Kierrä halkaisijaltaan 108 mm halkeamia

Erinomainen tuotantotaso ja kyky kestää raskaita kuormia pystysuoraan ovat tärkeimmät syyt 108 mm: n halkaisijalle.

Hinnat ja tekniset tiedot paalut 108 mm

Lisätiedot ruuvitukista halkaisijaltaan 108 mm

Verrattuna samanlaisiin kannattimiin, joiden halkaisija on pienempi, nämä ruuvipallot ovat todella monipuolisia. Näiden avulla voit rakentaa pohjan kylpylöille ja taloille sekä baarista ja lokeista. Todennäköisesti osoittautuneet nämä kannat tukikehyksessä runkorakenteiden ja kasvihuoneiden perustusten rakentamisessa.

Usein ruuvituki löytyy kaupungista. Niitä käytetään tukivälineinä valaistustukien ja sähköliikenteen kontaktiverkostojen sekä niihin liitettyjen liikennemerkkien avulla. Tällaista säätiötä käytetään usein mainosmateriaalin asentamiseen. Itse asiassa tällaiset paalut ovat hyviä mainostekstien rakentamiseen.

108 mm: n läpimittaiset kannattimet ovat löytäneet laajaa käyttöä teollisuuslaitosten ja modulaaristen rakenteiden rakentamisessa.

Koska korroosiota on huomattava päällyste, tällaisia ​​tukia käytetään usein rakentamisessa alueilla, joilla on korkea pohjavesi. Tämä antaa uusia näkökulmia siltojen ja kiinnitystekniikoiden rakentamiseen.

Tällaisten tukien laatu ja luotettavuus avautuvat laajaan soveltamisalaan, kun niitä käytetään putkistojen rakentamiseen öljyn ja kaasun kuljetukseen.

Tämäntyyppinen tuki sopii myös korvaamiseen tarvittavien säätiöiden korjaamiseen ja jälleenrakentamiseen.

Tuotantoyhtiö "SvayMontazh" -luettelossa on erinomainen tukileveys 108 mm, joka on myönnetty alan kaikkien standardien mukaan. Pallot ovat luotettavia ja korkealaatuisia. Tämäntyyppisellä tuotteella on vähintään 5 vuotta kestävä käyttöikä, ja siinä on aina suuri vastustuskyky syntyvien kuormien suhteen.

Voimme tarjota ruuvien tukia 108 mm, voit ostaa ne meiltä valmistajan hintaan! Jos haluat tilata tuotteitamme, riittää soittamaan meille puhelimessa, joka on määritetty yhteystiedoissa.

Käyttäjillä on henkilötietojensa luovuttamisessa oikeus henkilötietojensa käsittelyyn, tallentamiseen ja käyttämiseen liittovaltion laissa nro 152-HTM "Henkilötietoihin" perustuen 27. heinäkuuta 2006 seuraavissa tarkoituksissa:

 • Asiakaspalvelu
 • Käyttäjä on vastaanottanut markkinointitapahtumia koskevia tietoja
 • Suorittaa tilintarkastus ja muu sisäinen tutkimus tarjottavien palvelujen laadun parantamiseksi.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa Käyttäjä / Ostajan henkilöllisyys, kuten:

 • Sukunimi, Etunimi
 • Syntymäaika
 • Yhteyspuhelin
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot tallennetaan yksinomaan sähköiseen tietovälineeseen ja käsitellään automaattisissa järjestelmissä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa henkilötietojen automaattinen käsittely on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamisen kannalta.

Yhtiö sitoutuu olemaan siirtämättä vastaanotettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta seuraavia tapauksia:

 • Venäjän federaation valtuutettujen elinten pyynnöstä ainoastaan ​​Venäjän federaation lainsäädännössä vahvistetuilla perusteilla ja tavalla
 • Yrityksen kanssa työskentelevät strategiset kumppanit tarjoavat tuotteita ja palveluja tai ne, jotka auttavat yritystä myymään tuotteita ja palveluita kuluttajille. Tarjoamme kolmansille osapuolille vähimmäismäärän henkilötietoja, jotka tarvitaan ainoastaan ​​vaadittavan palvelun tarjoamiseen tai tarvittavan liiketoimen suorittamiseen.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä sääntöjä edellyttäen, että muutokset eivät ole ristiriidassa Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön kanssa. Näiden sääntöjen ehtojen muutokset tulevat voimaan julkaisemisen jälkeen Sivustossa.

