Pile-ruuvi-pohja

Monimutkaiset maaperät ovat hyvin yleisiä Voronezhin alueella, ja tällä hetkellä paras ratkaisu tällaisten maalien rakenteiden pystyttämiseen on ruuvipillojen asentaminen.

Ruuvien paaluilla on useita kiistatonta etua:

 • Pileillä on ainutlaatuinen muotoilu, joten he tekevät omalla tavallaan nopeasti ja helposti saavutettavan vaaditun tason. Pilejä ruuvataan manuaalisesti tavalliseen maaperään, ja erikoisvarusteita käytetään vaikeissa tiloissa (esim. Kivinen maahan).
 • Vähimmäisasennusaika. Ruuvipallot ruuvataan vain 2-3 päivässä.
 • Valmistelua ei tarvitse suorittaa. Säätiön järjestäminen ei ole tarpeen puhdistaa aluetta, tasoittaa aluetta tai poistaa maaperän ylemmät kerrokset.
 • Säästää rahaa. Käytäntö osoittaa, että SVF: n järjestely vaatii paljon vähemmän käteiskustannuksia kuin kaatamalla betonipohjaa tai lasilevyjä.
 • Ruuvausperustan pohjalta rakennetut rakennukset rakennetaan nopeammin ja eivät vaadi ylimääräistä suojaa kosteudelta, joka on peräisin maaperästä (pohjavesi, sulanut lunta, rankkasateen valuminen jne.).

Tarjoukset ja alennukset

Tilauksesta 30 paalua - 10% alennus! Soita meille!

Kierrä paalut kotiin

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Kierrä paalut ja pohja Voronezhin ruuveilla

Kierrä paalut Voronezhissa

Jokaisen talon perusta on aina perusta, joka voi olla eri tyyppisiä, mutta suosituin nykyään on paaliruuvi.

Aluksi tällaisten emästen kehittäminen suoritettiin siltojen, voimajohtojen, jotka sijaitsivat vedessä, heikossa maassa tai permafrostissa. Nykyään tällainen rakennusperusta kuitenkin mahdollistaa sen rakenta- misen mihinkään maaperään, eikä asennukseen tarvita erikoislaitteita.

Ennen työn aloittamista on tehtävä seuraavat laskelmat: kuinka monta paalua, kuinka pitkälle ja kuinka syvälle porataan.

Voronezh-ruuveja voidaan käyttää millä tahansa maaperällä, jos sillä ei ole massiivisia lohkareita, jotka voivat olla este paalujen ruuvaamiseen. Lisäksi, jos tarvitset syvän kellarin, ja talon perustukset ovat ruuvipallot, käytetän konkreettista grillausta.

Tällaisen säätiön asennus on erittäin nopeaa. Sitä voidaan käyttää mihin tahansa rakennukseen, sekä yksityiseen sektoriin että julkisen tuotannon kompleksiin.

Kuinka paalusäätiö on parempi kuin toinen säätiö?

Ruuvipallot ovat putkia, joiden päässä on ruuvi. Ne voivat olla onttoja tai kiinteitä. Kunkin tuotteen pituus on noin kaksi metriä, ja jos maassa on kiviä, jotka voivat antaa vedon, niitä lisätään kunnes nämä kerrokset kulkevat. Paalutus suoritetaan vähintään yhden ja puolen metrin syvyyteen.

Vaihtoehdot ruuvien paaluille

Tällaisten säätiöiden asennuksen tärkeimmät edut rakennuksiin ovat:

 1. Puristustyön ja vetämisen perustaksi tarkoitettujen ruuvien paalujen kantavuus on erittäin korkea.
 2. Hyvä vastustuskyky turvotukselle, kun maaperä jäätyy.
 3. Kallion lisäksi on mahdollista käyttää ruuvipalloja mihinkään maaperään.

Tällainen perusta on ihanteellinen ratkaisu puusta, joka on lokista, baarista. Tällainen rungon ja paneelin rakenne on täysin sopiva. Jopa tiilestä tai hiilihapotetusta betonista valmistettujen rakennusten rakentamiseksi on mahdollista päästä irti kaikista tilanteista, sillä paaliruuveja ei kutistu ja se voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana.

Jotta säätiön asennus ruuvipolleille ei ole tarpeen käyttää raskaita koneita ja voit jopa rakentaa sen vaikeasti tavoitettavissa olevalle paikalle epätasaisella maaperällä. Tämän tekniikan avulla voit rakentaa talon missä tahansa, jopa rinteessä.

Toinen etu rakennusten rakentamisessa tällä pohjalla on erinomainen ilmanvaihto, jonka vuoksi aluslevyjen ja lattiapalkkien mätää ei tapahdu.

Voronezhin ruuvipuristimet ja niihin perustuvat perustukset mahdollistavat uuden rakennuksen liittämisen jo olemassa olevaan rakennukseen. Jos on tarpeen korjata tai jälleenrakentaa, niin ruuvin pohjassa on paljon helpompaa tehdä kuin liuska tai laatta. Lisäksi apuohjelmien suunnittelussa ei ole ongelmia.

Yrityksestä "RosFundament"

Yrityksen erikoisasiantuntijat tekevät rakenteen ja asennuksen kaikentyyppisille rakennuksille:

 • yksittäiset asunnot (talot, kylpyammeet jne.);
 • hallinnolliset rakennukset;
 • tuotantolaitokset;
 • siltoja ja laitureita;
 • hangarit;
 • aidat ja aidat.

Jos todentaminen paljasti monimutkaisia ​​maaperä, sopivin olisi ottaa yhteyttä yrityksen "RosFundament", joka tarjoaa rakentamisen pohjan alla rakennuksen avaimet käteen-paaluilla.

Koska porausten maaperään sukeltaminen on mahdollista ympäri vuoden ja sää ei voi vaikuttaa työhön, talvikaudella voit rakentaa perustan ruuvipinoille halutulle esineelle, jos käännyt asiantuntijoille.

Miksi on parasta tilata "RosFundament"

Haluatko muuttaa elämääsi ja siirtyä yksityiseen taloon? Jos olet kiinnostunut rakentamisen ominaisuuksista, suosittelemme sinua kiinnittämään huomiota siihen, kuinka vahva säätiö luodaan.

Voronezhin ruuvipallojen laitos on valmis tarjoamaan sinulle korkealaatuisia paaluja valmistajalta, joka kestää valtavia kuormia. Koska ne on tehty erikoisteknologian mukaisesti, voit rakentaa nopeasti ja ennen kaikkea laadukkaita. Olemme parasta Voronezhissa, joten jos otat yhteyttä meihin, et tule katumaan.

Yrityksemme, joka tarjoaa palvelujaan säätiön suunnittelussa ja rakentamisessa, tarjoaa myös ostaa ruuveja Voronezhissa, koska se itse valmistaa galvanoiduja paaluja, joissa on vääriä vinkkejä, joten ruuvipillojen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin muilta toimittajilta ostettu.

Suunnittelutoimistossa työskentelee korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka tekevät tarkkoja laskelmia ja suunnittelevat ruuvipilareiden pohjan asuin-, hallinto- tai tuotantolaitokselle.

Yritys "RosFundament" on erinomainen palvelu, tarkat laskutoimitukset ja nopea asennus, jota tarjoavat insinöörit, teknologiat ja erikoisasiantuntijat paalusäätiön rakentamisessa. Kaikki tämä mahdollistaa rakennusten pystyttämisen vaikeissa syillä hyvin lyhyessä ajassa kaikkina vuodenaikoina, jopa talvella.

Ruuvien paalujen perustusten tekniikka on tunnettu jo pitkään, ja sitä on käytetty onnistuneesti rakentamisessa, kun on välttämätöntä jättää luonto koskemattomaksi, saastuttaa ympäristöä ja vähentää rakentamisen aikaa. Voronezhin ruuveja voidaan pystyttää mahdollisimman lyhyessä ajassa ja tehdä rakennuksista ja rakenteista luotettavampia ja kestäviä.

Säätö ruuveilla

Viime vuosina monet kehittäjät valitsevat puunruuvin perustuksen puutavaran tai kehysrakennuksen rakentamiseen. Tiedätkö kuitenkin kaikesta rakennustekniikasta, joka tunnetaan meille jo yli 100 vuotta?

On välttämätöntä lähestyä rakennuksen rakentamista tarkoituksellisesti, huomioiden huolellisesti kaikki rakennusvaiheet. Ensinnäkin on tarpeen päättää, millainen säätiö on. Mutta mitä tehdä, jos sivustossasi kohtaat niin sanottuja "vaikeita" maaperää, johon kuuluvat:

 • soiden;
 • kosteikot;
 • Pohjavedet;
 • Sivut, joihin kohdistuu roiskeileva voima;
 • Tulvatut alueet.

Tässä tapauksessa yksi nopeimmista ja luotettavimmista tavoista ratkaista ongelma on käyttää pölkkiruuvia.

On mahdollista erottaa porausruuvin tärkeimmät edut:

 • Asennus kestää 1-2 päivää;
 • Maaston tasoittamista ei tarvita;
 • Ei ole suuria maanrakennustöitä;
 • Paloajo suoritetaan kaikissa sääolosuhteissa.

Pino-ruuvin perustuksen pääasialliset haitat ovat:

 • Mahdollisuus asentaa kalliolle maastoon ja alueille, joilla on kovaa kalkkikiveä tai kivistä maata;
 • Pilejä ei voi asentaa lähemmäksi kuin 0,5 metriä jo rakennettuun taloon, ja asennus tässä tapauksessa on hankalaa erityisten vipujen käytön vuoksi;
 • On myös huomattava, että porausruuvin valinnassa talon rakentaminen kellarineen on merkittävästi monimutkainen. Ja tällaisen säätiön hinta tulee kohtuuttoman korkealle.

Forumhouse.ru -ohjelman osanottajien kokemusten perusteella kerromme:

 • Pile-ruuveja koskevan suunnittelun piirteet;
 • Tietoja siitä, mitä sinun tarvitsee tietää laskien tarvittavien paalujen määrän;
 • Pile-ruuvi-pohjaisen asennuksen salaisuuksista;
 • Tietoja perusvirheistä ruuvaamalla paaluja.

Paalun ja ruuvin perustuksen ominaisuudet

Ruuvipallojen pohja on ryhmä, joka on ruuvattu maahan ja muodostaa yhden kentän. Talojen rakentamisessa käytetään useimmin halkeamia, joiden halkaisija on 108 mm, pituus 2,5 metriä ja terän halkaisija 300 mm. Kun kasa ruuvataan maahan, noin 50 cm sen rungosta jää pinnalle. Tämän jälkeen yläkansi hitsataan paalun akseliin. Vakioversiossa korkki on mitat 250x250 mm.

Korkki on tarpeen kiinnittää vanteen palkki siihen, kanava tai grillage, johon rakenne on sitten asennettu.

Pino on metallinen putki, jossa on terävä pää ja erikoiskokoonpano, joka on kiinnitetty sen alaosaan. Terän ansiosta kasa ruuvataan maahan ja tiivistää sitä, kunnes se saavuttaa halutun syvyyden ja lepää turvallisella pohjalla. Tällöin kasa pystyy kantamaan kuorman heti asennuksen jälkeen.

Piles eroavat pituudeltaan, halkaisijaltaan ja niiden tarkoitukselta, nimittäin:

 • Ruuvipuristin Ø76 mm - käytetään aidan rakentamiseen,
 • arbors ja light laajennukset;
 • Ruuvipuristin Ø89 mm - sopii rakennusten,
 • ja laitureita;
 • Ruuvipuristin Ø108 mm - monipuolinen vaihtoehto runko- ja puurakenteiden rakentamiseen;
 • Ruuvipurkaus Ø133 mm: stä ja sitä korkeammasta - käytetään talojen rakentamiseen pyöreistä tukkeista, vaahtobetonialustoista ja teollisuuslaitoksista.

