rakennuspalikat 20x20x40

Nykyään rakentamisen alalla alkoi saada rakennuspalikoita. Niiden tärkein etu on korkea lujuus ja kestävyys. Lisäksi voit ostaa vastaavanlaisen tuotteen mistä tahansa koosta, mutta nykyään useimmiten rakentajat käyttävät materiaalia, jonka mitat ovat 20x20x40mm.

Rakennelohkojen tuottamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja, joiden seurauksena valmistetulla tuotteella voi olla omat ominaispiirteensä.

Artikkelissa on liima hiilihappopeton lohkojen hinnasta ja käyttöominaisuuksista.

betoni

Tällaiset tuotteet ovat kaikkein oudokkaimpia, niitä on hyvin vaikea varastoida ja kuljettaa. Käytä niitä pystysuoran suojarakenteen rakentamisessa. Tämän lähestymistavan avulla on mahdollista alentaa kustannuksia ja vauhdittaa kaikkia rakennusurakoita.

GOST 6133-84: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n betonilohkoilla on seuraavat ominaisuudet:

 1. Tuotteen paino voi olla 30-35 kg.
 2. Tyyppi - corpulent ja ontto. Ensimmäiselle vaihtoehdolle on tyypillistä käyttää sitä vain talon tai kellarikerroksen perustamiseksi. Kiinteitä materiaaleja on kysyntää seinien, kattojen ja väliseinien rakentamisessa.
 3. Valmis tuotemerkki voi saavuttaa M25 - valon ja myös saavuttaa M500 - raskas.

Käytettäessä käytettyjä betonilohkoja tällaisia ​​komponentteja:

 • laadukas portlandsementti,
 • karkea hiekka,
 • kivi muru.

Harvoissa tapauksissa koostumus voi sisältää erilaisia ​​lisäaineita, jotka antavat plastisuutta ja vastustuskykyä ilmakehän ilmiöihin. Näiden tuotteiden hinta voi nousta 25-45 ruplaa kohti. Ja mitä betonirainan laatua voit lukea artikkelissa.

Mikä on tämän artikkelin mukainen ilmastetun betonilohkon 1 m-3 paino.

Videorakenteissa 20x20x40:

Hiekkasementti

GOST 6133-99: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n mitatuilla tuotteilla voi olla seuraavat ominaisuudet:

 • paino - 14-18 kg;
 • lämmönjohtavuus - 0,4-0,55 W (m * s);
 • vahvuus - M-35;
 • pakkasenkestävyys - F-25;
 • kiven tiheys on 940-1100 kg / m 3.

Hiekkasementtilohkot saadaan hiekkabetoniseoksella käyttämällä vibropressointimenetelmää. Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista saada aikaan suuri puristuslujuus ja pitkäaikainen käyttö. Lisäksi tuotannon aikana on mahdollista saada ihanteelliset geometriset mittasuhteet ja käytännön tietojen vastaavuus mainituilla. Siten voit saada tuotteen, jolla on ihanteellinen geometria ja ominaisuudet.

Ilmastetut betonilohkojen etuja ja haittoja sekä sovelluksen ominaisuuksia on mainittu artikkelissa.

Hiekkasementti voi olla kahta tyyppiä: kiinteä ja ontto. Onteloiden määrä voi olla 2,4, 7 ja 8. Onteloille tuotteille pieni lujuus on ominaista, mutta ne voivat saavuttaa erinomaisen lämpösuojauksen, ovat äänenpitävät ja painavat vähemmän.

20x20x40 mm: n hiekkasementtilohkoja käytetään kantavien seinien, tukipylväiden, pohjojen ja kellareiden rakentamisessa. Seinää asettaessasi voit saavuttaa puolen korttelin, yhden rivin, puolitoista tai kaksinkertaisen paksuuden. Korkea indikaattori materiaalinvoimakkuudesta ja erinomaisista lämpöeristysominaisuuksista mahdollistaa onton kiven käytön ulkoseinien asennuksessa. Sementistä ja hiekasta saatu lohko voi vastustaa ympäristön aggressiivista vaikutusta, joten se on aktiivisesti mukana teollisessa rakentamisessa.

Ja mikä on ontto laatta, voit lukea artikkelissamme.

Tästä artikkelista voit oppia, että on parempi höyrystettyä betonia, kaasua ja vaahtotasetta.

Videossa - lohkojen 20x20x40 perusteet tekevät itse:

Tämän materiaalin etuja ovat:

 • helppo asentaa;
 • kivenlavaus ja maalaus;
 • hyväksyttävät kustannukset;
 • kestävyys ja pitkäaikainen käyttö;
 • ympäristöystävällisyys;
 • Erinomainen eristys ja seinäeristys.

Jos päätät ostaa tämän materiaalin, se maksaa 25-65 ruplaa kappaletta kohden.

Rakennustöiden luonnollinen hiekka on kooltaan keskimäärin ja artikkelissa on sen käyttöominaisuudet.

Miten GOST 8736 93: n mukaisen hiekan moduulikoko voi oppia artikkelista.

sementti

Tällä rakennusmateriaalilla on tällä hetkellä suuri kysyntä. Syynä on se, että sementtilohkot 20x20x40 mm ovat erittäin helppoja asentaa, minkä ansiosta jopa kokematon henkilö voi tehdä kaiken työn. Käytä betonilohkoja yksityisten talojen tai monikerroksisten rakenteiden rakentamiseen. Laajan tuotevalikoiman ansiosta on mahdollista valita menestyksekkäin vaihtoehto tiettyihin tarkoituksiin.

Sementtilohkojen tärkeimmät edut ovat:

 • lujuus ja vakaus;
 • kestävyys;
 • palonkestävyys;
 • energiansäästö;
 • optimaalinen lämpötila, kosteus;
 • äänieristys.

Kaasupallon lohkot ominaisuus ja sovelluksen ominaisuudet on määritelty artikkelissa.

