Miksi tarvitset vedenpitävyyttä kylpyhuoneessa ja millä tavoilla se on parempi tehdä

Kylpyhuone - talvimäisin huone, joka vaihtelee säännöllisesti. Nämä olosuhteet sopivat ihanteellisesti sienten lisääntymiseen, homeen muodostumiseen ja viimeistely- ja rakennusmateriaalien hitaaseen tuhoutumiseen. Jos ajattelet tarvitsetko vedenpitävyyttä kylpyhuoneellasi mahdollisimman pian ja suoritat välittömästi nämä tärkeät työt, oman korjauksenne kestää kauemmin, eikä niistä tule olemaan ylimääräisiä kuluja alhaisten kerrosten naapureiden huoneistoissa tapahtuvien tahattomien vuotoiden poistamiseksi.

pitoisuus

Vedenpitävyyden merkitys: suojattu - sitten aseistettu

Ihanteellisessa tapauksessa kylpyhuoneen vedenpitävyys tulee suojata huoneelta kaikilta puolilta. Korkealaatuinen lattiasuoja säästyy niissä epämiellyttävissä hetkeissä, jolloin hana hajoaa yhtäkkiä, pesukone putoaa tai vesi yhtäkkiä lähtee kylpylöiltä. Katon vedenpitävä suoja suojaa kauniita korjauksia, kalliita huonekaluja ja kodinkoneita ylhäältä tulvilta. Sinun ei pitäisi toivoa, että yllä oleva naapuri huolehtii turvallisuudesta, on parasta toteuttaa lisätoimenpiteitä omalla tavalla.

Kaikki ovat yhtä mieltä eristystyön merkityksestä lattialla ja katolla. Mutta jotkut asuntojen omistajat eivät ymmärrä, miksi heillä pitäisi käsitellä seiniä vedeneristysmateriaaleilla, jos vettä ei koskaan tule sieltä. Tosiasia on, että kosteus tunkeutuu seinämiin sisä- ja ulkopuolelta vähitellen tuhoaa ne ja johtaa halkeamien muodostumiseen - avoimet polut kylmän ilman sisääntulolle. Seinämän rakennusmateriaalien paksuuteen kerääntyvä kosteus vaikuttaa negatiivisesti viimeistelyyn. Huono vedeneristys johtaa siihen, että maali räjäytetään, koristeellinen kipsi suihkutetaan, laatta putoaa. Ja kaikkein epämiellyttävä - seinät ovat peitetty ruma ja vaarallinen sieni.

Kosteus tuhoaa seinät ja vähitellen ne altistuvat kylmän ilman tunkeutumiselle taloon.

Älä unohda, että kylpyhuoneessa on yhteiset osiot talon muiden huoneiden kanssa. Vedeneristyksen puute johtaa kosteuteen ja homeen hajuun keittiössä, käytävällä tai toisessa kylpyhuoneen vieressä olevassa huoneessa. Onneksi, että kaikki nämä epämiellyttävät ilmiöt ovat yksinkertaisia, on olemassa monia yksinkertaisia ​​tapoja, joita voit tehdä ilman ulkopuolista apua jopa kokemattomalle henkilölle.

Tyypit vedenpitäväksi kylpyhuoneelle ↑

Jotta ymmärtäisit, mikä vedenpitävyys on paremmin kylpyhuoneessa, sinun on käsiteltävä sen päätyyppejä. Valinta riippuu paitsi henkilökohtaisista mieltymyksistä ja houkuttelevista kustannuksista, mutta myös seinien ja lattian rakentamisessa käytettävän rakennusmateriaalin rakenteesta. On olemassa useita erilaisia ​​vedeneristysmateriaaleja.

Rulla-materiaalit ↑

Valssattu vedeneristys on liimapintainen bitumimateriaali, joka on vahvistettu lasikuidulla tai polyetyleenillä, joka peittää minkä tahansa pinnan. Luotettavaa suojausta varten on suositeltavaa käyttää useita kerroksia. Tämäntyyppisen suojan haittana on väistämätön nosto lattiatasolle 5 cm.

Päällysteseokset ↑

Päällystysmastit, jotka on valmistettu bitumipolymeerin, sementtipolymeerin ja akryylikomponenttien perusteella. Akryyliseokset ovat houkuttelevampia kotona ja mukavat työskennellä, ovat hajuttomia ja tarjoavat moitteettoman suojan vettä ja kosteutta vastaan. Levitä rulla tai harjaa useita kerroksia.

Obmazochnoy vedenpitävyys olisi sovellettava puhdistettava roskista ja pöly pinnoite. Erityistä huomiota on kiinnitettävä kohoajien ja putkien ympärille.

 • Saniteettiliima

Tarkastuksen aikana on kätevää käyttää desinfiointiaineita - erikoisseos, joka perustuu kvartsihiekkaan, parannettu vedenpitävillä ja sienilääkkeiden lisäaineilla. Sen käyttö mahdollistaa katon ja seinien tasoittamisen yhdellä toimenpiteellä ja suojaa niitä kosteudelta.

Läpäisevät ratkaisut ↑

Nestemäiset liuokset - suhteellisen uusi tapa suojata huoneesta vettä. Tämän tyyppistä käsittelyä voidaan kutsua yksinkertaisimmaksi, se ei vaadi taitoja ja erikoiskoulutusta. Nestemäiset liuokset syvästi putoavat betonin huokosiin ja tukevat luotettavasti pieniä aukkoja. Itse asiassa betoni hankkii uusia ominaisuuksia ja muuttuu kosteudeksi läpäisemättömältä. Tällöin on mahdollista siirtää ilmaa, joka on tärkeä normaalin mikroilmaston ylläpitämiseksi.

Vesitiiviit maalit ↑

Yksinkertaisin tapa suojella seiniä kosteudelta voidaan kutsua maalieristeeksi. Yksinkertaisesti - erityisen vedenpitävä maali. Niitä käytetään helposti ja nopeasti, ne ovat halpoja, mutta eivät myöskään ole pitkään - enimmillään 5-6 vuotta.

Ompeleen eristäminen ↑

Rakennuslevyjen liitoksissa käytetään ommelvesieristystä, joka suojaa vuotamista ja kylmää vastaan. Tämäntyyppistä vedenpitävyyttä käytetään myös seinän ja lattian välisiin liitoksiin.

Mitä vedenpitävyys valita lattialle ↑

Käytännöllisesti katsoen kaikentyyppiset vedeneristys soveltuvat betonilattialle. Valssattuja materiaaleja asetetaan betonilaattojen alle, tämä työ ei vie paljon aikaa, luotettavasti suojaa lattian pohjaa kosteudelta ja pidentää sen käyttöikää. Kiinnitystyypin mukaan tämä vedeneristys voi olla rakennettu ja itseliimautuva. Tietenkin toinen vaihtoehto on käytännöllisempi ja helpompi työskennellä.

Obmazochnaya -vesieristys käytetään yhä useammin lattian suojaamiseen ja vähitellen siirtymään liimaukseen. Tehokkaaseen suojautumiseen kaikilla puolilla ammattilaiset neuvovat soveltamaan sitä molemmin puolin ja ylhäällä. Voit myös käyttää yhdistettyä versiota: käsitellä mastilla rasvan alla ja suojata tasoitusta läpäisevällä liuoksella.

Parempi suoja kosteilta seiniltä ↑

Jos on kysymys siitä, millainen vedeneristys valita kylpyhuoneeseen betoniseinillä, on järkevää tarkastella betonisia tunkeutumisratkaisuja tai valita yksi mastisista aineista vedenpitävyyden kiinnittämiseen. Tapauksissa, joissa väliseinät ovat tiilistä, kipsilevystä tai muista huokoisista materiaaleista, on suositeltavaa käyttää päällystekoostumuksia.

