Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Voit tehdä vibraattorin kotona esim. Värähtelevästä puhelimesta tai hammasharjasta (sähköiset värähtelevät).

Voit myös käyttää banaania. Mutta tärinän täytyy luoda omat. Ja myös, jotenkin, suihku voi korvata tärinän (vesisuihku).

Ovalista pitkänomaista muotoa painetaan, esimerkiksi ruokaa: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona?

Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, mutta tämä ei ole osoitus yksinäisyydestä tai onnentamisasteesta kumppanin valitsemisessa. Päinvastoin, usein tällaisen työkalun olemassaolo viittaa siihen, että nainen rakastaa seksiä, hän vapautuu ja pyrkii uusiin tunteisiin. Itse asiassa naisen värähtelijä ei ole korvaava mies vaan laite, jonka avulla voit saada täysin uusia tunteita. Jotta ymmärtäisit, mikä voi korvata värähtelevän, kannattaa harkita muutamia yleisiä vaihtoehtoja.

Kun seksuaalinen halu kasvaa, mutta ilman intiimeä lelua, haluan korvata sen kiireellisesti jonkin muun. Jotta kaikki "sulake" ei menettäisi turhaan, kannattaa lähestyä itsetuntemuksen aiheen valitsemista.

Milloin on tarpeen korvata dildo?

Kuinka ja miten korvata värähtelijä kotona heti haluuksen jälkeen?

On monia syitä, miksi sinun täytyy muistaa käsityövoimaa ja harjoittaa itsetuntemusta improvisoidulla tavalla:

 • hämmennystä ennen seksikauppaan menemistä - yhtäkkiä koti tietää tällaisesta heikkoudesta;
 • ei ole mahdollisuutta käyttää rahaa lelulle juuri nyt;
 • halu näkyi spontaanisti, ja kumppani ei tule pian kotiin;
 • jo hankkinut dildo jonnekin zapropastilsya.

Lisäksi miehen voi esittää tällaisen suolaisen lahjan naiselle, jos hän lähtee pitkälle matkalle. Tällainen lahja on hengenpelastaja niille, jotka eivät tiedä, miten korvata värähtelijä.

Mitä tulee mieleen

Ensimmäinen asia, jota naiset yrittävät kokeilla emättimen nautintoon, ovat eri kosmeettisten tuotteiden putket, jotka muistuttavat urosyksikköä muodoltaan ja kooltaan. Kuitenkin kun käytät tällaisia ​​esineitä, tärinän vaikutus puuttuu. Tämä ei voi vain pilata tuntemuksia, vaan myös poistaa ne kokonaan.

Näitä improvisoituja keinoja kutsutaan usein tavallisiksi kynttilöiksi. Halutun muodon saavuttamiseksi ne hiotaan ja kiillotetaan. Kynttilän käyttämiseksi kuitenkin kestää jonkin aikaa töitä ilman jännittäviä toimia. Tällaiset työkalut eivät ole sopivia, kun haluat tietää, kuinka korvata klitorikvärähtelijä "ulkokäyttöön".

Parempi hauska voi auttaa improvisoituja keinoja, joilla on kyky värisemään. Se on tärinää, joka perustuu naisten orgasmiin. Näin ollen emättimen lihakset vähenevät, kun nainen on ilon huipussa. Tämän pyynnön täyttäviä tuotteita ei tarvitse valmistaa eikä hankkia etukäteen. Joten, mikä voi korvata vibraattorin kotona?

Valitsemme sopivan vaihtoehdon

Jos värinän vaihtaminen on kertaluonteinen, voit käyttää paljon improvisoituja työkaluja, jotka täyttävät naisten halu.

Jopa vaivattomasti mielikuvitusta voit rakentaa tyydytystyökalun omiin käsiisi:

 1. Hammasharja pyörivällä päällä. Käytön vaikutus maksimoidaan vain, jos optimaaliset ponnistelut tehdään. Älä ylikuorota sitä ja yritä aloittaa välittömästi työkalun käyttäminen muihin tarkoituksiin. Ensin sinun on hieman herättävä itsesi sormillasi.
 2. Suihku. Suihkuventtiilin käyttö itsetuntemukselle on varsin suosittu ja tehokas tekniikka. Vahva vesisuihku täydentää klitoriksen täydellisesti. Naisen samanaikaisesti nautinnut melkein alusta masturbaation kanssa. Lisäksi lämpötilaa ja vedenpaineita voidaan aina muuttaa.
 3. Matkapuhelin Yksi todistetuista työkaluista on kondomiin sijoitettu matkapuhelin. Kaikkien mallien standardi ja intiimi suunnitelman uteliaisuus ovat tärisevän hälytyksen tehtävä. Jos soitat toisesta puhelimesta ja jätät laitteen käyttöön emättimessä, voit kokea tunteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tärinän työ. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava puhelin oikeaan kokoon. Tämä on kysymys siitä, miten korvata syvä värähtelijä.
 4. Pölynimuri. Käyttämällä erilaisia ​​suuttimia voit kokeilla tätä tekniikkaa. Sukkia klitoris tällä tavalla, voit saada unohtumaton ilo.
 5. Auttaa hierontalaitetta värähtelemällä. Tällaisen työkalun käyttö soveltuu hyvin itsensä tyydyttämiseen. Värähtelytoiminnon ansiosta hierontalaite pystyy herättämään naisen hyvin. Kun olet päässyt korvaamaan tärinän klitorikselle, voit viitata tähän vaihtoehtoon turvallisesti.
 6. Voit käyttää deodoranttia, jolla on pyörivä pää - pallo. Käytettyä ja pestyä pulloa voidaan käyttää tällaiseen tarkoitukseen. Samalla voit kääntyä tai kiertyä sujuvasti, taivuttamalla ja taipumattomasti. Prosessissa voit saada mielenkiintoisia tunteita.

Näiden improvisoitujen keinojen avulla naisella voi olla melkoisen voimakas ilo. Tällaiset itsetuntemustavat auttavat eroon seksuaalisesta jännitteestä, palauttavat psykologisen tasapainon ja "tuovat ajatuksia järjestyksessä". Nyt, kun tiedät, mitä voit nopeasti korvata vibraattorin kotona, voit kokeilla.

Jos mies on pitkässä liikematkailussa, kannattaa mennä vessaan ja nähdä, mikä parranajokone hän käyttää. Tärinevä laite sopii täydellisesti. On vain tarpeen poistaa pään terillä ja aloittaa hieronta intiimi paikkoja. Samalla on tärkeää olla unohtamatta kondomia.