Kierrä paalut 108x2500 mm

Porausruuvin säätiö on äskettäin yleistynyt Voronezhin ja Voronezhin alueella. Se sopii laitteen vaikeaseen maastoon, alueen korkeaan vesipitoisuuteen ja maaperään. Se eroaa muista sääolosuhteista edullisin kustannuksin ja sopii pieniin maalajeihin ja rakennuksiin. Ruuvien paalujen asennus ja asennus ei vaadi suuria kuluja ja aikaa. Saat valmiin säätiön vain yhden päivän aikana.

Säätiö ruuveilla, hinta

Koeporauksen hinta - 1500 ruplaa.

Kulma 50 * 50 * 5mm 1 m / n asennusta varten - 500,00 ruplaa.

Prof. putki 60 * 30 mm 1 m / p asennuksella -470.00 hieroa.

Kanavan numero 16 1 m / n asennuksella - 1100.00 ruplaa.

Kanavan numero 20 1 m / n asennuksella - 1300.00 ruplaa.

Kierrä paalut 108x2500 mm

Usein paalusäätiö on ainoa vaihtoehto rakennusten rakentamiselle alhaisella kantavuudella ja rinteillä. Tällaisten maapähkinöiden haitallisten vaikutusten poistamisen lisäksi voidaan vähentää rakennuskustannuksia.

Jokaisessa ruuvipätissä (SHS 108 x 2500) on kärki, jonka terät varmistavat, että tangot ruuvataan maahan. Vihjeitä voi olla kahdentyyppisiä:

Pallot, joilla on valettu kärki, ovat työvoimavaltaisia, mikä tekee niistä kalliimpia. Samaan aikaan tällainen kärki on kuitenkin paljon vahvempi kuin hitsattu, koska se hitsataan putkeen jatkuvalla saumalla, joten sen paikat ovat parempilaatuisia ja kestävämpiä.

Valmistus ja myynti ruuvipallojen kanssa valettu kärki.

Ruuvipätkän kärjen avulla voit yksinkertaistaa napojen ruuvaamista maahan. Tällöin terät pienentävät maata ja saavat sen luotettavamman otteen, riippumatta maanpäällisen tilan kunnosta. Kestävä kärki leikkaa kaikki maaperän kerrokset huolimatta puiden juurista ja vanhoista tiilimuodoista. Asennus tapahtuu kunnes SHS on saavuttanut kiinteän kerroksen. Pohjoisten alueiden olosuhteissa syvyys voi olla yli 2 metriä. Terät toimivat myös tukialustoilla, jotka eivät salli paalujen syventämistä maahan suuren rakenteellisen painon vaikutuksen alaisena.

Hinnat, joiden halkaisija on 108 mm

Valettujen valuputkien tuottamiseen käytetään 108x2500-laatua olevaa karkaistua terästä. Kovettuminen antaa valmiuksia valmiisiin tuotteisiin, ja siksi ne kykenevät selviytymään kaikista esteistä. Myös paalut on peitetty korroosionestoaineella.

Sironna on hyvä menetelmä kestävyyden lisäämiseksi. Se voi olla kylmä ja kuuma. CB-sarjan pinnalla oleva sinkki suojaa sitä pitkän maaperän aikana, joten tällainen säätö voi olla yhtä suuri kuin itse rakennettu rakenne. Toinen käsittelyvaihtoehto on pinnoittaa emali- ja epoksihartseja. Tämä pinnoite on paksu ja sen ominaisuudet ovat yhtä luotettavia. Vähemmän yleisimmät ovat ruuveja 108x2500, jotka on peitetty bitumilla. Pinnoitteen alhaisempi suosio johtuu siitä, että se on osittain poistettu, kun kasa ruuvataan maahan.

Jos etsit, mistä ostaa halkaisijaltaan 108x2500 mm: n halkeamia Voronezhin valmistajan hintaan, pyydämme teitä meihin. Meidän tehdas on mukana tuotantoon ja myyntiin paalujen säätiölle, joka myös hoitaa korkealaatuisen asennuksensa sivustoon. Tarjoamme kohtuuhintaan asennuksen, joka on jo vakuuttanut valtavan määrän asiakkaitamme.

