Pylväspohja polykarbonaatti kasvihuoneille

Varhaiset vihreät pudota pöytiin pääasiassa kotimaisista kasvihuoneista. Korkealaatuinen rakenne tarjoaa paitsi koko rakenteen kestävyyden myös kasvuston turvallisuuden negatiivisista ulkoisista tekijöistä. Siksi omistajat alkavat huolehtia sadonkorjuusta heti, kun he kehittävät suunnitelman kasvihuoneiden asennuksesta.

Kuva 1 Kasvien kasvien perustus

Ensinnäkin sinun on valittava oikea paikka rakentaa. Auringon säteet pitäisi pudota ulkokuoreen ilman esteitä. Joten voit säästää keinovalolle ja antaa täydellisen kasvien fotosynteesin.

Missä laittaa kasvihuone paikalle

Kasvihuoneen asennus riippuu sivuston yleisistä parametreista. On suositeltavaa, ettei asenneta paikkoihin, joissa on korkea pohjavesi. Jos ei ole muuta mahdollisuutta, tarvitaan vähän lisää kuivumista. Tätä varten mäki on valmistettu hiekan ja raunioiden seoksesta. Sitten päälle asetetaan massiivinen maaperä.

Kasvihuoneiden rakentamisen pääaine:

 • lasi;
 • muovikalvot, joilla on riittävä tiheys;
 • polykarbonaattia.

Elokuva houkuttelee hinnallaan, mutta sillä on vähimmäisikä - usein se ei kestä ja 3-4 vuodenaikaa.

Lasi on hauras materiaali, ja se myös asettaa huomattavan kuormituksen rakenteeseen.

Cellular polykarbonaatti - paras vaihtoehto hinnan / laadun yhdistelmänä. Vaalea valo, erittäin kestävä ja asianmukaisella hoidolla se kestää yli 10 vuotta.

Kuva 2 Cellular Polycarbonate

Kasvien kasvusta suuri merkitys on polykarbonaattikennoston väri.

Muoto ja koko

Kasvihuoneiden rakentamiseen käytetyt suosituimmat lomakkeet ovat pylväät ja kaarevat rakenteet. Tämä helpottaa asennusta ja takaa rakenteen vakauden ja kestävyyden.

Suhteellisen pienille kasveille riittää kaarirakenne, ja pitkäkestoisille on suositeltavaa käyttää pylväsvaihtoehtoa.

Kasvihuoneista poiketen kasvihuoneet tarvitsevat vankan perustan. Sen perusta valitaan erikseen.

Kuva 3 Polykarbonaatti kasvihuone

Säätiön tyypit

Nykyaikaisissa kasvihuoneissa rakennettiin useita perustaisia ​​säätiöitä:

 • puinen puu;
 • teräsbetonin nauha;
 • paalu ruuvipillojen asentamisella;
 • laatoitettu valmiiden levyjen asentamisella;
 • betonilohko, jossa lohkot.

Jokaisella näistä malleista on etuja ja haittoja.

Joten puurakenteen asennus on helppo asentaa, mutta lyhytikäinen. Toiminta-aika on enintään viisi vuotta.

Nauhapohja on työläämpi, mutta melko yleinen sivuston omistajien keskuudessa, koska se voidaan rakentaa itsenäisesti muutamassa päivässä.

Paalarakenne asennetaan nopeasti missä tahansa, käytännössä se ei vaadi valmistelevaa työtä ja sillä on pitkä käyttöikä, mutta sillä ei ole suojaa ulkoisilta ilmakehän tekijöiltä.

Laatoitettu säätiö suojaa jyrsijöiltä, ​​mutta vaatii lisää viemäröinnin asennusta. Betonielementtien käyttö on kallein vaihtoehto, siksi sitä käytetään useammin teollisessa mittakaavassa, vaikka se on erittäin luotettava ja kestävä perusversio.

Kasaan kasvien kasvien käyttö

Rakennusten pino-pohjaan on kaksi pääalue:

 • alueilla, joilla on heikko, "kelluva" maaperä;
 • tontilla, jossa on liian voimakas maaperä, jossa ei ole mahdollista käyttää klassista nauhatalustetta.

Jos valituilla alueilla on turve- tai hiekkasaali- maa, on tarpeen kuljettaa paaluja siinä määrin kuin ne on kiinnitetty jäykempään maaperään. Tässä tapauksessa kuormituksen jakautuminen on voimakkaampaa.

Siinä tapauksessa, että ei ole mahdollista kaivaa ojaa paikan päällä johtuen kiviaineksen karkeasta maaperästä, mikä lisää työn kustannuksia, on suositeltavaa käyttää paaluja.

Pylväiden tyypit

Paalujen tärkein ero on valmistusmenetelmässä ja muissa tekijöissä:

 • eri materiaalien käyttö;
 • poikkileikkaus tai pitkittäisleikkaus;
 • tapa asentaa maahan.

Kuva 4 Ruuvaa paalut perusta

Sijoittelun periaate

Pallojen asennus toteutetaan vakiintuneen järjestelmän mukaan, joka määrittää näiden tukien sijainnin:

 • yksi (matala kuorma);
 • paalun nauhojen muodossa (suuremmassa määrin pääpainojen alla);
 • paalupesän muodossa (harvemmin järjestely).

Pallojen määrä lasketaan kasvihuoneen ympäryksen ympärillä 3-5 metrin askelilla.

Kasettihuoneen kasaan sijoittaminen:

 • Yleisimmät paalut ovat metallituotteita, vaikka niissä on myös betonia ja puuta. Työn aikana, joka kulkee maaperän läpi, ovat terät, jotka auttavat porata kanavaa asennukseen.
 • Pienellä alueella voit ruuvata tällaisen kasa manuaalisesti ilman lisälaitteita. Sopiva pituus keskikokoisille kasvihuoneille - 1,2 metriä.
 • Esiporausta varten voit käyttää kädessä pidettävää poranterää, joka auttaa poistamaan osan ylimääräisestä maaperästä asennuspaikalta.
 • Pallojen välinen etäisyys on suositeltavaa valita 70-90 cm.
 • Kun paalut on valmistettu käsiporakoneella, on suositeltavaa täyttää pieni kerros hiekkaa ja roskaa pystykanavan pohjalle.
 • Valmistetussa paikassa asennamme kasa ja asennamme. Tällainen toimenpide toteutetaan kunkin tuen kanssa.

On tarpeen asentaa rakennustason avulla. Merkittävät sääntöjenvastaisuudet tulevaisuudessa vaikuttavat rakentamisen laatuun.

Kun olet asentanut kaikki paalut, voit asentaa itse kasvirakenteen. Pile kenttä on valmis jatkamaan työtä seuraavana päivänä sen jälkeen, kun kaikki paalut on asetettu. Tällainen säätiö voi olla rakenteeltaan jopa 100 vuotta. Suuremman kestävyyden varmistamiseksi substraattia voidaan käsitellä erikoisella korroosionestolaitteella.

Kasvihuonekaasut

Kehysmateriaalina käytetään galvanoitua profiilia. Se on suojattu korroosiolta, mutta sen keveyden vuoksi se joutuu usein aiheuttamaan muodonmuutoksia huomattavalla kuormituksella. Jauhemaalilla päällystetty teräs ei ole sopiva, koska se on alhaisempi korroosionkestävyys.

Kuva 5 Kasvihuoneen runko

Kasvihuone, jonka pinta-ala on enintään 150 m 2, on toivottavaa valita profiiliputket, joiden seinämän paksuus on 3 millimetriä.

Anna tuuletus

Muista ajatella sisäisen tilan ilmanvaihtoa. Kun ilma kohoaa nopeasti ja pysähtyy, tuskalliset mikro-organismit kehittyvät nopeasti, mikä myöhemmin vahingoittaa satoa. Koko kehällä on tarpeen asentaa sivuläpäleitä. Niiden pinta-alan on oltava noin 20% sivupinnoista.

