Korvaaminen kellarissa puutalon alla

Nykyaikaiset tekniikat antavat rakentajille mahdollisuuden työskennellä lyhyessä ajassa ja vähäisin kustannuksin, jotka äskettäin liittyivät valtavia ja joskus ratkaisemattomia ongelmia. Voit esimerkiksi korvata säätiön rikkomatta itse rakenteen eheyttä ja viettää aikaa ja rahaa. Säätiön vaihtaminen on välttämätöntä heikkenemisen, vanhenemisen ja voiman menettämisen takia, mikä johtaa edelleen tiedon leviämiseen, syvien syvennysten muodostumiseen seiniin ja muihin vastaaviin ongelmiin. Yritys "StroyMontazh23" on kehittänyt ja hyödyntänyt teknologiaa säätiön uusimiseen useiden vuosien ajan. Asiantuntijamme tekevät kaiken tarpeellisen työn laadukkaasti, juuri ajoissa ja kohtuulliseen hintaan.

Peruskannan vahingoittumisasteen perusteella poistumismenetelmä voidaan tavanomaisesti merkitä suoritetun työn luonteen mukaan:

Keskeiset työt säätiön korvaamiseen

On olemassa useita päätyyppisiä kodin säätiön korvaamista:

 • Kauneutta. Pienille vaurioille. Palauttaminen, vanhentuneiden, rikkoutuneiden ja epäluotettavien elementtien korvaaminen osittain tai kokonaan.
 • Osittainen korvaaminen. Käytä pääasiassa hirsitalon taloja, tarvittaessa korvaa rakennuksen kruunun. Korjausvaiheessa seinämä puretaan, jonka alla on osa, joka on vaihdettava.
 • Pohjanpoiston purkaminen. Tällöin talo nousee ja korjaukset tehdään kentällä. Itse asiassa suurien kantoelementtien osittainen korvaaminen.
 • Täydellinen korvaaminen. Tällöin talon täydellinen kohotus suoritetaan, minkä jälkeen tehdään useita toimintoja, jotka liittyvät säätiön korvaamiseen.

Parempi tapa korvata vanha perusta nopeasti ja ilman kriittisiä vahinkoja talon nostamiseksi - tekniikka ruuveilla.

Peruskorjauksen ominaisuudet ruuvipillojen avulla.

Kaikki alkaa kasvattamalla taloa erikoisliittimillä. Palkitukit työnnetään nostoon muodostuneisiin aukkoihin varmistaen turvalliset korjaustyöt. Asettanut talon vaaditulle tasolle, sopimattomat laakeriosat ja -elementit poistetaan ja korvataan uusilla ruuvipinoilla. Usein käytetään hitsattuja paaluja, jotka pystyvät selviytymään tällaisista kuormista. Tämä menetelmä säästää huomattavasti aikaa ja rahaa alhaisten paalujen kustannusten takia ja samalla saat taatusti vankan ja toimivan perustan.

Silti käyttämällä ruuveja, säästät aikaa ja rahaa maa- ja asennustöihin. Ei ole tarvetta valmistaa kaivoa tai kaivaa kaivoja kaatamaan. Piles, joiden muotoilu on kärki terillä, voidaan helposti ruuvata maahan, jopa manuaalisesti. Lisäksi tämän vaihtoehdon ansiosta voit aloittaa säätiön vaihtamisen milloin tahansa vuoden, joka antaa kaiken lisäksi mahdollisuuden aina, nopeasti odottamatta edullisia ehtoja, korjata.

Miksi kannattaa käyttää ruuveja?

Siksi kannattaa käyttää ruuveja:

 • Edullinen. Ruuvipallojen pohja on vähintään 30-40 prosenttia halvempi kuin muut ratkaisut, kuten nauha tai pylväs.
 • Helppo asennus. Monimutkaisuus. Koko prosessi liittyy vaihtaminen tai korjaaminen useita menettelyjä ja toimia, jotka on suoritettu oikein ja johdonmukaisesti, Levitystekniikka kehittämiä rajoittaa minimiin koko rutiini, se on selkeä ja yksinkertainen työsuunnitelma, mikä säästää aikaa ja rahaa seurauksena.
 • Poikkeuksellinen laatu. Takaamme, että kotisi kestää vähintään 80 vuotta. Tuotteemme täyttävät kaikki standardit, jotka on sertifioitu ja laadukkaat materiaalit.

Korvaa säätiö yhtiömme kanssa.

Yritys "StroyMontazh23" tekee oikea-aikaisen ja laadukkaan peruskorjauksen tukikohdistasi ottaen huomioon kaikki sivuston ominaisuudet, talon tyyppi ja vahinko. Tarjoamme rakentavia, järkeviä ja optimaalisia ratkaisuja tehtäviisi. Ruuvipillojen valmistajana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alhaisimmat hinnat paitsi työstä, myös kaikista korjausprosessissa käytettävistä materiaaleista.

Asiakkaamme saavat edullisimmat yhteistyön ehdot. Yrityksellesi, olette taatusti tarjonnut laadukkaita tuotteita, nopeaa ja yksilöllistä ratkaisua, saat luotettavan kumppanin, jolla on monivuotinen kokemus asennus- ja korjaustöistä.

Käyttäjillä on henkilötietojensa luovuttamisessa oikeus henkilötietojensa käsittelyyn, tallentamiseen ja käyttämiseen liittovaltion laissa nro 152-HTM "Henkilötietoihin" perustuen 27. heinäkuuta 2006 seuraavissa tarkoituksissa:

 • Asiakaspalvelu
 • Käyttäjä on vastaanottanut markkinointitapahtumia koskevia tietoja
 • Suorittaa tilintarkastus ja muu sisäinen tutkimus tarjottavien palvelujen laadun parantamiseksi.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa Käyttäjä / Ostajan henkilöllisyys, kuten:

 • Sukunimi, Etunimi
 • Syntymäaika
 • Yhteyspuhelin
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot tallennetaan yksinomaan sähköiseen tietovälineeseen ja käsitellään automaattisissa järjestelmissä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa henkilötietojen automaattinen käsittely on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamisen kannalta.

Yhtiö sitoutuu olemaan siirtämättä vastaanotettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta seuraavia tapauksia:

 • Venäjän federaation valtuutettujen elinten pyynnöstä ainoastaan ​​Venäjän federaation lainsäädännössä vahvistetuilla perusteilla ja tavalla
 • Yrityksen kanssa työskentelevät strategiset kumppanit tarjoavat tuotteita ja palveluja tai ne, jotka auttavat yritystä myymään tuotteita ja palveluita kuluttajille. Tarjoamme kolmansille osapuolille vähimmäismäärän henkilötietoja, jotka tarvitaan ainoastaan ​​vaadittavan palvelun tarjoamiseen tai tarvittavan liiketoimen suorittamiseen.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä sääntöjä edellyttäen, että muutokset eivät ole ristiriidassa Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön kanssa. Näiden sääntöjen ehtojen muutokset tulevat voimaan julkaisemisen jälkeen Sivustossa.