Kun on aika luovia kokeiluja, voit tehdä vahakynttilöiden dildo. Se on lämmitettävä ja annettava sen jälkeen jäähtyä hieman (odottamatta kovettumista). Nyt on aika soveltaa mielikuvitustasi ja luovuutta.

Yleiset virheet

Yrittäessään saada maksimaalisen ilon nopeasti, monet tytöt käyttävät tavaroita, jotka muistuttavat miehen seksuaalista elintä. Näihin kuuluvat hedelmät ja vihannekset.

Kuitenkin usein tällaiset kohteet itsetuntemusta osoittavat lyhytaikainen, liian kova tai pehmeä, ei riittävän suuri tai joilla on "väärä" muoto.

Houkuttelemalla kuin värähtelijän vaihtamiseen kotona monet naiset ajattelevat ensin ruokaa. Ei ole suositeltavaa käyttää perinteisiä banaaneja ja kurkkuja. Tässä tapauksessa voit saada limakalvojen ärsytystä (jos et käytä kondomia), ja ilo saada hyvin suhteellinen.

Tarvitsenko miehen?

Houkuttelevan itsetunnon nauttimisen vuoksi naiset usein unohtavat, että käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja on mahdollista kokea vain pieni valikoima seksuaalisia tunteita. Jotkut jopa ihmettelevät, jos värähtelijä voi korvata miehen. Tällaiset asenteet eivät edistä seksuaalisen "autonomian" syntymistä.

Seksuaalisen elämän monimuotoisuus voidaan kuitenkin saavuttaa monien kohteiden avulla. Esimerkiksi klitoriksen käytössä on kymmeniä improvisoituja keinoja, ja kaikki heistä kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Tärkein sääntö - ennen mitään emättimen kanssa tehtyjä toimenpiteitä kaikki käytetyt asiat on puhdistettava perusteellisesti. Tämä välttää epämiellyttävän ärsytyksen tai limakalvon tulehduksen.

Tietäen, että hän voi nopeasti ja tehokkaasti korvata värähtelevän, jokainen nainen pystyy löytämään itselleen uusia ilonäkökohtia jättämättä kotonaan.

Kun käytät kotitekoisia laitteita tai taloustavaroita, on syytä muistaa huolellinen hygienia. Tämä välttää alueen mahdollisen ärsytyksen.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

Paranneltu värähtelijä

Kirjoitan tämän artikkelin siinä toivossa, että se on hyödyllinen jollekin.

8. maaliskuuta pidettävälle lomalle syntyi ajatus luoda pieni lahja tytölle.

Kysymyksiä ei ollut: Mitä antaa? Oli kysymys: miten se tehdään?

Ensinnäkin oli tarpeen löytää sopiva rakennus. Tämä rooli sopiikin täydellisesti 2-paikkaiseen ruiskuun. Neulan kutisteputki leikattiin ja peitettiin epoksi liimalla. joka myös antoi keholle hieman pyöreyttä. Liima kaadettiin siististi sisälle eikä täysin pursotettu. Siten sisäpuolella olevan liiman osa ja osa, joka lähti reiän läpi, missä neulaputki oli, on yksi kiinteä kappale, joka on tiukasti kiinnitetty kotelon päähän.

Vanha Sony Ericsson K750i toimi vibraattorina toimineen luovuttajana. Pienten moottorien koskettimiin juoksutin johdotukset, reiät liitettiin saviin. Toisesta 2x-uuni-ruiskusta leikattiin lyhyt putki, johon laitoin moottorin ja täytettiin samalla epoksilla kotelon ympärillä. Tämä toimenpide suoritetaan pienellä sakeutetulla epoksi liimalla, jotta se ei pääse moottoriin. Kuivumisen jälkeen moottorin halkaisija vastasi täsmälleen kotelon sisäistä halkaisijaa.

Aluksi oli ajatus tehdä akkujen värähtelijä. Akun pidike on valmistettu neulansuojuksesta.

Mutta kuten käytäntö on osoittanut, tämä malli ei ollut kovin luotettava.

Sen vuoksi päätettiin yksinkertaistaa laitetta, päästä eroon akkuista ja tehdä se plug-in. Järjestelmä on mahdollisimman yksinkertainen: vanha matkapuhelin + laturi moottori.

 • Suosituimmat
 • Ensin päälle
 • varsinainen alkuun

42 kommenttia

Outoa sinä käsittelee Petrovichia, oi outoa.

Petrovich on myös romanttinen! 8. maaliskuuta tyttö antaa tytölle itsetäytteisen täryttimen ruiskusta (toivottavasti ainakin ei käytetä)! Vain unelma jostakin naisesta)

Kaksikymmentä viidennestä syntymäpäiväni pudotin komplekseja ja pyysin työtovereiltani lahjoittamaan 20 cm: n värähtelijän. Uurrettu. Erilaisilla tiloilla. Ja jopa lähetti heille linkin My Dream of Vibrator - rohkea, kerma, saksa. Annoin jopa nimensä hänelle - Hans, ja sytytettiin yöpöydällä.

Kollegani ajattelivat, että 50 dollarin värähtelijä oli liian lihava ja että paras lahja oli käsintehty lahja. Aktivistin ja massatyöntekijä, teknisen henkilöstön tekninen päällikkö, Sergey R., teki ehdotuksen, joka kiehtoi uutuudellaan - tehdä työntekijästä syntymäpäivänä parempaa värähtelevää ulkomailta kotimaisten materiaalien ja omien tuotantolaitosten avulla. "Mitä me, toverit, emme voi tehdä pussista sotilaallisilla teknologioillamme?" "Voimme tietenkin!", - narttu työntekijät tukivat Sergei R. Tuotanto-osasto sai pussin kehityksen teknisissä parametreissä, jotka on määritelty viitekehyksessä (20 cm, kolmivaihtoehto jne.).

Tuotanto-osastolla he ajattelivat, että kolme tilaa yhdelle naiselle oli liikaa: puolet maasta yhdessä tilassa oli vitun, eikä mikään ollut vielä kuollut. Kermanvärin hinta maksaa myös: tuotantolaitoksilla on materiaaleja khaki- tai huovutettuja naamiointivärejä, ovat valinneet toisen vaihtoehdon kauniimpiakin. Sitten oli ongelmana kehittää askelta, ja koska työntekijöitä ei ollut 20 senttimetriä, päätimme tehdä 16 cm: n kuvion ja kuvion parhaimmalla menestyksellisellä miesten joukkueella, joka osoittautui Sergey R: ksi. Ribbonvaatimuksen täyttämiseksi tuote täytettiin asennusvaahdolla ja puristettiin sen läpi karkeilla sormilla, kolhuilla, joiden oli tarkoitus johtaa orgasmisiin huipuihin ja suurimmalle aitoudelle ne antoivat keinotekoiselle jäsenelle saman kaarevuussäteen, joka havaittiin alkuperäisessä.