Kun valitset paalun, sinun on ensin kiinnitettävä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • Rungon metalliseinän paksuus. Laatuissa paaluissa paksuus vaihtelee välillä 4 - 4,5 mm;
 • Metalliterän paksuus. Sen on oltava vähintään 5 mm;
 • Hitsauksen laatu. Kuoria ja kylmää kohtaa ei voida hyväksyä;
 • Lehtipilareita. Jos maalikerros on ohut tai huonolaatuinen, se poistaa sen vain maahan, kun kasa on kierretty.

On myös huomattava, että on paaluja, joissa on valettu kärki. Tällaisten paalujen erityispiirteenä on, että paalun kärki ja teräs ovat valimossa tehty yksi ainoa kappale, joka sitten hitsataan paalun akseliin.

Tällaista kasaa pidetään luotettavampana kuin perinteinen hitsattu, sillä sillä on suurempi terän paksuus ja sillä on vain yksi hitsaus. Se voidaan myös ruuvata maahan, jossa puujuurit säilyvät tai pienet kivet törmäävät.

Kuinka laskea halutun määrän paaluja?

Kuulet usein, että pino on ruuvattava maahan tietyn vaiheen avulla. Siksi on hyvin yksinkertaista laskea tarvittava määrä paaluja - sinun tarvitsee vain tietää rakenteen pituus, leveys ja paino. Mutta käytännön mukaan tämä on täysin väärin! Joten miten ymmärtää, kuinka monta paalua tarvitaan säätiösi varten?

Forumhouse.ru: n käyttäjien mukaan paalikentän laskemiseksi on ensin selvitettävä maaperän kantavuus paalun terän alla. Tätä tarkoitusta varten, paikan päällä, useilla säätöpaikoilla tehdään koeputki, joka on ruuvaamalla. Ja jo saadun tiedon perusteella lasketaan paalujen tarvittava pituus ja niiden lukumäärä talon tietylle hankkeelle.

Pallosäätiön laskemiseksi voit käyttää pöytää, jolla voit määrittää ruuvipursien kantavuuden maaperästä riippuen.

Moskovan ja Moskovan alueen minimikapasiteetin syvyys on 1,5 metriä, mikä takaa paalusuojan asentamisen maaperän jäädyttämisen alapuolelle. Oikein asennettu ruuvi pinossa Ø108 mm voi kuljettaa kuormitusta 5 tonnia.

Paalun ja ruuvin pohjan asennusominaisuudet

Ruuvipillojen ruuvaaminen voidaan tehdä sekä mekaanisesti että koneen avulla, joka on varustettu hydrodrillillä sekä manuaalisesti useilla ihmisillä.

On huomattava, että paalujen asennuksen mekaanisella menetelmällä on helpompi säätää tarvittavaa kiertymisvoimaa. Myös tämä menetelmä mahdollistaa paalusakselin tarkemman keskittämisen. Näin saavutetaan asennuksen parempi tarkkuus. Pystyakselin vkruchennoy-paalujen maksimipoikkeama ei saisi ylittää 2 astetta.

Kun kasa on ruuvattu haluttuun syvyyteen, sen yläosa katkaistaan. Kaikkien paalujen leikkaaminen asetettiin samalla tasolla, sinun on käytettävä lasertasoa.

Sitten paalunakseliin kaadetaan betonin liuos. Päinvastoin kuin yleinen usko, tämä ei ole tapahtunut paalin vahvistamiseksi vaan hapen siirtämiseksi paalusta ja estäen siten metallin syöpymisen akselin sisäpuolelta. Lisäksi, jos avointa paalua ei ole betoni, talvi saapuu täynnä vettä ja se hajoaa.

Mitä muuta minun pitäisi kiinnittää huomiota paalujen asennukseen?

 • On mahdollista määrittää, että kasa on ruuvattu kokonaan tai, kuten asentajat sanovat: "kieltäytyi" johtuen varren silmän metallin voimakkaasta muodonmuutoksesta;
 • Forumhouse.ru: n käyttäjät suosittelevat kasaamista noin 20 cm: n etäisyydellä paalun yläpinnasta, kun betonia kaadetaan paalun runkoon ja täytetään kuiva sementti-hiekkaseos muuhun paaluun. Tämä tehdään kosteuden jäännösten poistamiseksi runko-osasta;
 • Vihjeiden hitsauksen jälkeen suoritetaan horisontaalinen pinoaminen toistensa kanssa. Useimmin tähän tarkoitukseen käytetään puuta tai metalliprofiilia. Jos paalut ulkonevat maanpinnan yläpuolella yli 1 m: n etäisyydellä, koko kiinteän rakenteen jäykkyyden saavuttamiseksi lisäprofiilit, eli tangot, hitsataan paalun akseliin kulmassa.

Mahdollisia virheitä porausruuvin asennuksen yhteydessä:

 • Asennettaessa paaliruuvi-pohjaa ei saa asettaa yksittäisiä tasoja tasoittamalla niitä. Tämä johtaa siihen, että tiivistetty maaperä löystyy ja talon asennuksen aikana kasa ulottuu täsmälleen etäisyyteen, joka irtoaa sen purkautumisesta johtuen;
 • Yksi yleisimmistä virheistä on se, että kasa ruuvatetaan etukäteen kaivettuun reikään. Ns. "Kuopan" syvyys ei saa olla yli 30 cm.

Katso videota, miten paalusäätiö asennetaan manuaalisesti.

Kierrä paalut

Tyypilliset koot ja hinnat

* Pallojen lukumäärän laskemiseksi on tarpeen sijoittaa ne rakennuksen ympäryksen ympärille pilareiden välisellä etäisyydellä missä tahansa tasossa 2,5-3 m.

Laskeminen sen parametrien mukaan

Säätiön kustannuslaskin

Avaimen kustannus: 31 500 hieroa

Hintaan sisältyy: asennus, korkki, betonointi

Porausruuvin säätiö on äskettäin yleistynyt Voronezhissa ja Kalugan alueella. Se sopii laitteen vaikeaseen maastoon, alueen korkeaan vesipitoisuuteen ja maaperään. Se eroaa muista sääolosuhteista edullisin kustannuksin ja sopii pieniin maalajeihin ja rakennuksiin. Ruuvien paalujen asennus ja asennus ei vaadi suuria kuluja ja aikaa. Saat valmiin säätiön vain yhden päivän aikana.

Säätiö ruuveilla, hinta

Koeporauksen hinta - 1500 ruplaa.

Kulma 50 * 50 * 5mm 1 m / n asennusta varten - 500,00 ruplaa.

Prof. putki 60 * 30 mm 1 m / p asennuksella -470.00 hieroa.

Kanavan numero 16 1 m / n asennuksella - 1100.00 ruplaa.

Kanavan numero 20 1 m / n asennuksella - 1300.00 ruplaa.

Talon pile ja ruuveja.

Jos tarvitset säätiön ruuvipuristimissa avaimet käteen, voit tilata rakentamisen Kuluga ja Kalugan alueelta yrityksellämme. Tilalla on ollut käytössä yli 5 vuotta. Se on moitteeton maine, arvioita yli 1000 suuresta kehittäjältä. Porausruuvin asennuksen yhteydessä käytetään sertifioituja korkealaatuisia materiaaleja, kaikkia määräaikoja ja kustannusarvioita noudatetaan. Ruuvin pohjan hinta riippuu rakennuksen ominaisuuksista, maaperän ominaisuuksista ja toiveistasi. Ota yhteyttä kuulemiseen juuri nyt - hankkeen alustava analyysi on ilmainen.

Pallosäätiön rakentaminen kestää 1 päivästä. Käytämme sekä manuaalista menetelmää että teknologiaa erikoislaitteiden mukana. Suunnittelu sopii erinomaisesti yhden kerroksen kevyisiin rakennuksiin ja pilvenpiirtäjiin.

Jos verrataan paalusäätiötä pylväs- tai vyöhön, voit valita joitakin ominaisuuksia.

 1. Monipuolisuus. Rakentaminen on mahdollista millä tahansa maaperällä. Puut, joilla on kehitetty juurihakemisto ja viestinnät, eivät ole esteenä. Paalusuojan asentaminen ei riko maaperän eheyttä.
 2. Pylväsruuvin hinnat ovat saatavilla, koska valtavia työvoimakustannuksia ei ole, sekä raudoituksen ja betonin taloudellinen käyttö.
 3. Tehokkuutta. Paaliruuvi on mahdollista asentaa jopa 1 päiväksi.
 4. Asennussuunnittelu voidaan yhdistää viestinnän ulkoasuun.
 5. Vaahtolohkojen taloon tai ilmastetun betonin taloon voidaan helposti korjata.
 6. Koko rakenne on käsitelty suojaavilla aineilla, joten se ei pelkää korroosiota ja mätää, ja sillä on myös moitteeton termostaattiominaisuudet.
 7. Tulevaisuudessa voit päivittää rakennuksen. Esimerkiksi puutalon laajentaminen terassilla.

Runkopallojen perusta.

Kuinka paljon on paalun perustusruuvin asennus avaimet käteen?

Tähän vastaukseen ei ole selkeää kysymystä. Hinta riippuu maaperän ominaisuuksista ja tulevasta rakentamisesta. Ruuvien pohjan tilauslaskenta juuri nyt. Hyvin pätevät asiantuntijat kertovat porausruuvin hyvistä ja huonoista puolista, suorittavat maatutkimuksen, neuvovat kaikista organisaatiokysymyksistä ja tietenkin sopivat kustannuksista. Säätiön valintaa tekevät myös työntekijät - eri pystytystekniikoita voidaan suositella talolle, joka on valmistettu vaahtomuovista tai tiilenrakentamisesta.

Porausrummun käyttämiseksi käytetään porausta, pellin leikkaamista tehdään, sisäinen ontelo on täytetty sementtilaastilla ja työn lopussa rakenne on sidottu tai kärjet hitsattu.

Haluatko nopeasti saada täydellisen tuloksen? Ota yhteyttä. Olemme toistuvasti osoittaneet asiantuntemuksemme toimimalla.

Runko ruuveilla: niiden suunnittelu ja kustannukset

Runkorakenteiden tekniikka mahdollistaa lyhyessä ajassa rakentaa täysimittaisen talon suhteellisen edulliseen hintaan. Runkoteillä on alhainen paino (350 - 370 kg / m²), mikä eliminoi kalliit nauhan perustukset. Yksi kevyiden runkorakenteiden edullisimmista perusvaihtoehdoista on ruuvipilareita, joista puhumme tänään.

Ruuvien paalut, niiden edut ja haitat

Talon ruuveja on valmistettu metalliputkista. Yksi putken päässä on kartiomaista muotoa, toisella - tehdä reikiä vipujen ruuvaamiseen käytettäviin vipuihin maahan. Putken alempi kartiomainen pää on hermeettisesti kuumaa, siihen kiinnitetään terät. Pakkauksen mukana toimitetaan Ogolovka palkin kiinnittämiseen, joka kiinnitetään jalustaan ​​(grillage). Korroosionestoaineita peittävät pinnat.

Ruuvien paaluilla on seuraavat edut pilarin ja liuskan alapuolella:

 • Säätiöiden kustannusten alentaminen 30 prosenttiin
 • Rakennusajan lyhentäminen kahteen päivään
 • Seinät voidaan pystyttää välittömästi paalutuksen jälkeen (jos käytetään betonipohjia, on odotettava kuukausi, kunnes betoni on täysin kovettunut)
 • Mahdollisuus rakentaa heikoilla maaperillä, joilla on korkea pohjavesi vaikeilla maastoalueilla
 • Ruuvattaessa paaluilla maaperä ei löysty, mutta puristuu, mikä lisää sen kantavuutta, kun taas terien huomattavan pinta-alan vuoksi paine maaperässä laskee ja roiskeen heikentymisen vaikutus vastustuskykyyn kasvaa
 • Ei maanrakennusta

Haittoihin kuuluvat:

 • Suojakerroksen tuhoutuminen metalli-korroosiolle
 • Tarve perusteelliseen lattiaan
 • Asuntorakentamisen vaikeudet
 • Käyttökelvottomuus kalliolle ja kiviselle maaperälle

Ruuveilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Halkaisija - 56 - 325 mm
 • Pituus - 1,5 - 9 m
 • Terän halkaisija - 250 - 800 mm
 • Putken seinämän paksuus - 3 - 12 mm
 • Käyttöikä - 60 vuotta

Runkorakenteiden perustuksiin käytetään usein halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamia, joilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Pituus - 2,5 m
 • Seinän paksuus - 4 mm
 • Terän läpimitta - 30 cm

Niiden kapasiteetin ollessa jopa 10 tonnia, ne voidaan ruuvata maahan käsin käsin toisin kuin paksummat paalut. Yhden paalin asennus kestää 20 - 35 minuuttia. Tarvittaessa putkea lisätään hitsaamalla kiinnitetyillä kytkimillä.