Rakennetun talon säätiö

Joskus tapahtuu, että jo rakennetun talon on korvattava säätiö. Tämä voi johtua rakennusmateriaalien virheellisestä valinnasta rakenteen tai sen luonnollisen kulumisen perusteella. On usein tapauksia, joissa omistaja ei pidä maaperän geologista tutkimusta tarpeellisena, minkä seurauksena säätiö altistuu maan talteenotolle tai kausiluonteisen hukkumisen kohteeksi. Tunnuksen vakavuuden ymmärtäminen, omistaja haluaa korjata virheen ja tuoda uuden perustan jo rakennettuun taloon. Tämän voi tehdä SvayVint-asiantuntijoilla, jotka nopeasti ja tehokkaasti rakentavat uuden perustan pysyvälle talolle. Lisäksi peruskorjauksen yhteydessä puurakennuksen alempi kruunu voidaan korvata. Tämä pidentää merkittävästi sen käyttöikää ja parantaa lujuusominaisuuksia.

Soita meihin: 8 (495) 796-66-64 tai Tilaa puhelu

Kun rakennus tarvitsee säätiön vaihtoa.

Rakennuksen pohjan muodonmuutoksen ensimmäiset kelloja eivät ole harvoin ikkunan ja oven aukkojen vääristymät. Jos omistaja huomaa, että ikkuna ei sulkeudu tiukasti tai kun ovi avautuu ovenkehyksen alaosaan, sinun on kiinnitettävä huomiota säätöön. Halkeamia tai muitakin muodonmuutoksia - tämä on soittokello, jotta päästään nopeasti korjaamaan tai korvaamaan säätiön kokonaan. Säätiön osittainen tai täydellinen hävittäminen valmiin talon alle voi tapahtua seuraavissa tapauksissa.

 • Laadukkaiden materiaalien käyttö.
 • Bugien rakentajat asennuksen aikana.
 • Rakennusmateriaalien virheellinen valinta.
 • Pohjaveden läheisyys tai maaperän syvä jäädytys.
 • Jäädytys ei ole rakenteeltaan suojattua.
 • Luonnollinen kuluminen.

On tärkeää muistaa, että rakennusyritys, joka arvostaa maineensa ennen rakennustöiden suorittamista, väistämättä tutkii talteenottoa ja pohjaveden läheistä sijaintia.

Korvaaminen kellarissa puutalon alla

Säätiön vaihtaminen.
Jokaisen yksityisen talon omistaja, usein puinen, voi ennen tai myöhemmin joutua korvaamaan vanhan säätiön tarpeen. Ensinnäkin tällainen tarve voi ilmetä maatilan vanhan kannan tuhoutumisen ja sen soveltumattomuuden jatkokäytön tai toiminnan vuoksi.

vanhan säätiön vaihtaminen ruuvipilareilla

Näiden töiden kustannukset, kuten säätiön korvaaminen 4: n 4 metrin sivun koon perusteella, olivat avaimen alla 55 000 ruplaa.

Uusi pohja ruuveilla, nostaa talon vanhan yläpuolelle. Työnteknologia on melko yksinkertainen. Kanavan kantavien seinien ja palkkien alla alkaa kanava. Sitten talo nostetaan liittimiin ja lasketaan ruuvipalleille heti asennuksen jälkeen.

Säätöruuvien vaihto paikoillaan

Vanhan lineaarisen, nauhan, lohkoperustan korvaaminen puutalon alla, joka muutti geometriaansa täysimittaiseksi pohjaksi, syvenee jäätymispisteen alapuolelle ja siten suojattuna liikkeellepanevilta voimilta tai kutistumisilta ja muodonmuutoksilta.

Vanhan puutalon, joka liittyy ikääntymiseen tai mätää puuhun, perustan korjaaminen on ehdottomasti vain asiantuntijoille, jotka voivat tarjota asiakkaille suuren määrän valmiita esineitä esittelyyn.

Vanhan talon säätiön vaihtaminen ruuveilla

Vanhan puutalon päätyyppi on metallirakenne, joka on asennettu ruuvipinoille. Paras tapa korjata vanhan puutalon perusta on nostaa se ja asentaa se paaliruuveille.

Hirsitalon pylväspohjan jälleenrakennushinta yllä olevassa kuvassa on 6 metriä 6 metriä ja 2 metriä terassi (6 na8 m.) 115 000 ruplaa avaimen alla.

Menettely on nopein saatavilla tänään. Ja jos katsotte, että useimmat talot ovat rakennetuilla alueilla, aidat ja istutetut puut, puutarhat, houkuttavat erikoisuuksia. Tekniikka on mahdotonta. Päinvastoin, pylväsruuvin säätö on asennettu mahdollisimman lähellä nykyistä taloa ja ilman ongelmia se imeytyy ja ottaa yleensäkin enintään yhden työpäivän.

Upotetaan talon valokuvaan

Vanhan puutalon säätiön korjaustekniikka on hyvin yksinkertainen ja erittäin luotettava kerrallaan, koska säätiölle käytettävät ruuvipallot ovat käytännöllisin ja budjetin vaihtoehto.

puutalon alapuolisen kellarikerroksen korvaaminen

Et saa unohtaa sitä tosiasiaa, että nykyään monet yritykset kutsuvat itseään valmistajiksi ja julistavat pystyvänsä tekemään monimutkaista työtä, vaativat aina todistuksia toimitetuista tuotteista, rakennusluvat ja kaikki mahdolliset asiakirjat.

On erittäin tärkeää, että asiakas tietää, että on käytännössä mahdotonta laskea alun perin kustannuksia vanhan puutalon säätiön korvaamisesta ja asiantuntijan lähtiessä paikan päällä ei ole pelkästään talon ja sen alareunojen tilan määrittäminen vaan kaikki yksityiskohdat, jotka määrittävät säätiön korjauskustannukset laadittaessa arvioi.

vanhan puutalon perustuksen korvaaminen

Peruskorjauksen avulla voit säästää maanrakennuksen purkamista, jota on rakastettu monta vuotta ja joka on säilynyt kunnossa kunnossa, joka on toiminut jo vuosia ja joka on luonut itsensä luottavaiseksi lämpöä säästäväksi rakenteeksi.

On erittäin tärkeää tietää, että kun tilataan runkopallojen pohjan korvaaminen alueella, on tehtävä maaperän tutkimus ja määritettävä laakerikerros. Kun tarkastellaan kuinka monta työnantajaa tekee työtä, on erittäin tärkeää, että asiantuntijat varoittavat mahdollisista seurauksista, jotka syntyvät "pensaiden" peruskorjauksen jälkeen, talosi voi yksinkertaisesti kutistua, halkeamia ja paaluilla voi kulua ajan myötä.

pohjan korvaaminen kylvyssä

Muista neuvotella asiantuntijoiden kanssa ennen töiden aloittamista. Ja tärkein asia asiakkaalle, kun valitaan yritys korjaamaan tai korvaamaan vanhan puurakenteen vanhan perustan, on tietää, että halpa ei tarkoita laatua!

Glav-Piles -yhtiön asiantuntijat auttavat sinua aina ja neuvoo kaikkia, riippumatta siitä, missä he tilaavat palveluja.