Seuraavaksi insinöörit joutuivat kohtaamaan ongelman, jolla varmistetaan värähtelijän liikkuminen ennalta määrätyllä reitillä ja peittämällä virransyöttö määritettyjen värien munien alle. Koska alkuperäisen munat eivät olleet riittävän kehittyneet piilottaakseen virtalähdettä ja sormiakkujen paikkaa, päädyttiin luovuttamaan ja luopumaan paristoista periaatteessa. Väestön pääosan ja työntekijän (eli minä) vähäisen tulon ongelman perusteella, mukaan lukien insinöörit, päättivät tehdä värähtelijän sähköpatterin periaatteella, ts. laita se kierrettyyn johtoon, joka on kytkettävä pistorasiaan. Näin vältytään tarpeettomalta kulutukselta akkuihin ja tarjoavat mahdollisuuden säilyttää luonnolliset osuudet munien ja jäsenen välillä, jotka on havaittu alkuperäisessä. Jäsenen sisällä päätettiin lisätä salainen sotilaskehitys, joka myytiin viime vuonna kiinalaisille sekoittimien tuotannossa - insinöörien mukaan tämä salainen kehitys oli naisen tuominen orgasmiin sekunneissa. Tuote annettiin testaamaan laboratorion assistentti, joka ei mennyt töihin seuraavana päivänä ja lähetti laatikon miehensä kanssa ja merkinnän "Sain sairas. Tulen viikoksi. " Insinöörit hämmästyivät tuotteen vahvuudesta ja ylpeivät tuotannon olemuksestaan. Vibraattori sai koodinimen "Scream-1", se oli kauniisti pakattu ja esitelty minulle sekä neilikka ja todistus menestykseen.

Illalla löysin pistorasian, laittoin tuotteen itse ja painin "on" -painiketta. Suihkun äänien lähettäminen lähti liikkeelle, Creek-1 alkoi rakastaa minua. Muutaman minuutin kuluttua se haisi kuumaa, mutta päätin olla häiritsemättä ja odotan vielä kauan odotettua orgasmia. Jälkeen muutaman minuutin kuluttua äitini koputti huoneen oveen kysymyksen "miksi sinä rummutat siellä?" - on hyvä, että lukitsin oven ja äitini ei nähnyt minua raspryachnuyu pöydän alle puolen metrin päässä pistorasiasta (tavallinen johto, 60 cm pitkä). Muutaman sekunnin ennen orgasmin "Creek-1" aiheutti oikosulun ja katkaisi valon koko talossa - vedin tuotteen ulos seksuaalisesta elimestä ja ajattelin, etten koskaan enää tukisi kotimaista valmistajaa.

Kun kokeilu onnistui, asiantuntijat päättivät jatkaa peisek-tuotannon jatkuvaa tuotantoa sotilastekniikan käytön perusteella. Ottaen huomioon ruoan ongelmat, päätettiin laajentaa johto mittariin ja tuote, koodinimeltään "Scream-2", ilmestyy pian myymälähyllyihin.

Tuotanto-osastolla he ajattelivat, että kolme tilaa yhdelle naiselle oli liikaa: puolet maasta yhdessä tilassa oli vitun, eikä mikään ollut vielä kuollut. Kermanvärin hinta maksaa myös: tuotantolaitoksilla on materiaaleja khaki- tai huovutettuja naamiointivärejä, ovat valinneet toisen vaihtoehdon kauniimpiakin. Sitten oli ongelmana kehittää askelta, ja koska työntekijöitä ei ollut 20 senttimetriä, päätimme tehdä 16 cm: n kuvion ja kuvion parhaimmalla menestyksellisellä miesten joukkueella, joka osoittautui Sergey R: ksi. Ribbonvaatimuksen täyttämiseksi tuote täytettiin asennusvaahdolla ja puristettiin sen läpi karkeilla sormilla, kolhuilla, joiden oli tarkoitus johtaa orgasmisiin huipuihin ja suurimmalle aitoudelle ne antoivat keinotekoiselle jäsenelle saman kaarevuussäteen, joka havaittiin alkuperäisessä.

Miten ja mistä tehdä vibraattoria kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin häpeällisenä ja epäselvänä, on jo kauan kadonnut. Nykyään lähes jokaisella naisella on värähtelijä, ei siksi, että hän on jonkinlainen häviäjä tai kärsii mielenterveyshäiriöstä, mutta päinvastoin se on osoitus siitä, ettei hän ole ilman mielikuvitusta ja rakastaa seksiä. Tietenkin on niitä, jotka julistavat, että jos heillä on paljon todellisia miehiä, he eivät käytä korvikkeita, ja he ovat syvästi väärässä. Itse asiassa naisten värähtelijä ei todellakaan ole korvaava miehiä, vaan toimii vain ylimääräisenä nautintoaineena ja uusia, erilaisia ​​tunteita.

Ensimmäisten täryttimien historia

Mielenkiintoista on, että ensimmäiset täryttimet keksittiin ja niistä tuli kuuluisa 1800-luvulla. Niitä käytettiin pääsääntöisesti kliinisessä käytännössä naisten epämiellyttävän seksuaalisen kiihottumisen aiheuttaman naisen hysteriahoidossa. Potilaat, jotka eivät olleet kokeneet orgasmia kotonaan, eivät edes ajatelleet, että lääkäri yksinkertaisesti aiheutti heille seksuaalisen vaikutuksen. Lääkäreille tällainen lääketieteellinen menettely oli melko työlästä työtä, ja he kohtasivat kysymystä siitä, miten ja mistä tehdä värähtelijä niin, että se voi saavuttaa halutun tuloksen nopeammin ja helpommin. Niinpä kehitettiin mekaanisia tärinöitä. Aluksi se oli melko mahtava valtava laite, mutta ajan mittaan ne pienenivät ja hankkivat kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​muotoja. Tänä päivänä intiimiin tavaroihin, ns. Seksimyymälöissä on laaja valikoima erilaisia ​​leluja aikuisille, täällä jokainen voi noutaa vibraattorin, joka sopii makuun ja väriin. Kuitenkin kummallinen, kuten se saattaa kuulostaa, nykyään monet miehet, käsintehdyt ystävät, mieluummin tekevät tällaisia ​​leluja omilla käsillään, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka paljon värähtelijä maksaa erikoismyymälöissä ja lisäksi kaikki tarvitaan, on melkein joka koti.

