Ruuvipuristussuunnittelu: tyypit ja sovellukset valmistusmenetelmän ja kärjen tyypin sekä terien lukumäärän, merkinnän ja asennuksen mukaan

Kaikki rakentaminen on erittäin kallista liiketoimintaa, eikä halu säästää rahaa ei tule yllätyksenä kenellekään.

Ruuvipillojen periaate

Jos sinulla on hitsauskone ja sen käyttökokemus sekä ruuvipillojen valmistusta koskevat suunnitelmat, saatat vähentää kustannuksiasi aidan, kylpyammeen, autotallin ja jopa talon rakentamisessa.

Ruuvipuristimen työosa

Mutta tämä voidaan tehdä vain, jos olet varma työnne laadusta, voit yhdistää paalun kantavuus maaperän ominaisuuksiin ja kuormittaa sitä. Mutta tässäkin tapauksessa on vaikea luottaa tuotteen korkeaan kestävyyteen. Siksi on parempi käyttää tällaisia ​​"amatööriaktiviteetteja" kevyisiin ja ei-arvokkaisiin rakennuksiin - aidat, seinät, varastot jne.

Ruuvipillojen tyypit ja sovellukset

mainos

Ruuvipuristin on ontto teräsputki, jossa on tietyn muotoiset siivet, jotka eivät ole suunniteltu löysäämiseen vaan maaperän tiivistämiseen ruuvauksen aikana.

Varoitus! Toisin sanoen, jos yksinkertaisesti teräsliuska hitsataan kierteeseen putkeen, eikä se ymmärrä sen optimaalista kokoa ja muotoa, se ei ole tosiasia, että se toimii niin kuin pitäisi. Tätä varten ruuvipuristemallit on tarkoitettu.

Blade aihiot

Valmistusmenetelmän mukaan

Teollisuustuotannon perustekniikat, riippuen valmistusmenetelmästä, voivat olla:

 • Hitsattu kärki. Tämä on metallinen putki, jonka läpimitta on 57 - 325 mm ja terät, jotka on hitsattu toisiinsa. Pienihalkaisijoina käytetään kevyiden rakenteiden (aidat, pienet arkkitehtoniset muodot jne.) Asentamiseen. Alhaisissa talonrakennuksissa käytetään useimmin putkia, joiden läpimitta on vähintään 108 mm.
 • Valettu kärki. Terän kärki valmistetaan valulla erikoismuotoilla. Hienojen puuttuminen, tuotteen lujuus lisäävät kestävyyttä ja kestävyyttä, mikä laajentaa laajasti. Mutta niiden hinta on korkeampi kuin hitsattujen, ja lisäksi niitä ei voi tehdä itse.

Viitteitä. Tuotteiden kustannusten vähentäminen ja niiden kuljetusvinkkien yksinkertaistaminen tehdään usein erikseen paalun rungosta. Halutun pituuden ja halkaisijan putket voidaan hitsata niihin rakennustyömaalla.

Kärjen tyypin ja terän lukumäärän mukaan

Paalun kärjet voidaan sulkea, osoittaa kartiolla, avata, leikata kulmassa tai leikata "kruunuksi". Ne eroavat ruuvinterän koosta ja lukumäärästä.

Kuvassa näkyy erilaisia ​​vinkkejä.

Yhden tai muun tyyppisten paalujen käyttö maaperätyypin vuoksi.

 • Kallioisella pohjalla on suositeltavaa käyttää suljetun tyyppisiä paaluja kaksinkertaisella siipillä;
 • Sulatettu ja tulvattu - keskipitkän leveät terät, jotka tunkeutuvat helposti maahan ja eivät löystyvät sitä;
 • Permafrost - pienet terät, joiden avulla voit ruuvaa kasa nopeasti ja ilman vinoutumista;
 • Kaikilla tavanomaisilla paikoilla (avoin ja suljettu), joilla on suuret terät, varmistaen sen luotettavan kiinnityksen maahan.

On huomattava, että on helpompaa tehdä avoimen tyyppisiä paaluja omiin käsiisi. Asennuksen jälkeen on suositeltavaa poistaa maaperä putkesta putken onteloon lusikan avulla.

Jos päätät tehdä tällaisen rakenteen itse, tarvitset piirustuksia ruuvipuristimesta, jonka parametrit vastaavat suunnittelua.

Homemade Weld Tip

Terän leveys ja kokoonpano, joka on huolellisesti laskettu ja varmistettu käytännön sovellusmuodolla, takaa, että tuki pystyy kestämään puristus- ja vetovastukset.

Paalujen asennus

Ennen asennuksen aloittamista on ehdottomasti asennettava testipilari maaperän luonteen määrittämiseksi, jotta varmistetaan, että tuet on ruuvattu haluttuun syvyyteen ilman ongelmia. Yleensä sen oletetaan olevan yhtä suuri kuin jäätymisnopeus plus 0,3-0,5 metriä, mutta samaan aikaan kärki on välttämätöntä tulla kiinteään maaperään.

Neuvoston. Jos koeporauksen aikana maassa on paljon kiviä, kannattaa harkita toisen tyyppistä perustetta.

Joskus itse asennusta varten sinun täytyy tehdä paljon työtä!

merkki

Riippumatta rakennettavan rakenteen tyypistä, ennen asennusta, sinun on tehtävä pölkkikentän asteikko, jotta laskettaisiin tarvittava määrä tukia, niiden välinen etäisyys ja sijainti suhteessa muihin kohteisiin sivustossa.

Tämän piirustuksen mukaisesti merkintä tehdään paikan päällä - kiinnittimien, langan, rakennusmittarin, neliön ja muiden työkalujen avulla. On suositeltavaa poistaa köydet ääri- tai kulmikkaiden paalujen sijoituspaikoilla, jotta ne eivät häiritse asennusta.

asennus

Pallojen asennus voidaan tehdä erikoislaitteilla. Mutta jos päätät säästää, ei ole todennäköisesti järkevää päätöstä. Siksi pidämme manuaalista asennusta.

Haluttuun pituuteen sopiva putki on hitsattu kärkeen, jonka yläosassa olevat reiät on tehty. Metallivivut asetetaan niihin, joiden avulla 2-4 hengen voimia kasa ruuvataan maahan. Samalla on tarpeen seurata jatkuvasti asennuksen vertikaalisuutta erityisellä tasolla.

Kun kaikki telineet on asennettu, ne katkaistaan ​​samalla tasolla. Vaikka et voi tehdä muuten: aseta haluttu taso (vedä merkkijono) ja ruuvaa kunnes se saavuttaa.