Kierrä halkaisijaltaan 108 mm halkeamia

Tarkempi hinnasto paalut "Standard", katso täältä.

Yksityiskohtaisempi hinnasto paalujen "Valettu kärjellä", katso täältä.

Tarkempi hinnasto "Galvanoitu" paaluilla, katso täältä.

Yksityiskohtainen hinnasto "Double Bladed" paaluilla katso täältä.

Tarkempi hinnasto paalujen "ruisku" tästä.

Sopivimmat säätörakenteet ovat ruuveja, joiden halkaisija on 108 mm. Tällaisten paalujen pohjat ovat sopivia käytettäväksi erilaisissa maaperän tyypeissä, myös monimutkaisissa, ja niitä käytetään puutalojen tai -saunojen rakentamiseen. Tämäntyyppistä ruuvipuristinta voidaan käyttää myös voimajohtojen, mainostaulujen ja valaistuksen tukena. Usein ne palvelevat jalkakäytäviä ja kiinnityksiä. Ruuvaamot sopivat olemassa olevan pohjan, luukun seinien ja vaarallisten rinteiden vahvistamiseen. Lisäksi suuri kantavuus mahdollistaa paalun käytön jopa tiheissä ja permafrost-maissa ilman muodonmuutoksen tai rikkoutumisen vaaraa.

Ruutupiirrokset, joiden halkaisija on 108 mm, eroavat muista paaluista siten, että ne voidaan asentaa manuaalisesti. Palo ja sen halkaisija valitaan maaperän tyypin ja ilmasto-ominaisuuksien perusteella. Nämä tekijät määräävät paalujen kantavuusasteen.

108 halkaisija paalut - tärkeimmät edut:

 • tehokkuutta;
 • asennusnopeus;
 • toistuva käyttö;
 • käytön yleismaailmallisuus;
 • turvallisuus;
 • luotettavuus;
 • vahvuus;
 • kestävyyttä.

Voit ostaa meiltä korkealaatuisia SVS 108 paaluja, joiden hinta on alhaisempi kuin kilpailijoiden.

Kierrä kasa 108


Runkopatsaan, jonka halkaisija on 108 mm, käytetään laajalti 2-3-kerroksisen talon rakentamisessa säätiön alapuolella sekä autotallien, kylpytynnyrien ja usein aidojen rakentamisen aikana tukipylväinä sekä eri rinteiden vahvistamiseksi tai valmiiden perustusten vahvistamiseksi. Tämän kokoisia pilejä käytetään usein voimajohtojen tukemiseen ja valaistuksen järjestelyyn.

Paalun pituus voi olla jopa 12 m, ja sen sallittu kuormitus voi olla 4 - 6 tonnia. Mitään maaperää voidaan käyttää ruuveilla, joiden läpimitta on 108 mm, vaikka maasto olisi hyvin märkä ja epävakaa. Pinoasennuksen syvyys riippuu maaperästä, sitä paremmin maaperä ja maasto, sitä lyhyempi pino pituus.

Pilariruuvi

Säätö ruuveilla

Ruuvipalloja alkoi käyttää noin kaksi vuosisataa sitten. Englantilainen Mitchell laittoi ensin ruuvi alas ruuvin kohdalta. Hänen projektinsa toteutettiin onnistuneesti. Myöhemmin monet kiinnostuivat ja jatkoivat ajatustaan. Venäjällä heidät tunnistettiin ruuvipallojen eduista heitä ohjaavista paikoista, he osoittautuivat paljon käytännöllisemmiksi, halvemmiksi ja laadukkaammiksi. Niinpä kyynelten ilmasto-olosuhteiden takia ruuvipillit tulivat merkityksellisiksi ja välttämättöminä erityisesti permafrostin ja kosteikkojen alueilla. Ruuveja käytetään maanrakennustöiden vaikeimpiin perusteisiin. Ne eivät ole keskenään vaihdettavissa vedessä, kosteina tai turpeina, ts. Ongelmallisissa maissa. Tällaisilla maaperillä tavanomaisen nauhateollisuuden perustaminen on mahdotonta tai vaatii suuria käteiskustannuksia. Piles asennetaan yhteen päivään. Ruuvipilareiden perusta ei ole ainoastaan ​​luotettava, vaan myös erittäin edullinen hinta. Ruuvipallojen perusta on erittäin kätevä. Se voidaan asentaa lähes mihin tahansa ja mihin tahansa maahan. Jos tarvitset puurakennusta tai huvimaataa metsässä, vesialtaassa, joki, silloin tällainen säätiö on optimaalisin ratkaisu.