Joten, miten ja mistä tehdä värähtelijä

Aloittaa käsityöläiset tarvitse joustavan putken halutun halkaisijan tai koon (puhaltimien äärimmäisen se voi olla jäykkä), side tai sideharso, moottori, akut ja vaaraton nestemäinen silikoni, joka jota käytetään asennettaessa akvaarioissa. Moottori, joka on otettu esimerkiksi lasten leluista yhdessä akkujen kanssa, on sijoitettu ja kiinnitetty putken sisäpuolelle, ja se on kääritty päälle silikonilla runsaasti rasvattua harsoa. Silikoni kuivattu - seksilelu on valmis! Ainoa varoitus, yritä poimia silikoni ei ole musta, mutta iloisimpia värejä, sitten kumppani ei vain pysy välinpitämättömäksi tällaisen mielikuvituksenne.

Muita vaihtoehtoja kotitekoisille täryttimille

Jos tällainen käsityö ei ole vahva, voit valita muita vaihtoehtoja kuin korvata värähtelijä kotona. Yleisin ja suosittu tuote, joka voi antaa naiselle iloa, on matkapuhelin. Hänen ihmeellisen värähtelytoiminnansa ansiosta ja useissa liikennemuodoissa ja absoluuttisessa turvallisuudessa hän voi helposti antaa muutamia minuutteja iloa, sinun on vain laitettava kondomi häntä kohtaan. Käytettävissä olevia työkaluja, jotka voivat korvata värähtelijän, voidaan käyttää myös sähköhammasharjaan. Sen tarpeeksi voimakas värähtely mahdollistaa klitoriksen lisäksi myös muita intiimejä alueita. Kun otetaan huomioon kaikki vaihtoehdot, joiden avulla voidaan vibraattorin, kannattaa kiinnittää huomiota parranajokone kuitenkin vaikka sen kääntöpuolelle sopii seksuaalista nautintoa, se on silti välttämätöntä olla hyvin varovainen, ettei saada toivottuja vammoja.

Lopuksi haluan todeta, että kotitekoisten täryttimien lajikkeesta, yksinkertaisuudesta ja saatavuudesta huolimatta lopputuotteille annetaan etusija. Kysymys siitä, mitä tehdä vibrator, ennen kuin valmistajat eivät kestä, niiden käyttämät materiaalit ovat täysin vaarattomia, turvallisia ja eivät aiheuta allergisia reaktioita. Pyrittäessä maksimaaliseen ilomiöön, et ehkä pidä säästää omasta iloksestasi.

Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

Vibraattori tekee betonista itse

Yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään kaikentyyppisissä rakenteissa, on konkreettisia. Tämän materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuudet sekä sen kestävyys tekevät käyttökerrasta välttämätöntä.

Betoniliuoksen muodostamisen aikana voidaan muodostaa ilmatiloja, joiden läsnäoloa ei voida hyväksyä. Tilanteen välttämiseksi on rakennuslaite - värähtelijä. Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä. Kuitenkin monet rakentajat haluavat rakentaa syvä vibrator betoniin omaansa.

Täryttimen toimintaperiaate betonille

Ennen kuin käytät konkreettista värähtelijää omiin käsiisi, sinun on ymmärrettävä, miten tämä laite todella toimii.

Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto. Tämä prosessi toteutetaan laitteen suuttimen värähtelyliikkeillä, joka upotetaan sementtiliuokseen.

Tämän mekanismin käyttämisen tulos on parantaa ratkaisun johdonmukaisuutta. Massa hankkii nestemäisemmän rakenteen, ja sen kanssa on helppo täyttää minkä tahansa niche tai muoto ilman ilman kerrosten muodostumisen todennäköisyyttä.

Tuloksena oleva päällyste on erittäin luotettava, lisäksi valmiit tuotteet ovat paljon vahvempia ja niiden käyttöikä kestää. Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua. Työnopeutta lisätään useita kertoja.

Tietäen tärkeimmät tehtävät, joita täryttimen on tehtävä betonille, on mahdollista käyttää laitetta sen valmistukseen, joka luo pyörimisliikkeitä ja muuntaa sitten tärinäksi. Voit rakentaa kotitekoisen betonivibraattorin porauksesta tai perforaterista.

Tärytin betonista porauksen perusteella

Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa.

 • On välttämätöntä valmistaa suutin, joka voidaan valmistaa putkesta, jonka pituus on 0,5 m ja halkaisija 40 mm. Tuotantomateriaali - teräs, periaatteellinen.

Vain osa tästä materiaalista kestää betonielementin aggressiivisen ympäristön. Laite on muodostettu terästangosta, jonka läpimitta on 15 mm, porauksen muodostavien pyörimisliikkeiden summaamiseksi.

Tällainen sauva voi tehdä erikoisasiantuntijoita kääntämällä, on tärkeää, että se on riittävän vahva. Rakenteen sisällä olevaan sauvaan on kiinnitettävä toinen hitsaamalla. Tämän suorakulmaisen elementin tehtävänä on muodostaa värähtelyliikkeitä.

Tämä toteutuu, koska tangon taipumus on koko rakenteen poikittainen siirtymä.

 • Kotitekoisen laitteen valmiin keskiosan on kiinnitettävä putken sisäpuolelle. On välttämätöntä, että sisätila pyörii vapaasti.

Se on kiinnitetty laakereilla. Rakenteen sisällä oleva sauvan reunoista tehdään reikä. Kiinnitä asema siihen edelleen. Kun työskentelet laitteen rakenteen suhteen, on varmistettava, että laakereihin ei pääse yhtään epäpuhtautta. Pölyn ja lian suojaus on järjestettävä molemmille puolille. Nämä toimenpiteet lisäävät merkittävästi mekanismin elämää ja laatua.

 • On tarpeen muodostaa yksikön etuosa ja leikata toiselta puolelta osa putken varren 1 cm: sta. Laakerimallin valinta on tehtävä ottaen huomioon näiden elementtien huomattava kuormitus. Etusija annetaan todistetuille ja laadukkaille kopioille.
 • Seuraavaksi sinun on valittava vahva hiha. Tämä tulevaisuuden osa on kiinnitettävä värähtelijän putken yhdelle reunalle, joka suorittaa mekanismin tangon pyörimisliikkeen muuntamisen.

Laitteen liike, joka esiintyy sisäpuolisessa akselissa, välitetään porakoneeseen. Lisäksi kiertoliike muunnetaan ja välittää värähtelyä ulkopuolelle.

Kaikkien elementtien vuorovaikutus mahdollistaa mekanismin tarvittavien toimintojen suorittamisen. Kiekko, joka on kiinnitetty taajuusmuuttajan päähän ulkopuolelta, koskettaa laakeria vastakkaiselta reunalta, mikä mahdollistaa terästangon kärjen pitämisen.

