Vahvistetut betonipilot: tyypit ja erittelyt

Nykyaikaisessa rakennustoiminnassa käytetään monenlaisia ​​tuotteita betoniteräksestä. Levyt ja palkit, lattiat ja alapylväät, valmiit lohkot ja pylväät itsessään - tämä luettelo voidaan venyttää koko sivulle.

Mutta tässä artikkelissa haluaisimme kertoa konk- reettisesta betonituotteesta - raudoitetuista betonista. Loppujen lopuksi useimpien nykyaikaisten, monikerroksisten rakennusten seinät tuetaan tarkasti komposiittijohdotetuilla betonipaloilla. Kyllä, ja muuntyyppisiä teräsbetonipaloja ei jätetä valvottomiksi, kehittäjinä ja rakentamisasiakkaina.

Siksi tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​samanlaisia ​​tuotteita samalla kun kosketamme teemaa säätiön järjestämisessä tiettyjen betonituotteiden avulla.

Vahvistettu betonipilvi: alueen lajikkeet

Vahvitetusta betonista voidaan tehdä seuraavia tukityyppejä:

 • Monoliittinen ajo paalu ilman sisäisiä tyhjiä, upotettu ilman kaivamista. Lisäksi vahvistetun betonin monoliittiset sauvat voidaan lyödä maahan maahan vasaralla, puristaa sitä puristimella tai värähtelevällä suuttimella.
 • Shell-tyyppi ontto kasa, upotettu maaperäkäyttöön (valmiiksi varustetussa kuopassa).
 • Täytetty kasa, joka on täytetty puuhun, joka on kuljetettu aiemmin porattuun kaivokseen.

Jokaiseen lajikkeeseen kuuluva merkitsee heijastuneiden betonipilareiden merkitsemistä, mutta nämä tukityypit puolestaan ​​jakautuvat monenlaisiin tyypillisiin lajikkeisiin, joista olisi keskusteltava erikseen.

Monoliittiset ajo-tyyppiset paalut on jaettu seuraaviin lajitavaroihin:

 • Pyöreä, neliömäinen, T-muotoinen, puolisuunnikkaan muotoinen tuki (poikkileikkaukseltaan).
 • Komposiitti- tai koko paalut (tuen mallin mukaan)
 • Päärynän muotoinen, naamioitu, terävä tai tylsä ​​tuki (alapäässä).

Shell paalut on jaettu seuraaviin lajitevalikoihin:

 • Kannattaa poikittaisella vahvikkeella ja ilman sitä (vahvistusmenetelmien mukaan).
 • Neliön pyöreä ontelo ja pyöreä, jolla on samanlaiset ontelotukit (poikkileikkaukseltaan).
 • Kokonaiset tai yhdistetyt paalut (suunnitelmittain).
 • Prismaattiset - laajenevat tai kapenevat pohjaan nähden - tai sylinterimäiset - tasaiset seinät - ovat tukia (pitkittäisosan muodossa).

Särmäyspilot jaetaan seuraaviin lajikkeisiin:

 • Täytetty kiinteä tyyppi ilman tukirungon paksuuntumista.
 • Täytetään tukien pohjaosan sakeutuksilla.

Lyhyesti sanottuna teräsbetonipilarien leikkausmuodot, rakennetyypit, mitat ja hinta voivat olla erilaiset sekä tällaisten tukien soveltamisala. Kuitenkin kaikki paalut on valmistettu samasta sarjasta rakennusaineita: teräs tyyppi A1-A111 ja betonilajit B7.5-B22. Siksi samankaltaisten tuotteiden eri yksiköiden ominaisuudet ovat lähes identtiset. Ja sitten puhumme tukien yleisistä ominaisuuksista konkreettisista tavaroista.

Lujitetun betonipilarin tekniset ominaisuudet

Useimpien paalujen ominaisuudet samoin kuin muutkin raudoitetut betonirakenteet määräytyvät betonin tuotannossa käytettävän betonin merkin avulla.

Eli mitä suurempi betonin laatu, sitä vahvempi tuote on. Loppujen lopuksi lajikkeen laatumerkinnän numerot ilmaisevat lopullisen puristuslujuuden (MPa). Ja paalujen tuotannossa käytä betoniluokkaa B7.5 (aka - M100) ja edellä. Täten minimaalinen puristuslujuus määritetään tämän tyyppisellä laastilla.