Lattian ja seinien väliset liitokset on suljettava erityisellä ommelnauhalla. Luotettavuuden parantamiseksi seinien pohjaa käsitellään samalla tavalla kuin lattia.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kylpyammeen ja suihkuen, altaan läheisyyteen, viemäriverkoston läheisyyteen sijaitseviin seinämiin sekä paikkoihin, joissa vesiputket kulkevat.

Mitä tehdä tulvista ylhäältä ↑

Helpoin tapa käsitellä betonipinnoitteita, jotka tunkeutuvat ratkaisuihin. Myös sinetöidyn esteen luomiseksi voit käyttää päällystysmastia. "Käännetyt" työolosuhteet huomioon ottaen on toivottavaa valita ne, jotka nopeasti kovettuvat. Vuodemateriaaleja voidaan teoreettisesti käyttää, mutta tämä on epäkäytännöllistä ja aikaa vievää.

Stretch-katot voidaan välittää vain epäsuorasti vedeneristysvälineillä, mutta ne ovat lähes 100% suojattuja lattian yläkerran huoneiston "vesiputouksista". Tulvan sattuessa vesipommi kerääntyy venytetyn kalvon pinnalle eikä se pääse huoneeseen. Kerättyjen nesteiden poistamiseksi sinun tulee soittaa asiantuntijoille, jotka varovasti vedä vettä ja palauttavat vanhan ulkonäön koristepinnoitteeseen.

Video vinkkejä vedenpitävyyteen kylpyhuoneessa ↑

Jos itseluottamus ei riitä, on suositeltavaa olla vaarallisia kokeita. On paljon luotettavampaa antaa kylpyhuoneen vedeneristys asiantuntijoille, jotka auttavat määrittämään materiaalin ja tekemään kaikki työn korkeatasoiset vaiheet.

tiivistysaineet

Bitumin pintakäsittely on edullisin ja tehokkain menetelmä tiilen, betonirakenteiden, metallisäiliöiden, putkien, puupalkkien ja muiden rakennusmateriaalien vedeneristykseen. Kuitenkin bitumin puhdas muoto on joitakin haittoja - materiaalia on vaikea soveltaa, ja vaikutuksen vaikutuksesta lämpötilan muutokset kalvon suojakalvo halkeamia. Nykyaikaisten bitumimateriaalien koostumus lisää aineita, jotka lisäävät vedenpitävien pinnoitteiden kovuus- ja halkeamiskestävyyttä.

Harkitse, mitä bitumin teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia, mitä tekniikkaa tulee noudattaa materiaalin levittämisessä, ja antaa myös suosituksia vedeneristysmastin valinnasta.

Bitumi-mastikoostumus

Bitumipitoisuus on muovimateriaali, jolla on korkea sitomisaine ja vedenpitävyys. Bitumien lisäksi materiaalin koostumus sisältää supistavia orgaanisia aineita ja mineraalipohjaisia ​​lisäaineita.

Kovuus, tiheys ja alhaisissa lämpötiloissa kestävät seuraavat osat:

 • asbestipöly;
 • mineraalivilla;
 • arkkipohjaiset kvartsi-, kalkkikivi- ja tiilihiutaleet;
 • yhdistetty tuhka.

Funktionaalisten sakeutusaineiden (turpeen sirut, liitu, jauhettu asbesti) läsnäolo takaa mastin käytön, vähentää kulutusta ja parantaa materiaalin eristysominaisuuksia.

Bitumimateriaalin kuitusäyteaineet ovat vastuussa taivutusvastuksesta ja materiaalin vahvistamisesta. Polymeerikomponentit antavat materiaalin vedeneristysominaisuudet.

Bitumipitoisuus: ominaisuudet ja materiaaliominaisuudet

Bitumimateriaalin soveltamisala määritellään sen teknisillä ominaisuuksilla:

 • ehdollinen lujuus - 0,2-0,5 MPa (kgf / cm2);
 • liittymän lujuus betonilla - 0,3-0,4 MPa (kgf / cm2);
 • veden imeytyminen päivässä painon mukaan - enintään 0,5-1%;
 • murtovenymä - 100-300% (riippuu bitumimastista);
 • ehdollinen viskositeetti - vähintään 15-30 sekuntia;
 • pehmenemislämpötila - vähintään 100-130 ° C.

Bitumimateriaalin tekniset ominaisuudet antavat aineelle seuraavat suorituskykyominaisuudet:

 1. Korkea elastisuus. Tämä ominaisuus antaa materiaalin luotettavan tarttumisen kosteudelle suojattuun pintaan. Lisäksi kimmoisuus pitää pinnoitteen krakkautumisesta ja repimisestä.
 2. Liimaominaisuudet. Voiteluaine voidaan käyttää liimana telaneristyksen järjestelyyn.
 3. Eri rakennusrakenteiden suojaus kosteudelta.
 4. Bitumentimassan käyttö estää korroosion esiintymisen.
 5. Lisää rakennuselementtien elämää. Samanaikaisesti rakenteen toimivuus on täysin säilynyt.
 6. Lämpötilavaihtelutilanteet - erityisen tärkeitä, kun järjestetään vedenpitävyyttä alueilla, joilla on ankara ilmasto.
 7. Karkaistu bitumikalvo voidaan maalata millä tahansa värillä.

Bitumimastikoiden soveltamisala

Vedeneristysmastoilla on laaja soveltamisala. Useimmin bitumipohjaisia ​​materiaaleja käytetään seuraaviin töihin:

 • uuden katon järjestely;
 • Vanhan katon korjaaminen: Betonipohjan tasoittaminen, poistamalla kuormitettujen kerrosten vedenpitävyys noin 5 mm syvällä;
 • keinotekoisten altaiden, altaiden, suihkulähteiden vedeneristys;
 • Soveltaminen laattapinnoitteen asennuksessa paikoissa, joissa on suurempi kosteustaso;
 • metallituotteiden jalostus korroosiosuojana;
 • katon liitoksen vedenpitävyys vaipanreikiin, tuuletus- / savupiiput ja viemäriputket;
 • perussuojelu;
 • rullan vedeneristyksen asennus (bitumi-mastinen toimii liimana);
 • lämmöneristyslevyjen asennus bitumimastille;
 • vedenpitävyys järjestelyissä, joissa ei ole riittävää ilmanvaihtoa ja ylimääräistä kosteutta (kylpyhuoneet, altaat, saunat, kellarit, logistiikka ja autotallit).

Se on tärkeää! Bitumimastilla on merkitystä erilaisten kattotyyppien kannalta: metalli-, tasoitetut, valssatut, liuskekivet, teräsbetonilaatat jne.

Bitumiset mastit: sovellus katon korjaamiseen

Vedeneristysmastin luokittelu

Kaikki bitumimastikat voidaan luokitella kolmen pääkriteerin mukaisesti:

 • sovellusmenetelmä;
 • ruoanlaitto;
 • elastisten lisäravinteiden tyyppi.

Sovelluksen teknisistä ominaisuuksista riippuen on olemassa kahdenlaisia ​​mastioita: kuuma ja kylmä sovellus.

Kuumasekoittimen mastia on lämmitettävä 150-300 ° C: seen ennen käyttöä. Tämä suuresti vaikeuttaa pinnan vedenpitävyyttä. "Kuuman" masten etuja ovat:

 • muodostuu erittäin kestävästä pinnoitteesta, jolla on suuri elastisuusaste;
 • suojakalvo ei kutistu;
 • kyky työskennellä negatiivisissa lämpötiloissa;
 • Huokoinen materiaalinen rakenne;
 • edullisia kustannuksia.

"Kuumaa" bitumimastista käytetään vahvistamaan pohjaa ja luomaan luotettava säätiön suoja vaikeissa olosuhteissa.