Valmis kotitekoista tärytintä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, joka on läpäissyt kaikki asennus- ja liitäntävaiheet.

Perforator, joka perustuu laitteen värähtelijään

Toinen peruskone itse valmistetusta täryttimestä betoniin pystyy toimimaan rei'ittimena.

 • Käytetyn yksikön tehon tulisi olla 1,5 kW. Laitteen käyttö tapahtuu iskutilassa, ja tämä on muistettava valmisteluvaiheessa.

Voit kiinnittää yksikön päälle käyttämällä huippua. On tarpeen tukea huippuja työvaiheessa, muotoseikkoja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Näiden kahden elementin välillä on mahdollista muodostaa riittävä tartunta teräslevyn avulla.

 • Kotitalouskoneen käyttö betoniliuoksen valmistamiseksi, jonka kapasiteetti on pieni, voidaan suorittaa "liittämisen" menetelmällä. Tämä menetelmä sisältää uuden kiinnityksen asentamisen olemassa olevaan.

Tärkein asia tässä menetelmässä on tärypistoolin koko bajonetin pituus - sen tulisi olla sama kuin säiliön syvyys. Suuttimen on sijaittava säiliön pohjaa vasten ja siirrettävä säännöllisesti paikasta toiseen. Tämän menetelmän etuna on kyky käsitellä suuri määrä liuosta lyhyessä ajassa.

Edellä esitetyt menetelmät auttavat sinua tekemään laitteesta mahdollisimman vähän rahaa ja aikaa. On huomattava, että yksikön valmistusprosessissa käytetyt osat, elementit ja kiinnikkeet voidaan korvata vastaavilla - ei vähemmän toiminnallisilla. Osien vastaavan korvaamisen suorittamiseksi on ymmärrettävä laitteen toiminnan periaate ja kaikkien sen komponenttien vuorovaikutus.

Yleiset käyttöohjeet

 • Jos haluat käsitellä suurta pintaa, esimerkiksi monoliittista säätä, voit käyttää kotitekoista vibraattoria lävistimestä. Metallirunko olisi varustettava lävistin ja ruostumaton teräs kiinnitys.
 • Värähtelevän laitteen valmistuksessa, sinun on tiedettävä, että sen pituus ei saa olla yli 1 m, liitokset on tehtävä luotettavasti, koska ne kokevat värähtelykuormituksen ja paineen.

Voit tehdä kotitekoisen vibraattorin käytettävissä olevista työkaluista, jotka ovat lähes kaikissa autotallissa, mutta tällaisen laitteen käyttö on rajoitettu kotitalouksien tarpeisiin. Suurten teollisuusmäärien vuoksi on parempi ostaa tehdasvalmisteinen laite.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

lisää suosikkeihin

Sergei Shalimov [13.1K]

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

lisää suosikkeihin

Kuinka tehdä itsestäsi tärytin (2011 / e-kirja)

Et usko. On selvää, että voit kirjaimellisesti koota täysin varustellun värähtelijän muutamassa minuutissa, ja mikä on mielenkiintoista, se on kaikkea muuta, mitä tarvitaan tähän - kirjaimellisesti jokaisessa kotona eikä edes yksittäisessä kappaleessa.
Yleensä on viisi tärkeintä syytä, miksi värähtelijä on parempi kuin mies, mutta niistä keskustellaan edelleen.

Ehdotetun värähtelijän alue on hyvin laaja. Vibraattorit on valmistettu eri materiaaleista. Täryttimet ovat: geeli, lateksi, cyber-iho, kumi, muovi ja muut. Jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Yksinkertainen ja jopa tietokoneohjattu. Lyhyesti sanottuna on jotain valittavaa ja jotain iloa lomallesi. Mutta on pieni "mutta" - ne eivät maksa pieniä rahaa!
Kun etsin verkkoa kyselystä "Kuinka tehdä värähtelijä omilla käsilläni", en löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa voisin kuvata, miten laitetta tehdään. He tietenkin tietävät, että folk-käsityöläisyytemme eivät vain käytä voimaa, mutta tämä ei ole sama. Joten, jotta miellyttäisimme ihania naisia, keksin keinon tehdä minulle jonkinlaisen värähtelijän omilla kädilläni mahdollisimman nopeasti ja ilman kuluja.

Latauslinkit poistetaan ja tekijä on sama, ole varovainen, kun lataat tällaisia ​​hauskoja Internetistä leviäviä infektioita puhelimeesi.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin hurskaina ja häpeällisinä, on menneisyyden asia. Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, ja tämä on osoitus siitä, että hän on aistillinen ja ei ilman mielikuvitusta. Tietenkin naaras värähtelijä ei korvaa miestä, mutta se voi toimia ylimääräisenä nautintoaineena ja erilaisina uusia tunteita. Tee sellainen seksilelu on täysin mahdollista omalla kädelläsi.

Tarvitset
- haluttu pituus ja paksuus elastinen putki;
- sideharso tai side;
- pieni moottori;
- paristot;
- nestemäinen silikoni;
- aromaattinen kynttilä;
- puu;
- lakat;
- hiekkapaperia;
- myrkytön tiiviste;
- savi tai veistospallos.

Ensinnäkin valmistele tarvittavat esineet: elastinen putki, sideharso tai side, moottori (esimerkiksi vanha lelu), paristot ja vaaraton nestemäinen silikoni, jota käytetään akvaarioiden asennukseen. Aseta moottori paristoihin ja kiinnitä se putken sisään ja kääri sideharso runsaalla silikonilla. Heti kun silikoni kuivuu, sinun seksilelu on valmis.

Jos et halua sekoittua silikoniin, voit käyttää jotain muuta pitkäkestoista tuotetta. Esimerkiksi aromaattinen kynttilä (oikea koko) sopii hyvin kotitekoisen värähtelijän tapauksessa. Sinun tarvitsee vain tehdä pieni reikä alaosaansa ja aseta sitten moottori siihen. Tällainen värähtelijä omalla kädelläsi maksaa sinulle, toisin sanoen, penniäkään, ja rakas on onnellinen pitkään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, kynttilän muotissa taittuvat ja sulatetun vahan pää. Tällainen lelu on toivottavaa käyttää kondomia.

Tiukemmista materiaaleista - metallista, puusta ja savesta - on mahdollista tehdä äärimmäisempää versiota kotitekoisista täryttimistä. Jos haluat tehdä seksileluista puuta, tarvitset oikean kokoisen solmun, paristot ja moottorin, lakan. Puhdista puu ja puhdista se hiekkapaperilla. Tuotteen pohjalla on oltava syvennys paristoihin ja moottoriin ja kiinnitä ne sitten tiukasti myrkyttömällä tiivisteellä. Sitten lakkaa mestariteoksesi.

