseen tarvittavien rakennusmateriaalien laskemiseen.

Monoliittisten teräsbetonilaatujen pätevä vahvistaminen

Monoliittisen levyn vahvistaminen on monimutkainen ja vaativa tehtävä. Rakenteellinen elementti havaitsee vakavia taivutuskuormia, joita betoni ei pysty selviämään.

Kuinka tehdä oikein valuma-alue savimaahan

Jos talon ympärillä oleva maa koostuu lameista ja savista, sitten keväällä ja sateiden jälkeen, maatilan alue muuttuu pieneksi suolla. Se on jonkin verran tyhjennettävä ja nopeasti, muuten kasvit romahtavat ja säätiö alkaa hajota.

Kuinka kunnolla vahvistaa nauhatehtävä omalla kädelläsi

Ribbon säätiö on suosituin yksityisessä rakentamisessa. Se on ihanteellinen pienten talojen, autotallien, kylpyammeiden ja muiden ankkuripaikkojen rakentamiseen.