Erityisen tarvitsevat tuuletus taimia, jotka ovat istutusvaiheessa avoimessa maassa. Ilmastus on suoritettava viimeistään kello 16.00. On myös tarpeen suorittaa ilmanvaihtoa yöllä. Näitä menettelyjä on aloitettava kaksi viikkoa ennen taimien istuttamista.

Samanaikaisesti on mahdotonta sallia tuulen tai vedon jyrkkiä tuuletuksia. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti kasvin materiaalin laatuun.

Kasvihuone perustus

Rakennamme polykarbonaatti kasvihuone yhden työpäivän

Dacha-tonttien omistajat, kuten aiemmin, ovat usein puutarhanhoitoa. Koska useimmilla Venäjän alueilla ilmasto ei salli ilman kasvihuoneita, ne joko asentavat tilapäisiä kasvihuoneita, jotka puretaan ennen talvikautta, tai polykarbonaatista ja muista materiaaleista valmistettuja kiinteitä kasvihuoneita. Kun valitset toisen vaihtoehdon, sivuston omistajien on ratkaistava paljon kysymyksiä. Yksi niistä on kasvihuonekaasujen perusta, jonka tyyppi valitaan huolellisesti ottaen huomioon monet tekijät.

Kasvinviljelyn alapuolella olevat ominaisuudet

Jokainen omistaja on kiinnostunut kasvihuoneestaan ​​pitkään palvelevalle tilalle eikä edellytä tilapäisiä tai taloudellisia investointeja käyttöjakson aikana. Useimmissa tapauksissa sivuston omistajat eivät edes tiedä, että heillä on erittäin lupaava vaihtoehto, ja varustaa perinteinen perusta:

Ne ovat tietysti kestäviä ja palvelevat pitkään, mutta joka kevät kesän asukkaat kohtaavat sellaisen ongelman kuin rakennuksen sumentuminen. Tämä tapahtuu maaperän sulamisen ja sen edistymisen jälkeen. Tämän seurauksena on tarpeen palauttaa ja vahvistaa vuosittain kasvihuoneilmiötä, koska se on epämuodostunut. On olemassa tapauksia, joissa kasvihuonekaasujen tai koko rakennetta ei voida palauttaa lainkaan.

Kiinteiden alustojen toinen haittapuoli on kyvyttömyys siirtää ne toiseen paikkaan. Meidän on rakennettava säätiö uudelleen, jos:

 • maiseman muutokset;
 • alueen vyöhykkeen rekonstruktio;
 • kasvihuoneen siirtyminen polykarbonaatista hedelmällisempään paikkaan.

Kaikille näille ja muille ongelmille on hyvin yksinkertainen ratkaisu. Nämä ovat ruuvipinoja, joiden avulla paaliruuvi on varustettu, on moderni, edullinen ja monikäyttöinen vaihtoehto kaikille muille perustuksille.

Mikä on paalun perusta

Ruuvipallot ovat puisia tai metalliputkia, joiden terät ovat erikoisrakenteita ja jotka ovat viistosti päistään. Niissä on suuri kantavuus, ne kestävät voimakkaita kuormituksia vetämällä ja puristamalla.

Ruuvipuristin ruuvataan syvyyteen, joka ylittää maaperän jäädyttämisen syvyyden. Perinteisesti Venäjän luoteisille alueille se on 1,5 m, Moskovan alueella 1,2 m, mutta on tarpeen määrittää kunkin paikkakunnan tiedot. Näiden yksinkertaisten ja edullisten tuotteiden ansiosta voit luoda korkealaatuisen kehyksen kasvihuoneille - paaliruuvi-pohja:

 • kestävä,
 • luotettavia,
 • taloudellinen,
 • ympäristöystävällinen (ei muuta maaperän kemiallista koostumusta).

Tietenkin puu on lyhytikäinen materiaali, joten puutarhurit suosivat metallia. Metallinen ruuvipilareita peitetään suojakerroksella, joten niiden käyttöikä on verrattavissa kestoltaan betonialustalla.

Riittää, että lasketaan tarvittava määrä paaluja ottaen huomioon niiden läpimitta ja etäisyys vierekkäisten putkien välillä, jotta voidaan rakentaa kokoonpainuva perustus vain yhdellä työpäivällä. Tällainen kasvihuonekaasupää on sovellettavissa mihinkään maaperään, paitsi kallioon. Se on erityisen suositeltava pehmeiden, tulvien maaperien läsnäollessa.

Kasvihuoneiden pino-ruuvityypin ilmeiset edut

Kasvihuonekaasupäästökoneiden asennustyöt suoritetaan vahingoittamatta ympäröivää maisemaa millä tahansa alueella:

 • epätasaisella maalla;
 • rinteillä;
 • vesistöjen läheisyydessä;
 • hyvin hoidetulla nurmikolla ja lähellä kukkapenkkejä;
 • lähellä korkeita puita ja pensaita;
 • lähellä asuin- ja liikerakennuksia;
 • lähellä vakiintuneita pieniä arkkitehtonisia muotoja, aidat ja niin edelleen.

Hedelmällinen maaperäkerros säilytetään kokonaan, koska paalujen asentaminen ei vaadi kaivutyötä ja tasoittaa paikkaa. Tarvittaessa paalut puretaan nopeasti ja asennetaan muualle. Purkujen ja uudelleenasennusten määrä ei ole rajoitettu. Tuotteet eivät samanaikaisesti menetä ominaisuuksia, myös kantokykyä.

Kasvihuonekaasupäästökoneiden varusteiden avulla viljeltyjen viljelykasvien kasvihuoneilmiöiden luomiseen kiinnostavilla esikaupunkialueilla on useita etuja, joista vertailuissa on korostettava:

 • vähimmäisinvestoinnit;
 • asennusajan lyhentäminen (toteutetaan manuaalisesti yhden päivän aikana ilman tekniikkaa tai houkuttelemalla kolmannen osapuolen työtä);
 • Soveltuvuus jopa vaikeimmalla maaperällä;
 • turvallisuutta lähekkäin sijoitetuille rakennuksille ja maisemamuodoille;
 • mahdollisuus työskennellä milloin tahansa vuoden aikana ja kaikissa ilmasto-olosuhteissa;
 • valtava käyttöikä (yli 75 vuotta).

On selvää, ettei ole mitään syytä ylipalkkaukseen ja ajan menetykseen polykarbonaatin ja muiden tyyppisten kasvihuoneiden kiinteiden emästen rakentamiseen. Pylväsruuvit eliminoivat vaikeiden maastoalueiden, turpeen maaperän, korkean pohjaveden pinnan tasojen, hevosvoiman ja muiden liikkuvien maaperien omistajien ongelmat.

Kiinnitä kasetit kasvihuoneisiin

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

Teolliset kasvihuoneet ruuveilla

Teollinen kasvihuonekaasu sekä sen yksityinen vastine on todella hämmästyttävä paikka. Kasvihuoneessa puutarhurijoille on ainutlaatuinen tilaisuus luoda erityinen mikroilmasto, jossa he voivat kasvaa ja tuottaa hedelmää monista kulttuureista, jotka eivät ole tyypillisiä paikalliselle ilmastolle. Kuitenkin, kuten muillakin elämänalueillamme, koko ekosysteemin luominen on uskomattoman monimutkainen prosessi, joka edellyttää kaikkien vaikuttavien tekijöiden huomioon ottamista: kasvihuoneen ja maaperän seinistä rakennuksen perustalle.

Kasvihuonekaasutyyppien lajit

Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla kuluttaja tarjoaa nykyään useita erilaisia ​​tukipohjia, joita voidaan käyttää teollisten kasvihuoneiden perustana:

 • vankka perusta;
 • nauha-pohjainen;
 • laatoitettu säätiö;
 • paalun ja ruuvin perusta.