Ruuvipalloja voidaan asentaa kaikentyyppiseen maaperään, lukuun ottamatta kivääriä. Tällöin kannattaa valita toinen kehys kehysrakennukselle. Esimerkiksi nauha tai pylväs.

Jos päätät vihdoinkin käyttää ruuveja, suosittelemme tutustumaan tämän artikkelin ruuviasetuksiin.

Ruuvipillojen perustaminen

Rakenteiden, niiden syvyyden ja halkaisijan asennus olisi ilmoitettava projektissa kehysrakennuksen rakentamiseksi. Säätiön suunnittelussa on otettava huomioon:

 • Rakentaa painoa, lunta ja tuulikuormaa
 • Suunnittelun ja geologisten tutkimusten tulokset (pohjaveden taso, maaperän ominaisuudet)
 • Maaperän jäädytyksen syvyys
 • topografia
 • Talon kulmissa
 • Paikoissa, joissa sisäseinät ovat ulkoisia
 • Ulkoisten ja sisäisten seinien väliin 1,5 - 3 metriä

Pallot ruuvatetaan kiinteään maahan, muttei maaperän jäädyttämiseen. Tee tämä tekemällä merkintä, paikoissa, joissa paalut ovat kaivaneet pieniä kuoppia. Kaivo pystysuorassa (poikkeama sallitaan enintään 5 astetta) asetetaan paalua. Romu asetetaan teknisiin reikiin ja laittaa kahta metalliputken vetoa 4 metriä pitkäksi.

Työn suorittamiseen tarvitaan vähintään kolme henkilöä. Kaksi heistä kulkee ympyrässä, pyörii putkea vipujen avulla, kolmas säätää magneettisten tarttujien pinoon kiinnitetyn pinnan pystytasoa.

Kun ruuvatut paalut muotoilun syvyyteen, niiden yläosa leikataan jauhatuksella pohjapinnan tasolla. Putken ontelo on täytetty betonilla, joka on tiivistetty. Tämä lisää putkiston kantavuutta ja putkien sisäpintojen korroosionkestävyyttä.

Seuraavaksi hitsataan korkit, jotka ohjaavat niiden asentoa vaakasuoraan venytetyllä kaapelilla tai lasertasolla. Liitokset päällystetään korroosionestoaineella.

Viimeinen vaihe on laitteen grillaus. Puiset tai metallipalkit asetetaan paalunpäähän ja kiinnitetään niille. Palkkien ja korkkien välissä on kaksi kerrosta kateaineen vedeneristys. Runkopuiden alla on suositeltavaa käyttää puupalkkia 150x150 mm. Sen poikkileikkaus johtuu seinämien eristyskerroksen paksuuteen.

Pylvään on oltava kuiva, ennen asennusta impregnoidaan antiseptisten yhdisteiden kanssa. Korkealaatuista puutavaraa ei aina ole kaupallisesti saatavilla, joten se valmistetaan usein kolmesta leikattua levyä, jotka on yhdistetty leveys 150 mm ja paksuus 50 mm. Jos levyt ammutaan ajon aikana, voit tehdä minkä tahansa pituisen palkin.

Monet tulevaisuuden omistajat eivät ole velvollisia rakentamaan yrityksiä rakentamaan kehysrakennusta ja rakentamaan sen omille. Mutta tästä sinun täytyy tietää laitteen kehys talon. Kuinka rakentaa runkorakenne omiin käsiisi, lue tämä artikkeli.

Yksi lopullisista rakennusvaiheista on kehysrakennuksen vuoraus, josta voit lukea täältä. Suosittu vaihtoehto on käyttää sivuraide- tai puupaneeleja.

Paalusäätiön kustannukset

Runkorakenteiden pylväsrakenteiden rakentamisen taloudellisten hyötyjen varmistamiseksi laskemme rakennuksen kustannukset 6x9 metrin mittaisen rakennuksen ulkoseinille. Tällaiselle talolle, jossa asennusvaihe on 3 metriä, tarvitset 10 halkaisijaltaan 108 mm: n pintaa. Karkea laskelma osoittaa, että tämä määrä riittää - rakennuksen paino on 350 kg / m². mx6 mx8 m = 16800 kg = 16,8 tonnia ja kantavuus - 10x10 = 100 tonnia.

Yhden paalun hinta on 1,560 ruplaa, kärki - 220 ruplaa. Yhteensä: (1560 + 220) x10 = 17 800 ruplaa.

Runkorakenteiden kaistaleet ovat harvoin rakennettuja, joten vertailun vuoksi määrittelemme sarakepohjan arvon. Betonin kustannukset 10 pilarin perustalle 40 x 40 cm: n pituisella osuudella ja 2 m: n syvyydellä (2,5 metrin maaosalla) ovat 0,4x0,4x2,5x10x3900 = 15600 ruplaa. Kullekin pylväälle vaaditaan 4 teräspalkkia, joiden halkaisija on 14 mm ja pituus 2,5 m. Lujituksen hinta on 4x2,5x10x35 = 3500 ruplaa Muottipöydän kustannukset - 0.4x2.5x0.02x10x4500 = 3600 ruplaa. Pylväspohjan kokonaiskustannukset ovat 15 600 + 3500 + 3600 = 22 700 ruplaa.

Niinpä paalujen käyttö säästää 4900 ruplaa tai 27%. Kun otetaan huomioon, että pylväspohjan rakentaminen kestää paljon enemmän aikaa, ja sen vastustuskyky roiskeita kasvattavien voimien vaikutuksille on paljon pahempi, runkorakenteen rakentamisen edut palloiksi tulevat kiistattomiksi.

Video runkopaloista ruuveilla

Manuaalinen ruuvaus

Mekaaniset ruuvipallot

Talon rakentaminen

Sotilas- ja teollisuusalueiden ruuveja on käytetty yli sata vuotta, yksityisessä rakentamisessa tätä tekniikkaa käytettiin aktiivisesti jo kauan sitten. Paaliruuvi on perustanut vahvan ja universaalisen perustan, joka kykenee selviytymään "epäilyttävään" vakauden maaperään.

pitoisuus

Mikä on ruuvi perusta

Ruuviasema on järjestetty paljon yksinkertaisempiin kuin perinteiset haudatut monoliittiset perustatyypit, jotka edellyttävät kaivamista ja betonin kaatamista.

Runkotukien käyttö on yksi paalusuojan lajikkeista. Järjestelmässä ja rakennusmateriaalissa on joitain eroja. Piles on valmistettu raudoitetusta betonista, ja ne työnnetään maahan pinoilla tai asennettu valmiiksi rei'iksi. Ruuvituki on galvanoidusta putkesta ja pora hitsataan pohjaan.

Tämän rakenteen avulla voit vaivattomasti ruuvaa paalun maahan. Paalun asentamisen jälkeen sen ontelo täytetään vahvikkeella ja kaadetaan betonilla. Lopulta ruuvipätkä muuttuu vahvaksi vahvistetuksi betonipylvääksi.

Ruuvitukit yhdistetään laatta- tai palkkityyppien vaakasuuntaisella kaistalla, pohjan pohja on muodostettu nauhalohkosta tai tiilestä.

Grillivaihtoehto (monoliittinen nauhaosasto, metalli, puu- tai betonipalkit) ja sen sijainti suhteessa maaperään riippuu rakennustyypistä - monikerroksisesta rakentamisesta tai yhden kerroksen rakentamisesta ja maaperän ominaisuuksista:

 • Suuri grillaus (yli 15 cm maanpinnan yläpuolella) on tarpeen kallioilla, rinteillä tai alueilla, joilla on epätasaiset pinnat.
 • käytetään heikosti kyykistyneellä maaperällä korkeinta grilliä (korkeintaan 10 cm);
 • haudattu grillataitos laskeutuu maanpinnan alapuolelle - soveltuu ei-tylsille maille;
 • puupalkkien grillausta käytetään yleensä puurakenteiden rakentamisessa, metallikulmien kevyessä versiossa - pienen yhden kerroksen rakennuksessa;
 • voimakkaita metalli- ja teräsbetonipalkkeja käytetään korkeajärjestelyissä, kun rakenteessa on huomattava paino.

Porausten suojaamiseksi korroosiolta käytetään alusten rakentamisessa käytettävää tekniikkaa. Tällainen lähestymistapa voi merkittävästi lisätä ruuvausosan käyttöikää. Ruuvipillojen valmistajat esittävät ajanjaksoja 100-150 vuotta. Ei kuitenkaan ole vielä mahdollista vahvistaa tai kieltää näiden tietojen todenmukaisuutta, koska tätä tekniikkaa on käytetty aktiivisesti maassamme enintään 30 vuoden ajan.

Pilarin ja ruuvin pohja

Englantilainen prosessinteknikko Alexander Mitchell, vuonna 1838, ehdotti yksinkertaistamaan aikaa vievää haaksirikkoutumista takavedessä, mikä korvaa prosessin yksinkertaisempaa ja mukavampaa ruuvipillojen ruuvaamista. Ajatus testattiin ensimmäisen kerran vuonna 1850 Delaware Bayn majan rakentamisen aikana. Tämä majakka seisoo tänään vahvistaen Mitchellin innovatiivisen idean menestyksen.

Asea rakentaa pohja ruuvipillien "nostettiin" sotilas. Säätiön rakentaminen mahdollisti lyhyessä ajassa rakentaa luotettavan perustan strategisen kohteen alle.

Tämän jälkeen vastaava kehitys alkoi aktiivisesti toteuttaa "rauhanomaisten" esineiden rakentamisessa:

 • laiturit, laiturit;
 • voimajohtojen tornit;
 • tieteelliset ja geologiset tutkimuskeskukset vaikeasti tavoitettavissa paikoissa;
 • yksityiset kotitaloudet ja kerrostalot;
 • ulkorakennukset;
 • vanhan talon ruuvirakenne - vahingoittuneen säätiön vaihto ja korjaus;
 • teolliset esineet;
 • ruuveja varten kehysrakennus - voit rakentaa tällaisen rakenteen 2-3 viikkoa.

Ruuvien paalujen suunnittelua on parannettu. Nykyään ne on valmistettu korkealuokkaisesta erikoisteräksestä, ja joissakin malleissa on erityinen pääjalka, jossa on terät, jotka syvennettäessä tiivistävät vierekkäiset maakerrokset.

Ruuvirakenne on paras vaihtoehto rakennusvaiheessa:

 • tontti ojailla ja rinteillä;
 • paikat, joilla paalujen ajo on kielletty - ei kaukana maanalaisista tunneleista, metrolla jne.;
 • tontit, joilla on korkea maaperän kosteus;
 • turveturvot;
 • syvät maaperän jäädyttämät alueet;
 • alueet, joilla on maisemoitu maisema.

Pallojen perustukset ja haitat

Ruuviasennuksen asennuksen ja käytön vuoksi on useita etuja:

 • rakentamisen nopeus (noin 2 päivää);
 • korkea kantavuus - paalut voidaan upottaa maaperään 8-12 metriä ja tällä syvyydellä maakerrokset ovat riittävän vakaat ja kestävät monikerroksisen rakennuksen painon;
 • kevytrakenteiden ruuvi-pohja voidaan tehdä itsenäisesti;
 • teoksia voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana;
 • ei ole tarvetta varustaa erityisten laitteiden kulkuteitä;
 • paaliruuvi-pohjaiset talot voidaan helposti "laajentaa" lisäämällä uusi rakenne;
 • työvoimavaltaista valmistelevaa työtä ei ole: tasoittaa paikkaa ja maaperän tampingia;
 • ruuveilla varustetut rakennukset eivät häiritse luonnonympäristöä;
 • runsaasti mahdollisuuksia käyttää paalujen ja ruuvien perusteet (taimet, kiviainekset tai tiheä maaperä, poikkeus - kivinen maaperä);
 • paalien uudelleenkäyttö uuden rakennuksen rakentamiseksi (autotalli, terassi, veranta, varastotilat).