Lisäohjeet riippuvat rakenteeltaan pystytettävän rakenteen tyypistä. Joka tapauksessa korroosion estämiseksi paalun sisällä on suositeltavaa, että se on kaatunut betonilla.

johtopäätös

Jos haluat, voit tehdä paljon omasta, maksamatta ylimääräistä rahaa. Mutta ruuvipillojen tapauksessa on parempi olla vaarassa. Täytäntöönpanon tarkkuuden lisäksi ne tarvitsevat myös korkealaatuista korroosionestoainetta, jota ei voida tuottaa käsityöläiseltä. Ja perustus (mukaan lukien kasa) on perusta kaikelle rakennukselle, sen kestävyys ja luotettavuus riippuvat siitä.

Tässä artikkelissa esitetyistä videoista löydät lisätietoa tästä aiheesta (myös oppia, miten säätiö on tehty porotetuilla paaluilla monoliittisella grillatauksella).

Ruuvaa paalut DWG-piirustukset

Kirjaudu uID: llä

Työprojekti. Paritalo puusta ruuveilla.
Jakso -As.

Arkiston koko: 2.86 Mb
Piirustukset muodossa: AutoCAD (DWG)

Suunnittelu- ja arviointitietojen kokoonpano (16 arkkia):
-AS Arkkitehtoniset ja rakentamisratkaisut

Rakennuksen tekniset ja taloudelliset indikaattorit:
Lattiat, fl. - 1
Asuntojen määrä, kpl. - 2 (yhden makuuhuoneen + kahden makuuhuoneen)
Talon kokonaispinta-ala, m2 - 103.1

Rakenteelliset ratkaisut:
Säätöruuvit, putken halkaisija - 108 mm, seinämän paksuus - 8 mm, terän halkaisija - 300 mm
Seinät - nelijalkainen palkki 180 x 180 mm.
Lattiat kaksinkertaistuvat
Väliseinät - Runkopalkki, jossa on 2 sivulta kipsilevyjä.
Päällekkäisyys on puupaneeli, kattopalkkeja, höyrysulku, kerros katemateriaali, lämpöeristys - seulottu kuona 250 mm paksu.
Katto - ullakko, chetyrehpalnaya polupalmovaya, metalliprofiilipäällysteinen.
Windows - PVC
Ovet - Sisustus - puupaneeli; ulkoinen - puiset puusepät ja eristys.
Ulkopinta - sivuraide
Veranda - lankku.
Lattiat - lankku.

Arkkitehtonisten ja rakenteellisten piirustusten koostumus:
- Piirustusten, viitetiedot ja liitteenä olevat asiakirjat. Selittävä huomautus. Yleiset tiedot. Keskustan asettelu. Julkisivu 1-6; julkisivu GA. Julkisivu 6-1; julkisivu A - H. Säätiön suunnitelma. Suunnittele merkki 0,000, tilojen eksplikointi. Seinien materiaalien julkistaminen, ikkunoiden ja ovien julkilausumat, viimeistelyhuoneiden selostus, kerrosten esittely. Osa1-1, solmut. Osa 2-2, solmut, materiaalin määrittely verannalle. Solmuja. Sovita päällekkäisyydestä, päällekkäisten materiaalien määrittely, kateaineiden määrittely. Suunnittele kattotuolit. Kattosuunnitelma Aidat.

Ruuvaa paalut tekevät sen itse. piirustukset

Pallojen tekeminen itse ei ole helppoa, varsinkin kun useimmat asiantuntijat itsepäisesti eivät suosittele paalujen valmistamista omillaan. Mutta totuus on, että tämä ei ole yksinkertainen asia, jos et tiedä valmistusmenetelmiä, ominaisuuksia.


Voit luottaa siihen, että sinulla on piirustukset ja oikea materiaali, voit tehdä ne itse. Nykyään materiaalista ei ole ongelmia. Putkia voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta ja jopa tyhjät - paalujen ruuveja myydään valmiina. Tietenkin tämä helpottaa sinua tekemään, mutta rahat ovat kalliimpia. Rakenteen eheyden säilyttämiseksi kaikki paalujen keräyskomponentit on kiinnitettävä hitsaamalla, ja mikä on erittäin tärkeää, sinun on valvottava sauman laatua. Pienimmän epäilyksen tämän kokoonpanon laadussa ei pitäisi käyttää paaluja töissä. Ruuvipillojen tuotantoa tulisi käsitellä ammattilaisten toimesta. Voit hyödyntää paalun varten aita tai joitakin muita pieniä rakennuksia, (eli pienet koot), mutta perusta talossa on parempi ostaa valmiita paalut tunnetuilta valmistajilta, koska tehtaan tuote on paljon kestävämpiä ja kunnon standardia.

Kaiken kanssa, mitä on sanottu, voidaan päätellä, että on mahdollista tehdä ruuvipallot omilla käsillä, mutta se on tuskin kannattavaa. On suositeltavaa tilata valmistajalta. Lisäksi valmistaja tarjoaa palvelua kuorman laskemiseksi ottaen huomioon maaperän, maaperän ja muiden ominaisuuksien ominaisuudet.

Piirustusterät ruuvipuristin

Ruuvipuristin on yksinkertainen laite, ruuvikiinnityksen yksityiskohdat. Tämän tuotteen suunnittelu mahdollistaa sen tekemisen itse. Tämän ansiosta voit säästää rahaa, varsinkin kun kyseessä on pieni valorakenne. Tärkeintä on tiukasti noudattaa kaikkien paalujen solmujen geometriaa. Tarvittaessa on noudatettava tiukasti hitsatun työn tekniikkaa leikkuuterän liittämisen yhteydessä pinoakseliin. Oikein, ennen kaikkea, sinulla on oltava piirustus ruuvipuristimen terästä. Piirustus koko tuotteesta, jossa on määritetyt mitat, auttaa yhdistämään tuotteen oikein yhteen muotoon.

Et voi poiketa piirustuksessa esitetyistä mitoista

Rakennustyömaan maaperä ja pystytettävän rakennuksen paino vaikuttavat suoraan tämän tuotteen rungon läpimittaan. Erityisesti nämä ominaisuudet vaikuttavat terän halkaisijaa ja koko rakenteen pituutta. Jotta säätiö voisi selvittää, miten se on suunniteltu, on välttämätöntä, että kaikki projektin graafisessa osassa määritetyt ulottuvuudet tarkkaillaan, eivätkä ne saa olla millimetrejä. Sinun on ymmärrettävä, että parametrien vähäinen noudattamatta jättäminen rikkoo tekniikkaa. Se ei ole turvallinen ja voi aiheuttaa onnettomuuden käytön aikana.

Tehdasvalmiste

Tehdasvalmisteinen pino on pääsääntöisesti pituussuuntainen putki. Seinämän paksuus on vähintään 3 mm. Ruuvi (vähintään 5 mm paksuus) kiinnitetään tynnyriin sähköhitsauksella. Kartio (ruuvipatan pohja) suoritetaan hitsaamalla (ilmatiiviisti). Kun hitsaustyöt tehdään itsenäisesti, on erittäin tärkeää noudattaa työskentelykuvassa ilmoitettuja mittoja.