Samat periaatteet määrittävät paalujen vastustuskyvyn ja kosteudenkestävyyden. Toisin sanoen nämä ominaisuudet riippuvat betonin merkistä ja määräytyvät asianomaisten valtion standardien mukaan. Lisäksi palonkestävyyden ja kosteudenkestävyyden ominaispiirteet on merkitty tuotteen merkinnöissä, kirjaimien "F" ja "W" jälkeen. Esimerkiksi B7.5-luokassa nämä luvut ovat yhtä suuria kuin 50 jäädytys-sulatusjaksosta (F50) ja 2 kp: n paineesta vesipatsaasta (W2).

Vahvistettu betonipilareiden paino määräytyy ensinnäkin tuen mitoituksen mukaan. Ja mitä suurempia mittoja, sitä suurempi on betonituotteiden massa. Lisäksi betonityyppi vaikuttaa myös tuotteen painoon. Raskaslajikkeiden (2,5 tonnia / m3) tiheys on kuitenkin suurempi kuin tavallisen betonin (1,8 tonnia / m3) tiheys.

Lujitetun betonipilarin edut ja haitat

Kaikenlaisten seosten betonityyppisten ja teräsbetonipalmujen kiistämättömät edut sisältävät seuraavat tällaisten tuotteiden ominaispiirteet:

 • Pitkä käyttöaika. Jos tuotteen asennus on läpäissyt teknologian rikkomisen, tuki kestää lähes 100 vuotta. Lisäksi betoniterästen (sekä pääoman että suunnitellun) paalujen korjausta ei tällä hetkellä suoriteta.
 • Korkea lujuusominaisuudet. Vahvistettu betonituote, joka on lävistetty jännittyneillä tai jännittämättöminä vahvikkeilla, voi kestää jopa monikerroksisten rakennusten painoa, joka on rakennettu raskaslevyistä.
 • Rakenteen vakaus. Betonipora upotetaan maahan huomattavaan syvyyteen, mikä sallii sinun päätyä maakerroksiin, joiden kantavuus on suurin. Tästä ominaisuudesta voidaan saada yksi etu - sovellettavuus kaikentyyppisiin maaperään.
 • Mahdollisuus asentaa navat monimutkaiseen maastoon. Pohja tai sen kasaosa voidaan koota eri pituuksilla. Siksi sivuston jyrkkä kaltevuus tällaisista syistä ei ole esteenä.

Betonituotteiden paalujen haittana voidaan laskea vain huomattava määrä tällaisia ​​tuotteita. Tämä ominaisuus vaikeuttaa paalujen asennusta ja kuljetusta.

Vahvistettu betonipinnoitus

Pohjaan upottamista varten on tarpeen asettaa staattinen tai dynaaminen voima yläosaansa. Lisäksi puristimista, tärinänvaimentimien kuljettajista ja muista työkaluista aiheutuva staattinen paine on edullisempi kuin paalun kuljettajan tai muun mekaanisen vasaran aiheuttamasta iskun dynaamisesta kuormituksesta.

No, erityinen tekniikka, joka antaa upotus tukea maan päällä, määräytyy paalun kuulumisesta tietyntyyppiseen tuotevalikoimaan.

Uppoutuva ajo- ja kuoripallot

Esimerkiksi ajautuminen ja kuorintatuet upotetaan maahan sylinterin tai vibraation puristuslaitteen avulla. Työkalusta tai laitteesta tuleva voima ulottuu kannatinpään päälle ja pystysuora asento ohjataan ohjaimilla tai hydraulisella tasolla.

Tämä tekniikka tarjoaa maksimaalisen asennusnopeuden. Sammutuskuorma voi kuitenkin tuhota pino itse tai sen osaksi. Lisäksi iskuteknologiaa erottaa myös melutaso korkea taso. Siksi ajavat paalut upotetaan vain alueille, jotka ovat kaukana asuinalueista ja korkeista rakennuksista.

Painettujen ja porotettujen paalujen upottaminen

Särmätyt paalut asennetaan esiasennetussa reiässä. Eli alussa on poraa akseli ja sitten tässä akselissa on valmiina kannatin tai muotti, joka on täynnä lujittavaa kehystä ja betoniliuosta.

