Maa-mökit ruuveilla

Perusta on minkä tahansa rakenteen perusta, joka tarjoaa vähintään 50% sen teknisistä ja toiminnallisista ominaisuuksista. Jopa kevyt puinen mökki olisi asennettava joillakin perusteilla. Erinomainen vaihtoehto tässä tapauksessa ovat ruuvipallot.

Erilaiset muutosrakenteiden perusteet

Tärkeimmät indikaattorit valittaessa mökitilan perustasoja ovat:

 • maastoominaisuudet ja maaperän ominaisuudet;
 • rakennuskohteiden ehdot ja mahdolliset kausittaisuuden rajoitukset;
 • rakennuskustannukset yleensä.

Teoriassa kaikentyyppiset perustukset sopivat metalli- ja puhallihisseihin.

 • Vyö. Se on melko aikaa vievä tekniikka maanrakennuksessa, erikoistyökalujen tai laitteiden käyttö. Teoksia voi tehdä vain lämpimällä ja kuival- la säällä. Se odottaa tiettyä aikaa betonin "kypsymiselle". Osittaisen kustannusten pienentämisen ansiosta laite voi olla matala nauha-pohja ja tekemään raskaita fyysisiä töitä omilla käsillään.
 • Columnar. Ei voida käyttää paikoissa, joiden poikkeusero on yli 2 m. Ei sovi maaperäkasveille. Työvoimavaltaisia ​​maanrakennuksia tarvitaan myös.
 • Ruuveilla. Kaikki edellä mainitut negatiiviset kohdat ja rajoitukset eivät ole olemassa.

Tavallisesti puunpudotuksen hankkimisen tarkoituksena on tarjota sivuston omistajalle mukava asunto niin pian kuin mahdollista ja halvimmalla hinnalla. Ruuvipallojen pohja täyttää nämä pääolosuhteet.

Ruuvaa paalut - mitä se on

Ruuvipallot ovat saumattomia saumattomia teräsputkia (1 m). Putken toisessa päässä on terävä kärki terillä. Ruuvi kärki helpottaa paalin asentamista ja lisää myös sen vedon ja puristuksen vastustuskykyä.

Ruuvipallojen pohja voidaan muodostaa manuaalisesti tai hydraulilaitteiden avulla. Kummassakin tapauksessa putki ruuvina on yksinkertaisesti ruuvattu maahan, joten asennusmenetelmä ei vaikuta rakenteen kantavuuteen.

Voit erottua erikseen useista asennuksen ominaisuuksista:

 • kun työskentelet jäädytetyillä mailla, samoin kuin kovan kallion kerroksilla olevilla mailla, kasa ruuvataan valmiiksi valmistettuun johtajaan;
 • korroosionkestävien prosessien kehittymisen estämiseksi vesi-haavoittuneissa maissa, putken lisäsuoritus suoritetaan, betoni kaadetaan sen onteloon;
 • Ruuvatyynyt, joiden pituus on 2 m, on vahvistettava.

Ruuvatyynyjen perustan laskentakapasiteettia arvioidaan vain, jos asennustekniikkaa noudatetaan. Puu-maanvaihtorakennuksen pohjan vakioprojekti ei aiheuta vakavia vaikeuksia edes riippumattomassa rakentamisessa.

Edut pohjaan ruuveilla

Ruuvipallot voidaan ruuvaamalla kivennäisvesiin, permafrostiksi ja mutaisella maaperällä rakennustyömaalla mahdollisten helpotusten varalta.

 • Lyhin mahdollinen rakennusaika. Puinen maaseudun muutos talo voi olla useita tunteja.
 • Alhaiset rakennuskustannukset ovat halvempia kuin mikään muu perusrakenne.
 • Mahdollisuus itse kokoonpanoon - mökin omistajat voivat ruuvata maahan "ruuvin".

Puhumattakaan teknologian haitoista:

 • et voi asentaa kesämökkejä ruuveille, jotka ovat lähemmäksi kuin 0,5 metriä muihin rakennuksiin;
 • Pile-pohjaa ei voida rakentaa kivikkoisille ja kalkkikiveäisille maille.

Kun ostat ruuvipalloja, kannattaa kiinnittää huomiota kunkin tuotteen laatuun. Asiantuntijoiden mukaan paalun perustusten käyttöikä on 100 vuotta.

Kotitalouksien ruuvipilkku

Varaston perusta - mikä on rakentamisen piirre?

Talonrakennukset, suot, varastot - tilapäiset rakennukset, mutta ne on suoritettava oikealla tasolla. Tiedetään, että koko rakenteen luotettavuus, vakaus riippuu suoraan perustan vahvuudesta. Vaihtolaisten tapauksessa on kohtuuttoman kallista rakentaa monoliittinen tai nauhatuki. Lisäksi koko rakennustyöt vie melko paljon aikaa.

Vaihda taloa ruuveilla - optimaalinen ja tärkein perusteltu päätös. Porauskierrätekniikka mahdollistaa useiden ongelmien ratkaisemisen kerralla: rakenteen tekeminen halvemmaksi, jotta se olisi siirrettävissä, jotta saadaan aikaan luotettava säätiö. Suunnittelu on koottu muutamassa päivässä ilman suurikokoisten erikoislaitteiden käyttöä.

Mökit asennetaan ruuvipinoihin:

rakennusmateriaalit;
puu;
kilpi;
mökki jne.

Palo- ja ruuviasennuksen asennusvaihtoehdot muutosrakennuksissa

Tärkeä askel ennen metallityötyön rakentamisen aloittamista on tehdä tutkimus:

maaperän fysikaaliset ominaisuudet;
pohjaveden taso;
ottaen huomioon maaperän jäädyttämisen helpotus ja syvyys.

Suorittaa testiporaus sinulle, alustavan sopimuksen jälkeen, asiantuntija lähtee. Miksi tämä on tärkeää? Ilman näitä tietoja on mahdotonta määrittää tukien tason syvyys, valita oikein tuotteiden halkaisijat ja niiden määrä.

Ruuvituki on rakennettu hyvin liikkuvaksi. Jos haluat siirtää rakennuksen toiseen paikkaan, se voidaan tehdä yhdellä päivällä. Valitse vain paikka ja ota yhteys puhelimitse asiantuntijoihimme.