Edut pohjaan ruuveilla

Säätiön ainutlaatuisen rakenteen etuja ruuveilla on valtava määrä muihin perustuksiin verrattuna. Jos kuvataan yksinkertaisesti ruuvipurkki säätiölle - tämä on pora, jossa on suurikokoiset terät. Kun kasa ruuvataan maahan, maata tiivistetään siipien liikkeen avulla. Maaperän tiivistyminen takaa rakennetun esineen kestävyyden ja vakauden.

 • nopea asennus 1-2 päivää
 • sopivin vaihtoehto vaikealle maaperälle
 • paalut voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana
 • ei kaivamista tai tasoitusta vaadita
 • korkea kantavuus
 • kuorma jakautuu koko säätiöön
 • ruuvipilareiden pohjalla voit tehdä erilaisia ​​laajennuksia
 • säätiö on valmis käyttöön heti rakentamisen jälkeen
 • pohja ruuveilla on hyvä rakentaa joen laituri

Ruuvipilari 108, terä 300 mm., Syvyys enintään 2000 mm., Korkeus maasta jopa 500 mm., Korkki 250 h250 mm.

Hinta per pino
(materiaali + työ)

Ruuvaa pino ∅ 108

Pallojen ominaisuudet ∅ 108 mm

Ruuvien paalujen D 108 hinta hitsattuna kärjessä

* Kustannukset ilmoitetaan, kun ostetaan 10 paalut, kun tilaat pienemmän määrän paaluja, hinnankorotukset.

Asennuksen kustannukset 900 ruplaa. paalille

Tilaa ruuvipillot verkossa

Soveltamisala:

 • perusta kaikentyyppisille taloille ja kylpylöille lokeista ja palkkeista
 • säätiöt, autotallit, teollisuusrakennukset, elementtivarastot, kontit, rakennukset ja hangarit
 • säätiöt huvipuistoille, kasvihuoneille, terasseille, kotitiloille
 • aidat aidat, portaat, terasseille
 • valaisinpylväiden perustat, sähköverkon yhteysverkkoja, mainostauluja, kaapelitelineitä, tiekulkuneuvoja ja merkkejä
 • tukea pieniä siltoja ja kiinnitysmahdollisuuksia
 • rinteiden, tukiseinien vahvistaminen
 • nykyisten säätiöiden vahvistaminen

Nerzhametin korroosionkestävä pinnoite, jonka avulla päällystämme ruuvipallot tehtaalla, on kaksikomponenttinen, polyamidiaduktin kovettunut, erittäin rakenteeltaan epoksi.

 • Muodostaa kova ja kestävä pinnoite;
 • Sillä on hyvät korroosiota aiheuttavat ominaisuudet;
 • Koveta alhaisessa lämpötilassa.

Kierrä kasa 108

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Kierrä halkeja Ø 108

Hinta kohden: 1915 rub.

Rungon halkaisija on 108 mm.
Putken paksuus 4 mm.
Terän paksuus 5 mm.
Pituus on 1 m - 12 m.
Materiaalit teräs 3SP5
Kuormituksen pystysuora kuormitus kuuteen tasoon.

Ruuvipillojen kustannukset

Kärjen ja avaimen hinta itsekierteillen

Työnkulut

Voit tilata Ruuvipylväät Ø 108 puhelimitse:

Kasvi: 8 (906) 652-4456

Kaikkiin tyyppisiin taloihin ja kylpyihin perustuvat tukit ja baari
Perustukset huvipuistoihin, kasvihuoneisiin, terasseihin, kotitiloihin
Tukee aidat, portaat, terasseille
Tukee pieniä venepaikkoja
Kuormituksen pystysuora kuormitus kuuteen tasoon.

Perustukset tiilitalleille, mökkeille
Talot ja kylpyammeet baarista, kaasubetoni, loki
Perustukset autotallit, teollisuusrakennukset
Valaistuspylväiden, kontaktiverkon navojen perustukset
Pilarin pystykuormitus 10 t: iin.