Lisää suosittuja sovelluksessa "kylmä" mastiksi. Tämä johtuu materiaalin monista eduista:

 • helppo levittää - ei tarvitse lämmittää mastia;
 • laaja valikoima bitumi vedeneristys;
 • ultraviolettisäteilyn kestävyys.

"Kylmä" mastiksit sekoitetaan liuottimen kanssa, jonka haihduttamisen jälkeen pinnoite kovettuu ja hankkii tarvittavat suorituskykyominaisuudet.

Valmistusmenetelmän mukaan bitumimastiset aineet on jaettu kahteen tyyppiin:

Yksikomponenttisia koostumuksia voidaan käyttää välittömästi astian avaamisen jälkeen, eivätkä ne vaadi lisäkäsittelyä. Tällä materiaalilla on kuitenkin merkittävä haitta - aukon avaamisen jälkeen on tarpeen selvittää koko purkki, muutoin - mastinen kovettuu. Tämä laatu on otettava huomioon, kun työskentelet suurella pinnalla.

Kaksikomponenttiset koostumukset ennen töitä on sekoitettava sakeutusaineen kanssa. Valmistelu ei vie paljon aikaa, mutta tällaisten mastisten säilyvyysaika on paljon suurempi kuin yhden komponenttisen bitumin.

Riippuen siitä, minkä tyyppisiä elastisia lisäaineita bitumimateriaalina on, erottuvat tällaiset vedeneristysmateriaalit:

 1. Kumipitoisuusmastit. Materiaali perustuu hapettuneeseen maaöljybitumiin, mineraalitäyteaineisiin, murusikumiin, synteettiseen kumiin ja liuottimiin. Luo vahvan kytkennän melkein mihin tahansa materiaaliin, myös avoimeen metalliin. Kumi-bitumimastilla ei ole pelkoja röyhtelyistä, iskuilta ja laaja käyttölämpötila (-40 ° C - + 100 ° C).
 2. Bitumi-kumimassa (BKM) - tallennuspidike joustavuuteen. Bitumikuivauksen jälkeen muodostettu suojakalvo voi nostaa alkuperäisen pituuden 20 kertaa. Tällöin ei muodostu aukkoja. Soveltamisala BKM - liimaus linoleumi, katemateriaali, parketti ja vaneri. Lisäksi mastikaalia käytetään korroosiosuojana metallituotteille, putkistoille ja betonirakenteille.
 3. Bitumipolymeerivalmiste on tehty bitumin vesipitoisesta emulsiosta ja modifioitu lateksilla. Materiaali ei sisällä orgaanisia liuottimia, joten sitä voi käyttää sekä ulkona että sisällä. Kovettumisen jälkeen muodostuu höyrysulku ja vedenpitävä kalvo, jolla on hyvä tartunta puuhun, teräkseen, betoniin ja tiiliin.

Tuotevalikoima johtavien bitumimastujen valmistajista

Sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​yrityksiä tuottavat bitumin kera. Harkitse suosituimpia tuotemerkkejä.

Mastic "Gidroizol" on seuraavat ominaisuudet:

 • vetolujuus venytyksessä - 37-60 kgf;
 • joustavuus ja ehdoton vedenpitävyys;
 • ylläpitää lämpötilan nousua jopa 85 ° C: seen 2 tunnin ajan;
 • pinnoitteen käyttöikä on 15 vuotta;

Technonicol on kehittänyt koko linjan bitumimastille ja materiaaleja säätiön valmistelulle:

 1. Vedenpitävään pohjaan, kattoon ja upotettuihin rakenteisiin käytetään:
  • mastiset bitumiset kattotuotteet Technomastop №21;
  • MGTN - vedenpitävä mastasia №24;
  • vettä emulsiomassan määrä 33;
  • kuuma mastinen "Eureka" №41;
  • bitumi-kumiastia nro 20.
 2. Vedenpitävään työskentelyyn tiloissa käytetään bitumimastista "Technonicol" nro 31 - maaöljybitumin vesimulsiota.
 3. Pinnoitteen suojaamiseksi UV-säteilyltä ja termisestä hankautumisesta, käytä alumiinihartsia nro 57. Materiaalin koostumus sisältää alumiinipigmenttiä, jolla on heijastusominaisuuksia.

Venäläinen yritys "Rastro" tuottaa vedenpitäviä materiaaleja kahden merkin alla:

 1. "Izhora" - bitumipolymeeriset tiivisteet ja "kuuma" mastiksi.
 2. "Slavyanka" on "kylmä" bitumipolymeerivalmiste, joka on tarkoitettu kattojen, perustusten ja putkien vedenpitävyyteen.

Lisäksi seuraavien yritysten tuotteet ovat hyvää vaatia: Bitumast ja Remmers Elastoplast.

Bitumimateriaalin kulutus: normit ja laskenta

Mastikulutus on yleensä merkitty etikettiin. Jos tätä parametria ei ole määritetty, se voidaan laskea itsenäisesti seuraavien suositusten perusteella:

 1. Aineiden kulutus riippuu suoraan haihtuvien liuottimien prosentuaalisesta koostumuksesta. Tyypillisesti tämä luku vaihtelee 20-70%. 70%: n indikaattorissa rasteri kulutus on 3 kertaa alle 20%.
 2. Laskettaessa on tärkeää ottaa huomioon eri teosten suorituskyvyn kulutusmääräykset:
  • kellari vedenpitävä - 2-4 kg / m2;
  • katon järjestely - 3,5-6 kg / m2;
  • ruberoidin liimaus - 1-2 kg / m2.

Se on tärkeää! Pystysuorien pintojen työstöä varten mastista levitetään kahteen kerrokseen. Toinen kerros on tarpeen peittää vasta kuivauksen jälkeen

Menetelmät bitumimuovin levittämiseksi

Luotettavan luokituksen perusteella voidaan päätellä, että bitumin mastista voidaan käyttää kahdella tavalla: kylmä ja kuuma. Lisäksi "kylmä" kalkkia voidaan käyttää sekä käsin että mekaanisesti.

Manuaalisessa menetelmässä käytetään suuria harjasten lyhyitä ja jäykkiä harjaksia. Tällaisiin töihin parhaiten sopivat harjaspyyhkeet. Masticia voidaan käyttää lyhyellä nap-telalla.

Vedenpitävänä vaakapintoja emulsiota kaadetaan pohjaan, kevyesti tasoitetaan puristimella ja sitten hierotaan rullalla tai harjalla.

Mekaanisoituun menetelmään kuuluu ilmaton ruiskun käyttö, jonka työpaine on 150 bar. Laite on erityisesti suunniteltu viskooseille formulaatioille.

Se on tärkeää! Ainoastaan ​​ruiskut ovat sopivia käytettäväksi, jossa komponentit sekoitetaan sisälle

Katon vedeneristystekniikka bitumimastilla

Annamme askel askeleelta, kun työskentelet kattotiinnityksellä kylmänä levitetyllä bitumimastilla:

 1. Säädä ohjeiden mukaisesti liuotinta mastiksi ja sekoita perusteellisesti.
 2. Ennen käyttöä kattorakenteita tulisi mieluummin lämmittää sisätiloissa 24 tuntia yli + 15 ° C: n lämpötilassa.
 3. Poista roskat, muodonmuutospeite käsiteltävästä pinnasta, kirkas lumi ja huurre.
 4. Tee katon pohja bitumin pohjamaalilla. Tätä vaihetta ei pidä unohtaa, varsinkin jos mastista levitetään huokoisella pinnalla.
 5. Peittausalue kuivuu. Jotkut mastiksit voivat myös käsitellä märkiä pintoja (asianmukaisen merkinnän pitäisi olla säiliön etiketissä emulsiona).
 6. Kaada hieman mastikettä katolla, peitä se ja hiero sitä pinnalle harjalla.
 7. Paikoissa, joissa on halkeamia muodostuminen ja paikat, joissa on mahdollista muodostaa halkeamia ja kylmien saumojen sijainnissa, vinosti vedeneristys on vahvistettava:
  • lasikuitumateriaali (lasikuitu tai lasikuitu), joka hukkuu ensimmäisessä kerroksessa mastiksi (päällekkäisyys ongelmaluotteen molemmin puolin on oltava vähintään 10 cm);
  • rullaa materiaalin pinta;
  • kun ensimmäinen mastikerros on kuivunut, levitä toinen kerros vedeneristysraudoituksen päälle.