Hinnat ruuveilla paalujen muuttamiseen taloa

Pallojen valinta riippuu ruuvin syvyydestä ja suunnitellusta kuormituksesta. Mitä pitempi ja tehokkaampi kasa, sitä korkeampi kasa hinta. Kun kyseessä on betonilaattojen ja vanhojen kivennäisaineiden jäännökset maan pylväässä, rumpuporsien asennus hinta kasvaa vastaavasti. Siksi työnkulut kussakin tapauksessa lasketaan erikseen, ja yrityksen asiantuntijat auttavat sinua tekemään optimaalisen laskelman käteiskustannuksista. Jos haluat ostaa ruuvipalloja, näet Pietarin paalujen hinnat ja paalujen asentamisen alla olevassa taulukossa.

Pilejä vuoteille

Rakennustyöt tontilla alkavat hyttien rakentamisella. Siinä on rakennusmateriaaleja, laitteita, se voi toimia myös tilapäisenä talona, ​​kun työ on käynnissä. Jotta sisätila olisi lämmin, kuiva ja mukava, tarvitaan säätiö, mutta on epäkäytännöllistä tehdä betonipohja. Siksi mökit ruuveilla - tämä on hyväksyttävin vaihtoehto.

Kierräpallon alla olevat ruuvat ovat yksinkertaisesti ja nopeasti. Ne tarjoavat myös rakennuksen suurta lujuutta ja vakautta. Tämä säätiö on universaali, se voidaan asettaa milloin tahansa vuoden aikana ja melkein missä tahansa maassa. Lisäksi ruuvi-tyyppisiä paaluja voidaan käyttää monta kertaa, joten koiran talon asentaminen paaluun ei ole staattinen, ja muutostalo voi liikkua alueen kehällä.

Asennus paalujen alla muutos talon

Vaikka hytti ja tilapäinen rakenne, sen asennus olisi tehtävä huolellisesti. Vaihtopaikan alla olevat ruuvit on valittu ottaen huomioon rakennuksen kuormituksen koot. Tämän jälkeen muutospaikan asennuspaikka on merkitty. Tällöin rakennuksen on oltava vähintään puoli metriä muista rakennuksista. Sen jälkeen suoritetaan koeporaus, jonka vuoksi paalujen lukumäärä, pituus ja halkaisija määritetään.

Vaihtokeskuksen ruuvipallojen asennus tehdään pääsääntöisesti manuaalisesti, koska se on edullisempi, ei jätä roskien taakse, mahdollistaa paremman pystysuoran paikan säätämisen kiertymisen aikana.

Kun kaikki paalut kierretään, ne kaadetaan betonilla. Jos talo paaluilla liikkuu sivuston ympärillä, älä täytä. Seuraavaksi paalut leikataan yhteen tasoon.

Metalliset tasot hitsataan putkien yläosaan ja liitetään palkkeihin metallista valmistetuilla kanavasilla.

Vaihdon talojen rakentaminen ruuveilla

Materiaalivalikoima voi olla hyvin erilainen.

 1. Konttien vaihto talot ovat helpoimpia, ja niiden rakentamisen jälkeen ne puretaan. Ne on rakennettu nopeasti - sandwich-paneeli kiinnitetään metallikehykseen.
 2. Vaihtokammiot on helppo asentaa. Rakennettu laminoidusta viilupuusta, joka on ulkoisesti päällystetty kilpailussa.
 3. Jalkakäytävien rungot on valmistettu kestävästä puusta, ne on peitetty aluslevyllä ja valmistettu veden ja höyryn eristä.
 4. Lokit ja lokit ovat kalleimmat, mutta ne näyttävät erittäin kauniilta. Rakennustöiden päätyttyä tällainen rakennus voidaan jättää ja sitä voidaan käyttää ylimääräisenä asunnossa tai kylvyssä.

Svaisad-yhtiö toteuttaa ruuvien perustaa muutostöihin ja muihin rakennuksiin SPb: ssä ja Leningradin alueella. Teemme laadusta ja luotettavuudesta mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös edullisia alennuksia ja tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään uhraamatta säätiön laatua.

Perus muutoksen talon alla

Kuten tiedätte, mikään ei ole yhtä pysyvä kuin tilapäinen. Odotettaessa tätä, rakennettaessa tilapäistä taloa erilaisiin kotitalouksien tarpeisiin dachassa, rakennustyömaalla tai missä tahansa sopivassa paikassa, on tarpeen miettimään etukäteen, mitä vaihtaa taloon, jotta ajan myötä perusta ei tule objektin heikoimmin.

Säätiö - säätiö

Vaikka kotitaloussi asennettaisiin vain muutaman kuukauden ajan ja siirrät sen sitten työntekijän toiseen sivustoon, et voi laittaa sitä paljaalle alustalle. Tosiasia on, että maaperässä on taipumus asettua, liikkua sisäisten prosessien ja ilmakehän ilmiöiden vaikutuksesta. Jopa yksinkertaisin yksinkertainen kellarikerroksen alla antaa hänelle:

 • Vakautta.
 • Turvallisuus.
 • Vakautta.
 • Turvallisuus.

Rakenteen hyvin ajateltu pohja jakaa staattisen ja dynaamisen kuorman tasaisesti maahan, suojellen rakennusta ennenaikaiselta tuhoutumiselta, muodonmuutokselta ja pohjaveden poistamisesta. Ne, jotka aikovat perustaa muutoksen talon omilla käsillään, on ensin laskea paljon parametreja, jotta asennus ei itse aiheuta koko rakenteen tuhoutumista. Niistä:

 • Maaperän laatu ja koostumus.
 • Rakennuksen paino.
 • Pohjaveden esiintyminen.
 • Seisminen tilanne alueella.
 • Valintamateriaalin optimaalisen materiaalin ja rakennustyypin valitseminen vaihtoaseman kellarille.
 • Rakenteen ajallinen tai pysyvä.

On pidettävä mielessä, että se ei ole rakenteeltaan perustavaa laatua oleva rakenne, eikä siksi ole mitään syytä sijoittaa ylimääräisiä varoja. On optimaalinen laskea budjettivaihtoehto. Kaikki, jolla amatööri kärsii pitkään eikä rationaalisesti, on ammattilaisen helppo tulla. Siksi ensin päättää, hukkaavatko aikaa ja hermostasi tuntemattomalle yritykselle. Ehkä on parempi tilata palvelua asiantuntijoilta?