Tätä tekniikkaa käytetään kirjaimellisesti kaikkialla. Se ei liity suurta melusaasteiden vaaraa eikä vaadi raskaiden rakennuskoneiden (nosturit, paalut jne.) Läsnäolo rakennustyömaalla. Siksi paikoillaan olevat ja paikoillaan olevat, vahvistetut betonipilkut voidaan asentaa jopa kaupungin sisällä.

Vaihtoehtoisesti pakataan upotettuun (vasaran tai tärinänvaimenninpuhalluksen alla) varastoputkeen, jossa on terävä kärki. Tai täyttö kaivoon, rikki maahan erityisellä koneella. Täytettyjen tukien upotusmenetelmä on verrattavissa nopeuteen ajorakenteiden asennuksen yhteydessä.

Tällä upotusmenetelmällä ei kuitenkaan ole etuja, vaan myös ajoteknologian haitat (ennen kaikkea melusaasteiden korkea taso). Siksi upotettaessa täytetyt tukit valitsevat pitkän, mutta silti hiljaisen pakkauksen kaivoon.

Vahvistettu betonipaino

Pino on teräsbetonipohja, jota käytetään rakennuksen perustuksen maaperän tiivistämiseen perustan vahvistamiseksi. Paalujen valmistus on työläs prosessi, joka vaatii teknisten standardien noudattamista. Pallojen tuotantoon käytettiin raskasta betonia.

Drift-paalut tuottavat kuorman siirtymisen talon pylväspohjasta maahan. Vahvistetut betonipillit valmistetaan tavallisesti pituudeltaan jopa 12 m, mutta pituus on mahdollista kasvattaa valmistuksen aikana. Tänään, lähes poikkeuksetta, rakennustyömaat, joihin perustukset on rakennettu, käyttävät vahvistettuja betonipilareita, koska ne mahdollistavat säätiön vahvan. Raudoitetut betonipilvet upotetaan maaperään ajamisen avulla.

Vahvistetut betonipallot valmistetaan GOSTin mukaan. Pileillä on jäätymisvastus, veden kestävyys. Pile-merkintä on kirjainten ja numeroiden yhdistelmä, jotka osoittavat:

Vahvistetuilla betonipilleroilla on erilainen kuorma, riippuen siitä, missä niitä käytetään. Mitä korkeampi kuormitus on paalussa, sitä vahvempi, kestävämpi ja korkeampi kustannus.

300 x 300 mm: n poikkileikkaukseltaan eristeiset, betoniteräksiset vahvikkeet, jotka on valmistettu B20-lujuusluokasta, F150-luokituksesta riippuen, W6-luokan vedenpitävyys. Nämä paalut on valmistettu käytettäväksi ehdottomasti kaikilla ilmastollisilla alueilla, joiden tarkoituksena on rakentaa kasaantumia koteihin ja rakennuksiin. Kestää suuria kuormia. Kuinka paljon kasa 30 * 30 on hankintaan liittyvä tärkein ongelma, sillä tämän osan haut ovat erittäin suosittuja. Paalun paino 300 * 300 voi vaihdella 6-12 tonnia.

400 * 400 mm: n vahvistetut betonipilot ovat B25-lujuusluokan lujuusluokan F150-luokan kylmävarastosta, W6-luokan vesitiiviys. Nämä paalut on tehty rakentaa talojen ja rakennusten kasaalat, joita voidaan käyttää millä tahansa ilmastollisella alueella

Lujitetun betonipilarin käyttö

Täydellisin perustein betonirakenteita, joita on jo pitkään käytetty rakentamisessa, voidaan pitää perinteisen elementteinä paaluperustoina. Pitkän käyttöajan ansiosta voimme luonnehtia luotettavalla tavalla käyttökelpoisuuden tekniset ja taloudelliset rajat, kehittää järjestelmä eri pohjavesien laskemiseksi, kehittää teknologiaa ja tukea sitä erilaisilla erikoislaitteilla.