Esitetyn tuotteen kustannukset voivat olla 33 - 45 ruplaa erikseen.

perusta

Tälle tuotteelle on ominaista erityinen muoto ja suurin lujuus. 20x20x40 mm: n kokoinen säätölohkon valmistusprosessi on luonteeltaan sarja ja toteutetaan ottaen huomioon GOST 13579-78.

Käytä valmiita tuotteita erilaisten pohjojen, kuten nauhateosten, rakentamiseen. Lisäksi perustilohkot ovat välttämättömiä seinien rakentamiseksi kellariin, kellariin ja kellariin.

Taulukko 1 - Materiaalin tiedot

Kevytbetonilohkon paino 400x200x200 - pöytä

Huolimatta siitä, että sardeldi-betonilohko - materiaali on kaukana uudesta, se ei ole vielä menettänyt suosiotaan yksittäisten kehittäjien keskuudessa. Kaikki tämä on luotettavuutta, alhaisia ​​kustannuksia ja todistettua kestävyyttä vuosien varrella.

Tänään haluan puhua siitä, kuinka paljon painoa on laadukas sardelliitti-betonilohko, miten sen laatua voidaan mitata, ja puhua myös vähän tämän rakennusmateriaalin lajikkeista.

Artikkelin sisältö:

Haluan tehdä varauksen heti - laajennetun saven lohkojen todellinen koko on 390 x 190 x 188. Mutta useammin voit kuulla 400 x 200 x 200. Tämä tapahtuu ensinnäkin, koska se on helpompi muistaa ja toiseksi niiden koko ei ole niin tarkka joten on mahdotonta pyöristää "kauniisiin" numeroihin.

Paino korkealaatuisen kevytyhdistelmän painosta

Kaikki keraamilohkot on jaettu kahteen päätyyppiin:

 1. Hollow-lohkot 400x200x200, joiden sisällä on aukkoja, joiden tyyppi riippuu valmistajasta, nämä lohkot ovat kevyitä näiden aukkojen vuoksi.
 2. Kiinteät kappaleet 400x200x200, ilman sisäpuolisia aukkoja, suoritetaan kiinteänä tuotteena.

Huolimatta siitä, että eri valmistajilla on merkittävä paino sardelliitti-betonilohkossa huomattavissa rajoissa, on edelleen tunnollisia, jotka noudattavat tuotantotekniikkaa, ja me olemme yhtä suuria määrittäessään massaa.

Muuten talon sardeldiolohkojen laskemisessa voit lukea jossakin edellisessä artikkelissani. On myös esimerkki laskennasta, mukaan lukien jakajat ja väliseinät.

Painotaso ja muut lohkon ominaisuudet

On syytä huomata, että kaikki taulukossa olevat tiedot on keskiarvo, ja ne kuuluvat täysin kuivatuille lohkoille 390x190x188mm. Todellisuudessa sardeldiolohkojen paino on hieman erilainen, koska siinä on kosteutta.

Jos haluat tietää, kuinka monta savi lohkoa 1m 3, samoin kuin laskentamenetelmiä, suosittelen lukemaan artikkelini tästä aiheesta.

Kuinka sardelli-lohkon laatu riippuu sen painosta

Kuten taulukosta voidaan nähdä, lohkojen paino riippuu monista tekijöistä, joista tärkein on vahvuusmerkki, ja myös itse valmistajalla on tärkeä rooli, joka ei aina noudata tuotantoteknologiaa, mikä vaikuttaa suurelta osin lohkon painoon.

Ja nyt tiedämme, kuinka paljon painoa on laadukasta sardelliitti-betonilohkoa, mutta ei häikäilemättömiä valmistajia usein, jotta heikentäisivät tuotteidensa hintaa. Valmistusprosessissa he korvaavat osan sardeldiasta kuonalla tai murskattuna. Tämä tekee valmiista tuotteesta raskaampaa.

Mikä uhkaa "raskaiden" kevyiden aggregaattilohkojen käyttöä

 1. Tällaisten lohkojen käyttö merkitsee koko rakenteen merkittävää painotusta ja vaatii vakavampaa lähestymistapaa säätiön laskemiseen.
 2. Yleensä nämä lisäaineet ovat merkittävästi huonompia kuin lämmönjohtavuuden laajentunut savi, mikä pahentaa sekä yksikön että rakenteen suorituskykyä kokonaisuutena.
 3. Suuremman painon omaavien masonitilohkojen kustannukset ovat vastaavasti korkeammat.
 4. Tällaisten lohkojen merkki on tavallisesti alhaisempi kuin mitä on mainittu, mikä vaikuttaa niiden lujuuteen.

Edellä olevasta voidaan päätellä, että sardeldi-betonilohkon 400x200x200mm paino vaikuttaa monet sen pääominaisuuksista. Siksi ostoa on käsiteltävä äärimmäisen varovasti, eikä se ajaa ensimmäistä valmistajaa, joka tarjoaa houkuttelevan hinnan.

Säätölevyt 20 x 20 x 40: hinta, ominaisuudet ja sovellus

Kuva 1 - Pohjustuslohkot 200 x 200 x 400

Kerrostalotus riittää usein rakennuksiin, jotka eivät ole monikerroksisia, niissä on kellareja sekä kellarikerroksia.

Jos erikoistekniikkaa ei voida soveltaa, lohkojen 20 x 20 x 40 (cm) pohja voidaan asettaa manuaalisesti, koska kunkin paino on 30-35 kg. Tämä säätiö ei ole hämmästyttävää sääolosuhteille, koska se on jo täysin muodostunut ja 100% vahva.

Yksi tärkeimmistä 200 x 200 x 400 säätiölohkoihin vaikuttavista asioista on hinta: riippuu taloudellisista mahdollisuuksista, minkä tyyppisen säätiön valitaan rakentamiseen.

Mitä he pitävät?