Erilaiset muutosrakenteiden perusteet

Tulevaisuuden toimivuudesta riippuen perävaunu on valittu ja sen perusta. Jos tarvitset varastotilan tai tilapäisen rakennuksen puutarhan juoniin, se on tarkoitettu asennettavaksi yhteen paikkaan kerran. Tällöin suosittelemme, että tarkastat muutostöitä ruuveilla, luotettavin vaihtoehto.

Mobiiliperävaunu on parempi laittaa halpa pohja, joka lisäksi voidaan purkaa ja ottaa kanssasi. Tässä tapauksessa käytetään usein hitsattua metallia, joka sijoitetaan betonilohkoihin. Lisäksi alhaiset kustannukset asennuksen ja purkamisen aikana. Oikean valinnan tekemiseksi sinun on tutkittava vaihtoehtoja.

Ruuveilla

Yksi yksinkertaisista ja suoraviivaisista tavoista on muodostaa meikki pinoille, jotka on tarkoitus ruuvata maahan. Täällä sinun on käytettävä vähän rahaa, tämä ei ole halvin vaihtoehto, mutta jos teet tehtävän laadullisesti kerran, sinun ei tarvitse pelastaa rikkiä. Mobiilirakenteiden osalta tämä menetelmä ei ole kovin kätevä, mutta puutarhurit voivat tarkastella sitä tarkemmin, varsinkin helpotusalueella.

On tärkeää tietää tarkalleen, kuinka valita ruuvipallot varastolle, mutta tässä tärkein parametri on paalujen lukumäärän vastaavuus tulevan rakenteen painoon ja ongelmien puuttuminen maahan. Normin mukaan joka puolitoista metriä kohti on tarpeen ruuvata yksi ruuvipallo vaihtajan alta. Maaperän kannalta ihanteellinen maaperä on se, jossa liemi sijaitsee noin 2 metrin syvyydessä.

Perusta muutosalalle ruuveilla - ihanteellinen ratkaisu savimaahan

Pylväät

Toisin kuin muutosrakennuksen paalusäätiö, sauvat eivät ole kiinteitä tukia. Jos sinulla on kiinteä ja vakaata maata käytettävissänne, ja aiot siirtää aikapihaa aika ajoin, ehkä tämä on sinun valintasi. Lisäksi se koskee edullisia keinoja perustaa pohja.

Valmistetaan vaaditun kokoiset kaivut, pohja vahvistetaan, betonipinta kaadetaan vapautettujen liittimien päihin. Viikon kuluttua luuranko on kiinnitetty vasempaan vahvikkeeseen ja asennetaan muotti. Tämän jälkeen napa asennetaan suoraan, jolloin sekä punatiili että betoni sopivat. Pylväät sijoittavat lisäksi mökit.

Tässä tapauksessa käytät joko esivalmistettua tai monoliittista perusmenetelmää pylväät. Tämä vaihtoehto on vaivalloisempi kuin rungon ruuvipohja, mutta erikoislaitteita ei tarvita.

Betonilohkoilla

Ihanteellinen vaihtoehto rakentamiseen ja maantiekulkuneuvoihin, pyörivään retkikuntaan ja muihin liikkuviin työkohteisiin ovat "helposti kiipeävät" bungaloweja, jotka eivät ole kalliita ja nopeita asentaa. Perävaunun pysäköintialue jaetaan, kontit on merkitty, vakiolohkot on asennettu, vaakasuora viiva määräytyy tasolta. Tarvittaessa maata kaadetaan tai podkapyvaet. Voit laittaa perävaunun.

Muilla tavoilla

Luovuus venäläisessä ihmisessä ei ole vain kansallinen piirre. Se on tapa olla. Ja jopa sellaisessa ei-luovassa asiassa kuin rakennuksen tukikohdan tilapäistä rakennusta varten, "Kulibin" esiintyy jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja:

 • Nauha - paikallaan oleva, hyvälaatuinen täyttö betonilla.
 • Kiinteä suljettu teräsbetonilaatta koko pohjan alapuolella, betonilohkareiden alapuoli on perusteltua raskaiden koneiden läsnäollessa.
 • Tukkeihin, joissa on ohjauskiskoja - sidotaan puiden runkoja tai kallistusta koko pohjaan, ja juoksijat tarvitaan liikkumisen helpottamiseksi.
 • Renkaiden vaihdon talteenotto - renkaiden täyttö auttaa lisäämään rakenteen lujuutta. Nopea, liikkuva, halpa. Hyvä todiste kosteikoilla.

Optimaalinen kaikille - lohkojen pohja

Kuka tietää tarkalleen, mitä tapahtuu vuoden, viiden, kymmenen vuoden aikana? Onko tämä perävaunu ajan mittaan tässä paikassa? Retoriset kysymykset. Ei kaikkialla, jossa voit asentaa paaluille varoja tai käyttää muita menetelmiä. Jotain kallista, jos maa ei salli, joskus ei ole tarvittavia laitteita. Ja pelkästään lohkojen talojen rakentamisen perusta ei ole vasta-aiheita.

Tarkastellaan betonilohkojen valintaa. Suuret PBS (perusseinämä seinät) hankinta ei ole tarpeen, jos vain tilapäiset tilat ajan mittaan eivät tule muuttumaan kiinteään asumiseen. Nämä materiaalit ovat suuria. On parempi valita betonielementti kaapeleille FBS 4-2-2, jonka mitat ovat 20x20x40, joiden paino ei ylitä 40 kg. Vakuutusta varten lohkot kiinnitetään yhdessä laattaliiman kanssa.

Hiilihapotettu betoni, keramiittibetoni ja vaahtobetoni ovat parempi sulkea pois niiden korkean hygroskooppisuuden vuoksi. Materiaalin on oltava tyhjä. Jos sinulla on jo sellaisia, sinun ei pitäisi ostaa kokonaisia. Aihiot voidaan täyttää betonilla. Yhtä tärkeä on lohkojen hinta kaluston alapuolella, kaikkien harkittujen vaihtoehtojen budjetti, lukuun ottamatta autonrenkaita.