Pallojen tuotanto keskittyy betonituotteiden (ZHB) tehtaisiin, joilla on tarvittavat laitteet ja käsityöläiset.

soveltamisalansa

Pallosäätiöt tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa esineitä niillä mailla, joilla on heikko kantavuus tai jotka ovat riippuvaisia ​​fysikaalisten ominaisuuksien muutoksista, kuten suolavedet, löysit, veteen kyllästyneet savi ja liepeet, permafrost-maaperä.

Pylväiden vapaasti seisovat perustukset sijaitsevat "paalujen holkilla" jakamalla kuormituksen useille tukeille.

Ei ole suositeltavaa käyttää käsityöelementtejä, joilla ei ole tehtaan laatustodistuksia.

Joskus standardikapselin pituus ei riitä takaamaan perustuksen luotettavuutta. Tässä tapauksessa käytä komposiittipinoja, joiden pituus on telakoitu. He tekevät samoin, jos paalusäätiötä ei ole ripustettu, mutta se on tuettu kiviä tai horisonttia, jolla on suuri maadoituslujuus.

Sukelluksissa betonipilariin kestää kuormien yli 6 tonnia ja on suuri kantavuus, kiitos kosketuspintaa jauhettu materiaali ja luomalla paikallisia tiivistämiseen alueilla ympäri elementin asennuksen aikana.

Monoliittiset kiinteät paalut

Käytännössä laite paaluperustukset hallitsi betonielementtien teräsbetoni paalut tai niitä kutsutaan myös "upottamalla" neliön tai suorakaiteen muotoinen poikkileikkaus.

Ne on valmistettu teräsbetonista, jossa on runko sisälle asennettu raudoitustangot, jonka halkaisija on 12 mm. Pituudesta riippuen, poikkileikkaus, mitoituskuorma paalun vahvistaminen valitut ominaisuudet käytettävissä standardin version ja säröilemättömyys, suositellaan aggressiivinen, heaving ja ikirouta maaperään.

Pile-osan yleisimmät mitat:

 • 200 x 200 mm;
 • 250 x 250 mm;
 • 300x300 mm;
 • 350x350 mm;
 • 400x400 mm.

Laajamittaisia ​​tuotteita käytetään yksittäisiin rakennustöihin liittyviin hankkeisiin.

Vahvistettu betonipilareilla on terävä pää helpottamaan maaperään pääsyä.

Suorakulmainen paalut ovat käytettävissä kärki vahvistettu vahvistavana paremmin työntää maahan, vaan ne tehostetaan ilman kärkeä paalun, paine mekanismeja luotu tarpeeksi asentaa ne.

Tällaisten tuotteiden soveltamisala rajoittuu maaperään, jossa ei ole läpäisemätöntä sulkeutumista.

Matala-asuntorakentamisessa käytetään tavallisesti pinnoita, joiden poikkileikkaus on 300 x 300 mm ja pituus jopa 6 m.

Niillä on riittävä kantavuus, ne kuljetetaan helposti, eivät vaadi liian monimutkaisia ​​ja tehokkaita laitteita kuljetukseen ja liikkumiseen rakennustyömaalla.

Hollow pyöreät paalut

Pyöreiden vahvistettujen paalujen käyttö suuremmassa määrin koskee teollista, hydraulista ja energiaa rakentavaa. Toisin kuin suorakaiteen elementtejä, pyöreä valmistetaan sentrifugoimalla, lisää merkittävästi tiheys ja lujuus betonimassan. Koska parempaa teknologiaa ja ohutseinäisiä rakenne, pyöreä ontto kasa on helpompi kiinteä kollegansa, ne kulutetaan vähemmän betonin määrä ja määrä vahvistaminen.

Ne ovat saatavilla teroitettu avoin pää ja jonka halkaisija on 300 mm, yli metrin osa alkaa paalun pituus on 6 m. Headroom pyöreä paalut voidaan varustaa pidin rakennusosien päälle. Elementin alareunassa oleva rengasveitsi nostaa maaperän paineen, mikä edistää tehokasta upottamista.

On syytä mainita tällainen piirre onttojen paalujen työstä, kuten maaperän ytimen muodostaminen ontelon sisällä upottamisen aikana. Suurella tiheydellä, joka johtuu mekaanisista kuormituksista, se antaa kannalle ylimääräisen kantavuuden.