Kuva 2 - Valmiit kuljetusalustaan ​​200 x 200 x 400

Peruslohko on konkreettinen tuote, joka on valmistettu erityisessä muodossa ja saavuttanut suurimman lujuuden. Peruslohkojen valmistus on sarjamuotoinen ja valmistettu GOST 13579-78: n mukaisesti. Tällaisia ​​materiaaleja käytetään erilaisten emästen, kuten teipin, muodostamiseen perustuksesta tai pilareista (paalut). Standardikoko:

 • leveys 200 mm;
 • korkeus 200 mm;
 • pituus 400 mm.

Tekniset tiedot

Kuva 3 - Lohkojen 200 x 200 x 400 piirustuskennoja

Tällaisia ​​kokoja tukevat lattiat rakentavat kellareja, kellareja, kellareja.

[kärki] Tärkeää! Monikerroksisen rakennuksen rakentamiseksi ja mahdollisuuksien mukaan käytä FBS-lohkoja säätiön pohjassa. [/ Vinkki]

edut

Peruslohkon 20 x 20 x 40:

 • ei ole tarpeen palkata suurta määrää työntekijöitä ja käyttää erityisiä raskaita laitteita;
 • ei tarvita muottien valmistusta, mikä on edellytys monoliittiselle levylle tai nauhalle;
 • suuri nopeus rakennuksen rakentamisessa: säätöpohjien perustus voidaan helposti taittaa käsin;
 • mahdollisuus perustaa säätiö milloin tahansa vuoden, koska nämä materiaalit ovat jo valmiita tuotteita ja eivät vaaranna halkeilua tai romahdusta kuin tulva monoliitti;
 • ei odottaa aloittaa seinien rakentamista.

puutteet

Tällaisten tuotteiden haitat ovat:

 • kyvyttömyys luoda vankka perusta pienen koon vuoksi;
 • betonin korkea kulutus munien aikana.

Siksi perusta, joka yhdistää parhaat ominaisuudet, voidaan tehdä säätiölohkoista: tekniset ominaisuudet, laajuus ja kustannukset ovat optimaaliset ja täysin verrattavissa muihin materiaaleihin.

Peruslajin lohkojen 20 x 20 x 40: n peruskorjaus: perustaa perusta sisältää seuraavat osat:

 • raaka-aineiden kustannukset;
 • tuotannon hinta;
 • kuljetuskustannukset.

[kärki] Tärkeää! Joissakin tapauksissa, jos tuotanto sijaitsee samassa paikassa, jossa se myydään, ja tehtaalla on oma varasto, toimituskulut lasketaan erikseen ostaessaan tavaraerän. [/ Tip]

Kuva 4 - Lohkojen perusta 200 x 200 x 400

Säätiölohkojen 20 x 20 x 40 hinta vaihtelee keskimäärin 35-65 ruplaa kappaletta kohden. Tällainen voimakas hajotus johtuu useista syistä:

 1. Eri alueet, joilla ne tuottavat. Niissä paikoissa, joissa ei ole niin paljon kasveja, on heikko kilpailu ja tuotannon kustannukset ovat korkeammat.
 2. Valmiiden tuotteiden tyyppi. Jos se on keraamisia betonituotteita, niiden kustannukset ovat alhaisemmat kuin kiinteiden tuotteiden hinnat.
 3. Myyjäpyynnöt. Tehdasteollisuuden tuotteiden ostaminen on aina halvempaa kuin tavaraerän tilaaminen jälleenmyyjältä.

Jos toimitus lasketaan erikseen, osa myyjistä voi tehdä alennuksen ostamalla suuria määriä tavaroita.

video

Video osoittaa perustusseinien asentamisen 200 x 200 x 400 lohkossa.

tulokset

20 x 20 x 40 perustan lohko, jonka hinta on keskimäärin 50 ruplaa kappaletta kohden, on yksi kätevimmistä materiaaleista talon perustamisen ilman erikoislaitteita. Materiaalin tiheyden vuoksi, joka on 1350 - 2250 kg / m². m ja pieni paino (30 - 35 kg) tällainen säätiö on erinomainen valinta perustan matalan rakennusten tai kellarien.

Estä paino 20x20x40

Vastaus kysymykseen: kuinka paljon säätiölohko painaa 20x20x40, mahdollistaa luonnollisen alkuperämateriaalin myynti- ja valmistuspaikan. Tiettyjen sääntöjen ja määräysten (GOST 13579-78 ja GOST 6133-84) mukaan, kun tuotteiden valmistus tapahtuu vibropressoimalla, yhden tuotannon yksikön massa voi vaihdella välillä 30-35 kiloa.

Koko muovattujen suorakulmaisten rakenteiden tuottamiseen käytetään korkealaatuista betoniseosta, johon voi kuulua:

 • puhdas hiekka;
 • hieno murskattu kivi ja vesi;
 • korkealaatuinen sementtilaasti (laajennettu savibetoni).

Betonimassalla, erikoismuotoilla ja värähtelevällä pöydällä valmistetaan tuotteiden muovaus, joka lähetetään sitten puristamiseen ja kuivaukseen kammioon.

Betonilohkon ominaispiirteet 20x20x40

Yleiset betonilohkot 20x20x40 paino ja ominaispiirteet, jotka riippuvat edellä olevista tekijöistä, on ominaista voimakas lujuus, veden kestävyys ja hyvät lämpöominaisuudet. Optimaalinen lämmönjohtavuus (0,56 W / m 0 C) ja tuotteiden jäätymisvastus (F50) estävät rakennusmateriaalin kutistumisen asennuksen aikana.

Peruslohkon paino on 20x20x40, sen vakiomitat (pituus - 400 mm, leveys ja korkeus - 200 mm kussakin), huokoisuus tai tiheys (enintään 2250 kg / m²) betoniseoksesta.

Pohjaosan 20x20x40 edut

Kellarin, kellarikerrosten ja autotallien rakentaminen yhdistettynä voimakkaaseen rakennusmateriaaliin. Siksi 20x20x40-kokoisia ja 35 kg: n painoisia pohjalohkoja ei tarvitse käyttää ylimääräisiä resursseja (alhainen työvoimakkuus), mikä pienentää asennuskustannuksia. Monoliittiset säätönauhat, kun ne on asianmukaisesti asetettu, tarjoavat kestävyyden ja luotettavuuden kaikentyyppisille rakennuksille.