Askel askeleelta lohkoperustan asentamiseen

Jos päätät tehdä säätiön itse, niin vaiheittaiset ohjeet valokuvien avulla auttavat sinua.

Mitataan, jos ei seitsemän kertaa, sitten kerran, mutta erittäin huolellisesti, koiran talon parametrit kentällä. Puhdista paikka maaperän, oksat, juuret, roskat ylimmästä kerroksesta. Perusrakenteen rakentaminen:

 • Sivusto on merkitty nurkakärkien asettamisella.
 • Telojen väliin köysi kiristetään kehän ympäri ja kulmien määrittämiseksi vinosti, jotta ne olisivat tarkkoja.
 • Paikat, joissa lohkot sijoitetaan 1,5 - 2 m etäisyydelle toisistaan ​​ja diagonaalien leikkauspisteiden keskellä, on merkitty.
 • Kaivaa reikiä geotekstiilien reunustavien lohkojen asennuskohteisiin.
 • Hiekka- tai hiekka-sora-seoksen tyynyt kaadetaan, kaadetaan ja kaadetaan noin 15 cm: n päähän.
 • Murskattu kivi täytetään 20-25 cm: n päähän.
 • Kaksi lohkoa on pinottu tasolta, liotettu laattaliimalla.
 • Kaksi muuta lohkoa on pinottu ylhäältä.
 • Tilaus toistetaan kaikilla lohkojen kohdissa.

Vaihtojonon lohkojen pohja on valmis. Kaikki työskentelevät voimin toimimaan itsenäisesti. Kuitenkin se vie paljon arvokasta aikaa pois. Kutsu ammattilaisia!

Ota yhteyttä johtajiimme, säätiöiden hinnat ovat meille enemmän kuin kohtuullisia.

Perus muutoksen talon alla. Kierrä paalut muutoksen alla

Rautamalmien käyttöön perustuva muutostalo on erinomainen vaihtoehto nopean ja laadukkaan työn aikaansaamiseksi. Säätiö on kaiken rakentamisen perusta. Vähintään viisikymmentä prosenttia koko rakenteen laadusta ja kestävyydestä riippuu sen onnistuneesta rakentamisesta. Siksi perustus ja sen rakentamisen prosessi, riippumatta siitä, millaista esineitä se on tehty (onko kyseessä mökki tai vain pieni veranta), on otettava vakavasti.

Hieman hyttejä

Vaihtoehtoisia taloja (teräs, puinen) on erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta tällaiset ominaisuudet eivät vaikuta säätiön valintaan. Siksi on mahdotonta vastata kysymykseen, millainen säätiö on tässä tapauksessa parempi, sinun on syytä "syventää". Yleensä säätiöksi voit käyttää:

 • hienoksi upotettu nauha (vaatii jonkin aikaa odottaa täysin varautumisen kuormien perustan);
 • pile-on-teknologia TISE (vaatii erikoisvarusteet kaivojen poraamiseen);
 • pylväs (vaatii maan tasaisen pinnan);
 • (ei tarvitse olla yksi edellä mainituista tapauksista).

Mökit tai ihmiset, joita kutsutaan "vaunuiksi", ovat pieniä rakenteita, muuten niitä voidaan kutsua myös pieniksi "taloksi". Näyttäisi siltä, ​​että rakennuttajat ja puutarhurit käyttävät niitä pääasiassa väliaikaisena asuntona. Mutta se ei ole. Tarkistukset, hozbloki, huoltoasemat, kaupat, turvallisuuspositit, varastot, lohkoyksiköt, toimistot, rengas ja jopa tuotantotilat eivät kuitenkaan vielä ole niiden käyttölista. Ne ovat kysyntää, koska niiden rakentamiseen ei käytetä niin paljon rahaa. Lisäksi mökkejä pidetään helposti kuljetettavina (paikasta toiseen) rakennusten kautta, mikä on myös niiden olennaista etua. Tämän perusteella on syytä päätellä, että muutosrakennuksille paras, edullinen ja käytännöllinen perusta on se, joka tehdään ruuveilla.

Miksi ruuvipilareiden säätö ylittää muiden vaihtoehtojen?

Ja vastaamaan tähän kysymykseen riittää vain purkaa kaikki tämän vaihtoehdon myönteiset ja kielteiset näkökohdat. Rakennuksen etuja ruuveilla paalupaikoille:

 • Niinpä niin usein kuin on tarpeen siirtää perävaunu yhdestä esineestä toiseen, ja ruuvipallot ovat suhteellisen helppoa tarttua ja niiden käyttöikä on melko pitkä (erityisesti sinkitty), niitä voidaan käyttää uudelleen (irrotetaan yhdestä paikasta ja ruuvatetaan toiseen);
 • Asennuksen helpottaminen (ruuvipuristimen ruuvaaminen voidaan tehdä käsin erikoisvalmisteisilla vipuilla ja useiden voimakkaiden miesten kanssa);
 • Mahdollisuus pinoiden mekaaniseen ja manuaaliseen ruuvaukseen (ensimmäisessä tapauksessa aika tallennetaan toisessa rahastossa);
 • Alhainen omistuskustannus
 • "Vaikeat" maaperät (kastelu, juoksuttaminen jne.) Ja vaikea maasto (rinteiden, pienkampusten läsnäolo jne.) Eivät häiritse tämäntyyppistä säätiötä;
 • Korkea käyttöikä (vähintään sata vuotta ja erikoiskäsittely - ja vielä enemmän);
 • Rakennustöihin ei vaikuta luonnolliset olosuhteet (voit rakentaa milloin tahansa vuoden aikana);
 • Ei johda maaperän koskemattomuuden loukkauksiin;
 • Frostin turvotus ei vaikuta siihen;
 • Suuri seisminen vastus;
 • Tarjoaa erinomaisen vedenpitävyyden (ilman ylimääräistä ilmanvaihtoa);
 • Ei tarvita maanrakennustöitä.