Talon ruuveja säästävä rakenne vähentää rakennusbudjettia 25-40% - ruuvin säätö on lähes kolme kertaa halvempaa kuin nauhan

Ruuveilla on joitain haittoja:

 1. Jos maaperän jäädyttämistä ei oteta huomioon tai paalujen kuormitus lasketaan väärin, perustuksen sumentuminen on mahdollista.
 2. Säätiön muodonmuutos voi johtua asennustekniikan rikkomisesta:
  • paalujen sijainti ruuvauksessa ei ole kiinnitetty;
  • paalujen asentaminen kaivetuille kaivoille;
  • väärä piling valjaat;
  • paalut eivät ole ruuveilla, vaan ajettuina.
 3. Ruuvausperheen talossa on mahdotonta varustaa kellarissa.
 4. Rakenteen alaosan eristyksen tarve.
 5. Todella isoa, laajamittaista rakennetta ei pystytä pystyttämään ruuvipinoilla.
 6. Laadukkaita ruuvipilareita ei ole helppo ostaa.

On parempi ostaa ruuveja paitsi välittäjiltä, ​​vaan valmistajilta, joilla on kehitys- ja tutkimusosastoja, joissa tuotteita testataan. Yrityksen edustajat voivat seurata teknologian noudattamista asennuksen aikana

Pallon ja ruuvin perustukset

Ruuvipallojen pohjan muotoilu voidaan tehdä eri tavoin - se riippuu rakennushankkeesta ja maaperätyypistä.

 1. Palo nauha - rakennuksen seinien alla. Tämän rakenteen avulla paalut ruuvatetaan yhteen tai useampaan riviin.
 2. Yksittäiset paalut yhdistetään toisen tyyppisellä pohjalla ja palvelevat yhden tai toisen rakenteen elementin tukemista. Esimerkiksi terassi on asennettu ruuveille, ja talon pohja on betoniraudan pohja.
 3. Tavallinen paalupaikka. Ruuvipallot asennetaan rungon ja pylväiden johtaville elementteille.
 4. Pallokenttä - paalut sijoitetaan koko rakenteen alueelle samalla aukolla. Tämä on vahvistettu versio ruuveista, joka soveltuu raskaille rakenteille.

Kuinka valita ruuvipuristin pohjan alla?

Kuormituskyky riippuu seuraavista parametreista.

 • 57 mm - kevyitä aitauksia varten;
 • 76 mm - puusta valmistetut aidat, profiililevyt, kevytrakennusten (kesäkeittiöt, huvilat, WC: t, talousyksiköt) säätiön järjestäminen; kantokyky - enintään 3 tonnia;
 • 89 mm - raskaiden ja korkeiden aidojen asennus, yksikerroksisten runkorakenteiden perustilat ja talon laajennukset - terassit, verannat; paalujen kantavuus - 3-5 tonnia;
 • 108 mm - pohjakerroksen pystyttäminen kaksikerroksisiin runkorakenteisiin, jotka soveltuvat talojen rakentamiseen kevytkiveistä, puusta ja laajennusten rakentamisesta; kantavuus - 5-7 tonnia.

Paalun pituus riippuu alueen maaperätyypistä, ruuvien syvyydestä ja maaperän jäädytyksestä.

Tiheiden kerrosten esiintyminen voidaan määrittää itsenäisesti. Puutarhapora on hitaasti ruuvattava maahan, säännöllisesti vetämällä se ulos ja tarkistamalla, että läsnä on tiheä hiekkaa hiekkaa tai savea. Poran pituudella voit laskea syvyyden edullisen maaperän löytämiseksi paalujen asennusta varten.

Tuloksen tarkkuudella voit käyttää erikoistuneen yrityksen palveluja, jotka suorittavat testiporauksen ja määrittävät vaaditun ruuvipilareiden pituuden. Palvelun hinta on noin 1500 ruplaa.

Paalun pituutta vaikuttaa myös paikan vapautumiseen. Esimerkiksi jos talon kokonaispituus on 6 metriä ja korkeusero on 1 metriä, tarvitaan kolme tyyppistä paalua: 2,5 metriä - ylemmän rivin asentamiseksi 3 metriä - keskirivin asentaminen ja 3,5 metrin asentaminen - alempien ristiporsien.

Neuvoston. Jos korkeusero on yli 0,5 metriä, on parempi ottaa huomioon paalut, jotka ovat 0,5 metriä odotettua kauemmin - tavallisesti, kun asennetaan ruuvin säätö paalujen alemmissa riveissä helpotusalueilla, ei ole tarpeeksi noin 30 cm

Kärjen tyypin mukaan. Tyypillisiä paalujen tyyppejä on esitetty alla olevassa kuvassa.

Ensimmäinen vaihtoehto on suunniteltu asennettavaksi hiekkakiviin, permafrost-maaperäihin sekä tiheisiin ja korkean kantavuuden omaaviin kammioihin. Paalun sisällä olevaa maata ei puristeta pitämällä sitä ulkona ja sisälle. Paalun parametrit:

 • seinämän paksuus - 8-20 mm;
 • paalun pituus - 4-16 m;
 • askel paalujen välillä - 4 m;
 • halkaisija - 219 ja 325 mm;
 • halkaisijan halkaisija "viidennessä" - 300 ja 400 mm;
 • kantavuus - 0,7-2,5 tonnia;
 • Arvioitu hinta - 4500 ruplaa / yksikkö.

Kasa tavanomaisille maille on halkaisijaltaan "viides" noin 500 mm. Tällaiset paalut soveltuvat kevyiden muiden kuin asuinrakennusten ja aidojen rakentamiseen. Paalun parametrit:

 • seinämän paksuus - 4-16 mm;
 • kasa pituus - 2,5-15 m;
 • askel paalujen välillä - 2,5 m;
 • paalut ovat saatavilla eri halkaisijoilta 47 - 325 mm;
 • kantavuus - 0,7-2,5 tonnia;
 • arvioidut kustannukset - 2000 ruplaa / yksikkö.

Laajaa viidennestä kasaa käytetään kelluvilla, kallistuvilla ja irtonaisilla mailla. Ruuvin siivet saavuttavat lähes kärjen kärjen, kierrosten lukumäärä on vähintään 2.

 • seinämän paksuus - 4-16 mm;
 • paalun pituus - 3-15 m;
 • askel paalujen välillä - 3 m;
 • halkeamien halkaisija - 159, 219 ja 325 mm;
 • kantavuus - 1-3,5 t;
 • arvioidut kustannukset - 3500 ruplaa / yksikkö.

On myös monimutkaisempia kasaarakenteita - useilla kierroksilla, integroidulla tyhjennysjärjestelmällä ja lisäterillä. Tällaiset mallit ovat melko kalliita ja niiden asennustekniikka on monimutkaisempi. Siksi tällaisia ​​paaluja ei käytännössä käytetä yksityisessä rakentamisessa.

Ruuvi perusta taloon tee se itse

Suunnittelu ja laskenta

Ensinnäkin on välttämätöntä tehdä maaperän laadullinen analyysi. On parempi antaa alueen geologian tutkiminen ammattilaisille - yritys, joka harjoittaa talojen rakentamista ruuveilla. Asiantuntijat laskevat paalujen kantavuuden ja säätiön elämän tietyllä alueella, määrittävät maaperän aggressiivisuuden indikaattorit ja antavat asianmukaisen johtopäätöksen.

Määritettäessä paalujen tyyppiä ja määrää otetaan huomioon seuraavat indikaattorit:

 • maaperän ominaisuudet ja tyyppi;
 • pohjaveden taso ja kausivaihtelu;
 • tulevan rakenteen paino kaikkien "täytteiden" kanssa;
 • lumikuorma talvella;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • kara leikkuun asennuksen aikana (n. 20 cm).

Ruuvipohjan laskeminen voidaan tehdä paalujen tuottajilta. Hyvin usein ne tarjoavat poimia "ainoan" ilmaisen, alle tulevan rakentamisen.

Kokonaiskuorman saavutettua arvoa suositellaan kasvattavaksi 20%: lla - turvallisuustekijä. Tämän tuloksen perusteella määritetään tarvittava paalujen lukumäärä.

Ruuviasennuksen suunnittelussa on otettava huomioon:

 1. Pallojen välinen etäisyys on enintään 2,5-3 metriä.
 2. Talon jokaisen nurkan pitäisi olla paikoillaan.

Säätiön rakentamisen vaiheet

Rypäleiden poraaminen on melko työvoimavaltainen prosessi, joten on parempi saada kaksi tai kolme ihmistä.

Työtä varten voit itsenäisesti tehdä vivun, joka helpottaa ja nopeuttaa paalujen asentamista maahan. Tätä varten aseta 3 cm: n halkaisijaltaan halkaisijaltaan ruuvipätkän yläreunaan olevat reiät. Käytä neliömäistä putkea leikkaamalla romu molemmilta puolilta. Kotitekoisten käsivarren hihojen optimaalinen pituus on 2,5-3 metriä.

Ruuvin pohjainen asennus:

 1. Puhdista roskista.
 2. Sovellus Markup. Pohjapintaan pohjan ja umpikujen sijainnin piirittämiseksi - siirrä ääriviivaa rakennustyömaan tasolle. Ristikon rajat määrittävät pohjahihnan ympärysmitan, palkkien leikkauksen - paalujen sijainnin.
 3. Kunkin paalin kohdalla kaivaa kuopat, joiden syvyys on 15-20 cm.
 4. Kiristämällä paaluja. Pallon ruuvaamisen aikana yhden henkilön on ohjattava rakennustason avulla pystysuoran paikan ja paalun ylemmän leikkauksen vaakasuora asema suhteessa maaperän pintaan.
 5. Ensinnäkin, kulmikkaat paalut ovat ruuvataan.
 6. Paalun ruuvi-terä tulee upottaa kokonaan pakkastamattomaan maaperään.
 7. Pilarien kiristämisen jälkeen keskitason paalut ruuvatetaan säätiön kulmiin.
 8. Tasoittavat paalut. Lasertason tai optisen etäisyysmittarin avulla määritä paalikynän korkeus, kiinnitä merkinnät ja leikkaa poraukset hiomalla. Ogolovki nousee 40-50 cm maanpinnan yläpuolella.
 9. Paalun ontelo voidaan täyttää betonin liuoksella (sementin ja hiekan suhde on 1: 4).
 10. Teräslevy (kärki) hitsataan jokaisen paalun runkoon, joka jakaa tasaisesti kuorman koko osa-alueelle. Hitsausta tulee käsitellä korroosionestoaineella ja maalata.
 11. Paalukentän pinoaminen puupalkilla, vahvistetulla betoniteräksellä tai kanavalla.

Ruuvi perusta taloon: kuva

Ruuvin säätö on valmis lisärakentamiseen.

Ruuvi perusta kotiin: video

Vihjeitä porausruuvin perustusten asennukseen

Listataan asiantuntijoiden suositukset, jotka auttavat rakentamaan vankka ja kestävä koti ruuveilla.

 1. Pallon pystysuuntainen poikkeama ei saisi ylittää 2 °: ta.
 2. Jos kasa on poikkeuttanut merkittävästi esteen aikana ruuvaamalla tai "kaatunut", se on purettava ja asennettava uudelleen muualle.
 3. Pileä, ruuvattua kulmassa ei voi suurentaa.
 4. Pallon ruuvaaminen syvyyteen maaperään on vähintään 600 mm.
 5. Kallistuksen korkeuden säätöä ei voi irrottaa. Tulevaisuudessa tämä johtaa säätiön tukemiseen ja sen seurauksena rakennuksen muodonmuutokseen.
 6. Paalun tulisi mennä tiheän maaperän tasolle 600-800 mm.
 7. Jos rakennetaan tilapäistä rakennetta, on parempi olla betonipoikkea, koska materiaalia voidaan käyttää toisen kohteen rakentamisessa.