Mikä on kasvihuoneen järkevin ja kannattavin perusta? Katsotaanpa, että säätiön valinta riippuu ennen kaikkea maaperän tyypistä ja tulevan rakentamisen koosta. Valitessaan kuitenkin on otettava huomioon, että konkreettisilla säätiöillä on usein vakavia ongelmia lumen sulamisen aikana sekä maaperän pehmenemisen ja kostutuksen aikana kasvihuoneessa näkyvän lujuutensa ja kestävyytensä vuoksi. Rakenteen purkautuminen johtaa rakennuksen seinien muodonmuutokseen

Valitettavasti huonokuntoisia kasvihuoneita ei periaatteessa voida palauttaa - ne väistämättä puretaan, ne vahvistavat aikaisemmin perustettua perustetta ja vasta sitten ne kokoavat uuden kasvihuonekaasurakenteen. Näin ollen päätelmä on ilmeinen: tällaisen työn välttämiseksi on järkevää rakentaa teollisia kasvihuoneita paaluille.

Teollisten kasvihuoneiden paalipohjan edut

Ruuvipallot ovat erinomainen vaihtoehto kaikille olemassaoleville perustyypeille johtuen seuraavista hyveistä, joita heillä on:

 1. Ruutupulloissa oleva kasvihuonekaasu kestää yli 100 vuotta, ja sen perustus ei menetä sen luontaisia ​​ominaisuuksia.
 2. Piles kestää erinomaisesti erilaisia ​​sääolosuhteita, ja niillä on myös suuri korroosionkestävyys ja ruosteprosessit.
 3. Paaliruuvi-pohjan asennus ei vahingoita maisemaa, koska asennuksen aikana ei ole tarvetta tasoittaa maata ja poistaa hedelmällistä kerrosta.
 4. Ruuvipallot eivät kutistu, ja siksi ne ovat erinomaisia ​​suuren mittakaavan lasin perustana.
 5. Tällaisen säätiön kustannukset ovat 30-70% pienemmät kuin edellä mainittujen säätiöiden kustannukset.
 6. Lyhyt asennuspaikka paaluilla ja ei tarvetta käyttää raskaita koneita.

Voit ostaa Voronezhin kasvihuonekaapit

Voit ostaa kasvihuonekaapit ja tilata korkealaatuisen ja nopean asennusruuvin säätiön, jonka hinta on kohtuullinen, kohtuuhintainen ja miellyttävä, yrityksessä Voronezh Pile Structures puhelimitse: +7 (473) 232-29-73.

Pylväspohja polykarbonaatti kasvihuoneille

Riippumatta siitä, onko kasvihuone ostettu polykarbonaatista vai onko suunniteltu rakentamaan se omilla käsillään tietyllä paikalla, on laadittava laadukas ja luotettava säätiö, jotta se ei pääse pois tuulelta ja kuljettaa sitä lähialueille tai paljon pidemmälle.

Jos käytetään polykarbonaatti kasvihuonetta sekä kesällä että talvella, sen alle tulee tehdä vankka pohja, joka ei ainoastaan ​​säilytä rakennetta yhdessä paikassa, vaan myös eristää seinät kosketuksiin maan kanssa, jonka läpi kylmä kulkee.

Yleiset kasvihuonekaasutyypit:

 • puun perusta, joka voidaan helposti irrottaa kasvihuoneesta;
 • PBS: n lohkon perusta, melko kallis, mutta kiinteä;
 • Ribbon - ei myöskään halvin vaihtoehto;
 • pylväs: taloudellinen ja nopea erektiossa.

Jos kasvihuonekaasua käytetään kausiluonteisesti: alkukeväästä syksyyn, niin taloudellisempi ja halpa kasa perusta on tarpeeksi.

Pylväspohja polykarbonaatti kasvihuoneille

Paalusäätiö on erottuva kestävyyden ja rakentamisen yksinkertaisuuden, käytännöllisyyden ja toimivuuden avulla. Sen järjestely ei vaadi tasoittamista maaperän ja suuri määrä maanrakennuksia. Kasvien kasvien asentaminen tekniikkaan ei ole erilainen kuin paalujen asentamisen tekniikka aitaukseen tai autopaikan autolle. Voit erottaa erilaiset paalusäätiöt:

 • kasa valmiita paaluilla (metalli, puinen jne.), jotka asennetaan pääasiassa estämällä;
 • ruuvi paaluista, jotka vaativat erikoistyökaluja kiristämiseen.

Pallon pohjan edut

Kasvihuoneissa on monia etuja:

 • ei edellytä runsaasti maalajeja;
 • asennetaan mihin tahansa maaperään;
 • asetettu 1 päiväksi;
 • voidaan asentaa kaksi henkilöä ilman erityislaitteiden käyttöä, mutta joidenkin kotitekoisten laitteiden kanssa;
 • heti asennuksen jälkeen voit aloittaa kasvihuoneen asentamisen säätiöön;
 • kestävä ja luotettava;
 • kestävä;
 • Mobiili: siirrettäessä kasvihuoneessa voit vetää paalut ja siirtää ne toiseen paikkaan;
 • se on taloudellista: kustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin nauha ja muut alustatyypit.

Paras tapa asentaa kasaan perustus kasvihuoneeseen, kun rakennuksen omistaja rakennettaessa taloa, ajaessaan paaluja talon perustaksi, suunnittelee varovaisesti sivuston projektin ja tukkia paalut: aita, huvimajaa, parkkipaikkaa ja kasvihuonetta varten.

Miten tehdä omat perustuksesi polttopuutarhojen polykarbonaatti kasvihuoneille

Ensinnäkin valmistele paalikenttä. Merkittyjä paikkoja paalujen asennusta varten. Keskimääräinen kasvihuonekoko on 6-8 paalua, jotka on asennettu kulmaan ja 1,5-2 metrin etäisyydellä toisistaan. 6-kertainen kasvihuonekaasu 6 pölliä riittää.

Pilejä voi ajaa sisään murskaimella, voit porata reikiä poraamalla ja alempaa paaluilla, voit ruuvata paaluja maahan käyttämällä kotitekoista ruuvimeisseliä (Internetissä on paljon tällaisia ​​työkaluja).

Alustan ominaisuuksia ja ominaisuuksia paaluilla

Laitteiden kasvihuoneiden paalut ovat upotettu maaperän jäädyttämiseen. Rakennuksen keveyden vuoksi kasvihuone voi helposti puristaa talvella pakkasen voimien voimia. Ja polykarbonaatin erityispiirre on sellainen, että kylmässä se muuttuu herkemmäksi ja saattaa puhjeta epätasapainon vuoksi. Siksi on tarpeen ryhtyä kaikkiin toimenpiteisiin, joilla minimoidaan vaikutukset pakkasenkaltaisiin paikkoihin.

Kierrä polykarbonaattipuristimet kasvihuonekaapin alle tukevasti kiinni terästä terillä, tiivistäen sitä kiristämällä sen alle. Siksi ei tarvita lisätoimenpiteitä sen vahvistamiseksi.

Tavallisen paalun asentamiseksi porataan kuoppa, jonka halkaisija on 20 cm suurempi kuin halkaisijan halkaisija, jonka pohjaan hiekkalaatta kaadetaan 20 cm: n syvyyteen asti. Tölkki vuodatetaan vedellä ja varovasti paikoillaan. Se heikentää pakkasen heikentämisen vaikutuksia alla olevaan paaluun. Jäätymisvoimat voivat toimia tangentin sivussa. Siksi on tärkeää minimoida näiden voimien vaikutus. Paalun - betonisointiin ja punnitsemiseen on kaksi vaihtoehtoa. Uskotaan, että hautauspolttimet soraa, kivet, rikki tiilet - tehokkaammin ja taloudellisemmin. Lisäksi kasvihuonekaasujen siirtämisen yhteydessä tällaiset paalut ovat helpommin purettavissa.