Säätiö puutuu ruuveilla

Koska perävaunu on suhteellisen kevytrakenne, perävaunujen ruuveille ei ole käytännössä mitään vikoja, tai pikemminkin ne eivät ole niin merkittäviä. On mahdollista erottaa vain hetki, että kun ruuvaamalla paalu maahan, oletamme mahdollisuuden naarmuttaa paalua, mikä vuorostaan ​​johtaa nopeimmin korroosiota. Tärkeää peruskorjauksen yhteydessä rakennuksen peruskorjauksen aikana on:

 • maaperän fysikaalisten ominaisuuksien tutkiminen (maassa, jossa rakennuksen on tarkoitus sijoittaa);
 • pohjavesien esiintyminen;
 • ottaen huomioon maanpinnan helpotus. Tällaisen näennäisen yksinkertaisen asian pääkohta pysyy samana - tehdä kaikki tarpeelliset laskelmat ja tehdä työtä oikein. Tehdäksesi tämän, ihanteellinen ratkaisu on ottaa yhteyttä näihin ammattitaitoon ammattilaisiin, jotka tuntevat yrityksen.

Pile-pohja

Yhtiö "Fair varastot" tarjoaa palveluja valmistettaessa kasa perusta teidän verannalle. Toimimme koko Chekhovin kaupunginosassa ja lähellä sijaitsevissa Moskovan alueen siirtokunnissa.

Kun tarvitset kasaan perustan vuodattomille?

Pallojen perustusta tarvitaan tapauksissa, joissa yksinkertaisemmat asennusvaihtoehdot (esim. Betonilohkoilla tai tiilipylvääreillä) eivät ole sopivia rakennuspaikan ominaisuuksien tai tulevan rakentamisen vuoksi:

 • heiluttaen maaperää. Talvella on huomattavia muodonmuutoksia veden kanssa kyllästetyillä savi- tai hiekkasilla. Tällaisten maaperän osalta on syytä syventää säätiöä kausittaisen jäätymisen alapuolelle. Yksinkertainen ja kohtuuhintainen vaihtoehto on paalun perusta;
 • merkittävä korkeusero. Laite kannattaa suurella työskentelypituudella, sillä on parempi käyttää maahan upotettuja putkia. Tämä rakenne tarjoaa tarvittavan vakauden ja luotettavuuden;
 • pitkä käyttöaika. Hyttien suojaamiseksi hävittämiseltä on parempi laittaa se mahdollisimman korkealle maasta. Ja taas oikea tie ulos - paalusäätiö;
 • väitetty muutos talon sisällä tulevaisuudessa. Joskus mökit, varsinkin hyvin eristetyssä versiossa, valmistuvat täysimittaiseen maalaistaloon. Tätä varten on etukäteen annettava vahva pohja esimerkiksi ruuvipapeilta.

Mitkä putket sopivat kellariin muutokseen?

Mökeissä käytetään yleensä ruuveja tai tylsistyneitä paaluita.

 • Alareunassa olevat ruuveilla on erityiset terät, joiden ansiosta ne voidaan helposti ruuvatella mihin tahansa maaperään. Suhteellisen pienen teknisen ja maatilarakennuksen yhteydessä käytetään halkaisijaltaan 89 tai 108 mm: n ja 2,5 metrin pituisia paaluja.
 • Haureutetut perustukset on valmistettu asbestisementistä tai muoviputkista, jotka on asetettu ennalta valmistettuihin sisennyksiin ja täytetty betonilla. Puisten ohjaamojen alla voit käyttää halkaisijaltaan 120-150 mm: n putkiputkia, joiden pituus on sama.

Mitä me tarjoamme?

Voit tilata minkä tahansa edellä mainitun tyyppisen säätiön laskennan ja asentamisen nykyisessä rakennuksessa tai ostaa vahtimestarin yrityksellämme. Toimitamme omille autonostureillemme.

Pohja ruuveilla paalujen alla muutos talon

Vaihtokoti edustaa teknistä rakennetta, joka voi asettua kesäasuntoon, rakennustyömaalle ja muille paikoille, joissa sen toimintaa tarvitaan. Jotta tällainen rakenne olisi pitkä aika, sen perustaksi ne käyttävät säätiötä ruuveilla paalupaikkoja varten. Tämän ratkaisun ansiosta rakenteen alaosa ei pääse kosketuksiin märän maaperän kanssa, mikä estää mahdollisuuden korroosiota ja muita kielteisiä vaikutuksia.

Ruuvatyynyjen muutostalo voidaan siirtää toiseen alueeseen ilman vaikeuksia, ja se voidaan poistaa kokonaan rakennuksen jälkeen, jolloin jälkiä ei jää maahan. Kierrä pohjalevyt paikoilleen helposti irrotettavaksi maaperästä ja sitä voidaan käyttää uudelleen.

Vaihda talot paaluun ja ruuvipohjaan

Kun olet tehnyt valinnan vaihtoehtojen vaihtamista varten, voit säästää pelkästään tilaa paikan päällä, mutta myös vähentää kustannuksia. Sen rakentamisen ei tarvitse käyttää sementtilaastia ja erikoislaitteita. Rakennustyöt eivät aiheuta vaivaa ja kestävät useita tunteja.

Vaihtokeskuksen paalusäätiö voidaan asentaa mihin tahansa sääolosuhteeseen, myös jäädytetyllä maaperällä 2 metrin syvyyteen. Vaihda taloja ruuveilla, joiden hinta on monien kehittäjien saatavilla, voidaan pystyttää lähellä säiliöitä ja ongelmallinen maaperä. Säädettävä paalukorkeus mahdollistaa tasaisen pinnan muodostamisen ruuveille.

Vaihdon talon asentaminen avaimet käteen ruuvipolleille tekee ammattitaitoiset mestarit lyhyemmässä ajassa.

Edut pohjaan ruuveilla

Rungon alla sijaitsevat ruuvipallon pohjan perusedut ovat:

 • nopea ja helppo avaimet käteen -asennus;
 • kyky rakentaa minkä tahansa koon pohja;
 • korkea lujuus, luotettavuus ja kestävyys;
 • universaalisuus (ruuveilla tapahtuva muutosrakenne soveltuu asennettavaksi mihin tahansa maaperään);
 • edullisia.

Vaihtopaikan alla olevat ruuvit ovat helposti maadoitettuja manuaalisesti tai pienikokoisten laitteiden avulla. Pohjaa ei tarvitse rakentaa kaivoihin ja suorittaa vedenpitävyyttä. Pohjan lujuus ja vakaus saadaan aikaan laaja-alaisella ruuvilla.