Viime aikoina ruuvin säätiötä on käytetty aktiivisesti Venäjällä vanhojen rakennusten jälleenrakentamiseen ja uusien talojen rakentamiseen ongelma-alueille.

Ruuvipallot: valmistus, asennus, laite ja säätiön laskenta

Ruuvipallot eivät ole XXI-luvun teknologia, kuten ne joskus kirjoittavat. Ne tunnetaan antiikista. Ensimmäinen dokumentaarinen näyttö siitä, miten ne ovat käytössä Ranskan armeijan teknisissä yksiköissä, ovat Napoleonin sodissa. Ensimmäistä kertaa ruuvipilvi patentoitiin vuonna 1838 Isossa-Britanniassa Alexander Mitchell. On sanottava, että brittiläinen patentti ei ole ensisijainen asiakirja, vaan se takaa ainoastaan ​​tekijälle oikeuden käyttää tätä mallia kaupallisessa käytössä Britannian imperiumiin.

Venäjällä, jossa oli riittävästi rakennustilaa ja pääsyteitä, ja maaperän kantavuus useimmilla alueilla on pieni ja vakaa, ruuveja ei käytetä vasta vallankumouksessa. Ruokapurujen perustusten rakentaminen alkoi vain permafrost -vyöhykkeellä sijaitsevien alueiden kehittymisen myötä. Jos maanpäälliset rakennukset häiritsevät, muodostuu sulatusratkaisuja, joihin ei vain taloja, vaan koko kylä voi myös uppoa, ja jalustat eivät käytännössä edellytä niitä.

Tällä hetkellä porausruuvin perustuksia käytetään laajasti yksittäisissä rakenteissa. Tärkein syy on, että tällainen säätiö on helpoin ja nopein tapa koota omiin käsiisi. Jos rakennus on yksikerroksinen valo (esivalmistettu, kehys, hiilihapotettu betoni), voit myös tehdä useimmat paalut itse. Tällöin maanpinnalle ruuvattuihin paaluihin perustuvat sääolot osoittautuvat halvemmiksi kuin toiset.

Vahvuudet ja heikkoudet

Pallosäätiöt ovat pohjimmiltaan erilaisia ​​kuin nauha ja laatta siinä, että jokainen kasa siirtää maahan väkevöidyn kuorman erillisessä pisteessä. Ja paalunruuvin säätö puolestaan ​​eroaa paaluputkistetyistä teräsbetonipapeista siinä, että:

 • Paalut - metalliputket, paljon huonompi kuin teräsbetoni, jotka vastustavat taivutusta.
 • Metallipallot maaperässä altistuvat korroosiolle.
 • Ruuvipillojen ruuvaus, toisin kuin ajo ajoon, ei kompakti, vaan löysää maata.

Näiden tekijöiden ansiosta paalunruuvin perustuksen laatu riippuu suuresti maaperän ominaisuuksista. Ihanteellinen "tyyny" ruuvausperustan alla on voimakas kuiva lama tai hieman kostutetulla alluviumilla, hiekka, jossa pienet pikkukivet. Jälkimmäisessä tapauksessa paalun ruuvi työntää itsensä eteen jatkuvasti laajenevan ja tiivistetyn maaperäkaran. Vesi on puristettu pois, ja pieniä savipartikkeleita, jotka ovat aina leviämässä alluviumissa, sementoituvat. Lopuksi maaperäkartio saavuttaa betonin voiman ja yksittäisten paalujen kartiot syvällä. Kasa on kiillotettu tiukasti, joten on helpompaa kääntää se korkkiruuviin kuin kääriä tai käännä sitä edelleen; vahvin säätiö on nyt valmis lähes olemattomalla nollajaksolla.

Arbor, jossa on kylpy ruuveilla

Venäjän federaation enemmistön hedelmällisissä monikerroksisissa maissa perustuspää toimii eri tavalla. Kuinka - analysoimme alla, mutta nyt mainitsemme rupapaikkojen hyvät ja huonot puolet Venäjällä lukuun ottamatta vuoristoisia alueita ja permafrost -vyöhykettä:

 1. Ei ole tarvetta sivuston suunnitteluun ja laitteiden pääsy teitä siihen - plus.
 2. Rakentaminen ei ole sidottu kauteen, sää / ympäristöolosuhteisiin ja kohteen sijaintiin; paalut voidaan kääriä suolla ja permafrost - plus.
 3. Porausruuvin laitetta käyttävät manuaalit ovat suuruusluokkaa ja pienempiä kuin mikään muu; se voidaan kerätä 1-3 työvuorolle - plus.
 4. Ei tarvitse odottaa säätiön kutistumista, rakentaminen voi alkaa heti asennuksen jälkeen - plus.
 5. Päärakennuksen laajentaminen voidaan tehdä ilman pelkoa niiden perustusten kutistumisesta vanhan - plus - suhteen suhteen.
 6. Rakentaminen on mahdollista kehittyneessä maanalaisessa viestinnässä - plus.
 7. Käyttämällä teollisia kokoonpanomenetelmiä ja yhdistelmänä teräsbetoni-nauhateollisuuden pohja mahdollistaa rakentamisen heikoimmassa maaperässä, jopa hiekkakivi-plus.
 8. Sama teollisuusrakennustekniikka mahdollistaa paalujen poistamisen maasta uudelleenkäyttöä varten.
 9. Rajoitettu käyttöikä: kostutetulla maaperällä, jonka kemiallinen reaktio ei ole neutraali, metallipallot palvelevat 50-60 vuotta; burzoabivnye (ks. alla) 100-120 vuotta - miinus.
 10. Laakerikapasiteetti, joka on rajoitettu maaperän ominaisuuksilla: poraus monikerroksinen rakenne paaliruuveilla on mahdotonta - miinus.
 11. Kiinteärakennusten pitkäkestoinen asuinrakennus rakennusten kuljetukseen kuormitettuna on 10-30% kalliimpaa kuin kasaantuminen tai nauha-tyyppinen - miinus.
 12. Laitan kellari on mahdotonta, koska rikkoi paalujen vuorovaikutusta maan kanssa - miinus.
 13. Virtaavan veden pääsy maanalaiseen rakennukseen on mahdoton hyväksyä, joten kellarin ja sokean alueen viimeistely on melko monimutkaista - miinus.
 14. Säätiön asennus edellyttää alustavia geologisia tutkimuksia rakennustyömaalla ja melko monimutkaisia ​​ja aikaa vieviä laskelmia. Jos vakiomallia voidaan kehittää nauhan perustuksille, kukin paaliruuvi on suunniteltu erikseen - miinus.

Yksittäisessä rakenteessa paaliruuvi-pohjan edut syrjäyttävät epäilemättä seuraavissa tapauksissa:

 • Väliaikaiset valaistustalot. Esimerkiksi ottaisimme kohtuuhintaisen edullisen kiinnityksen esivalmistetussa talossa ja sen vieressä rakennamme vähitellen pääoman kartanoa.
 • Puiset kylvyt: Lattian luotettava eristäminen maasta antaa melko kevyt ja pehmeä höyry metallista.
 • Maatilarakennus, markiisit, ristikko.
 • Aidat.
 • Swing portit.

Ruuvien paalujen liukuvien porttien sarakkeita ei pitäisi tehdä: mekanismin alla tarvitset vielä perusteellisen betonisoitumisen, ja sen kutistuminen johtaa edelleen silmukan viereen; myös paalut eivät pidä säännöllisiä vuorottelevia kuormia, kun niitä jatketaan / vedetään takaisin. Garnien paaluperustukset eivät ole kovin sopivia; sisäänkäynnille ja poistumiselle on välttämätöntä tehdä noin 0,5 metrin korkeus, mikä on hankalaa, vie tilaa paikalta, vaikeuttaa ja nostaa työn kustannuksia. Poikkeuksena on hitsattu metalli-autotalli, mutta kaikki tietävät estetiikkaansa.

Kuinka ruuvipuristin toimii?

Tarkastellaan Venäjän federaation keskikaistalle tyypillisiä maakerrosten järjestelyä, ks. oikealla:

Työnnä ruuvipallo maahan

 1. Edellä - humus, joka muuttuu asteittain hiekkasaumoiksi, kokonaiskapasiteetilla 0,15 - 3 m. Tässä tapauksessa niiden hedelmällisyys ei ole tärkeä, vaan se, että maa on hyvin heikko ja kantavuus on alle 2 kg / m². cm, löysät ja syvälle syvyyteen, ennen talvea ja runsaasti kosteita.
 2. Saumakerros, jonka kantavuus on 3-4 kg / m². Katso, että sen kykyä käyttää tavanomaisia ​​ruuvipinoja on oltava vähintään 0,7-1,2 m ja sen on oltava kiinteä rakennuspaikan sisällä.
 3. Loose, voimakkaasti, jopa kellukkeihin, tulvillaan suuritehoisella alluviumilla; kantavuus enintään 2-3 kg / m². m.

Kernomoli-kaistaleessa hiekkasaumaa sisältävä humus voi saavuttaa yli 5 m paksuuden toisaalta. Toisaalta, joissakin paikoissa suoraan pinnalle voi tulla ulos. ergeni - hiekka-saviastiat Ergeni-joesta viimeisen jäätikön jälkeen, jonka jälkeen Fennoscandian sulavan jäätikön vedet virratut muinaiseen Sarmatianmerelle, joka yhdisti Mustan, Azovin, Kaspian ja Aralin. Se sai nimensä geologiasta morelin harjanteesta Yergenistä, jossa nämä tyypilliset talletukset löydettiin ensimmäisen kerran. Muuten geologisten tietojen mukaan tämä "joki" saavutti 200 km leveä kanavan ja sen tulva-alue on 600 km.

Yergenin kantokyky on jo 0,5 metrin syvyydessä 5-6 kg / m². m, ja kun kasa ruuvatetaan, tiivistekartio kasvaa erittäin nopeasti. Jos kasa meni Ergenille ennen kuin syvemmällä kuin 2,5 m syvällä, niin säätiö on erittäin vahva. Jos alle 2 m - täällä on mahdotonta rakentaa pyllyjä. Mutta takaisin tavalliseen maaperään.

Huomaa: Juurien ja rannikkojohtojen aluevalinnoilla on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin yergeeni.

Humuksen yläkerros, jossa on hiekkasaumaa, jäädyttämisen kohteena, on kovaa. Jäätymisen aikana vesi laajenee tasaisesti kaikkiin suuntiin, joten talvella kallistuva maaperä tarttuu tukevasti paaluun kaikilla puolilla ja vetää sitä voimakkaasti. Ja keväällä, joka on sulanut, astuu syrjään ja antaa hänelle tilaisuuden vapaasti uppoutua ja taipua. Alueellamme, valitettavasti melkein koko kuormitus ruuvipuristimessa siirretään viidenneksi sen alapuolelle, ja sen painon sivuilta ei ole mitään. Puristamalla vettä ja painamalla paalun ympärille maaperää konglomeraatiksi, kuten ajon aikana, ei tapahdu ruuvaamalla ruuvia.

Hiekkapohjainen maaperä pakastussyvyyden alapuolella lähes ei vastusta kantojen vetämistä. Jos vain kuormituksen omaava kerros on pienempi kuin sen minimipaksuus 0,7-1,2 m, jäljellä on vain kaksi lähtöä:

 • Aseta kasa paikoilleen vain 1 ruuvi kierrosta kohti ja pätkän pää ei saa läpäistä laakerikerrosta yli puolet, muuten se leviää maapallon vesillä paalun ympärillä. Toinen edellytys - laakerin sauman tulee olla vähintään 2,5 metrin päässä rakennustyön alimmasta kohdasta, muuten säätiöllä ei ole riittävää sivuttaisvakavuutta.
 • Ottakaa hyvin pitkä, ei alle 5 m, erikoisrakenne kasaantuville ja kelluville maille, katso alla. Sama paalu soveltuu esimerkiksi yli 3 metrin paksuiseen kerrokseen. on chernozem. Mutta voit vain kääriä ne raskailla koneilla. Paitsi että kasa on pitkä ja jopa maa on viskoosi ja tahmea.