Voit tehdä täryttimen omilla kädillä saveesta tai erityisestä veistosavusta. Mutta lasten muovailu ei sovellu tällaisiin käsityötapoihin - lämmitettäessä se menettää nopeasti muodonsa. Rakenna phallus täysikokoisena, jolloin etukäteen moottorin syvennys. Savi tapauksessa sinun tulee leipoa ja aseta moottori sisään. Halutessasi voit peittää tuotteen erityisellä emalilla. Sitten itsetäytteisellä värähtelijällä on rakenne, joka on miellyttävä kosketukseen ja helposti tunkeutumaan sisään.

Lisäksi sellaisten improvisoitujen työkalujen joukossa, jotka voivat korvata värähtelevän, voidaan käyttää sähköhammasharjaa. Sen melko voimakas värähtely mahdollistaa sekä klitoriksen että erilaisten erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnin. Valitsemasi vaihtoehto riippuu pelkästään mieltymyksistäsi kumppanin kanssa.

Hyvä neuvoja
Yritä valita silikoni ei ole musta, mutta joitain kirkkaita ja iloisia värejä, sitten kumppani ei todennäköisesti pysy välinpitämättömäksi mielikuvituksenne lennolle.


Kuinka ladata turbo-bittistä ilmaiseksi: Viimeksi klikkaamalla linkkiä ja kuva ei avaudu, kopioi vain linkkikoodi (Kirjoitettu pienikokoisena) - Kiitos, älä - (napsauta hiiren kakkospainiketta) ja liitä se selaimeen. Linkki ei ehkä toimi - Lataa tiedosto - tee sama.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona?

Hajuveden myynti! Alennukset jopa 70%

Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, mutta tämä ei ole osoitus yksinäisyydestä tai onnentamisasteesta kumppanin valitsemisessa. Päinvastoin, usein tällaisen työkalun olemassaolo viittaa siihen, että nainen rakastaa seksiä, hän vapautuu ja pyrkii uusiin tunteisiin. Itse asiassa naisen värähtelijä ei ole korvaava mies vaan laite, jonka avulla voit saada täysin uusia tunteita. Jotta ymmärtäisit, mikä voi korvata värähtelevän, kannattaa harkita muutamia yleisiä vaihtoehtoja.

Kun seksuaalinen halu kasvaa, mutta ilman intiimeä lelua, haluan korvata sen kiireellisesti jonkin muun. Jotta kaikki "sulake" ei menettäisi turhaan, kannattaa lähestyä itsetuntemuksen aiheen valitsemista.

 • Milloin on tarpeen korvata dildo?
 • Mitä tulee mieleen
 • Valitsemme sopivan vaihtoehdon
 • Yleiset virheet
 • Tarvitsenko miehen?
 • Kommentit ja arvostelut

  Milloin on tarpeen korvata dildo?

  Kuinka ja miten korvata värähtelijä kotona heti haluuksen jälkeen?

  On monia syitä, miksi sinun täytyy muistaa käsityövoimaa ja harjoittaa itsetuntemusta improvisoidulla tavalla:

  • hämmennystä ennen seksikauppaan menemistä - yhtäkkiä koti tietää tällaisesta heikkoudesta;
  • ei ole mahdollisuutta käyttää rahaa lelulle juuri nyt;
  • halu näkyi spontaanisti, ja kumppani ei tule pian kotiin;
  • jo hankkinut dildo jonnekin zapropastilsya.

  Lisäksi miehen voi esittää tällaisen suolaisen lahjan naiselle, jos hän lähtee pitkälle matkalle. Tällainen lahja on hengenpelastaja niille, jotka eivät tiedä, miten korvata värähtelijä.

  Mitä tulee mieleen

  Ensimmäinen asia, jota naiset yrittävät kokeilla emättimen nautintoon, ovat eri kosmeettisten tuotteiden putket, jotka muistuttavat urosyksikköä muodoltaan ja kooltaan. Kuitenkin kun käytät tällaisia ​​esineitä, tärinän vaikutus puuttuu. Tämä ei voi vain pilata tuntemuksia, vaan myös poistaa ne kokonaan.

  Rakennus tarkoittaa depilaatiota

  Näitä improvisoituja keinoja kutsutaan usein tavallisiksi kynttilöiksi. Halutun muodon saavuttamiseksi ne hiotaan ja kiillotetaan. Kynttilän käyttämiseksi kuitenkin kestää jonkin aikaa töitä ilman jännittäviä toimia. Tällaiset työkalut eivät ole sopivia, kun haluat tietää, kuinka korvata klitorikvärähtelijä "ulkokäyttöön".

  Parempi hauska voi auttaa improvisoituja keinoja, joilla on kyky värisemään. Se on tärinää, joka perustuu naisten orgasmiin. Näin ollen emättimen lihakset vähenevät, kun nainen on ilon huipussa. Tämän pyynnön täyttäviä tuotteita ei tarvitse valmistaa eikä hankkia etukäteen. Joten, mikä voi korvata vibraattorin kotona?

  Valitsemme sopivan vaihtoehdon

  Jos värinän vaihtaminen on kertaluonteinen, voit käyttää paljon improvisoituja työkaluja, jotka täyttävät naisten halu.

  Jopa vaivattomasti mielikuvitusta voit rakentaa tyydytystyökalun omiin käsiisi:

  1. Hammasharja pyörivällä päällä. Käytön vaikutus maksimoidaan vain, jos optimaaliset ponnistelut tehdään. Älä ylikuorota sitä ja yritä aloittaa välittömästi työkalun käyttäminen muihin tarkoituksiin. Ensin sinun on hieman herättävä itsesi sormillasi.
  2. Suihku. Suihkuventtiilin käyttö itsetuntemukselle on varsin suosittu ja tehokas tekniikka. Vahva vesisuihku täydentää klitoriksen täydellisesti. Naisen samanaikaisesti nautinnut melkein alusta masturbaation kanssa. Lisäksi lämpötilaa ja vedenpaineita voidaan aina muuttaa.
  3. Matkapuhelin Yksi todistetuista työkaluista on kondomiin sijoitettu matkapuhelin. Kaikkien mallien standardi ja intiimi suunnitelman uteliaisuus ovat tärisevän hälytyksen tehtävä. Jos soitat toisesta puhelimesta ja jätät laitteen käyttöön emättimessä, voit kokea tunteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tärinän työ. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava puhelin oikeaan kokoon. Tämä on kysymys siitä, miten korvata syvä värähtelijä.
  4. Pölynimuri. Käyttämällä erilaisia ​​suuttimia voit kokeilla tätä tekniikkaa. Sukkia klitoris tällä tavalla, voit saada unohtumaton ilo.
  5. Auttaa hierontalaitetta värähtelemällä. Tällaisen työkalun käyttö soveltuu hyvin itsensä tyydyttämiseen. Värähtelytoiminnon ansiosta hierontalaite pystyy herättämään naisen hyvin. Kun olet päässyt korvaamaan tärinän klitorikselle, voit viitata tähän vaihtoehtoon turvallisesti.
  6. Voit käyttää deodoranttia, jolla on pyörivä pää - pallo. Käytettyä ja pestyä pulloa voidaan käyttää tällaiseen tarkoitukseen. Samalla voit kääntyä tai kiertyä sujuvasti, taivuttamalla ja taipumattomasti. Prosessissa voit saada mielenkiintoisia tunteita.