Ruuvien paalujen koot ja ominaisuudet

Ruuvipillojen ominaisuudet

Ruuveilla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Niitä ei ole niin paljon: tärkeimpiä ovat pituus, läpimitta ja elementin massa. Myös rakennustarkoituksiin on tärkeää tietää materiaalin ominaisuudet, joka toimii raaka-aineena tiettyjen paalujen tuotannolle ja lukuisia lisäparametreja.

Rakentamisessa käytettävien ruuvipallojen tekniikka on ollut useita vuosisatoja. Tänä aikana tuotteet ovat osoittautuneet käytännöllisiksi ja ovat saaneet laajaa käyttöä erilaisten ominaisuuksien ja tarkoituksen omaavien rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen.

Ruuvipallojen koot ovat hyvin erilaisia, mutta kaikki ne on suunniteltu käytännön arvoon ja optimaaliseen käyttöön rakentamisessa.

Ruuvaa paalun paino, paino ja mitat

Ruuveilla on paino ja mitat, jotka on suunniteltu ja hyväksytty tiukasti valtion normien mukaisesti. Sääntelyasiakirjat puolestaan ​​perustuvat lukuisiin käytännön kokeisiin ja kokeisiin. Tällaisen monivaiheisen prosessin aikana oli mahdollista valita optimaaliset mitat suhteessa kantavuuteen.

Ruuvaa paalun mitat

Alla olevassa taulukossa on esitetty halkaisijoiden ja pituuden vastaavuus rakenteellisen elementin työmassaan.

Ruuvien paalujen halkaisija on avainparametri rakennettaessa. Pituutta voidaan muuttaa alkuperäisen sauvan yksinkertaisella leikkauksella, mutta halkaisija asetetaan projektissa ja tämä otetaan huomioon tuotannossa. Arkkitehti valitsee tulevaisuuden rakenteen käämityyppisen pohjatyypin laskemisen tarkasti paitsi säätöparametrit myös paalujen optimaaliset mitat ja ominaisuudet.

Ruuvien paalujen paino, koko, paino ja muut ominaisuudet

Harkitse ruuvipalloja, joiden mitat ja ominaisuudet ovat tärkeässä asemassa säätiön tukikapasiteetin muodostumisessa. Kunkin paalun tyypin keskimääräinen kantavuus vahvistetaan: esimerkiksi halkaisija 76 mm antaa luotettavan tuen 3 tonnin kuormalle; halkaisija 108 mm lisää kapasiteettia jopa 5-7 tonnia. Suunnitteluominaisuus on se, että paalun paino itsessään ei vaikuta tulevan perustan kantavuuteen.

Tavallisin paalun pituus on 2,5 metriä. Tämä arvo takaa suunnittelun luotettavuuden ja alustan laadun mille tahansa rakennustyypille. Yleisesti nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on paaluja, joiden pituus on 0,5 metriä ja 11,5 astetta. Vaikka suurin osa niistä käytetään harvoin tuotannossa.

Kuten jo mainittiin, ruuvipuristuspaino 108 mm pystyy tarjoamaan riittävän tuen enintään 7 tonnin kuormille. Siksi päätelmä - paalussuunnittelu on paras esimerkki materiaalien järkevästä käytöstä. Pienillä investoinneilla ja projektin jälkeen on mahdollista luoda korkean lujuuden ja turvallisuuden omaavia rakenteita.

Kierrä paalut: liitäntämitat ja sallitut kuormat

Rakennuksen järjestämisessä sinun tulee huolellisesti lähestyä projektin kehitystä - joten saat erinomaisen tuloksen ja pienentää paitsi työn kustannuksia ja työaikaa myös riskin, että rakenne muuttuu ajan mittaan.

Kasa mitat tarjoavat tietyn indikaattorin kuormasta, jota ne pystyvät kestämään. Pallojen laskemista varten sinun on tunnettava kaikki rakenteen kunkin osan rakenteelliset elementit ja parametrit. Arkkitehti analysoi rakennusmateriaaleja, rakennuksen rakennetta, pohjaan kohdistuvaa kuormitusta ja paljon muuta. Vain tarkan laskennan jälkeen voit määrittää parhaan tyyppisen paalun, tuhlaamatta rahaa ja riittävän voimakkaasti.

Pallojen laskemisessa määritetään tietty prosenttiosuus "turvamarginaalista" - tämä on pakollinen ja se kuvataan projektissa.