Tarvitaan putken terien oikea suuntaus. Keitä elektrodin läpimitta 4 mm. Tämän laitteen halkaisijat on valittava huolellisesti. Esimerkki talon rakentamisesta palkista (runkorakenne) liepeillä: terän halkaisija on 300 mm, tynnyrin pituus 3000 mm ja tynnyrin halkaisija 108 mm. Kuitenkin putken pituus paalille voidaan lyhentää.

Samalla muotin muilla ulottuvuuksilla putki (runko) voi olla 2 metriä tai 2,5 metriä kevytrakenne voidaan rakentaa. Piirto sisältää parametreja, kuten betonimerkki, joka kaadetaan putkeen, terän paksuus ja putki. Muista sisällyttää tekstin kuvaus tuotteen pääparametreista.

Valmistusteknologian noudattamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia

Maaperän löystymisen estämiseksi sinun on valittava terän muoto. Jos et noudata piirustuksen vaatimuksia, terä saattaa kaatua sen tunkeutumisen aikana maahan. Jos hitsaustyötä ei tehdä hyvin, pohja voi särjätä. Paras ratkaisu on valettu kela. Tällainen tuote ei löysä maata. Kasa imeytyy oikein, kaikki kerrokset pysyvät ennallaan. Säätiö on vahva, ja rakenne palvelee ihmisiä pitkään. Piirustukset kaikentyyppisille paaluille ovat yrityksen suunnittelutoimistossa.

Kuinka tehdä ruuvipinoja?

Miten ruuvipillojen valmistus: piirustukset ja valmistusmenetelmä

Suuri määrä artikkeleita internetissä ruuvipallojen valmistamisesta ja asentamisesta on suositeltavaa olla riski eikä valmistaa paaluja omakotitalon rakentamiseen. Sinun pitäisi tietää, mitä voit tehdä omasta, jos tiedät kaikki vivahteet.

Kuva 1. Laitteen ruuvipelti.

Ruuveilla on onttoja teräsputkia, joiden toinen pää on terävä kärki, joka on varustettu leikkuuterällä. Se muistuttaa aluksen potkuri. Kun ruuvaat paalun maahan, kierrekiekko mahdollistaa sen ruuvaamisen niin syvälle kuin tarpeen. Kun tarvittava merkki saavutetaan ja hauta pysähtyy, terä estää paalun työntämisen ulos ja kiinnittää sen luotettavasti maahan, jolloin luodaan vankka perustus, johon valitun tyypin perustus on pystytetty.

Ruuvien paalujen tällaiset rakenneominaisuudet mahdollistavat ilman monimutkaisia ​​nostomekanismeja ja tekevät valitun tyypin perustan omilla kädillä ilman tarvetta käyttää ulkopuolisten asiantuntijoiden palveluja. Sinun on kuitenkin tiedostettava, että rakenteen laatu ei riipu niin paljon tekniikan noudattamisesta, joka on varsin yksinkertainen, vaan itse ruuvipillojen laadusta.

Puurakenteiden asennusjärjestelyt paaluille.

Toisaalta se riippuu käytetyn teräksen laadusta ja terän muodosta. Mestari, jolla on laaja kokemus, voi määrittää sen ensimmäisellä silmäyksellä ruuvipuristimessa: ruuvin kärki, jolla on oikea muoto, on hieman epäsymmetrinen, mikä mahdollistaa tasaisen ja helpon pääsyn maahan.

Jos syntyy ruuvausongelmia, jotka eivät johdu nykyisen maaperän teknisistä ominaisuuksista vaan virheellisesti tehdyistä paaluista, tämä voi olla kriittinen tulevalle rakenteelle - sen tuhoamiseen asti.

Edut pohjaan ruuveilla

Useimmissa tapauksissa kevyet ja kestävät talot on pystytetty paalun pohjalle: runko, lohko, puusta, esivalmistetuista paneeleista. Paalujen sijoittamismenetelmät määräytyvät rakennuksen tehtävissä, joista on piirustuksia. Yksityisissä kodeissa käytetään paalikenttää. Pienen alueen rakenne on paalupohja, jolla on suuria pystysuuntaisia ​​kuormia. Ne sitovat voimakkuuden lisäämistä ympärysmittaan tai yhdistetään grillataamalla (betonipäällyste vahvikkeella). Niitä sovelletaan paalun rakenteen periaatteeseen, kun painon rakenteen painosta on siirryttävä maahan.

Kun otetaan huomioon perusperiaatteen luotettavuus, on paalujen kantokyvyn oikea laskeminen.

Ruuvipallot voidaan asentaa sekä käsin että teknisin keinoin. Siihen mennessä, kun tämä prosessi kestää noin 1 päivä. Niiden käyttö säästää jopa 60% muiden perustaisten kustannusten kustannuksista. Kevyen maan tai talon talojen rakentamiseen vaahtolohkoista tai sandwich-paneeleista tämä vaihtoehto on optimaalinen. Hän pystyy varmistamaan suunnittelun luotettavuuden seuraavien 200 vuoden ajan.

Pallon perustukset, jotka eivät loukkaa maaperän koskemattomuutta, ovat osoittautuneet monimutkaisimmista savi-, suonensisäisistä ja kasteltuvista maista, jotka tarjoavat tarvittavat seismiset vastusrakenteet. Tämä rakennusmateriaali on ympäristöystävällistä. Paalun rakenne tekee mahdolliseksi ilman vedenpitävyyttä ja voidaan ladata välittömästi rakentamisen jälkeen, mikä voi lyhentää rakentamisen aikaa ja kustannuksia.

Kuinka tehdä ruuvipinoita omiin käsiisi?

Järjestelmä, joka työntää paaluja.

On syytä tietää, että tällainen kasa koostuu kolmesta osasta:

 • paalun kantava osa on tietyn halkaisijan omaava putki (85 mm tai enemmän);
 • ruuvi, joka on hitsattu teräpään päähän;
 • erikoispää, johon palkki tai kiinnitys kiinnittyy.

Pino on valmistettu vaaditun halkaisijan putkesta. Jos kärki ei ole valettu, se tehdään seuraavasti: Putkien päät on leikattu syvälle paloiksi halutun koon sektoreihin. Sitten ne hitsataan kartioon ja saumat kohdistetaan.

Ruuvaa käytä käytetyt levyt tai leikkaa uudet mallit mallin mukaan. Teräs 5-6 mm voi olla sopiva tähän.

Ulkohalkaisijan tulisi ottaa huomioon maaperän ominaisuudet. Mitä syvempi kasa on, sitä pienempi ruuvi on.

Seuraavaksi, omalla kädelläsi, pidä kiinni ruuvista tyhjäksi ja vedä se sitten (haluta haluttu koko). Tämän jälkeen se kiinnitetään paaluun hitsaamalla ja peitetään korroosionkestävällä pinnoitteella tai maalataan.