Vihje! Ennen mastin levittämistä on tarpeen suorittaa testi ja määrittää pohjan kosteus. Tätä varten laita 1 x 1 m: n kokoinen polyeteenikalvo valmistetulle betoniselle pinnalle. Jos kalvon alla ei esiinny kondensaatiota 4-24 tunnin kuluttua, voit jatkaa jalustan käsittelyä mastiksella

Rullahattu 250 mm

Roller luonnollisesta turkista beigenväristä nauhalla, joka on koottu kahvalla.

Roller luonnollisesta turkista beigenväristä nauhalla, joka on koottu kahvalla.

Altufevon varasto

osoite: Moskova, Vysokovoltny-kanava, rakennus 1, rakennus 43
Työaikataulu: klo 8.30-18.30 maanantaista perjantaihin
Ei lounasta

Rullahattu turkki neulottua, karvapeitteen karvapeitteen karvoitusleikkaus.

Luonnollisesta turkista valmistettuja rullia erotetaan alustapinnan tasaisemmalla jakautumisella pintaan siten, että niitä voidaan käyttää sekä ulkoiseen että sisäiseen työhön.

Rulla soveltuu bitumipohjamaalin levittämiseen karkeilla, puolikiinteillä ja sileillä pinnoilla.

Telan leveys - 250 mm.

Kuvat Roller turkki 250 mm

Pakkaus Roller turkki 250 mm

Pakkauksessa - 50 kpl.

Soveltaminen Roller turkki 250 mm

Luonnollisella turkilla varustettu maalirulla on hyödyllinen, kun eri pinnoitteita lisätään bitumipitoisella alukkeella.

Varastointi Roller turkki 250 mm

Maalitelan säilyvyysaika ja säilyvyysaika eivät ole rajoitettuja.

alennukset

Mastityökalujen ja alukkeiden tukkumyyntihinnat ovat voimassa 100 kertakorvausta varten.
Jos tilauksesi on yli 500 kappaletta, ota yhteyttä johtajiimme, tämä tila on erityisolosuhteiden arvoinen.

Palaute ja kysymykset

Analogit ja niihin liittyvät tuotteet

1. Tämän sivuston osio luotiin kirjoittamaan nykyisten asiakkaiden arvosteluja TK Ant-Snab LLC: n työn laadusta.

2. Kaikki kentät, jotka on määritetty lähetettäessä tarkistusta, ovat pakollisia.

3. Tässä jaksossa ei ole (poistetaan esiasettamisen aikana) viestejä, jotka sisältävät:

3.1. Vaatii etnisten, rodullisten, uskonnollisten ja muiden erimielisyyksien välttämistä.
3.2. Materiaalit, jotka ovat loukkaavia tai provosoivia.
3.3. Selvä kieli.
3.4. Linkit kolmannen osapuolen sivustoihin, avoimet tai piilotetut tavarat ja palvelut.
3.5. Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön mukaan kielletyt Internetin asettamat materiaalit.

4. Myös käyttäjien, joiden tietoja ei ole saatavilla TK Ant-Snab LLC: n tietokannassa, ei ole julkaistu, mikä osoittaa, että viestin lähettäjä ei ole TK Ant-Snab LLC: n asiakas eikä voi saada käsitystä toimitetun tuotteen laadusta tavaroita ja palveluja.

5. Tarkastusten premoderoituminen tapahtuu yksinomaan edellä mainittujen seikkojen puitteissa, eikä se vaikuta itsearviointiin, vaan teemme sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja itsestämme, jos sellaisia ​​on.

6. Ilmoittautumisen yhteydessä julkaistaan ​​vain käyttäjänimi ja lähettämisaika, mutta sähköpostiosoitetta ja organisaation nimeä ei näytetä.

Vedeneristys ulkoiselle betonityötyölle

Kosteus ja vesi ovat kaksi päätekijää, jotka vaikuttavat kielteisesti betonirakenteiden kestävyyteen ja suorituskykyominaisuuksiin. Seinille, perustukselle, katolle tunkeutuu ne, jotka aiheuttavat halkeamia ja muita vikoja. Ainoa tapa tuhota tämä tuhoava vaikutus on toteuttaa vesitiiviitä töitä.

Miten se toimii

Toimintaperiaate riippuu siitä, minkä tyyppiset materiaalit asetetaan pohjaan. Niinpä tunkeutuva vedeneristys toimii betonin paksuutena, kapillaarien tasolla, sulkemalla pienimmät halkeamat.

Nesteformulaatioille on ominaista nopea asetus. Käsittelyn jälkeen betoniin muodostuu vahva kalvo, joka ei läpäise kosteutta. Viskoosiset yhdisteet kovettuvat osittain muodostaen elastisen kalvon, mutta samoilla ominaisuuksilla.

Tyypit ulkoiselle vedeneristys betonille

Kauas mennyt oli asfaltti- ja kateaineita, jotka eivät antaneet kolmivuotista toimintaa. Nykyaikaiset materiaalit ovat paljon teknisempiä ja niitä esitellään eri muodoissa.

Okleechnaya (TechnoNIKOL, Gidroizol, Tehnoelast, Tefond)

Eristys on monikerroksisia elastisia kalvoja, bitumieristeitä ja polymeerikalvoja. Materiaalin kiinnittäminen voidaan toteuttaa kolmella tavalla: kiinnittämällä taskulamppu, mekaanisella kiinnityksellä, liimaamalla bitumiin. Lisäksi markkinoille tuli itsekiinnittyviä elokuvia, joista tuli hyvää paloturvallisuutta.

Suojaus tehdään arkin, rullan, polymeerin, bitumin, bitumipolymeerimateriaalien perusteella:

 • bitumi vedeneristys vedenpitävyys - erittäin suosittu vaihtoehto, koska sen yleinen saatavuus ja alhainen hinta. Tällaisen materiaalin merkittävä edustaja on Gidroizol. Se osoittaa kestävyyttä halkeilua, tuhoa, mätää. Perus - lasikuitu, lasikuitu tai polyesteri, joka on kyllästetty bitumikompositiolla pehmittimillä. On olemassa kaksi vaihtoehtoa - kaksipuolinen bitumi vedeneristys (2 puolelta alhaalla sulavaa polymeerikalvoa peitetty), yksipuolinen (yläpuolella on graniittikerros tai mineraalimerkit);
 • liimalla (valssatulla) bitumipolymeerillä - tässä puhumme bitumin ja modifioitujen polymeerien lisäaineiden yhdistelmästä. Nämä voivat olla elastomeerejä, plastispolymeerejä, jotka tunnetaan nimellä SBS. Lisäaineet pyrkivät parantamaan teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia. Valmiit kerrokset, jopa kylmällä säällä, säilyttävät joustavuutensa, kestävät lämpötilamääriä, biologisia vaikutuksia ja ultraviolettisäteilyä. Tämä luokka voidaan katsoa melko korkealaatuisesta Technoelast-materiaalista. Se perustuu polyesteriin, joka on hyvin, hyvin käytännöllinen. Tämä on optimaalinen ratkaisu perustuksiin, päällysteisiin, kattoihin, altaaseihin, siltoihin, kanaviin;
 • polymeerinen vedenpitävä vedeneristys (kalvot ja kalvot) - voimme sanoa, että tämä on eräänlainen läpimurto, koska se perustuu innovatiivisiin tekniikoihin. Nämä ovat vulkanoidun kumin, itsekiinnittyvien polyetyleenikalvojen, TPO: n, EPDM: n, LDPE: n ja HDPE-membraaneihin perustuvia materiaaleja. Jos puhutaan kalvoista, niiden vähimmäispaksuus estää kutistumisen puristuksen aikana. Punnitaan voimakkuus, kestävyys, pidennys murtuu ulkoseinistä. Kalvon pinta voi olla sileä tai uritettu.

