Lujitetun betonipilarin tekniset ominaisuudet

Rakennuselementtien on aina oltava niiden standardien ja GOSTin mukaisia. Teräsbetonipilojen mitat eivät ole poikkeus. Seuraavia parametrejä säännellään:

 • pituus;
 • leikkausalue;
 • kuvasuhde suhteessa toisiinsa;
 • vahvistuselementtien pituus.

Teräsbetonipilarien painon on myös täytettävä tietyt standardit. Koska suurin osa erikoistuneista rakennuslaitteista voi kuljettaa ja koota vain tietyt painoluokkarakenteet, joihin rakennuspallojen täytyy putoaa.

Vahvistettu betonipaino

Pino on teräsbetonipohja, jota käytetään rakennuksen perustuksen maaperän tiivistämiseen perustan vahvistamiseksi. Paalujen valmistus on työläs prosessi, joka vaatii teknisten standardien noudattamista. Pallojen tuotantoon käytettiin raskasta betonia.

Drift-paalut tuottavat kuorman siirtymisen talon pylväspohjasta maahan. Vahvistetut betonipillit valmistetaan tavallisesti pituudeltaan jopa 12 m, mutta pituus on mahdollista kasvattaa valmistuksen aikana. Tänään, lähes poikkeuksetta, rakennustyömaat, joihin perustukset on rakennettu, käyttävät vahvistettuja betonipilareita, koska ne mahdollistavat säätiön vahvan. Raudoitetut betonipilvet upotetaan maaperään ajamisen avulla.

Vahvistetut betonipallot valmistetaan GOSTin mukaan. Pileillä on jäätymisvastus, veden kestävyys. Pile-merkintä on kirjainten ja numeroiden yhdistelmä, jotka osoittavat:

Vahvistetuilla betonipilleroilla on erilainen kuorma, riippuen siitä, missä niitä käytetään. Mitä korkeampi kuormitus on paalussa, sitä vahvempi, kestävämpi ja korkeampi kustannus.

300 x 300 mm: n poikkileikkaukseltaan eristeiset, betoniteräksiset vahvikkeet, jotka on valmistettu B20-lujuusluokasta, F150-luokituksesta riippuen, W6-luokan vedenpitävyys. Nämä paalut on valmistettu käytettäväksi ehdottomasti kaikilla ilmastollisilla alueilla, joiden tarkoituksena on rakentaa kasaantumia koteihin ja rakennuksiin. Kestää suuria kuormia. Kuinka paljon kasa 30 * 30 on hankintaan liittyvä tärkein ongelma, sillä tämän osan haut ovat erittäin suosittuja. Paalun paino 300 * 300 voi vaihdella 6-12 tonnia.

400 * 400 mm: n vahvistetut betonipilot ovat B25-lujuusluokan lujuusluokan F150-luokan kylmävarastosta, W6-luokan vesitiiviys. Nämä paalut on tehty rakentaa talojen ja rakennusten kasaalat, joita voidaan käyttää millä tahansa ilmastollisella alueella

Paalujen paino, tilavuus ja mitat

Alla olevassa taulukossa on eri osuuksien paino ja tilavuus. Vahvistettu betonipilareita on kaikki suuret mitat. Jakso 300x300 mm, 350x350 mm, 400x400 mm. Taulukon avulla voit laskea useita paalujen kokonaispainoa ja tilavuutta. On tavallisia, iskunkestäviä, komposiittituotteita. Tiedot on otettu standardista GOST 19804-91 (sarja 1.011.1-10). Tiedot voivat olla hyödyllisiä ihmisille, joiden toiminta liittyy rakentamiseen tai rakennusasiakirjojen valmisteluun, arvioihin jne.

Online-laskin paalujen painon ja tilavuuden laskemiseksi. Kaikki koot

Kuinka käyttää online-laskinta? Laske kokonaissumma ja tilavuus määritä haluamasi paalujen määrä. Vastaavassa rivissä näet summat. Myös pohjasta lasketaan koko taulukon koko. Toivomme, että palvelun käyttö on sinulle sopivin ja hyödyllinen.