Nosta taloa ruuvaamalla paaluja

Se on korvausprosessin viimeinen vaihe. Prosessi voidaan kuvata seuraavasti:

 1. Tarkastusajan ja kohteen sijainti
 2. Maaperätutkimus, mittaus, valokuvaraportti
 3. Työtaajuuden koordinointi
 4. Kustannusarvio
 5. Sopimuksen allekirjoittaminen (allekirjoittaminen)
 6. Komponenttien ja materiaalien toimitus
 7. Ruuvien tai pylvästukien asennus
 8. Nosta tai vaihda pisteitä
 9. Purkaa vanhentunut pohja
 10. Väliaikainen tuki
 11. Säätiön korvaaminen
 12. Telakointi- tai hitsaussuunnittelu
 13. Säätiön geometrian tarkastus
 14. Hyväksyminen, siirtosuunnan hyväksyntätodistuksen allekirjoittaminen
 15. Työn maksaminen

Peruskorjauksen korvaaminen laajennuksen laajennuksella [/ caption] on yksi niistä töistä, kun se on ammattimaisesti pura, ja työn loppuun palautetaan kaikki uritetut levyt edelliseen paikkaan.
On myös mahdollista korvata säätö ilman palkkeja, jolloin asennustyöryhmän on käytettävä nostolaitetta maanrakennuksen rungon sivuttaisliikkeeseen jommallekummalle puolelle, jonka jälkeen se sijoitetaan samalle paikalle ruuviasetuksen asentamisen jälkeen, jolloin vanhan perustuksen osat irrotetaan ja poistetaan.

Talon perustuksen korvaaminen yhdessä päivässä

Tilaa säätiön korvaaminen yrityksessä "GLAV SVAI" ja voit puhelimitse. 988-20-58 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Talon täydellinen tai osittainen säilyttäminen perustuksen korvaamisen jälkeen

Kierrä paalut vanhan talon alle

Ruuvien paalujen asentamisen ominaisuudet vanhan talon alle

Valitse halkaisija

Ruuvipuristin hinta ∅ 57

800 ruplan asennuksen kustannukset. paalille

Hintapään ruuvipuristin ∅ 57

Ruuvipuristimen tekniset tiedot ∅ 57

Putken halkaisija: 57 mm

Kynän paksuus: 3 mm

Punnituspaino: 10 - 45 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 200 mm.

Terän vahvuus: 4 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: 0,5 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ruuvipuristin hinta ∅ 76

Asennuksen kustannukset 900 ruplaa. paalille

Hintapään ruuvipuristimeen ∅ 76

Ruuvipuristimen tekniset eritelmät ∅ 76

Reiän halkaisija: 76 mm

Kynän paksuus: 3,5 mm

Punnituspaino: 11 - 34 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 250 mm.

Terän vahvuus: 4 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: jopa 2 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ruuvipuristin hinta ∅ 89

Asennuksen kustannukset 1200 ruplasta. paalille

Hinta ogolovka ruuvipuristin ∅ 89

Ruuvipuristimen tekniset tiedot ∅ 89

Reiän halkaisija: 89 mm

Kynän paksuus: 3,5 mm

Punnituspaino: 15-47 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 250 mm.

Terän vahvuus: 4 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: jopa 4 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ruuvipuristin hinta ∅ 108

Asennuksen kustannukset 1250 ruplaa. paalille

Hintapään ruuvipuristolle 108

Ruuvipätkän tekniset tiedot ∅ 108

Putken halkaisija: 108 mm

Tynnyri paksuus: 4 mm

Punnituspaino: 21-60 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 300 mm.

Terän vahvuus: 5 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: 4 - 7 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Kierrä halki hinta ∅ 133

Asennuksen hinta 1300 ruplaa. paalille

Hinta ogolovka ruuveille ∅ 133

Ruuvipuristimen tekniset eritelmät ∅ 133

Putken halkaisija: 133 mm

Tynnyri paksuus: 4,5 mm

Punnituspaino: 25-80 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 350 mm.

Terän vahvuus: 5 mm.

Korkin paino: 3 - 3,5 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: 7-10 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

SV-Mosfundam tarjoaa asennuspalveluja vanhan talon ruuveille. Esitteessä on omat tuotannot, ja henkilökunta koostuu sertifioiduista asiantuntijoista, jotka takaavat laadun ja edulliset hinnat.

Milloin sinun täytyy korvata vanha säätiö?

Vanhojen talojen ruuvaaminen mahdollistaa jalustan jälleenrakentamisen halvalla ja nopealla. Säätiön korjaaminen on välttämätöntä seuraaville rikkomuksille:

 • rakennus kiertyy sivulle;
 • vaurioita ja halkeamia ilmestyi;
 • muodonmuutos;
 • jos seinämissä on ilmennyt halkeamia, tämä on välitön syy säätiön korjaamiseen tai korvaamiseen.

Rikkomukset voivat johtua eri syistä:

 • ilmasto-olosuhteet - pysyvät tulvat ja tulvat;
 • betoniraita ei tehnyt betonista kaatopaikan asennuksen aikana vanhaan taloon;
 • hanke alun perin oli suunniteltu virheellisesti ja kuorma laskettiin;
 • huonolaatuisten rakennusmateriaalien käyttö ja asennustekniikan rikkomukset;
 • tukien huonolaatuinen eriste, joka johti korroosion muodostumiseen.

Vanhan talon uusi ruuveja voidaan korvata nostamalla rakennetta tai asentamalla uusi paalukenttä ja siirtämällä rakennusta, toinen vaihtoehto on paljon kalliimpaa.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Vanhan talon alla olevat ruuvipilareiden uuden perustuksen profiilit

Tarkemmin tarkasteltaessa voidaan tunnistaa seuraavat edut:

 • vanhan talon alla oleva työhinta ja ruuvipallot ovat pienemmät verrattuna teippipohjan kustannuksiin;
 • korjaukset voidaan tehdä ympäri vuoden;
 • asennus tehdään myös ahtaissa olosuhteissa;
 • rakennusta ei tarvitse purkaa;
 • kun ruuvien paalut on asennettu vanhan talon alle, ei ole kutistumisprosessia;
 • korkea käyttöikä.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Vanhan talon asentamisen päävaiheet paalusäätiöön

Ensinnäkin SV-Mosfundin erikoislääkäri lähtee sivustolle tunnistamaan syyt vanhan talon uuden säätiön korvaamiseen, mikä määrittelee työn ja budjetoinnin.

Säätiön asennushinta yksityisille vanhoille talleille sisältää seuraavat työvaiheet:

 • paikallaan toimitetaan rakennusmateriaaleja erikoislaitteissa;
 • paikoillaan kahdesta toisistaan ​​vastakkaisesta seinämästä;
 • rakennus nostetaan tarvittavaan korkeuteen hydraulisten nostimien avulla;
 • työntekijät arvioivat alemman kruunun tilan tarvittaessa osittaisen tai täydellisen korvaamisen;
 • paalut vajoavat pitkin kehää;
 • -paalut sidotaan kanavalla;
 • -hitsatut I-palkit;
 • vanha pohja puretaan osittain tai kokonaan tilasta riippuen;
 • rakennus kuuluu uudelle säätiölle.

Kaikki työ tehdään rakennuskoodien mukaisesti ja viimeisenä vaiheena hyväksynnän allekirjoittamisen jälkeen asiakas saa monivuotisen takuun!

Kuinka korottaa taloa ruuveilla: aseta ruuvipallot vanhan talon alle

Rakennusta ei voi käyttää ikuisesti. Tämä koskee erityisesti yksityisiä taloja, jotka on rakennettu useita vuosikymmeniä sitten. Tällaisten rakennusten heikko kohta on perusta, joka hävitettäessä johtaa koko rakennelman muodonmuutokseen kokonaisuutena. Mutta estääkseen tämän tapahtumisen, on aivan mahdollista nostaa taloa ruuvaamalla paaluja, ruuvi paaluilla alle vanhan talon voi laittaa jopa ilman asiantuntijoiden apua. Tämän seurauksena vanhan rakennuksen elämä kasvaa merkittävästi.

Milloin taloa nostetaan paaluilla?