Suojausjärjestelmä on järjestetty toisiinsa liitettyjen levyjen muodossa. Valssattu vedeneristys liimataan esipohjaiseen betoniin (liimamastit, käytetään alukkeita) ja rakennetaan erikoislaitteilla.

Betonirungon todellisista ominaisuuksista ja hankkeen vaatimuksista riippuen voidaan toteuttaa useita kerroksia ja muita suojarakenteita. Menetelmä yhdistetään usein obmazochnoy-vedeneristyksen kanssa. Mastit parantavat rullien tarttumista betoniin, toimivat välikerroksena.

Soveltamisala: kellareiden, perustusten, infrastruktuurin, kaivojen, katon suojauksen vedeneristys.

etuja:

 • korkea vedeneristys - asennustekniikan mukaan viimeistelty kerros voi kestää voimakkaan veden paineen ja dynaamisen kuormituksen;
 • yksinkertainen asennus - tämän tyyppiset materiaalit asetetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa;
 • On kätevää päällystää suuret työtasot vedeneristysvyöhykkeellä, sis. pystysuora;
 • varmistaa rakenteen kestävyyden ulkoisiin vaikutuksiin - veden suojaamisen lisäksi voimme puhua UV-suojauksesta, korkeista lämpötiloista, mekaanisesta kulumisesta;
 • korkea lujuus.

haittoja:

 • on käytettävä bitumia, joskus alukkeita ja korkean lämpötilan yhdisteitä;
 • Polymeeriset vedeneristysvettäeristys on saatavana korkealla kustannuksella ja sille on tunnusomaista alhainen höyryläpäisevyys.

Tekniset tiedot

Rulla vesieristykseen

Tutustu tietosuojakäytäntöön Euroopan säännön nro 2016/679 vaatimusten mukaisesti.

Tietosuojakäytäntö

esittely

LLC TekhnoNIKOL - Construction Systems on ammatillinen, laillisesti rekisteröity organisaatio, jonka toiminta-alue on rakennus- ja eristysmateriaalien tuotanto. Tavoitteenamme on säilyttää ja vahvistaa mainetta verkossa, myös henkilötietojen suojaa. Sinulta saatuja henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään parantamaan hakuasi, selaamista, ostokokemusta (vain jos sinulla on verkkokauppa-alusta) ja tilausten käsittelyä. Emme yritä tietoisesti pyytää ja vastaanottaa tietoja lapsilta.

Tiedämme, että olet tietoinen ja huolehtinut henkilötiedoistasi ja otat tämän asian vakavasti. Tämä tietosuojakäytäntö antaa kuvauksen TekhnoNIKOL-Building Systems LLC: n henkilötietojen keräämistä ja käyttöä koskevista säännöistä ja menettelyistä sekä käyttäjän oikeuksien määrittelemisestä luottamuksellisten tietojen loukkaamattomuuteen. Tiedämme, että tietojen luottamuksellisuus on jatkuva velvollisuus ja siksi näitä yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä päivitetään säännöllisesti, kun noudatetaan uusia henkilötietojen suojauskäytäntöjä tai hyväksytään uusia henkilötietojen käsittelysääntöjä.

Sivustojemme tehokkuuden parantamiseksi pidätämme oikeuden kerätä tietoja, jotka antavat ymmärtää prosessit asiakkaan käyttämästä sivustosta.

Voimme esimerkiksi analysoida kerätyt tiedot määrittämään sivuston useimmin käytetyt osuudet. Meillä on oikeus antaa tilastotietoja asiakkaistamme, myynnistä, liikennemalleista ja sivuston asiaankuuluvista tiedoista tunnustetuille itsenäisille ohjelmistotoimittajille, kuten Google Analyticsille (Googlen tietosuojasivulla on tietoja Googlen henkilötietojen käytöstä), mutta näitä tilastoja ei ole sisältää yksilöllisiä tunnistetietoja. Emme analysoi tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja kuin nimi ja / tai sähköpostiosoite.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Tämän sivuston käyttö on suostumuksesi henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön. Jos tätä tietosuojakäytäntöä muutetaan, vastaavia muutoksia esitellään tällä sivulla, jotta käyttäjällä on aina selkeä käsitys siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja millä edellytyksillä he ovat julkisia.

Miksi keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja?

Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (sähköpostiosoite, nimi, puhelinnumero ja postiosoite) antavat meille mahdollisuuden tarvittaessa ottaa yhteyttä häneen käsittelemään tilausta, ilmoittamaan tilauksen tilasta ja vastaamaan kysymyksiin. Tämä antaa käyttäjälle pääsyn sellaisiin sivuston osiin, joissa sovelletaan lakisääteisiä vaatimuksia. Vain muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta nämä tiedot rajoitetaan vakiomerkille sisältyviin tietoihin: nimi, sukunimi, asema, työnantajan nimi, työosoite, työ sähköpostiosoite, työpuhelinnumero.

Lisäksi henkilötietojen analyysi antaa meille mahdollisuuden parantaa käyttöliittymää ostosten etsimiseen ja käsittelyyn, koska tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme välittömästi olennaista tietoa. Näin käyttäjä saa enemmän toivottavia tietoja ja vähemmän roskaa.

Seuraamme asiakkaiden liikennemalleja ja sivuston käyttöä. Näin voimme kehittää ja parantaa sivuston rakennetta, muotoilua ja ulkonäköä.

Käytämme näitä tietoja voidaksemme tiedottaa käyttäjälle tärkeistä sivuston muutoksista, uusista palveluista ja erikoistarjouksista. Jos et halua vastaanottaa näitä tietoja tulevaisuudessa, lähetä viesti palautelomakkeella sivulla https://shop.tn.ru/contacts


Siirrämmekö vastaanotetut tiedot kolmansille osapuolille?

Täten sitoudumme olemaan myymättä, ei hyötymään, ei vuokrata tai muuten luovuttamaan käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja kenelle tahansa organisaation ulkopuolelle.

Käyttäjätilitietoja siirretään kolmansille osapuolille vain tapauksissa, joissa tällainen siirto on kohtuudella välttämätöntä (i) noudattamaan lakia, (ii) täyttämään tai soveltamaan minkä tahansa käyttöoikeussopimuksen ehtoja tai (iii) suojelemaan oikeuksia, omaisuutta tai organisaation turvallisuus, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sisäisten prosessien, käyttäjien ja muiden turvallisuuden varmistaminen.


Miten henkilötietoja suojataan?

Kaikki keräämämme henkilökohtaiset tiedot suojataan luvattomalta käytöltä uusimpien tietoturvatekniikoiden avulla.


Mitä ovat evästeet ja vastaavat tekniikat?

"Evästeet" on pienikokoinen tieto, jonka web-palvelin lähettää pientä tekstitiedostoa kiintolevylle. Tiedostoja käytetään käyttäjien tietojen tallentamiseen. Evästeet tekevät sivustosta toimivan tallentamalla tietoja käyttäjän asetuksista. Evästeet eivät tunnista käyttäjää vaan tunnistavat tietokoneensa. Meillä ja kumppanimme riippumattomilla palveluntarjoajilla on oikeus käyttää pikselitunnisteita verkkosivustossa ja sähköposteissa (tunnetaan myös verkkoyhteyksinä, web-vikoina ja tyhjinä GIF-tiedostoina). Pikselitunniste on lähes näkymätön graafinen kuva verkkosivustossa tai sähköpostiviestissä, joka on pakattu pikselin kokoon.