Paalujen on tehtävä kärki. Se on perusta kanavan tai palkin kiinnittämiselle. Pallojen siipien tulee olla läpimitaltaan suurempia kuin 30 mm.

Paalukentän asennus

Pölkkikentän rakenne ja pohjaventtiili.

Luettelo työkaluista, jotka sinun on tehtävä tällaista työtä itse:

 • merkintävälineet;
 • Bulgaria;
 • vipuvaikutus;
 • hitsaamalla;
 • normaalilla ja magneettisella tasolla, kun taas tarkkuuden kannalta on järkevää käyttää lasertasoa;
 • komponentit betonin kapasiteetin seokselle.

Peruskorjauksen valmisteluvaiheessa ruuveilla on tarpeen tehdä piirustuksia, laskea tarvittava määrä paaluja ja päättää, kuinka kauan ne ovat. Näihin tarkoituksiin tarvitaan nykyisen sivuston teknisten ja geologisten tutkimusten tuloksia, lisäksi tarvitset myös topografisia piirustuksia, kaavioita, jotka voidaan tehdä tarkastajien toimesta. Niitä käytetään yhdistämään valmistetun talon asettelussuunnitelma paikan päällä olevaan tilanteeseen ja merkitsemään paalikenttä. Käytännöllisyyden vuoksi valmistettavan rakenteen suunnitelma on jaettu suorakulmioksi, mikä helpottaa merkintöjen vaatimustenmukaisuuden ja kunkin paalun sijainnin hallintaa.

On suositeltavaa aloittaa paalikentän valmistus ruuvaamalla paaluja, jotka sijaitsevat viivoitettujen suorakulmioiden kulmissa: ne toimivat viitepisteiden tehtävänä paalujen sijainnin merkitsemisessä näiden suorakaiteiden sisällä.

Sivuston kulmissa, jotka on puhdistettava huolellisesti ja mahdollisuuksien mukaan tasoitettava, on asennettava vahvistus pitkin rajattua kehää.

Tulevan vanteen leveys tulee ottaa huomioon, ja putkien (paalujen) täytyy välttämättä olla tukossa keskellä.

Ankkuri tai tapit on liitetty köysiin, joka on vedettävä tiiviisti niin, ettei se kaadu mihinkään. Edelleen etukäteen lasketulla köydellä pitkin köysiä on tarpeen määrittää kaikki kohdat (yli 50 cm: n vahvistamisen avulla). Laskenta on suoritettava köyden ylittämispaikalta. Tällöin kenttä voi olla hyvin erilainen.

Porotettujen paalujen asennus.

Vahvikkeen asentaminen on tarpeen, kun otetaan huomioon, että porauskohteet on sijoitettava lähelle. Sinun tulisi mitata lävistäjä, joka osoittautui varmistaaksesi, että etäisyydet ovat samat. Jos porausprosessissa käytetään porata, halkaisijan tulee olla hieman suurempi kuin putken halkaisija.

Paalujen asennuksen on aloitettava kulmissa. Pallojen välisen etäisyyden tulisi olla sama. Magneettinen taso asetetaan paaluun (kallistuskulma - enintään 1-2 °). Tämä on välttämätöntä, jotta se ei jäisi pystysuoraan. Mitä tiheämpi on paalukenttä, sitä luotettavampi, käsin tehty säätiö on.

Prosessi, jolla ruuvipillit kiinnitetään omilla käsillä

Pilejä kierretään putkien avulla ja sovitetaan ne vipuiksi. Romu asetetaan putkeen ja sen vipuja asetetaan putkesta, jolla on suuri halkaisija. On sanottava, että tämä operaatio on melko työvoimavaltainen. Tässä suhteessa on suositeltavaa suorittaa se avustajien kanssa tai käyttää erikoislaitteiden palveluja.

On erilaisia ​​mielipiteitä siitä, käytetäänkö poraa paalujen asentamiseen. Joissakin tapauksissa reikäreiät tehdään poraamalla - tämä voi helpottaa niiden tukkeutumista. Tämä kuitenkin häiritsee maaperän tiheyttä. Kun kasa ruuvatetaan suoraan maaperään, sen lähellä oleva maa tiivistyy sen takia, että kasa pakottaa sen ulos.

Tiivistetyn maaperän ominaispiirteet kasvavat erityisesti suhteessa löysään. Kaivoksen akselille tunkeutumisen todennäköisyys vähenee.

Jos teet johtajan reikiä, sinun tulisi tietää, että niiden on oltava 1-2 metriä lyhyempiä kuin paalujen pituus.

Joissakin tapauksissa paalut kohdistetaan improvisoituihin välineisiin: välikappaleet, sorkkarauta. Enintään 2 cm: n poikkeama voidaan poistaa ruuvi-liittimellä.

Tee-se-itse-koottu yleinen kehys

Pallakehyksen kaavio.

Lasertaso tai lanka määrää kentän yleisen tason, minkä jälkeen paalut leikataan. Liuos valmistetaan ja kaadetaan putkeen. Päätykappaleet asetetaan sisään, saumat hitsataan ja leikataan. Päihin (kaksi-palkki palkki tai kanava) asennetaan yhtenäinen yhteinen ligamentti, joka voi antaa rakenteen jäykkyyden ja vakauden. Hänelle on tehty vanteet, jotka toimivat talon perustana.

Sinun tulisi tietää ruuvipallojen muotoilun ominaisuudet ja käytännön vinkit.

 1. Vihjeitä paaluille on parempi kokata teräslaatu 20-25 XTC-tekniikalla.
 2. Mitä suurempi ruuvin halkaisija on, sitä vaikeampi on valmistaa terä, koska metallilevy on melko vaikea vinoutua.
 3. Jos se ei työskennellyt tiukasti pystysuorassa ajaakseen kasaa ja se meni liian pitkälle sivulle (kivet, kalliot), se voidaan katkaista ja vierekkäin. Älä ruuvaa sitä sisään, koska se johtaa istutukseen käytön aikana.
 4. On huolehdittava siitä, että liuos täyttää täysin putken. Tämä toimenpide on tehtävä mahdollisimman varovasti.
 5. Jos paalut koostuvat kahdesta siipistä, molempien tulee olla pienempiä kuin maan jäädyttäminen. Muussa tapauksessa maadoitus, joka johtuu siitä, että se altistuu pakastamisen takia, vaikuttaa haaraan vaikuttavaan terään, joka sijaitsee jäätyneessä maassa.
 6. Älä unohda peittää hitsattavia paikkoja korroosionkestävällä pinnoitteella.

Kuten aiemmin mainittiin, tällaisten paalujen asentaminen omilla käsillä on melko yksinkertainen, mutta on erittäin tärkeää tehdä laadukkaita ruuvipinoja. Ainoastaan ​​tällä tavalla säätiö voi olla korkealaatuista.