Tietenkin, jos sääolosuhteissa on pieniä halkeamia, niin tämä ei ole syy kasa korjaukseen. Mutta jos säätiön rakenteessa on tapahtunut vakavia muutoksia, paalujen asentamista ei voida välttää. Näihin muutoksiin kuuluu:

 1. Lukuisat suuret halkeamat.
 2. Säätiön osittainen tuhoaminen.
 3. Taivuta tai huolehdi sivusta.
 4. Kosteuden tai kasvien juurien aiheuttama muodonmuutos.

Ongelma vakavimmalla vaiheella säätiön kanssa on talon seinien muodonmuutos. Tässä tilanteessa, ilman asentamista paalut vain ei voi tehdä.

Kokonaisuussuunnitelma

Jotta korjata säätiö tällä tavalla, sinun on nostettava taloa korkeuteen, jota tarvitset voimakkaiden liittimien avulla. Sen jälkeen sinun on laitettava lohkoja tai kiinteitä puisia kantoja talon seinien ja kulmien alta varmistaaksesi itsesi hätätilanteista.

Sitten se on ruuvataan maapallolle haluttuun syvyyteen. Sen jälkeen on välttämätöntä hitsata kanavatangot näille paaluille niiden tukipinnan lisäämiseksi. Viimeinen vaihe näiden töiden toteuttamisessa on alentaa taloa paaluilla. Tämän seurauksena rakennuksesi tulee olemaan oikea ja tasoinen asema pitkään aikaan.

Kuinka välttää vauriot noston aikana?

Koska yksityisiä taloja ei ole suunniteltu nostamaan, seinät nostettaessa, voin poiketa edellisestä sijainnista. Esimerkiksi, kun seinää nostetaan 3 metriä korkealle 20 cm: n korkeudelle, poikkeama voi olla korkeintaan 8 cm, jossa kaikki riippuu talon ikästä ja kunnosta.

Tällaisten poikkeamien estämiseksi vahingoittuminen 20-30 cm on purettava. Lattia ympärillä on uunin ja ullakolla lähellä putkea. Ja erityisen huonokuntoisissa taloissa sinun on myös poistettava ovet ja saatava ikkunat ulos aukkojen. Lisäksi nostettaessa taloja nosturilla käytetään erityisiä jätteitä. Nämä ovat kestäviä teräsnauhoja, jotka on kiinnitetty talon seiniin pystysuoraan. Ne antavat seinälle lisäjäykkyyden, joka suojaa sitä liikkeestä noston aikana.

Lisäksi on tarpeen nostaa talon sujuvasti ja ilman teräviä vinkeitä. Jos nostokorkeus on yli 15 cm, koko prosessi on jaettava useisiin käynteihin. Jokaisen aikana sinun on "pidettävä baarissa" korkeintaan 5-10 cm.

Prosessi temppuja

Jotta nostosi kestää kuorman, sinun on laskettava paino kotona. Tämä voidaan tehdä tuntemalla materiaalin koon ja tiheyden, josta se on tehty. Löydät kaiken tarvittavan teorian koulurektion aikana.

Rakenteen helpottamiseksi on välttämätöntä tehdä kaikki kalusteet. Yleensä kevyiden talousastioiden paino on melko merkittävää. Ennen töitä, irrota talosta kaikki (tai purkaa) kaikki laajennukset, jotka voivat kasvattaa ruuveja. Tämä rakenne voi sisältää: kuistin, verannan, varastotilojen vanhojen asioiden säilyttämisen jne. Pallojen välisen etäisyyden ei tulisi olla alle 1,5 ja niiden ruuvien syvyyden pitäisi olla suurempi kuin keskimääräinen maaperän jäädyttäminen. Muussa tapauksessa uusi säätiö toistaa vanhan kohtalon.

Koko prosessin vaikein osa on talon valmistelu ja nostaminen. Vanhan talon korjaaminen ruuvipalloilla voi kestää vain 1-2 päivää. Siksi nämä teokset eivät riko tavallista elämääsi. Koko prosessi ei myöskään vaadi raskaiden laitteiden osallistumista eikä vakavia kassavirtoja.

Tästä seuraa, että talon nostaminen ruuvitukiin ei ole eksoottinen yritys, joka on tullut meille ulkomailta, vaan todellinen vaihtoehto vanhan rakennuksen elämisen laajentamiseksi. Ja jos noudatat täysin kaikkia työn edellyttämiä ehtoja, niin talosi puujalat eivät enää ole vaarassa romahtaa. Sitä ei silti ole suositeltavaa perustaa säätiö itse, minkä vuoksi voit aina kääntyä ammattilaisille.

Ruuvaa paalut talon alla: ominaisuudet ja ominaisuudet

Talojen pile-ruuvin perustukset ovat suhteellisen nuori perusta, joka ilmestyi vasta 1900-luvun alussa. Aluksi tätä menetelmää käytettiin sotilaallisten linnoitusten rakentamisessa, mutta yksityisten talojen kehittäjät eivät jättäneet huomiotta tehokkuutta ympäri maailmaa.

Pääty ja ainoa materiaali tämäntyyppiselle perustukselle on ruuvi. Tietoja siitä, samoin kuin mahdollisuudet sen soveltamisesta, ja siitä keskustellaan edelleen.

Sovelluksen ominaisuudet ja ruuvipillojen laite

Ruuvipätkän rakenne on pituussuuntainen täysmetalliputki, jonka toisessa päässä on kiinnitysruuvit ja reiät porataan toiselta asennustyön helpottamiseksi.

Koska kertyneet putket on suunniteltu kestämään raskaita kuormia, niiden valmistukseen käytetään materiaalia, jonka laatu on vähintään 10 ja paksuus 4 mm. Ruuvin terät on valmistettu teräslajista 3, jonka paksuus on 4 mm - 6 mm. Ruuvinterien paikassa putkessa on kartiomainen pää helpottamaan maaperään pääsyä. Pallirakenteen halkaisija voi olla mielivaltainen riippuen paalun laajuudesta:

 • Kevytrakenteisiin verkkoihin tai muihin kevyisiin rakenteisiin käytetään halkaisijaltaan 57 mm: n kasa.
 • Halkaisijaltaan 76 mm käytetään metalliprofiilisten aidojen asentamiseen tarkoitetuissa paaluissa.
 • Putkien halkaisijaltaan 89 mm on käytetty paalujen valmistuksessa täysimittaisimmille rakenteille - verannat, huvimajat, tiilien aidat
 • Rakennettaessa taloja runkoteknologiaan, puurakenteisiin ja vaaleiden lohkojen kevyisiin rakennuksiin käyte- tään halkaisijaltaan 108 mm: n halkoja
 • 133 mm - halkaisijaltaan halkaisijaltaan suosittelemme vaahtobakteista, laajennetusta savesta ja tiilenrakenteista valmistetuille taloille
 • Teollisuusrakennusten, siltojen, hangarien ja muiden raskaiden rakenteiden rakentamisessa käytetään halkeilua halkaisijaltaan 159 - 325 mm.

Standardikoko on 1,65 metriä pitkä, 1,8 metriä pitkä ja 2,0 metriä ja pituudeltaan 2,5 metriä lyhyistä paaluista. Pitemmät mallit, joiden pituus on 2,5 metriä, ovat 0,5 metrin korkeus ja pituus saa olla enintään 11,70 metriä.