Betonisoimalla paalua maahan, kierrä kattolevyarkki putkeen ja laske se kaivoon. Roofing-materiaali sammuttaa ensinnäkin samat pakkasvaimentimet ja toisaalta se ei salli sementtihyytelöä imeytyvän maahan. Kasa on asennettu tähän kattolamateriaalin putkeen pitkin putkilinjaa (voit vahvistaa pinoa tynkeillä) ja kaivoa kaadetaan betonilla. Jokainen 20 cm betoni liitetään lujituspalkilla ilmakuplien karkottamiseksi. Tämä pohja on jätettävä 20 päivää, kunnes betoni kovettuu.

Paalutus on erinomainen tapa, jos kasvihuone talvella on varastossa. Pallot on yksinkertaisesti haudutettu murskaimella, jos heidät hehkutetaan jonnekin, ne voidaan helposti järjestää samalla tasolla niin, että kaikki paalut ovat tasalaatuisia. Samalla tavoin keväällä, jos jalkakäytävävoimat puristuvat maasta maasta ennen kasvihuoneen asentamista, ne voidaan poistaa helposti ja helposti asentaa. Tämä menetelmä ei sovellu kivikkoisiin maaperään.

Jos kasvihuone on tehty pitkään ja maastoon on ominaista voimakas pakkaset, maaperä ja korkeat pohjaveden pinnat, paalut voidaan kiinnittää maahan TISE-tekniikalla. TISTE-tekniikalla on erikoisporauksia, joita käytetään kaivamaan paalireikää, jossa on jatke. Tähän tilaan kaadetaan betonin kasa, johon on asennettu pylväs. Lisäksi reikä on joko betonoitu tai täytetty telineellä.

Asennetut paalut tasoitetaan ja leikataan tarvittaessa. Jos ei ole suunnitelmia siirtää kasvihuone, on parempi täyttää ontot paaluilla betonilla minimoimaan vaikutus niihin korroosion prosesseja.

Omalla kädelläsi voit rakentaa luotettavan ja laadukkaan perustan ikäisille polykarbonaatti kasvihuoneesta. Tällä säätiöllä on mahdollista 20 vuoden kuluttua laittaa toinen kasvihuone, kun ensimmäinen epäonnistuu. On tärkeää, että kaikki geologiset ja ilmastolliset tekijät analysoidaan oikein asennusohjeiden mukaisesti. Ja sitten vain mahtavan ja tuoreen sadon kasvattaminen kestävästä ja kätevästä polykarbonaatista kasvihuoneesta.

Kasvihuonekaasujen perustukset tee-se-itse: tyypit, suositukset, valokuvat

Monet puutarhurit, päättävät rakentaa kasvihuone sivustolla, älä ajattele säätiötä, joka on luotettava sille. Kasvihuone ei tietenkään ole päärakenne, ja maaperän kuormitus on pieni.

Siksi monet uskovat, että luotettava säätiö on välttämätön vain pääomarakennusten rakentamiseksi ja tavallinen valo kasvihuone voidaan sijoittaa suoraan maahan.

Tällainen ratkaisu muun muassa tekee kasvihuoneesta liikkuvan ja mahdollistaa sen siirtämisen mihin tahansa sopivaan paikkaan. Useimmissa tapauksissa perustus, vaikkakin kevytrakenne, on kuitenkin tarpeen, koska se suorittaa useita erittäin tärkeitä toimintoja.

Mikä on kasvihuoneen perusta?

Mitä tulee kasvihuoneeseen, joka on rakennettu omilla käsillään ja teollisen suunnittelun pohjalta, se antaa koko rakenteen vakauden ja kestävyyden. Kasvihuoneen asennus olisi huolehdittava seuraavissa tapauksissa:

  • Kun kevyt kasvihuonekehikko, jossa on suuri tuulenpuuska, on tarpeen lukita turvallisesti estämään tuulen pilkkoutuminen;
  • Kun kasvihuoneessa on suuri koko ja paino, jotta maaperän samentumisesta johtuva muodonmuutos estyy;
  • Kun kasvihuone on rakennettu ympärivuotiseen toimintaan ja se sijaitsee kerrostalon vieressä;
 • Kun säätiön on tarkoitus syventää jäätymispisteen alapuolella ja säästää siten lämmitystä pitämällä lämmön huoneessa;
 • Kun omistaja aikoo pidentää rakenteen käyttöikää, eristää sen esimerkiksi kosteuden ja maaperän haitallisilta vaikutuksilta estääkseen puukehyksen mätänemästä;
 • Kun säätiö tulee esteeksi kylmien ilmavirtojen tunkeutumiselle maahan ja sumuun,
 • Kun on tarpeen suojella kasveja jyrsijöiltä ja haitallisilta hyönteisiltä;
 • Jos asennuspaikalla ei ole pysyvää suojaa ja kiinnitystä luotettavasti, se voi säästää vahinkoja vandaaleilla.

Säätiön tyypit ja suositukset oikean ratkaisun valitsemiseksi

Kasvihuoneiden perustukset on valittava sen suunnittelun, maaperän, asennuspaikan perusteella. Ja myös perustuen mahdollisuuteen hankkia nämä tai muut rakennusmateriaalit. Myös rakennustyön kokemus sivuston omistajan kanssa on tärkeää.

Monet ovat huolissaan siitä, onko kasvihuoneessa mahdollista perustaa omat kädet? Kyllä, omistaja voi rakentaa yksinkertaisia ​​perustoja, joilla on vain vähän taitoja. Esimerkiksi tällainen on vaahdonestoilmakehän perusta.

  • Pistepohja on yksinkertainen muotoilu. Pohjimmiltaan se tukee kasvihuoneen rakennetta, joka sallii kehyksen sijoittamisen vaakasuoraan ilman muodonmuutosta ja jossain määrin myös suojaa kosteuden vaikutuksia.

Pistepidikkeet voidaan tehdä mistä tahansa käytettävissä olevasta materiaalista, kuten puusta, tiilistä, betonista tai vaahtobetonialustasta.

Mitä korkeampi rakenne massa, sitä vahvempi tukimateriaali olisi.

Tämäntyyppistä pohjaa voidaan käyttää kevyiden tilapäisten kasvihuoneiden asennukseen, joiden pitkäaikaista toimintaa ei ole.

Esimerkiksi istutettaessa taimia avoimella maaperällä.

  • Palkin kasvihuoneen perustana on monimutkaisempi rakenne. Se on valmistettu sopivan materiaalin kehykseksi poikkileikkaukseltaan.

Tämä malli voidaan sijoittaa suoraan maahan ja upottaa maaperään.

Kaikkien kasvihuoneiden puitteet on helppo liittää puupohjaiseen.

Kasvihuoneen pohja luotettavuudelle on yleensä kiinnitetty pylväisiin, jotka on kaivettu maahan rakenteen kulmissa.

Tällainen rakentava ratkaisu on optimaalinen kasvihuoneen asentamiseksi kevyellä kehyksellä ja päällystysmateriaalilla yhden kauden ajan, kun sivuston omistaja aikoo muuttaa rakenteen sijaintia maatalouden suurimman tehokkuuden saavuttamiseksi.

Kasvihuone, jossa on puinen jalusta, voidaan helposti siirtää vaivattomasti.

  • Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettujen kestävien kehysten ja päällystysaineiden käytön vuoksi käytettävien pysyvien kasvihuoneiden asennukseen on suositeltavaa rakentaa luotettavampi nauhatus.

Tämä tyyppi on pohja, joka syvennetään maahan, jonka materiaali voi olla betoni- ja vaahtobetonielementtejä, jotka on liitetty toisiinsa, tiilimuuraus.

Usein käytetty nauha-pohja, joka on valmistettu kaatamalla betoniliuosta muottiin käyttäen vahvistusta.

Tyypistä tulee luotettava pohja kasvihuoneelle millä tahansa massalla, ja lisäksi se tarjoaa vedenpitävyyden paikoissa, joissa pohjavesi mahtuu maaperän läheisyyteen.

  • Monoliittista emästä käytetään harvoin ja sitä käytetään tapauksissa, joissa kasvihuone rakennetaan heikkoon maaperään ja on tarpeen eristää rakenne maaperästä luotettavasti.