Alustan ominaisuudet ruuveilla

Se on oikea vaihtoehto kesämökille, koska se on korroosionkestävää ja negatiivisia ympäristövaikutuksia, minkä ansiosta se on yksi kestävimmistä rakenteista. Tarvittaessa sen asennus voidaan toteuttaa turpeen paikoissa ja rinteissä. Pile-pohjaista tyyppiä käytetään laitureiden ja kiinnityslaitteiden rakentamisessa, mikä puolestaan ​​vahvistaa sen erinomaisen suorituskyvyn.

Vaihtokeskuksen ruuvin pohja lasketaan painosta 5 - 20 tonnia. Palvelun keskimääräinen voimassaoloaika on noin 100 vuotta. Sitä voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa menettämättä sen ominaisuuksia.

Jos etsit säätiötä optimaalisella hintasuhteella ruuvien paaluille ja laadulle, valitse sitten ruuveja varten paalupaikkoja, joiden koko on valittu ottaen huomioon rakenteen mitat. Se maksaa 30% - 40% toisin kuin muut syyt.

Pohja muutosrakennuksen 3 alle 6 m

Tervetuloa! Kerro minulle, miten voit valita säätiön 3 * 6 säätiön, kehysseinät ovat ulkotiloissa, joissa on lamellitalo, seinäpaneelien sisällä, niiden välissä on eristys, pylväs tai lonkka.

Yuri, Pietari.

Hei, Yuri Peterista!

Mielestäni voit tehdä minkä tahansa seuraavista säätiöistä.

Ensimmäinen. Pylväsruuvi (se on todennäköisesti kaukana halvasta, mutta ei sinun pitäisi enää aiheuttaa ongelmia teidän voimansiirron siirtämisessä).

Toinen. Pienillä lohkoilla 20 * 20 * 40 cm. Tukien askel on enintään puolitoista metriä. Pinoamislohkot toistensa kanssa korkeudessa kaksi, ja edullisesti kolme. Koska maaperän ominaispiirteistä riippuen muutaman vuoden kuluttua hyödyllisyys lohko voi "istua alas" maan päällä 20-40 senttimetriä.

Alalohkojen alapuolella on pakollinen kaataa hiekkaa kerroksella 10-15 senttimetriä. Näiden alemman lohkojen alapuolella olevien 50 * 50 senttiä olevien laatikoiden vuoraus ei vahingoita.

(Tämä on halvin vaihtoehto, jota useimmiten käytetään tuotettaessa hozblokovia).

Ja kolmas vaihtoehto, joka keskittyy hieman enemmän. Kaivantoa noin 30-40 senttimetriä syvää ja noin 30 senttimetriä leveä kaivetaan palvelulohkon ulkoseinän koko kehällä. Sitten 1,5 metrin porrashuoneella tehdään burkas, joiden syvyys on noin puolitoista metriä. Aivan kaivannossa.

Juuri tällä viikolla he tekivät samanlaisen perustan. Vesi on tänä kesänä puoli metriä maan pinnasta. Käytetään kahta porata. Luonnollisesti niiden pituus pitenee (muutoin - korkeus) määrätyn koon mukaan.

Yksi tavallinen porakone porattaessa jäätä. Toinen on erikoistunut. On parasta, jos sinulla on pieni ohjainsiiveke alimmassa päässä ja sitten suuremmilla teriöillä (jopa 15 senttimetriä).

Tällaisia ​​poroja voi joskus löytää erikoistuneilta kalastus- ja rakennusliikkeiltä, ​​mutta ne edellyttävät parannusta, koska ne lisäävät niiden pituutta rakentamalla vahvoja putkia, joiden halkaisija ja hitsaus ovat sopivia.

Kalastusporat porata pienet syvyydet reiän suunnan luomiseen. Sitten toimenpide repeytyy suurella poralla.

Kaksi miestä päivässä vapaasti tekevät haluamasi määrän töitä hobby-lohkosi kokoon.

Sitten kaivannon pohjassa ja burqa pitäisi kaataa 10 senttimetriä hiekkaa.

Lisäksi kaivoihin lasketaan asbestisementtiputkia, joiden läpimitta on 10 cm. (Ne toimivat yksinomaan muottiin). Ne laittaa metalli runkoihin hitsattu F12 mm vahvistaminen noin pituudeltaan noin puolitoista metriä. Kehysten muoto - 4 ankkurin tankoa, jotka on yhdistetty lanka F8 mm hitsaamalla. Eli jos tarkastelet rakennetta ylhäältä, saat tasaisen aukon.

Kehyksen on läpäistävä putket ilman häiriöitä.

Tämän jälkeen betoniliuos (hiekan, murskatun ja sementin seos), joka vastaa laatua M100, kaadetaan asbestisementtiputkien onteloon.

Murskattu kivi tulee ottaa keskimmäisestä jakeesta, joten betoniseoksen kaatamisen aikana se ei pääse putkeen.

Asbestisementtiputkien tulee olla hieman kaivannon pohjan yläpuolella. Rebar nousee vähintään tusinan tai kaksi senttimetriä maanpinnan yläpuolella. Tämän jälkeen tehdään vahvistettu grillata, jonka vahvistaminen sidotaan mainittuihin kehikkoihin sitovalla langalla (tai hitsauksella).

Sitten muotti on tehty noin 20 senttimetrin korkeudelle. Betoni kaatui.

Kaikkien näiden manipulaatioiden seurauksena säätö ei ole mitenkään huonompi kuin paaliruuvi. Noin yhtä suuri kuin hänelle hinta, mutta luonnollisesti enemmän menoja.

Häntä ei uhkaile kosteuden kyllästyneen maaperän turvotusta, jota sinulla on tulevaisuuden hozblokissa.

Ja vain teippi, hieman matala perustus, sinun täytyy "pelata" ylös ja alas joka kevät.

Joten valinta on sinun.

Muut kysymykset koskien kodin säätiön korjauksia:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Vaihdon perusta: asennustyypit ja -tekniikka

Useiden rakenteiden rakentaminen viivästyy usein kuukausia ja jopa vuosia. Yksityiset talot eivät ole poikkeus, koska pieni työ on monimutkaista kokemuksen, koulutuksen, erikoistyökalujen ja niin edelleen. Jotta voit asua ja työskennellä laitoksessa normaalisti, käytä hyvin valmistettua perävaunua hyvin perustellulla säätiöllä.