Vihje! Joissakin tapauksissa malliparametrit eivät riitä ja paalua on pidennettävä hieman. Tässä tapauksessa sinun on pidettävä voimakkuuden indikaattorit. Tämä saavutetaan pakollisella (!) Metallikytkennän käyttäminen putkien hitsatuilla liitoksilla.

Edut, jotka perustuvat säätöpohjaan ruuvipolleille, vähennetään niiden käytännöllisyyteen, säätölaiteprosessin saatavuuteen ja säätiön kustannusten vähenemiseen. Tämäntyyppisten perustusten muiden edullisten puolien lisäksi havaitaan myös seuraavat:

 • Ruuvipallojen perustukset ovat erittäin kestäviä maaperän eroosion vaikutukselle - tätä helpotetaan terien erikoiskohtelu ja paalun pohja
 • Mahdollisuus rakentaa talon pohja pohjavesien korkealle horisontille - työpajan työosa on syvempi kuin pohjavesi
 • Ruuvipalloja voidaan käyttää lähes kaikentyyppisissä maissa. Poikkeus voi olla kivialueita vaikean porauksen vaikeuden takia.
 • Helpotuksella ei myöskään ole ratkaiseva merkitys käytettäessä tätä materiaalia pohjalle - pohjan taso pohjan koko kehällä on sama, ja paalujen asennuksen syvyys riippuu helpotusominaisuuksista.
 • Asennustyön helppous ja prosessin alhainen työvoimakkuus
 • Laitoksen säätiön mahdollisuus kaikkina vuodenaikoina
 • Ruostumattomien paalujen universaalius. Ruuvipalloja voidaan käyttää sekä uusien rakennusten rakentamiseen että vanhojen jälleenrakentamiseen korvaamalla säätiö, joka mainitaan myöhemmin

Ennen minkään tyyppisen talon rakentamista, sinun tulee ensin tutustua kaikkiin miinanoihinsa. Kanadan kotien haitat voivat aiheuttaa vakavia ongelmia tulevaisuudessa, jos et tiedä niistä etukäteen.

Ehkä, kun olet ottanut huomioon tämän artikkelin vaahtobetonielementtien kaikki hyvät ja huonot puolet, teet valinnan tällaisen talon rakentamisen puolesta.

Ja kehityshenkilöiden, jotka joutuivat tekemään rakennustyöt rajallisessa tilassa, arvioivat uudelleen ruuvipillojen toinen etu - on kyky asentaa säätiö pieneen alueelle. Useiden rakennustyömaiden tai valmiiden rakenteiden läheisyys ei tule olemaan esteenä ruuvipillojen perustaksi.

Varoitus. Älä asenna ruuvipalloja talojen alle, joissa aiot pohjahuoneen syvään maadoitukseen!

Paalun ja ruuvin perustusten tekniset ominaisuudet

Tämäntyyppinen säätiö eroaa edullisesti muista tyyppisistä säätiöistä laitteen yksinkertaisuudessa sen saavutettavuuden ja tehokkuuden vuoksi. Ruuvien paalut voidaan asentaa manuaalisesti ja erikoislaitteiden avulla.

Käyttämällä esimerkkiä tiilitalon säätiön rakentamisesta, voimme harkita tämän säätiön käyttöönottoa.

Ennen valmistelun aloittamista on valmisteltava asianmukaiset ruuvipallot tiilitalon alla. Niiden pituus valitaan maaperän koostumuksen ja muiden indikaattorien perusteella. Halkaisija on kuitenkin parempi määrittää välittömästi. Tiilitalojen rakentamiseen paras valinta on 133 mm: n halkaisijaltaan halkaisijaltaan halkaisijaltaan halutut ruuvipallot. Teräsrakenteiden tällaisilla paaluilla on oltava kadehdittava turvamarginaali, joten voit ottaa luokkia 10 ja yli.

Sivuston merkitsemisen ja säätiön sijainnin suunnittelun jälkeen on tarpeen laskea suhteessa ruuvipillojen määrä ja niiden koot.

Välittömästi tämän jälkeen tarvitaan koeporaus. Tämän avulla voidaan tunnistaa kaikki rakennustyön tekniset indikaattorit, mukaan lukien pintaveden horisontin korkeus, jäätymisnopeus, maaperän ominaispiirteet ja rakenteet sekä muut indikaattorit.

Se on tärkeää! Testauskaivon tulisi olla suurin syvyys, johon kasa asennetaan syvimmälle paikalle.

Sitten alkaa ruuvipuristimen todellinen asennus. Ympyrän ympärillä merkin mukaan kasa kierretään vähintään yhden ja puolen metrin syvyyteen. Samanaikaisesti on varmistettava, että potkurin terät kulkevat turvekerrosten kerrosten ja tulvitetun maakerroksen läpi - jos ne ovat maaperän rakenteessa. Paalujen asennuksen enimmäissyvyyttä säätelevät maaperän rakenteen ja parametrien ominaispiirteet paikan päällä.

Kaikkien paalarakenteiden asennuksen aikana on huolehdittava siitä, että paalujen yläpäät ovat samalla vaakasuoralla tasolla muodostaen pohjan. Jos kyseessä on ristiriita, on tarpeen leikata päät liian kauan tai yrittää syventää tällaisia ​​paaluja vieläkin syvemmälle maahan. Jos maalta ulkonevien paalujen päät ovat liian lyhyitä, lisäputkia on hitsattava haluttuun tasoon.

Seuraava askel on vahvistaa paaluja ja tehdä niistä kestävämpi. Tätä tarkoitusta varten paaluputken ontelotila vahvistetaan ensin vahvikkeella, jonka läpimitta on 3,0 mm, jonka jälkeen paalutila täytetään betonilla ja kiristetään tiukasti kunnes paalin pohjataso on saavutettu ja ilman muodot betonimassaan jätetään pois.

Paaliputken ja maaperän välinen tila peitetään maaperällä ja rakennusjätteellä, ja se myös varovasti tamped. Metallipäät on asennettu paalujen päähän, ja niihin on järjestetty leikkaus.

Säätiön valinta riippuu siitä, millaista taloa aiot rakentaa. Kanadan talon perusta voi olla mikä tahansa, mutta kaikki säätiöt eivät ole järkevä ratkaisu.

Vaahtobetonilohkon talteen perustuvien ominaisuuksien osalta lue tämä artikkeli ja puupöytät täällä.

Kun valitset säätiön, harkitse rakenteen luotettavuutta lisäprosessissa sekä budjettikustannuksia. Mutta älä säästä liikaa säätiöön!

Ruuvien paalujen käyttö valmiin talon alle

Koska paalusäiliön asennus ei ole liian työlästä eikä vaadi suurta vapaata tilaa, se on paaliruuvi, joka soveltuu erinomaisesti vanhan talon peruskorjaukseen. Paikoissa, joissa maaperän rakenteessa on ongelmia, voit käyttää pölkkiruuvia ja uusia valmiita taloja.

Asennuksen tekniikka on lähes sama kuin tiilitalolle. Vaikeus voi olla tarve nostaa koko talonrakenne. Voit tehdä tämän käyttämällä tavallista autonuloketta. Aluksi yksi puoli nousee, paalut syvenevät ja kaikki paalut ovat sidottuja metallikanavalla.

Toinen menettely toistuu kolmelta osapuolelta.

Varoitus! Rakentaessasi vanhoja taloja ruuveja varten on huolehdittava rakenteen eheyden säilyttämisestä. Tällaisissa tapauksissa on parempi nostaa talon toinen puoli kahdella tai kolmella liittimellä, jotka on asennettu rakennuksen kulmiin tai useisiin paikkoihin seinän pituudelta.