Betonilohkon 20 20 40 optimaalinen paino mahdollistaa rakenteen erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Kohtuulliset hinnat betonilohkolle 20x20x40

Vieraillessasi erikoistuneen luettelon sivustolla voit selvittää, kuinka paljon 20x20x40 betonipilari painaa ottaen huomioon tuotantokustannukset. Sähköisen myymälän kätevä toiminta mahdollistaa ostosten hankkimisen nopeasti ja edullisesti. Portaalissa näet rakennusmateriaalien tuotantotekniikan, saat ilmaisen kuulemisen ja valitset tavarat vaaditussa määrin.

"Tuotteet" ja "Galleria" -luokissa on selkeästi esitelty joukko tavaroita rakennus- ja koristustöiden rakentamiselle, rakennuksille ja puutarhatuotteille. Rakennusmateriaalien hankkimisen kanta-alueet organisaatiossa edistävät pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Betonilohkon paino tyypin ja koon mukaan

Betonilohkojen paino riippuu betonin tilavuuspainosta, raudoituksen tai sulautettujen osien, aggregaattien ja lisäaineiden saatavuudesta. Tuotemalliston tuntemisen avulla voit määrittää tarvittavien laitteiden määrän toimitettavaksi ja asennettavaksi. Laske myös rakenteen kantavuus. Betonilohkon 200x200x400 paino koostumuksesta ja rakenteesta riippuen voi olla 8 - 40 kg.

Betonilohkon painon määrittäminen

Jos haluat tietää, kuinka paljon betonipaino painaa, sinun on viitattava valmistajan tehtaan dokumentaatioon. Paljon materiaalia on tiedettävä sen laadun hallitsemiseksi, koska betonin tiheyttä ei voida määrittää laboratorion ulkopuolella ja paino on indikaattori, joka osoittaa tämän arvon.

Betonielementtejä käytetään matalien rakennusten seinien rakentamiseen, seinien osana monoliittisissa korkeita rakennuksissa, rakennusten perustuksiin, aidat. Standardit normalisoivat betonituotteiden lujuusominaisuuksia sekä mitat ja painon.

 • koossa;
 • muodoltaan (tyhjiöinä, urilla ja urilla);
 • (raskaasta tai vaaleasta betonista, betonista, puubetonista ja muista).

Huomautus: Rakennuselementin painon tunteminen voi laskea sen tiheyden ja verrata sitä oheiseen dokumentointiin merkittyyn arvoon. Siten rakennusmateriaalin laatu tarkistetaan paikan päällä.

Säätöbetonilohkojen ominaisuudet

Niitä käytetään perustusten, kellareiden, kellareiden, ulkorakennusten seinien rakentamiseen. Niiden päätavoite on jakaa kuorma tasaisesti alustalle.

Pohjustuslohkot valmistetaan betonista, jonka tiheys on vähintään 1800 kg / cm3. Betonibrändi määritellään sääntelyasiakirjoilla, jotka valmistajien on noudatettava tiukasti.

Lohkojen rakentaminen on:

 • kiinteät pohjaosat (FBS);
 • leikattu säätö (FBV);
 • pohjaseinämä (FBP).

Tuotteiden luonne ja tyyppi valitaan ottaen huomioon rakentamisen geologiset, hydrologiset ja insinööri-geofysikaaliset olosuhteet sekä taloudellinen osa.

Käytettäessä lopputuotteita työ tehdään lyhyessä ajassa, mitat ovat vakioita, joiden avulla voit laskea oikean määrän materiaaleja tarkasti.

Jatkuvan osan pohjaosat

FBS: ää käytetään liuskajohdotuksessa talon kellareissa. Niillä on huomattava kantavuus ja ne on valmistettu tiheästä silikaatista, laajennetusta savesta tai raskaista betonityypeistä, jotka eivät ole pienempiä kuin M100.

Tuotteiden viitepainon osalta:

 • raskaasta betonista - 1,05-1,4 t;
 • silikaatista - 0,88-1,17 t;
 • sardeldittibetoni - 0,79-1,05 tonnia.

FBS on muodoltaan suorakulmainen suuntaissuuntainen, joten tiedät mitat, voit laskea massaa.

Huom. Esimerkiksi FBS 24.5.6-T on raskasta betonia, jonka tilavuuspaino on 2500 kg / m3. Merkitsemällä määritämme mitat 2,4 m * 0,5 m * 0,6 m.

 • Tilavuus on 0,5 * 0,6 * 2,4 = 0,72 m3
 • Tätä arvoa kerrotaan tilavuuspainolla ja saamme 0,72 * 2500 = 1800 kg
 • Tätä yksinkertaistettua laskutoimitusta käytetään esimerkiksi laskettaessa purettujen rakenteiden massaa. Yksikön painon määrittämiseksi sinun on käytettävä tuotetta koskevaa passia.

Leikattujen pohjaseinä

Näillä rakenteilla on syvennys hyppyjä, palkkeja, putkia, kaapeleita ja muuta viestintää varten. Niitä käytetään pohjaseinien tai perustusten lisäelementteinä.

Käytetyn betonin mukaan rakenteen massa on erilainen.

Huomautus: merkitsemällä lohkot voidaan nähdä, mikä konkreettinen niistä on tehty. FBV-T- raskaasta, FBV-L-valosta, FBV-C - silikaatista, FBV-K - sardeldi-betonista.

Hollow-ydinlohkot

FBP - ontot rakenteet, jotka on täytetty eristyksellä, soralla, hiekalla tai kiinteällä betonilla. Joskus ylimääräistä lujuutta varten, lujitangot asetetaan aukkoihin.

Niitä käytetään elementtinä kellarissa, kellareissa ja lämmittämättömissä tiloissa. FBP: n alhainen hinta on tehnyt niistä suosittuja materiaaleja matalan yksityisen rakentamisen alalla.