Mikä halkaisija halutessaan valita

Suurikokoiset ruuvipallot takaavat suuren lujuuden, mutta rakennettaessa pieni rakennus ei ole järkevää käyttää rahaa käyttämättömään potentiaaliin. Tämän vuoksi paalujen valintaa on tarkasteltava huolellisesti ja otettava huomioon monia tekijöitä.

 1. Maaperän ominaisuudet sivustossa. Saadakseen luotettavaa tietoa maaperän tilasta geologisten tutkimusten monimutkaisuus suoritetaan ennen hankkeen kehittämistä. Tämän jälkeen maaperänäytteiden laboratoriokokeiden ja rakenteen ennustettujen tietojen analyysin perusteella ne siirtyvät paalun valintaan.
 2. Maaston ja kaltevuuden parametrit sivustossa.
 3. Perustan ja sen yksittäisten osien ominaisuudet.

Halkaisija paalut

Punnin pituuden laskemisessa on tärkeää tietää pohjaveden taso. Jos alue on myrkyllinen tai on löysä maaperä, niin paalun syvyyden määritys määräytyy siten, että maaperä vaikuttaa tukeen tietyn pituuden takana - tämä on tapa, jolla paalun pystyasento varmistetaan.

Säätö ruuveilla

Voit ostaa Voronezhin ruuvipalloja ja tilata paalusäätiön rakentamisen erittäin alhaisilla hinnoilla soittamalla. Ruuvipillojen perustan palvelee yli 100 vuotta, asennusjakso on 1 päivä, ja tämä on saanut suuren kysynnän ostajilta.

laskin

hakemisto

 • Halkaisija: 57-325 mm
 • Pituus: 1-13 m
 • Tarran paksuus: vakio
 • Materiaali: CT20
 • Ogolovki: vahvistettu
 • Pinnoitus: polyuretaani
 • Halkaisija: 57-159 mm
 • Pituus: 1-13 m
 • Tarran paksuus: vakio
 • Materiaali: CT20
 • Ogolovki: vahvistettu
 • Pinnoitus: polyuretaani
 • Halkaisija: 76-108 mm
 • Pituus: 1-10 m
 • Kynän paksuus: 6-10 cm
 • Materiaali: 30 XMA
 • Ogolovki: vahvistettu
 • Pinnoitus: polyuretaani

Ruuvaa paalun hinnat

Valitse tarvittava halkaisija:

Valitse tarvittava halkaisija:

* Ilmoittakaa tiedot ruuvipillojen kustannuksista ja niiden asennuspalveluista.

Valitse tarvittava halkaisija:

Alue Kartta

Ruuvipillojen ulottuvuus

Valitse rakennustyyppi, johon porausruuvin säätö on suunniteltu.

Pintaobjekteja

Asuinrakennukset

Valmis säätiö

Säätiön jälleenrakentaminen

Teollisuuslaitokset

Pienet arkkitehtoniset esineet

Ruuvipillojen asennusvaiheet

Ruuvipohjan edut

 • Asennusaika - 1 päivä
 • Kannattavampi 30-70% monista päätöksistä.
 • Kierrä ruuvia
 • Työskentelemme vaikeiden maaperän kanssa
 • Asennus mihin aikaan vuodesta tahansa
 • Me laadimme, anna takuu!

Video ruuveilla

Osta voronezh-ruuveja

Perusrakenne on ollut ihmiselle tiedossa vuosisatojen ajan ja valmistusmateriaaleja on jatkuvasti parannettu. Kierrä säätöpilareita - ne ovat paaluja, jotka haudataan maahan, ruuvaamalla. Läpimurto tällä alueella on keksinyt käämitysruuvin perustuksia.

 • terien lukumäärä - yksi tai useampi;
 • kärki tyyppi - valettu tai hitsattu;
 • metallin paksuus;
 • sallitut kuormitukset;
 • teräslaatu;
 • korroosionestopinnoitteen tyyppi - polymeeri, epoksi jne.