Pöydän koot ovat: pituus + osa. Mitat ovat millimetreinä

Pylväät teräsbetonista ajettava neliö- ja suorakulmainen osa, komposiitti (C, SG, CCH, CER)

Jyrsinraudoitettuja betonipilareita käytetään massarakenteessa heikoilla ja tiheillä mailla. Pallosäätiöt ovat laajalle levinneitä, koska niiden tekniset ja taloudelliset indikaattorit ovat huomattavasti korkeammat kuin luonnollisesti perustetut säätiöt.

Yrityksessämme voit ostaa paikkoja, joissa on kiinteä neliöosasto, jotka valmistetaan GOST 19804-91: n mukaisesti. Ne on tarkoitettu rakennusten ja rakenteiden perustuksiin, joissa upotetaan millä tahansa puristettavassa maaperässä, lukuun ottamatta penkereitä, kiinteitä sulkeumia sisältäviä maaperä ja permafrostia. Aggressiivisen pohjaveden läsnäollessa rakennusten rakenteiden korroosionestoa koskevien standardien mukaisesti suoritetaan erityinen antikorroosionkäsittely.

Vahvistetut betonipilvet, joiden pituus on enintään 7 m, ovat sallittuja ilman nastat kiinnityspisteen kiinnittämiseksi. Kun nostat paaluja paalun kuljettajalle, niiden lastaus tehdään ylimpään nostosilmukkaan.

Betonin vapautumislujuus paalujen ostamisen ja kuljetuksen aikana olisi oltava vähintään 100% suunnittelusta. Tämän tuotteen vahvistaminen tehdään neljällä versiolla. Koska pitkittäissuuntainen vahvistus on hyväksytty:

 • kuumavalssattu teräsbetoniteräs luokkiin AI, A-II ja A-III;
 • korkea lujuusluokka Bp-II;
 • lujittavat köydet luokka K-7;
 • kuumavalssatut teräsvahvikkeet, luokat A-IV, AV.

Poikittaisraudoitusta varten johdinluokka B-1 hyväksytään. Perustoimintaa suunniteltaessa on myös suunniteltava paaluja niiden siirrettävälle kuormalle rakentamisen ja käyttöjakson aikana.

Yrityksemme on tyytyväinen voidessamme tarjota sinulle 30x30, 35x35, 40x40, suorakaiteen muotoisia, 30x30-kokoisia komposiittikäyttöisiä neliöosastoja.

Myynti ja hintaa koskevat tiedot tarkistavat asiantuntijoidemme puhelimitse 8 (495) 642-43-87.

Kaapit, teräsbetonituote, pitkä 3-12 metriä, osa 30x30

Valmiiden betonipilojen tuotanto on työvoimavaltainen tekninen prosessi, joka koostuu betoniseoksen valmistamisesta, vahvistuskoteloiden lujittamisesta, betonituotteiden vahvistamisesta, metallimuotien valmistamisesta ja voiteluun, muovaus, höyrytys. Pylväsbetonilohko on betoniteräksen tuote, joka on valmistettu erilaisista merkkituotteista valmistetusta raskaasta betonista ja erilaisista paineilma-olosuhteista paalun maaperään. Pylväsbetonipilareita voidaan käyttää lähes kaikissa säätiön rakenteissa. Vahvistettuja betonipilareita käytetään korkeiden asuinrakennusten rakentamisessa, äskettäin vahvistettuja betonipaloja on käytetty mökkien rakentamisessa. Vahvistettu betonipilareita käytetään erityisesti heikossa maaperässä rakentamiseen, missä on mahdotonta käyttää perustilohkoja. Vahvistetut betonipilvet eivät ole mahdollisia kiinteän perustuksen rakentamisessa.

Paalun tekniset ominaisuudet:

Yrityksemme valmistaa teräsbetonipilareita GOST 19804-91, sarjan 1.011.1-10 mukaisesti. Vahvistetut betonipallot ovat esivalmistettua poikkileikkausta 30 * 30, joissa ei ole rasitusta, luokka B20 (M-250), pakkasenkestävyys F150, vedenpitävyys W4.

Vahvistettu betonikoko: kasa 300mmkh300mm, pitkä kasa 3-12 metriä

Vahvistetut betonipilvet on merkitty, mukaan lukien tuotteen kirjain- ja numerotyypit, esimerkiksi - C 50-30-6:
C 50-30-6 - paalin nimi (merkintä), jossa:

C - tyyppi (tyyppi) paalut, vahvistetut betonipilvet jatkuvan neliön osa;

50 - pituus teräsbetonin kasa dm, 5000 mm;

30 - poikkileikkauksen koko cm, esimerkiksi - 300 millimetriä;

6 - kuormituskuvaus (vahvistus).