Tämä vaikutus on kuitenkin ominaista vain tiheille kokoonpuruville maille, heikoille, löysille ja veteen kyllästetyille emäksille, mutta se ei tapahdu.

Paalujen asennus

Rakennusteollisuudella on suuri laivasto mekanismien asentamiseksi paaluilla, universaali erikoistunut tiettyihin teknologioihin. Aluksi voimalat kasettiin lyömäsoittimella käyttäen kuormaa vinssiin tai dieselmaskuriin. Lisätietoja siitä, miten teräsbetonipilareita ohjataan pienoiskoossa, katso tätä videota:

Nykyaikaisempi menetelmä liittyy värähtelykuormien käyttöön ja sitä kutsutaan värähtelyn absorptioksi. Sen avulla voit hallita trunkin asentoa entistä paremmin ja on lempeämpi ympäröiville rakenteille.

Näissä molemmissa menetelmissä yhdistyvät laitteet. Ahtaissa tiloissa varsinkin kun toimitilalaajennuksiin työtehtävien lähellä hyödynnetään perustukset, sovelletaan painuman jossa käytetään erikoislaitteita.

Tämä lisää prosessin kustannuksia, mutta lopulta poistaa suuret ongelmat, jotka aiheutuvat lähirakennusten vahingoittumisesta.

Jos haluat aloittaa työn pölkkikentän laitteella, sen tulee olla keskitetyistä töistä, paalujen keskipisteiden poistamisesta luonteeltaan. Ennen asennusta näytetään tuotteiden lähellä upotuspaikkaa.

Suoritettuaan työtä tarvitaan, jotta toimeenpanovallan ampua poikkeamat ja tarvittaessa päättää muuttaa grillit, piste säätiö emäkset, säätö tai asennus lisävahvistusta paaluilla.

Lujitetun betonipilarin tekniset ominaisuudet

Rakennuselementtien on aina oltava niiden standardien ja GOSTin mukaisia. Teräsbetonipilojen mitat eivät ole poikkeus. Seuraavia parametrejä säännellään:

 • pituus;
 • leikkausalue;
 • kuvasuhde suhteessa toisiinsa;
 • vahvistuselementtien pituus.

Teräsbetonipilarien painon on myös täytettävä tietyt standardit. Koska suurin osa erikoistuneista rakennuslaitteista voi kuljettaa ja koota vain tietyt painoluokkarakenteet, joihin rakennuspallojen täytyy putoaa.

Paalujen paino, tilavuus ja mitat

Alla olevassa taulukossa on eri osuuksien paino ja tilavuus. Vahvistettu betonipilareita on kaikki suuret mitat. Jakso 300x300 mm, 350x350 mm, 400x400 mm. Taulukon avulla voit laskea useita paalujen kokonaispainoa ja tilavuutta. On tavallisia, iskunkestäviä, komposiittituotteita. Tiedot on otettu standardista GOST 19804-91 (sarja 1.011.1-10). Tiedot voivat olla hyödyllisiä ihmisille, joiden toiminta liittyy rakentamiseen tai rakennusasiakirjojen valmisteluun, arvioihin jne.

Online-laskin paalujen painon ja tilavuuden laskemiseksi. Kaikki koot

Kuinka käyttää online-laskinta? Laske kokonaissumma ja tilavuus määritä haluamasi paalujen määrä. Vastaavassa rivissä näet summat. Myös pohjasta lasketaan koko taulukon koko. Toivomme, että palvelun käyttö on sinulle sopivin ja hyödyllinen.

Pöydän koot ovat: pituus + osa. Mitat ovat millimetreinä

Betonituotteiden paalujen paino ja mitat

Rakenteiden ja rakenteiden perusrakenteiden rakentamista kaikille ilmastollisille alueille, myös ikirouhtelevissa olosuhteissa, käytetään jatkuvatoimisen neliömäisen, lujattoman betonipilareineen kanssa. Valmistettu raskasta betonia.

Nimi tulkinta: С80-30-4.1

 • C - kiinteä neliöosa;
 • 80 - Pilarin pituus metreinä;
 • 30 - jakso senttimetreinä;
 • 4 - Kuormitus;
 • 1 - Pihdit, joissa on kärkikehys.