Tällöin alueen merkitsemisen jälkeen kaivo kaivuu.

Kaivon pohjassa kaadetaan hiekka- ja sora-alusta. Tämän jälkeen rakennetaan raken- nusrakenne, joka sitten kaadetaan betonilla.

Tässä tapauksessa suunnittelu edellyttää välttämättä vedenpoistoa. Monoliittisessa alustassa voit asentaa kasvihuoneen mihin tahansa muotoiluun.

  • Toinen ratkaisu on käyttää perustusta ruuvipinoilla. Kasvihuoneissa voidaan käyttää paalusäätiötä, kun alueen kaltevuutta ei voida tasoittaa.

Tätä vaihtoehtoa on mahdollista käyttää hyvin märissä maissa.

Ruuvipallot ovat kierteitettyjä metalliputkia. Ne ruuvataan maahan ilman mitään tekniikkaa.

Kiertämisen jälkeen pinoiden yläosat leikataan tasolle ja sitten vaakasuora vanteet kiinnitetään.

Muissa kasvihuoneiden perusteluissa, mukaan luettuna kasvien kasvihuoneen perusteet, lue täältä.

Katso alla: valokuva kasvihuoneiden perustuksista, kasvihuone omilla käsillä säätiöllä

Rakentammekin nauha-säätiön omilla käsillämme

Koska puurakenteen ja pohjan rakentaminen puukehikon muodostamattomana ei ole kovin vaikea, sekä kasvihuoneen asentaminen lohkoihin ja kasvihuoneiden rakentamiseen käytettävien monoliitti- tai ruuvipallojen muotoja käytetään harvoin, harkitse rakennusprosessia, jota käytetään useimmin staattisten kasvien kasvihuoneet, joissa kaadetaan betoniseosta muottiin:

Ensimmäisessä vaiheessa rakennustyömaja on valmisteltava seuraavasti:

Tulevan kasvihuoneen kasvillisuus poistetaan, tuleva kaivanto merkitään kentällä, horisontti tarkistetaan tasolta. Ennen työskentelyn aloittamista on hyödyllistä laatia kaavio rakennusvaiheesta.

Tämän jälkeen kaivetaan kaivo, jonka syvyys valitaan rakenteen painosta, maaperän jäädyttämisen syvyydestä ja pohjavedestä riippuen.

Jos paikkakunnalla on korkea pohjavesi, syvä pohja tulee rakentaa, se upotetaan syvyyteen 200-400 mm. alle maaperän jäädyttämisen, tämä indikaattori on keskimäärin 1200-1400 mm. Jos alueella ei ole korkeita pohjavettä, riittää, että rakennetaan matala syvä pohja, joka sopii 700-800 mm syvyyteen.

Yleisimmin käytetty syvyyden ja korkeuden optimaalinen suhde on 700: 400 mm. Säätiön leveyden on oltava pienempi kuin sen korkeus, kun taas kaivannon leveyden on oltava kaksi kertaa suurempi kuin tulevan perustuksen leveys, jotta muotti on mahdollista kiinnittää.

Toisessa vaiheessa on sijoitettu ruberoidi kaivantoon, kaadetaan 100-200 mm: n sora-hiekkakerroksen tyyny kahteen kerrokseen. joka kerros. Tämän muotin asennuksen jälkeen. Tätä varten voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja - levyjä, huonekalupaneeleja, metallilevyjä tai kestävää muovia.

Liitokset sijoitetaan valmiiseen muottiin. Yksinkertaisimmassa muodossa on kaksi vaakasuoraa saumaa, joiden paksu vahvuus on viereisellä sivulla oleva mutka, sijoitetaan vähintään 500 mm: iin. Ohut tanko on pinottu.

Sitten pystysuorat paksut vanteet vedetään maahan ja ylävyö asennetaan samalla tavalla. Ankkuri kiinnitetään pehmeällä neulomalla.

Seuraava vaihe - kaatamalla betoniseosta.

Seos koostuu osasta 3 osaa hiekkaa 1 osaan sementtiä. Voit täyttää kellarin alemman kerroksen, voit lisätä murskattua kiveä tai sirpalevyjä liuokseen. Ensiksi sekoitetaan kuiva seos ja lisätään sitten 4-5 osaa vettä ja liuos tuodaan savukermaan johdonmukaisuuteen.

Valmis seos kaadetaan muottiin ja kaadetaan ilman poistamiseksi tyhjiöistä. Yksinkertaisimmassa tapauksessa tämä voidaan tehdä tikulla. Jos valmistettu liuos ei riitä täyttämään koko pohjan, sinun on kaada se kerroksittain.

Perämeriä pitkin pystysuorat metalliputket asetetaan pohjaan ja kasvihuoneen runko kiinnitetään niihin. Kuivauksen jälkeen pohja on päällystetty bitumimateriaalilla tai päällystetty kattopaperilla vedenpitäviksi.

Sitten sinun ei pitäisi kiirehtiä - liuoksen täydellinen muodostuminen tapahtuu noin 4 viikkoa, ennen kuin muotti voidaan poistaa ja säätöä ei voida ladata.

Betonin kaataminen on optimaalisin tapa rakentaa kasvihuonekaasupäästöt säästöjen ja yksinkertaisuuden kannalta. Tämäntyyppinen säätö soveltuu kaikentyyppisiin kasvihuonekaasurakenteisiin, joita on tarkoitus käyttää jatkuvaan pitkäaikaiseen käyttöön.
Toivomme, että olemme vastanneet monien aloittelevien puutarhureiden kysymyksiin: mikä on paras kasvihuoneilmiö ja miten kasvihuone perustetaan?

Hyödyllinen video

Katso video: tee-se-itse kasvihuone perustus

Polykarbonaatti Greenhouse Foundation - Mikä on parempi

Mikä tahansa rakentaminen alkaa säätiöllä. Mutta ensin sinun on valittava sen muotoilu. Ja tämän puolesta, sinun on tiedettävä, mitkä ovat perustelut, miten he eroavat toisistaan ​​ja miten heitä tehdään.

Polykarbonaatti Greenhouse Foundation - Mikä on parempi

Mikä on perusta?

Ensinnäkin katsotaan, miksi perustusta tarvitaan polykarbonaatti kasvihuone. Kysymys on todella kiistanalainen, koska rakennuksen rungon ja pinnoitteen kokonaispaino on harvoin yli 150-200 kg, ja on epätodennäköistä, että se vajoaa painonsa alle kesällä. Mutta talvella, kun paljon lumia putoaa, jotain tällaista voisi hyvinkin tapahtua. Ja vielä, jos emme puhu vaikuttavista rakennuksista, jotka ovat vertailukelpoisia kooltaan ja massaltaan hyvään mökkiin, kasvihuoneen uppoamisen riski sen painon alla ei ole tekijä, joka määrittelee säätiön tarpeen.

Polykarbonaattien kasvihuoneen puun pohja

Tämä tekijä on kasvien suojautuminen äkillisistä lämpötilan muutoksista. Yölakot elokuussa ja syyskuussa eivät ole harvinaisia, ja niiden seuraukset kasvien kasvihuoneessa ilman säätiötä voivat olla hyvin surullisia. Kylmä ilma, joka on tunkeutunut sisään rungon ja maan välisten aukkojen läpi, voi johtaa joidenkin kasvien kuolemaan. Lisäksi maaperän ylemmän kerroksen jyrkkä jäähdytys kasvihuoneessa ei vaikuta parhaiten niiden tilaan, jos niiden välissä ei ole esteitä (kerroksia) ja avointa maata. Säätiö on hyvä este jäätymiselle.

Se on tärkeää! Jatkamalla aiheen viljelykasvien suojelemiseksi kylmältä kannattaa sanoa, että talviolosuhteisiin suunniteltujen kasvihuoneiden osalta säätiön läsnäolo on pakollista. Muutoin lämmitysjärjestelmän tehokkuus on erittäin alhainen, ja lämmityskustannukset ovat kauheita lompakkosi kannalta.