Space ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??????? Ð ?? Ð ?? Ñ ?? Ñ ​​?? ÐμÑ ?? Ñ ?? ÐμÐ dwg - Arvosteluja aiheista

Ð ?? Ñ ?? Ð ?? Ñ ?? иР° Ð »Ñ ?? Ð½Ñ ?? Ð ??? Ð ° Ð Ñ ?? См ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ????? ? ??? ¸¸¸¸¸¸ ¸Ð²Ð ° Ð½Ð¸Ñ ?? ÐºÑ ?? ови "D ?? Ð¸Ð½Ð¸Ñ ?? Ñ ?? ÐμÑ ?? Ñ ?? Ñ ?? вР° Ð · Ð'Ñ ?? Ð ° Ð²Ð¾Ð¾Ñ Nl ? Ð ° нÐμнÐÑ ?? ЧÐμÑ ?? ÐμÐ½Ñ ?? кой.

Google PageRank: 0 out of 10

Ð ?? ÐμÐ ¢ Ð ¢ Ñ ?? Ñ ?? Olkavarsi Pimeyden pimeyden tummuuden tummuuden tummuuden tummuuden tummumisen valon Ampeeri ja ??? ??? ????? ° Ñ ?? Ð ?? Ñ ?? Ð½Ñ ?? Ð ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? иР· м, Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Muodon muoto, muodon muoto ja muoto.

Google PageRank: 0 out of 10

Olkapää ommeltu matala doo ??! Ð Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? кÑÐÑ Ñ ?? ÐμÑ ÐÐÐÑÑÑ ?? Fw dblnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnk Ð²Ñ ?? Ampere Ampeerattu meripihka в Ñ ?? Ð'Ð¸Ð²Ð¸Ñ Ð ÐμÐÐÑ Ð ?? н Ñ ?? й Ð¼Ð¸Ñ ?? Ñ ​​?? Ñ ?? ой Ð¿Ð¾Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð ° N ?? Ñ ?? Ðμй многопоР»Ñ ??: D · овР° N ?? Ðμл Ñ ?? Ñ ???

Google PageRank: 3 out of 10

Ampere Ampere Ampere Ampere Ampere Ampere - Ammoni Ampere Ampere Ñ ​​?? Ð'Ð »Ñ ?? Ñ ​​?? ÐμÑ, ÐºÑ ?? о п Ð ° нÐÑÑ ?? Ñ ?? ÐμÑ ?? Olkavarsi ja myrskytuuli Storm-to-Sea Storm Reservoir ja Stormless Ñ ​​?? Ñ ?? Ñ ?? Ð¾Ð¸Ñ ?? ÐμÐ »Ñ ?? Ð½Ñ ?? Ñ Ð½Ñ ?? жÐ'.

Google PageRank: 0 out of 10

Kuvion koko on muoto muodon muodon muoto ja muoto muodon muoto Määrä, koko, määrä, määrä, määrä, määrä, määrä, tyyppi Kuvion koko, muodon muoto ja sen muodon koko ? Ð ?? Ð 'Ð μ ½ ??? ??? ¾ ¾¾.

Google PageRank: 0 out of 10

Ð¤Ð¾Ñ ?? Ð¾Ñ ?? Ñ ?? ÐμмкР° нР° N ?? вР° Ð'Ñ ?? Ð ± Ð ° N, N ?? Ð ± dd »ÐμÑ ?? Ñ Ð² Ð ?? оÑ? ? квÐμ. Olkapään sävy matala matala sävy ahdistava shampoo. Ammukset Määrä, määrä, ammukset, ammukset Kuvion koko on kuvion muoto ja muoto.

Google PageRank: 1/10

L ampeer looser breech luser harlequale harlequale bruce Ð¾Ñ ?? Ð ?? Ð ?? Ð ??  «Ð ?? Ð ° мил nn ?? Ð »Ñ ?? A» поР· воР»Ñ ?? Ñ ?? Ampere Ampere Ampere Ampere Ñ ​​?? Ð ° Ñ ?? Ñ Ð¾Ð'Ñ ?? Olkasaumat matalatukkaiset Ð'ÐμÑ ?? Ñ ?? ÐμÐ »Ñ ?? Ð½Ð¾Ñ ?? Ñ ?? d D n ?? оР· Ð'Ð ° Ð'Ñ ?? Ñ ?? Ð ± Ð Ð ° Ð³Ð¾Ð¿Ñ Ð Ð¸Ñ ?? Ñ ?? Ð½Ñ Ð Ðμ.

Google PageRank: 0 out of 10

Ampere ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ????? Kokoelma? нР° Ñ ?? ÐμÐ »ÐμÐ½Ð¸Ñ ?? Pimeyden määrä Pimeyden ammusten lietsominen Ammusten määrä Ñ ​​?? ÐμÑ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ampere ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? ?? Ñ ?? ÐμжÐ'Ðμний Ð · Ð'Ñ ?? Ð ° Ð²Ð¾Ð¾Ñ Ñ ?? Ð ° нÐμÐ½Ð¸Ñ ??. Ð ?? Ð ° Ñ ?? Ð ° Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð »Ñ ?? Ð'и.

Ampere Ampere Ampere Ampere Määrä - Ampere Ampere Amount Ampere Ampere Ampere Ampere Ampere Määrä Olkoon lama. Olkapää on teroitettava ja teroitettava. Kiroileminen Kutistuminen. Määrä ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ????? Ilmapallon harmoniaa. Ympärys ja bambok. TÄYDELLINEN RANGE.

Alexa Sijoitus: # 2,984,626 Google PageRank: 0 out of 10

Ð ?? Ð²Ñ ?? оР± Ñ ?? Ñ ?? Ð½Ðї ÐÑ Ñ ?? Ñ ?? Ñ ??, Ñ ?? Ñ ?? Ð ° Ð½Ñ ?? Ñ ?? ÐμÑ ?? Suora basso, bw, bw, bw, bw, bw, bw, bw ? Ð ° Ñ ?? - Ñ ?? Ñ ?? о Ð ± Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? й Ð¿Ñ Ð ?? Ð¾Ñ ?? Ñ ?? Ð ?? Ð ?? Ð ?? Ð ?? оР± См ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ????? Ñ ​​?? Ð Ð¹Ñ ?? Ð'Ñ ?? Ñ. Ð ?? Ñ ?? Olkapää varjossa matala-akselit teroittamalla hupullinen kahva hupullinen

Alexa Sijoitus: # 6,473,926 Google PageRank: 1/10

СÐμгоÐ'Ð½Ñ ?? Mobil 1â ?? ¢? Ñ ​​?? Ñ ?? Ð¾Ð¸Ñ Ð ?? Ð¾Ð¾Ð¹Ñ Ð »Ð¸Ð'ÐÑ ?? Ñ ​​?? Ñ ?? ÐμÐ'и Ñ ?? Ð¸Ð½Ñ ?? ÐμÑ ?? DN ?? ÐμÑ ?? ÐºÐ¸Ñ Ð¼Ð¾Ñ ?? Ð¾Ñ ?? Ð½Ñ ?? Ñ Ð¼Ð ° N ?? ÐμÐ », Olkapäähöyrä kärsivät myrskyn olkapäästä S ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ????? Ñ ​​?? Ð ° Ð¾Ñ ?? Ñ ?? Ð'вгР° Ñ ?? ÐμÐ »Ñ ?? D D · Ð ° N ?? DN ?? Ð ° ÐμÑ ?? Ðμго Ð'Ð ° жÐμ.