Vahvistetuilla betoniporukoilla on erilainen kuormitus (vahvistus). Teräsbetonipallojen kuormitus (vahvistaminen) kuudesta (6) - kolmesta (13). Riippuen siitä maaperästä, jossa paalua ajetaan, käytetään erilaisia ​​vahvikkeita. Mitä suurempi kuorma (vahvistus), sitä suurempi kasa ja sitä korkeammat kustannukset.

Yrityksemme toimittamat betonirakenteet on valmistettu brändin betonista lujuuteen B22.5 (M-300), pakkasenkestävyyteen F200, vedenkestävyyteen W-6.

Pallojen hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Piles osa 300x300 mm

Sarja 1.011.1 vapautus 1 osa 1 "Kiinteät maadoitetut teräsbetonipilvet, joissa on kiinteä neliöosasto, jossa ei-rasitettu vahvistus". Työskentelypiirustukset hyväksyttiin Neuvostoliiton valtionrakentamisvirastolla, tekninen tehtävä 23.2.1989. Institution for Fundamental Projectin tuli voimaan 1. huhtikuuta 1990. Tilausnumero 118, 11. syyskuuta 1989.

Vahvistetut betonipilvet ovat yksikappaleinen kiinteä neliöosasto, jossa ei-rasitettu vahvike, joka on valmistettu raskaasta betonista ja joka on tarkoitettu rakennusten ja rakenteiden paalun perustuksiin.

Piles on tarkoitettu käytettäväksi kaikilla ilmastollisilla alueilla, myös permafrost-alueilla.

Kaikki tuotteet täyttävät GOST 19804-2012 vaatimukset.

Räjähdyksen, vedenkestävyyden, aggressiivisen materiaalin ja pitkittäisen raudan läpimitan betonivaatimukset määräytyvät suunnittelun aikana ja ne on täsmennettävä valmistusjärjestyksessä.

Tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet

Pino on teräsbetoniseos, joka ajetaan maahan pohjan alla rakennuksen lujittamiseksi säätiö - paalut perusta. Paalujen tuotanto on työvoimavaltainen prosessi, joka edellyttää teknologisten näkökohtien noudattamista, kun luodaan paaluja 30, paaluja 100-30. Raskas betoni käytetään vahvistamaan betonipilareita.

Ajopilot siirtävät vertailupainetesta johtuen kuorman paalusäätiöstä maahan ja paalun maaperän pinnan pinnan sivuttaistelusta johtuen. Piles 30 (30 x 30 cm: n osa) koostuvat pääosin pituudeltaan 12 metriä, mutta pituus on mahdollista kasvattaa.

Nykyään lähes kaikki rakennustyömaat, joissa perustetaan rakennuksia, käyttävät vahvistettuja betonipaloja, koska ne tekevät säätiön paljon vahvemmaksi. Pylväsvahvistettu teräsbetonipilareita, upotettu maahan, ajaamalla hydraulisella tai dieselmoottorilla varustetulla paalunohjaimella.

Pallojen kustannukset vaihtelevat kuorman, pituuden, osan ja muiden koon mukaan.

GOST 19804.4-78 Pinoa esivalmistettua betoniterästä ilman rungon poikittaista vahvistamista. Suunnittelu ja mitat

UNIONIN VALTIONSÄÄNNÖT SSR

KYLPYTETTÄVÄ TEKNINEN BETONI
NELJÄLLE OSA ILMAN KÄYTTÄMISEN VAHVISTAMINEN
BARREL

SUUNNITTELU JA MITAT

RAKENNUSASIOIDEN VALTIOSUOJAVALIOKUNTA

UNIONIN VALTIONSÄÄNNÖT SSR

KIINNITETTÄVÄT LISÄVARUSTEET
OSOITTEET ILMAN LÄHETTÄMISTÄ
BARREL

Raudoitetut betonipilvet neliön poikkileikkaukseltaan,
ilman sivuttaista vahvistamista.
Rakenne ja mitat

GOST
19804,4-78 *

Neuvostoliiton ministerineuvoston 30.12.1977 antamassa asetusehdotuksessa nro 231 asetuksella vahvistetaan määräaika käyttöönottoon

Standardin noudattamatta jättäminen on lain mukaan rangaistavaa.