Verrattuna FBS: hen ja FBV: hen niillä on vähemmän painoa ja hyvä lämmöneristys ja äänieristysominaisuudet.

Seinälohkojen tyypit ja massa

Seinälohkot ovat moderni materiaali, jota käytetään rakennettaessa kantavia seiniä ja väliseinät rakennuksiin eri tarkoituksiin. Ne tulevat eri muodoilta, kooltaan betonista ja lisäaineista, täyteaineista.

Riippuen koostumuksesta, ne ovat:

Huomautus: 600x300x200 mm: n ja sitä suurempien tuotteiden suurikokoiset tuotteet pidetään pieninä pieninä kokoisina.

Suurikokoisia seinärakenteita käytetään kantavien seinien rakentamiseen. Suuri massa edellyttää erityisten laitteiden käyttöä kuljetukseen ja asennukseen.

Muurattuihin verrattuna lohkojen käyttö säästää aikaa ja vähentää näin rakentamisen kustannuksia. Niiden kanssa on helpompi työskennellä, niillä on hyvä lämmön- ja äänieristysominaisuudet, ne eivät vaadi vuorausta.

Keraamilohkot

Ne on valmistettu laajennetusta savesta, vedestä ja sementistä. Tämä materiaali on huokoista, huuruja kestävä, korkealla äänellä ja lämmöneristyksellä, palonkestävä. Laajennettu savi, jota käytetään seinien, väliseinien, perustusten, savupiippujen, tulisijojen rakentamiseen.

Savi-betonin lujuus ja paino riippuvat komponenttien suhteesta. Tämän materiaalin volumetrinen paino on 700 - 1200 kg / m3.

Huomaa: kevytrakenteiset lohkot on jaettu kiinteiksi ja ontoksi. Onton tuotteiden paino 4-17 kg ja monoliitti enintään 30 kg.

Kevyiden aggregaattien paino riippuu useista tekijöistä, joista tärkein on betonin tiheys ja lujuus. Mitä suurempi tiheys, sitä suurempi on rakenteen paino. Alla olevassa taulukossa on lohkojen paino 200x200x400 mm betonilaadulla.

Huomautus: Suurten sardelliittibetoni-massan määrä osoittaa tuotantotekniikan, ylimääräisen kosteuden noudattamatta jättämisen tai sardiinin osan korvaamisen murskattua kiveä tai kuonaa. Tämä vaikuttaa rakennusmateriaalin laatuun, sen lujuuteen ja lämmönjohtavuuteen.

Kun ostaa keramsit, ratkaiseva tekijä ei saisi olla hinta vaan laatu. On tärkeää ostaa materiaalia luotetuilta valmistajilta ja vaatia vaatimustenmukaisuustodistuksia.

Vaahtobetonialustat

Vaahtobetoni saadaan sementin hiekan ja erikoisen kuumennetun vaahdotuksen seoksesta. Molemmat formulaatiot valmistetaan ensin erikseen, sitten sekoitetaan yhteen massaan, kaadetaan muottiin ja kuivataan luonnollisissa olosuhteissa.

Vaahtopetonia käytetään sisä- ja ulkoseinämien asentamiseen, kantavien elementtien rakentamiseen matala- rakentamisessa, kattojen, kattojen, lattian ja ulkorakennusten eristykseen.

Vaahtobetonirakenteet ovat kestäviä, niukkaa lämmönjohtavuutta ja korkeaa melua, palonkestävyyttä ja paloturvallisuutta. Ne vastaavat hyvin jalostukseen.

Huomaa: tämä rakennusmateriaalin tiheys (D tai D) on jaettu merkkeihin. Esimerkiksi D500-vaahtobetoni tarkoittaa, että 500 kuutiometriä kiinteitä aineita on 1 kuutiometriin ja loput ilmaa.

Tapaamisajankohtana ne ovat:

 • rakenteellinen (vahvin D enintään 1200 kg / m3);
 • rakenteellinen eristys (D = 600-800 kg / m3);
 • lämpöeristys (D = 400-500 kg / m3).

Huomaa: Tuotteen tiheyden ja sen koon tiedolla voit laskea massan käyttämällä tätä taulukkoa. Esimerkiksi D600-vaahtolohko on 0,2 * 0,3 * 0,6 m, sen tilavuus on 0,2 * 0,3 * 0,6 = 0,036 m3 ja paino on -600 * 0,036 = 21,6 kg.

Käytettyjen vaahtotuotevalmisteiden rakentamiseen eri painoja, määriä, kokoja. Vaahtobetonin tuotemerkistä riippuen samankokoisten lohkojen paino on erilainen.

Helppokäyttöisyys, helppokäyttöisyys ja kustannustehokkuus tekevät vaahtobetonista suositun rakennusmateriaalin. Rakennuksissa, joissa on omat kädet, käytetään valmistajan ohjeita, jotka kertovat toimenpiteiden järjestyksestä, tarvittavista työkaluista ja materiaaleista. Lohkojen suhteellisen pieni paino mahdollistaa kuljetuksen säästämisen ja nopean suorittamisen.

Vaahtolohkojen määrän laskeminen

Höyrytetyt betonilohkot

Toinen lohkotyyppi - ilmastettu, kuuluvat solumateriaaleihin ja niissä on huokoinen rakenne. Hiilihapotettu betoni on tehty Portland-sementin pohjalta, alumiinijauhetta käytetään hajotusaineena. Karkaisu tapahtuu autoklaaviuunissa, mikä antaa tuotteille lujan ja yhtenäisen rakenteen.

Kaasuletkuja käytetään erilaisten esineiden yksilölliseen rakentamiseen: matalat talot, autotallit, kylpyammeet, aidat seinien ja väliseinien pystyttämiseen. Niillä on korkea lämmöneristys ja äänieristys, palonkestävyys, pakkasenkestävyys.

Huomautus: hiilihapotettu betoni on 2 kertaa kestävämpi melulle ja 3 kertaa parempi lämpöä kuin muuraus.