Jotta taloon ei saisi pitkään vääristymiä, olisi parempi nopeuttaa ruuvipillojen asennusprosessia erikoislaitteiden avulla.

Kierrä paalut vanhan talon alle

Miksi vanhan säätiön jälleenrakentaminen? Riippumatta siitä, kuinka hyvä talosi on, kaiken on kuitenkin aina vanhana ja tullut hyödytön. Tämä sääntö koskee perusta, joka tukee koko rakennetta. Siksi huolta hänen tilastaan ​​paremmin etukäteen.


Vanhan talon perusta voi ryömiä tai siirtyä sivulle, sen lohkot voivat hajota, ajan myötä halkeamia ja vääristymiä ilmenee. Monimutkaisemmissa tapauksissa laakerin seinämien sumentuminen voi ilmetä, mikä johtaa vanhan talon romahtamiseen. Yrityksemme asiantuntijat, jotka nopeasti poistavat tällaiset vaikeudet ruuvipillojen avulla, voivat selviytyä tästä epämiellyttävästä hetkestä. Tulevaisuudessa tämä näyttää olevan nykyisen säätiön korvaaminen paalusäätiöllä.

Nostaaksemme vanhan talon ruuveilla

Säätiön korjaustekniikka toteutetaan vaiheittain. Vanhan talon peruskorjauksen ensimmäisessä vaiheessa talo nostetaan, sen erottaminen perusta. Asiantuntijamme saavuttavat halutun tuloksen monimutkaisten voimakkaiden nostimien avulla. Tätä seuraa vanhentuneen säätiön täydellinen tai osittainen purkaminen. Kun kaikki tarvittavat toimenpiteet on suoritettu, ruuvipihdit kiristetään, kanava hitsataan niihin ja talo laskeutuu vasta perustettuun pölkkiruuvipohjaan.

Mitkä ovat ruuvipillojen käytön edut? Tällaisen hankkeen kesto vaihtelee päivästä toiseen, jolloin ratkaiseva tekijä on työn monimutkaisuus. Klassiset peruskorjausmenetelmät ovat huonompia kuin ruuvipillojen avulla. Olet iloisesti yllättynyt korjausajasta, kaksinkertaisista kustannuksista, fyysisistä resursseista ja materiaalikustannuksista. Säätiön laadukas jälleenrakennus on perusta hyvän tilan säilyttämiselle monien vuosien ajan.

Miksi valintasi pysähtyy yrityksellämme? Pylväsruuvin melko suuri suosiota, optimaalinen kustannus ja toteutuksen lyhyin toteutusaika määrittelivät yrityksen suuntaa. Hyvin pätevät asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua tekemään mitä tahansa monimutkaisen tehtävän. Pätevä ja huomaavainen lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle osoittaa, että arvostamme jokaista asiakasta ja hoidamme vastuullisesti tehtävän meille.

Korvaaminen kellarissa puutalon alla

Ajan myötä rakennus voi kutistu. Tämä johtuu rakennustekniikan, luonnollisen ikääntymisen, geologisten ja ilmastollisten olosuhteiden rikkomisesta. Nostettaessa taloa korvaamalla säätiö on melko yleinen vaihtoehto suurille korjauksille. Muitakin keinoja palauttaa rakennuksen säätiön eheys. Ennen työn aloittamista tärkein asia on määrittää oikein rakennuksen kutistumisen aste ja syy. Joskus haluat muuttaa koko talon rakennelman talon alle.

Säätiön korvaaminen ja korjausmenetelmät

Säätiön suosituin tapa korvata talon on nostot. Ne saattavat tarvita 2-4-10-12 kappaletta. Nosta rakennetta ja asenna liittimet molempien puolien päälle. Nostoa vinossa ei ole sallittua.

Yhden kerran ne saavuttavat korkeuden 1,5-2 cm, ei enää. Tilapäiset tukit viedään välittömästi tilaan. Hirsitalon alareunojen taipuisaan paikkaan on asennettu lisäliittimet.

Toinen menetelmä käsittää talon kerroksen poiston talon alle 200-250 mm: n paksuiseksi. Sen jälkeen vaihda puiset vanteet ja suorita korjaukset talon pohjaan.

Aikaa vaativaa ja erityisosaamista edellyttäviä menetelmiä ovat seinien täydellinen purkaminen, jotta säätiö olisi helppo lähestyä. Sen jälkeen korjaa tai vaihda kokonaan perusrakenne. Sitten seinät kootaan uudelleen, korvaa mätä ja muodonmuutoksia.

Jos kuluminen on vähäistä, uudelleenkorjaus voi olla riittävä. Tämä on halvin talteenottomenetelmä.

Minkälainen perusta valita

Silloin tapahtuu, että vanha säätiö on epäkunnossa ja sen täydellinen korvaaminen on välttämätöntä. Ennen kuin korvaat säätiön vanhan puutalon alle, sinun on päätettävä, millainen säätiö sopii parhaiten näihin geologisiin olosuhteisiin ja rakennustyyppiin.

Taustatyypit ja niiden ominaisuudet esitetään taulukossa:

Puutalon perustan tyyppi valitaan monista tekijöistä riippuen. Jos on vaikea tehdä päätöstä ja laskea kaikki kuormat itse, on parempi käydä ammattilaisille, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

Säätiön korvaaminen

Säätiön vaihtaminen ja korjaaminen edellyttävät jonkin verran tietoa ja kärsivällisyyttä. Jotta rakennusta ei täysin tuhota, sinun on tehtävä työ hitaasti ja noudatettava tiukasti tekniikkaa.

Rautatieasema voi vuokrata nostot, ne on suunniteltava nostamaan 10 tonnia painavia kuormia.

Taustalevyjen muodossa voidaan käyttää tiiliä, vahvoja tankoja ja levyjä.

Ennen talonrakennuksen nostamista sen paino on mahdollisimman helppoa. Pura lattiat, tee kalusteet ja kaikki taloustavarat.

Alustan alla tehdä pohja puun neliöksi, jonka sivut ovat 50 x 50 cm.

siirtokunnat

Jotta uusi säätiö olisi luotettava perusta rakennukselle pitkään, on tarpeen laskea oikein parametrit.

Laskettaessa tarvetta harkita:

 • maaperän jäädytys;
 • läheisyys maanalaisiin lähteisiin;
 • seisminen toiminta;
 • kaavoitus;
 • maaperän tyyppi;
 • paljon talonrakennusta.

Kantavien seinien alapäässä on haudattu vähintään 500 mm ja väliseinien alle 400 mm.

Nosta taloa

Tee sivusto liittimiin. Asenna se, hieman syvemmälle maahan, 50 cm etäisyydellä rakennuksen kulmista. Liitot kiinnitetään puusta valmistettuun jalustaan.

Puutarhassa pidikkeinä pidetään talon rakennetta.

Samanaikaisesti kummallakin puolella ne nostetaan korkeintaan korkeintaan 2 cm: iin yhdellä kertaa. Liitot sijoitetaan paikkoihin, joissa puu ei ole menettänyt voimaa. Nostovälineitä ei ole mahdollista asentaa mädätettyihin paikkoihin.

Jotta kuorman oikea siirto tukkeihin olisi välttämätöntä, että asennetaan metallilevyt, jotka täyttävät tiivisteen toiminnot.