  Näiden improvisoitujen keinojen avulla naisella voi olla melkoisen voimakas ilo. Tällaiset itsetuntemustavat auttavat eroon seksuaalisesta jännitteestä, palauttavat psykologisen tasapainon ja "tuovat ajatuksia järjestyksessä". Nyt, kun tiedät, mitä voit nopeasti korvata vibraattorin kotona, voit kokeilla.

  Jos mies on pitkässä liikematkailussa, kannattaa mennä vessaan ja nähdä, mikä parranajokone hän käyttää. Tärinevä laite sopii täydellisesti. On vain tarpeen poistaa pään terillä ja aloittaa hieronta intiimi paikkoja. Samalla on tärkeää olla unohtamatta kondomia.

  Kun on aika luovia kokeiluja, voit tehdä vahakynttilöiden dildo. Se on lämmitettävä ja annettava sen jälkeen jäähtyä hieman (odottamatta kovettumista). Nyt on aika soveltaa mielikuvitustasi ja luovuutta.

  Yleiset virheet

  Yrittäessään saada maksimaalisen ilon nopeasti, monet tytöt käyttävät tavaroita, jotka muistuttavat miehen seksuaalista elintä. Näihin kuuluvat hedelmät ja vihannekset.

  Kuitenkin usein tällaiset kohteet itsetuntemusta osoittavat lyhytaikainen, liian kova tai pehmeä, ei riittävän suuri tai joilla on "väärä" muoto.

  Houkuttelemalla kuin värähtelijän vaihtamiseen kotona monet naiset ajattelevat ensin ruokaa. Ei ole suositeltavaa käyttää perinteisiä banaaneja ja kurkkuja. Tässä tapauksessa voit saada limakalvojen ärsytystä (jos et käytä kondomia), ja ilo saada hyvin suhteellinen.

  Tarvitsenko miehen?

  Houkuttelevan itsetunnon nauttimisen vuoksi naiset usein unohtavat, että käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja on mahdollista kokea vain pieni valikoima seksuaalisia tunteita. Jotkut jopa ihmettelevät, jos värähtelijä voi korvata miehen. Tällaiset asenteet eivät edistä seksuaalisen "autonomian" syntymistä.

  Seksuaalisen elämän monimuotoisuus voidaan kuitenkin saavuttaa monien kohteiden avulla. Esimerkiksi klitoriksen käytössä on kymmeniä improvisoituja keinoja, ja kaikki heistä kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Tärkein sääntö - ennen mitään emättimen kanssa tehtyjä toimenpiteitä kaikki käytetyt asiat on puhdistettava perusteellisesti. Tämä välttää epämiellyttävän ärsytyksen tai limakalvon tulehduksen.

  Tietäen, että hän voi nopeasti ja tehokkaasti korvata värähtelevän, jokainen nainen pystyy löytämään itselleen uusia ilonäkökohtia jättämättä kotonaan.

  Kun käytät kotitekoisia laitteita tai taloustavaroita, on syytä muistaa huolellinen hygienia. Tämä välttää alueen mahdollisen ärsytyksen.

  Kuinka tehdä täryttimestä konkreettisia omia käsiäsi?

  Nestemäinen betoni on melko tiheä seos, josta on tarpeen poistaa ylimääräinen ilma laitteiden avulla. Siksi jokaisen yksittäisen kehittäjä, tulvia vankka perusta tulevaisuuden mökki, päättää itselleen vaikean pulman: "ostaa varastoon tai tallentaa ja tehdä vibraattorin konkreettisia käsillään," Sillä jokainen, jolla on mahdollisuus valita, ei haittaa tuntee toimintaperiaate tämän välineen.

  Toiminnassa laite synnyttää korkeataajuisia tärinöitä, jotka tarjoavat:

  • betonimassan vapautuminen tyhjiöistä, ilmasta ja ylimääräisestä vedestä siihen;
  • sen yhtenäisyys ja juoksevuus;
  • yhtenäinen täyttö koko tilavuudestaan;
  • nopea karkaisu;
  • betonin perusominaisuuksien parantaminen, rakenteen lujuus ja kestävyys.

  Rakennuttajat-ammattilaiset ovat pitkään arvos- taneet tätä tekniikan ihmeä ja käsityöläiset vakuuttavat, että ei ole ollenkaan vaikeata tehdä syvää tärinää betonista omilla voimillaan porakoneella tai perforatorilla. Jokainen kykenee selviytymään tästä tehtävästä tietyn osaamisen ja taitojen avulla.

  Porausperusteinen

  Perinteisen porauksen pohjalta voidaan valmistaa konkreettisia värähtelijöitä omiin käsiisi improvisoidusta työkalusta ja materiaalijäännöksistä.

  • haarukka- ja metallipora;
  • teräs suorakulmainen ja pyöreä ydin (halkaisija 0,15 cm) ja 4,5-5,5 cm ruostumaton putki (halkaisija 0,4 cm);
  • joustava muovi tai kestävä kumiputki ja sen sisällä - kaapeli nopeusmittarilta tai joustavasta sauvasta;
  • kotelon kärki, holkki ja kaksi laakeria.

  Suorakulmainen sauva hitsataan pyöreäksi, kiinnitä ne putken sisällä laakereilla (ne on suojattava likaa ja pölyltä). Tangon toisessa päässä tehdään poikittainen läpivienti taajuusmuuttajan kiinnittämiseksi ja toisesta päästään jätämme putken ulkopuolelle noin 1 cm holkin kiinnittämiseksi. Jotta liuoksesta upotettu suutin värähtelisi, liitämme sen porakoneeseen epäkeskisellä akselilla taipuisien putkien ja tangojen kanssa.