Tämä standardi koskee esivalmistettuja teräsbetonipilareita, joissa on poikkileikkaukseltaan poikkileikkaus, jossa ei ole poikittaista raudoitusta rungon kanssa.

Tämän standardin mukaiset paalut on suunniteltu taivuttamaan voimaa ja halkeilua muodostumalla voimista, jotka ilmenevät nostamisen päälle paalun kuljettajalle yhdestä pisteestä, joka on sijoitettu päähän etäisyydeltä, joka on 0,294 paalun prismamaisen osan pituutta. Dynaamisuuden kerrointa omaan massaan oletetaan olevan 1,5, kun taas ylikuormituksen kerrointa omaan massaan ei ole otettu käyttöön.

Pallosäätiöitä suunniteltaessa on myös testattava paalujen lujuutta ja halkeilua kuormien kohdalla, jotka syntyvät rakennuksen tai rakenteen rakentamisen ja käytön aikana.

Tarkistettaessa paalua lujuutta ja halkeilua epäkeskeisen puristuksen aikana käyttökuormituksesta, se saa käyttää liitteissä 3 esitettyjä aikatauluja 1-8.

(Muutettu painos, tarkistus 1).

1. MERKIT JA PÄÄOMINAISUUDET

1.1. Pallojen muoto tulisi olla helvetin osoittamalla tavalla. 1, paalujen merkki, päämitat, betonin määrä ja vertailumassa ovat taulukossa.

(Muutettu painos, tarkistus 1).

1.2. Niitit, joiden pituus on enintään 7 metriä, voidaan tehdä ilman tappeja, ja paalut on kiinnitettävä ylempään nostosilmukkaan nostoon paalun kuljettajalle.

1.3. Pitkittäisen esijännitetyn raudoituksen painopisteen on sijaittava paalujen poikkipinta-alan painopisteenä.

1.4. Sen on sallittava tuottaa pinot, joiden poikkileikkauksen kaksi vastakkaista puolta oleva teknologinen kaltevuus on enintään 1:20, muuttamatta poikkipinta-alaa.

Esimerkki paalun muodosta, jonka teknologinen kaltevuus on 1:20, annetaan lisäyksessä 2.

Neliöosassa olevat paalut ilman rungon poikittaista vahvistamista

1 - nostosilmukat; 2 - napainen kiinnityspisteen kiinnittämiseen; 3 - pitkittäinen vahvistus.

Lujitetun betonipilarin käyttö

Täydellisin perustein betonirakenteita, joita on jo pitkään käytetty rakentamisessa, voidaan pitää perinteisen elementteinä paaluperustoina. Pitkän käyttöajan ansiosta voimme luonnehtia luotettavalla tavalla käyttökelpoisuuden tekniset ja taloudelliset rajat, kehittää järjestelmä eri pohjavesien laskemiseksi, kehittää teknologiaa ja tukea sitä erilaisilla erikoislaitteilla.

Pallojen tuotanto keskittyy betonituotteiden (ZHB) tehtaisiin, joilla on tarvittavat laitteet ja käsityöläiset.

soveltamisalansa

Pallosäätiöt tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa esineitä niillä mailla, joilla on heikko kantavuus tai jotka ovat riippuvaisia ​​fysikaalisten ominaisuuksien muutoksista, kuten suolavedet, löysit, veteen kyllästyneet savi ja liepeet, permafrost-maaperä.

Pylväiden vapaasti seisovat perustukset sijaitsevat "paalujen holkilla" jakamalla kuormituksen useille tukeille.

Ei ole suositeltavaa käyttää käsityöelementtejä, joilla ei ole tehtaan laatustodistuksia.

Joskus standardikapselin pituus ei riitä takaamaan perustuksen luotettavuutta. Tässä tapauksessa käytä komposiittipinoja, joiden pituus on telakoitu. He tekevät samoin, jos paalusäätiötä ei ole ripustettu, mutta se on tuettu kiviä tai horisonttia, jolla on suuri maadoituslujuus.