Kiinnitä välittömästi kestävät taustaelementit tuloksena olevaan aukkoon. Vaihda kaikki seinät, kunnes saavutat halutun korkeuden. Tarkista rakennuksen vakaus, sitä ei saa leikata. Kiinnitä vahvasti haluttu taso asentamalla vuodevaatteet.

Vanhan säätiön purkaminen

Puun talon nostamisen ja kiinnittämisen jälkeen säätiö korjataan tai puretaan. Nämä teokset ovat melko helppoa omilla käsillänne, tarvitset muutamia avustajia ja yksinkertaisia ​​työkaluja: romua ja sledge hammer.

Jos pura vanhoja säätöjä huolellisesti, materiaaleja, jotka ovat pysyneet ennallaan, voidaan käyttää lisärakentamisessa.

Mitä sinun tarvitsee tietää

Talon kutistumisaste riippuu maaperätyypistä ja maanalaisista lähteistä. Jos ne ovat lähellä pintaa, talon ympärillä on oltava viemärijärjestelmä.

Jos maa on altis maanvyörymille, se vahvistuu. Voit tehdä tämän kaada pohjakerroksen ympärille nestemäisen lasin seosta vedellä tai poraa pieniä kaivoja ja kaada hartsi niihin.

Jos pohjavesi on lähellä, talven talven turvotus on paljon suurempi. Pohjaveden jäädyttäminen lisää tilavuutta ja työntää kaiken siinä olevan maaperästä. Sulatuksessa veden tilavuus pienenee ja kutistuminen tapahtuu.

Pohjan asennus ruuveilla

Jos päätät rakentaa uusi pohja ruuveille, sinun on laskettava niiden pituus ja halkaisija. Sinun ei pitäisi säästää rahaa materiaaliin, koska talon luotettavuus ja turvallisuus riippuvat sen laadusta.

Pienen puun talon rakentamiseen tarvitaan 8-12 ruuvitukia.

 1. Kun talonrakennus on nostettu ja kiinnitetty sen kantavien seinien ja väliseinien alle, I-palkit asetetaan. Niitä leikataan enemmän kuin arvioitu pituus 5-7 cm. Tulevaisuudessa he suorittavat grillauksen tehtävän.
 2. Pariissa 300-400 mm: n etäisyydellä seinistä ruuvataan ruuveja, jotka tukevat palkkeja. Varmista, että rakenteet sijaitsevat selvästi tasossa.
 3. Voimaa ja suojaa korroosiota vastaan ​​paalun ontelo kaadetaan betonilla.
 4. Tukin yläreunassa, joka on asetettu kärkeen ja jo se kiinnitetään kanavahyllyyn.
 5. Irrota vanha pohja.
 6. Laske talon varovasti.
Talon nostaminen.

Pilarin pohja on kiinnitetty samalla tekniikalla kuin ruuviasennuksen asennus. Ainoa ero on, että sinun täytyy kaivaa kuopat pilarien alla, jotka sitten kaadetaan betoniin tai asetetaan tiiliin.

Nauhan jalkaasennus

Valmista paikka, poista roskia, kasvien juurtajärjestelmä, pyyhi pöly pois.

Ohjeita vanhan puutalon perustusten muuttamiseen omiin käsiisi:

 1. Kaivaa kaivo alle maaperän jäädytyksen ja vanhan pohjan sijainnin alapuolella. Kaivannon muodon tulisi olla U-muotoinen, joten olisi kätevää vetää raudoituskotelo ja tehdä se nippusta.
 2. Kaadetaan pohjan hiekka, kerros 150 mm. Kostutettu, tiivistetty. Kaada kerros rikki, se on hyvin särkynyt.
 3. Ne sitovat metallipuomia, joiden poikkileikkaus on 12-16 mm kahdessa pituussuuntaisessa rivissä, jotka on yhdistetty pystysuorilla silloilla.
 4. Tee laudan muotti, se toimii sementtilaasti kaatamisen muodossa.
 5. Kaada betoniliuosta. Samanaikaisesti anna aukkoja asentamaan liittimiä rakennuksen alentamiseksi.
 6. Kun se on täysin kovettunut, muotti on purettu.
 7. Tilapäiset tuet kiinnitetään kaatoon. Aloita säätiön korvaaminen toisella puolella.
 8. Liittimien aukot asettavat tiilen.
 9. Tarkista alareunojen ja lattiapintojen eheys. Nykyisten vahinkojen vuoksi sinun on korjattava vahingoittuneita kohteita. Leikkaa mätä ja vahingoittuneet alueet ja korvaa ne uusilla.
 10. Tehdä töitä rakennuksen pohjan ja kellarin vedeneristämisessä.
 11. Sileästi ja varovasti alas talon uusi säätiö.

On olemassa toinen tekniikka, jonka mukaan alustarakenteet kaadetaan talonrakennuksen kulmiin ja kuivatuksen jälkeen taloa tuetaan ja betoni nauha asennetaan koko kehän ympäri. Kaikki muut vaiheet vastaavat edellä mainittua järjestystä.

Kuinka palauttaa ja korottaa taloa, näet videossa:

Säätiön korvaaminen ja vahvistaminen seisovan puutalon alla

Ajan myötä kaikki säätiöt voivat vahingoittua tai tuhota kokonaan. Pohjan muodonmuutos aiheuttaa paljon haitallisia seurauksia: talon vääristyminen, ikkunoiden ja ovien tukkeutuminen, materiaalien halkeamien ilmaantuminen. Puutaloiden peruskorjaaminen, kunnostaminen ja vahvistaminen auttaa merkittävästi pidentämään rakenteen käyttöikää sekä välttämään lueteltuja kielteisiä seurauksia.

Perusmallit

Riippumatta siitä, millaisen perustan puutalolle valitaan, sen on täytettävä kaikki seuraavat toiminnot:

 • kaikki kuormitukset, jotka liittyvät maaperän kausittaiseen liikkumiseen, esimerkiksi maaperän samentumiseen;
 • sen on pysyttävä vakaana eikä muutettava sen vaakasuoraa asemaa koko rakennuksen ja rakennuksen toiminnan ajan;
 • sen on taattava rakenteen vedenpitävyys tulvien aikana ja suojata aineita pohjavedestä.

Säätiön ominaispiirteisiin vaikuttavat myös suoraan seuraavat tekijät:

 • kaakojen jäädytyksen syvyys ja maakerrosten kuivuminen;
 • pohjaveden taso;
 • Keskipitkä korkeus keväällä tulvan alueella.

Materiaalista riippuen pohjatyypit ovat kivi (rauniot, tiilet, lohkot) sekä valettu teräsbetoni ja paalu (asbestisementillä tai metalliputkilla).

Suunnittelun perusteella pohja on pylväs-, nauha- tai kasa.

 • Ribbonsäätiötä pidetään luotettavimpana ja kestävänä vaihtoehtona, joka voi helpottaa eräitä rakennusprosessissa tehtyjä virheitä. Tällaisen pohjan asentaminen on kuitenkin melko vaikeaa.
 • Sarakepohja rakentaa hieman helpompaa ja halvempaa kuin nauha. Kuitenkin jos paikan päällä maaperä pyrkii kohoamaan, kutistumaan tai täyttämään, on parempi valita erilainen säätiö.
 • Pile-pohja on hyvä kevyesti liikkuville maille. Kuitenkin sen rakentaminen edellyttää erityisten paalujen käyttöä ja tylsistyneiden töiden käyttöönottoa, joita ei välttämättä tehdä kaikilla paikoilla.