Google PageRank: 4 out of 10

Ð ?? Ð Ñ ?? Pentueiden pentue Ñ ​​?? Ð ° Ð · мÐμÑ ?? Ñ ​​?? Ð ÐμнР° Ñ ?? вÐÑ Ñ ?? ÐμÑ ?? Ñ ?? Ñ ?? Pimeyden tummumisen pimeyden tummumisen tummumisen koko Lumen lumen loneline lumen roto loneline lumen Litter ja Litus Täydellisyydestä vastaava reaktio.

Google PageRank: 0 out of 10 Yandex TIC: 0

Ð ?? Silmän pimeyden pimeyden pimeyden tummumisen koko pohdiskelevan pimeyden pinnalla L? Ð ?? Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ñ Ñ Ñ Ñ ?? Ñ ?? Ampeeri ja ??? ??? ??? ??? ??? Listing l Valehtelu l Wooing Ð Ð ° ÐºÑ ?? ÐμÑ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð ° Ñ ?? Ñ ?? Ñ ​​?? Ð¾Ñ ?? Ñ ?? иÐÑÑ ?? кÑÐÐÐ.

Google PageRank: 3 out of 10

L ampeer Pimeyden - Pimeyden - Tummennuksen - Pimeyden - Tummennuksen - Pimeyden - Tummennuksen - Tumman värin (tummansininen) Osa määrästä ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ? Ð ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? и, Ð ° Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð Ñ ??, Ð ° Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð ?? Ð ?? Ð? ? Ч-Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð ° вв. Henkilön määrä

Google PageRank: 0 out of 10

L ro am l Olkapää - kultaseni - kultaseni - tummuminen - kultaseni - melko kyrillistä, lämmintä Ð'ÐμÐ½Ñ ?? ФÐμÐ'ÐμÑ ?? Ð ° N ?? dd Ñ ?? вР° Ð'ÐμÐ ± Ð½Ñ ?? n N ?? пÐμÑ ?? dd ° Ð »DN ?? Ñ? ? ов Ð Ð¾Ñ ?? Ñ ?? dd, Ð¾Ñ ?? новР° N ?? ÐμÐ »Ñ ?? ШкоР»Ñ ?? Ampeeri Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, Ã, ?? Ã,Â?

Google PageRank: 0 out of 10 Yandex TIC: 0

Ampere Amount Ñ ​​?? Ñ ?? Ñ ?? ÐμÑ ?? Ñ ?? Ð²Ñ ?? ÐμÑ ?? Laminaattilaminaattilaminointi 1999 ³. D вÐμÐ'ÐμÑ ?? Ñ ​​?? Ñ ?? пÐμÑ ?? Ð½Ñ ?? Ñ ?? Ð'ÐμÑ ?? Ñ ?? ÐμÐ Ñ ?? ÐнÐÑ ?? Ñ ?? Ñ ??. Ð ?? Ð ° Ñ ?? Ñ ?? в Ð²Ñ ?? Ðμ Ð²Ñ Ammukset, jotka koskevat pysyvyyttä Miten haluat tehdä sen? Miten sinä menet siitä?

Google PageRank: 1/10

LightBox.SuÑÃ,Ð ° Ñ ?? Ñ ?? кР° жÐμÑ ?? Määrä, määrä, määrä, määrä Bändin nimi on sama kuin tyttöjen bändi ja poikien äiti ja blues-tytöt ja rosterin luut ÐμÑ ?? Ñ ?? Ñ ?? Tlm? гР° Ð »Ñ ?? вР° Ð½Ð¸Ñ ?? ÐμÑ ?? кого нР° нÐμÑ ?? ÐμÐ½Ð¸Ñ ?? мÐμÐ'и нР° N ?? Ð ° Ð · Ð »Ð.

Alexa Rating: # 19,819,315 Google PageRank: 0 out of 10

Ñ ​​?? вР° Ð'ÐμÐ ± Ð½Ñ ?? й Ñ ?? Ð ° Ð »Ð¾Ð½, N ?? Ð ° л он Ñ ?? вР° Ð'ÐμÐ ± Ð½Ñ ?? Ñ Ð¿Ð ​​»Ð ° Ñ • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • Ð Ð Ð Ñ Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð ± Ð ° N ?? нР° N ?? Ð », N ?? вР° Ð'ÐμÐ ± Ð½Ñ ?? Ðμ пл Ð ° N ?? Ñ ?? Ñ ?? Määrä, määrä, määrä, määrä, määrä, tyyppi, koko ja koko Ñ ​​?? ÐμÐ½Ñ ??, нÐμÐ'Ð.

Google PageRank: 0 out of 10

Määrä - Määrä - Ampereen määrä L rover lm l rover l rover l roque lazer Ampere on sama amortiziksi ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ????? ? Ñ, · ± ² ½ ½ ½ ????, ??, ??, ??,,,, Ðμ Ñ ?? Ð¼Ð³Ð³Ñ ?? Ñ ??.

Google PageRank: 0 out of 10

Ampere??????????? Ampere ??? ?? - Okei. Sävyn koon jakaminen värähtelyn varjossa Olkavarsi myrskyt myrskyt myrskyt myrsky tumma myrsky raitiovauhti myrsky ? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ñ ?? Ð ?? инÐμÑ ?? Ð ° Ð »Ñ ?? Ð½Ñ ?? Ðμ.

Google PageRank: 0 out of 10

Arvostelut ja kommentit hot spotista Ð ?? Ð ?? Ñ ?? Ñ ​​?? ÐμÑ ?? Ñ ?? ÐμÐ dwg

Suosituksen dynamiikka - on? Ð ?? Ð ?? Ñ ?? Ñ ​​?? ÐμÑ ?? Ñ ?? ÐμÐ dwg

Google Trends on kaavion avainsanaaikakauden seurantaan. Tämän kaavion avulla voit paremmin ymmärtää tietyn aiheen pyyntöjen polulaarisuuden kausivaihtelua.

Arvot ovat suhteessa enimmäismäärään, joka on 100. Jos haluat tarkempia tietoja pyyntöjen määrästä tiettynä ajankohtana, siirrä hiiren osoitin kaavaan.