Ruuvipalloja käytetään perustusten luomiseen kevyille puurakenteille. Pallorakenteesta riippuen eri kokoja ovat: SV89x250, SV108x300, SV133x350. Ensimmäinen numero on piipun halkaisija millimetreinä ja toinen on potkurin terän halkaisija. Pallot, joiden halkaisija on 76 mm, soveltuvat kevyen puutarharakennuksen ja aidan rakentamiseen, 89 mm tiilien ja puiden aitojen osalta, 108 mm pienistä puutaloista tai puutavarasta, 133 mm rasvatuista teollisuusrakennuksista, jotka on valmistettu hiutaloitujen betonilohkareiden pinnasta.

 • nopea asennus milloin tahansa vuoden aikana;
 • ne voidaan asentaa irtotavarana ja vetisiä maaperä;
 • mahdollisuus rakenteisiin vaikeissa kohokohdissa, joiden korkeuserot ovat jopa seitsemän metriä;
 • erinomainen kestävyys talven talteenottoa varten;
 • alhaiset kustannukset;
 • hyvä ylläpito;
 • pitkä käyttöikä;
 • maanrakennuksen puute;
 • sopii rakennusten laajennuksiin ja kiinnityksiin;
 • korkea seisminen stabiilius;
 • asennus on mahdollista sekä käsin että erikoislaitteiden avulla;
 • välttämätön väliaikaisten rakenteiden rakentamisessa.

Kierrä säätiö Voronezhissa


Voronezhin ruuveja on tunnettu jo jonkin aikaa. Voit ostaa ruuvipalloja jollakin tehtaasta. Tällaisten paalujen kasvavan suosion ansiosta niiden massatuotanto on järjestetty hinnan alentamiseksi merkittävästi. Asennettaessa paaluilla vuokrata erikoislaitteita.

 • määritä rakenteen pituus - 3 - 15 metriä;
 • valitse rakennustyyppi - autotalli, kylpy, talo, huvimaja, mökit, laajennus;
 • määritä kerrosten lukumäärä - esimerkiksi ullakolla varustettu talo - yksi ja puoli kerrosta;
 • valitse rakennusmateriaali;
 • huomata tällaisten rakenteiden lukumäärä;
 • määritellään tulevan rakenteen kulmat;
 • valitse maaperä - hiekka, siipi, turve;
 • määritä kellarin korkeus;
 • onko talon takka tai takka suunniteltu;
 • klikkaa laskea -painiketta;
 • ohjelma antaa sinulle vastauksen, kuinka monta paalua tarvitaan, niiden pituus ja halkaisija ovat halutut.

Avaimet käteen ruuvipilareiden perustaminen


Jos tarvitset säätöruuveja, ota yhteyttä yritykseen, joka nopeasti ja tehokkaasti tekee sen. Yritys "Stalfundam" valmistaa ja asentaa avaimet käteen -ruuvipallot Voronezhissa ja muissa kaupungeissa.

 • oma tuotanto ja laadunvalvonta kaikissa valmistusvaiheissa;
 • turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä koskevat paalut vahvistetaan asiaa koskevilla asiakirjoilla;
 • paalut on valmistettu korkealaatuisesta metallista, joka on ostettu parhaista kotimaisista valmistajista;
 • Sillä on oma porauslaite, joka perustuu kaivurikuormaajiin, joka kykenee
 • työskennellä kaikkein esteettömissä paikoissa;
 • asennus on mahdollista yhdellä päivällä ja säällä;
 • aina saatavilla suuri määrä eri kokoisia paaluja;
 • ei roskia asennettaessa.


Ruuvipysäkit rakennettu talo ei horju, ei laskeudu, ei jäätyä eikä kostea, se on lämmin, koska ilmatyyny muodostuu maan ja lattian väliin. Pallot on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista, joissa on korroosionkestävä pinnoite, ne eivät ruostuneet myöskään kyllästetystä maaperästä eivätkä ne katoa jopa sadan vuoden ajan.

Ruuveilla on eri halkaisijat:

 • Pallon halkaisija 57 mm - maksimikuorma 800 kg;
 • Pallon halkaisija 76 mm - suurin kuorma 3000 kg;
 • Pallon halkaisija 89 mm - suurin kuorma 4-5 tonnia;
 • Pallon halkaisija 108 mm - suurin kuorma 5-9 tonnia;
 • Pallon halkaisija 133 mm - suurin kuorma 9-14 tonnia;


Voit ostaa Voronezhin ruuvipalloja ja tilata paalusäätiön rakentamisen erittäin alhaisilla hinnoilla soittamalla. Määritetty sivustolla.