Betonirakenteiden kuljetus kuorma-autoilla

Pallot on tarkoitettu erilaisten kuorma-autojen kuljettamiseen puoliperävaunun pieneltä kuorma-autosta, mutta on tarkoituksenmukaisempaa käyttää nosturia, joka pystyy itsenäisesti lataamaan ja purkamaan kuljetettavaa rahtia.

Sivustossamme voit noutaa kaikki tarvittavat rahtilaitteet betonituotteiden kuljetukseen, mukaan lukien paalut.

Neliömäinen kiinteä osa. Kiinteä ja poikittainen vahvike. Jakso 300x300 mm

Pylväät teräsbetonista ajettava neliö- ja suorakulmainen osa, komposiitti (C, SG, CCH, CER)

Jyrsinraudoitettuja betonipilareita käytetään massarakenteessa heikoilla ja tiheillä mailla. Pallosäätiöt ovat laajalle levinneitä, koska niiden tekniset ja taloudelliset indikaattorit ovat huomattavasti korkeammat kuin luonnollisesti perustetut säätiöt.

Yrityksessämme voit ostaa paikkoja, joissa on kiinteä neliöosasto, jotka valmistetaan GOST 19804-91: n mukaisesti. Ne on tarkoitettu rakennusten ja rakenteiden perustuksiin, joissa upotetaan millä tahansa puristettavassa maaperässä, lukuun ottamatta penkereitä, kiinteitä sulkeumia sisältäviä maaperä ja permafrostia. Aggressiivisen pohjaveden läsnäollessa rakennusten rakenteiden korroosionestoa koskevien standardien mukaisesti suoritetaan erityinen antikorroosionkäsittely.

Vahvistetut betonipilvet, joiden pituus on enintään 7 m, ovat sallittuja ilman nastat kiinnityspisteen kiinnittämiseksi. Kun nostat paaluja paalun kuljettajalle, niiden lastaus tehdään ylimpään nostosilmukkaan.

Betonin vapautumislujuus paalujen ostamisen ja kuljetuksen aikana olisi oltava vähintään 100% suunnittelusta. Tämän tuotteen vahvistaminen tehdään neljällä versiolla. Koska pitkittäissuuntainen vahvistus on hyväksytty:

 • kuumavalssattu teräsbetoniteräs luokkiin AI, A-II ja A-III;
 • korkea lujuusluokka Bp-II;
 • lujittavat köydet luokka K-7;
 • kuumavalssatut teräsvahvikkeet, luokat A-IV, AV.

Poikittaisraudoitusta varten johdinluokka B-1 hyväksytään. Perustoimintaa suunniteltaessa on myös suunniteltava paaluja niiden siirrettävälle kuormalle rakentamisen ja käyttöjakson aikana.

Yrityksemme on tyytyväinen voidessamme tarjota sinulle 30x30, 35x35, 40x40, suorakaiteen muotoisia, 30x30-kokoisia komposiittikäyttöisiä neliöosastoja.

Myynti ja hintaa koskevat tiedot tarkistavat asiantuntijoidemme puhelimitse 8 (495) 642-43-87.

Vahvistettu betonipilareita

Pylväsvahvistettu teräsbetonipilareita

Geometriset mitat (mm)

Hinnasto sisältää keskimääräiset hinnat sisältäen arvonlisäveron ja toimituksen.

Pilejä komposiittivahvisteinen betoni

Geometriset mitat (mm)

Hinnasto sisältää keskimääräiset hinnat sisältäen arvonlisäveron ja toimituksen.

Tietoja pihdit

Pilejä käytetään teollisuus- ja asuinrakennusten rakentamisessa ja ne jakautuvat kahteen päätyyppiin: ajetut paalut ja komposiittipallot.

Taivutetuilla paaluilla on neliömäinen poikkileikkaus ja ne on vahvistettu jännittämättömällä vahvistuksella. Näitä paaluita käytetään rakennusten ja rakenteiden kasaamiseen. Ajopilareiden avulla pystyt pystyttämään rakenteita kaikilla ilmastollisilla alueilla, jopa permafrostin avulla.

Komposiittipallot koostuvat useista osista, ja alemman osan valmistus on mahdollista tylpällä ja terävällä päällä. Tällaisia ​​paaluja käytetään yleensä asennettaessa pohjaa kiinteille savimaille ja maaperälle, jossa on runsaasti soraa.