Polycarbonate kasvihuoneen oikein valittu ja toteutettu perusta on pitkä ja laadukas rakennuspalvelu.

On syytä mainita, että jopa polykarbonaatti kasvihuoneen yksinkertaisin perusta vähentää merkittävästi rikkaruohojen, jääkarhujen ja muiden eläinten tuholaisten riskiä.

Vaikka suoja ei ole tarpeen kasvihuoneessa kasvatettujen vihannesten ja kukkien, vaan myös itse rakenteen, suojelemiseksi. Jos metalli- tai puukehys on helppo asentaa paljaalle alustalle, sen jälkeen ajan myötä liiallinen kosteus lisää rakenteiden korroosiota tai mätää. Ja tämä vähentää suoraan kasvihuoneen elämää ja pakottaa sinut käyttämään rahaa parannuksiin tai jälleenrakentamiseen muutamassa vuodessa.

Tällaista kasvihuonekaasua voidaan käyttää lähes koko vuoden.

Ja viimeinen, mutta luultavasti tärkein syy siihen, miksi polykarbonaatista valmistetulla kasvihuoneella pitäisi olla perusta - rakennuksen tuuletus. Tämä tarkoittaa sitä, että riittävän voimakkaat tuulenpuuskailut poistuvat rakenteesta. Ja sitten kasvihuone voi yksinkertaisesti "matkustaa" sivustollasi, rikkoen pensaat ja romahtaa itsensä. Tai se voi "lentää" tontille naapuriin ja vahingoittaa jotain siellä, mikä on epätodennäköistä miellyttää sekä häntä että sinä.

Polykarbonaatti kasvihuone betoniselle pohjalle

Säätiön valintaperusteet

Sellaisiin tekijöihin, jotka vaikuttavat solupolykarbonaatista valmistetun kasvihuoneen perustan valintaan ovat:

 • rakennuksen stationaarisuus;
 • odotettu käyttöikä;
 • koko;
 • käyttökausi;
 • rakennusaika;
 • talousarviossa;
 • maaperän jäädytyssyvyys ja maaperätyyppi;
 • estetiikka.

Stationaarisuutta. Jos kasvihuoneessa joka kausi siirretään uuteen paikkaan, rakentaen kalliin ja monimutkaisen monoliittisen perustan on yksinkertaisesti epäkäytännöllinen. Tässä tapauksessa on parasta antaa etusija rakenteelle, joka voidaan helposti purkaa ja siirtää yhdessä kasvihuonekaasujen kanssa tai nopeasti ja edullisesti varautua uudelleen.

Polykarbonaatti kasvihuone

Arvioitu elinikä. Sopivan rakenteen ansiosta polykarbonaatti kasvihuonekaasu voi toimia 8-10 vuoden ajan. Seuraavaksi sinun on korvattava kaikki trimmaukset ja jotkin kehyksen vaurioituneista elementeistä. Ja jos olette sitä mieltä, että rakennus "kehittyy" koko ajan, ja sen korjaamisen jälkeen se jatkaa tehtäviensä suorittamista, sen perustan pitäisi olla kestävä. Näin ollen, jos kasvihuone on suunniteltu käytettäväksi kahteen tai kolmeen vuodenaikaan, niin päinvastoin on totta.

Mitat. Kaikki on yksinkertaista tässä - sitä suurempi rakennuksen leveys, pituus ja korkeus, sitä suurempi massa. Ja niin, että vaikuttavan alueen kasvihuone ei vajota sen painoon, se tarvitsee hyvän perustan.

Käyttökausi. Jos kasvihuone on tarkoitus käyttää paitsi kesäkaudella, myös myöhään syksyllä tai talvella, niin säätiön tulee olla riittävän syvä suojelemaan maata sisäpuolelta pakkaselta.

Kuva yhdestä ehdotetuista säätiötyypeistä

Esiintymän ehdot. Voi kestää pari päivää aikaa perustaa yksinkertaisin säätiö. Ja monoliittisille vaihtoehdoille - muutama viikko. Koska nopeammin haluat kasvattaa kasveja, sitä yksinkertaisempaa tarvitset perustan rakentamisen.

Talousarvio. Jos rakenne ei ole hankalaa, on järkevää ajatella betonipohjan rakentamista tiilipohjaan. Sitä vastoin, jos varoja kohdennetaan vähän, niin monimutkaisten rakenteiden luominen polykarbonaatti kasvihuoneille on epäkäytännöllistä.

Maaperän jäädytys ja maaperän syvyys. Jos rakennat kasvihuonekaasua, jossa on korkea pohja tai termos-kasvihuone, nämä tekijät on otettava huomioon järjestettäessä säätiötä. Niiden laiminlyönti on täynnä rakennusten vaurioita kevättävän maaperän turvotuksessa.

Estetiikka - viimeinen mutta ei vähäisimpänä tekijä, joka vaikuttaa kasvihuoneen perustan valintaan. Tietysti metalliputkista tai puusta valmistettu rakennus näyttää vähemmän houkuttelevalta kuin rakennus, jossa on tiilipohja, betonipinta ja kaivo.

Jos asut lähellä merta, voit käyttää tavallisia kivia säätiölle.

Polykarbonaatin kasvihuoneessa voit käyttää seuraavia perustyyppejä:

 • palkista;
 • betoni nauha;
 • vyö, jossa pohja;
 • nauha lohko;
 • pylväs- tai paalusäätiö;
 • monoliittinen levy.

Mitat polykarbonaatti kasvihuonevalmennus

Kasvihuoneen koko valitaan juonialueen, rakennuksen budjetin ja tontin omistajan asettamien tavoitteiden perusteella. Kaikki kasvihuoneet, paitsi kupumaiset, ovat muodoltaan pitkänomainen suorakulmio. Lue lisää täältä.

Puupalkin perusta

Polykarbonaatista valmistettu kasvihuoneen yleisin tyyppi kellarista on puupalkin rakenne. Tässä mallissa on seuraavat edut.

 1. Edullinen hinta ja sopimusehdot - luoda jotain nopeampaa ja edullisempaa hintaa on mahdotonta.
 2. Vähiten käytetyt osat ja työkalut.
 3. Puun käsittely on suhteellisen helppoa.
 4. Mittaa ei ole liian tiukalle.
 5. Kun olet säätänyt säätiön, voit välittömästi siirtyä kasvihuoneen kokoonpanoon.
 6. Tukiaseman purkamisen yksinkertaisuus, sen korjaus tai siirto. Jälkimmäinen koskee erityisesti niitä kesän asukkaita, jotka siirtävät jatkuvasti kasvihuoneesta loppuun menevää maata uudelle paikalle tontille.

Puupalkin perusta

Mutta kaikilla näillä eduilla sinun tulisi tietää, että puun pohja ei ole kestävin - riippuen käytetyn puun tyypistä ja suojapinnoitteesta, käyttöikä on 5-10 vuotta. Lisäksi maaperän suojaaminen jäätymiseltä tällä tavalla ei ole mahdollista.

Puun perustuksen järjestämiseksi tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • puutavara 100x50, 100x100 tai 150x150 mm;
 • kulmat ruuveilla tai kiinnittimillä;
 • kyllästys, antiseptinen ja harja;
 • hiekka;
 • köysi ja tapit;
 • mittanauha;
 • hallitsija ohjaamaan kulmia;
 • tasolla;
 • kynä tai merkki;
 • sähköinen palapeli tai saha;
 • lapio.

Se on tärkeää! Valitse Siperiaan kasvatettu lehtikuusi. Sen puuhun on luonteenomaista korkea lujuus ja kosteuden ja mätäkyky. Ostaessasi varmista, että puun geometria oli kunnossa, eikä hän itse ollut paljon solmuja tai muita vikoja.

Alumiinista 150 mm150 mm

Vaihe 1. Puhdista alue roskista, korkeasta ruohosta ja kivistä.