  Uppopäällysteinen tärytin, joka perustuu perforatoriin, jonka pienin teho on 1,5 kW

  Suuttimena voit käyttää huippua, joka yhdistää sen teräslevyyn. Perforaattori sisältyy "hang up" -tilaan. Työskentelemään merkittävällä syvyydellä menetelmällä "tarttuminen" piikkien päähän, hitsataan suutin. On tärkeää valita sellainen koko, että poistamalla konkreettisesta sekoituksesta se ei vie paljon vaivaa.

  Kun kaadetaan suuri pinta, on parempi tehdä tärinänvaimentaja. Tarvitset ruostumattomasta teräksestä valmistetun jalustan ja metallirunko, jolla tarttuu lävistimeen. Harkitse, että laitteen pituus on yli metri, joten tarvitset kaksi ihmistä työskentelemään sen kanssa.

  Jos sähköä ei ole mahdollista käyttää, voit tehdä tällaisen värähtelevän tai värähtelevän kiskon Druzhba-moottorisahasta tai muusta bensiinimoottorista, jonka kapasiteetti on 2-3 hevosvoimaa.

  Tärkeintä on kotona tehtyjen laitteiden kaikkien osien huolellinen ja luotettava liittäminen siten, että ne kestävät tärinää ja käyttävät tarvittavaa paineita betoniseoksille.

  Kuinka tehdä kotitekoinen vibraattori?

  Hei Tarvitsen todella tärinän korjattavaksi betonin sekoittamiseksi. Ostaminen ei kuitenkaan ollut suunnitelmissani. Haluan tietää sinusta, voitteko saada tietoa kotitekoisesta vibraattorista?

  Käyttäjien ja foorumin asiantuntijoiden vastaukset kysymykseen: Miten tehdä kotitekoinen vibraattori?

  Materiaalia tarvitaan ja varaosia, jotta tavallinen kotitekoinen värähtelijä. Katso itse, etsi vanhoja osia ja yritä koota.

  Vastaa tai selitä kysymystä

  Suosittuja kysymyksiä

  Koko talossa on jäähdytysjärjestelmä. Yhdessä huoneessa 21 m², lattialämmitys. Kaikki on sidottu yhteen järjestelmään. Paluuviivalla on yksi pumppu. Laitoin toinen pumppu lämpimään.

  Hei kaikki Minun täytyy asentaa viemäriverkko esikaupunkialueelle. Minulla on suuri tontti. He sanovat, että voit laittaa mini viemäripumppu.

  Tervehdys sinulle. Minun täytyy tietää sinusta hetkeksi. Se koskee tällaista asiaa. Nyt päätimme asentaa uudet ikkunat ja valita puiset kaksinkertaiset ikkunat..

  Hyvä päivä! Asettin itselleni suuren kylvyn, mutta valurautainen kylpy jäi edelleen, se on erinomaisessa kunnossa ja on sääli vain heittää se pois, haluan tietää kuinka paljon.

  Hyvä tietää

  ... kaikki kasvihuoneen yksinkertaisuus kotona. Ostin materiaalin... ilahduttaa....

  Ranneke on kotona hyvin yksinkertainen. Aluksi... kaunis ja laadukas...

  ... haluat kylpeä kotona, voit valita... myös luoda...

  ... kaupungit, on parempi tehdä niin "Panorama" -kaupassa... kaupoissa. Värinän ostaminen...

  ... tehdä baareja kotona tarvita metallia... me konkreettisia...

  ... tärisevä vaikutus. Näin voit tehdä värähtelijän omilla kädilläsi.

  ... kysymys todellisesta! Kotitekoisen betonivibraattorin tekeminen on melko helppoa.

  ... No, sähkömoottori tarvitaan vibraattoriin ja... On vielä yksi tyyppi vibraattori...

  Kuinka tehdä rakennusvärähtelijä betonille omin käsin?

  Vibraattori betonille omilla kädillä on valmistettu improvisoituneista välineistä. Sen avulla valmistetaan homogeeninen betoniseos. Tämän yksikön tehtävänä on poistaa ilmakuplat ja kosteus liuoksesta suuttimien tärinän vuoksi. Viimeiset elementit ovat täysin upotettu ratkaisuun.

  Perusmenetelmät

  Tämä laite on mahdollista tehdä porauksen kustannuksella. Tämä edellyttää:

  • hitsaus,
  • pora ja haavasaha.

  Päätyvälineen käyttövoima voi olla porata. Tätä tarkoitusta varten käytetään suuttimena ruostumatonta terästä (pituus - 45-55 mm, halkaisija - 40 mm).

  Tangon halkaisijan on oltava 15 mm: n sisällä. Päälaitteeseen kohdistuu pyörimisliike. On suositeltavaa hitsata suorakaiteen muotoinen sauva. Hänen tehtävänsä on muun muassa koko rakenteen siirtyminen (kiertämisen aikana). Tämä aiheuttaa tärinän.

  Keskielementti ja laakerit on kiinnitetty putken sisään. Pääasia - viimeisen osan vapaa kiertyminen. Raskaiden kuormitusten vuoksi suositellaan laadukkaita laakereita. Rodin ensimmäisessä päässä on reikä. Taajuusmuuttaja liittyy siihen.

  Putken ydin on leikattu irti vapautumisen ajaksi (enintään 5-10 mm). Holkki asennetaan värähtelevän laitteen päähän. Valmistetaan tiheä kumiyhdistelmä ja sisäsauva. Viimeisen elementin on oltava joustava. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden ottaa oikea asema. Suutin ja poraus on kytketty epäkeskiselle akselille tai kaapelille nopeusmittarista.

  Putki on asennettu niin, että 45 mm on jäljellä kahdesta sivusta. Tangon pyörimisen seurauksena syntyy tärinää, joka takaa päälaitteen toiminnan. Tasa on istutettu holkkiin ja lepää samassa ydinelementissä. Tiedot ovat yhteydessä toisiinsa. Viimeinen vaihe perustuu letkuun sijoittamiseen ensimmäiseen osaan.

  Värinähälytin betonille omilla käsillä voi olla perforator (yli 1,5 kW), teräslevy ja huiput. Pääyksikköä käytetään "rebound" -tilassa. Aluksi sinun on asennettava huippu muottiin. Luotettavaa kiinnitystä varten on suositeltavaa käyttää teräslevyä.

  Jos tätä laitetta käytetään huomattavalla syvyydellä, käytetään "kiinni" -tekniikkaa. Se mahdollistaa suuttimien asettamisen lopussa. Se voi valmistaa betonielementtiä materiaaleista, jotka voidaan ostaa erikoismyymälöissä tai ottaa muilta yksiköiltä.