Erityisominaisuudet

Rakentamaan säätiötä omille käsiinsä muutos talot voivat niille, jotka rakentavat omat talonsa ja talonrakennuksensa heidän kanssaan. On kuitenkin olemassa useita hienouksia, joita ei voida sivuuttaa. Koska tällaisia ​​rakenteita käytetään aktiivisesti paitsi rakentajien, myös yksinkertaisesti kesän asukkaiden, avulla he asettavat työkaluja, säilyttävät vaatteita ja joskus elävät viikkoja. Siksi rakentaminen on toisaalta helppoa ja tilapäistä, mutta toisaalta - se on pääomaa toteutettaessa. Pienin virhe voi johtaa siihen, että koiranrakennus ei kykene suorittamaan tehtävänsä.

Vaihdon talon peruste ei saisi olla pääomaa suoritukselle. Loppujen lopuksi tämä merkitsee vain ylimääräistä aikaa, rahaa ja vaivaa. Yksinkertaisuus ja alhaiset kustannukset - nämä ovat avainasemassa pyrittäessä.

Tyypillisesti ohjaamot asennetaan ilman pätevien ammattilaisten osallistumista, erityisesti ilman tekniikkaa. Pääasiassa on valita oikea järjestelmä ja noudattaa teknisiä perusvaatimuksia.

vaihtoehtoja

Perustablokit olivat laajalle levinneet mökeissä. Tätä perustusta suositellaan rakentamisen aikana kiinteällä maalla. Sivusto, kuten minkä tahansa muuntyyppisen rakennustyön, täytyy olla perusteellisesti tasoitettu ja puhdistettava kaikesta, joka voi häiritä. Kaikki ruoho, kaikki pensaat ovat kategorisesti mahdotonta hyväksyä. Usein maaperä tiivistetään tai vuodatetaan vedellä siten, että lohko-osat eivät uppoa siihen syntyneen kuorman alle.

Tällaisten töiden päätyttyä tarvitaan tyynyn polkumyynti, joka muodostuu rauniosta, suuresta osasta tai soraa olevasta hiekasta. Tämän polkumyynnin on tarkoitus olla tasoitettu ja perusteellisesti murskattu. Työssä on tarpeeksi manuaalista kiristyskykyä, koska tehokkaammat työkalut ovat tarpeettomia. Varmista, että sivuston on oltava tarkka suunta. Lohkoperusteet on jaettu kahteen tyyppiin: nauha ja pylväät.

Nauhan toteutus tarkoittaa betonikytkimen alustavaa täyttöä tai pohjan sijoittamista suoraan pohjaan.

Tärkeää: Jos järjestät tällaisen pohjan maassa, joka on altis turvotukselle, se lähes varmasti ei palvele eräpäivää. Käytä siis useammin pilarijärjestelmää. Pilarien erottaminen toisistaan ​​riippuu työn luonteesta ja muista ominaisuuksista. Pilarin toteutuksen etu on kyky tuhlata aikaa ja vaivaa pohjan tasoittamiseksi.

Tiukka vaakasuora asennus voi olla, jos laitat toiselle puolelle pitempiä kuin toinen. Niiden paras korkeus on 0,2-0,4 m - eikä liian työlästä, ja on olemassa todellinen takuu, että talon pohja ei kastu sateen sattuessa.

Tärkeää: väliaikaisissa rakennuksissa on tavallisesti täysipainotettu lohko. Niiden ontto lajikkeet eivät ole riittävän voimakkaita ja rikkovat nopeasti, jos tietty kuorma ylittyy. Laattojen perustukset ovat vielä harvinaisempia.

Monet ihmiset mieluummin käyttävät valikoimaa renkaita, mutta hyöty on, että tämä materiaali on jätettä ja on erittäin edullinen. Samaan aikaan niiden käytännölliset ominaisuudet ovat varsin hyvät, varsinkin märällä tai aktiivisesti liikkuvassa maassa. Perinteisempään lähestymistapaan kuuluu rungon asentaminen ruuvaan.

On mahdotonta tehdä vain yksi virhe: ajatella, että mikään yleismaailmallinen perusta voi olla olemassa myös viereisissä sivustoissa. Sinun tulee huolellisesti tutkia alueen maaperän ja pohjaveden ominaisuuksia.

Vinkkejä valinnan ja suorituksen

Auton renkaiden edut ovat:

 • vähimmäisaika ja raha;
 • tehokas vedeneristys;
 • korvaukset koko kausivaihteluista;
 • tuotteiden helppous.

On kuitenkin otettava huomioon, että pinnalla olevat renkaat voivat levitä itseensä haitallisille aineille. Siksi on välttämätöntä välittömästi miettiä, miten järjestetään tavanomaiset edellytykset niiden hyödyntämiselle. Vaiheittaiset ohjeet renkaiden pohjalevyn toteuttamiseksi (kaksoiskerros):

 • jopa pienien kivien ja lian poistaminen;
 • pintakerroksen puhdistus;
 • täytetään tyhjät tilat soran tai tiilien aiheuttamien renkaiden välillä;
 • kattohuopakatto katolla säätöön;
 • muotti, jossa puiset sivut 0,1 m korkea;
 • raudoituksen asettelu sen sisällä;
 • betoniliuoksen kaataminen.

Renkaiden sarakkeen muotoilu on hieman vaikeampaa, mutta luotettavan rakenteen luotettavuus on jo täysin varmistettu. Ei ilman syytä, tämä vaihtoehto suositellaan paikoille, joilla on korkea seisminen toiminta. Kaivossa, jonka sisäpuolella merkittävä maakerros poistetaan, kaatopaikka kaadetaan ja tiivistetään perusteellisesti.

Tontin merkintä tehdään panosten avulla; renkaat asetetaan samaan tapaan ja huolehditaan tasaisesta vaakasuorasta. Kun se kestää useita päiviä betonin kaatamisen jälkeen, voit muodostaa vanteet ja rakentaa vuodatuksen.

Jos talon peruskokoonpanojen perusteella tuttu rakentajille, asentaminen väliaikaisen perävaunun alle on vielä joitain erikoispiirteitä. On järkevää valita tällainen materiaali, koska:

 • se on suhteellisen halpa;
 • Tällaisia ​​tuotteita on useita lajikkeita;
 • kylmäkestävyys on taattu;
 • Lohkot sietää jopa vakavia haitallisia muutoksia ympäristössä.