Kun esimerkiksi rekisteröidyt verkkosivustolle, käyttäjä voi saada lupahakemuksen joka kerta, kun he palaavat sivustoon. Jos automaattinen autorisointitoiminto on käytössä, evästekniikka muistaa käyttäjän tietokoneen ja palauttaa valtuutuksen automaattisesti uudelleen. Tässä tapauksessa on tarpeen muistaa kirjautumis- ja salasana no.

Tietoja, joita me ja yhteistyökumppanimme riippumattomat palveluntarjoajat keräävät evästeiden, pikselitunnisteiden ja vastaavien työkalujen avulla, sisältävät seuraavat tiedot: käyttäjien vuorovaikutus verkkosivustojemme ja mainosten kanssa; aika vierailla sivustolla; tiedot koriin sijoitetuista tavaroista korissa, tiedot siitä, onko osto tehty kaikille korissa oleville tavaroille tai niiden osalle; kirjeiden kirjaamisen vahvistus, mukaan lukien tiedot sähköpostin aukioloajoista, tiedot siitä, siirryttiinkö kirjeeseen mihin tahansa linkkiin; tietoa vierailluista sivustoista vierailun jälkeen.

Henkilötietojen kerääminen tapahtuu suoraan meillä sosiaalisten verkkojen sivuilla, kuten Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä jne., Tai sivustomme sosiaalisessa verkostossa. Tietosuojakäytäntömme ei koske sääntöjä, jotka koskevat luottamuksellisten tietojen ja turvamenettelyjen käsittelyä sosiaalisiin verkostoihin, joihin yritys on rekisteröity.

Teemme yhteistyötä riippumattomien mainostajien kanssa ja siksi sivustoillamme voimme tarjota mainoksia, jotka on valittu tietylle käyttäjälle. Keräämällä tietoja käyttäjän toimista meidän ja muiden sivustojen kohdalla tällaiset riippumattomat mainostajat asettavat, käyttävät ja käyttävät evästeitä ja pikselitunnisteita. Nämä tiedot, jotka perustuvat käyttäjän ja muiden sivustojen käyttäjiin, antavat meille mahdollisuuden lisätä näytettyjen mainosten merkitystä.

Kuinka tehdä vedenpitävä lattia

Lattian viimeistelyaineiden ja muiden rakenteellisten elementtien eheyden säilyttämiseksi se on vesitiivis. Suojattujen esineiden kosteuden puute estää sienten kehittymisen, korroosion, auttaa lisäämään niiden käyttöikää.

Kuinka tehdä vedenpitävä lattia

Lattian vedenpitävyys tärkeitä ominaisuuksia

Jos kotelo sijaitsee vanhassa talossa, jossa korjaukset on tehty jo toistuvasti, menestyksekkäin ratkaisu olisi purkaa koko lattiapäällyste betonilaastille tai pohjalle. Jos lattiassa on puulattiat, ja ne on asennettu jo kauan sitten, vain asiantuntija voi asentaa ne, koska ne voivat olla pieniä, mikä voi tehdä uuden korjauksen lyhytaikaiseksi.

Lattia tasoittaa. Yhtenäisen perustan luomiseksi käytetään erityistä korjausyhdistettä, joskus itsestään tasoittavia yhdisteitä. Ei ole tarpeen käyttää kalliita vedenpitäviä materiaaleja epätasaisuuksien ja pienien halkeamien tiivistämiseen. Lattian on kuitenkin oltava mahdollisimman tasainen, jotta omistajilla on mahdollisuus käyttää rullissa myytäviä lattianpäällysteitä tai asentaa lattia nopeasti käyttämällä polymeeristä itsetasaavaa yhdistettä.

Jos lattian vedeneristys on osa laajamittaista korjausta, jonka aikana kunnostaminen tehdään, sinun on ensin poistettava kaikki tarpeettomat väliseinät ja ulokkeet, minkä jälkeen vedeneristys suoritetaan. Kerros on levitettävä tiukasti kiinni koko talon tai sen kaikkien osien kiinni. Tarpeet ja vanhat rakenteet eivät salli päällysteen levittämistä kokonaan, joten ne voivat suuresti vähentää vedenpitävyyden laatua ja hyödyllisyyttä yleensä.

Vedenpitävyysmateriaalia ja korkeatasoista työtä ei voida tallentaa. Suojapinnoitteen tarkoituksena on estää kosteuden pääsy huoneeseen, mikä on välttämätöntä kosteuden kerääntymisen ja rakennusmateriaalien laadun heikkenemisen estämiseksi. Asuntojen asukkaille tämä näkökohta on erityisen tärkeä, koska silloin, kun huomattava määrä vettä vuotaa esimerkiksi kylpyhuoneessa, voi esiintyä riitaa naapureiden kanssa, on mahdollisuus asettaa velvoitteita korvauksen maksamisesta vaurioituneille huonekaluille.

Kylpyhuoneen ja keittiön lattian pitäisi olla muutaman senttimetrin alapäässä rakennusstandardeja pienempi kuin muissa huoneissa. Kosteus viivästyy rajoitetulla alueella, jolloin voit nopeasti poistaa sen. Tämän parametrin noudattamiseksi tehdään vaihe, joskus rajoitettu erityisrajan pakkaukseen.

Kuinka valita sopiva materiaali vedenpitävyyteen

Riippuen lattiatyypistä, vedenpitävyyden luotettavuudesta ja sen soveltamistavasta, on olemassa vaihtoehtoja:

 • rullissa myytävät tai tarttuviksi tarkoitetut materiaalit;
 • formulaatiot ja mastiset aineet, jotka edellyttävät harjan tai rullan käyttöä;
 • seokset kaatamiseksi;
 • täyteaineet;
 • läpäisevän vedenpitävyys, samalla suojellen lattiaa syövyttävistä ympäristöistä;
 • kipsi;
 • polymeeriset koostumukset ruiskutukseen.

Omien käsiensa vedeneristysmateriaalin asentamiseksi parhaiten soveltuvia päällystysaineita pidetään parhaiten sopivina, kun taas kuivumisaika on korkeintaan useita päiviä, ja kipsiasetukset ovat valmiita lattian lisäämiseksi seuraavana päivänä. Rullatuista materiaaleista on vaikeampaa käyttää, joten ei-ammattilaisten pitäisi ensin oppia asentamaan tällainen vedeneristys ja sitten tekemään suuria töitä omassa kodissaan.

On melko helppo hallita läpäisevän vedenpitävyyden tekniikkaa, mutta sinun on tutustuttava ohjeisiin ja noudatettava tarkasti määräyksiä, jotka koskevat materiaalin oikeaa jakelua, kuivauspinnoitteen hoitoa ja noudatettava kaikkia määrättyjä menettelytapoja. Huoneistossa tunkeutuva koostumus on epätoivottavaa, sillä ennen niiden asentamista on tarpeen kostuttaa lattian pohja voimakkaasti. Tällainen tapahtuma voi aiheuttaa veden vuotamista naapureille ja asian käsittelyyn.

Läpäisyperiaatteena on vedenpitävyys

Suuri vedeneristys käytetään, jos on mahdollista muodostaa kerros. On muistettava, että sen kerros on melko paksu ja se voi visuaalisesti alentaa katon korkeutta korjausten jälkeen. Rakeita on helppo siirtää tasaiselle kerrokselle lattiaan ja täyttää ne vedellä, sen määrä ilmoitetaan pakkauksessa. Veden sisääntulon jälkeen rakeet muuttuvat geeliin muistuttavaksi tahnaksi, joka estää veden virtausta.