Säätää teräsbetonipilojen laatua GOST 19804-91.

Kaapit, teräsbetonituote, pitkä 3-12 metriä, osa 30x30

Valmiiden betonipilojen tuotanto on työvoimavaltainen tekninen prosessi, joka koostuu betoniseoksen valmistamisesta, vahvistuskoteloiden lujittamisesta, betonituotteiden vahvistamisesta, metallimuotien valmistamisesta ja voiteluun, muovaus, höyrytys. Pylväsbetonilohko on betoniteräksen tuote, joka on valmistettu erilaisista merkkituotteista valmistetusta raskaasta betonista ja erilaisista paineilma-olosuhteista paalun maaperään. Pylväsbetonipilareita voidaan käyttää lähes kaikissa säätiön rakenteissa. Vahvistettuja betonipilareita käytetään korkeiden asuinrakennusten rakentamisessa, äskettäin vahvistettuja betonipaloja on käytetty mökkien rakentamisessa. Vahvistettu betonipilareita käytetään erityisesti heikossa maaperässä rakentamiseen, missä on mahdotonta käyttää perustilohkoja. Vahvistetut betonipilvet eivät ole mahdollisia kiinteän perustuksen rakentamisessa.

Paalun tekniset ominaisuudet:

Yrityksemme valmistaa teräsbetonipilareita GOST 19804-91, sarjan 1.011.1-10 mukaisesti. Vahvistetut betonipallot ovat esivalmistettua poikkileikkausta 30 * 30, jolle ei ole rasitettu luja, luokkaan В20 (М-250), huurteenkestävyys F150, vedenkestävä W4.

Vahvistettu betonikoko: kasa 300mmkh300mm, pitkä kasa 3-12 metriä

Vahvistetut betonipilvet on merkitty, mukaan lukien tuotteen kirjain- ja numerotyypit, esimerkiksi - C 50-30-6:
C 50-30-6 - paalin nimi (merkintä), jossa:

C - tyyppi (tyyppi) paalut, vahvistetut betonipilvet jatkuvan neliön osa;

50 - pituus teräsbetonin kasa dm, 5000 mm;

30 - poikkileikkauksen koko cm, esimerkiksi - 300 millimetriä;

6 - kuormituskuvaus (vahvistus).

Vahvistetuilla betoniporukoilla on erilainen kuormitus (vahvistus). Teräsbetonipallojen kuormitus (vahvistaminen) kuudesta (6) - kolmesta (13). Riippuen siitä maaperästä, jossa paalua ajetaan, käytetään erilaisia ​​vahvikkeita. Mitä suurempi kuorma (vahvistus), sitä suurempi kasa ja sitä korkeammat kustannukset.

Yrityksemme toimittamat betonirakenteet on valmistettu brändin betonista lujuuteen B22.5 (M-300), pakkasenkestävyyteen F200, vedenkestävyyteen W-6.

Pallojen hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Lujitetun betonipillien massa

Tyypillinen teräspelti STs5-25, pituus 5000 (mm), leveys 250 (mm) painaa 800 (kg), tavallisten paalujen massa-alue vaihtelee 700: stä 2500: een (kg).

Vakiovahvitetun betonipilarin parametrit:

Neliönmuotoisen paalupalan mitat ilmoitetaan muodossa "pituus / leveys / etäisyys nostosilmukkaan".

 • Yhden paalun teräsbetonipatan GOST 19804.4-78: n mukaan: С 5-25 5000х250х1000 (mm) - 800 (kg), СЦ6-25 6000х250х1200 (mm) - 950 (kg), SCF-30 3000h300х600 (mm) - 700 (kg) (Mm) - 1100 (kg), 6 - 6 mm - 1380 (kg), 7 - 7 7000 h300 h1400 (mm) - 1600 (kg) ).

Tärkeää: Vahvistettu betonipäällysteen merkintä sisältää sen parametrit ja tyypin, esimerkiksi "STs5-30GOST 19804.4-78" tarkoittaa, että se on paalu, jossa on sauvavahviste, jonka pituus on 5000 (mm) ja leveys 300 (mm).