Sukelluksissa betonipilariin kestää kuormien yli 6 tonnia ja on suuri kantavuus, kiitos kosketuspintaa jauhettu materiaali ja luomalla paikallisia tiivistämiseen alueilla ympäri elementin asennuksen aikana.

Monoliittiset kiinteät paalut

Käytännössä laite paaluperustukset hallitsi betonielementtien teräsbetoni paalut tai niitä kutsutaan myös "upottamalla" neliön tai suorakaiteen muotoinen poikkileikkaus.

Ne on valmistettu teräsbetonista, jossa on runko sisälle asennettu raudoitustangot, jonka halkaisija on 12 mm. Pituudesta riippuen, poikkileikkaus, mitoituskuorma paalun vahvistaminen valitut ominaisuudet käytettävissä standardin version ja säröilemättömyys, suositellaan aggressiivinen, heaving ja ikirouta maaperään.

Pile-osan yleisimmät mitat:

 • 200 x 200 mm;
 • 250 x 250 mm;
 • 300x300 mm;
 • 350x350 mm;
 • 400x400 mm.

Laajamittaisia ​​tuotteita käytetään yksittäisiin rakennustöihin liittyviin hankkeisiin.

Vahvistettu betonipilareilla on terävä pää helpottamaan maaperään pääsyä.

Suorakulmainen paalut ovat käytettävissä kärki vahvistettu vahvistavana paremmin työntää maahan, vaan ne tehostetaan ilman kärkeä paalun, paine mekanismeja luotu tarpeeksi asentaa ne.

Tällaisten tuotteiden soveltamisala rajoittuu maaperään, jossa ei ole läpäisemätöntä sulkeutumista.

Matala-asuntorakentamisessa käytetään tavallisesti pinnoita, joiden poikkileikkaus on 300 x 300 mm ja pituus jopa 6 m.

Niillä on riittävä kantavuus, ne kuljetetaan helposti, eivät vaadi liian monimutkaisia ​​ja tehokkaita laitteita kuljetukseen ja liikkumiseen rakennustyömaalla.

Hollow pyöreät paalut

Pyöreiden vahvistettujen paalujen käyttö suuremmassa määrin koskee teollista, hydraulista ja energiaa rakentavaa. Toisin kuin suorakaiteen elementtejä, pyöreä valmistetaan sentrifugoimalla, lisää merkittävästi tiheys ja lujuus betonimassan. Koska parempaa teknologiaa ja ohutseinäisiä rakenne, pyöreä ontto kasa on helpompi kiinteä kollegansa, ne kulutetaan vähemmän betonin määrä ja määrä vahvistaminen.

Ne ovat saatavilla teroitettu avoin pää ja jonka halkaisija on 300 mm, yli metrin osa alkaa paalun pituus on 6 m. Headroom pyöreä paalut voidaan varustaa pidin rakennusosien päälle. Elementin alareunassa oleva rengasveitsi nostaa maaperän paineen, mikä edistää tehokasta upottamista.

On syytä mainita tällainen piirre onttojen paalujen työstä, kuten maaperän ytimen muodostaminen ontelon sisällä upottamisen aikana. Suurella tiheydellä, joka johtuu mekaanisista kuormituksista, se antaa kannalle ylimääräisen kantavuuden.

Tämä vaikutus on kuitenkin ominaista vain tiheille kokoonpuruville maille, heikoille, löysille ja veteen kyllästetyille emäksille, mutta se ei tapahdu.

Paalujen asennus

Rakennusteollisuudella on suuri laivasto mekanismien asentamiseksi paaluilla, universaali erikoistunut tiettyihin teknologioihin. Aluksi voimalat kasettiin lyömäsoittimella käyttäen kuormaa vinssiin tai dieselmaskuriin. Lisätietoja siitä, miten teräsbetonipilareita ohjataan pienoiskoossa, katso tätä videota:

Nykyaikaisempi menetelmä liittyy värähtelykuormien käyttöön ja sitä kutsutaan värähtelyn absorptioksi. Sen avulla voit hallita trunkin asentoa entistä paremmin ja on lempeämpi ympäröiville rakenteille.

Näissä molemmissa menetelmissä yhdistyvät laitteet. Ahtaissa tiloissa varsinkin kun toimitilalaajennuksiin työtehtävien lähellä hyödynnetään perustukset, sovelletaan painuman jossa käytetään erikoislaitteita.