Irtopolymeerin vedeneristys

Itse tasoittavat polymeerilatteet eivät tarvitse suojaa vedestä, koska ne eivät itse pysty pitämään sitä. Niitä kutsutaan usein 3D-kerroksiksi. Ne näyttävät kauniilta, luoda ne itse on melko vaikeaa. On pakko noudattaa pakettiin kirjoitettuja käyttöohjeita, joita ilman ammattimaisia ​​selityksiä voi ymmärtää väärin. Huolella ja kärsivällisyydellä voit kuitenkin luoda epätavallisen pinnoitteen ja vedeneristyksen yhdeksi kerralla. Suihkutetut polymeeripinnoitteet vaativat erikoislaitteita. Sinun täytyy varastoida työvaatteita, on toivottavaa nähdä, miten ammattilaiset soveltavat tätä pinnoitetta.

Irtopolymeeriset lattiat

On välttämätöntä erottaa viimeistelyaineet vedeneristyksestä. Esimerkiksi lattialaatat eivät ole luotettava este veden vuotamista vastaan. Jopa käyttämällä polyuretaania tai silikonimaalia, joka voi käsitellä saumoja, jos huomattava määrä nestettä pääsee lattialle, on vaarana sen nopea virtaus naapureihin tai imeytyminen rakennusmateriaaleihin, joita ei ole suunniteltu kosteuden suojaamiseksi.

Vedeneristysominaisuuksilla ei ole lakkaa ja öljymaalia. Aluksi ne voivat olla luotettava este, mutta 7-10 vuoden jälkeisten mikroprektien jälkeen näyttää materiaalin merkittävän halkeamisen, joten ennen niiden levittämistä on käytettävä mitä tahansa materiaalia, jotta varmistetaan kestävä suoja kosteudelta.

Valssatuotteiden käyttö

Valssatuotteiden käyttö

Tasaa lattia ennen eristystä

Käytettäessä itsestään tasaavaa yhdistettä, tulee huolellisesti tasata betonipohjan pintaa ennen telan eristämistä. Betonin ja vedenpitävän pinnoitteen välillä ei saa olla aukkoja, joten kohdistaminen tapahtuu huolellisesti. Lattian pohja on täysin puhdasta likaa, voit käyttää pölynimuria. Puhdista pinta pinnoitettava kerroksittain.

Materiaalin laadusta riippuen kuiva seos laimennetaan vedellä tai nesteellä, joka on hankittava erikseen. Koostumus levitetään yhdenmukaisesti lattian koko pinnalle, eikä aukkoja saa antaa. Jos päällysteen sisällä voi olla pieniä ilmakuplia, vesieristys on rullattu rullalla, joka on varustettu jatkuvalla neulasuutinten kerroksella. Se osallistuu samanaikaisesti liuoksen oikeaan jakeluun ja poistaa kaikki kuplat.

Mastinen sovellus

Lattian suojaamiseksi kosteudelta liimamateriaalilta vaaditaan lisäainetta liima- tai erikoismuovista. Ammattilaiset käyttävät lisäpinnoitetta mastille, joka eroaa sen koostumuksesta riippuen. Polymeerilajikkeelle voit valita PVC-kalvon, lasikuidun tai polyisobutelenin vaihtoehdot. Jos käytetään bitumia, niin Brizol, vedeneristys ja vastaavat voivat toimia lisäpäällysteinä.

Valmistettu pohja peitetään kokonaan bitumimulsion avulla. Sen soveltaminen on suositeltavaa, koska sen koostumus on kaikkein neutraali, ei vahingoita työntekijöiden joukkoa ja myöhemmin rakennuksen vuokralaisia. Se tehdään tavallisella vedellä, liuoksen sekoittamisen jälkeen haitalliset liuottimet eivät haihdu. Aluketta on levitettävä kahdessa tasossa, sääntöjen mukaan, toinen on kohtisuorassa ensimmäiseen.

Alukkeen kuivumisen aikana sinun on kiinnitettävä erityinen nauha

Kun pohjamaali kuivuu, sinun on kiinnitettävä erityinen teippi, sen pitäisi peittää kulmat, liitokset seinien ympärillä kehä. Mitattaessa nauha on syvästi upotettu materiaaliin. Kun tämä työvaihe on suoritettu, alusta peitetään huolellisesti uudelleen paikoilla, jotka on liimattu nauhalla.

muuttamisesta

Kun valmisteleva kerros on täysin kuivunut, vedeneristyskerroksen asennus alkaa. Itsekiinnittyvät matot ovat vain hyvin tasoitettuja ja hieman voimakkaita, rulla tai kädet painettu lattialle.

Vakiotyynyjen vesitiiviit matot voidaan kiinnittää kytkemällä rakennussäilytys polttimen puuttuessa. Pohjapäällyste sulaa hieman ulkopuolelta ja puristetaan välittömästi pohjaan. Päällekkäisyys olisi suoraviivaista, jos tarpeen, voit yhdistää uudelleen irtoamattomat tai rypytetyt nauhat.

Aseta rullan vedeneristys hitsaamalla

Kun materiaali on muodostanut tasaisen pinnan, voit kiinnittää nauhan hitsaamalla. Teosten suorittamisen aikana on välttämätöntä tehdä päällekkäisyydet seinämille, mieluiten vähintään 25 cm: n päällä. Kaikkien ylijäämien leikkaaminen on helppoa. Kulmat voidaan lisäksi liimata toisella materiaalikerroksella, muodostaen laastareita, ne on kiinnitettävä luotettavasti.

Työn tulos on täysin tasainen, tiivistetty päällyste, jonka läpi neste ei pääse imemään. Se saa kaataa betonipinta vain sen jälkeen, kun liimakoostumus tai bitumimateriaali on kokonaan kuivunut, mikä yleensä kestää enintään yhden päivän.

Mastinen ei ehkä sovi lämpimään lattiaan, sillä pitkäaikaisen kuumennuksen voi haihtua epämiellyttävä, miellyttävä tuoksu. Se on turvallista käyttää käytävällä, ja muita materiaaleja on valittava vedenpitäviksi muille huoneille.

Päällystysmateriaalit

Tuottuneet kuivat, samankaltaiset kuin jauheilla, joskus ovat mastisia ja tahnat. Ennen töitä seos laimennetaan vedellä tai emulsiolla. Nestemäistä vedeneristyskykyä tai koostumusta, joka muistuttaa voidetta, myydään alun perin välittömään käyttöön sopivassa muodossa.

Seosta käytetään useilla tavoilla:

 • lyöntiharja, joka kovettuu keppiin. Voidaan käyttää tällä tavoin, jos liuoksen konsistenssi muistuttaa maalia tai nestettä;
 • tinalla varustettua lastalla. Soveltuu, jos pinnoitteessa on tiheämpi koostumus.

Vedenpitävä vedeneristys

Pinnoituksen vedenpitävyys riippuu sakeudesta, poikkeavat toisistaan.

 1. Nestemäisiä formulaatioita tulee levittää paksuihin kerroksiin, jolloin tiiviste suljetaan kokonaan, vähintään 2 kertaa. Useimmiten ne on valmistettu hapettuneesta öljypitoisuudesta, joka on melko pieni paksuus: noin 1 mm ja yli. Pinnoite kaadetaan tavallisesti lasille, joten sen kuivumisen jälkeen on tarpeen tarkistaa, ettei pohjaan ole vaurioita, eikä märkiä paikkoja jää. Vältä pinnan likaantumista, joten seuraava kerros tulee levittää mahdollisimman nopeasti. Jos tämä ei ole mahdollista, päällyste voidaan sulkea kalvolla tai seurata sen puhtauden säilyttämiseksi.
 2. Bitumiin sisältämiä tahnoja levitetään 3 mm: n kerroksella. Ne voivat samanaikaisesti toimia korkealaatuisina eristeinä ja korvata betonirauta. Materiaali levitetään melko paksulla kerroksella, joten sen vahvistaminen on välttämätöntä. Ennen levittämistä lattian koko pinnalle levitetään ja kiinnitetään PVC-verkko. Asettelu kattaa suoraan sen päälle.