Huomautus: ensimmäisessä tapauksessa metalliputken räjähdysvaara- kotelo on vapaasti sijoitettu alle 4 metrin pituiseen paaluun, kuten kuvassa 2 on esitetty. Esimerkkinä teknisestä paradoksista on se, että jotta paalu olisi entistä tiukemmin maassa, se on erotettava maasta.

Pallotyypit

Päätyyppiset ruuvipallot

Kuviossa 5 on esitetty perusruuvipallojen päätyyppit. Vasemmalla on kasa permafrost -maaleille, hiekkakiveille ja tiheille paikoille, joilla on suuri kantavuus. Maaperän pylväs on pakattu, joten hän pitää kasa myös sisäpuolelta. Tämä kasa ei sovellu betonointiin, mutta sille sopivat maaperät ovat hyvin pidettyjä. s = (8-20 mm); L = (4-16) m 4 metrin välein; d = 219 tai 325 mm. Kuorman kantavuus on 4,5 tonnia, jonka hinta on 4,500 ruplaa.

Porakoneita käytetään samankokoisina ruuvien alareunasta johtuen, ks. Lopussa. Jotta voidettaisiin betonoida, maaperä niiden rungoista on tässä tapauksessa otettu pois erikoisporaustyökaluilla - lusikallinen kaira tai lusikka. Tekniikka on työvoimavaltainen, mutta se mahdollistaa 3-5 kerroksisen päärakennuksen rakentamisen aivan permafrostin, suonien ja turvesien ympärillä.

Keskellä paalua edellä kuvatuille tavallisille maille. Aseille ja vaaleille ei-asuinrakennuksille tällaiset paalut voidaan tehdä itse. s = (4 - 16 mm); L = (2,5-15) m 2,5 m: n välein; d = 47, 75, 89, 108, 133, 159, 219, 325 mm. Kuormitus on (0,7-2,5) tonnia, jonka kustannukset ovat 2000 ruplaa.

Oikealla - kasa laajennetulla kantapinnalla löysä, kallistuva ja kelluva maaperä. s = (4 - 16 mm); L = (3-15) m 3 m: n välein; d = 159, 219, 325 mm. Kuljetettu kuorma on (1-3,5) tonnia, jonka hinta on noin 3500 ruplaa. Vaikka ruuvin kärki ei saa olla valettu eikä taottu, vaan se hitsataan metallilevystä, on vaikea tehdä potkurin terällä on oltava vähintään kaksi kierrosta ja kapeampi, saavuttaa lähes kärjen kärki.

Näiden perustyyppien lisäksi myytävänä on melko laaja valikoima erityisiä paaluja: monikierros- ja monivaiheiset ruuveja, lisäterät, integroidulla viemäröintijärjestelmällä, kemiallisesti kestävistä materiaaleista jne. Ne ovat kalliita, heillä ei ole lainkaan sovelluksia yksittäisissä rakenteissa, vaan ne edellyttävät monimutkaista teknologiaa säätiön käyttöön. Siksi, vain mainita, ne ovat, he sanovat, ja niin.

Tietoja ogolovka

Saatavilla on paaluja, joissa on asennus- ja tekniset vinkit. Tietenkin he maksaisivat enemmän. On pidettävä mielessä, että asennuspää ei tarvita vain puupaneeleiden asentamiseen paaluilla; muissa tapauksissa on aivan mahdollista tehdä ilman sitä: metalliprofiilien perustuspihdit (ks. jäljempänä) on hitsattu suoraan paalun akseliin, se kääritään manuaalisesti käyttäen teknisiä reikiä ja kevytkone, joka käyttää minikaivinkonetta, ei vaadi erityistä teknistä kärkiä. Kuinka paalupää on vain kuviossa esitetyllä tavalla 133 mm paalulla. Muiden halkaisijoiden halkeille levyn mitat pysyvät muuttumattomina.

Kokoonpano ja tekninen korkin ruuvi

Paalujen asennus

Jotta lukija voisi arvioida etukäteen hänen kykyjään ja kykyjään, kerromme ensin siitä, miten ruuvipillit asennetaan. Kevyissä maissa jopa 5 metriä pitkiä paaluita voidaan kääriä käsin. Tämä edellyttää 3 henkilöä: kaksi on fyysisesti vahva ja kestävä, ja kolmas on huomaavainen ja tarkka silmämittari:

 1. Käsikäyttöinen porakone tekee viitenumeron, jonka syvyys on vähintään 1,2 m.
 2. Kasa asetetaan räppäriin ja se tasataan pystysuorasti lyijylinjalla.
 3. Pilejä kierretään paalun teknisillä rei'illä ja halkaisijaltaan vähintään 5 - 6 metrin pituinen halkaisijalka putoaa sen päihin. Maali on mahdotonta peittää letku letkukiristimillä ja kiinnittää portti sivulta, muutoin kasa väistämättä kiertyy! Paalusakselin ja portin akselin on leikattava!
 4. Kasa on varovasti kääritty, kunnes se osuu rapperin pohjaan.
 5. Lopuksi tarkista paalin pystysuora, paina hartioita ja aseita.
 6. Kääritään nimelliseen syvyyteen; tarkkailija valvoo jatkuvasti pystysuuntaisuutta ja antaa komentoja porakoneille, jotka ovat vahvempia lainaamaan, mihin suuntaan lainata.

Sallittu varren kasa 5 m pitkä - 2 astetta. Pyörimään sitä tarkkaan silmään, tarvitsemme melko ihmisarvoisen kokemuksen hyvin koordinoidusta prikaatiosta. Erityisen vaarallinen tapaus on se, että kasa ei mene "lankaan", on mahdotonta tasoittaa tätä, ja on mahdollista kääntää se takaisin vain 1,5 metrin syvyydeltä hiekkasaumoissa tai podzolissa. Siksi on järkevää, ennen säätiön aloittamista, harjoitella jossain takapihalla.

Huomaa: itse säätiön asennustekniikkaa käsitellään jäljempänä.

Kääritään ruuvipuristin minikaivukoneella

Mekaanisesti yksittäisissä rakenteissa olevat paalut yleensä kääritään minikaivinkoneella, jossa on paalun kuljettaja, katso kuva. Vuokraus tai vuokraus yhdessä tällaisen koneen käyttäjän kanssa on monta kertaa halvempi kuin "suuret" erikoislaitteet, ja se käyttää halkaisijaltaan jopa 12 metriä pitkiä ja halkaisijaltaan jopa 159 mm tavanomaista venäläistä maata. Kääreessä kestää noin 3-10 minuuttia, riippuen maasta; vertikaalisuus saadaan automaattisesti. Joidenkin mini-EKs -mallien junaliikenteen elektroniikkaa voidaan liittää lasertasolla niin, että paalujen yläosat tulevat välittömästi ulos yhdestä tasosta. Yleensä paras vaihtoehto.

Video: paalujen manuaalinen ruuvaus perustuksen alla

Kotitekoisia paaluita

Jos kylpylä on 4x6 m terassilla, tarvitset noin 20 paalua. Varat - 40 000 ruplaa. halvin ei lasketa roster grind. Riittävän kokenut kotiteatteri huomaa välittömästi, että niiden tekeminen itsenäisesti vaatii huomattavaa työtä, mutta se maksaa vähintään kolme kertaa halvempaa, tarvitsemme vain bulgarialaista ja hitsauskonetta: tavallisilla maaperillä keskellä kaistalla kertakäyttöpinoa varten, paksua ruuvipäätä ei tarvita.

Kotimaisen ruuvipilarin osuudet

Huomaa: jos paalut on tarkoitettu saantiin, sinun on otettava D = (3.5-4.5) d, ks. oikealla. Muuten vuorotteleva tuuli kuormittaa kankaalleen pian irrota rakenne, ei ole grillage. Tästä johtuen tunkeutuminen on otettava 1,5 kertaa tavallista enemmän, ts. 1,8 m

Itse asiassa ruudupallot kevyille maaleille, joiden pituus on jopa 4-6 m, voidaan tehdä omalla ilman monimutkaisia ​​laskelmia ja laskelmia. Kylpy, amme tai aidan tämä riittää. Yksinkertaisuuden vuoksi käytämme kasaa yksisuuntaisella ruuvilla, joka sijaitsee kokonaan rungossa; sen piirustus, jossa on tarvittavat mittasuhteet, on esitetty kuv. oikealla. Putkia ei tarvitse ottaa vakiovarusteena halkaisijaltaan, kaikki saatavilla olevat; aitauspylväistä - 60 mm ulkopuolelta pikkutakseille tai verkkorakenteille tai 80 mm: stä massiivipuiset aidat, jotka on tehty profiililevystä tai taotut. Ruuvi - teräs 4 mm paksu.

Yksivaiheinen ruuvi paaluille

Kuinka leikata metallirengas kuvassa 1 esitetyn ruuvin alla. vasemmalla. Leikkuulinjan tulee mennä sujuvasti tangentista renkaan sisähalkaisijaan ennen sitä ulospäin. Sitten leikkuuterä on kuperampi ja helpompi mennä maahan. Ja kulutusreunan "sarvi" painaa löysäämätöntä maata kasa-akselia vasten, jossain määrin tiivistää sitä. On toivottavaa terävöittää leikkuureuna yksinkertaisella kiilalla.

Kun venytetään kierteeseen, renkaan sisähalkaisija pienenee. Edellä olevan piirroksen mukaisen ruuvin askel on lisättävä työkappaleeseen 10%, plus 3-4 mm: n tekninen varaus. Esimerkiksi yleisimmille 108 mm: n paaluille saadaan 121-122 mm. Keräävät paalut yhteen, kokoonpanotekniikka on seuraava:

 • Valmista ruuvi kuvio;
 • Laita se löysästi putkeen;
 • Putken lopussa hiomakone katkaisee kolmikulmaiset kampasimpukat, 3-6 riippuen putken halkaisijasta;
 • Leikkuulaite vie ne kartioon ja kiehuu nivelet;
 • Ruuvin aihio syötetään tuloksena olevaan kärkeen ja leikkuureunan sisäreuna on kiinnitetty paalun akseliin hitsaamalla;
 • Kiinnitä kiristämällä ruuvi aihio kierteeseen, kun taas sen sisäreuna ei putoa putkeen. Ruuvi on "podgulyaet", mutta sen arvo ei ole kriittinen;
 • Pidä ruuviasennusta kiinni, tartu ulospääsyn reunan sisäreunasta.
 • Keitä potkurin terän koko sisäreuna.

Video: kotitekoinen kasa aitauksen alla

Portti paaluilla

Ruuvien paalujen portti vaatii ylimääräistä työtä. Tosiasia on, että ovet eivät lataa pilareita lainkaan tai ne ovat paljon heikommat kuin kangas. Ilman lisäpainopistettä maapohjapintojen yläosassa levitetään pian sivulle. Muuten, tämä koskee vain vähäisemmässä määrin myös nurkkapilarit.

Ongelman ratkaiseminen on helppoa: pilarin ympärillä kaivetaan kaivantoa puoli-tai kaksi pikalientä ja 0,25-0,5 m syvä, kaadetaan betoniin 10 - 15 cm hiekkalaatan päällä. Betonipigmentti siirtyy sarakkeen vaakasuoran osan päälle ja ruuvi syvyyteen vie pystysuoran osan. Putkien pylväät tarvitsevat suuremman halkaisijan, 120 mm. Muista kuitenkin, että tämä ei ole täysipainoinen betonointi, et voi ladata harkkoja pystysuunnassa!