Vaihe 2. Kohdista paketti.

Vaihe 3. Käytä tappeja ja venytettyä köyttä, merkitse säätimen ulompi ja sisäreuna.

Säätiön layout-sivusto

Vaihe 4. Kaivaa kaivanto puun korkeuteen ja syvyyteen.

Vaihe 5. Tasaa kaivannon seinät, laita pohjaan hiekka tai sora (25% sen syvyydestä).

Vaihe 6. Tampa kerros.

Vaihe 7. Mittaa ja merkitse puun pituus ottaen huomioon kiinnittimen menetelmä (kulmissa tai puolipuussa). Sitten leikkaa sähköpyssyn tai sahan avulla.

Vaihe 8. Käsittele materiaali antiseptisellä aineella ja anna sen kuivua.

Vaihe 9. Kokoa puuta suorakaiteen muotoiseen laatikkoon ilman liitäntää, tarkista nauhan pituus ja lävistäjä.

Puun sijoittaminen kaivantoon

Vaihe 10. Liitä rakenteen elementit keskenään. Jos käytät tappia, tee leikkauksia puuta ja poraa reikiä kiinnittimiin.

Yhteys vahvistettuun kulmaan

Puoliväliyhteys Nagelin kanssa

Puolikulmaisen kulmaliitos

Vaihe 11. Laita laatikko kaivannosta. Oletetaan, että rakenteen massa voi olla vähintään 150 kiloa, joten työskentelee useiden avustajien kanssa.

Vaihe 12. Täytä puun ja kaivannon seinien välinen rako hiekalla. Pohjan päälle voit asettaa kateaineen tai muun pinnoitteen vedenpitävyyden samoilla ominaisuuksilla.

Kun olet suorittanut kaikki 12 vaiheet, voit aloittaa kasvihuoneen kehyksen asentamisen säätiöön.

Vihje! Jos aiot rakentaa kasvihuone, jolla on suuri korkeus ja alue, sen perustana pitäisi olla vahvempi. Sen vuoksi yhden palkin sijasta on mieluummin käytettävä kahta, kuten alla olevassa kuvassa.

Periaate rakentaa perustan kaksi puutavaraa

Video - Esimerkki puun tukirakenteen kokoamisesta

Strip-pohja ja jalusta

Solupolykarbonaatin kiinteän kasvihuoneen rakentamiseksi pitkään aikaan on järkevää varustaa betoniseos betonista. Koska rakennuksen suhteellisen pieni massa on, rakenne voi olla matala, eli ei pääse maaperän jäädyttämiseen. Lisäämällä tiilipohja betoniin "nauha", voit parantaa säätiön ulkonäköä ja sen lämpöeristysominaisuuksia.

Tämän mallin haittoihin kuuluu työtyön ja rakennusaikojen työläisyys - betonin kaatamisen lopettamisesta töihin, jotka ovat suoraan kasvihuoneen yläpuolella, sen pitäisi kestää kaksi viikkoa yhteen kuukauteen. Tämän vuoksi tällaisen kasvihuoneen ensimmäinen kasvukausi on hieman "leikattu".

Vihje! Polykarbonaatti-kasvihuoneiden järjestelyissä, joissa kasveja voidaan viljellä talvella, kellarin syvyys on 20-40 cm enemmän kuin rakennuksessa, joka on suunniteltu käytettäväksi vain kesäkaudella.

Nauhalevyt edellyttävät betonin tuottamista brändillä (puristuslujuudella), joka ei ole pienempi kuin M200. Tämä indikaattori määrittää seoksen lujuuden puristuksessa ja sen kyvyn vastustaa kuormitusta. Seuraavassa taulukossa esitetään betonin koostumus (tuotemerkistä riippuen).

Pöytä. Massan mittasuhteet sementistä, murskatusta kivestä ja hiekasta betonin valmistukseen.

Kiinnitä kasetit kasvihuoneisiin

RAKENNEJÄRJESTELMÄT

Kasvihuonekaasupäästöt: hyödyt

"BAUFUNDAMENT" -laitoksen etuja verrataan yrityksen pitkäaikaiseen kokemukseen kasvihuonekaasujen, kasvihuoneiden, kylpyammeiden, autotallien, kesämökkien valmistuksessa ja asennuksessa:

Maa-kasvihuone kestää yli vuoden, jos harkitset sen rakennetta huolellisesti.

Rakenteen kestävyys muodostaa perustan. Se voi olla betoni (monoliitti tai esivalmistettu) tai paaliruuvi.

Järjestelmän yksinkertaisuus ja pienempi budjetti puhuvat toisen vaihtoehdon puolesta: laske itsesi laskimessa.

Kasvihuoneen ruuva-alustan laite koostuu seuraavista:

 1. Alueen suunnittelu ja merkitseminen säätiön alle. Telttien välinen optimaalinen etäisyys 1,5 metriä.
 2. Pallojen valinta ja toimittaminen.
 3. Asennus, kehällä, rakennuksen kulmista lähtien. Työaika - 2-3 tuntia 2-3 tuntia ja käsityökalut.
 4. Kasvihuoneiden asentaminen paaluille.

BAU-galvanoidut paalut kestävät korroosiota ja muodonmuutoksia. Jos muutaman vuoden kuluttua sinun täytyy asentaa kasvihuone muualle, purkaa paalut ja käyttää niitä uudelleen. Kuvittele tämä työ muiden perustusten kanssa!

Haluatko ostaa luotettavia valmistajia kasvihuoneesta? Valitse BAU! Monien vuosien ajan olemme tehneet paaluja tehtaalla, mikä tarkoittaa raaka-aineiden ja tuotantoprosessien laadun jatkuvaa valvontaa. Vahvistettu laatustodistuksilla ja testituloksilla. Olemme luottavaisia ​​tuotteisiin, joten voit vapaasti ilmoittaa sopimuksessa taloudellisista takuista oletetuista velvoitteista. Joka päivä varastossa tarvittava määrä tuotteita oikean kokoinen. Kätevä maksu käteisellä ja pankkisiirrolla, toimittaminen ajoissa, apua projektin laatimisessa. Avaimeteknisen kasvihuoneen perustaminen. Huolehdi vain sadosta, BAU tekee loput.

Mikä on kasvihuoneen paras perusta

Mikä on kasvihuoneen paras perusta? Se riippuu ensisijaisesti rakennetyypistä, sen painosta, maaperän ominaisuuksista sivustossa, tarve tasoittaa sivuston ja tietenkin omistajan taloudelliset valmiudet.

Kasvihuonekaasutyyppien lajit

Puinen perusta

Se on puusta 100x100mm, 100x150 mm tai 150x150 mm. Kevyiden kasvihuoneiden puutavara kerätään yhteen riviin raskaampaan (paitsi lasia) tai tarvittaessa haudata maahan 2-3 riviä. Puun kytkentä kulmissa on paremmin tassussa tai puolipuussa ja rungon sisäpuolelta vahvistuskulman vahvistamiseksi.

Jyrsimään tai hurrikaani tuuli ei siirtänyt kasvihuoneen paikaltaan, on parempi vahvistaa rungon maadoituksella. Ne voidaan asettaa reikien läpi, jotka on aikaisemmin kirkastettu puuhun tai kaikkiin neljään kulmaan kasvihuoneen sisäpuolella.

Puupohjan edut:

 • edullinen;
 • helppo tehdä omalla kädelläsi;
 • helppo, kalvo kasvihuone voidaan siirtää pohjaan, ilman lajittelua;
 • kovaa maata, voit laittaa kehyksen tasaiselle alueelle.
 • puun on käsiteltävä antiseptisellä aineella ennen töiden aloittamista, muuten puu nopeasti romahtaa;
 • palvelee tällaista perustusta vähemmän kasvihuonekaasua kuin muita;
 • pehmeälle maaperälle on syytä syventää puutavaraa, minkä vuoksi sitä olisi lisättävä;
 • kaltevassa osassa on tarpeen rakentaa lisää virkoja perustaa pohja tarkalleen;
 • epätasaisen juonessa sinun on ensin tasoitettava paikka kasvihuonekalujen asentamiseksi puuhun;
 • Se on suunniteltu pieneen painoon, eikä se sovi lasin kasvihuoneisiin.