Tämä lisää prosessin kustannuksia, mutta lopulta poistaa suuret ongelmat, jotka aiheutuvat lähirakennusten vahingoittumisesta.

Jos haluat aloittaa työn pölkkikentän laitteella, sen tulee olla keskitetyistä töistä, paalujen keskipisteiden poistamisesta luonteeltaan. Ennen asennusta näytetään tuotteiden lähellä upotuspaikkaa.

Suoritettuaan työtä tarvitaan, jotta toimeenpanovallan ampua poikkeamat ja tarvittaessa päättää muuttaa grillit, piste säätiö emäkset, säätö tai asennus lisävahvistusta paaluilla.

Pylväsvahvistettu teräsbetonipilareita

Paalun teräsbetonipilareiden tarkoitus:

Pylväät teräsbetonista kiinteästä neliön neliöosasta, jossa ei-rasitettu lujitus, on tarkoitettu rakennusten ja perustusten pinoon perustuville paaluille rakenteille, joita käytetään kaikissa ilmasto-olosuhteissa, mukaan lukien permafrost-alueet. Pilejä tuottavat suurimmat venäläiset betonituotteiden tehtaat. Voit tutustua alempien säätiöiden paalujen tuotantohintoihin.

Vahvistettu betoniporausparametrit:

Käytettävien paalujen tuotanto olisi valmistettava raskaasta betonista, jonka puristuslujuusluokka ei ole pienempi kuin:

 • pinoille, joiden leikkaus on 300 mm300 mm, pituus 3 * 7 m - B15;
 • 400x400 mm, pituus 4 * 12 m B20;
 • 300 x 300 mm, pituus 8 * 12 m, jakso B20 tavanomaisen iskunkestävyyden pinnoille ja B25 paalut, joilla on suurempi iskunkestävyys;
 • 400x400 mm, pituus 13 * 16 m -²25 tavanomaisia ​​iskunkestävyyksiä varten, B30 parantavien iskunkestävyyksien paaluille.

Karkeana aggregaattia betonista, fraktioidusta murskakivestä luonnonkivestä on käytettävä GOST 8267-93: n mukaisesti, ja jakeiden koon on oltava enintään 40 mm.

GOST 5781-82 * -luokkien А-1, А-П, А-Ш -luokan kuumavalssatut teräsbetoniteräkset sekä GOST 10884-94 -standardin mukainen termomekaanisesti vahvistettu teräsbetoniteräs on varustettu esivalmistetuilla betoniporakeilla.

Valmistajan toimittamassa betonirakenteessa käytettävien betonipilarien vapautumislujuuden olisi oltava vähintään 100 prosenttia hankkeen arvosta.

Vahvistettu betonipilareiden merkintä:

Koostuu aakkosnumeerisista ryhmistä. Esimerkiksi kasa leimattu teräsbetoni
60-30-6 tarkoittaa seuraavia:
C - kasa vahviste kiinteä kiinteä neliöosa;
60-30 - pituus 6000mm, jakso 300x300mm;
6 - lujitustyyppi.

Vahvistettu betonipäällysteinen tuotanto täyttää GOST 19804-91 "Vahvistetut betonipaalut TS." Vaatimukset. ja sarja 1.011.1-10, voi. 1, osa 1.

Pylväsvahvistettu teräsbetonipilareita

Näitä tuotteita alettiin usein käyttää rakentamisessa, yleensä rakennusten ja muiden rakenteiden perustana. Niiden tuotannon tekniset olosuhteet heijastuvat vuoden 1991 valtion standardiin nro 19914. Joissakin olosuhteissa sallitaan kuitenkin myös lujitetut betonipallot, jotka voivat olla muita kokoja.

Komposiitti tai kiinteä, kiinteä, poikkileikkaukseltaan neliömäinen, vahvike - poikittainen. Vahvistettu betonipalkki, jossa ei-rasitettu lujitemuoto, parametrit ovat seuraavat: sivujen leveys on 20 - 40 cm, pituus on 3 - 18 m.

On toinenkin lajike. Tuotteet, joissa on esijännitetyt vahvikkeet, ovat samoja sivuja, mutta niiden pituus voi olla pidempi - 3 - 20 m.