Helppo ja nopea asennus, edullinen hinta ja hyvä suorituskyky tekevät materiaalista suosittuja yksityisten omistajien keskuudessa. Mutta hiiltyneen betonin muurausseinien tekniikalla on omat ominaisuutensa, katso lisätietoja tämän artikkelin videosta.

Huomaa: Höyrytettyjen betonirakenteiden haitat ovat alhaalla taivutuslujuudella.

Huom. Tuotteen tiheyden ja mitat huomioon ottaen voit laskea painon painon (kg) = tilavuus (m3) * tiheyden (kg / m3).

Hiilihapotettu betoni sekä vaahtobetoni, erotetaan tuotemerkillä tiheyden mukaan. Taulukossa on ilmastettu betonilohko, sen paino.

Betonin lohkojen käyttö 20x20x40 cm perustuksen rakentamiseen

Nykyään markkinat tarjoavat valtavan valikoiman materiaaleja, jotka on tarkoitettu kaikenlaisten rakenteiden rakentamiseen. Niistä betonilohkot ovat suurimmassa kysynnässä. Ne ovat käytännöllisiä, kestäviä, säänkestäviä, kestävät raskaita kuormia ja niillä on alhainen markkinakustannus.

Venäjän kuluttajien suosituimmat ovat lohkot 20x20x40 säätiölle. Niiden käyttö mahdollistaa talon perustan nopeasti rakentamisen eikä pelkää sen muodonmuutosta lisärakennuksen aikana.

Betonituotteiden valmistuksessa käytettiin sardidiittiä. Siinä on erinomaiset lämmönkestävyysominaisuudet (lämmönjohtavuuskerroin 0,82 W / m OS) ja pakkasenkestävyys (50 Mzr). Ei kutistu. Peruslohkojen tuotannolla lisätään M100-tuotemerkin sementtiä, jolla on kestävyys.

Valmistusprosessissa käytetään vain luonnollista alkuperää olevia materiaaleja. Puolikuivaista vibropressointitekniikkaa käytetään lohkojen muodostamisessa, jonka pohjana on korkealaatuisesta sementistä, hiekasta, vedestä ja hienoista murskakivestä valmistettu betonisekoitus. Sitten tuote lähetetään muottiin ja sitten jalostetaan värähtelevään pöytään. Tämän jälkeen lohkot puristetaan ja upotetaan läpinäkyvään kammioon. Koko prosessi täyttää GOST 6133-84: n vaatimukset.

Ensiksi lohkoilla on edullinen markkina-arvo, mikä on joskus ratkaiseva tekijä rakennusmateriaalien ostamisessa. Niiden huomattavan koon ja helppokäyttöisyyden ansiosta ne antavat lyhyen aikaa rakentaa talon, varaston, teollisuusrakennelman tai muuntyyppisen rakenteen perustan ja seinät, mikä vähentää huomattavasti työaikaa.

Perustablokit 20x20x40 ovat täysin vaarattomia ihmisten terveydelle ja niiden käyttö ei aiheuta vahinkoa ympäristölle.

Asennuksen aikana ei ole tarpeen lisätä asiantuntijoita ja käyttää raskaita laitteita. Valmiin tuotteen paino on vain 32 kg, mikä mahdollistaa betonilohkon talon perustamisen 20 x 20 x 40 manuaalisesti.

Mutta tärkein etu on, että säätiön asettaminen voidaan tehdä milloin tahansa sääolosuhteista riippumatta. Lisäksi työn päätyttyä voit välittömästi jatkaa ylimääräisten kerrosten jatkokäsittelyä.

Kaikki tämä viittaa siihen, että 20x20x40 cm lohkot ovat perustan optimaalinen materiaali.

Käyttö rakentamisessa

Laajennettuja savityyppejä käytetään mökeissä ja matalissa taloissa, joissa on maanalaiset tilat. Niitä käytetään myös kellariin, autotalliin, varastointiin, teollisiin ja hallinnollisiin tiloihin tarkoitettujen seinien ja väliseinien rakentamiseen. Betonielementit osoittautuivat myös erinomaisiksi monoliittisen perustuksen kellarista (asennus tehdään vahvistetulle nauhalle).

Hyvin usein niitä käytetään kesäkeittiöiden, terassien, verannan ja muiden avointen tilojen rakenteessa. Aineiston teknisten ominaisuuksien ansiosta on mahdollista työskennellä yksityisen sektorin kanssa, mutta asiantuntijoiden ja käsityöläisten osallistumista ei tarvita. Jotkut käsityöläiset käyttävät niitä talonrakentamisen rakentamiseen.

Rakennuksen rakentamisen yhteydessä rakennuksen on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • kaivaa kaavion suunnitellusta syvyydestä, peitä se hiekalla ja paina sitä;
 • estää tarvittava korkeus ja tasoittaa ne betoniseoksilla;
 • tehdä vedenpitävyys millään tavalla mahdollista.

Lohkojen perustuksen laitteen viimeinen vaihe - sokea alue.

Moskovan lohkojen keskihinta

Tavaroiden hankinta on tehtävä vain ajallisesti testatuilta toimittajilta, jotka antavat todistuksen tuotteen laadusta.

Moskovan kustannukset vaihtelevat 38-57 ruplaa / kpl. On mahdollista ostaa betonilohkoja säätiölle 20x20x40 missään rautakaupassa. Kaikki riippuu materiaalin tyypistä ja suunnittelusta. Esimerkiksi laajennetun saviovien lohkojen keskimääräiset kustannukset ovat noin 44 ruplaa / kpl. Ja corpulent-tuotteita voi ostaa 54 ruplaa / kpl. Jotkut toimittajat toimittavat tavaroita hintaan 38 ruplaa / kpl ja tarjoavat alennuksen. Sen koko määrittää ostettujen tavaroiden määrän.

Tuotantokustannukset perustuvat hinta + toimituskustannuksiin. Toimitusmaksu riippuu toimituskohteen ja toimittajan varaston etäisyydestä.