Säätö ruuveilla

Pile-ruuveja on paljon vaikeampaa suorittaa kuin kasa-aita. Siksi meidän on ensin tehtävä joitakin valmistelevia töitä, joiden tehtävänä on määrittää maapallon tukien tukien koko, sitten paalujen välinen etäisyys ja laatia suunnitelman kaaviosta rakennustyökalun kasaalisesta kentästä. Vain silloin on mahdollista jatkaa säätiön asennusta.

geologia

Tulevaisuudessa rakennustyömaalla, jossa on kirjekuori kulmissa ja keskellä, poraamme 2,5 m: n syvänteen etsintäkaivoja käsiporalla. Poraamme tietenkin vähitellen, jotta pora ei jumittunut. Läpivientien helpottamiseksi poraamme pienemmällä halkaisijalla. Käsikäyttöisen paalutuksen tutkiva poraus katsotaan onnistuneeksi, jos seuraavat kolme tekijää ovat samat:

 1. Kaikissa kaivoissa 2 m syvyyteen kohdistui tiheä kanto.
 2. Sen kerroksen paksuus on vähintään 0,7 m.
 3. Lohkareita, paksuja juurta tai roskia ei löydy mistään kuopista.

Muussa tapauksessa et voi tehdä mitään, sinun täytyy joko rakentaa toisenlainen säätiö tai ostaa kalliita erikoisvoimia ja palkata voimakkaita laitteita niiden viimeistelyyn.

Huomautus: ilman henkilökohtaista kokemusta alalla rakennegeologia olisi hyödyllistä käyttää ei laiska tai kaivuri, ja kaivaa kuopan päällä 2,5 m Sitten lapio pohjakuva, kiinteä kappale poistetaan, ja ei irronnut maa-analyysi, jolloin saatiin lähellä laboratorio rakenne. kantokyvyn määrittämiseksi. Voit myös soittaa asiantuntijaan paikallaan. Jos kantokyky on vähintään 2,5 kg / m². cm, paaliruuvi perustetaan tällä sivustolla mihin tahansa rakenteeseen.

Säätiön laskenta

Edellä mainitut kuormankapasiteetilla olevat arvot ovat likimääräisiä. Paalujen kantavuus riippuu maaperän luonteesta myös siksi, että heikko maaperä vaikeuttaa paalujen kasautumista rakennuksen painon vaikutuksesta. 1-2 kerroksinen talo, ilman että säätiön kustannukset nousevat merkittävästi, voidaan laskea yksinkertaistetulla menetelmällä:

 • Määritä rakennuksen rakenneosien paino;
 • Otamme huomioon lunta, tuulen ja kotimaisen kuormituksen yleistyneillä indikaattoreilla;
 • Keräämme painoja ja määritämme rakennuksen tehollisen painon kuormituksen;
 • Rakennuksen kokonaispinta-alan ja paalujen välisen pienimmän sallitun etäisyyden mukaan löydämme niiden mahdollisimman suuren määrän.
 • Perustuu maaperän kantavuus 2,5 kg / m². m, laske paalin kantapään kokonaispinta-ala;
 • Sen päälle ja rakenteen pienemmälle painolle löydämme paalujen vähimmäismäärän;
 • Useiden kokoisten tai mittasuhteiden mukaan kotitekoisen paalun piirustuksesta määrittelemme paalun koon ja niiden todellisen numeron paalukentässä;
 • Rakennamme paalikentän suunnan, joka tarttuu paalujen välisten raja-arvojen rajoissa ja painon kuormituksen tasaisen jakautumisen periaate;
 • Rakennamme grilli-suunnitelmaa ja yritämme tasaisesti jakaa kuorman rakennuksesta.

Tämä tekniikka antaa hieman yliarvostetun paalun irtisanomisen, mutta yksittäisten rakennushankkeiden kustannukset kasvavat vain 5-7%: lla, mutta säätiön luotettavuus on paljon suurempi eikä se ole niin kriittinen maaperän ominaisuuksille kuin mallinnettu tietokoneella minimiin kustannuksin.

Tietoja pinoasennosta

Ruuvien paalujen vähimmäisnopeus Keski-Venäjällä normaalille alueille on 1,7 m. Jokaisen paalin kohdalla on oltava vähintään 0,5 m koskematonta ylempää maaperäkerrosta, muuten koko säätiö johtaa. Poikkeuksena ovat esimerkiksi paalunhampaat alueilla, jotka tarjoavat keskittynyttä kuormaa. uunissa tai pylväässä. Jos maaperä joutuu suoraan pinnalta, heikosti hajallaan sivuihin, kun kasa kääritään esimerkiksi. joen sedimentti, pienimpien vaiheiden välillä paalujen välillä on sallittu kestää 1,5 m, ja kevyiden jatkeiden, kuten verannat - 1,2 m. Suurin askel yhden kerroksen talojen yleinen tyyppi on:

 • 3 metriä puutavaraa tai puutavaraa varten, esivalmistettu paneeli ja kehysrakennukset.
 • 2,5 m hiilihappojäähdytteisten, kieltilevyjen (PHB) ja karkeiden lohkojen taloa varten.
 • 2 m tiilitalleille.

Osien paino

Tyypilliset rakennuksen rakenneosien painojen arvot ovat:

 1. Runkopaneelin paksuus jopa 150 mm - 30-20 kg / m². m; log - 600 kg / m3. m; Ilmastettu ja PHB - 400-900 kg / m3. m; tiili - 600-1200 kg / cu. m riippuen tiilimuodosta, täyteen tai onttoon.
 2. Teräslevyn katto - 20-30 kg / m3. m; kateaine - 30-50 kg / m² m; liuskekivi - 60-80 kg / m² m.
 3. Päällekkäisyys on puuta, jonka eristystiheys on 200 kg / m3. m - 70 - 100 kg / m2; kellarikerroksessa samantyyppisiä puupalkkeja - 100-150 kg / m². m; monoliittinen teräsbetoni - 500 kg / m² m; sama, ontosta ytimistä - 350 kg / m². m.
 4. Käyttökuorma (ihmiset, kalusteet, kodinkoneet) - 100 kg / m². m.

Laskennan ala on yhteinen rakennus. Esimerkiksi 4x6 m: n log kylpyamme, jonka terassi on 2x3 m, painon paino on noin 10 tonnia. "Kevyt" kylpylä.

Lumi ja tuuli

Lumikuorma kestää 50 g / m². m kokonaispinta-ala Black Earth ja etelässä, 100 g / m². m keskikaistalta, Novgorodin ja Arkhangelskin leveyspiiristä 150 g / m². m ja 200 g / m2. m pohjoiseen. Siperiassa - 100 g / m². m Novosibirskin leveysasteelle ja 200 g / m². m pohjoiseen. Tuulikuorma lasketaan kaavalla W = (40 + 15h) S, missä h on rakennuksen korkeus maanpinnasta katon harjanteeseen ja S on talon kokonaispinta-ala.

Saadut arvot kerrotaan yhden kerroksen talon kertoimella 1,3 ja kaksikerroksisella talolla ja lisätään painokertoimien summaan. Tätä kutsutaan punnitsemiseksi tai painojen keräämiseksi. Mainitulle kylpyläosastolle, jossa katto on 2,4 m ilman ullakkoa, saadaan noin 17 tonnin arvo.

Kuinka monta paalua tarvitset?

Nyt tehdään tärkein laskelma - paalujen määrä. Kuten jo mainittiin, uskomme, että kasa on vain kantapään kohdalla. Saunomme on 4x6 m ja terassi on 2x3 m, yhteensä 30 ruutua. Pallojen välinen minimipituus on 1,7 m, ja molemmilla on 0,85 x 0,85 = 0,7225 neliömetriä. m rakennus.

"Kilpailijat" eivät vaikuta kulmikkaita ja kehäpinoja ulkopuolelta, koska he eivät yksinkertaisesti ole siellä. Tämä seikka otetaan huomioon tietyllä korjauskertoimella, joka voidaan johtaa topologian lain mukaan. Normaalien mittasuhteiden rakentamiseksi sen arvo tulee olemaan suunnilleen yhtä suuri kuin talon pitkän sivun suhde lyhyeen. meidän tapauksessamme 6/4 = 1,5. Sitten kasa on 0,7225x1,5 = 1,08375 neliömetriä. m.

Alle pinta-ala on 30 neliömetriä. m tarvitsee 30 / 1,08375 = 27,68 tai pyöreästi 28 paalua. Tässä on niin monta kuin mahdollista raja-arvossa, jotta heikentymättä toisiaan, kouran alla, jos se ei ole kylpyamme vaan valuraudan valukappale. Mutta kylpyläpainon paino, kuten muistamme, on 17 000 kiloa, niin kussakin kasa on 17 tonnia / 28 = 0,607 tonnia.

Nyt tarkastelemme paalujen teknisiä olosuhteita, tai katsomme itseämme, jos tunnemme vahvistamisen, jonka 3-5 m pitkä putki kestää tällaisen suuruisen kaksoisaksiaalisen kuorman, ts. 0,607x2 = 1,244 tonnia ilman taipumisriskiä. Kaksinkertainen, koska sinun on otettava huomioon maaperän kerääntyvän kerroksen epätasainen sivuttaispaine. Joka tapauksessa lähdetään SV108-kasa, halkaisijaltaan 108 mm. Koron halkaisija on 300 mm, mikä antaa meille mahdollisuuden laskea paalun vähimmäismäärä.

Koko kantapinnan laskemiseksi jaetaan paino kilogrammoina jaettuna maaperän kantavuudella (2,5 kg / m2). Kylpylälle saamme 6800 neliömetriä. cm. Kantapään halkaisijaltaan 300 mm tukialueen 706 neliömetriä. cm, ts. 17 000 kg: n kuormituksen alla tarvitsemme vähintään 10 paalua. Ota nyt huomioon seuraavat seikat:

Sample Pile Field Plan

 • Jokainen nurkki, ulkoinen ja sisäinen, on tuettava paalulla. Kun kylvyssä on terassi, tarvitset jo 8 paalua.
 • Rakennuksen keskikohdassa pitäisi olla kasa; Kun tulee uuni, laitetaan 4 paaluharjaa, yhteensä 12.
 • Ainakin kasa on kylvyn kummallakin puolella, kun lyhyet seinät ovat pitempiä kuin 3 m: n pylväiden välisen puurajan raja.
 • Terassin keskiosaa tukee toinen kasa. Nyt kaikki ympyrässä on 16 niistä, katso kuva. oikealla. Seinässä, jossa oli terassi, paalujen välinen etäisyys oli 1,5 m, mikä on hieman pienempi kuin suurin sallittu. Jos altaan hiekkaisella rannalla oleva kylpy on kunnossa, tämä maaperä löysätään hieman sivuille, ks. Edellä. Jos ei, laskelma perustuu tarkkojen geologisten tietojen määrään. Saatat joutua vaihtamaan terassia.
 • 17 tonnia kylvyn pienentynyttä painoa on 16 paaluilla. Yksi 108 mm: n kasa heikossa maaperässä kantaa 2,1 tonnia kuormaa ja maassamme 17 tonnia / 16 = 1,0625 tonnia. emme osta sitä vielä.
 • Tarkista, missä haarukoissa oli paalujen määrä. Koska sen maksimi lasketaan alueelta, ei tarvitse ottaa paalujen vähimmäis- ja enimmäismäärän aritmeettista keskiarvoa, vaan niiden geometrinen keskiarvo, ts. kerro arvot ja ota sitten tuloksen neliöjuuri. Meillä on: 28x10 = 280; 280 ^ 0,5 = 16,73; täällä olimme myös kultainen keskiarvo. Pelkää kylpylässä mitään.

Tietenkin toiselle rakennukselle laskelma on erilainen, mutta periaate on sama: pitempien sallittujen etäisyyksien "haarukan" pitäminen kesken, valitsemme sellaisen tyypin niin, että suunnittelupaino on enintään 0,4-0,6 molemmille paaluille ja maahan. Samanaikaisesti paalusäätiö on edelleen edullisempi kuin nauhalevy ja se ei ole yhtä luotettava.