Yhdiste on luonnollisesti pidempi. Molemmille lajeille, 30-40 cm: n sivut, kokonaispituus - 1,4-28 metriä.

Samat tuotteet, mutta pyöreä ontelo. Teknisesti vahvistetut betonipilarit analogisesti: 30 tai 40 cm (sivu) ja 3-12 m (pituus).

Osa - kiinteä neliö, ei poikittaista vahvistamista. Keskellä - esijännitysvahvistus. Sivut ovat 25 cm (5 - 6 m) tai 30 cm (3-9 m).

Komposiitti ja kiinteä, ontto, pyöreä. Halkaisija on 40-80 cm. Pituus - 14 - 48 m.

Asennettu äärirakenteisiin. Kaksi konsolipilaria, pylväät, neliö, kiinteä. Sivulle 20 cm, pituus on 5-6 m, 30 cm - 5 - 7,5 m.

Sama, mutta tarkoitettu asennettavaksi rakenteiden keskiakseleihin. Sivut - 30 cm, pituus - 5 - 7,5 m.

Pohjimmiltaan kaikkia edellä mainittuja paalutyyppejä käytetään eri rakenteiden perustusten rakentamiseen. Käytetään usein aidojen ja muuntyyppisten aidojen, kulmien, "sivujen" rakentamiseen ja paljon muuta.

Saatavana on erikoisrakenteisia betonipilareita. Heistä on syytä mainita.

"Shell" -pilvet. Voi olla sekä kärjessä että ilman sitä. Halkaisijan koon perusteella ne luokitellaan:

 • 2 - 6 m - "kuopat";
 • 80 - 160 cm - "kuori";
 • jopa 80 cm - "putkimaiset".

Käytetään putkistojen, siltojen, patojen ja paljon muuta rakentamiseen. Niitä käytetään aktiivisesti "ongelmallisilla" maaperillä (suot, hiekkakivet, maanjäristykset), ts. Silloin, kun merkittävät maaperänsiirrot ovat mahdollisia. Käytettävissä pituus on 4-12 m, vaikka niitä käytetään usein kokoonpanona, joka voi saavuttaa 48 m.

Tällaisten tuotteiden avulla raaka-aineiden, erityisesti betonin, kulutus vähenee merkittävästi.

Pahoissa, joissa on kärki, on tuotteen nimeä "n".

Edellä mainittujen tuotteiden tuotantotekniikassa on omat vivahteensa.

 1. Ensinnäkin käytetään vain "raskaan" betonin merkkejä.
 2. Toiseksi käytettävän aggregaatin maksimi murto-osa määritetään - 40 mm (sora tai murskattu kivi).
 3. Kolmanneksi tuotteet, joissa on näkyvät lujitustangot, hylätään.
 4. Neljänneksi määritetään kuoren sallitut parametrit. Rungon syvyys on enintään 2 cm, muissa paikoissa enintään 1 cm, läpimitta on enintään 2 cm, päissä "sagging" on enintään 5 mm.
 5. Viidenneksi merkintä kohdistuu puolelle, joka ei lähemmäksi kuin 0,5 m paalin päähän. Tai lopussa.

Edut säätiöiden perustamisessa

 • Työvoimakustannusten alentaminen noin ¼, rakennusajan lyhentäminen.
 • Lähes 2 kertaa vähemmän sedimenttirakennetta.
 • Työn laatu ei riipu sääolosuhteista. Asennus voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana ilman lisätoimenpiteitä (esim. Vibropressointi).
 • Betonimassan kulutuksen jyrkkä lasku.
 • Kuljetustoiminnassa säästöt voivat nousta 70-80 prosenttiin.
 • Säätiön kustannukset pienenevät noin 1/5.
 • Joissakin tilanteissa paalujen ostaminen on betonielementtiä - ainoa hyväksyttävä ratkaisu, koska muitakin syitä ei saa pystyttää kaikkialla.

Tuotteet on jaettu valmiiksi ja painettuina. Ensimmäiset valmistetaan yrityksessä ja toimitetaan kuljetuksen kautta rakennustyömaalle. Sulautetut asettuvat suoraan työmaalle.

Betonituotteiden hintaluokka kasvaa yhtä paljon kuin niiden valikoima. Siksi vain muutamia esimerkkejä (yksittäisistä tuotteista).