Esiintymän säännöt

nauha

Tällainen säätiö on tehty tiilestä, hiutaleesta, raunioista, raudoitetuista betonilohkoista tai monoliitista. Sen pitäisi toimia jatkuvana nauhana rakenteen kaikissa rakenteissa. Tämä on välttämätöntä, jotta paino jakautuu tasaisesti pohjan koko pinnalle. Asennus tehdään sementti-hiekkalaastilla, kellarin korkeus on 50-80 cm, 30 cm: n etäisyydellä haudatusta osasta ja 20-50 astetta maanpinnasta.

Jos tontti hukkuu voimakkaasti, kellarista voidaan tehdä korkeampi.

Puuhuoneen kruunun kiinnittämiseen perustetaan kierteitetyt sauvat tai sivukulmat. Asenna sitten lujitussäleikkö, sileät metallitangot, paksut raudankaapelit tai pienet putket. Arina on sijoitettu aiemmin valmistetun kaivannon pohjaan kahteen riviin noin 10 cm: n etäisyydelle muotista, ja tangojen välisen etäisyyden tulisi olla noin 50 cm. Tangot pitäisi nitoa toisiinsa hitsaamalla tai kiinnittämällä ne johtoon.

Syvyydestä riippuen se voi olla:

 • syvälle istutettu - massiivisiin monikerroksisiin rakennuksiin;
 • matala syvyys - yhden kerroksen puutalo;
 • ei haudattu - kevyempiin rakennuksiin.

columnar

Tämäntyyppinen pohja valitaan, jos maaperän ylemmät kerrokset eivät pysty tarjoamaan luotettavaa tukea nauhalustalle. Pylväät ovat tiilistä, lohkosta tai raudoitetusta betonista. Niiden leveyden tulisi olla suurempi kuin talon seinien paksuus noin 20-30 cm ja korkeus - 3 kertaa leveys. Suurin osa pylväiden korkeudesta kuuluu yleensä yläpuolelle.

Talon ympäryksen ympärillä olevien perustuspilarien välisen etäisyyden on oltava 2-2,5 metriä, kun ne on asennettava talon avoimiin tai suljettuihin kulmiin, sisäisten laiturien leikkauksiin ja lähentymiin.

Puuportaan sarakepohjan rakentamisen tekniikka käsittää useita vaiheita:

 • pilarirakenteen luominen;
 • valmistellaan kaivantoa talon ympärillä;
 • betonisukkeja;
 • pulttien ja kulmien asennus ensimmäisen kruunun asentamiseksi;
 • vedeneristyskerroksen asentaminen pilarien osiin.

Peruspilarien yläosa on yhdistetty vaakasuorilla betonipalkkeilla, jotka muodostavat talon pohjan.

nukka

Samanlainen perusta voidaan todeta kaikkina vuodenaikoina. Se on täydellinen liikkuville maille, se on erinomainen nopeus ja edullinen asennus. Kallioperä on kahta tyyppiä.

kyllästynyt

Asennusta varten sinun on porattava useita reikiä, joiden halkaisija on noin 20 cm 2 metrin etäisyydeltä toisistaan. On tärkeää asentaa paalut rakennuksen kehän avoimiin ja suljettuihin kulmiin, seinien lähentymis- ja leikkauspisteisiin. Sitten on tarpeen alentaa sopivan kokoisia asbestisementtiputkia valmistetuille rei'ille ja kohdistaa putkien korkeus haluttuihin parametreihin. Sen jälkeen sinun on laskettava kolme vahvistusputkea putkeen ja kaada kaikki betoni sen kanssa. Jäynee vain asentamaan kierteitetyt sauvat ja ankkurit rakenneosan yläpäähän.

vääntyä

Sen rakenne on ruuvaamalla paalu maahan sopivaan syvyyteen. Pilejä voidaan ruuvi, jotka on valmistettu raudasta putkien kärjellä, terillä ja kärjellä.

tuho

Harjoittelu osoittaa, että kaikista luetelluista kellarista vanha pylväsperusta romahtaa useimmiten. Seinien vääristyminen, ovien ja ikkunoiden avaamisen vaikeudet, talon toisen puolen tukkeutuminen tiettyyn suuntaan todistavat perustuksen ongelmat.

syistä

Alla on joitain yleisimpiä tapauksia, jotka osoittavat säätiön ongelmia.

 • Vanhan rakenteen raskaaseen kulutukseen. Tämä todistaa mureneva muuraus ja tiili, mätä puu ja muut puutteet.
 • Tukipään hävittäminen. Jos vähintään yksi pilareista on rikki, rakennuksen rakenne voi olla epämuodostunut. Siksi tätä ei pidä sallia - on ryhdyttävä välittömästi aiheellisiin toimenpiteisiin.
 • Huomattava paalun vääristyminen. Tämä voi tapahtua virheellisten laskelmien ja rakennusvirheiden vuoksi.
 • Halkeamien ja sirujen syntyminen teipin pohjaan. Pohjan lujuuden rikkominen voi johtaa talon vääristymiin.
 • Lokin jättäminen maahan. Tämä tapahtuu yleensä useiden kymmenien toimintavuosien jälkeen.

Nämä seuraukset saattavat ilmetä säätiön rakentamisen virheiden tai sen tuhoutumisen vuoksi.

Tutkintojen määrittäminen

Jos löydät ainakin yhden näistä syistä, kannattaa harkita säätiön korjaamista tai korvaamista. Ensinnäkin sinun on pyydettävä asiantuntijaa tekemään täsmällisiä johtopäätöksiä tällaisen työn tarpeesta ja selventämään, että on viisasta purkaa vanhan rakennuksen perustaa tai rakentaa uusi.

Milloin tarvitset vain korjauksia?

Täydellinen korvaaminen säätiö seisova puutalo on melko radikaali, aikaa vievä ja kallis menettely. Siksi sinun on säännöllisesti tarkistettava tukikohdan tilan vakavien ongelmien välttämiseksi, koska materiaalin korjaaminen on paljon helpompaa, nopeampaa ja halvempaa. Esimerkiksi jos pohjaan löytyy pieniä halkeamia, riittää niiden täyttäminen sementillä, jotta vältettäisiin lisävaurioita.

Jos talo on näkyvästi katsonut, ja pohja on rikkonut eheys, sen täydellinen muutos on tarpeen.

Säätiön korjaus ja vahvistaminen toteutetaan näissä tapauksissa, jos:

 • rakennuksen sakkausaste sallittujen normien yläpuolella;
 • on tarpeen rakentaa toinen kerros;
 • muotoilu kärsii jatkuvasti tärinöistä.

Vahvistaminen toteutetaan asentamalla mikropileitä, sementoittamalla, tiilien kunnostamiseen, talon pohjan laajentamiseen ja muihin käytettävissä oleviin menetelmiin. Tällaiset manipulaatiot auttavat eroon halkeilusta, joka on ilmestynyt ja jakaa tasaisesti kuormitusta pohjaan, kun talo seisoo.

Kuinka korvata kokonaan?

Jos vanha säätiö on voimakkaasti kuivunut eikä enää selviydy sen toiminnoista, se on korvattava kokonaan uudella.

välineet

Alla on useita tapoja rekonstruoida perusteet.

 • Kauneutta. Tämä menetelmä ei edellytä suuria käteiskustannuksia, joten se on edullisin. Se merkitsee kellarin tuhoutuneiden tai mätätyvien osien korvaamista puisella elementillä. Tämä menetelmä ei kuitenkaan sovellu täysimittaisen emäksen korvaamiseen.