PBS-paisutettua savibetonia (seinää tai padia) käytetään useimmiten asuintiloihin. Seinävaihtoehto on kysyntä, jossa osa kellarista sijaitsee maan alla ja osa sen yläpuolella. Seinän suorakaide on helppo erottaa tyynyn puolisuunnikosta. Toisen vaihtoehdon etuna voidaan pitää kantavien alueiden kasvua ja laskujen laskua. Pohjaosat kiinnitetään ensin yhteen.

Ihannetapauksessa valmistetaan muurausseos lisäämättä vettä; jos sitä on käytettävä, se on tehtävä huolellisesti. Loppujen lopuksi ylimääräinen kosteus heikentää välittömästi luomaa muurausparametria. On syytä harkita, että lohkojen käyttö aiheuttaa joskus poikkeaman vaakatasosta. Tätä on seurattava jatkuvasti ja säädettävä ajoissa. Havainnointia varten käytetään rakennustasoa (tarkista pystysuoraan ja vaakasuoraan) ja suurta pituista johtoa, joka määrittää pohjan suoruuden.

Ne kiinnittävät suurta huomiota saumoihin, niveliin - niissä ei pitäisi olla yhtä kulkua. On suositeltavaa lisätä vesiliukoisen materiaalin käyttöratkaisuun. Kaivanto on täynnä savea, joka on lisäksi särkynyt. Pylväspohja vaatii jalustan ja suodatustyynyjen luomisen jokaiselle louhinnalle. Aloita tamping pohja ja tyynyn asettelua (5 osaa hiekkaa 10 murto-osaa).

Tämä perusta on linjassa ja määritelty tietyllä tavalla. Sitten tyyny on vuotanut bitumimastilla. Kaikki tämän jälkeen voit asettaa ensimmäisen rivi lohkoja. Johtimen vetäminen auttaa välttämään erilaisten yksityiskohtien aiheuttamia ongelmia. Kun asetetaan ensimmäinen, sen on kiinnitettävä se sementillä ja asetettava toinen rivi.

Työn aloittaminen on välttämätöntä niiltä kohdilta, joissa seinät ja kulmat leikkaavat toisiaan. Pohjan on sovitettava jokaisen rakenteen ohjainosan alle. Jos valitaan paalun vaihtoehto lohkon sijasta, käytä puupalkkeja tai (mikä on paljon parempi) terästä. Jotta helpotettaisiin valmistelua myöhempää työtä varten, voi olla vääntämällä kantoja ja juuret traktorin avulla. On mahdollista perustaa vaihteisto ja betonipohja, jonka syvyys on 0,2 - 0,3 m; kuitenkin tällaisen päätöksen luotettavuutta varjostaa sen lisääntyneet kustannukset.

Joskus on mainintoja, että riittää täyttämään rauniot ja rajoittamaan sen tähän. Mutta tällaisen improvisoituneen alustan elinikä on pieni. Rikkominen pestään edelleen ja perävaunu tyhjenee. Yhdistää useimmat sivustot 1-1,5 ov. m hiekkaa. On tärkeää ottaa huomioon savi-maaperän rakenteesta johtuvat vivahteet. Esireikäinen reikä, jonka avulla voidaan arvioida maaperän todellista laatua ja kiinteän massan syvyyttä. Jos maaperän korkeita ominaisuuksia havaitaan, erityisesti kun ne nousevat jäädytyslinjan yläpuolelle, on toimitettava korkealaatuinen vedenpoisto. Putket, joissa on erityisiä reikiä, jotka on sijoitettu oikein oikeaan suuntaan.

Savialustalle asetetulla nauhalla pitäisi olla laajempi betonivuoraus kuin itsessään. Puupalkkeja voidaan käyttää muottien vastakkaisten osien liittämiseen.

Ruuvi perusta koiralle

Pakkauksen hinta asennettuna, hankaus.

Pakkauksen hinta asennettuna, hankaus.

Pakkauksen hinta asennettuna, hankaus.

Pienen rakenteen pystyttämisessä perinteinen nollakohtainen konkreettinen sykli voi viedä suurimman osan koko projektin ajasta ja budjetista. Ruuvausperustan avulla Green Housein asiantuntijat luovat nopeasti ja taloudellisesti perustan tarvitsemasi rakennukselle.

Palo- ja ruuvirakenteiden ominaisuudet muutostalojen rakentamisessa:

 • Mukavuus ja nopea kokoonpano. Rakenteen asentaminen ei vaadi koneellisia laitteita. Asennus useimmissa tapauksissa tehdään manuaalisesti, eikä se vie paljon aikaa (yleensä noin yksi päivä).
 • Helppo kuljettaa ja purkaa. Valmistettuja rakenteita käytetään usein väliaikaisina rakenteina. Siksi kyky siirtää uuteen paikkaan on tärkeää kokoonpanomenetelmän valitsemiseksi.

Kevyiden rakenteiden luomisessa käytetään mökkejä, kahviloita, laajennuksia - halkaisijaltaan 89 mm: n halkeamia. Pienen halkaisijan vuoksi tällaisten paalujen kustannukset ovat alhaiset ja mahdollistavat koko rakenteen hinnan alentamisen nollasyklin vuoksi. Sivulla voit selvittää ruuvipillojen hinnat halkaisijan ja pituuden mukaan.

Asiakkaille on tärkeää, että yhteistyössä yhtiömme kanssa ei vaadita ennakkomaksua. Lisäetu voidaan saada osallistumalla johonkin käynnissä oleviin toimiin.

Kunkin asiakkaan yksilölliset ratkaisut ja kirjanpitopyynnöt

Ruuvin pohjassa voidaan ottaa huomioon minkä tahansa asennuspaikan ominaisuudet:

 • jopa 11,6 m: n pituisten paalujen läsnäolo mahdollistaa rakenteeltaan huomattavan helpotuksen;
 • suuren teknologian puuttuminen asennuksen aikana säästää istutuksia ja sallii sinun asettaa esineitä tiheiden rakennusten alueella.

Valitse LLC Green House: n muutoskaupungin ruuvi-pohja. Tämä auttaa sinua säästämään osan talousarviosta ja merkittävästi nopeuttamaan rakentamisprosessia!