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

Yksikköpaino 40x20x20

Lohko on pohja, koko on puhdas 390x190x188, ihanteellinen perustusten rakentamiseen ilman lastaus- ja purkamekanismeja, vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa. Paino 30 kg.

Säätölohkojen 20x20x40 käyttö tarjoaa seuraavat edut:
1. Raskasta rakennuskalustoa ei tarvita eikä myöskään houkutella asiantuntijoita;

2. Sen ei tarvitse rakentaa ja purkaa sitten työvoimavaltaista muottirakennetta kuin teippi monoliittisen perustuksen alla;
3. Säätiön rakentamisen nopeus kasvaa merkittävästi lohkojen asennuksen helppouden ja kätevyyden vuoksi;
4. Tällaisen materiaalin perustaminen on mahdollista milloin tahansa vuoden aikana.
5. Lohkojen 20x20x40 pohjan viimeistelyn jälkeen voit siirtyä välittömästi seuraavien kerrosten rakentamiseen.

9.65 Seinäseinästä rakennetut perustukset, kellari seinät ja jalustat
materiaalit tulisi pääosin suunnitella suurista betonilohkoista.
Lisäksi on sallittua käyttää pieniä betonilohkoja ja kivet, luonnonkivet.
säännöllinen ja epäsäännöllinen muoto, monoliittinen betoni ja betoni, klinkkeri,
korpulentti keraaminen tiilimuovi muovaus.

Lohkojen tekniset vaatimukset - GOST 6133-99: n mukaan

Savi estää painon

Savielementin paino voi olla laajalla alueella. Se määritetään alkuperäisen seoksen koostumuksella samoin kuin tämän seinäkiven geometriset ulottuvuudet ja tyhjennysten läsnäolo. Koot puolestaan ​​määräytyvät valtion vaatimusten tai savielementtien valmistajan ja asiakkaan välisellä sopimuksella.

Kuinka paljon lohko painaa?

Ensimmäinen seos on tärkein määrityskerroin sardeldiitti-betonilohkon painolle. Riippuen koostumuksestaan, savielementtimateriaalin ominaispaino voi olla 700 - 1800 kg / kuutiometri. Mitä pienempi hiekan ja sementin seos, sitä pienempi on ominaispaino. Tavallinen paino on 1500 kilogrammaa kuutiometriä kohden.

GOST määrittelee seinien ja väliseinien savukerrosten vakiokoot. Suosituimmat ovat 390x190x188 ja 500x200x235 seinille ja 90x90x188, 590x90x188 väliseinille. Lohkot voivat olla corpulent, ontto ja multislit. Säiliöiden tilavuus on keskimäärin 30-40%.

Tiheydellä 1500 kg / cm3 punnitaan täysi leveys 390x190x188 (tulokset pyöristetään):

1 / (0,39 x 0,19 x 0,188) x 1500 = 21 kg

Kaksinkertainen ontto kevyt savi lohko, jonka koko on 390x190x188, jonka tilavuus on 30% lohkon tilavuudesta, painaa vastaavasti vähemmän:

21 x (1 - 0,3) = 14,7 kiloa

Tyhjän tilavuuden ollessa 40%:

21 x (1 - 0,4) = 12,6 kiloa

Tiheydeltään 1500 kg / kuutiometri, täysikokoinen laipio-sardelli-lohko, jonka koko on 90x90x188, painaa:

1 / (0,09 x 0,09 x 0,188) x 1500 = 4,4 kg

Samalla tiheydellä painetaan 590x90x188-kokoisen multislit-väliseinä:

1 / (0,59 x 0,09 x 0,188) x 1500 = 15 kg

Monikerroksinen keramiikkaleveys 500x200x235, jonka tilavuus on 40% ja tiheys 1500 kg / kuutio painaa:

(1 / (0,59 x 0,2 x 0,235) x 1500) x (1 - 0,4) = 24 kg.

Lohkojen todellinen paino vaihtelee jonkin verran poikkeamalla lasketuista arvoista, koska sen tiheys vaihtelee.

johtopäätös

Savielementtien painon leviäminen on suuri, mikä antaa mahdollisuuden niiden laajaan käyttöön.

FBS-lohkojen mitat ja paino

Säätiön suunnittelulaskelmassa otetaan huomioon FBS-lohkojen paino sallitun kuormituksen parametrien mukaan rakennetun rakenteen pohjan alueella. Jos maaperän kantavuus rakennustyömaalla on pienempi kuin maanpinnan yläpuolella oleva kokonaispaino + sen tukipuolelle asetettujen lohkojen massa, sinun on etsittävä toinen säätiön muunnelma, muutettava elementtien mitat ja paino, tukialue, suunnitteluratkaisujen yhdistelmiä (esim. Kasa grillage -tyyppinen tuki). Arvioissa on myös kuljetus- ja hankintakustannuksia, koneiden ja mekanismien työtä.

Miten selvittää lohkot

Perustablokit ovat monoliittisia betonielementtejä, joita käytetään liuskajohdon pystysuorien seinien tai erillisten tukien asentamiseen kevyisiin runkorakenteisiin, hirsuhisseihin.

Tarkoituksen mukaan elementtejä käytetään kellarissa olevan laitteen seinärakenteisiin, jotka sijaitsevat kellareiden syvemmissä perustiloissa ja jaetaan kolmeen tyyppiin:

 • kiinteänä aineena;
 • kiinteä leikkaus (mahdollisuudesta hyppäämiseen tai viestinnän kulkuun);
 • ontto (FBP avoimilla pohjalla pohjasta).

Tämän tuotteen lateraalisissa päissä on urat, jotka täytetään sideaineliuoksella varmistaakseen lohkojen liittämisen samaan riviin toistensa kanssa.

Yläosassa on kaksi asennuskierrosta, jotka voidaan asentaa koukkujen avulla. Monoliitin kokonaismassa vahvistetaan kantokyvyn parantamiseksi (on ilmoitettava projektissa).