Paalun pituus

Mitä kantoaika on, vai mitä? Tässä laskelma on melko yksinkertainen. Oletetaan, että paalun syvyys määritetään geologian mukaan. Lisäämme siihen suurin ero rakennustyömaalla, se määräytyy letkun hydraulisella tasolla. Seuraava osa on ala-kentän vähimmäiskorkeus; puurakennuksiin 0,5 m. Viimeinen osa on marginaali leikkaukseen: 10-15 cm: n koordinoidulla kokeneella työryhmällä varustettu manuaalinen kierre mekaanisella ilman 30-35 cm: n laseria, sillä jos kääntämme kaikki paalut, meistä tulee Vähiten ammattilaisia, keskimäärin 20 cm. Kokoaminen yhteen, ja saamme halutun pituuden. Jos se ylittää ennusteiden laskennan perustana olevat rajat kappaleessa, harkitse sitä uudelleen ja tarvittaessa muuta paalujen määrää.

Pallokentän asennus

Ennen pölkkikentän asennustyön aloittamista kaikki paalut on peitetty kulutusta kestävällä metallipohjalla 2 kerroksella, toinen jälkimmäisen kuivauksen jälkeen. Sitten kuivattiin pohjamaalin eritelmien mukaisesti. Ilman pohjustusta paalujen kantavuus laskee neutraalien maaperän sallitun enimmäismäärän alapuolelle 15-20 vuodessa ja happamassa ja emäksisessä 10-12 vuodessa.

Ensimmäinen kasa kasa korkeimmalle kulmalle. Se leikataan välittömästi mahdollisimman tarkkaan, se on kehys kaikille muille. Sitten ne kääritään lävistäjä, sitten muut kulmikkaat, korkeimmasta alimpaan, sitten kehä samassa järjestyksessä, sitten keskimmäinen pensas ja viimeisimmät sisäiset, jos ne ovat olemassa.

Jalkojen leikkaamiseen käytetyt merkit ovat letkun tasosta. Tarkemmin sanottuna 4 m: n pituisimmalla kovimmalla langalla sag yli 3 mm, mikä ei ole hyväksyttävää. Lasertaso on vielä tarkempi, mutta ensinnäkin keskitasoiset paalut hämärtävät säteen. Toiseksi, kolmesta miehestä, jotka nukutetaan kannasta, varmasti alentaa laitetta ja uudelleen säätö ilman erillisiä punnitusmerkkejä erikoisvalmisteisilla tukeilla pienentää tarkkuutta alle vesitason määrätyn tason.

Asennuksen grillata

Nyt on tarpeen vahvistaa säätiötä vaakasuorilla lenkillä pitkittäisellä ja poikittaisella, ns. grillage tai crate. Tällaisissa rakenteissa olevia vinossa olevia linkkejä ei sovelleta; ne eivät lisää maahan maassa istuvien putkien lujuutta, vaan vain ylimääräistä materiaalia käytetään niihin.

Rostverk lisää perustuksen joustavuutta sekä pystysuoraan että horisontaaliseen kuormaan. Poikkeuksena ovat massiivipuiset talot. He "pelaavat" muodonmuutoksia melko hyvin omillaan, ja tällainen puulaatikko voidaan istuttaa yksittäisten paalujen kokoelmaan. Elastinen puurakenne jakaa sisäiset kuormansa tasaisesti.

Kuorien yleisimmät muunnelmat on esitetty kuviossa 3. Ensimmäiset 2 vasemmalla ovat sopivia mille tahansa rakenteelle. Ne eroavat vain liitosten jäykkyyden profiilissa, I-kanavalla. Paalupäitä ei tarvita täällä, eikä ole tarpeen betonita paalut tavallisissa maissa; Solmut, jotka on juuri hitsattu paalujen rungoksi. Happamissa tai emäksisissä maissa, joiden arvioitu käyttöikä on yli 25 vuotta, paalut kenttäkokoonpanon jälkeen kaadetaan M300 betonilla, ja sitä alun perin tuotetaan korroosionestoaineilla.

Variantit paalun perustuksesta ruuvipohjaan

3. vasemmalla, pos. osoittaa grillataulun puun, kehyksen tai esivalmistetun talon alle. Kuten jo mainittiin, vanteet sellaisinaan eivät ole täällä, talo on kiinnitetty yksinkertaisesti päiden yläosaan. Jos rakenne toteutetaan happamassa / emäksisessä maaperässä, jossa paalut on betonoitava, paalunpäissä on oltava reikä laastin kaatamiseksi tai erilliset hitsatut kärjet on ostettava paaluille.

Oikeanpuoleinen säätiö. Pohjimmiltaan ei paalua, vaan nauha, jota tukevat paalut. Näitä käytetään turpeen, suonensisäisten jne. Kelluvissa tiloissa. Piles on betonoitu epäonnistumatta, ja ennen kuin kaadetaan laasti runkoihin, ne asettavat lujittavan hilan, joka on samanlainen kuin lamppujen, vain pienemmän kartiomaisen pohjan kanssa. Jokainen kasa on kääritty omassa kuopassaan niin, että sen kärki on maanpinnan alapuolella betoniliuskan tunkeutumisen määrällä. Tee näin soveltaen ns. erikoissuunnittelupäällysteet. Ne käärittyvät 2/3, ja sitten lopetetaan normaaliksi.

Huomaa: burozabivnye-paalut syövyttevät vähitellen pohjasta, mutta aktiivisten maametallien ja metallin ja betonin välisen kemiallisen vuorovaikutuksen ansiosta melko tiheä liukenemattomien hydroksidien "päärynä" kasvaa väsyttävän kärjen sijaan, mikä antaa hyvän tuen rakennukselle.

Erityinen rakentaminen on hirsirakennusten perusta. Tosiasia on, että hirsirakennus ja vaellus tai puulattiat käsittelevät kuormitusta täysin eri tavoin eikä niitä voi kytkeä mekaanisesti. Siksi tällaisen rakennuksen säätöpalkkeihin on hitsattava kanavalla oleva metallinen grillaus ja niissä paikoissa, joille lokit putoavat, kanavan on oltava kolminkertainen tukipyörillä, jotta muodostuu voimakas neliömäinen kärki, ks.

Pallin laitteen rakenne ja ruuvien pohja hirsitalon alla

Kanavien hyllyissä etukäteen leikataan hitsaamalla tai porausreikiillä kiinnittimiä, joissa on sulkeissa tai kierteitetyissä sauvoissa halkaisija ja askel rakennuksen eritelmien mukaisesti; tavallisesti halkaisijaltaan 20-30 mm ja vaiheen ollessa 600-1200 mm. Kanan kanava on 80 mm. Rungon ja lattian välisen aukon väliset raot sulkeutuivat jalustaan.

Video: Laitteen porausruuvin perusta

Rakennusten rakentaminen

Kaikissa rakennuksissa, joissa on paalusäätiö, samoin kuin mistä tahansa muusta, vedeneristys on tehty kateaineista. Tiilen tai lohkon rakentamisen alapuolelle asetetaan betonilaatat pohjaan ja muuraus asetetaan niihin. Levyjen, PHB: n tai ilmastetun betonin asettaminen kanavalle on mahdotonta, vaikka se olisi kaksinkertainen kuin seinään! Syy - metalliprofiilit kuormitettuna voidaan kiertyä. Silmälle se on huomaamatonta ja käännettävää, mutta tällaisten muurattujen seinien tapauksessa tämä muodonmuutos on tuhoisaa.

Puutalot ovat toinen ongelma. Ne ovat liian vaaleita ja ilman lisäliitettä niitä voidaan siirtää säältä vain voimakkaan tuulen avulla, ei odottamaan hurrikaania tai maanjäristystä. Siksi puurakennustyöt on kiinnitetty säätörakenteeseen rakennuksen mallin mukaan, ks. Edellä.

Kellari ja maanalainen

Rakennuksen kellarikerroksen asettaminen paalunruuvin pohjalle

Rakennuksessa olevan kellarin tuuletus ilmanvaihtoa varten on pakollinen, ja seisova vesi ei ole hyväksyttävissä siellä. Samaan aikaan talon tyhjyys ei paranta ulkonäköä, ja talvella huone lattian läpi on voimakkaasti tuulettuva. Tästä syystä rakennuksen kellarikerroksen ja sen kosteuden poistamisen on oltava mahdollisimman tarkka.

Kuviossa 2 on esitetty tukipohjan ja sokean alueen tyypillinen asettelu paalunruuvin perustuksille. Kulkuväylän ja kellarikerroksen väli on 50-60 mm. Laattojen päällysteen leveys on vähintään 0,5 m. Jos rakennus sijaitsee kaltevuudella, jonka paalusäätiö kokonaan sallii, niin rinteessä ja sivussa olevan sokean alueen osat on myös pyöristettävä sadevesijärjestelmällä.

Lattiaeristystä

Vakava ongelma esivalmistetuista puutaloista puusepäillä on talvella alhaalta. Et voi eristää itseäsi sisäpuolelta, kastepiste putoaa säännöllisesti lattian paksuuteen ja se kaatuu. On myös mahdotonta murskata maanalainen eristys, se on tuuletettava, muuten säätiö johtaa lauhdeveden pudotuksesta alaspäin paaluilla. Talon keräämiseksi grillaukseen asetetulle betonilaatille - kaikki porausruuvin säästön edut menetetään.

Hyväksyttävän ratkaisun tarkoituksena on asettaa puupalkit, jotka on perusteellisesti kostutettu voimakkaalla sienitautien torjunta-aineella ja sitten vesipolymeeriemulsiolla vedenpitävyyden perustan kellarissa ja tämän kerroksen jälkeen vesipolymeeriemulsiolla, toinen grillatekijä poistaa kylmäsiltojen metallin läpi. Ja jo palkit asettavat säännölliset lattiat kotona, alhaalta se eristää EPSI kerros 30-50 mm.

Tietoja kellarista

Kevyissä talossa ruuveilla on edelleen mahdollista järjestää pieniä kellareita tietyin edellytyksin:

 • Ensiksi kellarin kaivon tulisi olla betonilaatikko, jonka seinän ja pohjan paksuus on 70-100 mm. Pohjakerroksen yläosa voi olla kevyt, lankku tai metallilevy, mutta aina suljettu niin, ettei pyörre muodostu kellarikerrokseen, kun se puhaltaa aluslattian läpi.
 • Toiseksi kellarin bunkkerin ulkoseinän ei tulisi olla lähemmäksi kuin 1,7 metriä mihin tahansa paaluista, ts. kellari kaventuu. Ja lopuksi, kellari kellariin ei saisi muodostaa mekaanista yhteyttä kellariin ja rakennukseen. Pehmeät vaihtoehdot ovat mahdollisia jopa värjättyyn täytekoteloon.

Video: miten valita säätö - vyö, laatta, pylväs, ruuvipallot

johtopäätös

Kuten näemme, pile-screw-säätiö ei ole lainkaan niin yksinkertainen ja halpa ollenkaan, kuten usein kirjoittavat. Ja sitä ei sovelleta kaikissa rakennustöissä. Kuitenkin niille, jotka eivät pelkää kiinnittää käsiään, sen rakentaminen on usein helpompaa ja halvempaa kuin perinteinen betoni ja itse säätiö on turvallisempi. Tämä pätee erityisesti pieneen kylvyn pohjaan, tässä pino-ruuvi perustus on kilpailun ulkopuolella. Se on myös ehdottoman välttämätöntä veneen ja liukumäiden rakentamiseksi pienille veneille, yksityisten omistusten pienten siltojen rakentamiseen, veden yläpuolelle ripustettaviksi jääneiden kaasupalojen (katso kuva alussa artikkelissa) jne.

Pyllyillä on järkevää rakentaa taloja, joilla on rajoitettu elämä. Mitä tulee porausruuvin soveltuvuuteen kosteikkoihin, kellukkeihin ja erilaisiin haittoihin, kuten rinteisiin, yksittäisessä rakenteessa tämä etu on hyvin suhteellinen, he eivät aseta kuolleisiin pisteisiin. Yleensä paaliruuveja ei ole rakennusmateriaali, eikä aikakausi, mutta monissa tapauksissa se voi auttaa.