Pile-pohja

Riippuen siitä, mitä ja kuinka monta paalua käytetään paalukentän luomiseen, tällaisella pohjalla voi olla jopa huomattava kuorma, ja se sopii hyvin raskaisiin kasvihuoneisiin, mukaan lukien lasia, jossa on kaksoisikkunat. Ruuvit ovat ruuvattu maahan, ajetut nastat ajetaan maahan erityisillä mekanismeilla ja kaivetaan muita reikien tyyppejä, joihin paalut on asennettu.

Kalvo- ja kuitukankaiden, polykarbonaatti-kasvihuoneiden, ei tarvitse käyttää hyväkuntoisia paaluja, on riittävästi teräksisiä T-muotoisia ankkureita, joissa poikkipalkki parantaa pitoa. Pilejä näytetään tiukasti pystysuoraan tasolla.

Paalun (ankkuri) alustan edut:

 • ei vaadi tasaamista;
 • nopeasti asennettu;
 • on pitkä käyttöikä;
 • jos käytät ruuvin rungon mekaanisia kiinnittimiä, kasvihuone voidaan purkaa ja siirtää uuteen paikkaan;
 • soveltuu ongelmallisille maille;
 • kohtuullinen hinta.
 • metallipallot on suojattava korroosiolta. Paras pinnoitustyyppi - sinkitty sisä- ja ulkopuolelta;
 • raskaita kasvihuoneita käyttävien paalujen käyttö voi vaatia erikoislaitteiden käyttöä sekä riittävän korkeaa pätevyyttä itsenäiseen työn suoritukseen.

Varoitus! Monet teräsrungon kasvihuonevalmistajat ovat välittömästi mukana kasvihuoneiden asennuksen ankkurissa. Esimerkiksi Novatorin kasvihuoneet, joita tarjoamme, toimitetaan 1 m: n pituisilla paaluilla.

Pilarin perusta

Kasvihuoneiden pylväspohja on parempi käyttää epätasaisella pohjalla ja rinteillä, joilla on hieman kaltevuus. Rakenteen painosta riippuen pylväät voivat olla tukkia, tiiliä, teräsbetonia. Asenna kasvihuonepylväiden kehys sopivalla materiaalilla. Vaaleissa kasvihuoneissa riittää puuta.

On kätevää käyttää muovisia viemäriputkia betoniraudan muottiin. Niiden etuna on, että sinun ei tarvitse tehdä vedenpitävyyttä ennen täyttöä.

Kolonnin alustan edut:

 • voit tehdä omia käsiäsi;
 • sopii karkealle maalle ja pienille rinteille;
 • halvempi kuin nauha.
 • kalliimpaa puutavaraa;
 • laitteelle tarvitaan enemmän aikaa;
 • ei voida siirtää uudelle paikalle.

Strip-säätiö

Matala säätiö pystyy kestämään raskaimmat kasvihuoneet. Nauhatyyppejä on kahta tyyppiä: monoliittisesta betonista ja elementtivalmisteista. Esivalmistettujen lohkojen käyttö nopeuttaa prosessia merkittävästi, mutta perustuslohkojen purkaminen asennuksesta kaivantoon edellyttää tekniikkaa.

Monoliittisen pohjan valun alla kaivetaan kaivantoa, asennetaan muotti, kiinnikkeet sidotaan ja betoni kaadetaan ja peitetään kalvolla. On tärkeää hyvin sekoittaa seos sinetöidä se. Kasvihuoneen kehyksen asennus on toivottavaa aloittaa neljä viikkoa, kun betoni on voimaantunut.

Nauhapohjan edut:

 • korkea kestävyys, on mahdollista asentaa jopa kasvihuoneet kaksinkertaiset ikkunat;
 • kestävyys;
 • mahdollisuus perustaa perusta säätiölle;
 • haluttaessa ulompi puoli voidaan koristella tiilellä tai kivellä.
 • korkeat kustannukset;
 • laitteen kesto ja monimutkaisuus;
 • kasvihuone on paikallaan, se on mahdotonta siirtää;
 • vaaditaan pohjan vedenpitävyys;
 • säätiö on kylmä, tarvitaan lämmöneristys maaperän jäädyttämisen estämiseksi tai lämpimän sängyn laitetta.

Vihje: Voit käyttää pysyvää muottirakennetta kasvihuonekaasupäälle. Tässä tapauksessa suojaat betonia samanaikaisesti kosteudelta ja lämmittävät pohjaa sekä molemmilta puolilta.

Tiilen perustus

Tiiliseinämä on pystytetty sora-betonipatsaan, joka estää perustan tuhoutumiselta maaperän turvotuksen aikana. Tyyny sijoitetaan pohjakerrokseen 20-25 cm: n syvennyksessä, tyyny on vähintään 5 cm paksu. Käytetään kiinteää punaista tiiliä. Kasvihuoneen perustus voi sujuvasti siirtyä pohjaan.

Edut tiilipohjaan:

 • upea näkymä;
 • riittävän lujuus raskaille kasvihuoneille.
 • korkeat kustannukset;
 • maanalainen osa suojellaan kosteudelta, joka nopeasti tuhoaa tiilet ja muurauslaastin;
 • lämpö huonosti säilyy, on parempi tehdä lämmöneristys;
 • rakentamisen kesto;
 • säätiö on paikallaan, kasvihuoneen siirto on mahdotonta.

Kivipohja

Kiven perusta on järjestetty tiiliksi ja sillä on samanlaisia ​​etuja ja haittoja. Ainoa ero on, että luonnonkivi sietää kosteutta paljon paremmin.

Laattoalaptio

Kasvihuoneen perustana vahvistetun monoliittisen levyn muodossa lähestytään kaikentyyppisissä kasvihuoneissa. Haluttaessa lämmityskaapeli voidaan sijoittaa suoraan uuniin ja liittää sitten koneeseen lämmitysasteen säätämiseksi.

Laattojen perustan edut:

 • sopii kaikentyyppiseen maaperään;
 • säästää luotettavasti kasvihuoneesta pilkkoutumisominaisuuksia;
 • kestää raskaita kuormia;
 • kestävä.
 • korkeimmat kustannukset;
 • kestävä laite;
 • säilyttää huonon lämmön;
 • sängyt ovat vain irtotavarana, koska kasvihuoneessa oleva maa on kokonaan piilossa;
 • Kasvihuoneiden siirtämisen on rakennettava uusi säätiö.

Mikä on kasvihuoneen paras perusta?

Mikä tahansa tällaisista alustoista voi olla optimaalinen tietyissä olosuhteissa. Olemme valmiit suosittelemaan, mikä säätiö on parhaiten kasvihuoneessa tavallisimmissa tapauksissa.

 1. Jos olet ensisijaisesti kiinnostunut kustannusten vähentämisestä, ja kasvihuoneessa on pieni paino, valitse puupohja tai asenna teräsankkurit.
 2. Pienellä kaltevalla tontilla on helpompi asentaa pylväs- tai paalusäätiö kasvihuoneeseen.
 3. Jos haluat antaa arvostetun kasvihuoneen lähellä taloa, valitse tiili, kaistale tai kivipohja.
 4. Ongelmallista maaperää, on parempi käyttää kasvihuonekaasupäällysteitä tai kasaan perustuvia kasvihuoneita.
 5. Lasi-kasvihuoneen alla sopii paremmin nauhalevitys.

Valmis kasvihuonekauppa jälleenmyyjäyrityksessä, voit lähes aina pystyä tilaamaan asennuksen yhdelle tai useammalle tyypilliselle tietyntyyppiselle kasvihuoneille.