Esimerkki FBS-lohkojen ulkoasusta näkyy tässä kuvassa:

Oikein tallennettu FBS

Tuotannon materiaali on raskas, laajennettu savi ja silikaatti tiheä betonimerkki.

Rakentamisessa luotettavien perustusten asentamiseen käytetään lineaarisia tukirakenteita FBS raskaasta betonista. Tiivis silikaattilevyn, FBV: n ja FBP: n keraamitekniset betonia FBS (huokoiset täyteaineet paistettua savesta) on kuvattu yksityiskohtaisesti GOST 13579-78 *: ssä, koska ne ovat materiaaleja kellariseinien laitteille.

ominaisuudet

Ei ole erityistä tarvetta laskea standardin perustilohkon paino - tuotteet valmistetaan tiukasti M100- tai M200-brändin kiinteän kokoisen betonimuodon mukaan. Liuos tiivistetään pakollisella vibropressoinnilla, saadut aihiot höyrytetään erityisissä kammioissa tietyn ajan, joten niillä on lähes sama tiheys ja tilavuus.

Näiden valmistusedellytysten perusteella tietyn tuotemerkin perustuslohkojen paino sisältää vertailutaulukon:

Tuotemerkki sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit selvittää, kuinka paljon tarvittava säätölevy painaa ja tietää painon, joka on 1 m³ betonia, josta se valmistetaan.

Merkki, joka merkitsee tuotemerkkiä, osoittaa kaikki FBS: n mitat dm: ssä.

Esimerkiksi FBS 24-4-6-t tarkoittaa tuotteita, jotka ovat 240 cm pitkä, 40 cm leveä ja 60 cm korkea.

 • T - raskas betoni raunioihin;
 • L - kevytbetoni;
 • P - laajennettu savi toimii sardiinina;
 • C - silikaattiliuosta.

Rakennetun perustan rakentaminen valmiista PBS: stä, jolla on asianmukainen suunnittelun perustelu, joka perustuu alueen geologisiin olosuhteisiin, vähentää työhön tarvittavaa aikaa (suhteessa vaadittuun betoni-monoliitin voimakkuuteen) ja tämän rakennuksen osan kustannukset.

Miksi sinun on kyettävä ainakin laskemaan alustavasti perustuksen järkevä versio FBS-korttelista omalle talolle, voit kuulla tämän videon asiantuntijalta:

Laske itse

Itse laskettaessa tarvittavien lohkojen määrää käytetään geometrian tuntemusta: on tarpeen jakaa suunnitellun perustuksen kokonaistilavuus 1 valitun lohkon tilavuudesta. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista - maaperän pohjan on kestettävä rakentaminen.

Tarkastele laskentasarjaa seuraavassa esimerkissä:

 1. Tulevan rakennuksen paino (ulkoiset ja sisäiset seinät, katot, katto, laitteet ja huonekalut) on noin 12 000 kg.
 2. Säätiön pylväsvarsien rakentamiseksi valitse FBS 2-2-4-t. Se vie 17 tukipistettä, joiden kokonaispinta-ala on 6 800 cm2 (2 dm x 2 dm x 17 kpl). Korkeudella 2 lohkoa ne tarvitsevat 34 kappaletta, joiden kokonaispaino on 30 kg x 34 = 1 020 kg.
 3. Rakennuksen kokonaispaino säätiölle on 13,020 kg. Katsomme kuormitusta 1 cm2 maaperälle: 13 020/6 800 = 1 915 kg / cm2.

Ratkaisu: jos maaperän kantavuus on rakennustyömaalla 2 kg / cm2 ja sitä korkeampi, niin perustus valitaan oikein, muuten on tarpeen muuttaa perustilohkojen (pistemäärä tai brändi) kokonaisviitealue suuressa suunnassa.

Perusteellinen kokoelma, joka ohjaa oikean perustan, on yhteisyritys 22.13330.2011 sekä päivitetty versio SNiP 2.02.01-83.

Alueilla, joilla on heikot ominaispiirteet, painojakauman alaa kotona voidaan lisätä luomalla erityinen tyyny FBS: lle. Se voidaan järjestää monella tavalla:

 1. Keskimmäisen jakeen hiekasta, joka kaadettiin laajenemaan pohjaan 35 ° kulmassa (kummallakin puolella) lasketun paksuuden kerroksella. Täytemäärän syvyys määritetään seuraavasti: lohkot ovat 3 dm leveä ja hiekka paksuus 0,2 m, sitten alustalle laskettava kuormansiirtonopeus rakentuu kellariin 0,63 m.
 2. Leanbetoni, jossa vahvistusta. Pohja on hieman leveämpi kuin lohko ja se suorittaa kaksoisfunktion: se jakaa painon ja estää yleisen rakenteen epämuodostumasta eri vetoelementeistä.
 3. Valmiit betonituotteet tehdasvalmisteisiin.
Teollisten tyynyjen käyttö painojakauman alueen lisäämiseksi

Itsenäisesti tuottaa vankan pohjan perustekanteiden pystysuuntaisten seinien asentamiseksi vähäisemmäksi keräysnauhaksi, ei vaadi merkittävää materiaalien kulutuksen lisäämistä vaan lisää rakennussäätiön vakautta ja lujuutta koko toiminnan ajan.

Tässä valokuvassa näkyy näyte FBS-pohjaisen pohjan valmistelusta.

Asennusvaiheessa lohkot asetetaan valmiiseen betoniin tai itsenäiseen valmistukseen tehtyyn sementti-hiekkalaastiin. Pystysuorat liitokset täyttyvät myös laastilla. Jotta FBS tarvitsee kuorma-auton nosturin ja tiimin, joka koostuu 5 tai useammasta ihmisestä (strop ja laasti työ).

Laskelmien käytännön toteutuksessa on otettava huomioon, että sauman paksuus perustilohkojen riveissä on enintään 40 mm. Projektin laatimisessa lohkojen pituus ja korkeus saadaan enemmän kuin todellinen 20 mm, ja elementtien väliset liitokset on merkitty viivalla.