Näytteen piirros

Tiedostojen vaatimukset:

*.Dxf -tiedosto ei saisi sisältää ristikoita, päällekkäisiä ja risteäviä ääriviivoja, ääriviivat taukoja, osion ääriviivat koostuvat yksinkertaisista elementeistä: segmentistä, kaaresta, ympyrästä. Yhdelle ääriviivoelementille on kiinnitettävä ohjauskoko. Lakaisun on oltava muodon muoto ilman taittoviivoja, tekstiä, mitoituksia lukuun ottamatta ohjausta. Jokaisen yksityiskohdan on oltava erillisessä tiedostossa. Tiedostonimessä on määritettävä levyn paksuus, materiaalin laatu ja tuotteiden lukumäärä muotoon: XXXX 3.0 mm St3 500 kpl YYYY, jolloin XXXX on järjestysnumero tai osanumero, YYYY on osan nimi.

Hakemus väärinkäytöstä (asiakas lähettää sähköpostitiedostoilla *.dxf ja piirustukset virheelliselle laskelmalle). Kirjeessä on oltava asiakkaan yhteystiedot ja sen on ilmoitettava puhelinnumero.
Teemme laskelmia ja ilmaiset hinnan ja ehdot.
Johtaja ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa tilauksen valmiudesta.

hankkeet

laskelmat ja piirustukset

Hankkeet ja piirustukset

Kattilahuoneen perustan projekti.

Syöttää projektin pohjat kattilahuoneeseen:

1. Työskentelypiirustukset (dwg).

Asiakirjan koko 107 KV.

Torninostureiden perustukset - piirustukset.

Torninostureihin liittyvä projekti sisältää:

1. Työskentelypiirustukset: paalujen asettelu, grillauskoot, ruudut, paalut, kehys (dwg).

Asiakirjan koko 610 kt.

Tulipaloaseman projekti. Säiliön suunnittelu.

Palopumppausprojekti sisältää:

1. Piirustukset: suunnitelmat, julkisivut, km, cf, säiliöperustukset (dwg).

Asiakirjan koko 1,51 MB.

Pysäköintihalli - arkkitehtoniset piirustukset.

Pysäköintihalliin kuuluu:

1. selittävä huomautus (asiak.);

2. Piirustukset: julkisivut, leikkaukset ja suunnitelmat autotalli-pysäköintiin (dwg).

Asiakirjan koko 1220 KV.

Asuinrakennuksen perusteet.

Asuinrakennuksen perustan projekti sisältää:

1. selittävä huomautus (asiak.);

Asiakirjan koko 2,15 mb

Kynnysrakenteen rakenne. Sarakkeen perusta. Piirrokset sarakkeesta.

Hankkeessa "Hanke rakennustyökalusta, sarakkeen perusta, sarakkeen piirrokset". Se sisältää:

1. Työskentelypiirustukset (dwg).

Asiakirjan koko 1,75 Mt.

Kahden muuntajan sähköaseman hanke.

Kahden muuntajan sähköaseman hanke sisältää:

1. selittävä huomautus (asiak.);

Asiakirjan koko 3,09 MB.

Käyttöhihnakuljettimen suunnittelu.

Hihnakuljettimen käyttöprojekti sisältää:

1. selittävä huomautus (asiak.);

Asiakirjan koko 810 KV.

Bensiinimoottorin projekti, jonka nimellisteho on 88 kW.

Luonnos "Automotive bensiinimoottorin nimelliskapasiteetti 88 kW, jonka pyörimisnopeus 6100 kierrosta / min, pakkauksen astetta 11, taktnost 4, sylinterien lukumäärä 4, neljä venttiiliä sylinteriä kohti" sisältää:

1. selittävä huomautus (asiak.);

Asiakirjan koko 746 KV.

Keskiluokan auton moottori.

Keskiluokan auton moottoriin kuuluu:

1. Selittävä huomautus "Polttomoottorin laskeminen" (doc);

Ruuvaa paalut DWG-piirustukset

Tutustu heidän käyttötarkoituksensa kohteeseen

Kierrä paalun asennus

Katso kuinka ruuvipuristin asennetaan.

Lähimmäisiltä jälleenmyyjiltä

Hae postinumeron mukaan

Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin.

Autamme sinua mielellämme.

Materiaalipankki

Adobe Reader on suunniteltu lukemaan PDF-tiedostoja, joita voi ladata täältä.

Paalupiste Oy - ruuvipallot

Kuinka tehdä ruuvipinoita omilla käsilläsi?

Pile-screw-pohjaisen tekniikan rakentaminen on niin yksinkertaista, että monet kodinomistajat rohkeasti ottavat sen käyttöön ilman ammatillisten rakentajien apua.

Ja jotkut menevät pidemmälle: he hallitsevat prosessin tehdä ruuvipallot säätiölle omilla käsillään.

Tällainen päätös on täysin perusteltu kevyiden rakennusten rakentamisessa, mutta asuinrakennuksen rakentamiseen on parempi ostaa tehdasvalmisteisia paaluita.

Kierrä kasa

Jos haluat luoda korkealaatuisen ruuvinpätkän säätiölle omilla kädilläsi, tutustu sen suunnitteluun.

Ruuvipuristin koostuu useista elementeistä:

 • varren pyöreät putket, joiden seinämän paksuus on 4 mm;
 • suippeneva kärki, joka on tehty paalun alapäähän;
 • terät, jotka edustavat kierukan käämiä, jotka on hitsattu paalun kapenevaan osaan;
 • kärki - neliömäinen levy, joka on hitsattu tynnyrin yläpäähän.

Korkki on valmistettu siinä tapauksessa, että rakenteen yläpuolinen osa rakennetaan puusta. Jotta voimaa voitiin vahvistaa, ne vahvistetaan kylkiluilla. Kärjen kulmissa porataan 4 reikää, joiden halkaisija on 25 mm.

Mistä aloittaa

Ensimmäinen asia, ennen kuin aloitat ruuvipallojen valmistuksen omilla kädillä - piirustus. Olkoon se yksinkertaisin luonnos, mutta sen avulla voit laskea tuotteen päämitat, ja on helpompaa laskea tarvittava määrä materiaaleja ja merkitä tukielementtien aihioita.

Piirroksessa ilmoitetaan:

 • putken halkaisija - varsi;
 • paalupituus (kartio mukaan lukien);
 • kartiokulman tai sen korkeuden;
 • etäisyys karan yläosasta terän alareunaan.

Jos valmistat puurakenteita - antaa pään ja jäykisteitä.

Työn tässä vaiheessa on yksi saalis - määräytyy paalin pituus. Millä tavalla tahansa, sinun on selvitettävä, millä syvyydellä rakennusvyöhykkeellä on tiheä maaperä.

Paras, mutta myös kallis tapa selvittää tämä parametri on geologisten tutkimusten tilaaminen. Tulosten perusteella lasketaan ruuvipallot säätiölle.