Ensimmäisen kerroksen luomisen jälkeen sinun on odotettava, kunnes se on täysin kuiva, sen esiintymisajankohta on ilmoitettu tuotantopakkauksessa. Kun pinta kovettuu, levitetään toinen kerros, edullisesti levittämällä se kohtisuorasti ensimmäiseen. Joskus ohjeissa säädetään kolmannen kerroksen asettamisesta vielä märälle pinnalle. Tällöin päällikön on hankittava erityisiä kenkiä tai suuttimia, joilla on ohuita mutta usein piikkejä, jotta materiaali ei vahingoitu.

Lasitetut vedeneristys

Pohjaan käytetään joustavaa polyesteriä, lasikuitua tai lasikuitua. Bitumi levitetään materiaalin molemmille puolille. Jotta varmistettaisiin luotettava pito aluslattialla, liima sijoitetaan alareunaan. Korkealaatuinen vedeneristys sisältää erikoiskomponentin päällä, joka aktivoituu vuorovaikutuksessa liiman kanssa lopullisen päällysteen kanssa ja parantaa sen vaikutusta.

Joskus on välttämätöntä itsenäisesti ripotella koko jo päällystetyn vedeneristyskerroksen keskirenkaan hiekalla. Se lisää tarttuvuuden luotettavuutta liimalla. Kun eristysmateriaali kovettuu riittävästi, se voidaan pyyhkiä pois päällysteestä.

Liimalla voidaan käyttää kahta materiaaliryhmää. Yksi niistä on kiinnitetty polttimella tai hiustenkuivaajalla. Toinen on varustettu järjestelmällä, joka helpottaa asennusta. Riittävää on erottaa työosa kalvosta ja kiinnittää se vaakasuoralle pinnalle, sillä se on aiemmin tasoittunut.

Lattian korkealaatuinen vedenpitävyys suojaa sen rakennetta kosteuden vaikutuksesta, joka voi tuhota tai vahingoittaa joitakin sen osia. Asuntojen omistajille lattian kautta tapahtuva vedenpoisto estää naapureiden tulvien välttämisen ja näin ollen velvollisuuden maksaa rahaa korjauksiin.

Nestemäiset vedenpitävät kylpyhuoneet - tyypit ja käyttötavat

Kylpyhuone on korkean kosteuden alue, joten huoneen kalusteet, seinät, katto ja lattiat ovat kosketuksissa veden lisäksi myös kuuman vesihöyryn kanssa. Vaikeat käyttöolosuhteet haittaavat saniteettitilojen koristelua, johtavat homeen, homeen ja epämiellyttävien hajujen muodostumiseen.

Eniten harmittaa, että vesi hitaasti ja varmasti tuhoaa kylpyhuoneen seinän betonipohjan. Tuhoutumisen estämiseksi käytä nestemäistä vedenpitävyyttä. Tässä artikkelissa kerrotaan tästä kätevästä, käytännöllisestä ja edullisesta tavasta suojata pintoja kylpyhuoneessa kosteudelta.

Nestemäisen vedenpitävyyden tyypit

Nestemäinen vedeneristys - aineet, joita levitetään lattian, seinien ja katon pinnalle kosteuden suojaamiseksi. Kylpyhuoneen suojaaminen kosteudelta on ensiarvoisen tärkeää, mutta yleensä huoneen loppuun käytetään materiaaleja, joilla on suuri vesitiiviys ja vesihöyry. Nestemäinen vedeneristys eroaa telasta, koska se on valmistettu nesteeksi, joka on käyttövalmis, joka kaadetaan tölkkeihin tai tölkkeihin. Se on 2 eri tyyppiä:

 • Nestemäinen lasi. Nestemäinen lasi on natriumkaliumin vesiliuos, jota käytetään veden seinien ja lattian vedenpitävyyteen. Se tunkeutuu käsiteltyyn pintaan pienimmillä kapillaareilla, eikä se muodosta pintakalvoa. Jalostuksen aikana natrium kiteytyy ja sulkee huokoset, joiden kautta vesi imeytyy. Näin ollen nestemäisellä lasilla olevan vedenpitävyys antaa sisäisen, vakaan kerroksen, joka estää kosteuden pääsyn materiaalin sisälle.

Kiinnitä huomiota! Vedenpuhdistus nestemäisten lasiseinien ja kylpyhuoneiden lattioiden kanssa on halvempaa kuin nestekumia. Yhden litran kaliumin ja natriumin vesiliuokseen perustuvat koostumukset alkavat 50 ruplasta ja 250 ruplan bitumimateriaalista. Nämä materiaalit levitetään kylmällä tavalla ilman kaasupoltinta, ne käsittelevät pintaan täysin tai vain alueet, jotka joutuvat kosketuksiin veden kanssa.

Soveltamenetelmät

Nestemäistä vedenpitävyyttä käytetään väistämättä kylpyhuoneessa suojaamaan seiniä ja lattiaa veden, muotin, sienen ja epämiellyttävän tuoksun tuhoisasta toiminnasta. Nesteiden muodossa tuotettujen materiaalien etuna on kosteuden estokerroksen lujuus, jossa ei ole liitoksia tai yhdistäviä saumoja. Nämä materiaalit eristävät pinnat kolmella tavalla:

 1. Ruiskuttamalla. Käsiteltävälle pinnalle levitetään nestemäistä vedenpitävyyttä käyttämällä erityistä laitetta, jota kutsutaan ruiskupistooliksi tai ruiskuvalmisteeksi. Tämä menetelmä on tuottavin ja nopea, se sopii kylpyhuoneen seinille ja lattialle. Vaikeus on se, että tämän menetelmän paksuus vedenpitävän kerroksen levittämisessä on vaikeaa.

Se on tärkeää! Nestemäisen vedeneristyksen käyttöikä on 20-30 vuotta, jonka aikana se menettää kosteutta kestävät ominaisuudet. Tällä tavoin pinnoitettuun veteen päsy on erittäin kestävä ultraviolettisäteilyä, lämpötilan muutoksia ja mekaanista rasitusta vastaan. Asennuksen jälkeen se tarttuu jo ensimmäisen tunnin aikana.

Soveltaminen kylpyhuoneessa

Talojen ja huoneistojen kylpyhuoneiden viimeistelyyn käytetään materiaaleja, joilla on korkea kosteuserotuskerroin, koska tässä huoneessa kostea mikroilmasto ja estetty ilmavirta häiritsevät vähemmän vakaita pinnoitteita. Vedeneristys on käytössä paikoissa, joissa seinät ja lattia ovat kosketuksissa veden kanssa: lähellä pesuallasta, kylpyhuoneen alla ja ympäri, pesukoneen alla. Nestemäisten formulaatioiden käyttäminen:

 • Paul. Kylpyhuoneen lattian on erityisesti luotava luotettava vedeneristyskerros, kuten silloin, kun vesi vuotaa sen läpi, se vuotaa alempaan kerrokseen, mikä johtaa tulviin. Nestemäiset formulaatiot, jotka muodostavat esteen nesteelle, ovat tullut vaihtoehtona rullausmateriaaleille. Vedenpuhdistus nestemäisellä lasilla tai kumilla luo monoliittisen suojakerroksen ilman liitoksia ja liitossaumat, mikä estää mahdolliset vuotot. Paras tapa eristää yhdisteitä lattiaan on täyttää. Tämän tekniikan avulla pystyt samaan aikaan kohdistamaan pinnan.

Kokeneet päälliköt suosittelevat kokonaisvaltaista lähestymistapaa kylpyhuoneen vedenpitävyyteen. Tämä tekniikka käsittää kaksi suojaavien aineiden kerrosta: ensin seinät tai lattia käsitellään lasilla ja sen jälkeen kuivumisen jälkeen kumilla.