Mutta koska vakavia rakenteita ei ole pystytetty improvisoituissa pihdeissä, on vaikea tunnistaa tällaisia ​​kustannuksia tarkoituksenmukaisiksi.

Useimmat kodinomistajat kääntyvät kokeneille käytännön toimijoille tietoa: naapureilla on aina henkilö, jolla on käsitys maaperän koostumuksesta tietyllä paikkakunnalla.

Pallon pituuden on oltava 300-500 mm pidempi kuin kantavan kerroksen syvyys: se työntyy maanpinnan yläpuolelle tällä määrällä.

Päättäessään mittojen suhteen voit aloittaa ruuvipillojen tuotannon omilla kädillä: pidä piirustus kädessä - tarvitset sitä osia merkitsemiseen ja tuotteen kokoamiseen.

Terän valmistus

Ruuvipätkän terän tekemiseksi tarvitset:

 • teräslevy 5 mm paksu;
 • plazmorez;
 • kytkimet;
 • mallipohjat työkappaleen sisä- ja ulkohalkaisijoiden merkitsemiseksi;
 • vipu ruuvihelixin venyttämiseen (tavallinen romu tekee).

Työjärjestys

Koska se kestää paljon paaluja rakentaakseen säätiön, ei ole käytännöllistä merkitä jokaista työkappaletta kompassilla.

On parempi viettää aikaa tehdä malleja, mutta nopeus merkitä tulevia terät niiden avulla on paljon suurempi.

Tarvitset vain kaksi mallia:

 • pieni ympyrä, jonka halkaisija on yhtä suuri kuin putken ulkohalkaisija;
 • suuri ympyrä, jonka halkaisija on sama kuin ruuvin ulkohalkaisija.

On suositeltavaa käyttää keskiakseleita malleihin: on helpompi keskittää ne teräsnauhaan merkinnän aikana.

Mallien valmistuttua voit jatkaa lisätoimenpiteitä.

Leikkausliuskat

Teräsnauhan asianmukainen leikkaaminen vähentää jätettä.

Siksi sen pituuden ja leveyden on oltava siipien ulkohalkaisijan monikerroksia:

 • leveyden tulisi sopeutua suuriin malleihin ilman korvauksia. Toisin sanoen, jos sen läpimitta on 200 mm, nauhan leveyden on oltava 200 mm;
 • nauhan pituuden tulee olla sama kuin mallin halkaisija, kerrottuna aihioiden lukumäärän kanssa (ilman aukkojen välisiä aukkoja).

Jotta kaikki terät olisivat samat, tulisi nauha piirtää: piirrä vaakasuora akseli pitkin pituuttaan ja pystysuoraan, askel, joka on yhtä suuri kuin terän läpimitta. Ensimmäinen pystysuora on merkitty nauhan lyhyeltä puolelta, joka on yhtä suuri kuin puolet työkappaleen halkaisijasta.

Mallien avulla on merkitty piirejä. Tämä voidaan tehdä missä tahansa järjestyksessä: ensin pieni (sisäinen), sitten suuri (ulkoinen) tai päinvastoin.

Mutta jos päätät olla käyttämättä akseleita nauhalle, aloitetaan merkintä työkappaleen ulkoreunalla.

Spiraalikierukan muodostaminen

Plasmaleikkurin avulla aihiot leikataan peräkkäin. Ensin leikkaus tehdään pystysuoran akselin suuntaisesti sisempiin ympäryiin, sitten sisäisen merkinnän poikki ja vasta sen jäl- keen terän ulkoreunus on leikattu pois.

Saadut renkaat on kiinnitetty yksitellen pystysuorassa osassa olevaan varaansa ylöspäin ja vivun avulla ne on kasvatettu päistään: ensin yksi pää on taivutettu, sitten aihio vapautetaan varren kohdalta, käännetään, kiinnitetään - ja toinen pää taivutetaan.

Niiden välisen etäisyyden on oltava 130-140 mm (jos terän halkaisija on 200 mm). Lisäksi terän (joka on kierretty maahan) alapää, on taivutettu pienemmässä kulmassa kuin ylempi.

Tämä on vaikein hetki, kun ruuvipillojen valmistus omilla käsillä on, koska väärin valittu kulma ei salli ruuvien ruuvaamista maahan.

Kartiokärjen tekeminen

Tehtaiden vinkit tehdään valulla. Ruuvit heiluttavat säätiötä omilla käsillä tehdään "polvilla", joten helpoin tapa tehdä kartio rungon runkoon.

Mallin tekeminen

Aloitamme uudelleen mallin valmistuksessa. Se on kolmio, joka on leikattu ohutlevystä tai mistä tahansa muusta pehmeästä materiaalista (paksu kartonki, muovi jne.).

Mallin korkeuden oletetaan olevan kaksi putken halkaisijaa.

Jotta voit selvittää sen koon kokoa, sinun on tehtävä yksinkertaisia ​​laskutoimituksia:

 • laske runko-osan poikkileikkauksen ympärysmitta: sen ulkohalkaisija kerrotaan 3.14: llä;
 • jakaa tulos niiden alojen lukumäärän mukaan, joista kartio muodostuu (halkaisijaltaan 76 mm: n putkesta, neljä on tarpeeksi).

Tämä on kolmion pohjan pituus - malli.

Kartio

Mallin avulla merkitse 4 sektoria ja leikkaa ne putken rungosta hiomalla.

Jäljellä olevat kolmiot putkessa heiluttavat kevyesti murskainta poikkileikkauksen keskipisteen suuntaan sulkemisen loppuunsaattamiseksi. Keitä saumauslinjat kiinteällä saumalla.

Hitsauksen tulee olla korkealaatuista. Alojen määrää voidaan lisätä.

Kierrä paalun kokoonpano

Asettaessasi kasaa säästääksesi omilla kädillä, kiinnitä erityistä huomiota seuraaviin:

Kun terää on asennettu kartioon pintojensa väliin, aukkoja ei saa olla. Jos mahdollista, säädä spiraalin korkeuskulma.

Ympyrän alareunasta karan yläosaan on 50 mm.

Näiden elementtien tiivis liitäntä keitä liitokset kiinteällä saumalla. Ajoittainen täällä ei ole sopivaa, sillä ruuvien kiristämisessä on raskaita kuormia.

Tämän jälkeen se jää vain hitsaamaan jäykisteen päätä. Jälkimmäiset ovat oikean ankkuroituja kolmioita, joiden jalka on 50 mm. Ripojen jalat on hitsattu kärjen pohjatasolle ja putken pinnalle.

Nyt tiedät miten ruuvipurkki omalla kädelläsi. Mitä tarkemmin teet jokaisen operaation, turvallisempi on rakennuksen perusta.

Video, miten ruuvipallot omilla käsilläsi.